Inventering och noll minne

Har nyss landat hemma i soffan efter en festlig kväll på jobbet.. Inventering stod på schemat.. Jag behöver timmarna, så vad gör man inte? Haha.. Fan vad tråkigt det är att inventera kan jag meddela.. Meeen, trots det gick tiden rätt fort ändå.. Dock skyndade jag mig iväg innan jobbet idag för att hinna till ÖoB vid Fridhemsplan först.. Var i akut behov av balsam och hudkräm, och behövde dessutom tvättmedel och sköljmedel, så jag tänkte att jag lika gärna kunde ta allt på ÖoB.. Och ja ,det gick ju alldeles utmärkt, förutom att både mitt tvättmedel och mitt sköljmedel var slut.. Värdo! Jag köpte åtminstone balsam och hudkräm.. Det var dock sjuuukt onödigt, för självklart glömde jag pås-fan kvar på jobbet, så nu har jag i alla fall inget balsam och ingen hudkräm..! Jag är sämst! Hinner inte åka förbi jobbet innan vi åker på lördag heller, så det är bara att köpa nytt imorgon igen.. Ekonomisk tjej!

Men men, nu ska jag ta och sova lite känner jag.. Imorgon klockan 10 är det dags för föreläsning igen, så det är lika bra att vara utvilad då så jag håller mig vaken =)

Kommit igång

Var sjukt segt att sätta sig med plugget imorse.. Känns som att det var typ hundra år sen sist.. Sååå längesen var det ju inte, men det kändes så.. =) Men jag kom in i det rätt snabbt ändå.. Kollade på föreläsningen från i måndags som låg ute på nätet, och har sen suttit och kollat igenom lite grejer som vi ska diskutera imorgon.. Känns bra att veta att föreläsningarna kommer ligga ute på nätet, eftersom jag kommer missa två stycken under semestern.. Har dock lärt mig lite roliga grejer när jag suttit här idag.. =) Vi ska diskutera eBay, blocket och craigslist imorgon (läser en kurs i internet marketing).. Det första som såldes på eBay var till exempel en trasig laserpekare, haha..

Men men, nu har jag skrivit ihop lite grejer till imorgon och tänkte att jag får vara klar för idag.. =P Ska ut och gå en sväng nu.. Halsen känns bättre idag, men fortfarande inte helt okej.. Dock pallar jag inte sitta inne längre, men jag ger mig inte på gymet eller nån löpning än utan får nöja mig med en promenad.. Bättre än inget.. Lite frisk luft innan jag åker till jobbet och ägnar mig åt lite festlig inventering är nog bra.. =)


-I have a funny feeling-

Nu börjar det..

Somnade sent igår, och var ju såklart skitseg imorse.. Kom inte ur sängen förrän typ kvart i nio... Men men, bättre sent än aldrig =) Segåt frukost, och sen var det bara att komma igång med dagen.. Gick iväg och hämtade ut min kursbok, så nu är det väl egentligen bara att sätta igång...!



Här ska det läras om marknadsföring på nätet.. Kan väl vara bra.. Typ.. Hoppas det är relativt lättläst bara.. Synd att boken vägen typ 500 kilo bara, med tanke på att jag borde ta med mig den på semestern.. Hmm.. Får se hur det blir med det... =P

Kom på precis nu att jag borde ha köpt såna där små post-it lappar också, så jag kan låta bli att använda överstrykningspenna i boken.. Känner att jag nog kommer vilja sälja den här efter kursen, och ju finare den är då desto bättre liksom.. Aja, får köpa det senare idag.. Meeen, nu ska det läsas!

Mysig kväll

Har haft så sjukt tråkigt idag! En riktig pestdag måste jag säga.. Meeen, kvällen vägde upp för min tråkiga dag.. Först gick timmarna på jobbet alldeles utmärkt, och sen åkte jag direkt från jobbet hem till Limps, där andra Linn och Anna väntade. Fick lite mat så magen blev glad, och umgänge och skitsnack på det.. Supermys =)

Har nyss kommit hem nu.. Ska ta och varva ner lite, och så bär det av mot sängen.. Känns på ett sätt bra att jag haft så sjukt tråkigt idag, för nu har min skolbok kommit, och jag ser nästan fram emot att börja läsa lite imorgon, haha.. Anmälde mig dessutom frivilligt till att inventera några timmar på jobbet imorgon också.. Men det är bra ob-timmar, så det känns ändå bra.. Ska bara se till att vakna utan halsont imorgon också.. Bra plan! =)

Svårt val..

Jag måste köpa ny vinterjacka i år.. Har lite svårt att bestämma mig för vilken jag vill ha dock.. Finns en hel del snygga måste jag säga.. Det är ju inte billigt direkt, men med tanke på att jag haft min förra vinterjacka i typ fyra år, så blir ju itne priset så dyrt egentligen.. Men nu fylls ju butikerna av höstkläder också, och hur mycket jag än vägrar inse att hösten typ är här, så är det ju rätt mysigt med alla höstkläder.. Massa fina koftor och grejer.. Dock är ju det så mycket dyrare med höst/vinterkläder än vad det är med sommarkläder.. Inte bra för lilla mig som inte har några pengar typ.. Sämst! Men men, tillbaka till vinterjacksproblemet.. =) Har hittat två som jag väljer lite mellan nu..  Vill helst ha den här tror jag:

Fat boy down parka

Fast jag vet inte i vilken färg.. Den röda är så himlans snygg..

Fat boy down parka

Men svart är ju alltid svart liksom.. Sjukt svårt! Den här jackan har jag bara hittat på nätet än så länge dock.. Skulle vilja prova den innan jag beställer.. Men jaaa, svårt det där..

Den här gillar jag också:

Kyla parka

Den ser dock rätt tråkig ut på den här bilden, men den var fin på.. Den har jag provat.. Åh vad det är svåååårt! Men jag vill nog helst ha den översta, men det skulle ju kännas bra att prova den på riktigt innan jag beställer den.. Måste kolla vad det skulle kosta att skicka tillbaka den om den inte passar..

Men men, nu ska jag ta och försöka kurera min onda hals och dricka en massa te.. Så jäkla värdelöst att ha ont i halsen! Jag är liksom pigg i kroppen, men halsen sätter stopp för löpning och gym.. SÄMST! Vad ska jag göra då liksom? Städade igår, så det kan jag inte roa mig med.. Ingen idé att laga massa mat eller baka eller nåt, eftersom jag åker på semester på lördag.. Har inte fått några skolböcker än, så jag kan inte plugga.. Gaah!

Jag. Är. Trött.

Nåt så fruktansvärt trött måste jag meddela.. Var ingen bra natt igår natt.. Jag hoppas innerligt att jag sover bättre inatt.. Hoppas också på att jag inte har ont i halsen imorgon heller, för jag vill träna! Hatar att inte kunna träna.. Nu har jag ju kommit in i ett bra träningsflow också, så nu får inte lite halsont stå i vägen för det för tusan!

Gått helt okej på jobbet idag trots tröttheten.. Mycket folk, men det gör ju att tiden går fort så det är bra.. Kvällen ikväll blev ju inte som planerad, men det var kanske bra det.. Så jäklans trött som sagt.. Ska dock kolla på Svenska Hollywoodfruar nu och störa mig lite på hur pantade dom är, och sen blire sängen.. Imorgon är det fyra timmars jobb på schemat, och sen tjejmys hemma hos Limpan =)

Skolstart!

Ja idag börjar min sista termin.. Känns konstigt.. Eller ja, jag har nog inte riktigt greppat det än.. Jag är faktiskt klar om 10 veckor.. Helt galet! =) Missar dock första grejen i skolan idag.. I ena kursen har vi typ diskussioner och grejer online två gånger i veckan, måndagar kl 14 och torsdagar kl 10.. Måndagstiden är ju helt värdelös om jag får säga det själv.. Det förstör ju hela dagen! Idag jobbar jag 13-20, så idag kommer jag ju missa det.. Känns sådär att missa första tillfället, men det är ju så dags att försöka ändra det nu liksom.. Måste försöka byta min jobbtid mådagen efter semestern också, för annars missar jag tre tillfällen i rad.. Känns inte bra.. Känns dock inte bra att behöva byta bort jobbpass heller.. Behöver typ alla pengar jag kan få nu.. Blä!

Men men.. Har ont i halsen också.. Min hals gillade nog inte hur jag behandlade den i lördags.. Att stå och skrika utomhus i typ 5 timmar var kanske inte jättepopulärt.. Men jag hoppas att det går över fort.. Dock blir det ju ingen träning idag pga halsen.. Skiiiit... Har sovit sjukt dåligt inatt också.. Stressad över skolan och att jag missar så många tillfällen, och störd på att halsen har gjort ont.. Hade svårt att somna igår och har typ vaknat med jämna mellanrum hela natten.. Sen typ kvart över fem har jag knappt sovit nåt.. Hoppas på en bättre natt inatt..! Jaja, nu ska jag ta tag i min lägenhet lite.. Måste diska och dammsuga.. Få lite ordning helt enkelt..

Hoffmaestro/Timbuktu

Alltså eftermiddagen/kvällen/natten igår var så jäklans skoj! Det kändes typ som att dagen igår var typ tre dagar lång eller nåt, helt galet, haha! Har skrattat så jag typ har träningsvärk i magen idag.. Helt vansinnigt! =) Vi åkte till Linn vid typ fyra-tiden igår eftermiddag.. Mötte upp Paul (Pittsburgh-Paul) vid tunnelbanan och begav oss hem till Linn.. Där blev det vin och en massa skitsnack och uppladdning inför konserten.. Helt jätteunderbart! Speciellt med tanke på att det var sjukt fint väder, så vi satt ute på Linns balkong och bara njöt av vädret..



Man kan säga att Linn var på topp på väg till konserten.. Hon hade lite svårt att äta själv, haha!



Kletig blev hon också, så mami Jossan fick ta hand om henne =)



Vi hamnade i typ den roligaste bankomatkön i hela världen! Eller ja, vi gjorde den till den roligaste bankomatkön i hela världen =D Vi skaffade nya kompisar och hade väldans skoj..



Det var min eminenta uppfinning som var icebreakern i våran relation med bankomatfolket.. Vi bjöd lite på det hemliga innehållet i min hemliga påse också.. Sjukt mystiskt.. Ingen fattade var det var i påsen =)



Snyggona Johanna, Linn och Johanna.. =)



Hela glada konsertgänget! Awesome =)



Timbuktu var riktigt bra.. Var dock lite många låtar man (jag) inte kände igen, men han är ju riktigt duktig måste man ju säga..



Hoffmaestro var ju sjukt bra! Det är sånt jäkla drag på scenen när dom kör.. Och i publiken med för den delen.. Helt galet! Sjukt fint väder, sjukt bra konsert, sjukt bra sällskap.. Sjukt bra kväll helt enkelt =)

Festligheter

Ja det var en riktigt trevlans kväll igår måste jag säga! Vi var lite slöa efter trippen på stan, så det blev lite powernapande här hemma innan vi orkade göra nåt vettigt.. Sen snyggade vi till oss och tog och käkade lite kräftor.. Det är himlans gott med kräftor faktiskt.. Muma! =) Man luktar skit om fingrarna efteråt dock, men det är smällar man får ta.. Kräftor och vin var ju en prima start på gårdagskvällen.. Linn Hansén kom hit senare.. Hon höll sig dock i skinnet igår och agerade chaufför istället.. Jag och Angelica drack vin, Linn käkade äggmacka och drack mjölk.. Fredagsmys, haha!

Blev en sväng till Cliff Barnes sen.. En jäkligt rolig liten bar faktiskt.. Lika festlig som förra gången =) Dom stängde 1, så vi tänkte att det var ett bra sätt att komma hem tidigt.. Men icke! Linn åkte hem då, men jag och Angelica fortsatte vidare till Lemon och hängde där tills dom stängde istället.. Haha.. Mööh.. Vi var hemma typ halv fem imorse, men det var en trevlig kväll igår.. =)

Vaknade strax efter 10 imorse, pigg som en lärka.. =) Vi körde sängdans och sjöng "Han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna....lalalalaala" En prima början på den här dagen.. Nu har vi käkat lite frulle och ska ta och dega ett tag, sen bär det av hem till Linn för lite grillning och umgänge innan kvällens festlighet.. HOffmaestro och Timbaktu är det som gäller ikväll Awesome! =D

Besök!

Nu är Angelica här =) Vi har haft en supermysig dag.. Mötte upp henne på centralen och så åkte vi hem till mig och dumpade lite grejer.. Åkte ner på stan sen och strosade runt.. Rätt skönt att strosa nere på stan när man inte har några måsten.. Speciellt en dag som denna.. Löningsfredag på stan, och solen skiner = sjukt mycket folk.. Meen det var mysigt.. =) Blev lunch på Friday's sen.. Pittsburgh-flashback =)



Fina fina Angelica!



Och så lilla jag =)



Chicken quesodilla, eller hur tusan nu det stavas.. Gott i alla fall! =) Mycket mycket smaskens..

Nu har vi precis kommit hem.. Vi har ont i fötterna och är trötta i huvudet, meeen glada.. Vinet ligger på kylning, och vi ligger på laddning i soffan.. =) Jag köpte alldeles för mycket grejer på stan idag.. Jag skulle inte köpa nåt, men kom hem med ett par sneakers, en klocka och en skjorta.. Men allt var billigt. Men ändåååå! Bilder på det kommer senare.. Nu är det fetslapp som gäller.. Ett tag i alla fall.. =)

Ser ljust ut!

Alltså på riktigt! Jag hoppas vädret på lördag blir som dom säger.. Awesome konsert-väder!



Vad annat kan man önska sig? Blire så här fint kommer det kunna bli en awesome grillning i typ Rålis, och sen Hoffmaestro/Timbuktu-konsert på det.. Yeey! =)



Men nu måste jag banne mig sova för tusan.. Tjingelingpling!

Trött!

Är helt slut i huvudet nu.. Kändes som det tog typ hundra år att räkna kassan ikväll, för min hjärna var som gelé typ och fattade superlångsamt.. Meeen, jag har kommit hem nu till slut! =) I övrigt har det gått bra att jobba idag.. Alla har varit snälla mot mig och jag har inget att klaga på.. Har precis nu ätit upp min macka som jag gjorde imorse för att ta med till jobbet, men som självklart har legat kvar hemma i kylen hela dagen.. Shit happens.. Den smakade bra nu med.. =P Funderar på om jag ska ta och kolla på ett avsnitt av How I met your mother nu innan jag stupar i säng.. Det är bra avslappning nu så här på kvällskvisten.. Ska upp i ottan imorgon också för att hinna träna innan Angelica kommer.. Eller ja, såå tidigt behöver jag inte gå upp.. Ställer väl klockan på 7 typ.. Hon landar 8, men sen tar det ju ett tag innan hon fått väskan och kommit in till stan, så det borde räcka..

Jag borde även ta och anmäla mig till halvmaran.. Jag tror inte att det finns någon återvändo för min del.. Diskuterade lite med Linda Ericson idag.. Hon ska ju springa.. Och hon är inte heller supertränad, så vi kan ju faktiskt dra varandra över mållinjen.. Med gemensamma krafter kan man kanske komma långt.. =P Bjöd ju hit henne på middag efter loppet också, och då är det ju mesigt om inte jag har sprungit, haha.. Måste ju dock byta bort ett pass på jobbet då också, för det är egentligen min jobbhelg.. Men det ska jag nog kunna lösa.. Jaa, jag tror inte att det är så mycket som talar emot halvmaran faktiskt.. Tyvärr, haha..

Men nu ska jag ta och varva ner och tv-slappa lite innan det är dags att sova.. Tjingeling!

Promenad

Upp och hoppa, ut och gå! Var riktigt grått och regnigt ute idag.. Eller ja, det regnade inte nu, men det var superfuktigt och blött.. Var dock riktigt skönt med en promenad ändå kan jag lova! Uppfriskande =)



Sitter nu och försöker få tag på syon på Mdh, eftersom jag fortfarande inte kan registrera mig på programmet, och på våran lönemänniska på Pluto, för jag har inte fått nån lön därifrån den här månaden heller.. Illa.. Ska ta och hoppa in i duschen snart också.. Börjar inte förrän 11 idag, men typ vid 9 kommer Stefan hit och ska kolla på mitt kök.. Vill snygga till lite med en skiva under skåpen, så man slipper se dom fula skruvhålen.. Och så vill jag ha spottar i den, så det blri snyggt över bänken.. Vill bli av med min sjukt fula lampa som jag har över diskbänken nu.. Snyggt ska det vara =)

Nu måste jag dock ta och duscha lite.. Bra skit.. God morgon =)

True Talent

Ja herregud, det har ju inte direkt imponerat idag heller måste jag säga.. Den första riktigt bra rösten gick inte ens vidare... Skitprogram.. Man kan ju undra varför jag ens sitter och tittar på det, och det har jag inte direkt nåt bra svar på... Men här sitter jag och glor, och blir irriterad, haha.. Yey!

Blev inga chokladbollar ikväll heller.. Blev akuthungrig när jag slängt i några till maskiner tvätt, och jag orkade verkligen inte engagera mig i nån matlagning.. Orkade inte ens göra en sallad, så det blev en varmakoppen-soppa.. Vilket middag! Men det lugnade magen för tillfället i alla fall.. Orkade tvätta klart, damma och dammsuga.. Till och med handla mat.. Eller ja, lite frukost typ, och kräftor.. På fredag ska det ätas kräftor =) Blev sen ostkaka och glass när jag kom hem efter det.. En prima minimiddag nr 2.. Haha, vilken ypperlig matdag jag har haft idag.. Eller? Men men, man kan inet alltid lyckas...

Nu ska jag fortsätta kolla på True Talent och störa mig på programmets upplägg och hur dåligt det är.. Det enda positiva är Dannys söta lilla nuna.. =D

Solig ledig dag

Efter så mycket regn och skit det varit på senaste så mår min själ bra av att se solen =) Humöret blir så himlans mycket bättre och livet känns genast lite lättare!

Var en sväng till Friskis imorse och gymade lite.. Skönt att komma igång.. Sen blev det till att ringa runt och försöka få lite ordning på saker och ting inför skolstarten sen också.. Och det var kanske på tiden, med tanke på att den ena kursen börjar på måndag... Beställde boken idag.. Bra framförhållning! Men det löser sig.. Den andra kursen börjar nästa fredag.. Då är det heldag i Gävle som gäller.. Undrar i mitt stilla sinne hur i hela världen jag ska hitta dit, men det är ännu en sak som löser sig på nåt sätt =)

Har varit ner på stan och lunchat med Linn och Linn idag också.. Alltid lika trevligt! Dock var stället vi var på inte experter på service direkt.. Limpan fick sin mat typ lagom till jag och Linn hade ätit upp vårat, och medan jag och Linn blev erbjudna te/kaffe på maten så fick Limpan snällt be om sitt, för dom glömde fråga henne.. Knas.. Men umgänget var i alla fall bra =)

Nu har jag nyss slängt i några maskiner tvätt och borde ta tag i städningen.. Har kommit på att jag borde handla mat idag också, så jag borde verkligen ta mig i kragen och sätta igång idag om jag ska hinna klart med allt innan det är dags att sova.. =P Sjukt sugen på chokladbollar också dock.. Hmm.. Meeeen, om jag städar först så kanske jag kan svänga ihop några chokladbollar efter det.. =P

Bra dag

Ja idag har varit en bra dag.. Förutom att jag kom på typ vid 19 att jag hade glömt att jag hade tvättid imorse.. Men shit happens.. =P Haft en bra dag på jobbet.. Jag trivs på Friskis.. Får liksom bra energi av att hänga där.. Good =) Jobbade 9.30-18.30 idag och kände att det nog inte skulle bli nån träning av idag.. Meeen, där trodde jag fel.. Var så himla fint väder när jag gick från jobbet, och så himlans skön luft ute, så det var bara att svida om till löparkläder när jag kom hem och bege mig ut på en runda.. Sååå skönt!

Imorgon är jag ledig i alla fall.. Planen är att komma upp i tid och komma iväg till gymet, sen måste jag hem och ringa runt och kolla läget med mina kurser och registreringar och grejer.. Efter det blir det lunch med Linn och Linn igen.. Myyyys =) Sen måste jag tvätta och städa på kvällen sen.. Jobbar ju hela torsdagen, och sen komme Angelica tidigt på fredag, så då måste det vara fint här hemma =)

Nu ska jag dock engagera mig lite i True Talent och se vad dom har att erbjuda.. Än så länge har det väl inte direkt imponerat om jag ska vara ärlig.. Men det kan ju ändra sig.. =)

RIngrostig

Ja herregud.. Kände mig typ som ny på jobbet idag.. =) I alla fall första timmarna, hahaa. Har ju inte jobbat på Friskis på hela sommaren, så det tog ett tag innan man kom in i det hela.. Meen det gick prima, jag kom igång efter ett tag =) Tiden gick rätt fort idag faktiskt.. Var en hel del folk som passerade idag.. Mycket roligare än när det bara är segt.. Träffade bland annat kusin Larsa, och det var ju trevligt.. Inte varje dag man ser honom, så det var kul =) Min jobbtorrhet den här veckan har gått över den med.. Ska jobba på Skrapan imorgon nu, och sen på City på torsdag.. Sen hinner jag inte jobba mer.. =) På onsdag måste jag försöka få lite ordning på skolan och se till att jag är registrerad på alla kurser och så.. Få lite koll helt enkelt.. Och sen kommer ju Angelica på fredag, så i helgen blir det absolut inte något jobb..

Nu ska jag dock ta och kolla lite på Svenska Hollywoodfruar innan det bär av mot sängen.. Tjingeling!

Färdig för den här helgen

Ja nu har jag jobbat klart för den här helgen.. Och nästa helg är jag ledig! Helt otroligt =) Och på fredag kommer Angelica, lovely! Ska bli så jäklans skoj att träffa henne igen =)

Jobbet gick rätt långsamt idag, men den tog ju slut i alla fall.. Sitter och glor på film nu.. Laddar för jobb på Friskis imorgon.. Har inte jobbat på Friskis på år och dar känns det som, så jag är nog lite ringrostig.. Jobbar dock 10-19 imorgon, så jag har tid på mig att komma tillbaka in i det hela.. =)

Jaja, nu ska jag ta och engagera mig lite i filmen på femman.. Den verkar inte direkt vara nån höjdare, men jag får väl ge den en chans.. =) Tjing!

Bra start

Har kommit i fas med min sömn nu känns det som.. Vaknar pigg på mornarna nu.. Tokskönt! Älskar att kunna gå upp typ 7.30 och vara pigg.. Man får ut så mycket av dagen då.. Så det så =)

Började den här morgonen med en löprunda.. Trodde inte jag skulle komma iväg imorse när jag vaknade.. Kände mig sjukt slö i kroppen.. Men efter lite frukost och lite slappande i soffan så kände jag att jag inte hade några bra bortförklaringar för att inte gå ut och springa.. Så det var bara att byta om och bege sig ut... Skönt =)

Sen blire jobb 13-20 idag.. En rätt skön tid faktiskt.. Nu måste jag dock hoppa in i duschen och fixa matlåda så jag är redo för jobb snart.. Trevlig söndag på er gott folk =)

150000:-

Ja det skulle ju sitta som handen i handsken det.. Sitter och kollar på Sommarkrysset, och dom lottar ut 150000:- nu.. Känns dock som rätt dåliga odds att vinna dom... Speciellt med tanke på att jag inte ens försökt att ringa in.. Det ger sjukt dåliga odds måste jag säga.. Men men..

Har ju regnat och varit segt väder hela dagen idag.. Kom iväg till gymet imorse i alla fall, vilket var väldans skönt måste jag säga.. Och väldans bra med tanke på att det intagits en del sötsaker på jobbet idag.. Inte bra! Men det är ju faktiskt lördag.. =)



Det är tur att man har så fina stövlar en sån här dag! Dom livar upp vilken regnig dag som helst =) Nästan...

Lite sugen på att kolla på Baksmällan 2 ikväll.. Vet dock inte om jag orkar hålla fokus så länge... Kanske blir till att kolla på No strings attached istället.. Anna sa att det var dålig, så då behöver jag inte vara så engagerad, haha.. Jaja, får se hur det blir.. Imorgon blir det jobb igen.. Festligt värre..

God morgon regn

Ja det var ju sådär lagom upplyftande att vakna upp idag.. SKitväder =( Jag ville ju ut och springa, meeen det lär inte bli så.. Kan lika gärna stå och göra höga knän i duschen typ.. Kommer bli lika blöt ute, haha.. Men nej.. Ska nog pallra mig iväg till gymet istället.. Ville åka till Lindhagen, men dom öppnar inte förrän 9.. Kungsholmen öppnar halv nio, men jag orkar inte åka dit.. Svåra vaaaal! Nej, det får nog bli till att hänga på låset på Lindhagen ändå..

Ska smälta frukosten lite bara till America's got talent, sen blire träning!

Alla barn är söta!

Även dom som föddes med grov benstomme, haha =)



Typ som jag! =) Fick hem några gamla fotoalbum när mamma och pappa var här sist.. Jag var ju en vansinnigt söt bebis.. Inte sant?



Här var jag lika gammal som Hugo är nu.. =) Tänk att han inte kommer komma ihåg ett dugg av vad som händer i hans liv just nu.. Eller ja, jag kommer i alla fall inte ihåg mycket av mitt liv när jag var 2 år.. Konstigt när man tänker på det, men det är väl bra att man inte kommer ihåg allt.. Då skulle väl hjärnar vara full vid en sådär 10 års ålder =)



Var ju dock kung i köket redan på den tiden! =) Man ska börja tidigt har jag hört..

Jajaaa, men nu är Ice Age snart slut.. Då blir det nog sängen för min del känner jag.. Hoppas på lite uppehåll imorgon så jag kan få till en löprunda innan jobbet.. Sen jobbar jag lördag, söndag och måndag.. Bra grejer =)


Jag saknar dig

Jag har gråtit i typ två timmar i sträck nu! Vilken film.. Den började lite sådär.. Imponerade inte direkt med några skådespelartalanger om man säger så.. Meeen det blev bättre ju längre filmen gick, och slutbetyget av filmen är att den absolut är sevärd! Så tung, men så fin.. Var helt blöt efter filmen.. Rödsprängda ögon och dyngsur tröja, men annars så.. =) Tur att vi gick på bio i Råsunda och inte på stan.. Inte lika många som behövde se en på vägen hem..



Ska försöka muntra upp mig genom att kolla på Ice Age 2 nu.. =) Dock visas den ju på svenska på fyran, men jag får försöka stå ut..

Fredag 19 augusti

Har precis försökt att hitta lite info om terminsstarten och datum och grejer, men det är ju helt omöjligt.. Varför ska dom alltid dra ut så jäkligt på tiden för? Kan dom inte förstå att man kanske vill kunna planera lite och förbereda sig lite? Måste infon komma ut typ 1 timme innan kursstart liksom? Jag förståååår inte grejen.. Samma sak varje termin, och jag blir alltid lika stressad.. Hatar det! Men förutom det har dagen börjat bra.. =) Mötte upp Limpan på Friskis och började dagen med ett träningspass.. Sen åkte jag hem och fixade klart garderoben.. Blir så bra så bra!



Sjukt nöjd över att jag skruvat ihop hela skiten själv! Skam den som ger sig.. =) Måste ju erkänna att det nog hade varit lite enklare att vara två, meeeen allt ska inte vara lätt här i livet =)



Skulle dock behöva en låda till som ni ser.. Skulle bli alldeles utmärkt med en till, för då kan jag ha typ plattången och hårfönen och sånt där, så slipper jag ha det i hallen.. Meeeen det får införskaffas nästa gång det blir en sväng till Ikea..

Nu borde jag kanske ta och äta lite lunch.. Tror att min mage skulle bli glad då.. Efter det ska jag nog sätta mig och leta lite jobb tror jag bestämt.. Ett mindre roligt nöje, men ack så nödvändigt... =)

Myskväll!

Var superkul att träffa Anna igen! Varför är det så himlans svårt att ses oftare för? Haha.. Men det ska nog ordna sig.. Har kollat på film, käkat snask och snackat skit.. Försökt att reda ut gamla händelser och skrattat åt den gamla galna tiden.. =P

Nu är jag allt lite trött, så jag vet egentligen inte varför jag bara stänger ner och går och lägger mig.. Meeeen jag måste nog glo lite på tv innan jag ger upp och bäddar ner mig.. Imorgon borde jag träna.. Ska även skruva klart garderoben och göra lite ordning där.. Sen blir det eventuellt bio med Limps.. Och ännu mer eventuellt häng med Linn H senare på kvällen.. Det visar sig =)

Händig som få

That's me! Lyckades skruva ihop garderoben helt själv! Den står till och med på plats.. Lite svett, men inga tårar, och vips så var den klar =) Eller ja, nästan i alla fall.. Har inte satt på själva dörren än, för det hann jag inte fixa med.. Men det löser jag imorgon.. Nemas problemas.. Måste köpa en till låda också en vacker dag.. Får plats en till, och förvaring kan man väl inte få för mycket av? =)

Nu har jag precis duschat i alla fall och plockat undan det mesta.. Dammsugit också till och med! Blir ju så jäklans skitigt när man håller på med kartong och skruvar och grejar.. Men nu är det städat och fint =) Ska gå och möta Anna vid tunnelbanan alldeles strax.. Vi bytte ut vinkvällen mot en filmkväll här hemma istället.. Har Baksmällan 2 och No strings attached på datorn, så det blir väl kanske nån av dom.. Nu har ju solen gett upp också och det regnar ute, så det är en perfa kväll för lite filmhäng..

Nej, nu ska jag pallra mig iväg.. Tjing!

Mosta och Ikea

Blev en snabbvisit hem till päronen igår på familjemiddag.. Är faktiskt inte så ofta som alla syskon är hemma samtidigt, men igår fick vi till det =) Grillade och umgicks hemma hos päronen.. Mys! =)



Blev kvar hos päronen över natten.. Fick skjuts till Bålsta imorse och mötte upp Limpan i Barkarby sen.. Blev en sväng till Chilli först.. Dom har så jäääklans fina grejer där! Man blir alldeles sjuk, haha.. Sen blev det Ikea-shopping.. Har äntligen garderoben hemma..! Nu kommer bara problemet med att sätta ihop den.. =P



Ikea i ett nötskal! Fullpackad vagn och en 5-kronorskorv.. =) Kan inte bli mycket bättre, haha!

Men men.. Har nyss kommit hem nu.. Eller ja, typ nyss.. Köpte en sån klädgarderob i tyg till förrådet också, så jag har varit ner och satt upp den och fått lite ordning på alla jackor och grejer där nere.. Prima..

Men nu ska jag nog ta och ge mig i kast med att sätta ihop garderoben tror jag bestämt.. Får se hur långt jag kommer idag.. Limps kommer och hjälper mig att få den på plats imorgon, men jag kan ju sätta ihop den så gott det går idag så blir de enkelt imorgon.. Sen blir det vin på stan med Anna ikväll.. Ska bli himlans skoj att träffa henne igen! Vi har inte setts sen min inflyttnignsfest, så det är verkligen på tiden.. =)

Södra Lagnö

Blev en snabbis ut till stugan.. Vi åkte i måndags kväll och kom hem sent igår.. Men det är så himlans mysigt där ute! Jag och Limps började dagen med en promenad igår, medan det hemmagjorda brödet stod i ugnen.. Blev mysfrukost efter det =)



dom håller på att göra om köket där ute, så efter frukosten blev det skåpskruvning =) Var typ det dagen ägnades åt sen.. Fix och trix, och lite kortspelande =)

Ringde mami imorse och försökte få med henne till Ikea idag, men det gick inge vidare.. Det är sällan hon är med på såna där trevliga spontanutflykter, haha.. =P Men jag gillar henne ändå =) Blir nog Ikea med Limpan imorgon tror jag.. Ska försöka få hem garderoben då.. Skulle vara skönt att få lite ordning innan skolan sätter igång och så.. Brukar kunna vara en del annat att tänka på då.. Men meeeen, får ägna dagen åt att rensa i förrådet istället då.. Får nog göra det i omgångar, för det är ju sådär lagom mysigt nere i förrådet.. =) Men, lika bra att sätta igång så jag kommer nånvart!

Tusen tankar och idéer

Ja nu önskar jag (ännu en gång) att jag hade massor med pengar och massor med tid! Jag har så mycket idéer och tankar om hur jag vill göra här hemma nu.. Fix fix fix! Jag vill köpa ny tv-bänk, jag vill köpa garderob till badrummet och ny byrå till sovrummet.. Sen vill jag ju ändra i köket.. Flytta en bänkdel och köpa en kökssoffa.. Skulle även vilja rensa ur nere i mitt förråd, för jag har insett att jag har sjukt mycke skit där nere.. Skulle kunna skänka bort en massa kläder, och så skulle jag behöva stå på loppis och bli av med lite prylar också som känns ovärda att slänga.. Sen skulle jag vilja skaffa nytt ljud till tv:n, som jag även kan koppla till datorn.. När jag skaffat det ljudet kan jag även göra mig av med den vansinnigt stora stereon som jag har i köket.. Herreguuuud!

SVEA 177 Praktisk bänk med mycket förvaring

Den här tv_bänken vill jag ha! Har precis krypit runt här hemma på golvet och mätt och funderat på om den verkligen får plats, men det får den banne mig! Den är inte jättebillig direkt, men eftersom planen är att köpa en billig garderob till badrummet och en billig byrå till sovrummet så kanske jag kan vara värd den =)

I badrummet blir det bara en helt vanlig vit enkel Ikea-garderob.. Vet ju inte riktigt hur fuktigt och så det blir där inne, så jag vill inte köpa nåt dyrt ifall det blir fult efter ett tag.. Men i sovrummet blir det nog den här:



Den är ju dock brunsvart, så jag kommer få måla den så den blir helt svart.. Men eftersom den är så pass mörk så kommer jag nog inte behöva måla mer än max 2 gånger.. Prima skit!

Så ja, nu inväntar jag bara miljonen och all tid.. Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Eller jo, jag ska börja med garderoben till badrummet.. Det är verkligen prio ett! Seeen skulle jag behöva rensa ut nere i förrådet.. Men det är ju sjukt tråkigt att hänga där nere en hel dag liksom... Men vad gör man inte? När jag rensat i förrådet skulle jag dessutom behöva storrensa bland alla kläder i lägenheten.. Så jäklans mycket som jag aldrig använder.. Gaah! Ska försöka börja nånstans imorgon tänkte jag, så får vi se hur det hela slutar.. Blir ju helt matt bara av att skriva det här inlägget liksom.. Känner att jag nog kommer vara rätt matt efter en timme eller två i förrådet också, haha..

Det var på tiden

Klockan hann bli efter tre innan jag fick arslet ur och kom iväg på min löprunda.. Men men, bättre sent är aldrig.. Nu känns det mäkta skönt kan jag meddela! Blev milen idag.. Första typ 3 kilometrarna hade jag håll från dom där jäkla kakorna jag satte i mig efter lunchen, och sista typ 1,5 kilometrarna fick mitt vänstra knä spunk, men i övrigt kändes det bra.. Konditionsmässigt känns det riktigt bra nu faktiskt.. Kroppsmässigt skulle det väl kunna vara bättre, men det löser sig.. =)

  

Det går inte fort, men jag kommer fram i alla fall.. =) Börjar fundera på det här med halvmaran också.. Jag vill verkligen springa den, men jag vill ju känna mig i form och känna att jag pallar också om jag ska ställa upp, annars är det inge roligt.. Pappa får jag inget sällskap av, men det är flera andra som ska springa, så sällskap ska jag nog kunna få.. Däremot åker ju jag och Elin på semester i början av september.. Komme hem en vecka innan loppet.. Är inte helt hundra på att en vecka i Montenegro med Elin är den bästa uppladdningen för en halvmara, hahaa.. Meeen, dom senaste åren har inte loppet varit fullt, så jag hoppas det inte blir det i år heller.. För då kan jag vänta med att köpa en startplats till efter semestern, så jag hinner känna efter om det är nån idé eller ine.. Men jag hoppas =)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen laga lite mat tror jag bestämt.. Sen ska det packas ihop lite grejer inna ndet är dags att åka ut till stugan med Linn, Eva och Göran.. Myys!

Nästan samma sak..

Har nääästan kommit ut på min löprunda... Nästan... Elleeeeeer?? Eller så sitter jag hemma i soffan och äter kakor, hahaa..! Sämst! Men dagen är inte slut än, så jag har fortfarande tid på mig.. Har i alla fall tvättat klart.. Och när tvätten var klar hade jag ju hunnit bli hungrig, så då åt jag lite lunch.. Och så tänkte jag att jag ju måste smälta lunchen lite innan jag kan springa.. Och så kom jag på att jag hade kakor i skåpet.. Och då kom jag på att det är bättre att jag äter upp dom innan jag går ut och springer, så jag kan springa bort dom sen.. Och ja, nu sitter jag här på min röv i soffan och kollar på dåliga tv-program och äter kakor.. Härliga lediga måndag! =)

Men sen, efter kakorna och matsmältningen, dååå ska jag ut och springa.. Var sak har sin tid mina vänner!

God morgon lediga måndag!

Uppstigning tidigt idag trots ledigheten.. Tvätta bör man, annars dör man... Typ.. Eller folk omkring en kanske dör om jag inte tvättar mina freeeeescha träningskläder =) Var allt lite trött när klockan ringde imorse, men inte värre än att jag kunde pallra mig upp och sätta igång med morgonsysslorna.. Inge vidare festligt väder idag inte heller.. Så länge det inte börjar regna så klagar jag inte dock.. Jag vill ju ut och springa idag, och jag vill INTE springa i regn.. Så det så!

Men först ska det tvättas... Ätas lite frukost samtidigt.. Sen ska det förhoppningsvis tränas, och så ska det nog plockas och fixas lite här hemma också.. Ska också hinna med att njuta av att jag är ledig, men det ska nog inte vara några problem.. =)

Ledighet framför mig!

Så himlans skönt..! Känns bra att jag överlevde den här dagen, för nu är jag ledig i 5 dagar.. =) Eller ja, nu är faktiskt sommarschemat slut, så nu kommer nog mitt liv bestå av lite mer ledighet än vad det gjort den senaste tiden.. Det gillas! Dock gillar inet plånboken det lika mycket, men jag ska försöka få ordning på det där också...

Jobbet har gått lite segt idag måste jag säga, men efter en sån dag är de ju ännu skönare att komma hem.. Ska upp och tvätta imorgon bitti, sen ska jag försöka ge mig på en lång löprunda, och sen åker vi ut till stugan imorgon kväll.. Längtar! Var jättelängesen jag var där ute.. Ska bli så himla skönt att bara vara nån dag nu..

Men nu ska jag dock ägna mig åt lite söndagsmys innan det är dags för sängen...



Myser tillsammans med en eller två såna här ikväll.. Mums! =)

Jahapp..

Kom precis på att när jag slutat jobbet ikväll så är jag ledig i fem dagar.. Jobbar inte förrän nästa lördag.. Awesome! Jag och Limps åker antagligen ut till deras stuga imorgon kväll för nån dags slappande.. Mys! Sen ska jag väl försöka fixa lite hemma och hinna vara lite social.. Det är inte varje dag =)

Har invigt min sjukt festliga shoppingvagn idag och varit och handlat mat på morgonen.. Precis käkat frulle nu och ska ta och smälta den ett tag framför tv:n.. =) Sen ska det plockas lite här, och så blir det en sväng till gymet sen.. Sen blir det wöööörk ikväll.. Men det känns inte så jobbigt med tanke på mina kommande lediga dagar.. Jag ska nog överleva.. =)

Men nu ska jag snart ta och lyfta på röven och få nåt gjort här hemma.. God morgon!

Lördag 13/8

God kväll gott folk! Sjukt skönt att landa hemma i soffan efter en dag på jobbet.. Dock fick jag mycket gjort innan jag åkte till jobbet idag, så jag har gjort lite nytta i alla fall.. =) VIll egentligen ut och dricka vin ikväll, men inte en endase liten kotte har tid med mig.. Fruktansvärt! Så jag käkar lite smågodis som substitut.. Bättre än inget =)

Började dagen idag med en löptur.. Efter det var det fix på hög nivå.. Började sortera mina papper och skolgrejer och såna allt-i-allo lådor som jag hade i köket.. Slängde en hel del och en massa åkte ner i källaren.. Prima grejer! Imorgon ska det rensas lite mer bland papprena, skickas ner lite mer i förrådet, ska plocka undan lite kläder och stryka några klänningar.. Sen tänkte jag försöka hinna med en sväng på gymet innan jobbet imorgon också.. Det är väl det enda positiva med att ingen hade tid att dricka vin med mig ikväll, för då orkar jag ju träna imorgon =)

Sjukt sugen på att vinna dom där 100000 som dom lottar ut på Sommarkrysset nu också, me ndet känns rätt lönlöst att ringa in måste jag säga.. Vad är oddsen för att jag skulle vinna liksom? Jättedåliga skulle jag tro.. Men med 100000 skulle jag ju kunna göra om det jag vill här hemma, och betala tillbaka lite på lägenhetslånet.. Men jag får nog forsätta drömma känner jag.. Och söka ännu mer jobb så jag kan bättra på min ekonomi lite =)

Familjemys

Har haft två supermysiga dagar hemma hos syster.. Har lekt en massa med Huggan och myst med lillebror Erik.. Snackat skit med sis och tvingats att kolla på golf av Peppe.. Härliga grejer =)



Kolla på dom här liksom? VIlka pärlor! Huggan är en prima storebror kan jag tala om.. Stolt som en tupp, eller vad det nu kan heta =)



Och lilla rääääkan.. Så söt så man trillar av stolen.. Typ =)

Kom hem nyss och fick värsta fixarfnatt.. Jag vill fixa en massa här hemma nu.. Måste ta och rensa bland alla gamla papper och få ordning på dom.. Tänkte att det kanske kan leda til latt jag får lite mer plats i mitt skåp/tv-bänk så jag kan få in mina typ 3 dvd-filmer och lite cd-skivor och annat skit som jag fortfarande har i en banankartong i min garderob sen flytten.. Funderar på att göra om lite i köket också.. Flytta på en bänk och skaffa en kökssoffa.. Är ju supermysigt med kökssoffor, och jag vill ha en!

Meen, blir inget av fixandet ikväll inte.. Däremot blir det några avsnitt How I met your mother innan sängen.. Surprise! =) Men det är ju en superfestlig serie, så vad ska jag göra liksom.. =P Hoppas fixar-andan sitter kvar imorgon, för då ska det fixas lite innan det är jobbdags.. Yupp!

Trötter

Ja jag är allt lite seg nu ska väl erkännas.. Jobbet ikväll gick väl bra dock, så ska inte klaga alltför mycket =) Hade i alla fall en väldans mysig lunch med Linn och Linn innan jobbet.. Vi satt och hängde på Bagel Street Café vid St Eriksplan.. Riktigt mysigt ställe faktiskt.. Vi satt ute och lunchade medan regnet öste ner och åskan var i full gång.. Men under tak och inlindad i filt var det riktigt mysigt ute =)





Var riktigt gott också.. Bra uppladdning för jobb =)

Nu ska jag dock alldeles snart bege mig mot sängen för lite välbehövlig sömn.. Imorgon bitti ska jag försöka pallra mig ut på en löprunda, och sen bär det av mot Järlåsa och sis.. Myyyyys! =)

Kortvarig lycka

Jaa du, inte blev det nån ledig dag idag inte.. Fick ett sms imorse från Rafica som hade fått förhinder och inte kunde ta mitt pass ikväll.. Så det är väl bara att suck it up och bege sig till jobbet i eftermiddag.. Det går så himlans fort att vänja sig vid tanken på att vara ledig, men det tar himlans mycket längre tid att vänja sig vid tanken på att jobba.. Konstigt det där... =) Men men, hinner i alla fall med en lunch med Linn och Linn, så det känns bra =) Däremot blir det inget vin med Rebex ikväll.. =( Men vi får försöka matcha ihop våra scheman och planera in en ny kväll vi kan hänga.. Det ska nog lösa sig.. =) Blev dock lite nedslagen imorse när sms:et kom, så jag pallade inte åka och träna imorse.. Hade tänkt att gå till gymet, meeeen det blev en promenad istället.. Bättre än inget.. Fick dock ett glädjande besked idag i alla fall.. Nathalie tar mitt pass imorgon, så jag kan åka till sis och hänga där både imorgon och på fredag.. =D Så nu känns det ändå helt okej att jobba ikväll trots allt..

Ska ta och snygga till mig lite här snart.. Ska möta upp Linn och Linn på Kungsholmen vid halv tolv, och jag vet hur seg jag är, så det är lika bra att sätta fart redan nu... =)

Överraskning

Ja jag blev ledig imorgon.. Känns helt vansinnigt otroligt jätteskönt! Jag och Rebex på jobbet hade bestämt att vi skulle ut och dricka vin imorgon, så jag tänkte försöka byta pass på jag fick jobba morgon istället för kväll.. Det gick dock inte för sig, men däremot kunde jag byta bort passet helt och hållet.. Sved lite i plånboken, men jag kände att jag banne mig var värd en extra ledig dag när jag fick chansen.. Så nu är jag leeeeedig! =D

Tänkte försöka börja dagen med en sväng till gymet, sen ska jag luncha med Linn och Linn.. Så tänkte jag försöka få tag på Lisa så jag kan låna deras scanner så jag kan få ordning på en massa papper så att jag sen kan söka lite fler jobb.. Och sen så ska jag hänga med Rebex imorgon kväll och dricka vin och umgåååås! Känns som en lovely planering för en helt lovely ledig dag.. Kommer sova som ett barn inatt med vetskapen om att jag bara kan ägna mig åt roliga grejer imorgon.. =)

Nu ska jag dock ta hand om mina naglar lite.. Och kolla på ett avsnitt av How i met your mother... Sen äre sängen..! Tjipp tjipp

Tisdag råå

Haha, skrev onsdag i rubriken först... Jag har verkligen ingen koll på dagarna känner jag.. Men men.. Tisdag är det juuue.. Tänkte att jag kanske skulle ta och lyfta på röven och bege mig ut på en löprunda snart.. Jobbar 16-21 idag, så jag måste ju röra lite på mig innan det.. Göra nån nytta liksom.. Funtar på om jag skulle ta och bege mig till stadsbiblioteket innan jobbet också och försöka få dom där dokumenten scannade nångång.. Hoppas på att jag kan göra det där.. Hmm.. Måste komma på vad jag ska laga för mat också.. Svåra val jag har framför mig idag, hahaa.. Men meeeen... Kan ju börja med att försöka ta mig ur soffläget i alla fall, så ska nog resten lösa sig.. Tjing!

Oväntat besök

Jobbet gick rätt bra idag.. Dock var vi alldeles för få på jobbet, så det har varit sjukt mycket att göra.. Massa folk och för lite personal.. Första gången någonsin som jag hade dålig samvete när jag gick hem från jobbet.. Men men, det gick bra det med.. =) Mami ringde när jag var på väg till tunnelbanan och bjöd in sig och pappa på te hos mig.. Myys! Är inte varje dag man får spontanbesök av päronen, så det var mycket trevligt =)

Sitter nu och kollar på How I met your mother.. Jäklans vad fast man blir alltså.. Sista avsnittet på första säsongen.. =)

Men sen ska det sovas.. Börjar 7 imorgon så det är uppstigning sjukt tidigt... Närmare bestämt typ 05.30 tror jag.. Meeen, slutar å andra sidan 15, så det är väl okej.. =)

Vilodag?

Ja var det inte nån gubbe högt där uppe bland molnen som en gång i tiden "uppfann" söndagen för att det skulle vara en vilodag? Jooo jag tror bestämt det.. Så vad hände då med mitt liv? Jag har inte varit ledig en söndag på jag vet inte hur länge.. Jäklans tur för mig att det är dubbelt betalt när man jobbar dom här vilodagarna i alla fall.. Det väger ju upp lite... Meeen jag hade ändå inte klagat på att få dega hemma idag.. Jaja, sånt är livet =)

Tänkte att jag skulle gå ut och springa imorse, men jag var så jäklans trött när klockan ringde.. Låg och övervägde mitt beslut ett tag, men bestämde mig till sist för att jag verkligen inte orkade gå ut och springa.. Blev ett yogapass istället.. Välbehövligt!

Jaja, nu ska jag ta och göra mig klar för wööörk.. God morgon!


Sommarkrysset

Jobbet gick ju helt okej idag faktiskt.. Lite segt i början, men sen så.. =) Väldans skönt att vara hemma nu i alla fall.. Har precis fixat lite korvstroganoff till matlåda imorgon, och nu är det soffhäng som gäller! Kommer nog inte röra mig många millimeter under kvällen.. Var sugen på att gå ut och dricka lite vin tidigare, men det suget har runnit ur mig nu.. Nu är jag bara slö.. =P

Lördag

God morgon! Ännu en jobbdag framför mig nu då.. Hej och hå, kämpa på! Men nu när semestern i september är bokad så känns det inte lika jobbigt att jobba.. Känns mer nödvändigt, haha =) Precis käkat frulle nu och ska ta och bege mig mot gymet nu.. Går ut hårt idag känner jag.. Får se om det blir nåt vindrickande ikväll.. Might happen =) Får se om tanten orkar.. Börjar ju 11 imorgon också, och det känns lite halvjobbigt att gå ut ikväll då.. Det måse vara ett ålderstecken.. Inet helt okej.. Men men... Nu ska jag i alla fall ge mig av.. Tjing!

Hemmakväll

Blev inget kalasande ikväll.. Var på gång ett tag, meeeen sen orkade jag inte.. Nu är jag toktrött, haha.. =) Ska ta och krypa i säng snart.. Tänkte ta och bege mig till gymet imorgon innan jobbet.. Bra start på en jobblördag... Hoppas jag... =P

Sitter och kollar på Den där Mary nu.. Känner dock att sängen lockar lite mer.. Den går ju på fyran, så det är i alla fall nyheter vid 22.. Värdo.. Då kan jag lika gärna jobba på skönhetssömnen och se till att ha mycket energi på gymet imorgon.. Det är rätta takter det.. =) Nu får jag ju jobba på beach-bodyn till Montenegro.. Bra skit =) Skulle behöva hinna med nån dag i Götlaborg innan det bär av till Montenegro också.. Hälsa på Aleksandra lite och lära mig några värdefulla fraser att ta med mig, haha.. =) Får väl se om jag kan klämma in några dagar nånstans.. Dock lär ju SJ kunna ta ut en hutlös summa för en tågbiljett ner till Göteborg nu när man inte bokat i tid.. Men men, får väl se vad som händer.. Nu har jag 6 dagars arbete att se fram emot först.. En sak i taget liksom.. =)

Meen men, nu checkar jag nog ut för ikväll.. Tjingeling!



Avslutar med en bild på mig och fina Limpan.. Här var hon sitt piggaste på hela resan.. Hoppas du mår bättre nu darling!

Sol!

Solen kom fram! Så jäklans skönt =) Har haft en riktigt slapp dag idag måste jag säga.. Käkade frukost i hundra år typ, duschade och degade.. Sen ringde Elin, och vips så hade vi bokat en resa =) Eller vips och vips.. Vi hade sjukt svårt att bestämma oss, men till slut så.. Montenegro it is! 3e september bär det av till Montenegro för en veckans sol och bad.. Lovely!





Jag tror att vi ska kunna trivas där i en vecka.. =) Skolterminen kan inte börja bättre =P

Efter det kom jag i alla fall ut i solen.. Har legat nere vid vattnet och bara haft det bra idag.. Sjukt skönt! Har precis käkat lite och funderar på vad jag ska roa mig med ikväll.. Kan inte bestämma mig för om jag ska orka ta reda på om nån ska gå ut och hänga på där, eller om jag bara ska slappa hemma i soffan ikväll.. Svårt val det där... =) Får väl se vad som händer helt enkelt.. Nu ska jag dock glo på ett (eller ett par) avsnitt av How I met your mother.. Tjing!

Ledig dag hemma

Så himla skööööönt! Idag ska jag inte göra nån nytta alls, jag ska bara vara ledig! =) Började dagen med en liten löprunda.. Väldigt skönt.. Tänkte dock att det skulle vara lite soligare än vad det är just nu.. Jag hade ju tänkt att spendera dagen på en filt nere vid vattnet och bara slappa.. Men men.. Jag hoppas fortfarande att det spricker upp och blir lite soligare under dagen =)

Medan jag var i vackra Paris så bodde mina päron här hemma.. Dom passade på att ha lite cykelsemester i Sthlm när dom ändå hade nånstans att bo här.. Så jag kom hem till en nystädad lägenhet igår jag =) Och inte nog med det, i köket stod en alldeles prima present =)



Spana in den här shoppingvagnen! Nu komme jag ju kunna handla med stil liksom, haha =) Sjukt snitsig! Måste nästan gå och handla mat bara för att idag liksom =P Blev dessutom bjuden på grekiskt till middag igår.. Helt lovely! Vilken hemkost liksom =)

Nu ska jag dock ta och avsluta min frulle, och sen hoppas jag att molnen har tagit och flyttat härifrån så jag kan få sola lite..

Paris!

Så himla fin stad! Paris är jättevackert måste jag säga.. Och en himla lugn stad på nåt vis, mitt i all galenskap.. Folk känns så himla lugna och rofyllda typ.. Har gått gått gått och gått.. Massor..! Och vilat vilat och vilat.. Stackars Linn har varit jättedålig hela resan... =( Vi har typ gått 10 meter, legat ner på första bästa gräsplätt och vilat ett tag, gått 10 meter till.. Meeen, vi har ju liksom inte haft nå bråttom utan vi har tagit dagarna som dom kommit.. Har varit mycket mys trots allt =)



En parkbänk som det blev lite frukost på... Man såg faktiskt Eiffeltornet från den =)



Hittade sen en mycket mysigare park.. =) Där låg vi länge och bara njöt av utsikten.. Eiffeltornet är jäkligt häftigt måste jag säga.. Ser inte mycket ut för världen på håll, men när man kommer nära är det riktigt maffigt..





Notre Dame är också rätt coolt måste jag säga.. Sjuuuukt mycket folk utanför som ville in.. Vi nöjde oss med att se det från utsidan.. =)



La Fayette! Vad ska man säga? Vilket jäkla ställe.. Riktigt häftigt! Dock inte riktigt shopping för min ekonomi, men bara att få gå runt där inne och glo ett tag ska jag kunna leva på rätt länge =)



Sacré-Coeur vaar riktigt fint.. Var upp dit igår kväll.. Jättefin utsikt och supermysig atmosfär.. Där uppe kunde man förstå att Paris är romantikens stad =)



Utsikten från Sacré-Coeur..



Triumfbågen by night.. Ännu en ball byggnad =)



Och kära Eiffeltornet (även kallat Parisetornet under hela semestern) by night.. Hade kunnat stå och glo på det hur länge som helst..!

Är helt förvånad över mig själv också.. Kom hem runt 14 idag, och jag har redan packat upp, varit ner med resväskorna till förrådet och snart tvättat klart.. Sjukt skönt! Och är ledig imorgon med, kan inte bli bättre!

RSS 2.0