God kväll!

Haft ännu en bra dag på jobbet.. Har kommit dit typ först både igår och idag, och det är faktiskt rätt skönt.. Då kan man liksom komma igång i lugn och ro.. Fixa lite te och få lite ordning på saker och ting inför dagen.. Yeah! Idag har det klippts CV:n och letats kandidater och svarats på frågor och massa annat trevligt.. Blev även sjukt lyxigt eftermiddagsfika idag.. Melissa tyckte dom hade alldeles för mycket äpplen hemma så hon hade svängt ihop två äppelpajer som hon så snällt bjöd på idag.. Mäkta populärt! =) Avslutade dagen med att åka till SU för att sätta upp en massa annonser där.. Komsi komsi alla studenter! =P



Så här fint har jag det vid mitt skrivbord, haha.. =) Eller ja, det är faktiskt rätt tråkigt nu.. Jag vill ha dit bilder på mina små älskade grabbar Huggan och Erik.. Får flörta lite med sis =P

Tog en sväng ner till Åhléns efter jobbet också för att leta väska.. Hade fått 20% på Åhléns, så jag tänkte att det var ett bra tillfälle att byta ut min nuvarande halvtrasiga väska mot nåt bättre.. Hittade en jäääättefin! Och en lite mindre väska som också kan vara bra att ha.. Och med rabatten blev det liksom två till priset av en.. Bra skit! Dom kommer det bilder på senare.. Orkar inte nu.. =)



Nu har jag nyss varit ute och gått.. Kom på att jag fortfarande hade nycklarna till Lindhagen sen jag stängde där i söndags, så jag promenerade dit och lämnade dom.. Snackade ltie skit med brollan på vägen.. Nu blir det nog dock till att diska lite, och sen är det sängen som gäller.. Ska försöka pallra mig iväg till gymet imorgon innan jobbet också.. I gotta! =) Men nu, disk, lite Idol, en dusch.. Sen säääängen!

Let's do this!

Ja då var ännu en dag på jobbet slut.. Vissa problem med datorn och program idag med, men det börjar nog lösa sig nu tror jag bestämt.. =) Är minst lika mosig i huvudet idag som jag var igår, vilket gör hela plugg-processen ännu mer intressant.. Men jag har inget val.. Nope! Bara ta den berömda tjuren i hornen och sånt skit och göra så gott det går.. Känns ju typ som att jag borde vara klar med den ena uppgiften den här veckan.. Kan bli vissa problem med det, men man kan ju ha en ungefärlig plan i alla fall..

Precis tryckt i mig lite mat och ska nu ta och förflytta mig till köket för att försöka göra nåt kreativt.. Pluggtid fram till 20, så är det dusch och lite Idol som gäller.. Måste ha nåt att belöna mig med när jag har pluggat lite.. =P Och när dom här två uppgifterna är inlämnade så tror jag bestämt att jag ska belöna mig med ett par skor! Så det så! =)

God morgon

Kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig vid att gå upp klockan 6 på morgonen.. Okej att jag är morgonpigg och så, men att gå upp klockan 6 är faktiskt lite tidigt även för mig.. Dock glad för att jag inte behöver gå upp ännu tidigare.. Så jaa, nu klagade jag kanske liiiite, meeeen egentligen så klagar jag inte.. =P

Insåg precis att jag är helt superblöt på magen... Jag har diskat! Alltså jag förstår inte hur det går till när jag diskar.. Jag skulle typ behöva regnkläder på mig när jag diskar, för jag lyckas alltid stänka nåt så helt vansinnigt... Opps! Jaja, det kanske torkar på väg till jobbet, haha..

Men nu måste jag ta och pallra mig iväg.. Håller tummarna för att jag har internetuppkoppling idag så att jag kan vara lite mer aktiv idag.. =) Tjingeling!

Måndag

Jag är lite trött i huvudet skulle jag kunna erkänna.. Har varit en bra dag på jobbet, men mycket nytt och full fokusering, och då blir man liksom lite trött.. =) Har skrivit min första annons idag.. Måste nästan gå in på ams.se och läsa den, hahaa.. =P Dock har vi inte kunnat komma igång ordentligt, eftersom våra datorer tog tid på sig.. Vi fick dom vid 15-mötet i eftermiddags.. Toppen! Dock hade dom inte fixat med internetanslutningen på min än, så jag kunde inte göra så mycket ändå.. Men men, imorgon kanske saker och ting är igång på riktigt =)

Precis slängt i mig lite mat nu.. Var dödshungrig när jag kom hem! Tänkte att jag skulle ha gått ner på stan efter jobbet idag på jakt efter en ny väska, men jag var alldeles för hungrig för att göra nåt annat än att åka raka vägen hem och fylla på i magen.. Får ta med mig nåt bra mellanmål imorgon så kanske jag orkar gå ner på stan en sväng imorgon istället.. Dock får jag inte slappa ihop alltför mycket nu, för jag måste sätta mig och plugga lite ikväll.. I gooootta! Måste hitta energi till det nånstans djupt där inne..! Måste dock äta lite till först, snart.. Måste lära mig att inte äta så jäklans fort.. Får ju bara ont i magen då, så det är liksom helt värdo..

På nåt konstigt vis är jag ändå full av energi, trots att jag är så himlans trött..  =)


Jobbelijobb

Hann med sådär lagom mycket plugg idag.. =( Meeen, däremot så hann jag ju med att tvätta och städa och laga mat, och det är inte fy skam det heller.. Jäklans skönt att få det gjort! Och nu har jag matlåda till dom första dagarna i veckan.. För nu behövs det ju 5 matlådor i veckan helt plötsligt, mohaha.. =) Hoppade upp på cykeln och trampade iväg till Lindhagen sen för lite jobb.. Var väldans lugnt där idag, men tiden gick rätt fort ändå måste jag säga..

Nyss kommit hem nu.. Hunnit få i mig lite mat, så nu känns livet rätt bra för en stund.. =) Ser fram emot morgondagen också.. Känns fortfarande konstigt att ha ett jobb.. Ett riktigt jobb =) Ska bli väldans intressant att se vad första veckan har att bjuda på..

Nu ska jag slappa lite framför tv:n ett tag, men sen blir det nog tidigt i säng så man är laddad till tänderna imorgon sen.. Gaah, fotografering på jobbet imorgon också jue kom jag på.. Känns som värsta skolfoto-grejen, haha.. Jag avskyr det! Men det ska väl kanske lösa sig.. =P

Söndag

Så himlans skönt att jag slapp börja 10 idag.. Hade en heeel del tvätt måste jag säga.. Håller på för fullt och jobbar med tvätten... Måste verkligen städa lite här hemma sen också.. Dammsuga och plocka undan lite.. Blir galen när det är stökigt hemma.. Avskyr det..

Satt hemma igår och degade.. Kollade på Fångarna på fortet och soffhängde typ.. Sen fick jag nån energi från nånstans ifrån och bestämde mig för att åka ner på sta nen sväng och möta upp Linn och några av hennes kompisar.. Det var ett bra val.. Bara gå ut och umgås ett tag ger mycket energi tillbaka faktiskt.. Blev en lugn kväll, men en bra kväll =) Vi var på Och Himlen Därtill, och det är så himlans fint där uppe.. Galet =)

Men men, nu ska jag fortsätta med mitt tvättande här, så jag kan städa lite sen också.. Sen måste det duschas, och sen måste det pluggas lite.. Hej och hå, kämpa på!

Loppis i solen

Har varit så himlans fint väder idag! Perfekt dag för lite loppis och umgänge med Limps.. Hon kom och hämtade mig och allt mitt skit imorse och så begav vi oss ut till Täby Galoppbana där dom har bakluckeloppis på helgerna.. Det är egentligen mellan 12 och 16, men om man skulle sälja skulle man vara där vid 11.. Vi var där typ tjugo i elva, och det var redan då helt galet mycket bilar OCH helt galet mycket folk.. Vi han knappt parkera bilen innan folk började rota i grejerna.. Helt galet..! Jag blev av med mycket skit måste jag säga.. Prima! Insåg dock att jag har sjukt mycket mer grejer hemma som jag kan rensa ur och ta med nästa gång..



Man ser inte folkmängden här, men det var sjuuuukt mycket folk.. Galet! Men det var som sagt jättefint väder idag så vi har haft det rätt bra.. Suttit i bakluckan och njutit av solen och snackat skit.. Och sålt lite skit nu och då också.. Priiima! =)

När vi gav upp på loppisen tog vi en sväng till Stadium Outlet i Arninge.. Blev ett par löparskor där faktiskt, ett par Gore-tex, så nu har jag verkligen inget att skylla på när det gäller att fortsätta springa hela vintern, haha.. 400 spänn istället för 1200, det är vad jag kallar ett bra köp.. =)

Höll på att hungra ihjäl när jag kom hem, så nu har jag slängt i mig lite grekisk sallad och kycklingfilé.. Mätt och belåten i magen.. =)

Blir nog en slappkväll nu känner jag.. Blivit av med några timmar på mitt pass på Friskis imorgon, så jag borde se till att vara pigg imorgon så jag kan använda dom timmarna till att plugga istället.. Yeah!

Första dagen

Jag har överlevt första dagen på mitt nya jobb.. =D Det känns superbra än så länge.. =) Hade lite svårt att sova natten till igår dock.. Men det är som det brukar vara dagen innan jag börjar ett nytt jobb.. Jag fick för mig att jag hade ställt klockan fel, och så fick jag panik när jag fick för mig att jag inte visste om chefen hade sagt att vi skulle ses 8 eller 9 (fast jag inners inne mycket väl visste att hon sagt 9). Hade panik fram till typ 10 över 8 och ingen hade ringt, för då insåg jag att det nog var 9 trots allt.. =P Möttes på jobbet av glada miner och ett iordningställt skrivbord med en stor välkommen-skylt =) Alla var supertrevliga och jag hälsade på en massa folk som jag idag såklart inte alls kommer ihåg vad dom hette, hahaa.. =P Men det löser sig.. I ett av mötesrummen finns det fotografier och namn på alla anställda, så jag får väl stå där och plugga lite när jag har tid över =P

Annars var det vlä mest praktiska saker igår.. Nycklar och koder och rutiner typ.. Gick igenom mycket om företagets idé och arbetssätt och så, och fick lite introduktion till vad vi kommer göra sen.. Våra datorer (vi är jag och Nina, en till tjej som började igår) hade inte kommit än, så vi fick hänga över axeln på våra "faddrar".. Men på måndag, då jäklar.. =P

Var företagsmys på kvällen sen.. En gång i månaden så har dom fredagshäng.. väldans skönt att få chans att hänga med alla under lite mer avslappnade former.. Alla är så trevliga så och det blev mycket skratt igår.. När folk började droppa av begav jag mig till Hard Rock, där Linn och Linn och massa andra hängde..



Var sjukt trött efter dagen dock, och dom andra var inte kvar så länge, så det blev en relativt tidig hemgång ändå.. Lite småtrött idag med måste erkännas, men det känns ändå helt okej.. =) Ska iväg på loppis med Linn nu snart.. Försöka bli av med lite skit i förrådet.. Braaa skit! Dock skulle jag nog ha behövt rensa lite mer, men jag har inte hunnit.. Har massor av skit och skor och kläder och grejer som jag inte har nån användning för.. Men men.. Får väl stå på loppis fler gånger om det går bra idag.. =)

Nu ska jag sätta igång dock.. Solen skiner idag, men det är kallt, så man lär ju klä på sig en del!

Wörk!

Jobbet gick prima idag.. Var på City några timmar först, och sen avslutade jag på Gärdet.. Fick ett litet tips av Victor om att Slagsmålsklubben skulle spela på Grönan ikväll.. Blev sjuuuukt sugen på att åka dit! Kändes som att det skulle ha varit ett ypperligt tillfälle att få göra av med lite nervositet inför imorgon.. Meeen, när jag slutade jobba så tog förnuftet över.. Skit också.. Insåg att jag nog borde stanna hemma och ladda inför imorgon, speciellt med tanke på den fjompiga mini-förkylningen som intagit mig.. Så ja, nu sitter jag här hemma i soffan och glor på tv, medan Slagsmålsklubben spelar byxorna av folk på Grönan.. Tjohej!





Jag är sjukt nervös inför imorgon btw! Eller nervös.. Jag är mer förväntansfull.. Jag har fått nytt jobb!!! =D Dom flesta vet ju deeet, men inte alla.. =) Var tvungen att prata med chefen på Ica först innan jag vågade avslöja nåt helt och hållet, men yeeeeah! Från och med imorgon är det mån-fre 8-17 som gäller för fröken Blomquist! Har ni hört nåt så galet? Haha, awesome!!

Nu ska jag ta hand om min nervositet inför imorgon och ringa till min mor tror jag =)

Plugg.. Typ..

Sitter och väntar på att föreläsningen ska dra igång.. Skulle börjat 10, men det är nåt tjall på tekniken, så den har inte kommit igång än.. Seeeeegt... Men nu snart så...

Började morgonen med en promenad.. Hade tänkt gå ut och springa, men det är fortfarande nån typ av förkylsningsskit som sitter i min näsa och hals, så det fick bara bli en prommis istället.. Men det är inte fy skam det heller.. Sjukt tråkigt väder imorse dock, grått och regnigt och blåsigt.. Men ändå rätt uppfriskande med en promenad... Blev mysfrukost framför nyhetsmorgon sen =)



Nypromenerad, nyduschad, ikväll supermysigaste OnePiecen och med en kopp te i handen.. Härliga morgon! =) Nu är dock min härliga morgon utbytt mot tråkplugg... Mööh..



Så här kul har jag det nu... Bättre finns.. Kul att jag sitter här med två datorer också, men ändå vill köpa en ny.. Ingen av dom här är tiptop längre direkt.. Jag vill ha en ny braaa dator..! Dock har jag börjat fundera lite på att köpa en Mac.. Vettetusan vad det blir till slut.. Har alltid varit väldigt avig mot mac, men min iPhone har fått mig att ändra mig lite på den fronten tror jag.. Jaja, är ju inte så att jag har så mycket dineros över för tillfället, så jag hinner fundera på det där köpet ett tag till kan man säga..

Men för tusan, nu får föreläsningen sätta igång.. Jag orkar inte sitta här längre än nödvändigt.. Hej och hå, kämpa på!

Regntråk..

Sjukt tråkigt väder idag mina vänner.. Grått och regnigt och superhöstigt.. Blä! Gick upp relativt tidigt imorse.. Insåg att det är dags att börja komma igång på mornarna nu, för från och med fredag blir det ju andra bullar med mina morgonrutiner... =) Känner mig själv så pass väl att jag vet att om jag över huvud taget kommer igång med plugget idag så komme jag i alla fall inte komma igång före 10, så jag kunde lika gärna åka till gymet imorse.. Blev en sväng till Lindhagen för lite axlar och triceps.. Mina ben börjar så smått komma tillbaka från dom döda också, så jag går faktiskt relativt normalt nu.. Yey! =)

Nyss kommit hem nu, suttit och snackat lite skit och smidit lite planer med Petra ett tag, men nu finns egentligen ingen återvändo.. Funderar dock på att duscha och hoppa i min beloved OnePiece innan jag sätter igång med plugget.. Antingen så kommer det ge en myskänsla som kan ge lite pluggmotivation, eller så kommer det enbart ge en myskänsla á la ligga-i-soffan-under-en-filt-och-kolla-på-tv-hela-dagen känsla.. Det återstår att se..

Jobb blir det ikväll i alla fall.. 16-21 är det som står på schemat.. Så ja, det kan lika bra regna idag för jag kommer inte ha tid att hänga ute ändåååå...!

Bridesmaids

Ja herregud.. Nu förstår jag vad Linn menade.. Trodde den skulle vara bra mycket roligare.. Men men.. Rolig var den ju, de kan jag inte säga nåt om.. Men så rolig som jag trodde var den inte.. Den var sådääär om jag ska vara ärlig... Men några skratt bjöd den på =P



Här är mina nya pjux btw.. Dom är dock snyggare i verkligheten än på den här bilden, men jag orkade inte ta nån ny bild.. Måste dock prova dom till jeans och så för att se att dom inte är för höga i skaftet.. Har inte orkat det idag dock..

Ska ta och bege mig mot sängen nu tror jag bestämt.. Är trötter, och jag måste ju ha energi till plugget imorgon.. Så det så! =)

God natt gott folk!

Tisdag

Kom igång liiiite med plugget idag.. Kollade i alla fall på gårdagens föreläsning, och började fundera på hur jag ska lägga upp den första obligatoriska inlämningsuppgiften.. Är fortfarande lite förvirrad, men jag ska nog kunna få till nåt.. Har dock en känsla av att examinatorn är rätt hård, så lite orolig är jag allt.. Men det ska väl lösa sig, även om det inte går på första försöket... =P

Självklart har jag inte fått tag på den person jag verkligen behövde prata med idag.. Ringt och ringt, men inte fått nåt svar... Galen! Men jag får försöka imorgon också.. Vill inte go official helt och hållet med mina planer innan jag har fått tag i den här personen... Dom flesta vet ändå vad som är på gång, men ändååå =)

Nu får jag snart besök av Chabo i alla fall.. Vi ska glo på tjejfilm ikväll, hahaa..



Blir en bra uppladdning inför plugget imorgon.. Jag jobbar redan nu på att mentalt förbereda mig på att plugga imorgon.. I gotta! Måste börja på caset för tusan.. Två case ska in senast typ 3/10 eller när det nu var.. 9/10 kanske det var.. Jaja, inte så noga.. Men in ska dom i alla fall.. Förr eller senare..

Jag är en dålig..

...student..! Extremt dålig! Jag skulle nästan kunna sträcka mig så långt som till att säga att jag suger som student just nu.. Man skulle ju kunna tycka att eftersom jag är så medveten om det så skulle jag ju kunna ändra på det och bli en lite bättre student kanske, men det gååååår inte! Nånting i min kropp och knopp vänder mig emot böckerna och får mig att vägra att plugga... Jag dör! Var till Solna Centrum nu i förmiddags.. Växlade tillbaka lite pengar (till en sjukt dålig växlingskurs, men men), och införskaffade mig ett par nya skor till på fredag.. Inte för att jag direkt har ekonomi för att köpa nya skor nu, men på fredag måste jag vara fiiiin =) September har varit en sjukt dyr månad, men vissa månader är väl så.. Nästa kommer bli bättre.. Men ja, på väg hem från Solna C så hade jag bestämt mig för att jag bara skulle hem och käka lite lunch, och sen ta tag i plugget.. Ja, nu har jag ätit lunch kan jag meddela.. Och nu är det Ellen DeGeneres på tv.. Kommer jag plugga nu? Skulle inte tro det..

Jag. Är. Sämst.

Men jag ger mig själv några minuter till av sämsthet, och sen ska jag banne mig plugga! Jag måste jue!


Överlevde dagen

Min klantighet fortsatte inte under resten av dagen.. Jag överlevde jobbdagen utan att slå ihjäl mig.. Bra skit! Är en heeel del trött nu måste jag säga.. Precis käkat lite äppelpaj och roar mig nu med Ensam mamma söker.. Imorgon är jag ledig.. Eller ja, jag borde inte kalla det ledig.. Jag borde verkligen ta tag i plugget, speciellt med tanke på vad som är på gång nu här framöver.. Men det är så sjukt svårt att motivera sig.. Jag VILL inte plugga.. Jag vill vara klar... Nu nu nyss! Men jag måste ta tag i det lite imorgon i alla fall.. Åtminstone göra ett försök.. Måste till Solna C och växla tillbaka lite dineros från semestern också.. Sen får vi se om det blir till att träffa Emelie imorgon kväll.. Vore festligt värre, för det var typ hundra år sen vi sågs sist.. Och blir det inte så så blir det nog häng med Chabo i alla fall.. Den dåren har ju flyttat till Sthlm utan att säga nåt, inte okej, haha =)

Men nu ska jag engagera mig i Ensam mamma söker nu, och sen blir det nog tidigt sänggående tror jag bestämt.. Sova igen lite från i fredags natt, haha..

Klantskalle!

That's me den här morgonen.. Skit också.. Började morgonen med att slå knät i soffbordet så jag fick värsta rivsåret.. Sen skulle jag diska och snygga till i köket, och då lyckas jag på nåt jäklans vänster slå tummen ner i kanten på ett glas, så jag lyckas bryta nageln jättelångt ner så jag börjar blöda och skit.. Så nu blir det plåster lååång tid framöver.. Tar ju sån jäkla tid innan nageln växer ut och blir hel igen.. Bra start på dagen!!



Hoppas dagen inte fortsätter lika klantigt som den börjat.. Börjar faktiskt känna lite lite förbättring i benen också.. Har ju haft sån störd träningsvärk dom senaste dagarna så jag knappt kunnat gå.. Har fortfarande fruktansvärd träningsvärk, men det känns ändå som att den är på väg att släppa lite.. Braaa..! =)

Aja, nu ska det laddas för jobb.. Lika bra att jobba en sån här dag, sjukt grått och regnigt ute idag.. Blä!

Toppenhelg!

Har varit en riktigt bra helg måste jag säga! En glad och mysig helg i glada vänners lag =P Gårdagen blev inte så avancerad kan jag säga.. Skjutsade ju iväg Linn och Micke där på eftermiddagen.. Sen hängde jag och Karin i soffan framför tv:n precis heeeeela kvällen, hahaa.. Vid typ 22 slocknade vi båda två.. Sociala! Var upp och hämtade Limps och Micke mitt i natten sen också.. Tog med mig Karin som nattligt sällskap.. =) Var dock inte så trött med tanke på att jag vid den tiden redan hade sovit fler timmar än vad jag sov på hela natten innan, hahaa.. =) Började den här dagen på samma sätt som gårdagskvällen.. Jag och Karin har legat i soffan hela förmiddagen och bara degat, hahaa... Asskönt! Sen var det dock dags för mig att åka till jobbet, vilket var mindre skönt.. Men det har gått bra ändå.. Nemas problemas.. =)

Nu blir det ännu lite mer deg framför tv:n innan jag slocknar.. Blir ingen sen kväll här inte, sömn är bra skit! Imorgon är det jobb på schemat igen.. 11-19 är det som gäller imorgon.. Hej och hå!

Lite lite bakis..

Ja det är jag allt idag.. Meeen det är det  värt, för gårdagskvällen var riktigt festlig =) Dagen igår var i sin helhet väldans bra måste jag säga.. Började dagen med mötet med vd:n på Perido, vilket gick prima.. Sen tog jag en sväng till gymet (tränade ben, vilket jag får sota för idag).. Efter det mötte jag upp mina kära päron nere i Gamla stan.. Vi tog en prommis bort till Fotografiska museet och käkade lunch och kollade på balla utställningar =) En supermysig fredag med andra ord.. Sen kom Karin till mig lite senare.. Blev tacos och umgänge med henne.. Blev förmacka här hemma sen.. Karins kompis Victor kom hit med några kompisar och vi hade det festligt här ett tag innan det bar av ner till Kungsholmen och Lemon Bar.. Sjukt mycket folk där igår, men det var festligt värre!

Har extremt soffläge nu och ligger och glor på reprisen på alla Idol-auditions från i veckan.. Sjukt bra tajmat att köra alla repriser nu ska jag meddela, för jag orkar inte göra så mycket mer än att ligga här.. =) Ska agera privatchaufför åt Linn och Micke senare idag.. Dom ska på bröllop nånstans utanför stan, och jag har inget bättre för mig så jag passar på att ställa upp som chaffis ikväller =)



Nu ska jag nog dock trycka i mig lite mer tacos tror jag bestämt.. Det enda som saknas nu är en kall Pepsi max, men jag orkar banne mig inte gå till Hemköp, så jag får nöja mig med mjölk.. Det ska ju vara bra mot bakfyllan har jag hört =P


Om ändåååå

..man fick vara Ellen DeGeneres för en dag.. Typ nuu! Sitter och kollar på hennes show nu, och Paul Walker är där.. På riktigt, var finns alla såna hunkar i Sverige undrar jag? Eller ja, sprang inte på så många såna i Usa heller, så jag vette tusan var alla hunkarna gömmer sig.. Men Ellen får besök av många, så som sagt, om man ändå fick hänga lite med Ellen och hennes gäster =)

   

Men jag måste dock slita mig för ett tag.. Är lunchdags här.. =)

Torsdag

God morgon dååå.. Hade tänkt börja min dag med en löprunda, men insåg att det var lite dumt att utmana ödet kanske.. Var första natten nu sen semestern som jag sov hela natten utan att hosta, så jag insåg imorse att jag kanske inte borde gå ut för hårt direkt.. Blev en promenad istället, men det var skönt det med.. Solen skiner och det var riktigt uppfriskande ute =)

Har nu precis käkat lite frulle och sitter och umgås med nyhetsmorgon.. Slapp morgon med andra ord =) Har föreläsning vid 10, så jag sitter och laddar för det.. Sen ska det jobbas några timmar ikväll.. Jobbar bara 16-20, så det är rätt skönt faktiskt.. Lagom är bäst =)

Lång dag

Jag är trött.. Trött i fötterna.. Trött i huvudet.. Trött i kroppen.. Men det har varit en bra dag faktiiiskt.. Började ju dagen i Gamla stan med en arbetsintervju.. Var allt lite nervigt, men det kändes bra.. Hon som intervjuade mig var väldans trevlig så det kändes helt okej.. Ska tillbaka och träffa vd:n på fredag, så det är ju ett positivt resultat av dagens framförande.. =) Så det är till att vara lite nervös igen då på fredag, och försöka plocka fram den allra bästaste sidan av mig själv en gång till då.. =P Hinner ju ladda upp under morgondagen.. =) Sen mötet jag upp Linn på stan.. Gick till Serrano eller vad tusan stället heter och käkade lunch med en annan av Linns kompisar.. Efter det blev det jack-jakt.. Jag blir helt slut av att gå på stan kan jag meddela.. Haha.. Men det var mysigt att strosa runt idag.. Provade fyrtioelva olika jackor typ, och sen fick jag extrem beslutsångest.. Gjorde lite ärenden åt Linn då, och sen tog vi en glass och övervägde beslutet.. Sen blev det köp! Jag valde mellan tre olika jackor, och på NK hade dom alla tre, så jag gick dit och provade alla tre samtidigt.. Det här blev resultatet:



Måste prova den lite till imorgon och så, men jag är nästan helt säker på att det blir den här.. Den röda är ju himlans snygg måste jag säga, men jag lovar att jag skulle skita ner den på en gång typ, så det fick bli en svart istället.. =P

Sen var det ju personalmöte/utbildning på det sen.. Lite brandutbildning och övningar och grejer, och sen en massa info om kvalitetssäkring och grejer.. Var vääääldigt skönt att komma hem och landa i soffan måste jag säga.. Ska glo lite på Breaking News nu, om jag håller mig vaken ett tag till.. Imorgon är det plugg och jobb som gäller.. Vore ju festligt om jag lyckades klämma in lite träning nånstans där emellan också.. I need it!

God morgon

Regn regn och regn.. Sjukt tråkigt! Det regnar och blåser, vilket kommer göra det omöjligt att ha nån nytta av ett paraply.. Meeeen, jag vill inte bli helt blöt och jäklig i håret jue, så jag vet inte hur jag ska lösa det hela.. Får springa till tunnelbanan... =P Det löser sig.. Ska ju iväg på intervju nuuu.. Wish me luck!

Sen blire en sväng på stan.. Åker nog direkt till personalmötet sen tror jag bestämt... Känns onödigt att åka en massa fram och tillbaka.. Men vi får väl se hur länge jag står ut på stan, hahaa.. Är ju inte riktigt min grej det där med att springa runt på stan, men jag får ju sällskap av Linn ett tag i alla fall, så det ska nog gå bra =) Hoppas jag hittar en jacka också.. Wish me luck igen.. Behöver mycket "lycka till" idag känner jag..

Men nu måste jag gå.. Tjingeling!

Tröttis

Äntligen hemma! Gud det kändes som att det tog hundra år att komma hem idag.. Seeeegt.. Men men, det gick prima på jobbet idag.. Hoppas stängningen gick bra också.. Är alltid lika nervigt att stänga på ett nytt ställe.. Känns alltid som att man har glömt nåt, och jag kan aldrig riktigt slappna av förrän jag vet att dom har öppnat morgonen efter och fortfarande inte ringt.. =P

Blåser ju nåt helt vansinnigt ute också.. Heeelt galet! Tur att jag cyklade inne bland husen och grejer på väg hem från Solna Centrum nu ikväll, annars hade jag typ inte kommit hem.. Låter som att rutorna i fönsterna här hemma ska blåsa in typ.. Hoppas det har lugnat ner sig till imorgon.. Sjukt drygt att vara ute är det stormar..

Börjar ju morgondagen med en jobbintervju imorgon.. Är lite nervös faktiskt, men det hör kanske till.. Antingen så går det bra, eller så går det inte bra, men hur det än går så kommer jag i alla fall vara en erfarenhet rikare =) Blir en sväng på stan sen för att leta vinterjacka.. Jag behöver verkligen en ny vinterjacka! Även om det är ett tag kvar till vintern (förhoppningsvis) så är det lika bra att införskaffa en jacka nu medan det finns storlekar.. Avslutar dagen med personalmöte på jobbet sen också.. Fullplanerat imorgon med andra ord...

Jaja, nu ska jag kolla klart på det sista av Breaking News med Filip och Fredrik innan jag stupar i säng.. Är sjukt trött! God natt allihopa!

Wörk

Ja nu ska jag alldeles strax bege mig mot tunnelbanan och Friskis i Kista.. Jobbar 14-21.45 idag.. Prima grejer.. Blåser typ storm ute verkar det som, men så länge det inte regnar så tänker jag inte klaga.. Så det så.. Positiv attityd är det nya svarta... Eller nåt... =P

Har nästan pluggat lite idag.. Usch vad jag har svårt att fokusera på plugget.. Men men.. Har fått lite gjort i alla fall.. En vacker dag ska jag väl ta och fokusera lite på riktigt också och faktiskt läsa lite... Eventuellt.. Gaaah, jag vill bara vara klar nuuu! Eller nyss egentligen, men det är väl lite mycket begärt kanske..

Var ute och gick imorse också.. Kände att jag behövde väcka kroppen lite.. Har inte tränat på hundra år känns det som, och den där dryga astmahostan som jag drog på mig i Montan sitter fortfarande kvar lite, så jag får smygstarta lite.. Men en promenad satt fint det.. Faktiskt rätt uppfriskande imorse, trots att det var grått och trök i luften..

Meeen men, nu ska jag ta och bege mig.. Har bara jobbar i Kista en gång tidigare, så jag kan nog behöva gå igenom en del grejer om jag ska överleva stängningen där ikväll.. =P Tjingeling!

Tillbaka på Troccan!

Den här låten är efter semesterveckan i Montenegro för evigt förknippad med favvo-baren Trocadero! Jag och Elin dansade järnet till den här låten varje kväll vi var där.. Så jäklans bra, och så himla mycket Montenegro, haha! =)



Blev helt glad nu, torts det gråa och tråkiga vädret utanför fönstret.. Bara blunda, lyssna och vips så är jag tillbaka i värmen igen.. Lovely!

Spontanbesök

Blev inget jobb idag.. Det var rätt skönt faktiskt, för jag har haft en massa att fixa med hemma.. Tvättade ju imorse, och sen blev det uppackning och städning.. Prima grejer.. Lite plugg på det.. Kände mig så där lagom motiverad, men det gick bra.. Måste ta tag i andra kursen imorgon också.. Har inte gjort ett dugg där än så länge.. Hmm.. Men det löser sig.. Sen kom MallanBrallan på besök på eftermiddagen.. Så himlans mysigt! Blev äppelpaj och skitsnack ett tag där.. Perfekt eftermiddag =) Gick med henne till tåget i Sumpan sen, och hämtade hem min cykel samtidigt.. Sen var det bara att promenera till Maxi för att inhandla nödvändigheter till middag och överlevnad dom närmsta dagarna.. =)

Jag och Mallan snackade massor om jobb och grejer idag.. Var som att vi liksom pratade fram nåt bra där, för när hon åkt hem så ringde dom från Perido och ville boka in en jobbintervju.. =) Sökte det i somras och trodde att det liksom var kört eftersom det gått så lång tid nu, men tydligen är det inte helt kört än.. Ska dit på onsdag, så det ska bli spännande =)

Sitter och kollar på Ensam mamma söker nu, och det blir inte mycket mer än så som händer ikväll känner jag.. Slappkväll blir det.. Imorgon ska jag stänga på Friskis i Kista, så imorgon blir det jobbkväll.. Men det är prima det, dineros är bra skit..

Pluggis

Men jag är lite ofokuserad måste jag erkänna.. Har kollat på en av dom föreläsningarna jag missade förra veckan.. Sen blev jag så jäklans hungrig, så då var jag tvungen att äta lunch.. =) Så hittade jag Gäster med gester på ettan, och så blev jag fast framför tv:n.. Inte bra.. Måste göra en kort uppgift innan dagens föreläsning som sätter igång vid 14.. Borde även få undan tvätten, packa upp det sista, ställa undan resväskorna och dammsuga också.. Har jag tur får jag nämligen ett litet besök av MallanBrallan idag.. Vore mycket trevligt måste jag säga! Hon var här med jobbet, så jag kanske får ett litet besök innan hon beger sig mot Vässan igen.. Men då måste det ju vara fint här hemma jue...! =)

Måste även till Sumpan och hämta min cykel, och så borde jag handla mat.. Mycket nu.. =)

Men som vanligt vore det väl bra om jag satte igång då kanske.. Hej och hå, kämpa på! =)

Slängd in i verkligheten

Lite så känns det.. Det brukar dock kännas lite så när man kommer hem från semestern.. Man vänjer sig aldrig med det tror jag.. Det är väl enda baksidan med semester, hahaa.. Men men.. Var dödstrött när klockan ringde imrose.. Hade kunnat sova nån timme till känner jag, men icke! Tvättid bokad, och mängder med tvätt som behövde bli ren, så det var bara att pallra sig upp.. Har nu precis käkat frulle och sitter och glor på Vakna med the Voice nu emellan tvättarna..



Gör ju inget att börja dagen med att titta lite på den här karln liksom.. =)

När Vakna är slut måste jag ta tag i plugget känner jag.. Måste ta igen dom föreläsningarna jag missade förra veckan, och så måste jag ta reda på vad jag borde göra i den andra kursen.. Hmm.. Kanske borde ringa Friskis också och kolla om jag ska jobba idag eller inte.. Vore kanske bra att veta det, hahaa.. Meeen, allt löser sig.. Skittråkigt väder idag med, meeen jag skulle verkligen behöva handla mat och typ ta en promenad idag.. Har lite skithosta kvar från Montenegro, så nån löpning blir det nog inte.. Men en promenad är bra för själen.. =)

Vilket skitväder..

Har haft en mysig dag hemma med familjen.. Blir så himlans tomt att komma hem efter en veckas semester och efter att ha bott och umgåtts tillsammans med nån 24.7, så jag var tvungen att åka hem till familjen och umgås lite idag.. Det var ett bra val.. =)





Mina favoritpojkar får en alltid på bättre humör.. Det gillas =)

Fick skjuts med Eva och Göran hem från Enköping ikväll också, så jag fick träffa Limps en sväng.. Vi får ta dom tillfällena som ges.. Nu har ju Limps blivit ett hårt arbetande brutta =)

Jaja, nu ska jag fortsätta glo på Idol ett tag.. Blir nog tidigt sänggående idag sen, och så får vi se huruvida det blir jobb eller inte imorgon.. Vet inte det än... =)

Skit också!

Jag är officiellt sämst! Hur kan jag vara så duuuuum? Har nu missat att anmäla mig till halvmaran på lördag.. SKiten är nu stängd för anmälan.. Loppet har inte varit fullt dom senaste åren, så jag tänkte att det skulle vara lugnt även i år.. Dock missade jag ju att det i år har varit helt galet tryck på alla löplopp, och då även halvmaran.. Jag är nu sur.. Väldigt sur.. Varför drog jag ut så jäklans på det föööör? Joo för att jag ville känna hur pigg jag var i kroppen efter semestern.. Nu känner jag mig pigg, och jag har tagit ledigt från jobbet.. Helt i jäklans onödan! Varför ska jag vara ledig nu för? Bläää... Men men, hoppas på att det på nåt vis ska lösa sig och dyka upp en startplats på nåt jäklans vänster, och annars får jag väl vänta till i vår när det kommer nya lopp..

Roar mig med att hänga hemma i Mosta idag i alla fall.. Myser med päronen och sis m. familj.. Bra skit!

På svensk mark

Usch vad jag verkligen verkligen inte ville komma hem idag.. Vi har haft en helt underbar vecka i Montenegro.. Har absolut ingenting att klaga på.. Vädret har varit underbart, hotellet helt okej, barerna prima, sällskapet utmärkt och maten god.. Avslappnande som tusan! Vi har solat, badat, druckit öl, dansat och degat.. Precis som det ska vara på semestern =) Vi avslutade veckan med att dansa rumporna av oss på favvo-baren Trocadero igår, och sen ett avsvalkande nattbad på det.. Så jäääkla skönt att bada mitt i natten..! Dock rätt ovärt av oss att löpa rätt ut i vattnet.. Insåg rätt snabbt att det var väldigt stenigt på botten precis där vi hade bestämt oss för att bada, och det hela resulterade i en svullen högerfot för min del.. Men det var det lätt värt, så sjukt rolig sista kväll! =) Och så sjukt orlig vecka allt som allt.. Tack Elin för en underbar vecka!













Ja vad ska man säga? Så otroligt vackert.. Har inte varit ett dugg synd om oss den här veckan..

Ska strunta i att tänka på vardagen ett litet tag till och fortsätta att leva i Montenegro-stämningen ett tag till.. Så länge det bara går typ! Yeah! =)

På beachen

God morgon världen! Ännu en lovely dag väntar i det här fina landet.. Jag har nyss landat i en solstol på stranden för att jobba lite till på brännan.. Elin är lite trött så hon ligger fortfarande hemma och sover.. Blev en galen kväll ute i Montenegros natt igår.. Riktigt jäklans skoj :) Det dansades hej vilt, dracks god öl och umgicks med några nyfunna svenska vänner och en hel drös juggar.. Lägg till en nya zeeländare på det och kvällen var gjord! Hängde på bästa galet Trocadero först.. Så jäkla bra musik där, helt underbart :) Dom har dock vara öppet typ två timmar, så efter det blev det en sväng till Sparta.. Fun fun :) Vu testade ju paragliding igår också.. Sån där fallskärm man åker efter båt alltså.. Så jäklans härlig grej alltså.. Jag trodde jag skulle vara livrädd, men det var lugnt.. Var helt avslappnande och bara superhärligt! Nu ska jag nog dock sova en stund tror jag bestämt. Jag är också sjukt trött efter kvällen igår, men jag tvingade mg upp och ut i solen ändå :P Tjingeling!

Montenegro!

Det är så otroligt himlans fint i det här landet kan jag meddela! Vi är helt förälskade både jag och Elin.. Hänförd är ett ord som jag under dom här dagarna använt fler gånger än under hela min livstid hittills :) Eftersom blogg.se är så sjukt sega på att fixa en blogg-app så blir det tyvärr inga bilder nu.. Ni får nöja er med livstecken i form av ord :) Varot segt med uppdatering och livstecken hittills, men det var bara för att vi inte sprang på Igor förrän igår.. Igor basar över solstolarna här, och han gillar svenskar.. Han är sjukt dålig på engelska men han försöker i alla fall :) Fick veta att dom hade gratis wi-fi här på beachen, och bördig som man är tar man ju självklart tillfället i akt för att blogga och facebooka lite.. Bra skit :) Budva är awesome! God mat, lagom med folk, strålande sol, ca 30-35 graders värme och asnice hav.. Var och käkade middag i Kotor igår.. En spännande bussresa dit och en taxiresa hem var det värt.. Så jäkla fin stad! Vi gick mest runt och bara supernjöt och älskade livet igår, haha.. Nu är det snart dags för en montenegriansk öl för att stilla nerverna inför den stundande paraglidingen som Elin fått för sig att vi ska ge oss på.. Men det blir nog bra.. Fler uppdateringar väntar, men nu ska badskallarna bada!

På väg

Sitter på flygbussen mot Arlanda och filosofierar lite.. Laddad till tusen för en vecka i solen! Är det dåligt väder kommer jag börja gråta.. Sen kommer jag ta mig samman och så kommer jag och Elin hitta på andra roliga äventyr.. Semester it is!! :D Var i Gävle igår också.. Första dagen på kurs nr 2 för den här terminen.. Helt okej verkar det vara.. Fint i Gävle också, haha.. Fick privat guide från tåget i Gävle till skolan också.. Dupera plös Carin mötte upp mig och gick med mig.. Hanns även med en fika innan det var dags för mig att börja.. Mys! Tack för sällskapet Carin! :) På kvällen sen kom älskade Limpan hem till mig och det blev taco-mys.. Var längesen sist, så det var mycket mysigt :) Inte blivit så många timmars sömn sen inatt bara.. Packade klart när Limps hade åkt hem, och sen var det ju bara att kliva upp sisådär tjugo över tre igen.. Hej och hå! Men jag tror jag har det viktigaste med mig.. Pengar och pass är i alla fall medtaget.. Däremot glömde jag älskade Kenny! Det är dock lite fruktansvärt.. Han skulle ju få flytta till Elin nu ju.. Men men.. Han får flytta snart, nästa gång vi ses :) Elins morgon började ju sådär kan man säga.. Hennes flygtåg var sjukt försenat och hotade med att aldrig dyka upp typ.. Inte bra! Meen, nu sitter hon på tåget i alla fall, och jag hänger på bussen.. Inom kort korsas våra vägar igen, och ännu en gång sker detta på Arlanda.. Har hittat en riktig res-buddy i Elin, awesome! :) Aja, nu ska jag kanske ägna mig åt bussresan en stund, så jag inte lyckas med konststycket att bli åksjuk också så här i början på resan.. Bye bye Sverige, vi ses om en vecka! :)

Förberedelser..

Har fixat och donat en del idag.. Började dagen med en föreläsning dock.. Det är jäklans svårt att hålla sig pigg och alert när man sitter hemma och glor på datorn bara.. Meen det gick helt okej.. Efter det tog jag en prommis till Solna Centrum för att fixa lite grejer.. Växlade pengar och köpte nytt balsam och grejer, eftersom det jag köpte igår ligger på jobbet.. Kollade högtalare och grejer också, men hittade niget tip top.. Tusan! Jag och Elin behöver ju musik till resan ju, annars kommer vi bli galna! Men det löser sig... =)

Upptäckte även en annan grej idag, och det var att matbutiken i Huvudsta Centrum hade bytt skepnad från en Vi-butik till ett Hemköp.. Toppen! Jag hade nån slags liiiten förhoppning om att dom hade bytt personal med namnet, men tydligen inte.. Den mest irriterande människan är i alla fall fortfarande kvar.. Men men, det blir nog bra.. =)

Hittade för övrigt en vansinnigt rolig bild när jag kollade bilderna på min mobil...



Linn var som sagt lite i gasen innan konserten i lördags.. Så här såg det ut efter att hon gjort det hon skulle här, hahaa! Hur lyckas man? Utan att ramla av? Hahahaaa! Okej, jag medger att det hela kanske är ett litet I-guess-you-should-have-been-there moment, men det var roligt.. Jag lovar! =D

Nej, nu är det jag och soffan resten av kvällen.. Ska upp alldeles för tidigt imorgon för att hoppa på ett tåg mot Gävle för första dagen på kurs nummer två den här terminen.. Wish me luck!

RSS 2.0