Längre norrut än någonsin

Så här långt norrut har jag aldrig varit, jag är ute på helt okända marker nu. Umeå är platsen, och staden visar sig från sin bästa sida. Det är helt fantastiskt väder här uppe! Det är som värsta sommaren, dryga 25 grader och strålande sol, jag är helt lycklig! Hade inte riktigt planerat för sommarvärme dock, så innan jag lämnade Sundsvall imorse så var jag tvungen att ta en sväng in på H&M för att köpa lite svalare kläder. Har säkert gjort några stackars människor nånstans i världen en fruktansvärd otjänst nu, men jag köpte två par shorts och två klänningar för under 300 spänn.
 
Var en riktigt fin väg från Sundsvall och upp hit. Var på väg att stanna och njuta lite av utsikten vid Höga Kusten-bron, men när jag väl fått upp farten i bilen så känns det ovärt stt stanna, så jag fick njuta av utsikten så gott jag kunde genom bilfönstret.
 
 
Har försökt att hitta nånstans att fixa mina naglar här idag. Gick runt i typ 1,5 timme på en miljard ställen i stan när jag kom hit. Hade inte en tanke på att det är studenttider och baltider och allt sånt nu, inte ett enda ställe som hade tid för mig. Deprimerande!! Annat är det med min salong hemma i Solna, dom har fasiken jämt tid =) Ska se om jag hittar nåt ställe i Luleå istället, så kan jag se om jag kan få fixa dom där när jag åker dit på söndag. Tog sen en promenad till nån öde park nånstans här i stan och mötte upp Joel som också är med på Vårruset-turnén. Dom åkte också upp hit över helgen istället för att åka fram och tillbaka till Stockholm.
 
 
Har legat ute i solen i nån timme, men nu är jag på hotellet igen. Dags för en dusch och sen ska vi ut på stan och käka middag på nån uteservering nånstans. Måste ju ta vara på vädret och vara ute så mycket det bara går nu!
 
Nu måste jag duscha! Jag lyckas ju alltid dra ut på allting så jäkligt så jag alltid får stressa!!

Vårruset Stockholm avklarat

Nu har vi varit i Stockholm och kört Vårruset två dagar i rad. Är lite annan storlek på Vårruset i huvudstaden än vad det är runt om i resten av landet. Har varit ca 12-14000 startande både igår och idag, till skillnad från en sådär 3-6000 i dom andra städerna. Men det har varit skoj, kvällarna har gått fort. Idag hade jag mycket sällskap i tältet också, vilket gjorde det hela ännu roligare. Först hängde Josefine med mig ett tag, vi köpte med oss lunch och åkte ut tidigt och satt i solen och käkade och snackade skit. Sen var halva kontoret på plats idag också. Dom var med och sprang men hängde med mig innan och efter. Festligt =)
 
 
 
Dom picknickade i tältet efteråt också, så det var full rulle där idag =)
 
Nu är det sömn som gäller på GPs väg dock, trött som en galning! Imorgon är det Vårrus i Uppsala, och eventuellt får jag finbesök av syster min där =)

Malins möhippa

Åh vad vi hade roligt igår! Vilka fantastiska vänner Malin har, och vilken underbar vän hon är själv. Jag har skrattat, gråtit, busat, dansat, kalasat och mycket annat. Dom hade ordnat så fint och Malin verkade väldigt nöjd med dagen och kvällen. Hon var mindre nöjd imorse dock, haha. Men en möhippa utan bakfylla är väl ingen möhippa, eller? =D
 
 
 
Först var det champagnefrukost.
 
 
Sen fick hon dagens otroligt vacka outfit och vi begav oss till Vallby Friluftsmuséum för att dreja bröllopsporslin.
 
 
 
 
Blev lunch ute i solen efter det, och sen lite frågesport och gamla minnen. Vi hade så jäkla fint väder hela dagen, vilket gjorde allt ännu ett snäpp bättre.
 
 
 
Efter lunchen var det dags för Malin att göra lite uppdrag på stan. Solen sken, det var löningslördag och barnens dag, så det var rätt mycket folk på stsn. Perfekt!
 
Malin blev sen överraskad av sin barndomskompis Joel som var kvällens kock. Han lagade till en helt utsökt trerätters middag till oss. Det var supergott och väldigt uppskattat! Mitt i middagen så var det dags för en lite lagtävling. Vi skulle, på 7 minuter, tillverka en klänning med hjälp av sopsäckar, snöre, eltejp och sax. Fantastiskt! Kreativiteten flödade och vi var väldigt stolta över vår kreation.
 
 
Blivande bruden står i mitten, men det var klänningen längst till höger som mitt lag tillverkade. Vi vann dessutom, sjukt stolt!
 
Vinnande laget!
 
Kvällen slutade sen på Blue Moon Bar där det dansades hela kvällen. Sprang på ett gäng grabbar som hade svensexa där också, så Malin och den blivande brudgummen hade dance battle typ hela kvällen. Jag fattar inte hur dom orkade, men det var extremt roligt!
 
Var mindre roligt imorse. Jag var väldigt lugn igår så jag mådde ändå bra i det avseendet idag, men jag var trött som ett as. Vi kom väl i säng strax efter 4 igår, och klockan ringde 8 imorse. Vi skulle käka frukost på First Hotel för att skvallra om gårdagen, och det var ju trevligt, men det var alldeles flr tidigt!! Malin var fruktansvärt bakis så vi fick typ släpa henne dit, hahaa. Men hon vaknade till liv efter ett tag hon med, så det blev bra ändå. Måste dock göra allt för att ta igen lite sömn inatt. Den här veckan kommer gå i ett. Eller det kommer gå i ett ända till onsdag nästa vecka när jag kommer hem nästa gång och har några dagars ledigt.
 
Tror jag ska drista mig till en dusch nu faktiskt. Jag ska till Lillsved imorgon bitti för en intervju för den utbildning jag sökt där. Blir tidigt uppstigning imorgon också med andra ord, men det ska bli kul att komma ut dit och se hur det är.

11 av 18 Vårrus avklarade

Hemma igen! Sitter i mitt favorithörn på golvet framför soffan och glor på tv och njuter av att vara hemma i min egen lägenhet igen. Är lite att stå i den här helgen också, men är inte alls lika stressad som jag var förra helgen när jag kom hem.
 
Vi hade lite vinhäng i min lilla svit igår kväll efter middagen. Var lika trevligt som vanligt att hänga med Vårruset-gänget. Tur att alla är så trevliga, för annars skulle den här turnén inte vara nån höjdare, så mycket som vi hänger hela tiden =)
 
Jag hittade en fruktansvärt tacky Läkerol-tavla eller vad man ska kalla det ovanför sängen inatt när jag skulle gå och lägga mig också. Trodde bara det var ett emblem på väggen typ, men jag råkade rycka på nån lampknapp så skiten tändes. Snitsigt! =)
 
 
På vägen hem från Gävle idag passade jag på att stanna till hos Emmie och lilla Max. Han är så mysig lilla söta grabben. Han sov i min famn typ hela tiden =) Han är så söt så man vill äta upp honom.
 
 
Kvällsplanen nu är att packa upp mina väskor för att sen packa dom igen inför morgondagens äventyr. Hade hoppats på att det skulle finnas en tvättid ikväll, men icke! Får försöka klara mig med dom kläder jag har till på tisdag, för då fanns det tid. Det går nog =)
 

Vårruset i Gävle

Jajjemän, idag har det varit kallt som bara den! Men det har varit mycket folk och kvällen har gått fort. Finns olika sätt att hålla sig varm när det är istid ute faktiskt...
 
 
 
Så här mysigt hade Jocke och Emil det i mitt tält ett tag. Solstolarna är heta på marknaden kan jag meddela. Filten var ett rätt hett byte den med idag i och för sig...
 
Och emellanåt, innan folk börjar komma, så kan det ju bli lite långtråkigt. Då får man roa sig bäst man kan...
 
 
Sen kan man ju tycka att Jocke fattade tävlingen lite fel kanske. Tur för mig så är det inte mig man ska gissa vikten på. Vet inte om det hade varit lika roligt att stå i tältet och hålla i tävlingen då. Fast å andra sidan kanske det skulle vara en intressant tävling, mycket kroppskontakt. Jag som älskar kroppskontakt med människor jag inte känner... Eller? Usch!
 
Lyckades ganska bra med hotellet här i Gävle faktiskt. Skulle kunna stanna här nån natt till utan att det gjorde nåt. Blev uppgraderad till en svit jag, fint ska det vara!
 
 
 
Var ju tvungen att mysa runt lite i morgonrocken efter duschen också, bara för att.
 
 
Nu är jag helt vansinnigt hungrig! Ska ta och pallra mig ner till restaurangen och invänta middagen tror jag bestämt. Mat är bra för magen!

Västerås

Känns som hemma här i Västerås, men jag känner verkligen att det var ett bra val att flytta till Stockholm. Trivs mycket bättre där, men jag kan ändå sakna lite av Västeråstiden och alla bruttorna här.

Ruset igår gick prima. Solen tittade fram efter ett tag, men det var fortfarande rätt kallt.

Har precis varit ute och sprungit en sväng nu. Tog en gammal klassiker nere längs med ån, är riktigt mysigt där faktiskt. Nu sitter jag i svettiga träningskläder i sängen. Det kan man göra när man bor på hotell och man inte ska sova i dom här lakanen inatt igen :P

Ska hoppa in i duschen nu och sen bär det av mot Gävle. Får nog träffa kusin Maria idag också :)


Snart hemmaplan

Vårruset igår blev lite utav en överraskning. Det regnade ju och var grått och äckligt ute, så jag trodde det skulle bli rätt dött jag. Det var ju dock ganska varmt i luften, och det slutade faktiskt regna lagom till starten, och det var mängder med folk som stannade kvar och picknickade efter loppet, trots vädret. I vanliga fall brukar jag kunna börja plocka undan strax innan 21. Igår var det massa folk i tältet vid den tiden, men det var skoj. Kvällen gick fort. Vi var sen ett gäng som gjorde Örebro igår kväll. Vi gick till nåt ställe som hette Satin och dansade järnet. När vi kom dit var det helt öde, men efter ett tag fylldes det på med folk och till slut var det riktigt mycket folk där. Är lite smått trött idag ska erkännas, men snart ska jag ta och packa ihop här och bege mig till Västerås. Hade ju varit skönt att hinna träna nåt idag, men så blir det nog inte. Om jag kan checka in på hotellet i Västerås tidigt så hinner jag i och för sig med en promenad eller en kort löprunda där innan jag måste börja packa iordning inför loppet. Kanske är läge att börja packa ihop grejerna här till att börja med. Av någon anledning så hinner det bli så himlans mycket mer stökigt när man bor på samma hotell två nätter än när man bara bor en. Jag förstår inte hur det hänger ihop, men så är det bara. 
 
Jag hade ju hoppats på att hinna träffa nån av mina kära vänner i Vässan nu när jag ändå är där, men folk har ju tyvärr ett liv, så det är inte så många som har tid att umgås med mig mitt på dagen. Inte nån faktiskt. Så jag får väl klara mig själv. Eller själv och själv, har ju hela Vårruset-gänget att hänga med, så det är inte direkt synd om mig ändå. Men fasiken, nu måste jag sluta pladdra, annars kommer jag väl bli utstädad av städerskan snart!
 
Hejdå Örebro, hej Västerås.

Regn i Örebro

Jag får jobba mentalt idag känner jag. Om jag tänker tillräckligt hårt och fokuserar ordentligt så kanske jag kan lyckas leva i tron att det är lika fint väder idag som det var igår. Igår var det så himla soligt ohc fint, och idag regnar det =( Grått, regnigt och tråkigt. Usch! Tur att man har gummistövlar och regnponcho, yeah!
 
Skulle ut på stan och kolla läget i förmiddags, men regnet ledde till att det blev en fika med Andreas istället. Var inte så njutbart att promenera runt på stan i regn faktiskt. Nu ska jag ta och svida om lite och undersöka träningsrummet här på hotellet. Lite kanske man kan lyckas svettas i alla fall. Tjipp!

Norrköping - Örebro

Vårruset i Norrköping bjöd på sol och härlig stämning. Överlevde i shorts hela kvällen, så måste varit varmaste kvällen hittills. Mys!

Har precis landat på hotellrummet i Örebro nu. Vi bor ju på hotell i Choice-kedjan under ruset, och det finns inget sånt i Norrköping, så därför blev det till att åka till Örebro direkt ikväll. Tvingade Emil att åka med mig så jag skulle hålla mig vaken hela vägen, och det gick prima! Efter att ha irrat runt i Örebro ett tag för att leta efter hotell och parkering hittade jag till sist både och. Dock funkade inte parkeringsautomaten. Ringde numret som stod på och kom till en telefonsvarare. Sa vart jag stod och vilket registreringsnummer jag hade, så förhoppningsvis slipper jag böter... Möttes av en härlig syn när jag klev in på hotellrummet idag, jag har en gosedjurssamling på mitt rum. Fantastiska Örebro!


Ordningen återställd

Nu ska jag försöka få lite ordning på min vardag igen, har släppt lite väl mycket på mat- och träningsrutinerna nu ett tag. Har ni hört det förut? Jajjemän, jag verkar ju vara lite av en periodare.

Vaknade tidigt imorse, så nu har jag packat klart och känner mig ganska redo inför veckan. Ska snart åka förbi kontoret och lämna av lite grejer och hämta lite nya grejer, och sen ska jag på jobbintervju. Efter det bär det av mot Norrköping och veckans första Vårrus.

Börjar med en eminent frukost bestående av en kopp te. Ett led i att komma tillbaka till verkligheten är att få rutin på fastan igen. Te är underskattat :)


Skön söndag

Den här dagen har varit riktigt skön. Jag har hunnit med massa fix och trix, utan att stressa, så nu känns det som jag är lite i fas inför veckan som kommer.

Har precis varit ute och gått och nu står maten i ugnen. Lyxar till det med nåt annat än omelett ikväll, vilket annars har varit det jag levt på när jag varit hemma dom senaste veckorna :) Lyxar dessutom till det ännu mer efter middagen sen :P


Visst lugn har lagt sig

Den värsta stressen har lagt sig, känns oerhört skönt. Har roat mig hela förmiddagen med att tvätta, vilket kanske är sådär lagom roligt, men väldigt skönt att få det gjort. Ska ta och städa lite snart också, och bädda rent i sängen. När det är klart kommer lägenheten faktiskt se helt okej ut, fantastiskt! Tror bestämt att jag ska ta och börja packa inför veckan i tid den här helgen också, för omväxlings skull. Kanske till och med skulle festa till det med en löprunda eller en promenad sen också, bara för att liksom.
 
Nu måste jag besöka tvättstugan igen. Tur att den är så charmig, eller nåt.

Hemma-helg

Eurovision är i full gång. Jag har haft tv:n på hela kvällen, men skulle nog inte kunna nynna på en enda av låtarna. Jag är inte direkt superfokuserad på tv:n skulle man kunna säga. Vet inte var mitt fokus är just nu, men tidigare var det på datorn och jobbsökning i alla fall. Har äntligen fått ändan ur och installerat Office-paketet på nya datorn, så nu kan jag fixa med CV:t och söka jobb från den här. Prima! Ja, jag är fortfarande inne i någon slags nykär sinnesstämning vad gäller min nya fina dator. Den är fantastisk! Den har hjälpt mig att få iväg ett flertal jobbansökningar ikväll, så jag känner mig rätt nöjd. Ska faktiskt på jobbintervju på måndag också, innan jag åker till Norrköping. Får se vad det är och hur det går, men kul att det händer nåt i alla fall.
 
Idag har jag varit hemma hos syrran och umgåtts med familjen. Hugo fyller 4 år på onsdag, men vi hade lite tidigt födelsedagsfirande idag. Man kan inte annat än må bra när man får hänga med favvo-grabbarna!
 
 
Hugo satt inte still många minuter idag, så lyckades inte få nåt kort på födelsedagsbarnet. Men hans brorsa fångade jag på några bilder i alla fall. Han hjälpte mig bland annat med att tvätta bilen. Han tvättade mest sig själv dock, kul med vatten!
 
 
Är stolt över mig själv att jag fortfarande är vaken! Ska försöka hålla mig vaken tills Eurovision är slut, men sen blir det sömn. Imorgon bitti ska det tvättas för hela slanten. Förstår inte hur det går till, men min tvättkorg verkar fylla sig själv. Den är alltid full. Konstigt. Imorgon ska det bli ordning på det! Ska väl se om man kanske man lyckas skrämma ut snabeldraken på en liten sväng också, så jag slipper mötas av en lägenhet i kaos nästa helg när jag kommer hem. Det där med att lära sig av sina misstag..

Fina Karlstad

Har varit prima väder här idag, har visserligen blåst en hel del, men det överlevde jag. Solen har varit med oss hela dagen och kvällen, och det är huvudsaken!

Var dryga 6000 deltagare som var med och sprang idag, så det har varit fullt ös. Jag är allt lite mör nu efter veckans fjärde Vårrus. Har hänt lite andra grejer i veckan också som har gett mig visst hopp inför framtiden. Positivt!

Nu har jag precis käkat en macka och druckit te, hotellet bjöd på lite kvällsvickning när jag kom hem, ovärderligt! Jag bor inte på samma hotell som resten av gänget inatt, för det hotellet var fullbokat. Men jag bor på ett närliggande hotell, så jag ska ta en snabbdusch nu och sen promenera bort till dom andra för lite kvällshäng. Har dör övrigt ett riktigt fint hotellrum nu, som en trevlig omväxling från dom senaste mindre charmiga :P


Fritidsgård

Blev ett trevligt avslut på kvällen igår. Fick en god middag, ett smaskigt vin, och sen avslutade vi det hela med lite biljard. Det är ju jäkligt kul, men jag är fruktansvärt dålig på det kan jag erkänna på en gång. Mitt tålamod är väl inte det bästa heller, det var kul dom första 20 minuterna, sen blev jag uttråkad. Vi lyckades hålla en match igång i över en timme eftersom det var nåt fel på det vita klotet så det åkte i tammerusan hela tiden! Men lite kul var det i alla fall :)

Var uppe och körde ett snabbt pass på gymmet imorse också, så nu är jag redo att sätta mig i bilen igen. Solen skiner och jag vill ut och lägga mig på en gräsmatta nånstans typ. Jag älskar sol! :) Hoppas den skiner i Karlstad också.


Vänersborg

Ännu ett Vårrus avklarat, den här gången i Vänersborg. Har blåst som bara den, men inget regn och faktiskt tittade solen fram ett tag den med. Efter två regniga lopp så kändes blåsten inte så farlig faktiskt, den är bättre än lera och blött. Så ja, nu hoppas vi på att få veckans finaste väder i Karlstad imorgon då!

Sitter nu på hotellet och inväntar mina kära kollegor för lite nattamat. Blir ju inte den bästa rutinen vad gäller mat när man är ute såhär. Käka middag vid 22-22.30 varje dag är väl ingen höjdare, men men.

Imorse var jag ute på en av dom mest ocharmiga löprundor jag tagit på länge. Blev en sväng runt ett industriområde i Jönköping, i jakt på en sjö att springa runt. Hittade sjön efter ett tag, men eftersom det regnade och blåste så blev det inte så mycket charmigare för det tyvärr. Men motion fick jag :) Och hotellet här i Vänersborg ska tydligen ha ett fint gym, så imorgon bitti ska jag nog ge mig själv ett litet styrkepass tror jag. Körde lite tabataintervaller imorse på hotellrummet dock, men bättre finns :)


Göteborg - Jönköping

Nu har jag överlevt ett vansinnigt regnigt Vårrus. Jag är ju i Göteborg, och jag vet att det kan regna här, men igår var det väl lite onödigt att det skulle komma ett monsunregn. Men men, löparna var på bra humör och jag hade mycket folk i mitt tält så det blev varmt och skönt ändå =) Trots vädret så var det ca 10000 startande igår, så det var ändå en del folk. Det var inte direkt så att folk minglade så himla mycket, men eftersom jag hade regnponchos att dela ut i mitt tält så var jag väldigt populär igår!
 
Hade planer på en liten löprunda nu på morgonen, men jag blir så himla opepp när det är så här grått och tråkigt ute. Ska nog snart ta och bege mig mot Jönköping också tänkte jag.
 
Jag anmälde mig till Midnattsloppet igår också. Ska springa det med Springtime i år =)
 
 
Var ett riktigt roligt lopp, så det är nåt att se fram emot.
 
Det finns tydligen myggor i Göteborg också, och dom åt på mig igår. Har kliande myggbett på armen och mitt på ena benet, vilket är sådär lagom bekvämt. Myggorna brukar inte gilla mig, men igår var dom ettriga! Jäkla skit! Var inte bara regn och tråkigheter igår dock, jag hade rätt kul emellanåt också. Jag tror jag skulle kunna jobba såhär länge, måste kanske leta upp nån rolig eventbyrå och försöka få in en fot där. Hmm...

Älskade Göteborg

Jag tycker verkligen om den här stan! Blir alltid glad av att komma hit, trots att vädret sällan är på min sida. Idag bjuder staden på blåst och grått väder, och dom hotar med regn, men jag är glad ändå =) Spenderade hela eftermiddagen och kvällen med Aleksandra igår när jag kom hit. Alltid lika kul att få träffa henne! Blev en tidig kväll sen, har sovit massa timmar inatt och det känns fantastiskt =) Bra start inför den här veckan. Hade planer på att gå ut och springa en sväng nu, men vädret lockar inte direkt, så jag skiter nog i det. Ska se om Aleksandra har tid att hänga lite med mig nu innan jag måste börja jobba, annars får jag väl roa mig med nåt annat. Det löser sig alltid,är rätt skönt att ha lite tråkigt ibland, hur konstigt det än kan låta. Det är hemskt när man börjar inse att alla såna där visdomsord som ens föräldrar körde med när man var liten (och som man då avskydde) faktiskt ofta hade nån liten sanning i sig. Jobbigt erkännande...
 
 
Kan ju annars roa mig med att provligga alla sängar på mitt hotellrum. Av någon anledning har jag 4 sängar här. Kan ju vara bra att ha liksom, eller?
 
Nej nu blev det andra planer. Snabbdusch och sen ska jag möta upp Aleksandra på Frölunda Torg. Nostalgi =)

Städa?

Just nu borde jag gå ner med lite grejer i förrådet, leta fram min picknick-filt inför morgondagens övningar och sen dammsuga och snygga till här hemma. Meeen, vad gör jag? Jo jag sitter på min röv i soffan och äta choklad. I vanliga fall skulle det ge lite dåligt samvete, men idag är det min dag och jag gör precis som jag vill idag. Idag är inte ens choklad onyttigt =P
 
Jag har i alla fall varit till Solna och fixat dom grejerna. Tog ut cykeln på en premiärtur också, underbart!

Grattis till mig!

Idag är det födelsedag, woop woop!

url.jpg

 

Jag tycker om att fira födelsedagar, men jag tänkte inte bli så många år äldre nu. Nu räcker det. Men jag tänker inte sluta fira födelsedag bara för att jag tänker sluta fylla år, det är två helt olika saker!

Dagen börjar väldigt stillsamt idag dock. Jag har haft en riktigt slö morgon, sovit länge, ätit frukost länge och har inte tagit mig ur soffan än. Ska pallra mig ner i cykelförrådet snart dock för att se om min cykel fortfarande lever. Förhoppningsvis står den kvar i alla fall! Kan tänka mig att det kan behövas lite luft i däcken bland annat. Skulle nog kunna behöva smörjas och fixas lite också, men sånt håller inte jag på med. Om den funkar som den ska så blir det en cykeltur till Solna C för att införskaffa lite smaskigt vin till kvällen, och för att köpa lite rekvisita till femkampen imorgon.

Fick fina blommor av familjen och släkten igår också.

 
Tänk vad lite blommor livar upp hemma. Tur att jag är hemma i några dagar nu så jag hinner njuta av dom =)

Familjemys

Idag har jag fått umgås med min älskade familj hela dagen. Har varit fullt ös, men väldigt mysigt. Syrran och brorsan med familjer, plus mamma och pappa var här på lunch först. Tur att jag har stort kök, vi får plats någorlunda bra där i alla fall. Var väldigt skönt att det var fint väder sen också, för efter lunch hade Hugo och Erik en hel del energi att göra av med, vilket är betydligt lättare utomhus än inne i lägenheten =)
 
 
 
Lillplutten Max var faktiskt lite vaken idag. Sist jag träffade honom sov han mest hela tiden, han var knappt vaken när det var dags för mat. Idag fick man ju se ögonen på honom flera minuter =)
 
 
Lite senare kom mostrarna och morbröderna på fika. Kvällen avslutades sen med en promenad till Sumpan där vi käkade middag. Har haft en superbra dag idag! Bra uppladdning inför den riktiga födelsedagen imorgon =) Den blir nog rät lugn dock, i alla fall under dagen. Ska fixa lite grejer inför lördagens femkamp, sen ska det tränas imorgon eftermiddag och sen blir det vinkväll här hemma sen. Josefine fyller ju också år imorgon, så det blir dubbelkalas. Festlgit värre!

Hemma igen!

Är väldigt skönt att komma hem faktiskt. Har hur kul som helst på vägarna med Vårruset-gänget, men man blir rätt trött. Inte för att själva jobbet är så ansträngande, men efter en hel dags socialiserande och fixande så är man rätt slut på kvällen. Skulle kunna ta en liten powernap nu egentligen, men jag har en del annat att stå i. Borde egentligen laga mat, handla och baka. Packa upp vore en bra idé också. Har ingen lust med nåt utav det om jag ska vara ärlig. Känner mest för att gå ut och ta en promenad i solskenet och få röra lite på mig efter att ha suttit stilla i en bil en massa timmar.
 
Får väl ta en promenad innan jag går och handlar, då får jag i alla fall röra på mig lite. Japp, så får det bli!

Växjö - Check

Jag börjar ju få in riktig rutin på det här med Vårruset nu ju. Tredje ruset är avklarat och det har gått prima hittills. Är mycket folk som är och hälsar på mig i tältet, och vädret har varit super idag med så jag har inget att klaga på. Skippade middagen med gänget idag, är bra jäkla trött och var inte så hungrig så satsar på att komma lite tidigare i säng istället. Omgivningarna här är lite bättre än i Halmstad, och frukosten stänger en timme senare, så jag tänkte försöka mig på en löprunda imorgon innan frukost. Sen beger jag mig väl hemåt direkt efter frukost, är skönt att komma hem i någorlunda tid.

Gjorde en god gärning idag också och sponsrade SOS Barnbyar lite. Vi säljer deras armband på Vårruset och alla pengar går till ett barnsjukhus i Kosovo. Jag tycker dom är riktigt fina också faktiskt :)


What to do?

Känns bra att jag har sån träningsvärk efter crossfit-passet på Solid i söndags att det typ gör ont i rumpan att sitta i sängen =P Men det är väl så det ska vara! Funderade faktiskt på att sätta mig på träningscykeln som dom har här på hotellet ett tag nu innan jag beger mig mot Växjö. Kom ju på att det inte är incheckning förrän 14.00 i Växjö, så det är ju ingen idé att åka alltför tidigt. Är skönt att kunna checka in innan jag åker till startplatsen för kvällens Vårrus.
 
Var trött som en dåre när klockan ringde imorse. Frukosten stängde ju redan 9 på det här hotellet, så nån vidare värst lång sovmorgon blev det inte. Har annars en fantastisk utsikt från mit hotellrum nu....
 
 
Charmigt va? Rummet där träningscykeln står är ännu charmigare vill jag lova. Trodde det var ett skämt när jag såg den, haha! Det är verkligen ett litet litet rum, där det enbart finns en träningscykel och ett handfat. Känns sådär att stänga in sig där när det är sol ute, men omgivningarna här inbjuder inte direkt till en härlig löprunda ute i friska luften heller så. Lite pest eller kolera all välja på. Jag klagar inte, det är inte det, men det var finare i Malmö =)
 
Måste ju checka ut härifrån innan 12, så ska det bli nån tur på den fantastiska tränignscykeln så borde jag nog ta och sätta lite fart nu.

Vårrus 2 av 18.

Har precis landat på hotellet efter att ha klarat av ännu ett Vårrus, den här gången i Halmstad. Hann se rätt mycket av Malmö när jag var där, dels för att jag åkte ner dagen innan loppet och dels för att jag bodde mitt inne i stan. Halmstad kommer jag inte ha sett ett skit av när jag åker härifrån imorgon. Eller jo, jag har sett spåren i skogen vid Galgberget, och där var det ju förvisso fint :) Men jag gråter inte för det. Imorgon ska jag sova länge, käka frukost och sen bege mig mot Växjö. Här vid hotellet finns liksom inga trevliga löpspår eller nåt, så jag åker till Växjö direkt efter frukost och hoppas på att hotellet där ligger lite roligare :)

Gick bra på loppet idag också, var mycket härligare väder än i Malmö. Var sol och varmt idag! Blev lite kyligt när solen gick ner, men jag var inte ens nära att frysa ihjäl :) Nu blir det lite sen middag på hotellet med gänget innan jag stupar i säng. Man är helt slut efter en sån här kväll, men roligt är det :)


Överflöd!

Jag ser mig själv i en sån där dokumentär om samlare. Fy fasiken vad med grejer jag har! Och kläder! Och skor! Det är helt vansinnigt! Ligger en hel hög med träningskläder på min säng just nu som jag inte vet var jag ska göra av, det är liksom fullt överallt.
 
 
Då har jag ändå rensat bort en hel kasse med kläder som jag ska skänka, en kasse med kläder jag ska slänga och en halv flyttkartong med grejer som jag ska sälja på loppis.
 
Tog upp 8 flyttkartonger från förrådet igår. Har äntligen tömt alla, så nu ska jag bara bära ner det som ska tillbaka ner till förrådet...
 
 
 
Har en massa fler kartonger nere i förrådet som jag borde passa på at gå igenom också, men jag orkar verkligen inte göra det nu. Får göra det när det börjar närma sig loppis-dags. Har nog en hel del grejer där nere att göra mig av med. Förstår inte varför jag samlar på mig en massa skit, haha.
 
Om nån timme ska jag bege mig ner till Solid också för ett söndagspass med crossfit. Tror att det vankas tacokväll med Josefine sen också, vilket jag ser fram emot. Tacos är ju aldrig fel =P Imorgon blir det tidig avgång mot Halmstad, så det blir ingen sen kväll ikväll, men lite socialisering ska man väl hinna med.

Miss i planeringen

Lyckades med flera mindre missar idag ska erkännas. Första missen var att anlända till Stockholm samtidigt som hela stans befolkning skulle hem från jobbet. Sista biten fastnade jag i värsta fredagsköerna, fantastiskt roligt! När jag väl kom hem sen hade jag bokat tvättid och skulle slänga in massa tvätt, men insåg precis när jag kom hem att jag ju inte har nåt tvättmedel. Det står i Helenas förråd.. Miss!! Lyckades knipa sista parkeringsplatsen här utanför också, och den vill jag inte bli av med så jag orkar inte åka och hämta tvättmedlet heller. Gah! Var bara att boka om, så nu får jag tvätta på söndag morgon ikstället. Lycka!
 
Ska se om jag vågar ge mig ut och hämta lite grejer i Helenas förråd senare ikväll dock. Har ingen som helst lust att jaga parkeringsplats havla natten dock, och har man otur kan man få åka halva Solna OCH Sumpan runt typ för att hitta nånstans att stå. Är lite parkeringskaos här just nu. Men åker jag senare kanske det inte är så många som är ute på parkeringsjakt.. Känner att jag inte riktigt tagit det beslutet än, vi får se vad jag känner för senare. Just nu är det rätt bekvämt i soffan ;o)

Första Vårruset

Första Vårruset är avklarat, och det med bravur om jag får säga det själv. Allt gick riktigt smidigt igår, fick hjälp med tältet både upp och ner, och vi hade mycket folk som kom och pratade med oss under kvällen. Fick hjälp av Daniel Ekman som har varit med som ledare på TC flera gånger, och det var väldigt skönt att slippa stå själv måste jag säga. Mitt enda problem var att jag inte riktigt hade insett hur jäkla kallt det blir på kvällarna, så jag hade alldeles för lite kläder på mig. Trots linne, en 3/4-ärmad tröja, hoodie, skinnjacka och min Springtime-jacka, plus halsduk och vantar, så frös jag som en liten lort. Men jag har lärt mig, till nästa Vårrus får nog banne mig vinterjackan åka med!
 
Var ju ute på lite sightseeing igår förmiddag också. Promenerade runt lite i stan och tog bland annat en sväng förbi Turning Torso =)
 
 
Så här fint och soligt var det hela dagen. I början av kvällen var det riktigt behagligt i tältet.
 
 
Kvällen avslutades sen med lite middag på hotellet. Verkar vara ett skoj gäng som åker runt, så jag tror att den här turnén kommer bli en rolig erfarenhet =) Fint ska det vara när det ska ätas nattamat på hotell!
 
 
Blev dock tidigt sänggående för mig sen, jag var helt slut efter dagen. Var ett gäng som satt uppe halva natten, men jag var verkligen inte en av dom. Somnade typ så fort jag la huvudet på kudden efter den där middagen. Men tack vare det så var jag ju pigg imorse, studsade upp och begav mig ut på en morgonjogg imorse. Solen sken då med och det var riktigt skönt att komma ut.
 
 
Nu ska jag dock ta och packa ihop mina grejer och tacka Malmö för den här gången. Har en hel del att fixa med hemma nu när jag äntligen kommer åt både mitt eget och Helenas förråd, så det är bara att bege sig hemåt och börja packa upp och fixa i lägenheten.

Förmiddag i Malmö

Vad ska jag hitta på nu då? Jag var uppe tidigt imorse och tog en löprunda ute i solen. Har precis nu kommit upp till hotellrummet igen efter att ha avnjutit en smaskig frukost. Jag har alltid haft väldigt svårt för att vara på äventyr själv, har alltid velat ha nån med mig. Tanken på att sitta nånstans publikt och äta själv har ju varit hemsk. Jag tror jag har vuxit till mig lite, eller nåt har hänt i alla fall, för jag har haft en otroligt skön morgon i min ensamhet. Att äta frukost själv enbart i sällskap av en morgontidning var hur härligt som helst! Var längesen jag åt så långsamt och bara var, underbart.

Är ett antal timmar kvar till det är dags att börja rodda och fixa inför årets första Vårrus, så jag ska väl kanske ta en promenad ner på stan eller nåt. Leta på nåt trevligt ställe att äta lunch på sen kanske, eller ta en promenad och kika på Turning Torso. Måste ju passa på att turista lite också när jag ändå är här :)


I Malmö

Gick prima att köra ner till Malmö. Körde inte fel en enda gång, och krockade inte med en enda bil på hela vägen! Hittade både parkering och hotellet utan problem också, det börjar bra! Jag och Buddy (min fina bil) är ett oslagbart team.

Lämnade bara av mina grejer på hotellrummet och gick sen ut på en promenad. Tänkte gå ut och springa en sväng imorgon bitti för att göra plats för frukosten, så jag gick ut och rekade löpspår :) Var en riktigt mysig promenad faktiskt, lite kallt men soligt och fint. Sitter nu på ett väldigt suspekt thaimatställe som låg på i nån gräns jag råkade passera genom. Dom spelar typ thailändsk house på hög volym, och precis just nu var det nån som nös fjorton gånger rakt ut i luften. Hoppas inte min mat var i närheten! Överlever jag den här middagen är jag glad... Börjar dock bli rätt hungrig så ska ändå bli gott med mat!




Vår i luften!

Är kallt ute, men solen skiner och jag fick en fantastisk löprunda imorse. Sprang runt sjöarna i Sumpan och bara njöt (när jag kunde låta bli att tänka på hur jobbig löpningen var idag). Jag tycker om Stockholm och mina närmsta omgivningar. Nu ska jag dock lämna stan i några dagar för sydligare breddgrader, typ. Malmö är målet, väskan är packad och gps:en är inställd på mitt hotell. Let's do this!


RSS 2.0