God morgon Sverige

Sista morgonen hemma i Sverige för den här gången. I eftermiddag bär det av till Portugal igen för mina sista fyra veckor. Kan vara mina fyra sista veckor någonsin, vilket känns väldigt konstigt.

Borde pallra mig ur sängen nu så jag hinner duscha och packa och fixa innan syster med familj kommer hit. Hugo och syrran ska skjutsa mig till Arlanda sen. Blir lunch där och lite flygplansspaning med Huggan innan jag sätter igång och jobbar. Tror dom här sista veckorna kommer gå rätt fort faktiskt. Alla tidigare veckor har ju gjort det :)

Nej, nu är det dags att kliva upp!

Såg för övrigt att texten i mitt förra inlägg verkade ha ramlat bort. Så kan det gå...


Glad påsk!


Hemma hos familjen

Mina sista semesterdagar spenderar jag hemma med familjen. Åkte hem till päronen igår och idag har jag varit hemma hos syrran större delen av dagen. Har snackat lite skit med henne och hängt med mina favoritgrabbar. Solen har varit framme så det blev bland annat en promenad och lite utomhuslek :) Åkte till Petra på eftermiddagen sen och blev kvar där resten av kvällen sen. Snackades en hel del skit där med, och sen var det ombytta roller när jag fick hjälpa henne att färga håret :P

Imorgon är det långfredagen och det vankas familjemiddag här hemma. Blir ett bra avslut på en skön semestervecka hemma i Sverige. På lördag bär det ju av tillbaka ner till Portugal, och då har jag besök av systrarna Bylin, så det kommer bli mysigt :)


Packexperten

Jag borde vara sjukt bra på att packa med tanke på hur ofta jag ägnar mig åt just det. Dock är väl inte riktigt fallet så, jag är rätt kass på att packa faktiskt. Har alltid med mig för mycket grejer, fel grejer, för lite av det jag egentligen behöver, för mycket skor, fel skor, för lite kläder, fel kläder.. Ja fel helt enkelt. Oftast klarar jag mig ju ändå, det viktigaste brukar komma med i alla fall. Nu har jag packat igen. Har packat ihop det jag ska ha med mig tillbaka ner till Portugallien, och så har jag tömt Helenas lägenhet på alla mina grejer. Hon har ju fått jobb i Kroatien den galningen, så hon flyttar dit lagom tills jag flyttar hem. Så ja, idag är dagen jag flyttar ut ur Helenas lägenhet för gott. Lite vemodigt på nåt konstigt sätt =)
 
Ska snart ner till kontoret för att hämta upp grejer som jag ska ha med mig ner till Portugal, och för att försöka göra upp nån slags resplan inför Vårruset. Sen hoppas jag på tåget till Uppsala och åker hem till päronen för lite påskfirande. Ikväll ska det deklareras, imorgon ska jag hänga med syrran och på fredag är det påskmiddag hos päronen med hela familjen. Perfekt uppladdning inför sista veckorna i Portugal =)

Njuter av ledigheten

Eller jag gör mitt bästa i alla fall. Så fort man kommer hem ploppar det av någon outgrundlig anledning upp en jäklans massa måsten bara. Har dock tagit tag i några måsten idag, har ett kvar och sen ska jag gå ut. Har inte varit utanför dörren på hela dagen, men solen skiner in genom fönstret så jag måste banne mig ta och pallra mig ut så jag får njuta lite av den. Igår var det ju helt fantastiskt fint väder! Tog en promenad till gymmet och njöt av varenda sekund. Fantastiskt vårväder =)
 
Saker och ting är på gång att förändras här hemma. Den här sommaren kommer bli lite tom tror jag, min vapendragare Helena ska på äventyr. Helt fantastisk möjlighet för henne (och för mig som har en semester klar), men nu förstår jag hennes känsla när jag drog till Portugallien =) Jag sitter och funderar på vad jag ska göra med mitt liv i sommar också. Kollar lite jobb och funderar på olika möjligheter. Kan ingen berätta för mig vad jag vill göra och vad som blir bäst för mig? Tänk vad mycket lättare det skulle vara...
 
Nu ska jag dock ta och pallra mig ut i solen. Ska ta en promenad ner på stan för en fika med Marina. Måste passa på att umgås lite nu när jag är hemma =) Får man gå på fik i träningskläder här hemma eller, haha? I Portugal bor jag ju fasiken i träningskläder eller mjukiskläder. Gå på restaurang i mjukisbyxor? Inga problem =) Kanske inte funkar lika bra här hemma dock, hmm. Tur att jag är så bra på att anpassa mig =)

Vilken start på semestern

Flygresan gick bra igår, och Helena kom och hämtade mig på Arlanda. Klockan var ju mitt i natten då, så det blev raka vägen hem i säng. Sov riktigt länge imorse, vilket var hur skönt som helst. Senaste veckan har varit lite sådär ur sömnsynpunkt, men riktigt bra ur andra synpunkter ;)

Idag har vi varit på utflykt. Efter frukost åkte vi till Kista galleria och hängde lite, och sen blev det en sväng till Bromma Blocks också. Slutade med att jag blev ett par jeans rikare, och lite annat smått och gott fick följa med hem. Nu har jag ätit tacos och fått pepsi max, jag mår fantastiskt bra! :D

Fick påskägg och paket av Helena igår, hur bra får man ha det? :)


Alfapet och utflykt

Nu har det inte uppdaterats här på länge igen. Dagarna bara rasar iväg, inte många dagar kvar tills jag är hemma i Sverige igen. Känns jättekonstigt att åka hem till snö igen, jag är ju färdig med vintern. Men men, ska nog gå bra det med :)

Igår fick vi nåt infall och drog igång ett parti alfapet efter middagen. Det är ju faktiskt ett riktigt roligt spel! Jag var helt kollapstrött redan innan men kunde inte låta bli att vara med, och tur var väl det för mitt lag vann med hästlängder! Jag är ju ett sånt språkgeni.... :)

Idag på lunchen tog jag och Hasse en tur till Tavira för att se nåt annat en sväng. Var en rätt mysig stad, men finns nog en del mer att se där. Vi tog bara en kort promenad runt där innan vi satte oss och käkade lunch på nåt hak. Avslutade utflykten med att åka tillbaka till Monte Gordo och käka våffla på Nox :)

Nu är det middagsdags här, och sen blir det en lugn kväll. Blev ju som sagt rätt sent igår då jag fastnade i alfapetspelandet, och sen var jag upp tidigt imorse för att vara med på yogan, så jag har nog några timmars sömn att ta igen.


Bytesdag

Tjohej! Jag lever idag också. Vilken fantastisk bild jag bjöd på igår såg jag, men det var en rolig kväll. Det blev en hel del dans som vanligt, och ett antal timmar för lite sömn. Men jag känner mig ändå relativt pigg idag faktiskt, jag är redo för att ta emot dom nya gästerna. Ska snart åka med den här veckans gäng till flygplatsen för att vinka av dom, och sen möta upp nästa veckas gäster och ta med dom tillbaka till hotellet. Lördagar är alltid väldigt långa dagar, men dom brukar gå bra =) Odd har åkt hem för en veckas semester nu också, så nästa vecka är det jag och Johanna från kontoret som roddar här nere. Kommer bli prima. Nästa lördag är det sen dags för mig att åka hem på en veckas ledighet. Känns väldigt främmande att åka hem, men samtidigt ska det bli rätt skönt att ta igen sig lite. Är sjukt roligt här nere, men man blir lite sliten faktiskt, det är rätt påfrestande att alltid vara i tjänst så fort man kliver utanför lägenhetsdörren.
 
Bjuder på några bilder från veckan, som faktiskt har erbjudit en hel del sol. Hur skönt som helst!
 
 
Så här fantastiskt kan man ha det på morgonjoggen. Är inte så himlans jobbigt att gå upp när man har en platt strand och en fantastisk soluppgång som väntar =)
 
 
Och så här fint är det i bergen dit vi åker varje torsdag. Rätt härligt att springa/gå runt på dom där stigarna.
 
 
 
Man kan roa sig på stranden även på dagarna. Jag roade mig med att se på när dom andra spelade volleyboll, medan jag själv solade. Fantastiskt lunchnöje =)
 
Nu ska jag ta och börja bege mig upp till receptionen och alla resenärer som väntar på att få åka hem till kalla Sverige igen.

Jag lever

Nox levererar. As usual!

Fantastisk toalettbild, alla bloggares favorit!


Tisdag

Tänkte börja dagen med en löptur imorse, men det ösregnade när klockan ringde så jag ändrade snabbt mitt schema till yoga istället. Har varit väldigt lugnt på kontoret på förmiddagen. Alla löpargäng var ju ute och sprang långdistans idag så det var inte många kvar på hotellet. Efter lunch fick jag agera försökskanin igen när Hasse skulle testa ett pass. Inte mig emot, jag behöver all träning jag kan få :) Körde ett riktigt mördarpass, svetten sprutade och jag var helt slut efteråt, men var jäklans skoj! Kommer ha ännu mer träningsvärk imorgon, men det är som det ska vara. Imorgon ska det bli sol, så då blir det i alla fall en morgonjogg! Sitter som vanligt på Nox nu. Grabbarna glor på fotboll och jag bloggar, vadå könsstereotyper?


Ledig dag

Igår var jag ledig! Första lediga dagen sen jag kom hit. Och vilken dag sen, vilket himlans äventyr det blev. Jag började dagen med morgonjogg och sen körde jag en WOD med Hasse. Den känns i min bakdel idag kan jag säga, viss träningsvärk i rumpa och mage. Efter frukost sen så åkte jag och Niklas iväg västerut på lite äventyr. Började med att åka till Aqua de Portimão som är ett stort shoppingcentrum. Blev en del shoppat för oss båda faktiskt, jag fick bland annat tag i mina kalasbyxor (aka dom där mönstrade tightsen som jag letat i rätt storlek sen jag och Victor var iväg på shoppingtur i Faro)! VIlken lycka mina vänner =) Blev förutom dom även två t-shirtar/toppar där. Sen åkte vi vidare till Sagres och Cabo são Vicente, som är europas västligaste udde. Var hur fint som helst där!
 
 
 
 
Fick dock en och annan hjältattack under turen där ute. Niklas var ute på sjävmordsuppdrag både en och två gånger när han skulle ut och klätta alldeles för nära kanterna. Kände mig som en mamma som försökte hålla koll på sin bångstyriga unge, men vi kom levande därifrån båda två i alla fall. Blåste som tusan, men var fint ändå.
 
Efter den turen så skulle vi åka och kolla på fotboll i Lagos. Sveriges damlandslag spelade mot USA i Algarve Cup. Dock hade vi lyckats kolla på typ svensk tid eller nåt, vi trodde matchen började 16 men den började 15, bajs! Så ja, vi fick se dom sista minutrarna av matchen i alla fall. Alltid nåt.... =)
 
 
Så helt plötsligt så hade vi ju en massa tid att spendera, så vi tog oss in till centrala Lagos för att kolla in stan. Där blev det lite mer shopping, och sen strosade vi runt på små mysiga gator och gränder. Var en riktigt fin stad faktiskt.
 
 
 
Nu är det jobb som gäller dock. Största delen av gänget är nog iväg och springer dock, det är långlöpning på schemat idag. Tre olika gäng är ute och ska springa allt från en halvmara till 5 mil, så det blir nog ganska lugnt på kontoret idag.

Care package

Nu är serniorveckorna slut och alla fantastiska seniorer har åt hem till kalla Sverige igen. Nu är det två löparveckor som står på schemat. Vi börjar med Team Stockholm maraton och Ultra, vilket innebär att vi har en mängd långlöpare här som kommer springa fruktansvärt långt och mycket under veckan. Galet =)
 
Förbereder inför välkomsmötet, men vi är ute i så himla god tid idag så det finns lite tid för slappning nu i någar minuter =)
 
 
Så här tomt är det i konferensen nu, men om ca 20 minuter så kommer det sitta en sådär 150 personer här inne.
 
Hasse kom hit igår också, och med sig hade han något efterlängtat: Tuggummin!!!
 
 
Tuggummina i Portugallien är ingen höjdare, tacka vet jag svenska Extra! Nu kan jag tugga tuggummin dagarna i ända. Bilarna var en bonus, men oj så välkomna =)
 
Nu ska jag nog ta och pallra mig upp till konferensen och ladda för veckans välkomstmöte.

Uppladdning

Var en behaglig dag igår. Blåste som galet och ösregnade igår när vi åkte från hotellet till bergen igår, men när vi kom upp till bergen ändrades det. Var riktigt skönt på rundan där uppe, ingen blåst och det var till och med så att solen tittade fram emellanåt. Underbart =)
 
 
Hade en lugn och skön eftermiddag sen. Satte mig hemma efter lunch och en dusch och passade på att läsa lite. Ä fortfarande inne på samma bok som jag läste förra säsongen här, men jag är ju så förbaskat trött på kvällarna så jag kommer ju ingen vart i den liksom.
 
 
Blåste rätt bra igår som sagt. Var folk nere på stranden som körde kite-surfing. Det ser så jäklans ballt ut, men jag vette tusan. Jag tror jag är för feg för det hela, var rätt stora vågor igår.
 
 
Idag är det fredag, vädret verkar inte bli lika fint som förra fredagen men fredag är alltid fredag. Känner på mig att det här kommer bli en bra dag, som så många andra här nere =)

Officiellt beteendevetare!

Jag är så glad, för idag damp mitt examensbevis mer i brevlådan! Trodde inte jag skulle bli så glad av ett litet papper, jag menar det är ju ändå typ 1,5 år sen jag slutade plugga. Men serdu, jäklar så nöjd jag känner mig!

Firar med en chokladmilkshake på Nox, yeey!


Lugn onsdag

Började dagen med en löprunda i skogen. Älskar skogarna här, så jäkla härliga löpslingor! Blåser ju som attan nu, men i skogen är det alltid skönt :)

Odd är ledig idag, dom är iväg och kollar på fotboll i Portimao idag. Är Algarve Cup här nu. Damfotboll. Jag tar en ledig dag på måndag och åker till Lagos och kollar på Sverige-USA, så jag får min beskärda del jag med. Men idag är det jag som får hålla ställningarna, och so far so good, onsdagar brukar vara rätt lugna. Allt är förberett inför imorgon inför bergspasset och läget är helt enkelt under kontroll :)

Ska försöka få tag i Elin nu innan jag går tillbaka till kontoret. Vi måste försöka planera och synka en Pittsburgh-semester i sommar, hur nu det ska gå. Men det SKA gå!


Inga nyheter

Händer inte så mycket nytt här faktiskt. Dagarna rullar på och saker och ting känns som att de är under kontroll. Allt utom vädret. Om man ändå kunde kontrollera det! Idag har det dock varit rätt fint ett tag mitt på dagen, låg faktiskt typ en timme vid poolen och solade lite idag. Men det blåser nåt vansinnigt vilket är sådär lagom roligt. Känns som att jag typ flyttat in på Nox idag också, satt här i flera timmar efter lunchen och fixade med massa saker som hör till verkligheten där hemma. Glömde dock en sak kom jag precis på, men det får jag lösa nån annan dag. Onsdag imorgon och inget speciellt planerat, hoppas på mer sol dock, hoppet är det sista som lämnar människan som bekant :)


Mars då

Redan mars nu, jag förstår som vanligt inte var tiden tar vägen. Snart ska jag bli faster också :D

Helgen har rullat på som vanligt. Helgerna går ju alltid fort här för det år så mycket som händer. Victor åkte hem igår, men jag har Malin och Nicke kvar här i alla fall, så jag har lite folk från min egen generation att hänga med :P

Har blåst som bara den här idag, sådär lagom skönt. Regnade större delen av dagen också, men jag lyckades pricka in en löprunda i uppehållsväder i eftermiddag i alla fall, efter ett pass med mycket ben på gymmet, så det var lite tungt :)

Sitter som vanligt på Nox och hänger nu innan jag ska hem och sova. Är något utav en tradition, kan inte gå hem utan att få förbi här en sväng :P Dock fortfarande lite seg efter fredagens äventyr, haha. Men det var det värt, så jäkla rolig kväll :) Seniorerna kan dom med.


Underbara fredag!

Idag är en fantastisk dag! Jag är glad ända in i själen =) Idag fyller min fantastiska vän Helena år, grattis till henne! Idag skiner solen här nere i Portugal, grattis till mig.
 
Började dagen med att köpa biljetter till Bruno Mars konsert i november. Jag är så glad! Det kommer bli helt fantastiskt! Dock hoppas jag på att få se honom i Pittsburgh i juli först, men det är ett annat projekt =) Sen har det bara varit en bra dag sen dess helt enkelt.
 
 
Så här glada är jag och Victor idag. Yey!
 
 
Här är hela härliga gänget som jag har fått jobba med den här veckan. Vi är så snygga så! =)
 
Nu ska jag inom kort bege mig hem för att duscha och snygga till mig, för ikväll är det middag och dans som gäller, tjoho!

RSS 2.0