Träning och starka karlar

Jag var helt slut när jag kom hem från jobbet igår. Jag är inte van att jobba, haha. Hamnade i soffan framför Fångarna på Fortet och kände att det var en omöjlighet att orka peppa igång mig för att åka ner på stan och hänga med Malin och Josefine. Men, jag löste det! Tänkte att det är ju inte varje dag storstaden får finbesök från Örebro, så det var bara att ta sig i kragen och ge sig av. Tog cykeln till och med, duktigt! Det var egentligen bara för att jag skulle få äta lite godis, men ändå =P Blev en drink på Vampires Lounge på söder med Josefine, Malin och hennes föräldrar. Blev en spertrevlig kväll och var jättekul att träffa Malin igen, så det var tur att jag pallrade mig ur soffan =)
 
Idag ska dagen startas med träning. Ska till UCSP och köra ett pass med Hasse och Josefine på förmiddagen nu, och sen ska vi till Stadion för att kolla på starka karlar (och tjejer, men dom är inte lika intressanta...) på Solid Open. Crossfit-tävlingar hela helgen, yey =) Har dessutom vunnit biljetter, så jag känner mig väldans nöjd!
 
Nu ska jag dock äta helgfrukost framför nyhetsmorgon och ladda inför träningen med att ta det väldigt väldigt lugnt.

Snart helg

Hoppas jag sover bra inatt trots att jag har fastat idag. Känner att det vore bra att ladda upp med en bra natts sömn inför morgondagen. Fick ett trevlig samtal på väg till jobbet imorse, så nu är det bara att hålla tummarna för att det leder till nåt bra. Jobbar till 18 på Friskis Hagastan imorgon, och sen blir det nog till att hänga lite med Portugallien-folk imorgon kväll. Malin, en tjej som var nere som löpledare, kommer hit från Örebro imorgon så jag och Josefine tänkte ta och hänga lite med henne imorgon kväll. Sen är det ju Solid Open i helgen, så det blir nog till att kolla på en massa crossfit-tävlingar sen, om vädret är bra. Ingen lust att hänga på Stadion om det är dåligt väder, men det vore kul att kolla lite på starkisarna.
 
Men nu är klockan faktiskt över 21, så nu är det ju faktiskt legitimt att börja bege sig mot sängen. Så det så!

Hårt arbetande kvinna

Känns rätt skönt att komma in i den arbetande livsstilen lite faktiskt. Den här veckan är det ju jobb ons-fre och nästa vecka ska jag nu faktiskt jobba mån-tors, det är ju nästan en hel normal arbetsvecka. Mycket ovant, men rätt skönt :) Normala arbetstider har jag inte direkt att vänta, men nästan :P

Gick för övrigt alldeles utmärkt att sova efter fastedagen i tisdags, väldigt skönt. Fastar idag igen, blir lite tätt mellan dagarna den här veckan, men så är det när man inte planerar så bra :) Kände att det behövdes två dagar den här veckan dock, för jag har en känsla av att det kommer slinka ner ett och annat mindre hälsosamt i helgen :) Har faktiskt börjat komma tillbaka till nån slags innan-Portugal-form nu äntligen, vilket känns väldigt bra. Lite mer träning bara så är jag där, yey!

Sitter på tunnelbanan på väg till Farsta nu. Ska jobba där till 19 ikväll, och sen jobbar jag på Hagastan imorgon. Sen är jag ledig i helgen, precis som en vanlig människa :)


Fantastiska underbara sommar

Sommaren vägrar att ta slut, och jag älskar det! Det här vädret är helt underbart och gör livet lite lättare trots att det är ganska segt i övrigt just nu. Idag har jag varit ute en massa. Glömde en tröja på Friskis i Hornstull i helgen så tänkte att jag skulle ta en promenad dit och hämta den idag. Träffade Josefine en sväng också och vi satt nere på en brygga vid vattnet och bara snackade en massa skit. Supermysigt! Sen var det bara att promenera hem igen, så jg har fått vara ute och njuta en hel del av solen idag =)
 
Nåt som i alla fall har gått bra för min del var mitt projekt i helgen. Var på uttagning för att bli cirkelfysledare på Friskis i helgen, och det gick vägen. Efter praktiskt test och intervju så är jag vidare =) Så i höst blir det utbildning och sen är tanken att jag sk köra igång med egna pass till våren. Spännande!
 
Har fastedag idag också, ska bli intressant att se hur jag sover inatt. Jag hr ju insett att jag ofta sover väldigt dåligt natten efter att jag fastat så jag var tvungen att googla lite på det. Jag var inte ensam =) Tydligen så är det så att kroppen liksom inte har fått jobba nåt under dagen eftersom den inte fått i sig en massa som den måste ta hand om, så den behöver inte lika mycket återhämtning (i form av sömn) som vanligt. Och det verkar verkligen vara så, för jag kan vakna mitt i natten och vara pigg. Och även fast jag har sovit dåligt/få timmar under natten så är jag inte tröttare än vanligt dagen efter. Konstigt, men lite häftigt =)

Söndagskänsla

För en gångs skull så har till och med jag en söndagskänsla i kroppen idag. Ingen söndagsångest utan bara söndagskänsla. Hela den här sommaren, eller egentligen ända sen jag åkte till Portugal i höstas, har min tidsuppfattning och min koll på dagar och veckor varit helt ute och cyklat. Jag har lördag på måndagar, torsdag på tisdagar och söndag på onsdagar, bland annat. Idag känns det faktiskt som söndag.
 
Har i alla fall haft en bra dag idag. Den började lite för tidigt, men så är det ibland. Var på möte imorse och sen åkte jag hem och snabbstädade lite. Blev en löprunda sen också. Har inte sprungit sen Midnattsloppet så det var skönt att komma ut lite. Var ju helt fantastiskt väder ute idag. Folk solade och badade till höger och vänster längs min runda. Blev inte mycket mer vettigt gjort sen innan jag tog mig ut till Lidingö för at hälsa på Cattis. Fick mina naglar fixade samtidigt som vi snackade en massa skit. Har inte träffat henne sen Vårruset så det var skoj att prata i kapp lite =)
 
Nu är det hög tid för mig att hoppa i säng. Har lite planerat för morgondagen som kräver att jag fyller på med energi inatt, så det är väl dags att sova nu. Så mycket som jag har hållit tummarna för mig själv den senaste tiden så är det ett under att mina tummar sitter kvar. Men det gör dom Och jag fortsätter att hålla dom. Hårt.

Solig fredag och löning.. Eller?

Soligt är det ju faktiskt, och fredag är det också. Löning stämmer ju det också, bara det att vissa får mer i lön än andra om man säger så. Men jag har haft en ganska trevlig dag ändå än så länge. Har varit hos Linn typ hela förmiddagen. Vi var ute och gick en sväng och sen blev det lunch ute på deras altan. Man måste ju passa på att njuta in i det sista av att kunna sitta ute =) Eventuellt ska jag tillbaka till Limpan ikväll, blev bjuden på middag också =) Meeen, ska kanske på Magnus Uggla på Grönan så vi får se hur det blir med det först.
 
Jobbade hela dagen igår. Dagen gick ganska fort dock, det märks att folk börjar komma tillbaka från semestrar och så, det börjar bli lite mer folk på gymmen. Blev en liten aw med Kenny efter det. Var kul att komma ut och se lite folk, känns som att det var hundra år sen sist (vilket det säkert inte var men...).
 
Den här dagen har varit lite snurrig i övrigt. Mycket att tänka på och ta beslut om, men det känns ändå bra att det händer lite grejer. Det lättar upp stämningen från i början på veckan, alltid nåt! Funderar på om det blir en promenad till nu kanske för att suga i sig ännu lite mer sol och för att få släppa ut tankarna lite.

En bättre dag..

Den värsta besvikelsen från gårdagen har lagt sig och dagen idag har varit bättre. Började dagen med att jag och Linn gick på konkursutförsäljning på Barnens Hus i Bromma. Var världens kö och folk var köpgalna, jag och Linn gick däremot därifrån tomhänta. Efter det har jag fixat och trixat lite hemma, har städat, handlat mat och funderat lite på framtiden. Avslutade dagen med en lång kvällspromenad nere vid vattnet. Helt okej avslut faktiskt. Imorgon vaknas jobb på Friskis Hornstull, och sen blir det en liten aw efter det. Lite kul måste jag också få ha ibland =)

Pruttdag

Min miss med mina passbokningar imorse ledde i alla fall till att jag kunde ta ett kort jobbpass på Friskis Kungsholmen ikväll, och alla jobbtimmar är bra jobbtimmar. Det är väl dock det enda bra med den här dagen, i övrigt är det en riktig skitdag och jag känner mest för att gräva en djup grop och gömma mig där.
 
Bryt ihop och kom igen. Typ.

Liten miss...

Åh hur lyckas jag? Hade för en gångs skulle lyckats boka in mig på ett cirkelfys-pass, vilket kändes väldans bra. Dom är alltid fullbokade och jag har ju så svårt att planera saker långt i förväg. Men men, ikväll skulle jag äntligen komma iväg på ett pass. Inte förrän 18.30 dock, och jag är inte ett så stort fan av att träna sent, jag tränar mycket hellre tidigare på dagen. Fanns två pass tidigare idag så jag har hållit utkik utifall någon skulle boka av så jag skulle kunna boka in mig i sista sekund, och så skedde det! Dumma jag avbokade min pass först innan jag bokade det nya dock, och då hann det ju bli fullt på det andra också, och innan jag han boka på sena passet igen så var det såklart också fullt. Idiot! Så nu har jag ingen bokning alls... Smart tänkt Jossan! Så nu får jag stå mitt kast och åka till gymmet en timme innan passet för att försöka få en drop-in-biljett när dom släpps. Gaah! Dagens i-landsproblem, jajjemän! Ska hoppa på cykeln och trampa iväg mot Skrapan nu, för där är det ett cirkelfyspass vid 11.30. Tur att jag inte har så mycket annat för mig idag, så jag kan lika gärna spendera en timme extra på gymmet =P
 
Hoppas för övrigt på nåt besked idag också. Vänta är bland det värsta som finns. Ge mig ett svaaar!

Midnattsloppet och shopping

Har haft en mycket bra helg! I lördags så var det födelsedagskalas på dagen först där det bjöds på minipingis och hemgjorda hamburgare. Utsökt uppladdning inför kvällens Midnattslopp. Var riktigt kul att träffa gamla kollegorna från Springtime och en massa ledare som var med och sprang :) Loppet gick inte jättefort för min del, men det kändes bra mycket bättre än jag förväntat mig så jag var nöjd ändå.

I söndags fick jag finbesök av min kära syster. Mötte upp henne på stan och sen hade vi en heldag i shoppingens, ätandets och kvalitetsumgängets tecken. Mycket mysig dag :)

Idag har jag jobbat på Hornstull halva dagen, och inte gjort så mycket annat vettigt den andra halvan :P Imorgon år jag helt ledig. Har bokat in ett träningspass imorgon kväll, men måste hitta på nåt roligt att roa mig med innan. Ska vara fint väder i alla fall, så jag får väl pallra mig ut och hitta på nåt. Det där löser jag :)


Viss uppgivenhet

Känslan av uppgivenhet börjar så smått sprida sig i min kropp. Just nu känns utsikterna för min höst sådär lagom roliga. Jag vet inte vad jag ska göra och saker och ting händer så lååååååångsamt. Det behöver hända nånting snart känner jag, innan jag blir galen. Saker och ting brukar ju lösa sig för min del, och det kommer det ju göra den här gången också, men det får gärna lösa sig snart.
 
Igår behövde jag inte tänka på tråkigheter dock, för igår stod födelsedagskalas på schemat. Började kvällen hemma hos Josefine en sväng innan vi tillsammans begav oss mot Sveavägen och Solid där Felix och co höll till. Blev en lugn men trevlig kväll =) Idag är det också födelsedagskalas på gång. Idag har Byffe kalas, så jag ska väl bege mig dit om nån timme. Blir en sväng dit på dagen, för sen ikväll ska jag ju springa Midnattsloppet med Springtime-gänget. Ska väl vara där typ 19.30 så man hinner hänga lite innan det är dags för själva fysiska aktiviteten.

Snart helg

Imorse när klockan ringde 04.20 var jag inte helt hundra kan man säga. Tog ett tag innan jag fattade vad jag höll på med, men så småningom så insåg jag vad jag skulle upp och göra - jobbet kallade! Rätt skönt att cykla så dags dock, inte många andra ute att trängas med. Dagen på jobbet har gått fort också faktiskt, väldigt skönt.

Åkte förbi Runner's Store och hälsade på Josefine på vägen hem. Sprang på
Blossom där inne också så det var skoj :) Kvällen har inte bjudit på så mycket festligheter sen. Har handlat mat och glott på tv typ. Tröttheten slog till när jag kom hem.

Imorgon ska dagen börjas med att tvätta. Efter det ska jag möta upp Linn på gymmet för lite träning. Blir nog ett rätt lugnt pass för mig med mer fokus på styrka/teknik än flås med tanke på att min hals fortfarande är lite bråkig, men det är välbehövligt det med. Blir en sen lunch med Linn och Linn sen, och så avslutas kvällen med födelsedagskalas för Felix. Det blir också en lugn tillställning för min del eftersom Midnattsloppet väntar på lördag, men det ska bli skoj ändå :)

Börjar från och med idag ett experiment för att se om min hy vill börja samarbeta lite mer med mig. Ska prova Karins tips om att vara lite snäll mot den och sluta använda en massa starka produkter. Vi får väl se om det kan lyckas, bara hålla tummarna!


Höjden av slöhet

Jag är så jäklans trött och seg nu av någon anledning, men jag känner att jag verkligen borde ta mig iväg på infomätet på Friskis ikväll. Insåg då att jag nu för tiden äger en bil. En bil mina vänner! Det betyder att jag inte behöver cykla, att jag inte berhöver oroa mig för regn och att det helt plötsligt blev lättare att komma iväg på mötet. Dock måste jag skämmas lite, eftersom det bara är knappt 5 km till Hagastan. Det är INTE okej att ta bilen såna avstånd, speciellt inte i stan, men jag ooooorkar verkligen inte cykla! Ibland får man vara lat, så det så. Speciellt när jag redan cyklat typ 1,5 mil idag, plus kört lite styrka på gymmet. Och så har jag ju faktiskt ont i halsen..
 
Mycket bra undanflykter/ursäkter! Men det är bara för att jag ska slippa känna mig som en dålig människa =)

Sysslolös?

Jag har lyckats se till att jag har saker och ting att göra mest hela tiden den här veckan. Idag är jag ledig, men håller mig sysselsatt ändå. Har precis kommit hem från en cykeltur till Friskis i Skrapan för att hämta en nyckel tills imorgon när jag ska öppna där. Vaknade med lite ont i halsen imorse, men kunde ändå inte låta bli att köra lite styrka när jag ändå var på gymmet :)

Fick sluta en timme tidigare igår också, var väldigt skönt! Förutom att jag slutade lagom till världens värsta ösregn! Det hade varit uppehåll hela dagen, men precis från typ 15.10 och en halvtimme framåt så öste det ner, helt vansinnigt! Jag tänkte att jag ska ju ändå bara hem, så skit samma, men jag var helt jäkla genomblöt när jag kom hem, kunde typ hälla vatten ur skorna.. Inte nog med det slutade det regna och solen tittade fram igen preciiiis när jag svängde in på min gata hemma... Karma..

Nu sitter jag hemma på golvet framför tv:n och stretchar och äter ananas :) Ska fixa lite lunch sen innan jag ska iväg på möte vid 15. Är infomöte på Friskis Hagastan ikväll sen också vilket jag tänkte gå på så länge det inte ösregnar. Är liksom lite krångligt att ta sig dit på nåt annat sätt än med cykel, och jag fick nog av att cykla i regn igår...


Kort paus

Nu har jag precis landat hemma i sängen! Jobbet har gått bra idag, har jobbat på Friskis Sveavägen. Det är en mysig anläggning, jag gillar att jobba där. Kvällen har faktiskt gått rätt fort också, folk börjar komma tillbaka efter semestrar och grejer så det har varit lite att göra ikväll vilket gör att kvällen går så himla mycket fortare. Nu ska jag sova i några timmar innan jag ska tillbaka dit igen, om 7 timmar ska jag vara på plats :)

Fick ju reda på tidigare idag också att det inte blir nåt jobb i Ånge i helgen. Tråkigt men sant, dom hade sålt så pass få biljetter att dom skulle klara det själva. Bokade in mig för att springa Midnattsloppet med Springtimegänget på lördag då istället, så det ska bli skoj! Var ute och sprang 7km idag och tyckte det var jobbigt, så det blir nog inte direkt något personbästa på milen på lördag, men det är ett kul lopp och ska bli kul att träffa gänget också.

Mitt största problem nu är att jag inte är särskilt trött. Jag skulle behöva somna typ nyss, men känns som det inte kommer ske supersnart direkt. Aja, nån natt med lite sömn överlever till och med jag :)


Ny vecka

Måndag idag, och för en gångs skull har jag lite ordning på mina dagar. Har varit ledig i helgen, så det har faktiskt känts som helg, och idag jobbar jag så idag har jag en måndag som så många andra =) Börjar inte förrän 14 dock, så jag har inte direkt stressat på morgonen nu. Tog det lugnt imorse, gav mig ut på en löprunda efter frukost och sitter nu i soffan och hänger. Känns lite som att jag ska jobba till kl 16 imorgon nu, vilket inte riktigt stämmer. Jobbar till strax efter 22 idag och börjar 06.00 imorgon. Känns typ ovärt att åka hem där emellan eftersom jag stänger på samma ställe som jag öppnar på imorgon bitti, men det blir nog en sväng hem där emellan ändå =)
 
Blir inget jobb i helgen heller tyvärr. Skulle ha åkt till Ånge och jobbat på en festival där, men dom hade sålt så få biljetter så dom behövde ingen back-up. Synd för mig... Får väl se vad jag hittar på i helgen istället då, nåt ska man väl kunna roa sig med.

I Skövde

Nu kan jag pricka av ännu en stad på min lista. Skövde hade jag aldrig varit i innan, men nu befinner jag mig här. Tågresan gick för en gångs skull smärtfritt. Jag var i tid, tåget var i tid och inget strulade. Fantastiskt!

Nu sitter jag lutad mot ett träd med solen i ansiktet och har det rätt gött. Det blåser en del, men det är varmt så det spelar inte så stor roll. Allt var förberett när jag kom hit, så det gick fort att koppla in mina grejer och allt funkade bra så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli dags att köra genomgång med dom som ska jobba och dags för öppning.

Entrén är väldigt bra placerad här, jag ser scenen hur bra som helst. Lite roligare än när jag var i Kalmar och scenen var på andra sidan ett hus. Det enda jag såg var toaköerna...


På landet

Jag är lite trött i kroppen skulle man kunna säga. Linns TMI-pass kommer att kännas imorgon kan jag meddela, det var sjukt svettigt :)

Åkte direkt hem till päronen sen för lite lunch och häng med familjen. Har fått gosa en massa med finaste Max idag också. Vansinnigt söt är han den där lilla!

Nu är jag mätt och belåten efter middagen och har landat i soffan. Är så skönt att komma hem ibland och bara slappna av, hemma finns det alltid nåt att göra, men här kan man liksom sitta ner och känna att man bara kan sitta och inte bry sig om nåt. Skönt :)


Onsdag 7 augusti

Har sovit dåligt inatt igen. Jag vet inte vad det beror på, jag har aldrig haft problem med sömnen förut. Hmm. Eller ja, när jag väl somnade sov jag ju, men tog sin lilla tid att somna. Och sen vaknade jag tidigt imorse. Men men, är inte direkt trött nu så jag ska nog klara mig bra idag ändå =)
 
Ska köra ett TMI-pass med Linn på Lindhagen nu vid 11.30 så sitter hemma och laddar inför det. Åker direkt hem till päronen efter det och hänger lite med dom. Brorsan med familj skulle också dit så blir en mysig familjedag =) Imorgon åker jag till Enköping för att hänga med Karin också. Känns som hundra år sen vi sågs, så det ska bli skoj.

Bakisdag

Har haft en riktig bakisdag idag, minus själva bakisheten. Trött är jag, men det har nog mer att göra med sömn- och jobbmängden i helgen än dom där två-tre ölen som slank ner efter jobbet igår. Jag har dock inte gjort många knop idag. Tog en promenad ner på stan och hämtade hem gamla Bettan (cykeln alltså) och sen blev jag så jäklans sugen på tacos så då cyklade jag hem och gjorde det. Åt extremt sakta, tror jag käkade i typ tre timmar framför tv:n, haha. Funderar nu på att gå ut och ta en till liten promenad kanske, för sen jag lagade mat har jag suttit på min röv i soffan hela eftermiddagen. Känns som att jag skulle behöva göra nåt annat en liten stund innan jag fastnar i soffan igen ikväll. Solen skiner ju ute så vore ju dumt att inte ta tillvara lite på den kanske.
 
Hade för övrigt tvättid imorse också. Den kom jag inte ihåg. 20 minuter innan tvättiden var slut kom jag på att jag skulle ha tvättat idag. Oops. Som tur var fanns det en ledig tid imorgon bitti, så jag får göra ett nytt försök då.
 
På fredag blir det jobb igen också. Fick en till GT-konsert, och jobb är bra =) Den här gången ska jag till Skövde, ännu en ny stad att checka av på listan sen!

Färdigjobbat

Då var det slut med jobb på ett tag framöver nu då. Eller ja, som det ser ut nu så är jag ledig hela den här veckan. Skulle ju vara bra att jobba lite, men det är rätt skönt att vara ledig också =) Jobbet igår gick bra, var ju inte så många timmar så det gick fort. Var en helt fantastisk kväll igår, det var varmt och folk var glada och det var bra musik och det var bara bra helt enkelt. Fick en bra avslutning på ett par roliga jobbdagar.
 
 
Jag skulle ju ljuga om jag sa att Prince är en artist jag lyssnar på själv, men det var ändå en väldigt bra spelning igår tycker jag. Han är rätt bra på det han gör, även om han verkar vara en extrem diva, haha =)
 
 
Satt och hängde ett tag nere vid vattnet efter att folket hade gått hem också. Så himla fint!
 
Blev helet sjukt trött sen dock, så fanns inte en chans att jag skulle orka cykla hem. Hade kunnat somna där på kajkanten om jag hade tillåtit mig att stänga ögonlocken. Tänkte att jag skulle ta tuben hem, men det var ju söndagsnatt och då går ju inte tunnelbanor (storstadsstockholm???) så jag lyxade till det rejält och tog taxi hem. Somnade fortare än kvickt när jag kom hem, och klev inte upp ur sängen förrän närmare 11 idag. Extremt skönt! Nu ska jag nog dock ta och promenera ner på stan och hämta min cykel. Solen skiner ute så sen kanske det blir lite sol och bad när jag kommer hem, om jag känner för det =P
 
 

Söndag 4 augusti

Idag känns det ju nästan som att jag är ledig, jag jobbar ju bara ca 6 timmar idag =) Igår blev det en till 13h-dag på jobbet, men dom 13 timmarna gick bra mycket fortare än dom i fredags. Är en hel del roliga människor att jobba med på Stockholm Music & Arts, så tiden går rätt fort. Blev till och med en after work-öl på där runt midnatt. Festivalområdet ligger ju väldigt fint ute på Skeppsholmen, och uppifrån vip-området (som jag tror är typ Moderna Museets uteservering eller nåt sånt i vanliga fall) har man jättefin utsikt över området, vattnet och stan.
 
Min dag börjar väldigt slappt idag. Tänkte att jag skulle ta och försöka orka mig runt på en joggingtur/promenad runt Kungsholmen nu snart. Är jättefint väder ute, men jag orkar liksom inte gå ut och bara lägga mig på en filt och steka. Jag blir ju nästan orolig för mig själv när jag inser vad jag just skrev! Är det nåt slags ålderstecken att man inte längre kan ligga en hel dag i solen och bara steka? Eller är det just precis det här som är åldersnoja? Att jag kopplar ihop allt med just åldern och att all förändring har att göra med att jag blir äldre? Usch!
 
Nu känns det som vanligt som att jag har all tid i världen, men om jag inte lyfter på ändan och beger mig ut snart så kommer det i alla fall sluta med att jag måste stressa till jobbet ikväll sen. Så blir det ju alltid! Vissa misstag lär man sig aldrig av =)

Många timmar

God morgon! Pigg och kry, redo för en ny dags jobb :) Gårdagens arbetsdag blev 13 timmar lång. Kan låta jobbigt, men det kan jag inte påstå att det var. Det var lugnaste dagen på hela Pride-festivalen, och allt flöt på bra, så jag hade inte ett dugg att göra. Jag tre jag hjälpte till med tre grejer på hela dagen, tre smågrejer. Men men, jag snackade skit med folk och hängde i solen, så det gick ingen vidare nöd på mig,

Nu är det dags att gå upp och ladda för en ny lång dag. Den börjar på Medis där vi ska vara på plats inför paradstarten. Det kommer vara sjukt mycket folk där, men därmed inte sagt att folk kommer ha ärenden till oss :) Efter det ska jag till Skeppsholmen och sen jobbar jag på Stockholm Music & Arts resten av dagen. Ska ju bli superfint väder idag också så blir nog en riktigt bra lördag. Mycket människor och glada människor, det är min förhoppning i alla fall :)


Jag är i tid

Nya besked titt som tätt. Är på jobbet nu, sista budet igår kväll var att kassorna här skulle öppna 11.00 och att jag således borde vara här 11.00. Jag är (eftersom jag som vanligt är tidig) här 10.45. Det är väldigt dött vid kassorna, men jag väntar lite. Ingenting händer och jag kollar läget med folk på plats - kassorna öppnar 12.00. Jag är alltså dryga timme tidig. Men men, solen skiner och det går ingen vidare värst nöd på mig. Jag har slagit mig ner på en gräsplätt i solen och tänker sitta här och njuta tills det är dags för jobb på riktigt :)


Stockholm Music and Arts

Jag klarade mig undan regnet, både till jobbet och hem! Har kommit några rejäla regnskurar under kvällen, men vi har suttit inne i ett tält så vi har klarat oss torra :) Har gått bra att jobba idag, har varit lugnt så som tur var har det varit en lassa trevligt folk som jag jobbat med så vi har haft rätt skoj ändå :) Känner igen ett par stycken från GT-konserterna, så det är lite skoj också. Imorgon blir det dock Pride igen, hela långa dagen. Ska hänga vid Pride Park imorgon, börjar 11 och slutar nångång på kvällskvisten. Blir en lång dag, men det gör mig inte så mycket. Samlar gärna på mig så många jobbtimmar jag kan när jag ändå ska jobba liksom.

Nu ska jag däremot sova, ska försöka ta mig ut på en morgonprommis innan jobbet imorgon. Tänkte cykla till jobbet sen också, men nu har jag ju något sånär kommit in i nån slags morgonträningsrutin, så vore dumt att bryta den bara för att :)

Börjar bli ett träningspass att bara lyfta på armen nu också 8-)


Oh crap!

Precis när jag hade laddat upp förra inlägget öppnade sig himlen och släppte ut en rejält jäklans skitregn! Det öser ner ute nu =( Hoppas det går över fort!

Augusti!

Det är helt galet, idag är det 1 augusti. Tiden springer iväg och innan jag vet ordet av så är det höst. Eller nåt. Nej så hemskt är det inte, lite sommar är det väl kvar att njuta av =) Ska ju bli hur fint som helst till helgen. Åskvädret igår var inte att leka med dock. Jag och åska är ju inte direkt bästa kompisar, så kvällen igår var ju sådär lagom rolig. Det dundrade som bara den och regnet bara slog mot rutorna. Imorse när jag klev upp sken dock solen och jag tog en skön joggingtur till gymmet. Lyfte lite skrot och sprang sen hem igen, skön start på dagen =)
 
Sitter hemma och degar lite i soffan nu efter att ha intagit dagens lunch. Ska snart hoppa upp på cykeln och bege mig mot Skeppsholmen och dagens jobb. Just nu ser det dock ut som att det skulle kunna börja regna igen, men jag håller tummarna för att det inte är sant och tr cykeln ändå. Det är sommar, då ska man cykla! =)

RSS 2.0