Hemåt!

Sitter på tunnelbanan på väg hem från Farsta nu, har gått alldeles utmärkt att jobba ikväll. Är lite trött kanske, men det löser sig så fort jag kommer hem till min fantastiska madrass :) Jag klagar dock inte, sover hur bra som helst i min lilla vrå. Imorgon blir det mer jobb, ska jobba på Ringen mellan 9 och 15 imorgon, och sen blir det middag med brorsan. Måste komma på nåt lagom festligt ställe dit man lätt kan ta sig med bil också, men det löser sig :)

På torsdag blir det "visning" av min lägenhet för en ev ny hyresgäst. Johanna och Johannes flyttar ju snart till deras nya, så då måste jag få in nån ny. Men jag tror det kommer lösa sig rätt smidigt, vilket vore toppen. Hoppas allt är klart innan jag åker till Australien, så jag slipper tänka på det då, men det är det nog.

Nu ska jag försöka hålla mig valen hela vägen hem till sängen. Good luck!


Gotta love "vintern"

Så otroligt mysigt väder idag mina vänner! Helst av allt skulle jag vilja stanna inne och gotta ner mig i soffan framför tv:n resten av dagen. Har dock redan suttit inne och häckat typ hela dagen, så lite frisk luft kanske vore bra. Var dock ute och sprang en sväng imorse, men det var så fruktansvärt äckligt ute så det blev en väldigt kort sväng. Har suttit hemma framför datorn och jobbat en del sen, och nu sitter jag och smälter lunchen och förbereder mig på att gå ut i äcklet. Ska stänga på Friskis i Farsta ikväll, och tänkte passa på och träna innan jag börjar. Har inte varit där på jättelänge, så det kan nog vara bra att gå igenom lokalerna lite också =)
 
Nu ska jag dock avnjuta lite te och en utsökt lussebulle.

Personalgalej

Var ju ledarträff/personalfest med Springtime i lördags, vilket var en mycket trevlig tillställning. Började med frukost och lite allmän info på morgonen. Sen blev det HLR-utbildning och lite 8-kamp efter lunch, mitt lag kom tvåa i 8-kampen, sjukt bra var vi! Var skoj att träffa alla jag träffade i Portugal, och sen var det en massa nya ansikten också vilket var skoj. Hann med två träningspass under dagen också, ett danspass med Tobias och ett idiotjobbigt crosspass med Magnus Hagström. Efter dusch och bastu var det dags för kvällens festligheter. Vi var på Tvålpalatsen, en supermysig lokal, där det blev middag och underhållning (av oss). Fick även finbesök av Sarah Dawn Finer som kom och sjöng för oss. Jäklar vad hon är duktig! Kvällen slutade med dans och en massa skratt!

Igår var en väldigt seg dag. Hängde i soffan till eftermiddagen, då jag begav mig till Josefine och Hasse för att baka lussebullar. Dom blev utsökta, jag är så stolt över mig själv!

Idag har jag jobbat ett par timmar på förmiddagen, och sen åkte jag hem till sis. Dom har flyttat in i nya huset så jag var tvungen att inspektera. Dom har fått det superfint! Fick ju hänga lite med mina favvograbbar som en bonus också, prima dag med andra ord :)


SHM

Var ju på konsert i torsdags, det har jag glömt att berätta om ju. Man an inte komma ihåg allt, mycket att stå i nu.. =) Var riktigt bra i alla fall, rejält med röj och en jäklans massa folk! Dock skulle jag väl vilja påstå att nya arenan är rätt idiotiskt placerad. Det är ju bra långt till närmaste buss/t-bana så man måste hajka en bra bit för att ta sig dit. Sådär lagom smart kan tyckas. Men vi kom både dit och därifrån =) Var hemma hos Micke på lite förfest innan också, Christel och Rickard var där också, det var skoj att träffa folk från gamla jobbet. Har inte träffat nån av dom på länge =)
 
 
Fick en sådär lagom bra bild, men känslan bakom är mycket mycket bättre =)
 
  
 
Så där skoj var det i alla fall =)

Lördag

Har haft en riktigt bra första vecka hemma i Sverige. Har umgåtts med en massa härliga människor, jobbat en del och haft tid på mig att landa hemma igen. Tränat har jag också hunnit med, har träningsvärk i större delen av kroppen just nu, gött! I torsdags blev det ett galet pass med Andreas. Han körde slut på mig, Hasse och Josefine. Vi körde tre övningar; frivändningar, burpees med boxhopp och kb-swing. Körde alla övningar 1 minut, och allt fem varv, med målet att orka så många reps som möjligt. Sjukt jobbigt!

Igår blev det jobb hela förmiddagen, till efter lunch när jag åkte ner på stan och mötte upp Aleksandra för en fika. Hon fyllde år igår så det blev födelsedagsfika i flera timmar, alltid lika kul att träffa henne :) Jag och Helena körde en liten aw på kvällen sen. Käkade middag på Friday's och sen gick vi till Soap och dansade lite innan det blev tidig hemgång. Är på väg till Göta Källare nu för att sätta igång den här dagen. Se ledarträff med Springtime idag och schemat är fullspäckat, kommer nog bli riktigt skoj :)

(Aleksandra hade lite ont i fötterna från torsdagens SHM-konsert, så hon kom iklädd hotellets tofflor, haha! Tur att vi filade på Espresso house precis bredvid hotellet :P)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50b07fd1ddf2b31b63000d42.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50b08014e087c32e84801afa.jpg" class="image">


Jobbfix

Den här dagen börjar inte med träning, det sparar jag till sen. Börjar den här dagen med jobb istället. Har upprättat mitt lilla hemmakontor här nu, så när jag fått i mig lite frukost är det dags att sätta igång :)

Har träningsvärk från gårdagen, var ett sjukt jobbigt med riktigt roligt pass som vi körde igår. Körde en team-WOD så jag och Josefine körde mot två grabbar. Vi körde pullups, airsquats, kb-swings, pushups och boxjump, allt kördes i 3 minuter och man körde en och en i teamet så länge man orkade, med målet att i laget få så många reps som möjligt. Sjukt jobbigt!

Nu frukost, sen jobb!


Aktiv dag

Idag har jag varit igång praktiskt taget hela dagen. Blev en joggingrunda runt Kungsholmen imorse, kallt med uppfriskande =) Sen var det bara till att duscha och göra mig iordning för att möta upp Andreas, Josefine och Hasse för sen frukost/tidig lunch typ. Skoj att träffa dom igen =) Har promenerat runt på stan med Hasse och Josefine efter det. Tänkte att jag skulle investera i ett par nya skinnahndskar eftersom min andra är på vift nånstans, men jag kom aldrig så långt, löser det nån annan dag. Ska iväg till USCP och träna lite med Hasse och Josefine nu alldeles strax. Måste ju jobba på beachbodyn till Australien, haha. Eller så är det mest för att det är så kul att träna, kan vara så också =)
 
Imorgon förmiddag måste jag jobba. Blir till att gå upp med Helena imorgon bitti som vanligt, och sen får jag upprätta något slags hemmakontor här =) Blir lunchträning med Andreas på Solid sen, planen är att ta en promenad ner dit så jag hoppas det är fint  väder imorgon. Sen måste jag jobba lite mer imorgon eftermiddag, och sen är det ju dags för SHM imorgon kväll! Kommer bli sjukt bra, jag känner det på mig! =D
 
 
Men men, nu ska jag ta och packa ihop lite grejer och sen promenera till tunnelbanan. Har en känsla av att det kommer bli ett rätt tufft pass ikväll, men det är ju själva grejen med att träna =)

God morgon!

God morgon god morgon! Är trött som en tok men tänker ändå pallra mig ur sängen. Lika bra att försöka hålla lite vettiga tider om dagarna så man inte blir nån jäkla slacker :) Tänkte ge mig ut på en morgonjogg nu om ett tag, och sen ska jag möta upp Josefine och Andreas för en brunch. Gotta love livet som "arbetslös". Är ju inte arbetslös egentligen, men just nu kan jag bestämma väldigt mycket själv över mina arbetstider, och det är fantastiskt :) Har en del administrativa grejer att göra för Springtime, och sen måste jag ju försöka jobba en del på Friskis. Jobbade faktiskt hela kvällen igår, och det gick prima :) Ska jobba lite i eftermiddag också tänkte jag, men en sak i taget. Nu ska jag först se till att jag kommer ur sängen!


Måndag i Sthlm

Har precis landat hemma i soffan och fått i mig lite lunch. Bra lunchtid! Men jag har varit ute och flängt halva dagen. Började dagen med en löprunda i solen, min kropp var inte riktigt van vid kylan dock så det blev ingen supersnabb runda direkt, men ändå :) Sen har jag varit i Solna och fixat mina naglar, äntligen! Blev inte så nöjd när jag gjorde dom i Portugal så jag väntade tills nu. Superskönt med nygjorda korta naglar nu igen :) Sen blev det en sväng till Ica Maxi för att handla lite mat. Vi försökte göra nån slags veckoplanering igår så idag har det handlats till den. Ikväll blir det kycklingpaj :) Var förbi mitt förråd en sväng den för att hämta en handväska och förhoppningsvis mina skinnhandskar, men hittade bara väskan. Vette tusan var jag har packat ner mina handskar nånstans :( Sista stoppet blev ÖoB där jag inhandlade lite lådor och så för att få försöka få ordning på mina grejer här så Helena slipper ha mina saker överallt. Så ja, nu ska jag nog ta tag i det tror jag allt, innan det är dags att laga mat. Hej hemmafru!


Hemma!!

Nu är jag hemma mina vänner! Resan började alldeles förtidigt imorse, men allt har gått bra. Eller ja, Ulf och Evy hade nåt problem med sina biljetter från Lissabon till Arlanda, men vi löste situationen och vi kom hem allihopa :) Blev typ full i skratt när vi landade och jag såg det otroliga vädret som Sverige bjöd på. Landade halv tre på eftermiddagen och det var mörkt, dimmigt och regnigt, underbart! Helena hämtade upp mig och det var ett kärt återseende :) Blev ett stopp på Ica Maxi på vägen hem för att inhandla grejer till tacos, Pepsi Max och lösgodis. Fantastiskt! Tänk vad så lite kan göra så mycket för själen :)

Nu är jag dödsmätt. Ligger utslagen i Helenas soffa och glor på tv. Imorgon blir det en fixardag för mig. Ska packa upp och försöka få lite ordning på mina grejer här hemma, har bokat tid för att fixa naglarna, och sen blir det nog lite träning. Ska handla mat också och se till att fixa mat till imorgon kväll. Så jäkla skönt att slippa komma hem till en tom lägenhet!


Imorgon kommer jag hem!

Mina åtta veckor i underbara Portugal lider mot sitt slut. Imorgon kommer jag åter befinna mig på svensk mark. I vanliga fall har jag resfeber när jag ska åka bort någonstans, men nu har jag faktiskt resfeber för att åka hem. Känns bra att längta hem dock, för det betyder att jag faktiskt trivs hemma och att jag har nåt hemma att längta hem till. Fantastiskt! =) Mycket jag känner att jag måste göra i veckan också, men det viktigaste är faktiskt att åka hem och träffa familjen, så det så! Och mina favoritgrabbar Hugo och Erik, dom saknar jag massor!
 
Men än har jag inte åkt. Gårdagen var en riktigt bra dag. Blåste nåt helt vansinnigt dock, hade tydligen varit en tromb eller vad det heter för nåt bortåt Faro där bilar och grejer hade flygit i luften. Helt galet! Här blåste det inte fullt så mycket, men blåste gjorde det!
 
 
Den här lilla grejen hade blåst i land till exempel. Man ser inte riktigt hur stor den är, men den är bra mycket högre än en normal människa med kättingar som man knappt skulle orka lyfta. Så kan det gå. Men vi trotsade vinden och körde Pricka Tiden på stranden ändå, med ett helt gäng tappra resenärer.
 
 
På kvällen var det middag och dans på schemat. Vi var inte många som gick till Nox, det var väl ett 20-tal resenärer kanske, men dom hade kul. Tanterna och farbröderna dansade som aldrig förr och dom har kommit fram flera utav dom idag och tackat för en fantastisk kväll igår. Så ja, man får väl säga att mina åtta veckor här fick ett bra avslut. Nu är det bara packningen och sista stägningen kvar. Tjing!

Början på slutet

Dagarna börjar gå lite fortare här nu, är mer och mer vi kan börja förbereda inför säsongens stängning och det finns en del att pyssla med. Hur bra som helst dock att vi haft Cesar, han har hjälpt till en massa med inventeringen så den har gått rätt smärtfritt. Awesome! Sitter och för in en massa enkätsvar på nätet nu, men känner att jag tänker ge upp för idag nu. Längtar hem till sängen =) Måste bara tömma konferensen på dom sista grejerna som vi har däruppe först, men Evy har föreläsning så jag måste vänta ut den. Imorgon är det fredag, och en mer vanlig fredag än förra veckan, så den kommer nog gå fort. Är Pricka Tiden, avslutning med bildvisning och prisutdelning, sista middagen och dans på Nox som gäller imorgon =) Sen på lördag är det en vanlig morgon fram till klockan 15 då alla åker hem, alla utom jag, Evy och Ulf. Blir till att stänga ner det sista på eftermiddagen då, och sen packa ihop mina egna grejer och förbereda inför avfärd mot flygplatsen klockan 04.00 på söndag morgon sen =) Men en sak i taget, är faktiskt bara torsdagskväll än så länge.

En vanlig kväll..

Sitter på Nox nu och dricker varm choklad och surfar =) Har inte så många minuter kvar på min internetsticka i lägenheten, och det känns ovärt att fylla på den nu när det bara är några dagar kvar innan jag ska hem, så jag sitter här och hänger istället Trevligare än att sitta hemma också för den delen =) Sitter och letar skor, jag vill köpa nya vita sneakers. Helt normalt behov såhär inför vintern, eller? Jaja, ska roa mig med det ett tag medan jag håller på och uppdaterar mobilen, men sen blir det nog hem och i säng tror allt.
 
Dagarna är så himla lugna nu på sluttampen, på gott och ont. På ett sätt är det ganska skönt efter 6 intensiva veckor, men samtidigt så går dagarna så mycket långsammare och nu får dom sista dagarna gärna gå fort så jag får komma hem till härliga kalla Sverige igen =)

Bergspasset

Fanns nån mening med att förra veckans bergspass var tvunget att ställas in på grund av vädret. Vi gjorde nämligen ett nytt försök idag, och vi kunde inte fått finare väder. Är helt fantastiskt väder idag och bergspasset blev en succé! Hade ingen milslöpning idag men jag fick med mig några tappra på 8km löpning i alla fall.

Har fått i mig lunch nu också och har nyligen landat i en solstol vid poolen. Här tänker jag bli kvar ett tag :) Har några samtal till Sverige som jag borde göra, men det knakar göra nån annan dag när solen inte skiner. Nu tänker jag inte röra mig ur fläcken på en timme eller två :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a256fdddf2b3507700006e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a256fdddf2b3507700006e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a256fdddf2b3507700006e.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a256fdddf2b3507700006e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a256ffe087c31bd965d1c1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a256ffe087c31bd965d1c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a256ffe087c31bd965d1c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a256ffe087c31bd965d1c1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a2570b9606ee492bb0481c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a2570b9606ee492bb0481c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a2570b9606ee492bb0481c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50a2570b9606ee492bb0481c.jpg" class="image">


Sista måndagen

Tänk jag kommer kunna skriva sista om mycket under den här veckan. Sista för min första säsong i Portugal i alla fall. Nu var det mest för att jag inte hade nån vidare vettig idé till någon bra rubrik, men ändå.

Idag hat det trixats och fixats och mitt tålamod har fått sig en prövning. Portugiser är inte alltid det mest serviceminded av folkslag direkt, men det mesta har ändå löst sig efter mycket om och men. Ligger vid poolen nu och suger åt mig lite energi från solen. Tänkte att jag skulle köra en WOD nu på eftermiddagen, men jag känner mig rätt seg idag. Blir ev en vilodag idag, får se hur jag känner om en stund :)

Victor åkte hem idag också, så nu kan man nog påstå att jag sänker medelåldern på det här stället rätt rejält. Man kan nog tro att en sådär 95% är minst dubbelt så gamla som mig. Tur då att jag är en så otroligt anpassningsbar människa så jag lyckas hantera det också :P


Dagens upptäckt

Jag har gjort en fantastisk upptäckt idag: Jag har 10 tånaglar! Så här glad blev jag
 
För många kan detta verka som en självklarhet, men inte för mig. Jag trodde att jag hade förlorat min kära högra stortånagel, men upptäckte idag att den bara bytte ut sig själv. En ramlade av och en ny dök upp där under, helt fantastiskt!
 
Det är väl faktiskt det mest enastående som har hänt idag annars. Var superlugnt på servicetiden imorse. Var ner och käkade på stranden med Victor sen i solen. Blåser som bara den idag, men hittar man lä är det hur skönt som helst! Tog en löprunda i skogen sen och avslutade den med en kort WOD. Nu sitter jag här på kontoret igen och hänger, ska öppna snart. Lär inte direkt bli nån anstormning av folk ikväll heller har jag en känsla av, men som tur är har jag ju laddat hem en superfestlig app som jag kan roa mig med under tiden, Flow heter den. Prova =)

En vecka kvar

Idag är det söndag, min sista söndag i Portugal för den här säsongen. Nästa söndag bär det av hemåt Sverige i ottan.

Sitter på kontoret nu, är dock väldigt väldigt lugnt. Det är lugnt på andra hotellet också, har bara 12 guldisar kvar den här veckan och det var ingen som ville gå morgonpromenad imorse och ingen som ville boka några utflykter. Har en känsla av att resten av veckan kommer vara lite lika. Sitter och funderar på vad jag ska köra för WOD idag. Jag och Victor hade filmkväll igår, och till filmkvällar hör ju även vissa onyttigheter så som choklad och chips, så idag måste det banne mig tränas! Ska bli skönt att få lite normala matrutiner når jag kommer hem igen. Jag och Helena tenderar ju att alltid äta efterrätt när vi äter tillsammans dock, men nu när vi ska bo ihop och äta tillsammans mer än typ en gång i veckan så måste den traditionen ändras snabbare än kvickt! :)

Vi kollade på Ted igår. Alltså vilken jäkla sjuk film! Den var bra, riktigt rolig, men helt störd. Var ett bra sätt att avsluta kvällen på dock, jag hade varit så sjukt uttråkad på eftermiddagen så det var bra att jag fick lite sällskap där på slutet av dagen :)


Fantastisk lördag!

Solen skiner, jag är ledig, bara en vecka tills jag är tillbaka i Sverige, hade en riktigt rolig kväll igår, och jaa, jag har det rätt bra nu :)

Var ut och käkade med Kinna och Victor igår kväll, och sen hängde vi hemma hos mig ett tag och snackade lite skit. Jag och Victor knöt vänskapsband och Kinna jobbade :P När som gick hem åkte jag med Ana och Marcelo till Faro där Dominique spelade på nån klubb. Portugiser går ut jäkligt sent, så når vi kom dit strax efter ett var det typ ingen där. Når klockan började närma sig två/halv tre fylldes stället och sen var det dans all night long. Åkte med Philippe hem och var väl hemma typ halv fem, men kul var det :)

Ligger som sagt och glassar vid poolen nu. Solen har bestämt sig för att titta fram, och jag älskar det! Har ett gäng guldisar som åker hem 15.15, men att vinka av dom är mitt enda åtagande idag. Det kallar jag bra tajming :)


Fredag

Den här fredagen är inte som alla andra. Är ingen ny ankomst att förbereda inför, och ingen avresa att planera för. Gänget som är här stannar en vecka till, och det innebär att vi faktiskt för en gångs skulle kommer ha en rätt lugn helg. Fantastiskt!
 
Jag känner mig dock extremt seg idag, inte i kroppen direkt med i huvudet. Motivationen är inte direkt på topp och jag känner att det nog blir till att gå hem och köra en lunchfilm i soffan. Ibland får man. Sen måste jag faktiskt köra en wod idag också, annars kommer jag bli knäpp. Får gå ner och köra en lite senare, och sen tänkte jag vara med på löppasset i eftermiddag. Har sagt till Victor typ varje dag den här veckan att jag ska vara med på hans löppass, men än så länge har det inte blivit av. En fredag som denna är det väl ett utmärkt tillfälle att ändra på det!
 
Men som sagt, först blir det nog en film... =)

Snart helg

Och den här helgen kommer innehålla min första lediga lördag sen jag kom hit. Fantastiskt! Eller ja, min lediga lördag har ett litet undantag, och det är när jag måste vinka av ett gäng av mina guldisar som åker hem då, mendet är inte förrän 15.15, så sovmorgon blir det i alla fall =)
 
Jag är så förbenat trött nu, men igår gjorde jag misstaget att gå och lägga mig tidigt. För tidigt. Somnade före 22 igår, och vaknade typ 20 över 6 imorse, pigg och kry. Lite väl tidigt måste jag säga, med tanke på att jag inte behövde gå upp förrän drygt en timme senare. Tänkte försöka hålla mig vaken lite längre ikväll så jag kan sova lite längre imorgon. Imorgon är det morgonpromenad med guldisarna klockan 8, sen har jag servicetid där efter det, och sen vid 10 ska jag vinka av ett gäng som åker till Lissabon imorgon.
 
Imorgon kväll/natt ska Dominique spela på en klubb i Faro och hela Nox-gänget ska dit. Jag och Victor är medbjudna, men Victor har löpning tidigt på lördag så det går ju sådär. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra heller. Är ett sånt där äventyr som kan bli superkul, eller så blir det bara drygt och jag bara vill åka hem. Är alltid lite drygt när man inte själv kan bestämma när det är dags att gå hem, jag måste ju liksom invänta första bilen som går hemåt. Men samtidigt vore det ju skoj att åka på lite äventyr. Hmm. Ska sova på saken så får vi se hur det känns imorgon =)

Utflykt

Torsdag idag, och planen var att som vanligt åka upp i bergen för att köra bergspasset. Planen ändrades. Jag har vaknat flera gånger under natten av vinden och regnet, har varit ett rejält ovänner inatt, och det höll i sig en bit in på morgonen. Kändes inte okej att köra upp seniorerna i bergen, så vi fick ställa in. Jag och Victor tog då en sväng till en olivodling typ 30 min från Monte Gordo, och det blev en riktigt trevlig utflykt. Är en svensk man som har olivodlingen och han gör och säljer olivolja. Vi fick en liten rundtur och sen fick vi provsmaka flera olika sorter. Nu är jag en sån jäkla finsmakare vad gäller olivolja, jag har full koll på vad som är bra och vad som är dåligt. Typ :)

Nu sitter vi på en restaurang i Vila Real och ska käka lunch innan det bär av tillbaka mot Monte Gordo och lite jobb i eftermiddag.


En sorgens dag

Idag har jag sorg. Jag har förlorat en del av mig som varit med mig under lång lång tid - min högra stortånagel! Det är ett faktum, nageln är borta. Usch och fy! Men mina vänner, jag varken svimmade eller dog, jag är stolt!

Nu är jag dödshungrig, kontoret stänger om 40 min och då är det raka vägen in i matsalen! Sen blir det en slappkväll. Blir nog många såna nu när dom flesta festliga åkt hem. Men det är rätt skönt ändå, har nog lite sömn att ta igen kanske.

Igår hade jag Skype-date med mina kära päron också. Ska bli mys att komma hem faktiskt, ser fram emot nästa familjemiddag hemma i Mosta :)


På kontoret

Är så himla lugnt på kontoret nu i jämförelse med vad det varit dom tidigare veckorna. Är skönt på ett sätt, och speciellt när vi närmar oss stängning ännu mer, för då kommer det gå tid till att inventera och packa ihop, men samtidigt är det lite segt. Men jag tar vara på tiden genom att blogga och surfa så länge, utmärkt tidsfördriv!
 
Kan lägga upp lite bilder från dagen så länge också. Att försöka lägga upp bilder på datorn hemma i lägenheten är en ganska dålig idé med tanke på hastigheten där. Så mycket klarar inte tålamodet kan jag säga.
 
Jag och Victor körde min dödswod innan lunchen idag. Har en känsla av att det kommer kännas en del i benen imorgon. Jossan500 är fasiken inte att leka med, men jäklar så skoj den är =) Ska komma på nån jobbig wod till morgondagen också, för nu är det dags att gå all in den sista 1,5 veckan innan jag kommer hem. Blev en lunch på stranden efter det. Var helt underbart då solen bestämde sig för att titta fram också.
 
 
Lite väl mycket pommes på den här tallriken, men fisken var så god så jag höll på att trilla av stolen. Utsökt! =)
 
Bestämde mig för att ta en promenad på stranden sen. Solen sken ju och jag hade gott om tid på mig. Kände dessutom att det nog var en bra idé att försöka få lite blodgenomströmning i musklerna efter woden för att kanske på nåt sätt minska morgondagens träningsvärk =)
 
 
 
Underbart är vad det var. Kvällen idag blir nog annars lugn. Middag när kontoret stänger och sen typ hem och sova tidigt. Kanske blir en sväng förbi Nox för att snacka lite skit på vägen hem, jag får ju inte utlopp för all min social-het på dagarna så.... Hmm.. Det är nog fasiken tur att jag ska flytta in hos Helena när jag kommer hem och inte hem till min egen lägenhet. Efter att ha umgåtts med folk typ 24/7 i snart 8 veckors tid så skulle jag ju för tusan bli knäpp av att komma hem till en tom lägenhet.

Tålamod!

Jag måste köpa en ny dator, ASAP! Mitt tålamod får sig en ordentlig prövning så fort jag ska göra nåt på datorn. Okej att mitt internet här inte heller direkt är så nära besläktat med Speedy Gonzales, men ändå. Bara till att börja spara dineros nu så jag kan införskaffa mig en bra dator en vacker dag. Under mellandagsrean kanske? Det är ju för tusan snart jul!
 
Jaja, har inte så mycket tid att skriva här nu med tanke på att det tagit ett hundra år från att jag startade datorn till att jag kommit ända hit så jag faktiskt kan skriva nåt över huvud taget, men jag har i alla fall haft en riktigt bra dag. Solen har varit framme, yey! Och jag har tränat, yey! Och jag har ätit jordens godaste tonfiskfilé till lunch, yey! Och nu ska jag till kontoret. Tjing!

Ännu en måndag

Den här måndagsförmiddagen har spenderats i Spanien och Ayamonte. Åkte dit med ett helt gäng guldisar imorse för lite sightseeing. Är en riktigt mysig liten stad faktiskt, synd bara att det varit så förbenat kallt idag! Solen kikade fram en liten stund och då blev det varmt på en gång, men den lyckan var tyvärr kortvarig. Dock verkade seniorerna väldigt nöjda med resan, fick till och med en spontat applåd á la Sällskapresan i bussen på vägen hem =)
 
 
Ligger en stor fin kyrka mitt i byn, men den har ju självklart inte öppet på måndagar. Men men, den var fin utanpå i alla fall =)
 
 
 
Tog det puckade beslutet att gå och käka glass med Victor efter lunchen idag, som för att bättra på min köldslagenhet. Men nu sitter jag på kontoret och börjar tina upp lite grann. Ska snart bege mig ut igen dock, måste förbi Nox en sväng och sen har jag (snäll som jag är) lagt in en extra servicetid för mina guldisar så dom som inte hann boka sina utflykter igår får göra det ikväll. Guldstjärna till mig! =)

Söndag = vilodag?

Om det ändå vore så. Idag har det varit fullt ös här kan jag säga, välkomstmöten hit och dit, krångel med hotellrum och en hejdundrandes massa utflyktsbokningar. Eftersom Maja har åkt hem nu så är det jag som har hand om seniorerna som åker med Guldresor och som bor på ett hotell mitt emot Yellow. Dom åker bara på vanlig charter och har inte en massa träningspass och såna grejer, men dom har morgonpromenad och servicetid när dom kan boka utflykter och sånt, och det har jag hand om nu. Är ju på training camp också, eftersom det är här jag hör hemma mest, men nu sista veckorna blir det lite både och. Börjar få lite ordning på saker och ting nu i alla fall, men jag känner hur slut i huvudet jag är, så jag kommer nog inte behöva särskilt mycket vaggning för att somna ikväll.
 
Snart öppnar vi kontoret här också, och det blir min sista arbetsinsats för idag. Victor fyller år idag så efter vi stänger här så blir det till att gå ut och käka födelsedagsmiddag nånstans =)
 
Igår var faktiskt första dagen på hela den här tiden som jag längtade hem lite. När Majsan, Hasse och Josefine åkte hem kände jag att jag var rätt redo för att åka hem också. Känns bättre idag dock, och om dom här två sista veckorna går lika fort som dom senaste 6 veckorna har gjort så är jag snart där hemma i kylan i Stockholm =)
 
Lite stolt över mig själv idag också då jag vågade ta bort min gigantiska bandagering på min stackars tånagel. Nageln sitter kvar! Hoppas på att den sitter ända tills jag kommer hem till Sverige, det är i alla fall min plan. Plåstrade på ett nytt (lite mindre) plåster nu, så nu sitter det ett tag till. Gött!

Lördag igen

Och en riktigt tråkig sådan. Idag åker mina vapendragare Maja, Hasse och Josefine hem =( Det är ju superjättemegafruktansvärt tråkigt! Tråkigast är ju Majsan eftersom hon bor så förbaskat långt bort hemma i Sverige, dom andra får jag ju träffa när jag kommer hem till Stockholm, men för att få träffa Majsan igen så krävs det en semestertripp upp till Hemavan, när jag nu ska hinna det. Men det är ett problem som ska lösas =)
 
Igår var det sista natten med gänget igen, men en lite speciell sådan. Det är ju som sagt familjevecka och en hejdundrandes massa barn här, så sista natten med gänget bestod i middag på hotellet och halloweendisco på Nox för kidsen. Då passade ett helg gäng av ledarna på att ställa till med en egen sista natten med gänget. Vi åkte iväg till en restaurang strax utanför byn och käkade middag, och sen drog vi till Nox. Dominique är ju helt fantastisk, dom hade öppet enbart för oss, haha. Vi var typ 11 stycken som var där, och dom var fyra stackare som jobbade för våran skull. Men kul var det, väldigt väldigt kul =) Vi gick inte hem förrän närmare två tror jag, och då hade vi ändå kommit dit typ 22 =)
 
Var dock med om en hemsk nära döden-upplevelse under prisutdelningen igår kväll. Skulle gratulera och krama en av pristagarna då denne råkar sparka på min fot vilket resulterade i att min nagel på stortån näst intill lossnade. Jag dog. Tog tillvara på min skådespelartalang och dolde min död fram till att prisutdelningen var klar. Då dog jag på riktigt. Maja och Josefine plåstrade om mig så fint dock, så efter ett tag lyckades jag komma tillbaka till livet.
 
 
Jag har dock lite panik idag. Borde nog ta mig till vårdcentralen och ta bort nageln helt och hållet, fast helst av allt skulle jag bara vilja limma fast skiten och glömma det hela. Kommer ju se helt stört ut utan tånagel ju! Och dessutom kommer jag dö igen om jag måste till vårdcentralen här. Skulle dö på vårdcentralen hemma också i och för sig, men då skulle jag i alla fall kunna ha nån vid min sida. Hmm. Peter erbjöd sig att dra bort den redan igår, jag tackade vänligt men bestämt nej. Usch! Så ja, det är synd om mig nu mina vänner. Skitlördag!

Underbar dag

Har varit en riktigt härlig dag idag. Var inte alltför trött imorse, trots halloweenkalas igår, så bergspasset kändes inte så himla omöjligt. Solen tittade till och med fram när vi satt och väntade på bussen imorse. Körde ett lugnt bergspass idag, hängde på Josefine som hade kön på 10km, och det var ju ett helt gäng barn med idag så tempot var rätt lugnt. I och för sig ganska behagligt för en dag som denna =) När vi kom hem efter det så blev det en WOD ute på Hasses terrass, helt underbart att träna ute i solen! WODen var ju helt dödsjobbig, som vanligt, men det är så skönt att få ta ut sig nåt så enormt. Mina baklår är dock helt döda sen gårdagens WOD, jag kan typ inte räta ut benen utan att det stramar extremt, meeeeen jag gillart =)
 
 
Lite utslagen efter gårdagens träningspass =)
 
Var ju som sagt halloweenkalas igår. Dominique på vårt stammishak Nox fyller år idag och hon ställer alltid till med ett stort jäklans halloweenfirande så det var det som stod på schemat igår. Eftersom vi alla skulle upp och iväg på bergspasset idag på morgonen så blev det ingen sen kväll, men vi gjorde ett ordentligt appearence i alla fall =)
 
 
 
Majsan var en hejare på att sminka, var typ rädd för mig själv =) Hade blodrester kvar på kinden och på ena handen kvar efter både en och två duschar, men nu är jag tillbaka till det normala igen.
 
Nu är det dags för lite mer jobb ett tag, Öppnar kontoret om en timme, har öppet en timme och sen tänker jag ta slappkväll. Blir kanske till att kolla på film eller så om jag lyckas hålla mig vaken =)

RSS 2.0