Första matlådan

Har precis lagat första matlådorna inför Fitnessfigghten som sätter igång imorgon.. Hushållsvågen som min kära mor köpte till mig när hon och papi var här för någon helg sen kommer bli min bästa vän den här månaden känner jag.. Får käka typ allt, men i små portioner.. Ska käka typ 6 gånger om dagen istället.. Kommer få käka hela tiden typ, hahaa.. Men det blir nog bra.. =) Mest nyfiken på vad för träning jag ska få ägna mig åt under dom här 30 dagarna.. Får inte träningsprogrammet förrän imorgon bitti, så jag får vänta ett tag till.. Hoppas det kommer tidigt dock, för jag behöver hinna träna innan jobbeti morgon.. =)
Var vääääldigt fint väder idag.. Blev en härlig vårpromenad på lunchen.. =)
Så här glad var jag.. Tjoho! =)
Helt galen vad lite sol gör för energin.. Älskart!
Nu ska jag ta och plocka ner gardinerna i köket och förbereda lite inför fönsterbytet.. Johanna kommer hit efter jobbet och hjälper mig med soffan.. Lite svårt att fixa det själv känner jag.. Förenar lite nytta med nöje och käkar middag först =)

Storplingsfika!

Silvernivån är nådd! Det firar vi med brownie :D


Fläsklunch

Eftersom att jag tror att mina kommande 30 dagar kommer vara som värsta svältdöden (vilket dom inte kommer men) så passade jag på att gå med mina kära kollegor till Formosa och käka thaibuffé till lunch.. Gott!!

Nu är vi ute och promenerar i solen, det är en fabulous dag!!

Idag är för övrigt officiellt min sista dag som student.. Hej då studentrabatter, you will be missed!


Dagen som inte finns

Skottår i år, och man får en extra dag.. Det här är ju alltså en dag som egentligen inte finns.. Jag tycker det borde vara en helgdag, för att fira ingenting liksom.. Varför inte?

Jag är väldans tidig till jobbet idag också.. När jag kom till tunnelbanan insåg jag att klockan inte var mer är 7.20.. Räcker om jag åker typ 20 minuter senare.. Men men, finns alltid nåt att göra så jag ska nog kunna roa mig på jobbet innan dom andra kommer.. Sista dagen innan fitnessfighten idag också.. Känner jag mig själv rätt kommer den inte bli särskilt nyttig, haha..


Inte helt borta..

Mätte min vilopuls för någon dag sen.. Insåg när jag gjort det att jag inte hade nån vidare koll på huruvida den var bra eller dålig, så jag var tvungen att ta reda på det.. Fick fram ett väldans trevligt svar måste jag säga.. Har en vilopuls på 62 slag per minut idag, och det räknas tydligen till mycket bra.. Jo jag tackar jag :)


Hej då våren

Jag som var så glad i söndags när det var barmark och man kunde springa som en vettig människa.. Imorse var den glädjen som bortblåst.. Morgonens löprunda utfördes i ca 3 cm nyfallen kramsnö.. Jobbigt!! Men det ska ju vara jobbigt, annars tappar träningen sitt syfte lite :)

En dusch på det här och man är som en ny människa.. God morgon!


Ny erfarenhet..

Om man går hem från jobbet när man slutar, alltså vid 17, så är det faktiskt fortfarande nästan ljust ute! Var riktigt festligt faktiskt.. Ska försöka prova det några fler gånger.. =D
Idag kör jag på en riktig slödag.. Ingen träning och inget annat heller typ.. Sovmorgon imorse, rätt lugn dag på jobbet, hem direkt efter jobbet, undvek att behöva laga mat genom att äta rester och är nu stationerad i soffan.. Lovely! =D
Har fått mitt kostschema för fitnessfighten nu, så jag ska planera lite inköp och fundera på hur jag lättast får till det hela med jobb och så.. Ska ju typ äta hela tiden liksom, haha.. Var tredje timme ska det ätas något, så jag kommer gå tillbaka till barnstadiet ett tag... =P
Nu har dom börjat byta fönster i huset också, och tydligen ska dom sätta igång och byta i min lägenhet på fredag.. Känns bra att dom kör igång så pass tidigt, men samtidigt känns det sjukt drygt att dom kör igång på en fredag.. Blä! Jag hoppas verkligen att dom blir klara på en dag, annars vill jag inte vara med.. Kommer bli en riktigt tråkig helg om dom inte blir klara på fredag.. Det kommer vara lortigt hemma och jag kommer typ enbart ha sovrummet och toaletten som jag kan använda.. Festligt värre! Men det blir bra när det är klart.. Torsdag kväll ska alltså ägnas åt att möblera om här hemma.. Yey!

Tröttmössa

Imorgon är det en ny vecka igen.. Sportlovsvecka för stockholmarna och en alldeles vanlig jobbvecka för en annan.. Inget särskilt inplanerat på hela veckan faktiskt, vilket känns riktigt skönt.. Var längesen :)

Träning blir det dock, men jag funderar på att mjukstarta vecka med sovmorgon imorgon faktiskt, hur slött det än låter :)

Hade en mysig eftermiddag hemma med familjen idag också.. Käkat god mat, snackat strunt och kramats med mina favvo-pojkar.. Mamma gjorde riktigt god efterrätt också.. Jag var skeptisk till en början eftersom den innehöll hjortron, vilket inte är en favorit hos mig.. Men det var riktigt gott :) Och fint, måste också göra sufflé nångång :)

Jag har en så himlans bra familj jag :)


Underbara söndag!

Underbar sovmorgon, underbart väder, en underbar löptur och nu hem till min underbara familj.. Underbara söndag :)

Jag älskar solen, man får så himla mycket mer energi när solen lyser.. Blev en mil i löpspåret idag.. Kändes riktigt bra, tills jag efter 45 minuter var tvungen att spurta om en gubbe vilket ledde till att mitt vänstra knä la av.. Sista biten gick på vilja :) Rent konditionsmässigt känns inte maran omöjlig, men jag är lite orolig för mina knän.. Men men, ska väl hinna träna upp dom med till i oktober :)

Dags att lägga in lite uppgifter inför fitnessfighten nu också.. På torsdag sätter det igång, och jag måste ju hinna få lite recept och så innan dess.. Men det får jag fixa med ikväll.. Måste komma ihåg att ta min vilopuls imorgon bitti också.. Mycket nu 8-) Kul att mobilen ville skriva bilolycka när jag skulle skriva vilopuls.. Är det nåt slags tecken eller?! :)


Resa bokad!

17 december till 9 januari blir det en sväng till Australien!! Typ halva tiden kommer spenderas på nya Zeeland också.. Lika bra att passa på när man ändå flugit över halva jorden :) Ska bli så sjukt sköööönt!


Slölördag

Såg just att det faktiskt är lite soligt ute nu.. Man kanske skulle ge sig på en promenad =)
Kvällen igår var väldans rolig.. Är inte varje dag man får kvalitetstid med Petra, så det var himlans skoj.. Först jättegod middag på Plock först, och goda drinkar till det.. Satt där hur länge som helst typ och bara snackade skit.. Tog en sväng till Flustret efter det, men det var verkligen inte mycket att hänga i julgranen.. Väldigt lite folk, och dom som råkade vara där var inte riktigt mink cup of tea om man ska uttrycka sig på ett snällt sätt, hahaa.. Men jag är mycket nöjd med kvällen ändå.. =)
Hade sån jäklans tur att Linn Hansén var i Uppsala idag också, så jag fick bilskjuts hem.. Lyxigt värre =) Och så fick jag ju träffa henne också, och det är inte varje dag vi lyckas matcha våra scheman så det kan ske =) Sitter hemma i soffan nu och har precis käkat lunch.. Ska nog ta tag i något så roligt som att betala räkningar nu tror jag.. Tjohej! Sen måste jag nog faktiskt ut en sväng, nu lyser ju solen massor.. Myyys! =)
Blir nog resbokning med Helena sen också.. Australien och Nya Zeeland, here we come! =D

Plock

Middag på Plock - Check.. Sjukt god mat och en massa catching up.. Skvaller när det är som bäst :)

Vi ska väl snart ta och bege oss mot typ Flustret eller vartåt det bär.. Dansas ska det i alla fall göras, kvällen är inte slut än :)


Mot Uppsala!

Sitter på tåget mot Uppsala nu.. Blir en helkväll med Petra ikväll :) Först en sväng till Gränby för att se om man kan uppdatera garderoben med nåt festligt, sen en sväng hem till Petras mamma för att fräscha upp sig lite, och sen ner på stan för middag och ett glas vin.. Kvällen slutar med största sannolikhet på något ställe där man kan svänga dom lurviga :)

To be continued...


Knasiga rutiner..

Blir lite konstigt när man tränar efter jobbet.. Har precis käkat middag nu liksom, och klockan är över nio.. Lite sådär.. Men vad ska man göra? Blev 30 min crosstrainer och 30 min rodd efter jobbet idag.. Fick nån störd typ kramp/håll i magen efter det så trodde jag skulle trilla av pinn på väg hem från jobbet.. Men jag klarade mig hem, och nu har det släppt :)

Ska ta och städa upp lite i köket nu, fixa matlåda och så.. Sen blir det sängen för mig! Imorgon åker jag till Uppsala direkt efter jobbet för att möta upp Petra.. Blir nog en sväng till Gränby först, sen ut och käka nånstans för att avsluta på nåt festligt ställe och dansa natten lång.. Kommer bli en bra fredag :D


Mycket bra kväll!

Har haft en riktigt bra kväll med mina köra kollegor ikväll :) Blev hämtmat och spelkväll hemma hos Erik.. Och champagne! Fint ska det vara :) Körde först en omgång TP.. Jag och Per var väl kanske inte det mest framgångsrika teamet om man ska uttrycka sig milt, men vi bjöd på det.. Kul var det :) Sen blev det några omgångar Alias efter det.. Det är så sjukt kul, har skrattat så det räcker för en evighet framöver typ.. Kommer leva så himla länge nu! :)

Kom hem för ett bra tag sen, men sen fastnade jag och min nattgäst Melissa i en diskussion, och nu är klockan helt plötsligt mitt i natten.. Dags att sova!


9054, 78..

Idag har jag lärt mig nåt nytt.. Jag är 9054 dagar gammal.. När jag blir 10000 dagar vill jag ha fest! :D

Fyller år om 78 dagar också.. Då fyller jag 23 har jag för mig.. Utmärkt ålder!

Nu måste jag jobba!


Cirkelfys

Jag är smått död i min kropp.. Körde cirkelfys med Johanna efter jobbet idag, och min kropp fick sig en omgång kan jag meddela!
Så här trött var jag efter passet.. Och lite smått uppgiven när jag insåg hur snygg jag skulle få vara på vägen hem.. Snitsigt med löpartajts och klackisar, speciellt när strumporna sticker upp.. Yeah!
Det var i och för sig sjukt välbehövligt med tanke på att det blev en semla idag också.. =) Har ätit jäkligt dåligt dom senaste dagarna faktiskt, så jag känner mig lite som en semla tyvärr.. Mööh.. Men jag har liksom inte hunnit laga mat typ, känns som jag har saker att göra heeeela tiden.. Mycket roliga saker i och för sig, men ändå.. Då blir matlagningen lite lidande tyvärr.. Men jag får ta igen det sen.. Typ.. =)
Är astrött nu dock, så jag vet inte varför jag är vaken.. Borde hoppa i säng så man orkar med morgondagen också.. Börjar som en vanlig dag på jobbet och slutar i trevligt samkväm hemma hos Erik.. Spelkväll it is! =)
Over and out!

Snart mars :)

Tur att det snart är mars och fitnessfight på schemat, för så här kan jag inte hålla på! Var för trött för att gå upp och träna imorse, så det blev inte av.. Ska visserligen på cirkelfys led Johanna efter jobbet idag, men semla igår och semla idag sätter sina spår.. Skärpning! Snart i alla fall 8-)


Kvällsjobb

Behövdes hjälp på Lindhagen ikväll, så jag kände att det var lika bra att passa på och ställa upp när jag hade möjlighet.. På väg dit nu, laddar på tunnelbanan :) Kommer känna mig lite missanpassad iklädd stövlar och pennkjol i repan på Friskis, men det bjuder jag på :) Kom och träna nu!


Hej jobbet :)

Tur att man är omtyckt av kollegorna :)


Måndag morgon

Börjar veckan med en sväng på träningscykeln.. Ser ju ut som att jag bara sitter på den och låtsas eftersom inte displayen funkar, men jag går inte upp halv sex för att låtsasträna, det är en sak som är säker 8-)

Är The Buried Life på tv också, mycket festligt.. Är en ganska rolig serie faktiskt :)


Bra dag =)

Har fått mycket gjort idag, och det är ju alltid trevligt.. =) Har förberett en massa inför fönsterbytet som förhoppningsvis kommer ske inom kort.. Har bland annat monterat ner elementgrejset i vardagsrummet.. Var nog rätt bra faktiskt, för då blev det ordentligt städat där.. Stenarna som legat där var typ fulla med gammalt byggdamm.. Fräscht! Men nu är dom rena, och elementet är rent och trägrejset är fixat.. Det står nere i förrådet nu i väntan på fönsterbytet.. Kändes som det var lika bra att ta bort det, så dom inte har sönder det när dom byter fönster.. Det jobbiga är bara att jag nu ser att jag har en del målning att göra.. Har ju inte synts tidigare, och det kommer ju inte synas så mycket när vi sätter tillbaka trägrejen, men jag måste fixa det ändå.. Måste måla väggen där bakom, och golvlisten.. Måste nog även måla själva trägrejen också, för den är lite fuskmålad.. Men det löser sig, det får jag roa mig med nån dag när jag känner mig sysslolös.. =)
Pappa överlevde Vikingarännet också, trots att han typ fick simma halva vägen.. Jäklans vad blött det var på isen.. Men det var några tappra skridskoåkare som tog sig fram i alla fall.. =)
Blev ingen för tidig semla idag dock, trots semlebullebak.. Blev grekmat till middag, och efter det orkade jag inte en bit till.. Meeeen, har några bullar kvar här hemma, så innan Fitnessfighten sätter igång i mars har det nog slunkit ner en semla eller två, eller tre...... =)
Nu ska jag dock ta och sova lite så man är beredd på en ny vecka imorgon, med allt vad det innebär =)
God natt!

Bullbak

Söndagen har börjat bra.. Mami kom hit imorse och vi (mamma) har bakat semlebullar och käkat frukost :)

Pappa åker Vikingarännet idag, så jag och mamma ska fixa lite grejer här hemma under dagen innan vi åker och hämtar upp honom vid målgången.. Familjemys är grejer det :)


Mätt!

Sjukt goda hamburgare!! Jag är så mätt nu så hälften kunnat räcka.. Jag menar, vi har ju ändå käkat typ 240g köttfärs var nu.. Gaah! Inte nog med det så sitter vi och trycker grönsaksstavar med dip nu.. Är det lördag så är det :)

Sitter och letar resor också.. Eller ja, det blir Australien och Nya Zeeland, men vi vill ju ha så billiga biljetter som möjligt och så många dagar där på så få semesterdagar som möjligt.. Ett pussel, men vi fixar det :)


Lördagsmys

Kommer bli en utsökt middag ikväll! Hemmagjorda hamburgare är grejer det! :D Och hemmagjord klyftpotatis till det.. Kan det bli bättre? :)


Slaskpromenad

Tog mig ur soffläget till sist.. Blev en PW på 1,5 timme, mycket skönt! Gick runt sjöarna, är en rätt mysig promenad faktiskt :) Är ju dock plusgrader ute så det var sjukt jäkla slaskigt.. Men rätt skönt ändå :)

Nu håller jag på och städar och fixar här hemma.. Helena kommer över på Mello-kväll sen :) Måste ta och dra fram snabeldraken nu och sen kanske det borde handlas lite mat.. Tror det blir hemmagjorda hamburgare ikväll, äckligt 8-)


Soffläge!

Var en rolig kväll igår måste jag säga.. En mycket trevlig PeriNice följt av en festlig utgång på Hotellet.. Fick en liten utmärkelse igår också; Månadens Doer =) En mycket fin motivering och jag blev alldeles glad =) Idag är jag lite trött, haha.. Usch! Planen var att träna och städa och fixa och dona idag, men jag har legat i soffan sen jag vaknade och kommer nog tyvärr bli kvar här ett tag till.... =)
Kollar på Bortspolad nu som så lägligt går på tv.. =) Gillar inte när filmerna är på svenska egentligen, men vad ska man göra? Är inte mycket vettigt som går på tv så här dags.. =P
Måste kanske dock ta och ta tag i dagens sysslor snart.. Kan faktiskt inte slöa heeeela dagen, det är inte okej.. Måste ut och få lite frisk luft känner jag..!

PeriNice!

Jag hade velat ha Elin och Linn här ikväll, då hade kvällen varit optimal! Nu är kvällen sjukt bra, men inte optimal :) Saker och ting kan ju dock ändras.. Allt löser sig! Trevlig fredag alla! :D


Benträning!

Fasiken, blev igen träning igår.. Fick besök av Dalle istället, så det blev skitsnack istället för motion.. Men så kan det gå :) Idag blev träningen i alla fall av! Sjukt jobbigt dock! Är ju typ 1cm nysnö ute, vilket gör löpningen jäklans jobbig kan jag meddela! Rundan tog 2 minuter längre än sist.. 2 minuter!! Men men, den blev av i alla fall :)

Ska på bröllop i juni också, fick en liten save-the-date igår.. Kusin ska gifta sig :)


Lat!

Fasiken vad slö jag varit den här veckan.. Skippade morgonträningen och tog sovmorgon imorse också.. Får verkligen inte göra det här till en vana! Men nu får jag stå mitt kast och se till att träna ikväll istället.. Blir inget gym dock, orkar inte trängas med alla andra.. Men det blir en promenad eller en sväng på träningscykeln och sen lite mage på det..

Men först ska det jobbas som vanligt :) På väg till jobbet nu, kommer vara lite tidig, men det är rätt skönt faktiskt.. Och imorgon mina vänner, imorgon är det fredag!! :D


Bortskämd!

Ingen träning imorse = sovmorgon! Underbart! Sen massa jobb.. Hade en intervju idag också, och den gick prima den :) Efter jobbet blev det box för hela slanten.. Jag är trött i kroppen nu! Men det är jäklans skoj.. Sjukt bra sätt att göra av med diverse dålig energi man har i kroppen :)

Johanna skämmer bort mig också och gör matlåda till mig imorgon.. Vad har jag gjort för att förtjäna denna? Hon är en pärla den där Johanna :) Middagen ikväll blir ingen sensation direkt.. Blir knäckemacka med sallad och skinka, haha.. Förgyller det hela med ett glas mjölk.. Prima middag klockan 21 8-)


Hem ljuva hem!

Då var den här dagen över också då, eller alldeles snart i alla fall.. Den har ändå gått rätt fort måste jag säga, trots att den varit lång.. Först ett gympass, sen jobba hela dagen för att till sedan avsluta med en jobbpass på Friskis :)

Nu ska jag hem och attacksova så jag inte hinner känna att jag egentligen är hungrig :) Imorgon är det jobb som vanligt, och sen ett box-pass med Johanna och Katarina.. Fabulous!


Tisdag

Sitter och väntar på t-banan nu som ska ta mig till gymmet.. Lika bra att köra nu på morgonen, för sen hinner jag inte.. Ska nämligen stänga på Lindhagen ikväll.. Blir lite sur på mig själv ibland att jag jobbar så sällan, känner mig ju ringrostig varje gång jag väl jobbar typ.. Inte okej! Får skärpa mig på den fronten.. Kan dock inte helt styra över det själv eftersom det ofta är pass jag inte kan ta eftersom jag jobbar.. Men det löser sig :)

Ser ut som en lort idag också.. Smorde in mina skor med skokräm igår, och det ser typ ut som att jag smorde in dom med händerna direkt.. Men icke, jag använde faktiskt en trasa :) Är iaf helt svart på fingrarna.. Fräscht! Men det försvinner väl förr eller senare, skorna är i alla fall fina :)


Mer shopping =)

Vad gör man inte för att pigga upp en måndag? =) Blev en shoppingsväng med Johanna efter jobbet idag.. Blev lyckat både för mig och henne, aawesome! Fick dessutom tillbaka pengar för skorna, så jag behövde inte lämna tillbaka dom och beställa dom på nätet.. Yeeey! =) Enkelhet är bra skit..
Blidde en kavaj.. En grå.. Kan vara bra att ha =)
Blev en jobbkjol också.. Den är svart även om den ser typ grå ut på bilden.. Orkade inte ta några superbilder ikväll, jag är dödstrött, höhö...
Till sist blev det en blus också.. Den ser ut att vara i en hel galen färg på den här bilden, men den är mycket mörkare i verkligheten.. Mer brun är guldig.. Men som sagt, orka ta bra bilder... =P
Insåg dessutom att trots att jag handlade en del grejer idag så handlade jag egentligen bara för 200:- =P Skorna jag köpte igår kostade till slut bara halva priset av dom skor jag egentligen hade tänkt att köpa, och då fick jag liksom resten av dom här grejerna för den andra halvan (minus 200:- då).. Prima! (Ja jag är expert på att rättfärdiga mina inköp)
Nu ska jag slappa en stund innan det blir sängen.. Gym imorgon innan jobbet.. Kämpa kämpa!

Fel rubrik :)

Förra rubriken passade inte direkt ihop med inlägget, haha.. Skulle skriva om den mysiga dagen hemma hos sis idag.. Alltid lika mysigt att komma hem och umgås lite med familjen :) Blev lek och mat och fika och mer lek idag.. Mycket bra dag :)


Mysig dag =)

Köpte ett par nya skor idag.. Mycket nöjd med dom.. Tills jag kom hem och skulle leta upp en bild på dom på nätet.. Då är dom 200 spänn billigare i nätbutiken än vad dom var i den riktiga butiken.. Mööh! Så imorgon tänkte jag lämna tillbaka dom, och sen beställer jag dom på nätet istället.. 200 spänn kan man göra mycket med, haha.. =)
New Lonnie boot
Bilden blev asstor också, men jag kan inte göra den mindre.. Vilka probleeeeem! =)
Ska nog ta och sätta på en film nu tror jag bestämt.. Är inget skoj på tv och jag har mängder med filmer som jag inte sett än.. Ska se vad för skoj jag hittar på.. Tjingeling!

Födelsedag

Idag fyller min kära syster år, så idag blir det kalas.. Är fika runt 14 som är den officiella bjudningen, men jag tar mig friheten och åker dit hela dagen :) Linn kommer och hämtar upp mig snart, och så lånar jag hennes bil medan hon är på jobbet.. Underlättar dagens resa väldans mycket kan jag meddela :)

Men först kan det vara bra att kliva ur sängen.. Blev ingen träning på morgonen, var alldeles för slö för det.. Dåligt!! Måste skärpa mig på den fronten.. Får ta igen det i veckan, det löser sig alltid :) Men nu måste jag gå upp! God morgon gott folk!


Melodifestivalen!

Melodifestivalen får avsluta den här dagen.. Hade glömt att det var lördag och schlager, men min mami påminde mig.. Bra grejer.. =) För det vill man ju inte missa! =)
När vi var ute och gick idag så var det massa löpare runt Råstasjön.. Var väl egentligen inte så konstigt, för det är alltid massa löpare där.. Det konstiga var bara att det såg ut som folk var ute och tränade för nåt långlopp eller så.. Vi fattade ingenting förrän vi såg skylten Råsta runt, 5h.. 5 timmar? Var tvungna att googla på vad som var på gång, och tydligen var det ett ultralopp som heter Råsta Runt där idag.. Runt sjön är det ca 2.1 km, och loppet går ut på att springa så många varv som möjligt på 5 timmar.. IDIOTI! Fy fasiken så vansinnigt jäklans tråkigt att springa runt en och samma sjö fyrtioelva gånger.. Jag skulle ha dött! Hade varit ett kraftprov inför maran dock, men njaaaa!
Vill köpa skor också.. Nya skor, en ny väska och lite jobbkläder.. Med andra ord skulle jag gärna ha en massa massa pengar.. Men icke! Men det löser sig.. Skor blir det inom kort i alla fall.. Alltid nåt.. =)
Marco 73403 dubbel zip sv
Dom här skulle jag vilja ha..
Hittade ett par skor på Nelly också som jag vill ha, men dom finns självklart inte i min storlek i svart.. Blää.. Man kan tydligen inte få allt..
Har dessutom fastnat framför en jäklans dålig film på tv igen, bara för att det är en snygging med.. =) Varför måste snyggingarna vara med i dåliga filmer för kan man ju undra?! =P
Vad gör man inte för lite ögongodis emellanåt? =)
Men nu måste jag kanke ta hand om maten ute i köket innan det är dags för Melodifestival.. Trevlig lördag! =)

Promenad och scones :)

Precis varit ute på långpromenad med Helena.. Riktigt skönt ute!

Nu har vi precis bakat scones så nu blir det varm choklad, nybakade scones och resjakt.. Utmärkt lördag :)


Prima fredag!

Har varit en väldans bra dag idag faktiskt :) Var ju fredag, så det var fredagshoroskop, fredagslåt och fredagsfika på schemat! Sen var vi ju iväg ett stort gäng från jobbet och lunchade med Sofia också.. Mycket trevligt :) Sen gick eftermiddagen väldigt fort.. Innan man visste ordet av var klockan över fem.. Då blev det Vapiano för mig och Helena.. Grundade med en smarrig pasta och en massa skitsnack.. Blev en sväng över till Scandic sen för ett glas vin, och sen blev det en bio på det faktiskt.. Hann dessutom springa på Gustav däremellan också vilken var en trevlig liten surprise :) Vi såg En gång i Phuket och fick oss en del skratt.. Den var helt okej faktiskt :) Avslutade sedan kvällen med att få till Soap en sväng och svänga dom lurviga.. En mycket bra spontankväll där vi gjorde det som föll oss in typ.. Toppen! :)


Törnrosa

Idag känner jag mig lite avundsjuk på fröken Törnrosa.. Jag hade också gärna sovit i hundra år! Var upp strax efter fem och tänkte gå ut och gå.. Kollade på termometern som visade -15.8.. Jag tog världens lataste beslut och gick och la mig igen 8-) Fortfarande jäklans trött nu, trots sovmorgon! Men men, imorgon får jag sova hur länge jag vill :)

Jobb idag.. Lunch med Sofia och aw med Helena sen.. Blir nog en bra dag :)


Tvätt och träningsvärk

Min kropp gör ont.. Det är dock en skön smärta, jag gillar träningsvärk! Dock finns det ju gränser för allting, hahaa.. Armarna skakade fortfarande imorse.. Smart! Efter det har träningsvärken bara växt sig starkare och starkare under dagen.. Hej och hå! Var på gymmet imorse också och körde kondition och mage.. Jag har träningsvärk i typ alla muskler i kroppen just nu.. Awesome, men jobbigt =P
Har nu precis hämtat upp sista tvättomgången från tvättstugan och har landat i soffan.. Imorgon börjar det en ny rekryteringsassistent också, så nu kanske mina dagar med övertid är över, yeeey! =) Så imorgon är tanken att jag ska lära nån annan det jag lärt mig hittills.. Känns lite konstigt att jag ska bli den som kan nu, haha.. Första steget bort från rookie-tiden.. Spännande.. =)
Planen är aw med Helena efter jobbet sen.. Blir ev lite jobb på Friskis på lördag sen, och sen födelsedagskalas för syrran på söndag.. Kommer nog bli en prima helg!
Nu ska jag dock kolla lite på Biggest Loser innan jag stupar i säng.. Fasiken ibland blir jag lite tröt på mina pensionärsfasoner.. Jag är så trött på kvällarna så jag får ju liksom inget annar gjort än att typ laga mat och sova.. Men men, en vacker dag kanske jag också blir social i veckorna, haha! Lättare sen när det blir vår och ljust.. Då jäklar ska det socialiseras.. Och löpas! Palma marathon here I come! =)

Darrig!

Kan man äta gröt med sugrör? Jag är så sjukt trött i mina armar att jag knappt orkar lyfta skeden till munnen!

Har kört ett box-pass med Johanna och min kropp är helt död! Så sjukt härligt! Älskar känslan efter ett riktigt hårt pass! :) Men det känns sådär nu när jag ska försöka få i mig lite energi med mina skakiga armar, haha!


Onsdag

Blev ingen promenad imorse.. Hade ställt klockan, men jag var lite väl trött för att masa mig upp.. Ångrar mig nu, men jag kanske behövde den där extra timmens sömn..

På väg till jobbet nu.. Två grejer på gång i eftermiddag som jag hoppas går bra och blir till allas belåtenhet :)

Har för övrigt insett att jag måste fixa mina naglar igen.. Nu har dom kommit in i en dålig period igen och ser förjäkliga ut.. Inte okej! Vill dock gå till samma tjej som jag gick till sist, men jag vet inte hur sent på kvällarna hon jobbar.. Man är ju inte så flexibel med tider längre, men det ska nog lösa sig :)

Blir ett box-pass med Johanna efter jobbet idag också.. Ser fram emot att få slå lite på henne ;)


Hjärnmos!

Jag är lite trött i huvudet idag känner jag.. Tankeverksamheten går lite långsamt och jag är inte direkt mitt smartaste jag, haha.. Men men, det vänder snart =)
Började dagen med en promenad imorse.. Kallt men uppfriskande.. Är väldigt skönt att komma ut lite på morgonen faktiskt.. Man vaknar till och blir piggare än om man bara kliver upp och åker direkt till jobbet.. Eller jag blir det i alla fall.. Lång dag på jobbet sen, och sen raka vägen hem till soffan.. Festligt värre.. =) Har blivit lite snorig till på köpet också, inte okej! Hoppas att det försvinner illa kvickt!
Fick hem mina nya fina hörlurar idag i alla fall.. Nu kanske man äntligen kan få lite bättre ljud på morgonen =)
Dm är röda och jättefina.. =) Lite stora kanske, men dom verkar sitta rätt bra, vilket innebär att resten av tunnelbanevagnen kanske slipper lyssna på samma musik som mig på morgnarna.. =)
Nu ska jag dock ta och checka ut för idag.. Onsdag imorgon, torsdag på det och sen är det freeeeedag! =)

Födelsedagsmiddag!

Jag är så mätt så jag inte vet var jag ska ta vägen! Har varit och käkat på Kött Kök & Bar i Uppsala med päronen, brorsan och Emmie.. Brollan fyller ju år idag.. Jättefin mat och mycket trevlig kväll :)

Vägen till den trevliga kvällen har dock varit lång.. Jättekonstig dag på jobbet.. Bästa bästa tjejen fick gå imorse av någon ofattbar konstig anledning.. Ingen fattade nåt och allt var bara konstigt.. Dagen fortsatte med massor att göra så den försvann fort.. Skulle skynda mig från jobbet sen för att ta mig ut till Rissne och åka med Emmie till Uppsala.. Glömmer först brorsans present på kontoret, så jag får vänta och springa och hämta den.. Sen är det nåt knas led tunnelbanan så den är assen.. Får istället ta tunnelbanan till Kista dör jag till sist lyckas möta upp Emmie och färden mot Uppsala kan börja..

Men som tur var slutade ju i alla fall dagen på ett bra sätt, så det känns bra! Nu ska jag rulla hem och försöka sova med den här mättmagen.. Känner mig helt uppblåst! Varför slutar man inte äta när man är mätt?? Måste man alltid äta tills man är vid bristningsgränsen?! Maten var för god helt enkelt, finns ingen annan förklaring :P


Bra avslut på veckan

Har varit en bra dag hela dagen idag.. När Mallan hade gått tig jag och Marina en promenad hem till henne, och sen gick jag till gymmet en sväng innan jag gav mig av hemåt igen.. Var en jäklans massa muskelknuttar på gymmet idag.. Bättre tidigt på morgnarna när jag är där, för då är man typ själv :P

Jobb imorgon igen då.. Tänkte gå till gymmet innan jobbet, men det är ingen bra idé på måndagar.. Eller vad sjutton, jag ändrade mig kanske precis.. Blir nog gymmet ändå imorgon.. Brorsan fyller år så sen efter jobbet bär det i alla fall av till Uppsala för lite middag och firande :) Kom just på att jag glömt fixa lite grejer ikväll.. Skit också! Ligger redan i sängen så jag orkar banne mig inte gå upp och fixa det nu.. Får gå upp lite tidigare imorgon bara.. Mööh.. Ska, man kan inte komma ihåg allt..

Nu checkar jag ut efter en mycket bra helg.. Hoppas på att nästa vecka blir en bra vecka också :)


Supersöndag

Sov som ett barn inatt.. Så jäkla utvilad när jag vaknade imorse! Lyckades till och med sova till efter nio idag, wohoo! Blev lyxfrukost med hembakade scones och björnbärsmarmelad :) Sen blev det en promenad med Mallan.. Marina stannade hemma och höll ställningarna :) Nu har vi landat i soffan och degar.. Sjukt bra söndag än så länge :)


Mysigaste kvällen!

Så himlans mysigt att ha brudarna på besök! Vi har ätit tacos, kollat på Melodifestivalen, käkat efterrätt och firat examen med champagne :) Nu blir det filmmys och skitsnack för resten av kvällen :)


Bromma Blocks

Har precis kommit hem efter en sväng till Bromma.. Blev ingen promenad dock, fick sällskap av Dalle istället och då fick jag åka bil.. =) Var till Bromma Blocks först och hängde en sväng.. Jag fick köpt det jag skulle, och så hittade jag en kjol på Vila som fick bli min också.. =) Behöver utöka min jobbgarderob lite, så det var bra.. Skulle behöva köpa en kavaj eller två också, men det orkade jag inte leta efter idag..
Ville ha en svart, men den var så konstig svart så man kunde inte ha den med nåt annat svart.. Så det fick bli en grå till slut =)
Käkade lunch i Bromma Blocks sen också innan vi åkte till ÖB och shoppade loss, haha.. Skulle behövt åka en sväng till Bauhaus också, men det hanns inte med.. Var tvungen att åka hem och städa lite så det är fint när Malin och Marina kommer =) Dock var ju självklart Malins tåg inställt.. Skräll SJ! Så hon kommer lite senare än tänkt, men så kan det gå.. Blir middag och Melodifestival sen.. Myyyys! =D

Lördag!

Jag har sovit så himlans skönt! Det är så skönt att somna när man inte har ställt någon klocka till morgonen efter.. Avslappning!

Ska ta och pallra mig upp snart.. Hade hoppats att det skulle bli massa träning idag, men jag har lite halvont i halsen.. Inte okej! Får nog nöja mig med en promenad tror jag.. Kanske blir en promenad bort till Bromma Blocks för att göra lite ärenden.. Hoppas det inte är dödskallt ute bara..

Blev för övrigt tipsad om att det klassiska tv-spelet Hugo fanns som app.. Sjukt kul, haha! Måste dock öva upp mina skills lite tror jag, för än så länge är jag inge vidare :P


Helg!

Så vansinnigt efterlängtat! Jag ska inte göra ett jäklans jota ikväll.. Nyligen placerat min kära röv i soffan, och här kommer den vara kvar tills det är dags att placera den i sängen.. Tjohej! Var kvar på jobbet till efter 18 idag.. Maaaassor att göra och timmarna räcker inte till! Men dagen har ändå gått bra idag, trots mina typ tre timmars sömn inatt.. Är extremt sugen på popcorn nu, så jag måste nog tyvärr lyfta på röven en extra gång ikväll.. =)
Imorgon kommer Mallan och Marina hit.. Ser fram emot en supermysig lördagskväll! Blir middag och Melodifestivalen och med största sannolikhet en massa skratt och skitsnack hela kvällen lång.. Yeeeey! =D
Måste engagera mig i en del städning och fix och plock imorgon också, men jäklarns vad jag ser fram emot morgondagens sovmorgon =D
Trevlig fredagskväll på er allihopa!

Hemsk natt!

Fy fasiken vilken äcklig natt jag har haft.. När jag gick och la mig igår var allt som vanligt.. Mådde lite konstigt i magen, men det trodde jag var för att jag hade varit så sjukt hungrig efter träningen och sen slängt i mig mat när jag kom hem.. Gick och la mig vid typ 22 men kunde verkligen inte somna.. Kroppen kändes helt svag och magen blev värre och värre.. Fick panik och trodde jag hade fått magsjuka! Försökte sluta tänka på det för att inte tro att jag mådde mer illa än vad jag gjorde, men det gick sådär.. Var upp och skulle dricka vatten och var nära på att svimma i hallen.. Tog mig tillbaka till sängen och försökte somna igen.. Har sen legat och typ hatat min kropp i timmar.. Den har typ domnat bort emellanåt, kallsvettats emellanåt och allmänt hatat mig.. När klockan var två och jag inte hade kunnat somna än mailade jag chefen och förvarnade att jag kanske inte skulle komma idag.. Lyckades på nåt vis somna sen, och nu verkar jag må bra igen! Helt galet! Ska hoppa in i duschen nu och se hur kroppen reagerar på det, men det verkar kunna bli jobb idag i alla fall.. Toppen :D


Produktiv dag

Ja det känns som att jag hunnit med mycket idag.. Var ute och gick imorse, har får mycket gjort på jobbet, var på gymmet och körde kondition och mage med Johanna efter jobbet, gick och handlade mat efter det, och är nu på väg hem för en dusch och lite middag.. Bra dag :) Ska bli skoj att komma hem och se hur fint det är i mitt kök också.. Har fått bilder av Stefan, så jag vet att det är fint i alla fall :D


Djupfrysta ben!

Jäklarns vad kallt det är ute idag! Hade -14,7 imorse när det var dags för morgonpromenad.. Kom hem uppfriskad men med ben kalla som värsta Antarktis.. Men en varm dusch så ska väl det ordna upp sig :)

Idag ska jag få fint i mitt kök också! :) Min skitfula lampa över diskbänken ska bort! Den ersätts med en täckskiva (så man slipper se dom fula skruvarna under skåpen också) och spotlights.. Kommer bli så bra :) Får nog fler eluttag också så jag kan ta bort den fula skarvsladden.. Toppen! :)


1a februari 2012

Februari redan.. Tiden springer iväg, det är helt galet! Idag har varit en bra dag.. Började med ett pass på gymmet, och sen har jobbdagen bara försvunnit.. Hade möte med chefen idag om min framtid, haha.. Nej men snart är det dags att gå från rekryteringsassistent till rekryterare, och det känns väldans skoj :) På väg hem från jobbet sen insåg jag att jag nog fortfarande är lite trött dock.. Kunde för mitt liv inte komma på vilken veckodag det var! Tänkte hur länge som helst men fick till slut kolla på mobilen för att försäkra mig.. Smart! :)

Nu blir det dock sova här! En hel del att stå i imorgon också, och sen ska det tränas med Johanna efter jobbet.. Prima torsdag :)


RSS 2.0