Ojoj

Här var det torka. Har inte hunnit (eller inte orkat eller nåt sånt) uppdatera här sen jag kom hem från Barcelona. Var direkt tillbaka till verkligheten i måndags men jobb. Mitt halsont har gett med sig någorlunda nu äntligen i alla fall, så jag har kunnat träna lite i veckan. Känns hur skönt som helst! Dock är ju min handled fortfarande sämst och gör jäkligt ont mest hela tiden, men med lite envishet och ignorans så går det att träna det mesta ändå.
 
Idag har jag varit ledig, har varit en fantastisk gå och regnig höstdag idag. Underbart! Eller nåt.. Jag har inte gjort så mycket idag kan jag lova, vilket i och för sig har varit rätt skönt. Tog en promenad till gymmet, tränade ett TMI-pass och promenerade hem. Lagade mat till min kära sambo och sen har vi mest suttit och snackat skit hela kvällen. Vi bor tillsammans men vi hinner typ aldrig ses, fruktansvärt.
 
Imorgon är det jobb igen. Är sjukdomar och grejer på jobbet, så jag är själv typ hela dagen. Får sällskap min sista timme... Men men, det ska inventeras imorgon så jag kommer nog ha att göra ändå. Slutar redan 13 imorgon och sen ska jag möta upp Linn för lite kvalitetstid. Vi tänkte ta en sväng på stan, sen käka nånstans och sen ska vi ju på musikal imorgon kväll. Tror det kommer bli en superb dag! Börjar dock 06.30 så tror att det är dags för mig att görs mig redo för lite sömn snart. Jag gillar att sova..

Superturister

Vi har turistat som galningar idag. Vi har gått hundra mil, minst, sett katedralen, Gaudí-byggnader, gått upp och ner längs La Rambla, gått på marknad och mycket mer.








Har hunnit med att shoppa lite också. Har köpt en tröja, ett linne, ett par asfräcka träningstights och ett träningslinne. Bra skit :)

Nu ligger vi hemma på hotellet helt utslagna. Är så sjukt trött! Blir nog en riktigt slö kväll ikväll så vi orkar maxa dagen imorgon också innan vi måste åka hemåt igen.

Barcelona

Vi är framme! Så jäkla skönt med värme :) Flygresan gick bra, att hitta till hotellet gick bra och att äta tapas och dricka sangria till middag gick prima! Att vara ute i bara kortärmat till mitt i natten utan att frysa gick också bra :)





Är lite molnigt idag, men ändå varmt, så det är en perfekt dag för turistande. Off we go!

Wtf!!

Den här dagen kunde ha börjat bättre. Jag hade en lugn och skön morgon och hade planerat den här dagen in i minsta detalj för att få ordning på allt inför jobbet, kvällen, morgondagen och resan. När jag ska gå och borst tänderna får jag en smärre chock - det kommer inget vatten ur kranen. Inget vatten!?! Kommer på att jag såg att det satt nån liten lapp på portdörren igår kväll och går ut och kollar. Jajjemän, vattnet är avstängt idag mellan 08.00 och 16.00. What?! Den där lappen kom typ upp igår, jag har inte använt den porten på flera dagar, och dom som bor på våningarna under mig använder väl typ aldrig den dörren. Hur tänkte dom där?!?! Man blir sjukt handikappad utan vatten, jag kan inte göra nåt! Jag kan inte borsta tänderna, inte duscha, inte gå på toa, inte laga mat, inte dricka vatten, inte tvätta händerna. Inget! Jag ser ut som ett härke och är i stort behov av en dusch. Tacka fasiken för att vi har dusch på jobbet. Och toalett... Jag får helt enkelt packa min kappsäck och släpa med mig en massa grejer till jobbet och försöka snygga till mig där. Gotta love it! Lämnar en massa disk till stackars Helena sen också. Skitdag! Skulle parkera om bilen också och ställa den på min parkering innan jag åker. Mina idioter till parkeringsgrannar är ju kassa på att parkera också!! Båda hade ställt sig PÅ linjerna till min parkeringsplats, och dom är inte stora från början. Jag fick smyga in bilen och klämma mig ur. Det är alldeles för många puckon i min omgivning den här morgonen. Försvinn!!
 
Det enda jag lyckats med är att packa inför Barcelona. Jag har säkert glömt en massa där också, men det må så vara. Känns helt fantastiskt att kunna packa shorts, klänningar och bikini. Det är lycka =) Dags att glömma förmiddagens crap och tänka att det nu bara kan bli bättre. Kvällen kommer ju bli fantastisk! =)

Dags att packa

Vaknade tidigt som vanligt imorse, helt i onödan. Kommer bli en lång kväll idag och inte jättemånga timmars sömn inatt så jag hade nog behövt passa på att sova några timmar till nu. Men icke! Får väl spara några timmars sömn till planet imorgon så den resan går fort =) Ska faktiskt ta och börja packa lite nu. Allt måste vara klart innan jag går till jobbet idag, för sen kommer det gå i ett tills vi åker imorgon. Kom på att jag kanske borde ta och växla lite pengar idag också. Vi är ju inte borts så länge men kanske kan vara bra att ha en euro eller två om man hamnar nånstans där dom inte vill ta kort. Who knows?
 
Halsen bråkar fortfarande med mig så blir ingen träning innan jobbet idag heller =( Får ta en promenad istället om jag ändå ska iväg och växla pengar. Lite frisk luft och liiiite motion i alla fall, det får väl duga.
 
Ska bli fantastiskt väder i Barcelona i helgen, soligt och mellan 25 och 28 grader varmt. Sommar! Måste med andra ord rota fram lite av sommarkläderna som jag packat ner i förrådet. Vilket lyxproblem!

Finleverans

Det känns som att det är kväll typ, jag har varit vaken alldeles för länge för att inte börja jobba förrän 16.

Jag började med en promenad imorse. Tog en sväng förbi Felix för att kolla på nya lägenheten och passa på att snacka lite skit. Fick finleverans också, från Victorias Secret :)


Min favorit! Nu kan jag lukta gott länge :)

Jag har ju fortfarande lite ont i halsen, vilket suger rätt rejält. Ingen träning :( Men jag är ju pigg i övrigt så det var skönt med en liten promenad idag. Hoppas det går över fort, det är så tråkigt!

Håller på och tvättar nu, festligt som vanligt. Jobbar bara 4,5 timme ikväll, känns rätt skönt. Imorgon börjar jag 14, och innan dess måste jag ha allt klart inför Barcelona. Åker direkt till Globen på konsert efter jobbet imorgon, och sen börjar jag 7 på fredag morgon och sen åker vi direkt när jag slutar på fredag. Minutiös planering :)

Har tappat lite rutinen med min fasta på senaste men kände att det var dags att komma igång igen, så idag är det fasta som gäller. Min mage kommer att tacka mig! Lär bara bli en fastedag den här veckan dock, men får försöka få ordning på det till nästa vecka. Det blir nog bra det där :)

Mycket kul på gång

Fy satan så kallt det var imorse! Man har ju inte hunnit vänja sig, så det var som en smäll i ansiktet att gå ut imorse, och då var det ändå bara -4 grader. Kallare kommer det bli! Men det ska ändå bli lite mysigt med vinter, jag gillar det. Oftast =) Det har varit en bra dag på jobbet också, dagarna går rätt fort. På torsdag ska jag hålla i min första gruppträff också. Läskigt, men väldigt spännande. Känns kul att saker och ting börjar komma igång på riktigt nu.
 
Har en massa kul grejer inplanerade nu dom närmsta veckorna. Jag har liksom lyckat pressa in typ ett helt års roliga grejer på två veckor känns det som, haha. Nu på torsdag ska jag på Lil' Wayne i Globen, på fredag åker jag till Barcelona över helgen, nästa torsdag ska jag och Linn på Priscilla och nästa söndag ska jag och Helena på Bruno Mars. Sjukt bra grejer! =) Har hittat en ny favorit i musikdjungeln nu också, Olly Murs. Han är ju fantastisk, har verkligen fastnat för hans musik. Som alltid när det ploppar upp nån ny favorit måste jag ju kolla upp om dom ska spela i Sverige inom den närmsta framtiden, och det visade sig att jag var ungefär en vecka sen med att upptäcka Olly Murs. Han hade spelning i Stockholm den 14e oktober, crap! Men men, har som sagt en hel del annat skoj att se fram emot nu så jag håller mig nöjd ett tag framöver =)

Härlig helg

Jag har ju haft långhelg nu, har varit sjukt skönt. I fredags käkade jag lunch med Helena, Erik och Johanna på Hard Rock. Var väldigt kul att träffa Erik och Johanna igen, var superlänge sen! Tog en sväng till gymmet efter det, och sen blev det en slapp mysig fredagskväll med god mat och Idol. Lördagen bestod av mysig höstpromenad på Djurgården följt av en supergod brunch på Djurgårdsbrunn. Avslutade kvällen hemma hos Josefine sen, bara massa mys :) Insåg igår att jag gillar hjortron, vilket jag inte trodde. Josefine bjöd på hemmagjord hjortronsylt, hur gott som helst!




Idag har jag och Josefine varit och kollat på crossfit-tävlingar, och som vanligt blir jag så sjukt peppad! Kraschade min handled på gymmet i veckan dock vilket känns lite sådär, men jag hoppas det går över snart.




Dom är ju så sjukt starka! Jag vill också vara stark!

Nu sitter jag hemma i soffan väg inväntar att min sambo Helena ska komma hem. Hon kommer med kvällens middag - smörgåstårta! Bra söndag!

Trevlig torsdag

Jag är vaken alldeles för tidigt idag. Jag är ledig och har ju sovmorgon, alltså borde jag sova länge idag. Speciellt med tanke på att klockan nog var närmare 1 inatt innan jag somnade. Men icke, jag har varit vaken sen halv sju! Har haft sovgäster inatt så jag gick upp när dom skulle upp av ren trevlighet, haha. Helena bor ju här jämt för tillfället, men sen hade vi finbesök av Emil från Västerås inatt också. Blev en väldig spontankväll igår med lite öl, trevligt umgänge och lite Super Mario-spelande =) Min kompis Emil var också här och hängde och han har jag inte sett sen Vårruset, så det var väldans skoj. Mycket trevlig torsdagskväll med andra ord =)
 
Idag ska jag käka lunch med gamla kollegorna från Perido. Är ju riktigt tråkigt väder ute men jag tänkte försöka mig på en promenad in till stan. Tänkte passa på att ta en sväng förbi gymmet på vägen hem också så är det klart sen liksom. Blir en lugn Idol-kväll ikväll sen. Men tanke på min uppstigningstid imorse (eller ja, mest med tanke på det fåtalet sovtimmar jag fått inatt) så kommer jag nog vara lite mör ikväll. Helgen är rätt oplanerad än så länge. Är crossfit-tävlingar i helgen så ska försöka ta mig dit och kolla lite, men annars blir det nog en lugn helg. Borde städa lite idag också, men det hinns nog med i eftermiddag =)
 
God morgon!

Wohoo!

Jag har så fantastiska vänner! Nu ska jag på gå på konsert också, yeah! Nästa torsdag blir det Lil' Wayne i Globen. Gangsta-rap så det skriker om det, precis min melodi! =) Är supersnälla Kenny som fixar biljetter, han jobbar ju faktiskt med det så det är inte mer än rätt =P
 
 
Jag har en hel del grejer att se fram emot nu faktiskt. Känns som jag börjar landa lite i mitt nya liv, haha. Lyckades hålla träningsplanen perfekt idag också. Blev en löptur ner till gymmet, överkroppsstyrka väl där (plus dagens 100 squats) och en promenad hem. Träffade dessutom Linn där så hann med att snacka lite skit med henne också. Nu blir det middag och soffläge resten av kvällen. Imorgon börjar jag inte förrän 15, och innan dess tror jag att jag har tvättid, så det är väl bara till att roa sig med det då. Fantastiskt! Känns ganska skönt med lite rutiner igen =)
 

Upp och hoppa

Jag är inte direkt mitt piggaste just nu. Jag är inte van att gå upp före 06.00 på morgonen och att sen jobba hela dagar. När jag jobbade på Perido så gick jag ju upp strax efter fem mer eller mindre varje moron för att träna innan jobbet, och då var det ju inga problem. Men det handlar väl om vana, så jag kommer nog snart in i det här med tidiga mornar snart igen :)

När man får gå hem tidigt på eftermiddagen får man dock belöningen för att börja tidigt. Idag slutade jag redan klockan ett, så jag har hunnit handla mat och ära mellanmål redan. Ska nu ta och släpa mig ur soffan och ta en sväng till gymmet. Tror det blir en löptur dit, ett kort pass överkroppsstyrka där och en promenad hem. Prima plan, nu ska den bara genomföras också!

Underbara höst

Om hösten var så här jämt så skulle jag älska hösten. Det är så fantastiskt fint ute, och idag har det dessutom varit riktigt varmt. Jag och Helena började dagen med en promenad till Bromma. Gick en sväng på EM och kollade inredning, och handlade lite mat och grejer innan vi gick hem. 

Jag tog mig i kragen sen och gav mig ut på en löprunda. Har inte sprungit milen sen Midnattsloppet, men idag blev det en milrunda. En väldigt långsam men en extremt njutbar sådan. Avslutade med 100 squats när jag kom hem, så idag har jag fått lite träning.


Eftermiddagen och kvällen blir lugn nu, det vankas tacos ikväll :) Börjar 06.30 imorgon så jag ska se till att komma i säng i tid ikväll så jag är pigg och alert till jobbet imorgon. Fantastiskt :)

Färdigutbildad

För den här gången. Sista dagen på Itrims grundutbildning är avklarad. Var en kort dag idag så den gick rätt fort. Tog en sväng förbi Solid sen för att snacka lite skit med Felix innan jag cyklade hem i solen. Har varit underbart väder idag ju!

Tig en mysig höstpromenad med Helena och Josefine sen. Det är så fint ute nu. Nu är hösten som bäst!


Vi hamnade mitt i lite luftballongsaction under promenaden också, men allt gick bra. Såg ut som dom var på väg att störta ner i vattnet, men dom hade tydligen kontroll på grejerna :)


Kvällen har sen bestått av mat, vin, skitsnack och kladdkaka. Underbar lördag!


Avslutar kvällen med filmhäng nu, och sen ska jag njuta så in i bängen av min sovmorgon imorgon. Fantastiska söndag!

Strandad i soffan

Utbildningsdagen idag har gått väldigt fort. Det har blivit en del träning och en massa snack kring träningen. Utifrån utbildningen den här veckan så känns det verkligen som att jag har hittat rätt, hoppas det fortsätter att kännas så när jag kommer igång och börja jobba på riktigt också =P
 
Ikväll sen har jag roat mig med att tvätta. Fantastiskt! Nu är det Idol-häng för hela slanten, och en massa timmars sömn på det sen. Imorgon är det dags för sist utbildningsdagen. Det är bara 4 timmar, så den kommer nog gå väldans fort den också. Imorgon ska vi vara på Sveavägen så tänkte ta en sväng förbi Solid och hälsa på på vägen hem. Man får passa på när man är i närheten =P
 
Nu är reklamen slut, så nu är det Idol-fokus igen! Jag vet redan nu vem som borde åka ut ikväll, trots att det bara är en som sjungit. Skicka ut han Jens, han är ju faktiskt ingen höjdare. Han kanske är bra på mycket annat, men nån Idol är han ju inte. Så det så.

Sista teoretiska dagen

Sista teoretiska dagen av Itrims grundutbildning är nu avklarad. Fyra dagars fullproppande med info och fakta och grejer är till ända. Nu har vi två dagar kvar, två praktiska dagar vilket känns jäkligt skoj. Är inte van att sitta still hela dagar och lyssna nu för tiden, så ska bli skönt att få röra lite på sig sista dagarna nu =)
 
På förmiddagen idag pratade vi en massa om alla Itrims varor och sortiment. Fick provsmaka alla bars och shakes och lite så, och så fick vi med oss en provpåse hem med alla soppor och varma måltider. Är rätt bra att få prova sig igenom sortimentet känner jag, så man vet lite vad det är vi ber medlemmarna att äta. Smaken är ju som baken, men ändå skönt att ha en känsla för hur dom olika grejerna faktiskt smakar. Har fått en massa böcker och material också som ska bli skoj att läsa. Mycket intressanta saker om övervikt, mat, träning och hälsa. Jag gillar att lära mig saker jag faktiskt tycker är intressant =)
 
Nu ska jag ta och äta lite och sen blir det en liten promenad innan det blir helt mörkt ute. Fortfarande inte helt överens med mörkret tyvärr, går inte frivilligt ut i mörkret. Känns lite sådär inför vinterhalvåret nu, men jag jobbar på det!

Upptagen brutta

Har inte hunnit med att uppdatera nåt här på senaste dagarna. Har egentligen inte tid nu heller, så det blir en väldig kortis. Jag ska ju nämligen hoppa in i bilen och bege mig mot Skavsta för att hämta upp min inneboende den kommande månaden. Wohoo, Helena kommer äntligen hem till Sverige igen! =)
 
Friskis-utbildningen var helt fantastiskt rolig för övrigt. Massa kul folk, mycket kunskap och en jäklans massa skoj. Är mitt uppe i grundutbildningen på Itrim nu också så mitt huvud är lite fullproppat med grejer. Är helt slut på kvällarna! Men jag lär mig mycket, träffar mycket folk och har det rätt bra ändå, så jag klagar inte =) Är dessutom bara en teoretisk dag kvar på den här utbildningen, sen är hela fredagen och hela lördagen fyllda av träning och praktiska grejer, tjoho!
 
Men som sagt, nu måste jag nog ta och skynda iväg. Mot Skavsta!

Hälften avklarat

Halva kursen är genomförd. Jag har träningsvärk både här och där, men det är som det ska vara. Ont i magen har jag också, den stackaren får så mycket mat så hälften kunde räcka.

Igår pratade vi uppvärmning, nedvarvning och anatomi. Bland annat. Vi körde ett löppass och ett jympapass, och sen övade jag på mina handstand pushups. Kom på en superb grej för att underlätta träningen av dom - om man står på huvudet på en bosuboll och trycker sig upp till handstående så blir det jättebra träning. Jobbigt som satan, men jag hade inte förväntat mig nåt annat. Insåg även igår att min chinskarriär kommer gå sådär. Eller jag kommer få göra chins med smalt grepp, för när jag gör vanligt så låser sig alltid höger axel på vägen ner. Sjukt oskönt.

Har precis ätit frukost nu på herrgården och ska ta och bege mig till Friskis snart för ännu en fullspäckad dag. Idag är det mycket styrka på schemat, mest teori men lite praktik också. Blir nog bra. Kvällen avslutas med lite festligheter också, det är ju trots allt lördag :)

Utbildning i Uppsala

Jag har äppelmos i hjärnan. Den är lite trött och full med saker just nu. Jag har precis landat i sängen på Sunnersta herrgård i Uppsala där jag kommer sova dom närmsta nätterna. Fantastiskt mysigt ställe...


Dagen idag har spenderats på Friskis&Svettis i Ultuna där det har hållits föreläsningar och träningspass. Det har även ätits en del. En hel del. Första träningspasset idag var en massa teambuilding-grejer och det var en enda stor lekstuga ute på gräset i solen. Fantastiskt roligt. Andra var ett cirkelfys-pass. Helt i min smak med andra ord. Det har skrattats hur mycket som helst och jag tror att det här kommer bli en superbra helg, jag måste bara se till att få ordentligt med sömn för annars är risken att det bara blir pannkaka av alltihop 8-)

Utmaning

Mina två första dagar på nya jobbet har gått galant. Jag har mest hängt på dom andra stackarna och flåsat dom i nacken när dom gjort nåt =) Men så lär man sig ju, så det så! Har varit med på en infoträff, på lite genomgångar i träningscirkeln, fått ett litet smakprov på medlemsregister och kassasystem och grejer, träffat en massa härliga medlemmar och börjat lära känna mina (vad det verkar) supertrevliga kollegor. Det kommer nog bli bra det här =)
 
En av mina kollegor, Matilda, pratade idag om att hon övande på handstand pushups. Det hela slutade med att vi bestämde oss för att köra en utmaning - till årsskiftet så ska vi klara en handstand pushup. Minst! Nu jäklar ska vi bli starka =D Chefen tyckte att vi skulle dela med oss av utmaningen till medlemmarna och gå ut med den på våran facebook-sida. Där nånstans blev vi lite nervösa och kände att det nog var en dum idé, så säker är jag inte på att vi klarar det, haha!
 
Har varit en sväng till Ikea idag på eftermiddagen också. Känns som hundra år sen jag var där sist. Det är ju supermysigt att gå runt där =) Jag storshoppade för hela 38:- och kände mig väldans nöjd. Hade kunnat köpa hur mycket grejer som helst dock, men än så länge har jag ju inte fått nån lön så 38 kronor var lagom =P
 
Nu har jag precis packat (hur mycket som helst som vanligt) inför dom kommande dagarnas utbildning. Åker iväg till Uppsala på första Friskis-utbildningen inför min framtid som cirkelfysledare. Kommer bli en intensiv med förhoppnignsvis väldigt rolig helg. Mycket träning, mycket info, mycket socialisering. Ser fram emot alltihopa.

Första dagen i mitt nya liv

Idag gäller det. Första dagen på nya jobbet börjar om ca 2,5 timme. Det känns bra, ska bli skönt med lite rutiner och lite ordning och reda i mitt liv. Var ju över ett år sen jag hade det. Men det har varit ett fantastiskt år så jag har inget att klaga på.
 
Har laddat upp med en sväng på gymmet imorse och en promenad i solen. Är askallt ute, men solen skiner så det är ändå rätt mysigt. Ska ta och äta lite lunch snart också och sen är jag redo för jobb, jajjemän!

RSS 2.0