Söndagsmys!

Har haft en superbra helg! Hade det som sagt jättemysigt hemma hos Mallan, vi blev så bortskämda. Kul att få massa kvalitetstid med både Mallan och Marina.

Var dock tvungen att jobba några timmar igår, och några timmar idag, men i övrigt har det varit en väldigt härlig helg.

Idag har jag roat mig med att fixa och dona hemma. Har frostat ur frysen, vilket var väldigt välbehövligt!


Blev lite skillnad..


Och när det var gjort var jag tvungen att städa lite också, så det dammsögs och bäddades rent i sängen. Och när det var gjort var jag tvungen att ta en promenad för att få lite frisk luft. Och nu har jag duschat, ätit och krupit upp i soffan för att kolla på Idol från i fredags. Mys!


Uppladdning för att tvätta imorgon bitti och sen dra igång en ny jobbvecka!

I Västerås

Efter månader av planering och försök att få ihop en helg där vi alla tre kunde samtidigt är vi nu i Västerås hos bästa Malin! Jag och Marina tog gula faran hit igår efter jobbet. Det bjöds på middag och en massa mys. Så himla kul att äntligen vara på samma ställe allihopa igen! :) När vi började planera det hela var det vinkväll på schemat, men eftersom vi varit så sega med allt har ju Malin hunnit bli gravid under tiden, så det blev myskväll istället :) Inte mig emot. Har blivit helt såld på deras hus också. Det är helt fantastiskt! Så himla fint, och alldeles lagom stort. Det finns ju naturligtvis ett gästhus också som jag och Marina bott i inatt. Är ju bättre än värsta hotellet :) Gästhuset innefattar även ett litet hemmagym. Behöver jag säga mer? Ett sånt här hus ska jag ha!

Nu väntar jag mest på att slöisarna här ska vakna till liv så vi kan kicka igång den här dagen också, men det kommer väl :)

29.42

Klockan är 20.42 och jag landade precis i sängen. Jag är helt slut idag, jag förstår inte vad det är med mig! Fanns inte en chans att jag skulle orka åka på innebandyträningen ikväll, och insåg rätt snabbt att det inte var nån idé att ligga i soffan och slöglo på tv heller när jag var på väg att somna hela tiden. Nä, då fick det bli sängen!

Idag var sista dagen på min tvåveckors hemmabehandling av min hy. Så sjukt skönt! Imorgon ska jag på behandling på kliniken igen, och sen är det bara underhållsskötsel hemma som gäller. Måste faktiskt säga att det blivit en större förbättring än jag vågat hoppats på under dom här två veckorna. Det har varit värt krånglet! Nu är det bara hålla tummarna för att resultatet håller i sig.

Fick träffa Tove och hennes bebis för första gången idag också! Dom var in på jobbet så det blev lunch och fika och bebismys :)

Nej, nu checkar jag ut för idag och hoppas på att det bara var lite sömn som fattades för att få igång mig igen!

Flashdance och syskonhäng

Hade en superbra lördag igår. Den var bra från morgon till kväll (med ett litet undantag...)
 
Städade och fixade lite på förmiddagen, och sen blev det fullt hus. Jag och mina syskon skulle iväg på musikal, och dom fick skjuts till mig av Peppe och ungarna, så det blev en snabb fika och lite bus med grabbarna :) Sen blev det musikal! Det var dags att utnyttja min födelsedagspresent, och vi gick på Flashdance. Superbra musikal! Och att den dessutom utspelar sig i Pittsburgh gjorde den ju ännu bättre! Fasiken vad jag saknar Pittan!
 

Om man lyckas se vad det står så står det Greetings from Pittsburgh :D Sen börjar dom med att visa massa bilder från min fina stad, jag blev alldeles varm i hjärtat =)
 
Efter musikalen var det middag på schemat. Käkade på en italiensk restaurang precis i närheten. Supergod mat! Var väldans trevligt att hänga lite med syskonen en kväll. Är inte varje dag bara vi tre gör nåt tillsammans. Vet inte om vi nånsin gjort det faktiskt, haha.
 
Ja just ja, den lilla detaljen som förstörde min lördag lite var grannarnas inflyttningsfest, haha. Jag var typ med, det luktade typ rök och grogg i mitt sovrum, och jag kunde sjunga med i musiken. Meeen, var så sjukt trött så jag somnade rätt gott ändå faktiskt =)
 
Hade planer på att gå på Skansen idag, men vädret är sådär charmigt, så jag skippar det. Ska ta mig bort till Alvik och ta en promenad med Martina istället. Sen är det cirkelfys på Friskis ikväll. Slapp söndag, yeah! Bara tre (typ fyra) dagar kvar på första dryga tvåveckorsbehandlingen av min hud också. Måste säga att det hittills gått över förväntan. Jag är torr, vilket var väntat, men den har blivit mycket bättre på bara dom här dagarna. Hoppas verkligen att det håller i sig, och att huden vänjer sig snart så torrheten försvinner. Längtar till på onsdag när det här första är klart dock, för nu börjar det bli väldigt väldigt drygt...

RSS 2.0