Karin-besök =)

Har haft en bra dag idag.. Karin kom hit vid lunch, och sen har vi gått på stan en sväng.. Gick förbi Callelito och snackade lite skit, och sen blev det en fika på Wayne's.. Har hängt hemma hos mig ett tag nu, men snart bär det nog av ner på stan igen för att hänga lite innan jag börjar jobba.. Jajjemän, ikväll är det jobb som gäller igen..

Hoppas på sol och jättefint  väder imorgon! Jag vill sola sola och sooooola.. Steka och fetdega, det är min melodi.. men nu ska jag socialisera... Tjing!

Cykeltur

Nu har jag varit duktig.. Har städat undan här.. Har dock inte dammsugit och dammtorkat än, men det kommer.. Man kan inte göra allt på en gång.. =P Ska till förrådet med mina resväskor också, och sen är det rätt så snyggt här hemma.. Sen måste jag hoppa in i duschen, för snart kommer Karin och umgås med mig.. =) Har cyklat en sväng till Hälla också nu på morgonen.. Skulle ha en bikiniöverdel som inte fanns i min storlek här i stan.. Var rätt skönt med en liten cykeltur faktiskt.. Skulle behöva en löptur också, men det ska jag försöka hinna med senare i eftermiddag.. =)

Fick ett mail från nån på Aroseken här om dagen.. Vi ska tydligen byta förråd... Känns ju lagom kul.. Drygt som fan att flytta allt från mitt nuvarande förråd till ett annat ju... Har ju bland annat en garderob i mitt förråd liksom.. Iiiiinte helt okej... Men men, de ska i alla fall göras.. Skulle gå och kolla in mitt nya förråd idag, så jag vet om det är lika stort som det andra och så.. Dock kommer man inte in i det rummet där alla förråt är... Smart! Hur ska jag då kunna flytta in alla mina grejer där kan man undra... Måste kanske ringa och prata med nån kan man tro.. Jag oooorkar inte hålla på och krångla.. Kan jag bara få ha mitt förråååååååd?!?!?!

Jaja, nu ska jag iaf gå och lämna mina resväskor i mitt gamla vanliga förråd, så får vi ta nästa problem senare =)

Morgonstädning!

Ja jag har  faktiskt städat lite nu på morgonen.. Gick upp vid åtta och började plocka lite grejer... Har fått bort en väska och en massa påsar och skit som låg bredvid... Har bara en halv väska kvar nu typ, men nu har jag frukostpaus.. =P Och efter frukost ska jag cykla till Hälla för att köpa en bikini.. Så den halva väskan får vänta till efter cykelturen, men den ska bort.. Idag! =)

Får förhoppningsvis skjuts och handla mat idag också.. Skulle vara festligt måste jag erkänna, för här hemma finns inte mycket för tillfället.. Jaja, frukost var det sagt!

Måååste städa imorgon...

På riktigt, min lägenhet ser ut som ett bombnedslag!! Jag trivs inte alls hemma när det ser ut så här, men jag har inte hunnit ta tag i det här än.. Imorgon ska det packas upp och städas här hemma, så det så! För jag gillar inte att inte trivas hemma.. Rent och snyggt ska det vara... =)





Finn fem(hundrafemtioelvatusen) fel...!

Men nu ska jag sova, så jag orkar upp i ottan imorgon för att sätta fart! God natt!

Västerås igen..

Har lite bråttom nu egentligen.. Jag måste ge mig av till jobbet.. Tänkte försöka hinna lägga upp lite bilder från i helgen här först dock.. =)



Vi blev ju som sagt bogserade tillbaka till stugan när Linus och Linn hade hämtat mig.. Men dom var trevliga och hade en fin båt, så vi gjorde en rätt snygg entré ändå.. =P



Lite utsikt från stugan.. Är så himla mysigt där ute..



Lite kvällsmys på midsommardagskvällen..



Här spelas det yatzy, vilket det har gjort i mängder under dagarna.. =)



Bryggan och båtarna.. Myspys..



Stugan..

Nej, nu måste jag skynda mig till jobbet!!! Hörs!


Södra Lagnö

Är så himla mysigt här ute! Man behöver inte bry sig om nåt, man gör det man vill, sover när man är trött, äter när man är hungrig, solar, badar och spelar spel.. =) Är bara mys! ORkar inte lägga in några bilder nu dock, för nu ska det fikas.. Ösregnade igår när jag kom hit.. Linus och Linn kom och hämtade mig vid parkeringen med båten... Vi kom väl ut en 50 meter i på vattnet, och sen la motorn av.. Det ösregnade! Jag hade ingen jacka på mig... Var jättevarmt och skönt... Försökte få igång motorn och satt där ute på vattnet i en sådär 45 minuter, sen liftade vi hem med en superfin båt med två trevliga pensionärer på... =P
regnade till och från hela dagen igår, men idag har vi haft strålande sol hela dagen.. Har legat och stekt och myst heeela dagen.. Yeeeeah! =)

Nej, nu är det fika som gäller...! Lägger upp bilder när jag kommer hem..

Nu får jag midsommar..

Jobbet gick helt okej igår.. Var mycket folk faktiskt.. Jag trodde inte att man gick ut på midsommarafton, men ack så fel jag hade.. =)

Har precis packat alldeles för mycket grejer (som vanligt) och ska snart bege mig mot Stockholms skärgård och Eva och Görans underbara stuga.. Ska äntligen få hänga lite med Limpan.. Det var alldeles för längesen..! Men nu så, nu är det lite semester igen som gäller.. Måste förbi Ica och inhandla vissa förnödenheter, och sen blir det åka av.. Hoppas jag hitta.. =P Har mammas och pappas bil, så jag ska försöka ta mig fram på nåt vis.. Förr eller senare kommer jag väl rätt =)

Jetlag!

Hade för mig att jag inte brukar känna så mycket av det.. Men ack så fel.. Har sovit så fruktansvärt dåligt inatt.. Kunde inte somna igår kväll.. Är ganska svårt att gå och lägga sig när kroppen tror att klockan är fyra på eftermiddagen... Har även hostat lite väl mycket inatt, på grund av den kära ac:n i planet.. Halvsov väl lite halva natten, och när klockan blev natt i min kropp, alltså runt en sådär 4-5 inatt svensk tid, så somnade jag till ordentligt... SMART! Jaja, idag är det midsommar i alla fall..



Det ska jag spendera med mina päron.. Jag jobbar ju inatt, så jag kan inte ge mig på nåt storslaget firande.. Är typ ingen av kompisarna som är i stan heller, så jag hade inte så mycket annat val.. Klagar inte på att få spendera tid med päronen iofs, men ändå... =)

Nej, nu är det frukost som gäller, sen bär det av hemåt... Glad midsommar!

SOVA!

Ja nu måste jag verkligen sova! Skulle ha gjort det för flera timmar sen, men fastnade på nätet för att pilla ihop en Usa-nostalgi-cd... =D Måste man ju ha för tusan.. Kom ju fram massa bra låtar under resan, och massa låter som får en att minnas... =) Men nu är det nog, nu ska jag sova! God natt gott folk!



Världens bästa låt! Den här har spelats helt vansinnigt mycket under våran resa..! Jag älskar den, det är min nya favvolåt =)

Nej, nu kallar sängen..

Back to reality..

Känns som att det var en evighet sen som jag var i Usa.. Allt känns så långt borta så fort man kommer hem.. Känns inte som att jag träffade N i måndags, som att vi var på släkt-picnic utanför stan med Elins gamla familj i söndags.. Cedar Point känns som att det var en evighet sen, och det var liksom bara en vecka sen... Men men, är nog bra att jag slängts tillbaka in i verkligheten så fort jag kom hem, så man slipper sitta hemma och tänka på hur mycket man längtar tillbaka och hur mycket man saknar alla redan... =)

Jag saknar Elin..! =D Efter att ha spenderat 24 timmar om dygnet med henne i dryga två veckors tid känns det rätt tomt utan henne, hahaa =)

Igår fick jag i alla fall spendera dagen med Huggan, vilket var ytterst mysigt... =)



Han fick ett par supersnabba röda converse av mig.. Såg skitball ut i dom... =)

Nej nu tror jag bestämt att det är dags för en viss fröken Blomquist att knyta sig... Sov ju bara till typ halv ett idag, så det är ju inte så konstigt att jag är trött nu.... Eller? =P

Hemresan..

Nu är jag på svensk mark.. Känns som alldeles normalt, fast lite konstigt.. Alltid en konstig känsla att komma hem, men men.. Ska jobba ikväll redan, så man är väl tillbaka i vardagen snabbare än man tror... =)

Gick upp astidigt igår morse för att packa ihop allt sista och bege oss till flygplatsen.. Har rest i en sådär 22 timmar typ.. Tjohej vad festligt...



Men det blir vad man gör det till.. Kenny var med hela vägen som festligt resesällskap... =)



Man blir inte roligare än man gör sig.. Vi var rätt roliga... Tyckte vi... =P



När vi landade i New York fick dock Elin ett litet problem.. Inte ett helt oväntat problem, men trots det ett problem...



Ja, det saknas något rätt väsentligt här... Som ett hjul... Ajdå... Tur att det var på hemvägen i alla fall.. Man får se det ljusa i alla situationer... =)

Lite allvarliga var vi emellanåt också....



Allvarliga blev vi när vi skulle lyfta från New York.. Blev typ strömavbrott på planet när vi var på väg ut till startbanan.. Allt blev mörkt och det typ la av.. Kändes sådär.. Sen började det ösregna och blixtra och åska.. Kändes också sådär kan jag meddela.. Blev nån slags tillbedjelse till högre makter där ett tag, men vi överlevde hela vägen hem till Sverige.. Och tur var väl det =D

Så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och funderar på om det är dags att ta en dusch.. Huggis är här och leker med mig, och snart kommer pappa hem, och syrran kommer också hit, för en grillmiddag.. Mums! Efter det är det hem till Västerås som gäller, för att dumpa väskor och bege sig till arbetet.. Hej och hå.. =)

Sista natten med ganget..

Det ar assorgligt... Blaaa! Sitter  vid deras dator nu, sa det blir inga bilder fran dagen.. Det kommer senare.. Imorgon kanske.. Vi har ju bara typ 8 timmars layover i New York, sa vi ska nog ha tid att hanga lite pa internet da... =)

Har varit pa Monroeville mall idag for att kopa dom allra sista grejerna.. Hittade allt jag behovde tror jag bestamt.. Sen var det bara att bege sig hemat for att forsoka packa ner skiten.. Gick relativt bra.. Hoppas det funklar hela vagen hem bara, hahaa...

Sen har det blivit middag har hemma, och ett litet avsked av dom sista kompisarna... Usch, jag hatar att saga hejda.. Det ar alltid lika svart...

Men men,. nu ska vi slanga alla kartonger och platspasar och skit vi har samlat pa oss, och sen ar det sangen som galler.. Ska upp vid fem imorgon,... Ska bli mycket skont, men tanke pa att vi sen kommer att vara pa resande fot tills pa onsdag morgon klockan 9... (onsdag natt kl 3 amerikansk tid).. Men mami kommer och hamtar mig pa flygplatsen i alla fall, sa aker jag hem till paronen en svang da.. Ska bli mysigt...

Nej, god natt gott folk! God natt Pittsburgh... For sista gangen... den har gangen... =P

Fullspäckad dag..

Idag har vi som sagt varit på picnic.. Var hur mysigt som helst.. Jättefint väder och en massa glada människor.. Träffade en italienska som hette samma sak som jag, det ni.. Efter det blev jag presenterad som italienska resten av dagern.. Så kan det gå... =) Men alla bilder från den har Elin på sin kamera, så det får ni se sen... =)

Sen åkte vi till Chili's för lite middag =)



Käkade utsökt fajita.. Mums!



Dock fanns det inte så mycket annat mums på det stället.. Hade en astråkig servitör också.. Han var sjukt TPL.. Men det är smällar man får ta, maten var god i alla fall.. =P

Efter maten blev det....



Såååå himla gott!! Elin käkade dock sin glass med gummy bears i.. Inte helt okej! =P





Jag menar, när det finns så jäklans mycket gott att välja på, så väljer man väl itne gummy bears?? Men men, jag gillar Elin ändå... =)

Nej för tusan.. Nu är det nog dags för oss att sova.. Vi har precis kommit hem.. Efter Chili's och ColdStone tog vi en sväng till Mt Washington för att säga hej då till Leo och Chad, och sen åkte vi förbi Zach en sväng för att sägas hej...och hejdå typ...

Imorgon ska det shoppas för sista gången, och sen packas... Men Target har nog gjort det lättare för oss när det gäller packningen imorgon... =P



Asbra!

Nej, nu är det god natt som gäller... Efter att vi har kollat upp vad övervikt på planet hem kostar... ;o)

God morgon Pittsburgh

Bläää, vi var så sjukt slöa igår... Var ut och käkade pizza med Valorie och Dave igår kväll.. Världens galnaste pizza, hur god som helst! Dock hamnade jag i universums värsta paltkoma efter det... Herreguuud vad slö jag blev... Elin med... Med andra ord blev det ingen utgång igår... Det blev hemmakväll med film och popcorn... =P Dock gjorde jag en Linn och somnade typ 20 minuter in i filmen, så jag lär ju se den igen... =P

Idag ska vi iväg på picnic med Elins gamla värdfamilj.. Alla barn och alla släktingar ska dit, så det blir förhoppningsvis en festlig ost... Verkar vara fint väder i alla fall, och det är ju lovande.. =)

Nej, nu ska jag kliva upp.. Är typ klar redan, men nu ska det bli hälsosam frukost.. Ägg och bacon står på menyn! =)

South Side =)

Var en festlig dag igår... =) Först åkte jag och hälsade på ungarna som var vid deras pool.. Calla blev superförvånad, för hon trodde att jag hade åkt tillbaka till Sverige redan.. Dom är så söta mina små barn! Sen blev det lite mer solande och poolhäng när jag kom hem.. Är asskönt med pool... =D Sen blev det utgång i South Side igår.. Pubcrawl för hela slanten.. Tror vi hann med typ 4-5 barer på typ 2,5 timmar...

Aaaaaaaaaaaaaaajjjj, jag blev precis attackerad av nåt jäkla kryp som typ åt en bit av min tå!! Saaaatan vad ont det gör, jag dooooog! Min tåååå!! Staaackars mig... Galna amerikanska djur, lämna mig ifred!!!!!

Jajaa, utgången var rolig igår i alla fall.. =) Vi var ut med Sarah, den nya nannyn i min gamla familj.. Hon är asrolig.. =)







Idag har vi bara legat vid poolen och slappat.. Har varit skitvarmt idag.. Då är det festlig att ha en pool kan jag meddela.. Ska snart iväg och käka pizza, sen blir det en sväng till till South Side ikväll.. Det är lika bra att utnyttja tiden till fullo nu dom sista dagarna... =)



Så här har den här hunden hållit på hela dagen.. Energin tar aldrig slut.. Sötaste hundarna i världen... =P



Nej, nu måste jag duscha, för sen ska vi käka pizza... Mums! =D


Pittan..

Jag vill inte åka hem!!!! Vill stanna här några veckor till.. Det känns som att vi har mer att göra.. Mer tid som vi vill spendera med folk här, och bara hänga... Usch... Men det får jag inte tänka på nu, har flera dagar kvar här, så hemresan ska jag inte tänka på på hela helgen.. Så det så!



Här är våran pärla som har tagit oss runt hela semestern... Eller pärla och pärla.. Är typ den segaste bil jag varit med om, förutom den jag och brorsan hade på Hawaii.. Men ändå, vad skulle vi göra utan gamla Bettan? =)







Lite bilder från våran outlet-tripp.. Är riktigt mysigt ute på det där outletet måste jag säga.. Jag gillar det..

Och nu kommer ett avslöjande.. =) Vad som hände i South Side... =P Förlåååååt mamma, men jag kunde inte låta bli... Som allra oftast lyssnar jag på vad du säger, men ibland gör jag som jag vill... =)



Jag är i alla fall jättenöjd.. =) Den är ju väldigt svart nu, men en del färg kommer fortfarande ramla av... Neeej, nu ska jag nog åka till mina barn... Tjingeling!

Cedar Point

Allts åvilken dag vi hade igår! Så sjukt roligt! Var försk tvungen att sparka upp Elin ur sänge tidigt, för att vi skulle komma iväg.. Det gick dock över förväntan, vi var iväg vid 8, v ilket var våran deadline.. Var en stört lång resa dit.. Elelr egentligen inte, men det kändes så.. Man ville bara komma fram... Tog väl en sådär 3,5 timme att köra dit... Men oj vad det var värt det! =D Åkte så mycket berg-och-dalbanor igår så det var helt sjukt.. Åkte en annan karusell också, som snurrade.. Sen mådde både jag och Elin illa, så vi sket i allt som snurrade efter det, hahaa..



Känsliga läsare får ursäkta min humor, men den här skylten är ju nåt helt vvansinnigt rolig =D





Den där berg-och-dalbanan var helt sjuk.. Det gick rätt upp i luften, och rätt ner.. Man blev typ skjuten framåt, och se gick det helt sjukt fort, sen åkte man upp i den där grejer, kom förhoppningsvis över kanten at farten, och sen rätt ner igen.. Hur kul som helst! =D



Här åker Elin och Kenny skateboard... Kenny räddades av Elin ur en sån där gripklo-grej, och blev sedan våran trogne följeslagare..



Jag ser lite smått osmart ut på den här bilden, men det bjuder jag på.. Kenny däremot, han är så fotogenisk så.. Blir alltid bra på bild... Kul för honom...



Ni ser, Kenny skulle vara med överallt.. Och det fick han också.. =)



Vi hade i alla fall en helt vansinnigt rolig dag igår.. Det var lätt värt 3,5 timmes enkel resa för det där.. Cedar Point låg precis vid vattnet också, så det var jättefin utsikt, om man vågade kolla när man var högt uppe.... =P

Elin är helt död nu, hon sover som en gris.. Är jättefint väder nu, så jag funderar på att ta och åka och hälsa på mina barn, som antagligen är vid poolen nu, för sen åker dom på semester ikväll, så sen hinner jag inte träffa dom nåt mer.. Kanske åker dit en nån timme nu, och sen blir det kalas ikväll, jajjemän! =D Ja, så ska jag nog göra... Först ska jag skriva ett till blogginlägg dock, och lägga upp bilder som inte riktigt hör hit.. =)


Prime Outlets =)

Där har jag och Elin spenderat dagen.. Tjoho! Var en rba dag att gå runt där.. Har typ regnat idag, och varit lite halvdåligt, så varför inte shoppa liksom? =P Kom hem med rätt bra grejer faktiskt, inte så mycket nr-saker.. Yeey! Men dock tog ju batterierna slut i min kamera, så jag kan inte ta kort på nåt jag köpt idag.. Skit också.. Tog kort på vad jag gjorde i South Side igår också, men jag har inte mobilen här, så jag är för lat för att lägga ut bild på det också.. Kanske kommer senare ikväll, vem vet? =P

Sitter hemma hos Mikes föräldrar nu och hänger.. Har precis käkat brownie.. Vi blir bortskämda här.. =) När vi kom hem efter shoppingen stod maten på bordet.. Huuur god pasta som helst, med massa och och tomatsås.. Mumma! Och brownies till efterrätt.. Jag klagar inte.. =P Jag och Elin ska snart bege oss ner till lilla samhället här för att hyra en film.. Jag kommer nog dock somna innan filmen ens har börjat, men men..

Planerar att åka till Cedar Point imorgon.. Då lär man vara laddad med energi, för det kommer bli galet.. Börjar ju med en drygt 3 timmars bilresa, och sen gäller det.. Berg-och-dalbanor för hela slanten!



Nej, det är väl dags för oss att ge oss av nu.. Så det så! Och sen kanske ta lite kort på mina inköp idag.. Men mobilen, men men.. Bättre än inget... Tjingeling!

God morgon!

Igår blev en rätt lugnt dag.. Vi hängde lite i Shady Side.. Nostalgi-åt lunch på Shady Grove.. =) Strosade runt där ett tag.. Är så himla mysigt där måste jag säga... Sen blev det en sväng ner till South Side, och där hände det grejer.. Har inte orkat ta kort på det än, men det ska bli, och sen kommer det läggas upp här.. =) Var och hälsade på Nate en sväng också.. Min lilla älskling.. =P Och sen var det dags att packa ihop alla våra saker och bege oss till nästa boende.. =) Är nu i Murrysville, hos Elins gamla pojkväns familj... Kom hit rätt sent igår, så vi har typ ara hunnit sova än så länge... Nu är det dock dags att pallra sig upp, för idag bär det av mot Grove City och Prime Outlets.. Farliga grejer, men det ska bli skoj.. Blir sista finale shoppingen för mig, sen får det vara nog! =)

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig redo, så vi kommer iväg nångång!

Maple Avenue!

Nu har vi äntligen fått tag i lösenordet till internetet! Weeeei!! Ja nu är vi alltså hemma hos min gamla familj på Maple Avenue... =P Ungarna har växt massor sen sist ju.. Helt galet!



Calla är ju lika gammal nu som Jack var när jag kom hit först.... =)

Har varit rätt lugnt sen vi kom hit faktiskt.. Blivit en del mer shopping, har varit på bio två gånger och varit ute och käkat typ... Kollade på Get him to the Greek, och Killers.. Båda var roliga, men den sista var bäst... Kan ha nåt att göra med den ena huvudrollsinnehavaren kanske.... =P




Jag insåg precis att jag varit lite dålig på att ta kort på några dagar nu.. Får ta och bättra mig på den punkten tror jag bestämt.... =P

Är regnigt i Pittan idag.. Skittråkigt.. Men men, vi ska väl ta och bege oss på lite sightseeing skulle jag tro.. Kanske åka en sväng till Shady Side.. Kanske åka till Squirrel Hill och käka Coldstone.. Antagligen åka till South Side en sväng och kolla läget... Ska inte bli nån mer shopping idag iaf, den ska vi spara tills vi åker till outleten vid Grove City i veckan.. Och efter den trippen ska jag försöka att inte shoppa nåt mer.. Då får det räcka!! =)

Nej nu är det dags för frukost, och sen måste vi ge oss av.. Blir inte så tidiga mornar här, eftersom en viss Elin gärna sover i hundra år som värsta Törnrosan.. Haha, men vi kompromissar.. Typ... Jag går upp när jag vaknar, och sen låter jag henne sova typ 45 minuter till innan jag väcker henne.... =P

Vilken kväll!

Gårdagen var en trevlig dag.. =) Blev en massa shopping gjort... Vi åkte till mallen vid Robinson och gick loss... Festlig ost... Köpte mycket nr-saker, men det verkar vara lite utav ett tema den här resan, haha.. nr är non-relevant... Lite så vi jobbar för tillfället... =P Men det var trevligt... Sen var det dags för kalas.. Vi gjorde oss snygga och sen var det dags.. =)



Kom en massa galna människor hit.. Haha, ja vad ska man säga? Vi försökte lära ut svenska.. Gick väl sådär..Vi lärde dom det mest nödvändiga: mums och Kött, fy fan! =)



Det där som han i svart håller i (det är för övrigt Leo, en av killarna vi bor hos) är en trähand, som man shottar ur.. Handshots... Nåt galet som dom har kommit på, men ganska roligt.. Dom kom på igår att dom skulle ta patent på skiten, haha.. Why not liksom? Man ska tro på sina idéer =)



Killen till vänster här är en annan av dmo grabbarna vi bor med, Chad... =) Killen till höger var stört rolig.. Helt galen människa.. Han lärde sig Kött, fy fan oc körde på det under kvällen, hahaa.. Han var även den som gav mig och Elin komplimangen "It is physically and mentaly impossible to love two human beings more than I love you two"



Sen gjorde vi ju en rätt snygg entré nere på klubben måste jag säga.. Är inte ofta man får åka limo-buss till utestället, hahaa.. =)



Man ser inte så bra, men bussen tar typ upp till 80 pers, är helt proppad med partylampor och dricka och grejer, och poppar partymusik.. Som en rullande klubb med andra ord... =)

Nej, nu ska jag lägga ut lite bilder på fejjan också tror jag bestämt, sen ska vi hälsa på Andrew, och sen blir det nog bio eller nåt... =)


Pittan! =)

Sv väl en sådär 3 timmar igår natt... Höll på och packa och fixa till typ tolv, och sen stod klockan på 03.15 för att vi skulle hinna ta oss till flygplatsen... Tjohooo!! Men det gick bra, vi hann fram och kom med planet.. Både jag och Elin toksomnade, och sov hela resan, och vips var vi i Pittan!!!

Hämtade upp bilen på flygplatsen, och begav oss mot våran första destination: Leo och Chads hus.. Skitbra.. Hittade fram utan större problem =P Packade in alla grejer och hängde med Leo ett tag och bara snackade skit... Sen slog hungern till igen.. Det är ett återkommande problem under den här resan... Vi är hungriga... Jämt... Spelar ingen roll om vi precis ätit... Man kan alltid äta lite till, hahaa... Men men, jag och Elin pkte till nån park för att njuta av solen.. Var superfint väder igår.. Köpte oss en macka och hängde i parken och solade typ hela eftermiddagen... Sen blev det hem för en dusch, innan vi åkte till Waterfront för att shoppa lite... Och äta.. =) Jag köpte ett par skor och två linnen... Lägger upp bilder sen, men nu ligger Elin fortfarande och sover bredvid mig, så jag orkar inte börja prassla med påsar och hålla på... =)



Vet inte om grabbarna förstod vad dom gav sig in på när dom sa att det var okej att vi fick bo där... =P Men men, vi har mycket grejer, så är det bara.. Dom gillar oss ändå... =) Nu måste jag leta upp äpplena som vi köpte igår, för jag är hungrig!! Ovanligt fenomen...


Sista dagen i New York..

Har varit lite dåligt med uppdateringar nu, så det är väl lika bra att ta det i ordning från sist...

Sista dagen i New York spöregnade det!!! Elin var asbakis och jag var skitpigg.. Vädret var lite mer på Elins sida tyvärr... =P Men men, vi pallrade oss iväg till SoHo i alla fall för att kolla läget... Började med att hänga på första bästa DOnken i typ 45 minuter för att försöka komma på vad vi skulle göra.. Trotsade sen regnet och begav oss in i SoHo och strosade runt dör lite...





Sen begav vi oss mot Empire State Building för att kolla lite utsikt... Det gick sådär kan jag meddela...



Så här mycket såg man... Helt tjockt med moln, och man såg inte ett skit!! Tyckte lite synd om Elin.. Jag har ju varit d'r förut och kunde inbilla mig att jag såg nåt, hahaa... Men det var fan lite äckligt att vara där uppe och höra alla ljud från gatan och veta hur högt man var, och ändå inte se ett skit... Men men... =)

Efter det gick vi till Times Square för att se det i mörker, och för att möta upp kära Anlegica och hennes reskompis.. =) Ääääntligen, vi hade försökt få tag på dom i hundra år, men inte lyckats.. Men nu så!





Blev middag på Planet Hollywood med Angelica och hennes kompis sen... Hur gott smo helst, och så jäkla kul att ses igen!! Hade inte spelat så stor roll var vi käkade, men ändååååå... =)



Angelica var lika söt som alltid, haha =)

Ja, så det där var sista dagen i New York... Fortsättning följer.... =)


Gårdagskvällen..

Ja vilken kväll.. Vet inte om man ska skratta eller gråta... =) Har sällan varit med om liknande kan jag ju säga.. Först satt vi här hemma och fick smaka på diverse brasilianska drinkar.. Killen vi bor hos är brasilianare...





Japp, så där såg det ut.... =)

Sen skulle vi gå ut.. Jag och Elin hade kollat upp två klubbar som vi tänkte prova.. Asbra, tog en taxi och begav oss ner dit... Båda klubbarna var stängda... BRA! Och inte bara stängda för att det var tisdag, utan stängda.. Igenklappade... Smidigt... Jaja, vi gick till första bästa öppna klubb, vilket visade sig vara en helt galen klubb.. Kostade en mioljard att komma in typ, och när man väl kom in så... jaa, vad ska man säga... Det första som händer är att en av vakterna kommer till mig och Elin och säger att han har ett vip-bord med oss.. Sitter två killar där som vill att vi ska komma dit.. Vakten sa "they are old, but they have money".. Nånstans där började vi ana oråd... Var lite så under hela kvällen... Meeeen, helt plötsligt av nån jäkla anledning springer vi in i ett gäng svenska grabbar!! What? Galna svenska wannabe-brats från Örebro.. Hahaaaa, dom hade betalat 12.000 för att få ett bord på den där klubben.. Vilken miss, hahaa =D Sällar man får ta, vi hängde med dom ett tag iaf, dansade och hade det festligt... Var en störd med rolig kväll igår..



Så här såg det ut framför Elin ett tag... Hmm.. Inte helt okej, men det slutade bra.. =P





Kanske det var därför det såg ut så här sen när hon försökte kolla på kameran.... =)



Kan ha haft nåt att göra med den äckligaste groggen i världshistorien!!! Helt seriöst... Vi tänkte prova nåt nytt.. Kände att Fanta ändå kändes rätt säkert... Det var den äckligaste fantan jag druckit i hela mitt liv!! Tänk en tuschpennor med lukt... Den här luktar som den lilla lukt-tuschpennan... Sjukt äckligt med andra ord! Såg ut som gift också... BLÄ! Men vi överlevde...

Nu ska jag hoppa in i duschen, och försöka sparka Elin i baken så att vi kommer iväg nångång.. Tänkte bege oss upp i Empire State Building idag, och sen strosa runt lite i SoHo eller nåt sånt.. Ska försöka lägga upp nån slags plan nu... =)

Lååång promenad =)

Idag har vi gått.. Och gått... Och gått, gått, gått, gått och gått.. Herregud säger jag bara.. Me nvi har sett en hel del också faktiskt.. =)



Vi har sett Central Paark...



Och där gick vi, och gick och gick och gick... Sen satte vi oss och käkade lunch... Mycket mysigt måste jag säga.. Satt och käkade lunch på en bänk och kollade på filk som spelade baseball i Central Park =)



Sen har vi varit på Times Square och hängt.. =)



Strosade runt där länge och väl.. Som sagt, det har gåtts en hel del idag.. =) Vi var vid Rockefeller Plaza också, men det glömde vi ta kort på.. Jaja, sånt händer =) Promenerade till Empire State Building också, men tänkte bege oss upp i det imorgon, och då förhoppningsvis få sällskap av Angelica och hennes resvän..

Har åkt en hel del tunnelbana idag också.. Begav oss sen ner till Downtown för att kolla in Brooklyn Bridge..





Och slutligen var vi och kollade på Ground Zero.. Det är dock inget mer än en byggarbetsplats för tillfället, men det är rätt häftigt och stå där och tänka på vad som faktiskt hände.. Eller häftigt är väl inte rätt ord kanske, men ni förstår...



Nej, nu ska vi duscha och göra oss redo för en sväng på stan tror jag bestämt.. Eller en sväng på stan är väl det vi har gjort hela dagen, men en sväng ut i New Yorks nattliv... =P Tjingeling så länge!

God morgon New York!

Fan blev ingen jazzkonsert igår... Elin den lilla råttan somnade som en stock och var sen omöjlig att väcka... Jag funderade på om jag skulle gå med Mr Eloy själv, men tänkte att näe, det orkar jag inte.. Vi satt dock här hemma och pratade hur länge som helst, och har varj u riktigt trevligt, så jag hade kunnat gå ändå.. Men det är smällar man får ta =D Nu har vi vaknat till liv här, och nu ska det duschas och ätas frukost, och sen ska vi göra stan =) Eller planen för idag är väl att promenera till Cetral Park och hänga lite där, och sen ta nån tunnelbana ner till Times Square och 5th avenue och allt där nere.. Ska väl försöka ta oss upp i nåt högt hus och kolla på utsikten och lite så.. Turista lite gelt enkelt.. Sen har Everton (han vi bor hod), lovat att ta oss med ut på kalas ikväll, så det är väl bara att ladda för det från början.. =D

Nej, nu är jag hungrig! Frukost!! =D


Framme!

Nu är vi i New York.. På riktigt.. =D Trötta som tusan, men med ett glatt humör sitter vi nu hemma hos couchsurfar-grabben och hänger.. Ska nog iväg till Harlem på jazz-konsert inom kort.. Kan bli intressant.. =)



Här inne bor vi.. =) Ja, jag ser lite mongo ut, men jag hann inte få ner armarna innan Elin knäppte.. Jag bjuder på den.. =P



Våran första middag i New York blev mycket exlusiva och hälsosamma KFC... =D Vi var dödshungriga och orkade inte gå längre, och vips så låg där ett KFC! Vad ska man göra liksom?



Har köpt ny mobil idag också.. Snygg och fruktansvärt snabb och modern.. =D 350:- och den var min.. Taget.. Mitt amerikanska nummer är +1 646-463-3583.. Det ni.. Kommer ha mitt svenska igång också men..

Resan gick bra annars.. Flyget gick som det skulle och vi kom fram med tunnelbanor och grejer dit vi skulle.. Har mest bara strosat och ätit idag efter att vi kom fram.. Rätt behagligt.. Blir kanske en liten powernap nu innan vi ska iväg.. Jag menar, klockan hemma är ju 03.17 nu, och jag gick upp 05.15 imorse... Sov lite på planet i och för sig, men det var väl ingen kvalitetssömn direkt.. =) Jaja, sova kan man göra när man är död.. Eller nåt..! Nu ska vi se New York! =D

New York!!

Idag gäller det!! Om dryga timmen går flygbussen, och sen är det bara att tuta och köra! I lovet it! Idag känns packningen som en baggis också.. Det som kommer med kommer med, allt annat klarar jag mig utan...! Så det så.. =D Pass, pengar och piljetter är det viktigaste.. Har jag det klarar jag mig... Yeeeeeah!! Nu måste jag göra mig redo.. New York here we come!

Hur ska det gå?

Jag brukar vara ganska bra på att packa... Men tydligen inte den här gången.. Herreguuuud säger jag bara! Hur i hela friden ska jag få plats med allt? Jag kommer garanterat ha alldeles för mycket grejer med mig.. Fan det är sjukt..



Jag menar, ser det här lovande ut eller?? Nej inte direkt... Skit också...! Måste kanske ta ur lite grejer ändå.. Kanske inte behöver två jackor med mig till exempel... Kanske inte behöver fyrtioelva kilo kläder med mig... Herreguuud! Nej, nu ska jag packa ur lite skit tror jag bestämt.. hahaa...

Rolig kväll igår =)

Värst vad dålig jag hade varit på att uppdatera nu då.. Men men... Jobbade hela dagen igår, och sen kom min älskade Limpa! =) Vi handlade mat, och gick hem och gjorde tacos.. Sen snyggade vi till oss, tog ett glas vin, och sen var kalaset ett faktum =P Karin kom och joinade lite senare, och sen kom även Calle förbi en sväng.. Vi spelade spel och hade skoooj.. Var riktigt kul igår =)









Så här snygga var vi allihopa igår.. =) Var en trevlig kväll med vännerna, för nu ser jag ju inte dom på länge... För jag åker till Usa snaaaaart!!!! Om sisådär en 14 timmar närmare bestämt!! Jag älskart! Nu måste jag fixa och dona, måste göra klart nu för tusan.. Köpa bussbiljett och packa klart och komma ihåg allt och ringa Elin och duscha och måla naglarna och den enda med det fjärde typ... Tjing!

Sommarlovs-middag

Har haft en supermysig kväll.. Suttit nere på Real och ätit god mat och snackat en massa skit och skrattat en massa =)



Jag käkade en supergod gravad lax med potatissallad... Somrigt och mycket smaskigt.. =)



Drack en smaskig fördrink innan det.. Var riktigt god faktiskt.. Glittrar fint i solljuset också.. Var en superfin kväll att sitta ute och käka på.. Blev lite kyligt senare, men det gjorde inget.. =)



Fina Madde och Malin i solljuset =)



Och så fina Sanna =) Som för övrigt hade låst fast sin cykel i samma lås som hennes pojkväns cykel, med ett lås som hon inte hade nyckeln till.. Så det blev till att gå ner till hamnen istället... =P Jaja, man kan inet alltid lyckas.. Tur att det inte är så långt till hamnen.. =)

Nej, nu måste jag sova.. Imorgon är det jobb som gäller, sen kommer min älskade Limpa hit.. Yeey!

Hur ska det gå?

Var precis upp och hämtade mina resväskor från förrådet... Tänkte packa i den lilla på vägen dit, och stoppa den lilla i den stora, så att jag har två resväskor som jag kan fylla på vägen hem.. En superb idé från min sida.. =) Dock gick det väldigt fort att fylla den lilla väskan.. Det är så jäkla svårt att välja ut vad man ska ta med sig och inte.. Man vill ju ha med sig allt typ, fast samtidigt så kommer man ju köpa nya grejer när man är där, så man behöver ju liksom inte packa med sig kläder för två veckor, även om det känns så... Vilken i-lands problem.. Skit samam vilken typ av problem det är, det är ett problem! Kommer nog ta ett tag att få ordning på det hela, men det ska nog gå.. =P

Har legat i Rudbecksparken ett tag idag.. Var på gymmet först på morgonen, och sen blev det lite solning.. Dock kom det en del moln, så det blev bara några timmars solning idag.. Alltid nåt =) Sen var det bara att bege sig ner på stan igen.. Kom på att ungarna antagligen redan har dom böckerna jag köpte, så jag fick lämna tillbaka dom och köpa andra grejer.. Och så växlade jag pengar och var till systemet.. Blir nog en kalaskväll imorgon om allt går som planerat.. =D



En sån här fin liten grej fick jag för att jag så snällt visade leg på systemet.. =) Var typ minttabletter fast med fruktsmak i.. Rätt äckliga faktiskt, men det är ju tanken som räknas.. =)

Nu måste jag snart ta och hoppa in i duschen, för ikväll ska jag iväg och käka middag med några bruttor.. Vi ska fira in sommarlovet.. =D Jag har ju haft sommarlov sen i onsdags, men idag får dom andra också sommarlov.. =) Vi ska käka på Restaurang Real nere i hamnen.. Hoppas solen fortsätter att skina, då kommer det bli en supermysig kväll =)


God morgon!

Gud vad man sover skönt när man vet att man inte måste upp och göra nåt viktigt dagen efter.. Man kan sova så länge man vill och kan ligga kvar i sängen hur länge man vill.. Asskönt! =D Vaknade typ 20 över åtta ändå, men det var rätt skönt.. Har precis käkat lite frukost nu, och ska bege mig till gymmet nu... Är sol ute, så egentligen vill jag bara ut i parken, men jag måste till gymmet först, och sen får jag lägga mig i parken.. =) Alltså borde jag gå nu, nu nu nu, så jag får så många timmar som möjligt i parken sen.. Jag älskar solen =D

Soldyrkan!

Gick bra på jobbet igår.. Var massa mer än jag trodde dock, men det gick bra.. Jag överlevde.. =P Ställde klockan på nio imorse så jag skulle komma ut i solen i tid.. =P Var sjukt trött när klockan ringde, men solen sken och det var klarblå himmel, så det var inte så jobbigt att gå upp ändå.. Har hängt i Rudbecksparken med Jossan, Marina, Jojo och Karin idag.. Myyyspys =) Kom lite moln senare under dagen, men det var rätt skönt faktiskt, och att det är molnigt nu gör absolut ingenting, för jag borde städa.. Hmm.. Borde gå till gymmet först dock, men det vet jag faktiskt inte om jag orkar idag..... Ibland får man vara slö.. Har varit nere på stan en sväng med Karin nyss.. Glömde att köpa lite tråkiga saker igår, så jag var tvungen att fixa det idag.. Blää.. Men nu är nog alla tråkiga utgifter klara.. Måste växla pengar imorgon också, det får jag absolut inte glömma!!





Köpte varsin bok åt mina kära barn på stan idag också.. Tyckte att dom skulle ha nåt när  jag kommer på besök, och Pippi och Bröderna Lejonhjärta är väl riktigt svenskt det.. =)

På tal om typiskt svenskt, vad är typiskt svenskt?? Jag och Elin tänkte att vi skulle köpa nåt typiskt svenskt och ta med till grabben vi ska couchsurfa hos i New York.. Skulle vara kul att ta med sig nåt härifrån som tack för att vi får bo där.. Hjälp mig!! =D

Snart jobb..

Alltså jag är helt glad fortfarande.. Vilken superdag! =D Solen bara skiner och skiner, och faktumet att det är sommarlov börjar sakna sjunka in =) Har tagit årets första tur på inlines också, skitkul! Fick sällskap av MAlin på cykel.. VI tog oss ut mot Björnön, men kom inte så långt.. Vi kom till Hässlö, sen vände vi.. =P Vi tog oss dit på småvägar längs med vattnet, så vi var ute på ett litet äventyr.. Supermysigt! Det enda tråkiga med den här dagen var väl turen till apoteket, som slutade på en nota på dryga 500:-... Astråkigt... Efter den tråkiga utgiften var jag tvungen att göra nåt roligt, så jag tyckte jag var värd ett nytt nagellack.. =)

 

Färgen gör sig inte riktigt rätt på bild, men det är fint i alla fall, och det pryder både mina tånaglar och mina fingernaglar nu.. Somrigt =)

Ska bli superfint väder både imorgon och på fredag också, tjohoo! Vet inte hur jag ska klara det dock.. Jag behöver tvätta, jag behöver städa, jag behöver slänga massa skräp, jag behöver packa... Herregud säger jag bara! Glömde btw att gå till Classe och köpa elgrejer till resan också.. Sämst! Då måste jag ju ner på stan imorogn eller på fredag också.. Blää... Måste gå och boka tvättid innan jag går till jobbet idag, annars blir det inte av.. Nu ska jag dega framför tv:n dock, och ladda för jobb... Och kanske skriva en liten packlista inför resan också, känns som en bra idé...!


SOMMARLOV!!!

Vilken underbar dag det här har varit!! Gick till skolan imorse, skrev klart sista uppgiften på typ en timme, och sen var det bara att lämna in.. SOmmarlovet var ett faktum! =D Klagar inte på vädret den här dagen har bjudit på heller.. My gooood vilken underbar dag! Jag, Marina, Jossan och Jojo har legat i Rudbecksparken i timmar och bara njutit! Njutit av solen, och av att inte ha nåt annat som måste göras.. Inget dåligt samvete =D Jag är i ett lyckorus!! Dricker en smutti nu för att få lite energi, och seeeen ska jag ut och premiäråka inlines.. Blir nog bara en sväng fram och tillbaka till Hälla eller nåt sånt.. Tänkte åka till ÖB och köpa tvättmedel, men jag orkar inte släpa med mig det hem sen... =P

Jag älskar solen!!!!!!!

Vilken dröm!

Vaknade helt irriterad och sur inatt.. Nån hade snott min Peak-vinterjacka!! Jag var så jäklans arg så det var jobbigt att somna om.. Helt puckad dröm.. Drömde att jag var på nån fest med norrmän och danskar, och på nåt vis var det nån som hade snott min jacka.. Dock fanns innehållet i mina fickor kvar i en av norrmännens jackor, men min jacka var spårlöst försvunnen.. Vet inte om jag fick tillbaka den till slut, för osm tur var fortsatte inte samma dröm efter att jag somnat om... =)

Nu ska jag göra mig redo för att pallra mig till skolan en sväng.. Känns helt sjukt att jag kommer ha sommarlov om några timmar.. Så jäkla skönt!! Jag hoppas innerligt att solen och den blåa himlen håller i sig, för när v i lämnat in arbetet är det raka vägen till parken som gäller! Här ska solas och fetdegas =D Inga moln, snälla snälla snäääääälla, inga moln!!

Jag gav efter..

Ja jag kunde inte stå emot.. Var tvungen att gå till Ica och handla glass... Fick inte tid att äta nån glass däremot.. På vägen hem höll jag på att bli överkörd av Petra och Jojo.. Hemska upplevelse.. =D Den resulterade dock i en kväll på Djäkneberget med.....



...kubb.... och....



...kubb!!! =D

Var en mycket trevlig kväll med trevligt sällskap.. Dock var det inte ett jättebra val att ta mina birkenstock på mig.. Mina fötter var sådär lagom varma på slutet, men det är smällar man får ta.. Får se hur många myggbett jag har imorgon också.. =) Första kubb-omgången gick utmärkt bra! Körde tjejerna mot killarna, och vad mer kan jag säga än att brudarna visade var skåpet skulle stå! Vann en paradseger, då grabbaran inte fick ner en enda kubb under hela omgången, mohahaha! (sen att det blev det precis tvärt om omgången efter är inget som behöver kommenteras)

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag till skolan igen.. Sista dagen för den här terminen, yeeeeeah! Måste komma ihåg att skriva ut mina flygbiljetter också, för sen blir det svårt att få tag i en skrivare innan resan... =P

God natt!


Ge mig glass!

Blev ingen sväng på stan idag.. Gick och tränade istället.. Skjuter upp stads-besöket ännu lite till.. Lockar liksom inet så mycket att spendera en massa pengar på apoteket.. Konstigt.. Var välbehövligt att gå till gymmet i alla fall, så jag fick ju nåt vettigt gjort i alla fall.. Har nyss intagit en smarrig middag, och nu har jag paltkoma.. Har dock extrema glass-cravings! Vet inte vad jag ska göra åt det här? Orkar jag gå till Ica? Ska jag ringa och hota någon för att få en glassleverans? Ska jag försöka koppla bort begäret? Det sistnämnda är tyvärr svårt.. Har försökt göra det den senaste timmen typ, utan resultat.. Skit också...



Jag vill ha en glass från Coldstone!! Jag ska äta massor av såna under semestern i Usa.. Ska vräka i mig Coldstone-glass och Taco Bell-mat.. Bara för att det är så fruktansvärt gott, och för att det inte finns i Sverige.. Sen ska jag typ hem och gå på diet och bada i vassen resten av sommaren.. Men det är det värt!

Ännu ett steg i sommarlovsriktning..

Började dagen med morgonpromenad.. Var soligt och varmt imorse, så det var riktigt mysigt faktiskt..=P Sen har det varit plugg med Marina tills nu.. Vi har fixat till vår b-uppsats, så nu är den klar och har lämnats in!! Känns lite läskigt faktiskt.. Vi har jobbat så jäklans länga med den, så det känns konstigt att ha lämnat in den nu.. Konstigt med sjukt skönt! =D Slipade lite på metodarbetet sen efter lunch.. Det ska göras klart imorgon och lämnas in, och sen har jag sommarlov på riktigt! Känns sjukt.. En dag till, och sen har jag gjort halva min utbildning... Tiden flyger iväg! =)

Har precis käkat lite mellanmål nu och ska bege mig ner på stan en sväng.. Ska köpa astråkiga men nödvändiga saker.. Måste köpa massa grejer på apoteket, vilket är lagom kul.. Dyrt och tråkigt.. Tjohooo!

RSS 2.0