Lock för öronen!

Åhh för bövelen! Det är så vansinnigt irriterande att ha lock för öronen! Två dagar i sträck nu har det låtit som att jag går runt med en burk på huvudet typ.. Inte okej! Och när det är tyst runt om så låter det typ som att det susar i öronen.. Fruktansvärt irriterande! Googlade lite på det idag, så jag ska banne mig prova näsdroppar och se om det hjälper.. Känns ju typ som att jag är täppt i öronen, hahaa.. Stört!

Är i stort behov av något med lite mer teknisk kunskap än mig själv nu också.. Får inte det här jäklans Wii-spelet att fungera.. Jag fattar inte vad jag gör för feeeel... Har dock en liten aning om att de utgångar jag behöver sitter bakom tv:n så jag inte ser dom.. Skulle men andra ord antagligen behöva haka ner tv:n för att komma åt dom, men det är inte direkt nåt jag fixar själv.. Skit! Ibland hatar jag att vara sjääääääääälv!

Men men, skit samma.. Nu blir det ett avsnitt Gossip Girl, och sen blir det tidigt i säng.. Är förbenat trött..

Glömde..

Mina vänner - från och med idag kan jag kalla mig beteendevetare på riktigt!

Fick sista tentaresultatet idag.. Slog till med ett B på den kursen, aaaawesome! Så. Jäkla. Skönt! Nu kommer det dröja läääänge innan jag pluggar igen.. Nu ska jag bara njuta ett tag av känslan att vara klar..! Klar klar finito! Första julen på länge som jag inte behöver stressa över skolan.. Dessutom första julen och första nyåret på länge som jag inte behöver jobba (eller ha dåligt samvete för att jag inte jobbar). Tjohooo!

Firar att jag är pluggklar med att åka till Göteborg och hälsa på Aleksandra en sväng i helgen.. Myys! Julmarknad på Liseberg och en hel del skitsnack om jag känner oss rätt.. =D



Ska få träffa den här lilla krabaten också! Dock är han verkligen inte så här liten längre, tog den här bilden för typ ett år sen =) Men ändååå, han är fortfarande liten.. =)

Men nu ska jag nog banne mig sova, jag är trött!

Självdiciplin!

Ibland finns den där! Idag var en sån dag.. Orkade verkligen inte gå upp och träna imorse, så jag packade med mig träningsgrejer och hade nån förhoppning om att jag skulle orka pallra mig till gymmet efter jobbet.. När klockan började närma sig 17 insåg jag hur dum den idén var, meeeen trots det begav jag mig till Friskis efter jobbet och körde ett pass.. Mage och bröst fick sig en omgång idag.. Jäklans skönt faktiskt! =)

Har varit full rulle på jobbet idag.. Haft en massa kortintervjuer, och det var skoj =) Men man blir lite trött i huvudet ska erkännas.. Men det är roligt som sagt, dagarna springer iväg..

Imorgon bitti kommer det nån nisse hit igen och ska kolla på min vägg och min fräscha mögel.. Får se vad han har att säga och vad som händer efter det.. Jag vill bara knäppa med fingrarna och så är allt bra, orkar inte hålla på och krångla med såna här saker.. Finns roligare grejer att lägga tid på.. Så det så..! =) Ska försöka pallra mig upp på en löprunda innan det också, får se hur det går.. Meeen, nu ska jag ta och hänga lite framför tv:n innan det är dags för sängen.. Tjingeling!

Haha, vad fan!

Är som sagt livsfarligt att blogga från mobilen.. Blir väldigt kryptiska inlägg emellanåt.. T.ex som i den nedanför här.. Som ni säkert förstår så hör inte död, jackan eller Sonja hemma i det inlägget egentligen! :D Men varför göra det lätt för sig? Rebusar och hittipå är väl festligt, använd fantasin! ;)


Tisdag

Blev ingen morgonträning idag, var jäklans trött efter igår, så det blev till att sova lite längre istället.. Gick bra på Friskis igår ändå, eller relativt bra iaf :) Måndag och viss förvirring startade passet, men det ordnade upp sig :)

Idag ska jag och Jimmy ha dom första intervjuerna med potentiella kandidater till våran repa.. Får se hur det går, finns en risk att jag är mer nervös än dom vi ska intervjua :P

Vi har för övrigt ett kontrakt på jobbet för att minska godisätandet.. Finns ju alltid massa godis på jobbet, och man går typ jämt och gräver i den där skålen.. Men nu är det slut på det! Nu har vi strikta regler för när man får och inte får äta :) Bryter man mot reglerna måste man bjuda avdelningen på 3-rätters.. Hade sökrace förra veckan, och då hade Gunnel köpt choklad till det.. Och jag menar, man måste ju lyda chefen, så man var så illa tvungen att äta lite.. Dock var paparazzi-Erik närvarande och det hela slutade med ett löp!


Storm!

Var sådär lagom mysigt väder att springa i idag kan jag säga.. Blåser som bara den och är så dör riktigt äckligt ute! Fattas bara lite duggregn för att göra äcklet komplett.. Men men, blev en löprunda ändå.. Bra sätt att börja veckan på :)

Ny vecka nu då.. Inget speciellt planerat än, förutom jobb på Friskis ikväll.. Stänger på Skrapan ikväll.. Var längesen sist, så vi får väl se hur det går :) Sen hoppas jag att jackan komma iväg till Aleksandra och Göteborg i helgen också, men det beror på SJ och priserna.. Igår skulle Sonja 1200:- för en enkelresa till Gbg.. Inte okej! Billigare att flyga för tusan.. Men vi får se hur det slutar.. Nu är det i alla fall dusch och ladda för jobbet som gäller :)


Yey!

Jag har blivit med Wii! Här ska köpas spel och spelas som aldrig förr :D


Big surprise?

Jag och SJ.. Ja ni har hört det förut, och ni kommer få höra många fler såna här historier om den här nedrans förbannelsen inte går över snart!! Skulle ta tåget 15.14 från Enköping.. Kommer till perrongen, och det står att tåget nu ska komma 15.21.. Okej, ingen överraskning.. Ska köpa biljett - båda biljettmaskinerna ätit funktion.. Går in i stationshuset - kö till biljettautomaten.. I kön hinner tåget få ännu en ny tid, nu 15.33.. Jag tröttnar och ringer mami som vänder och hämtar upp mig och vi ilar iväg mot Bålsta och den än så länge pålitliga pendeln.. Kommer 1 minut för sent.. Skit! Så ja, efter mycket om och men sitter jag nu på ett försenat SJ-tåg hemåt.. Kommer förhoppningsvis hela vägen!

Men förutom detta lilla missöde se det varit en mycket bra visit hemma.. Blev mysmiddag hos päronen igår kväll.. Emmie och bror var också där.. Och idag har jag haft en mysig förmiddag hos sis.. Fullt ös på barnen kan jag lova :) Blev en snabbis till mormor sen också, var längesen jag träffade henne så det var på tiden!

Nu ska jag hem och fixa mat, är dödshungrig! Sen blir det soffhäng och uppladdning inför en ny vecka :)


God natt!

Dagen avslutades mycket bättre än den började.. Blev lite gladare av att komma hem till päronen och få umgås lite och bara vara.. Har käkat supersmaskig mat och massa choklad, så nu är jag mätt och belåten.. Ska sova lite nu så jag har energi till att umgås med mina favvo-barn imorgon också.. I deras sällskap kan man bara vara glad, så jag har stora förhoppningar om att morgondagen kommer starta bättre än den här dagen :)

Men först lite sömn! God natt!


Mot Uppsala..

Sitter på tåget nu på väg mot Uppsala.. Mami skulle dit på nån kurs idag, så ja passar på att åka med henne hem därifrån.. Var skönt att hänga på gymmet idag.. Där kan man liksom inte må dåligt, allt försvinner när man får svettas och kämpa lite! Hade kunnat träna några timmar till idag, men det hanns inte med.. Ska hem och umgås med mina päron nu och bara inte göra nåt alls.. Eller jo, jag måste tvätta.. Har glömt att boka tvärtom hemma, och man är ju inte riktigt lika flexibel nu som när man pluggade, så det blev lite kris.. Så ja, nu sitter jag här med hundra kilo tvätt typ.. Så kan det gå :)


Idag är en sån dag..

En tycka-synd-om-mig-själv-dag.. En skitdag helt enkelt.. En dag när man helst av allt inte vill vakna.. Och gör man ändå det vill man bara gå och lägga sig igen och vakna upp en annan dag och med en bättre magkänsla.. Idag är en sån dag när man mest av allt behöver en stor kram och nån som bryr sig om en, även fast man är som ett litet barn och helst vill grina åt allt.. Skrika lite också, det skulle sitta fint..



Men jag tror jag skippar det.. Skikandet alltså.. Grannarna kanske skulle börja undra.. Tänkte skippa grinande också, ska se till att övervinna det begäret.. Det gör man bäst på gymmet.. Ska bege mig dit nu och ta i allt vad jag har.. Sen ska jag åka hem till mina kära päron och bara mysa.. Dagen kan ju bara bli bättre, och det känns lovande..




- Varför bryr jag mig över huvud taget? -

Löningshelg!

Men inga festligheter för det inte.. Orkar inte gå ut i helgen.. Blir en riktig slapphelg! Ikväll blir det bara filmhäng hemma i soffan.. Poppa lite popcorn, hoppa i OnePiecen och bara slappa.. Awesome!

Vill egentligen få upp min julstjärna idag, men det är lite utav ett projekt.. Har satt upp lamporna som sitter i fönstret nu så jäklans ordentligt, så det kommer ta lite tid.. Insåg också att det är helt onödigt att hålla på och krångla där nu, för dom är i full gång med att byta fönster här i husen nu, så jag kommer i alla fall få ta ner den snart igen.. Kan med andra ord lika gärna vänta tills dom är klara..

Träffade Marina på lunchen idag också.. Var längesen så det var riktigt skoj! Vi hann ju inte ses så länge, så vi måste nog ses snart igen och snacka skit :)

Men nu kanske jag skulle göra lite middag.. Sen ska det kanske betalas räkningar också.. Yey!


Det går framåt..

Snart är den här veckan också slut.. Galet :) Planen är att helgen ska bli väldigt lugn.. Tänkte åka hemåt och hälsa på sis och päronen lite.. Sega och vila upp mig :P

Tog en promenad ner på stan efter jobbet och införskaffade mig nya julgardiner till vardagsrummet.. Nu sitter dom uppe också, blev superfint :) Blev en till julklapp inhandlad också.. Och ska nog ta och beställa en julklapp till kväll också så det blir gjort :)

Nu blir det ett avsnitt av Gossip Girl och sen blir det tidigt i säng..


Vad har hänt?

Min träningscykel har tydligen dött en smula.. Mycket sorgligt! Allt funkar utom displayen, och det gör det hela lite spännande.. Motståndet funkar ju, men jag har ingen aning om vilket program jag kör, så det är spännande att känna hur tungt/lätt det blir varje gång den byter motstånd.. Men nån typ av back-grej verkar det vara iaf.. Bara köra på :)


Hälften gjort

Drygt halva jobbveckan avklarad redan.. Snart helg igen med andra ord, galet! Mycket att göra och mycket skoj att dona med på jobbet gör att tiden går väldans fort :) Ska få vara med på ett hörn hela vägen i en rekryteringsprocess nu också, med intervjuer och funderingar och hela baletten.. Skoj :)

Har haft besök ikväll också.. Johanna följde med hit efter jobbet.. Blev matlagning och filmhäng.. En helt prima onsdag med andra ord :) Är dock väldans trött nu så nu måste det sovas.. Imorgon måste måste måste jag träna innan jobbet! Jag hatar min slöhet ibland! Och efter kvällens intag är det ännu viktigare, haha.. Men det var en sjukt god pizza, och riktigt goda chokladbollar :)


Tisdag och julpynt

Har haft ett par himlans trevliga dagar med Elin! Söndagen blev inte så effektiv kan jag säga.. Vi sov i soffan typ halva dagen, gick och handlade mat, lagade mat och avslutade kvällen med en film.. =) Var sådär skoj att gå till jobbet igår när Elin låg kvar i sängen och sov.. Jag var sjukt trött och hade gärna sovit ett par timmar till jag med.. Men men.. Var bara att ladda om när jag kom hem sen, för det var ju dags för konsert! Slängde i mig lite käk, bytte om och sen begav vi oss mot unchenbryggeriet och Wiz Khalifa!



Var ett jäklans drag och det var riktigt bra måste jag säga.. Mycket värt =) Lite intressant dock att folk på nåt vis fick för sig att inga lagar gällde, så folk stod ju och rökte weed öppet.. Smarta människor! Men men, det luktade äkta Pittsburgh-fest =D

Har faktiskt inte varit alltför trött idag.. Trodde jag skulle vara helt död, men det har gått bra faktiskt.. Har massor att göra på jobbet idag, me ndet är roligt.. Är tre rekryterare kort (en på semester och två sjuka) så det är lite att stå i.. Men dagarna går fort och det är skoj faktiskt =)

Tänkte åka hem och slänga mig i soffan idag bara och ta igen mig efter helgen, men så blev icke fallet.. Först var jag kvar på jobbet typ en halvtimme extra, sen åkte jag till ÖoB och köpte blockljus och lite grejer, och seeeen åkte jag hem.. Då slängde jag i mig lite mat, dammsög lägenheten, fixade iordning adventsljusstaken och bytte gardiner.. Hej och hå, nu ska jag sova!

Enough!

Jag är trött.. Så himlans himlans seg! Men det var det värt, var sjukt skoj igår måste jag säga.. Jag och Elin höll ställningarna här hemma till att börja med, och sen blev det en sväng ner på Café Opera.. Samma DJ som sist tror jag.. Galet bra musik i alla fall så det blev dans natten lång! Känner dock att nästa helg kommer bli en lugn helg.. Min kropp behöver lite återhämtning efter den här helgen.. Speciellt med tanke på att vi ska på konsert imorgon också och det kommer bli sent och mycket imorgon också.. Så ja, nästa helg får bli en återhämtningshelg.. =)

Mötte för övrigt min granne i hissen igår, som så snällt berättade för mig att jag visst har fukt i min vägg.. Han har haft vattenskada och har renoverad sin lägenhet sen i somras typ.. Smart att varken föreningen eller fastighetsförvaltningen har sagt nåt till mig om det när jag har ringt och påpekat mina problem.. Dom lär ju vara medvetna om vad som hänt i lägenheten ovanför mig.. Grannen talade om att det nog har runnit ner en hel del vatten till mig.. Tack då! Dom som fixar hans lägenhet verkar dock inte ha haft några som helst intentioner att ta reda på hur långt vattnet hade runnit.. Bra..! Så ja, blir till att ringa fastighetsförvaltarna imorgon igen och be dom komma tillbaka och kontrollera.. Mööh..

Nu väntar jag dock bara på att Elin ska vakna till liv så vi kan äta lite tacos.. Jag är hungrig.. =)

Nu kör vi!

Nu har vi sovit, ätit, duschat, diskat, sminkat oss, klätt på oss, målat naglarna och öppnar vinet! Nu är det lördag mina vänner, och Café Opera ska få finbesök ikväll!


Kaos!

Var ju PeriNice igår.. Mycket trevligt :) Var dock sämst på quizzen, och då var det ändå Johanna som hade den.. Skit! Men men, jag var glad ändå :) Blev dock sjukt trött där på slutet, men kvällen slutade med utgång ändå.. Åkte inte från jobbet förrän typ 2, så det blev bara en timme på Soap.. Var dessutom bara jag och Micke som gick ut till slut, och det blev lite väl hårt under den där timmen på Soap.. Kom hem typ halv fem och var het död! Vaknade vid 7 första gången imorse, inte okej! Somnade om en stund dock och kom väl ur sängen efter 10 nångång..

Skulle plugga in mobilen i datorn och ladda den lite innan jag skulle möta Elin.. Skulle jag aldrig ha gjort! Den körde igång nån uppdatering och sen blev det kaos! Skiten hängde sig mitt i och jag kunde inte göra ett skit! Elin skulle snart komma till Sthlm och vi kunde inte få tag på varandra.. Galet!! Slutade med att jag fick återställa hela mobilen och börja om från början.. Löste sig till slut och jag fick tag på Elin en station innan hon skulle av, haha!

Mötte upp henne vid Solna C och vi hängde lite där ett tag.. Skulle ju ner till stadion på Winter Jam idag, men vi var döda båda två.. Har legat hemma och typ sovit i soffan sen dess, haha! Planerat en liten Sydamerika-tripp också.. Bör förhoppningsvis av i början på sommaren.. Awesome! :) Mina nyårsplaner är klara nu också, jag ska hänga med Elin i Sälen.. Yes! Tänkte försöka ta semester fredagen innan och måndagen efter så jag får en långhelg i Sälen.. Så jäkla skönt!

Nu ska jag nog ta och väcka sovskallen så vi kan komma igång med kvällen! Vin, tacos och en sväng på stan står på schemat :)


Ordning!

Har gått väldans fort på jobbet idag.. Varit mycket att göra, och det är skoj.. Jag har bra mycket heller massor att göra är alldeles för lugnt.. Mycket roligare.. =) Var till Kista och satte upp jobbannonser på KTH innan jag åkte hem idag.. Livsfarligt att åka dit.. Fick med mig en kofta och en blus hem också.. Inte bra, jag ska lägga mina pengar på julklappar så här års! Men men, en kofta behövde jag verkligen!

Var riktigt god mat på Vapiano igår btw... =D



Wokad skinka i nån gräddsås typ, med pasta, massor med parmesan och tranbär på toppen.. Mumma! =)

Blev inget fullt så kulinariskt ikväll kan jag meddela, men det var gott ändå.. =P Har fixat och donat lite nu efter middagen.. Blev galen på min jäklans sladdhärva som jag hade på golvet vid tv:n, så jag var tvungen att göra nåt åt det.. Stoppade in en massa grejer i tv-bänken och fick lite ordning på sladdarna.. Nu är dom i alla fall inte lika synliga som tidigare, så jag är nöjd! =)



Ordning och reda ska det vara! =)

Imorgon är det PeriNice på jobbet igen.. Kändes som att det nyss var det typ, men det var ju fyra veckor sen.. Galet! Sen komme Elin hit på lördag, yeeeey! Vi ska hänga på Sthlm Winter Jam på lördagen är planen, sen blir det nog en utgång på kvällen.. Söndagen lär bli en uppladdningsdag, för sen på måndag är det jobb för min del och sen konsert med Elin på kvällen.. Wiz Khalifa! =) Har med andra ord ett par dagar med massa roligt inplanerat framför mig.. Bring it on!

Ibland har man tur!

Tur att man har så snälla arbetskollegor! När man behöver det som mest så ligger det en ljuvligt doftande kanelbulle på mitt skrivbord! :D


Bästa onsdagen

Hade en så himlans bra kväll igår! Mötte upp Limps på stan efter jobbet och vi travade iväg till Vapiano där vi mötte upp Anna.. Massa god mat, massa skitsnack och massa häng helt enkelt.. Sen promenerade vi till Grönan och Tyrol där det vankades stand-up.. Raw Comedy Club körde, men bland annat Al Pitcher, Özz Nujan och Zoran Ismail.. Skrattade så det räcker för ett tag fram över :) Blev dock rätt sent innan vi kom hem, men det var det värt.. Trodde jag skulle vara seg in till jobbet idag, men jag lyckades faktiskt komma med den vanliga tunnelbanan, så det var ju bra :)

Torsdag idag innebär fredag imorgon.. Awesome!


Tisdag och redan mitten av november

Idag ler livet mot mig =) Jag känner mig glad.. Jag har haft en bra dag på jobbet med mycket att göra, jag har haft en superduper-skön och slapp kväll hemma utan några som helst måsten, löpningen imorse kändes riktigt bra och.. och och ooooooch jag klarade sista inlämningen på marknadsföringskursen!!! AWESOME! Fått två C och ett B på en kurs jag knappt trodde att jag skulle genomleva.. Jag är glad! =D



Avslutar kvällen med lite Kär & Galen innan jag stupar i säng.. Blir en sen kväll imorgon så det är lika bra att sova tidigt ikväll.. =) Imorgon är det ju stand-up och middag som gäller med bästaste och finaste Linn och Anna.. Kommer bli en utmärkt onsdag!

Härlig doft..

Så skönt att mötas av röklukt när man kommer till jobbet.. Eller? Sjukt äckligt.. Folk har väl börjat elda i sina kaminer eller vad nu dom eldar i, och den röken kommer rätt in i vårt friskluftsintag.. Mumma!

Löpningen gick bra imorse i alla fall.. Höll riktigt bra tempo för att vara jag, så jag är nöjd :) Nu är jag laddad för en tisdag på jobbet! Snart dags för frukost också, men först lite jobb :)


Död!

Jag är trött.. Väldans trött.. Men nu ska jag banne mig ut och springa en sväng, sova kan jag göra ikväll.. God morgon världen!


Superstart!

Har börjat den här veckan bra känner jag.. Har bland annat fått ett nytt träningsmål nu.. Skit i halvmaran, här ska springas maraton! VDn berättade på morgonmötet imorse att den som tränar minst två gånger i veckan fram till avresedatum får resa, boende och startavgift betalat till Palma maraton.. Awesome! Finns liksom ingen annan utväg än att satsa stenhård på ett maraton i oktober nästa år nu då.. Gott om tid och en jäklans morot! Har ju sagt att det ska springas ett maraton innan jag fyller 30, och det här är ju en superb möjlighet! =)



Blev sjukt taggad.. =) Kommer ju att dö, men då kommer jag dö lycklig i alla fall, hahaa! =)

Har haft finbesök här ikväll också.. Johanna har varit här och hängt med mig ikväll mucho mysigt! Det har käkats middag och kollats på Eclipse.. Jag har haft den på datorn i hndra år men aldrig kommit mig för att se den, men nu så! Ettan och tvåan var mycket bättre dock, men ändå.. Ska bli mycket intressant att se hur dom sista två filmerna är..



Nu ska jag dock ta och bädda ner mig i sängen tror jag bestämt.. Jag är trött! Laddar mentalt för att orka ut på en löprunda imorgon.. Får se hur det går.. =) God natt!

Fixar-söndag

Har varit rätt aktiv idag faktiskt för att vara en bakisdag.. =) Har inte varit så bakis så det kanske har med det att göra.. =P Helena kom och hämtade upp mig runt två typ och så började projekt köpa-tv-bänk.. Tog oss till Haninge och hittade butiken.. Var inte många som kände för att leta möbler idag inte, i alla fall inte i Haninge.. Var typ helt dött där.. Rätt skönt dock, för det var bara att gå in och kolla på tv-bänken, betala, packa in i bilen och åka hemåt igen.. Sjukt snabb affär, haha.. =) Blev kaos hemma sen när jag tog tag i ihopsättningen av tv-bänken..





Kartonger och bitar och skruvar och skruvmejslar och grejer överallt.. Får lite panik när det är så stökigt, men när det bara är tillfälligt så överlever jag.. =) Nu är allt i ordning, eller det mesta i alla fall.. Skulle behöva damsuga också, men jag orkar verkligen inte.. Får göra det imorgon.. Lite kaosigt när det gamla skåpet fortfarande står i vardagsrummet också, men det blir jag förhoppningsvis av med på tisdag.. Älskar Blocket.. La ut annonsen ikväll och det är redan två som har hört av sig.. Awesome.. =)

Så här fint blev det med nya tv-bänken förresten



Inte riktigt ordning än dock.. Dvd:n ska in i skåpet och jag ska försöka få nån ordning på sladdhögen som ligger där nu.. Har inte orkat lägga tillbaka alla grejer heller, så dom står i två kassar bredvid.. Fixar det imorgon eller så.. =) Verkar som att det går i en hel del i den här, så utrymme har jag nog så jag klarar mig..

Har för övrigt kommit på fler saker jag önskar mig i julklapp.. Jag vill ha typ fina skålar och uppläggningsfat och såna grejer.. Lite finare porslin alltså.. Inte superfint, men det kan ju vara kul att ha nåt annat än plastbunkar och så i alla fall.. =) Önskar mig salladsbestick också, och en liten sås-slev.. Har en soppslev, men den är lite för stor för såser och grejer.. I-landsproblem... =)

Nu ska jag glo lite på tv ett tag till, men det blir snart sängen.. Är allt lite trött efter gårdagens/nattens äventyr..

Fullt ös

Var riktigt skoj igår måste jag säga, och jag mår bra idag vilket gör att helhetsbetyget blir toppen :) Var hemma hos Sofia först och hängde, och sen blev det en sväng ner till Café Opera.. Var jäklans skoj där igår.. Riktigt bra musik och vi dansade hela natten, är helt trött i benen idag :) Blev rätt sent, men jag är inte så sliten idag ändå.. Inte än i alla fall :) Ska ta och hoppa in i duschen nu, och sen blir det en sväng till Haninge för att köpa tv-bänk.. Yey! :) Så sen blir det till att fixa och dona här hemma.. Lägga ut den gamla tv-bänken/skåpet på Blocket och lite sådär.. Awesome :)

Men som sagt, först en dusch, inte lukta usch stå högt i kurs! :D


Ännu kallare

Ja mina vänner, jag har precis skådat den första negativa siffran på min termometer den här vintern..



- 0,4 grader.. Blir garanterat premiär för vinterjackan ikväll, annars finns risk för att jag fryser ihjäl, och det vore ju sorgligt..

Och nej, det är inte så himlans varmt inne heller.. Man kanske skulle kunna önska lite varmare än 18 grader, men jag skyller på att termometern står så nära fönstret och att det inte är lika kallt i resten av lägenheten.. =)

För tillfället roar jag mig med att måla naglarna, sen blir det matlagning och sen är det dags att piffa till sig inför kvällen.. Blir förmacka hos Sofia, och sen är resten av kvällen rätt öppen än så länge.. Vad jag vet i alla fall.. Jag brukar inte ha så stor koll, jag följer mest med.. =)

Kallt!

Fick tillslut loss röven från soffan och begav mig mot Gärdet.. Var 1,5 grad ute när jag gav mig av, dödskallt med andra ord! Var lite svårt att klä sig, med tanke på att jag inte ville frysa ihjäl på vägen dit, men inte svettas ihjäl på vägen hem.. Svårt det där.. Men det blev ganska lagom ändå.. Lite kallt på vägen dit, och lite varmt på vägen hem, men rätt bra ändå.. =) Löpningen hem gick över förväntan faktiskt.. Går ju lite sådär med löpningen nu för tiden, och när jag är ute och springer på morgonen så blir det ju rätt korta sträckor..



Tog dock inte 55 minuter att springa dom där 9 kilometrarna, utan det tog 48.39 minuter.. Är ju en hel del rödljus i stan, och jag orkar inte hålla på och stoppa klockan på mobilen hela tiden.. Har en annan klocka på armen istället som jag mäter tiden med.. Rätt ska vara rätt.. =)

Sitter hemma på golvet framför tv:n nu och laddar för att sätta igång med rensningen.. Motivationen är inte direkt på topp, haha.. Är kallt som tusan på golvet också, eftersom det är så jäklans dålig tätning i balkongdörren.. Kallt ute = kallt på golvet vid dörren.. Att jag fryser kan kanske bero på att jag inte duschat efter löpturen heller, men men.. =P

Först rensa, sen duscha! Äta lite lunch kanske vore bra också, börjar allt bli lite hungrig.. Kanske får göra om planen.. Duscha, äta lunch och sen rensa... =)

Älskade lördag!

Har sovit mucho mucho skönt inatt.. Vaknade strax efter 8, pigg och glad.. Trivs som fisken i vattnet på jobbet, men jag älskar helger =D Har precis käkat slapp helgfrukost och ska ta och fixa och dona lite här hemma nu tänkte jag.. Rensa lite i såna där allt-i-allo skåp och lådor, och rensa ur skåpet som jag har som tv-bänk idag.. Har en jäklans massa skit, och typ lönespecar och gamla räkningar från hundra år tillbaka typ.. Kanske är läge att slänga en del sånt.. =)

Ska ta en sväng till Gärdet så fort frukosten landat också.. Är askallt ute idag, men jag ska banne mig springa hem.. Nån ordning får det vara.. =)

Nåt annat so ska rensas ut idag är den här:



Min trötta lilla kaktus har nog sett sina sista dagar här i livet.. Den är ju liksom självmant på väg ur krukan, så jag ska nog hjälpa den lite på traven, haha..

Klickade hem min första julklapp igår också.. Nu är det igång! Två till klappar ska fixas helgen om två veckor.. Har dock två personer som jag inte har nån aning om vad jag ska köpa till än.. Huggan och Erik är inte så svårt att komma på grejer till, så det löser sig alltid.. Längtar lite efter att julklappsshoppa nu.. Slå in fint och fix och dona.. Längtar tills man får börja julpynta här hemma också.. Bara två veckor kvar till advent.. Lovely! =)

Idol och soffhäng

Det är vad min kväll kommer bestå av.. Jag är trött! Man blir allt lite seg efter en jobbvecka.. =) Vila upp sig ikväll så man är laddad för en härlig lördag imorgon sen.. =) Tog en promenad när jag kom hem från jobbet idag.. Skulle gå till Coop och handla för att dom hade billig köttfärs där.. Insåg dock att det var en Coop Konsum som jag gick till, och det var Coop Forum som hade erbjudandet.. Men men, promenerade till Solna C istället och handlade på Ica.. Passade på att gå till systemet också inför morgondagen, och så slank jag in på Hemtex en sväng.. Fick med mig den här hem =)

Prydnadskudde Here for you - vit

Den är grå på baksidan, och dom kuddarna jag hittade på EM förra helgen fanns också i grått.. Hoppas det är någorlunda samma gåa ton.. Den lär visa sig..

Hoppas på att få hem en ny tv-bänk i helgen också.. Ordning och reda vill jag få här hemma.. =) Men nuuu ska jag glo på Idol och bara dega.. Resten av kvällen! =)

Frukost

Var så slö imorse att jag inte ens hann käka frukost hemma.. Snoozade liiiite för länge, så nu blir det frukost på jobbet..


Ingen disciplin

Jag är ju sämst! Den här veckan har jag varit så sjukt dålig vad gäller träning.. Var ute och sprang i onsdags morse.. That's it.. Sämst!! Skulle ha gått upp igår morse, vilket inte skedde.. Skulle gått upp imorse, vilket inte hände.. Slöast och degigast! Måste bli ändring på det känner jag.. Imorgon blir det nog en löptur hem från Gärdet dock.. Måste dit och lämna tillbaka nycklarna till Friskis, och det är ju fegt att åka t-bana både dit och hem :)

Vill komma iväg och köpa tv-bänk i helgen också.. Vill helst göra det ikväll, men jag tror det kan bli svårt att få nån med mig en fredagskväll, haha.. Måste försöka komma på nåt bra att muta Helena med så hon vill följa med :P

Nu är det dock jobb som gäller.. Bra skit! God morgon vettja!


Myskväll

Linn och Linn har precis åkt hem.. Har varit en jättemysig kväll.. Vi har käkat mat och snackat mängder med skit.. Älskar såna här kvällar, bara sitta och umgås och hänga.. Mys!



Fina tjejerna hade med sig fina saker när dom kom.. =)

Till något mindre fint.. Visade sig att det inte var nån fukt i min vägg trots allt.. Det är väl väldigt bra i sig, men det löser ju inte mysteriet.. åste forska vidare i den här skiten.. Drygt!

Hamnade framför tv:n nu en sväng, är Fråga Olle-dokumentären.. Alltså det är allt ett lite galet program måste jag säga.. Men lite roande, haha.. =) Ska dock gå och lägga mig snart, är väldans trött.. Måste försöka pallra mig upp på en löprunda imorgon innan jobbet också.. Mööh! Men det löser sig.. Är ju för tusan fredag imorgon =)

Spännande

Fick lite sovmorgon imorse.. Tänkte dock att jag skulle ha pallrat mig upp för att ta en sväng på träningscykeln imorse, men av någon konstig anledning var det jobbigare att gå upp halvtidigt än att gå upp dödstidigt.. Knas! Har lättare att gå upp 5 för att träna än att gå upp 6, då tyckte jag att jag var värd sovmorgon.. Pucko! Men men..

Sitter och väntar på att dom ska komma hit och göra fuktmätningen så jag kan komma iväg till jobbet nångång.. Hoppas dom inte är riktiga hantverkare, såna som säger 8 men kommer typ 10.. Det vore inte okej känner jag.. Men det löser sig nog..

...

Nu har han precis varit här.. Ingen fukt i min vägg, men jag har tydligen nån typ påbyggnadsvägg, så han kunde inte mäta om det var fukt i betongväggen som är bakom.. Han skulle vidare till grannen och kolla där, för han tyckte också det såg väldigt konstigt ut.. Mööh..

Men nu, mot jobbet!!


Tintin

Varit ännu en lång dag.. Många såna den här veckan känner jag, kommer vara helt slut på fredag.. Men det är roliga grejer i alla fall, så jag klagar inte så mycket.. =)

Ikväll var det konslutevent på schemat.. Åkte direkt från jobbet till Sergel där vi mötte upp en massa konsulter.. Jag hade lite svårt att mingla kände jag, med tanke på att jag inte hade koll på en endaste en (eller jo, han som jag gjorde första säkerhetsintervjun med i Vässan var där, alltid nåt).. Sen blev det bio.. Jag älskar att gå på bio! Dock var det väl ingen höjdarfilm direkt.. Ingen jag hade valt om jag fick välja själv, men men.. Bio är rätt mysigt ändå.. Och popcorna är oslagbara... =)



Vi såg den dock inte i 3D, men ändå.. =)

Ska snart ta och slänga mig i sängen tänkte jag.. Dom kommer hit imorgon bitti och mäter fukten i mitt sovrum.. Eller ja, det jag tror är fuktskador i alla fall, vi får väl se vad dom hittar.. På tal om det hade jag värsta ångesten igår när jag skulle somna.. Ni vet så där precis när man är på väg att somna, när man inte är vaken men inte sover.. Då kände jag att jag typ blivit täppt i näsan, och fick värsta paniken.. Började tänka på det jag tror är mögel här hemma och fick för mig att jag hade fått värsta allergiska reaktionen och att jag inte skulle vakna igen om jag somnade.. Panik!! Somnade till slut ändå, och vaknade imorse.. Tur det!

Hoppas jag slipper det där ikväll, haha.. Tjingeling!

Kallt

Fick lite ordning i lägenheten igår.. Så jäklans skönt! Hann/orkade inte göra allt jag tänkte, men en hel del Hanna med ändå.. Fick allt tvättat, fick ordning på byrån och bort alla kläder från soffan, och städade toan och köket.. Hann inte med resten av lägenheten.. Eller jag kände väl snarare att det kanske inte var läge att dra igång dammsugaren efter 21, så det får vänta..

Var uppe med tuppen imorse.. Har varieté och sprungit.. Så himlans skönt med en joggingtur på morgonen faktiskt.. Var kallt imorse dock, 2 grader ute bara.. Men det är uppfriskande :) Nu ska jag dock hoppa in i duschen och göra mig klar för jobb.. God morgon :)


Full rulle

Just nu skulle jag helst av alt bara ligga i soffan och glo på tv resten av kvällen.. Känner att jag skulle behöva det.. Men icke! Här ska tvättas och städas! Handlade lite mat på vägen hem från jobbet, vilket var väldigt välbehövligt.. Ekade typ i kylen hemma, men nu är det ordning på det.. Har slängt i dom första maskinerna tvätt och fått lite mat i magen, så nu är det bara att ta tag i städningen.. Hej och hå vad festligt! Men det kommer kännas skönt när det är klart.. Jag hatar att bo i stök.. Har fått ordning på byrån nu också och den är på plats i sovrummet, så nu kan jag äntligen få bort alla kläder som legat i soffan i en vecka typ.. Yey! :)


Lång dag

Trodde aldrig den här dagen skulle ta slut! Nu längtar jag hem till sängen, är dödstrött! Har trots allt varit en bra dag.. Gått bra på jobbet och på Friskis, så jag ska inte klaga :)

Måste hem och stoppa nåt i magen nu, och sen blir det till att attacksova!! Måste försöka undvika att bli spöas i wordfeud på vägen hem också.. Går lite sisådär i mina pågående matcher.. Men jag tar igen det :P


Mööh!

Alltså på riktigt, den här dagen kommer verkligen inte gå till världshistorien som en av de mest effektiva.. Jag är död! Var lite väl roligt igår känner jag idag, hahaa! Var hemma hos Micke först och käkade tacos och drack vin, och sen blev det en sväng ner på Soap för att svänga dom lurviga.. Väldans skoj =) Idag är det som sagt mindre roligt.. Jag har legat i soffan precis hela dagen och försökt överleva.. Har mest sovit ska erkännas.. Lyckades pallra mig upp och måla byrån en gång till dock, vilket var en jäklans bragd kan jag säga.. Nu har jag duschat och fått lite mat i magen också, så nu börjar jag komma tillbaka till livet.. Är kanske dags för det nu liksom, är ju snart dags att gå och sova igen.. =P

Veckan är rätt fullplanerad måste jag säga.. Imorgon ska jag stänga på Friskis på Gärdet, så jag ska dit direkt efter jobbet imorgon.. På tisdag måste jag tvätta efter jobbet, har fyrtioelva kilo tvätt.. Mööh.. På onsdag är det bio som gäller med jobbet.. Vi ska gå och se Tintin med konsulterna.. På torsdag kommer Linn och Linn hit på middag.. Ingen aning om vad jag ska laga, men det hinner jag komma fram till tids nog.. =) Och sen är det ju fredag och helg igen.. Awesome! =)

Men nu ska jag fortsätta med arbetet att komma tillbaka till livet.. Tjingeling!

Opps

Var ju inte riktigt meningen att det skulle sluta med så mycket som fick följa med hem från shoppingrundan.. Men så kan det gå ibland.. Jag är nöjd :) Två av grejerna har jag dessutom varit på väg att köpa tidigare, men lät bli då.. Dom var på rea idag, så nu fick dom följa med hem.. Prima :)

Nu blir det dusch och piffande, sen blir det tacos, vin och umgänge! :)


Måla måla!

Varit till ÖoB och köpt färg, som jag nog inte ens behöver, och en roller som jag verkligen behövde.. Lite kaosigt i köket nu när byrån står där och torkar.. Men det är smällar man får ta, imorgon blir det ordning! Eller förhoppningsvis.. Jag hoppas att det räcker att måla den ett varv, eftersom den var så pass mörk från början.. Får se hur det ser ut när den börjar torka..

Upptäckte att dom öppnat en EM vid ÖoB också.. Awesome! Var tvungen att gå in och kika lite.. Dom hade mycket fina grejer där, men jag lyckades hålla i pengarna :) Dock måste jag nog tillbaka dit imorgon och köpa några kuddar jag hittade, och en filt :P Måste ringa EM i Västerås också och klaga på min soffa.. Orka!!

Funderar på att ta en sväng till Fridhemsplan nu också.. Vill till In och Finn, och typ till Gina Tricot och HM.. Fridhemsplan är lagom lågt bort, haha..

Först måste jag ringa ordföranden i bostadsrättsföreningen bara.. Tror jag har fukt i en vägg här hemma, vilket känns sådär.. Ser ut som att det typ är mögel i taket.. Ovärt!!


Sovmorgon!

Jag är utvilad! :) Var toktrött igår kväll och somnade typ före elva.. Vaknade vid åtta och var pigg som en mört :) Orkade dock inte gå upp förrän efter nio.. Var så jäklans skönt att ligga kvar i sängen och bara känna att jag inte hade nåt att stressa upp till.. Lovely!! Har precis käkat lyxfrukost nu, typ.. Äggmacka och varmt oboy, mumma :)

Ska ta och byta om och cykla iväg till Bromma nu.. Måste till ÖoB och köpa planroller, och ev lite mer färg.. Sen ska det målas! Är dock sugen på att bege mig en sväng till Solna C också för att se om det finns nåt roligt att ha på sig ikväll.. Ikväll är planen förmacka hos Micke och sen antagligen en sväng ner på stan.. Perfa!

Men nu, borsta tänder och cykla iväg!


Soff-fredag!

Ikväll ska jag inte göra ett skit! JAg ska njuta av en heeeel ledig och oplanerad fredag framför tv:n.. Livet är ganska snällt mot mig för tillfället, och jag njuter i fulla drag!

Idag har väl varit som en vanlig dag på jobbet.. Dock slutade vårat system att funka efter fredagsfikat, så efter typ 15 har jag inte gjort särskilt mycket produktivt.. Har rensat lite mail och fixat typ.. Bra skit.. Nyss kommit hem och ska ta och svänga ihop lite mat.. Orkar verkligen inte laga mat ikväll, så det blir bara en grekisk sallad och lite kyckling.. Enkelt och gott.. Mumma! Jag tänkte ju dock att jag skulle måla min byrå idag, men jag glömde bort att köpa en planrollen på vägen hem, så det får vänta.. Skit också.. Får försöka mig på att fixa det imorgon.. Jag gillar inte att ha halva soffan full med kläder nämligen, så jag måste fixa fixa!

Nu ska jag dock ta tag i maten.. Trevlig fredag på er gott folk =)

Ovant

Att sitta i soffan klockan 19, mätt i magen och utan pluggångest, känns väldigt ovanligt.. Men vääääldigt väldigt skönt måste jag säga.. Kan nog vänja mig vid det här =) Funderar dock på att göra slag i saken och ta och skruva ihop min byrå.. Vore väldans skönt att bli av med klädhögen i soffan.. Planen är att skruva ihop den idag, måla den imorgon och kunna packa i kläderna i den på lördag.. Awesome! Sen vill jag för tusan åka och köpa min tv-bänk.. Vill få lite ordning och reda.. Snyggt ska det vara.. =)

Så ja, nu blir det nog banne mig skruvkalas här hemma..!

God morgon

Idag är det torsdag, en torsdag när jag inte behöver plugga efter jobbet.. Befrielse!!! :) Jag ska typ hem och slänga mig på soffan, bara för att jag kan.. Tjoho! :)

Men måste börja dagen med att ta mig ur sängen känner jag.. Är lite småtrött, men inte så farligt.. Blev ju inte så sent igår, och det är jag glad för idag :)

Min wordfeud-karriär börjar arta sig den med.. Slog till med några vinster igår morse, så det känns bra :)

Men nu, upp och hoppa!


Äntligen!!

Jag har förhoppningsvis skrivit min sista tenta för en lång lång tid framöver!! Jag är helt borta i huvudet och helt slut i kroppen, men mycket mycket nöjd :)

Var dock så himla lättad över att jag var klar med tentan att jag glömde äta middag.. Så kan det gå! Två öl till middag är inget att rekommendera, men men :)

På väg hem från bowlingen med jobbet nu.. Gick bra första serien, sen tappade jag styrseln i armen och allt gick åt pipan.. Men jag är glad ändå :)

Nu ska jag hem och sova!!


På väg hem

Kort dag på jobbet idag.. Är redan på väg hem.. Idag gäller det, sista tentan ska genomföras.. Det här kan gå precis hur som helst känner jag.. Har inte hunnit vara nervös innan, men nu börjar det komma :/

Har för övrigt upptäckt att det är lite farligt att mobilblogga.. Autokorrigeringen fungerar ju inte alltid som det ska kan man säga.. Hade skrivit i nåt tidigare inlägg att jag var hemma hos päronen, vilket telefonen korrigerade till prinsen.. Detta lilla missöde uppmärksammade brorsan mig på när han nyfiket undrade vem prinsen var, haha! Så ja, blogginläggen från mobilen får ni väl ta med en nypa salt typ :)

Är dödshungrig nu också!! Måste hem och slänga i mig mat i nån form.. Slå på stort med lite sallad kanske, haha.. Men först måste den här nedrans tunnelbanan ta och komma.. Skynda skynda!


Till tomten

Brollan försöker få oss att tro att han kan det här med planering, och har redan bett om julens önskelista.. Jag tror inte det minsta på att han plötsligt har hittat någon slags planeringsådra hos honom själv, utan snarare på att han under hot från sin sambo tvingats vara ute i lite bättre tid än vanligt.. =)

Har faktiskt kommit på en del saker jag önskar mig dock.. Konstigt va? =) Så detta är till min kära familj! =P



Vill ha en volumaster till mitt platta tråkiga hår..



Önskar mig ett xBox också.. Eller ett playstation, det är inte så noga.. =) Så länge man kan koppla in en dansmatta och köra dansspel... Det är så sjukt roligt! Det körde jag alltid med ungarna i Usa, helt galet skoj.. Och riktigt jobbigt om man tar i lite.. =)

Önskar mig dessutom fler djupa tallrikar och skålar till mitt porslin, en fin mysig filt och fina kuddar till soffan och svarta träramar till mina tavlor.. Bland annat.. =)

Har önskat mig fix till köket också.. Ska sätta en träskiva under överskåpen i köket, men spottar.. Kommer bli mycket bättre ljus och mycket snyggare i köket.. Men den är redan i tillverkningsfasen, så det är ingen överraskning direkt.. Men minst lika bra för det.. =)

Nu längtar jag till julen! Vill köpa julklappar och julpynta och julbaka och allt annat som hör till julen.. Myys!

Min energi sinar..

Jag är så sjukt trött! Känner att min energi börjar ta slut nu.. Den får inte ta slut innan tentan är genomförd imorgon dock.. Måste hålla ut in i det sista! Jobbar till lunch imorgon, sen bär det av hemåt för att skriva tenta.. Läskigt! Får dock fira med bowling med jobbet efteråt, toppen! =)

Dagen på jobbet har gått fort idag med.. Dagarna bara försvinner.. Galet.. Snart är det helg igen.. =) I helgen ska jag banne mig få lite ordning här hemma i lägenheten.. Måste städa, skruva ihop nya byrån och rent allmänt bara fixa och dona lite..

Slöglor på tv nu och väntar ut en legitim tid att gå och lägga mig, haha..! Festligt värre..

RSS 2.0