Pridefestivalen

Idag har det jobbats. Kom till jobbet utan någon större koll på vad jag förväntades göra, eller ja, ingen koll alls skulle man kunna säga. Men allt brukar ju lösa sig, och så även detta lilla problem. Har jobbat på Pride House idag och stått och supportat i bandutlämningen på Kulturhuset. Imorgon ska jag jobba på förbandningen för Stockholm Music and Arts som drar igång på fredag, och på fredag ska jag vara i Pride Park. Lördagen är oklar än så länge, men söndagen blir på Stckholm Music and Arts också, eftersom Pride tar slut på lördag. Imorgon börjar jg inte förrän 14.30, så tänkte försöka träna lite på morgonen. Har vansinnig träningsvärk från måndagens TMI-pass med Linn tillsammans med gårdagens lilla sväng på gymmet, så vi får väl se om jag lyckas genomföra nåt på gymmet imorgon eller om det bara bli nån slags löprunda/promenad.
 
Sova ska jag göra snart i alla fall, för jag är ganska så trött. Har sovit dåligt inatt igen, jag vette tusan vad det är som försigår i mit huvud, men det verkar som hjälnan är för upptagen med annat för att kunna slappna av och sova. Hoppas det går bättre inatt =)

TMI = svettigt

Jag är trött i kroppen! Den senaste tiden har ju som sagt inte varit sådär asbra vad gäller träningen för min del. Har gått väldigt mycket i perioder och det har varit alldeles för många och för långa perioder av ingen eller väldigt lite träning. Nu har jag precis gått in i en ny träningsperiod, och hoppas på att den ska hålla länge nu! Men vi får väl se, man ska inte ropa hej alltför tidigt. Motivationen finns i alla fall här nu!
 
Idag tog jag en joggingtur till gymmet och körde ett TMI-pass med Limpan. Svetten sprutade och jag kommer nog känna av det både här och där imorgon. Försökte jogga hem också, men det blev mer intervaller där jag alternerade mellan jogging och promenad, jag var lite trött i benen skulle man kunna säga =)
 
Nu sitter jag hemma och kollar på Biggest Loser och känner mig ändå rätt bra =) Ska ta och äta lite lunch och sen ringa lite samtal. Ikväll är jag bjuden på middag hemma hos Josefine, och innan dess ska jag nog mest bara gå runt här hemma och njuta av min rena, fina, nystädade lägenhet. Hej måndag!

Solig söndag

Mina planer idag har ändrats lite kan man säga. Det skulle ju inte bli så fint väder idag så jag planerade att det skulle bli en städ- och tvättdag, vilket är mer än nödvändigt här hemma. Dock skiner solen och det är inte ett moln på himlen, så förmiddagen har inte ägnats åt städning kan jag ju säga. Tvättiden 13-17 kan jag dock inte göra så mycket åt, för det var den enda tiden som fanns nu dom närmsta dagarna, så jag får snällt rätta mig efter det. Tänkte ta en promenad efter frukost, och det gjorde jag också, men den blev väldigt kort när jag insåg hur fint väder det var. Jag vände rätt snabbt och gick hem och hoppade i bikinin och tog mig ut i solen. Har legat och stekt nån timme men har nu lunch- och tvättpaus. Tänkte dock pallra mig ut i solen mellan tvättarna också, för att verkligen suga i mig så mycket d-vitamin jag bara kan =P
 
Har för övrigt samlat på mig extremt mycket vuxenpoäng (enligt mig själv)!
 
 
Den här pärlan är i min ägo, det ni! Mitt livs första alldeles egen bil. Snabb som blixten är han och har underlättar mitt liv nåt fantastiskt. Woop woop!
 

Bröllopet

Kom ju på att jag har lite bilder från bröllopet som jag inte har lagt upp. Kanske är dags att visa dom nu såhär en vecka efteråt =) Men det är som vanligt, man kan inte hinna med allting när man hade tänkt det.
 
Det var i alla fall ett superlyckat bröllop! Vädret var helt fantastiskt, kyrkan och festlokalen var superfina och alla var bara sådär härligt glada och lyckliga. Speciellt bröllopsparet, och det är väl som det ska!
 
 
Här är finaste bröllopsparet tillsammans med sina tärnor.
 
 
 
Så här fint var det vid festlokalen. Jättemysigt lantligt ställe på landsbygden utanför Karlstad.
 
 
Här har vi en del av Stockholmsligan vilsna ute på landet. Men fina var vi =)
 
 
 
Dagen efter bröllopet bjöds det på fika hemma hos Jonas föräldrar. Var lika fint väder då och det var en väldigt trevlig avskutning på ett härligt bröllop. Grattis Malin och Jonas!
 
 
 
 
 
 

I min egen säng!

Jag är på hemmaplan igen ett par dagar. Eller nu blir det faktiskt ganska så länge, kan nog bli flera veckor i sträck nu faktiskt. Hela nästa vecka jobbar jag i Stockholm, och veckan efter är jag än så länge helt ledig så då är jag också hemma. Jag håller dock tummarna för att det bär av söderut för mer jobb, men vi får se hur det blir med det.

Igår var det ju helt fantastiskt väder och en helt magisk sommarkväll. Jag jobbade inomhus hela dagen och satt inne hela kvällen. Gotta love it!

Idag är det dock dop på schemat. Snabb som jag är måste jag fixa doppresent på väg till kyrkan, men det löser jag. Måste bestämma mig vad jag ska ha på mig först också, vilket för tillfället känns som ett större problem...

Har sovit sjukt dåligt inatt också. Nästan så man kan tro att det varit fullmåne, men det var det ju för några dagar sen så det lär inte vara orsaken. Har vaknat till flera gånger, bland annat klockan 4 när min kropp tyckte att den sovit klart. Det tyckte inte jag.. När jag sen vaknade 7.30 så gav jag mig, då fick det väl vara fördigsovet då. Inte klivit ur sängen än, men det är väl lika bra att göra det nu kanske...


Tidsoptimist fast tvärtom

Varför ska jag alltid vara så jäkla tidig när det gäller såna här saker? Det tog mig ca 15 minuter från att jag lämnade lägenheten till att jag hade kommit till flygplatsen, checkat in och gått genom säkerhetskontrollen. Tur att jag bokade taxi 1 timme och 15 minuter innan planet skulle gå då, så att jag får sitta här och hänga i en hel timme. Fantastiskt! Jag kom ju inte försent i alla fall. Kommer säkert komma alldeles för tidigt till hotellet också så att jag inte får checka in. Har dock kommit på att jag borde ta en snabb sväng på stan för att försöka hitta nån doppresent till lilla Line, men det hinner jag innan det är dags för jobb.

Nu kan väl klockan bara bli 9...


Födelsedagskalas och familjemys

Jag har kommit hem från Karlstad, efter ett helt fantastiskt bröllop. Måste lägga upp lite bilder därifrån nån gång, men nu orkar jag verkligen inte. Jag borde ha sovit för flera timmar sen, men man kan inte alltid lyckas med allt. Idag har dagen spenderats i Uppsala hemma hos farmor som fyller 92 år idag. 92 år! Det är fasiken helt galet. Har varit en trevlig dag. Jag, brorsan, Emmie och Max gick till farmor efter lunch och fikade och snackade skit, och senk om pappa och mamma dit med lite middag också, så det blev en heldag med familjen idag. Var väldans nära att jag blev med bil idag också, men självklart så är det nåt i sista sekund som ska krångla, så jag får hålla ut ett par dagar till.
 
Eftermiddagen idag har varit rätt rörig jobbmässigt också, har varit en hel del fram och tillbaka med olika grejer, men senaste beskedet är att jag flyger till Kalmar imorgon för att hoppa in och jobba på Gyllene Tiders konsert där imorgon kväll, och sen flyger jag hem igen på torsdag morgon. På fredag ska jag jobba på Friskis och på lördag är det dop för lilla Line. Det är planen för tillfället, men av erfarenhet vet jag att saker och ting kan ändras fortare än kvickt, så vi får väl se hur allt slutar =)
 
Nu ska jag i alla fall ta och hoppa i säng. Tänkte packa lite ikväll, men jag tror att jag packar vettigare saker på kortare tid efter lite sömn faktiskt.

I Karlstad

Efter en liten försening, så liten att den knappt räknas när det gäller SJ (20 min), så har jag nu kommit fram och installerat mig på hotellet i Karlstad. Jag har fått i mig lite lunch nu och hamnade i en katastrofal paltkoma! Var istid på tåget så det gick sådär att sova, så det kanske är läge för en powernap nu innan jag beger mig mot kvällens konsertplats. Vädret är lite oklart i den här stan. Det är väldigt varmt i solen där det är lä, men det är lite kalla vindar så jag vette tusan vad jag ska klä på mig idag. Det löser sig, antagligen :)


Väskan är packad

Ja nu är resväskan ännu en gång välfylld. Jag och min resväska styr den här gången kosan mot Karlstad, en stad som jag innan denna sommar aldrig varit i men som jag snart varit i två gånger inom loppet av typ 2 månader. Idag är det jobb som gäller, Gyllene Tider spelar och jag ska vara där. Ikväll är jag själv, jag har ingen allvetare med mig att stödja mig mot. Jag håller alla tummar jag kan för att det ska gå vägen!

Imorgon är det sen dags för bröllop. Finaste Malin ska gifta sig med sin lika fina Jonas. Blödiga jag grinade redan på möhippan, och det blir nog inte bättre imorgon :)

Jag var extremt tidig till centralen idag. Står redan nu redo vid spåret, och tåget går inte förrän om 20 minuter. Sjukt ovärt fast ändå rätt skönt.

Hade för övrigt en väldigt trevlig kväll igår. Skrattade så det räcker och blir över för ett tag. Fick besök av Josefine, Hasse och Anders och det blev tacos, glass och jordgubbar och en massa Mario-spelande. Fick ju en fantastisk, något försenad, födelsedagspresent av Josefine och Hasse igår så vi kunde spela alla fyra samtidigt. Mycket roligt!


Underbara sommar!

Jag har sagt det förut och jag kommer garanterat att säga det igen, men jag älskar solen! Den är helt fantastisk och den gör under med mig. Den får mig (allt som oftast) på bra humör, den ger mig energi och den gör mitt liv lite enklare i största allmänhet.
 
Igår jobbade jag första passet för Ticnet. Jag var i Linköping på Gyllene Tider-konserten. Det var helt fantastiskt väder igår, tokvarmt och strålande sol. Perfekt väder för en GT-konsert =) Jobbet gick bra, jobbade med chefen från Ticnet och han verkade nöjd. Jag fick inget skäll på plats i alla fall, sen vet man ju aldrig vad han säger efteråt =P
 
 
GT drar inte så mycket folk nu för tiden...
 
 
Eller?
 
 
Det kom ett par stycken =)
 
Idag har jag legat ute och stekt halva dagen. Måste ju försöka bli lite brun till bröllopet så jag inte försvinner i min ljusrosa klänning =P Var tvungen att avbryta solningen efter nån timme för att bege mig ner till Ticnets kontor och hämta jobbkläder till imorgon. Fortsatte sen ner på stan för att inhandla bröllopspresent. Det är jättejättedumt att cykla hela vägen ner på stan för att handla och sen lämna visakortet hemma. Idiot! Det var bara att cykla hem igen, med endast ett av två uppdrag slutförda. Skit! Så nu måste jag cykla ner på stan igen..
 
Ska möta upp Josefine när hon slutar jobbet dock, det blir grillning i Rålis ikväll. Man måste ta vara på dom fina sommardagarna! Ska packa ihop en liten picknick-väska och sen är det väl bara att hoppa upp på den där jäklans cykeln igen.
 
Fasiken, kom precis på att jag borde packa lite först också! Åker ju till Karlstad imorgon bitti för jobb på GT-konserten där imorgon kväll, och sen bröllop på lördag. Mycket nu! =)
 
 
 

Sysselsatt

Jag har sett till att hålla mig sysselsatt i helgen, så den har gått rätt smärtfritt förbi. Har faktiskt haft en riktigt bra helg.

I lördags blev det en heldag med fröken Hansén och ett gäng av hennes kompisar. Vi hängde i Rålis hela dagen och badade, picknickade, spelade kubb och volleyboll. Tjänade lite snabba pengar också genom att ställa upp som fotomodeller för en svensexa, haha! På kvällen blev det vinhäng och lite dans på Lemon. Mycket bra lördag. I söndags sen åkte jag hem till brorsan och hängde med dom. Vi provkörde bilen, och om det inte sker något underligt inom dom närmaste dagarna så är bilen i min ägo snart. Yey! Kramades en massa med sötaste Max också såklart! Åkte hem till päronen på kvällen sen och blev kvar där över natten. Mamma åkte med till Sthlm idag och vi har haft en mysig dag på stan. Mamsen har shoppat och jag har hängt med :P

Lyckades få en tid på en nagelsalong i Sumpan ikväll också, så nu har jag nya korta fina naglar. Fantastiskt! Min nagelsalong i Solna har ju lagt ner verksamheten av nån dum anledning, så jag fick i panik hitta nån annan. Har en tjej som jag jobbade med på Vårruset som ska få fixa mina naglar sen, men hon är inte hemma förrän om ett par veckor, så fick köra en chansning idag. Är nöjd än så länge iaf, nu återstår bara att se om dom håller också :)

Imorgon är det jobb på Friskis som står på schemat. Ska jobba på Hagastan hela dagen. Jobb är mycket bra, speciellt för ekonomin just nu. Och då har jag nåt att göra hela dagen också. Tanken är att pallra mig dit tidigare så jag hinner träna innan jag börjat också. Håll tummarna för den planen!


På väg åt rätt håll

Nu börjar det gråa släppa lite tror jag. Är på jobbet och får tänka på lite annat, och vips så blir livet lite ljusare. Står ute i solen nu och suger åt mig lite sol på rasten, kan behöva fylla på med det till dom sista drygt 4 timmarna inomhus.

Imorgon ska jag nog hänga ute i solen med en av mina Linnisar, och på söndag är planen att träffa brorsan och hänga lite med dom. Eventuellt provköra bilen också, det vore skoj. Lika bra att se till att hålla mig sysselsatt!


Nähepp..

Känns inte mycket bättre idag.. Vaknade typ 6 imorse och känslan var kvar. Den tråkiga, gråa och tomma känslan. Tänk att det kan ändras så himla snabbt, från att livet är fantastiskt till att det känns som att allt är trist. Om man ändå inte var en sån jäklans känslomänniska... Men idag ska jag jobba på Friskis i alla fall, då håller jag mig sysselsatt och får tankarna på annat, vilket känns bra. Tänkte försöka umgås lite med familjen i helgen sen, det brukar också kunna göra gott för humöret.

Just nu

Är inte livet så jäkla kul. Har varit en jobbig dag och jag vill bara att den ska ta slut nu och att dagen imorgon blir bättre.

Varför är jag såhär för??


Hemma på min gata i stan

Jag är hemma i min egen soffa! Borta bra men hemma bäst, ibland så är det uttrycket så himla sant. Känns väldigt skönt att ha fått duscha i min egen dusch, få sitta i min egen soffa i min egen morgonrock och kolla på min egna tv. Snart ska jag dessutom få gå och lägga mig i min egen säng under mitt eget täcke. Underbart! Hotellstandarden under den här turnén har varit väldigt varierad, allt från en mögelgarderob till finrum på Elite. Jag gillar att bo på fina hotell, på dåliga hotell längtar jag hem =)
 
Ska glo på nåt avsnitt av Sex and the City nu innan jag stupar i säng. Imorgon kanske det bjuds på lite bilder från turen, det har varit en väldigt bra turné.

Jobb och turistande

Turnén runt i Sverige går bra. Jobbet rullar på och min kollega och jag kommer fortfarande överens :) Vi har varit på en hel del sightseeing dom senaste dagarna faktiskt, hur kul som helst! Åkte bland annat över till Öland en sväng när vi var i Kalmar. Är ju jättemysigt på Öland, var väldigt längesen jag var där sist.

Igår var vi i Linköping och jag passade på att åka till Borensberg och hälsa på Jocke som jag jobbade med under Vårruset. Vi tog en sväng med båten och kvällsbadade i nån sjö där. Jag är sjukt stolt över mitt badande i år! Jag har badat tre gånger den här turnén, och den är mer än jag badat i Sverige på dom senaste typ 7ish åren :D

Nu är vi tillbaka i Göteborg och ska köra andra varvet till alla städer vi varit i hittills. Blir Göteborg och Växjö imorgon, och sen Halmstad och Kalmar på tisdag som det ser ut nu. Saker och ting kan ändras fort dock, så vi får väl se hur det slutar :)


Studiebesök på morgonkvisten

Imorse var en sån där förvirrad morgon. När klockan ringde tog det ett tag innan jag fattade vart jag var, varför klockan ringde och vad jag skulle upp och göra. Frågetecknen rätades ut allt eftersom dock och jag kom på att jag var i Göteborg och hade bestämt mig för att prova Friskis här på Kungsgatan innan frukosten. Var bara att hoppa ur sängen, hoppa i träningskläderna och ge sig av. Jag var först in på gymmet, och jag behövde inte direkt trängas där imorse :) Var ett riktigt fräscht gym Mats jag säga. Dom har satsat väldigt stort på funktionell träning, så det kändes nästan lite mer som en crossfit-box än som ett traditionellt Friskis-gym. Precis i min smak :)

Nu är jag duschad och redo för frukost, är hungrig som en tok!

Efter frukost ska vi reka arenan här i Göteborg, sen hämta upp grejer på Carlsbergs lager och bege oss med lite smått och gott till Halmstad. Vart vi befinner oss ikväll är ännu oklart, vi får se vad som händer under dagen :)


Första stopp - Göteborg

Resan ner till Göteborg gick smärtfritt idag, kändes till och med som att den gick rätt fort. Tog lunchstopp i Jönköping där det visade sig att dom hade nån typ av Tastes of the world typ, så massa olika maträtter och godsaker från världens alla hörn. Trevligt och gott snabbstopp blev det där :)

Åkte direkt hem till Aleksandra sen och har hängt med henne och kidsen hela eftermiddagen. Fick hänga lite med Rambo och Nala också, dom har jag inte träffat på år och dar! Blev tacomys och en massa skitsnack, precis som det ska vara :)

Nu har jag landat på hotellet. Ska nog sova lite snart tror jag, planerar att orka med en kort löprunda imorgon innan frukost. Hotellfrukosten brukar smaka så mycket bättre efter lite motion!


Dags att packa igen

Jajjemän, nu är det dags för resväskan att komma upp ur förrådet och fyllas med grejer igen. Imorgon bär det av ut på turné igen. Vi börjar med att åka ner till Göteborg imorgon, och sen får vi se vart jag befinner mig när under de närmaste 8 dagarna. Är väldigt svårt att packa när man inte riktigt har koll på hur dagarna kommer att se ut, men jag packar väl som vanligt för mycket grejer, då har jag i alla fall lite att välja mellan =)
 
Jag kom ur min handlingsförlamning till slut idag trots allt. Jag tog en löptur ner på stan och hämtade mina skor hos Josefine, jag har dammsugit och jag har packat det mesta. Bra jobbat! Tror bestämt att jag ska lyxa till det med varma mackor till middag ikväll. Lyx och lyx, men jag orkar inte göra nåt annat.

Handlingsförlamad

Idag är en sån dag där jag liksom får kämpa för att få nånting gjort. Jag hade kunnat ligga kvar i sängen halva dagen och bara degat, till att börja med. Inte för någon särskild anledning egentligen, utan mest bara för att jag skulle kunnat och för att jag kände för det. Men bestämde mig ändå för att gå upp till slut. Har i alla fall plockat ner lite grejer i förrådet som jag hade i lägenheten, och jag har ätit frukost i hundra år. Mina planer för dagen är att fixa lite mer här hemma, ta en sväng till gymmet, gå förbi Josse på hennes jobb och hämta ett par skor, och sist men inte minst packa inför veckans jobb. Just nu sitter jag bara parkerad på min bakdel i soffan och glor på dåliga serier på tv, jag får inget gjort!
 
På ett sätt är det jäkligt skönt, för inget (förutom packningen) är livsviktiga grejer. Jag gör som jag vill idag =)

RSS 2.0