Hemma i Sverige

Tack Sverige för att du bjuder på ett så härligt och välkomnande väder så här efter en vecka i solen. Vilken jäkla tur att jag bara behöver vänta i tre veckor innan det bär av mot varmare breddgrader igen. Fantastiskt :)

Var förseningar på resan hem också, men inte lika mycket som på vägen dit. Sitter och väntar på tunnelbanan hemåt nu, håller på att hungra ihjäl så det är tur att det är nära hem nu! Inte för att jag har så mycket festligt i kylen hemma dock, men nån gammal brödbit eller så har jag nog i frysen :) Sen bär det av till Alvik för att hämta Helenas bil så jag är redo för nattens hämtning på Arlanda. Jag trivs ju så bra där så jag åker dit en sväng till inatt :) Dock har dom också en massa förseningar verkar det som, så vi får väl se när dom dyker upp.

Men nu längtar jag hem till min lägenhet, komsi komsi tunnelbanan!!


31 augusti 2012

Jag är sådär lagom pigg nu ska erkännas. Igår var sista kvällen och det blev till att slå på stora festtrumman. Ahmed och Bassem hängde på och det blev tunisisk öl, barhäng, skitsnack, dansande och... shots... Dessa förbannade shots, att jag aldrig lär mig! Dom är förklaringen till min seghet idag, usch! Men kul var det :)

Idag blir det sista solpressandet nu på förmiddagen, och sen bär det av mot flygplatsen strax efter 13. Tråkigt men sant. Som vanligt (förutom när jag har varit i Usa) så ska det bli ganska skönt att komma hem ändå, fast det är jäkligt surt att lämna värmen och solen. Man kanske måste flytta till nåt varmt land en vacker dag :) Blir mest poolhäng idag, förutom en liten tripp ner till stranden sen bara för att säga hejdå till våra strandkompisar. Kommer sova som ett barn hela resan hem sen, gött! :)


Sista stranddagen

Känns hemskt att säga det, men idag är det sista stranddagen för den här semestern :/ Sjukt tråkigt, men jag ska njuta in i det sista! Blir dock till att gå lite tidigare än vanligt från stranden idag, för sen ska vi iväg till Medinan och se om det finns nåt roligt att shoppa där :) Vi tar med oss våran privata inhemska guide, så kanske vi slipper bli lurade, haha.

Igår blev jag typ uppäten av strandloppor. Har små bett på hela benen, ser typ ut som att jag fått vattkoppor eller nåt, inte okej! Kliar gör dom också, men bara en del. Dödar kliet genom att bada i saltvatten och torka ut betten med sol, jag tror att det är en bra medicin :P

Men nu, mot stranden!!


Äventyr

Är ganska lugnt på äventyrsfronten här. Vi ligger mest på stranden och bara har det gött, vilket är precis vad jag ville med den här semestern! Inga måsten, inga tider att passa, bara göra det man vill och fetdega en hel del :)

Dalle har blivit lite halvsjuk dock, så han är lite seg. Fick sällskap av en inhemsk igår kväll istället, så vi gick ut till nån bar och lite så igår. Idag ska han ta med mig till nåt vattenland här i närheten, så det blir till att packa ner barnasinnet och förbereda sig på en jäkla massa lek :)

Ligger vid poolen nu så länge, varmt så in i bängen, men jäkligt skönt! Har inte mobilen med mig ner till stranden på dagarna, så därför blir det ännu en poolbild istället. Stranden får ni se när jag kommer hem och kan lägga in kamerabilderna på datorn :)


Måndag i Tunisien

Jag har inte mycket att klaga på än så länge måste jag säga. Vädret är helt underbart, temperaturen i havet är helt perfekt, stranden är lång och fin och jag är sjukt avslappnad. Så jäkla skönt! Maten har väl dock än så länge inte bjudit på några riktiga höjdpunkter, men mätt har jag i alla fall blivit :)

Vi har inte orkat med att göra så många äventyr än så länge, vilket jag egentligen inte saknar värst mycket men. Vi ska i alla fall försöka ta oss iväg till ett shoppingcenter i närheten nån kväll, och till medinan nån kväll. Medinan ska vara en stor marknadsplats typ där dom har massa prylar och förhoppningsvis massa lädergrejer. Måste mentalt förbereda mig på att bli överfallen av tunisiska försäljare innan vi åker dit dock. Bara dom som går runt på stranden kan bli sjukt dryga, men man får säga åt dom på skarpen så brukar dom gå därifrån :)

Nej, nu bär det av ner mot stranden för ännu en dag i solen och badandes tecken :) Tjing!


Vilken resa!

Kom fram typ kvart i sju imorse istället för 02.20 som var planen egentligen. Kan inte påstå att det bjudits på någon skönhetssömn inatt inte, men nån timme på planet blev det väl ändå. Kom fram till hotellet och lyckades checka in. Otroligt skönt att komma in på rummet och få dumpa alla grejer efter att ha rest i vad som kändes som en evighet! Ännu skönare att vi dessutom har frukostbuffé varje morgon, vilket var helt oslagbart imorse! Efter det var man redo för stranden. Jäklar så härligt det är att bada i havet. Är långgrunt och superklart vatten. Sanden är riktigt finkornig och solen är stekande, jag njuter till tusen! Nu ligger vi vid poolen ett tag, är helt slut efter resan så efter infomötet på hotellet mitt på dagen så orkade vi inte gå ner till stranden igen. Solen har precis försvunnit bakom husknuten nu, men det är fortfarande otroligt skönt att ligga här. Jag är så avslappnad man kan bli typ :) Blir nog en liten powernap på hotellrummet sen innan det blir middag ikväll. Tror det blir en tidig kväll idag, skippar nog att gå ut med dom galna tunisierna som redan bjudit upp till dans, haha. Imorgon väntar en heldag på stranden, lovely!


Nu har vi kommit...

...hela vägen till Göteborg! Härliga mellanlandning! Det ösregnar i Göteborg, så jag är jäkligt nöjd att jag slipper gå av här. Men tänk vad skönt det vore om man fick komma fram till slutdestinationen snart. Den som väntar på nåt gott...


Inte helt rätt..

Fasiken jag som trodde att min förbannelse bara hade med SJ att göra. Jag har ju typ aldrig haft problem med flygen förut, och då har jag ändå flugit en hel del i mina dagar, men nu var det slut på det tydligen. Kom till Arlanda och flyget var framflyttat till 01.20. Checkar in och flyget att framflyttat till 01.40. Snark. Dryga fyra timmar att fördriva på Arlanda en fredagkväll när det enda jag vill är att komma fram till värmen! Men men, vi har ätit (både mat och en hel del snask), vi har gått typ fyrtioelva varv fram och tillbaka, vi har kollat på film och vi har sovit. Nu börjar jag bli sjukt trött på det här dock, och trött på alla dryga barn som springer runt här och gapar och skriker. Nån unge har dessutom satt igång larmet inne på handikapptoan nu så nu tjuter det som bara den också. Tack då!

Snart är det nog våran tur att komma iväg dock. Fryser som en jäkla lort just nu, är istid i gaten och jag är trött-kall. Ser fram emot en vecka av allt annat än kyla nu. Awesome!


Semester!

Äntligen är jag på väg mot Arlanda för min egen skull! Solen, stranden och värmen - här kommer jag!

Har gått rätt fort på jobbet idag, varit lite att stå i så det har faktiskt varit skoj. Tur det, för annars hade nog resfebern slagit till tidigare :) Åkte direkt hem efter jobbet och satte igång och städa och packa det sista. Hann både dammsuga och diska innan Johanna och Johannes kom för att inspektera lägenheten. Dom kommer hyra medan jag är i Portugal, och det känns utmärkt. Skönt att ha folk där som man kan lita på så man slipper sitta och bita på naglarna av oro nere i Portugalien :P

Hann få i mig lite mat också, och nu sitter jag och väntar på t-banan. Planet är nästan 2 timmar försenat, vilket i och för sig var ganska bra ikväll, för då hann jag visa lägenheten utan att stressa ihjäl mig. Segt på ett annat sätt dock, för nu vill jag ju bara komma fram! Men men, på god väg nu i alla fall.

Är dock sjukt orolig för vad jag har glömt hemma. Har nog aldrig rest med så här lite packning förut!


Fredag 24/8

Så, då har man varit på Arlanda dagens första gång då. Jäklar vad jag längtar till gång nummer två ikväll :) Var inte så pigg när klockan ringde imorse,en jag kom upp. Har precis lämnat bilen nu och är på väg till gymmet. Blev lite sent så jag kommer knappt hinna träna, blir nog bara typ 20 min på crosstrainern eller nåt, för så mycket mer hinner jag inte. Jaja, 20 minuter är bättre än inga 20 minuter.


Tröttmössa!

Är inte pigg nu kan jag meddela, men jag är lite uppe i varv så det kommer nog inte gå på ett kick att somna tyvärr. Bellmanstafetten gick helt okej måste jag säga, ösregnade och åskade ett par svängar innan start, men sen höll det uppe någorlunda. Hade en måltid på 25 min och slog den med 40 sekunder, så jag är ändå nöjd med min insats. Var väldigt skönt att komma hem och dusch av sig all lera dock, så nu ligger jag i sängen nyduschad och fräsch :)

Har lite packningshets bara, känner mig väldigt oförberedd inför imorgon. Tänkte ju stanna kvar på aw:n med jobbet och åka direkt till Arlanda, men den här veckan har varit så jäkla fullspäckad så jag har inte hunnit med allt jag måste hinna med. Blir till att åka hem efter jobbet imorgon istället och fixa med allt det sista innan jag kan åka till Arlanda. En vecka med sol, bad och förhoppningsvis en massa god mat kommer göra gott! Börjar dagen imorgon med att skjutsa Helena till Arlanda dock, sen åker jag direkt till gymmet innan jag åker till jobbet. Hem efter jobbet, hetspacka lite och käka lite middag, och sen iväg till Arlanda igen, men för min egen skull :)

Nej, ska nog försöka sova lite nu i alla fall, dagen börjar som vanligt klockan 5 imorgon :)


Förberedelser

Var till H&M en sväng på lunchen, var tvungen att komplettera packningen lite. Insåg att jag inte hade så stark solskyddsfaktor hemma, och med tanke på att min stackars kropp inte blivit exponerad för sol på typ hela sommaren kände jag att min spf14 och stark sol i en vecka inte var en så bra kombo. Har även glömt mina slit-och-släng-solglasögon i Järlåsa så jag fick köpa ett par nya. Blev ett par sjukt snabba, haha! Men nu är jag redo!


Älskade regn!

Eller? Kommer bli en tung stafett ikväll om vädret ska vara så här, kallt och jäkligt. Men än finns det hopp, kanske...

Igår ringde ännu ett annat jobb som jag sökt, känns bra :) Är ju lovande att man i alla fall på cv-nivå har nåt att komma med :P Fick tar på styrelseordföranden också och det kommer inte bli några problem att hyra ut lägenheten. Är väldigt tacksamt att försöka hyra ut en lägenhet i Stockholm kan jag meddela. Har typ en lång lista med folk som vill hyra :) Hoppas allt kan bli klart relativt fort dock.

Regnet förresten, okej att det är drygt om det regnar ikväll med tanke på att vi ska springa Bellman-stafetten idag efter jobbet. Men å andra sidan får det gärna regna hur mycket som helst idag och imorgon, och hela nästa vecka med för den delen, för då kommer semestern i Tunisien kännas om möjligt ännu bättre! :D Imorgon bär det äntligen av mot solen!


Det händer grejer..

Händer grejer på alla möjliga fronter här just nu känner jag. Jag och hela min omgivning är inne i en förändringsfas nu och det är både spännande och läskigt, men mest spännande :) Fick två samtal igår som i alla fall ökade mina förhoppningar inför sommaren när jag kommer hem från Portugal. Eller ja, har väl än så länge inte riktigt känt någon oro inför den tiden, men det känns ändå skönt att veta att det finns ett intresse för en på marknaden. Ego-boost jajjemän!

Idag ska jag få bli fin i håret också, oj vad jag har sett fram emot denna dag! Är ju så jäkla svårt att få ihop mitt och Petras scheman, men ikväll ska det äntligen bli av! :) Jag vill bli ljus, ganska mycket ljusare, och sen är det hög tid att bli av med lite risiga toppar. Var ju bara typ hundra år sedan jag klippte mig sist, som vanligt. Bättre sent än aldrig, nu får jag i alla fall bli fin i håret inför semester och karriärsbyte. Awesome!


Solig måndag

Norlie & KKV spelar på Grönan ikväll, och jag tänkte att det ju vore trevligt att hänga lite där, men så fort jag kom hem innanför dörren så liksom glömde jag bort det. Chabo ringde och ville hänga och så blev det så istället. Är ju sol ute nu och det hade nog varit rätt nice på Grönan, men samtidigt är det rätt skönt att bara slappa hemma i soffan också. Blir inte mycket av det den här veckan annars. Imorgon ska jag åka hem till Petra efter jobbet och fixa håret. Äntlgen ska jag bli fin i håret igen! På onsdag ska jag stänga på Kungsholmen och på torsdag så ska vi springa Bellmanstafetten. Sen på fredag så bär det ju av till Tunisien för en veckas semester. Underbart! Där ska det garanterat slappas!
 
Har en känsla av att det kommer bli lite suspekta matlådor ett tag framöver också. Är ju ingen idé att köpa en massa ny mat nu, har ju insett att jag har frysen full och att jag snart flyttar utomlands. Galet! Bara till att äta det man har liksom, är ju en bra tidpunkt för en inventering av frysen, haha.
  
 
Typ den stördaste videon jag har sett, men låten är super! "Somebody curb this Cupid", hade inte kunnat säga det bättre själv.

Spa-dag

Vilken underbar dag! Mötte upp Marina vid Centralbadet strax innan tolv och sen blev det badande, bastande, slappande och skitsnackande i dryga tre timmar. Otroligt avslappnande och mycket skönt! Sitter nu på Primo Ciao Ciao för att avsluta firandet med lite mat. Jag är sjukt hungrig! Man blir ju galet hungrig av att bada :) Men Marina lyckades glömma sitt visakort på Centralbadet så hon var tvungen att cykla dit, så nu sitter jag här och inväntar henne. Man kan inte lyckas med allt :P Hoppas hon kommer snart, och att hon fått tag på bankkortet!


Midnattsloppet 2012

Jäklans vilket roligt lopp! Bra anordnat och riktigt peppande måste jag säga. Jag sprang liksom runt och njöt längs banan, sjukt skönt! Insåg dock när jag såg tiden efteråt att jag njutit lite väl mycket längs banan kanske och glömt att ta i emellanåt, men skit samma. Kul var det :) Träffade på tjejerna från Springtime också, dom hade tält där vid Zinkensdamm. Var riktigt bra drag där inne på idrottsplatsen, en folkfest helt enkelt :)

Blev dock sjukt sent innan jag kom hem. Först gick jag med ett gäng från jobbet och tog en öl (inte varje dag man är på en pub helt svettig iklädd träningskläder), och sen när jag skulle hem mötte vi Maria som kom med alla grejer till jobbet, så då var det bara att kavla upp ärmarna och hjälpa till att bära upp grejer till kontoret. När ja väl kon till tunnelbanan var det dödsmycket folk och jag kände mig otroligt fräsch i mina träningskläder, hmm. Var en massa jäkla ungar ute igår också, har dom inga föräldrar för tusan? Nån idiot bestämde sig även för att dra i nödbromsen på tunnelbanan när vi stod vid Fridhemsplan. Klockan var typ kvart i två, jag var svettig, trött och kissnödig, och vi blev stående i typ 20 min extra för det där lilla busstrecket. Kan meddela att gärningsmannen inte stod särskilt högt på min lista, för att uttrycka mig milt!

Idag blir det avslappning på hög nivå! Jag och Marina ska till Centralbadet och lyxa idag. Bubbla lite, basta, sola och dega. Och det viktigaste av allt; snacka skit! :)


Planering

Började morgonen med en sedvanlig promenad. Är en så himla skön start på dagen! Blev sen en långfrukost hemma framför nyhetsmorgon, och ska jag vara ärlig så sitter jag fortfarande i soffan framför tv:n. Har dock fixat och trixat med det ena och det andra. Har skickat ut en massa förfrågningar för att couchsurfa i Sydney och i Surfers Paradise, och så hag jag bokat boende till våra tre första nätter i Sydney, så vi har det klart. Vilka äventyr jag har framför mig! =)
 
Tänkte att jag skulle ta och plocka undan lite tvätt här hemma nu också. Har en tendens att låta den rena tvätten ligga kvar i Ikea-påsen till nästa gång jag tvättar och behöver den påsen =) Men tänkte försöka bryta det mönstret den här gången! Har insett att jag typ måste packa inför Tunisien redan nu också. Fanns ingen mer tvättid innan jag åker, så för att undvika att använda och lorta ner kläder jag vill ha med mig nu i veckan innan vi åker, så tänkte jag ta och packa ner allt jag vill ha med mig och på så sätt se till att jag inte använder dom grejerna under veckan nu =) Planering är a och o =)
 
Ska ju springa midnattsloppet ikväll också. Vi är en hel hög från jobbet som ska springa, så det blir nog skoj. Hoppas vädret håller sig i skinnet också så man slipper springa i regn =)
 
 
Nu ska jag ta och ta tag i några av dom sakerna jag hade tänkt att göra idag. Bättre sent än aldrig =)

Snart semester!

En vecka till semester! Helt underbart! Kommer bli mycket resande nu närmaste tiden, tur att jag gillar det :P

Vädret i Tunisien ser för tillfället ut att bli helt okej om jag får säga det själv.


It's out there!

Nu är det officiellt, min närmaste framtid är inte längre någon hemlighet.
 
 
Det här är min närmaste framtid! Ja mina vänner, jag tar mitt pick och pack och sticker till Portugal! Jag har sagt upp mig på jobbet, ska hyra ut min lägenhet och åka till Portugal och jobba. Det är sjukt och jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning, men så fort papperna var påskrivna och jag hade sagt upp mig på jobbet så kände jag direkt att jag tagit rätt beslut. Det här kommer bli så bra!
 
Mina nya arbetsgivare är
 
 
20 september bär det av för min första sväng till Portugal, som kommer att vara till 20 november. Hela ruskiga regniga svenska hösten kommer jag att slippa, det är väl underbart! Jag har nog inte smält det hela än, men min känsla är att det kommer bli bra. Mycket bra!

Glada nyheter!

Min man är med i två nya filmer på bio nu i höst! Jag blev glad för en, men två är ju dubbel glädje! Vilken biohöst, nu måste jag bara hinna se dom innan mitt äventyr börjar också :) Eller efter iofs, jag ska nog hitta tid.

Magic Mike och 10 years. Bra skit! :)


Fredag

Precis varit ute på morgonpromenad, är hur skönt som helst ute. Äntligen har vi fått lite värme! :) Var inte lika lätt att komma upp ur sängen idag som det var igår, men upp kom jag! Nu har jag dock lite bråttom egentligen, så jag borde väl ägna mig åt saker jag måste göra istället för att sitta här och blogga, men men :)

Hittade en sak på Ica igår som gjorde mig glad :) Dom har börjat sälja ICAs kvarg i storpack, yey! Tänk vad glad man kan bli för dom små sakerna.


Torsdag

Idag är det Torsdag. Inte torsdag, men Torsdag. Idag har mitt liv tagit en vändning. Nu är det dags för nya äventyr och nya upplevelser. Jag är skraj samtidigt som jag är så otroligt nöjd och förväntansfull! Det här kommer bli bra, jag känner det på mig.

Good things are about to happen!


Snälla torsdag..

Kan du ta och uppenbara dig nu?? Nu nu nu!! Ser fram emot den med skräckblandad förtjusning, spännande och läskigt på samma gång.. Men det blir prima det här!

Solen skiner idag, hoppas på en trevlig kväll med trevligt sällskap.. Skulle liksom sitta fint känner jag, med först är det 1,5 timmes arbete kvar.. Icke att förglömma!


Lång dag!

Blev en lång dag idag! Hade tänkt träna efter jobbet, men det blev till att åka till Friskis och stänga istället.. Sitter på tunnelbanan på väg hem nu och känner mig ändå rätt nöjd med den här dagen.. Stod på mig (med hjälp av mammas pepp) i en fråga tidigare som resulterade i en positiv förändring och det gick bra på Friskis trots att det var ett tag sen jag var där sist.. Tror inte jag gjort några stora misstag i alla fall :)

Nu är jag dock väldigt sugen på att komma hem! Dock är det en sån dör jobbig situation när jag är hungrig och trött på samma gång och på nåt vis måste bestämma mig för vilket behov som är mest primärt.. Svårt det där!

Onsdag imorgon och inget spännande på schemat.. Hoppas på att det blir en bra dag ändå :)


Söndagslyx!

På söndag ska jag och Marina äntligen fira vår examen! Bara sådär ett år i efterhand, men bättre sent än aldrig :) Hoppas faktiskt på regn och tråkigt väder på söndag, om man nu får det, men vår aktivitet kommer bli ännu mysigare om det är trist väder ute :) Vi ska nämligen hänga på Centralbadet och plaska och slappa och sola och lyxa.. Underbart! :D


Vilken start på veckan!

Solen har faktiskt varit framme en del idag, och det är ju helt underbart! :) Folk börjar komma tillbaka till jobbet efter semestrarna också och det är lite mer att göra nu, vilket resulterar i att dagarna går fortare.. Trevligt :)

Trots att det är måndag idag, en till synes helt vanlig måndag i augusti, så har jag en känsla av att just den här måndagen kommer att gå till historien som en omvälvande måndag.. Bara en känsla sådär :)

Nu ska jag försöka sova, får väl se hur bra det går.. Tjipp!


Kräftis i Saltis = bakis

Var en riktigt rolig kräftskiva igår, dom hade gjort värsta arrangemanget i en supermysig lokal :) Lite för mycket snaps bara vilket resulterade i en väldigt oproduktiv dag idag, men men :)

Trotsar vädret nu i alla fall och pallrade mig ut.. Är på väg hem till Helena för lite mat och handbollshejande :) Kommer bli tufft att möta Frankrike, men jag hoppas att det blir en bra match i alla fall!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_5027a847ddf2b35e4e000019.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_5027a84ce087c377050000e8.jpg" class="image">


Sol!

Det är ju helt otroligt, denna lödag bjuder på sol! Och vad gör jag? Jo jag sitter inne framför tv:n, inte okej! Men det ska jag ändra på alldeles strax, ska ta min lilla filt och bege mig ut till en passande gräsplätt där jag ska ligga och bara njuta av sol och denna lediga dag.. Underbart! Hoppas det håller i sig till kvällen så vi kan få lite mysväder ute i Saltis.. Har faktiskt inte suttit framför tv:n hela dagen idag dock, jag har faktiskt varit ute och sprungit i solen.. Först började jag med en slappfrukost, och sen blev det milen.. Bra uppladdning inför kvällens aktiviteter =)
 
Men som sagt, nu måste jag banne mig ta och hoppa i bikinin och ta mig ut i solen! Tjingeling!

Varför inte?

Trodde jag aldrig skulle orka upp och träna imorse, men min vilja är starkare än man kan tro ibland.. Kommer inte hinna träna ikväll, så det fanns liksom bara en möjlighet och det var att pallra sig upp i ottan.. Tänkte att det inte spelar så stor roll om jag sover 5.5 eller 6.5 timmar, så jag tog mig upp vid halv sex för en löprunda imorse, vilket jag är sjukt nöjd över nu :)

Fredag idag och lyxfrukost på jobbet kommer börja denna dag.. Hoppas på en bra helg sen.. Blir nog aw på nån sportbar idag så man kan kolla handbollen och ta en öl, och sen blir det ju kräftskiva imorgon.. Tror det blir festligt :)


Sov nu!

Borde verkligen verkligen inte vara vaken just nu! Borde ha sovit för längesen, men icke! Kom nyss hem från bion, har varit och sett nya Batman-filmen med Chabo.. Den var riktigt bra faktiskt, klart sevärd! Dock var det en kille som skrämde skiten ur mig på slutet.. När det var typ 10 min kvar av filmen springer han genom hela salongen och ut genom nödutgången.. Det första jag tänker på är Usa och Holmes, jag fick sån hjärtklappning att jag trodde jag skulle börja grina.. Kunde inte slappna av under resten av filmen, och när sluttexten började rulla och lamporna tändes så kon lättnaden.. Jäklar var påverkad jag blir av såna där saker alltså, inte okej!

Men, bortsett från det var det en mycket bra film och en trevlig kväll.. Nu måste jag försöka sova dock, så det blir nåt av dagen imorgon också :)


Halva jobbveckan avklarad

Eller ja, inte riktigt för min del eftersom jag var ledig i måndags, men nästan :) Börjar komma igång lite på jobbet nu också, folk börjar komma tillbaka från semestrarna hit och dit och det är ju festligt.. Dagarna går lite fortare nu :)

Ska fixa naglarna efter jobbet idag också, äntligen! Ska bli skönt att fixa till dom hör häxnaglarna nu! Dom växer ju som ogräs när man fixar dom, men när jag inte har dom fixade växer dom banne mig inte ett skvatt! Konstigt det där.. Men fina ska dom bli i alla fall, yey!


Onsdag 8/8

Sitter på tunnelbanan på väg mot jobbet, har redan klarat av morgonens promenad och en sväng på gymmet.. Är så himla skönt att vara klar med dagens träning redan innan man kommer till jobbet :) Var lite seg upp ur sängen imorse dock så jag kommer lite senare än vanligt till jobbet.. Men men, var där typ 20 min tidigare igår, så det jämnar ut sig :) Körde ben på gymmet idag, och det var inte igår! Har mest sprungit på senaste och kört överkropp på gymmet, så jag lär få en redig träningsvärk imorgon.. Awesome! :)


3 av 4

Måste ge mig själv godkänt för den här dagen, trots att jag inte gjorde allt jag hade planerat att jag skulle göra.. Jag skulle träna, laga mat, tvätta och städa idag.. Jag sprang hem från jobbet - träning! Jag lagade utsökt thaikyckling - laga mat! Jag har sprungit som en tok fram och tillbaka till tvättstugan - tvättat! Jag har däremot inte städat.. Jag orkade helt enkelt inte! Varför göra nåt idag som man kan skjuta upp till imorgon, eller dagen efter, eller ännu längre? 8-) Helena kom förbi en sväng också så jag fick lite sällskap i tvättandet.. Fick dessutom en liten semestergåva från Mallis, yey! :D Det som är lite orange är från Helena, det med pärlor är från Linn, en semestergåva från Thailand :)


Superb dag

Har haft en jättebra dag med mami idag.. Inte några måsten utan mest bara umgänge och strosande på stan.. Har haft jättefint väder också, så jag har inget att klaga på :) Började droppa typ två minuter innan jag kom hem, och när jag precis klivit innanför dörren börjar det ösregna.. Det kallar jag tajming :) Fick med mig en klänning och en jobbkjol hem, lite lagom sådär.. Nu blir det till att bara dega resten av kvällen.. Funderade på en promenad eller en löptur, men jag är rätt trött i benen efter en heldag på stan :)


Måndagslyx!

Lyxfrukost med mamma på Kung Carls bakficka.. Mumma!


Ledig måndag

Är otroligt skönt med en extra ledig dag så här på en helt vanlig måndag.. Underbart! :) Morgonpromenaden genomfördes ca en timme senare än vanligt, och när man är ute och går runt 6.30 istället för 5.30 så är det en massa annat folk ute.. När jag är ute tidigt är det bara jag och vildkaninerna, imorse var det ju massa folk ute i rörelse.. Trevligt :) Ska ta och hoppa in i duschen nu i alla fall, ska snart ner och möta upp mamma på stan.. Blir en frukost på nåt mysigt ställe nånstans, och sen blir det en mysdag på stan.. Inte varje måndag man säger så här, men härliga måndag! :D


Kalaskväll!

Jag har skavsår typ överallt på båda fötterna och någon slags huvudvärk, men kvällen igår var värd det! Hade en riktigt rolig kväll igår måste jag säga :) Mötte upp Chabo och vi begav oss till Snaps för några öl.. Satt och snackade skit ett bra tag innan vi begav oss ner mot stan.. Mötte upp hans kompisar och sen blev det en dansadansa-kväll på Pure och Solidaritet.. En jäklans skoj kväll helt enkelt, kul att träffa Chabo också vilket inte var igår :)


På Arlanda igen..

Var en sjukt jobbig löprunda idag! Är ju rätt varmt idag, och min kropp är inte van att springa i värme eftersom den här sommaren inte bjudit så mycket på just det.. Att grunda med en kolhydratsnål frukost bestående av ägg och bacon gjorde inte det hela bättre.. Mina ben tog sopslut efter 6 km, men pressade mig en kilometer till i alla fall innan jag gav upp.. Har precis varit hos farmor en stund nyss, och nu sitter jag i solen på Arlanda och inväntar semesterfirarna.. Vill inte se hur bruna dom är :/ Men snart är det min tur, yey!! :D


Bra magkänsla

Ja det är väl det den här yoghurten ska ge.. Hoppas reklamen har rätt! Sitter och kikar lite på Lotta på Bråkmakargatan nu innan jag åker till farmor.. Vilken jäkla unge hon är alltså! Men väldigt söt också :)


Solig lördag

Är inte så varmt ute, men solen skiner och det är inte ett moln på himlen! Jag har dessutom sovit som ett barn inatt och njutit av en sovmorgon, fabulöst!! Käkat lite frukost framför Nyhetsmorgon men känner nu att det börjar bli dags för en löprunda.. Frukosten måste nog landa lite till först, men sen blir det löpning! Sen ska det handlas mat, åkas en sväng till farmor och sen hämta upp Helena och Carro på Arlanda.. Chabo snackade nåt om bio ikväll sen, så vi får väl se vad som händer :)


Äntligeeeen!!

Så där ja, nu är solsemestern äntligen bokad! Det kommer bli helt underbart, jag känner det på mig! =D Blir en vecka i Tunisien, har aldrig varit där förut men jag har stora förhoppningar om att landet erbjuder sol och bad av ypperlig kvalitet! =)
 
 
Här ska vi bo!
 
 
Och här ska vi bada och sola!
 
Ge mig 24 augusti nuuuuu! =D

Regn!

Enda dagen den här veckan som jag inte släpar på mitt paraply, och självklart ska det regna just idag!! Har inte ens behövt paraplyet dom andra dagarna, och bara för att jag hade behövt det idag så ligger det hemma.. Jag är väl ett geni! Men men, morgonpromenaden till gymmet blev inte så blöt i alla fall, kom en liten skur men det gjorde inte så mycket.. Gympasset kändes helt okej också, kände mig inte på topp i styrkan men jag ger mig själv godkänt ändå 8-) Fredag idag, helt underbart! Blir nog väldigt lugnt i helgen dock, känner mig inte jättepepp på att göra nåt, men vi får väl se vad som händer :)


Nu ni!

Min nya bibel är här! Nu ska här läsas och läras :D


Kallt!

Inte nog med att det inte är nån sommarväder ute, är kallt som attan på jobbet också! Sitter inlindad i en filt som mitt i värsta vintern! Har mitt skrivbord precis vid en sån där ventilationsgrej och det är som värsta istiden här, inte okej... Hoppas innerligt att det blir till att boka resa ikväll.. Lutar åt en vecka på Kreta, och det känns ju inte så himlans tråkigt 8-)


Semester!

Hittade en bild på facebook imorse och den tog mig rak tillbaka till min USA-semester i juni.. Längtar inte alls tillbaka!? Från sista kvällen hos Nate när vi var ut och gjorde Cleveland osäkert, en sjukt rolig kväll med härliga människor! =)
 
 
Och nej, jag vet inte vad det är för fel på mig.. Ser ut som att mina pupiller typ försvunnit så jag ser mer eller mindre död ut, men det var jag inte kan jag lova =) Bjuder på den...

RSS 2.0