I'm alive!

Det kanske är svårt att tro, men så är fallet. Jag lever, och jag mår faktiskt rätt så bra. Det är mycket jobb, och väldigt lite tid hemma för vänner och familj. MEN, vid det här laget har alla i min omgivning lärt sig att det är lite så här det är med mig. Ibland har jag massa tid, och ibland försvinner jag nån månad eller två. MEN, jag har inte glömt er, inte en endaste en av er. Lite kan jag sakna ledig tid hemma. Tid att umgås med mamma, pappa, syskon och mina älskade syskonbarn. Alla vänner, deras familjer. Samtidigt trivs jag som jag har det. Jag trivs på vägarna, se nya städer, olika platser och få njuta av sommaren på mitt sätt.
 
Drygt halva sommaren har väl gått, och jag har väl inte riktigt hunnit med allt som jag hade tänkt från början. Det har kommit saker emellan kan man säga. Men jag tror jag kommer känna mig rätt nöjd med den här sommaren när den är över. Jag får ju avsluta lite ledighet med en vecka i Kroatien med bästa Helena. Ska bli så himla skönt! Vi ska ut i Kroatiska övärlden och segla några dagar, och jag ser framför mig bilderna i alla resemagasin. Så vill jag ha det. Så ska vi ha det. Och en hel vecka tillsammans med Helena, som jag inte träffat på evigheter!
 
Men ikväll mina vänner, ikväll ska jag avsluta en helt underbar dag i Halmstad med lite kalasande på Leffes i Tylösand - med en vän, några bekanta och en himla massa främlingar. Det kommer bli fantastiskt!

RSS 2.0