Uppladdning

Innebandyträning ikväll och jag är toktrött. Vad är väl bättre uppladdning då än det sista av kladdkakan? Oj vad jag kommer springa fort ikväll!



Dagen har i övrigt varit bra. Saker har funkat som det ska på jobbet och man har ju till och med sett solen till och från idag!

Ansiktsbehandlingen går nog rätt bra den också. Saknar sminket emellanåt, känner mig sådär lagom snygg. Men jag tror att det är på väg åt rätt håll i alla fall, och det känns väldigt bra. En vecka har gått, en vecka kvar. Prima bananer!

Tidigt!

Jag kommer nog aldrig vänja mig vid att gå upp före 6 på morgonen. Är det ens möjligt att vakna pigg innan 6? Som tur är är det ju oftast bara en dag i veckan som jag behöver gå upp så tidigt, och det är tisdagar. Hur kunde jag välja att ha pass klockan 7 på morgonen? Är ju väldigt skönt att ha det gjort tidigt dock, gillar inte att boka upp kvällar jämt. Äh, jag piggnar till när jag kommer till Friskis, och sen är den här dagen igång :)

Storshopping!

Varit fantastiskt (fruktansvärt, asäckligt) höstväder idag. Blåsigt och regnigt. Usch! Hann i alla fall med en löprunda imorse mellan regnskurarna. Åkte sen till Barkarby för att beställa bänkskiva till köket och för att prova lite mer sängar. Var ju sämsta dagen i världshistorien att åka till Ikea i alla fall. Löningslördag och skitväder ute betyder att halva Stockholms befolkning är på Ikea. Oh yes! Men jag fick gjort det jag skulle, bänkskivan var mycket billigare än vad jag trodde också. Bonus! Mitt sängprovande idag resulterade faktiskt i att jag köpte en säng. Inte alls planerat att det skulle ske just precis idag, men kände att jag ju hade hittat en bra säng till ett bra pris, så varför vänta? Eller vänta måste jag göra ändå eftersom det är ca. 8 veckors leveranstid på den, men ändååå. Ska bli så sjukt skönt att äntligen få en säng som jag provat ut efter mig själv liksom. Just nu har jag ju syrrans gamla säng =P
 
Åkte förbi Linn en sväng på vägen hem också och fick hänga lite med henne och Albin ett tag. Är inte så ofta vi lyckas ses så det var mysigt =) Nu har jag landat hemma i soffan, fått i mig lite mat och snart börjar Så mcyket bättre. Blir inte många mer knop gjorda här ikväll kan jag meddela. Hur skönt som helst! Imorgon blir det eventuellt en sväng hem till päronen för lite svampplockning. Om det inte ösregnar och är skitväderi morgon också vill säga..

Hemmatorsdag

Ansiktet är inte alls lika rött idag som igår. Typ inte alls faktiskt. Idag har det varit mer grått, haha! Som vanligt på hösten.. Blev en hemmajobbardag idag i alla fall. Tog en promenad imorse, satte mig och jobbade efter det. Fick besök av Martina på eftermiddagen sen en sväng. Och när man får besök måste man ju baka, eller hur? :)


Fick tillskott i min blomsamling också


Jättesöt! Nu får vi se hur länge jag lyckas hålla den vid liv!

Körde ett cirkelfyspass på Friskis sen, och jobbade lite till sen ikväll. Alltså ledaren som hade passet idag är verkligen inte en ledare i min smak. Tänkte att jag skulle försöka samla lite inspiration till mitt eget pass, men jag vet inte jag.. Finns säkert folk som gillar hans ledarstil, men jag är tyvärr inte en utav dom. Det jobbigaste med att springa på såna ledare nu när man är ledare själv, är att man inser att det garanterat finns folk som tycker samma sak och mig och min ledarstil, haha! Men men, då för dom väl bara göra som jag - helt enkelt låta bli att gå på just den ledarens pass!

Nu är det igång

Oh yes, nu är vägen mot fin hy påbörjad. Alltså ansiktsbehandlingen/djuprengöringen var ju sådär lagom behaglig kan jag lova, men efteråt kändes det bra. Typ som att gå till tandläkaren och ta bort tandsten. Suger när man gör det, men känns väldigt rent och fräscht efteråt :) Var dock fantastiskt knallröd i ansiktet efteråt. Man kanske får vara glad för att man hade nån färg över huvud taget i ansiktet, men ändå. Brun är ingen favoritfärg i min bok, men i ansiktet gör den sig ganska bra.. Jaja, nu är det igång i alla fall! Två veckors intensivkur har startat. Blir nog bra det här, I hope!

Fick ett litet fixryck här hemma idag också. Insåg att det inte bara var bilen som mådde bra av ett nytt luftfilter, dammsugaren fick också nytt liv med ett nytt filter, haha! Så nu är det rent och fint hemma, kylen är full av matlådor och smågrejer som legat har fixats. Vilken onsdag!

Sjukt skönt i soffan nu! :D


Träningsvärken från morgonens pass har redan börjat växa fram också. Kommer kännas fantastiskt att kliva ur sängen imorgon... Underbart!

Morgonträning <3

Hade glömt hur himla skönt det är att gå till gymmet på morgonen innan jobbet. Det gjorde jag ju regelbundet förut, men nu var det lääängesen. Förutom när jag själv håller pass då, men det är ju inte samma sak, då får ju inte jag så mycket träning. Vaknade kvart över sex av mig själv imorse och kunde till och med ta det lite lugnt på morgonen innan jag åkte till gymmet. Ingen trängsel där, jag kunde göra det jag ville utan att behöva köa och trängas. Så himla skönt! Det här måste jag ju fortsätta med :)

Snart på jobbet nu där frukost nummer två väntar. Blir en kort dag på kontoret, ska iväg efter lunch och påbörja en behandling av min kassa hy. Två veckor utan smink har ja att se fram emot nu, gaah! Helt rätt årstid för det, eller? Är sällan man känner sig så grå och blek som på hösten. Men, förhoppningsvis är ju det här nåt som gör att jag kanske kan gå utan smink lite oftare framöver sen, vem vet?

Kvällsseg!

Alltså dom här tisdagskvällarna är inte nådiga. Vem kom på att det var en bra idé att lägga en träning 20.20 en tisdagskväll? Man har kommit hem från jobbet, lagat mat, ätit mat, och landat i soffan. Livsfarligt! Idag tog jag med mig bilen från min parkering vid tunnelbanan till parkeringen hemma vid mig på väg hem från jobbet, för nu MÅSTE jag ut och flytta den, och då kan jag ju lika gärna åka på träningen också :) Skönt när man vet hur man ska lura sig själv liksom. Kommer sova gott efter träning och dusch, så är det alltid.

Imorse hade jag deltagarrekord på mitt cirkelfyspass också. Nääästan fullt i hallen på morgonen, superkul!

Lat men skön helg

Jag har ju lite svårt för helt oplanerade helger, samtidigt som det är väldigt skönt och säkert välbehövligt att inte ha kalendern uppbokad jämt. Jag kan ju heller inte göra inget utan att bli knäpp, så jag har hållit mig sysselsatt ändå.

I fredags blev jag bjuden på middag hemma hos Josse. Peter (Josses pappa) och Martin var där och lagade mat, sjukt lyxigt :) Lite rödvin och älgfärsbiffar, och trevligt sällskap såklart, gjorde fredagen väldigt bra. I lördags var det sovmorgon! Som vanligt vaknar jag 7, oh yes! Lyckades somna om så blev inte uppstigning fullt så tidigt. Lång och slapp frukost på det, och sen en cykeltur ner på stan för att möta upp Josse. Är Winter Show i Kungsträdgården i helgen, en vintermässa, så vi gick runt och drömde oss bort till snön och skidsäsongen! Mötte upp Martina efter det och tog en fika på stan. Blev en sväng till Täby C efter det för att fixa en grej åt Josse, innan kvällen avslutades med middag och Så mycket bättre hemma hos henne.

Ligger fortfarande kvar i sängen nu.

Tänkte ta en promenad innan frukost. Sen ska jag iväg och fila med Johanna efter lunch, och så är det pass på Friskis i Kista ikväll sen. Behöver inte gå sysslolös idag heller med andra ord :)

Familjetorsdag

Blev en väldans trevlig eftermiddag den här torsdagen måste jag säga. Hade en hel del att stå i på jobbet idag först, telefonen har gått varm och det har bokats personal till höger och vänster. Kul när det händer grejer =) Hade finbesök i storstan sen också, både mamma och pappa var här, så gick och mötte upp dom på stan efter jobbet. Avslutade med middag hemma hos mig sen. Upptäckte en libanesisk restaurang när i närheten (som visserligen legat där i flera år men som jag aldrig provat) och käkade supergod meze till middag. Hur mycket mat som helst!
 
Hade Helena här på besök igår kväll också. Var en effektiv dag igår. Jobbade hela dagen, tvättade 8 maskiner tvätt på kvällen, handlade mat, lagade mat och hade middagsgäst. Effektiviteten själv =)
 
Helgen blir nog desto lugnare. Ska hänga med Josse på lördag, det är det enda som är planerat. Känns både okej och stressande typ. Men är nog bra att inte göra så mycket ibland. Chiiiiiill!

Härliga höstdag!

Har varit en superhärlig dag idag. Om hösten alltid var såhär så hade jag ju tyckt att det var en härlig årstid =) Skön luft, soligt och fina färger. Började morgonen med en promenad. Kunde inte låta bli när solen strålade in genom fönstret imorse när jag vaknade =)
 
 
Det här är vid mitt favorit-utkiksberg på min vanliga runda. Superfint!
 
Har hängt med Helena hela dagen sen. Vi har varit på Ikea och bland annat köpr nya klappstolar till mig, eftersom nån av mina grannar behagade låna mina som jag hade ur mitt låsta förråd på obestämd tid. Idiot! Och sen släpade jag med mig Helena till Sova för att prova sängar. Jag måste köpa ny säng! Jäklar vad sköna nya bra sängar är, haha. Den här blev jag kär i:
 
 
Superskön! Provade fyrtioelva sängar kändes det som, och det tog typ en timme, men jag fastnade för den där. Den skulle passa bra här hemma =)
 
Planen var sen att göra nåt festligt och socialt ikväll, men det gick sådär. Helena fastnade hemma i sin soffa och jag fastnade i min, kärringar som vi är... Meeeen igår var vi festliga och sociala i alla fall. Käkade tacos hemma hos Helena först med Martina och Carro, och sen hängde vi på Escalier. Riktigt trevlig kväll.
 
Fortsätter kvällen i soffan nu känner jag. Imorgon ska jag försöka slipa lite på mitt cirkelfyspass och sen ska jag jobba en sväng imorgon kväll.



Bröllop!

Igår var det dags för bröllop. Brorsan och Emmie gifte sig i Uppsala. Var ett superfint bröllop och en hejdundrandes fest! Så jäkla kul att träffa massa kusiner, och alla var med till långt in på natten. Ja ända tills vi blev utslängda ur lokalen för att dom skulle stänga :)


Fina brudparet!


Var hos Petra på morgonen och fick ny hårfärg, blev klippt och fick en superfin håruppsättning! Så himla nöjd :)

Är trött som tusan idag dock. Inte van att vara ute hela nätterna 😝 Åkte nattbuss hem till päronen, precis som på den gamla goda tiden, haha.

Har varit ner på Mickelsmäss en sväng idag också, med mamma, syrran och ungarna. Det är fortfarande rätt mysigt att strosa runt där lite :)

Var tvungen att skynda hem efter det dock för att köra pass på Friskis, och nu har jag landat väldigt djupt hemma i soffan. Blir en tidig kväll idag, och ladda för en ny jobbvecka 👍

RSS 2.0