Nyårsafton

Ligger i sängen och funderar på om nån annan ska vakna snart.. Tror att alla är rätt slitna dock, så det är väl bra med lite sömn nu så vi är laddade inför dagen och kvällen idag.. Det är ju nyår för tusan! Det har varit drag här under veckan vill jag lova.. Utsikten, stället to be här, har fått sig några rejäla doser av galna Boråsare och dess bihang.. Igår blev det vansinnesdrag på after skin.. Sjukt skoj! Lyckades även med lite sopsäcksåkande på vägen hem.. Går stört fort och är hur skoj som helst!B-) Tror att min hals och min röst har tagit viss skada av all skönsång vi har bjudit på, men det är som det ska vara.. Idag blir det lite åkning, städning, handling och matlagning, och sen börjar firandet:-D Nej, nu ska jag nog gå upp och se om nån lever där ute.. Håll tummarna för att det inte är så kallt också.. Yey!

-20 grader...

Ja det är lite väl kallt här måste jag säga.. Men det är strålande sol och klarblå himmel, så det är jättefint:) Sitter hemma i stugan och ska käka lite lunch nu.. Blir tacopaj idag.. Jag är dödshungrig! Sen blir det nog en sväng till i backen innan t ger oss av på after ski och lite festligheter:) Tur att vi har nära mellan stugan och backarna iaf, så man kan åka hem och tina upp mellan var och varannat åk:-P Nej nu blir det mat och Saltkråkan!

Åååkej

Så ja.. Summa sumarum, vi har 15 liter vin, 1 flaska Baccardi, en flaska Malibu och en hel del cider.. På tre persB-) Men det gillar vi.. Vi ska hinna åka lite skidor också.. Det är ju därför vi är här:) Nu ska vi dricka vin och spela Wii, och sen ska vi nog ut och äta när resten av gänget anländer.. Än så länge är vi bara 6 av 12, men snart så:)

Snart framme

Ja nu är det inte långt kvar.. Är inne på sista slutspurten nu.. Stannade till i Mora för att käka och handla lite mat, vilket tog en jäkla tid.. Var inte bara vi där om man säger så, men vi fick lite mat till slut och kom vidare:) Vägen är just nu tokdålig, så sista milen har inte gått fort kan jag säga.. Men fan, vi har inte så bråttom.. Familjen Tykon på semester, här har ingen bråttomB-) Dags att äta upp det sista resgodiset nu, och sen är vi nog framme:-D

På väg

Ja vad ska man göra i bilen, om inte blogga? Surfar ju gratis nu i några dagar också, tack HalebopB-) Sitter i en fullproppad bil typ 8 mil från Mora nu.. Krockar vi kommer det inte hända ett skit med mig.. Jag kommer inte röra mig ur fläcken, sitter ganska stadigt där jag sitter:-D Jaja, lär komma fler uppdateringar innan vi är framme.. Tjoho!:)

God morgon!

Har inte blivit mycket sömn igår.. Pratade med Limpan i telefon, och sen fastnade jag framför Enchanted på tv, och sen kunde jag inte somna.. Hade nog lite resfeber, hahaa =) Men men, det var bara att kliva upp när klockan ringde alldeles för tidigt imorse.. Tror jag har kommit ihåg allt nu, och jag tror att jag har lyckats packa ner allt också.. Har så stört mycket packning, men jag har bara nödvändiga grejer med mig, så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Nu är det bara att hoppas att Tobias golf är ovanligt stor och rymlig.... =P

Har suttit och kollat på Boog och Elliot på morgonen nu, vilken höjdarfilm =) Jajaaa, snart kommer Sanna och Tobias och hämtar upp mig och så är vi på väg.. Måste bara komma ihåg all mat också, annars har jag ju lagat den i onödan.. =)

Nej men, dags att stänga av den här nu kanske, och se till att jag är helt klar när dom kommer =)

Idre here I come!

Men först lite bilder från juldagen =)





Några bilder på min lilla älskling måste jag ju lägga upp.. =) Han börjar bli så himlans stooooor ju.. Jag hinner inte riktigt med.. =)



Så har vi ett stiligt kort på hela familjen också.. Går bara att få kort på alla samtidigt när man äter.. Det är bara då alla är samlade på ett och samma ställe.. =) Mamma står dock bakom kameran, så hon fick inte vara med.. Men nån måste ju göra det också =)

Jahaaa, så åker jag till fjälls imorgon då.. Ska bli så himlans skoj! Ska bli skönt att komma bort lite, och få åka lite skidor! Dock känns det ju som att man inte kan åka, eftersom att det var så längesen sist.. Men men, att åka skidor är väl lite som att cykla.. Har man en gång lärt sig så kan man.. Jag är inte så orolig =)



Vet inte om Idre slår Colorado dock, men det får väl duga ;o)



Nej men, nu ska jag drömma mig tillbaka till Colorado ett tag, och sen ska jag njuta av Idre i en vecka, i glada vänners lag.. Eller vänner och vänner, jag känner 1 av 12, men det ska nog bli bra =P


Julen -09

Är inte mycket kvar på årets jul nu. Men det har varit en bra jul.. Julaftonen var prima, och juldagen följde i samma takt.. Började dagen med en promenad med mami, och sen var dagen igång... Efter frukost var det bara att köra igång med coron-matchen mot brorsan, som gick ungefär lika bra som dom på julafton.. Men när vi gick över till Wii gick det bra mycket bättre för mig =) Spöade brorsan i baseball ett antal gånger, så där fick han så han teg.. Jajjemän =)

Sen kom syrran och Peter och Hugo, och Emmie, för lite julfirande..  Blev mer julbord, mer pusslande och mer klapputdelning.. Fick en microfleece till och lite festliga grejer till naglarna =) Hann inte mer än äta typ, innan det var dags för mig att bege mig hemåt Västerås för jobb.. Var en lååång kväll på Pluttan igår.. Vi började 18, öppnade 19, och dom första gästerna kom typ 21.30.. Wihoo.. =) Men sen blev det fullt ös.. Hade en heeeel del att göra igår.. Var som värsta träningspasset.. Jag är helt trött i ryggen och armarna idag, hahaa =)

Är tillbaka hos päronen en sväng nu.. Tog ju bilen hem igår, så jag var tvungen att åka tillbaka med den idag.. BLir lite lutfisk idag också, mums! =) Sen ska jag hem till Västerås igen för att packa och ladda inför fjällen.. Ska bli så jäklans skoj! Längtar efter att få åka lite skidor och hänga lite.. Har aldrig varit i Idre förut, så det kan bli skoj att prova nåt nytt.. =P

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig framför tv:n en stund.. Är lite trött av nån konstig anledning.. =)

Julafton!

Vilken dag det har varit =) Började dagen med en sväng på tränignscykeln, för att göra plats för all mat och allt godis som jag antog skulle förtäras under dagen.. Sen åkte vi till min morbror, som fyller 65 idag, för lite födelsedags/julfrukost.. Och efter det var det taxi Jos som var på gång.. Åkte in till Uppsala och hämtade brorsan och farmor, och sen var det hem för skinkmackelunch..



Var tvungen att ta lite fina snöbilder idag när jag kom hem.. Var så himla fint ute, och solen tittade till och med fram ett tag.. =)



Efter lunchen hittade jag och bror vårat gamla coron-spel i garderoben, och det  blev genast fullt ös.. Kan ju inte påstå att jag var så jäklans bra på det hela, men kul var det.. Blev ett par matcher, men jag blev inte bättre för det, tyvärr.. Men lika glad för det är jag =P

Kalle Anka stod på schemat sen, som alltid! Det är julaftons höjdpunkt =) Och efter det var det dags att äta ännu lite mer.. Det är jsukt så mycket mat man lagar till julen.. Men oj så gott det är... Allt är gott.. =)





Efter paltkoman blev det julklappsfest =) Eller början på i alla fall.. Vi fortsätter den imorgon när syrran och Peter kommer hit också.. Fick en microfleece, en våg, hyllor till mitt badrum, och ett träningslinne idag jag.. Fina grejer.. =P

Pappa hade köpt ett evighetspussel också, så att vi skulle ha nåt att roa oss med nu under julen.. Och ja, vi kommer nog ha att göra ett tag känner jag.. Vi har varit fem man som har kämpat med det här pusslet hela kvällen, och vi har väl kommit sådäääär långt om jag säger så.. Men det är skoj.. Nu har vi nåt att göra imorgon också =)



Jaja, en liten uppdatering från årets julafton, som är slut inom kort.. Har varit en riktigt bra dag faktiskt, och nu är jag helt slut... Är så vansinnigt trött, så nu är det bara sängen som gäller, och ladda upp inför ännu en julfestlig dag imorgon =)

God natt, och God Jul!

Nu äre dan-före-kvälls-mys

Oj vad vi har gjort saker idag.. Dagen har bara försvunnit... Var ju iväg till mormor på eftermiddagen idag och fikade och myste lite.. Det drog ut på tiden lite, så sen var ju klockan middag när vi kom hem.. Men men.. Har blivit julgodisbak efter det typ.. Julskinkan är snart klar nu med, wohoo!! Det är det bästa med kvällen innan julafton... Kvällsmackorna med nygjort julskinka på.. Jag gillart! Toppad med hemmagjort äppelmos också.. Mmm!



Så där fin blev granen efter lite pynt, ljus och glitter.. Den är lite mer lik en gran nu i alla fall.. Jag gillar den =) Det är verkligen ingen hatajulengran Grinchen! Så det så =) Sen blev det mozartrullar och ekollon gjorda idag.. Mozartrullarna ser rätt äckliga ut på bilden, men det är så vansinnigt gott! Jag älskar godis med mandelmassa jag.. Kan typ äta enbart mandelmassa jag.. Mums!

Nu kommer före- och efterbilderna på mitt hår också.. Trivs bra med min nya bruna färg, än så länge i alla fall.. Är så himla skönt att ha nyfärgat hår.. Det känns så härligt bara =)



Från grå-blont till mörkbrunt.. Det var en rba förvandling enligt mig.. =)

Nej, nu ska det drickas te och snaaaaaart snart får jag avnjuta årets första julskinkemacka.. Wihoo!

Dan före dopparedan

Nu är det bara en dag kvar.. =D Det är så himlans mysigt, jag älskar julen! Idag är det julfix som hela slanten här hemma.. Har gjort knäck idag, och fixat lite med julklappar.. Sen ska det fixas massa julmat och grejer också.. Kommer ha fullt upp idag =) Är lunchdags här snart, sen ska vi in till mormor en sväng och julfika lite.. Och sen ska vi till syrran med lite julklappar också.. Mycket nu =)

Granen är finare idag, när det är lite pynt på den.. Vi måste dock köpa tjockt glitter i år.. Brukar ha smalt glitter, men eftersom granen är som den är i år behöver det hjälp av lite tjockare glitter.... Sen ska den nog bli bra =) Lägger upp ett kort sen när glittret och allt annat är på plats, så ska ni få se att den är lite finare i alla fall.. Den kan dock inte mäta sig med Petras supersnygga gran.. Men vi tröstar oss med att den är odlad, och att våran är en äkta naturlig skogsgran, haha =)

Nej, lunch nu! Typ sista måltiden innan julmaten.. Sen blir det väl julmat till frukost, lunch och middag i några dagar framöver.. Men det gör inget, för det gillar vi =)

Julbak i Mosta

Fanns ingen tid för paltkoma efter middagen idag inte.. Nej nej, nu börjar julbestyren på allvar! Det har bakats och fixats ikväll ska ni veta.. Finns dock en heeel del kvar att göra imorgon, men vi är en bit på väg =)



Det har bakats pepparkakor... Mamma har gjort hemmagjort pepparkaksdeg, så vi hjälptes åt att baka ut den idag.. Hemmagjort is the shit =)



Hemmagjord kola blir det också.. Det är så himla gott!! Dock måste det koka i evighet, och man måste ta bort den från spisen i precis exakt rätt tid, för att den ska bli perfekt.. Det är inte det lättaste... Tror jag har lyckats få till perfekt kola en enda jul, men oj vad god den var då =P

Nåt som inte är lika perfekt är våran gran.. Hrm.. Som tur var har jag själv ingen del i det hela i år.. Jag och pappa brukar annars få den uppgiften om jularna, men i år fick mamma och pappa hämta gran själva... Så här blev resultatet...



Det är okej att skratta, jag lovar... Meeen, men lite belysning och lite pynt och glitter så ska nog den här granen kunna göra sitt jobb den med.. Jag gillar den.. =P Det är en hörngran om man säger så, den finns en sida som är okej, och den får vara framåt.... =)

Nej, nu ska jag dricka te och äta nybakade pepparkakor, sen ska jag sova och ladda för en ny fixardag imorgon..

No more plugg

Nej fy sjutton vilken tråkig bok jag har läst nu.. Eller jag har inte läst hela.. Planen var att göra det, för den är inte så himla lång.. Men det var så fruuuktansvärt tråkig, så det gick rätt långsamt framåt.. Har läst typ halva, och det får räcka för idag.. Usch!

Blir nog en tur på träningscykeln nu.. Jag saknar den!! Den får inte plats i min lilla studentlägga, så mina päron får vårda den med sina liv, tills jag skaffar mig ett större ställe.. Men oj vad den skulle behövas i Vässan.. Jag får typ ställa den i badrummet.. Det är ju onödigt stort så.... =P

Nej, nu är det nog dags.. Päronen kommer snart hem, och då får man väl genast andra saker att göra.. =) Biken, here I come!!

Nostalgi i juletider

Fick ett mail på fejjan från my darling i Usa.. Fick mig att börja fundera lite.. Undra hur det skulle vara? Undra om det skulle funka? Vilka kulturkrockar det skulle bli... Men ändå, vill man nåt tillräckligt mycket så borde det ju fungera.. Om man jobbar tillräckligt hårt så borde man ju kunna få det man vill...





Jag saknar alla mina bruttor.. Vi hade så jäklans skoj.. Jämt.. Gjorde Pittans gator farliga på helgerna.. Rockade hårdast på dansgolvet och var älskade av alla Pittans taxichaffisar.. Let's åka tillbaka på en reunion brudar!

Jaja, nu kanske jag måste försöka slita mig från alla gamla bilder och minnen ett tag, hahaa =)

Har lagat lite mat som ska frysas in och tas med till Idre.. Har pluggat lite också, renskrivit lite till redovisningen.. Ska ta och käka lite lunch nu tror jag, och sen borde jag stänga av julmusiken och sätta mig till rätta och läsa lite kurslitteratur.. Weiihoo!


Hemma för jul

Hann med bussen imorse också, och det var ju bra det =) Åkte en sväng hem till päronen för att dumpa alla mina grejer, och sen åkte jag till Petra.. Syrran kom dit och klippte sig, medan jag lekte med sötaste Tuva.. Dum som jag är lyckades jag inte ta ett enda kort på henne dock, men det får jag väl göra nästa gång.. Sen var det min tur.. Är fin och brun i håret nu =) Tänkte att jag skulle lägga upp före och efter-bilder, men nu har jag inget smink på mig, och hårfärgsrester i pannan, så ni får inte dom bilderna förrän tidigast imorgon.. Men jag är fin i håret i alla fall.. Mörkt och prima =)

Gick en sväng förbi sis och Peppe sen också.. Fick träffa Huggan en liten sväng, mellan hans sovstunder.. Blir mer av honom i jul =D Nu är jag hemma hos päronen.. Har precis käkat tacos.. En heeeel del tacos.. Jag är mätt som tusan, men oj så gott det var =) Drack årets första julmust till maten idag också, mycket mumsigt.. Julmust är nåt som bara är gott en gång om året.. Mitt i sommarn skulle man ju aldrig tycka att julmust var gott, men till jul funkar det prima.. Det funkar inte bara, utan det är det enda som gäller =) Har paltkoma nu och känner nog att det  blir en tidig kväll ikväll..

Nej, nu ska jag engagera mig i Livet i Fagerviken tillsammans med päronen.. Vilken höjdarserie =)

Bio och jobb

Bio var riktigt bra faktiskt.. Vi såg Luftslottet som sprängdes, den sista filmen i Millenium-triologin.. Den var bättre än tvåan måste jag säga, men inte riktigt lika bra som ettan =)



Dock var det vissa störningar under filmen.. Satt bredvid en tant, som för det första var lite större än hennes egen stol, så hon lånade lite av min också, och för det andra satt hon och sov... Och inte nog med att hon sov, hon snarkade också!!! Vad händer där?? Orka betala 110 spänn för att sitta och sova??!?!?!?!?! Skittant...

Blev fullt ös på jobbet sen i alla fall.. Var mycket och festligt folk igår.. Att jobba tre nätter på raken, och 4 nätter på en vecka, var väl inte optimalt direkt.. Jag var typ inte ens trött när jag kom hem inatt, och då kom jag ändå hem sent, för folk typ vägrade gå hem igår... =) Speciellt en viss person, som inte riktigt kunde slita sig, hahaa...

Har packat ihop en massa grejer nu och ska snart bege mig till mina älskade päron.. Är dock dödstrött nu, men det är bra, för då kan jag sova hela bussresan hem så går det fort =)

Ska till Petra och färga håret idag också, wohoooo!!! =D

4e advent =)

Ja det är ju 4e advent idag.. Det hade jag typ glömt bort.. Inte bra inte bra.. Men nu är alla ljusen tända.. Är finfint =)



Jag ska snart gå på bio jag.. Wohoo =D Har varit sugen på att gå på bio hur länge som helst känns det som.. Jag och Jossan ska se den sista Mlíllenium-filmen idag.. Hoppas den är bra, och lagom läskig =)

Blev en fika med Malin också.. Kul att se henne igen, var längesen.. Och nu åker ju både hon och jag hem över jul, så vi lär inte hinna ses på ett tag framöver.. Blev en efter-frukost fika för min del, medan hon käkade lunch.. Min dag har ju blivit lite speciell idag med tanke på min uppstigningstid "imorse" =P

Nej, nu ska jag göra mig redo för bio! TJing..

God morgon, mitt på dagen

Sov till 11.20 idag.. Tror jag behövde det.. Var helt kollaps efter jobbet igår.. Somnade som en gris och vaknade inte ens till innan 20 över elva.. Mycket skönt.. För en gångs skull fick jag inte ångest för att ha sovit bort halva dagen.. =)

Jobbet var skoj igår dock.. Var reunion för Emxtreme lr vad det hette, en hip superklubb som låg i mitt hus förut =) Var en massa typ 30-40-åringar ute igår, och dom kan festa kan jag lova.. Men det var kul, folk var glada och sociala.. =P

Sitter och käkar frukost nu.. Är så skönt att jag inte måste gå ut och göra nåt nu.. Borde ju som sagt plugga, me ndet kan jag göra lite om en stund.. Blir eventuellt en fika med Malin idag också, får se om vi kan få till nåt.. Borde gå och sola också, så man inte behöver se död ut under julen =) Men nu ska jag ta och avsluta frukosten, och sen kanske ta tag i nåt =)

Hemma för lite middag och ombyte

Gick rätt bra på jobbet idag.. Höll mig vaken hela tiden.. Blev lite jobbigt på slutet dock, men då var det nån som glömde kvar en påse naturgodis, så då fick man lite energi =)

Hemma nu en sväng. för att duscha och äta lite, innan jag ska ge mig av till Pluttan för jobb inatt igen.. Hoppas folk är glada och trevliga ikväll så att jag inte behöver bry mig om massa krångel, för då finns det risk för att jag bryter ihop =)

Ska väl ta och fixa håret lite nu kanske, så man hinner ligga och dega i sängen ett tag sen innan jag måste bege mig ut i kylan..

Off to work

Gick bra på jobbet igår.. Var en hel del folk faktiskt.. Bara massa utbytesstudenter typ... Men kul för dom =) Var itne alls sugen på att kliva upp ur sängen när klockan ringde imorse... Hade gärna sovit nån timme till måste jag erkänna.. Men men, jobbet kallar.. Min plugghelg gick ju sådär.. Jobbar hela dagen och heka natten idag.. Men har jag tur kan jag hitta lite energi typ imorgon eftermiddag och få lite plugg gjort.. Annars får jag ta igen det i nästa vecka, inte hela världen det heller...

Jaja, är väl dags att ge sig av... Eller ja.. Tar ju typ 2 min att gå till jobbet, och jag börjar inte förrän om 25 min, så jag kan ju inte påstå att det är bråttom.. Men ändååå, det är bra att vara i tid =)


Middag..

Mamma och pappa kommer snart hit på middag.. Dom ska få kycklingpaj, ris och sallad.. Det får vi hoppas att dom blir glada för =) Jag börjar allt bli lite hungrig, så jag hoppas dom kommer snart =P

Det är så kallt i min lägenhet så jag vet inte vad jag ska göra.. Eller nu är det iofs rätt varmt, för nu har ugnen och spisen varit på ett tag... Men jag kan ju inte alltid ha dom på bara för att det ska bli varmt.. Undra om man ska ringa och klaga lite kanske... Om jag orkar.... =) Kanske är rba att det är kallt iofs, annars skulle det nog vara ännu svårare att hålla sig vaken till jobbet ikväll =P

Kom nu päronen =D

Powernap

Blev en halv föreläsning för mig och Marina idag.. =) Det var jättelite folk i skolan över huvud taget idag, och jag och Marina stod bara ut tills rasten.. Dock bestämde vi oss inte för att gå hem förrän efter rasten, så det var ju lite onödigt.. Men det var en trevlig rast.. Vi hade bland annat tumkrig... Smart med andra ord..

Gick ner på stan en sväng med Marina sen.. Jag bytte mitt julpynt jag fick av Linn.. Den hade gått sönder, så jag gick och fick en ny, så nu lyser den fint igen =) Sen stod vi i världens längsta kö på Tiimari för att köpa en penna och en ljus,.. Smart det med..

Har slagit in en till julklapp nu sen jag kom hem, och ätit lite lunch typ.. Borde plugga lite nu, men jag måste nog sova lite först.. Ska jobba natt nu, hela dagen imorgon, och natt på lördag också, så jag behöver nog passa på att få lite sömn nu.. Mamma och pappa kommer hit senare idag också med mina skidor och alla skidgrejer, och så ska vi käka nåt och mysa lite.. Ska bli skoj =)

Men nu är det powernap som gäller.. God natt!

Sista föreläsningen

Jajjemän, sista föreläsningen före jul nu.. Wohoo!! Dock får jag inte jullov för det tyvärr.. Blir till att försöka plugga så mycket jag orkar och hinner i helgen och innan jul nu.. Men men, det är som det är =)

Kom på igår kväll vad jag ska göra med min utbildning i alla fall.. Eller jag kom på att jag ska fortsätta plugga efter jag är klar med beteendevetenskapen.. Ska försöka jobba ihop pengar så jag kan utbilda mig till PT också, så om typ 4-5 år ska jag nog vara klar med mitt utbildningspaket... =D

Nu måste jag springa iväg till skolan.. Jag har ju bråttom egentligen!!

Yeey!

Detvar mina klänningar som hade kommit! Tjohoo! Dom passade båda två också =) Det enda är att jag måste sy upp den ena, för den var så himla lång.. Men det får jag fixa med hjälp av mor när jag åker hem till päronen i nästa vecka =)



Den här är typ guldbrunaktig i färgen.. Den här satt som en smäck den =)



Den här är den som måste sys upp, det är alldeles för lång.. Men i övrigt satt den bra =) Den är lite silvergrå typ... Fin fin =)

Nej jag vet, inte det smartaste att ha det där överkastet som bakgrund, men jag ville inte lägga klänningarna på golvet för att ta kort, så det fick bli så.. =) Nu måste jag bara bestämma mig för vilken jag ska ha på nyår.. Känns lite ovärt att släpa med sig båda upp till Idre.. Är ju itne riktigt så att man kommer ha användning för såna här kläder mer än på nyår, och jag tvivlar starkt på att jag kommer behöva ha ombytesklänning med mig till nyår.. Visst, omväxkling förnöjer.. Men näe, tror inte det.. ska försöka resa lätt, och det vet ju folk som känner mig hur bra jag är på det.. Tjoho!

Fortfarande vaken..

Jag höll mig vaken hela föreläsningen! Trots att den drog över på tiden!! Jag är stolt över mig själv.. Borde kanske ta en liten powernap nu för att klara resten av dagen, men för tillfället är jag inte så trött.. Ska nog ta mig ner till jobbet och försöka fixa med schemat, och hämta ut ett paket på posten.. Undra vad det är.. =D Hoppas det är mina nyårsklänningar.. Det skulle sitta fint som smäck om det var dom.. =P Men det kan väl vara vad som helst egentligen, så vi får väl se..

Hur kan det vara så att mina element är varma, men det är askallt i min lägenhet? Jag förstår inte riktigt.. Tur att jag har tofflor och varma tröjor.. =D

Men men, jag ska nog ta mig ner till jobbet nu så jag får det gjort, och sen borde jag sätta näsan i pluggböckerna.. Måste som sagt få lite gjort idag, så håll tummarna för mig!

Nu är jag vaken igen..

Jobbet gick bra inatt.. Var riktigt skoj faktiskt.. Slapp stå själv, så det var festlig ost =) Mycket glada människor var på Pluto igår.. Jojo försökte lära några auussies att säga svensk tjej is the grej.. Det slutade med swedish girls in the grey.. Inte riktigt samma, men det var ett bra försök =)

Har sovit sådär 4 timmar inatt, men nu är det dags att gå till skolan.. Wohoo! Lägtar bara hem igen.. Lär bli en liten powernap efter skolan, för att införskaffa lite energi för att plugga sen i eftermiddag.. Jag mååååste göra lite nytta idag, annars kommer jag stressa upp mig.. Inte bra inte bra.. Men jag ska nog kunna dra några strån till pluggstacken idag.. =)

Nu äre dags att gå.. Specialföreläsning i skolan idag.. Har inga stora förhoppningar om den här idén, men man ska väl ta sig dit i alla fall =)

Bilder från idag

Fika behöver man om man ska orka plugga.. Det här bjöds det på idag.. Vilket lyxfika va? =P Blev i alla fall populärt.. Dock vet jag inte om det gav så mycket pluggenergi, men ändååååå =)



Så här söt var Marina idag..



Och så här snygg var Jossan =)



Döm inte henne för hennes utseende.. Hon har ett stort hjärta ;o)



Här är mina snygga vänner.. Dom hade lite svårt att sitta still, så bilden blev lite suddig... Inte mitt fel =)

Har för övrigt nervryckningar i magen nu... Känns lagom smart.. Känns typ som när man tränar magen och blir så där trött så allt bara skakar, fast bara på ett litet ställe... Skak skak... Weird, men det är jag det =)

Härlig dag

Blev inte jättemycket pluggat idag med brudarna om jag ska vara ärlig.. Blev mest fika, lunch och skitsnack.. Men lite fick vi faktiskt gjort, och nu är vi nnog relativt redo för redovisningen... Synd bara att det inte ska genomföras förrän efter nyår, men men..

Efter pluggandet begav sig jag och Jossan ner på stan en sväng.. Jag fick tag i julklappen åt pappa, en mascara åt mig, och två tröjor åt mig.. Jossan shoppade lite hon med, så det var jämnt... =D Blev en sväng till nJoy för att sola innan ajg gick hem, vilket var himlans skönt när det är så kallt ute..

Har precis bokat biljetten till Mora nu, halvvägs till Idre, wohoooo =D Längtar nå vansinnigt till fjällen nu måste jag erkänna! Hoppas dom kommer ihåg att hämta upp mig i Mora bara, så jag inte får spendera en vecka där själv =)

Nu ska jag ta och slänga mig i duschen, och sen ska jag samla energi inför nattens arbete.. Blir till att ligga i sängen och glo på tv typ.. Det ska bli skönt vill jag lova.. =)

Mysplugg på schemat

Marina och Jossan kommer snart hit för lite plugg och mys och julfika =) Det är bra det, för jag har en jäkla massa julfika hemma, och jag kan inte äta upp allt själv..

Har redan hunnit med en del nu på morgonen.. Eller jaa, jag har i alla fall städat och diskat och käkat frukost.. Det är bra för att inte ha varit uppe i mer än typ 1 timme.. Effektivitet kallar jag det =P

Efter plugget blir det nog en tripp till solarieholmarna för min del, för att pigga upp mig lite, och sen måste jag kolla julklapp åt papi.. Och ikväller äre dags att knega.. Blir ett pass på Pluto ikväll också.. Fick extrapass där ikväll.. Glömde bort att vi har föreläsning imorgon bitti när jag tackade ja, så det kommer inte bli mycket sömn inatt.. Men men, jag får väl sova imorgon efter föreläsningen.. Det ska nog gå bra =)

Nej, nu kommer bruttorna när som helst.. Dags att göra mig redo..

Jag älskar snö!

Jag har bara längtat ut hela dagen idag... Har inte alls varit sugen på att sitta inne i skolan och lyssna på föreläsningar och plugga.. Jag har längtat efter att få klä på mig termobyxor och jacka och mössa och vantar och gå ut i snön och rulla runt och kasta snöboll och göra snöänglar!! Jag blir som ett barn när snön kommer, jag älskar det! Blir så himla mycket mysigare ute.. Och det blir så himlans mycket mer julstämning av det hela..

                                                           

Men trots allt var vi duktiga idag.. Satt i skolan till 16 och pluggade idag.. Cred till oss! Sen blev det träning när jag kom hem.. Blev en halvtimmes core idag, och en halvtimme på löpbandet..

Gick förbi jobbet på vägen hem och såg att jag fått en massa pass, som jag tyvärr inte kan jobba.. Jag gillar inte det där, att behöva säga nej till jobb.. Jag vill liksom kunna ställa upp jämt, men det går ju inte riktigt.. Tyvärr.. Hatar att behöva krångla och säga ifrån tider och sånt, men ibland måste man.. Vi har ju massor att göra i skolan dom två första veckorna efter nyår, så då kommer jag typ inte hinna jobba nåt.. Har fått massa heldagspass också, vilket är ännu svårare att hinna med än kvällspassen.. Men men, jag får väl försöka fixa det där..

Nu ska jag krypa ner i sängen i alla fall.. Blåser halv storm ute låter det som.. Det är så himla mysigt att krypa ner i en varm säng och ligga under täcket och lyssna på ovädret utanför.. =) Ska ladda för en ny dag imorgon, då det blir mysplugg här hemma med Marina och Jossan.. Måste plocka undan lite innan dom kommer, men det får bli imorgon bitti, flr nu orkar jag verkligen inte... =P

God natt!

 

 


Jag ser det snöar!



Så här ser det ut utanför mitt fönster nu =) Är en extremt dålig bild, men jag orkade inte engagera mig så mycket kan jag erkänna.. Man ser att det är snö i alla fall, och det var lite planen med det hela =P Det snöar också, så det kommer meeeer snö, wohooo! Jag gillar snööö!! Hoppas vi har snö över julen i år, det skulle sitta som en smäck känner jag.. Äre vinter ska det vara snö, därmed basta! =)

Nej, nu är det frukost.. Jag är hungrig =)

Gymkortet avdammat =)

Så där jag, äntligen har jag tränat! Har inte tränat på hundra år sen känns det som.. Men nu så, wihoo! Blev ett CrossFit-pass, och jag är heeeelt slut! Var riktigt skoj dock.. Ska försöka få i mig lite mat nu, för jag är helt vansinnigt hungrig.. Sen ska jag se om jag pallar plugga lite mer innan det blir till att avsluta kvällen framför tv:n =) Tjing!

Tidsmiss

Jag tyckte jag hade planerat den här dagen rätt bra, men tydligen var jag lite segare än vad jag hade tänkt.. Pluggade på förmiddagen.. Eller ja, mitt på dagen snarare, med tanke på att jag segade bort hela förmiddagen.. Sen gick jag och handlade mat, och tänkte att jag skulle hinna göra det, gå hem och äta mat och sen hinna plugga lite mer medan jag smälte maten, innan jag begav mig till gymet.. Men nu när jag precis har ätit klart, inser jag att jag måste gå till gymet om en halvtimme! Så mycket för att smälta maten och plugga lite till innan.. Skit också! Tur att jag såg det i tid dock så att jag inte vräkte i mig mat.. Hade blivit jobbigt på gymet då.. Men men, får äta mer när jag kommer hem sen.. Och måste försöka ha lite energi kvar till att plugga då också.. Får se hur det går.. =)

Jaja, nu ska jag göra mig redo för träning.. Äntligen!!

Då var lucia förbi då..

Det gick ju rätt obemärkt förbi måste jag säga.. Såg inte tillstymmelsen av en lucia på hela dagen igår.. Dock kanske jag inte riktigt höll mig på dom platserna där man skulle kunnat få se nån sån, men ändåååå...

Sitter och kollar på Efter tio nu, och Blondinbella och hennes pojkvän är med... Fan jag funderar också på att börja tjäna pengar på mig blogg.. 35k efter skatt i månaden skulle sitta fint.. Det lär ju vara många som vill annonsera på min blogg, med tanke på att jag har mellan 5 och 20 läsare om dagen, hahaaa.. Kom igen nu annonserarna, give me money!!

Vaknade typ 10 imorse, så inatt fick jag lite välbehövlig sömn.. Låg kvar i sängen i typ en timme, men nu är jag uppe och igång.. Frukost framför tv:n nu, vilken lyx.. =) Tre ljus tända i adventsljusstaken också.. Snart är det jul gott folk! Ska försöka vara duktig och effektiv idag tänkte jag.. Ska pluggas en hel del, och så borde det handlas och tränas.. Jag förlitar mig på min självdiciplin idag...hrm... =)

Dööööööööd

Det äre precis så jag känner mig nu.. Överlevde kvällen på jobbet, men nu vill jag baaaaara sova! Var dock dödshungrig när jag kom hem från jobbet, så jag måste äta en macka först, sen blire sääängen!

God natt

Inflyttningsferre =)

Ja det var det som stog på schemat för gårdagskvällen.. Var riktigt skoj.. Fick plats en heeel del folk i deras lägenhet faktiskt.. Finns det hjärterum så finns det ju som bekant stjärterum =) Blev konstiga hemmablandade "drinkar", smaskiga hemmagjorda "shots" och mycket annat festligt.. =) Kvällen slutade på BJ, vilket var helt okej, tills tröttheten tog över och det var dags att bege sig hemåt..

Har precis överlevt en bussresa hem från Uppsala, med nöd och näppe.. Blev så stört illamående typ vid Hälla, så jag trodde fan inte jag skulle kunna åka hela vägen till stationen.. Men jag fokuserade och lyckades överleva hela vägen.. Dock mår jag inte prima nu, vilket är lite synd eftersom jag ska jobba snart.. Men jag får väl hoppas att det inte är så mycket folk på jobbet idag, och att tiden går fort så jag får gå hem och lägga mig sen.. =)

Kollar på Dance your ass off nu eller vad det heter.. Festligt program.... Typ.. Ska försöka få i mig lite mat nu snart, och se om det hjälper.. Håll tummarna för mig!

Skynda skynda!

Har nyss kommit hem från jobbet.. Gick riktigt bra att jobba idag.. Har inte alls varit så trött som jag fruktade.. =) HAr precis slängt i mig lite mat, och måste ta och slänga mig in i duschen också.. Mycket slänga här, men det är lite bråttom.. Tog dock mitt förnuft tillfånga och insåg att jag inte skulle hinna äta och göra mig klar på typ 50 min, så jag tar en senare buss till Uppsala istället.. Kommer typ samtidigt som Limpan då, så då kan vij u sälla =) Ser fram emot kvällen, tror det kommer bli skoj..



En sån där fin ska brorsan och Emmie få.. =D Jag har alltid velat göra en sån, och nu äntligen kom tillfället =D Hoppas dom inte kollar bloggen nu innan vi hinner komma dit bara, men det tvivlar jag på..

Neeeej, nu måste jag duscha!!

Work, work, work

Idol var ju festlig ost igår.. Sen blev det jobb, och det gick ju bra.. Hade en liten incident igår, men det klarade vi =) Det mesta som kunde gå fel med kassan i garderoben gick fel igår, bara för att jag skulle stå själv.. =P Men det var inte så mycket folk då, så det gick ju bra det med =)

Nu äre dags att bege sig till nästa jobb.. Är inte så trött nu som jag trodde att jag skulle vara, så det är ju mycket positivt.. Bådar gott inför dagen.. =)

Tjing!


Idol och fix

Ja Idol började ju med att visa att det verkligen är rätt personer som har kommit till finalen.. Bra där =) Sen kanske varken Calle eller Erik har gjort sina bästa framträdanden idag, men nån av dom ska ju vinna, och jag tycker nog att båda är lika värdiga vinnare.. Kan gå hur som helst.. =)

Hade behövt sova ett tag nu på eftermiddagen för att palla jobbet inatt, men jag har inte haft tid.. Har tvättat, fixat mat och matlåda till imorgon, har packat och förberett för morgondagen, och jaa.. Det är väl det jag har gjort, men det har tagit tid.. Nu har jag tid att sova, men det är så dags nu... Kommer igång när man väl kommer till jobbet, så det ska nog gå bra =)



I brist på annat att göra när jag väntade på tvätten så målade jag naglarna.. Svart bas med vita blommor.. Ni ser väl att det ska föreställa blommor?? =P

Imorgon är det späckat schema vill jag lova.. Jobbar ju inatt, och ska sen sova så många timmar jag kan, innan det är dags för ett pass på Ica... Jobbar till 16, och sen går bussen till Uppsala 18.07, vilket betyder att jag har mindre än en timme på mig att duscha och göra mig snygg inför morgondagens festligheter hos brorsan och Emmie.. Ska gärna hiinna äta nåt också, får se hur det går med det.. Sen äre full rulle där imorgon, och så är det bara att åka hem på söndag för ä  jobb på Ica.. På måndag ska jag sova ut.. Läääääääänge =)

Jag vill sova!

Fick en tvättid till efter min, så allt som allt har jag lyckats få ihop till en tvättid på två timmar, utspriden på fyra timmar.. Inte riktigt vad jag ville ägna mig åt ikväll, men ibland har man inget val.. Blev faktiskt lite plugg gjort också.. Med betoning på lite, men ändå =)

Nu har jag precis ätit, och paltkoman är ett faktum.. Darn! Kan ju inte lägga av nu liksom.. Jag måste bädda i rena lakan i sängen, duscha, fixa den sista tvätten och diska.. Seeen kan jag lägga mig i sängen och slappa ett tag, och kolla på Idol.. Det är en prima uppladdning inför jobbet sen...

Måste nog sätta igång med allt nu känner jag.. Mööh! Ge mig styrka!

Vad är det för feeeel??

Jag och tvätt... Eller jag och tvättstugor.. Vi går inte ihop.. Dom nedrans tvättmaskinerna verkar ha nåt emot mig, för dom är aldrig hela när jag ska tvätta!!!! Vad faaaaan!!! Nu har jag massor med tvätt, och det här är typ den enda tiden på länge som jag hinner tvätta, och då funkar självklart bara en maskin.. Som vanligt!!! Är det tänkt att man ska tvätta typ två gånger i veckan lr? För det är ´typ det man måste göra om man ska slippa ha tvättberg hemma, eftersom man har tvättid på två timmar, och när det fan alltid bara är en maskin som funkar.. Man hinner alltså tvätta typ två maskiner på en tvättid.. Kul när jag har typ 6 maskiner jag skulle behöva tvätta!!!!!!!!

Näe, skit också.. Kan lika gärna sätta mig och plugga nu.. Fredagen verkar ju inte bli så mycket roligare.. Eller jo, det är Idolfinal sen, det ska bli kul.. Och så ska jag jobba sen, och det ska också bli kul.. Så det kanske kan bli en bra kväll.. Eller vi kan ju hålla tummarna för det i alla fall! Måste nog dock läsa lite nu ändå.. Vore bra för min stressnivå känner jag.. Let's plugg!

På hemmaplan igen

Middagen hos farmor var trevlig den.. God mat och trevligt umgänge.. =) Har kommit hem nu, och är på väg ner i sängen.. Är så trööööött!! Ovanligt för att vara jag, jag vet.. Men men.. =P

Så här fina blev mina paket när jag hade paketinslagning här igår.. =D



Köpte ju skor på stan igår också.. Har inte bestämt mig om jag ska behålla båda paren än dock.. Ska prova dom lite mer imorgon och bestämma mig sen.. Orkar inte prova dom nu.. Men så här ser dom ut iaf.. =)





Mörka bilder, jag vet.. Men orkade inte fixa med ljuset.. Min nya mobil har ju ingen lampa till kameran, så det suger ju.. Men man ser rätt bra iaf... =) Hjälp mig!! Ska jag behålla båda paren? =P

Hemma hos syrran

Plugget gick helt okej igår faktiskt.. Vi kom igång och fick lite gjort.. Så fort man kommer igång så känns allt så mycket lättare, så det var bra grejer det =) Efter lunch gick jag och Jossan ner på stan en sväng.. Blev en dyr sväng för mig... Men jag tror allt att jag var värd det... =P Köpte lite inslagsgrejer och så, tyg till en örngott......och två par skor... Måste hem och prova skorna imorgon och överväga mitt inköp.. =) Blev lite paketinslagning när jag kom hem, och sen var det bara att bege sig till jobbet för ergonomiutbildning.. Gick väl bra det dock, trots att jag var dödstrött =) Åkte hem till päronen sen för lite middag, mumma =)

Sitter nu hemma hos syrran och hänger.. Vi ska iväg till farmor på middag ikväll.. Ska bli mysigt, och förhoppningsvis gott =) Brukar kunan bli det hos farmor dock, så jag är inte så orolig..

Nej, nu vaknade den lilla krabaten, och syrran kom ut ur duschen, så nu ska jag socialisera.. Tjing!

Tack Gud för internet!

Nu har jag klickat hem en klocka här på morgonen.. Jag gillart! Alltså, internet är ju en räddare i nöden när man har insett hur billigt det är att shoppa i Usa, och när man vill kunna göra det trots att man bor i Sverige.. Några knapptryck bara, och vips så har man en produkt på väg hem till sig =)



Här är min nya klocka som är på väg hem till mig.. Hoppas det kommer innan nyår =)

Jag gillade inte att shoppa på nätet förut.. Jag ville gå på stan och känna och klämma på allt, och prova och greja.. Det gick man ju miste om när man shoppade på nätet.. Men nu har jag insett hur smidigt det faktiskt är! Jag har typ inte tid att gå på stan nu för tiden.. Och jag har liksom ingen lust.. Lägger hellre tiden på andra saker.. Och då är det ju priiiima att kunna göra det på nätet.. Vilken utveckling, hahaa =D

Nej, frukost nu, och sen skolan.. Allt kan inte göras på nätet =P

Julbak =)

Nu har jag äntligen bakan mina efterlängtade muffins =D Dock blev dom inte riktigt som tänkt.. Eller smaken är alldeles utsökt, men utseendet däremot.. Hmm..



Skulle ha röd frosting på dom, så dom verkligen blev julmuffins.. Hade i typ en halv flaska med röd karamellfärg.. Observera RÖD! Frostingen är rosa.. Jätterosa... Hände inte ett skit när jag hällde i mer karamellfärg.. Skit också! Det stör mig så mycket när man har en tanke om hur nåt ska bli, och så blir det verkligen inte så... Men men, tur är att dom är goda i alla fall.. Är mjuk pepparkaksmuffins =)



Dom blev ganska söta i alla fall, även fast dom mer ser ut att passa p åett barnkalas för en lite tjej än på en julmiddag.. Men men, jag är inte bitter =P

Ska ta med ett par stycken hem tll päronen imorgon så jag slipper sitta här hemma och trycka i mig alla själv och bli tjock.. Hinner ju typ inte träna nu heller, så då får man väl se till att avstå från vissa andra saker.. Livet är hårt ibland, men som den viking jag är så klarar jag det.. Yey!

Längsta jag varit hemma på länge

Så här många timmar i sträck har jag inte varit hemma på länge.. Inte i vaket tillstånd i alla fall.. Känns rätt bra faktiskt.. =) Var iväg till skolan på föreläsning imorse.. Har helt ändrat uppfattning om föreläsaren vi har nu.. Hade honom i en kurs för ett tag sen, och då avskydde vi honom allihopa.. Då var han helt oresonlig och allmänt störd helt enkelt, så vi hade inte så stora förhoppningar för den här kursen heller.. Men han har överraskat.. Vi ska ju inte överdriva med omtycke, men han har åtminstone jobbat upp sig rejält från botten =)

Blev raka vägen hem sen, för att slänga i mig lite lunch och sen bege mig till jobbet.. Blev inte så långt pass där idag heller, men det var skönt.. Jag är trött! Men jobbet gick bra, och nu har jag fått i mig mat så nu är jag nöjd.. Blev Stinas örtkyckling till middag.. Var superlängesen jag käkade sån, men oj så god den är! Stina kan det där med kyckling =) Är ju dock rätt mycket mat i en sån förpackning, så jag har en heeeeel del kyckling nu.. Men det är bra, för med ett sånt här schema har man inte riktigt tid att laga mat..

Har ju lite tid att göra nåt nu innan det är sovdags faktiskt.. Ska nog ta och baka dom där nedrans muffinsarna nu, som jag har försökt baka i en vecka nu typ.. =) Kanske ska ta med några hem till päronen och överraska dom imorgon.. Ska dit på middag imorgon, och brollan och sis och Huggan kommer nog också.. Ska bli mysigt faktiskt, var ett tag sen jag träffade dom nu.. Huggan har blivit så stoooooooor =)



Kolla på ängeln!! Mina lilla favoritparvel växet för fort =P

Nej nu blire bak.. Tjingeling!


Minijulafton

Vi överlevde mässan på söndagen också.. Både jag och Linn.. Bra va? =P Var dock så trött på slutet att jag itne kunde sitta ner.. Var tvungen att vara uppe och gå runt och kolla för att hålla mig vaken.. Blev lite smågrejer shoppade i söndags, men det var jag värd.. Vi var helt slut sen när vi kom hem i söndags.. Som tur var hade vi väldans lättlagad mat hemma, så vi fick i oss lite mat innan vi dog i soffan framför tv:n.. Goos, längesen jag var så trött! Blev inte mycket vettigt gjort igår kväll sen... Förutom att jag och Limpan hade julafton =) Vi kommer inte hinna ses nåt mer innan jul, så vi fick passa på nu... Eller vi kommer ses nästa lördag, på brorsan och Emmies inflyttningsfest, men då är det inte riktigt läge att byta julklappar =D

Kolla våran snygga gran!! Eller Linns snarare, vi var ju hemma hos henne... =)



Det här var i mina paket:



Ett fint julpynt, vilket jag kan behöva =)



Fyra hemmagjorda bordstabletter med fotografier på mig och Limpan på.. Superballa =)



Ett jättefint armband som Limpan pysslat ihop själv..

Bilderna är lite suddiga, för min mobilkamera är inge vidare tyvärr.. Det är tur att jag har en så pysslig kompis, när jag är helt värdelös på såna saker själv =P Älskar att få hemmagjorda saker =D Fick några ljuslyktor också, men dom glömde jag ta kort på.. Dom är också superfina =)

Den här dagen har också fullt schema.. Vore ju dumt att ändra på mina fullspäckade dagar nu liksom, när jag har blivit van.. Jag kanske skulle få tråkigt liksom, och det vill man ju inte.. =P Gick till skolan direkt när jag kom hem från Stockholm idag.. Satt med Marina och Jossan och jobbade lite på våran redovisning.. Kom hem och fixade lite lunch/middag eller vad man ska kalla det.. Ska iväg till jobbet inom kort nu.. Jobbar bara 4 timmar ikväll, vilket är väldans bra, för mer skulle jag inte orka.. Sen ska jag sooooova... Sova sova sova... Ända tills det är dags att gå till skolan imorgon.. Yey!


Babes =)

Eller babe.. Han fronkillen i Westlife, han är en karl han.. =P Vart är alla som han i Sverige? Nu är det ju inte så att jag känner honom, men jag gillar det jag ser om man säger så.. =D


Trött, tröttare, tröttast

Blev sisådär 3,5 timmes sömn igår natt.. Har ändå gått rätt bra på mässan idag.. Energimässigt alltså.. Har väl varit med om bättre dagar när det gäller försäljningssiffror, men med tanke på produkten som ska säljas gjorde jag ändå rätt bra ifrån mig måste jag säga =)

Blev raka vägen till en gammal kollega till Linn sen, för att sällskapa med Linn när hon var barnvakt.. Är fortfarande kvar här, och jag är så vansinnigt trött!! Har sovit typ 1 timme i soffan.. Eller ja, lite drygt en timme har det nog blivit, men det var välbehövligt.. Nu tror dock min kropp att den nöjde sig med en powernap, och vill inte sova mer, men jag har en liten aning om att den skulle behöva lite mer sömn.. Men men, man kan ju inte få allt.. Blir ännu en dag på mässan imorgon.. Får se vad jag ska hita på då, med tanke på att jag pluggade klart det jag måste plugga i helgen idag... Men jag får väl läsa in mig lite mer på det mellan kunderna.. Är ju inte så stressigt om man säger så.. Men några gamla tanter och farbröder har man ju fått samtala med idag, och det är ju alltid trevligt =)

Nej, nu ska jag gästblogga på Limpans blogg.. Hon är för trött för att blogga själv, och som den otroligt snälla vän jag är så får jag väl göra det åt henne..

Tjing!

Jag klarare =)

Första arbetspasset på Pluto avklarat.. Det gick fint det.. Tyckte jag iaf =) Nu är jag tröttast i världen, och jag ska upp om fyra timmar.. Så efter att ha slukat en banan precis så är det sängen som gäller!

God natt!

En bit på väg

Skolan gick bra.. Förutom att vi på slutet fick lite väl mycket fredagskänslor i oss så det var svårt att fokusera, men det är smällar man får ta =P Blev en sväng ner på stan sen.. Jag, Jossan och Marina tog en fredagslunch på Wayne's, vilket vi var värda.. Sen blev det en snabbis på stan.. Jag kom hem med ett linne.. Ett likadant som jag redan har, fast det ligger i tvätten och jag ville ha det ikväll.. Smart... Men kostar det inte många kronor får man faktiskt göra så =P

Kom hem och insåg att jag var dödstrött.. Lyckades läsa lite plugg dock, och sen gav jag mig ut på en löprunda.. Var väldans uppfriskande i kylan, dock gillar inte mina knän att springa i kyla, men det är nåt dom får vänja sig vid.. Sitter hemma nu och laddar för en dusch.. Sen blir det nog en vila/sov-paus framför tv:n.. Lika bra att få några extra timmars sömn, så jag har några innestående sen när det blir så få inatt =)

Nåt bra med att jobba i Sthlm i helgen är i alla fall att jag får träffa min älskade Limpa! Vi hade inte hunnit ses nåt förrän nästa år annars, och det hade ju varit katastrof! Men nu får vi lite tid tillsammans i helgen i alla fall.. Ingen kvalitetstid kanske, men allt är bättre än inget =P

Nu börjar det

Idag börjar min härliga helg i arbetets tecken.. Ska till skolan nu på morgonen först, vilket inte är så konstigt.. En relativt vanlig företeelse i mitt liv =) Efter det ska jag gå till gamla jobbe och skriva på uppsägningspapper, och så måste jag gå och lämna in min kamera som ju har fått för sig att inte fungera som det ska.. Sen borde jag gå hem och försöka sova lite, men det lär väl inte ske.. Jag kommer väl ställa mig och baka eller nåt, eftersom jag inte gjorde det igår.. Nej, förhoppningsvis blir det lite sömn, eller lite vila i alla fall.. Sen ikväll börjar jag mitt nya jobb, wohoo =D Ska stå i garberoben på Pluto ikväll, så ska ni dit tänk på att vara snälla mot mig =) Så jag är väl hemma nångång inatt... Sen imorgon bitti ska jag ta 8-tåget till Stockholm, för att ta mig till Kistamässan där jag ska jobba lördag och söndag.. Blir full rulle med andra ord.. Måste ta med mig pluggböckerna också, och förhoppningsvis få nåt gjort.. Limpan ska ju barnvakta på lördag kväll, så då kanske jag kan lyckas få nåt plugg gjort.. Man kan ju hoppas i alla fall.. =) Blir nog en jobbigh elg, men jag tror det blir himlans skoj också, så jag ska inte klaga =)

Nu blire gröt till frukost.. Frukost för en vinnare, jajjemän!

Kväll på Kopparbergsvägen

Var så himlans hungrig så jag var tvungen att ge mig en skål fil med banan och russin.. Det är smaskens det =) Skulle ju baka, men det är svårt att baka när man är hungrig.. Finns en risk att det inte blir så mycket kvar av det bakade då.. Om det ens blir nåt kvar att baka.. Smeten kan locka rätt bra den med.. =P

Känns som att jag har gjort massor idag, fast jag egentligen inte har det om man tänker efter.. Åkte till Karin i förmiddags.. Vi julfikade lite med pepparkakor, saffransgifflar och varm choklad, och snackade skit =) Tog mig sen hem till Västerås, där jag hittade en pluggbok i postfacket, så det var bara att börja läsa lite när jag kom hem.. Sen kom kära Chabo och ville säga hej, så jag gick med honom till McD och kollade på honom när han käkade =P Blev ännu mer skitsnack då kan erkännas.. Nu sitter jag hemma och glor på SOS Gute och käkar fil.. Får se om jag pallar baka sen, men muffins går rätt fort, så det blir nog så... =)

God morgon

Ja än så länge är den här morgonen rätt god i alla fall.. Sov ut idag med.. Tänk vilken tur man har ibland =) Är väl inget prima väder ute direkt, men det är i alla fall kallt.. Det gillar jag, nu är det lite mer vinterkänsla, även fast det inte är nån snö..

Ska käka lite frulle nu, sen ska jag bege mig en sväng till Enköping för att hälsa på Karin och hämta upp en bok  till skolan.. Sen ska jag väl hem och börja läsa.. Lika bra att göra så mycket man kan innan jul, för under jul lär det inte bli så mycket plugg.. Eller jag vägrar att plugga under jul, så jag får helt enkelt se till att göra det nu =)

Nej, nu blir det frukost... Oprah gör mig sällskap på tv.. Tjing!

Trötter.. That's me!

Nu är jag trött.. Haha, det skriver jag jämt.. Men jag är så himla kvällstrött! Eller om jag är igång och gör saker är det ingen fara, men när jag bara är hemma är det helt omöjligt att hålla sig pigg längre än till 19 typ =P Efter middagen är det kört.. Men men, tur för mig att jag itne behöver göra nåt mer ikväll i alla fall då =)

Var ner en sväng på stan nyss.. Fixade lite julklappar, och pratade lite med syskonen, och vips så är jag typ klar med julklappsshoppingen.. Helt vansinnigt, me nväldans skönt =) Bara två kvar nu, och det ska väl ordna sig utan större problem det med..

Har precis intagits en smaskig middag bestående av lax och klyftpotatis.. Mumma =) Har diskat och plockat undan, och sitter nu och myser framför tv:n med tända ljus i hela lägenheten.. Här kommer jag sitta resten av kvällen, jag gillart!

Sol och kyla =)

Kan det inte snöa lite? Nu är det ju äntligen minusgrader i alla fall, bara snön som fattas =P

Sov ut imorse, var himlans skönt.. Vaknade dock med huvudvärk, vilket var lite mindre skönt.. Men den är borta nu, och jag sitter och laddar inför ett BodyPump pass på gymet.. Har inte varit och tränat på hur länge som helst.. Har inte haft tid.. Det är världens sämsta ursäkt, men det är så det har varit.. Men nu så, idag gäller det.. Känner på mig att jag kommer få vansinnig träningsvärk, men det är så det ska vara =)



Efter gymet måste jag iväg och storhandla.. Känns lagom kul.. Är lite drygt när man inte har bil.. Men men, jag blir stark =D Sen ska jag städa.. Måste göra klart det jag inte hann igår.. Damma och torka golven, och gå upp med lite mer grejer till förrådet.. Sen vill jag baka.. Julbaka =D Har bakat lussebullar en gång i hela mitt liv, vilket var förra julen i Pittsburgh.. Det gick sådär, hahaa.. Bullarna jäste inte, vi förstog oss inte på den amerikanska jästen.. Men men, man kunde äta en, se fick man ont i magen =P Men glöggen vi gjorde var iaf god.. Och stark, haha =D



Vi hade julmys hemma hos Paul i Pittan.. Gooosh vad jag saknar dom gamla tiderna.. Nu åker snart Catja hem därifrån också, vilket betyder att det har gått ännu ett år.. Är helt vansinnigt! Jag måste flytta dit, det är ju bara så.. Måste smida lite planer =P

Nej, nu måste jag ge mig av till gymet.. Adjöken

Duktiga lilla jag

Jag har städat och plockat och fixat och donat här hemma nu.. Det som ska göras imorgon är att dammas och torkas golv, för det hann jag inte idag.. Blev inringd till jobbet, så det blev lite jobb ikväll istället, vilket är bra det med.. Jobb är pengar, och vem gillar inte pengar? =)

Nu är jag dödstrött dock.. Ska käka en macka, glo på Desperate, och sen är det bums i säng.. God natt!

Laddar för lite städning..

Var på föreläsning imorse.. Den överraskade faktiskt, men det var lääängesen jag var i skolan nu, så det var lite drygt att sitta på föreläsning ändå.. Men men, tog en sväng på stan efteråt, så nu känns det bra =) Blev dock inte många julklappar inhandlade idag.. Inte en enda om jag ska vara ärlig.. Men jag ska göra ett nytt försök imorgon =P Blev en hel del annat dock..



Ja det här blev skörden idag.. Ljusen längst upp är röda, även fast dom ser lite orangea ut på kortet.. Köpte dom egentligen för att ha i ljusgrejen längst ner till höger, men dom var för tjocka, så dom fick inte plats.. Dom får stå och förgylla badrummet nu istället.. Köpte nya handdukar till badrummet också.. Julhanddukar =) Oche ftersom dom är röda, så var jag tvungen att köpa nytt duschdraperi, eftersom mitt gamla var oranget.. Blev det där fina med alla fiska på.. Är ett festligt draperi med bland annat fiskpinnar och fiskbullar på =D Köpte superlim också, för jag hadr ju lyckats ha sönder glaset till den där ljuslyktan.. Men nu är det helt och fint, och fungerar utmärkt =) Och det sista är en mopp, om ni inte ser det.. Nu ska det städas, med andra ord! Har precis käkat lite lunch, så nu har jag stödenergi.. Ska jobba några timmar ikväll sen också, så det är lika bra att sätta igång!

Regnig morgon

Ösregnar ute.. Vilken julstämning =) Tur att jag fick in lite jul i lägenheten igår, så det är ändå mysigt här hemma.. Är så vansinnigt trött! Var inte alls festligt att gå upp när klockan ringde imorse, men jag hade inget val.. Ska väl ta och trycka i mig lite frukost så kanske jag vaknar till liv.. Blir nog lite mer saker inhandlade idag också, efter skolan.. Skulle vilja köpa nya lakan, röda blockljus och lite julklappar.. Behöver hitta nåt typ lim för glas också.. Har ju lyckats ha sönder en superfin ljusgrej här hemma, så jag behöver laga.. Hoppas det finns nåt sånt lim, för då ska det bli helt igen =)

Nej, frukost nu som sagt! Gröt it is =D

RSS 2.0