Tråkdag!

Ja den här dagen kommer inte heller gå till historien som en så jäklans munter dag.. Usch, har haft lite för många såna här dagar på senaste.. Hoppas det blir färre efter tentan på fredag.. Tror att den ar en stor del i mitt inte så jätteglada humör nu..

Blev en sväng till gymmet med Sara i alla fall... Det var dock hur skönt som helst.. Tänker inte på nåt när jag tränar, det är så himla skönt! Det är verkligen min frizon där jag mår bra.. Om jag inte mår bättre av att träna, om så bara för stunden, så är det nåt som är verkligen fel..



Så här stark var jag på gymmet idag! Och ja, jag hade en jäkligt tajt, men väldigt snygg, brottardräkt på mig.. Jag var skrämmande lik den här karln faktiskt..

Nu ska jag kolla klart på Ensam mamma söker.. Hoppas dom lyckas bättre när det gäller kärleken än vissa andra.. =) Bye!

Pucko-jag!

Usch nu känner jag mig sådär onödigt puckad igen... Varför måste jag förstå mig på regressionsanalyser och hur man signifikansprövar dom och hur man vet om man använt hierarkisk eller simultan eller stegvis regression?? Varför måste jag kunna triangulering och kunna hålla koll på alla f-värden och p-värden och frihetsgrader och hur allt hänger ihop? Bläää! Jaja, förhoppningsvis fattar jag mer efter veckans plugg, men jag vette tusan... I vanliga fall brukar det räcka att plugga på galma tentor för att få en bra grund till tentan, men den här gången känns det inte som att det räcker.. Finns huuuuuur mycket som helst att lära... Jag blir galen! Snälla ge mig fredag kväll så den här skiten är gjord..

Jajaa, ska väl ta tag i det här lite till nu innan jag ger upp för idag.. På't imorgon igen bara!

Prima lördag..

Har haft en riktigt bra dag idag.. Imorse kändes det som det kunde bli en sjukt seg och tråkig dag, men Mallan räddade mig ur det.. =)

Jag och Mallan har varit på utflykt idag.. Jag ville kolla på cykel, och det gjorde vi.. Mötte José på väg till Mallan, och han tipsade om en cykelaffär i Gideonsberg där dom hade begagnade cyklar.. Lät bra tyckte jag, så dit åkte vi.. Var en superhärlig gubbe som jobbade där.. Hur trevlig och glad som helst, och abra det gjorde ju att man ville hitta en cykel där.. =) Hittade en prima cykel där, som jag ska dit och köpa på måndag.. Yeey! En superfin bättre begagnad Skeppshult... Tantcykel med lysen, lås, cykelkorg och hela kitet.. Servad och i prima skick..  =D Kunde dock inte bestämma mig på en gång, så gubben erbjöd sig att sätta en reserverad-lapp på den cykeln åt mig till på måndag.. =) Vi åkte vidare till Hälla och kollade runt, men hittade inget bättre.. =) Mallan kollade jacka och det blev lite godisinköp.. Mysdag =) Sen åkte vi hem och tog en sväng på stan.. Prima skit! Hade rabatt på Rut M.fl., så vi gick dit och shoppade lite..

HANNAH FLOWER LEGGINGS<br/><strong>199</strong> SEK | €19.95

Köpte dom här, för att liva upp alla svarta kläder jag har i höstmörkret.. =) Och sen köpte jag en stickad tröja och en blus också, men dom fanns det inge bilder på på hemsidan..

Jag får ju inte shoppa egentligen, annat än till lägenheten.. Men jag hade ju rabatt... =P Sen blev det lunch/middag på Chicco, och nu är det paltkoma och mys hemma hos gäller.. Ska käka godis och kolla på Idol nu, för det tycker jag att jag är värd efter en prima dag.. =)

Nu när jag skulle kolla på Idol såg jag att fyran kör en film med Vin Diesel.. Sugig film, men han är ju allt en liten heting... Eller liten och liten, men jaaa... =)



Jaja, blir nog Idol ändå nu, för den här filmen var ju ingen kvalitetsrulle direkt, trots huvudrollsinnehavaren... ;o)

Fredag..

Skolan gick bra idag.. Fattade faktiskt vad vi höll på med.. Dock insåg jag att jag har en hel de latt plugga in till tentan på fredag, haha.. Men det ska nog ordna sig... Än så länge har jag hopp =)

Imorgon vill jag åka runt och kolla på tv och cykel... Behöver en ny cykel! Av nån underlig anledning, hmm... Ska iväg till jobbet snart också.. Hoppas det finns godis på jobbet idag så jag klarar hela dagen, hahaa... Sämst, men det bjuder jag på! Ska ju för tusan jobba hela natten, då kan man få käka lite godis.. =)

Var ute och gick efter skolan idag.. Är ju prima höstväder ute.. Hur fint som helst! Var jätteskönt med lite frisk luft, med tanke på att jag kommer vara inne resten av dagen/kvällen/natten nu...

Jaja, hejrå!

Jag vill köpa tv!

Noooo, nu försvann hela mitt inlägg som jag så fint hade skrivit... Skit också! Orkar inte skriva om det... Blä blä blä! Dock stog det väl inget enastående, men ändååååååå... Orkar inte börja om!

Sitter i alla fall och kollar tv nu.. Vill köpa en nuö.. Nu nu nu! =) Vill ha tillträde till lägenheten nu nu nu också! Men har jag tur får jag tillträde om två veckor idag, yeeey! Måste prata med Ryllen också så vi får lite ordning på väggbygget... =) Dock ska jag väl försöka fokusera på tentan först, som är om en vecka... Tråkigast i världen!







Nån utav dom där skulle jag vilja ha... =) Måste bara höra med nån som kan nåt om tv innan jag köper nåt, haha.. En annan har ju ingen aning om vad som är bra och dåligt... Har fått för mig att jag ska ha en LED-tv bara, det är det enda jag vet... Typ.. =)

Nej, nu msåte jag skynda mig.. Ska iväg till skolan... Hoppas det går fort idag, och att har pratar så man förstår.. Orkar inte med ännu en föreläsning där man är lost efter 10 min och sen inte hittar tillbaka på hela tiden.. Mycket givande.. Hmm... Jaja, tjing!

God natt

Jag är trött... Dags att sova nu.. Har precis tvättat klart... Var sjukt otaggad på att tvätta, men hade ju typ inga rena kläder, så vad hade jag för val? Fast å andra sidan, är man någonsin taggad på att tvätta? Njaaa... Jaja, nu är allt rent i alla fall... Och sängen är renbäddad.. Mys!

Tog ju faktiskt några bilder i tisdags på Mallans mys... =)





Hittade dom i mobilen idag... =) BakMallan hade fixat en massa gott... Kände mig jättesmal efteråt, men det var det värt.. =)

Har varit en bättre dag idag än igår... Gick bra med plugget idag... Gick framåt.. =) Och jag hann träna idag, vilket alltid gör att jag mår bättre.. Jag fick sällskap av Mallan till gymmet idag... =) Och sen blev det tacos till middag, och det gör ju inte heller att man mår dåligt... OCh nu får jag ju avsluta med att sova i en renbäddad säng... Kan inte bli så mycket bättre... =P

Imorgon är det fullspäckat schema... Först föreläsning, sen jobb hela kvällen.. Dubbelpass, så det blir jobb från 16.00 till 02.30... Men det brukar gå rätt fort ändå, ska nog klara mig... Får ju ändå sova ut på lördag, så det är luuuugnt... =)

Neeeeej, NU ska jag sova! God natt

Bättre finns..

Den här dagen är verkligen ingen som kommer gå till världshistorien som en bra och meningsfull dag.. Har massor att göra men lyckas liksom inte få nåt gjort.. Min planering som från början var så bra har liksom falerat och resulterat i att inget händer typ... Planen var att gå till skolan och ha föreläsning imorse, sen käka lunch där, ha handledning på c-uppsatsen efter lunch, gå hem och slänga i nån maskin tvätt, åka och handla mat med Sara, och sen gå på möte på Pluto ikväll... Har typ inte lyckats med nåt.. Eller jo, jag lyckades ta mig till föreläsningen imorse.. Vi slutade dryga timmen tidigare, så då tänkte jag gå hem och få lite plugg gjort innan vi skulle ha handledning.. Gick inge vidare, fastnade i telefonkö hos HSB och se nvar det kört.. Handledningen gick väl bra sen dock, tror vi kom lite framåt i tänket.. Men det är väl det enda som gått enligt planerna idag också.. Sen skulle jag hem och tvätta, men så ringde Sara och sa att vi skulle åka och handla på en gång istället, och det var viktigare för min del än att tvätta, så då sket jag i tvättiden.. Sen fick vi inte tag i bilen vi skulle låna ändå, så det blir nog ingen handling.. Och ingen tvättning heller, eftersom jag typ missat tvättiden nu... Får nog med andra ord varken mathandling eller tvättning gjort idag.. Ska försöka motivera mig till att plugga nu istället, men jag är typ irriterad i hela kroppen, så jag vet inte hur det ska gå.. Det regnar ute också... Skitgrejer! Jag vill ha godis!


Jag är sämst!

Känns lite så ibland.... Letar man fel är det klart att man hittar fel.... Åhh, jag blir galen! Ingen är perfekt, det är så det är bara... Dags för mig att inse det nu tror jag bestämt...

Dags att bege sig till skolan nu snart också... Har varit ute och gått på morgonen.. Skulle få sällskap av Sara, men hon försov sig... =) Så kan det gå... Jag fick mig i alla fall en uppfriskande promenad imorse... Trevliga grejer.. Nu insåg jag precis att jag har väldigt bråttom, så jag måste skynda mig nu, har inte tid med det här! Tjingeling!

Göra nytta kanske?

Orkar egentligen inte, men jag borde verkligen plugga lite... Känner mig sääääämst idag, men men... Hade föreläsning imorse.. Har varit med om roligare.. Jacek har bättrat sig dom senaste föreläsningarna och man har faktiskt börja fatta lite, men idag var det kört igen.. Hängde inte med över huvud taget.. Men men, det löser sig säkert... =) Sen satt jag och Marina och diskuterade c-uppsatsen lite.. Gick nog bra.. Vi har handledning imorgon, så vi får väl hoppas att vi kan komma fram till nåt smart imorgon... =)

Beställde ju lite julklappar igår också.. Fick hem dom idag... Skaplig leveranstid måste jag säga.. =)



Grejerna var prima.. Tror mottagarna kommer bli nöjda med vad dom får.. =)



Hoppas nu inte att Mallan får för sig att läsa bloggen nu innan det är kalasdags... Jag gör en chansning.. =) Ska ju till Mallan och födelsedagsfika senare idag.. Det här är vad jag och Marina plockade ihop.. Tror det blir en bra goodiebag... =)

Nej för tusan, nu kanske jag borde ta tag i skolan... Eller så ska jag ta och beställa en till julklapp... Tror faktiskt att jag börjar med det senare... Konstigt nog... =P

Kallt!

Jag har inte vant mig vid att det är kallt än.. Har varit ute och powerwalkat med Sara nu på morgonen.. Var bara -4 typ, men det kändes skitkallt.. Kommer hem, och har inget varmvatten!! Hur ska jag tina upp nu? Får typ sätta mig i ugnen eller nåt.. Eller ja, inte i... Men strax bredvid... =P Oooorka! Hoppas fan bara att det är tillfälligt, så jag kan få mig en varm dusch innan skolan...

Blir heldag i skolan idag.. Eller ja, typ... Börjar inte förrän kvart över tio, så redan där är det väl kört med heldag, men men.. =) Sen ska det pluggas lite tenta och c-uppsats efteråt... Hinner dock inte sitta superlänge, för sen måste jag och Marina ner på stan och hitta på nåt festligt till Mallan, för sen ska vi dit på födelsedagsfika ikväll.. Yey =D Ska bli myspys...

Nej, nu har jag inte tid med det här... Frukost! Jag är skithungrig!

Tillbaka i Vässan..

Hade en mysig kväll hos Limpan igår.. Hon mötte upp mig på stationen och sen åkte vi hem, via Solna Centrum, för att jag skulle köpa en väst... Hade en dunväst en gång i tiden, men den är spårlöst försvunnen, och nu när det börjar bli kallt börjar jag sakna den.. Är så lagom att ha på sig när man är ute och går och så nu när det är kallt men inte jättekallt.. Prima skit helt enkelt.. =)

EVEREST W VEST F10 BLACK

Sen blev det häng hemma hos Limpan tills Eva kom med mat, och då var det bara att sätta igång och tillverka tacos.. Mumma..! Ovanligt att det blev tacos, men det är ju så gott! =) Blev en sväng förbi min lägenhet också.. Andra gången jag var där nu bara, men den är så fiiiin! Jag längtar så sjukt mycket! Jag kommer ha så mycket utrymme, helt vansinnigt.. Undra hur lång tid det kommer ta att fylla ut det? Kommer nog gå fortare än man tror, tyvärr, haha =) Sen blev det Idolhäng resten av kvällen hemma hos Limpan... Myspys... Imorse var vi ute och gick en sväng också, var riktigt skönt ute faktiskt..

Är hemma i Västerås nu.. Ska käka lite lunch och sen plugga nån timme.. Skulle behöva plugga många timmar, men jag har massa jag måste fixa med innan kvällen.. Kommer ju hit en drös med brudar ikväll.. Det ska drickas vin, snackas skit och dansas hela kvällen lång.. Det sistnämnda ska dock inte ske här, med tanke på utrymmet.. Ser fram emot det i alla fall! Och därför måste jag sätta igång med plugget nu, så jag hinner få nåt gjort med det och ändå hinner göra allt annat.. Mycket nu.. =)

Tjing!

På väg till Linn

Sitter på tåget nu på väg till Limpan.. Vi ska en sväng till min lägenhet och kolla lite idag.. Längtar tills det ör flyttdags:) Sen ska vi käka tacos och kolla på Idol.. En äkta Limpan&Loppan dag med andra ord, det gillas! Kanske blir inflyttning tidigare än jag från början tänkte nu.. Han som ska flytta in i min lägenhet i Västerås vill in så fort som möjligt, så jag kanske flyttar redan i november, så han kan flytta i. 1 december.. Då slipper jag den månadshyran också, prima skit! Blir ju en del pendlande isf, men jag pratade med Emelie, och jag kundefå bo hos henne lite då och då så jag slipper åka fram och tillbaka varje dag.. Kan säkert få bo lite his Sara också om jag glättar lite, så det ska nog ordna sig.. Gud tänk om jag flyttar i november?? Det är ju snart:D Längtar massor! Nu måste jag ju erkligen ringa och fixa soffan på måndag, haha.. Måste planera lite med jobb och grejer också, men serbiers ordna sig.. Ska försöka jobba iaf nåt pass i Västerås under december, även om jag flyttat, så jag får nån lön i januari.. Vore bra skit.. Om jag inte skjuter upp Pluto-lönen i december så jag får den i januari istället.. Eller nåt, allt ordnar sig:) Nej nu ska jag snart gå av.. Skönt! Tåget är typ fullpackat och jag orkar inte med det.. Tacka vet jag att hänga bara Limpan och jag.. Ingen trängsel och inga dryga människor, haha! Imorgon blir det dock desto fler att umgås med.. Blir brudutgång i Vässan imorgon, men förmacka hos mig.. Ska bli riktigt kul! Nej, gå av var det!

Fredag!

Sitter och kollar på Rachel Ray så här på morgonen.. Börjar bli en vana, jag gillar henne, hahaa.. =) Idag kanske jag kan lära mig nåt också... =) Dom har dejting-tema... Synd att jag måste ge mig av till skolan snart, annars kanske jag hade kunnat snappa upp ett eller annat tips... =P





Cupid verkar inte vilja träffa mig med sina pilar... Eller Amor kanske han heter på svenska.. Amors pilar? Ähh, skit samma.. Är tydligen snö i Stockholm idag.. Det gillar jag! Ska till Stockholm efter skolan, så jag håller tummarna för att det är lite vitt kvar då.. Jag gillar snö, så det så.. =)

HAr varit ute och gått med Sara på morgonen.. Kallt men uppfriskande.. Har även hämtat upp lite varmare kläder från förrådet nu på morgonen... Insåg här om dagen, när det var typ -3, att det var lite kallt att ha sommar/vår-jacka på sig.. Blir dock ingen permiär av dunjackan än, men en halvvarm jacka får det allt bli.. =) Herreguuuud, nu har jag inte tid att sitta här längre.. Måste packa ihop lite grejer, ska sova hos Limpan inatt, och så måste jag klä på mig och pallra mig till skolan.. Hey ho, let's go!

Lite ordning..

Känns bättre med plugget idag.. Fick nån panikstress igår, och jag är innerligt glad för att den inte satt kvar idag.. Har gått riktigt bra med tentapluggandet i skolan idag faktiskt.. Repeterade lite uträkningar som vi gjorde sist, och jag fattade alt! Helt otroligt =) Sen tog jag tag i ledarskapsuppgiften när jag kom hem.. Har skrivit nästan två sidor nu, och har en massa fler tankar och åsikter som ska skrivas ner sen.. Nu ska jag dock äta lite, och sen ska jag träna med Sara.. Skulle kunna skriva mer på ledarskapsuppgiften, men jag känner att det inte kommer bli så bra grejer, min hjärna är lite slutkörd just nu.. Men som sagt, har ju massa fler uppslag i alla fall, så på lrödag ska jag sätta mig igen och skriva lite mer.. SKa nog få den klar snart.. Eller jag ska se til latt ha den klar i början på nästa vecka, helst på måndag.. Då kan jag fokusera på tentaplugg resten av veckan sen..

Tänkte ju ringa och beställa min soffa idag också, men det har jag inte hunnit med.. Får kanske ta och göra det imorgon, eller i början av nästa vecka.. Tror inte att dom säljer slut på alla under helgen.. =)

Nej, mat som gäller nu, så jag hinner smälta den lite innan det är dags för träning.. !

Stress!

Usch just nu känns allt skit... Jag orkar inte!!! Orkar inte duscha, orkar inte fixa mat, orkar inte äta mat, orkar inte jobba, orkar inte plugga... Jag orkar bara inte... Hatar när det känns som alla måsten bara tar över... Har en konstig känsla i kroppen och vill bara gömma mig under täcket... Som tur är vet jag att det känns bättre så fort jag liksom får några av dom här måstena avklarade.. Får försöka fokusera lite på det nu känner jag för att jag ska palla..

Dagen har känts bra fram tills nu dock... Föreläsningen gick bra, och efter det gick jag och Sanna en sväng på stan.. Köpte ett par stövlar idag.. Blev riktigt nöjd faktiskt.. =) Ska bara gå in dom lite nu och känna att det verkligen är rätt storlek och så...



Nej, nu ska jag väl ta och försöka äta nåt kanske.. Ska ju iväg till jobbet sen... Hoppas allt känns lite bättre imorgon..

Ge mig jul!

Jag längtar så himla mycket till jul! Sitter och kollar på Rachel Ray nu också som frukostsällskap... Hon har julspecial... Ge mig jul! =) Jag vill pynta och fixa och dona och göra fint... Och nu vill jag köpa alla julklappar som är färdiguttänkta också, så jag kan få slå in lite klappar, hahaa..

         

Myspys! Och jag vill julbaka.. Och hämta julgran i skogen, och klä julgranen och jaa... Massa ljus och mys.. Haha, galenpanna.. =)

Kunde inte sova igår heller.. Tror jag har blivit jättekänslig mot socker på nåt vis.. Malin och Marina var här igår kväll och åt äppelpaj... Supermys.. =) Men sen kunde jag inte sova.. Var pigg som bara den, gick liksom inte att stänga ögonen.. Så var det sist när Elin var här också och vi ahde käkat godis sent på kvällen.. Jag ser nåt slags samband.. Hmm.. Så jag planerade min klädkammare igår/inatt.. Mätte och räknade och funderade... Men nu tror jag att jag har fått till en bra lösning.. Nu behöver jag bara lägenheten, haha.. =) Men den är snart min, och då ska det börja byggas och fixas innan jag flyttar in... Längtar!!

Nåt jag inte längtar till däremot är skolan idag.. Usch och fy! 5 timmar föreläsning med Jacek är inget man ser fram emot direkt.. Skit.. Men men, efter det ska jag och Sanna gå och kolla på skor åt mig, så jag får se det som en belöning för att jag överlevt hela föreläsningen.. =) Ska nog ta en sväng ner till polisen sen också och se om dom har nå gamla skitcyklar att sälja till oss för en billig peng..

Nu måste jag dock göra mig redo för denna härliga föreläsning.. .Wish me luck!

Hur tänkte jag nu?

Vet inte riktigth ur jag planerade den här morgonen... Sen är jag i alla fall.. Men det gör itne så mycket, för Marina hade försovit sig också, haha.. Bra tajming.. =) Vi ska ses och försöka få igång tankarna kring c-uppsatsen nu, och efter lunch blir det till att försöka förstå sig på kvantitativ metod och variansanalys och en ´massa sånt skit.. Det ka ngå hur som helst, men förr eller senare måste det sitta, för jag måste klara tentan!!

Har insett att jag typ är klar med alla julklappar redan också.. Haha.. Känns hur bra som helst! =) Har inte inhandlat alla än, men alla är klara i tanken.. Måste bara ta mig ner på stan.. Dom enda som inte är helt klara är Huggan och Limpan, men jag har en del idéer, så det ska nog ordna sig.. =)

Nej, nu ska jag nog avsluta frukosten och sen bege mig mot skolan.. Blir inte bättre för att jag skjuter upp det ännu mer, så det så! Om jag nångång skulle kunna lära mig det... =P

Jahapp..

Sovit som ett barn inatt.. Skönt att jag bestämde mig för att inte gå ut igår.. Är liksom lite lättare att få ut nåt av den här dagen när man slipper vara bakistrött =) Har varit på gymmet på morgonen, och sen tog jag en sväng till solarieholmarna.. Mycket skönt.. =) Ska nog ta en promenad nu tror jag, för att få lite frisk luft. Ska ju jobba ikväll, så det kanske kan vara bra att passa på att få lite frisk höstluft =) Solen skiner ju och allt!



Saknar Limpan idag dock.. Önskar att jag hade kunnat hänga med henne idag och bara göra ingenting.. Men vi får ha en massa såna dagar när jag har flyttat sen... =)

Neeeej, nu ska jag ge mig ut... Innan jag blir hungrig igen, för då kommer jag dra ut på allt så väldans.. Känns lite ovärt... Jajjemän!

Festlig lördagskväll..

Jaa, vad ska man säga... Den här dagen blev inte riktigt som planerat, men den har varit rätt bra ändå.. =) Blev ingen tur till Stockholm idag.. Fick inte tag på nån bil, och orkade inte åka tåg (slö, jag?) så jag får åka och kolla på lägenheten igen nån annan dag... =) Gick ner på stan en sväng istället.. Gick till Classe och köpte en tumstock, för det måste man ha har jag upptäckt.. Skitbra..! Och sen gick jag till banken för att öppna lite nya konton och så.. Ska ju byta bank nu.. Och det gick också bra, prima skit.. Kom på att när jag ändå skulle åf ett nytt kort så ville jag ha en personlig bild på mitt kort, så efter att jag varit på banken gick jag hem och letade bilder att ha på kortet.. =) Det var då jag fastnade på memory lane ett tag, vilket resulterade i förra inlägget, haha.. =P Skulle ha gått till gymmet, men fastnade vid datorn istället.. Så kan det gå..

Sökte två jobb också när jag ändå var på gång.. Sökte jobb som nanny i Stockholm.. Det är ju prima att ha som extrajobb när jag pluggar... Vore skitkul.. =) Fick mail från ett av ställena nu, så vi ska boka in en intervju nångång snart.. Det går framåt =) Sen blev jag så hungrig så jag var tvungen att fixa mat.. Och efter det gick liksom lufter ur mig.. Haha.. Orkade inte göra nåt.. Har suttit och glott på tv sen dess typ.. Kollade på ett avsnitt av One Tree HIll också.. Det är alltid så känslomännigt!! Jag grinar fan till varje avsnitt, haha.. Ska nog kolla på ett till nu innan jag kryper till kojs.. Tänkte att jag ska gå och lägga mig i tid ikväll när jag ändå inte har nåt bättre för mig, så jag kan gå upp i tid imorgon och få ut nåt av dagen..

TYp så... =) Nu blir det One Tree Hill.. God natt!

Minnen..

Sitter och kollar på massa gamla bilder från Usa-tiden... Jag blir så nostalgisk! Jag har sagt det förr, men jag kan inte säga det för många gånger, fan vad jag hade det braaaa!! Hur bra som helst.. Massa minnen som jag alltid kommer ha med mig... Det bästa jag gjort.. =)



The backmountain i Vail... Hur häftigt som helst.. Sveriges skidåkning har svårt att mäta sig med den i Colorado =)







Och jag saknar mina bruttor! Vilka kvällar vi hade, vilka äventyr och galenskaper vi har varit med om tillsammans.. Helt underbart! Tänk om man kunde få göra det igen... Lovely!



Och för att inte tala om mina barn.. Kolla vad små dom är! Nu är dom ju stora barn ju.. Dom var ju bara små skitar när jag var där, haha.. =)



Och älskade Limpan.. Vi hade en superb tid när hon kom och hälsade på.. =) Dock verkar det som om alla bilder från när hon var och hälsade på mig är borta.. Den här har jag snott från min egen facebook, men jag fattar inte vart dom tagit vägen på min dator... Det är fruktansvärt, jag vet!!! Måste fortsätta leta nu!


Yeah!

Så skönt! Nu är jag klar med ledarskapsuppgiften som skulle in senast på måndag också.. Skönt att vara klar med saker och ting i tid måste jag säga, nu slipper jag sitta och göra den i helgen.. =) Och eftersom att jag blev klar i så bra tid så hinner jag gå till gymmet, vilket jag ska göra inom kort, och sen ska jag med Sanna hem till Emelie och Idol-hänga lite ikväll innan det hela avslutas med jobb.. Vilken planering, känns som det kommer bli en bra kväll.. Och det gillas.. =) Hoppas det går bra på gymmet också så jag får känna mig lite stark.. Blir bröst och mage idag.. Brukar alltid få sån nedras träningsvärk efter att jag kört bröst, så jag är förberedd... =) Tjing!

En månad kvar =)

Jag längtar så otroligt mycket! Om en månad får jag nycklarna till min lägenhet.. Om en månad är den min på riktigt, yeeeey! =D Kommer vara en heeel del att göra under den här månaden dock, både i skolan och med lägenheten... Men det kommer bli bra.. Jag känner hur bra allt kommer bli när det är klart, och jag längtar till den dagen då allt är klart..! Den dagen i januari när jag sitter i min nya fina lägenhet i Solna och har fått ett godkänt betyg på både c-uppsats och metodtenta (förhoppningsvis), då kommer lyckan vara total... =D

Var på Ikea med syrran och Hugo igår.. Jag hade kunnat köpa hur mycket som helst.. Massa julgrejer och pynt hit och växter dit och ljus hit och dit.. =) Men jag måste hejda mig ett tag till, haha.. Har ju dock redan hittat soffan jag vill ha, och mina julgardiner är hemma i säkert förvar.. Yeey! =)



Den där soffan vill jag ha... Imorgon ska jag till lägenheten och kolla så att det faktiskt passar in.. Och det hoppas jag innerligt att den gör.. Annars får jag ha den åt andra hållet.. =)

Nu måste jag dammsuga lägenheten.. Kommer antagligen en kille och kollar på den i eftermiddag, och även om han inte ska inspektera min städning kan han ju kanske få slippa att mötas av dammråttor i hallen, haha.. Usch jag har varit fruktansvärt dålig på att städa nu ett tag... Skärpning! Blir dock bara en snabb dammsugning nu, för jag hinner inte städa ordentligt.. Måste plugga... Tjohoo!

Hemma från äventyret..

Ganska skönt att vara hemma nu faktiskt.. Men jag har haft en trevligt äventyr så här mitt i veckan.. Känns som att det är typ söndag idag dock, men det är bra det.. Då kommer helgen kännas lång.. =) Började med att åka till Limpan efter skolan igår.. Vi snackade lite skit och käkade supersmaskig mat.. Myspys.. =) Sen började det riktiga äventyret.. Blev en trevlig kväll.. Slutade med biljard och fikamys, helt okej.. mina biljardskills var väl kanske inte på topp.. Hade kunnat önska lite mer kanske, haha, men så kan det gå.. Vann i alla fall en av tre matcher eller vad det heter =P Sen var det bara att pallra sig upp imorse och käka frulle med Limpan, innan det bar av till Uppsala.. Syrran och Hugo hämtade mig där och så blev det en sväng till Ikea.. Tror jag har koll på hur jag vill göra i min klädkammare nu.. Nu måste jag bara hitta skjutdörrar som passar.. Hmm.. Men det ska väl ordna sig det med.. Längtar så sjukt mycket till jag får flytta in i min nya fina lägenhet..!! Jag vill dit nu! Nu nu nu!! Ska dit på lördag och mäta lite och kolla tvättstuga och förråd och så.. Alltid nåt.. =)





Jag har fått leka med sötaste Hugo hela dagen idag.. Syrran och Peter har spikat tak, och jag har varit lektant.. Har varit full rulle hela dagen.. Han snackar så himla mycket nu så det är ju knappt tyst när han sover.. =) Me ndet är bra, det ska vara fullt ös på såna här småskitar.. =)

Nej, nu ska jag nog kolla på nåt avsnitt av Gossip Girl tror jag bestämt, innan det är dags att sova... Eller One Tree Hill kanske.. Ligger ju efter, har massor att kolla på, haha.. ´Tjing!

Mätt...

Varför äter man alltid för mycket? Eller jag gör alltid det när jag har hunnit bli dödshungrig innan maten är klar.. Då slänger jag i mig massor med mat, och sen smäller man liksom av för att man ätit alldeles för mycket.. Vilket problem, haha.. Men det är drygt, så det så!

Vet inte var tiden har tagit vägen idag.. Den här dagen har gått alldeles för fort.. Var till gymmet med Sara imorse, hur skönt som helst.. Sen var det bara att bege sig hemåt och mot pluggböckerna.. Gjorde klart den där skituppgiften i metoden, så den ska jag lämna in imorgon.. Äntligen! Sen tog jag lunchpaus, och sen skulle jag börja göra ledarskapsuppgiften... Där nånstans försvann all tid... Mallan smsade och ville ha promenadsällskap, och det kan man ju inte säga nej till, så det blev en promend i höstsolen då... Sen var det liksom dags att laga mat när jag kom hem... Och det tog sin lilla tid, och så skulle jag duscha också.. Och nu har jag precis ätit.. Nu blir det ju inge mer pluggande ikväll.. Var tog alla timmarn vägen??



Så här fort har min klocka gått idag.. Vad hände? Men men, eftersom dagen idag gått så fort så innebär ju det att det snart är onsdag.. Och imorgon ska jag få träffa min kära Limpa.. =) Och så ska jag ut på äventyr som hon har styrt, haha.. Det kan bli hur som helst, men det blir nog skoj.. Först ska jag överleva en fem timmar lång föreläsning med den inte så pupulära metod-föreläsaren vi har nu.. Brukar ha 3 timmar i vanliga fall, och det är en pina.. Imorgon är det 2 timmar till.. Jag dör på förhand!

Nej, nu blir det till att diska, och sen umgås med tv:n tills det är sovdags... =)

Bra känsla..

Ja faktiskt.. Har en bra känsla i kroppen idag.. Började dagen med träning.. Träningen gick bra.. Körde biceps och triceps idag, var helt slut i armarna efteråt.. Sen blev det plugg på det.. Har gått bra det med faktiskt.. Går framåt sakta men säkert.. Idag har jag sett lite prgogress i arbetet, och om jag är duktig ska jag nog få det klart imorgon.. Vore så himlans skönt att få det ur världen.. Men man ska väl inte ropa hej än, får vänta och se hur det går imorgon...

Verkar som det blir byte av bank också inför bolånet.. Lite drygt, men eftersom min bank inte gav mig så bra villkor så får dom skylla sig själva, haha =)

Men, nu är det jobb som står på schemat... Avslutar dagen på jobbet, och hoppas på att det går lika bra som plugget har gått idag, och att tiden går fort... =P

Tjing!

10-10-10

Är skittrött och borde egentligen bara sova, men jag kom på en rolig sak på jobbet.. Har ni observerat dagens datum? Idag är det 10/10 2010.. 10-10-10! Sjukt ovärd, men mycket festlig information, haha.. Kanske är dags för mig att sökta tänka på så här störda saker och sova lite istället.. Ska upp i tid imorgon.. Ska till gymmet, sen ska det pluggas och sen ska dagen avslutas med jobb.. 4e dagen i rad som jag jobbar.. Känns lite ovant, men efter imorgon kobbar jag inte förrän på fredag, så jag överlever nog:) God natt!

Dagens i-landsproblem..

Har varit och handlat mat med Malin, Madde och Niklas nu på morgonen.. Var ju mycket bra, med tanke på att jag behövde lite påfyllning här hemma.. Skulle köpa glass också, för jag har ju massa äpplen hemma,, Och av äpplen gör man äppelpaj, och till äppelpaj måste man ha glass... Precis så.. Dock vill ju jag köpa små paket glass, dels för att en stor big pack inte går in i min frys, och dels för att jag inte äter så mycket glass... Meeeen, nu till problemet... Jag gillar inte gräddglass... ALLA småpaket med glass är gräddglass.... ALLA! Alla utom lättglass... Det är ju mobbat att köpa lättglass.. Folk tror att man tror att man kan äta "nyttig glass".. Nej det tror jag inte... Men vad ska man göra om man inte gillar gräddglass och den enda alternativet då är lättglass? Fruktansvärt! Skärpning GB!

Så, det var dagens problem, hahaa... Annars mår jag bra... =D Precis käkat lite lunch, och funderar på vad jag ska ta mig för nu.. Borde plugga, men det är olagligt en söndag... Borde gå och träna också, men jag orkar inte duscha håret innan jobbet, så då kan jag ju inte träna, hahaa... Usch vad jag är seg! Ska nog lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl skulle jag tro... Måste ju ladda upp med vila inför jobb ikväll... Så det så!

Åhhhh vad bra den är!

Skaplig tajming jag hade så här på kvällskvisten.. Var ute och gick med Malin först.. Snackade en massa skit och fick lite frisk luft, hur bra som helst... När jag kom hem hade precis Step Up 2 börjat... Prima ju! Vad ju lagom tid att laga mat och käka middag, och så fick jag prima sällskap till det... =)



Alltså man önskar ju inget annat än att man kunde dansa när man ser såna här filmer... Synd för en annan, som är lika smidig som ett kylskåp, hahaa.. Men jag har lärt mig att leva med det =P Man blir ju helt kär ocksååå... Och theme songen får mig att längta tillbaka till Pittan så sjukt mycket! Apple bottom jeans, lalalalaaa.. Hahaa, den påminner mig om alla "förfester" som jag och Angelica hade hemma i hennes källare innan kalaskvällar på Privvan... Det var tider det! Älskart!

Men nu måste jag nog allt hoppa in i duschen tror jag bestämt... Ladda för jobb... Möööh.. Men jag får sova ut imorgon också.. Och så får jag sällskap till Ica Maxå så jag kan få handla lite mat.. Prima söndagsplan... =)

Festligt värre..

Ja tjoho vilken festlig dag... Eller nja, det kan nog diskuteras... Men jag orkar inte göra nåt, haha.. Segast i världen.. Har tvättat i alla fall.. Alltid nåt.. Borde ta hand om tvätten nu också, men det kommer... Har faktiskt pluggat lite också, hör på den! Har börjat skriva ihop lite på metod-arbetet.. Det MÅSTE jag har gjort klart nästa vecka, nu får det vara slut med segandet.. Får inte skjuta på det längre, så det så! Ska in föra helgen nästa vecka.. Måste sätta en deadline för mig själv, annars kan jag skjuta på det hur länge som helst...

Ska ta och hämta sista tvätten nu, och sen skriva lite mer på arbetet... Sen måste jag nog ut och gå.. Lite frisk luft skulle nog vara bra känner jag.. Haha... =) Och en promenad är bra.. Tänkte gå till gymmet, men jag har sån jäkla träningsvärk, så jag skjuter på det tills imorgon... =P

Ska man göra idag då?

Borde svara plugga på den frågan.. Men jag vill inte!! Jag känner för att ligga i sängen och kolla på film och käka godis hela dagen... Jajajaaa! Men, jag borde plugga lite... Får väl försöka börja meningskoncentrera mina intervjutranskriberingar i alla fall... Det är en bit på väg mot ett färdigt arbete... Jag måste börja inse att jag inte kan skjuta upp det hur länge som helst... Tyvärr..

Har varit ner på stan en supersnabbis nyss.. Var tvungen att gå tillbaka med min vårjacka som har gått sönder... Heeeemskt... =( Gick inte att laga den, så jag fick pengarna tillbaka.. Eller jag fick ett presentkort så jag inte gör av med pengarna på nåt annat... Dom ska sparas för att användas tille n ny vårjacka så fort dom kommer in nu efter vintern.. Så det så... =D

Handlade lite mat på vägen hem också.. Glömde dock en del, självklart, så jag måste tillbaka till affären senare.. Drygast! Ska tvätta idag också.. Det är mer än nödvändigt.. Men oj så tråkigt.. Jajajaaaajajajajajajajajaja... Kanske ska ta och sätta igång med lite plugg nu så det känns som att jag har fått nåt gjort idag i alla fall.. Måste leta fram dom gamla anteckningarna från förra metodkursen och se om man kan få nån hjälp därifrån.. Japp!

Finbesök..

Det hade jag igår.. ElinPelin kom ju hit.. =D Var hur kul som helst att se henne igen! Är så skönt för även fast vi inte ses så ofta så känns det liksom som att vi sågs igår varje gång vi ses.. Prima skit.. Vi började med att kolla på soffor igår.. Har typ bestämt mig för vilken soffa jag vill ha nu, men jag måste till lägenheten en gång till först och mäta lite ordentligt.. Vore ju onekligen tråkigt att köpa en soffa som sen visar sig vara för stor... =) Sen blev det middag på Tabazco innan vi gick hem och glodde på tv och snackade skit.. Supermys =) Elin tog med sin mitt älskade barn också.. Eller vårat barn... KENNY!!







Kenny är ju mitt och Elins skilsmässobarn... Eller tpy.. Jag och Elin är ju inte riktigt skilda, vi är mer särbos.. Så särbobarn då.. Hmm.. Eller vandringspokal.. Eller nåt.. Nu ska han iaf få bo hemma hos mig ett tag =)

Har varit hos farmor idag också.. Jag, sis, Peppe och Huggan var där på lunch.. Mysigt.. =) Så mycket mer än så har inte uträttats idag känner jag... Var till gymmet en sväng när jag kom hem.. Nu sitter jag och laddar för att gå till jobbet.. Ladda med Idol, prima skit... =) Har skickat iväg två arbetsansökningar idag också, så vi får se vad som händer med det.. Bara att hålla tummarna nu... Ska väl ta en sväng nån dag och kasta cv:n omkring mig personligen också, men det får bli lite senare...

Nej, fokus på Idol.. Sen jobb... Yeah!

Möööög..

Alltså på riktigt, dom här föreläsningarna är döden för självförtroendet... Har sällan känt mig så sjukt dum som jag gör under föreläsningarna som Jacek har... Han skiter likom i om vi förstår eller inte... Allt går i hundraåttio och om nån inte fattar blir han typ sur och säger att "Det där borde ni fatta.. Jag tänker iaf inte ta upp det nu".. Skithuvud!!

Men men, överlevde idag i alla fall.. Nu sitter jag hemm och väntar på att Elin ska komma hit.. =D Vi ska åka och kolla soffor, tjohooo =) Sen blir det väl mat och umgänge resten av kvällen.. Kan behöva göra saker som inte får mig att känna mig så dum resten av dagen, hahaa.. Det är bra skit...

Måste nog ta och ringa syrran sen också.. Vi ska ju till farmor på lunch imorgon.. Kommer dock inte ihåg när, så det lär jag ta reda på, hahaa.. Men det oooordnar sig.. Nu får Elin allt ta och komma! =)

Duktig..

Idag har jag faktiskt gjort mig förtjänt av min belöning jag gav mig själv igår: julgardinerna.. =) Jag har pluggat hela dagen... Eller från typ halv tio till fyra i alla fall.. Bra jobbat! Blev klar med ledarskapsuppgiften idag, vilket känns riktigt bra.. Gick till gymmet efter det, och så blev det en sväng till solarieholmarna på det.. En myyycket skön pampering =P

Sen ringde kära ElinPelin och sa att hon ville komma hit imorgon.. Och sjääääälvklart ska hon få komma hit imorgon.. När vi äntligen har tid samtidigt båda två går det inte att säga nej.. =D



SnyggoElin, hahaa.. =)

Ska iväg och jobba inatt, så det lär inet bli sås supertidig uppstigning imorgon.. Ska dock försöka att inte sova bort hela förmiddagen.. Ska försöka få nåt gjort på metod-uppgiften imorgon, och sen har jag föreläsning mellan ett och fyra.. Och sen kommer Elin.. =)

Nu ska jag nog dock ta och hoppa in i duschen tror jag bestämt, och sen är det nog middagsdags.. Börjar kurra lite i magen.. =P Dock bra med sen middag ikväll eftersom jag ska jobba inatt, så man slipper hungra ihjäl på jobbet.. Yeah!

Plugg!

Känner mig faktiskt till och med lite motiverad... Helt otroligt! Men jag känner väl bara hur skönt det kommer kännas när jag är klar, och det motiverar mig till att sätta mig ner och faktiskt göra skiten, hahaa =)

Har varit ute på promenad på morgonen för att vakna till.. Frisk luft är bra för själen =) En dusch och frukost är också avklarat.. Har till och med diskat... Ska bara borsta tänderna nu och sen är det dags att stänga in sig i plugg-grottan ett par timmar... Eller ett par, snarare en sådär 5-6 timmar skulle jag tro... Men det fixar jag, nemas problemas!

Jag menar, om jag är duktig och effektiv nu idag och imorgon, och på lördag, så har jag lovat mig själv att jag får ta en sväng på stan på söndag.. Ska inte shoppa nåt, men jag har lite ärenden jag måste göra.. Får även åka och provsitta soffor i helgen också om jag har pluggat duktigt i veckan.. Man måste ha en morot att jobba för, så det så, hahaa.. Jag är som åsnan i Bamse... Springer bara om jag har en morot framför näsan.. Eller mulen eller vad det nu heter på en åsna.... =)


Jullängtan =)

Jahapp, dagen haar väl gått helt okej idag.. Har i alla fall kommit igång med ledarskapsuppgiften, och det är mycket bra.. Kommer kanske kunna sova lite bättre idag.. Stressnivån sjunker alltid så fort jag kommer igång med saker.. Imorgon är planen att göra klart ledarskapsuppgiften så jag har den ur världen.. Då kan jag engagera mig i metoduppgiften på torsdag och i helgen.. Men men, om jg inte hinner klart imorgon har jag torsdagen som en back-up dag för ledarskapsuppgiften... Blir nog bra.. Men jag har ju hela dagen på mig imorgon så det borde inte vara några problem...

Har varit på gymmet med Sara nu ikväll också.. Rätt skönt att träna sent faktiskt.. Jag pluggar som bäst på dagarna, och efter typ 19 kan jag itne plugga längre.. Så då är det lika bra att stanna hemma på dagarna och plugga effektivt och spara träningen till kvällen.. Är inte så mycket folk på gymmet sådär sent heller, så det är skönt.. Är samma plan imorgon.. Börja med en morgonpromenad så man får lite frisk luft, sen hem och plugga hela dagen... HELA dagen.. Ska typ kedja fast mig vid stolen så det verkligen blir gjort.. Och sen avsluta dagen med träning så man sover som en stock sen.. =)

Beställde julgardiner idag också, hahaa... Vet inte ens om dom passar i lägenheten, men dom var billiga, och jag längtar efter julen, så jag tyckte jag var värd dom... Har faktiskt varit duktig idag... =)



Kolla vad söta dom är!  Dom kommer förhoppningsvis passa som handen i handsken i mitt blivande vardagsrum.. Har dock inte till köket än, men å andra sidan ska jag inte flytta förrän om typ 2 månader så, hahaa... =)

Nej, nu måste jag duscha och sen ska jag krypa ner i sängen... God natt!

Jahaa..

Min dag idag blev inte riktigt som planerat... Var ute och gick imorse, och så tänkte jag att det var dags tt gå till skolan på föreläsning snart.. Marina smsade strax efter nio och undrade vart jag var.. Hon trodde vi började kvart över nio, jag sa att vi började kvart över tio... Tre sekunder senare kommer vi båda två på att vi inte börjar förrän kvart över ett... Skit också.. Hejdå planeringen... Men men.. Promenaden är ju i alla fall avklarad.. Frukosten är avklarad.. Duschen är avklarad.. Så istället för att gå till skolan nu får jag väl sätta mig ner och börja plugga... Ska börja skriva på ledarskapsuppgiften... Måste verkligen vara duktig nu och skärpa mig så jag hinner med det jag måste göra.. Ingen tv, inga störmoment.. Bra plugg! Diska först, sen är det bara att sätta igång...



Bara att börja nånstans, så man kan ta sig igenom pluggberget....


Det går bra nu..

Eller nej, det kan jag inte påstå.. Det går inge vidare nu snarare.. Har haft en bra helg med kalasande på Oktoberfesten med Karin och bruttorna i lördags, och sen en mysig dag med familjen igår.. Mickelsmäss och familjemiddag stod på schemat.. Skulle åka hem till Västerås igår kväll sen för att jag har massor att plugga i veckan så jag behövde vara hemma och göra det idag.. Fick skjuts med brorsan till bussen, men sen kom det ingen buss.. Bussarna bråkade köra efter åtta eftersom det var Mickelsmäss.. Skit också.. Så pappa fick komma och hämta mg igen, orkade inte vänta en timme på att nästa buss skulle gå.. Skulle bli så sent hem till Västerås då också och jag var dödstrött, så jag blev kvar hos päronen inatt.. Har transkriberat sista intervjun nu på förmiddagen, och det var ju bra, men sen kan jag inte göra så mycket mer härifrån.. Bestämde mig för att ta 11.45 bussen hem.. Kom ner till Örsa och hade precis parlerat och gått ur bilen när jag ser bussfan åka iväg.. Kul!!! Var bara att åka hem igen då, pallade ju inte sitta där på parkeringen i en timme och vänta på nästa buss.. Så nu har hela genväg dagen snart också gått utan att jag har gjort nåt vettigt plugg.. Gör mig inte alls stressad, nej nej.. Kommer inte kunna göra ett skit annat den här veckan och helgen än att plugga nu.. Hoppas motivationen är med mig bara så jag får nåt vettigt gjort.. Har två arbeten som måste vara klara senast måndag.. Eller ett av dom måste inte vara klart då, men för att slippa stress nästa vecka också måste det vara klart.. Wish me luck! Nu ska jag bara se till att inte missa den här bussen också..!

God natt

Är helt slut.. Har typ varit helt förstörd idag.. Blev ju väckt för tidigt imorse, och sen tog det aslång tid innan jag kom igång.. Transkriberade en av intervjuerna och så läste jag lite artiklar för nästa ledarskapsuppgift.. Blev sen en promenad i solen som avslutades med en mathandling.. Löpte alldeles för mycket tunga saker så det var en pina att gå hem sen.. Men solen lyste ju iaf så man får vara glad för det:) Sen skulle jag hem och plugga mer, men det var helt omöjligt.. Läste 20 sidor i en bok som jag skulle behövt läsa typ 100 sidor i.. Jaja, jag får ta tag i det där nästa vecka.. Blev i alla fall en sväng till gymmet sen.. Gick riktigt bra idag, finns risk för tränigsvärk imorgon:) Nu ska jag dock sova, för imorgon ska jag upp tidigt.. Jobb först och sen raka vägen hem till Karin.. Tjoho, ser fram emot morgondagen måste jag säga.. Eller i alla fall andra halvan av dagen.. Den efter jobbet:) God natt nu för tusan!

Hur kunde jag tro det?

Planen var sovmorgon idag... Gick sådär.. Glömde att jag bor på en byggarbetsplats.. Det är omöjligt att få sova ut i den här lägenheten i veckorna! Och imorgno börjar jag jobba 07.45, så då blir det inte heller nån sovmorgon.. Jag blir galen..! Men men, jag överlever.. Ser ju ett slut på det hela, så jag får stå ut så länge, haha..!



Trots att jag vaknade tidigt imorse har jag inte riktigt kommit igång med min dag.. Måste transkribera mina intervjuer idag.. Men andra ord måste jag sitta och lyssna på min röst i hundra år om och om igen.. Känns sådääär lockande kan jag säga.. Men men, lika bra att sätta igång.. Måste ju hinna med det andra jag måste göra idag också, sååå kom igen nu motivationen!

RSS 2.0