Operation och lägenhetsförsäljning

Bra kombination - att vara nyopererad och samtidigt göra lägenheten redo för försäljning. Galet. Tur att jag har världens bästa föräldrar! Och världens bästa Helena som igår kväll såg till att jag fick tacos istället för havregrynsgröt till middag :)


Snyggt va? Ser ut som att jag typ lindat på det där själv för att få lite pity, haha! Men det gör faktiskt ont, och är rätt otympligt, så riktigt så festligt är det inte.. Men det går helt okej, jag ska inte klaga!

Nu ska jag iväg till brorsan för att fira Emmie som fyllde 30 igår, och imorgon är det stora fixardagen här hemma. Mamma kommer hit och hjälper mig få ordning i lägenheten, sen kommer det en fotograf på onsdag och ska fota inför försäljningen. Läskigt men kul :)

Nä nu måste jag åka!

Nervöst

Mycket är på gång. Allt på samma gång, som det ska vara. Känns inte som nåt ovanligt med mig :) Sälja lägenhet, köpa lägenhet, operera arm. Nu kör vi. Operation är det dags för imorgon. Tur att jag får sova då, för vet inte hur mycket sömn det blir inatt. Jag fixar ju inte sånt där skit... Som tur är kommer min kära far och hämtar upp mig på sjukan efteråt och tar hand om mig lite. Har samtidigt tre förhandsvisningar på lägenheter den här veckan som jag vill gå på. Hoppas på att jag känner mig okej efter operationen imorgon så dom planerna håller.


Borde ta och hoppa in i duschen nu också. Ska duscha med nåt desinficerande grejs både ikväll och imorgon, fasta från midnatt och inte sminka mig eller smörja in mig med lotion eller nåt sånt. Blir nog bra. Ser fram emot att kunna träna på riktigt när allt är klart sen, jag får fokusera på det. Tänk när jag får göra ett marklyft igen, wohoo! :D

RSS 2.0