På tåget..

Åkte med brollan till Uppsala efter jobbet för att besöka gamla farmor för lite socialisering och matintag.. Har varit en mycket trevlig kväll måste jag säga, och väldigt god mat :) Förstår inte att farmor är 91 år, hon är ju som värsta krutkärringen! Bara hoppas att det ligger i generna så man själv är lika pigg när man är gammal :) Än så länge går faktiskt samarbetet med SJ bra också, hör och häpna! Vågar knappt tänka den tanken dock, för det är en bit kvar till Sthlm så det kan hända mycket än :/ Men jag håller tummarna för att resan fortsätter så här, för nu längtar jag allt hem lite.. Så drygt med t-banan också och att jag måste byta vid Fridhemsplan, men det är bara att suck it up, förr eller senare kommer jag hem :)


Morgonmotion

Idag kändes det som att kroppen hade lite mer energi än vanligt på morgonen, så jag passade på att köra en löprunda istället för min vanliga promenad.. Gick helt okej faktiskt för att inte ha sprungit innan frukost på evigheter.. Gick ganska långsamt, men det kändes bra.. Det roliga är ju dock att min långsamma tempo nu är som mitt snabbaste för typ ett halvår sen kanske :) Fick hem min bikini som jag beställde av Linn igår också, så nu hoppas jag att jag snart får anledning att använda den :)


Planering

Jag vill verkligen verkligen åka på semester! Kollade idag vad det skulle kosta att hänga på Helena, Tove och Carro till Grekland i slutet av augusti, men det var inge vidare billigt.. Dock var Karin sugen på att åka på solsemester med mig, och det var Dalle också, så jag hoppas att jag får nåt sällskap på resan :) Imorgon blir det middag hos farmor också så där spontant.. Tänkte åka dit på lördag, men då var hon inte hemma.. Däremot skulle brorsan och Emmie dit på middag imorgon, så då passar jag på att hänga på då :) Är för övrigt en mycket bra vecka att ha Helenas bil på lån.. Parkeringsautomaten är nämligen tillfälligt avstängd.. Ypperligt! :)


Julis sista söndag

Sov hur länge som helst imorse! Somnade före 23 igår och sov till strax före 10 imorse.. Så jäkla välbehövligt!! Tog en slapp morgon och käkade frukost framför tv:n.. Var dags för träning efter det och idag blev det en löprunda runt Lötsjön med lite intervaller.. Går att göra en 6km-runda sjukt jobbig kan jag meddela! Körde ett 15min styrkepass för armarna hemma sen, och nu är jag färdig för idag 8-) Ska hoppa in i duschen snart, käka lite lunch efter det och sen bege mig ut till mamma och pappa en sväng.. Grillat till middag och lite umgänge med familjen lockar den här molniga söndagen :)


Slapp lördag

Gav upp efter ett tag när molnen hade intagit himlen och det blev lite kyligt.. Passade på att göra lite ärenden då istället.. Blev en sväng till Bromma Blocks där jag fyndade en del.. Hade ett presentkort på Intersport från Friskis så jag fick med mig ett par snabba skor hem därifrån.. Kostade egentligen 900:-, men jag betalade 220:-.. Bra pris! :) Blev ett par bikinitrosor från Stadium också, och dom kostade mig inte en krona eftersom jag hade en Wrapp-kupong.. Gratis är gott :) Fick även tag i en löparryggsäck på Dechathlon, så nu hoppas jag kunna komma igång och springa hem från jobbet lite mer.. Kommer se sjukt snabb ut 8-) Solen kom tillbaka efter ett tag dock, så när jag var klar med dom grejerna gick jag ut och la mig i solen igen :) Nu har molnen kommit tillbaka så nu är jag inne igen.. Ska ta och laga lite mat snart och sen blir det nog slappt ikväll..


Skitmoln!

Var kom alla jäkla moln ifrån? Skulle ju inte vara ett moln på himlen på hela dagen?!?! Jäkla skitsommar säger jag bara.. Jag måste åka på semester, det här håller inte!


Effektivitet

Man hinner mycket när man går upp före fem på morgonen :) Jag har åkt tur o retur till Arlanda, tagit en dryg timmes morgonpromenad, handlat mat och plockat undan lite tvätt.. Nu ligger jag på en filt vid vattnet och slappar i solen, och klockan är inte ens tio än.. Gött!


Mitt i natten..

Det är lördagsmorgon, jag är ledig, klockan är 6 och jag är vaken.. Hmm.. Gick upp strax före fem för att skjutsa semesterfiraren Helena till Arlanda.. Var längesen jag hade sån jäkla lust att bara stövla in där till första bästa biljettdisk och köpa första bästa biljett till solen.. Fy fasiken så välbehövligt det hade varit!! Men icke, inte den här gången.. Ska istället ut och gå nu tänkte jag.. Jag och alla festprissar som är på väg hem från efterfesten, kan inte tänka mig att det kommer vara så många andra ute så här dags :)


Förvåning..

Så kan det gå när det går lite fort.. Fick hem träningsbyxorna idag som jag beställde igår, och blev väldigt förvånad när det låg ett par adidasbyxor i paketet.. Var ju helt säker på att jag hade beställt dom där Nike-byxorna som jag la ut bild på här tidigare.. Fråga mig inte var det kom ifrån, för dom byxorna finns ju inte ens på sportamore.. Bra tänkt! Men dom här blev bra dom med, var ju faktiskt dom här jag beställde när jag dubbelkollade det hela..
 
 
Dom är väldigt sköna i alla fall, och dom ska nog få sigen premiärtur imorgon bitti.. Nu ska jag nog leta på nån festlig film att döda den här kvällen med.. Ska upp och skjutsa Helena till Arlanda imorgon bitti så det blirlugna puckar ikväll.. Är inte så pepp för att göra nåt ändå direkt, så det är lika bra..

Fredag, sol och... fail...

Ibland tar inte livet dom vändningar som man kanske skulle önska, och det suger.. Rejält.. Går inte att göra nåt åt dock, bara försöka vara stark och använda den negativa energin till något produktivt.. Det ska gå!


Ännu ett inköp

Blev ett till inköp nu på morgonen.. Den här morgonen blev det en anatomibok, nu jäklar ska jag lära mig ett och annat! Om jag kommer iväg på den där utbildningen i NYC så kan det ju vara bra att ha koll på lite engelska termer också, så jag köpte en engelsk bok.. Nu hoppas jag bara att den är pedagogisk också så jag fattar grejen :)


Internetshopping

Inhandlade ett par nya powerwalk-byxor igår lite spontant sådär :) Insåg att man typ kan se rakt igenom dom jag använder nu 😲 Har dock haft dom i typ 5 år, köpte dom när jag jobbade på Team Sportia, så det var kanske dags att byta upp sig :) Beställde dom igår morse och fick ett mail typ vid lunch att dom hade skickat som.. Utmärkt service! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_50123509e087c32552000949.jpg" class="image">


Skansen

Har haft ett riktigt bra dygn med mitt finbesök! Hade till och med vädret på vår sida idag, helt fantastiskt! Var längesen jag var på Skansen, men vi hade en mysig dag där idag.. Hugo tyckte dock att det som var mest spännande med hela dagen var att åka tunnelbana :) Jag gav mig ut på en löprunda när gänget hade åkt hem, och nu sitter jag här på golvet framför tv:n och undrar hur jag ska orka in i duschen.. Hmm.. Men det är väl bara att ta den berömda tjuren i hornen och göra det!


24 juli

Dagen på jobbet har gått otroligt långsamt idag.. Det är knappt nå folk på kontoret och det är väldigt lite att göra.. Dagen igår gick rätt fort ändå, men inte dagen idag.. Men men, tog mig igenom den i alla fall, och nu är dagen snart över.. Åkte hem och såg till min glädje att jag äntligen fått likadana handtag på alla fönster efter bytet, vilken lycka! Förhoppningsvis har dom fixat med tätningen i det ena fönstret också, för då är allt klart liksom, och det vore ju festligt värre :) Sis och ungarna ramlade sen in och det blev fullt ös här hemma :) Hugo babblar konstant och lilla Erik befinner sig inte på samma ställe i längre än 3 sekunder typ.. Dom var lite uppe i varv båda två när det var dags för läggning, men lite sömn blir det nog allt :) Själv är jag glad att jag har en så jäklans skön soffa och att jag fick nya persienner när dom bytte fönster, för när man har finbesök så får man sova på soffan :) Ska bli superfint väder imorgon så jag håller tummarna för att det blir en utmärkt dag på Skansen :)


God natt

Klockan är inte mycket, men jag ligger redan i sängen.. Kände mig lite seg, så varför stanna uppe längre än nödvändigt.. Blir nog till att läsa några sidor i min eminenta bok först innan det är dags att sova :) Imorgon börjar dagen med ett litet äventyr, ska bli spännande.. Sen blir det jobb, och efter jobbet får jag finbesök! Sis och mina favvograbbar kommer hit imorgon kväll.. Har tagit en semesterdag på onsdag för då blir det en tur till Skansen med gänget.. Ska bli riktigt fint väder på onsdag så det kommer nog bli en perfekt dag :)


Toppen!

Det hör gillar en kycklingälskare som jag! Blir nog två vändor till Ica Maxi innan den här veckan är slut skulle jag tro 8-)


...

Har dessutom glömt att sätta på mig mina ringar och min klocka idag.. Fail!


Dålig start..

Idag var inte en bra dag att missa tunnelbanan med en millisekund! Inte för att jag kommer försent till jobbet eller för att jag missar nån annan tid, utan enbart för att jag hade bestämt mig för att ta just den här tunnelbanan, inte nån innan och inte nån efter.. Jag till och med sprang sista biten för att hinna, men inte hjälpte det.. Fan. Regnar gör det också, och har nåt skit i halsen fortfarande.. Blir inte värre men heller inte bättre.. Usch, än så länge är jag inte särskilt bra kompis med denna måndag, hoppas det utvecklas till nåt bättre ju längre dagen går.. På tal om hopp btw. Det sägs ju att hoppet är det sista som lämnar människan, men ibland kanske det vore bra att släppa hoppet lite tidigare än så.. Besvikelse är sällan kul, så om man skulle ta och släppa dom hopp som är helt utanför vad som egentligen är rimligt, och se till att hålla fast vid det som faktiskt har ett uns av verklig möjlighet i sig så kanske det blir lite bättre..


Bra söndag!

Blev en riktigt bra kväll igår.. Jag och Helena käkade middag hemma hos mig först och sen blev det en sväng till Lokal för att sedan avsluta kvällen på Lemon med lite dans :) Har haft en riktigt slapp dag idag också, hur skönt som helst! Började med en riktigt slapp morgon, sov länge och käkade frukost länge.. Tog sen mitt pick och pack och gick ner till vattnet för att äntligen få njuta av lite sol!! Solen var väl framme i sådär en 1,5-2 timmar innan molnen än en gång tog över.. Men den tiden jag fick tillsammans med min älskare solen var guld värd! Precis käkat en hemmagjord hamburgare nu och känner mig mycket mätt och belåten.. Blir nog nåt avsnitt One Tree Hill till innan den här dagen är slut.. Det är så vansinnigt spännande så jag skulle kunna sträckkolla på dom sista avsnitten 8-)


Lördag

Dryga månaden sen jag kom hem från Pittan nu, och det känns fortfarande inge vidare.. Varför ska USA vara ett så stängt land för? Tänk om man bara kunde flytta dit och ta ett jobb var som helst och få chansen att fylla min USA-kvot lite så jag kan slappna av lite här hemma sen.. Men men, ska snart hoppa upp på cykeln och bege mig mot Friskis Karolinska.. Jobbar bara till typ 15, och det ska ju regna typ hela dagen idag så jag klagar inte.. Kom och träna på Friskis KI alla Friskisvänner!


Fredagsmiddag

Har varit jättefint väder idag så jag och Helena fick för oss att åka och bada efter jobbet.. Lagom tills vi kom till klipporna så kom molnen, tack då! Blev inget badande utan vi styrde kosan hemåt istället.. Har precis avnjutit en underbar middag här hemma.. Blev lax, färskpotatis och typ dill&kesellaröra till varmrätt, och efter det blev det en sjukt lyxig fredagsdessert! Pannkakor med vaniljkesella och smält choklad! Allvarligt talat så var det en efterrätt att dö för, så nu tänker jag göra precis det.. Soffläge!


Aw i solen

Haft en mycket trevlig kväll ikväll, mina kollegor är så fina! :) Var ett gäng som skulle på aw efter jobbet och jag var inte sådär jättepepp, kände mig rätt ofräsch och seg.. Men så ändrades planerna och det blev aw på takterrassen på jobbet istället, och då kunde jag ju inte låta bli att stanna ett tag :) Det har skrattats och mysts i solen så jag är alldeles nöjd! Har nyligen kommit hem och tryckt i mig en varm macka till middag, så nu blir det nog ett avsnitt One Trer Hill för att slappa lite innan det bär av mot sängen.. Imorgon är det fredag!!


Ibland får man :)

Eftermiddagsfika i solen, underbart! Måste ta vara på dom få solstrålar som vädret bjuder på :)


Sommaren som regnade bort..

Kul att vi har så bra sommarväder här hemma i Sverige.. Det är lätt att planera saker när det ena stunden är klarblå himmel med strålande sol och nästa sekund åska och spöregn.. Nej, min kropp säger mer och mer att jag borde försöka hitta nån billig resa till solen för att få lite sommar! Dock är ju allt utöver mat och tak över huvudet pengar som borde sparas till en framtida PT-utbildning, men man kanske måste leva lite på vägen dit också.. Får väl se vad som händer.. Nyss kommit hem från morgonens promenad.. Hade känningar i halsen när jag vaknade imorse, men jag ignorerade dom och gick ut ändå, och nu känns det bättre :) Ska väl ta och hoppa in i duschen och göra mig redo för jobbet nu kanske.. Yeah!


Onsdag

Efter långpromenaden igår kväll bestämde jag mig för att jag var värd att skippa morgonpromenaden imorse och ta sovmorgon.. Var mycket mycket skönt kan jag meddela! Hade egentligen planerat in ett gympass nu på morgonen, men det var bara Ringen som öppnade tillräckligt tidigt, och jag kände inte för att börja dagen där.. Har sovit lite bättre dom senaste nätterna också så jag är inte fullt så trött när jag vaknar längre.. Hoppas på att jag kan hämta upp nycklarna till Friskis KI ikväll också så jag har allt klart tills på lördag.. Jobbar både öppning och stängning där då, själv hela dagen så är det nån som har tråkigt är det helt okej att komma förbi och hälsa på :P


Långpromenad

Kom ju nåt slags überregn/hagel efter lunch idag och jag hade nästan gett upp hoppet om att springa hem från jobbet. Men icke, det sprack upp och jag kunde springa hem i sol sen, mycket skönt! Hade tvättid idag också så det var vara raka vägen ner i tvättstugan för att sätta igång med det sen.. Tvättade i nån superfart, för sen skulle jag möta upp Helena vid halv åtta.. Planen var att åka till Grönan för att kolla på Magnus Uggla, men han spelade inte så det blev bara en liten rundvandring på Grönan innan vi promenerade hemåt.. Blev en skön kvällspromenad hela vägen till Fridhemsplan där vi bytte färdmedel till t-bana istället för fötter.. Nu slappar jag lite framför tv:n och ska snart bege mig mot sängen.. Onsdag imorgon, och sen är det snart fredag.. Awesome!


Tisdag

Missade precis tunnelbanan med typ en halv sekund.. Hade jag sprungit sista typ 10 metrarna så hade jag hunnit.. Men idag upprör inte det, jag kunde inte bry mig mindre.. Visste att jag hade tajt om tid, men kände verkligen inte för att stressa, så jag sket helt sonika i det :) Började dagen med en morgonpromenad på 5km.. Tappade ju orken för morgonträning ett tag, och jag orkar fortfarande inte springa på morgonen, men promenader är utmärkt! Jag får min friska luft, och så får jag i alla fall lite motion :) Tänkte försöka mig på att springa hem från jobbet idag också.. Har inte fått tag i nån löparryggsäck än, men jag får väl packa fickorna fulla och bara ta hem det allra mest nödvändiga som jag inte klarar mig utan till imorgon när jag kommer tillbaka till jobbet.. Försökte att packa lätt också, så därför blev det till att matcha pennkjolen med löparskorna nu, snitsigt värre! Har ballerinas på jobbet så jag slipper iaf gå så här hela dagen :P


Jag vill ha fika!

Jag är galen sugen på typ kanelbulle just nu, inte okej! Den här helgen var inte direkt bra för mitt sötsug, haha! Men ja har haft en mycket bra helg, så jag klagar inte :) Åkte till Petra i lördags där det börjades med kalas för lilla Ebba.. Full fart hela dagen med massa tårta och grillat och andra mumsigheter :) Avslutade kvällen med en öl på Magnussons i Uppsala med Petra.. Kul att hänga lite bara hon och jag, för det är inte varje dag det sker :) Gick över till syrran i söndags sen för nästa kalas, då var det lilla Eriks tur :) Så ja, ännu mer kalasande och lekande med barn.. Supermysigt! Åkte hem efter middagen sen och laddade inför en ny jobbvecka.. Väldans lugnt på jobbet nu dock, sommaren är inte direkt högsäsong.. Men men, nu ska jag avsluta kvällen med lite Lotta på Liseberg.. Mer allsång åt folket! :D


Kalashelg

Massa födelsedagskalas! Igår var det Ebba tur och idag är det Eriks.. Återkommer med mer uppdateringar senare, för nu är det fika som gäller! Den här helgen har varit en riktig hälsohelg :D


Fina vänner

Så länge jag är med mina fina vänner så känns det mesta okej, så jag måste försöka undvika att vara ensam så jag kan hålla saker och ting på en bra nivå.. Hade en supertrevlig kväll med Helena och Kadde igår! Började med grillat hemma hos Helena.. Fläskfilé och halloumi och zucchini och grejer, sjukt gott! Snackade skit och drack lite vin innan vi begav oss ner på stan för att dansa loss.. Väldigt konstigt folk ute igår, men vi hade skoj i alla fall, och mycket dansa blev det :) Är på tåget på väg hem till Petra nu.. Är födelsedagskalas för Ebba idag, och sen blir det ev en sväng ut för att göra Uppsala osäkert ikväll :) Imorgon är det kalas för Erik också, så det blir en helg tillsammans med nära och kära.. Utmärkt!


Fredag den 13e..

Idag kan som sagt vad som helst hända! Jag börjar dagen med ett pass på gymmet, får se hur det går :) Hittade en rolig app för fotoredigering nu på morgonen också, den ska jag nog ta och fördjupa mig i tror jag bestämt.. Verkade finnas en hel del skoj effekter och grejer :) Men nu är det som sagt träning som gäller!


Torsdag..

Imorgon är det fredag den 13e, håll i hatten! Det kan med andra ord gå precis hur som helst imorgon, med allt :) Meen, det är imorgon det.. Jag måste lära mig att försöka vara lite i nuet nångång, idag är det torsdag :) Mådde lite halvkonstigt hela dagen igår.. Sov dåligt och kände mig allmänt ur form under dagen, men det blev ändå en löprunda runt Kungsholmen med Helena efter jobbet.. Den gick över förväntan med tanke på förutsättningarna, så det var ju bra :) Imorse blev det bara en promenad, mest för att bara komma ut lite och vakna till liv.. Blir en sväng till Solna C efter jobbet idag.. Måste klacka om lite skor, och så ska jag på födelsedagspresentsjakt.. Är ettårskalas x2 i helgen, så det ska letas barnpresenter :) På lördag ska lilla Ebba firas, och på söndag är det Eriks tur, så det blir en hel helg ute på landet för min del :) Är inte många ute på morgonen när jag är ute och går.. Är typ jag och kaninerna, och dom är typ hundra stycken, man ser dom överallt! Men det är lite mysigt, dom är iaf söta :)


10 juli 2012

Ibland förstår jag inte riktigt varför man gör dom sakerna man gör, eller varför man avstår vissa saker man egentligen inte vill avstå.. Tänk om hjärtat och hjärnan alltid kunde spela i samma lag, tänk vad mycket lättare det skulle vara då.. Om de dessutom spelade i samma lag som samhällets förväntningar så hade ju livet varit lätt som en plätt.. Tråkigt kanske, men lätt.. Så är inte fallet kan jag meddela..
 
Orkade inte träna på riktigt imorse, men jag körde iaf ett NTC-pass efter jobbet idag, så lite nytta har jag gjort.. Suger att jag är så trött på morgonen, för ett träningspass är ju bästa sättet att starta dagen på.. Men men, får hålla mig till promenader nu ett tag, det är bättre än ingenting, och jag får i alla fall starta dagen med lite frisk luft =)
 
Ska inom kort bege mig mot sängen.. imorgon är det jobb som vanligt, och sen är planen att springa Kungsholmen runt med Helena, så länge det inte ösregnar.. God natt!
 

Skärpning!

Usch jag måste göra nåt åt mitt humör! Det är inte okej att bli galen och tro att världen ska gå under för varje liten världslig sak som händer.. Imorse vaknade jag och var (som vanligt på senaste tiden) alldeles för trött för att orka träna det jag hade tänkt.. Blev arg så jag inte kunde somna om och gick ut på en promenad istället.. Missade sen tunnelbanan med typ en halv minut, och än en gång gick världen tillfälligt under.. Och klockan är inte ens 8.. Kom i alla fall ihåg matlådan i sista sekunden, alltid nåt..


Mindre smart..

Idag köpte jag ett kvitto för 99:-... Det var inte en av mina smartaste stunder här i livet kan jag erkänna.. Köpte ett vätskebälte i fredags och när jag kom hem insåg jag att en av flaskorna var trasig, så idag hoppade jag upp på cykeln när jag kom hem från jobbet och trampade iväg till XXL för att byta den.. Hade även fått order från Helena att köpa ett likadant till henne när jag ändå var där... Sagt och gjort! Dock gjorde man reklamationen på ett annat ställe än i kassan, så när jag hade reklamerat min flaska och skulle köpa Helenas i kassan så fick hon i kassan för sig att Helenas bälte var det jag hade bytt till mig i reklamationen, men där stod jag redan med hundralappen synligt i handen och liiite för sent insåg jag att om jag hade stoppat undan den snabbt hade hon aldrig fattat att det var ett helt nytt jag skulle ha.. Fasiken också! Hade jag bara varit lite mindre proaktiv där och hållit pengarna i fickan så hade jag fått ett nytt vätskebälte for free.. Men men, samvetet är ju rent i alla fall =)
 
Vaknade imorse och kände att jag skulle dra ner på onyttigheterna och försöka äta lite mer a la fitnessfighten igen, men det har gått sådär.. Fanns päronsplit i frysen på jobbet, så det blev en sån till efterrätt efter lunchen, och nu har jag jordgubbar i kylen, och man kan väl inte äta jordgubbar utan glass? 8-) Nyttig kan man vara nån annan dag.. Jag har ju ändå cyklat 8km idag... =P

Viss framgång..

Har haft en mycket bra dag ute hos syrran idag.. Varit ute och kollat på deras nya tomt och det som ska bli deras hus, och sen har det varit full rulle hemma hos dom.. Det har byggts lego, lästs böcker, bakats, promenerats med mera med mera.. Äntligen kom det här jäklans regnet också, hoppas det har regnat i Stockholm också så den här kvava luften som varit dom senaste dagarna kan försvinna! Hann diskutera livet lite också, och med hjälp av kloka råd tror jag att jag faktiskt har något utan ev körplan för den närmsta tiden.. Ska låta allt sjunka in lite och se vad som händer framöver.. Hopp finns det i alla fall :) För SJ finns det dock tyvärr inget hopp.. Inget alls om jag ska vara ärlig.. Dom lyckas ju aldrig faktiskt.. Räckte inte med att tåget var sent imorse, utan tåget hem skulle ju också vara sent.. Jag älskart! Är i alla fall på väg hem nu så förhoppningsvis är jag snart hemma i tryggheten i min lägenhet.. Hoppas jag!


Som vanligt..

Att jag aldrig lär mig, hade fan gått fortare att gå till Uppsala än att vänta på att SJ ska göra sitt jobb.. Ett mer dysfunktionellt företag får man leta efter.. Först är beskedet att tåget är 4 min sent, sen 15 och sen när det väl kommer in försenas avgången med ytterligare 5-10 min.. Första anledningen vi får är att trafikledningen omdirigerat en massa tåg för att andra tåg varit sena, och sen får vi vänta ytterligare för att all tågpersonal inte är på plats! Om tåget är typ 20 min sent, hur kan då inte tågpersonalen vara på plats? Katastrof! Är ett skämt att man måste betala för skiten.. Försökte åka swebus men dom hade jättedåliga avgångar.. Nej SJ, gör om gör rätt! Eller sluta åtminstone att ta hutlösa priser för en tjänst ni inte kan erbjuda!


Bort från stan..

På väg till tåget nu som ska ta mig till Uppsala där kära sis med barn ska möta upp mig.. Börjar dagen med att åka ut och titta på vad som ska bli deras nya hus :) Är lite halvtrött nu skulle man kunna säga, men sova kan man göra i graven.. Tar hellre vara på dagarna än att sova bort dom, så det så! Sugen på att göra rabarbersaft också, frågan är bara om jag kommer lyckas.. Tänkte göra det förra året också, men då fick jag aldrig ändan ur och sen var all fläder överblommad.. Har en känsla av att samma sak kommer ske i år, men men.. Man måste ha planer i alla fall :)


Fortfarande vaken..

Nu la blogg-appen ner igen.. Hade skrivit ett inlägg och sen gick det inte att ladda upp.. Lyckan var kortvarig..

Jaja, borde ha sovit för längesen! Men icke.. Har haft Linn och Linn här på middag ikväll, supermysigt! Vi har käkat gott och snackat en massa skit, precis vad jag behövde! Dom åkte hem för ett tag sen, och jag har diskat och plockat undan lite sen dess.. Tänkte gå och lägga mig direkt efter det, men fastnade såklart framför datorn och drömde mig bort.. Mina framtidsplaner är så krokiga och delade och galna och tråkiga och ja, lite av allt.. Ska hem till sis imorgon och umgås med dom och diskutera livet lite.. Jag klarar verkligen inte av att ta stora beslut, min hjärna går på högvarv! Så fort jag ska ta stora beslut så blir det kaos i huvudet.. Huvudet och hjärtat säger aldrig samma sak och jag blir aldrig klok på vilken utav dom jag ska lyssna på..

Nu ska jag i alla fall lyssna på kroppen, för den säger att jag borde gå och sova.. Tidig uppstigning imorgon, ska med tåget som går 08.11 från centralen..

Tack för ikväll fina vänner, vad hade jag gjort utan er?

Varmt!

Jäklans så varmt det var att springa idag, min kropp är verkligen inte van vid värmen än.. Tyder på en rätt kass sommar med tanke på att jag ändå sprungit rätt mycket i år och det ändå är juli, men men :) Vi tog oss runt 16.5km, så det var ändå okej.. Ska inte göra samma misstag som i torsdags nu och äta för mycket.. Har mått illa så det räcker för ett tag nu.. Nej nu ska jag försöka hitta några fina jordgubbar och så blir det jordgubbar och mjölk när jag kommer hem :)


Laddar för löpning

Ska inom kort bege mig mot Fridhemsplan för att möta upp Helena.. Långlöpning står på schemat idag igen.. Kände mig bättre i fas förra gången, idag hamnade frukosten inte direkt rätt.. Min mage är inte på topp, den är sjukt känslig.. Usch! Men jag hoppas det släpper.. Ska provspringa träningslinnet vi fått från jobbet idag.. Får hoppas det är bekvämt :)


Äntligen!

Mobilbloggandet är nu möjligt igen! Vilken härlig avslutning på den här kvällen :D Måste lägga in en bild från kvällspromenaden ikväll, bara för att ja kan :)


Bra kväll..

Nu är det helg! Så vansinnigt fantastiskt! =) Har spenderat kvällen hemma hos Helena.. Eller vi började med en sväng till Decathlon och XXL Sport i Bromma.. Investerade i ett vätskebälte och några energibars, så nu är jag tokladdad inför morgondagens långlöpning.. Blev tacos och soffhäng hos Helena efter det tills vi kände oss tjockast i stan.. Avslutade med en prommis till Fridhemsplan, sjukt skönt! Ska ta och krypa till sängs nu så jag är laddad med energi inför morgondagen.. Så länge det inte är åskväder imorgon så blir det långlöpning med Helena, och efter det ska det lagas middag åt Linn och Linn.. Skvallerkväll står på schemat! =)

Baksidan med löpning..

Jag mår fruktansvärt illa just nu, och det är bland den värsta känslan som finns! Jag kan typ inte äta efter ett tungt löppass utan att bli illamående, sjukt ovärt! Jag och Helena sprang milen efter jobbet idag, och vi höll ett ganska bra tempo, jag var rätt slut efteråt.. Tänkte att jag ikväll behövde mer än bara fil till middag och insåg att jag hade en halv kycklingfilé i kylen.. Blev det, sallad och lite keso, och det var för mycket för min mage.. Den är helt upp och ner nu och jag känner att jag snart kommer få ta en löptur till toan.. Inte okej! Ska försöka gå och lägga mig istället och hoppas att jag kan somna, för det brukar alltid kännas bättre på morgonen..
 
 
Imorgon står jobb på schemat som vanligt, och sen blir det tacokväll hemma hos Helena.. Lugn och skön fredag, bra plan! Men nu, sova bort illamåendet!
 
 

Stress!

En mycket lugn dag slutade med helt galet mycket att göra och en inslängd sista-minuten-intervju som ledde till lite övertid, men hellre mycket att göra än helt dött.. =) Dock lite småslut i huvudet nu.. Hade tid för att fixa naglarna idag också, och jag var nog inte den mest sociala kunden direkt.. Var så jäkla trött så jag satt mest och halvsov i min egen värld och bara njöt av att någon annan passade upp på mig och tog hand om mig.. Underbart!
 
 
Så där ser dom ut nu.. Skönt att få dom korta igen.. När jag inte har något förstärkning så växer banne mig inte naglarna, men så fort jag fixar dom så växer dom som ogräs.. Knas.. Men det är som med lugg.. "Vanliga" håret växer fasiken inte, men så fort man klipper lugg så växer håret (eller i alla fall luggen) som aldrig förr!
 
Nej, har intevju tidigt imorgon bitti, så det blir sängen nu så man är pigg och fräsch imorgon också.. Snart helg igen, yeah!

Action på t-banan

På väg till gymmet i ottan.. Min kropp är fortfarande inställd på semester dock och är sådär lagom glad när jag bestämmer att den måste gå upp klockan 5 för att träna innan jobbet.. Men, jag är hård! Här finns ingen tid för slackers :)

Händer grejer i tunnelbanan så här dags också.. Stod nåågra grabbar och tjafsade när jag kom dit, men det var väl inte mer med det.. Tydligen hade det nog varit mer dock, för en minut senare kommer det fyra poliser med bestämda steg och tar sig an grabbarna.. Inte okej att bråka i tunnelbanan! :)

Dags att stänga av..

För att jag ska kunna sova inatt skulle jag behöva kunna stänga av mina tankar med en knapp.. Tänk vad det skulle underlätta ett och annat om man kunde göra det ibland, vilken underbar tanke!
 
Å ena sidan känner jag att det här egentligen är en helt perfekt tid att bara följa hjärtat och magkänslan istället för att tänka så jäkla praktiskt och svenskt hela tiden.. Å andra sidan känner jag att jag kanske bara borde ta den enkla vägen och börja se galna äventyr som något avklarat istället för något som har en del i min närmaste framtid.. Men vad känner jag starkast för?
 
Packa pappas kappsäck och bege sig mot nya äventyr, eller sakta ner lite och hitta en fast punkt att trivas på? Kvällens andra problem...
 

Riktigt nördig..

Nu har jag nått riktig nördhet måste jag erkänna.. Fick sån damp på att blogg.se-appen inte verkar vakna till liv igen, så jag skaffade mig twitter, hahaa.. Så kan det gå när man har blivit beroende av att skriva en massa strunt publikt hela dagarna =) Men det är ändå inte riktigt samma sak som bloggen.. Kanske krävs en liten vänjningsperiod bara.. =P Funderade på om det skulle gå att flytta bloggen till en annan portal annars, men jag vet inte hur, eller om det ens är möjligt.. Känns ju lite trist att bara släppa allt härifrån.. Kanske går att spara ner den dock, så får man börja på nytt nån annanstans.. Kvällens i-landsproblem...

Funka nu då!

Så jäkla träligt att blogg-appen inte vill funka.. Inte okej! Jag måste ju få skriva av mig emellanåt ju, och jag vill att det ska vara enkelt.. Så det så!
 
Varit på lite äventyr idag, händer lite saker och förhoppningsvis blir det bra till slut.. Alltid svårt att ta stora beslut, men förr eller senare måste man.. =) Ska nog ta och kolla på ett avsnitt eller två av Gossip Girl nu tror jag.. Känns som en bra avslutning på den här dagen.. Imorgon bitti ska jag försöka pallra mig ut på en löprunda.. Har blivit lite väl slö efter semestern, men det måste det vara slut på.. Kan för tusan inte slöa nu ju, det är aldrig bra..

Liggsår..

Byter nu liggläget i soffan mot sovläge i sängen.. Har inte gjort nåt annat än att ligga ner idag typ.. Sjukt oproduktiv dag! Checkar ut nu och hoppas på en bättre dag imorgon :)

Vad hände?

Jag har under dagen idaginsett något.. Det är väldigt dumt att försöka återställa vätskebalansen i kroppen efter en lång löprunda med vin. Det slutar inte så bra.. Eller gårdagskvällen var rolig, men dagen idag har varit desto värre.. Usch säger jag bara, låt klockan bli en legitim tid att gå och sova så att den här dagen kan ta slut nu!

RSS 2.0