Pittan here I am!

Ja nu har jag kommit fram till lilla Pittan.. =) Allt är sig likt här, känns som hemma... =P Har mest hängt med kidsen än så länge.. Var ner till Sq Hill och tog en fika igår kväll bara, men var så sjukt trött så det blev en tidig kväll.. Idag är dock laddningen i full gång! Blir utgång ikväll, och det ska förhoppningsvis bli utgång med råge, inga gränser! =D

Men men, orkar inte skriva så mycket, men tänkte iaf lägga ut lite bilder.. Alltid nåt... =) Håll till godo!



Lara och hennes äldsta barn Dana i en park i Brooklyn..



Jag och Dana på Brooklyn Bridge



Manhattan sett från Brooklyn Bridge



Rockefeller Center i New York



Willie tog väl hand om mig, och resultaten kan ni ju se nedan =)



Japp, så där ser det ut.. FIna grejer.. =P Måste ju erkänna att det inte var det mest bekväma jag gjort, men jag överlevde, wohoo!!

Jaja, orkar inte lägga upp fler bilder nu.. Lägger säkert upp mer på fejjan sen.. Men den som väntar på nåt gott... =)

Tjing!

New York!!

Ja har sitter man da, i en lagenhet i Brooklyn, New York. Kanns konstigt, men mest konstigt for att det inte kanns konstigt... Smart va?! Jag tror att jag hor hemma i det har landet, allt kanns sa naturligt.. Fanns anda vill jag ju inte bo har, hmmm.... =)

Flygresan hit gick prima iaf, var sjuuukt tidig start dock, och sjukt lang dag igar, men det gick bra.. Lamnade Limpan hemma i mib lagenhet vid halv fyra i mandags morse, och akte till Arlanda.. Eftersom det inte blev sarskilt mycket somn varken l;rdag eller sondag natt, sa sov jag som ett barn pa planet.. Hade ingen bredvid mig heller, sa jag kunde bre ut mig och sitta relativt skont till och med =)
Nar jag kom fram till Newark lyckades jag hitta till bussen, som skulle ta mig till taget, som skulle ta mig till Lara.. Och allt gick bra =)

Vi hangde med Laras ungar pa dagen sen, eftersom hon jobbade.. Gjorde itne sa mycket dock, jag hade inte ork till sa mycket annat anda =) men nar hon slutat tog vi tunnelbanan in till Manhattan och at cupcakes fran den lilla butik dar SATC-brudarna brukar kaka cupcakes, haha =) Tog en promenad nere vid vattnet och i SoHo.. Jattemysigt! Ar supervarmt har ocksa, tokskont =)

Men men, har precis varit ute och sprungit har i Brooklyn nu, sa nu ska jag slanga mig i duschen innan Lara och barnen kommer hem, for sen ska vi ner till Manhattan och mysa i Central Park.. =)

Bilder kommer sen, vagar inte ladda upp bilder med den har datorn, for det ar Laras hostdads dator... Men men, den som vantar pa nat gott... =)

Nu gäller det!

Vilken helg det har varit! Limpan har varit här och förgyllt det, och vi har som vanligt lyckats med att göra våran tillvaro till ett ständigt pågående äventyr =) Hände inte mycket igår på dagen faktiskt.. Vi var ner på stan en sväng, och sen kollade vi på film och hängde typ.. Jag packade och resfebern började krypa sig på, men det känns bra =) Linn låg och tog igen sig på min soffa under tiden.. Eller tog igen sig och tog igen sig, hon toksov.... =D

Blev i alla fall fullt ös när hon väl vaknade till liv och jag fick ordning på saker och ting... Började med en minikräftskiva och gick sen över på cider och groggar, innan det bar av hem till Calle på fortsatt förfest =) Var skoj som tusan, och kvällen slutade på Pluto.. Det som hände där är dock saker som typ inte tål att berättas här.. Det som hände på Pluto igår stannar där... Så det så!! =D

Lite bildbevis på våran festliga helg kan jag ju erbjuda faktiskt.. Wohoo!



Kräftor is the shit! Åhh det var så gott! Jag käkade typ max 8 stycken, resten av förpackningen slutade i magen på Limpan =D



Linn gillar kräftor.. Och mig, hahaa =D



Jag och Linn stog framför badrumsspegeln och insåg att vi hade väldigt lika hårfärg, vilket ledde till att vi kom på den superba idén att sätta ihop allt hår i en och samma tofs =D Sjukt kul, bara så ni vet..... =)



Var ju tvungna att fläta också, det blev ju fint... Var lite svårt sen när vi skulle gå åt olika håll, men är man lättroad så är man.. Vi gillart'



Hade jag fått nog här eller? Vi hade inte ens avancerat till Calle här, men oj vad skoj det var =)

Dagen dag har varit väldigt seg.. Humorn har nått nya oanade låga nivåer idag.. Fråga en viss utsatt stackare vars namn vi inte nämner här.. Bulleri-bulleri-bock, flaggkunskap och andra liknande lekar har vi roat oss med.. Sen kom mami och papi och brorsan hit och hängde lite.. Blev mat på Choy's, vilket var mycket välkommet eftersom jag och Limpan typ var på väg att dö av hunger.. Men vi klarade det =)

Nu borde jag ha gått och lagt mig för längesen, men tanke på att min buss till Arlanda går 04.05 imorgon "bitti", och sömnen inatt kan väl inte riktigt räknas till sorten kvalitetssömn, men men.. Jag kan sova på bussen, och jag kan sova på planet.. Och sova kan man göra i graven... =P Nej nu ska jag mysa lite med Limpan.. Vi behöver lite kvalitetstid nu så här innan vi ska ara ifrån varandra i tre hela veckor.... =)

Tjing!

Cider och grekmat

Igår tog ääääntligen min jobbvecka slut! Var en sån befrielse när jag hoppade upp på cykeln och trampade hemåt efter jobbet igår.. Var lite osäker på om jag faktiskt skulle överleva den här veckan, men jag gjorde det! Man är  väl viking... Hem och slänga sig i dusche nbara, och sen kom älskade Limpan =D Vi velade väl i sådär en halvtimme om huruvida vi skulle gå och köpa godis och glo på film, eller gå ut och ta en cider och glo på folk.. Var mycket nära att bli en hemmakväll, jag hade till och med dragit på mig mysbrallorna, men icke! Blev till att byta upp sig lite och slänga på sig lite mascara, och så bar det av till Tabazco, där det blev cider och skitsnack.. Blev bordsdamer till några grabbar som vi snackade en massa skit med.. Kvällen/natten slutade sen med nattmat på Grekiska kolgrillsbaren.. Jag bor ovanpå den restaurangen, men har aldrig varit där, och en av grabbarna ägde det stället, så han tog oss med på en liten nattmiddag där.. =P Blev lite moussaka och fetaost och vindolmar och jag vet inte allt.. Smarrigt iaf.. =) Tur att det var nära hem sen, för efter det slog koman till ordentligt!

Idag har inte hänt mycket heller.. Jag och Limpan har varit ner på stan en sväng, köpt lite grejer till barnen i Pittan och så typ.. Ska försöka få liv i lilla Limpan nu, för snart är det dags att göra sig redo för kvällens galenskaper.. Vad nu det blir för nåt.. Man vet aldrig var det slutar... =P

Jobb, jobb och åter jobb

Det är lite så min vecka ser ut.. Men det som är bra med att jobba kväll är ju att man faktiskt kan göra nåt vettigt på dagarna trots jobbet.. Jobbar man dag åker man ju bara hem och avlider efter jobbet, blir inte mycket vettigt gjort då.. Idag var det ju lite meningslöst dock, för när jag var i full färd med att göra mig klar inför jobbet, får jag ett sms där det står att jag börjar 4,5 timme senare än tänkt... Gaah! Jag blir galen på jobbet ibland.. Saker och ting ändras i sista sekund, och det är helt omöjligt att planera nåt... Så jag har jobbat 4 timmar ikväll.. Nödvändigt.... Men men, bara tre jobbdagar kvar nu, sen kommer Limpan hit =D Ska bli så skönt med fredag!

Lyckades mycket bra med min tajming idag också, när det gällde vädret.. Har varit typ uppehåll hela dagen, men när jag bestämde mig för att ta en löptur satte Gud på duschen.. Fan vad det regnade! Rann typ från ögonbrynen och näsan, uperhärligt!! Tröjan låg slickad mot kroppen och skorna tjippade typ.. Jattehärligt, men men... =P

Jaja, nu ska jag nog sova lite.. Håller tummarna för att lilla Hugis sover som en prins ikväll, för då får jag besök av dom imorgon innan jobbet.. Skulle vara en upplyftande händelse... =)

God natt!

Sökes:

Vilken produktiv dag detta har varit.. Sov länge imorse, och hängde sen framför tv:n, wohoo =) Hade som dagsplan att jag skulle gå på ett pass på gymet vid halv fem, och innan dess hade jag ju inget bättre för mig än att glo på dåliga tv-program, och OTH på datorn.. =P Blev dock ändrade planer sen, för Karin kom till my rescue! Så det blev en löprunda istället, för gympasset skulle jag inte hinna till.. Mötte upp Karin vid tåget sen, och vi gick hem till mig för lite fetdeg.. Men fetdeg är bra mycket roligare när man är två än när man är själv =) Käkade lite på Amore, och avslutade med marängswish sen, hur fan nu det stavas..

Jaja, för att komma till rubriken.. Jag och Karin hade en liten pratstund om söndagar, och insåg att dom skulle vara mycket roligare om man hade nån slags söndagsdejt... Ett söndagsförhållande helt enkelt.. Inga måsten och grejer mån-lörd, men sen på söndag så ska det hängas.. Mysas och kollas på film.. Så från och med nu söker jag ett söndagsförhållande! Några kriterier är bra filmsmak, gärna lite cookingskills, och en bra mysmentalitet =D

Så, hjälp mig nu! =)

Jag lyckades!

Ja jag skulle ju inte ha gått ut förra helgen, men det blev en tvådagars då.. Så kan det gå.. Den här helgen har jag dock lyckats! Var hemma igår, eftersom jag skulle jobba tidigt imorse... Lr hemma och hemma, var på bio med Sanna, men det blev inte så sent.. Vi såg Baksmällan.. Sjukt rolig film... Jag satt med gåshud typ hela filmen.. Jag vill tillbaka till Vegas!!! Dock vill jag inte vakna upp med en tiger i badrummet, nån måtta får det vara =P

Jaja, jobbade imorse som sagt.. Slutade 12, och då var det bara att bege sig till Vasaparken för att solbada lite =) Gick ju bra i en timme ungefär, sen kom molnen... Var bara att trava hem då och bänka sig i soffan.. Haha.. Glodde lite OTH-avsnitt, och sen böev det en löptur.. Mycket behövligt måste jag säga.. Speciellt med tanke på att jag efter det har legat hemma och glott på film och käkat godis.... =P Jaja, får väl träna imorgon också då och jämna ut det hela... =)

Nu ska jag glo på några fler OTH-avsnitt, och sen ska det sovas.. Jajjemän..!

Inte mycket nytt..

Nej det har inte hänt mycket här sen sist.. Har jobbat lite, hängt lite, och tränat lite typ.. Men jag hittade lite bilder på kameran, så jag tänkte för en gångs skull ladda upp några... =P Dock har ju min kamera fått för sig att gå sönder, så jag är lite deprimerad med tanke på min stundande resa.. Vill ju ta massor med kort då, och det går ju sådär när man har en kamera utan blixt... Skit-teknik.. =S Men men, tur att päronen har en kamera att låna ut =)


Limpan my darling! Här har vi allt man behöver för en bra start på en utekväll.. Popcorn, Baileys, vin, och en Limpa =)






Snyggingarna på topp =) You & Me <3


Sen måste jag ju lägga till lite bebisbilder också, bara för att dom är så söta... =P

  
Lilla Tuva.. Hon är så söööt.. Sov hela dopet.. =P



Sen har vi ju mitt livs stora kärlek! Lilla Hugo.. =) Kan man bli sötare??

Jaja, nu måste jag nog duscha.. Luktar inte hallontårta efter en sväng på gymet måste jag nog erkänna.. Lite middag på det sen också, så är man som en nu människa... Over and out!

Ännu en helgalen helg...

...med många skratt =) Jag kommer leva huuuur länge som helst! =)

I fredags var jag hemma hos syrran på dagen och umgicks med henne och Hugo.. Blev middag hemma i Mosta sen med allihopa, och Limpan =) Jag och Limpan hade lite damp sen.. Var ju sol ute och allt, så vi kunde inte bara sitta hemma.. Tog bilen in till Enköping med tanken att sätta oss på Olles och snacka lite skit och kolla på folk typ.. Svängde förbi Romberga när vi kom in, och där ändrades alla planer helt plötslgt.. Vi fick ett infall och bestämde oss för att gå ut i Uppsala.. Klockan var ju bara 22, vi hade bilen i stan, vi var i fel stad, och vi skulle på dop dagen efter.. Men just då verkade utgång i Uppsala vara en bra idé... Hmm.. Sagt och gjort, vi raceade hem till Örsa igen, gjorde oss av med bilen, satte på dansskorna, drack en grogg lr två, och åkte sen in till BJ, där kvällen fortsatte på den sociala stig den började på =P

Var ju som sagt dopdags på lördagen sen.. Vädret var fint till en början, så det var riktigt mysigt.. Tuva sov under hela dopet, så det var ju inga svårigheter där direkt =) Blev fika och mingel hemma hos Petra och Erik sen.. Hon hade gjort det så himlans fint =) Efter massa fika, snack och paketöppning var det dags att styra kosan hemåt.. Jag hade under hela dagen bearbetat Limpan och lyckats övertala henne att följa med mig till Västerås.. =P Så det var bara hem till päronen och packa ihop grejerna, för att sätta sig på bussen till Västerås.. Blev en pizza, sen kom Emelie, och sen var det dags för lite vin... =) Ferre hos Calle stog på schemat, och där var det livat =) Riktigt skoj faktiskt, inte varje dag man får vara med om hemmafester nu för tiden.. Kvällen slutade på Bmb, vilket inte var top noch direkt, men det dög =P

Söndagen bestod av att följa med Limpan till tåget, och sen hänga i soffan resten av dagen.. Gaaaah vad jag var trött.. Råkade somna en timme lr två i soffan också, men det var nog bra för mig =P

Har jobbar idag, och pallrade mig faktiskt iväg till gymet efter det.. Var på väg att gå på bio ikväll också, men insåg att jag inte orkade.. Får ta en raincheck på det känner jag, för nu kallar sängen!

"Semester" på hemmaplan

Ja vad ska man göra i Västerås hela dagarna liksom, när regnet öser ner och alla andra jobbar när jag är ledig? Nej nej, då kan man lika bra vara hemma hos päronen och ha det mysigt =) Var iofs tvungen att ta en tripp till Västerås igår för att jobba, men det kunde jag leva med.. Var en bra dag att ta bilen istället för cykeln, med tanke på nederbörden.. Har inte direkt hänt nåt skoj sen sist annars... Lr jag och Linn hade en vansinnesutgång i lördags iofs, men det är sånt som händer.. Första gången jag hade riktigt skoj på Pluto iaf, så det var ju bra... =P Spontanutgångar är dom som oftast slutar bra, vilket även den här gjorde =) Var och fikade med Emelie i måndags, jobbade i tisdags, och åkte sen hem till päronen.. Sitter nu och hänger typ.. Tänkte att jag skulle ta en löptur nu på morgonen, men jag gillar inte regn i kombination med storm typ.. Nån måtta får det vara... Men men, ska åka till syrran snart och hänga lite där.. Mysa med bebben.. =P Det är en bra aktivitet på regniga dagar =)

Ikväll får jag träffa Limpan igen också.. Tänk vilken tur man har ibland.. =D
Tre veckor, minus en dag, tills jag anländer till Pittan nu, ska bli så sjuuuukt kul!!!!!
Pratade med Lara igår också, och New York ska nog inte bli så tråkigt det heller, mohahaha!

RSS 2.0