Valborg

Blir inget valborgsfirande här inte.. Här ska det jobbas... Ser ju dock ut som att det kommer börja regna, och det skulle ju faktiskt kännas rätt bra =P Har tvättat hela dagen.. Precis hämtat upp sista tvätten och hängt den i badrummet.. Hann inte få allt torrt, men det är smällar man får ta.. Fått i mig lite lunch också.. Höll på att dö av hunger, men jag hann få i mig nåt innan det gick så långt.. =)

Löprundan idag gick halvbra.. Största delen kändes helt okej.. Den sista kilometern kändes som 40 mil bara.. Sjuuuukt jobbig! Slutade med att springa dom sista 300 meterna typ runt runt på en platt typ parkeringsplats för att slippa springa uppför den backen som jag hade framför mig.. Och den backen är varken särskilt brant eller lång, men mina ben var slut.. Ska nog inte försöka mig på att springa halvmaran på en low-carb diet tror jag.. Det får nån annan försöka sig på... =)

Nej, nu måste jag för ovanlighetens skull skynda mig lite.. Wööööörk!

Tvätta och springa

Det är vad min förmiddag/dag kommer bestå av.. Festligt värre.. Ska slänga in första maskinerna tvätt alldeles strax, och sen ger jag mig ut och springer på en gång, så jag får det gjort liksom, hahaa.. Har ingen lust att springa vanliga svängen idag, så det blir en sväng bort till Hagaparken för att se lite nytt =) Är ju som sagt rätt skönt att jag inte börjar förrän 15 idag, så jag hinner tvätta klart allt och hinner med löprundan.. Har en känsla av att den kommer ta ett tag.. Är 12km som står på schemat idag, och jag känner mig sådäääär pigg i kroppen.. Men det fixar jag =)

Måste bara slita mig från American Idol nu, vilket går lite halvsegt... Meeeen, hey ho let's go!

Koma

Landade precis i soffan med en duns, och kommer inte röra mig ur fläcken förrän jag släpar mig till sängen.. =) Gick ju som sagt åt pipan med min träning imorse, men men.. Fick ju i alla fall en cykeltur fram och tillbaka, så lite motion har jag fått.. Precis ätit och duschat nu, och tänker spendera resten av kvällen med Talang typ.. =) Var sugen på att dricka lite vin ikväll egentligen, men det var det ingen som hade tid med.. Philippa ville byta tid med mig imorgon också, så jag börjar inte förrän 15 imorgon.. Får stänga då istället, men det kan jag överleva.. Då hinner jag tvätta och gå ut och springa imorgon innan jobbet.. Är långpass på löpschemat imorgon, så det är skönt att ha lite extra tid..

Jaja, nu ska jag mysa i min OnePiece och se om "talangerna" har nåt att komma med =P

Fredag

Misslyckades lite här på morgonen.. Börjar jobba 10 och tänkte åka till jobbet tidigare för att träna först.. La fram grejer igår kväll och ställde klockan så jag skulle hinna cykla till jobbet och träna en sväng innan jag skulle börja.. Blev skitsur när klockan ringde imorse.. Pucko-jag hade i min trötthet ställt klockan en timme fel igår!! Skiiiiiit! Hann med andra ord inte träna innan jobbet.. Så jag har varit lite sur nu på morgonen, men men.. Ska i alla fall cykla till jobbet, så jag får lite motion i alla fall.. Alltid nåt =)

Gick bra på jobbet igår också.. Hade  dock glömt mina fuskpapper hemma, så det blev en lite förvirrad stängning igår, men nu tror jag att jag har koll på läget.. =) Precis käkat frulle nu och ska hoppa upp på cykeln snart och bege mig till jobbet.. Solen skiner och jag hoppas det blir en bra dag idag.. Jobbar till 18, så jag får ju itne njuta så mycket av solen, men det kan väl bli en bra dag ändå =)

Ingenting

Usch jag har kommit på att jag gör alldeles för mycket ingenting.. Det är hemskt.. Sitter hemma nu och kollar på Ellen DeGeneres liksom.. Mitt på dagen en torsdag.. Men vad ska jag göra? Är fortfarande så pass lång tid till närmsta tentan, så jag har ingen motivation till att börja plugga till den.. Jag har varit ute och sprungit, jag har ätit lunch.. Vad ska jag göra? Jag målade igår, och passade på att dammsuga en snabbis då också.. Har inte tvättid förrän på lördag, och alla andra jobbar.. Jag skulle vilja gå ut och sätta mig i solen och äta en glass, men hur kul är det att göra det själv? Vill verkligen bli klar med upplärningen på Friskis nu så jag kan jobba lite på dagarna så jag gör nåt  vettigt i alla fall.. Ska ju jobba ikväll, så hela den här dagen kommer inte vara slapp och slö.. Men ändååå... Skönt att vara ledig nån dag, men när det blir för många blir det tråkigt.. Jag lovar!

Aja, är ju ändå två timmar tills jag börjar jobbet, så det är väl bara att sätta igång och göra sig iordning då.. För det tar ju så lång tid.. (???)

Har för övrigt börjat drömma konstiga saker igen, hahaa.. Igår natt drömde jag att jag och Linn var på fest med Blondinbella, hennes ex Nils, Kenza och hennes pojkvän.. Och en massa andra folk... Läser jag för mycket bloggar eller? =) Det blir så när man är ledig hela dagarna.. Inatt så drömde jag att jag gjorde bort mig på Patricia här i stan.. Även den här gången var Limpan med.. Det måste ha grundat sig i att jag fick ett födelsedagserbjudande från Patricia där jag fick en gratis tvårättersmiddag.. Drömde att vi var där, men att presentkortet hade gått ut, och att vi då inte skulle äta där, men så skulle Linn beställa in en tallrik pommes bara, så då fick vi det plus 4 minihamburgare.. Sen hände nåt, vad det nu var, men vi klagade på nåt och då blev dom sura för vi hade faktiskt fått hamburgarna gratis så vi skulle bara vara glada... Jaja, lite rörigt, men det är ju sällan drömmar är särskilt smarta, haha..

Torsdag

Jag har ingen riktig koll på dagarna den här veckan känner jag.. Var tvungen att tänka efter ett tag innan jag kom på vad dt var för dag idag.. =) Blev ju lite knas när jag jobbade i lördags och var ledig söndag-tisdag sen.. Men det ordnar väl till sig... Jobbar ju nu i helgen igen, så då kommer väl ordningen tillbaka.. =)

Igår blev det fint, både i sovrummet och mina naglar.. =)



Blev bra i sovrummet faktiskt.. =) Så nu är ordningen återställd hemma.. Skönt.. Gillar inte när det är stökigt =) Disken hade svämmat över igår också, men den fixade jag också imorse så nu är det harmoniskt igen, hahaa..



Så här fina blev mina naglar också.. Är mycket nöjd.. =) Skönt att slippa mina egna dåliga svaga naglar ett tag..



Dom är lite glittriga också.. Fiiinfint.. =) En tidig födelsedagspresent till mig själv.. Prima grejer!

Sittr nu och laddar för en löprunda.. Känner mig lite seg idag, men jag ska nog ta mig runt.. =)

Måla

Gjorde postutbildningen efter frukost, så jag kunde bocka av nåt av dagens göromål.. =) Gick prima, tog inte så lång tid som jag trodde, så det var ju bra.. Tog tag i målningen sen.. Har målat en sväng och väntar nu ut torktiden så jag kan måla igen.. Kommer antagligen behöva måla tre gånger för att det ska täcka ordentligt.. Men det är bara en timmes torktid, så det ska jag allt hinna.. =)

Vill hinna träna idag också.. Ska ju värda ikväll, så det vore ju skönt att bara åka dit lite tidigare och träna innan, så jag slipper åka en massa fram och tillbaka.. Problemet är bara att det vid den tiden alltid är så jäkla packat med folk på gymmet.. Det suger, men jag kanske får stå ut med att trängas lite idag... Får se vad klockan är efter att jag har fixat naglarna och så..

Meeen, nu är det alldeles strax dags att måla på en omgång till.. Här går det undan =)

Rivstart

Ställde klockan på 07.30 imorse för att jag skulle komma upp i tid.. Valde att gå upp liiiiite senare än igår.. Kände att det var helt okej.. =P Började med att gå ner i förrådet för att hämta papp och plast för att förbereda för målning.. Har täckt golvet och sängen nu..



Det är rörigt i mitt sovrum idag.. Det gillar jag inte, men förhoppningsvis så blir resultatet bra i alla fall, så det är värt det.. =) Har spacklat igen hålen efter sänglampan nu, så nu måste jag vänta på att det torkar innan jag kan måla första omgången.. Precis käkat frulle och ska ta och kolla på den där postutbildningsgrejen nu.. Det måste jag göra i veckan, så det är lika bra att få den gjord... =) Hoppas det går foooort...

Hit och dit..

Blev en löptur in till Kungsholmen till slut.. Fick börja med en sväng runt i Sumpan för att få till längden, men det gjorde ju inget =) Var riktigt skönt löpväder ute idag faktiskt.. Inte jättevarmt, utan alldeles lagom =) Tog en sväng förbi Friskis och hälsade på Limpan.. Var jättelänge sen vi sågs, och hela den här veckan jobbar vi om varandra, så vi kommer inte hinna ses på hela veckan typ..

Gick en sväng in på ÖoB sen för att köpa färg, men dom hade inte den färgen jag ville ha.. Såklart.. Mööh... Så det var bara att åka hem, packa in lite mat jag hade köpt, och hoppa upp på cykeln för att bege mig till ÖoB i Bromma istället... Den butiken är större, och där hade dom min färg =)



Jag tänkte att jag skulle ge mig i kast med att måla imorgon.. Ska bli molnigt hela dagen imorgon, så då kan jag passa på att hålla mig inne och måla.. =) Dock behöver jag göra ännu ett post-test på nätet för Ica, och så ska jag fixa naglarna vid halv tre, och sen ska jag iväg och värda på kvällen.. Men det går nog rätt fort att måla, så jag ska nog hinna med det där.. =) Vill dock till gymmet en sväng också, men det får nog hamna på lågprioritetslistan imorgon tror jag tyvärr...

Nåt som inte står på lågprioritetslistan imorgon är mina nya ordentliga matvanor.. Har varit lite väl slapp nu senaste tiden, och under påsken har det spårat ur lite... =) Blivit lite väl mycket godis och snask.. Har tagit fram min GI-bok nu, så imorgon börjar allvaret =) D blir det nyttig och bra mat, så jag får ordning på mig själv igen, hahaa.. Jag behöver en rivstart för att ändra mig.. Är jobbigt första dagarna men man vänjer om sig snabbt =)

Nu får jag duscha om en timme också.. Härligt =) Ska ta och käka lite middag innan kanske.. Blir lite väl sen middag sen annars.. Typ... =) 

Fortfarande vaken

Ja jag har varit överraskande pigg idag måste jag säga.. Har inte ens powernapat.. =) Har faktiskt pluggat en del idag.. Kollat på den allra sista föreläsningen på kost-kursen.. Sluttenta på den om två veckor, sen är den kursen slut.. Borde kanske plugga lite mer, men det orkar jag inte.. Laddar för en löprunda istället.. Funderade på att springa in till Kungsholmen istället för att ta min vanliga runda.. Är sjukt osugen på den vanliga svängen.. Kanske blir en sväng ner till Kungsholmen istället, för då kan jag hälsa på Limpan på jobbet och så kan jag gå in på ÖoB och köpa målarfärg så jag kan måla i sovrummet snart.. Och kanske ta en sväng in på Åhléns och köpa en ny badrumsmatta.. Har en orange handduk som badrumsmatta nu, och det är sådär lagom snyggt till min nya rosa papperskorg... =P Måste mäta ut en bra sväng dock, för tar jag närmsta vägen till Kungsholmen så blir rundan för kort.. Får springa en extrasväng nånstans så ska det nog lösa sig.. =) Blir nog bra på ett eller annat sätt..

Tidig morgon

Känns som att det typ är eftermiddag nu, hahaa.. Gick upp 04.10 imorse.. Härliga grejer! Skjutsade päronen till Arlanda, och sen skjutsade brollan hem mig hit.. Käkade frulle och snackade skit ett tag.. Fick hjälp att sätta upp en sån stång i badrummet som man kan hänga upp duschslangen på.. Eller fästena i alla fall, sen måste dom torka innan jag kan sätta upp själva stången.. Men det var ju ett projekt bara det kan jag säga, hahaa.. Våran smarthet kanske kan ha haft nåt att göra med våran tidiga uppstigning dock.. Hjärnan var inte riktigt vaken än.. =P När brollan åkte hem tog jag och rensade bort lite vinterkläder och skor och hämtade upp vår- och sommargrejerna från förrådet.. Packade om och gjorde lite ordning nere i förrådet också när jag ändå höll på.. Packade ihop lite grejer som jag ska skänka bort också.. Har nog en hel del mer kläder jag kan skänka bort, men jag orkade inte gå igenom alla kartonger jag hade där nere.. Lite i taget.. =)

Satte upp gardinerna jag sytt också.. =)



Lite mörk bild, men det blev mycket ljusare i rummet när jag bytte och tog ner dom svarta gardinerna som satt där innan...



Snitsigt va? =) Dock hade jag lite väl mycket panik för att inte göra gardinerna för korta, så dom blev för långa istället.. Skit också.. Och det är verkligen inte mycket, är kanske max 1 cm för långt, men tillräckligt.. Hmm, vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.. Det får nog vara som det är till en början i alla fall.. Typ.. =)

Tänkte att jag skulle ta och fixa naglarna idag också, men dom hade ingen tid idag.. Mööh.. Meeen jag behöver inte vänta så länge.. Ska dit imorgon istället.. =) Får väl ta och plugga lite nu istället då.. Måste ut och springa senare också.. Kan inte duscha förrän fästena till duschstången har torkat, och det är inte förrän 19.30 typ, så jag får dra ut lite på löpningen idag.. =)

Sista dagen på påsken

Har haft några riktigt sköna dagar här hemma hos päronen... Dagen igår var ju riktigt slapp och skön... SOlig och fiiin... =) Så här himlans fint var det när vi satt ute och käkade.. Eller ja, käkade i en timme eller så, och satt och njöt av vädret resten av timmarna typ.. =)





Sen modifierade pappa drickan som stod kvar i källaren sen förut... =) Var ingen som misstänkte nåt faktiskt, så det var en lyckad modifiering.. Alla trodde att det var påskmust.. OCh det var det ju också.. Smakade precis som påskmust, smaskens.. =)



(Ja, det är en påskhare)



Huggan gillar glass han... OCh blåbär, vilket färgen runt munnen avslöjar... =P



Så hääääär god såg efterätten ut, och den var minst lika god och somrig som den ser ut... =) Kakan var dock inte alls så svart som den ser ut på bilden.. Den ser helt bränd ut, hahaa.. Men den var faktiskt inte det, den var smaskens.. =)

Idag har det inte blivit många knop gjorda heller faktiskt.. Eller joooo, jag sydde klart mina gardiner.. Dom är så fina så.. Jag är sjukt bra på att sy faktiskt, ibland, hahaa.. =) Nu gäller det bara att dom är rätt längd när jag komme hem också, så jag kanske inte ska vara så kaxig än när jag tänker efter... Åkte en sväng till syrran sen också med lite grejer dom glömde här igår.. Var tvungen att ge henne lite moraliskt stöd också när hon fixade med Huggans gardiner.. Jag hade liksom blivit lite kaxig när det hade gått så bra med mina.. =) Sen har jag legat ute och stekt i solen... Har nog fått lite färg i ansiktet faktiskt.. Äääääääntligen! =)

Imorgon blir det sjukt tidig uppstigning.. Brollan skjutsar hem mig imorgon när han skjutsar päronen till Arlanda.. Dom åker på semester imorgon, och ska vara på Arlanda 05.45... Man kan ju undra hur dum jag egentligen är som frivilligt går upp mitt i natten och åker med dom imorgon istället för att åka hem ikväll, men jag har rensat ur garderoberna här och ska få med mig en massa mat och grejer hem, så jag orkade inte släpa allt på tåget hem.. Det är helt enkelt av slöhet, hur konstigt det än kan låta.. =)

Jaja, nu blir det te och kvällsfika, och sen blir det sängen tror jag bestämt.. Man blir trött av att inte göra nåt =)

Bondbränna

Har haft en underbar dag idag måste jag säga.. Vädret har varit helt lovely :) Började dagen med en sväng på Ikea med brollan och Emmie.. Hittade faktiskt gardintyg där, så det var ju bra :) Efter det blev det en glass ute i solen innan vi åkte och hämtade upp farmor och begav oss hemåt Mosta.. Där väntade en superb påsklunch ute i solen.. Så sjukt fint väder det har varit! Va har suttit ute gräs eftermiddagen.. Gick in vid 18 typ när sis o brollan med tillbehör åkte hem.. Då satte jag ihåg med gardintillverkningen.. Gått över förväntan måste jag säga.. Har bara sista fållen nertill att fixa imorgon, allt annat blev klart ikväll :) Det betyder alltså att jag kommer ha tillfälle att jämna ut den bondbränna jag lyckats skaffa mig idag.. Ska bli lika fint väder imorgon, och då ska jag INTE sitta ute i t-shirt hela dagen, utan ska försöka att välja ett plagg som ger lite mer smickrande bränna :) Nu ska jag först ta och sova ett par timmar känner jag.. Kommer upp lite soliga påsk ilade imorgon eller så.. Bloggar från mobilen nu, och blogg.se är ju inte så moderna än så att dom har anpassat sin sida efter mobilbloggande.. Men men, var sak har sin tid :) God natt!

Påskdagen

Idag får jag också fira påsk :) Ska alldeles snart bege mig till tunnelbanan för att bege mig mig tåget som ska ta mig till Uppsala.. Hoppas SJ sköter sig idag :) Brorsan möter upp mig i Uppsala och så ska vi åka en sväng till Ikea.. Letade ju efter gardintyg igår, men det var inte lätt kan jag säga.. Jag vill ha ett mönstrart tyg med färg.. Tydligen går det inte att få ett sånt tyg om man inte vill ha blommor.. Det är blommor på allt! Jag blir galen.. Vad hände med fantasin? Jaja, ska ge Ikeas tygavdelning en chans, och annars får jag ge med mig.. Hittade en färdigsydd gardin på Åhléns som var helt okej, trots att mönstret är kommit :) Sen hämtar vi upp farmor och beger oss hem till päronen i Mosta för påskmat och umgänge.. Ska bli mysigt.. Ska bli skönt att komma ut på landet också och få njuta av det underbara vädret! Längtar efter att få sitta i en stol i trädgården och bara njuta av solen och känna mig sjukt ledig.. I love it! Jaja, nu måstejag skynda mig.. Som vanligt! Tjing

Påskafton

HAft haft en bra start på den här påskafton faktiskt.. Hade en slapp frukost framför tv:n och begav mig sen ut på en löprunda.. 11km stod på schemat idag... Efter 33 minuter ville mitt vänstra knä inte vara med längre, men med beprövade metoder så som förnekelse och viljestyrka s tog jag mig igenom hela rundan.. =) Satt ute på trappan utanför huset i solen ett tag när jag kom hem och bara njöt av solen och värmen.. Så jäkla skönt ute! Ska ta och käka lite lunch nu och sen bege mig mot Solna Centrum.. Ska se om jag hittar nåt fint tyg att sy gardiner av.. Vill byta ut mina svart gardiner i vardagsrummet mot några mer våriga.. Ge mig färg =)

Åker direkt därifrån till jobbet sen... 15-22 är det jobb ikväll.. Sen åker jag hem till Mosta och firar påsk imorgon.. Var inte så längesen jag var där, men jag längtar dit.. =) Ska bli skönt att komma hem och bara slappna av.. Blir antagligen kvar till på tisdag.. Vi får se.. Men nu är det lunch som gäller..

Glad påsk! =)


Superb dag

Har verkligen inte haft en tråkigt långfredag idag måste jag erkänna.. =) Direkt när sis med familj kom hit så åkte vi till Mio för att köpa min lampa.. Dock hade jag läst fel, så dom hade inte öppnat än... Jaja, fick ta en sväng till Bromma Blocks så länge och fördriva lite tid.. Jag passade på att köpa en ny papperskorg till badrummet på Bolagret.. Dom har så mycket fina grejer där.. =)



Måste få in lite färg i badrummet.. =) Ville ha en badrumsmatta i samma färg, men det hade dom tyvärr inte.. Får väl se om Ikea eller typ Hemtex kan erbjuda det... Fick tag på lampan till slut också.. Cristin hade lagt undan den till mig igår, så det var bara att trava direkt till kassan.. Supersmidigt.. =) Prima när otåliga Huggan satt i bilen också.. =) Det blev så hiiiiiiimla snyggt med lampan hemma.. Jag är supernöjd!





Fick en massa hjälp av Peppe att få upp den.. Såå nöjd =)

Har precis betalat räkningar och insåg snabbt att det var en väldans tur att jag fick en helt okej lön den här månaden.. Varför kommer alla såna där kvartalsräkningar samma månad för? Helt värdelöst.. Men men..

Ska nu glo på Talang tänkte jag.. Imorgon måste jag ut och springa, och sen tänkte jag se om det finns nåt roligt gardintyg på Åhléns så jag kan passa på att fixa nya gardiner till vardagsrummet när jag åker hem på söndag.. Fix och trix =)

Tråkigaste dagen på året..

Ja det är väl det långfredagen är.. Idag får man väl inte ha kul typ.. Man ska helst sitta och ha tråkigt hela dagen till minne av nåt som hände Jesus... Typ... =) Jag är inte så haj på historien, men men... Jag tänker i alla fall inte ha tråkigt idag.. Får besök av syster, Peppe och Hugo om ett tag, och blir dagen tråkig då då vet jag inte vad som har hänt.. =) Ska som sagt få hjälp att få upp en ny lampa i köket... Yeey =)

Måste dock ta och dammsuga lite innan dom kommer.. Huggan har ju en tendens av att befinna sig på platser där ingen annan befinner sig, typ bakom soffan och i hörn och grejer där det eventuellt finns en del damm (inte hos mig dock, eftersom det alltid är kliniskt rent här =P).. Meeen, för säkerhets skull ska jag ta en svängom med dammsugaren nu.. Håller tummarna för att solen kommer fram under tiden också.. Kämpa solen!

Haha

Smart att jag skrev en rubrik på förra inlägget, men glömde att skriva vad den handlade om, hahaaa..! Jag kom en timme för tidigt till jobbet imorse... Bra tänkt! Var helt säker på att jag började 10, men icke.. 11 var det.. Jag hade ju till och emd skrivit in 11 i kalendern, men hade fått för mig att det var 10 och hade inte kollat i kalendern på några dagar... Braaa! Men men, får ju betalt för en timme till, så det är väl bra.. Var massor att göra i posten så jag hade att göra i alla fall.. =)

Jaja, nu ska jag ägna all min uppmärksamhet åt tv:n.. Tjing =)

Smart-jag

Var jätteskönt att cykla till jobbet imorse... Solen sken och det var så hääärligt.. =) Är mestadels nerförsbacke till jobbet också, så det är asbra.. Dock är det ju en jäklans massa vägarbeten och skit överallt, så det tar lite tid.. Om man kollar till hur lång tid distansen borde ta så kanske det skulle ta typ 20 minuter.. Imorse tog den typ 35 minuter för att man måste byta sida hela tiden och akta sig för vägarbeten och skit.. Gick fortare hem, för då var det inte lika mycket trafik så då slapp jag fastna i massa rödljus... Men det var ändå värt det, sjukt skönt.. =)

Har precis duschat av mig nu och käkat lite middag.. Nu ska jag bara ta det lugnt och umgås med soffan och tv:n ikväll.. Sjuuuukt skönt! Imorgon kommer syrran, Peppe och Huggan hit.. Myyys! Jag ska köpa taklampa till köket och ska få hjälp att sätta upp den.. Hoppas det blir soligt och fint också så jag kan få testa lekparken på gården med Huggan.. =)

Påsk

God morgon gott folk =) Idag är det påsk på riktigt.. =) Kanske skulle måla mig som påskkärring innan jag åker till jobbet idag.. Kanske kan få några slantar och karameller av snälla kunder då... Tror jag skulle göra mig ypperligt som påskkärring! Var några år sen sist nu.. Och det är nog faktiskt tur att jag själv inte är hemma idag, med tanke på att jag inte bunkrat upp med godis och grejer till eventuella påskkärringsbesök.. Bor en hel del gamla människor här omkring dock, så barnen ska nog få ihop så det räcker.. =)



Är ju nära till Blåkulla här i alla fall, så det är praktiskt för häxorna.. =)

Är påsk på GPs väg också nu faktiskt.. Var tvungen att köpa påskliljor igår.. Måste ner i källaren och hämta påskfjädrarna också, så jag kan pynta lite mer... =)



Har precis käkat frulle nu.. Sitter och hänger lite framför nyhetsmorgon nu och laddar inför en cykeltur i solen till jobbet snart.. Sjukt skönt att jag slutar 18 idag.. Har jobbat sena kvällar mån-ons den här veckan så det ska bli skönt att komma hem lite tidigare ikväll..

Påskägg

Blev en löptur till slut idag.. Var lite seg i början, men det kändes bra så fort jag kom ut.. Var jätteskönt ute faktiskt.. Lagom varmt och itne särskilt blåsigt.. =) Passade på att handla lite på vägen hem också.. Fräschast på hela Ica Maxi efter min löptur kan jag säga, hahaa... Men men.. Orkade inte gå hem först och gå tillbaka dit sen.. Köpte ett påskägg till Huggan.. =) Dom kommer antagligen hit på fredag, och självklart måste Huggan få ett påskägg.. Är ju inte påsk varje dag liksom.. =P



Inget godis i hans ägg dock.. Onödigt att ge han sånt.. Roligare med saker.. =)

Nu har jag typ nyss käkat lunch och är laddad för en kväll på jobbet.. SKa bege mig mot tunnelbanan snart.. Sugen på att cykla till jobbet idag också, meeen det är samma visa idag.. Sådär lagom sugen p åatt cykla hem vid kvart över tio ikväll... Nej nej... Är det fint  väder imorgon kanske det blir en cykeltur till jobbet, för då slutar jag ju 18... Lite bättre tid.. Jaja, nu ska jag ge mig iväg.. Tjing


Undra om..

..jag kanske borde ta och äta lite järntillskott ett tag nu igen.. Har varit så jäkla trött nu några veckor.. Helt meningslöst..Har i och för sig haft en hel del att göra nu dom senaste veckorna, men ändå.. Känns som att jag sover rätt bra ändå, och att jag får rätt många timmars sömn per natt.. Jaja, får väl se vad jag ska göra åt det där... =)

Var molnigt imorse när jag gick upp.. Trök.. Har käkat frukost och kollat på två delar till av kost-föreläsningen, och nu har solen tittar fram.. =) Ska bege mig ut på en löprunda nu så jag har den gjord.. Sen ska jag göra klar föreläsningen, och sen är det jobb ikväll.. Men, löpning var det sagt! Ut i solen =)

Det går framåt..

Är rätt fullt i mitt huvud nu känns det som, men jag trivs som fisken i vattnet på Friskis.. Känns inte som att man är på jobbet, känns mer som att hänga med festligt folk hela dagarna.. =P Bruttorna på Sveavägen är himlans gulliga och trevliga också.. Dom tar hand om mig och lär mig allt dom kan, haha.. Nej men det är riktigt skoj faktiskt.. Mycket att komma ihåg och tänka på, men det löser sig med tiden.. =)

Tog en promenad till jobbet idag.. Tänkte egentligen köra ett pass på gymmet, men det var ju så jäkla fint väder ute så det bar emot att stänga in sig på gymmet.. Var en härlig promenad i alla fall.. Bra uppladdning för jobbet =) Sitter och slöglor på Scrubs nu men ska väl bege mig mot sängen typ nu.. Är allt lite trött.. Imorgon behöver jag plugga lite till, måste ut och springa, och sen är det stängning på Ica som gäller imorgon kväll.. HEj och hå, jobba på... Typ... God natt!

Tisdag

Tisdag och jag har inte föreläsning ikväll.. Sååå jäklans skönt... "Påsklov" både den här veckan och nästa tisdag, det ni.. =) Dagen idag har inte direkt varit särskilt produktiv måste jag säga, men men.. Ibland har man såna dagar också.. =P Har gjort ännu en postutbildning på nätet och har kollat på första delen av fyra på förra veckans kost-föreläsning.. Har precis lagat mat nu som jag tänkte slänga i mig, för sen tänkte jag gå till jobbet.. Är ju så jäkla fint väder, och jag måste få ut nåt av det känner jag.. =) Tänkte först cykla, men sen insåg jag att jag nog inte kommer vara så pigg på att cykla hem klockan 22.15 ikväll... Så nej, det får bli en promenad dit och tunnelbana hem ikväll sen istället.. Meeeen, ska jag hinna gå lär jag lägga på ett kol nu känner jag.. Måste ju hinna duscha på jobbet också innan jag börjar.. Mycket nu... =) Men vad gör man inte för att få njuta lite av solen.. Jaja, skynda skynda!

Första passet..

Sjukt trött när klockan ringde imorse.. Jag drömde att jag hade ställt om klockan så jag vaknade flera gånger under natten och var tvungen att kontrollera att jag inte hade gjort det... Smart! Men men, gick bra på Friskis idag.. Idag hände det lite mer än sist, så jag har lärt mig en hel del idag känns det som.. =) Kom in en människa som gav mig mayor flashbacks också, hahaaa.. Jag som trodde att Stockholm var en stor stad, men tydligen inte... =P

Sitter och slappar lite framför tv:n nu och käkar lite.. Var ute och sprang när jag kom hem från jobbet.. Så himla skönt ute så man blir alldeles glad =) Var backintervaller som stod på schemat idag, och det gick helt okej.. Sjuk mjölksyra i benen under sista intervallen, men jag överlevde i alla fall.. Kollade på vilken tid den sista tog sig över mållinjen på halvmaran förra året, och det v ar på 3.09.. Så så länge jag tar mig runt halvmaran på under 3 timmar så kommer jag vara nöjd.. =)

Ska ta och käka lite mer nu, och sen är det ett värdpass på Friskis som väntar.. Limpan jobbar idag, så jag får hänga med henne.. Skoj =)

Vilka livsnjutare

Sitter och kollar på Världens bästa hotell.. Alltså vad söta dom är! Känns som att dom älskar livet! Dom är så glada och kärleksfulla och härliga.. =) Man får sig liksom en tankeställare på sitt eget liv.. Jag har det nog bra mycket lättare än vad dom har det, och ändå tycker man att man har så jäkla mycket problem och att det är så synd om mig emellanåt..  Kanske är läge att tänka om lite... =)

Idag har jag dock varit tjockis... Kroppen hade nog orkat med en löprunda, men huvudet sa nåt annat.. Så sjukt trött! Tog en promenad till Ica Maxi dock och pantade lite flaskor, bara för att ha ett mål med att gå ut liksom.. =) Blev ingen mer mat ikväll heller, blev mätt på mellanmålet, hahaa.. Har dock käkat lite glass nu.. Varit sugen på glass hela dagen, så nu var jag tvungen att ge efter för begäret.. =) Jag måste dock ta nåt slags krafttag mot mitt sötsug nu tror jag bestämt.. Jag vet ju att det inte krävs särskilt mycket för att komma ur det, jag måste bara bestämma mig..! Beach 2011 närmar sig med stormsteg för tusan! Kanske är bra att det inte finns nån strand i Madrid, för då hade jag inte haft särskilt lång tid på mig, hahaa.. Jag har förresten bara bokat in storstadssemestrar i sommar, så jag kan typ skita i Beach 2011 och fortsätta trycka i mig onyttigheter... =P Nej för tusan!



Badsäsong eller inte, jag tvivlar på att jag skulle trivas med en sån här rumpa.. Nej, nån ordning får det vara.. Jag tror dock att jag har några slags släktband till Cookiemonster..



Vi har i alla fall samma matvanor, haha.. Men han är ju rätt söt.. =)

Mitt ryggont har blivit lite bättre i alla fall.. Har mer gått över till träningsvärk nu, men det onda känns bättre än det onda jag hade tidigare.. Allt blir liksom så knöligt när man har ont i ryggen.. Skönt att det gick över så pass snabbt, då hade jag nog inte gjort nåt alltför galet på gymmet igår trots allt..

Jaja, ska försöka hålla mig vaken en liten stund till.. Jag vill ju se Big Brother ikväll, men med tanke på hur trött jag är nu, och att klockan står på 04.45 imorgon bitti så lär jag nog låta bli tror jag.. Vi får se hur det blir.. =)

En vecka till..

Jahapp, då var det söndag igen.. Ännu en vecka har tagit slut.. En av mina två (som nu blivit tre typ) fullpackade veckor är över.. Känns rätt bra måste jag säga.. =) Har precis slängt i mig lite mellanmål och tänkte att jag skulle försöka ge mig på en löprunda nu.. Vet dock inte om jag pallar.. Jag är så sjukt trött! Kommer känna mig dålig om jag inte går ut, och jäkligt nöjd om jag faktiskt ger mig ut.. Men jag vette tuuuusan... Hmm.. Kanske ska slänga ihop pajen som jag tänkte göra till middag först, så får vi se om jag har nån energi kvar efter det... =P Det är ju så sjukt fint ute så jag skulle ju vilja ge mig ut, men pallar egentligen inte.. Kanske tar en kortare sväng om inte annat.. Eller... Jaja, ska nog som sagt fixa maten först, för ger jag mig ut nu kommer jag inte orka göra nån mat sen, och det vore ju rätt tråkigt.. =)

Pain!

Usch jag måste gjort nåt dumt på gymmet igår när jag körde marklyft.. Har så jäklans ont i ryggen idag... =( Inte bra... Det började igår kväll på jobbet, och gör ont idag meeed.. Dumma... Hoppas det går över fort!

Imorse när klockan ringde 05.45 kan jag säga att jag ångrar att jag bytte tid med Carla idag.. Så sjukt trött! Skulle helst av allt bara vilja krypa tillbaka ner i sängen.. Men icke! Sitter och kollar på barnprogram nu, vilket är det enda som går på tv så här dags.. Barnprogram eller tv-shop, hahaa.. Kollade på Clifford nyss, och det påminner mig så himla mycket om ungarna i Usa.. Calla älskade Clifford the big red dog... =)

Jaja, ska ta och käka upp frullen nu och sen ska jag inom kort bege mig mot tunnelbanan... God morgon gott folk!

Om en månad...

...är jag i Spanien!! =D Bokade precis flygbiljetter till Madrid, så den 15 maj åker jag ner till Spanien för att hälsa på Marina och för att fira uppsatsen.. Ska bli så himla skönt! Kommer ha massor att fira då! Jag kan fira att jag precis avslutat två kurser (kommer bli en heeeeel del att göra dagarna innan då jag har en tenta och en hemtenta att göra klart, men det är det värt), att jag nyss fyllt år och att vi överlevde c-uppsatsen! Kanske är läge att försöka damma av min gamla skolspanska nu, hahaa... Eller så kör jag helt enkelt på engelska, så folk inte tror att jag är dum i huvudet =)

Har för övrigt gått bra på jobbet idag.. Tiden går ganska fort faktiskt.. Carla skulle ut och slå klackarna i taket ikväll hon, så hon ville byta tid med mig imorgon.. Jobbar alltså 7.30-16 imorgon, istället för 13-20.. Helt okej för min del.. Jag får fler timmar, och jag får sluta medan solen fortfarande skiner (förhoppningsvis).. Så jag tror banne mig att jag ska bege mig mot sängen snart så jag är pigg och alert på jobbet imorgon.. =)

Lördag idag..

Börjar dagen med frukost tillsammans med American Idol.. Hahaaa, det är fan underhållande med folk som inte kan ta kritik.. En grabb blev just utslängd av vakterna, hahaa.. Vägrade lämna scenen.. Stackars människa.. =)

Ska dega i soffan ett tag till, och sen blir det gymmet.. Känner att jag kan behöva göra av med lite negativ energi idag så jag kan få en bra dag på jobbet sen..

Hahaaa, inser just att jag sett det här avsnittet förut.. Så sjukt mycket störda människor med! "Pants on the ground, pants on the ground. Looking like a fool with your pants on the ground!" Han hade skrivit låten själv.. Chocking! =)

Jaja, tur att man kan roa sig med festliga tv-program när man inte har nåt bättre för sig =)

Spanien

Sitter och pratar med Marina på msn nu... Vi försöker boka in nån tid när jag kan åka dit och hälsa på henne.. Är så sjuuukt sugen på att åka dit nu! Tror vi har hittat datum som skulle kunna passa, och billiga biljetter på Ryanair... Jag msåte bara kolla med jobbet, och så måste vi kolla läget så att vi inte glömt nåt viktigt som krockar, hahaa.. Men om allt går som tänkt så bokar jag nog imorgon efter jobbet... Jag hoooooppas allt går i lås.. =)





Se så fint det är i Madrid =)

Nej nu ska jag kolla klart på Talang, och sen blir det nog rätt tidigt i säng för mig ikväll.. Jobbar imorgon och på söndag.. Tänkte försöka ge mig iväg till gymmet innan jobbet imorgon.. Vi får väl se hur jag lyckas med det, men det är min förhoppning iaf.. God kväll!


Fredagsmys..

Nu har jag förtjänat att göra mina naglar! Äntligen.. Mina är så jäkla sköra och går av hela tiden.. Skitstörande! Meen, sålde av två böcker idag för 500 spänn, så nu kan jag unna mig det.. Tänkte ge mig själv det som en tidig födelsedagspresent.. Det är bra grejer det.. =)

löprundan var tung till en början idag.. Hade klätt på mig alldeles för mycket!! Jag som köpt en ny termometer och allt.. Är nog dags att börja lita på den igen, haha.. Men men.. Men när det var sådär tungt nånstans i mitten så började jag fundera på vad som egentligen var jobbigt.. Jag var inte trött i benen, jag var inte superanfådd, solen sken och det var jätteskönt ute.. Insåg då att det enda som var tungt var mitt psyke.. Jag tänkte att det var tungt, och då blir det ju det! Dumma... Så jag slutade tänka att det var tungt, och då gick det mycket lättare resten av vägen sen.. =)

Sitter hemma i soffan och kollar på Bachelor nu, hahaa.. Håller på och tvättar samtidigt också... Och äter glass =)



Sjukt god glass för övrigt!



Vilken meny! Började med bakad potatis och hemmagjord skagenröra också... Mycket smaskens ska jag erkänna =)

Nej, nu ska jag ägna mig åt mitt fredagsmys här och ägna mig åt min härliga fredagsdejt: tvättstugan!

Cykeltur i solen

Vilket underbart väder det är ute idag mina vänner!! Men min nya fina termometer så kan jag meddela att det inte längre är 58 grader på GPs väg, utan istället mer blyga 17,5 grader i solen... Wonderful! =)

Vaknade imorse och kände att det här var en skitdag.. Var lite irriterad och rastlös ett tag, men sen bestämde jag mig för att ge mig ut på en cykeltur.. =) Kom för en gångs skull ihåg att ta med mig cykelpumpen ner så jag skulle kunna fixa det också.. Insåg dock att pumpen inte passade, så det var bara att plocka upp min älskade iPhone och leta upp närmsta cykelbutik.. Hittade en i Sumpan och satte kurs ditåt.. Fick tag på en pump, men talanglös som jag är så fattade jag inte hur den funkade, hahaa.. Så killen i butiken fick hjälpa mig, och det var faktiskt inte jag som var helt puckad, utan man var tvungen att skruva och fixa och byta lite grejer, för den var inställd på bilventiler och inte på såna som jag hade.. Fick en ny ventil också av karln, för han tyckte att min var lite gammal så det var tungt att pumpa, hahaa.. =) Så med nypumpade däck styrde jag sen kosan mot Bromma och ÖoB.. =)



Kolla vilken snabb pump =) Och en ny prima termometer som visar vettig temperatur, hahaa.. =)



Tänk att en tur på röda faran kan få en på så mycket bättre humör, det är helt otroligt.. =) Insåg när jag kollade på kortet att vårat cykelförråd ser ut som värsta knarkarkvarten typ, hahaa.. Men det är inte lika äckligt som det ser ut faktiskt..

Nej, nu måste jag ta och stoppa nåt i magen, och sen blir det en löptur i solen.. Tjing!

Ledig

...och redan uttråkad... Vad ska jag göööra? Tänkte bege mig ut på en cykeltur.. Åka till ÖoB och köpa schampo och grejer, festligt värre.. Först skulle jag dock vilja att min kära mor svarade i telefonen så jag kan få ordning på min deklaration ocksååå.. Det vore prima grejer.. Sen måste jag ut och springa en sväng, och sen har jag tvättid ikväll.. Så jag har ju saker att göra, men hur roliga är dom grejerna egentligen??? Inte alls faktiskt.. Helst skulle jag vilja sitta på en uteservering och mysa hela dagen.. Meen, eftersom det är fredag så jobbar normala människor.. Kul för dom... =) Nej så jag får roa mig bäst jag kan.. Skulle vilja köpa nya gardiner och målarfärg också och fixa lite här hemma.. Vill måla i sovrummet och byta gardiner i vardagsrummet.. En vacker dag sker nog det också.. Kanske ska passa på att köpa färg när jag är på ÖoB idag, så jag har allt hemma ifall jag får ett infall nån dag.. =)

Men som sagt, dags för mami att svara i telefon nu!

Solen skiner..

.. och jag sitter inne och glor på tv... Sämst! Det ska dock bli fint väder imorgon också, och då är jag ledig så då ska jag banne mig vara ute och njuta av solen!

Var iväg till gymmet imorse.. Var axlar och bröst som stod på schemat.. Gick prima.. Har inte gjort så mycket sen dess måste jag erkänna.. Har försökt att kolla upp huruvida jag måste läsa en kurs i sommar eller inte.. Jag håller tummarna för att jag slipper.. Vore sjukt skönt med sommarlov kan jag lova! Har efter mycket om och men lagt upp c-uppsatsen på Diva också.. Äntligen! Det var en jäkla process, men nu är den på väg mot granskning och publicering.. Yeey! =)

Ska alldeles strax bege mig mot tunnelbanan och jobbet.. Blir till att jobba hela kvällen sen.. Men det gör ju inget, för jag är ju som sagt ledig heeeela dagen imorgon.. Yes! =)

Trötter..

Idag hade jag nog kunnat sova huuur länge som helst.. Hade ställt klockan på 8.30 för att undvika det, och jag sov som en stock när klockan ringde.. Galet.. Men nu är jag uppe, frukosten är i magen och jag ska klä på mig och bege mig till gymmet nu.. Sen är det jobb som står på schemat ikväll.. Har ju lyckats fylla min kalender den här och nästa vecka.. Ska jobba massor.. Det bådar i och för sig gott inför nästa månads lön, så det är väl bara att tacka och ta emot.. =)

Men nu måste jag nog ta och ge mig av, kan ju inte sitta här och dega hela dagen.. =) God morgon!

Plugg..

Känns typ som att jag tagit sommarlov redan, vilket är jättedumt med tanke på att jag verkligen inte har tid med det.. Men men, idag tog jag tag i ännu en föreläsning på distanskursen.. Är så jäääklans svårt att sitta hemma och hålla sig vaken medan man kollar på föreläsning på datorn, men jag klarade det =)

Har käkat lite lunch nu och ska låta den landa lite, sen blir det till att bege sig ut på en löprunda i det sjuuukt tråkiga gråa vädret idag.. I eftermiddag är det först möte på Friskis, och sen ska jag värda resten av kvällen.. Blir nog en bra dag..



Kolla vad fint min kaktus blommar också? Sjukt tacksam växt måste jag säga.. Får typ aldrig vatten, har inte fått ny jord på hundra år, har flyttat typ 3 gånger med mig och blommar ändå troget emellanåt.. Det gillar vi!

Har fullt med konstiga känslor i kroppen också som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.. Jag vet inte riktigt vad jag vill och vad jag borde göra med saker och ting, men jag hoppas det löser sig på nåt vis, och helst bara sådär poff, utan att jag själv behöver engagera mig särskilt mycket.. =)

Gick ju prima..

Dagen avslutades rätt bra också faktiskt.. Vi fick tillbaka hemtentorna på föreläsningen idag.. Var sjukt nervös, men det var helt i onödan.. =) Klämde till med ett A på hemtentan, 35 av 36 poäng.. =) Känns helt okej måste jag säga, och det känns lovande inför nästa tenta.. Ska dock inte ropa hej alltför tidigt, men en liten spark i baken var det allt.. =)

Nyss landat hemma i soffan nu.. Trött som jag vet inte vad, men vetskapen om att jag inte måste gå upp i ottan imorgon underlättar en hel del.. =) Ska absolut inte ställa nån klocka imorgon! (eller ja, ska inte ställa klockan på tidigare än 9.30 i alla fall, och det är nästan som att inte ställa klockan alls =P)

Försökte få iväg utkastet på hemsidan till Christoffer också så att vi kan få nån ordning på det hela, men hade fel mailadress till honom, så det får väl vänta.. Skit ocksååå.. Men allt ordnar sig.. =)

Nu blir det fetdeg i soffan en liten stund, till det är dags att avancera in till sängen för att sova som en gris heeeeeela natten.. =) Tjing!

Jag klarade det..

Jag vaknade till, och jag överlevde mitt första pass i receptionen på Friskis.. =) Bruttorna där var snälla mot mig och tog hand om mig och lärde mig ett och annat.. Nu ska jag bara försöka komma ihåg allt till på måndag när jag ska köra nästa pass.. =P Var kul dock, så det här ska nog bli bra..



Idag har Limps bokat biljetter till oss till Oslo.. =) Blir tre dagar i Oslo i början av juli för att ha lite minisemester och hälsa på Karin.. Ser verkligen fram emot det.. Var jättelängesen vi sågs.. Dock kommer ju hon hit till 7e maj, så jag behöver faktiskt inte vänta till i juli för att träffa henne.. =)

Jaja, nu ska jag nog powernapa en snabbis så jag är laddad för föreläsning ikväll sen.. Tjingeling!

Mitt i natten

Ja det känns som att det är mitt i natten nu.. När man måste ställa klockan innan 5 är det katastrof... Egentligen så är innan 6 katastrof, men 4.45 är mest katastrof, hahaa.. =) Jag är trööött! Men å andra sidan är det skönt att sluta 13, man måste ju se det positiva.. =P Har dock föreläsning ikväll sen också, så när jag kommer hem lär det bli en powernap för att jag ska överleva.. =)

Är i alla fall skönt att det inte är becksvart ute.. Det är nästan ljust, solen jobbar på det.. =) Jaja, kan ju inte påstå att det är så mycket som har hänt på dom senaste 7 timmarna sen jag skrev sist.. Kooonstigt... Nej, nu kör vi! God morgon gott folk!

Middagsbesök

Har hållit på och städat och lagat mat hela eftermiddagen.. Plockade ner vinterjackorna i källaren också, nu jäklar är det vååår! =)

Brorsan och Emmie kom hit vid halv sex typ och då blev det käk och skitsnack.. Bjöds på något så oberäkneligt som toast med hemmagjord skagenröra på till förrätt, och sen blev det baconinlindad fetaostfylld fläskfilé.. Det ni.. =) Dom åkte hem för ett tag sen och jag har diskat upp och sitter nu halvdöd i soffan och glor på Bachelorette.. Ska upp flera timmar före tuppen imorgon.. Börjar jobba 6.30 imorgon.. Har en känsla av att jag kommer vara rätt trött vid 13 när jag slutar, dels med tanke på uppstigningen, och dels med tanke på att allt kommer vara nytt och det kommer vara massor att lära.. Men det ska bli skoj, ser fram emot det.. =)

Blir till att sova snart i alla fall för att ladda lite.. Håll tummarna för att det går bra för mig imorgon nu! =)


Årets första utefika =)

Har haft en jättemysig dag med Limpan idag.. Började dagen med ett möte på NyföretagarCentrum.. Man blir alltid så himla peppad efter att ha pratat med våran handledare.. Då vill man typ göra allt på en gång och man får en massa bra idéer och grejer.. Efter det tänkte vi bara gå och sätta oss och ta en kaffe (te för barnet Jossan) och prata igenom lite grejer och ventliera lite.. Solen hade dock tittat fram under mötet, och vi gick förbi en uteservering och kunde inte låta bli.. Hungriga var vi också så det blev en macka och te i solen.. Så jäkla mysigt! Vi satt där i typ två timmar =)





Så himlans skönt! Kom nyss hem, har slängt i mig lite yoghurt och nu gäller det att sätta fart här känner jag.. Måste plocka undan och städa lite, och sen kommer brorsan och Emmie hit typ halv sex för att käka middag.. Brollan har ju inte varit här nångång sen jag flyttade, så nu är det äntligen dags.. =)

Men som sagt, lite bråttom är det allt nu!

Vårigt

Såå, nu funkar mailen och bilderna.. =) Titta så vårigt och fint det är hemma hos päronen.. =)





Huggan gillar att gräva han... När vi kom in rasade det kilovis med grus från honom.. Han hade grus innanförj ackan, i byxorna och i stövlarna.. Företagssam liten grabb det där.. =)



Försökte få tag på Petra nyss också, men som vanligt svarar ju inte människan i telefon... Får väl försöka igen, och annars får jag helt enkelt våldgästa dom.. Smällar dom får ta liksom.. =P

Ikväll bär det av in till Vässan för att umgås med Emelie.. Blir nog en sväng till Pluttan skulle jag tro.. Dom ringde därifrån igår och ville att jag skulle jobba ikväll, men dom var lite försent ute.. Hade redan bestämt att jag skulle hänga med Emelie jueee.. =) Och Emelie hade blivit galen, för så där var det typ jämt när jag bodde i Västerås.. Vi hade bestämt nåt och så kom jobbet emellan, tröööök.. Men inte ikväll inte.. =)

Tur att jag tagit med mig kläder till ikväll som inte sitter tajt över magen.. När man är hos päronen äter man konstant.. Vi har precis fikat och nu är lunchen i full gång.. Så nu är det väl bara till att jobba på att bli hungrig igen, men det ska nog gå bra.. =P Äta bör man, annars dör man! Så det så..

Nej nu ska jag ta och göra nåt vettigt här kanske.. Eller mest bara hänga, för det är jag värd =)

Hemma i Mosta

Sitter med en supertrött Huggan i knät och lyssnar på Min kära lilla pony.. Vilken härlig låt! =) Nu är det dags för mellis här, sen ska väl jag åka till Petra om ett tag och hälsa på Tuvisen..

Har varit ute hela förmiddagen och lekt.. Så himla skönt ute! Viserligen lite blåsigt, men i solen är det huuuur skönt som helst... =)

Men nu har jag inte tid med det här längre, nu är det te och mackor som står på schemat.. Uppdaterar med lite våriga bilder senare när mailen behagar fungera... Tjing!

Mysigt besök

Har varit väldans trevligt att ha Sara här.. =) Vi har inte gjort särskilt mycket, mest bara hängt och snackat skit.. Precis vad som behövs när man inte setts på länge.. =) Igår hade vi ju mys hemma bara.. Ost, kex och vindruvor.. Lyx =)



Sen var vi till gymmet imorse.. Jag hade en prova-på-biljett så jag kunde ta med Sara till Friskis.. =) Blev ett biceps- och tricepspass, så imorgon kommer jag nog ha ännu mer träningsvärk.. Har fortfarande träningsvärk sen jag körde rygg och chins-försök i typ tisdags eller när jag var på gymmet senast.. Bra skit... =)

Sen blev det bara lunch hemma hos mig efter det.. Fick paltkoma båda två så sen blev det bara soffhäng, hahaa.. Provade min nya vårjacka idag också.. Det får godkänt i vindtäthetshänseende faktiskt.. Har ju varit sjuuuuk storm idag.. Blåst som bara den! Och den stod emot rätt bra faktiskt.. =)



Ingen prima bild kan jag ju erkänna, men den är fiiiin i alla fall.. =)

Imorgon bär det av hem till Mosta för en helg i familjens tecken.. Ska hämta Huggan hos dagmamman imorgon också så jag får leka lite med honom.. =) Vet dock inte riktigt hur jag ska hinna med det jag borde göra innan jag ska åka dock... Skulle behöva kolla på veckans föreläsning på nätet, skulle behöva leta fram en psykologibok som jag skulle kunna få såld i helgen, skulle behöva hinna med en 8km löprunda, och packa ihop alla grejer som jag måste komma ihåg till i helgen... Hej och hå! Blir tidig uppstigning imorgon.. Sova kan man göra i graven.. =P

Kommer sova gott inatt dock efter två trevliga dagar med kära Sara.. =)

Besök

Nu är fina Sara äntligen här :) Var så längesen! Hon kom hy strax efter lunch.. Blev lite mellanmål och sen bar det av till Kista Galleria.. Regnade ju typ när jag behav mig till Sumpanför att möta upp henne, så vi var ige sugna på att åka ner på stan.. På väg mot Kista börjar ju dock molnen skingra sig och solen tittade fram, men då var vi ju redan på väg :) Jag hittade en vårjacka mina vänner!! Äntligen! Jag gillar den verkligen :) Lägger upp bild på den imorgon eller så.. Hittade en födelsedagspresent till Tuva också.. Hoppas hon gillar den :) Blev fläskfilé-middgg här hemma sen.. Nu är det soffhäng och kex och ost som gäller.. Myyys! Jag gillar att ha sällskap :) Nej, nu ska jag ha lite mer iPhone-skola med Sara :) Hon har ju äntlgen blivit en i iPhone-familjen så nu får jag lära henne alla knep jag kan.. Tjing!

Finbesök idag =)

Idag kommer fina Sara och hälsar på mig.. Har varit ute och sprungit på morgonen och sitter nu nyduschad i soffan och funderar på vad jag ska äta till lunch.. Är hungriiiiiig...!

Skittråkigt väder idag, såklart.. Vilken surprise! När ska våren komma på riktigt? Är väl bara att bita ihop.. =)

Aaaaaj aj aj.. Har sån träningsvärk i magen så det känns som att jag ska dö när jag nyser, vilket jag precis gjorde.. Haha, smällar man får ta liksom... Men det är skönt, det ska kännas att man tränat.. =)

Idag fyller för övrigt sötaste lilla Tuva år.. 2 år! Lilltjejen har blivit stor.. =) Hoppas på att hinna hälsa på dom en sväng i helgen när jag är hemma hos päronen.. Skulle behöva iväg och köpa en födelsedagspresent till Tuvisen också.. Får se om Sara är sugen på att göra lite shopping idag.. Har absolut ingen som helst lust att åka ner på stan, men en sväng till Kista Galleria kanske skulle sitta fint.. Då kan jag leta vårjacka också.. Detta ständiga probleeeem!

Jaja, nu måste jag äta lunch i alla fall innan jag hungrar ihjäl här.. Så det så!

Väderhysteri

Kommer på mig själv med att typ bara skriva om vädret här.. Meningsfullt? Klagar på vädret när det är som ikväll, regnigt och allmänt äckligt, och älskar vädret när det är blå himmel och sol.. Läste nånstans att svenska är hejare på att prata om vädret.. Kollar man runt i tidningar, på nätet och lyssnar på vad folk pratar om så har det väldigt ofta nåt med vädret att göra.. Haha, knäppa svenskar... Eller ja, för min del är ju vädret nåt att skriva om liksom.. Händer inte så mycket annat i mitt liv.. Plugga, jobba, sova, äta, soffhänga, träna, plugga, jobba, plugga, jobba, sova... Festlig prick jag är, hahaa.. Ska jobba på att bli roligare när det blir vår och mys... =)

Nu ska jag i alla fall hänga framför tv:n ett tag innan det är dags för sängen.. Imorgon kommer käraste Sara hit och hälsar på mig.. =) Ska bli supermys! Vi har inte setts på hundra år typ, så det ska bli riktigt skoj..



Fina fina Sara.. =) Jag hoppas vädergudarna ger oss sol imorgon.. Det är vi värda.. =) Tjing!

Nytt jobb =)

Gick tydligen bra på intervjun igår.. Dom ringde från Friskis idag redan och sa att jag fått jobbet.. =) Ska skolas in på Sveavägen om det blir som planerat.. Hoppas inskolningen går bra också så jag får vara kvar.. =P Det som är bra är att Friskis behöver folk på dagtid, så nu kanske jag kan komma ur min pensionärslivsstil och börja göra vettiga saker på dagtid, hahaa..

Har fipplat lite med uppsatsen idag också.. Blir galen på våran jäkla handledare.. Han har ju sagt fel grejer till oss under hela tiden och sett till att vi fått mer arbete än vad vi behövt göra från början.. Rekommenderar inte honom till nån annan som ska skriva c-uppsats... No no Einar alltså.. Men men, vi har varit tappra jag och Marina.. Sjukt tappra!

Har sökt lite mer kurser till nästa termin också.. Hittade i alla fall en som verkar intressant.. Går dock på Södertörns Högskola, så ska jag läsa den hoppas jag att det inte är så många föreläsningar i veckan.. Dryg restid.. Men men.. Ska kanske ta och hoppa ur min OnePiece och börja ladda för skolan ikväll.. Ska bli skönt att komma iväg och göra nåt vettigt idag... Var ute och sprang back-intervaller imorse, men efter det har jag bara varit soffpotatis... Värdo..

Nej, nu ska jag nog ta och ringa min kära mor en sväng och störa henne lite på jobbet... =P

Tisdag då..

Solen verkar ju ha gått på semester eller nåt.. Man skymtar lite blå himmel bakom molnen, men det ska regna ikväll och så ska det vara molnigt dom närmsta dagarna också.. Tröööök! Jag vill ju ha sol och jättevår imorgon för då kommer Sara hit.. Jag vill att vi ska kunna sitta på nån uteservering och njuta av solen och ledigheten.. =) För en gångs skull har vi ju lyckats hitta en dag när vi är lediga båda två.. =)

Precis käkat frulle nu och ska väl ta och bege mig ut på en löprunda om ett tag.. Sen ska jag försöka hitta nån ork till att leta fler kurser till i höst.. Festligare saker finns.. Meeen det blir nog bra =) Sen äre föreläsning som gäller ikväll.. Hoppas den är intressant så man håller sig pigg och alert.. =)

Trök

Gick riktigt bra på gymmet idag.. Kände mig pigg och fräsch i kroppen.. =) Nu är jag dock trött i kroppen, och morgondagen kommer med största sannolikhet att bjuda på träningsvärk... =P Var på intervju efter gymmet, och det kändes bra.. Får svar senast nästa vecka, så nu är det bara att vänta då.. Hatar att vänta... Tråkigast!! Nu väntar jag på antagningen till sommarkurserna, resultatet på c-uppsatsen och svaret på jobbet på Friskis.. Vänta vänta vänta..

Väntar dessutom på att hitta en snygg vårjacka... Bläää.. Fick hem jackan jag beställde idag... Ska skicka tillbaka den... =(



Blev så glad när paketet hade kommit! Speciellt eftersom solen tittade fram på eftermiddagen och det var jättevårigt ute.. Men jag gillade inte jackan.. Den var för tjock och för stor... Skit också.. Jag ooooooorkar inte gå på stan!!

Är helt slut i huvudet nu också efter att ha suttit i dryga två timmar och sökt kurser till i höst. Jag blir galen.. Hittade några distanskurser som jag har sökt i alla fall.. Lite företagsekonomi och grejer som kan vara bra för företaget.. Ska leta mer imorgon, för ikväll orkar jag verkligen inte sitta och glo nåt mer på den här jäklans skärmen.. Ska glo på nån dålig serie på tv istället, hahaa.. Sen blir det tidigt i säng ikväll, så jag kommer upp imorgon så jag hinner fixa och trixa lite innan föreläsningen.. Yupp yupp..

Ordning och reda

Pengar på fredag... Njaaa, inte den här gången.. Hade inte skadat dock.. Hade gärna fått lite pengar på fredag.. En hel del närmare bestämt.. Miljoners miljaaaarder!

Jaja, var uppe med tuppen imorse för att tvätta.. När det var klart blev det mathandling, och nu har jag precis käkat lite lunch och dammsugit.. Hatar att det är så jäkla grusigt ute.. Blir jättegrusigt i hallen och sen drar man runt det i hela lägenheten.. Dammsuger ju för tusan var och varannan dag... Bläää! Sommar sommar sommar vill jag ha nu!

Ska snart bege mig mot gymmet för att köra lite core innan jag ska på intervju på Friskis.. Extrareceptionist är det som gäller nu igen.. Vi får v äl se hur det går den här gången, men eftersom jag är värd nu så har jag förhoppningsvis lite större chans i alla fall.. =P

Har suttit och letat kurser till hösten nu också.. Jag hoppas typ att det ska ploppa upp en sjukt intressant kurs som går som jag vill nästa termin, men icke.. Finns inte en enda jäklans kurs som lockar mig.. Det är sämst! Har inte riktigt den motivationen för att palla att plugga en kurs som inte ens intresserar mig.. Skit också!! Måste kolla Uppsalas utbud också, och så får jag kolla distansutbudet.. Hoppas jag hittar nåt.. Hoppas hoppas hoppas!

Högsommar på GPs väg

När jag åkte till jobbet igår så fick jag mig en funderare... Skulle kolla om det var läge för vinterjacka eler vårjacka.. Enligt min temometer var det dock läge för att gå naken, hahaa



Kände att det inte direkt var att lita på, så jag fick gå på känn.. Blev dock vinterjacka ändå.. Hoppas att min vårjacka kommer på posten typ idag, eller senast imorgon.. =P Hoppas den är fin också, orkar inte leta efter nån annan...

Gick helt okej på jobbet igår.. Tiden gick rätt fort faktiskt.. Är en kille på jobbet som håller på en massa med datorer och skit, så jag och Limpan måste fundera lite på våran hemsida så han kan fixa en modell åt oss.. Jag är ju inte så hemma på det där med hemsidor och skit, så det är bättre att låta nån som vet vad han håller på med fixa med det så det blir snyggt.. =P

När jag kom hem från jobbet hade högsommaren slagit rekord!



Skapligt va? Som värsta Thailand eller nåt? Kollar man ut känns det inte riktigt som att det stämmer dock... När ska det här gråa skittråkiga deprimerande vädret försvinna??? Jag vill ha sol...

Jaja, nu ska jag ägna mig åt att tvätta lite.. Festligt värre.. Borde ta en sväng till Maxi sen också och fylla upp kylen här hemma... Lockar sådäääär att gå ut, men det är säkert uppfriskande.. =P

ARN!

Hahaaa, nu har jag hittat låten!! Eller hittat, Elin skickade den till mig.. Den är så braaa!!

http://www.youtube.com/watch?v=ksDOIIv5HeQ

Och det går ju inge vidare för mig att lägga upp videos från youtube här längre.. Fattar inte varför det inte funkar.. Jag bli så suuuur! Men kan i alla fall lägga upp länken.. Det bästa börjar strax innan minuten in i låten... =)

Jaja, om man skulle gå och hälsa på på solarieholmarna kanske.. Skulle vara bra för nunan... Kanske kan vara skönt att få lite luft innan jag stänger in mig på jobbet också.. Eller nåt... =)

Smart drag...

Gick bra på jobbet idag.. Har varit sjukt trött dock, men men.. =) Gjorde dock en skaplig tabbe precis innan jag skulle gå hem.. Hade precis bytt om och skulle gå... Låser hänglåset på mitt skåp, och inser i precis samma stund som det går i lås att jag har nyckeln kvar i skåpet...!! Hur tänkte jag dääääär?!?!?!?! Tror dock att jag hittat extranyckeln.. Eller jag hoppas innerligt att det är rätt nyckel, hahaa.. Det lär visa sig när jag kommer till jobbet imorgon.. Blir väldigt tråkigt annars... Jaja, man kan inte alltid lyckas.. =P

Sjukt skönt att vara hemma nu i alla fall.. Blir tv-deg resten av kvällen, för imorgon är det jobb som gäller igen.. Börjar ju inte förrän 13, men ändå...

Trevlig kväll gott folk.. =)

Jag tog mig runt..

Trodde inte jag skulle palla dagens löppass.. Kände mig inte på topp direkt.. Men jag gjorde det.. 12km avklarade.. Första milen gick faktiskt riktigt bra.. Sista två kilometrarna var sjukt jobbiga...! Hade ont i vänster knä och benen var helt slöa.. Men nu är det gjort, riktigt skönt.. Var faktiskt rätt skönt löpväder ute, trots att det inte ser mycket ut för världen.. =)

Har precis duschat och ska nu ta och käka lite lunch innan det är dags att bege sig till jobbet.. Hoppas det går fort på jobbet idag, och att folk är glada och trevliga, hahaa.. =)

2a april

Jag överlevde gårdagens skämtdag.. Blev inte lurad en enda gång, och det var nog tur det med tanke på humöret igår, hahaa.. Idag kan man känna sig lugn... =P

Vädret är väl inte direkt roligare idag.. Lite bättre verkar det vara.. Ser inte ut som det är sånt där äckligt duggregn idag i alla fall.. Man får väl vara glad för det lilla.. =) Har precis käkat frukost nu och ska snart ta och svida om och ge mig ut på en löprunda.. Vet inte riktigt hur jag ska orka 12 km idag, men jag gör så gott jag kan.. =P Sen är det jobb som gäller 13-20..

Elin ringde mig inatt.. Såg det imorse, så hon hade lämnat mobilsvar.. Det gjorde att dagen började med ett leende.. Hon var ute och kalasade i fjällen och dom spelade en låt som jag och Elin lyssnade på heeeeeeeela tiden när vi var i Usa förra sommaren.. Den låten gick varm i våran snabba bil, hahaa..





Arn-låten! =D Ingen av oss vet tyvärr vad den heter, men för oss är den Arn-låten, och den är sjukt bra! =D

Vi är bäst!

Vi har gjort det! Skickade in allra sista versionen av c-uppsatsen nu ikväll också! Så sjukt skönt! Jag och Marina har kämpat så jäkla mycket med den här uppsatsen! Men vi har inte gett upp, inte ens i dom jobbigaste drygaste hemskaste segaste stunderna.. =) Hårt slit lönar sig.. Så jäkla skönt att vi skickat in den nu.. Marina vi är så bra!



Jag har typ ingen bild på oss två tillsammans, hahaa.. Men när vi satt här på väg på studentkryssning, då hade vi en låååång lång väg kvar till klara uppsatser.. Nu sitter vi här, jag i Stockholm och Marina i Madrid, och har skrivit både b- och c-uppsats! Det är lycka det =) Ska försöka pallra mig ner till Madrid i maj nångång så vi kan fira på riktigt, med sangria och flamenco! Jag står för drickandet och Marina för dansandet.. Det är bäst att hålla sig till den man är bra på, och dans är inte min starka sida.. Dumt att gå ifrån vårat framgångsrecept liksom.. Vi kompletterar varandra alldeles perfekt för att kunna få ihop sjukt snitsiga uppsatser!

Yes!

Bättre och bättre

Den här dagen ordnade upp sig någorlunda i alla fall.. Det känns bra.. Då kommer jag kunna sova inatt.. Hatar att sova när jag är typ arg eller på allmänt dåligt humör... Eller hatar att sova, men jag har svårt att somna... Meeeen, jag fick ju spendera hela eftermiddagen med Limpan.. Det är som värsta medicinen för ett dåligt humör.. Vad skulle jag göra utan min kära Limpa??



Köpte en triss på väg till Limps också, bara för att liksom.. Nångång får man väl dom där nedrans tv-apparaterna eller 100000:-... Nångång måste det ju ske! Dock inte idag tydligen... Meeen, jag vann 50 spänn, yeey!



Snitsigt va? =)

Nu ska jag kolla på reprisen av Big Brother i väntan på att Talang ska sätta igång.. Hoppas innerligt att dagen imorgon börjar bättre än vad den här dagen gjorde... HOppas på lite bättre väder också så det inte blir en pina att ta löpsvängen imorgon... Japp!

Saknar min familj

Humöret blev lite bättre efter att ha varit på gymmet.. Insåg rätt snabbt att jag inte skulle komma ut på nån löprunda idag.. Det här vädret överöser en inte direkt med motivation.. Men jag insåg att jag inte kunde ligga och dega i soffan hela dagen heller utan att avlida, så jag pallrade mig iväg till gymmet i alla fall.. Det hjälper humöret att få ta ut sig lite och kämpa och svettas på gymmet..

Idag är dock en sån dag som jag önskade att jag bodde närmare min familj.. Hade gärna åkt hem till mamma och pappa ikväll och bara umgåtts.. Det hade verkligen varit bra för humöret.. Och så hade jag velat umgås med min älsklingsgrabb Hugo.. Han skulle garanterat ha fått mig på bättre humör.. =)



Hur kan man inte bli glad av en sån här söt kille? =)

Det är ju tyvärr inte så nära till min riktiga familj, men jag har min älskade Limpa nära i alla fall, och hon är praktiskt taget min familj hon också.. Och tur är det! Ska bege mig ut i gråtrista skitvädret nu och cykla iväg till Limps för att hänga lite.. Det är i alla fall en positiv sak med idag.. =)

Festlig fredag?

Näe, snarare deppig fredag.. Mitt humör är ungefär lika grått som vädret ute... Värdelöst!! Det är fredag och jag är ledig, var är det tillhörande bra humöret??? Hatar när man känner så här.. Vill helst ligga under täcket i sängen hela dagen och bara tycka synd om mig själv..



Är så sjukt trött på att vara själv också.. Det är helt meningslöst! Jag har trivts jättebra med att vara själv och har ju valt att vara själv, men nu har det liksom vänt.. Nu känns det bara meningslöst.. Dock har det inte riktigt nått ända in.. Nånstans långt inne väljer jag fortfarande att vara själv, fast jag egentligen inte vill det.. Varför kan man inte altid kunna kontrollera allt hos en själv och känna och tycka precis som huvudet säger, och skita i kroppen? Blä!

Står ju långpass på löpschemat idag också.. Hur jäklans sugen är jag på att gå ut och springa 12 km när det är grått och typ 99% luftfuktighet ute?!?!??!! Sådär lagom sugen kan jag ju meddela.. Men vi får väl se hur stark viljestyrkan än idag... Mööh

RSS 2.0