Borta..

Har verkligen ingen aning om var min tv-dosa och min sänglampa har tagit vägen.. Dom är spårlöst försvunna! Har precis varit ner i förrådet och letat, men dom finns ingenstans.. Helt galet.. Men men, det är väl så.. Lite svinn får man räkna med i flytten... Kanske kommer på fler grejer efter hand som är borta.. Förhoppningsvis inte dock.. =)

Tänkte ta sovmorgon imorse och hade ställt klockan på 9.. Kvart i åtta ringer dom dock från Aroseken i Västerås för att kolla om jag ska vara med på lägenhetsbesiktningen, vilket jag sagt till tidigare att jag inte kan.. Kommunikationen på det där stället är sådär skulle man kunna säga.. Men men, efter det kunde jag inte somna om, så det var bara att pallra sig upp.. Tog en seg morgon ändå dock.. Käkade frukost framför tv:n och slappade lite ett tag.. Sen var det bara att ta tag i målningen igen, så nu är äntligen allt färdigmålat! Hoppas jag.. Får väl se hur listerna ser ut när färgen torkat, men jag blir förvånad om jag måste måla dom en gång till..



Nu vill jag bara att färgen ska torka i ultrarapid, för jag vill möblera om i sovrummet, och sen måste jag dammsuga och torka golven, och det kan jag inte göra förrän färgen är torr.. Vore min vanliga tur annars om jag fick för mig att göra det redan nu, och så skulle det hela sluta med att jag har färg på sängen och dammsugaren och färgen på listerna är helt bortskavd och ful... Nej, nu måste jag allt vänta ett tag på att det ska torka...

Får väl hitta på nåt annat festligt så länge... Typ rulla tummarna =)

Åhh nej...

Insåg precis att det blir till att bege mig ner i förrådet och leta grejer imorgon... Mööh.. Är inte bara tv-dosan som är borta... Min sänglampa har inte heller synts till sen flytten... Drygt! Vet ju att jag har packat ner båda grejerna, men var, det vette tusan... Förhoppningsvis ligger dom i nån kartong eller påse nere i förrådet, annars är väl risken att dom åkt i soporna eller nåt.. Jaja, bara hålla tummarna... Först ska det dock sovas.. Skönt!

Nu börjar det ordna till sig..

Har haft lite fullt upp dom senaste dagarna skulle man kunna säga... Men nu börjar det bli ordning och reda, och för tillfället sitter jag i min nya fina soffa och bara njuter av min nya lya,, Det är så mysigt här nu! Men vägen hit har varit lång.. =)

Flytten gick ju av stapeln i fredags.. Börjar med att hyrbilen som mamma och pappa hyr inte hade nån spolarvätska och torkarblad som var sämst typ, så det började bra.. Pappa fick fixa det och det tog ju sin lilla tid... När dom väl kom till Västerås sen åkte pappa och jag och hämtade soffan... Och sen var bilen full typ... Soffan tog lite större plats än vi hade tänkt, och det där med att bara åka en vända var ju bara att glömma.. Packade in så mycket vi fick in och sen var det bara att ge sig av.. Käkade lite lunch på vägen och kom hit och packade in första lasset... Packade upp grejer, fixade iordning soffan och sängen och fixade och trixade... Sen åkte päronen tillbaka till Västerås för att hämta sista lasset medan jag fortsatte att fixa och packa upp här hemma.. Dom kom med sista lasset och vi släpade in allt, och då hade klockan hunnit bli typ 23 redan... Alldeles för sent.. Massa grejer som jag ville fixa som vi inte hann.. Men men, det får vi ta allt eftersom..

Gick upp i ottan i lördags sen och fortsatte att packa upp och plocka och dona.. Limpan kom hit och vi tog en prommis tillsammans hem till henne sen.. Jag gick via Solna C hem och fixade lås till förrådet, och sen var det bara att gå hem och packa ner grejer där.. Så himla skönt med stort förråd så man kan bli av med grejer man inte använder så ofta.. Hann inte så jättemycket innan det var dags att göra sig iornding inför gårdagens julbord med Ica.. Började kvällen hos Evelina med kex, ost och vin, och sen gick vi till jobbet och mötte upp dom andra innan vi begav oss mot julbordet... Var så jäkla gott! Längtar så himla mycket till jul =) Blev massa skratt och skitsnack och dans och grejer där, innan vi begav oss till Å... Där slog dock paltkoman in ordentligt och jag blev astrött.. Kände mig som en tant men sket i det och gick hem till Evelina och sov istället.. =)

Åkte hem med 10-tåget imorse för att fixa och dona det sista... Har haft fullt upp idag.. Började med att packa upp dom sista lådorna och släpa ner allt som skulle ner i förrådet dit.. Sen har jag grundmålat listerna, och målkat dom en gång med lackfärgen.. Sista målningen blir imorgon bitti.. Eller ja, förhoppningsvis sista.. Sen tog jag en tur till Ica Maxi för att köpa ett strykjärn, och sen har jag adventspyntat och plockat och gjort fint här hemma..



Så här fint är det i mitt vardagsrumsfönster nu... Mys! =) Skulle dock behöva sätta i en lampa med mindre watt i stjärnan, för den lyser lite väl starkt... Men det är mys ändå =)



Här finns lite annat att önska.. SKulle ju kunna tända värmeljusen kanske, skulle göra det hela lite mysigare.. Och den där jäkla tjock-tv:n ska bort.. Så fort som möjligt! (Speciellt nu eftersom fjärrkontrollen försvann i flytten). Stereon ska väl också hitta sin plats nånstans.. Den är ju inte jättesnygg direkt, men bra =)



Så här fint är det i köket =) Var därför jag var tvungen att köpa ett strykjärn, för dom här var superskrynkliga.. Men nu är det mys.. =) Dock är det lite störande, för gardinstången sitter så pass långt upp att gardinerna blir korta... Vet inte vad jag ska göra åt det, men nåt måste jag hitta på...



Den är sitter på en annan vägg i köket... Jättemys! =) Den lyser däremot inte så starkt som det ser ut, utan mer lagom.. =)

Det som är kvar att göra imorgon nu är att måla listerna en gång till och sen städa golvet.. Måste dammsuga och torka så jag får bort all skit från flytten.. Sen ska jag försöka mig på att möblera om i sovrummet för att förhoppningsvis få in min byrå där.. Hade hoppats på att jag inte skulle behöva byrån, men det gör jag.. Nu står den dock bredvid tv:n, men där passar det inte in.. Vill få in den i sovrummet, så håll tummarna för att det funkar.. Sen kommer Emelie och hälsar på mig imorgon efter sin praktik... Ännu mer mys! =)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken och kolla klart på Vem kan slå Filip och Fredrik, men sen blir det sängen för mig.. Är sjukt trött! Men rätt nöjd =)

Sista kvällen..

I den här lägenheten.. Känns helt galet.. Har nog inte riktigt fattat det än, men det känns bra.. =) Ska skynda mig iväg till Pluto nu för personalmöte och lite middag och samkväm efter det.. Ska bli skoj.. =) Skönt att komma härifrån ett tag... Allt är nerpackat nu och i lådor, så jag ser typ inte tv:n för alla kartonger, ochjag kan inte göra nåt typ för allt är packat... Tjohej.. Men men, det gör ju i alla fall att det går lite fortare imorgon, så det känns lovande.. Skaförsöka att inte komma hem alltför sent ikväll bara, med tanke på att jag lär gå upp rätt tidigt imorgon och inte lär vara alltför död med tanke på morgondagens schema...Men det ordnar sig, man är väl ung =)

Nej, nu har jag bråttom! Tjing!

Kuul...

Nej det härvar ju inte så bra... Jag som inte skulle jobba så mycket... Csn gillar nog inte mig jättemycket nu.. Fan.. Blir inget csn i december för mig.. Det kanske hjälper lite.. Man kan ju hoppas i alla fall.. Det enda positiva med det är  väl att skulden i slutändan blir mindre.. Man måste se det positiva i allt... Tur att jag redanhar jobb i Sthlm i alla fall så jag inte behöver oroa mig alltför mycket.. =)

Hade en slö morgon här hemma imorse.. Låg i sängen och drog mig ett bra tag imorse innan jag pallrade mig upp.. Blev frulle och sen lite packning.. Är snart klar. Nu är det typ bara lite mer glas som ska packas, gardinstängerna ska ner och micron ska bytas ut mot den som fanns i lägenheten när jag flyttade in.. Stört att jag flyttar imorgon =D Sen blev det gym med Sara, för att träna dom enda musklerna som inte är döda av träningsvärk; triceps och rygg.. Så ja, imorgon kommer jag ha träningsvärk i alla muskler i hela kroppen.. Bra! Sen har jag betalat räkningar, och nu sitter jag här och laddar för att packa lite mer.. Sen ska jag ringa lite fler förskolor för att ragga intervjupersoner, och sen är det väl dags att börja göra sig redo för kvällens festligheter med Pluttan... Tjohej!

Nu förstår jag..

...varför jag köpte ny dator... Den här är ju inge vidare direkt.. Den är så seeeeeeeg... Tar en halv dag att starta den, en halv dag att stänga av den, en halv dag att göra vad man än ska göra typ... Ingen Speedy Gonzales direkt.. Men okej då, den är väl rätt bra att ha nu för tillfället... Men det blir nog inte direkt så att jag kommer använda den mer än nödvändigt, haha.. Men men, i övermorgon för jag återse min lilla pärla igen.. För i övermorgon flyttar jag! Det känns heeeelt sjukt, men hur kul som helst!

Har haft en rätt effektiv dag idag faktiskt.. Började med en lite slapp morgon faktiskt.. Tvättade imorse, och slappade framför tv:n mellan maskinerna.. =) Sen fortsatte jag med packningen lite.. Har packat ner typ allt nu känns det som.. Eller ja, allt utom köksgrejerna... Och det kommer väl ta sin lilla tid det med, men det får jag fixa med imorgon.. Sen blev det lite plugg gjort.. Letade lite artiklar och la till lite grejer i inledningen... Sen packade jag lite mer... Och sen gick jag till gymmet med Sara.. Imorgon kommer jag inte kunna gå, haha.. Men det var skönt måste jag säga.. Efter det var det bara att gå hem och duscha och så bar det av till Ikea med Sara..

HAMPEN Matta, lång lugg svart Längd: 195 cm Bredd: 133 cm Luggtäthet: 1170 g/m² Max. lugghöjd: 30 mm

Köpte en matta.. Dom har 20% på mattor den här veckan, så jag passade på... Tror den kommer bli prima i vardagsrummet =)

KALLT Siluett ljusslinga blandade färger Bredd: 65 cm Sladdlängd: 5.0 m
Och så köpte jag en sån här stjärna.. =) Den svarta.. Den ska få pryda en av väggarna i köket... Kommer bli så fint så fint!

Vill köpa massor med inredningsgrejer, men inser att jag nog måste ta och bromsa lite och flytta in och få lite ordning först, hahaa.. Men det är så svårt! Men snart är det fredag, yey!

Nu ska jag äta lite.. Blev ju Ikea istället för middag idag.. Inte jättebra kanske.. Blev en traditionell korv på Ikea, men den kan väl inte riktigt räknas som middag kanske... Kan väl inte fil heller egentligen, men det är det jag får till middag ikväll.. Mumma... =)

Gamla Bettan

Jajjemän, nu har jag sparkat liv i gamla Bettan... Tur att jag har gamla datorn att ta till.. =) Har dockvissa svårigheter att skriva på den här, eftersom jag är van vid att skriva på min lilla minidator, men det får gå... Är faktiskt lite sugen på att köpa mig en ny stor dator igen, men det får nog skjutas upp ett tag.. Känns som att flytter kommer dra tillräckligt med pengar ändå, utan att jag får för mig att köpa en ny datorn samtidigt också... Måste väl försöka tänka smart emellanåt, haha.. =)

Är kaos hemma hos mig nu.. Håller på och packar och packar och packar.. Det får plats mer än man tror på 23kvm kan jag lova.. Men jag ska nog få ordning på saker och ting.. Har tjingat typ alla banankartonger på jobbet,så jag går dit och hämtar nya typ varje dag.. Går ju så fort att fylla... =)







Så här snyggt är det hemma hos mig nu.. Och värre kommer det bli.. Har dock fyllt två resväskor med kläder och så också, och dom får stå nere i förrådet tills på fredag.. Har en resväska kvar att fylla, och den är ginormous, så där ska jag nog få i en hel del kläder... Dom har matt-rea på Ikea nu också, så jag skulle vilja åka dit och köpa en matta... Mycket jag vill just nu... Nu vill jag ha fredag =)

Tror jag ska ta och äta lite mat nu.. Har varit på gymmet med Malin idag.. Har typ inte varit där på tre veckor nu, så jag känner att träningsvärken kommer vara oundviklig.. Var dock bra tajming med träning idag, för ikväll är det pannkakor som står på menyn.. Har varit sugen på det länge, och nu äntligen ska jag mumsa i mig det.. =)

Senskadet väl packas mer ikväll.. Tjohej! Imorogn bitti ska jag upp och tvätta, packa lite mer och fixa lite grejer med skolan.. Mycket att stå i... Men nu, mat!

Effektiv dag..

Har faktiskt fått en hel del gjort idag, trots att jag tog sovmorgon:) Marina hade en intervju idag, så därför blev det ingen skola för oss.. Jag jobbar ju ikväll, så det kändes onödigt att försöka klämma in nån timme i skolan mellan hennes intervju och mitt jobb.. Vi har inte jättemycket vi kan göra nu ändå.. Jag har dock fått massor gjort idag.. Blev lite kajko med några julklappar, så igår var jag elr plötsligtinte klar med all julklappar.. Ett litet bakslag, men det ordnar sig.. Var päronens julklappar som sket sig lite, men jag passade på att fixa en annan klapp åt mami imorse, så nu är det klart.. Igen:) Bara pappa kvar nu.. Blev en morgonpromenad också, och en massa tråkiga samtal.. Fixat bredband till nya lägenheten, fixat nya recept från husläkaren, pratat med CSN och Bostad Västerås och fixat lite grejer, och ringt runt och försökt få tag i fler personer att intervjua till våran uppsats.. Och efter dom samtalen var jag tvungen att gå till skolan och maila dom förskolorna jag ringt till.. Smidigt att inte ha någon dator, haha.. Och så gick jag till Swedbank för att byta konto till CSN-utbetalningarna.. Och nu hemma har jag packat lite mer grejer.. Känns som det går rätt fort, men i slutändan kommer jag nog ändå ha massor att göra.. Har prylar överallt! Men men, nu ska jag dricka lite te och ladda för jobb ikväll.. Prima!

Lite mycket att tänka på kanske..

Hjärnan verkar gå på högvarv, för tankeverksamheten går väl lite sådär kan man säga.. Glömde datorn i Stockholm till exempel.. Ingen vidare bra grej.. Men men, tur man har mobilen;) Och tur att jag ska tillbaka dit snart.. Är typ röt fumlig också.. Tappar saker hela tiden.. Lyckades bland annat slänga en assiett i golvet idag.. Tänkte att hg har så mycket att packa ändå, så det är lika bra att ha sönder lite grejer så jag får mindre att packa:) Dock har jag haft sönder två assietter nu, så jag har bara fyra kvar.. Tur att jag önskat mig nytt porslin i julklapp.. Börjar bli nödvändigt:) Har varit och hämtat en massa banankartonger på jobbet idag, och börjat packa faktiskt.. Packat en väska full med kläder och tre fulla och tre halvfulla banankartoger.. Bra skit.. Vart och köpt kakor nu, så nu är det kakor och Svenska Hollywoodfruar som gäller.. Skönt! Tokrörigt här hemma nu bara, men det förman ignorera, så man kan ha mys ändå:) Hade för övrigt ett litet missöde på jobbet igår.. Bland det äckligaste jag varit med om måste jag erkänna.. Var en brud som var skitfull som stod vid kassan där jag och Sanna stod.. Helt plötsligt säger hon typ till Sanna att hon mår dåligt, och en millisekund senare spyr hon värsta kastspyan.. Över hela kassan!!! Hela datorn, tangentbordet och alla grejer som låg där fick möta en plötslig död.. Allt blev ju kajko.. Var bara att stänga kassan och göra det bästa för att inte spy själv.. Det äckligaste jag varit med om på mycket mycket länge! Jaja, skitdrygt att blogga nu när jag glömt datorn i Stockholm.. Kan inte lägga in några bilder heller.. Sämst!! Men men, på fredag ska vi återförenas:) Nu ska jag fokusera på kakor och tv.. Fett!

Måla måla måla!

Det är vad jag har gjort idag.. Har spacklat och slipat lite däremellan, men större delen av dagen har jag haft en pensel eller en roller i handen.. Börjar ärligt talat bli lite trött på att måla nu.. Jag vill att det Skavsta klartså jag kan börja städa undan och snygga till här hemma.. Men icke.. En del av nya väggen måste målas två gånger till.. Ska måla den igen om typ 45 min, och sen sista gången imorgon bitti innan päronen kommer hit.. Skulle egetligen vilja sova nu, men måstemåla detdären gång till först.. Vi kommer ha en hel delannat att göra imorgon.. Vi ska fixa massa lister, garderobsinredning, duschslang och lite annat smått och gott.. Skulle egentligen vilja hinna måla taket också, men det tror jag att jag får skippa.. Måste göra en Ikea-lista nu på allt vi måste komma ihåg.. Sen ska jag nog börja kolla på nån film, och sen ska jag måla sista gången.. Kommer sova som ett barn sen.. Första natten i min lägenhet:) Mys:) Lite mindre mys nu dock.. Har datorn på köksbänken och sitter på en köksstol utan dyna och kollar på serier och skit.. Skullehinna ligga på madrassen, men jag har målarkläderna på mig, så jag är tyvärr förpassad tullen köksstol.. Inte mys.. Men men, snart får jag måla.. Och sen får jag sova!:)

Popcorn!

Har varit fullt upp idag... Gick upp före tuppen imorse och så tog jag och Limpan en liten promenix.. Jag gick hem och skulle spackla, men spacklet räckte typ inte till nåt, så jag fick måla istället... =) Blev en snabbis till Ica Maxi sen för att handla lite frukost, och sen bar det av till Bagarmossen där jag tärffade Marina för lite plugg.. Vi fick faktiskt lite gjort idag.. Bra grejer.. Sen åkte jag hemåt, via stan för att köpa mer spackel.. Hann dock inte spackla nåt mer, för sen kom Eva och Lnn och hämtade mig och vi åkte till Barkarby för att göra lite ärenden.. JAg behövde massa mer väggfärg för att jag skulle ha nåt att göra imorgon.. HOppas jag typ hinner klart med målningen imorgon.. Nu har jag i alla fall alla grejer jag behöver för att i teorin bli klar.. Sen får vi se hur lång tid allt tar.. =)

Har inte tid att skriva nåt mer nu, för nu ska jag och Limpan äta popcorn och kolla på Gossip Girl.. Eller One Tree Hill, får se vad vi bestämmer oss för.. =) Blir iaf en mysig avslutning på kvällen, och en bra uppladdning för en fullspäckad dag imorgon igen.. Tjing!


Tidsoptimist?

Ja ibland är jag det, och ibland är jag precis tvärt om.. Var lite tidsoptimist i planeringen med vad jag skullehinna fixa i lägenheten mellan intervjuerna om man säger så.. För det första pratade vi så läge på första intervjun.. Om slöfock inget typ:) Och sen fick jag för mig att gå hem till mig.. Det är inte såå långt, men med all packning och skit jag hade med mig var jag ju inte direkt någon speedy gonzales.. Hann äta lunch och tejpa skarvarna på nya väggen innan det var dags att gå igen.. Jaja, får börja spackla och måla när jag kommer hem.. Var sak har sin tid:) Sitter på pendeln till intervju två nu.. Sjukt glad över min iPhone nu kan jag lova.. Utan den hade jag inte hittat nånstans.. Nu är det en piece of cake att ta mig runt.. Älskart!:) Ska få umgås med älskade Limpan ikväll också.. Hon kommer och hjälper mig att måla lite, och sen blir det väl mys hemm hos henne.. Bor där några nätter nu så jag hinner fixa och dona i lägenheten.. Hon är alt en hyvens kompis hon:) Jaja, nu ska jag snart av.. Och just ja, är raka motsatsen till tidsoptimist när jag ska till ställen jag inte varit på förut och inte riktigt vet hur jag tar mig dit.. Var typ 25 min tidig till första intervjun, och kommer nog ha rätt bra tidsmarginal nu med.. Men men, hellre det än tokstress:)

Pigg?

Ja det borde jag väl vara.. Eller kanske inte.. Kunde typ inte somna igår... Hade lite för mycket att tänka på.. Jag blir galen på mig själv ibland... Kan jag bara sluta överanalysera allt?? Och kan jag sluta vara så jäkla mesig eller? Vill jag veta nåt så får jag väl ta reda på det.. På vinst eller förlust... Det ska ordna sig!

Ska ge mig av mot tåget snart... Hoppas det inte är alltför många pendlare på tåget.. Jag vill ha sittplats så jag kan få sova lite till.. Det vore nåt det... =)



Kommer se ut så här senare idag sen... Måla måla måla =) Dock ska jag måla vitt, inte rött... Ska inte bli nåt love-nest i min lägenhet.. Nån måtta får det vara på tacky-heten... =P

Men nu är det nog dags för mig att göra mig redo.. Jag tänkte hinna slänga mina sopor i soprummet innan jag åker idag jag, och inte göra som grannen och ställa ut skiten i korridoren.. Jag blir galen på människan!! Är ju inte en gång det hänt heller, utan varje jäkla vecka! Ställer ut veckans skit i korridoren för att det stinker typ, och så låter han det stå där.. Luktar soprum i hela korridoren!! Och då öppnar han fönstret i nåt slags hopp om att lukten ska försvinna.. Men I've got news for you: DET FUNKAR INTE!! Funderat på att slänga skiten eller? Åhh, om jag ändå visste vem av dom två grannarna det var hade jag plingat på och sagt ett och annat kan jag lova.. SKITGRANNE!!!

Så, nu har jag fått ur mig det också.. Skönt... =)

Mycket nu..

Helgen har varit fullspäckad... Massa jobb och massa fix... Var ju till lägenheten i söndags och lämnade lite grejer och visade Ryssen hur det såg ut så han kunde planera lite för bygget.. Åkte hem till päronen sen för att lämna bilen, och för att få lite lunch... =P Syrran, Hugo och brorsan var också där, så det blev en mysig snabbvisit hemma..



Här är galningen Hugo.. =) Det här är i och för sig från i torsdags eller när det nu var jag var hemma hos dom..

Var i skolan igår med Marina och skrev på uppsatsen... Och det har vi varit idag också.. Lämnade in ett allra första utkast på inledningen idag, så det känns ändå som att det går framåt i skrivandet... Medan jag var i skolan igår så röjde Ryssen hemma hos mig och byggde vägg.. =) Fick en bild, och det ser mycket lovande ut.. Ska bli kul att komma dit imorgon och se hur det ser ut på riktigt =)



Där ska det spacklas och målas och fixas, och sen kommer det vara prima.. =)

HAr bokat flyttstäd idag också.. Drygt 400:- kommer det kosta... Sjukt värda pengar måste jag säga... Vansinnigt skönt att slippa städa själv.. Putsa fönster och skit.. Hade ju tagit mig en evighet...

Har precis varit ute och gått med Malin och Jaffe nu... Tänkte gå till gymmet, men orkade verkligen inte.. Var roligare med en promenad och lite skitsnack måste jag säga.. Skönt att få lite luft.. Nu borde jag typ duscha och packa det sista för imorgon.. Ska upp aptidigt för att bege mig mot Stockholm.. Ska på intervjuer imorgon, och söka lite mer jobb, och måla och spackla och fixa och dona... Kommer nog ha att göra känner jag.. =) Tåget går 07.30, så det blir tidig morgon imorgon... Men har roliga saker att se fram emot, så jag ska nog komma upp utan större problem imorgon.. =)

Jobb ikväll igen..

Och för en gångs skull har jag koll på vad som händer på jobbet.. =) Jag vet ju aldrig vem som är där och spelar eller vad det nu är för event.. Haha, bra bra.. Men men, ikväll ska tydligen Oliver Ingrosso spela på Pluttan.. Hade ingen aning om vem det var, men efter en liten förklaring från Sanna igår så vet jag nu att det är en av Pernilla Wahlgrens söner, haha.. Han har tydligen en bror eller kusin eller vad det nu var som är känd DJ.. Jag är inte så hemma på DJ:s om jag ska vara ärlig.. Det är inte riktigt mitt bord.. =) Men men, han ska i alla fall spela, och vi får väl hålla tummarna för att han är bra..



Han ser ju inte så gammal ut på det här kortet direkt, men han kanske har växt till sig.. Eller nåt.. =) Så länge han spelar bra musik är jag nöjd.. Välkommen till Pluttan Oliver Ingrosso! =)

Btw, varför visar dom bara skit på tv på lördagkvällar för? Det är helt vansinnigt så dåliga program dom kör.. Vad ska jag kolla på tills det är dags att gå till jobbet? Det är helt fruktansvärt! Men men, är bara typ 45 minuter tills jag ska gå nu, så jag ska väl klara mig... Hoppas det blir festlig ost ikväll... Adjöken!

Pyssel

Andra halvan av min to-do-list gick rätt bra den med faktiskt.. Nu är jag klar med alla julklappar som jag ska inhandla =) Blir väl eventuellt nån mer liten grej här och där, men egentligen är jag klar... Skönt! Sen jag kom hem från stan har jag suttit och pysslat lite, och fixat med grejer som ska med till lägenheten imorgon...



Gjorde en adventsljusstake åt sis och Peppe =) Och en åt mig med, men den tog jag inte kort på... Man måste vara ute i god tid... =P



Och så slog jag in lite julklappar... =) Ska ta med dom till mamma och pappa imorgon så dom slipper försvinna i flytten sen... Ute i god tid? Nej nej...

Nej nu ringde Sara, måste fokusera lite på det samtalet nu känner jag... Tjing! =)

Första delen klar..

Så ja, nu har jag gjort ena halvan av mina ärenden idag.. Åkte ut till Erikslund för att handla färg och mat... På färgaffären skulle dom dock ha 600:- för 5l väggfärg, vilken jag inte riktigt kände för att lägga ut... Så jag sket i det och åkte till Hälla istället och köpte färg på Rusta... 269:- för lika mycket färg... Bra pris.. =) Handlade mat på Maxi där ute då istället.. Hatar den parkeringen dock, man kommer aldrig därifrån.. Helt omöjligt att ta sig ut typ, för det kommer bilar från alla håll hela tiden... Men men, jag kom hem... =)



Det var tur att jag hade mina skumtomtar, annars hade nog humöret gått i botten och det finns risk för att det hade gått ut över mina medtrafikanter... =)

Nu har jag precis slängt i mig lite att äta och ska nu bege mig ner på stan för andra halvan av min to-do-list.. Sen ska jag hem och pyssla... =)

God morgon

Tänkte att jag skulle passa på att sova jättelänge idag, för att passa på när jag har möjligheten likosm... MEn det gick sådär.. Efter 6 timmar tyckte min kropp att det var dags att vakna och gå upp... Skit också... Men men, kanske hinner med en powernap i eftermiddag.. =) Blir ju inte mycket sömn inatt, med tanke på att jag jobbar inatt, och sen ska jag vara vid lägenheten imorgon vid 10.. Helst lite tidigare så jag hinner bära in en del kartonger och skit innan Ryssen kommer... Men det ska nog ordna sig... =)

Gick bra på jobbet igår... Dom har byggt om lite i garderoben, så det är mycket smidigare nu med kassan och allt.. Prima.. =) Valde en bra dag att flytta btw, haha.. Dagen innan är det personalmöte/fest på Pluto, och dagen efter är det julfest på Ica... Skaplig avslutning, haha =) Men det är festlig ost..

Nu ska jag ta och äta lite frulle, och sen ska jag ut och sätta igång med mina åtaganden idag.. Börjar med en sväng till Erikslund för köpa väggfärg och handla lite mat, och sen blir det en sväng ner på stan för att köpa sista julklappen och köpa inslagspapper... Blir nog bra det här.. Kanske ska komma på vad jag ska äta ikväll också innan jag åker och hanldar... Kanske kan vara en bra idé... Hmm.. Nej, nu är det frukost!

FF

Festlig fredag... Eller nja... Jag och Marina tog lite sovmorgon imorse... Jag började dagen med en promenad i regn... Mysigt! Sen ringde jag några fler förskolor för att få tag i intervjupersoner, och sen möttes jag och Marina upp i skolan... Satt och skrev lite på inledningen idag och letde lite artiklar och så... Känns faktiskt som att vi är på gång, jag hoppas verkligen att vi hinner klart innan jul! Blev en sväng till ÖB och Coop Bygg sen efter skolan, i sällskap med Marina och René.. ÖB är allt en prima affär det, hahaa.. =) Fixade garderobsdörrar på Coop också, så nu är det bara att nvänta tillverkning och leverans på dom.. Så nu imorgon behöver jag bara gå ner på stan och köpa inslagspapper, så jag kan slå in julklapparna och ta med dom hem till päronen på söndag, och åka till nån färgaffär och köpa väggfärg.. Mycket nu... =) Måste till Maxi en sväng och handla lite mat också.. Lika bra att passa på när jag har päronens bil i några dagar..

Blir til latt fira jul hos syrran och Peppe i år också... Ska bli hur mysigt som helst! =) Jag har lovat att stå för julgodiset, det är lite min grej... =) Längtar till jul!



Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen är det dags för lite mat... Tjing!

Lägenhetsägare!

Japp, det kan jag titulera mig som nu =) På riktigt! Eller ja, det är väl snarare banken som äger min lägenhet för tillfället, men det är bara sånt som står i det finstilta... =P Kommer bli så bra i min lägenhet! Måste åka runt lite i eftermiddag eller imorgon och köpa lite färg och spackel och skit så jag kan få ordning på väggen när Ryssen har satt upp den... Sen flyttas det om två veckor... =D

Umgicks lite med min älsklingspojke igår också.. Fick leka med Huggan hela eftermiddagen igår.. Första fem minuterna gick det typ inte att prata med honom, för han bara skrattade.. Hela tiden... Han gillar mig han.. =)

Har inte riktigt tid med det här nu dock... Måste slänga i mig en macka och sen bege mig mot skolan.. Jag och Marina ska försöka vara duktiga och skriva lite på inledningen idag, meeeen det blir ingen lång dag i skolan idag inte.. Känner att jag är lagom sugen på att sitta i skolan hela fredagseftermiddagen... Inte för att jag har nåt bättre för mig, men ändå.... Nej, skynda nu!

Blött..

Ja det kan väl summera dagens morgonpromenad... Och jobbigt... Halkigt och typ 1dm snö på vissa ställen gjorde promenaden lite jobbigare för bakdelen än vanligt, men det var bra det =) Tog dock längre tid än vanligt dock, för man kunde inte riktigt hålla samma hastighet som vanligt =)

Kul att snön typ kommer försvinna lika fort som den kom.. Är plusgrader och regnar nu.. Inte helt okej.. Jag älskar snön, men jag hatar slask.. Usch! Jaja, nu måste jag göra mig redo för skolan.. Vi har handledning idag, och förhoppningsvis kommer vi fram till nåt bra där.. Sen är det väl bara att sätta igång och skriva på inledningen.. Och försöka få tag i förskolor för intevjuerna... Läskigt, men kul.. =)

Skönt att vara inne..

Alltså det är helt fruktansvärt ute.. Var på stan i en timme kanske.. Så fort man gick ut ville jag typ börja gråta.. Blåser ju så vansinnigt så det spelar liksom ingen roll hur mycket man drar upp dragkedjan och gömmer sig i luvan, det lyckas liksom snöa in överallt ändå... Tänkte hämta banankartonger på jobbet idag så jag kunde börja packa lite grejer, men jag ångrade mig rätt snabbt.. Skulle ju typ ha tagit vind och lyft om jag hade försökt bära hem dom i den här stormen.. Det får bli imorgon istället.. Köpte dock min näst sista julklapp idag.. Har bara en kvar nu =D Måste ta och köpa inslagspapper imorgon tror jag och slå in klapparna jag köpt, för då kan jag ta med dom till päronen typ imorgon, så slipper dom försvinna i flytten... Lär ju bli julfirande där hemma eller hos sis i alal fall, så dom ska ju dit förr eller senare ändå.. =) Tror mina klappar ska bli svarta och röda i år.. Dom svarta får röda och vita snören, och dom röda får svarta och vita snören.. Skitbra.. =)

Nej men, om man skulle ta och äta lite kanske.. Jag är typ uttråkad, vill gå ut och gå... Fast vädret gör ju att just den sysselsättningen lockar sådäääär mycket ändå... Hmm... Vad ska jag då göra hela kvällen?? Funderar på hur jag ska packa sen också.. Tänkte packa kläder i banankartonger också, men då behöver jag ju nån plast eller nåt att lägga emellan.. Hmm.. Jag vill flytta nu! =D

Önskelista =)

Kom på lite grejer jag önskar mig i julklapp... =) Lika bra att tänka på det i tid.. =P

Skull light Helmet

Jag önskar mig en skidhjälm... Den jag har är alldeles för stor, så jag ser ut som ett litet barn i den eftersom den alltid åker bak och sitter nere i nacken typ.. Inte helt okej.. Den här från Peak tycker jag är skitsnygg. Väger typ ingenting heller... Den vill jag ha =)



Önskar mig en sån här också.. Saknar det mest på sommaren dock, när man är ute och går och springer och inte har några fickor att stoppa iPoden eller telefonen i.. Skulle vara skönt att ha på gymmet ibland också, när man bara vill stänga in sig i sin egen värld och inte höra allt runt omkring... En iPod shuffle (eller nån liknande liten musikgrej som man lätt kan fästa i kläderna) fylld med superb träningsmusik önskar jag mig =)

Önskar mig ett stort fint överkast till sängen också.. Nu har jag ett för enkelsäng, som liksom ligger på fel ledd över fotändan på sängen typ... Vill ha ett stort som täcker hela sängen.. Tror jag vill ha ett lite gammaldags typ.. Stort vitt virkat typ... =)

Och så önskar jag mig lakan... Har ju två täcken i mitt säng, men bara en omgång lakan som jag har två likadana av.. Vill ha en till uppsättning lakan som jag har två likadana set av.. I svart, grått, vitt typ.. Kan vara lite mönstrade, men väldigt enkla.. =)

CHARMÖR Tallrik svart Längd: 25 cm Bredd: 25 cm
CHARMÖR Skål svart Längd: 15 cm Bredd: 15 cm Höjd: 6 cm

Önskar mig nya tallrikar och skålar och assietter också.. VIll ha dom här från Ikea.. Charmör heter serien, passar mig prima... =P

Nej, nu kanske jag ska sluta drömma mig bort och ge mig ut i snöstormen och få mitt fix och trix gjort... Usch!

Snöstorm

Vad hände med vädret? Jag fick för mig imorse att det inte var så kallt, så jag valde mina vårjacka istället för vinterjackan.. Hur tänkte jag då? Läste ju i tidningarna igår om att det skulle kunna bli snöstorm idag, me ndet var ju plusgrader imorse, så nån del av mig tänkte att det var onödigt med vinterjacka... Kan säga att jag ändrade mig rätt fort... Skit... Men men, överlevde till och från skolan i alla fall..



Jag gillar ju snö, men inte när det kommer ner i den här formen... Skönt för mig att jag måste ge mig ut igen... Måste ner på stan en snabbis... Gillar inte riktigt det faktumet.. Det är ju galet ute... Men det är väl bara att ta den berömda tjuren i hornen och få det gjort... Får väl dricka te när jag kommer hem för att tina lite... =)

Dags igen..

Att tiden alltid går så fort på morgonen.. Jag tror att jag har massor med tid, och sen visar det sig alltid att jag får bråttom på slutet ändå... Åhhh..! Men men, jag kanske lär mig nångång.. Nu kommer jag få magknip också bara för att jag slängde i mig frukosten... Vilka i-lands problem jag har...

Nej nu ska jag väl ta och slänga ihop en matlåda och sen ska jag bege mig mot skolan.. Idag ska jag och Marina försöka få till en intervjuguide, så våran handledare kan kolla igenom den imorgon.. Vi måste ju komma igång med intervjuerna så snart som möjligt, så vi har en chans att vara klara med uppsatsen innan jul.. Kan dock börja skriva på inledningen redan.. Känns lite läskigt måste jag erkänna... Men det ska nog gå bra =)

Nej, skynda skynda!

Nytt kapitel..

Gjorde klart sista inlämningsuppgiften i metodkursen idag.. Äntligen! Så jäkla skönt att ha det klart.. Nu kan vi fokusera enbart på c-uppsatsen, vilket är det vi har väntat på hela terminen so far, haha.. =) Har suttit och finslipat lite på frågeställning och syfte idag,. och jag tror det gick bra faktiskt.. Började skriva lite på intervjuguiden, och det ska vi fortsätta med imorgon...

TJOHOOO!! På torsdag får jag nycklarna till min nya lägenhet!! Äntligen! Blev en hel del pusslande och fixande och trixande, men nu ska allt vara klart på torsdag... I love it! =D



Nu har jag inte tid att hänga här mer, nu blire lite mellanmål och så ska jag ladda för jobb sen... Men om 2,5 dag typ får jag nycklarna... Yey Yey Yey Yey Yey!!! =D

Seg-söndag

Tänker inte göra många handtag idag måste jag erkänna... Sov till 11.20 imorse, hahaa.. Hade nog lite sömn att ta igen dock.. Brukar bli så efter andra natten av jobb... =) Efter det har jag inte gjort mycket.. Käkat frukost, kollat på astråkiga program på tv och renskrivit sista inlämningsuppgiften i metodkursen som vi ska göra klart och lämna in imorgon... Det är väl det mest avancerade jag gjort idag, och mer kommer det nog inte bli, hahaa.. Nej fy.. Kanske ska börja packa lite grejer i lägenheten.. Gå till jobbet och hämta banankartonger kanske.. Måste i alla fall dit och handla lite grejer till maten ikväll.. Vill egentligen gå ner på stan och köpa julklapp till sis och Peppe också, och köpa inslagspapper och snöre till mina julklappar.. Men jag orkar nog inte klä på mig nå vettiga kläder för en sväng på stan, så jag skiter nog i det.. =P Ska nog ta en promenad i solen istället.. Vill gå till gymmet, men vaknade med lite ont i halsen imorse, och jag har inte tid att bli sjuk så det känns ovärt att utmana ödet.. Blir nog en promenad med egtt avslut på solarieholmarna tror jag bestämt.. Det är jag värd... =)

Kanske ska slå på stort och borsta tänderna också, haha.. Är väl dags att pallra sig ur sängen kanske... HAha, kom på en grej.. Kom en kille till Pluttan igår och frågade om jag var från Örsundsbro.. Och så frågade han om jag hade ställt upp i luciavalet på Örsundsbroskolan.. Han hade röstat på mig, hahaaa.. Hur fan kom han ihåg det? Helt galet.. Jag hade aldrig sett människan förut, ingen aning om vem han är.. Men men ,det var ju trevligt.. =D


Prima dag..

Har haft en bra dag med päronen idag.. Blev lunch först när dom kom, och sen blev det fix och trix... Först åkte vi till EM och betalade min soffa.. Skönt att ha det gjort.. Och eftersom dom sänkt priset på nätet med 1000:- så köpte jag till en nackkudde också.. Den är rätt snygg faktiskt, tyckte den passade bra.. =)



Sådär ser min soffa ut... Precis sådär nu när jag köpte nackkudden också... Ska fortfarande inte hämta den förrän vecka 47 när det är dags att flytta, men det var skönt att betala den nu så det är gjort.. Bra att dela upp utgifterna lite.. =)

Sen var vi och kollade garderobsdörrar.. Min garderob i sovrummet kommer bli så jäkla bra! Jag vill bygga nu nu nu!!! =) Kommer köpa garderobsdörrar som är helvita, och sen kommer jag sätta tapet på dom så det blir skitsnyggt... Kommer bli så bra, jag känner det på mig.. Åhh vad jag vill flytta!!



Typ sådär vill jag att tapeten på garderobsdörrarna ska se ut... Resten i sovrummet kommer att vara vitt, så det vore snyggt att få in lite mörkare på en vägg.. Tror det blir skitbra... Åhh jag orkar inte vänta.. Jag vill fixa allt nu! Är nog tur att jag ska iväg och jobba ikväll, för jag hade inte kunnat sova ändå.. Snurrar för mycket tankar i huvudet på mig, haha... Usch vad galet, men det ska bli så jäkla bra!

Nu ska jag ladda lite för jobb dock.. Kollar på Toy Story på tv... Fattar inte att dóm kan köra enbart skitprogram på tv på lördagar... Fruktansvärt.. =) Jaja, jag ska ju jobba ändå så... Kanske ska klämma i mig lite mer chokladkaka innan jag går till jobbet dock.. Mamma hade bakat värsta goda typ chokladtårtan som hon hade med sig.. Stackars mig... =)

Blyben..

Precis varit ute och sprungit... Himlans skönt när man kommer hem, men fan vad tunga mina ben var idag.. Helt galet! Var ett tag sen jag var ute och sprang nu, så det har väl med det att göra.. Men ändååå... Jaja, var skönt ändå.. Solen skiner och det var riktigt skön luft...



Så här, fast precis tvärt om, kändes det idag.. Jag är ju den där vältränade personen i tankebubblan =P, men kände mig som tjockisen som är ute och springer ;o)

Nu ska jag väl snart pallra mig in i duschen så jag har det gjrot innan päronen kommer.. Då blir det till att laga lunch, och sen åka iväg och kolla garderobsdörrar och köpa flyttkartongen.. längtar så sjukt mycket tills jag flyttar! Jag önskar att jag hade massor med pengar så jag kunde köpa allt jag vill ha på en gång och bara få det superfint hemma... Men men, man får väl ta lite i taget, hur tråkigt det än är, haha.. =)


Lördag

Jobbet gick bra igår.. Var sjukt trött innan jag gick dit, men jag piggade på mig och överlevde kvällen utan problem.. =) Morgonen idag har inte direkt varit den mest aktiva... Funderar på om jag ska ge mig på att ta en promenad eller nåt.. Är ju faktiskt fint väder ute, så det känns lite ovärt att sitta hemma och glo bara, haha.. Mami och papi kommer hit senare idag också.. Var ett tag sen vi sågs nu, så det ska bli mys.. =) Jag önskar att jag hade nycklarna till min lägenhet nu dock, för jag vill åka till Ikea och köpa massa grejer och fixa i lägenheten, hahaa.. Måste måla min byrå också, men det kan jag liksom inte göra här hemma.. Får inte riktigt plats om man säger så.. =) Får väl ta den till nya lägenheten på en gång, så kan jag måla den samtidigt som jag målar väggen som Ryllen ska sätta upp.. Det kommer bli så braaa!!! =)

Känns bra att jag typ är på det klara med hur jag vill ha det i lägenheten.. I alla fall till en början.. =) Finns ju andra saker som jag inte är lite säker på.. Jag blir galen på mig själv.. Vet inte riktigt vad jag känner och vad jag vill, blääää... Men men, man kanske inte måste veta det... Är väl bara att tuta och köra och se vad som händer.. Ta en dag i taget... Typ... Det ordnar sig nog.. =)

Nu ska jag nog ta tag i det här och göra nåt med min förmiddag... =) Tjing!

Färdig!

Äntligen är dom där skittentorna avklarade..! Så himla skönt.. Kändes väl inte jättebra, men det är ett senare problem.. Nu kan jag njuta ända tills resultaten kommer, haha...

Var ju och hämtade min supersnabba cykel idag.. =)



Här är pärlan... Hoppas jag får behålla den ett tag också... Håller tummarna för det...

När jag kom hem från tentan fick jag för mig att börja rensa bland alla mina papper och skit som jag har "gömt" i en hög i ett skåp.... Var duktigt och slängde en massa skit och satte in viktiga papper i ordning i en pärm och fixade allt.. Skönt nu när det är gjort... =) Jag är rätt dålig på att slänga saker på en gång...



Den här högen med kvitton hittade jag bland annat.. Den ser inte så stor ut där, men det är massor av kvitton... Helt värdelösa, men som ajg har sparat i fall jag skulle lämna tillbaka nåt eller så... Det är inte ofta jag lämnar tillbaka nåt som jag köpt, haha... Så nu så här ett tag efteråt kanske det är dags att rensa och slänga typ alla.... =)

Börjar dock bli väldans hungrig här... Vet inte vad jag ska äta... Tänkte köpa mat, men nu kanske det blir så att det blir lunch på stan med Emelie imorgon, och då känns det ovärt att köpa mat ikväll också... Kanske blir nåt annat helt enkelt... Blir nog i alla fall en sväng till Ica tror jag innan jag får nån mat... Hmm... Jaja, tjing!

Tenta!

Ja idag gäller det... Usch, känns sådär... Ska dock bli sjukt skönt att få det gjort... Har varit ute och gått på morgonen i höstsolen.. Var riktigt skönt ute... Kallt men friskt =) Sen fick jag sällskap av Marina när jag gick och hämtade hem min nya cykel.. Håller tummarna för att jag får ha den kvar till imorgon när mamma och pappa kommer hit och hämtar det... Ser fram emot morgondagen.. Blir lite fix och trix med päronen, och förhoppningsvis lite mys också =)

Nu msåte jag dock hoppa in i duschen, käka lite lunch och sen bege mig mot tentalokalen... Skit!



Wish me luck!

Bra, men samtidigt sämst..

Ja det är typ så jag känner mig nu... Känner mig bra för att jag fick vg på senaste ledarskapsuppgiften, och att jag dessutom har gjort klart den allra sista deluppgiften i ledarskapskursen och lämnat in den idag... Hur skönt som helst! Däremot har jag varit sämst när det gäller tentaplugg idag.. Vi har suttit i skolan idag och diskuterat och kollat igenom lite grejer, men det har inte direkt varit nåt vidare fokus.. Lite har säkert gått in, men fan, det känns inte så bra... Eller jag är inte ens så nervös som jag brukar vara kvällen innan en tenta, men däremot så känner jag mig uppgiven typ.. Känner att det går som det går, och förhoppningsvis klarar jag i alla fall ena tentan, så att jag bara behöver fokusera mig på en till omtentan... Har två tentor vid samma tillfälle imorgon, en i kvantitativ metod och en i kvalitativ... Men jaja ,det kan gå hur som helst... Ska läsa igenom skiten en gång nu, och sen får det vara bra.. Sen ska jag på bio... =)



Hoppas den är bra, och att den kan få mig på andra tankar så att jag kan sova bra inatt.. Behöver en bra natts sömn, och sen en repetition av alla anteckningar imorgon på dagen, och sen ska det nog kunna gå vägen imorgon eftermiddag... I hope!

Nej, nu måste jag läsa lite... Yey!

Dagens fyspass

Svetten rinner typ! Men det var det värt, jag hann med tåget!! Har varit i Stockholm på arbetsintervju på Friskis.. Det kändes rätt bra, hoppas min charm och min potential visade sig så pass stark att dom inte kan annat än att anställa mig;) Plugget i skolan gick helt okej idag med.. Känns lovande men ändå ungdomsår tentan.. Ärlige splittrad.. Men men, har ju morgondagen på mig också:) Fick dock komplettering på första metodinlämningen.. Det var dock snabbt åtgärdat, för anledningen till kompletteringen var att dom figurerjag gjorti mitt skrivprogram på datorn hemma inte syndes i Word på skolans datorer.. Var tydligen inte okej att lämna in ett arbete där det stod förklaringar till figurer som sen var osynliga:) Jaja, fixade det på en gång och lämnade in det igen.. Orkade inte dra ut på det:) Nu ska jag hem och installera riktiga Word på min dator, som jag så snällt fått från Marina och René, så jag slipper liknande missöden i framtiden:) Sen ska jag sova, för morgondagen är ännu en dag fylld av tentaplugg.. Yeah!

Ny dag, nya tag!

Haha, hatar det där uttrycket egentligen... Världens klyscha, men men... Vi kör på det idag! =) Dödheten från igår har lämnat mig, och jag är laddad för mer plugg idag.. Känns faktiskt inte helt jättehemskt att ha en dag med plugg framför mig idag.. Känner mig rätt motiverad måste jag säga,.. Läskigt.. =) Skulle till gymmet imorse, men vaknade med ont i halsen... Skit! Har verkligen inte tid att bli sjuk, så jag tänkte låta bli det.. peppar peppar... Blev en promenad imorse istället bara, och den friska luften gav mig allt lite energi... =)



Så här långt får det absolut inte gå!

Ska skynda iväg till skolan inom kort, och sitta där till typ halv fyra... Sen ska jag ju iväg på intervju ikväll.. Det kan gå hur som helst.. Ska försöka vara lite duktig/nördig och plugga på tåget också... Det är ju fördelen med att ha en liten dator, att det är så lätt att ta med den överallt.. Nej för tusan, nu ska det borstas tänder, och sen styr jag kosan mot skolan.. Tjing!

Död!

Jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen! Eller inte sovtrött, men helt slutkörd i huvudet.. Vi har suttit i skolan hela dagen idag och jobbat med grupparbetet.. Vi var helt säkra på att vi skulle hinna klart idag, men allt tog mycket längre tid än vi trodde, så vi får göra klart den sista deluppgiften på måndag... Så kan det gå.. =)



Så här känner jag mig nu!

Skulle gå till gymmet med Sara ikväll, men jag pallar fan inte det... Ska fixa lite mat nu, och sen kommer jag typ få världens värsta paltkoma, så jag tvivlar på att jag kommer orka ladda om och gå och träna sen.. Vi var ju faktiskt ute och gick imorse, så jättedålig har jag inte varit idag... Satsar på att gå upp tidigt imorgon bitti och gå till gymmet då istället, så stannar jag hemma och slappar ikväll... Borde dock plugga lite ikväll med, men min hjärna fungerar inte längre, så jag skippar nog det...

Ska nog ta och sätta igång med maten nu i alla fall, så jag får nån mat innan jag kollapsar helt och hållet..

Fix och trix

Gick helt okej med plugget i skolan idag faktiskt.. Kände mig lite smartare än vad jag gjorde igår, haha.. Så förhoppningsvis kommer det klarna till på fredag... =) Efter skolan gick jag och köpte min nya cykel.. Röda faran, snabb som tusan.. =) Dock får den stå kvar i butiken till i helgen, eftersom vi inte har nåt cykelförråd längre.. Tänker inte riskera att bli av med ännu en cykel innan jag flyttar.. Förhopppningsvis kommer päronen hit i helgen, och då får dom ta med sig den hem till dom, så den får stå i säkert förvar tills jag flyttar...



Typ så här ser min nya cykel ut.. Fast det är röd (och med andra ord mycket snabbare), och den har en inte fullt så gammal sadel... =)

När jag kom hem tog jag tag i massa grejer inför flytten.. Beställde adressändring, ringde banken för att kolla om dom fått kontrakten så allt är klart inför tillträdesdagen, vilket det inte var... Så då var jag tvungen att ringa mäklaren för att säga åt henne att maila kontraktet till banken.. Så nu borde det vara fixat.. Nu måste bara jag och päronen åka dit i nästa vecka för att skriva på papprena.. Sen får jag nog tillträde nästa torsdag, my goood! Känns helt stört.. =)

Skulle ringa Ryllen också och prata vägg, men det hinner jag inte.. Måste äta nu, och sen börjar jag jobba 16.. Får ringa honom imorgon och kolla läget... Mycket nu... =)

Jaja, mat är det som gäller nu... Yeah!

1 november

Ja idag börjar typ årets tråkigaste månad... Eller ja, oktober är nog ännu tråkigare enligt mig, men ändå.. I november får man faktiskt börja planera för jul på riktigt.. =) Och november i år kommer inte vara en tråkig månad för mig.. Jag har massa skoj att se fram emot.. Dock har jag lite svårt att se det positiva just nu, med tanke på den här skittentan på fredag.. Efter det kommer jag nog se det positiva ännu mer positivt =) Får lägenheten om nån vecka, sen ska jag flytta i slutet av månaden.. Ska på arbetsintervjuer och allt ska nog bli braa =) Längtar så himla mycket! Men för tillfället längtar jag så jäkla mycket till tentan är över, den får mig verkligen att känna mig sämst just nu... Orka!!!

Nu måste jag skynda mig lite dock, ska ge mig av till skolan för att plugga lite nu, och sen ska jag gå och köpa mig min nya cykel.. Måste ringa till gubben nu på morgonen bara, så han vet att jag ska ha den.. =) Prima skit! Hejdå hejdå!

RSS 2.0