Nyårsafton!

Idag är det nyårsafton mina vänner! Sista dagen på 2011.. Det här året har varit en hel del upp och ner kan man säga.. Började lite ner när vi hade så mycket tjafs med c-uppsatsen.. Blev bra när vi klarade den till slut! Blev firande i Madrid med Marina.. Blev även en resa till Paris sen md Linn och Lisa, en minst sagt speciell resa :) Sen fick jag ett syskonbarn under sommaren, en mycket glad nyhet! En liten supersöt Erik kom till världen.. Kom även en mycket söt Ebba till världen också, ännu en positiv händelse under 2011.. Sen blev det lite panikartat när jag insåg att jag snart var klar med skolan och fick jobbhets.. Åtgärdade den ångesten med att skaffa mig ett jobb :) Strax innan det var det ju Montenegro med Elin också, en awesome resa! Gjorde sen klart mina sista poäng och har nu min kandidat i beteendevetenskap! Och ja, mycket har hänt under året, och mycket kommer hända under 2012, förhoppningsvis mer positivt än negativt :)

Och nu sitter jag här i Sälen under årets sista timmar.. Känns het okej :) Huset har åkt till jobbet och jag ska snart bege mig ut i backen.. Dock måste Adams bror ta och vakna så han kan flytta sin bil, för annars kommer jag inte ut.. Vaknar han inte snart måste jag nog "råka" tappa några kastruller precis utanför sovrumsdörren, dammsuga, spela hög musik och panikskrika lite.. Vem vet? :)


Bilden då!

Bilden skulle med i förra inlägget, men det gick sådär..


Dead ringer for love!

Vilken festlig dag vi har haft idag :) Var sjukt sega imorse dock, så det blev ingen åkning förrän efter lunch, men då blev det åka av! :) Sprang på Ille och Sebbe också i Tandådalen så vi har hängt med dom i backen idag.. Visat var skåpet ska stå typ! :) Blev afterski på det, festligt värre! Dock hade vi ju bilen i backen, så det blev lugna gatan för min del.. Meen, var roligt ändå :

Nu har det ätits och det är duschläge, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda..

Fanns för övrigt mycket att välja på på systemet när vi var där idag, haha! Nyår i Sälen :D


God morgon mitt vinterland :)

Blev rätt sent innan vi kom i säng igår.. Är ju svårt att sova när man inte kan sluta prata :) Men till slut fick vi tyst på oss själva :P Nu är dock klockan nio och det är hög tid att gå upp! Idag ska vi börja med att åka till systemet och trängas med alla andra nyårstokar, sen ska vi till Elins jobb och fixa med hennes boots, och sen ska vi ut i backen! :D Åka åka åka!


Snö!

Det är snö i Sälen! Otroligt! Har ju varit barmark praktiskt taget hela vägen upp så det var ju lite av en chock, men jag gillart :D

Var sjukt otaktiskt att skaffa mig träningsvärk i ryggen dagen innan jag ska köra bil i drygt fem timmar, men jag överlevde :) Har faktiskt gått ta att köra, har ute ens varit trött.. Bra skit!

Nu sitter jag vid Högfjällshotellet och väntar på Elin som är på bio.. Hoppas den är slut snart, för nu vore det skönt att komma hem! Eller hem och hem, men till det som kommer vara mitt hem dom närmsta dagarna :)


Mot Sälen!

Min resa börjar nu! Förhoppningsvis.. Det hänger lite på SJ, men jag sitter i alla fall på ett tåg som i detta nu är 7 minuter försenat men som borde ta mig till Uppsala inom en snar framtid.. Där möter min kära far upp mig och jag byter fordon till bil.. Mot Elin och Sälen och nyår och några dagar ledigt, yey! :D

Ska dock ta och powernapa lite på tåget tror jag bestämt, om jag lyckas.. Är ca 300 grader på tåget och jag kämpar för att inte röra mig för då dör jag av värmeslag.. Men dom kan inte lyckas med allt.. :)


GULD!

Yeees, idag tog vi guld på jobbet! Så sjukt skönt!



Det innebär en resa till Alperna i februari! Lovely! Känns ju inte direkt jättetråkigt om jag ska vara ärlig.. Känns helt okej =)



Tråkigt! =)

Fick dessutom hem mina nyårsskor idag, och det var tur det för annars hade jag inte fått med mig dom.. Dom passade perfekt, men jag blir sjuuukt lång! Tur att Elin är så lång så jag behöver inte bli flaggstång helt själv, haha.. =)

Åker direkt efter jobbet imorgon.. Tar tåget till Uppsala där jag hämtar upp bilen, sen beger jag mig norrut! Det här med packningen går sådär ska dock erkännas.. Jag måste ju lyckas få med mig allt på tunnelbanan imorgon bitti, så jag kan inte packa så mycket jag vill.. Måste verkligen tänka på vad jag packar ner nu så jag bara får med mig det jag behöver och inte en massa annat skit.. Tror jag har lyckats ganska bra dock, hmm.. Man använder ju typ inget annat är skidgrejer ändå så.. Förutom på nyår då, och dom grejerna är med.. =)

Måste ringa Elin och kolla läget, men sen blir det typ sömn känner jag..

Pigg klockan 5..

På väg till gymmet nu.. Känner att det kan behövas lite träning för att komma tillbaka till normala vanor efter julen.. Har ju typ ätit 24/7 i tre dagars tid :) Var av någon konstig anledning dessutom rätt pigg när klockan ringde tio över fem imorse.. Brukar snooza tills jag verkligen måste gå upp, men imorse hoppade jag ur sängen på direkten :)

Är sjukt nära målet på jobbet nu också! Hoppas hoppas hoppas vi når det idag! :) Då kan man fira nyår och se fram emot en skidresa till Alperna inom kort :P

Letade skidhjälm igår också så man kan åka som man vill utan att riskera att slå ihjäl sig, men det gick sådär.. Jag vill ha en rosa POC-hjälm, men den fanns inte i min storlek :( Kanske måste åka ner på stan idag med, hmm..

Åker redan imorgon kväll också! Från att Elin skulle jobba varje dag jag var där till att hon är ledig både fredag och nyårsdagen.. Lovely! Så då är det bara dagen på nyårsafton jag måste roa mig själv, och det ska jag väl klara :P

Men nu ska det tränas! God morgon :)


Julen 2011

Har haft en jättebra jul trots min negativitet innan.. =) Alltid mysigt att umgås med familjen! Har blivit massa mat, massa umgås, massa prat och skratt.. Precis som julen ska vara.. =) Fick en massa fina julklappar också som en liten bonus =)



Det här är ett litet urval.. =) Fick massa grejer till köket med andra ord.. Prima! Fick en jättefin pläd av päronen också, och en volumaster av brollan och Emmie.. Prima grejer!

Var väldigt glad att jag fick åka bil hem idag dock.. Hade en heeeel del grejer att släpa på skulle man kunna säga...



Hade varit sådär fetligt att försöka få hem allt det här på tåget.. Tur för mig att Helena typ åker förbi päronen när hon åker hem från sina föräldrar, så jag åkte med henne hem.. Kunde inte bli bättre =)

Igår var det kalas också.. Förfest hemma hos brorsan och Emmie och sen utgång på det.. Var en riktigt rolig kväll! Träffade massa folk som jag inte sett på år och dar typ.. Och en massa nytt folk, kul det med =) Blev en sväng på Flustret sen för att dansa bort lite julmat.. =P Och eftersom vi var ut i Uppsala så cyklades det sälvklart, haha.. Är helt öm i baken idag efter att ha åkt på pakethållaren igår.. Inte riktigt van vid det =) Var ju dock tokstorm på vägen hem, så när jag klev av cykeln när vi kom hem blåste jag boktavligen ner i en slänt.. Helt sjukt, har aldrig blåst iväg förut, haha.. Mina skor var fräscha efter en sväng ner i en lerig slänt...



Dom fick sig en liten dusch kan man säga.. =)

På något konstigt sätt är jag dock hungrig igen.. Hmm.. Tur att jag har lite färdig potatissoppa i kylen, får nog bli lite sånt nu innan sängen.. Lite halvtrött idag skulle man kunna säga, så det blir nog sängen rätt snart, haha.. Jobb imorgon igen jue, så det gäller att vila upp sig =)

Men för att sammanfatta det hela har jag haft ett par superba dagar tillsammans med min kära familj! Julen är bra mysig trots allt!

Juldagen

Har sovit som ett barn inatt.. Var trött som bara den igår, men jag höll mig vaken hela filmen i alla fall :)

Varit full rulle sen imorse.. Hugo har varit igång sen han vaknade :) Har blivit en hel del ätande idag med.. En liten promenad i det härliga vintervädret.. Spelat lite alfapet, på riktigt! Skitsvårt att tänka om till riktiga alfapetregler istället för wordfeud-reglerna :) Men kul är det! Nu har vi precis ätit lutfisk och det är dags för ännu lite mer fika.. Gäller att fylla på! :)


Rund som en köttbulle!

Jag är proppmätt! Känns typ som att jag varit proppmätt sen jag vaknade imorse :) Men är det jul så är det.. Har varit en jättemysig dag med mycket familjemys! Fina klappar, god mat och mys, en prima julafton..

Nu sover dom två små, farmor och bror har åkt hem och vi andra har landat i soffan framför tv:n och tredje Göta Kanal-filmen.. Lagom avslutning på denna dagen!


Jul i vårt hus!

Det är jul här hemma! Började med en löprunda imorse för att göra plats för all mat och allt gott som kommer inmundigas idag :) Kändes lite konstigt att springa på barmark i två plusgrader på julafton, men men..

Precis käkat jullunch/frukost nu.. Tomtegröt och skinkmacka :) Eller mannagrynsgröt för min del, jag gillar inte tomtegröt..

Nu är det dock spelhåla på gång i väntan på syster med familj och Kalle Anka :)


Hemma!

Är juligt hemma hos päronen.. Så länge man låter bli att titta ut så är det juligt, så det så :) Julskinkan är i ugnen, granen står så fin i hörnet med klapparna på plats under och det är ljus och mat och mys, precis vad jag behöver!

Ligger i soffan nu och längtar efter kvällens skinkmacka, dan före dopparedans höjdpunkt :)


Oj då..

Okej att jag tyckte att mina nya löpskor var lite hårda i hälen, men inte så här hårda! Gjorde lite ont i början av löpturen, men det släppte rätt fort så jag tänkte inte mer på det :)

Var dock rätt halt ute som sagt, så det blev ju ingen vinnartid på den här rundan direkt.. Men så länge det är vinter och isigt är det rätt svårt att köra på tid..

Jobb idag då, fram till typ tre kanske, sen bär det av hemåt! Åker med Helena till Enköping så man slipper tåg och skit, toppen :) Hoppas på att det är julmysigt hemma hos päronen :)


Så ja

Nu har jag äntligen beställt nyårsskor.. Blev ett par skor som jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle sätta på mig, men jag tycker faktistk att dom är rätt balla.. =)



Leopardmönster har väl aldrig riktigt varit min grej, men jag gillade dom här.. =) Blir nog prima till nyår, jag känner det på mig.. Pratade precis med Elin också på tal om nyår.. Hon skulle försöka byta bort i alla fall en dag så vi kan åka lite tillsammans, haha.. Det vor ju toppen känner jag! =)

Har städat och slagit in julklappar idag.. Försökt att planera lite packning också.. Herreguuud vad drygt.. Det enda jag kände för efter jobbet idag var att slänga mig på soffan och inte lyfta ett finger, men icke! Nu är i alla fall typ allt klart.. Lite kvar på packningen, men det får jag ta imorgon..

Trots julklappsinslagning och julaftons- och juldagsplanering har jag inte riktigt fattat att det faktiskt är julafton i övermorgon.. Undra när det ska sjunka in egentligen? Man kan ju hoppas att jag fattar det på lördag.. Trots att jag vet att det jag önskar mig allra mest inte kommer ligga under granen.. Men jag börjar bli van vid det, så det ska nog gå bra i år med..

Nu ska jag ta och sova lite, måste upp och typ springa imorgon bitti.. Är dock bajshalt ute, men jag hoppas att det går bra ändå.. Först lite sömn..!

Kaos!

Alltså det är kaos i mitt hem! Det är disk, damm, kläder och annat skit överallt!! Blä! Idag blir är det uppdrag städning som gäller efter jobbet!


Bättre kväll

Idag har jag haft en bra kväll.. Johanna har roat mig så idag har jag varit glad hela kvällen :) Började med en sväng på stan efter jobbet.. Den här gången blev det faktiskt mest shopping för Johanna och inte för mig, precis som det var planerat! :)

När affärerna började stänga smög sig hungern på och vi begav oss till O'Learys för middag.. Mycket trevligt! Vi unnade oss till och med varsin onsdagsöl, vilken lycka! Klockan blev mycket väldigt fort dock, så sen var det bara att bege sig hemåt.. Precis pratat med Sara nu ett tag också, mucho trevligt! Saknar henne och Västeråsbrudarna :)

Nu ska jag dock sova.. Tänkte gå upp och träna innan jobbet imorgon, men nu blev det så sent ikväll, och min "förkylning" behöver nog lite extra sömn istället för träning imorgon.. Och efter jobbet måste jag hem och städa, packa och förbereda inför julens vistelse hemma, så jag hinner inte träna efter jobbet heller.. Men på fredag, då måste jag! God natt..


Julfika!

Julfika på jobbet! På Perido spar vi inte på krutet! :)


Skärp mig!

Idag har det julbakats lite till.. Hade ingen som helst lust med det egentligen, men nu är det gjort.. Har liksom inte haft lust med nåt ikväll.. Haft en riktigt opepp kväll där jag helst av allt önskade att jag tagit semester och åkt med Linn till Thailand.. Första året i världshistorien som jag nästan önskar att jag inte var hemma på jul.. Inte för att jag inte vill umgås med min kära familj, för det vill jag verkligen! Men för att slippa den här konstiga känslan som kryper sig på när det vankas familjehögtider.. Nåt saknas..

Kommer nog aldrig förstå hur man kan ha en sån konstig känsla av ensamhet i kroppen trots att man har så många nära och kära omkring sig..

Men nu tänker jag sova, och så tänker jag vakna upp till en gladare dag imorgon!


Med livet som insats

Jäklans vad halt det är ute! Har varit ute och gått nu på morgonen, men det blev ingen ordentlig powerwalk direkt, blev mer en balansakt, haha.. Men det var säkert bra för balansen och alla små muskler i fötter och fortleder.. Man måste se fördelarna med allt, typ :P

Tisdag idag då.. Inget festligt på schemat.. Inser dock att jag borde städa hemma ikväll.. Roligare finns, men det är skönt när det är gjort, som mycket annat minde kul här i livet :)

Men nu är det dusch och jobbladdning som gäller.. God morgon!


Mer skor..

Dom här gillar jag också.. Kanske ska slå på stort och köpa ett par skor som inte är svarta.. Jag kommer ju ändå ha svart klänning och svarta strupmbyxor på mig, så varför inte liksom? Måste bara bestämma mig vilka jag ska köpa.. vilket projeeeeeekt!
Klicka för att stänga fönstret


Jag är jäklans trött nu, har några timmars sömn att ta igen från helgen.. Så nu ska jag banne mig ta och gå och lägga mig.. Får se om jag orkar med en promenad eller så innan jobbet imorgon.. Kommer inte kunna bestämma mig för några skor ikväll ändå, så jag får suga på karamellen till imorgon och bestämma mig då istället.. =)

Tjingeling!

Nätshopping =)

Sitter och letar skor till nyår.. Orkar inte köpa nån ny klänning, men då tänkte jag att jag väl kanske kunde unna mig ett par nya festliga skor.. =) Dom här gillar jag!

Gillar den här också..



Känns dock som att alternativ ett är bättre med tanke på att nyår ska firas i fjällen =)

Måste kolla läget lite.. Skor är festliga grejer.. Hoppas dom hinner komma innan nyår bara, men det ska dom väl banne mig..!

Måndag morgon

Blev ingen träning nu på morgonen, och det var nog bra.. Var dödstrött när klockan ringde och det var väldans segt att ta sig ut sängen imorse.. Men ur kom jag, och snart är det dags att bege sig mot jobbet och en ny vecka.. Håller tummarna att det fortsätter i samma takt som vi kört hittills, för då blir det nog allt en alpresa! Bara jobba på :)

Kurerar mig med lite te och hoppas på att det blir träning imorgon istället.. Världens godaste te är det här :)


Täppt i näsan

Gillar inte riktigt känslan av att inte kunna andas ska erkännas. Bättre finns! Mår bra i övrigt, bara näsan som stör mig.. Mööh.. Men har fått en hel del grejer gjort idag i alla fall.. Tvättade imorse, åkte och handlade efter det och tog sen en promenad till gymmet och körde lite ben.. Matlagning efter det, sen en snabbvisit av Micke och Linn.. Och sen ett besök av Dalle som behövde köksplaneringshjälp.. Blev sjukt sugen på att göra om i mitt eget kök nu dock, vilket inte är lika bra.. Skit! Men men, en vacker dag ska jag fixa med det också.. =)

Har tvätt i halva lägenheten nu vilket stör mitt söndagsmys lite.. Har dock kommit fram till att jag inte gillar söndagar ändå i och för sig, så skit samma.. Har inte söndagsångest för att jag inte orkar åka till jobbet imorgon, för jag gillar jobbet.. Har snarare söndagsångest för att det är den värsta dagen i veckan att vara ensam på.. Tur att jag inte varit ensam så länge ikväll dock.. Alltid nåt..

Ska ta och glo på nåt avsnitt av Gossip Girl nu tänkte jag, och sen blir det sängen.. Blir kanske en sväng till gymmet imorgon innan jobbet.. Får se om jag orkar.. Springa är ju drygt som tusan när man är täppt i nästan, men gymmet går desto bättre.. Det täppta släppte dock när jag var på gymmet idag, så det kanske bara är latmasken som satt sig i näsan typ.. Festligt!


Fjärde advent

Och jag roar mig med att tvätta.. Ville verkligen inte gå upp när klockan ringde imorse.. Jag hade behövt sova några timmar till.. Men men, nu är jag i full gång med tvätten.. Ska käka lite frukost sen och sen blir det till att handla mat.. Har lånat Linns bil så jag slipper i alla fall gå i snöslasket till Ica.. Toppen!


Lördag

Blev lite sent ikväll, men tiden går ju så fort när man har roligt :) Har haft en superb lördag idag.. Började som sagt dagen med en lunch på stan med Emelie.. Åkte hem och degade ett tag efter det innan jag begav mig ut på promenad i snöslasket för att ta mig hem till Limpan.. Där blev det tacomys, och vin för dom som inte var på julfest igår.. En annan höll sig till Pepsi hela kvällen :P Har precis kommit hem därifrån nu och ska ta och sova några timmar.. Ska upp och tvätta imorgon.. Måste handla mat också.. Fixa och dona lite helt enkelt.. Har typ inte ett enda rent plagg så tvätten är prio ett kan jag meddela!

Har haft en toppenbra helg än så länge.. Det är konstigt dock hur en massa kvalitetstid med nära och kära kan lämna en med sån himla känsla av ensamhet.. För hur konstigt det än kan låta så känner jag mig så otroligt ensam just nu, och jag avskyr den känslan! Hoppas den försvinner med lite sömn..


Julfest och snö

Sååå jäkla rolig julfest igår mina vänner! Jag garvde så jag hade ont i ansiktet typ, det är ett bra betyg.. =) Började med möte och PeriQuiz som vanligt.. Jäklans roligt quiz.. Det började där liksom =) Sen blev det glöggmys nere i The Dungeon som uppvärmning för julmat.. Massa julmat och massa gott blev det, jag älskar julmat! Lax och ägg och sill och skinka och hela faderullan.. Mumma! Sen hade vice VDn en liten bildvisning om hur företaget startade, och där började det gå utför kan man säga.. Garvade så jag dog.. Nästan! Men det var tur att jag inte dog, för efter det körde ledningsgruppen luciatåg.. Då dog jag igen.. Skönt att dom kan bjuda på sig själva i alla fall, hahaa!

Vi hade tydligen varit snälla också, för lite senare kom tomten.. Eller tomtarna.. =)



Så jävla störda, men jäklas skoj.. =)



Så här snygga kollegor har jag också.. Tur att jag gillar dom ändå... =)

BAvslutade kvällen på Rose sen.. Jäklans skoj, var många som var med ut så det var ju festligt värre =) Blev dans natten lång och ja, idag är man lite trött faktiskt..

Har varit och käkat lunch med Emelie på förmiddagen nu också.. Jättelängesen vi sågs, så det var kul att få snacka lite skit och käka lite god mat.. Blev pasta på Vapiano, asgott! =)

Ligger nu i soffan halvdöd och försöker hitta nån slags energi så jag kan hoppa in i duschen.. Ikväll blir det julmys hemma hos Limpan.. Mat och trevligt sällskap, kommer bli en prima kväll =) Eftersom det ääääääntligen snöar i Solna nu också så kanske man kan få lite julstämning i kroppen till slut! Ösregnade nere på stan, sjukt äckligt väder.. Men hemma i Solna är det snö, yeeeey! =)



Sämsta bilden kanske, men jag orkade itne lyfta röven från soffan för att engagera mig i nåt avancerat fotograferande, så då blev det så här.. Snö är det i alla fall.. =)

Box

Jag blir galen på mina tår! Alltså allvarligt, jag tror inte det här är normalt.. Får för tusan sendrag i tårna tametusan hela tiden! Körde ett 75 minuters boxpass på Friskis idag, och hade väl typ sendrag i 70 av dom.. Tack då! Men det var sjukt skoj, och jäklans jobbigt.. Jag och Kadde hade lite svårt att vara seriösa emellanåt, men vi lyckades ganska bra :)

Nyss fått i mig lite energi i form av knäckebröd med kaviar och ägg, sjukt gott! Nu är det Berg flyttar in, och sen är det typ sängdags.. Känns som jag sover typ jämt, men så är det när man är ett barn!


Skitväder!

Man blir ju itne direkt pigg och glad av det här pissiga vädret.. Regn och blåst och grått och trist är vad det är! Vad hände med snö och sol och juligt väder egentligen?

Massor att göra på jobbet nu.. Gör att dagarna går väldigt fort, så jag klagar egentligen inte.. =) Julfest på fredag också.. Prima grejer.. =) Lucia idag också, det hade jag typ glömt.. Inte sett ett endaste litet luciatåg idag dock.. Tråååkigt! Fick i alla fall en lussebulle på jobbet, och lite julmust.. Alltid nåt.. =)



Kollade faktiskt på julkalendern för första gången ikväll.. Den verkar ju riktigt mysig jue.. Kanske måste kolla på den lite oftare.. =) Imorgon kommer jag dock inte vara hemma, för imorgon ska jag på box med Kadde efter jobbet.. Sämst tid dock, 18.30-19.45, men men.. Skönt när det är gjort.. =)

Är dödstrött idag dock.. Mådde lite halvtaskigt på jobbet idag, men det är bättre nu så jag hoppas att det bara var nån kort konstig grej.. Skulle dock kunna gå och sova typ nu, vilket inte känns helt hundra.. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till, men sen blir det soooova! =)

Sovmorgon?

Planen var att åka till gymmet idag.. Klockan ringde och jag började fundera på vad jag skulle träna.. Kom fram till att jag skulle köra biceps och rygg.. Insåg sekunden senare att jag inte ville ha träningsvärk i varken biceps eller rygg imorgon när jag ska köra box med Kadde.. Det hela resulterade i att jag ställde om klockan och somnade om.. Dålig karaktär mina vänner, mycket dålig karaktär!!

Men nu ligger jag här, och sängen är sjukt skön idag.. Hade inte haft något emot att spendera några timmar till här, men icke! Upp och hoppa bara för ännu en dag på jobbet.. Nu kör vi!!


Paltkoma deluxe!

Har precis slängt i mig alldeles för mycket mat alldeles för fort! Fixade lite grejer efter jobbet idag så det blev sen middag.. Var med andra ord dödshungrig när det var dags att äta, vilket resulterade i hetsätning och en major paltkoma nu! Skulle typ kunna gå och lägga mig nu, haha!

Fick dock hem ett spel till Wii:et idag, kanske måste prova det en snabbis först :P Önskar dock att det hade varit ett Mario, för egentligen orkar jag inte lyfta på röven ikväll, men men :)


Måndag

Snart är det julafton :) Tänk om det bara kan komma lite snö också då så man kan få någon riktig julkänsla.. Den har svårt att infinna sig när det typ är vår ute, hmm..

Precis varit ute och sprungit en sväng nu.. Provsprang mina vinterlöparskor.. Dom verkar funka bra :) Mina knän är ju lite känsliga och vill helst inte ha några andra skor på sig än mina Kinsei, och det är inte alltid dom funkar heller.. Men imorse gick det i alla fall bra.. Domnade lite i högerfoten, men det brukar kunna bli så innan jag vänjer mig vid ett par skor..

Nu blir det dusch och sen wörk! Har även denna vecka ett stort problem - massa tvätt och ingen tvättid.. Varför lär jag mig inte?!


Prima helg!

Har haft en riktigt bra helg.. Karin kom hit igår eftermiddag också och förgyllde min helg ännu mer :) Blev tacos och vin sen, och lite Wii-spelande! Japp, äntligen är mitt Wii inkopplat! Med lite gemensamma krafter av mig och Micke så är nu sladdarna på plats och allt funkar prima :)

Blev en sväng till Soap efter det, skräll! Men det var skoj, mycket dans och festligheter :) Hade en slapp förmiddag med Karin idag.. Gick med henne till tåget sen innan jag gick hem och degade ännu mer sen, haha.. Var en sväng till solariet sen, vilket är det mesta jag gjort idag..

Ska ta och sova nu dock, så jag är laddad inför veckan sen.. Tänkte försöka börja veckan med en löptid imorgon, får se hur det slutar :)


Julklappsgalningar!

Blev lite ändrade planer för dagen idag.. Städade hela morgonen, så nur är de tskinande rent hemma.. Så himlans skönt! =) Sen åkte jag med Linn ut till Kista när hon skulle jobba, och så lånade jag hennes bil och tog en sväng till Ikea.. Blev en snabbis där innan jag åkte tillbaka till Kista Galleria igen.. Fixade med lite julklappar och köpte lite mat till ikväll.. Var jäklans massa folk där idag.. Jag har verkligen tappat mitt shoppingbegär känner jag.. Eller ja, köpa nya grejer är ju roligt, men att gå på stan är en pina! Trångt, varmt och jäkligt! Men nu är jag hemma i tryggheten, hahaa..

Ska hoppa in i duschen snart och börja ladda inför kvällen, men börjar med att ladda lite energi genom att köra soffläge och glo på dåliga tv-program ett tag.. =P

Lördag

Älskar lördagar! Så skönt att sova ut och ha en hel dag när man kan göra typ vad man vill :) Älskar det faktum att jag inte sover i hundra år också.. Är så skönt att vakna runt åtta och vara utvilad, då har man verkligen hela dagen på sig.. Idag blir det till att fixa och dona kan jag säga.. Tanken är att börja med lite städning.. Sen hoppas jag att det inte är så halt ute, för sen tänkte jag ta cykeln till Bromma för att införskaffa lite julklappar.. Sen blir det en sväng till Solna C om jag hinner, och sen hem och avsluta städningen..

Ikväll är det förmacka hos mig på schemat.. Blir först tacosmys, och sen vin och umgänge på det.. Prima lördag!

Men nu är det dags att kliva ur sängen tror jag bestämt! :)


Vilken dykning!

Så har man klarat av vinterns första vurpa då, snitsigt! Var rikhaltig ute imorse, så jag tog och åkte på ändan nerför slänten hemma hos mig.. Tur att jag passade på precis när det inte kom några bilar, för det såg nog inte så himla graciöst ut, haha! Tog mig i alla fall runt på en löprunda och kom hem utan fler incidenter :)

På väg till jobbet nu, i en plattångsstruken outfit, haha! Hade en jäklans veck på linnet, och jag hann inte ta fram strykjärnet och hålla på, men plattången ligger ju typ alltid framme.. Mycket lägligt! Funkade prima att stryka med den :)

Går för övrigt skitdåligt för min del i Peridomästerskapen i wordfeud, haha! Jag tror stenhårt på att Erik fuskat med lottningen, och att han fuskar mest hela tiden egentligen! Så det så :)


Inte okej..

Skulle gå och lägga mig tidigt, men gjorde misstaget att zappa lite först.. Hittade en film med en sån heting att jag nu fastnat framför tv:n.. Sjukt ovärt!


Mer shopping

Usch har shoppat alldeles för mycket på senaste nu.. Visserligen en hel del julklappar, men även en hel del annat.. Har dock hållit mig till saker jag behöver, men ändåå!!

Blev en sväng till Ringen med Johanna efter jobbet idag.. Tur att dom inte har så många butiker där :)

Imorgon blir det andra festligheter, nämligen Timbuktu-konsert med brollan och Emmie.. Skjuts till Uppsala, bjudmiddag, restaurang och skjuts hem igen.. Lyxtorsdag :D


Skön morgon

Var inte ens särskilt trött idag när klockan ringde, helt underbart! Blev ett bra pass på gymmet sen, var ett tag sen jag var där så det satt fint.. Träningsvärken imorgon är ett faktum!

Haft en lugn start på jobbet idag också, jätteskönt :) Passar på att ordna lite i mallen och så nu när man har lite tid.. Och äta frukost, bra skit!


Ge mig fler timmar!

Dygnet har för få timmar, det är bara så.. Jag hinner inte allt jag vill! Blev kvar lite längre på jobbet idag och väntade in Johanna som hade intervju vid 17.. Släpade med henne till Skrapan sen för att lämna tillbaka Friskis-nycklarna.. Åkte med henne till Odenplan sen för att äntligen lämna tillbaka nycklar och kläder på Ica.. Har inte riktigt hunnit med det tidigare..

Kom hem och fixade mat och vips var klockan typ åtta redan.. Jag hade gärna hunnit typ ta en snabbis i skoaffärerna i Solna C, städat en massa här hemma, plockat och donat med en massa grejer, planerat lite mer julklappar osv.. Men näe, inte hinner jag det inte! Imorgon ska jag försöka hinna med en snabbis i Solna C och lite städning i alla fall.. De flesta julklappar börjar falla på plats också, men måste försöka hinna fixa lite med det imorgon också.. Ge mig fler timmar som sagt!

God natt!


En vecka senare..

Jag tror bestämt att mitt förbenade lock för örat har släppt!! Igår kväll var det värre än det varit på hela tiden.. Det susade och surrade och tjöt och hade sig i örat igår kväll så jag trodde jag skulle bli knäpp.. Hade bestämt mig för att jag skulle ringa husläkaren idag så jag kunde få nån ordning på det.. Men så skedde det otroliga, helt plötsligt imorse så ploppade det till och locker försvann! Helt otroligt =) Jag hör igen, tjoho! Har till och med kunnat prata i telefon i vänster öra idag och faktiskt höra vad den andra personen sa.. Är inte helt hundra än, men bra mycket bättre än vad det varit.. Yeey!

Blev en sväng i Solna Centrum efter jobbet idag också.. Jag och Johanna tog en svängom.. Det var Johanna som var mest i shoppingtagen, men det var ändå jag som faktiskt handlade mest.. Inte bra.. Eller jo, jag köpte faktiskt bara saker jag skulle ha.. Köpte julklapp åt syrran och en åt Erik, och så köpte jag ett par riktigt varma vinterskor.. Inte särskilt snygga ska erkännas, men jag är trött på att frysa om fötterna på vintern.. Hoppas jag ska slippa det i år.. =)

Har nyss ått i mig lite käk och nu ska jag tokslappa en stund.. Jag är supertrött! Vilken skräll på måndagskvällen.. =P

På väg hem

Idag har vi hängt på Fitnessfestivalen på Svenska mässan.. Blir ju sjukt taggad på att satsa ordentligt på träningen, men känner ändå att det inte riktigt är värt alla uppoffringar som krävs för att se ut som dom som hängde där idag.. Eller ja, vill verkligen inte se ut som dom värsta, dom ser man ju knappt att dom är tjejer längre, usch! Men lite mer muskler skulle ju inte skada :) Träffade Jojo också, har inte sett henne på typ hundra år så det var mucho skoj :) Vincent gillade thaiboxningen, haha.. Han kommer bli en galen liten grabb när han växer upp :)

Sitter nu i bilen med Linn och Micke på väg hem till Stockholm igen.. Jag har sovit typ hela vägen tills vi nyss stannade och käkade.. Nu har jag lite energi igen så nu kanske jag kan hålla mig vaken en stund :)

Får visa upp mina inköp när jag kommer hem sen.. Har köpt en jättesöt tomte som ska få pryda min tv-bänk tror jag :) Och en ljuslykta till hallen.. Bra skit :)


Prima dag

Har haft en prima dag med Aleksandra och lilla Vincent.. Har hängt på Frölunda Torg och shoppat lite :) Så jäklans stort och fint det har blivit där efter att dom byggt om, jag har ju inte varit där på hundra år typ! Hittade en ny skidjacka också, så jag är nöjd :)

Skulle till Liseberg ikväll, men det var segt väder och vi var minst lika sega, så det blev tacos, godis och filmmys istället :) Nu blir det sängen och imorgon blir det nog en sväng till Fitnessfestivalen tror jag för att få lite pepp, eller nåt :)

Har hängt med den här coolingen idag! Han gjorde värsta Facebook-posen när jag skulle ta kort på honom, haha!


Nu är det nära!

Har blivit sådär lagom med sömn under tågresan.. Har haft en drygfamilj bakom mig med ett vanligt barn och ett drygbarn.. Drygbarnet har roat sig med att dra och slita i bordet, vilket har lett till viss störning.. Det har även gillat att spela nåt jäkla dataspel och muntligt meddelat varje gång det avfyrade något slags vapen, vilket var ca 40 ggr i minuten.. Till råga på allt har meningen "Äj vi fjamme snart?" uttalats ungefär en gång var femte minut sen start.. Älskade barn!

Är för övrigt väldigt nöjd med materialvalet i min vinterjacka när jag nu börjar närma mig Göteborg och regnet öser ner.. Måste ha varit en göteborgare som uppfann Gore-tex, för jag menar det är ju ingen storskräll att det regnar i Göteborg, men jag älskar staden ändå!


Mot Göteborg!

Äntligen ska jag få lite kvalitetstid med min kära Aleksandra igen!

Först ska jag dock sova.. Hela resan helst! Kom hem typ tre inatt och hade klockan på sex.. Smart! Men det var jäklans skoj igår, så det kan det vara värt! :)


Galen!

Ja, jag har fortfarande lock för öronen.. Och jaa, man kan bli galen för mindre! Jag blir tokig.. Blir ju itne direkt bättre heller känns det som..! Eller ja, locket för ena örat försvann med hjälp av nässpray igår, men det kändes typ som att det la sig i andra örat då istället.. Gaaah!!

Dagen på jobbet idag bara sprang förbi.. Hade fler snabbintervjuer idag.. Har träffat en helt del bra folk, så det känns lovande.. Nu är det inte upp till mig längre.. =) Har en hel del kvar att fixa till imorgon, så den dagen kommer nog också gå fort känns det som.. Prima..! Fredag imorgon jue, och det är också prima =) Blir eventuellt en liten utgång imorgon, men med måtta.. Tåget till Götlaborg går 7.44 på lördag sen.. Äntligen dags att träffa Aleksandra igen =D Kommer bli en bra helg, jag känner det på mig.. =)

Nu blir det dock sängen, måste försöka hinna träna nåt innan jobbet imorgon.. Ska typ blåsa galet imorgon dock, så det blir nog en sväng på träningscykeln, eller kanske ett yogapass imorgon bitti istället för en löprunda.. Yoga kändes väldigt lockande.. Blir nog så... =) Men ja, nu äre tack och hej!

RSS 2.0