Kvällens sista ryck

Har pluggat en hel del idag.. Sanna ringde dock nån timme efter våran shoppingtur och släpade med mig ut på promend.. Var väldigt välbehövligt faktiskt.. Varit riktigt fint väder idag, så det var skönt att få lite frisk luft och sol.. Efter det har pluggandet gått segt dock.. Jag lever i förhoppningen att den friska luften gjorde mig smart, så att jag, trots dålig motivation efteråt, kommer att klara tentan galant imorgon.. Jag är skitnervös!!



Så här ser mitt härliga pluggbord ut... Har spenderat många timmar där idag... Ska göra ett sista ryck nu, och återvända dit för en liten uppfräschning av det jag läst idag.. Kan läsa i 40 minuter till nu, för sen är det Idol som gäller =) Och efter det är det Grey's Anatomy för hela slanten.. I can't wait!! Fan Angelica, nu kom jag och tänka på tiden i Usa igen.. Våra Grey's kvällar.. Vi ringde varandra så fort eftertexterna började rulla, för att diskutera avsnittet och vad vi tyckte om allt.. Alla vsste att det var lönlöst att höra av oss till oss undmmen som Grey's visades, för då fanns det inte tid för nåt annat.. Full fokus på tv:n, hahaa.. Jag saknar dig din galning!



Nej, plugga nu fröken Blomquist!!!


Dagen innan är aldrig kul

Nej nu börjar tentaångesten krypa sig på ordentligt.. Har känts rätt bra hittills, men idag känns det inte bra, det kan jag lova.. Usch! Har pluggar hela morgonen.. Tog en paus och åkte till Coop och handlade.. Hade handlingsdejt med Sanna.. Blir så mycket roligare att handla då =P Då gick det bra, för då hade jag ju nån att snacka skit med.. Blev direkt tillbaka till plugget när jag kom hem, och nu är det lunchpaus.. Den här pausen känns mindre bra dock.. Nu får jag ångest så fort jag lämnar böckerna typ.. Är det normalt lr? Det är inte bra för hälsan i alla fall, det är ett som är säkert.. Men men, imorgon är skiten över, så imorgon kväll kommer jag sova som ett litet barn.. =)

Nej, nu måste jag äta.. Är tokhungrig!!

Dagen avklarad med bravur

Ja det tycker jag allt.. Kom upp till slut imorse, trots att det var en hård kamp mot sängens varma mysighet. Travade iväg till skolan.. Fick ta fram min nästan-vinterjacka idag till och med.. Var ju skitkallt imorse... Lr skitkallt och skitkallt, men 4 grader är inte mycket att hänga i julgranen.. Överlevde seminariet, som för övrigt kändes helt meningslöst.. Men men, jag var där i alla fall.. Efter det blev det lunch och lite skitsnack, för att sen övergå till plugg och skitsnack.. =) Nej men vi var faktiskt rätt duktiga idag, känns som saker och ting har klarnat lite för min del idag.. Räknedelen känns inte oövervinnerlig längre, jag ska nog kunna fixa det.. Teoridelen däremot, den känns väl sådäääär.. Blir till att plugga det imorgon...

Har varit på gymet nu i alla fall, vilket var bra för min hjärna.. =) Blev CrossFit idag igen, börjar bli en liten tisdagstradition här som jag får jobba på att försöka hålla på.. Är skitkul i alla fall =) Är hungrig som en tok nu dock, men ett litet snack har gjort att jag överlevt för stunden, och nog har energi för en dusch nu..



Och vilket snacks hörni! Ägg (i ett shot-glas i brist på äggkopp) och Svennes kaviar.. Haha, det ger energi vill jag lova, mumma =) Jaja, om jag ska ta den här energin och slänga mig i duschen nu då, så jag kan få äta nåt som ger mig lite mer bestående energi sen.. Vilken idé =)

Hur vore det om man skulle vakna tilll liv?

Fan, nu börjar det bli bråttom här.. Eller bråttom och bråttom, det är mer för att jag är så seg på morgonen.. Om jag bara skulle göra dom allra nödvändigaste sakerna på morgonen så skulle jag inte behöva så mycket tid på mig.. Idag är jag dock helt vansinnigt trött.. Jobbade ju igår kväll, och kunde typ inte somna när jag kom hem.. Hade nog behövt lite mera sömn.. Jag är ju som ett barn, jag behöver sova mycket =D

Jaja, jobbet igår överlevde jag.. Gick ju inte snabbast i världen, men det är so mdet är med kvällspassen.. Blåste motvind, var typ 5 grader varmt och regnade på mig igår när jag skulle cykla hem.. Som ni förstår tyckte jag otroligt synd om mig själv.. Och till råga på allt funkade inte internet när jag kom hem heller.. Tack för det...

Har dock funderat på en sak.. Man har rät mycket tid till funderingar på jobbet.. Jajjemän.. Nej men hur vore det om man skulle våga? Man kanske skulle sluta vara så feg och bara ge sig in i leken liksom.. Kanske vore bra för mig.. Hmm, när jag tänker på det idag låter det som en dum idé... Krävs nog lite vidare fundering på det här känner jag genast...

Nej nu måste jag gå upp! Är seminarium, och sen tentaplugg, som står på schemat idag.. Fy fan vad kul... Jaja, först på schemat står iaf frukost! Yeah!!

OTH är en prima start på veckan

Har sovit som ett barn inatt, mycket skönt.. Det var jag värd, jajjemän =) Blev en mycket lugn kväll igår, orkade inte ens gå och köpa pizza.. Överlevde på den gamla kebaben som stod i mitt kylskåp.. Den var ju gratis en gång i tiden också.. Mycket bra för en studentkassa, hahaha =) Kollade på andra avsnittet av OTH imorse, har dragit ut på det längre, bara för att jag itne ska behöva vänta så länge på nästa avsnitt.. Smart... Är Days of our Lives på tv nu.. Mindre bra måste jag erkänna..

Nu kanske man skulle käka lite frulle.. Hur vore det? Rätt gott faktiskt.. Ladda lite inför eftermiddagens jobb.. Fan vad sugen jag är på att jobba... Meeeen men, that's life..

Har en stor Usa-saknad nu också.. Vad ska jag göra åt det här??? Csn betalar mig inte tillräckligt bra för att jag ska kunna pendla fram och tillbaka över Atlanten hela tiden.. Tyvärr.. Hade ju varit trevligt att åka tillbaka över Thanksgiving nu.. Har ju ändå spenderat dom två senaste thanksgivingarna där.. Vi borde införa thanksgiving i Sverige också, är en supermysig högtid.. =)




Fan vad jag saknar dom här brudarna, och alal våra galna upptåg på Pittsburghs gator..! Ta mig tillbaka dit nu, ta mig dryga året tillbaka, och låt mig uppleva det igen!!



Se så kul vi hade.. Angelica var bra på den här leken, hahaa.. Åhh, blir ju knäpp av att kolla på gamla bilder.. Men men, man får väl vara glad för minnena... =)



Som tur är har jag alltid Limpan, och hon är på rätt sida Atlanten.. Hon gör mitt liv här hemma i Sverige mycket mycket roligare.. Hon förstår mig.... =P

Neeej, frukost säger jag!


Ojoj, vilket kalas

Ja igår var det fullt ös.. Riktigt skoj =) Blev tacos hemma hos Malin och Michaela först, och efter mycket om och men och några schemaändringar så blev det till sist en taxifärd till Vega där förfesten fortsatte.. Slutade med lite lekar och en massa skratt innan det var dags att bege sig till Bmb.. När vi väl kom in på Bmb så lyckades jag fortare än kvickt tappa bort alla... Jag gick runt själv typ hela kvällen och snackade med random folk.. Hade dock mycket skoj, men det hade ju kanske varit ännu roligare om jag hade lyckats hålla mig i närheten av nån av tjejerna, hahaa =)

Dagen idag har varit slö än så länge.. Klev inte upp ur sängen förrän kvart i ett typ, lagom så jag hann klä på mig för att gå ner på stan och möta upp Jossan.. Blev mat, plugg och skitsnack i ett par timmar på Chicco, vilket var trevligt.. Kändes bra att få diskutera lite omkring tentan faktiskt, så nu känner jag mig inte lika hetsig längre.. Blir till att plugga mer i veckan dock, men nåt mer idag lär det inte bli.. =)

Kanske ska slå på stort och käka pizza till middag ikväll.. Det vore nåt.. =) Med tanke på att min utgång igår kostade mig 25 kronor, så kan jag nog vara värd det... =P

Allt kan inte gå som man tänkt sig

Nej kära Emelie verkade inte vara så taggad på utgång den lilla lorten =) Men men, tur som jag hade så tog två klasskompisar sig an mig ikväll.. Malin och Michaela skulle käka tacos och sen gå ut, och jag hade turen att få hänga på.. Wohoo! =) Höll på att bli galen när det var på gång att inte bli nån utgång ikväll, men nu är jag taggad igen.. Den här ska nog sluta bra.. Hoppas jag =) Borde hoppa in i duschen nu och börja göra mig iordning, men jag har precis målat naglarna igen.. Jag och min tajming.. Så jag får väl sitta och glo på The Hills en stund till, tills nagellacket har torkat och jag är redo att slänga mig i duschen.. =)

Ikväll är Västerås gator farliga! Over and out!

Uttråkad!!

Ja fy tusan vad tråkigt jag har! Vaknade halv nio imorse.. Onödigt om jag får säga de själv, men vad ska man göra? Duktig som jag är satte jag igång med pluggandet på en gång.. Skrev lite på artikeln, och sen var det frukostdags.. Varm hemmagjort choklad och mackor.. Vilken lördagsfrukost =) Efter det var det tillbaka till plugget.. Har skrivit klart artiklarna nu i alla fall, vilket känns mycket skönt.. Har dock inte orkat sätta igång med resten av plugget.. Känner mig sjukt omotiverad.. Jag känner mest att det är sjukt skönt att inte jobba på en lördag.. Det är liksom inte direkt vardag för mig.. Jobbar ju typ jämt på lördagar.. Vet inte riktigt vad jag ska göra med tiden dock.. Funderade på att gå ner på stan, men jag orkar inte klä på mig och sminka mig, så jag sket i det.. Bestämde mig för att tvätta istället, och det är vad jag håller på med nu.. Jättekul =)

Vill ha kväll nu, så jag kan få sätta på musik och börja göra mig iordning för festligheter ikväll.. Jag är laddad, var längesen jag var ut i Västerås.. Kåren räknas liksom inte... =) Sitter och målar naglarna och kollar på The Hills-maraton på MTV nu... Hellt okej lördagssyssla.. Tänkte ge mig ut på en löprunda, men insåg rätt snabbt att alla mina träningskläder är i tvätten.. Jäklans oflyt.. Har inte ens några gamla fula träningskläder som kan funka som substitut... Blä blä.. Men men, dom torkar väl snart, och då får jag se om jag har nån löpenergi kvar =)

Nej, fokus på The Hills och naglarna nu, hahaa..

Fredagsmys!

Fredagsmys på Kopparbergsvägen består ikväll av daim, ahlgrens bilar och Pepsi Max.. =D



Det är ju så jäklans gott det här! Är värd lite fredagsmys efter den här dagen.. Vaknade tidigt imorse, och tog vara på tiden genom att börja skriva på seminarieuppgiften till på måndag.. Väldigt ambitiöst! Sen var det dags att bege sig till jobbet.. Blev cykel idag, trots erbjudande om skjuts.. Var ju fint väder idag, så jag kände att det kunde vara uppfriskande med en cykeltur =) Gick bra på jobbet idag faktiskt, jobbade bara 6 timmar och dom flög förbi.. Sen var det bara hem och byta om, för att ta en promenix med Calle.. Var så himla skönt ute, så det var mysigt med en liten promenad.. Sen var det bara hem och slänga sig i duschen, för att hinna kolla på Idol sen.. Blev middag framför Idol, och där sitter jag fortfarande.. Känns som en bra kväll =) Ska ladda inför plugg imorgon.. Blir nog utgång med Emelie imorgon kväll sen, vilket jag kan behöva efter en lördag full all plugg..!

Längesen musklerna var så här matta

Jag orkar typ inte ens skriva nåt här.. Mina händer bara skakar... Och nu var det ändå 2 timmar sen träningen var över.. Var lite rädd när det skulle fixas mat.. Skulle skära kycklingfilé och sallad med en vass kniv, och händerna bara skakade =) Jag överlevde dock, och alla fingrar och tår sitter kvar där dom ska..

Var iaf sjukt kul med box.. Mycket jobbigare än jag trodde, men jäklans så skoj =) Mina armar är heeeelt slut.. Och det är ju konditionskrävande också skitkul =)

Nej, nu pallar fan inte mina händer längre.. Ska kolla lite på Lyxfällan nu, och sen ska det sovas.. =)

Pluggat klart för idag

Har precis skrivit klart en av två atriklar.. Känns bra, men det är en låååång väg kvar... Har en artikel kvar att skriva, och sen måste jag ju plugga till tentan... Men den första artikeln får räcka för idag.. Man ska inte ta ut sig.. Jag vill inte plugga ihjäl mig =) Var på föreläsningen imorse också.. Kände mig riktigt bra.. Typ halva klassen sket i den, vilket jag på sätt och vis kan förstå.. Dom är ju lite sådär dom där föreläsningarna, men det var bra för min tentaångest att jag gick dit faktiskt.. Annars skulle jag tro att jag hade missat hur mycket som helst... Men men, that's me =)

Fick en liten paus i pluggandet iaf när D ringde och tyckte att jag skulle göra honom en tjänst.. Han är fan den lataste människan ever.. Han skulle göra ett snabbt ärende på stan och tyckte att jag skulle komma ner och sitta i hans bil så han slapp parkera i ett parkeringshus bara för att springa upp på stan i 2 minuter.. Bläää.. Men vad gör man inte, ibland får man ju ställa upp =) Jag behövde nog kanske lite frisk luft och en liten pluggpaus, hahaa..

Nu ska jag snart bege mig till gymet för att prova på ännu ett nytt pass.. Ska köra ett box-pass ikväll.. Tjejen som jag körde crossfit med i tisdags skulle köra box idag och tyckte att jag skulle hänga på, och det är ju alltid trevligt att ha nån att träna med, så varför inte? =) Har velat prova på box, men känt att jag inte ville gå dit sjäkv.. Vem vet vem man blir ihopparad med liksom? Kanske värsta Paolo Roberto? Då är jag död..... =D Inte för att det går ut på att slå varandra så hårt man kan, men ändå, hahaa..

Var ju på Flickan Som Lekte Med Elden igår också... Den var helt okej.. Inte alls lika spännande som den förra filmen, men ändå helt okej.. Var mysigt att gå på bio, var längesen =)

Imorgon är det löningsdags också, wohoo! Det är dock en herrans massa grejer jag vill köpa, och såå mycket lön får jag inte.. Csn betalar ju inte ut en förmögenhet heller, så jag vet inte hur det ska gå ihop... Borde spara lite pengar också, med tanke på att jag antagligen åker till fjällen över nyår.. Det vore så sjukt kul, jag längtar efter snö och skidåkning! Och efter jul... =) Men men, ska förhoppningsvis få med mig Linn upp till fjällen över nyår också då kommer det bli galet kul! I'm telling you =D


Bio ikväll =)

Nu har det pluggats, sprungits och ätits.. Känns rätt bra nu =) Var riktigt fint väder idag så jag tog en löpsväng ute i solen efter pluggandet.. Är på sluttampen nu när det gäller att springa i korta löpbyxor och t-shirt, så man får ta vara på dom sista tillfällena.. Nu sitter jag här i min nya, supersköna säng med paltkoma och kollar på Gränsbevakarna Australien.. Paltkoman skulle kunna resultera i att jag somnar här, men det får ju inte hända.. Ska gå på bio ikväll =) Jag, Sanna, Marina och René ska gå och se Flickan som lekte med elden.. Jag är lite rädd för att det kommer bli läskigt att sova själv inatt efter att ha sett den, men det är smällar man får ta =P Jag tror att den är bra, så det blir nog bra.. Tur att ajg var ute och sprang idag dock, för ingen bio utan popcorn liksom.. Det är ju halva nöjet =)

Måste göra lite research när det gäller min framtid också... Jag har ju mitt drömjobb, men jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska ta mig dit, eller om det ens finns ett namn p ådet jag vill göra... Allas vår Anna Skipper har mitt drömjobb, hon gör precis det jag vill jobba med en dag.. Dock skippar jag gärna själva tv-framförandet, men jag vill jobba med det hon gör... Hur ska jag ta mig dit??

 Anna Skipper, hjälp mig! =)

Träningsvärk och pluggstress

Varit i skolan idag igen.. Var iofs en bra dag idag, hade en ny föreläsare, som var bra mycket bättre en våran andra.. Var en rätt intressant föreläsning idag faktiskt =) Var till syon sen också, och lite fick jag allt ut av mötet.. Dock fick jag panik också.. Gaah! Vi ska ju välja kurser nu till nästa termin, och jag och val är inte kompisarl.. Jag blir tokstressad när det kommer till val.. Jag tror att det jag väljer liksom är domen för hur resten av mitt liv kommer att se ut.. Jag är ju fullt medveten om att det går att ändra och byta och greja under tiden, men hur mycket jag än vet det nu, så när det kommer till valen så kommer ändå den där paniken, stressen och ångesten.. Jag hatar val!!! Fast ändå är dom ju rätt bra, när man väl har gjort dom... Men men, inte nåt gott som inte har nåt ont med sig, eller om det är tvärt om, hahaa..

Pratade precism ed kära Petra också.. Skulle höra läget med henne om frisörutbildningar i Uppsala där jag kan fixa håret.. Fick ju inte tid på Hårakademin förrän i slutet av oktober, och jag vill fixa håret nu! Den lilla pinglan erbjöd sig ju att göra det själv, istället för att ge mig förslag på vart jag kan göra det.. Jag vet att hon hatar att göra permanenter för att hon tycker att det är så tråkigt.. Var liksom därför jag inte frågade henne på en gång, men hon är ju så snäll hon så hon skulle göra det ändå, för min skull =P Ibland har man tur =)

Shoppade loss på eBay här om dagen också.. Storhandling... Hrm... 35 riksdaler, dyr affär =) Köpte enn case till min dator, så jag kan ta med mig den när jag behöver =)



Fint va? Nu går jag bara och väntar på att det ska dimpa ner här hemma.. Lr dimpa er gör det väl inte, med tanke på att jag inte har nåt brevinkast i dörren, utan jag får väl hämta det på Ica, men ändå.. =)

Nej, nu måste jag för tusan plugga!

Nu känns det genast bättre

Ett ordentligt pass på gymet piggar upp bättre än något annat efter en seg dag i skolan.. Crossfit är så sjukt jobbigt, men riktigt kul.. Körde två och två idag, vilket gör att man verkligen måste ta i med alla sina krafter och ta ut sig max.. Står det nån bredvid och pushar på hela tiden så har man ju inget val liksom.. =)

Orkar dock inte laga nån vettig mat ikväll, har inga idéer.. Blir tortellini bara.. Funkar så där ibland.. Ingen tip-top mat direkt, men det är lite näring =) Morotsstavar och dilldip piggar upp det hela.. Det är så himlans gott! Skulle kunna äta upp en hel sån där påse med morötter på en kväll, så länge jag har dilldip =)



Morötter gör ju hela middagen lite nyttigare ;o) Men bor man själv får man äta vad man vill till middag.. Det är bra grejer det.. Fast å andra sidan, hade jag bott hemma hade jag ju inte behövt komma på nåt att äta, det hade antagligen päronen gjort ät mig.. Bara sätta sig och äta.. =) Men, det är ju som med allt annat, man uppskattar allt päronen gör mycket mer när man inte har det längre.. Lagad mat, tvättat tvätt, städat hus.. Mami och papi är bäst! =)

Sjukt seg dag i skolan

Har haft ett helt värdelöst seminarium imorse.. Vi skulle kritiskt granska två artiklar till idag, och sen diskuterade vi dom tillsammans i grupper på seminariet.. Heeel värdelöst! Det gav absolut ingenting.. Varken uppgiften som skulle gjort innan, eller seminariet idag.. Så sjukt trist! Och efter lunch hade vi ju såklart föreläsning också, så det har varit en heldag idag.. Känner mig lite förvirrad och tentan är nästa torsdag.. Blää! Men men, jag håller tummarna för att jag klarar den... Det visar sig =)

Ska iväg till gymet nu.. Är sjukt trött och hade gärna legat i sängen och degar resten av kvällen, men jag lovade mig själv att gå till gymet idag, och så ska det bli! Blir ett crossfit-pass idag, och jag kan nästan redan känna av morgondagens träningsvärk... =)

Nej, skynda skynda!

Middag snaaaart..

Har varit iväg och tränat nu... Hade lite svårt att bestämma mig vilket pass jag skulle gå på, men till slut bestämde jag mig för ett 30 minuters xBike-pass.. 30 minuter räcker alldeles utmärkt för ett sånt pass.. xBike är sjukt jobbigt!! Efter en kvart är jag typ död.. =) Men det är kul, är lite det träning går ut på.. =P Blev solarium efter det också, för det tyckte jag att jag var värd..


Trivs som fisken i vattnet på Feelgood.. ÄR trevligt folk som jobbar där, och dom har kul pass.. Bra val av mig där =) Snart tränar förhoppningsvis Sanna där också, och då blir det ju ännu roligare =) Eftersom jag var inte var snyggast i världen idag, så skulle jag ju självklart springa in i Mr Kolgrillsbaren på väg till gymet också.. Så typiskt! Men det är smällar man får ta, han vet att jag är snygg egentligen, hahaaa =P

Nej, nu för min mat vara klar tycker jag.. Blir lax och potatis ikväll.. Luktar lax i hela lägenheten, mumma =)



Åhh, om det ändå bara kunde vara klart nu!!

 

 


Äntligen klar med första delen

Har skrivit klart seminarieuppgifterna till morgondagens seminarium.. Känns bra det.. Fick smärre panik tidigare idag när jag trodde att jag lyckats tappa bort båda dokumenten som ska in imorgon.. Dokumenten hade typ bytt format och jag kunde inte öppna dom i nåt program.. Men efter lite fix och don så ordnade sig allt, och jag kunde andas ut =) Så nu är dom renskrivna och klara.. Är nog dock inet så väldans hög nivå på det hela, men det får vara som det är nu..

Har precis käkat lunch nu, och smaskat lite på äppelbitarna jag och papi gjorde i helgen.. Hemmatorkade äppelbitar är det bästa pluggodiset =)

Borde ta tag i tentapluggandet nu också.. Känner att jag bara skjuter upp det hela tiden.. Dock blir jag lite stressad när jag tänker efter, för jag har inte så himlans mycket tid att plugga till den, och jag vill verkligen klara den här tentan!! Börjar grina om jag måste göra omtenta.. Men men, that's life.. Tänker man så kanske jag borde göra lite nytta nu.. Vet inte riktigt vart jag ska börja dock, men vad som helst är ju bättre än att sitta här och glo på Operah, haha..

God morgon måndag

Hade lite svårt att bestämma mig imorse om jag skulle gå upp vid 9 när jag vaknade, eller om jag skulle bädda ner mig och somna om en stund.. Orkade inte gå upp först, men insåg rätt snabbt att jag var hungrig, så det var bara att kliva upp och fixa frukost... Nu skulle jag iofs kunna krypa ner igen och slöa ett tag till, men det har jag egentligen inte tid med.. Ska gå en sväng till husläkaren och ta lite prover, och sen ska jag försöka ta mig till gymet för ett BodyPump pass, och efter det borde jag vara redo för att renskriva mitt arbete som ska in imorgon.. Även om jag itne är redo måste jag göra det... Tyvärr.. Men men.. =)

Jag och Eleonor kom på en himlans bra idé igår.. Vi tänkte försöka sälja konceptet Ensam Student Söker till nån tv-kanal.. Dealen är att vi ska vara med i första säsongen, och vi ska få ta del av intäkterna.. Måste nog fila lite på detaljerna, men sen är det bara att tuta och köra =D

Nej, på med kläder och iväg med mig!

Nörd!

Är det här nördigt lr? Sitter med två datorer i knät, och har tv:n på också, för säkerhets skull... =) Är man ensam och uttråkad så är man, hahaa =)



Jaja, nu ska jag kolla på några avsnitt av 90210 på den ena av dessa iaf, och sen blir det nog sömn för min del... =)

Fix och don med pappa

Ingen rast och ingen ro har det varit idag.. Full rulle från morgon till eftermiddag =) Jag och pappa har varit sysselsatta idag.. Har bytt säng här hemma i lägenheten.. Bytte ut min gamla 105 säng, mot syrrans 160 säng.. Lättare att få plats med övernattande besökare nu.. =P Inte mycket plaats till annat i lägenheten nu, men vad mer behöver man än en säng liksom? Var lite trångt när vi skulle montera ihop sängramen bara, men med liet gemensam hjälp fixade vi det.. Pappa tog den störstaisen dock, när han klättrade in under sängen för att skruva fast den i stommen....



Han överlevde dock.. Jag släppte ut honom när han var klar... =)
Men det blev bra till slut i alla fall.. Nu hoppas jag bara att nån kommer och köper min gamla säng snart, för det blir ju inte mindre trångt av att ha en extra säng ståendes i min lilla lya.. Men brorsan komponerade ju en hejdundrandes annons till Blocket igår, så jag hoppas nån nappar snarast.. =)



Ja, allt som fick plats i den där lilla hålet tidigare är borta.. Nu är det en enda stor säng.. Lite som i sovrummet i Oslo, men det var ju mysigt så... =P Ska nog sova gott här inatt...

Precis pratat med Catja på skype också.. Väldans festligt.. Drömmer mig tillbaka dit emellanåt.. Jag hade gärna varit i Pittan nu... Måste det vara så långt dit? Jag vill dit och hänga med Catja och kramas med DJ och N... Jag vill det nu!! Tänk om man kunde förflytta sig med hjälp av tillräckligt mycket viljestyrka.. Dock har jag en känsla av att det krävs en heeel del pengar, och en massa ledig tid, för att jag ska kunna ta mig tillbaka dit igen... Framtidsprojekt, jajjemän....

Jaja, ska nog slå på gamla datorn nu och kolla lite serier.. Har inget bättre för mig.. Om nån känner för att mysa ikväll så kom hit! En film och lite häng erbjuds =)

Lugna lördagen..

Blev en kortis hos sis bara.. Fick en liten stund med Hugo, och lite glass och chokladsås.. =) Sen blev det middag hemma med bror och Emmie och päronen.. Bror lyckades förstå sig på min bluetooth i datorn idag också.. Eller ja, med lite gemensamma gissningar och testningar hit och dit lyckades vi få den att funka.. Bra där =) Har precis skjutsat dom till bussen, och jag är förvånad över att jag fortfarande är vaken faktiskt.. Är så vansinnigt trött! Känns bra att jag inte bestämt mig för att gå ut ikväll, för jag behövde nog den här helgen att ta det lite lugnt tror jag.. Men snart måste nog jag och Limpan styra utgång tror jag.. Brukar sluta rätt kul.. Vi kan när vi vill.. Hon måste ju komma till Västerås och gå ut.. Vi har ju ett projekt.. Eller vi och vi, Linn har ett projekt, men jag kan ju göra vad jag kan för att hjälpa till.. =P

Längtar efter sängen nu... Har ätit lite väl mycket godis idag dock, så jag känner mig som en liten tjockis... Men det är smällar man får ta för lite snask =D

Jobb som vanligt på lördagar...

Var sådär pigg imorse kan jag säga, men jobbet gick över förväntan ändå.. Dagen flöt på rätt bra, och timmarna for förbi... Skönt att vara hemma nu dock.. Nyduschad och fräsch... =) Var tvungen att stanna på Godisstoppet på vägen hem dock, för det var jag ju värd.. =)



Mumma =) Så nu kan jag frossa lite idag... Var tvungen att köpa mycket också, för brorsan och Emmie kommer på besök ikväll, så då måste jag ju kanske dela med mig... =P

Jaja, nu ska jag slänga mig i bilen och åka till sis och Peppe, för där är päronen och brorsan och Emmie nu.. Trist för mig att sitta här hemma då.. Lika bra att åka dit och umgås ett tag... =)

Blåbär hela dagen

Har blivit en hel del blåbär idag.. Hur gott som helst =) Blev ju lite i skogen, och så blev det blåbärssmoothie när vi kom hem.. Och nu ikväll har det blivit blåbärspaj... Mums =P



Inte mycket annat som hänt idag.. Har varit en seg och skön dag med en massa mys =) Kollat på Idol nyss, och ska väl snart bege mig mot sängen.. Ska ju jobba imorgon.. Måste åka hemifrån strax före fem.. Känns sådär lockande, men ibland måste man... Ska ju tillbaka hem hit sen, så jag får väl ta igen mig lördag/söndag sen.. Ska nog kunna bli utvilad utan större problem.. =)

Nej, nu får jag nog säga god natt!

Skogspromenad gör gott för själen

Har precis varit ute och gått i skogen med kära syster och lilla Hugo.. Jätteskönt ute, och hur mycket blåbär som helst! Dock var det inte blåbär som vi var ute efter.. Vi ville ha kantareller... Det var dock lite svårare.. Skörden blev hela 1,5 kantarell.. Hmm.. Räcker ju inte ens till en macka i var, men men.. Mysigt var det =)



Kolla på lilla skogsmulle här... Han trivdes som fisken i vattnet på lilla promenaden =)



Har är stora och lilla skogsmulle =) Kryllade av blåbär i skogen, så vi fick lite matsäck på vägen..

Borde sätta mig och renskriva lite skolarbete nu, men jag har ingen lust alls.. Mamma kom precis hem, och syrran och Hugo är ju kvar, så jag har inte riktigt tid =) Vi ska fika nu, och sen ska det väl mysas.. Vad annars göra när halva familjen är samlad? =P


Äntligen hemma!

Sitter nu i soffan hemma hos mamma och pappa och dricker te och har det allmänt bra.. Det är så himlans skönt att vara hemma! Blev step och core på gymet idag, vilket var lite jobbigt med tanke på den träningsvärk som sitter i från tisdagens träning... =P Blev raka vägen till bussen sen, för att komma till en varm dusch och mat på bordet när jag kom hem.. Finns det nåt bättre? =)

Kollat på Idol här hemma nu, och ska se om jag orkar hålla mig vaken och kolla på Nöjespokalen sen.. Det är ju inte förrän 22 dock, och jag är ju så himla kvällstrött så jag vet inte om jag pallar... =)

Måste försöka boka tid för att fixa mitt hår imorgon också.. Är trött på det här nu, saknar mitt krull =P Var så skönt att inte behöva göra nåt med håret, utan liksom ha en frisyr utan en maassa krångel =) Måste boka tid hos husläkaren också.. Mycket att stå i nu.. Borde maila syon också och försöka boka tid med henne för att reda ut vad jag har för möjligheter att plugga någon annanstans nån termin.. T.ex. Usa... =P

Nej, nu ska jag mysa med päronen =)


Slut på den här skolveckan

Överlevde ännu en heldag med statiskiträknande i skolan idag.. Gick rätt bra faktiskt.. Så länge föreläsaren är tyst och man får räkna så går det utmärkt, men föreläsaren är väl inte den klaraste stjärnan på himlen som man säger så.. Men men, så kan det vara =) Fick sluta en timme tidigare också, superskönt! Hade hoppats på att det fanns tidigare pass på gymet nu, men det gjorde det ju inte, så jag får väl hänga här hemma ett tag nu.. Sen blir det gym, step och core idag, och sen raka vägen hem till päronen för en lugn och skön helg =)

Såg One Tree Hill igår.. Det är så himla bra!! Är alldeles för långt till på tisdag nu, då nästa avsnitt av OTH och GG kommer ut.. Jag vill kolla på alla avsnitt nu! =) Men man kan väl inte få allt.. Som vanligt...

Skönt att det är klart

Ja oj vad det har donats idag.. Tvättat en massa, pluggat en massa och städat lite grann =) Pluggandet gick rätt bra faktiskt.. Är typ klar med det jag tänkte göra idag.. Behöver bara renskriva det, men datorn får följa med hem till päronen i helgen så jag kan fixa det då.. Eftersom jag inte varit ute på heeela dagen kände jag att jag behövde komma ut och få lite frisk luft när alla mina åtaganden för dagen var avklarade.. Blev en kvällspromenad i regnet, riktigt skönt faktiskt.. Det behövde jag =) Är så himla fint nere vid vattnet här.. Man blir som alldeles kär när man går runt där.. =)



Man ser inte riktigt hur fint det är på den här bilden, men ni får helt enkelt lita på mitt omdöme =) Kunde inte ta kort från där det är som allra finast, för när jag gick förbi där pratade jag i telefon med papi =)

Ska hem till päronen över helgen.. Ska bli så himla skönt.. Ska inte göra nåt alls i helgen, bara ta det lugnt och ta igen mig.. Lr jo, ska iofs jobba på lördag, men det är det enda jag ska göra.. Och måste som sagt skriva rent skolarbetet också, men ändååå.. Kommer finnas gott om tid till att inte göra nåt alls också så det ska bli väldans skönt.. =)

Har precis käkat kycklingsallad nu till Idol, och druckit pepsi, för det tyckte jag att jag var värd.. =) Efter Idol blir det nog premiäravsnittet av OTH.. Kollade premiären av GG idag, det är så braaaa!!!!!


Tvätta, tvätta, tvätta

Jag och Sanna skulle ju ha pluggat imorse.. Hon kom hit, och vi satte oss ner för att vara lite duktiga.. Insåg rätt snabbt att vi inte gjort tillräckligt mycket förberedelser på egen hand för att kunna göra nåt tillsammans, s ådet blev inte mycket av det.. Hon var väl här i en halvtimme eller så... =) Jaja, man kan inte alltid lyckas.. Kom ju upp imorse i alla fall, vilket var bra.. Har en hel del att stå i idag.. Tvätten är nästan klar.. Är så drygt att vi bara har två timmars tvättid här.. Så jag har tvättat mellan 12-14 nu, och sen var tiden efter bokad, men jag sk atvätta mellan 16-18 också.. Smidigt... Så nu har jag tvättpaus... =) Borde dock plugga nul.. Har precis dammsugit och kakat lunch, så jag har liksom inget som talar emot att plugga, men än motivationen.. Men jag får jobba på självdiciplinen nu, och hitta lite motivation.. Är skönt när skiten är gjord.. =)

Jaa, dags att stänga av tv:n nu med andra ord... Meeeeen jag såg ju precis att dom visar från VMA på  MTV nu.. Skit också... Kom igen nu fröken Blomquist!!

Fullspäckad kväll

Provade som sagt ett nytt pass på gymet idag; CrossFit.. Sjukt jobbigt, men jäklans skoj.. Finns dock risk för att jag har ådragit mig kronisk träningsvärk av alla dessa chins.. Inte riktigt min grej, det är ju sjukt jobbigt! Men ge mig några veckor så ska jag nog klara av ett par stycken utan hjälp =P

Efter gymet var det bara hem och duscha och slänga i mig en banan för att sen åka till handla.. Får man skjuts och sällskap till mathandlingen så kan man ju inte säga nej.. Jag och Calle tog en raid på Ica vid Erikslund.. Sen blev det Idol och räksallad hemma hos Calle.. Smaskens =) Avslutade med te och The Girl Nextdoor.. Nu är jag dööööödstrött, så nu ska det sovas.. Sanna kommer hit imorgon bitti och vi ska försöka plugga lite.. Har en seminarieuppgift att göra till tisdag nästa vecka, så det är lika bra att börja på den =)

Nu har ju första avsnitten av GG och OTH kommit ut också... Gotta have! =)

Grattis Marina på födelsedagen! Hoppas du haft en prima kväll =P

Min hjärna är full av siffror

Har haft heldag med statistik-räkning i skolan idag.. Eller heldag och heldag, men typ.. Började halv tio och slutade halv fyra... Jag ärh elt snurrig i huvudet typ.. Har räknat och skrivit siffror och bokstäver och knapprat på miniräknaren och tänkt och allt möjligt idag.. Tror jag förstår allt dock... I alla fall nu, problemet kommer väl sen på tentan när man ska para ihop rätt formel med rätt uppgift typ, för att kunna få ut rätt svar.. Men det är ett senare problem, det ska nog lösa sig =) Extremt skönt att vara hemma nu i alla fall.. Ska dock ge mig av till gymet med detsamma, för att liksom rensa hjärnan lite.. kan behövas, få bort alla siffror för en stund.. Sen får jag leta fram dom imorgon igen, för jag borde plugga lite imorgon också..

Nej, lyckas inte boka pass på nätet, så jag lär väl ge mig av till gymet nu så jag får mig en plats.. Ska prova på ett nytt pass idag, så vi får se hur det är =)

Fruktansvärd uppslutning

Gaaah, när man behöver rookiesarna som mest så sviker dom! Är ju fruktansvärt.. Inte en tårta blev det.. Har ni hört på maken? Inte en endaste liten tårtbit! Vi var dock en heel del faddrar, och alla var sugna på fika, så vi gick ner på stan istället och tog en fika.. Alltid nåt =) var på nåt ställe som jag aldrig varit på förut, trots att det ligger supernära där jag bor.. Var mysigt dock, så det var helt okej.. Kladdkakan som jag och Marina delade på var väl dock ingen höjdare, men det var trevligt umgänge, så jag ska väl inte klaga =)

Blev inte så sent hem dock.. Är så sjukt trött! Kollar på Färjan nu.. Ska se om jag kan hålla mig vaken och kolla på Roast på Berns ikväll, vore ju kul.. Sist somnade jag halvvägs.... =D

Fick ääääntligen ett livstecken från N idag också... Känns himlans skönt.. Har ju funderat på hur allt är med honom.. Men men, verkade vara bra iaf.. Illa bara att det lär dröja ett bra tag innan jag får chans att träffa honom, men det ordnar sig....

Nu ska jag äta en apelsin och krypa ner i sängen iaf.. God natter

Måndag igen då

Precis kommit hem från jobbet.. Det är så himlans skönt att vara hemma =) Gick iofs rätt bra på jobbet idag.. Eller bra gick det nog inte, om man ser till ackordet, men timmarna gick fort så på så vid gick det bra.. Jag hann inte bli så uttråkad... =P Slapp ju cykla idag också, och det gör alltid dagen lättare =)

Måste ta och packa upp från helgen nu... Måste leta efter Limpans nyckel juuu... Sen ska det duschas, för ikväll är det avgörade momentet för rookiesarnas poängsamling... Dom har tårttävling ikväll, och vi stackars faddrar är dom som får provsmaka... Staaaaackars mig... Jag som inte ens tycket om tårta =) Tur att jag inte mår illa idag heller då, för isf hade det inte varit någon höjdare med tårta.... =)

Jaaa, nu måste jag nog börja göra mig klar här... Tjing!

Olympiad och inflyttningsfest

Gårdagen var väldigt busy.. Var ju studentolympiad hela dagen.. Upp tidigt och sen full rulle hela dagen.. Var alla möjliga festliga grenar, dock var jag typ väskvakt, så jag satt mest på en bänk i solen och tog det lugnt... Rätt skönt faktiskt, jag klagade inte =P Våra rookiesar var riktigt duktiga, så det var himlans skoj faktiskt.. Solen sken och det var fint väder, så vi hade tur.. =)

Efter det var det bara att skynda sig hem och glra sig klar för att åka till Limpan i Stockholm... Hon hade inflyttningsfest och det var fullt hus där.. Var supertrevligt.. Satt hemma hos henne och snackade skit och drack vin typ, och sen blev det en sväng till Undici.. Blev inte så långvariga där dock, utan åkte hem relativt tidigt.. Klämde sen in 8 pers i Limpans lägenhet och hade spm litet flyktingläger där inatt.. Tror dock alla sov bra, så det gjorde ju inte så mycket... Finns det hjärterum så finns det stjärterum =)

Var en snabbsväng hemma hos päronen sen idag.. Blev lite mys med Hugo, umgänge med syrran och brorsan som också var hemma, och lite gratismat, innan det bar av hemåt Västerås igen.. Kom nyss hem, och är helt död! Ska kolla på Ensam mamma söker nu, och sen är det sova som gäller.. Ska jobba imorgon också, så jag behöver all sömn jag kan få inatt..

Gaaah, mår illa också... Vet inte vad det kom ifrån... Lär ju inte vara bakfylla, med tanke på att jag har mått bra hela dagen, fram till dom sista 10 minutrarna på bussresan hem typ.. Nu mår jag inte bra alls dock... Kallsvettas typ och mår allmänt illa... =S Sömn hjälper nog mot det också, så jag ska nog överleva... Blää!

Vaken? Skulle inte tro det..

Jag förstår inte riktigt hur jag hade tänkt att jag skulle överleva den här helgen när jag planerade den... Är typ dödstrött redan idag, och jag kommer itne vara piggare efter idag om man säger så... Fullt ös med studentolympiaden idag, sen for som tusan till Stockholm för inflyttningsfest, och sen hem imorgon för att försöka få lite vila, eftersom någon dum jävel (typ jag själv) har sett till att jag ska jobba på måndag också.. Men men, sova kan man ju göra sen... Typ... Kommer bli kul iaf, så det får hålla mig igång =)

Var himlans skoj på sittningen igår iaf.. Vi var drygt 130 pers som skulle äta, sjunga, äta, sjunga och jaa... Typ så.. Lite ostrukturerat emellanåt, me ndet är smällar man får ta, riktigt skoj iaf.. =)



Så här såg jag ut igår.. Kändes extremt konstigt att fixa sig, sminka sig och fixa håret, och sen sätta på sig overallen och platta skor! Vad hände där liksom? Men det var otroligt skönt måste jag säga.. Man behövde inte bry sig om nån spillde och man behövde inte få ont i fötterna, vilket gjorde att det  var fullt dansös heeeeela kvällen.. Iaf tills golvet kladdade ihop, som vanligt =P



Ja så här såg det ut på våran lilla förfest som vi hade utanför skolan igår.. Vadret var fint och folk var glada, så det var skoj =)



Till och med Bävern var med.. Dock hade vi lite svårt att bestämma oss för vad denna stackars krabat ska få heta.. Han/hon har än så länge inget namn... Inget kön heller, för vi kan inte bestämma oss för om det är en kille eller tjej =D



Malin kände att hon behövde gunga under kisspausen.. Det här är en stol som står i våran skola, som man blir jättesugen på att sätta sig i varje gång man passerar den, men man vågar inte riktigt, för man vet itne riktigt om det typ är nåt slags konstverk lr nåt som inte bör röras, eller om det faktiskt är en sorts stol för allmänheten att sitta i... Malin sket i vilket och tog äntligen mod till sig att prova den =D (Den är fortfarande hel)



Jag och Bävern var itne riktigt överrens om huruvida han skulle få dricka mitt vin eller inte, men den gjorde som den ville.. Den åt i alla fall av mina chips.. Den där krabaten har en stark egen vilja..



Så här snygg var jag lite senare på kvällen.. Har stulit en Karlsson-på-taket-keps av en liten Mach-nolla.. Passade rätt bra i den om jag får säga det själv =D

Nej nu har jag bråttom, olympiaden kallar! Hur ska jag orka?? Jaja, det blir skoj! Skynda nu fröken Blomquist!

Dagens måsten klara..

Har precis kommit hem från en sväng på stan.. En sväng som blev alldeles för mycket längre än vad jag hade planerat, men men.. FIck lite gjort iaf... Hittade en klänning till mig som jag inte kunde låta bli att köpa.. =)



Tyckte den var ås fin.. Höstig fast inte helt svart, vilket annars är vad jag alltid har på mig typ... Svart är min grej, men jag täntke att nångång måste man variera sig =)

Blev en liten inflyttningspresent till Limpan också, men jag kan ju nite lägga upp nån bild på det, för då blir det ju inge skoj imorgon när hon ska få det... =) Så det blir det inget av..

Är sjukt trött nu.. Har egentligen inte tid att sitta här över huvud taget.. Borde duscha och äta och göra mig klar för ikväll.. Har lovat att hjälpa till att duka inför sittningen ikväll, så jag måste vara klar rätt tidigt.. Närmare bestämt om 2,5 timme.. Gaaah!!
Men jag måste ta en liten paus först, och hämta lite enrgi innan jag hoppar in i duschen..



Det här ger mig alldeles perfekt med energi för tillfället.. Det är jag värd.. Är ju helg, typ... I min värld hör fredagarna till helgen... =P HOppas dom här kan ge mig nåt slags mod till ikväll också.. Fattar inte vad problemet är, jag är ju aldrig blyg! Men varför vågar jag inte parata med Honom? Inte ens efter några glas vin vågar jag, vilket p åett sätt kanske är bra, med tanke på att det lätt sägs för mycket i dom situationerna.. Men ändå, nåt kan jag väl klämma fram? Sluta var så jäklans blyg!! Limpan, hjälp mig!


God morgon! (alldeles för tidigt)

Varför är det så här? När jag äntligen har möjligheten att sova hur länge jag vill så vaknar jag klockan 8?? Why? När jag ska till skolan och alarmet står på åtta, då är jag banne mig inte pigg då.. Men nu, när jag skulle kunna sova till 12 om jag vill, då är jag pigg 8... Hmm... Inte bra..... Och ingen annan är ju vaken så här dags, så vad ska jag göra? Ligger i sängen och eltar billiga flytvästar och kollar på Vakna med the Voice på femman.. Rätt mysigt det med iofs, men ändååå... =)

Måste ju ha två flytvästar till imorgno.. Ska ju slänga två rookiesar i ån imorgon.. Lr slänga och slänga, dom ska simma på en luftmadrass so mavslut på olympiaden imorgon.. Blir nog skoj =)

Förhoppningsvis kommer Petra och Tuva hit senare idag också.. Lilla Tuvis hade feber igår morse, men jag hoppas på att hon mår bättre idag så dom kan komma och hälsa på mig.. =)

Jaja, frukost nu kanske,.. Och sen en sväng till Coop för att handla lite mat.. Handla bör man, annars dör man... Eller nåt...

Välbehövligt

Var ju skola imorse.. Föreläsningarna går rätt bra, är rätt tråkigt dock, men man överlever.. Snart ska det som sagt börja pluggas på allvar.. Sista rookieveckan nu, och sen är det bara fokus på mig själv =) Är ju superfint väder idag, så efter föreläsningen pallrade jag min äntligen ut på en löprunda.. Åhh vad skönt det var!! Har inte tränat på år och dar typ.. Sist jag var ute och sprang var när Karin var här.. Över en vecka sen... Blää... Tror att  det är därför jag har varit så himlans trött på senaste också.. Jag bli så om jag inte tränar.. Då kommer jag liksom aldrig igång om dagarna.. Blir trött och degig... Mami trodde det kunde bero på dåligt järnvärde också, vilket är en annan tanke.. FÖrhoppnignsvis är det bara bristen på träning som är grejen, för det är enklast att åtgärda.. =)

Har precis kollat på några avsnitt av nya Beverly Hills serien; 90210,.. Var ju tvungen att börja kolla på en ny serie där när jag inte trodde att GG och OTH skulle komma med nya säsonger.. Men i alla fall.. Hon som spelar Naomi i 90210 har så himla fint hår! Det är såna lockar jag vill ha om jag permanentar mig igen.. Blir sjukt sugen på att göra det så fort jag ser henne..



Kolla vad fint hennes hår är! (Hon till höger alltså) Så vill jag ha mitt hår.. Kanske ska ta med den här bilden till Hårakademin och se om dom kan göra mitt hår sådär fint.. =)

Jaja, lite deg nu innan det är dags för A.N.K.A ikväll, vilket står för Another kickass activity.. Det är en liten lek typ, eller mer en mångkamp för rookiesarna, som dom internationella studenterna håller i,.. Allt avslutas med ett ankrace i poolen utanför skolan, med djävulsankor.. Kan bli intressant =)


Pyssel hos Marina

Efte en dusch och lite middag var jag som en ny människa efter dagen på jobbet...



Japp, middag och bloggläsning, det är grejer det.. Vilken energi man får.. =) Provade nytt recept idag igen.. Var gott, men inte lika enastående som min kyckling häromdagen.... =D

Sen har det varit fullt pyssel hos Marina.. Vi har klippt, klistrat, stämplat, målat och funderat typ... Kollar på lite stand-up på youtube också för att få lite extra energi.. Mysig kväll =)





Se så upptagen Marina ser ut med sitt klippande.. =) Kan jag förstå, med tanke på att hon har klippt och ritat och fixat i två-tre dagar nu typ, haha.. Men jag förstår henne, här ska inget göras halvhjärtat!

Nej, nu är det Idol som gället, innan det är dags att sova.. Ikväll får vi se vad Götlaborg har att bjuda på..!

Tjing

Jobbat klart för idag

Alltid lika skönt att komma hem från jobbet.. Man känner sig rätt duktig efter en dag där.. =P Och trött och seg, men men.. Ska slänga mig i duschen snart, och sen bär det av till Marina för lite mer overall-pyssel.. Den måste ju vara användbar senast fredag, för då är det ju sittning.. Och eftersom jag inte är någon hejjare på att pyssla så tar det som sagt lite tid.. Limpan skulle behöva vara här.. =)

Jaja, dusch nu, oc hsen lite maaaaat!!

Stadsjakt

Ja nu var den avklarad också.. Hade stadsjakt tillsammans med Mach, och ikväll imponerade våra rookiesar =D Vi var typ 15 st från Beware.. Mach kom med 4.. =P Var fullt ös från alla i alla fall, härliga insatser.. Hade ju bland annat två rookiesar som badade i en fontän, mohaha!!

Hann sova lite innan också, en 30 minuters powernap.. Just nu känns det inte som att det hjälpte nåt dock, skulle kunna krypa ner och gå och lägga mig redan nu jag.. Finns risk för att jag vaknar typ 3 inatt dock och inte kan somna om, så det är nog ingen bra idé.. Får ju faktiskt sova till 05.15 imorgon, så det ska jag väl fixa..

Idol ikväll också, ser jag fram emot.. Kvällens höjdpunkt =)

Föreläsning och en till synes obotbar trötthet

Föreläsning imorse.. Var väl helt okej faktiskt.. Går bra än så länge, och så fort rookieveckorna är över ska jag öppna böckerna och börja plugga på riktigt också.. Sålde sittningsbiljetter sen, och det verkar bli en ordentlig uppslutning på sittningen på fredag.. Ska bli riktigt skoj.. Drygt 50 pers verkar komma, så det ser jag fram emot =) Var dock dödstrött imorse när klockan ringde.. Vet inte vad felet är, har inte sovit lite inatt heller.. Men men, kanske ska sova lite middag nu.. Det vore nåt det.. Precis käkat pannkaka till lunch.. Var längesen, så det var riktigt smaskens.. Ska iväg och fika ikväll sen också.. Rookiesarna har stadsjakt ikväll, vilket är sjukt skoj, och medans dom är iväg på det så lär det bli fika för faddrarna.. Det kan man ju inte missa =P Sen är det förfest med Dalo (datavetarna på skolan) innan det är fullt ös på Kåren.. Dock blir det nog hemgång efter stadsjakten för mig.. Blir inge fest ikväll, ska jobba tidigt imorgon bitti, så jag lär gå hem och sova.. Och sen har ju faktiskt Idol premiär ikväll också, och det vill man ju verkligen inte missa =)

Nästa måndag har båda mina favvo-serier! Äntligen! Nu börjar livet falla på plats igen, haha =)

Pyssel och spex

Förstår nu varför jag aldrig pysslar.. Det är sjukt tidskrävande!! Herregud.. Jag och Marina tyckte att två timmar väl skulle räcka för att pimpa våra overaller lite inför kvällen och så.. Men nej nej.. Det första vi gör (och jaaa, man kan tycka att vi skulle ha kollat det redan i butiken, men det är en annan historia) är att läsa på textillimet, där det står att torkningstiden är 4-10 timmar... Vi skulle iväg inom 2... Hmm.... Men men, blev en massa klippande och klistrande och strykande och funderande i alla fall, men overallerna fick ligga kvar hemma hos Marina på torkning medan vi gick till Kåren för spexkvällen.. Dock är årets rookiesar rätt sega, så alla linjeföreningar hade ett spex, utom vi... Kändes sådär, men vad ska man göra? Kan ju inte tvinga folk direkt.. Det positiva med det är dock att om vi inte får tillräckligt med rookiesar till olympiaden på lördag så får vi ställa upp.. Vore ju sjukt skoj, jag är inte den som är den =D

Blev inte långvariga på sepxet dock, jag är supertrött.. Vill dock se Roast på Berns på tv ikväll, men det blir från sängen.. Åhh vad skönt det är.... =P Precis käkat ost och marmeladmackor och druckit te.. Det är så himlans gott emellanåt.. Smaskens =) Nu ska här borstas tänder dock, och krypa till kojs.. Tjing

Sova middag hade varit nåt..

Jag är så vansinnigt trött.. Förstår inte riktigt varför, men sånt är livet =) Var till skolan imorse.. tre tappra rookiesar ställde upp och var där, men vi la ner spexet.. Kan inte tvinga dom stackars tre ensamma rookiesarna att sätta ihop nåt festligt och köra spex när alla andra kommer vara typ 10 pers.. Sen blev det en sväng på stan med Marina och Sofia först.. Var tvungen att inhandla ett och annat till det stundande overall-pysslet, som ska äga rum hemma hos Marina om dryga halvtimmen.. Köpte färg och stämplar och tyg och grejer, så det här ska nog bli bra.. Ska försöka föreviga det hela och lägga ut här sen.. Kan bli festligt =P

Lyckades vara på stan i över 2 timmar, vilket var lite imponerande, men sen höll jag på att hungra ihjäl, så då var det bara att bege sig hemåt.. Blev en supergod kyckling till lunch =)

Skitgott blev det =) Såg kanske inte tiptop ut på den här bildn kan jag ju genast erkänna, men ooooj vad gott det var =) Hittade receptet på www.arla.se, vilket är en prima sida.. Skitkul att leta recept och idéer där.. Man kan välja på massa olika grejer, typ billigt, snabbt, grönt, och jaa.. Vad än man är sugen på, och så får man massa olika alternativ.. Prima grej =D

Börjar se lovande ut för inflyttningsfesten i helgen.. Om inget knas kommer upp dom närmsta dagarna, så blir det en tripp till Limpan på lördag... Äntligen!!! =)

Nej men, dags att samla energi och plocka ihop alla grejer och bege sig till Marina för pysselstund..
Tjing


Frukosttv

Vilken lyx det är! Jag älskar att kunna titta på tv från sängen! Det var så skönt att vakna imorse och knäppa på The Voice morgontv och bara ligga och vakna till =) med andra ord är jag fortfarande rätt nöjd med min rokad jag gjorde i lägenheten igår..

Frukost nu, och sen iväg och träffa rookiesarna i skolan för att planera spexet till ikväll och förbereda inför olympiaden på lördag.. Blir nog bra =)

Pizza och ommöblering

Blev en mycket aktiv dag idag till slut. Trodde inte att det skulle hända mycket imorse när jag låg och glodde på dåliga program på tv och var vansinnigt uttråkad, men toktrött... Pratade med mami och Karin i telefon i evigheter typ.. Var så vansinnigt sugen på pizza, och tur som jag hade var Thanh också det, wohoo! Blev bjudpizza för min del till och med, kan det bli bättre?? =) Inte nog med att han bjöd på pizza, sen fick stackarn hjälpa mig att släpa ner min madrass från loftsängen och skruva isär den också.. Men jag är väldans tacksam för den hjälpen.. Hade gått sådär om jag hade försökt mig på den manövern själv =) Blev vansinnigt rörigt i min lilla lya där ett tag..





Typ så här såg det ut ett tag... Hmm..... =)
Mitt i allt blev det en snabbis ner på stan för att möta upp Isse och få min studentoverall.. Wohoo =) Så om jag orkar ikväll så ska det pysslas lite.. Behöver dock ett strykjärn, men det tror jag Sanna har ett.. Får låna det.. Har dock inte allt som krävs för pysslandet, men jag får använda det jag har =) Blev en snabbfika med Isse där också.. Tyckte att jag kunde vara lite snäll mot honom, han hade ju ändå cyklat i ösregn ner på stan bara för att jag ville ha min overall =)
Jaja, när jag väl fått ner hela sängen så var jag ju tvungen att släpa allt till förrådet.. Tog ju bara fem vändor, hmm.. Är ju långt som fan till förrådet, men men.. Var ju inte lättare när jag började med att ställa alla dela framför garderoben där jag hade förrådsnyckeln... SMART!



Japp, bakom där fanns förrådsnyckeln... Hur tänkte jag där?

Men men, efter allt besvär sitter jag nu i min stillastående säng! Har dock inga ben på den än, för dom är hemma hos mamma och pappa.. Men man kan inte få allt på en gång.. =) Har provisoriskt möblerat om i lägenheten också.. Jag vet inte riktigt hur jag ska ha det, men det är ganska bra nu faktiskt..





Så här ser det ut nu... Blev faktiskt mycket bättre än jag trott.. Skönt att slippa bli sjösjuk varje natt.. Kommer kännas ovant att sova i en stillastående säng inatt.. Kanske inte kan somna i den, nu när jag är van att vaggas till sömns, haha.. Men nu sitter jag här i sängen och känner att det är rätt skönt nu.. Trodde aldrig att detta projekt skulle ta slut där ett tag, när det var rörigt och grejer överallt och ingenstans här.. Men nu är det ordning och reda, och jag sitter och glor på tv..  Hoppas det är nåt bra på tv ikväll, det skulle sitta fint det =)

Tjing!

Allt funkar =)

Ja min nya lilla pärla fungerar alldeles utmärkt, och tur är väl det =) Extremt skönt att ha en dator med bra batteritid och där saker och ting fungerar.. Den här har ju inte cencurerat facebook, vilket min andra dator av någon konstig anledning gjorde.. Facebook funkar igen!!! Det är festlig ost det..





Kolla vad fin den är =) Har inte tagit bort skyddsplasten på framsidan än, därför ser den lite konstig ut.. Men men, en vacker dag åker den också bort.. I vanliga fall är det brorsan som till slut sliter bort skyddsplasten på mina nya grejer.. Jag är lite feg när det gäller sånt, och blir lätt väldigt mobbad för det av en viss bror..... =)

Jag är hungrig! Undrans vad jag vill äta...? Pizza vore ju onekligen gott, men jag är lite snål tror jag... Lr snål för tusan? Såg precis på mitt kontoutdrag att min dator inte kostade en krona... Lite oroväckande dock... Summan står inte ens som reserverat belopp på utdraget, så jag vet inte vad det var för välgörenhet som Onoff sysslade med när jag köpte datorn... =)

Ska hämta min och Marinas studentoveraller idag också... Vi kommer bli så snygga =) Dom är ju sjukt fula, men åhhh så bekvämt att kunna gå runt i typ mjukisar var och varannan dag, och inte vara utböling.. Är man student så är man, då får man ta seden liksom.. =) Måste bara orka hämta dom... Energinivån idag är sådär.. Var ju ferre igår, kul som tusan.. Massor med folk och trevlig stämning =)

Nej, nu måste jag ordna min hungersituation!

Min dator har anlänt!

Yees! Nu är den här! Den kom iofs redan igår, men då hann jag inte hämta den.. Illa illa att vara så himlans upptagen hela tiden... Men idag har den kommit hem till mig =) Nu följer dock några tråkiga timmar/dagar att få igång den och ladda ner allt man behöver och se till att allt funkar typ, innan man kan börja använda den på riktigt.. Men det är smällar man får ta... =) Den är så liten och söt.. =) Nu är det bara hoppas på att den är bra också..

Har jobbat hela morgonen nu, trötteeeeeer... Jobbade ju igår kväll också.. Men nu har jag haft sån tur att ha snälla arbetskompisar, så jag behövde inte cykla varken igår eller idag.. Sjukt skönt att åka bil till jobbet istället för att cykla... Jag klagar inte.. =)

Ikväll blir det fullt ös också! Lr det är planen iaf.. Är Stora Elbafesten ikväll.. En fest som Pluto tydligen anordnar.. Är ute på ön Elba här utanför stan, och det verkar som det ska komma sjukt mycket folk dig, så det ska bli riktigt skoj.. Jag och Sanna ska gå och festa med våra rookiesar först, och sen bör vi inte missa färjan när det är dags att ta sig ut, för då blir det inte kul... men det ska vi nog klara.. =) Nej nu måste jag gå och se hur det går för min andra lilla dator... =)

Jaaa, min tv-framtid är säkrad

Både Gossip Girl oc One Tree Hill kommer med en ny säsong! Wohoo =) Var lite rädd att det var slut på båda mina favvo-serier där ett tag, men tydligen inte =P Man får reda på mycket genom att läsa min nya favoritblogg, www.perezhilton.com.. Är som att läsa typ People eller US Weekly, fast snabbuppdaterat på internet =P

Sitter nu mest och väntar på att posten ska komma idag.. Vill ha min dator! Hoppas den kommer idag =) Kanske ska ge mig av och handla lite mat först.. Det skulle ju sitta fint... Hmm.. Måste nog planera lite mat först, så jag vet vad jag ska handla... Jaja, det kommer....

Tacokväll med sång och dans

Jag är så trött!!! Hade föreläsning imorse, vilken faktiskt var helt okej.. Rätt intressant faktiskt.. Hör på den =) Sen var det hem en snabbis för att slänga i sig lite mat, och så tillbaka till skolan för att försöka få ihop ett rookie-lag till en volleyboll-turnering på lördag, och studentolympiaden nästa lördag.. Hem fort som tusan efter det, för att ääääntligen få tvätta!! Har väntat på tvättid i hundra år känns det som, så det var extremt skönt att äntligen få allt rent =)

Sen ikväll har vi haft tacokväll med rookiesarna.. Smaskigt värre.. =) Blev en hel del sång, lite dans, och en massa trevlig samvaro.. Kvällen fortsatte med lekar och grejer, men jag gick hem jag.. Är så trötter, och imorgon är det jobb som gäller, så jag kände att en natts härlig sömn var behövligt..

Kollar lite på lyxfällan nu, och känner att mina funderingar på hur mycket jag kan jobba utan att bli av med csn är rena barnleken i jämförelse med skiten vissa människor sätter sig i.. Där ska jag aldrig hamna!

God natt!

Sexkamp och skolstart

Igår var det första föreläsningen för mig.. Var väl sådär om man säger så.. Föreläsaren satt och berättade för oss att vi alla kommer jobba som utredare för hemtjänsten i Västerås typ... Och att kursen kommer vara skitjobbig med asmyckt att göra och bla bla bla... Precis det man vill höra på första föreläsningen efter sommare... Pedagogiskt.... (???) Han skrämde typ bort atta rookiesar första dagen också, genom att på deras introduktion säga att det kommer bli tre skittuffa år med massor att göra typ... Smart!

Jaja, kvällen fick oss att glömma allt sen iaf, tokbra! Var dags för Kårpremiär igår.. Karin kom hit och hängde med mig, och vi gick på förmacka hemma hos Marina.. Blev fullt ös, och jag hade sjukt skoj på Kåren för ovanlighetens skull =) Slutade med att jag var kvar sist av alla oss som gått dit tillsammans... Jag kom inte därifrån förrän dom stängde, hade skitskoj =) Dock var golvet på dansgolvet så jäklans kladdigt på slutet av kvällen, så det gick inte ens att dansa.. Skorna fastnade, så när man lyfte på fötterna stog skorna kvar typ... Fräscht! =)

Idag har jag varit sådär lagom pigg måste erkännas... Var på möte om studentolympiaden i förmiddags, och sen blev det pizza-lunch på Amore... Jag och Karin hängde hemma hos mig ett tag sen tills det var dags för henne att bege sig hemåt.. Sen var det dags för sexkamp för rookiesarna ikväll.. Var riktigt skoj faktiskt, massa störda lekar och grejer =) Vädret höll sig relativt bra hela kvällen, så det var skoj.. Är hemma nu, och trött som bara den! Så nu blir det sängen, så man pallar en till föreläsning imorgon sen... Wohoo..

Fått mail om att min dator som jag klickade hem igår, är på väg nu... Wohoo, ska bli mycket trevligt =) Blev en vit dator.. Den röda var slut, och jag orkade inte vänta in den.. Vitt är fint det med.. =)

Nej, sova! God natt

RSS 2.0