Surkärring

Jag kände mig som värsta surkärringen idag.. Satt hemma och försökte plugga när det ringde på dörren.. Smyger alltid fram till dörren så jag kan kolla i titthålet innan jag bestämmer mig för om jag ska ge mig till känna eller inte, hahaa.. Såg en massa ungar utanför och insåg att det ju för tusan är halloween! Smög tillbaka in till köket och låtsades att inte vara hemma.. Jag hade inge godis hemma, och jag orkade verkligen inte med tiggande barn idag.. Så dom fick klara sig ändå helt enkelt.. Sjukt dryga var dom dock, höll på att plinga på och knacka och ropa in i brevinkastet.. Dagens ungar har tydligen inget hyfs!



Jag saknar USA-halloween.. Åka till pumpaodlingen och välja ut prima pumpor, skära ut gubbar, klä ut sig i galna utstyrslar och bara köra super-halloween liksom! =)

Men men, nu ska jag glo lite på Ensam mamma söker ett tag.. Orkar inte mer ikväll.. =P

Vintertid..

Nu är det liksom vinter på riktigt.. Nästan.. I alla fall vintertid.. Fick sova en timme till igår, och idag är jag inte ens trött! Galet :) Skulle ju ha passat på att gå upp tidigare och tränat, men jag får väl försöka mig på det imorgon istället..

Nu vill jag att tentan ska vara över!! Det är stökigt och lortigt hemma, och jag hatar det!! Hinner liksom inte göra nåt annat än att plugga, sova och jobba typ.. Skit! Måste ju få ihop min jäkla byrå också så jag kan få ordning här hemma igen! Men snart så, på onsdag smäller det! :)

Nej, nu är det jobbdags! God morgon!


Ångest-söndag

Det här är förhoppningsvis min sista ångestsöndag på väldigt väldigt länge! Har inte ångest för att jag ska jobba imorgon, utan min ångest grundar sig i att jag egentligen borde plugga, men att jag istället sitter här i soffan och glor på tv.. Inte okej! Har ju sista tentan på onsdag, och jag hoppas för allt i livet att jag klarar den, så att det här verkligen blir sista ångest-söndagen på väldigt väldigt länge!

Dagen/kvällen igår var väldigt lyckad.. Väldans lång dag, men väldans rolig.. =) Tanken var ju att jag skulle komma hem igår, men så blev det inte.. Blev till att kalasa med galna norrlänningar hela natten lång istället, haha! Har dock sovit sjukt skönt inatt, och massor med timmar, så jag är rätt utvilad idag.. Blev inte så hårt för min del igår, så jag mår bra idag.. Mucho skönt!

Petra och Erik var så himla fina i kyrkan igår!! Jag har inga riktigt bra kort, Linn har massa mer kort.. Måste se till att jag får några, men det var i alla fall jättefint! Ebba sov genom hela bröllopet och dopet, och Tuva sprang runt och socialiserade med varenda en i hela kyrkan typ.. =)



Var en hel del som skulle fixas innan bröllopet/dopet.. Bland annat att frakta hem tårtan, haha.. Jag var livrädd när jag körde hem kan jag meddela, tårtan var sjukt tung!



Lilla dopbarnet! Så jäklans söt liten tjej =)



Jag har som sagt inga riktigt bra bilder, men dom var så jäklans fina!!



Tuva var också supersöt! =) Här sitter hon och provar sina nya ringar på tårna, haha!

Nu måste jag käka lite tacos, och sen måste jag tyvärr bege mig ut i tråkvädret.. Har typ ingen mat hemma, har dragit ut på mathandlingen alldeles för länge.. Mööh.. Men jag måste handla mat, och sen måste jag plugga lite.. Och sen ska jag fortsätta med soffläget kan jag säga.. En dusch innan bara, sen så! =)

Alldeles för tidigt för att vara lördag!

Jag är lite tröööött! Några fler timmar med sömn hade inte gjort mig ledsen, men ja är uppe för en god saks skull :) Kommer bli en väldigt lång dag, men en väldigt rolig och fullspäckad dag!

Är hemma hos prinsen nu och håller på och fixar och donar.. Ska ta och fylla på med lite frukost här nu innan det bär av på dagens äventyr.. Har lyckats glömma kameran hemma dock, mööh! Får hoppas Limpan kommer ihåg sin, för då löser sig ju det problemet :)

Trots den tidiga tiden så tycker magen det är dags för frulle! God morgon :)


Fredag!

Fredag igen, fredag varje dag känns det som, haha.. Men idag är det fredag på riktigt.. Jag är nog inte riktigt vaken än, men jag vaknar nog till snart..

Blev specialfrukost idag.. Gröt à la Linn, haha! Gröt med hallonsylt! Inte helt okej, men vad gör man inte när gröten är klar och man inser att äppelmoset är slut.. Inte lika äckligt som jag trodde dock, men ändå!

Nej, nu måste jag äta klart, sen blire jobb!


Längtar till sängen!

Jag är helt galet trött! Har varit en lång dag idag, och fredag och lördag kommer bli minst lika långa! Roligt kommer det bli dock, så jag klagar inte :) Lördagen kommer bli väldans spännande måste jag säga :)

Nu längtar jag dock hem i massor! Såna här tillfällen önskar man att man kunde trolla, så man bara kunde knäppa med fingrarna och sen så är man hemma.. Tyvärr verkar det inte funka så.. Men men.. Blir i alla fall till att stupa rätt ner i säng när jag kommer hem.. Packa inför helgen får jag göra imorgon bitti.. Vet på ett ungefär vad jag borde ha med mig :P

Nu ska jag nog ta och sova lite tror jag bestämt, och så är jag nog hemma fortare än kvickt sen! Tjing!


God morgon

Är lite trött idag av någon anledning.. Men det är torsdag, och snart har man jobbat ännu en vecka :) Ska direkt till Petra efter jobbet idag.. Mami hämtar mig i Uppsala och kör ut mig, så jag får träffa henne en snabbis också :)

Men nu är det dags att hoppa av t-banan och läge att lägga fokus på vart jag går istället för att glo på mobilen!


Mot Vässan

Dock inte för mitt eget höga nöjes skull utan för jobbets räkning.. Ska göras en säkerhetsintervju till, och idag är jag alldeles alene.. Men det ska nog gå bra :) Har en känsla av att den här dagen också kommer gå väldans fort nu när jag börjar dagen med äventyr..

Gör ett nytt försök till att bli av med byrån ikväll också.. Han som skulle kommit igår fick inte tag på nån bil, så det sket sig.. Blir med andra ord igen ny tv-bänk idag.. Tråååk! Jag vill ha den nu nu nu! Men till helgen kanske, om ja har tur :P

Nej, nu ska jag ägna mig åt frukost här på min lilla tågresa.. Tjipp!


Hur kommer det sig?

Jag förstår inte hur tiden bara kan försvinna? Dagarna bara springer iväg och det känns typ inte som man hinner med att göra nåt av det man borde.. Men nångång får man väl alla dom där borde-grejerna ur världen också..

Dagen på jobbet har också bara sprungit iväg.. Har varit en del att göra idag, och då går dagarna fort.. Skoj :) Ska försöka mig på en säkerhetsintervju i Västerås imorgon igen.. Själv den här gången.. Men det går nog bra :) Hur det går med tåget är däremot en annan femma, men det löser sig nog :P

Hade hoppats på att orka upp på en löprunda imorgon innan jag ska iväg också, men jag måste ta 7.14 tåget, och jag sover inte än, så jag skippar nog det..

Sover snart i alla fall, för nu har jag äntligen landat i sängen! :)


Träning

Galet trött när klockan ringde imorse.. Men det var inget att göra åt det, bara pallra sig upp och se glad ut :P På väg till gymet nu för att göra lite nytta innan jobbet.. Min kropp behöver det kan jag lugnt säga!

Måste hem ikväll och sätta igång med tentapluggandet också.. Det känns dock inte lika drygt att plugga till tentan som det har känts att skriva alla dom här jäklans inlämningarna, så jag hoppas det går vägen :)

Är helt galet vad populära dom där malm-byråerna är btw! La ut min annons vid typ 21 igår, och det hörde av sig tre stycken bara igår kväll! Jag hoppas nån kan komma och hämta den redan ikväll, annars skiter sig planerna för morgondagen :P Hade nämligen tänkt ta med mig Helena och åka och införskaffa mig en ny tv-bänk imorgon, och den får inte plats så länge byrån står i vardagsrummet :) Men det löser sig på nåt vis..

Men först, lite träning! God morgon världen :)


Fix och don

Dagen idag har gått galet fort.. Hann knappt komma dit innan det var lunch, och hann knappt komma tillbaka efter lunchen innan det var dags att gå hem.. Galen, men roligt =) Kom hem och fixade det sista på den sista inlämningsuppgiften i marknadsföringskursen.. Skönt att den är inlämnad nu! Har skickat in 4 av 4 inlämningar nu, varav två är bedömda och godkända.. Awesome! Och så är det tenta på onsdag nästa vecka.. Läskigt! Men jag hoppas att det kommer gå bra..

Har fixat med min byrå sen ikväll också.. Tömde min gamla, så nu är det fullt med grejer i soffan.. Sämst! men det är bara tillfälligt tills jag får upp den nya byrån.. Har lagt ut den gamla på blocket nu också så jag hoppas att jag blir av med den fort.. Släpade ut den från sovrummet till vardagsrummet helt själv, var typ helt död efteråt, haha.. Men är man stark och envis så är man =)

Nu ska jag ägna mig åt Ensam mamma söker och sen blir det garanterat en tidig kväll i säng... Jag är trött!


Sover..

Jag är så sjukt jäklans vansinnigt trött! Nu gick liksom all energi ur mig.. Inte så konstigt dock.. Har gått på nån slags överenergi sen i torsdags, så det var väl dags att tuppa av nu liksom.. Somnade nyss framför tv:n, så jag funderar ärligt på att gå och lägga mig redan nu, hahaa.. Har nog några timmars sömn att ta igen känner jag om jag ska vara människa i veckan..

Måndag imorgon och en ny jobbvecka.. Dags att ta tag i sista momentet för den här termnen också och börja tentaplugga.. Yeeey! Hade dock fått resultatet på den andra marknadsföringsinlämningen nu, och det klarade jag också.. Awesome! Så två av 5 grejer är avcheckade nu.. En till är inlämnad, en ska skickas in imorgon, och sista tentan är 2a november.. Lovely!

Men som sagt, lite sömn på det här kanske.. Tjingeling!

Solig söndag

Och jag är oförskämt pigg! Än så länge i alla fall.. =P Gick ju sådär med plugget igår som sagt, men men.. Blev utgång igår i alla fall, trots att jag inte skulle få gå ut om jag inte hade varit duktig med plugget.. Äh! Åkte hem till Emelie först där vi hängde ett tag innan vi begav oss hem till Ille där det var förmacka för fulla muggar.. Var mycket festligt måste jag säga.. Blev sen en sväng på Café Opera på det.. Eller en sväng, vi var nog där rätt länge faktiskt.. Var riktigt skoj! Vi lyckades till och med hålla ihop rätt bra också, vilket inte direkt är vanligt =) Så ja, kvällen får tummen upp av mig!

Var dessutom piggare idag när jag vaknade än vad jag var igår, hur nu det går ihop.. Men jag klagar inte.. =) Sitter och pluggar nu, och idag går det faktiskt framåt.. Blir nog klar innan det är dags att sova i alla fall, yeah! Tvättar samtidigt också.. Fick dock dra ut lite på min starttid, eftersom tant Agda (eller ja, nån granntant i alla fall) trodde att det var hennes tvättid.. Vi gick ut och tittade på bokningslistan tillsammans, och jo, hon hade ju bokat den här tiden.. Men på tooooooorsdag.. Jag upplyste henne om att det var söndag idag och att det skulle vara trevligt om jag kunde få tvätta min tvätt på min tvättid, och det gick hon med på... =) Jag var dock snäll och lät henne tvätta klart det hon hade stoppat in i maskinerna.. Man måste tänka på grannsämjan, och hon var ju rätt söt lilla tanten..

Jaja, nu ska jag fortsätta med plugget ett tag till.. Sen blir det banne mig tacos ikväll.. Awesome!

But why?

Varför gör jag så här mot mig själv för? Jag har degat så sjukt mycket idag.. INTE OKEJ! Har inte börjat plugga än, och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig och sova ett tag till.. Dödstrött och segast i världen typ.. Och nu ska jag tvätta också... Noooo! Och jag måste banne mig komma igång med plugget.. Jag vet ju hur jäklans skönt det kommer vara när jag är klar ju för tusan.. Kanske är dags att stänga av tv:n, gå ner i tvättstugan och slänga in lite tvätt, och sen sätta igång! Nu kör vi!

Haha!

Det gick bra att skriva igår! Såg att jag skrivit att det skulle bli semlor hela kvällen lång, höhö! Dans skulle det ju vara såklart! :)

Var i alla fall en väldans skoj kväll igår.. Var på Undici först och avslutade sen på Soap.. Idag är jag trött kan man säga.. Jag skulle vilja sova hela dagen typ! Vill verkligen inte plugga.. Men men.. I gotta! Måste tvätta också.. Mööh..


Ville ha..

..korv med bröd.. Fick en knäckemacka! God natt!


Aw

Awesome! Bra morgon, bra dag, trevlig kväll! Och ännu trevligare ska det bli! Har hunnit ha kundfrukost med en festlig föreläsare, jobbat massor, haft quiz och druckit cider! Nu är det ännu med cider och vin, oc semlor det dans kvällen lång! Hörs imorgon :)


Fredag!

Nu har ännu en vecka gått.. En vecka till på jobbet.. En vecka mindre kvar i skolan.. Bra skit helt enkelt! Sitter på tuben på väg till jobbet.. Ska bli intressant att se hur ett sånt här event är.. Tur att jag iaf börjar få koll på kollegorna vid det här laget, så jag inte blandar ihop dom med konsulterna, haha.. Men det blir nog bra :)

Är inte fullt så trött som jag hade förväntat mig heller, vilket är lovande inför dagen och kvällen :) Men men, dags att byta tunnelbana nu, så nu får det vara nog.. Tjingeling!


Borde sova!

Jag borde sovit för längesen egentligen, men icke! Har haft en jättemysig kväll med Linn och Linn ikväll.. Supergod mat, mycket trevligt sällskap och bara mysigt helt enkelt :) Kom hem och fick typ för mig att städa badrummet.. Genomtänkt! Eller ja, blev en snabbstädning bara, men ändå.. Har haft helt vansinnigt alldeles för mycket energi idag.. Varit jättetrött egentligen, men haft damp typ.. Inte helt okej.. Imorgon blir det väldans tidig uppstigning också.. Och en väldans lång dag.. På lördag blir det sjuk sovmorgon kan jag ju meddela på en gång!

Imorgon bitti är det konsultevent på jobbet.. Frukost och föreläsning står på schemat.. Tror det kan bli trevligt, men det är ju så jäklans tidigt! Sen blir det jobb ett par timmar, och sen är det PeriNice på eftermiddagen/kvällen.. Och efter det blir det utgång.. Men jag känner på mig att det kommer bli en bra kväll :)

Dags att sova nu dock, så jag kommer upp imorgon.. Så god natt!


Slöast!

Blev en sväng till solariet igår ändå.. Mycket skönt! Det är vad jag kallar belöning :P När jag kom hem fick jag för mig att det var en bra tidpunkt att uppdatera mobilen.. Jättebra! Tog ju typ 1,5 timme eller nåt, vilket resulterade i att jag inte kom i säng förrän typ halv tolv, vilket är alldeles för sent för mig.. Jag är ju som värsta barnet typ, behöva sova vid 22 typ för att jag ska må bra, haha! Men bra mår jag allt idag, men det blev ingen löptid imorse.. Dåligt!! Bar emot att ställa klockan på 5 dock när klockan var nästan tolv igår.. Sämst! Och imorgon ska vi vara på jobbet redan vid 7, så då blir det inte heller träning innan jobbet.. Mööh! Men det löser sig :P

Ikväll är det bjudmiddag på schemat :) Jag och Linn ska på middag hos Linn.. Ska bli supermysigt med en liten tjejkväll ikväll! :) Men först lite wörk!


Onsdag

Onsdag idag då.. Två veckor kvar på plugget... Två veckor.. I can do this! Måste hålla uuuuut... Sitter och skriver på den sista nedrans uppgiften på marknadsföringskursen.. Går dock framåt idag, vilket känns bra.. Det ploppar upp en del idéer och jag börjar få lite koll på vad jag ska skriva.. Och det är ju det som är det drygaste.. Själva skrivandet brukar jag inte ha några större problem med.. Fått en liten belöning för mitt pluggande idag i alla fall..



Nu kan jag åka på studentpriser på tunnelbanan ända till i februari.. Braaaa skit... =) Nåt ska jag väl få för att jag sitter här hemma och tragglar...

Fast just nu är det rätt mysigt här hemma faktiskt.. Sitter och myser i min OnePiece, har tänt en massa ljus och sitter och lyssnar på regnet som slå mot rutan.. Lite höstmys mitt i all pluggskit.. =)

Tänkte ju gå och sola ikväll också, men jag vill banne mig inte ge mig ut i det här vädret.. Så det så!

Nej nu ska jag fortsätta med min festliga uppgift här.. Är dock lite segt, för det är inte ens nåt bra på tv ikväll, vilket innebär att jag liksom inte får nåt naturligt stopp på pluggandet.. Skit.. Men det ska nog lösa sig ändå.. RUnt 20 brukar min hjärna säga ifrån ändå.. =)

Smart

På väg till jobbet nu.. Var sådär lagom pigg när klockan ringde imorse.. Det är segt att gå upp när det är mörkt ute.. Har nog mer med det att göra än med själva tidpunkten på dygnet tror jag bestämt.. Men det är ett halvår med det framför mig nu, så det är väl bara att vänja sig :)

Varit på gymet på morgonen också.. Bänkpressen kändes helt sjukt tung idag! Det fick dock sin förklaring när jag insåg att jag hängt på typ dubbelt så tunga vikter mot vad jag brukar ha.. Smart tjej!

Lill-lördag idag btw.. Inte mycket festligheter på mitt schema dock.. Först wörk (vilket iofs är rätt festligt) och sen plugg (vilket är mindre festligt).. Pluggar jag duktigt ska jag banne mig unna mig en sväng till solarieholmarna ikväll sen.. Vägrar se ut som en blek vinter-svensk innan det ens blivit november.. Så det så! :)


Jag kan!

Jag är inte sämst! Yeeeeah! =) Kändes helt sjukt tungt med plugget idag.. Trökuppgift som jag inte känner att jag har koll på alls.. Fick dock syn på att vi hade fått resultaten på en utav uppgifterna jag lämnat in redan.. Övervägde om jag verkligen skulle kolla på resultatet, med tanke på att jag var förberedd på att jag skulle få komplettering, men jag visste att jag skulle bli sur när jag fick det svart på vitt.. Kunde dock inte hålla mig, så jag kollade ändå.. Och tur var väl det, för där stod ett stort fint B, och en superb kommentar på min inlämning.. B! Näst bäst! Wöhöö! Fick lite energi till den sista uppgiften nu också, vilket verkligen kan behövas.. Har fått lite gjort idag, men det är en heeeel del kvar.. Blir plugg imorgon efter jobbet också, och sen blir det all in vad gäller plugget i helgen.. Hela lördagen och hela söndagen måste ägnas åt den här nedrans uppgiften.. Har dock goda förhoppningar om att jag kommer bli klar, så det känns ju bra.. =)

Såg för övrigt att bilden på min nyfunna hunk inte funkade i mitt tidigare inlägg.. Och jag kan ju inte göra er besvikna, så jag måste försöka med en ny bild... =)


Awesomly, superbly, superduper Hunkie! =D

Tisdagsmys

Men bra jobbat!! Hade precis skrivit ett helt inlägg, och så försvann det ju självklart.. Braaaa!!! Så nu orkar jag inte.. Försökte bara ge en förklaring till varför vi var värda Delicato-bollar efter lunch idag, men skit samma.. Gott är det i alla fall, och lite fika är ju bra för hjärnan har jag hört!


Snurrigt

Ja mitt huvud hänger inte riktigt med idag.. Var väldans lugnt på jobbet fram till lunch.. Sen blev det massor att göra! Det är iofs kul, tider går så himlans fort när det finns att göra.. Blev kvar till typ strax efter halv sex, sen blev det sjukt bråttom! Var på väg att bli sist kvar, vilket hade varit sådär med tanke på att jag inte har nån larmkod och så än :P Men det löste sig, blev fart på mig där :)

Suttit hemma och försökt ladda för sista plugginlämningen sen.. Går sådääär.. Jag känner mig lite halvstressad nu måste jag säga, men det ska nog lösa sig.. Måste sluta "unna" mig att göra massa andra roliga saker istället för att plugga.. Det är 2,5 vecka kvar nu, jag måste stå ut!

Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig.. Är helt galet trött! Tänkte pallra mig ut på en löptid imorgon bitti också, så det gäller att komma i säng i tid :)


Ny frippa!

Sitter på tåget på väg hemåt nu.. Ännu en gång önskar jag att jag haft en bil.. Resan hade då tagit ca. 1 timme istället för drygt två.. Viss skillnad i min bok, men ja ä int bitter!

Blev superfin i håret idag i alla fall.. Hon den där Petra kan hon! Fick hänga lite med Tuva och Ebba också, och det är ju inte direkt tråkigt :)

Nu hoppas jag bara att tågfan går som det ska så jag kommer hem nångång.. Tycker det hade varit bra om det här tåget också kunde gå via Sumpan.. Känns så jäklans drygt att behöva åka in till centralen för att sen åka tillbaka till Solna.. Speciellt nu när inte blåa linjen går till centralen också, så ja dessutom måste byta tunnelbana för att komma hem.. Mööh! Men den 20e ska blåa linjen vara igång som vanligt igen, awesome!

Erbjuder en liten sneak peek på håret.. Ser lite mindre fancy ut själv, så jag vill inte vara med på kort :) Men fint är det i alla fall! :)


På tåget

Ja nu ska det ut och åkas igen.. Idag hade jag gjort vad som helst för att ha haft en bil i min ägo.. Hade varit så sjukt mycket smidigare! Men men, nån har ju bestämt att det ska vara så förbenat dyrt att äga en bil, så jag får nog fortsätta att åka tåg ett tag till tyvärr :( Ska hem till Petra idag och snygga till mig lite.. Min kalufs behöver en liten uppfräschning.. Och så får ja hänga lite med Petra och småtjejerna också, awesome :)

Gårdagskvällen var lite speciell skulle man kunna säga, haha.. Nej men det var trevligt.. Hängde på Strand först ett tag.. Inte riktigt my cup of tea, men det var ändå rätt trevligt.. Blev en sväng till Olssons Skor sen.. Där gav Helena och tyskan upp, och jag var på väg hem då med, men icke! Mötte upp Rebecca x2 där och kvällen fortsatte ett tag till :) Den avslutades på Retro med buller och bång, haha..

Lite halvtrött idag ska erkännas, men det löser sig :)


=)



I told you so! =D

Yey!

Så, då var jag klar med ännu en uppgift.. Yeey! Trodde aldrig jag skulle bli klar i förmiddags, hade noll motivation och noll idéer.. Men sen sååå =) Ska läsa igenom den imorgon bara innan jag skickar in den, men den är så gott som klar!

Firade med att dammsuga här hemma, höhö..! Älskar när det är städat hemma.. Blev bara en snabbstädning idag dock, men bättre än inget.. Sjukt störd på alla jäklans sladdar överallt bara.. Mööh!

Blev en dusch och lite middag på det, och nu är man som en ny människa igen.. Typ.. =) Ska iväg och umgås lite ikväll också.. Blir lite Söder-häng ikväll.. Lagom avancerat.. =) Ska ju iväg till Petra imorgon.. Måste fixa frillan!

Sitter och slöglor på Glee nu, och jag blev just kär! My goood! Ingen aning om vad människan heter dock, med tanke på att jag aldrig sett nåt avsnitt förut.. Men hej och håå vad charmig man får vara! Måste googla lite tror jag bestämt.. Höhö! Sen kanske det är dags att byta ut morgonrocken mot nåt lite mer anständigt =)

Det går framåt

Helt otroligt, men det var preciiiis som jag trodde.. Tog mig typ fyrtioelva år att hitta nån annons som jag kunde analysera i min jäklans uppgift, men när jag väl hittade en har jag skrivit uppgiften på typ 1,5 timme.. Bra där! Dock är den inte helt klar än, måste skriva lite till.. Börjar dock få problemet att jag inte vet hur jag ska få plats med allt jag vill skriva på max 2 sidor.. Gaah! Är det inte det ena så är det det andra.. As usual! Men det ska väl lösa sig det med... =)

Klockan är ju snart dags att hoppa in i duschen också.. Så egentligen borde jag väl ta tag i det sista på uppgiften så jag får skiten klar, men jag tappade fokus lite kan man säga.. Skit också.. Jag har så jäklans dålig karaktär! På tal om dålig karaktär har jag dessutom käkat så mycket godis att jag typ mår illa.. Tummen upp på den!

Skrev ut en artikel som jag trodde att jag behövde till den här uppgiften i fredags, men insåg nu att jag skrivit ut fel artikel, så nu får jag läsa det rätta direkt på datorn ändååå.. Drygast! Jag måste köpa ny dator på tal om det.. Nu är jag trött på min minidator! Eller ja, än så länge funkar den, och det älskar jag den för.. Men ändå! Får väl skylla på att jag börjar få dålig syn med åldern eller nåt, så jag kan rättfärdiga beslutet att köpa ny dator innan den här kollapsat..

Nej, nu måste jag sluta skriva en massa skit här och göra ett sista ryck med uppgiftsskiten!

Vad ska man göra?

Har lite svårt med mina prioriteringar idag känner jag.. Sitter nu i soffan och glor på tv, vilket inte ens finns med på min to-do-list idag.. Redan där är det ju kört.. Men men.. Jag ska plugga, handla mat och helst träna idag.. Uppdatera mobilen tänkte jag försöka göra också.. Dock är väl plugget viktigast skulle man kunna tro.. Och handla mat är rätt viktigt också ska väl erkännas.. Meeen.. Måste dock surfa runt lite innan jag kan börja plugga.. Måste nämligen hitta någon typ av reklam som jag kan skriva en uppgift om.. Ska typ analysera en reklam utifrån Cialdinis 6 principer för påverkan.. Känner att det inte kommer vara så svårt att skriva när jag väl sätter igång.. Ska bara vara max 2 A4-sidor, men 1,5 radavstånd, så det blir ju inte så mycket att skriva liksom.. Dock måste jag ju bara hitta nån bra reklam först.. Sååå nu borde jag surfa nån annanstans än på just blogg.se känner jag, höhö.. Sen handla mat kanske, för där kanske det finns några bra reklamer.. Who knows?

God morgon i alla fall! =D

Helg!

Jag har börjat få helgkänsla på fredagar redan.. Awesome! :) När man jobbade varje helg så var det liksom ingen skillnad på helg och vardag.. Nu får man ju liksom helg som alla andra, tjoho!

Har varit en vanlig dag på jobbet idag.. Efter fredagsfikat var det dock typ helt dött.. Nada att göra.. Men så kan det vara ibland, vi hade trevligt ändå :)

Nyss kommit hem och är nu lite kollaps.. Hade tänkt plugga ikväll, men det blir nog inte så.. Blir en väldans lugn kväll istället för att ladda inför plugg hela dagen imorgon.. Sen blir kalas på kvällen.. Prima grejer!


God morgon

Så ja, efter en språngmarsch till tunnelbanan är man ju nu uppvärmd och redo för ett pass på gymet.. Var jäklans trött när klockan ringde imorse, men det var bara att pallra sig upp! Blir triceps och axlar idag tänkte jag..

Fredag idag mina vänner! Blir dock en lugn fredag för min del.. Måste ju vara på alerten imorgon så jag kan få mycket plugg gjort.. Imorgon blir det nog ett glas vin eller två dock :)

Sjukt snyggt att matcha träningsbyxor med ankelboots för övrigt :)


Torsdag..

Och imorgon är det fredag.. Då har jag jobbat på mitt festliga nya jobb i tre veckor.. Tiden går fooort.. =) Känns dock som att jag har jobbat där i månader, men det är bara positivt tror jag bestämt.. =P

Har pluggat lite ikväll faktiskt.. Jag tror inte det här uppgiften är så himlans svår, det är bara det att den ska göras.. Det är det som brukar vara den svåra delen i typ alla uppgifter, haha.. Men jag ska försöka se till att få den klar i helgen.. Man måste ha en plan.. =)

Fick dock nåt ryck när jag satt och pluggade, och helt plötsligt hade jag packat ihop tre proppfulla kassar med kläder som jag tog ner till förrådet.. En full kasse hamnade direkt i loppis-lådan.. Lika bra att passa på när jag får såna där ryck och inte behöver bli så jäklans sentimental så fort jag försöker rensa ur kälder som jag inte använt på hundra år, haha.. En kasse hamnade dock i "slussen" på väg mot loppis-lådan.. Det är såna kläder som jag inte riktigt kan göra mig av med än, men som jag inte använt på länge och som med andra ord borde göras av med..

Rensat ur lådan med strumpbyxor också.. Typ 20% av alla strumpbyxor hade hål eller revos i sig.. Fattar inte varför man inte slänger dom på en gång.. Men men, nu är dom väck!

Trött som tusan nu, och ska alldeles strax bege mig mot sängen.. Ska pallra mig till gymet imorgon innan jobbet tänkte jag.. För sen måste jag spendera hela lördagen med näsan i pluggböckerna, så jag får passa på att få lite motion när tid ges.. =P Tjingeling!


Yes!

Imorse gick jag äntligen vinnande ur en wordfeud-match mot Johanna! Jag är så nöjd :) Observera poängställningen, jag vann med bra mycket mer än 6p också! Yeah!


Men allvarligt!

Vad är det för fel? Det är en förbannelse, det är det jag sagt hela tiden!! Jag blir galen.. Jag visste att det var för bra för att vara sant när mitt samarbete med SJ funkade så bra på väg till Vässan.. Nu tänkte vi åka tillbaka till Stockholm, men nån har fått för sig att tutta eld på nånting i närheten av spåret, så nu är det stopp för all tågtrafik mellan Västerås och Enköping.. Freakin' fabulous!

Jaja, uppdraget gick bra i alla fall, alltid nåt :) Och förr eller senare kommer vi väl fram till jobbet också.. Bara vi är framme till lunch ;)


Västerås

Så var man i Vässan igen då.. Festligt värre! Trist att jag inte hinner passa på att träffa mina kära vänner bara, det får bli en annan gång.. Sitter och väntar på Melissa nu, dricker te och försöker inbilla mig att det inte är så kallt ute! Var 3 grader när jag gick hemifrån imorse.. Tre grader mina vänner! Skitkallt med andra ord..

Förlorade mot Johanna på wordfeud på tåget hit också.. Skit! Hon har skrid sån jäkla röta.. Jag har vunnit en gång, med hjälp av det eminenta ordet salivs! Sen har hon vunnit dom andra gångerna, men typ 5p.. Minsta marginalen i världshistorien, men marginalen är alltid på hennes sida! Sjukt ovärt..


Funkar det ena..

.. så funkar inte det andra.. Skit också! Bra att fejjan-appen typ dog med senaste uppdateringen.. Jag som sk åla tåg hela vägen till Vässan idag.. Vad ska jag roa mig med? Får väl hoppas att mina wordfeud-vänner är väldans aktiva idag på morgonen :P

Nu ska jag dock pallra mig upp ur sängen och se om mina ben bär mig idag :)


Funka rååå!

Kom igen nu appen! Var lite på min sida tack!!


Tisdag

Jag har som vanligt försökt att blogga från mobilen idag, men det hjälpte tydligen inte att uppdatera skit-appen.. Den funkar fortfarande inte... Trööök!

Men men, har varit en hel del att göra på jobbet idag, så jag har haft annat för mig.. =) Dagarna går himlans fort på jobbet faktiskt, vilket är väldans skönt.. 9 timmar är annars rätt mycket tid att fördriva om det är tråkigt och går långsamt..

Pucko-jag ställde mig och lagade mat när jag kom hem också.. När jag typ var klar insåg jag att jag ju har dödsmycket mat i kylen redan, och att jag inte ska ha med mig nån matlåda till jobbet imorgon.. Genomtänkt! Men men, nu har jag ännu mer mat kan man säga.. Behöver ju matlådor dom andra dagarna den här veckan så.. Och middagar.. Bra skit!

Har försökt att plugga lite nu ett tag också.. Dock så måste jag börja med att läsa lite grejer innan jag kan börja på den uppgift jag ska göra nu, och läsandet gick sådär bra..



Den här kursen är i alla fall mycket intressantare än den andra, så om jag inte vore så himlans trött så hade det inte varit så jobbigt att läsa.. Men nu liksom flyter texten mest bara ihop och jag får inte in vad jag läser..

Täntke släpa med mig boken på tåget imorgon och försöka läsa lite då.. Man får ju ta vara på den tid som ges liksom.. Ska nämligen till Västerås för jobbet räkning imorgon.. Ska vara med Melissa när hon gör en säkerhetsintervju på Ams i Vässan.. Hon ska lära mig allt jag behöver veta, så jag kan göra såna intervjuer själv sen.. Braaa skit.. =) Så nu är det väl bara att hålla tummarna för att jag och SJ för en gångs skull lyckas samarbeta.. Det är aldrig för sent att sluta tro liksom, höhö..

Nej, nu ger jag upp mina läs-försök och slänger mig i soffan istället.. So long!

Tråk-app!

Jag har försökt blogga från mobilen en massa både idag och igår, men appen var väl lite för bra för att vara sann typ.. Mööh! Såg dock att det fanns en uppdatering på den nu, så vi får väl hoppas att det funkar nu igen snart.. Dagens i-landsproblem mina vänner..! =)

Har btw skickat in uppgift två nu.. Yeees! Så nu har jag pluggledigt ikväll har jag bestämt.. Imorgon får jag ge mig på nästa uppgift.. Är hög tid känner jag, för den kursen har jag verkligen inte gjort ett jota med sen den började.. Bra där... :/ Men det löser sig.. Positivt tänkande! =)

Håller på och fixar mat nu.. Kurre har bosatt sig i magen, så jag tänkte försöka vräka honom med lite soppa idag.. Höstmat =) Så jäklans kallt ute idag ju, och på jobbet också för den delen, men lite soppa ska nog kunna göra susen.. Och min OnePiece då förstås! Det är det bästa som finns, att komma hem från jobbet och glida i den fulaste klädersplagg som uppfunnit - OnePiece.. Men ack så mysig!

Nej, back to the soppa!

How I met your mother

Avslutar den här dagen med nåt avsnitt av den eminenta serien How I met your mother.. Awesome! Har varit en bra dag faktiskt.. Vaknade relativt pigg imorse.. Lite seg var man ju allt, men inte alltför.. Var lite seg i starten, men kom igång med plugget nångång efter lunch i alla fall.. Gick rätt bra.. Fick lite gjort.. Som vanligt antagligen ingen vidare kvalitet på det hela, men ändååå.. Fick sen en inbjudan jag inte kunde motstå så här en söndagskväll: En sväng till Ikea! Tyckte jag var värd att pluggpausa lite, så jag hängde på Helena till Ikea.. Började med middag och sen blev det en svängom.. Fick med mig en byrå och en låda till garderoben.. Prima med andra ord! Dock får jag inte fixa med byrån förrän jag är lite mer färdig med plugget.. Var sak har sin tid.. =P

Har precis gjort klart inlämninguppgift 2 nu faktiskt.. Eller nästan.. Måste läsa igenom den imorgon igen för att se att det jag skrivit hänger ihop på nåt sätt.. Kommer i alla fall få komplettera på båda uppgifterna, men så länge dom är relativt klara så är jag nöjd.. Awesome!

Hohoo!

Försökte blogga från sängen imorse, men det verkar inte som att blogg.se-appen är helt tiptop än så länge.. Så det får väl bli så här istället då... =)

Igår blev det kalas.. Plugget gick ju relativt bra igår, så jag tyckte att jag var värd att göra nåt festligt igår kväll.. Gick lite segt med planerna i början, men det ordnade upp sig.. Mötte upp några från jobbet som var på förfest nere i stan.. Vi var väl en sådär 20 pers på 24kvm, så det var mysigt.. =) Stämningen var på topp.. =P Tanken var sen att vi skulle till Café Opera, meeen vi slutade på Soap istället.. Men det var festligt =) Är lite seg idag ska jag erkänna, men det ska väl ordna till sig.. Ska dega ett tag till, men jag måste ta tag i plugget idag igen.. Jag hoppas hoppas hoppas att jag pallar göra klart uppgift nr 2 och lämna in den ikväll också, men det blir nog lite svårt.. Mööh..

Måste skryta lite också.. ´Körde på två raka segrar i wordfeud igår.. Yeeees! Och inte vilka segrar som helst, utan två segrar där jag vann med över 100 poäng.. Awesom! =D




Lördagsplugg

Ja det har faktiskt gått lite framåt idag ska erkännas.. Har lämnat in en uppgift och skrivit knappt halva på nästa.. Inte för att det är någon vidare kvalitet på det jag lämnat in och det jag skrivit ihop idag, men det är i alla fall ett arbete.. Haha.. Blev för mycket mos i hjärnan där ett tag så jag tog en promenad till Solna C för att lämna in mina skor på omklackning.. Lämnade in skorna och tog en lite promenad sen.. Sjukt kallt ute idag! Eller ja, inte enligt termometern, men enligt min känsla.. Blåste gjorde det ju också.. Burr! Men det var skönt att få lite luft i alla fall.. Kom hem för ett tag sen och har nu käkat lite.. Var dödshungrig när jag kom hem eftersom jag liksom glömt bort att äta lunch och inte hade ätit nåt sen frukost.. Bra!

Sitter nu och funderar på om jag ska orka ta ett sista krafttag med plugget för idag, men jag vette tusan alltså.. Det känns sådär lockande.. Dock känns det lockande att ha mindre att göra imorgon.. Meen.. Ska göra en typ marknadsplan för nån hittipå-Erik och hans hittipå-företag och lägga upp hur han borde spendera sina 10 miljoner som han har i marknadsföringsbudget på bästa sätt.. Låter kul va? Neeeeej..! Ge mig 10 miljoner i riktiga pengar istället så kan vi snacka roligt! Jag vill ut och dricka vin ikväll, så det så!

Sovmorgon!

Himlans skönt att sova ut imorse faktiskt.. Vaknade typ halv åtta, av mig själv.. Awesome! Har fixat och donat lite nu på morgonen.. Diskat och snyggat till typ.. =P Snart är det dags för att tvätta också.. Går ju inte att fuska med tvättiderna här inte, för maskinerna sätts inte igång förrän 9 när tvättiden börjar.. Så det är bara att vänta ut klockan.. Har en del tvätt.. Mööööh!



Det är blir inte rent av sig självt tyvärr..

Datorn hängde sig precis också.. Jag fick typ hjärtslag! Gaah! Tänk om skiten skulle lägga av nu.. Då skulle jag lägga mig ner och dö tror jag, med tanke på att jag har allt plugg på datorn.. Jag är ju faktiskt typ klar med en utav uppgifterna, och om den hade försvunnit då hade jag nog gett upp tror jag bestämt!

Nu är i alla fall första maskinerna igång nere i tvättstugan, och jag håller på att stoppa lite frukost i magen.. Laddar mentalt för att ta tag i plugget sen också.. Men det skulle kännas så sjukt skönt om jag fick en hel del gjort på den andra uppgiften idag.. Kääämpa!

Kan ju dessutom erkänna att jag veeeeet att jag klagar helt sjukt mycket på skolan nu.. Men jag måste få kräkas ur mig lite.. Är dock fullt medveten om att det var mitt eget val att söka jobb innan jag var klar med skolan.. Och även fast jag inte förväntade mig att det skulle gå så fort att få jobb så får jag ändå skylla mig själv för att jag har så mycket att göra nu.. Ni får stå ut med lite klagosång nu ett tag, det är bara så det är.. =P

Halvklar

Jag ser slutet på första inlämningsuppgiften! I love it! Inte för att det är någon vidare kvalité på det hela, men jag har trots allt lyckat få ihop nåt som skulle kunna kallas för ett arbete.. Yeeeeah! Ska läsa igenom det imorgon och se om det går att förstå vad jag har skrivit, och sen ska den banne mig in! Har ju dock en till uppgift som jag inte börjat på än och som bör bli klar i helgen.. Nästa problem.. Gaah! Men jag hoppas jag får en hel del gjort imorgon..



Så här har jag spenderat min fredagskväll.. Har haft roligare kvällar kan jag erkänna.. Men vad gör man inte? Nu är det liet Idol som gäller, och sen blir det nog faktiskt rätt tidigt sänggående ikväll.. Imorgon ska jag upp och tvätta, och pluuuuugga! Är sugen på att gå ut imorgon kväll, och då måste jag ju banne mig ha gjort nåt vettigt med plugget innan dess.. Känner dock för att gå till Solna C och köpa nya skor.. Men det får jag faktiskt inte göra förrän jag har lämnat in båda uppgifterna! Skulle dock behöva klacka om ett par skor jag redan äger.. Hmm.. Är det fint väder och jag har gjort nåt vettigt med plugget kanske jag kan belöna mig med en promenad till Solna C för att fixa det..

Jaja, nu är det Idol som gäller ett tag.. Hej och hå fredagskvällen!

Fredag!

God morgon gott folk! Idag är det fredag, om ni inte visste.. Ännu en vecka har gått.. Dagarna går så sjukt fort! Jag hänger inte med riktigt.. Meen det är festligt värre :) Började dagen idag med ett avsnitt How I met your mother från träningscykeln.. Awesome! Precis käkat lite gröt nu och känner mig laddad för en dag på jobbet.. Sen blir det nog lite plugg ikväll dagen till ära.. Oc imorgon.. Imorgon måste det pluggas massor!! Måste tvätta också.. Mööh, festlig lördag.. Men men, där är vi ute än.. En sak i taget :)


Träningsvärk

Det känns helt underbart! Jag mår så mycket bättre när jag får träna! Det är liksom värt att gå upp den där halvtimmen-timmen tidigare för att hinna träna.. Blir ändå piggare i slutänden på nåt vis.. Är sjukt trött idag, och klockan är rätt mycket, men jag ska ändå försöka orka upp och cykla lite innan jobbet imorgon..

Ikväll har jag haft middagsbesök.. Carin kom hit efter jobbet och vi lagade söndagsmiddag.. På en torsdag :) Snackade massa skit och åt god mat, en bra torsdagskväll med andra ord! Fredagskvällen borde bestå av massa plugg, så det kanske var bra att jag fick helgmys ikväll istället :)

Nu måste jag dock sova, annars blir det en tung dag imorgon.. God natt!


Full rulle

Mitt liv går liksom i en cirkel just nu, bara runt runt runt.. Upp på morgonen, till jobbet, hem från jobbet, stoppa näsan i pluggböckerna, sova, upp på morgonen, till jobbet.... Osv.. Där emellan ska jag förhoppningsvis hinna äta lite, träna om jag har tur.. Möööh! Jaaa, inte riktigt så hårt är det väl, men det borde vara så hårt om jag ska hinna med skolan.. Men jag är lite dålig.. Idag har jag dock varit rätt duktig.. Har fått en del gjort med plugget idag, så det känns braaa..

Är helt slut i hjärnan nu, har precis fått i mig lite mat.. Blir till att diska upp och snygga till i köket nu, sen ska jag banne mig kolla på Grey's Anatomy ikväll.. Om jag orkar.. Sen blire sängen.. Tänkte försöka orka upp till gymet imorgon innan jobbet också.. Vi får väl seeeee hur det går..



Måste lägga upp en bild på en av mina älsklingar för att pigga upp mig lite.. =) Han är så sööööt den lilla grabben!

Men nu måste jag ta tag i disken, sen blir det till att säga tack och hej för den här dagen..

God morgon

Hej och hå! Vilken start på morgonen.. Började med en löprunda, vilket var sjukt bra för själen.. Har ju lite att stå i nu med jobb och plugg, så jag hinner typ inte träna.. Hostan sitter ju i också, så det blev en väldigt kort runda imorse.. Mest bara för att se om hostan typ berodde på en inneboende latmask eller om det faktiskt är nåt som är lite sjukt i mig.. Så nu är det bara att vänta och se :) Nu är det dock frukost som gäller, sen wörk! Sen massa plugg förhoppningsvis.. Imorgon får jag nämligen middagsbesök, så då blir det Inge plugg.. Fina Carin kommer hit imorgon kväll.. Mys! Men nu måste jag äta, god morgon!


Kanelbullen

Jag gillar det faktum att kanelbullen har fått en egen dag.. För när det är kanelbullens dag då måste man ju liksom äta åtminstone en.. Sjukt värt! Så nu är det bulle och te dom gäller, så man orkar resten av dagen :)


Awesome!

Äntligen underlättas mitt bloggande! Tjohoo! Är det inte en App så säg?? Lovely! Bra för alla mina två läsare, för nu kan det bloggas för jämnan :) Har inte tid nu dock, för nu måste jag gå upp och göra mig klar för jobb.. Skulle sova tidigt igår, för jag var helt dödstrött.. Men neeej då, detta dumma påfund Wordfeud höll mig i sitt järngrepp, och sömnen blev uppskjuten.. Men men, jag är vaken nu, och en dusch på det här ska nog ordna upp saker! :)


Svårt att se..

..när ögonen går i kors..! Jag är så vansinnigt trött! Var inte så trött när klockan ringde imorse, meeeen efter lunch tuppade jag av typ, haha.. Fick en galen paltkoma, som jag typ inte tagit mig ur än.. Jag borde verkligen ta tag i lite plugg nu, men jag vet inte om det kommer ge nåt vettigt ändå.. Är ju dessutom Ensam mamma söker om 40 min, och då blir det verkligen inget plugg.. Men gaah! Jag får allt en hel del pluggångest kan jag meddela.. Får se hur det blir ikväll.. Kanske får gå och lägga mig tidigt ikväll istället och försöka ta nya tag med plugget imorgon.. Det viiiiisar sig..

Nu borde jag dock ta och fixa matlåda och diska upp efter matlagningen.. Ordning och reda!

Ojojoj!

Nu har det gått alldeles för långt! Har inte skrivit här på hundra år typ! Har haft lite annat att stå i tror jag bestämt.. Meeen det blir lite så när det ska jobbas, pluggas, after workas, hängas i Enköping, hänga på Mickelsmäss och mycket annat som har hänt sen sist.. Hej och hå! Dock blir det ingen närmare uppdatering ikväll heller känner jag.. Mina ögon går typ i kors.. Jag är helt vansinnigt trött! Blev dock ingen jättehård kväll igår, och vi var dessutom hemma ganska tidigt.. Meen, trött är man ändå måste jag säga.. Och sen till att springa runt bland massa folk på Mickelsmäss i en timme eller två tog ju den sista energin ur mig idag.. Hängde med Linda Ericson idag, vilket var mycket trevligt.. Har inte sett henne på hundra år känns det som!

Aja, orkar som sagt inte lägga upp några bilder eller nåt, för nu ska jag banne mig gå och lägga mig.. Uppstigning 06.00 imorgon jue, och en ny jobbvecka sätter igång! Det ser jag dock fram emot.. Nåt jag inte ser fram emot är plugget.. Men en månad till.. Jag måste stå ut! I gotta! Men nåt jag gotta do nu är sova.. Sääääängen! God natt!

RSS 2.0