Vi har det sa bra!

Dom ar inte direkt sa supermoderna vad galler internetuppkoppling i det har landet. Den stackars wifin som finns ar sa jakla seg att det ar ett skamt att forsoka lagga ut nagra bilder. Man ska vara glad om man ens springer pa wifi nanstans. Har har dom gamla hederliga internetcafeer men stenaldersdatorer, haha. Nu sitter jag dock hemma hos vara nya kompisar och hanger vid deras dator en snabbis. Ar superfint vader ute sa vi ska snart bege oss ut i solen, blir dock inte stranden idag for det blaser sa jakla mycket sa det ar typ sandstorm dar nere. Inte okej! Sista dagen i Surfers idag annars, vi aker tillbaka till Sydney imorgon. Kanns supertrakigt att lamna Surfers. Trivs hur bra som helst har och vi har traffat en massa folk som jag kommer sakna massor nar vi aker harifran! Kanns som att vi har varit har i hundra ar och inte bara en vecka, haha. Men men, Sydney kommer bli bra ocksa, jag kanner det pa mig =)
 
Det ar nyarsafton imorgon mina vanner. Sista dagen pa 2012. Kanns helt galet, har ar det ju mitt i sommaren liksom! Hoppas 2013 kommer bli ett bra ar, forutsattningarna for det finns i alla fall.
 
Men nu blir det solen, tjingeling!

God jul!

Ja jag ar lite sent ute, men vi har inte haft internet pa ett tag. Har fortfarande inget wi-fi men jag har beslagtagit James dator en stund nu sa jag kan meddela er att vi mar bra har borta =)
 
Vi har det helt fantastiskt bra har! Matthew, killen vi couchsurfade hos forst, akte hem till sina foraldrar over jul, och da skulle vi egentligen flytta till en annan kille. Dock fick vi hora grejer om honom som gjorde att vi inte kande for att bo dar, men eftersom alla i det har landet ar sa fantastiskt snalla sa fick vi bo hos en kompis till Matthew. Sa ja, nu bor vi hos James och hans roomie Ben. Dom ar hur snalla som helst och vi ar ratt bortskamda har. Bor jattenara stranden och alla shopping och sa. Nu har Ben dessutom akt bort nagra natter sa nu har vi till och med ett eget rum. Lyx! Har sjalvklart inte sladden med mig till kameran, sa kan fortfarande inte bjuda pa nagra bilder. Eller jag kanske kan satta i minneskortet i datorn, men orkar inte stora James nu. Han och Helena ar helt inne i nan film som dom kollar pa har, haha.
 
 
(Vi bor i det hoga huset langst till vanster. Bodde i det hogre av dom tva nar vi bodde hos Matthew. Ar superfina lagenheter och huset har gym, flera pooler, jacuzzi, bastuar och massa annat festligt. Bra skit.)
 
Julen har har varit mysig, vi har haft jattefint vader sa vi har spenderat mestadelen av dagarna pa stranden. Idag har det dock regnat lite sa idag blev det en langpromenad langsmed stranden istallet, och ikvall blir det bbq. Prima!
 
Har aven borjat fundera pa om vi ska stanna har over nyar istallet for att aka tillbaka till Sydney. Vi trivs bra har, och har har vi boende. Boende i Sydney over nyar ar inte det lattaste kan jag meddela. Men vi far se vad vi bestammer oss for.
 
Nu ska jag nog ocksa glo lite pa filmen tror jag, eller typ ta en dusch kanske, det vore ju festligt. Hoppas allt ar bra hemma och att alla hade en fantastisk jul!

Cykeltur och massor med sol

Går inte att lägga ut bilder här heller, crap! Ska försöka lägga ut lite bilder på fejjan istället så ni kan få ett litet smakprov på hur bra vi har det här :)

Idag började vi med att sova ut! Vi var båda helt döda igår och somnade typ på en sekund, och sen sov vi till typ 10 imorse. Välbehövligt! Hängde nån timme nere på stranden här i Surfers efter det, och sen tog vår kära host Matthew ut oss på en cykeltur. Vi cyklade bort längs med stranden och fick se massa fint! Är stränder överallt här och naturen är helt fantastisk! Matthew har varit värsta guiden idag och visat oss runt en massa, supertrevligt!

Ikväll blir det stek till middag nånstans här. Fanns nån restaurang som körde $2 steaks på söndagar, så vi tänkte prova :) Sen blir det nog förmacka här hemma innan vi går ut och ser vad Surfers nattliv har att erbjuda. Bra dag helt enkelt :)


Surfers Paradise

Nu är vi i Surfers. Det är awesome! Vi mötte en trevlig australienare på planet och fick skjuts från flygplatsen hit. Jag förvånas fortfarande av folks vänlighet här, alla är så otroligt trevliga! Så ja, han skjutsade hit oss, berättade om olika saker att se och göra, och sa att vi fick ringa honom om vi behövde skjuts nångång eller behövde tips på saker att roa oss med, haha!

Har sovit på stranden typ hela dagen efter det i väntan på att vår couchsurfer-värd skulle komma hem från jobbet. Har varit molnigt hela dagen men solen är så jäkla stark här så man har allt blivit lite brun ändå :) Vi bor på ett så jäkla ballt ställe nu, helt galet! Vi har fått en liten rundtur ikväll där vi hann med att bada i tre olika pooler och en bubbelpool, samt basta i två olika bastuar. Finns grillplats ute med storbilds-tv, gym med utsikt över stan och en jäkla massa andra grejer. Vi är nöjda :)

(Går inte att ladda upp bilder på det här nätet heller :( )


Bilder?

Internet hör på hostelet verkar inte vara supersnabbt direkt, går inte att ladda upp en endaste liten bild tyvärr :( Får väl se om vi hittar nåt internetcafé eller om nån av dom vi ska couchsurfa hos har bättre internet, annars får ni helt enkelt vänta med bilder till vi är hemma igen :)

Allt är i alla fall fortfarande toppen här! Folk är så himla trevliga och öppna och atmosfären är superhärlig! Vi går och går och går och går här, är en promenadvänlig stad som är lätt att utforska till fots. Lite skavsår här och var stoppar inte oss :) Idag har vi varit och strosat runt i Darling Harbour och i Chinatown. Igår kväll var vi ut och svängde våra lurviga och dansade loss på en klubb i närheten av där vi bor. Var en riktigt rolig kväll faktiskt :)

Nu är planen att ta en liten powernap för att sen göra oss i ordning och gå ut och käka nånstans, och eventuellt prova nån annan klubb senare ikväll sen :) Imorgon bär det av till Surfers Paradise. Blir nog fly istället för buss. Det kostar dubbelt så mycket men tar typ 30 minuter istället för 14 timmar, vilket känns rätt värt. Äventyren fortsätter!


Sydney!

Vi har det så oförskämt bra här borta ska ni veta. Hostelet är riktigt bra, bra mycket fräschare än vad jag tidigare varit med om :) Australiensarna är supertrevliga, vädret är varmt och skönt och humöret är på topp! Resan hit var inte den roligaste upplevelsen i världen kanske, men den gick relativt smärtfritt ändå. Allt gick i tid och vi kom fram utan några incidenter.

Vi har hängt på Bondi Beach idag med vår nyvunna vän Christian idag. Var lite molnigt emellanåt, men så fort solen kom fram var det helt underbart. Bjuder på några bilder från våra första dagar här. Tar mest kort med kameran, men några har jag tagit med mobilen :) (Är drygt när man bloggar från mobilen för alla bilder hamnar i en lång rad och man kan inte skriva nåt emellan, men men)


Idag är dagen

Om två timmar kommer taxin och hämtar oss, och sen börjar vår långa resa till andra sidan jorden. Australien ska få finbesök över jul och nyår, det är väl helt fantastiskt! Vi var ute och gick en sväng imorse för att få en sista dos av snö och kyla för ett tag, och sen har det packats, städats och spelats Mario. Resfebern kryper sig på allt mer, och jag är lite orolig över att min väska inte väger så mycket. Jag brukar alltid packa en miljard grejer och väskan brukar vara precis på gränsen för check-in, men nu känns den inte särskilt tung, och jag är orolig för vad jag har glömt att packa. På Helenas order har jag dock dragit ner på antalet skor, och skor väger ju en del, men ändå! Mitt handbagage är typ halvfullt också, så jag har lite marginal. Marginal är alltid bra dock.
 
Snart ska det inmundigas lite lunch, och i övrigt känns det som att vi till och med har tid att slappa lite nu i väntat på taxin. Läskigt att vara klar så långt i förväg, haha. Lika bra att bättra på Mario-skavsåret på tummen och köra lite till, när vi ändå har lite tid över =)
 

Vilken helg!

Har haft en riktigt bra helg. Igår var det dags för inflyttningskalas hos Micke och Linn. Dom har redan fått ordning i lägenheten och har det hur fint som helst! Var riktigt trevligt och det bjöds på tacobuffé och massa smaskens. Åkte hem till päronen sen sent igår kväll, var härligt att äntligen träffa dom! Har ju inte sett dom sen i september innan jag åkte till Portugal, vilket är alldeles för lång tid. Idag har det varit fullt ös hemma i Mosta. Syskonen med familj(er) och farmor har varit där. Det bjöds på julmat, massa umgänge och dessutom en del julklappar. Fantastiskt!

Sen jag kom hem till Stockholm igen har jag försökt att få nån slags ordning på min packning. Det har väl gått sådär, men jag har ju morgondagen på mig också så det ska nog lösa sig :) Det ar även spelats en hel del Super Mario Bros, vilket är ett helt underbart roligt spel! Fick det i julklapp av Emmie och brorsan :) Nu är det väl kanske dags för lite sömn snart. Blir dock inte jättemånga timmar, tänkte försöka spara lite sömn till imorgon så man kan sova på planet sen.

Jag åker till Australien imorgon, yeah!


Saknad!

Åhh vad jag saknar mig lägenhet nu! Är här hemma nu och inväntar nya hyresgästen, men just nu känner jag inte för att lämna bort min kära bostad igen! Men, you gotta do what you gotta do, till sommaren är jag tillbaka här igen :)

Har fått fina juliga naglar nu också, så nu är jag redo för högtiderna :)


Pampering!

Nu har jag fixat sista julklappen som jag ska fixa, sjukt skönt! I vanliga fall brukar jag vara klar med julklapparna i november, i år köpte jag första i december 😎 Päronens klappar inhandlas i Australien, så dom är inte klara än men. Sitter nu på nagelsalongen i Solna C och inväntar min tid. Har inte tid förrän 12, men ja var klar med mina ärenden och det blir för dyrt för mig att fortsätta gå runt i butikerna så jag gick hit istället. Har fått te och dom bjuder på pepparkakor, så jag har det rätt bra :P Tänkte göra julnaglar nu, får se vad dom kan hitta på för skoj. Sen ska det bytas hyresgäst i min lägenhet och skrivas nya papper, och sen är det inflyttningskalas hos Limpan ikväll. Fullspäckat schema idag med andra ord, som vanligt :)


Träning i massor

Min kropp kommer smärta lite imorgon har jag en känsla av. Tog en promenad in till stan och började med att gå fel så den tog lite längre tid än planerat :) Hann fram i tid i alla fall och mötte upp Josefine och Hasse på UCSP. Började med ett fullbody-pass som var rätt jobbigt, inte kräkjobbigt med jobbigt. Där tänkte jag att jag var klar, men icke! Vi skulle tydligen köra nästa pass också, och jag är inte den som är den, så det blev ännu ett pass. Där kan vi snacka kräkjobbigt! Fy satan så jobbigt det var, men jäkligt kul! Gick med Hasse, Josefine och Erika och käkade lunch sen också, och nu är jag på väg hem. Är tokstressad för jag måste hem och plocka undan lite i lägenheten, byta om, få med mig det jag behöver till Friskis och sen vara på Friskis City halv fyra. Min tidsplanering är sådär, men det löser sig! :) Haft en bra dag hittills i alla fall, så jag är nöjd!


Finsnö

Det snöar supermysigt ute! Stora snöflingor som faktiskt kommer ner lodrätt, helt underbart =) Måste ut och ta mig en promenad snart tror jag bestämt.
 
Jag har varit ganska så effektiv nu på morgonen om jag får säga det själv. Jag är i full gång med att tvätta, jag har slagit in julklappar och jag har börjat packa inför resan. Som vanligt får jag packångest och det kommer sluta med att jag har med mig en miljard mer grejer än nödvändigt, speciellt skor. Gaah!
 
 
Nu fick ja gprecis lite bråttom dock. Ska iväg och träna hos Hasse nere på stan klockan 11, och tänkte ta en promenad dit, men det innebär att jag måste ge mig av typ nu! Undra hur det ser ut nere med min tvätt, hmm? Så länge den inte är klar så blir det lite knivigt, men den borde vara klar mycket mycket snart. Nu kör vi!

Lucia 2012

Glad Lucia på er! Eller vad säger man egentligen? Jaja, det är inte så noga. Det här är en av få dagar som jag kan längta tillbaka till skolan faktiskt. Luciadagen avr alltid så mysig. Det var fika, luciatåg och en massa julmys. Idag blir det nog inte mycket till luciafirande tror jag. Eller jag ska ju faktiskt till Limpan på lucialunch, men jag lämnar lucialinnet och kronan hemma tror jag allt.
 
 
Ska förbi Solna C innan också tänkte jag. Ska passa på att växla lite pengar, införskaffa en adapter och se om jag kan få tag på några julklappar till Huggan och Lill-Erik. Ska jobba på Friskis i eftermiddag/kväll också, och efter det ska jag förbi Josefine och hänga lite, och hämta en väska som jag ska låna till resan. Jag känner mig extremt oförberedd inför den här resan ska erkännas. I vanliga fall har jag stenkoll på allt, gärna månader i förväg typ. nu har jag inte koll på nåt känns det som. Tur att vi har en lång flygresa framför oss, så vi kan planera lite under den tiden, haha. Just jäklar, måste ta reda på var min flygplanskudde är också! Tror den är hemma hos päronen, eller jag hoppas det, för i annat fall är den nog förlorad =( Jaja, det löser sig. Nu måste jag ge mig av dock. Eller ja, jag vill inte ha alltför mycket tid i Solna, för jag får absolut inte få för mig att shoppa nåt till mig själv. Här ska varenda krona som går sparas till resan, så det så! =)

Årets första (och sista?) julbord!

Åhh vad gitt det var med julbord! Jag har ätit så mycket att hälften kunde räcka. Fick julmust också, och äppelmos till julskinkan, vad mer kan man önska? Julbordet var komplett :) Blev en rundtur på Ikea sen, och vi hann även med EM och Chilli en snabbis. Haft en riktigt mysig kväll som lämnat efter sig en extrem paltkoma, som typ fortfarande håller i sig, och ett hem fullt av doftljus. Mys!


12-12-12

Jaha idag är ett sånt här datum som är speciellt. Kommer inte vara ett datum med likadana siffror igen under min livstid, så då fåran väl ta vara på sen här dagen då. Eller? Jag har inte direkt gjort nåt speciellt idag, jag har jobbat lite, tagit en promenad ner till Fridhemsplan, gått i lite butiker och sen hängt på Friskis en sväng. Var inte supermotiverad idag direkt så det blev bara kondition och lite magövningar, men det är bättre än inget :)

Har precis varit nere på kontoret en sväng nu, och ska snart bege mig mot Ikea tillsammans med Helena och Carro. Är julbord på Ikea som står på schemat ikväll, jag har typ svält mig hela dagen för att få i mig så mycket som möjligt ikväll 8-) Inte riktigt sant kanske, men nästan :) Kommer bli en mysig kväll, känner det på mig. Dags att göra mig redo nu, för snart kommer bruttorna hem och då bär det av!


Träningsmål

Blev inspirerad av en av tjejerna på Fitness Magazine-redaktionen i helgen, eller flera utav dom egentligen. En av tjejerna hade tidigare i år bestämt sig för att göra 1000 burpees på en och samma gång innan årets slut. 1000 burpees?!? Det är inget annat än idioti mina vänner, men ändå lite kul. Det hade tagit henne 2h10min. 2 timmar och 10 minuters ren och skär död om ni frågar mig, men jag blev peppar att sätta upp ett eget träningsmål. Eftersom jag mer eller mindre avskyr burpees så var jag tvungen att hitta på nåt annat 8-) Mitt mål är inte alls lika krävande, men ändå ett mål att jobba mot. Jag ska banne mig fixa att göra åtminstone 2 strikta chins tills det är dags för Portugal igen. Det borde gå, jag har två månader på mig! Måste vänja mina händer vid stänger också, hängde i monkeybarsen i typ 2 min i söndags på Fitnessfestivalen och fick blodblåsor i båda händerna, haha. Nej, bort med prinsesshänder och hit med lite elefanthud, nu kör vi!

Har faktiskt kört ett pass på gymmet nu på morgonen. Fokus rörlighet och sen övat lite på mina chins :P Har precis käkat frukost nu och börjar jobba om 10 min. Jobbar till 19 ikväll och sen ska jag antagligen möta upp Marina för lite käk/fika nånstans. Jag har dock upptäckt att jag glömt hela min plånbok hemma, så vi får väl se hur det går 😎


Go away stelhet!

Nu är det slut på stelheten! Jag avskyr att stretcha och har alltid gjort, och det är väl en av anledningarna till att jag är så fruktansvärt stel nu. En herrans massa år av handbollsspelande och absolut ingen stretching ger, inte helt oväntat, en kropp med en rörlighet motsvarande ett kylskåp. Tack då! Så ja, nu blir det inget soffhäng på kvällarna framöver. Nej nu ska kvällarna börja spenderas på en filt på golvet i olika stretchande och tänjande positioner. Varde rörlighet!


Fitnessfestivalen 2012

Har haft en riktigt bra helg nere i Göteborg. Har dock inte sett särskilt mycket av Göteborg under helgen ska väl erkännas, men helgen har varit bra ändå. Tåget på vägen ner var ju försenat, vi kom ner ca 2 timmar senare än tänkt. När vi kom ner var vår monter redan färdigställd, så vi kunde bara installera oss själva och sen var det hela igång. I fredags var det bara öppet för branschfolk, så det var rätt lugnt på mässan. Dagen avslutades med en gemensam middag dock, vilket var rätt trevligt. Lördagen och söndagen spenderades på mässan med att snacka med folk, prova olika festliga träningsprylar och mest göra reklam för oss och insupa en massa inspiration =) Lördagskvällen avslutades med lite bubbel-mingel med Fitness Magazine-gänget och sen blev det middag på en supermysig restaurang i närheten av mässan. En bra helg helt enkelt =)
 
 
Som vanligt när jag hängt med en massa vältränade och starka människor så blir jag sjukt peppad och motiverad till att ta tag i min egen träning. Hoppas det håller i sig under en längre period än typ 2 veckor nångång bara 8-)
 
Provade bland annat en sån här i helgen:
 
 
Det är en StreetStrider, nåt amerikanskt påhitt. Typ en crosstrainer på hjul, som kan gå jäkligt fort, haha. Vet inte riktigt vad man skulle med en sån till själv, men den var rätt skoj faktiskt =)
 
Imorse vad jag helt galet trött, jag sover så himla bra på min lilla madrass här hemma och hade kunnat sova till typ middag idag kändes det som, men icke! Gick upp och käkade lite segfrukost framför tv:n och sen tog jag en promenad ner till Friskis på Kungsholmen. Hade för en gångs skulle lyckats boka in mig på ett cirkelfyspass, och dessutom på Noras pass =) Kul att träffa henne en sväng också, inte sett henne sen Portugal.
 
Nu har jag jobbat några timmar här hemma och tänkte fortsätta med det nån timme till, ska bara ta och laga lite mat där emellan också =)

I väntan på..

..tåget. Japp, idag bär det av ner mot Göteborg och Fitnessfestivalen. Om tåget går vill säga. Försenat 35 min än så länge, men den som väntar på nåt gott.


Snömys!

Eller snökaos om man så vill, men jag tycker att det är rätt mysigt faktiskt :) Blev en tur till Södertälje idag ändå, men vi åkte kommunalt. Gick alldeles utmärkt att komma dit, och vi var helt själva på Tom Tits. Helt ensamma på utställningen och på resten av Tom Tits också för den delen, så vi tog en runda runt bland alla experiment och grejer efter utställningen också. Man blir som ett barn, pillat och petar på allt. Fantastiskt! När vi skulle hem gick det sämre dock. Tog 3 timmar från Södertälje och hem. Lite mindre fantastiskt, men ett äventyr är aldrig fel :)

Nu har jag precis varit ute på promenad i all snö med Helena. Vi har gjort snöänglar, slängt oss i snödrivor och kört höga knän på snötäckta gräsplättat :) Ska snart iväg på bio med Josefine och Hasse. Blir sista Twilight-filmen ikväll, hoppas den är bra! Och hoppas jag kommer dit och hem utan större problem. Långkalsonger på!


Change of plans

Jaha, då fick vädret bestämma igen då. Fick tänka om angående vår planerade utflykt till Ton Tits idag när jag vaknade och såg snöovädret utanför fönstret. Känns som en väldigt dum idé att ge sig ut på vägarna om man egentligen inte behöver det. så ja, får se om jag och Josefine hittar på nåt annat skoj idag istället, och annars så blir det nog jobb mest hela dagen fölr min del.
 
 
Måste ner till kontoret och hämta mig dator och lite enkäter och grejer bara, så ska snart ta och klä på mig så mycket kläder jag kan hitta och ge mig ut. Måste dock invänta några byggnissar som ska komma hit och sno Helenas spis idag. Hon har ju gasspis, men nu ska dom stänga av gasen i det här huset, så dom ska hämta gasspisen idag och dra dit el istället, och så får Helena skaffa en vanlig elspis under helgen istället.
 
Är lite sugen på att gå ut och ta en promenad i stormen dock. Med rätt kläder kan det faktiskt vara lite mysigt =)

4 december 2012

Tog en välbehövlig sovmorgon imorse. Eller ja, så lite har jag väl inte sovit på senaste, men jag var helt kollapstrött igår så det var skönt att inte behöva ställa klockan imorse. Vaknade typ strax efter åtta ändå så det blev ju ingen extrem sovmorgon direkt =) Tänkte att jag skulle tvätta lite nu på förmiddagen, men det var det andra som hade tänkt också, och dom var snabbare än mig ner i tvättstugan, så det blev inget tvättande för min del. Har jobbat lite på morgonen, och sen tog jag en långpromenad ute i kylan. Kul att det varit sol i två dagar nu, men när jag har tid att vara ute under dagtid så är det självklart grått och mulet. Men men, var skönt med lite frisk luft ändå. Ska ta och slänga i mig lite lunch nu och sen bär det av mot Springtimes kontor. Har möte där först, och sen ska jag bege mig till Hornstull efter det för att jobba några timmar på Friskis.
 
Imorgon blir det nog en sväng till Tom Tits med Josefine. Dom har utställningen Body worlds där, där man får se människan avskalad om man säger så. Alla muskler och senor och blodkärl och grejer. Var och såg den utställningen i Pittsburgh, och det var riktigt äckligt fast väldigt intressant. Den här gången vet jag mer vad jag har att vänta, så obehagskänslorna kanske blir mindre imorgon, och den intressanta delen större =)
 
 
Nej nu måste jag äta lunch!

Jag är ett barn!

Nu är det bekräftat, jag är ett barn! Det är ju helt fantastiskt, men det behövde väl inte ta sig det uttryck som det har gjort kan man tycka. Men men, snart är det bra igen. Ja alltså, jag har de senaste dagen fått suspekta sår i ansiktet (snyggt som fasiken) som gjot ont, och idag fick jag nog. Googlade lite, självdiagnostiserade mig, ringde och bokade tid på vårdcentralen, åkte dit efter jobbet och fick där bekräftat att det är något så ofestligt som svinkoppor som har drabbat mig. Varför, kan man undra? Absolut ingen aning! Meeen, svinkoppor är ju egentligen en barnsjukdom, vilket måste innebära att jag är ett barn. Yes! Lite penicillin på det här och jag kommer bli som ny! Första gången i mitt 25-åriga liv som jag ska äta penicillin då. Nångång måste väl vara den första.
 
Var ju förresten på Dirty Dancing i lördags, det har jag glömt att säga. Var inte den bästa musikal jag sett, men den var absolut bra.
 
 
Hade en mysig dag på stan med Petra först. Fick till och med lite julstämning i kroppen =) Petra handlade julklappar och jag var mest med som sällskap. Hittade massa fina inredningsgrejer, men eftersom jag inte har nån lägenhet så blev det en billig tur på stan =)
 
 
Är helt galet trött idag, är väldigt glad att första tiden jag har att passa är klocka 15 imorgon. Ska nog faktiskt ge mig själv lite sovmorgon imorgon, sen ska jag jobba lite med springtime-grejer, har möte på kontoret 15 och sen ska jag till Hornstull och stänga på Friskis imorgon kväll. Öppnade på Friskis City imorse, och klockan 04.55 när klockan ringde var jag väl inte direkt smartast på denna jord. Fick i alla fall med mig träningsväskan, för planen var ju att träna efter jobbet, men icke! Blev en sväng till vårdcentralen istället, och efter det hade jag hunnit känna hur jäkla trött jag var så då blev det raka vägen hem. Får bli träning imorgon istället =)
 
Nu ska jag dock ägna mig åt en av mina hemmafru-sysslor och laga lite mat tills Helena kommer hem!

Första advent 2012

Min första advent detta år spenderas i repan på Friskis tillsammans med en hejdundrandes spellista med 90-talsmusik. Fick inte igång nåt ljud från iPoden imorse, så det fick bli cd istället, och det var inte direkt den nyaste skivan jag hittade om man säger så, men det är festligt :)

Igår var jag och Helena på separationsfest. Två kompisar till henne som gjort slut och ska flytta isär, och så bestämde dom sig för att fira det med du det och brak. En fantastisk anledning till att ha fest :) Var väldigt skoj i alla fall. Mycket trevligt folk och vardagsrumsdags, vilket inte sker varje dag nu för tiden.

Är vansinnigt trött idag och hade gärna legat kvar i sängen, men icke! Nu sitter jag här och kollar på alla hurtiga människor som tränar och kämpar på. Kul för dom 😎


Tiden?!

Vart tar all tid vägen? Jag trodde jag skulle ha massa tid dom här veckorna till att slappa och träffa vänner och familj, men ack så fel jag hade! Har inte ens hunnit träffa mina älskade föräldrar sen jag kom hem, skandal! Vad har jag gjort då? Jobbat och tränat typ, det är väl det. Har träffat några vänner också, och syrran och brorsan har jag hunnit med att träffa, så helt isolerad har jag inte varit :) Igår blev det en liten aw led Helena, Christel, Ille och Josefine. Hängde på Anglais ett tag, och sen avslutade vi med filmkväll hemma hos Ille. Imorse hade jag kunnat sova i hundra år kändes det som, men det går inte för sig. Står på t-banan nu på väg ner på stan. Måste förbi Friskis City och hämta nycklar, för jag ska öppna där på måndag, och sen ska jag möta upp Petra. Vi ska gå en sväng på stan och sen ska vi på Dirty Dancing på Chinateatern. Ska bli riktigt skoj, den ska tydligen vara bra och det var år och dar sen jag var på musikal. Kommer bli en bra dag det här :)


RSS 2.0