Ännu en månad..

Imorgon är det juli, vilket betyder att ännu en månad är på väg att ta slut. Jag har haft en bra helg så avslutet på juni har jag väl inget att klaga på =)
 
I fredags så körde vi femkamp på Gröna Lund. Var fint väder och blev en riktigt rolig kväll. Mitt lag, som bestod av mig och Hasse, kom näst sist i femkampen, men jag var glad ändå. Jag vann choklad =)
 
 
Kvällen blev sen både längre och hårdare än planerad, men den var jäkligt skoj! Slutade på East med drinkar och skitsnack. Mycket festligt =)
 
I lördags var det loppisdags. Mamma kom hit och vi packade in oss som värsta familjen Tykon i bilen. Blev av med en hel del skit dock så det var en lyckad sväng får jag allt säga.
 
 
Åkte med hem till päronen på kvällen sen och umgicks lite med dom. Idag var det sen dags för kalas. Ebba fyller två år i veckan så idag firades det med tårts och paket =) Var full rulle på ungarna vill jag lova. Fick äntligen träffa lilla Line också, så jäklans söt liten unge!
 
 
Åkte en sväng till brollan efteråt också för att kolla på en bil. Med lite tur blir jag kanske bilägare inom den närmsta framtiden. Det vore ju fantastiskt =) Fick träffa lilla Max en sväng också, denna helt fantastiska lilla unge!
 
Har nu parkerat mig hemma i soffan och känner att kvällen kommer spenderas här. Imorgon måste jag plocka och snygga till lite här hemma, och sen måste jag packa igen! På tisdag bär det iväg ut på dom svenska vägarna igen. Vi börjar med Göteborg, och sen är det för tillfället lite oklart vart jag kommer spendera resten av veckan, men det ger sig nog allt efter som =)
 
 
 

Arbetsbefriad torsdag

Jag har än så länge haft en väldigt bra sommar. Jag njuter av ledigheten och känner att det är väldigt skönt att för en gångs skull vara på hemmaplan en sommar och vara ledig. Det ger tid till att umgås med vänner, njuta av vädret och göra saker man inte har tid med annars. Ibland kommer dock den oifrånkomliga pengapaniken och förstör mitt humör. Den kom imorse, av någon anledning. Jag bara såg pengarna rinna mellan fingrarna och funderade på hur det hela egentligen skulle gå ihop. Men, som på beställning så fick jag ett samtal imorse och ska nu iväg på jobb i nästa vecka. Är inget långvarigt och fast jobb, men det är jobb som innebär drygt heltid en dryg vecka i sträck, och det innebär att det faktiskt kommer in lite pengar den 25e. Det lättade min pengapanik och jag återgick med en gång till att njuta av att ha en massa tid. Idag ska jag roa mig med småfix hemma, bland annat ge lite kärlek och omtanke till min gamla cykel. Ikväll blir det en sväng till Grönan igen, The Script spelar.

url.jpg

Kommer nog bli en bra torsdag =)

Förrådsrensning!

Nu har jag gått igenom dom sista kartongerna nere i förrådet, och det har rensats och slängts och rensats lite till. Jag har rensat bort massor, slängt en hel del och gång på gång blivit mer eller mindre rädd för mig själv när jag insett vad jag har sparat på för skit år ut och år in. Hade gärna rensat bort ännu mer, men jag kan ju inte göra mig av med allt jag äger =)
 
 
Det här är loppisskörden. Har dessutom ett par bord, några hyllor och lite annat smått och gott kvar nere i förrådet som ska med på lördag när min kära mor kommer hit och loppisar med mig =)
 
Håller på och tvättar samtidigt också, nu jäklar ska här göras nytta! Ska ta och träna nåt sen, får se om det blir en sväng till gymmet eller om jag går ut och springer eller hittar på nåt annat festligt. Ikväll blir det häng hemma hos Josse. Tacogratäng och filmmys, fantastiskt =)
 

Gröna Lund m.m.

Den här veckan har börjat bra. Igår började jag rensa i förrådet, och oj vad jag hittar grejer. Jag har så mycket saker som jag verkligen inte behöver! Har inte hunnit gå igenom allt än, men jag har redan slängt typ en hel banankartong med grejer, fått ihop 4 banankartonger med loppisgrejer och hittat några hyllor, ett bord, en spegel och lite annat smått och gott som jag ska göra mig av med. Imorgon ska det tydligen regna så då blir det mer rensning. Kommer bli fantastiskt att få lite utrymme i förrådet och bli av med all skit!
 
Jag och Josefine tog en spontansväng till Gröna Lund igår kväll sen. Var så otroligt fint väder så det var väldigt mysigt. Sprang på Josie där också. Henne har jag inte sett på år och dar så det var väldigt skoj =) Jag inser ju varje gång jag är på nöjesfält att jag är fruktansvärt höjdrädd, lätt får dödsångest och inte kan kontrollera mina skrikreflexer, men jäklar vad skoj det är!
 
Idag släpade jag mig ut på en löprunda. Insåg dock rätt snabbt att det var sjukt varmt ute och att min kropp inte riktigt var van vid att anstränga sig i den värmen, så det blev en liten kombinerad löprunda och promenad. Var i alla fall hur skönt som helst, älskar sommaren! Åkte sen ner till St Eriksplan där jag mötte upp Marina för en lunch i solen. Var en väldans trevlig uppladdning inför kvällens jobb sen. Stängde i Farsta ikväll. Är ju lite ringrostigt att jobba på Friskis nu, men det kommer tillbaka snabbt =)
 
Nu när jag sitter här i röran av kartonger och skit i lägenheten så känner jag nästan att det vore skönt om det regnade imorgon, för då kan jag liksom lika gärna vara inne och fortsätta rensa så det blir klart nångång. Är det soligt drar det ju lite mer att vara ute och njuta av den då istället för att hänga i förrådet och inne i lägenheten. Sen kan det få bli sol till på torsdag igen, för då är det dags för Grönan-konsert!

Midsommarhelgen 2013

Jag har haft en jättemysig midsommarhelg mestadels bestående av en massa familjemys. I torsdags kväll åkte jag hem till syrran och i fredags morse åkte vi sen ut till Urö utanför Norrtälje där Peppes syster med familj har köpt stuga. Vi hade en mysig midsommarafton där med fint väder, dans runt midsommarstången, bad, god mat och en massa lek och stoj.
 
 
Eller ja, några dansade...
 
 
Och några tittade på =)
 
 
Erik badade en hel del kan man säga. Han har inga som helst hämningar den där ungen, och han älskar att bada =)
 
 
Jag lyckades ju inte bada, jag är en jäklans badkruka! Det har jag fått från pappa =) Har inte badat i svenska vatten på många år, det blir ju liksom aldrig tillräckligt varmt...
 
Kom hem i lördags och fick finbesök på kvällen sen. Blev dock en väldigt lugn kväll med mycket skitsnack och lite filmhäng. Har haft en riktigt lugn och skön förmiddag idag också. Käkade frukost i hundra år och tog sen en promenad i "solen". Jag hade bestämt att det skulle vara sol idag, men nånstans blev det någon miss i kommunikationen mellan mig och vädret, för det var inte mycket sol här hemma i förmiddags. Åkte hem till päronen på eftermiddagen sen, och där var det sol i alla fall. Alltid nåt =) Brollan och Emmie var där också, så idag har jag fått hänga en massa med den här lilla godingen
 
 
Han är rätt söt den där lilla Max =)
 
Nu har jag kommit hem, tagit en dusch ich landat i soffan. Tror dock bestämt att det är dags att sova lite snart. Jag har inte en enda grej inbokad i veckan än så länge, jag hoppas dock på att det kommer ut lite jobbpass på Friskis så jag har nåt att roa mig med. Jag har gett mig själv i uppdrag att ta tag i mitt förråd också. Jag måste rensa! Kommer bli lite stökigt i lägenheten ett tag, men det får det vara värt. Ska plocka upp åda för låda där nerifrån och sortera i släng, loppis och spara, och inget som inte är spara ska nånsin få hamna nere i förrådet igen. Jag sks rensa skoningslöst! Men först ska jag sova..
 
 
 
 
 
 

En tisdag i juni

Jag har fortfarande inte riktigt förstått att det är sommar redan. Det är midsommar på fredag, vilket ju innebär att det är mitt i sommaren. När ska jag landa och förstå det? Vore ju trist att missa halva sommaren bara för att jag inte fattar att det är sommar.

Förmiddagens äventyr idag kändes helt okej. Alltid lite nervöst och väldigt svårt att veta, men kändes som sagt okej. Mer än så kan man väl inte begära. Tog en snabbis förbi Solid och hälsade på Felix också när jag ändå var där. Blev ingen träning dock, dels pga tidsbrist eftersom jag skulle vara i Solna kl 13, och dels pga att jag har fastedag idag och alltså inte så mycket energi till hårdträning.

Sitter hemma nu och har avnjutit ett fantastiskt mellanmål bestående av två riskakor och en kopp te :) Kvällen ska ägnas åt att tvätta och förbereda mig inför första jobbpasset på Friskis på väldigt väldigt länge.


Idag ser framtiden ljus ut

Den här veckan har börjat riktigt bra. Det började faktiskt redan igår kväll. Jag hade gått och lagt mig och nästan somnat när jag får ett mail. Har sökt ett jobb tidigare som jag verkligen skulle vilja ha, och igår kom mailet med en intervjuinbjudan. Jag har varit på intervju för samma företag tidigare, men på en annan av deras anläggningar. Då hade jag inte ens gått klart min utbildning och hade inte mycket erfarenhet att komma med, så den gången gick det inte hela vägen. Den här gången har jag lite mer att komma med och jag känner mig lite säkrare på mig själv, så nu är det till att hålla tummarna och se hur långt det går. Intervjun är imorgon bitti.
 
Imorse var jag på intervju på en eventbyrå, och den verkade gå bra. Hon verkade gilla mig och nästa steg är att boka in ett "test-event" där jag är med så jag får se hur det är och så dom får se hur jag är in action. Kul! Efter det var jag till Springtime-kontoret och lämnade ifrån mig bilen och lite andra grejer som jag hade hemma. Hade ett litet avstämningsmöte efter Vårruset och även ett kort möte med Lotta om hösten och Portugal. Jag har varit väldigt velig med hösten och med vad jag ska göra och så, så nu har dom hittat nytt folk som ska ner och jobba där i höst. Känns trist att inte få komma ner och träffa alla där och jobba där nere, fast samtidigt känns det ganska bra. Jag tvivlar inte på att jag kommer hitta nåt annat skoj att göra till hösten. Avslutade sen min dag på språng med att skriva kontrakt på Academic Work för jobbet på Ticnet.
 
 
Nu har jag precis fått i mig lite mat och inväntar lite fikasällskap här hemma. Ska bege mig ut på en promenad eller en löprunda sen tänkte jag, för att suga åt mig lite av solen. Jag må ha varit på språng hela dagen, men jag har inte sett mycket av solen =)
 
Imorgon börjar dagen som sagt med jobbintervju, fortsätter med ett annat möte lite i samma anda och avslutas med tvättstugan. Det där sista hade jag ju gärna sluppit, men min tvättkorg svämmar över så jag kan nog tyvärr inte skjuta upp det längre. På onsdag ska jag jobba på Friskis och på torsdag bär det nog av hemåt för midsommarfirande. Ja, en helt oplanerad vecka vände ganska snabbt och blev fullbokad. Jag gillart!
 

Hemma på obestämd framtid

Idag ska jag packa upp mina väskor, och jag ska inte packa dom igen. Inte idag, inte imorgon och inte dagen efter det heller. Nej jag ska faktiskt befinna mig på hemmaplan ett tag framöver nu, närmare bestämt på obestämt framtid. Det känns faktiskt ganska så skönt. Just nu i alla fall. Idag när jag har packat upp resväskan ska jag lägga ner den i förrådet, där har den inte varit på väldigt väldigt länge.
 
Igår kväll var jag ner en sväng på stan och hängde med Josefine, Hasse och lite annat folk. Vi hamnade på Trädgården på Söder, ett rätt ballt men mycket märkligt ställe. Det är som en stor ungdomsgård, med enda skillnaden att folk är lite äldre och du kan dricka alkohol utan att bli utslängd och hemskickad till mamma och pappa. Väldigt alternativt klientel, men det var ändå en rätt trevlig kväll =) Den slutade tidigt dock, för efter två öl slog tröttheten till och det var bara att bege sig hemåt sängen.
 
Tror att det är dags att dra igång nån popig musik nu och börja packa upp. Hey ho lets go!

Fjällsemester i Hemavan

Vi har haft så fullspäckat schema här hos Maja så jag har inte hunnit skriva nåt här. Det har varit ett par helt underbara dagar här uppe i Hemavan. Det är väldigt intressant att liksom hamna i en helt annan verklighet mot vad jag i vanliga fall är van vid. Här låser man aldrig dörren hemma, man lämnar bilen med bilnyckeln i på parkeringen, man är mer ute än inne... Jag inser ganska snabbt att jag aldrig skulle klara av att bo så här under en längre tid, men det är helt fantastiskt att få göra det så här ett par dagar. Första middagen vi fick här när vi kom hit i tisdags var dagsfärsk fisk som Joakim (Majas sambo) och hans kompis hade varit ute och fiskat upp. Det är inte mycket som slår det =) Har massa bilder från våra äventyr i onsdags och torsdags också, så ska försöka få med lite här.
 
I onsdags tog vi oss upp på fjället och vandrade Drottningleden.
 
 
 
 
 
Vi hittade lite snö också. Inte varje dag man kastar snöboll i juni =)
 
Efter den promenaden gick vi hem och packade med oss lunchgrejer för att sen bege oss iväg till en fors nånstans i närheten och käka lunch ute. Heller inte varje dag man tillagar sin lunch ute i det fria över öppen eld =)
 
 
 
 
 
Avslutade onsdagen med spelkväll hemma hos Maja och Joakim sen. Vi spelade nån version av Med andra ord, och jag vann varje omgång =D Körde i lag och det var alltid mitt lag som vann. Jag var en väldigt ödmjuk vinnare....
 
Sitter uppe nu och faktiskt njuter av att det ösregnar ute. Vi har haft tur med vädret och haft ett par fantastiska dagar här, och idag ska vi börja bege oss hemåt Stockholm igen. Orkar inte sträckköra så vi mellanlandar hos Josefines föräldrar i Östersund inatt, och sen åker vi resten av biten hem till Stockholm imorgon. Resten av gänget sover fortfarande, men verkar som dom börjar vakna till liv.
 
Lägger ut bilderna från gårdagens äventyr senare =)
 
 
 
 
 
 
 
 

Höjden av tristess

Flyget är försenat. Jag sitter på Arlanda och har fruktansvärt tråkigt! Än så länge är det 40 minuter försenat, och jag hoppas innerligt att det inte blir mer. Resten av gänget är på hotellet redan och umgås, och jag sitter här och glor. Yey! Har i alla fall fått en god smoothie och en smaskig macka till middag här, alltid nåt. Drack en smoothie som hette Iron man, och min förhoppning är att jag blir vad jag äter (eller dricker i det här fallet).


Träningsvärken från helvetet!

Jag har helt vansinnigt ont i varkenda liten muskel i hela min stackars kropp! Jag har varit fruktansvärt dålig vad gäller träningen nu på sistone, så gårdagen tog hårt. Vi hade ledardag med Springtime igår, och jag körde tre pass igår förmiddag. Det känns idag. Började med en timmes yoga med Malin Berghagen, fortsatte med en timmes fighting med Jörgen Kruth och avslutade med en timme crossfit med Byffe. Min kropp tycker inte om mig idag, men det är faktiskt ganska så skönt med träningsvärk. Det ska kännas att man gjort nåt =) Efter det gick vi till Humlegården och käkade lunch ute i solen, och sen blev vi kvar där. Var så fint väder så det blev ingen mer träning utan det blev solhäng istället. Riktigt trevligt =) På kvällen sen var det mat och mingel på kontoret innan vi begav oss tillbaka till Nalen där det var dansshow för hela slanten. Hade en riktigt bra dag igår och en riktigt bra kväll. Den slutade väl kanske inte som tänkt, men ibland händer grejer man inte riktigt räknat med.
 
Dagen idag har varit riktigt mysig den också. Varit en riktigt slö bakisdag, minus bakisheten. Jag har mått prima idag =) Har precis packat väskan igen och är nu redo för att bege mig norrut igen. Flyget går 20.50 och jag ska snart hoppa in i taxin och bege mig mot Arlanda. Imorgon går årets sista VårRus av stapeln, och det i Östersund. Känns vemodigt på nåt sätt, haha. Men nya utmaningar är på intågande, så livet fortsätter väl även efter detta =)

Sommar i Sverige

När det är sånt här väder så är Sverige väldigt fint måste jag säga. Idag har varit en sån där dag när jag mest bara har njutit och varit allmänt lycklig hela dagen. Inte för någon speciell anledning egentligen, utan mest bara för att. Det har varit sol och jag har varit ledig. Jag har träffat Linn en snabbis, vi tog en glass och snackade lite skit vid Solna C, och sen tog jag en cykeltur ner till stan för att gå på jobbintervju på Ticnet. Intervjun gick alldeles utmärkt och jag är nu ett extrajobb rikare och kommer få turnera lite mer i Sverige nu i sommar. Som det ser ut nu så kommer jag bland annat att jobba på ett par av Gyllene Tiders konserter, på Pride-festivalen och på Stockholm Music and Arts. Ser fram emot det, tror att det kan bli skoj. Ska dessutom på ännu en jobbintervju nästa måndag. Skickade in en spontanansökan till ett eventföretag igår, och imorse fick jag en intervjutid. Vi får väl se var det leder, men det är kul när det händer grejer ändå. Efter intervun hann jag med att ligga ute lite och njuta av solen nån timme. Så himla skönt! Låg på en filt i gräset och bara njöt av hur skönt det var att det var soligt och att jag hade all tid i världen att bara ligga där och slöa. Underbart!
 
Jag har börjat inse att många av mina blogginlägg blir ganska osammanhängande och hoppiga i texten. Jag skriver liksom samtidigt som jag tänker och då blir det lite knasigt ibland. Jag gör ju liksom allting på samma gång och har inte riktigt fokus på bara en sak i taget. Att försöka skriva samtidigt som tv:n är på, samtidigt som jag pratar med folk på facebook, samtidigt som jag smsar, samtidigt som jag tänker på vad jag ska göra imorgon, samtidigt som.... Ja, lite så går det till, och då blir det inte alltid bra. Men som tur är så är det ingen som behöver bedömma min meningsbyggnad, min röda tråd, min grammatik eller mina ordval här. Jag skriver precis hur och vad jag vill, så det kommer nog fortsätta att vara lite språkliga fel och mindre välskrivna texter som dyker upp här. Jag bjuder på det.

Senaste dagarna

Det har gått i ett nu dom senaste dagarna, så jag har inte riktigt hunnit med att dela med mig av allt. 17 av 18 Vårrus är genomförda, och separationsångesten är ett faktum. Vi var ut och käkade i Umeå i tisdags efter Vårruset och sa redan då tack och hej till två i gänget som inte ska med till Östersund nästa vecka.
 
 
Blev lyxdrink dagen till ära, så fantastiskt god!
 
Hade en rätt skoj kväll dagen innan i Luleå också. Man är rätt trött på kvällarna, och således ganska så lättroad. Blev "efterfest" på mitt hotellrum efter middagen och vi roade oss med gamla hederliga skuggfigurer.
 
 
Vansinnigt lättroade, men jag skrattade så jag grät typ.
 
I onsdags sen så bar det av från Umeå mot Östersund, där jag skulle ställa bilen och ta flyget hem till Stockholm sen. Var ju inte direkt motorväg emellan dom städerna om man säger så. Det är skogsvägar som ser ut som att dom inte bär nånstans annat än till skogstrollen typ. Det är otroligt fina landskap måste jag säga, men all skog och alla sjöar och så, men oj vad jag inte skulle vilja bo där uppe.
 
 
Mötte upp Andreas i Östersund, han hade kört lastbilen dit och skulle åka med samma flyg som mig, så vi passade på att ta en lunch i Östersund innan vi åkte till flygplatsen. Fantastisk dag att vara i Östersund, eller? Vi hamnade mitt i studentfirandet och det var studentflak och studenter överallt, och ösregn. Tyckte lite synd om dom stackars studenterna, men dom verkade vara på rät bra humör ändå =) Östersund var faktiskt en ganska så mysig stad måste jag säga. Såg ju inte jättemycket av den, men centrumet var riktigt mysigt.
 
Idag har jag och Josefine varit på fiskspa. Hon fick det av mig när hon fyllde år, och nu var det dags. Jäklar vad obehagligt det var i början! Vi var som två små fjortonåringar som bara satt och fnissade. Det kittlades nåt helt fruktansvärt dom första typ 5-10 minutrarna, men sen började man vänja sig. Till slut så kändes det mest som att fötterna hade somnat och det pirrar sådär lite i dom.
 
 
När vi hade spaat klart mötte vi upp Jens och Hasse som satt i Pålsundsparken. Blev grillat till lunch och lite kortspel där i solen. Var helt underbart ute idag ju! Satt där till typ halv sju innan jag hoppade upp på cykeln och begav mig hemåt igen. Cykla är väl också helt underbart förresten. Jag har kommit på att jag älskar att cykla! Skulle dock behöva byta bakdäcket tror jag, tror att jag har pyspunka på det, men annars är min tantcykel alldeles perfekt =)
 
 
 
Tänkte att jag skulle städa och fixa lite här hemma när jag kom hem sen, men det blev inte riktigt så. Jag käkade middag och sen fastnade jag framför datorn och sökte jobb. Det kan man ju göra i evigheter! Dock tänkte jag att jag faktiskt skulle försöka njuta av att vara lite ledig nu i juni efter Vårruset är slut. Kommer knappt ihåg när jag var lite ledig och på hemmaplan en sommar senast. Bra plan, jajjemän!
 
 

Vilken kväll!

Det har varit så himla kul att få hänga lite med Angelica igen! Vi ses alldeles för sällan, men när vi väl ses så är det som att vi hängt jämt. Hon är en fantastisk människa =)
 
 
Vi var på brännbollsyran först igår. Vilket jäkla evenemang! Hur många lag som helst och hur mycket folk som helst, det är ett under att allt funkar. Vi satt och snackade skit och kollade på brännboll ett par timmar, vilket var väldigt skoj fram tills det började regna. Vi tänkte att det skulle  vara en kort skur, så vi satt kvar ute trots regnet. Det regnade i typ 2 timmar, vi blev genomblöta. Men det var varmt i alla fall, så det gjorde inte så mycket =)
 
Kvällen avslutades med fest a la student. Jag hade så jäkla kul! Jag har ju liksom inte riktigt haft det där studentlivet med korridorsfester och galenskap, men igår fick jag uppleva lite av det livet =) Det går in väldigt många människor på väldigt lite yta, bara man vill.
 
 
 
Nu sitter jag på Waynes i Umeå och har precis käkat lunch. Ska nog ta och packa in mig i bilen snart och bege mig uppåt Luleå. Kanske ska festa till det med att städa bilen lite idag också. Ser ut som ett bombnedslag på passagerarsidan =P
 
Imorgon ska jag äntligen få fixa mina naglar också. Fanns ju inte en endaste liten ynka tid på nån av alla hundrafemtioelva salonger i den här stan den här helgen, så då bokade jag en tid på en salong i Luleå istället =) Så imorgon får jag fina naglar innan det är dags för jobb igen. Yey =)
 
Har dessutom kommit på att jag inte alls är arbetslös när Vårruset-turnén är slut. Jag har ju faktiskt Friskis, och även om jag inte har så många pass inbokade där så har jag ändå ett jobb. Jag är inte arbetslös. Kändes riktigt bra när jag kom på det faktiskt. Allt kommer lösa sig =)

Skön helg

Jag kände till en början att det var lite drygt att jag inte skulle hem i helgen och att det var jobbigt att vara borta länge, men nu när helgen är här och jag är på plats känns det jäkligt skönt. Har ju tenderat att bli mer eller mindre stressad när jag kommer hem på helgerna för att det känns som att jag har massa att stå i, men den här helgen är bara ett enda stort lugn. Jag är ledig tre dagar i sträck, och jag är inte hemma så det finns inte ett enda måste. Jag bor på hotell, får rummet städat, sängen bäddad och frukosten serverad. Jag gör precis det jag vill på dagarna. Underbart! Ligger och drar mig i sängen nu men ska ta och gå upp till frukosten snart. Umeå bjuder på fantastiskt sommarväder även idag, så jag ska åka iväg och bada och sola en sväng med Joel och Carro sen. Älskade sommar och älskade lediga helg!


Fredag i Umeå

Jag har precis landat i min hotellsäng efter en väldigt trevlig kväll på stan här i Umeå. Blev en burgare och en öl på Allstar med Joel och Carro, och sen kom Niklas (som jag lärde känna nere i Portugal) och hans kompis förbi. Kul att träffa honom igen :) Allstar är tydligen the place i Umeå, så sen kom Malin Skoog förbi också. Riktigt skoj att se lite kända ansikten i en för mig helt okänd stad. Dom satsade på att köra loppet ut ikväll, men själv tog jag beslutet att gå hem och sova istället. Schemat är fullspäckat imorgon så jag passar på att sova ordentligt inatt. Eller så ordentligt det går, bor på ett hotell mitt i stan, och tvärs över gatan ligger ett uteställe som dunkar musik för fullt. Inte bara skönt att bo mitt i stan... Men jag är inte bitter, jag känner mig rätt nöjd med livet för tillfället :)


RSS 2.0