Upp och ner

Saker och ting kan vända rätt fort, det är tur att jag är så jäkla hård så jag klarar det. Och tur att jag verkar ha hittat ett roligt jobb med roliga arbetsuppgifter och roliga arbetskollegor. Och tur att jag har alla mina vänner.
 
Sprang Vårruset igår för övrigt. Har knappt sprungit sen maran, så hade inte så stora förväntningar på mitt resultat. Kändes dock bra, och jag sprang på rätt ordentligt. Lyckades slå PB på 5 km till slut! Jäklar vad nöjd jag är! Är trött i benen idag, och var död när jag kom i mål igår, men det var det värt =) Kanske borde börja variera min löpning lite med lite intervaller och så, så kanske jag kan börja få lite bättre tider på milen också. Får väl se hur det går med det =)
 
Nä, dags att snygga till det lite här hemma nu innan det är dags för sängen. Jobb imorgon igen, och sen blir det antagligen en sväng till Grönan imorgon kväll för att lyssna på Timbuktu =)

Vårrus, möhippa och ledig helg

I'm alive! Har bara inte riktigt haft tid att uppdatera här. Eller det har liksom inte kommits ihåg. Förra veckan hände det så mycket nytt. Eller jo, torsdagen var en fantastisk dag. Fick nytt jobb, wohoo! =) Har fått jobb som projektledare på Eventpersonal, ett jobb som jag sökte för rätt länge sen och som jag verkligen hoppades på. Det gick vägen, och det känns sjukt bra! Kommer börja jobba på timme över sommaren, och sen heltid till hösten. Lovely! Var där och jobbade första dagen i fredags, och nu ska jag dit nästa vecka också.
 
I fredags var det dags för syrrans möhippa också. Blev trekamp, middag och drinkar. Tror det blev en lyckad kväll =) Vi körde gokart, segway och slangbella i trekampen. Fasiken vad kul det är att köra gokart! Det borde man göra oftare =P
 
Syrran kanke spöade mig i slangbella ja. Inte okej, men vad gör man inte för blivande bruden? =)
 
 
Käkade supergod mat på Oasia efter trekampen. Tapas med massa olika goda smaker. Och supergoda drinkar, precis som det ska vara =)
 
Sov hos brorsan och Emmie på natten sen, så i lördags fick jag hänga med världens sötaste Max.
 
 
När jag kom hem sen igår så hängde jag och Josse i solen. Var hur varmt som helst! Grillade lite på eftermiddagen och hade en riktigt skön och slapp kväll.
 
 
 
Satt ute på Reimersholme och njöt av solen. Hur härligt som helst. Jag hoppas den här sommaren blir lika bra som förra så det kan bli många såna kvällar framöver. Fick en fin födelsedagspresent av Josse också =)
 
 
Jag glömde självklart hennes hemma, men men. Man kan inte komma ihåg allt =)
 
Idag har jag mest gjort tråkiga grejer. Har städat och handlat mat. Sen har jag i och för sig legat ute och stekt i solen, och varit ute och sprungit, och det var ju inte så tråkigt =) Men men. Nu sitter jag hemma och känner mig rätt tråkig. Vill göra nåt, men är för slö för att ta mig hemifrån, vilket resulterar i att jag sitter hemma och tycker lite synd om mig för att jag har tråkigt. Smart...
 
Imorgon är det jobb som sagt, och sen ska jag och Josse springa Vårruset på kvällen. Hoppas på en bra dag!

Mellanlandning

Vilken intensiv helg mina vänner! Men det har varit soligt och fint, trevliga människor och massa nya och bra kunskaper. Nu är det bara att sätta ihop ett pass och börja öva =P Men ska bli jäkligt skoj att komma igång! Det är verkligen en utmaning för min del att stå i mitten och vara i centrum, men det fixar jag. Kom hem för en timme sen typ och har precis fått i mig lite middag. Är ju dags att börja äta gluten nu igen inför läkarbesöket om dryga veckan, så jag har ätit vanlig pasta till middag nu. Får se hur jag mår om ett tag.... 8-)
 
Njuter av några timmar hemma nu, för imorgon bär det av igen. Nästa vecka är det Uppsala, Gävle, Västerås och Örebro som gäller med Vårruset. Och sen på fredag drar nya utmaningar igång. Ska bli så sjukt kul! =) Nu är det dock dags att packa om lite grann. Ska upp i ottan imorgon bitti och försöka hinna tvätta lite också! Nästa helg är jag ledig, wohoo! =D

Utbildning på Lillsved

Det här med att blogga har det ju inte riktigt hafts tid med på senaste. Dagarna går i ett! Var jäkligt kul att köra Vårruset förra veckan och få träffa gänget igen. Dagarna går superfort som vanligt. Innan det hann jag ju fira födelsedag också med familj och vänner. Blev en bra dag :)

I onsdags kväll åkte jag hem efter Vårruset. Den bilresan var sådär kul, det är ändå en bit mellan Karlstad och Solna. Jag var väl hemma runt ett på natten och kollapsade rakt ner i säng. Upp i ottan på torsdagen för att packa om, lämna bil, åka på möte, få en mycket glädjande besked, käka lunch och sen åka ut till Lillsved. Och nu är jag här. Är på cirkelfysutbildning för Friskis, och det är intensiva dagar. Det har varit full rulle sen vi kom hit i torsdags, och idag har vi ännu en fullspäckad dag framför oss. Massa träning, massa teknik, massa ledarskap och massa annat bra. Håller på här ute till typ 16 imorgon och då ska jag hem och andas i några timmar. På måndag morgon drar nästa cirkus igång, då är det bara att hämta Springtime-bilen och åka till Uppsala för att dra igång ännu en veckas Vårrus :)

Men saker och ting börjar falla på plats nu. Jag har en känsla av att det blir en bra sommar och en bra höst :)

Hemma igen!

Vilken dag det har varit! Eller vilka senaste två dagar det har varit. Började hemresan igår morse och har hängt på flygplatser och på flygplan till 11 imorse när jag landade i Sverige. Och sen dess har det gått i ett känns det som. Har packat upp och landat lite hemma, stressade iväg på ett plötsligt inbokat möte, skyndade mig vidare till Friskis efter det för att hinna med ett cirkelfyspass innan utbildningen nu i nästa vecka, åkte och handlade mat efter det och nu har jag äntligen landat nydushad och mätt i soffan. Men det är lika bra att hålla igång, då hinner jag inte sakna Pittan så mycket. Och det fullspäckade schemat fortsätter.
 
Imorgon fyller jag ju år, wohoo! Jag kommer fortsätta fylla år varje år hela mitt liv, men jag tror inte att jag kommer att bli så mycket äldre. Det räcker nu, för ett tag i alla fall =) Familjen kommer hit på lunch och fika imorgon, och sen så blir det firande med Josse senare på kvällen sen, för hon fyller ju också år imorgon. På söndag sen åker jag till Göteborg och årets Vårruset-turné drar igång för min del. Ska bli så jäklans skoj att träffa hela gänget igen!
 
Nu ska jag dock försöka varva ner lite och ägna mig åt Let's Dance-finalen. Trevlig fredag vänner!

Sista dagen i Pittan

För den här gången vill säga. Det kommer bli fler gånger om jag känner mig rätt. Hur ska jag kunna släppa den här stan? Jag har haft en superbra semester här, och tiden har som vanligt gått alldeles för fort. Imorgon är det dags för mig att börja resan hemåt Sverige igen. Känns konstigt. Det är liksom två helt skilda världar den här och den hemma. Men brukar vara rätt skönt att komma hem ändå faktiskt.
 
Sitter på ett fik i Shadyside nu och pluggar lite inför cirkelfysutbildningen. Har bokat in mig på ett cirkelfyspass kl. 17 på fredag när jag kommit hem. Känns sådär lockande just nu ska erkännas, men det är det enda jag hinner gå på innan utbildningen så jag borde verkligen gå dit. Och nu borde jag verkligen plugga också, och inte sitta här och göra massa andra grejer på nätet =)
 
På lördag fyller jag år mina vänner, det ni! Och sen drar Vårruset igång för min del på måndag. Ska bli så jäklans kul att få hänga lite med Vårruset-gänget igen! =)

Jag gjorde det!

Jag överlevde maran! Jäklar vad stolt jag är över mig själv! Jag har dessutom alla kroppsdelar i behåll, vilket känns mycket bra. Mina knän är väl inte mina bästa vänner idag, men i övrigt känner jag mig rätt fräsch i kroppen faktiskt. Knäna bråkade lite med mig under ett par kilometer strax efter halva loppet igår, men det lyckades gå över någorlunda och sen gick det rätt bra. Höll ett jämnt tempo genom hela loppet och sprang aldrig in i den berömda 3mils-väggen. Blev lite uttråkad och det blev psykologiskt jobbigt ett tag när jag hade typ 8 km kvar, men jag tog mig igenom det också. Wohoo! :)


När vi kom ner i köket alldeles för tidigt igår morse så hittade vi den här på köksbordet


Ser typ ut som att det står Hard luck, men det står faktiskt good luck :) Det där är en supergod cookiecake! Som jag tyvärr inte kan äta nu eftersom den innehåller gluten, men det är tanken som räknas :)

Nu ska jag iväg en sista vända till Waterfront. Fick en rabattcheck från Dick's i goodiebagen från maran, och den kan jag ju inte låta gå förlorad ;)

Ikväll ska jag möta upp Andrew som jag inte träffat på typ 4 år. Blir väl lite käk och allmänt häng kan jag tro. Imorgon ska jag hälsa på Timko's och på onsdag kanske jag måste åka stan runt och säga hejdå till alla. Sorgligt! Men det behöver jag inte tänka på än, är ju flera dagar tills dess! :)

Förberedelser

Har varit en fullspäckad dag idag, och jag skulle utan problem kunna gå och lägga mig nu. Klockan är strax före 20 här, men jag är helt slut. Beror väl kanske delvis på bristen på sömn natten till idag, men det var det värt :) Idag har det varit full rulle. Vi har varit runt och gjort en massa ärenden, och ätit lunch på Cheesecake Factory. Jag älskar maten där, så jäkla gott! :) Intalar mig att det är bra att kolhydratladda med cheesecake. Var och hämtade ut nummerlapparna idag också. Nu är det på riktigt :)


Imorgon gäller det. Sitter hemma i soffan med fötterna högt och har precis kolhydratladdat lite mer med pasta nyss. Myser med Grover (hunden) och glor på tv.


Familjen är iväg på födelsedagskalas till höger och vänster så jag tar tillvara på lugnet :) Nu vill jag mest få den här jäklans maran överstökad. Imorgon kväll kan jag titulera mig maratonlöpare.. Förhoppningsvis 8-)

Imorgon gäller det

Imorgon är det dagen med stort D. Imorgon ska jag försöka ta mig igenom 42,2 km löpning, helst med äran i behåll :) Nervositeten kommer komma ikväll, än så länge lever jag i förnekelse :)

Igår blev den en kväll ute i Pittsburghs vimmel. Var hemma hos Chad först och sen åkte vi till nån ny klubb som var rätt ball faktiskt :) Dans är bra uppvärmning för maran väl? :P Jag var den enda tjejen som inte hade klackar på mig, men vad gör man inte för att spara fötterna till morgondagen? Kul var det iaf!

Nu ska vi snart iväg och hämta ut nummerlapparna till imorgon, och sen ska vi äta lunch på min favoritrestaurang - The Cheesecake Factory! Har redan kollat in deras glutenfria meny. Det finns glutenfria cheesecakes 😜

Underbar semester

Jag känner mig så himla avslappnad nu. Jag kan göra precis vad jag känner för precis när jag vill, det är hur skönt som helst! Just nu är jag till exempel rätt slö, så jag funderar på att ta en liten powernap. Blir eventuellt en sen kväll ikväll om jag bestämmer mig för att hänga med grabbarna grus, och då kan det vara bra att ladda med sömn. Fick träffa grabbarna redan igår dock. Alltid lika kul att få hänga lite med bästa grannarna i stan :)


Idag har jag varit iväg och shoppat lite. Hittade en klänning som jag tänkte ha på syrrans bröllop, och så köpte jag ett par skor och en keps till Max. Han kommer vara coolaste ungen i lekparken i sommar :)




Och för att man ska veta vems keps det faktiskt är så måste han ju ha sitt namn på den :)


Like a boss 8-)

Sitter och pluggar lite inför cirkelfys-utbildningen nu också. Känns sådär att jag knappt hunnit gå på några cirkelfyspass själv på senaste, men det ska nog gå bra ändå.

Nä, nu lutar det faktiskt åt en liten powernap.

RSS 2.0