Okej att jag gillar min lya, men nån måtta får det väl vara!

Ja föreläsningen igår gick ju smärtfritt.. Han vi har i den här kursen är superbra på att föreläsa så det blir intressant.. Överlevde 3,5 timme, så det är väl ett bra tecken på det.. =P Blev jobb efter skolan igår sen.. Man ställer väl upp när det krisar liksom.. =) Sov länge imorse och vaknade upp till ett soligt Västerås! Satte mig och började plugga på en gång, så jag skulle ha tid att gå ut och njuta av solen när jag var klar sen.. Riktigt så slutade det inte dock.. Jag har typ varit fast här heeeela dagen.. Har inte gått utanför dörren över huvud taget! Det är fruktansvärt, jag vet! Solen försvann också, så den fick man ju inte känna på.. Skulle gå till gymmet också, men ingen av mina planer fungerade speciellt bra idag.. Förutom plugget då, det gick faktiskt bra.. =)

Har suttit på msn nu i hundra år typ.. Tror jag har vuxit fast på den här kära köksstolen från Ikea.. Illa illa.. Snart ska det väl sovas också, kan inte sova hur länge jag vill imorgon.. =P Ska träffa Sanna och Marina på skolan för att plugga lite.. Oj så ambitiöst... =)

Nej men, lite tv-glo innan sängen nu kanske... =) Tjing!

Hemma på trygg mark igen

Överlevde dom sista dagarna i fjällen.. Blev massor med skidåkning, lite mindre sol och en hel del blåst, men vi klagar inte =) Blev hemfärd i lördags, i värsta snövädret, men vi klarade det med. Kom hem helskinnad =) Hade en toppenvecka i fjällen, men det var rätt skönt att komma hem också.. Ett tecken på att jag trivs rätt bra i min lilla lya.. =P

Skulle hem och vara duktig och plugga igår, men så läste jag min mail lite noga och insåg att den bok som jag har pluggat och läst i hela fjällveckan hade utgått ur vår kurs, så den läste jag ju i onödan.. Behövde heller inte göra den uppgift jag skulle gjort igår, så det blev andra planer istället. Åkte och hälsade på Petra, vilket inte var igår, så det var skoj =) Hon ska ju ha en liten bebbe vilken dag som helst nu.. Jag tror fan att jag är mer nervös över det än vad hon är =P

Nej men, är ju fint väder nu ser det ju ut som.. Ska nog ge mig ut på en liten tur i solen tror jag.. Har ju föreläsning i eftermiddag, så man får väl passa på att njuta av dagen nu innan.. =)

Sol och lite mindre sol

Två till dagar i backen avklarade nu. Min kropp är typ toktrött, men rätt glad =) Eller glad och glad, den har blivit lite fet under dom här dagarna tyvärr.. Har blivit en heeel del kakätande vill jag lova. En hel del mat också för den delen. Men det är man ju värd efter en dag i backen ju, jajjemän! Blir till att hänga på gymet när jag kommer hem sen, men det är ett senare problem. Igår var det också jättefint väder, solen sken och kinderna blev bruna =) Idag däremot har det varit jättemulet och blåsigt. Inget toppväder med andra ord, men trots detta hängdes det i backen även denna dag. Var ju näst sista åkdagen idag, så det var man ju tvungen att utnyttja =)

Mööh, försöker förstå mig på plugguppgiften också, men den känns sådär.. Känns som ännu en ordbajs-uppgift.. Ska väl lyckas knåpa ihop nåt till sist dock, så jag ska försöka hålla mig lugn så länge jag kan =)

Är för örvigt helt inne på min affärsidé.. Måste knåpa lite på det hela bara.. Kolla om det finns något intresse och liknande. Känns lite som projektet vi gjorde på gymnasiet.. Får ta och försöka leta reda på mina gamla kunskaper om att starta företag, och så får vi se var det hela slutar. Limpan får ju vara min ekonomi- och marknadsföringsansvarige när hon är klar med sitt plugg. Oj vilket team vi skulle vara!

Jaja, ska bättra på fjällmagen med en semla nu också är tanken, och sen så somnar jag väl som vanligt. Blir inga sena kvällar här inte =P


Girlsweekend och fjälltur

Ja nu har det hunnit hända en hel del sen sist.  Börjar väl från början. Städade ju lite i fredags morse, och sen kom Marina på besök. Stackarn var ju själv hemma så hon behövde lite sällskap =) Blev inte mycket gjort, men vi hade trevligt. Hon gick med mig och mötte upp mina kära brudar Linn och Karin på stationen sen. Var sjukt skoj att se Karin igen! Var ju inte igår direkt.. Var kul och se Linn också, hade hunnit sakna henne från förra helgen =P Fredagkvällen bestog av tacos och Let's Dance och en maaaaassa skoj och skitsnack och upptåg. När vi tre hänger ihop blir det inte mycket vettigt sagt och gjort =) Lilla Johan kom och förgyllde våran kväll sen också, vilket var skoj. Fick ett galet ryck sådär nångång under Let's Dance att jag skulle färga håret, så efter dansandet var slut gav vi oss av till Ica och köpte hårfärg, och sen blev det frisörskola hemma. Blev riktigt snyggt faktiskt, ska bara göra det lite mörkare nån dag när jag har tid =) Somnade sen allihopa framför en film, och så var det slut på den fredagen.

Lördagen blev en seg morgon. VI käkade lyxfrukost i hundra år typ, och sen gav vi oss av ner på stan. Shoppade lite och hade det trevligt, tog lite festliga kort, bl.a på en skolös Karin som i panik köpte skor =D Sen var det bara att ge sig av hemåt igen för lite käk och förberedelser för kvällens strapatser. Blev duschar och hårfix och sminkfix och ännu mer käk och lite godis och alkohol och hela faderullan. Karins väska hade tagit en lite längre semester än henne, så vi var tvugna att sitta hemma och vänta på den, men när den väl kom bar det av till Marina. Blev full rulle där hemma, lite väl för full rulle för Ms pojkvän, och S hade inte varit så snäll mot sin grabb så hon skulle hem och försonas, så det blev bara jag, Linn och Karin som styrde kosan mot Kåren. Var rätt mycket folk där faktiskt, och vår kväll gick i fjortisarnas tecken. Inte något vi är stålta över, men kul var det  =D Avslutade sen med pytt i panna och ägg hemma hos mig mitt i natten, innan vi alla stupade i säng.

Jag var uppe i ottan på söndagen sen för att förbereda mig inför fjällresan. Brollar kom sen och hämtade mig, och jag lämnade över min kära lya i händerna på brudarna. Hade en trevlig tur upp till fjälls.. Hade dock vissa svårigheter med att hålla mig vaken, men men =P Ungefär lika svårt som det var att hålla sig vaken under hela Beck-filmen. Brorsan fick väcka mig X antal gånger =)

Igår blev det åkning i Björnrike. Var riktigt skoj, men det toksnöade hela dagen. Vi gav upp när vi typ inte såg våra egna näsor för all snö, och åkte hem och kollade på film och hängde istället. Idag däremot har det varit strålande sol! Har varit jättefint väder idag. Lite väl kallt kanske, om man ska klaga på nåt, men annars så. Har varit sjukt mycket lössnö, så det har varit skogsåkning hela dagen idag typ. Skogsåkning leder ofta till en heeel del vurpor, vilket det även gjorde idag. Låg och krälade ett antal gånger i var, men kul hade vi allt =D

HAr till och med fått lite plugg gjort idag, duktig som jag är! Måste bara ringa Marina eller Sanna och kolla upp vad det var för uppgift som skulle göras till nästa vecka.. Möööh!

Jaja, kakdags nu! Tjing

Lyan är redo för finbesök!

Oj jag var så otroligt duktig igår ska ni veta! gick upp igår morse för att tvätta. Hade typ 14 ton tvätt,så det var på tiden. När jag hade lagt i första maskinerna och kom tillbaka till lägenheten insåg jag att det var alldeles för skitigt där för att det skulle vara bra =) Så jag tog mig i kragen och började röja runt. Det dammsögs, dammades, diskades och fejades! Oj så fint det blev! Luktar gott gör det också. Rengöringsmedel med doft av smultron is the shit! =D

Gick till skolan och mötte Marina sen. Vi satt ute i solen och njöt ett tag. Var sjukt skönt i solen igår, så länge man undvek blåsten =P Lämnade in min hemtenta sen också, så nu kan jag släppa den. Tokskönt! Satt i solen och snackade skit i nån timme innan det var dags för mig att bege mig hemåt för lite lunch, innan jag skulle åka hem till päronen. Var hem och packade lite fjällgrejer igår, för på söndag bär det av till los mountains! =D Fick en kombinerad namnsdags och inflyttningspresent av päronen igår också. Världens ballaste verktyg! Nu ska här hamras och skruvas och tångas, wohoo! Om nån nånsin behöver nåt uppspikat, så ring mig =D

   

Jaa, för jag hade faktiskt namnsdag igår!! Karin kom ihåg mig först =) Sen fick jag faktiskt sms av mina kära kusinbarn.. Och pappa kom ihåg mig också.. Mamma fick jag däremot påminna, men men.. =P

Jaja, imorse blev det ännu mer städning. Insåg att det inte räckte med att dammsuga igår, såidag har det skurats golv. Och som det har skurats! Jag har skurat heeela golvet (hrm, 23kvm) på knä med en disktrasa! Precis som en riktig gammal piga krälade jag runt här och skurade golvet. Men oj så gott det luktar nu, och oj så fint det blev =) Nu är lyan redo för finbesöket som kommer i eftermiddag. Limpan och Karin kommer hit idag! Wohoo, festlig ost! Karin har precis kommit hem från sin tripp i faraway land, så henne lär man ju inte direkt jämföra kroppsnyans med. Vi ska ha det så där trevligt som bara vi kan ha det =) VI har nog inte hängt alla tre tillsammans sen den gamla goda Göteborgstiden, så det är hög tid för en lite reunion nu. Jajjemän!

Over and out

Jobbonsdag

Var rätt tuingt att gå upp imorse måste jag erkänna. Men efter en cykeltur till jobbet kom man igång. Gick rätt bra på jobbet idag också, så det kändes bra =) Är snart uppe i den hastigheten man ska vara, när man är med i matchen och kan allt vill säga.. Men jag är snaaaart där =D Har varit fetdeg sen jag kom hem från jobbet.. Lyxade till det lite och lagade lax ikväll, mumma =) Ochnunär jag precis har spenderat över 1000:- på studielitteratur, så tror jag att jag är värd den där semlan som jag glömde äta igår =P

Kanske ska kolla klart på filmen jag påbörjade igår också, det vore nåt det.. Vilken höjdarkväll!

Våren kom, såg och segrade!

Sitter och slökollar på Cops nu.. Det är från Pittan.. =D Jag saknar Pittan!! Måste åka dit igen.. Måste gå till syon på skolan också och kolla mina möjligheter att åka dit och plugga.. Det vore ju life det =) Jag saknar familjen, mina barn, saknar N och DJ och allihopa... Gaah!

Jaja, var till skolan imorse. Vi skulle ha föreläsning om tentan. Var helt meningslöst måste jag säga. Första typ 40 minutrarna snackade han om referenshantering, vilket all info om finns på nätet. Sen delade han upp oss i grupper för att vi skulle få diskutera och byta idéer med andra.. Då gick vi hem.. Kändes meningslöst.. Jag, Sanna och Marina har ju redan suttit och diskuterat med varandra och hjälpt varandra lite, så vi kände att vi kunde göra vettigare saker hemma =) Blev väl inte så mycket mer vettigt gjort för mig dock.. Jag gick hem och började kolla på Australia, men somnade efter en timme. Insåg när jag vaknade att det var prima väder ute. Jag pallrade mig till gymmet, och njöt i fulla drag av solen när jag sen cyklade hem =) Tänk så mycket piggare man blir av lite vårsol! Okej att det fortfarande var rätt kallt ute, men solen lyckades ge mig lite vårkänslor ändå!

Sitter nu och degar framför tv:n och laddar inför en jobbdag imorgon. Känns inte så tungt faktiskt. Har gått bra på jobbet dom senaste gångerna, så jag är positiv =)

Btw, jag mååååste klippa mig! Nu har till och med jag fått nog =D

Tentan avklarad, woho!

Överlevde gårdagen med nöd och näppe. Somnade sjukt tidigt och sov väl en så där 11-12 timmar inatt.. Väldgt behövligt kan jag lova. Har varit en lugn och seg dag idag också faktiskt. Var till tandläkaren imorse, vilket var sådär skoj. Men men, ännu en tråkgrej avklarad =) Fick mesök av D sen, så det blev lite filmglo sådär mitt på dagen.. Kollade på Slumdog Millionare.. Bra men tung film måste jag säga. Har skrivit klart hemtentan nu också, känns huuuur skönt som helst! Ska iofs till skolan imorgon och se om läraren ger några bra tips innan jag lämnar in den.. Kanske får ändra en grej eller två om han kommer med nåt bra, men vi får väl se..

Såg för övrigt precis att flygbiljetterna till Pittan gått ner med typ 800 spänn nu senaste veckan! Wohooo! Nu är det bara hålla tummarna för att priserna går ner med några fler 800 kronor så jag kan boka snarast =)

Jaja, lite mer tv-glo nu kanske, och sen soooova!

Limpan och Loppan på Stureplan = katastrof

Ja för tusan, blev ju full rulle igår! Somnade docksom ett barn på tåget till Stockholm, men det var nog bra, för det blev en låååång natt. Blev tacos och drinkar och mello hos Limpan, och sen blev det mer drinkar och annat. Limpan blandade dom äckligaste groggarna i mannaminne, så vi var tvugna att hälla allt i en skål och göra bål av det för att det skulle gå att dricka.. Men man kan inte lyckas med allt, inte ens om man heter Linn =D

Efter att Linn tydligen haft en steppuppvisning på golvet hemma så promenerade vi ner till Stureplan. Fattar inte att vi pallade gå hela vägen ner, men vi överlevde =D Limpan hade nån kompis som var på Sturecompagniet, så han såg till att vi kom in där också. Sjukt skönt att glida förbi kön, vi kände oss asbra, hahaa =P Drev runt där inne ett tag, drack äckligt rödvin och socialiserade med massa galna människor. Dom stängde dock 3, så då blev det dags för efterfest. Hamnade i en asfin lägenhet med ett väldigt varierat gäng. Var dock rätt festligt, men det blev sjukt sent! Jag insåg efter ett tag att jag varit uppe i över 24 timmar, så jag känner att jag har lite sömn att ta igen inatt =D

Efter att ha blivit brutalt utslängd ur sängen imorse av en viss Linn som var lite avudsjuk, var det äntligen dags att bege sig hemåt. Blev lite tacos till frukost/lunch, och sen kollade vi reprisen av Let's Dance.. Det var typ så mycket energi vi hade.. =) Hade världens drygaste tågresa hem sen. Tåget var smockfullt så jag fick stå hela vägen typ! Fick sitta i en kvart, i trappan vid dörren. Lyckades dock somna under den kvarten.. =P Sen var det dock ståplats resten av vägen hem.. Sjukt skönt att komma hem kan jag lova! Nu ska jag tokdega.. Ta en dusch och äta lite mat så kanske man kommer tillbaka till livet lite.. =)

Wohoo, jag och Linn har värsta idén! Nu ska vi jobba hårt på att hitta Him, hahaa =D

Går fort i vändningarna ibland

Gick prima med tentaskrivandet igår. Är nästan klar med andra delen också, så det känns bra. Var verkligen värd dom där chokladbollarna igår =P Blev en film, lite snask och sen Let's Dance innan det var dags att slänga sig i sängen och förebereda sig för jobbet idag. Gick väl sådär dock, eftersom grannen hade fest så sängen skakade typ.. Men men, somnade till slut ändå, och lyckades komma upp imorse också.. Klockan stog på 04.15, men jag har varit rätt pigg och det har gått bra på jobbet =) Fick sluta två timmar tidigare också, så jag klagar inte..

Jag skulle ha en lugn och skön kväll hemma idag tänkte jag.. Tänkte skriva klart tentan och kolla på Melodifestivalen och sova tidigt typ, men nu har ju lilla Limpan lurat mig till Stockholm ikväll, så jag vet inte hur det blir med det lugna.. =D Mello blir det iaf garanterat, finns ingen annat alternativ!

Jaja, ska väl slänga mig i duschen nu och göra mig iordning.. Har dragit på lite partymusik nu också för att hålla mig igång.. Risken att jag somnar är annars vääääldigt stor =D

Studier och framtidsdrömmar

Har gått över förväntan med hemtentan. Första delen är klar, och andra delen är på god väg. Eller första delen är typ klar. Jag har lagt den på hyllan ett tag, och ska läsa igenom den om nån dag och se om jag fortfarande är nöjd =) Har precis haft lunchbreak nu, med lite fil och OC, så nu borde jag ha lite förnyad energi till andra delen.

Var i skolan igår också, vilket var helt okej. Sådär givande seminarium, men lite bra var det väl ändå. Blev en vända till gymmet sen för att prova på yogan. Första gången jag kört yoga i Sverige, vilket blev lite sådär. När man är van att höra allt på engelska kändes det lite töntigt att höra det på svenska, men det gick bra =) Var dock inte inärheten av hur jobbigt det var på Amazin Yogan i Shady Side, mensen var det ju inte samma typ av yoga heller så det kanske man inte kunde förvänta sig. Vore sjukt skoj att öppna en yogastudio här hemma dock, i samma regi som den i Pittan. Blandning av power och bikram-yoga. Vore skoj att ha sin egen studio liksom.. Hmm, tåls att tänkas på.. Linn är du på? =D

Jaja, om jag skulle ta och skriva lite mer på tentan nu kanske, så jag kan göra chokladbollar och kolla på film sen. Jag menar, jag pallrade mig faktiskt ut på en löptur idag, så jag är värd lite chokladbollar. Är bra för hjärnan också har jag hört =P

Nyttiga onsdagen

Jag överlevde föreläsningen igår. Första halvan var riktigt intressant faktiskt, men det spårade ur lite andra halvan och jag tappade helt och hållet intresset. Men men, jag tog mig igenom det. Efter det blev det lunch på Kåren med Sanna, Lovisa och Jennie, och lite skitsnack fick mig back on track igen. Gick hem till Sanna sen, och plockade upp Marina på vägen, för att göra en kraftansträngning med hemtentan. Var tvugna att snacka av oss lite till en början, så det tog väl en timme eller så. Men efter det blev det faktiskt lite vettigt gjort. Fick igång en bra diskussion och man fick lite bra idéer som man kan använda sig av i tentan. Började skriva lite igår sen, och fortsatte idag. Känns rätt bra, det svåra är dock att få med referenser till kurslitteraturen, och det är ju typ superviktigt, så jag har lite mer att jobba på. Men än så länge har jag gott om tid på mig, så det ska nog gå bra. Ska försöka vara lite duktig imorgon igen också, så jag liksom kan få det gjort snart..

Provcyklade faktiskt till jobbet idag också, så nu hittar jag nog på lördag =D Har dock varit skitkallt, blåsigt och snöigt idag, men jag trotsade vädret.. Kände mig duktig när jag kom hem iaf. Blev lite lunch då, lite mer plugg, och sen iväg till gymmet. Har faktiskt varit rätt aktiv idag, känner mig rätt nöjd med min dag =) Vore ju skönt att vara klar med hemtentan dock, men det är ju extrem överkurs att vara klar med den enoch en halv vecka innan den ska vara inne, så nu får jag lugna ner mig =D

Ska på bio snart, måste jobba på energin, vore ju sorgligt att somna på bion.. Men men, brukar gå bra när man väl kommer dit, så jag ska nog klara mig =) Börjar inte förrän 13 imorgon, så jag kan iaf sova ut ordentligt på morgonen..

Fullspäckat schema =D

Överlevde jobbet i fredags. Gick till och med rätt bra. Slapp exempelvis konfronteras med en viss människa som jag kände att jag inte ville träffa... =D Blev lugn kväll efter det sen. Glodde på film och hängde typ. Var ju tvungen att ladda inför lördagen liksom! Det blev ju en galen kväll som väntat. Var ju födelsedagsfest för sis Olsson och Christin, och det blev ett hejdundrandes kalasande! Var lekar och käk och alkohol så hälften kunnat räcka.. Som vanligt hade jag en sms-fylla så jag fick ju skämmas lite i söndags, men det är sånt man får leva med =D

Blev inte mycket gjort på söndagen.. Pluggade faktiskt lite, och sen åkte jag hem till päronen för lite födelsedagskalas. Mami fyller år idag, så vi förfirande lite igår med god mat och tårta och grejer =) Var sjukt trött dock, så det blev tidig hemgång och sen rätt ner i säng. Har jobbat idag också. Ångrade mig att jag satte upp mig på passet idag, men nu när det är gjort känns det rätt bra =) Kom hem, tog en supersnabb dusch och gav mig sen av till skolan för att möta upp med Sanna och Marina. Beware (beteendevetarnas linjeförening) hade typ kvällshäng, så vi satt där ett tag och fikade och snackade skit. Höll på att hungra ihjäl bara, så det blev rätt tidig hemgång för oss. Tog svängen förbi Ica för att inhandla vissa ingredienser, och sen var det bara hem och laga mat och avlida i soffan. Är vansinnigt trött idag, jag är inte van vid sånt här busy schedule =D Lika bra att gå och lägga sig nu också, så jag kan hålla mig vaken på föreläsningen imorgon. Efter det ska jag och Sanna försöka ta tag lite i hemtentan och se om vi kan komma fram till nån bra grund att utgå ifrån. Diskussioner är alltid bra =)

Jajaaa, sängen lockar! Hejrå

Kladdkakeladdning

Har haft min första lilla inflyttningstillställning nu =) Brudarna (Sanna, Marina och Maja) kom hit i onsdags kväll och käkade kladdkaka och snackade skit. Hade sjukt roligt. Finns inget vett i nån utav dom där människorna =)

Var skola igår igen. Var dock ett rätt meningslöst seminarium, så vi var sådäär intresserade. Men men, stog ut till slutet ändå, man måste ju försöka visa lite intresse =) Gick sen till gymet, där jag typ inte varit på hundra år. Kändes toppen, har dock tränngsvärk idag, men det hör ju till =P

Idag var det tvättning som gällde imorse. Vaknade dock tidigt så jag hann med lite städning och grejer innan. Tvättade, köpte busskort och satte mig sen för att plugga lite. Gick över förväntan idag, så det känns bra. Sitter nu och äter en bit överbliven kladdkaka och laddar inför jobbet. Kristoffer kommer förhoppningsvis snart och hämtar mig. Asbra med jobbfest nu, nu har jag skjuts både till och från jobbet idag =P

Jobbfest och plugg

Livet i Västerås känns fortfarande rätt bra faktiskt. Hur skönt som helst, trivs toppen i lyan =D Är lite trött idag dock, lr snarare död. Kom hem och dog i soffan efter att ha varit på föreläsning imorse. Somnade som en gris =P Borde dock försöka hitta lite energi och sätta mig och plugga ett tag. Kanske måste äta en semla, det borde ju ge bra energi =) Hann ju inte äta min tisdagssemla igår ju, så jag har den kvar till idag.

Var after work med jobbet igår. Jag hade tänkt att gå dit, ta nåt glas vin och sen gå hem och plugga och sova tidigt. Det gick sådär. Började bra, med lite vin och trevlig samvaro, sen fick ju folk för sig att vi skulle gå ut efteråt, och jag var ju inte sen att hänga på. Så gick det med den kvällsplaneringen. Istället gick vi ett gäng hem till mig efter att ha hängt på Varda, och drack lite vin och snackade skit, och sen bar det av till Skybar. Blev ännu lite mer vin, och till följd av det en väldigt sen kväll. Hade nog mått bra av att inte ha sagt en del av det som jag sa igår, kommer lätt kunna bli lite pinsamt nästa gång på jobbet. Men för sjutton, så kan det gå. Var ju inte så smart att flörta med teamledaren kanske, men vaddå? Linn du kan ju det där med jobb och pinsamheter, kunde inte du ha lärt mig nåt? =) Hade sjukt skoj iaf, och det är väl det som räknas =D

Nej men, ska nog ta mig en liten semla nu och sen försöka vara lite ambitiös och plugga lite. Wohoo!

Nya lyan

Karin har varit här och hälsa på idag. Mycket trevligt =D Vi var en sväng på stan, så nu är vi båda två redo för Sandys födelsedagskalas på lördag, wohoo! Vad outfiten består av är en hemlighet till på lördag.

Hade lite mat-brainstorming med Karin idag.. Kom på hur mycket som helst. Satt och läste kokböcker och grejer =P Fick dock en sån vansinnig bestlutsångest när det väl var dags att laga mat sen, men det ordnade sig. Sitter här mätt och belåten nu och ska snart avlida i soffan ett tag. Snöar en väldig massa idag också. Vitt på gatorna igen, ajaj. Men men, är lite fint iaf, så jag ska väl inte klaga så mycket =)

Nej men, här kommer lite utlovade bilder på lyan iaf. Jag trivs bra även idag måste jag säga =)

     


   

Alldeles lagom för lilla mig =)

Flytten är ett faktum

Ojoj, nu har det varit full rulle i ett par dagar här. Jobbade i fredags först, och åkte sen till lägenheten för att skruva ihop sängen. Fick hjälp av snälla Sanna, vilket var en välgärning. Vi var ett toppteam, så sängen blev ihopskruvad åt rätt håll med alla grejer på plats på nolltid =D Skulle sen via Enköping hem där jag skulle hämta upp en kärra så vi skulle kunna flytta alla grejer sen, men dom hade ju lyckats fippla bort min bokning, så jag fick ingen kärra =S Blev mer eller mindre galen då, men Limpans farfar fixar allt, så jag fick en kärra till slut =) Hämtade upp Limpan på vägen hem sen och åkte hem för lite tacos och Let's Dance =)

Insåg sen på lördagsmorgonen att jag inte packat ett skit, och jag skulle flytta! Prima.. Men men, tar ju inte så lång tid att packa ner lite kläder och mina få tillhörigheter, hrrrm... Lr jo, kanske.. Men vi kom iväg till slut, med ett jäklans flyttlass, men det päronens och Linns hjälp.....

Men åååhhh.. Såg just att det här inlägget inte blivit publicerat.. Fan vad drygt! orka skriva klart det nu liksom.. Var tvungen att avbryta när päronen kom hit igår för att fixa lite mer i lägenheten och åka till Ikea och allt sånt.. Men jag skrev ju klart det igår sen juuuuu... Palla!

Jaja, lite kort på nya lyan ska jag försöka ladda upp senare ikväll, så ni får se hur fint jag har det =D

RSS 2.0