Jag överlevde!

Vädret bättrade på sig! Var rätt bra fören löprunda faktiskt.. Eller dom första 18km var bra, sista 4 kom solen fram och det blev sjuuuukt varmt! Men jag tog mig runt, 2.21 mil, en ökning med 1km sen sist.. Bra skit =) Så här nöjd är jag med mig själv just nu!
 
 
Nyss kommit hem och har dött här på golvet framför tv:n.. Måste samla kraft för att orka duscha, men snart så ska jag nog fixa det med =)
 
 
Borde väl försöka äta lite också kanske.. Enligt Shapelink så har jag jugjort av med typ 1600kcal under den här löprundan, så det lagren kanske behöver fyllas på lite.. Det innebär dock att jag måste engagera mig i nåt, och det orkar jag inte.. Inte nu.. Snart kanske.. snart....

Underbart väder!

Fasiken den svenska sommaren är väl ändå underbar? Jag menar, en ledig lördag som denna, då man dessutom har en lång löprunda inplanerad, är det väl underbart att vakna och se gråa moln, tråd som blåser som tokar i vinden, lite duggregn och 15 grader på termometern.. Awesome! Men jag är inte bitter!
 
Precis käkat enstor frukost nu som ska få landa lite, och sen ska jag hitta energi och bege mig ner mot Fridhemsplan för att möta upp Helena och försöka genomleva löprundan.. =)

Josefina (1)25 år..

Är jag en tant eller är jag? En natts dålig sömn och jag är typ förstörd, haha.. Jobbet har dock gått rätt bra idag, men kvällen har inte dirket bjudit på mycket vettigt.. Hade lite tacoköttfärs kvar i kylen, så slängde i mig lite tacos när jag kom hem, landade i soffan och har inte rört mig sen dess.. Tänkte åka hem till Helena en sväng, men jag orkade verkligen inte.. Tänkte kasta in handduken inom den närmaste timmen typ, så jag är i mitt esse inför morgondagen! Planen är en lång löprunda med Helena först, och sen kommer Evelina på besök nångång under eftermiddagen.. Tror bestämt det blir en sväng till Café Opera imorgon för att svänga dom lurviga.. Nåt skoj blir det i alla fall.. Kan jag behöva!

Fredag!

Idag är jag lite trött.. Var en väldans trevlig kväll igår måste jag säga, men för en tant som mig så blev det lite sent, haha.. Mötte upp Anna först och vi gick och käkade på nåt wokställe i Moodgallerian.. Mycket god mat och väldans skoj att snacka lite skit :) Blev riktigt torsdagslyxande när vi gick vidare till Nobis för en drink sen.. Mötte upp Helena och Emelie där sen innan vi gick till Hamburger Börs.. Sak Noel drog inte igång förrän närmare halv ett, så vi såg inte mycket av honom, för vid ett typ gav tanterna upp :) Men det var enväldigt mysig kväll i fina vänners sällskap.. Bra skit!
 
Och idag är det fredag, awesome! Blir en mycket lugn kväll ikväll, imorgon kommer nämligen Evelina på besök från Västerås, så då blir det till att slå klackarna i taket och visa vad Stockholm har att erbjuda :)
 

Kvällens nöje

Blev lite ändrade planer idag.. Ska möta upp Anna senare så jag åkte hem efter jobbet ändå.. Vi ska träffas 19.30, och så länge orkade jag verkligen inte vara kvar på jobbet =) Ärh emma och mellanlandar nu menska snart bege mig ner på stan igen.. Blir middag nånstans först, antagligen nånstans i Mood-gallerian.. Jag har inte varit in där en enda gång senden öppnade, så det kanske är dags nu.. =P Efter middagen bär det av till Hamburger Börs och Sak Noel.. Tror det kommer bli riktigt skoj =D
 
 
Nej, nu ska jag nog bege mig neråt stan igen.. Tjingeling!

Latmasken slog till!

Fasiken, jag skulle ju ha gått upp och tränat imorse! Hade till och med redan valt ut vilket pass jag skulle köra och laddat för det,en när klockan ringde sa min kropp nåt annat.. Den sa stanna i sängen så länge du bara kan, helst till ikväll! Så ja, jag gjorde som den sa helt enkelt.. Nästan i alla fall, för jag insåg att det fanns vissa svårigheter med att inte lämna sängen på hela dagen.. Tog dock en lång sovmorgon imorse.. Anna jobbar till 18.30 ikväll och sen ska vi ju träffas på stan, så det kändes ovärt att åka hem efter jobbet och bara vända för att åka tillbaka ner på stan sen igen, så jag stannar kvar på jobbet istället.. Betyder alltså att jag kan komma in senare till jobbet idag vilket jag också kommer göra.. Ståblock väntar på tuben nu, och den tar ju typ hundra år nu när dom stängt av sista stationerna på blåà igen.. Värdelöst! Men det blir säkert jättebra när det är klart.. Typ 8-)

Välbehövlig löprunda!

Var längesen jag sprang en längre sväng.. Blev väl typ 4 löprundor under semestern, men den längsta var typ 6,5 km.. Sprang milen med Helena efter jobbet idag, och det kändes att det var ett tag sen.. Men men, vi tog oss runt på en helt okej tid ändå, så det kändes bra.. Trött i benen nu dock.. =) Blir till att vila inför lördag, för då har vi planerat in en långrunda..
 
Dagen på jobbet har gått rätt fort idag faktiskt, hoppas resten av veckan gör det också.. Imorgon kväll blir det festligheter igen.. Ska ut och käka med Anna efter jobbet, och sen ska vi på Sak Noel på Hamburger Börs imorgon kväll ett helt gäng.. Ska bli riktigt skoj =) Och på tal om musik så fick jag äääääntligen tag på biljetter till SHM i november! Skam den som ger sig för tusan! Var galen imorse, för jag hade två biljetter och sen sket det sig med betalningen och vips var jag av med biljetterna.. Blev sjukt sur! Fick sen ett hett tips från brorsan mitt på dagen och fick då tag i två biljetter.. Awesome! =)
 
 
Och ännu mer på tal om musik.. Har fått dille på Drakes musik just nu, lyssnar jämt på honom, och speciellt den här låten.. Den är så fantastiskt bra! 
 
 
Nej, nu ska det degas och sen ska det sovas.. Som vanligt.. Jää!

Mysig kväll

Inte fasiken fick jag några biljetter till Swedish house mafia imorse heller.. Ticnets hemsida är ju inte direkt mycket att hänga i julgranen tyvärr.. Men men, SHM är ju ena darlings och kör en konsert till den 22a, så jag får en tredje chans imorgon.. Hoppas fasiken på bättre tur då!!
 
Har haft en mycket trevlig kväll efter jobbet idag i alla fall.. Mötte upp Marina på Friday's efter jobbet för en middag.. Vi ses så himla sällan så det är alltid lika skoj när vi väl lyckas få till det =) Har ätit en massa god mat och snackat en massa skit, och nu tänker jag snart ge upp för kvällen.. Är som sagt inte riktigt van att gå upp vid 5 nu, så jag är lite tröttare än vanligt.. Meeen, här ger man inte upp i första taget! Snart är jag inne i rätt dygnsrytm igen! Hoppas  bara fortfarande att den där jäkla bloggappen snart kommer igång igen.. Är ju roligare att kunna få med bilder, men jag orkar inte hålla på och maila och fixa med bilderna för att få dom till datorn.. Mycket lättare när man bara kan fixa allt i mobilen.. Avslutar med dagens i-landsproblem.. Tack för mig!

Lös problemet!

Blogg-appen är värdo.. Funkar inte att logga in, och det hjälper inte att ta bort appen och ladda ner den igen.. Så tråååkigt! Jag vill kunna mobilblogga om allt ovärt som jag behöver skriva av mig om.. Så det så! Men men, jag håller tummarna för att det löser sig inom kort!
 
Blev ett nytt pass från min nya favoritträningskompis Nike Training Club imorse.. Kommer nog ha lite träningsvärk i rumpan imorgon tror jag bestämt =) Måste ta mig i kragen och ge mig av till Stadium också för att införskaffa mig lite tyngre hantlar också, så armarna kan få sig en lite ordentligare omgång också!
 
 
 
Imorgon efter jobbet ska jag äntligen spendera lite tid med Marina! Vi är så himla dåliga på att boka in saker och hitta tider när båda två kan, men imorgon så! Blir nog middag på Friday's tror jag.. Eller middag nånstans i alla fall.. Ska bli väldigt mysigt =)
 
Har tidig intervju imorgon sådet blir till att vara på jobbet tidigt, vilket innebär tidigt sänggående ikväll också.. Är inte van att gå upp klockan 5 längre, så det är lite jobbigt nu, haha.. Men snart är jag inne i det igen, bara att kämpa på dom första dagarna =)

Nu ska det sparas!

Måste spara ihop en hel del pengar nu.. Har  nämligen hittat en utbildning som jag vill gå, en PT-utbildning i New York.. Vore sjuuuuukt kul! Måste dock ta och göra lite research här hemma först känner jag för att se hur den utbildningen står sig i Sverige.. Åhh jag vill åka nu! =)
 
Nej det här har jag inte tid med nu.. Måste ta och gå ut nu, för nu är det sol en stund igen =) Tjingeling!

Söndag 24 juni

Idag är jag inte riktigt i mitt esse... Blev en festlig kväll igår, och det känns idag.. =) Helena kom hit igår kväll och det blev tacos och uppvärmning inför kvällen som sedan avslutades med dans på Soap.. Var en mycket lyckad kväll med många skratt =)
 
Den här dagen har än så länge inte direkt varit särskilt produktiv.. Solen lyser faktiskt nu en liten stund, så jag funderar på om man skulle ta och bege sig ut på en liten promenad kanske så man kommer igång lite.. Har legat i soffan sen jag klev ur sängen, men det kan jag ju inte göra hela dagen =) Nej, lite mer tacos i magen kanske och sen en promena och en dusch, och sen är man kanske tillbaka till livet igen!

Midsommar 2012

Har haft en jättemysig midsommar måste jag säga.. Så här traditionsenligt har jag nog inte firat någonsin, haha.. Det enda som saknades var väl typ snapsen och regnet =)
 
Vi började med att åka till Härkeberga för att äta lunch och dansa runt (läs titta på folk som dansade runt) midsommarstången..
 
 
 
Hängde där på filten i solen ett bra tag innan vi begav oss hemåt igen.. Innan vi åkte hemåt var vi ju dock tvungna att hoppa över 7 gärdesgårdar, traditionen krävde det =)
 
 
Blev ännu mer slappande i solen när vi kommit hem innan vi gav oss på grillen och middagen.. Sjukt gott blev det, såna mästerkockar som vi är! Efter middagen stod blomplockning på schemat.. 7 sorters blommor var det dags att få tag på, och det gick alldeles utmärkt!
 
 
Avslutade kvällen med rabarber- och jordgubbspaj och en massa sällskapsspelande.. Har haft en supermysig midsommar!
 
 
 
Nu blir det till att samla lite ny energi för snart kommer Helena hit.. Det blir tacos och vin, och sen ska vi slå klackarna i taket ikväll =) Blev en vöäldigt lugn midsommarafton igår,så vi kör en dag till.. Det kan  väl aldrig skada.. =P

Minisemester

Imorgon är det midsommar mina vänner! Kommer bli en lugn midsommar i glada vänners lag för min del.. Åker hem till päronen ikväll, dom är bortresta över midsommar så vi lånar huset.. Ikväll blir det eventuellt lite grillning, och imorgon är planen att köra riktigt traditionellt midsommarfirande.. =) Härkeberga på dagen med midsommarstång, folkdräkter, små grodorna och allt annat som hör till, och sen grillning, kubbspelande och umgänge på kvällen sen.. Mys! =)
 
Provade en ny app imorse, Nike Training Club.. En app med färdiga träningspass på 30 eller 45 minuter som man enkelt kan göra hemma.. Perfekt att köra på morgonen innan jobbet, och det finns massa olika pass att välja mellan.. Askul =) Provade första imorse, och jag kommer banne mig ha träningsvärk i baken imorgon =) Körde ett 30-minuterspass och jäklans vad jag var svettig, men det var skoj =)
 
 
 
Invigde mina nya skor imorse också.. Inte mina nya snabba, men däremot mina nya starka.. =) Nya gymskor är bra skit, och rosa är dom också, kan inte bli mycket bättre =)
 
Nu har jag precis betalat lite räkningar (tjohooo) och packat inför helgen.. Degar nu i soffan i väntan på Helena och Carro, och då ska det åkas och handlas, och sen bär det av mot landet.. Ser fram emot morgondagens sovmorgon! =D
 
Är för övrigt nåt knas med blogg.se-appen, vilket suger.. Men jag hoppas den skärper till sig så jag kan blogga på som vanligt =P

Hemma igen..

Tillbaka i vardagen, fort som attan.. Har varit ett rätt påfrestande dygn måste jag säga.. Har typ grinat 8 av 10 flygtimmar tror jag, folk runt omkring mig måste ju trott att jag varknäpp på nåt vis.. Och ja, lite knäpp var jag nog.. Jag fixar inte det där med att säga hej då, det är hemskt! Det är liksom inte själva att komma hem som är det fruktansvärda och hemska, utan det är själva lämna-kvar-delen.. Jag vill inte lämna mina vänner, jag vill inte lämna mina extrafamiljer, jag vill inte lämna atmosfären och allt det härliga som USA och Pittsburgh erbjuder..
JAG. VILL. INTE.
Fick i alla fall med mig en permanent sak från Pittan även denna gång =)
Men what to do? Min kära pappa kom och hämtade mig på Arlanda i ottan imorse och skjutsade hem mig och all packning.. Slängde mig i duschen, fixade mig och åkte direkt till jobbet.. Har ändå gått över förväntan på jobbet idag måste jag säga.. Har hållig ögonen öppna hela dagen.. =) Efter lunch blev det lite jobbigt dock, och där runt 16 hade min hjärna stängt av..
Har precis fått i mig lite mat nu och ska ta tag i uppackningen, och sen blir det sängen för min del.. Kan behöva sova igen en timme eller två tror jag =)

Resandets baksida..

Jag hatar att saga hejda.. Det ar hemskt, fruktansvart, forbaskat jaklans trist.. Finns ingenting bra med att saga hejda.. Sa det sa!
Grinade fran Cleveland till Pittsburgh, grinade fran Troxels till Timkos, och kommer nog inte klara mig undan den dar hemska kanslan av tomhet imorgon heller.. Skit!
Meeeeeen, jag har haft en underbar semester! Sa himla kul att traffa alla igen, kanns mer som att det var tva manader sen jag traffade alla, inte tva ar =) Vet ju dock att jag kan komma tillbaka nar som helst och ha mina vanner och extrafamiljer kvar, och det kanns bra =)
Snart dags att tacka for idag och krypa ner i sang.. Forhoppningsvis har jag en hel del trotthet kvar till imorgon dock sa jag kan sova mycket pa resan.. Ska nog losa sig.. Har allt packat och redo for imorgon, for en gangs skull har jag lyckats halla saker och ting i vaskorna och inte spridit ut mig sa forbaskat vilket gor sjalva packningen mycket lattare.. =) Tank om man kunde ha semester jamt, det vore nat det! Eller tank om jag bara kunde komma pa nat satt att kuna bo i Pittan ett eller ett par ar till, helst utan att plugga.. Hmm..
Nej, nu skiter jag i det har, kan inte klamma ut sa mycket mer ur den har dagen.. Hors hemma i Sverige igen!

Internettorka

Jag lever och har det bra =) Har dock inte tillgang till internet son jag hade hos familjen.. Ratt skont dock maste jag saga, ar inte sa ofta man bara lagger ifran sig mobilen och inte har tillgang till dator pa flera dagar.. Avslappnande, awesome! Ar i Cleveland pa ett litet aventyr, kor tillbaka till Pittsburgh imorgon for sista helgen.. Har det superbt har och dists helgen i Pittan kommer vara awesome den med, jag kanner det pa mig,. Sorgligt att det ar sista dagarna dock, jag har ingen vidare lust att aka hem.. Jag trivs sa himla bra har! Men men, ar ratt oundvikligt att komma hem till verkligheten tyvarr =)

Har hander inte mycket dock, slappar jarnet.. Igar hangde vi vid poolen hela dagen typ och idag har vi mest bara hangt.. Ska ivag och gora lite arenden snart och sen blir det kalas ikvall.. Dom ska visa mig vad Cleveland downtown har att erbjuda, kommer nog bli bra =)

Nej, nu ska jag socialisera lite.. Tjingeling!

Tiden går för fort!

Har spenderat en vecka i älskade Pittsburgh nu.. Tiden går lite för fort för att det ska vara riktigt bra, men jag försöker att ignorera dom tankarna och bara njuta av nuet.. Har mycket kvar att göra innan jag måste hem till verkligheten igen :D

Idag tog jag kidsen på bio, har varit åskväder här idag.. Lagom mysigt! Men vi åkte till Waterfront och kollade på Madagascar 3, och det var mysigt det :) Ska snart iväg ner till South Side en sväng och avsluta den här tisdagen i glada vänners sällskap :)

Imorgon ska det bli fint väder igen, så jag håller tummarna för en heldag vis poolen imorgon.. Jag behöver lite sol och lite färg :) Sen bär det av till Cleveland imorgon eftermiddag, kommer bli festligt värre :)

Jag och Calla (mest Calla, haha) gick lös med CamWow ett tag idag.. Sjukt att en sån enkel grej kan vara så vansinnigt rolig :D


Älskad!

Alltså den här hunden! Han är så söööt! Och det bästa är att han älskar mig 8-) Nu ligger han och sover i mitt knä, och jag har ingen som helst lust att resa på mig.. Men men, ska snart gå tillbaka till poolen med kidsen, så jag har inte så mycket till val :)


Söndag

Gårdagskvällen blev festlig ost.. Åkte hem till Dan typ hundra mil utanför stan (eller typ 30 min, men det kändes som hundra mil).. Började kvällen med att hänga med några riktiga hillbillies typ, haha.. Skrattade så jag hade ont i ansiktet :) Sen blev det en sväng till Monroeville där vi mötte upp hans kompisar och hängde med dom resten av kvällen.. Mycket trevligt :)

Idag har det blivit en hel del häng i solen.. Varit sjukt fint väder! Haft dryga 30 grader och strålande sol, och jag älskart! Håller tummarna för att det är fint nu i veckan också, för då vankas poolhäng med kidsen :) Blev en sväng till Waterfront sen där det inhandlades en del grejer.. Idag blev det basgrejer som linnen och t-shirts plus lite träningskläder samt inhandling av diverse beställningar hemifrån :)

Jon och ungarna kom hem ungefär samtidigt som mig och kvällen avslutades med pizza.. Mumma :)

Ska typ ta och gå och sova nu snart känner jag, den här helgen har väl inte direkt bjudit på extremt många timmars sömn, men däremot mycket annat kul :D

En av sakerna som fått följa med mig hem är ett par sjukt sköna mjukisar från Victorias Secret.. Löpartights är typ det skönaste man kan ha på sig enligt mig, men det är ju sådär lagom snitsigt.. Dom här är typ som löpartights dock, fast i bomull och lite snyggare.. Underbart! :)


Jag mår awesome!

Livet på en pinne! Jag har det så bra så bra! Gör precis vad jag vill om dagarna, umgås med mina fantastiska vänner, njuter av sommaren och känner mig helt jätteledig! Semester är bra skit :D

Gårdagen var riktigt bra.. Hängde lite med kidsen på förmiddagen innan dom åkte, och sen blev det en löprunda med Wendy.. Skjutsade henne till flygplatsen sen, och blev bjuden på lunch på Cheesecake Factory på vägen, helt fantastiskt! Stannade på Robinson Mall på väg därifrån för resans första riktiga shoppingtur :) Blev tre par skor, tre par byxor och några tröjor rikare.. Yeah! Avslutade sen kvällen med en dansafton på Whim med mina fina vänner! En superb dag med andra ord!

Idag är vädret helt fantastiskt! Sitter utrikes solen och glassar för fullt! Ska snart åka ut till Dan och glassa lite till samtidigt som vi laddar upp för kvällens födelsedagskalas :) Har precis avnjutit en grekisk sallad här i solen också, och jag har hittat typ det enda som är dyrt i det här landet - fetaost!! Fy i helsike vad dyrt det var! Men jag hade bestämt mig för att äta grekisk sallad, så det var bara att punga ut med en miljard dollar.. Får typ två drinkar på krogen för samma pris som ett paket fetaost här, inte riktigt som hemma med andra ord 8-)


Provtur

Nu ska mina nya skor ut på sin premiärrunda! Är sjukt varmt ute och jag har laddat upp med att äta chocolate chip pancakes till frukost, så vi får se hur det här slutar :D


Kennywood-day

Igår var det full rulle.. Jag började dagen med en löprunda, som för övrigt var sjukt jobbig för att jag hade för mycket kläder och en kropp som inte riktigt hade återhämtat sig från resandet och den dåliga kosthållningen dagen innan.. Men men :) Sen blev det en sväng till Waterfront för att fixa med amerikanska mobilen, så vill ni nå mig nu gör ni det lättast på fejjan eller på +1 412-973-0252.. Jag har min sjukt snabba mobil som jag köpte för typ $20 när jag och Elin var i New York sist :) Sen var det i alla fall dags för Kennywood! Åkte bergochdalbanor och grejer som ett barn igår, jäklans skoj faktiskt :) Hade superfint väder och det var en prima start på semestern :)

Har lyckats sova ut rätt bra nu på morgonen.. Ska ta och pallra mig upp nu, hänga lite med ungarna, sola lite, ev shoppa lite och sen blir det förhoppningsvis en night on the town ikväll :D Ska bli sjukt fint väder imorgon också så då ska jag banne mig jobba på färgen! Måste nog köpa solskyddsmedel idag tror jag, så färgen blir brun och inte röd 8-)


Sötnöt!

Familjen har precis skaffat hund.. Calla önskade sig en i julklapp och i helgen gav dom efter för hennes vilja :) Lilla Grover är en adoptivhund som är så otroligt söt! Han är kelig som värsta katten och älskar mig redan :P Han vill gosa med mig trots att jag är dyngsvettig efter en löprunda i alldeles för mycket kläder för värmen som är här :D


God morgon!

Kroppen har lite problem med tidsomställningen, men det är som det ska vara.. Blev ju en 24timmarsdag igår, och ja tänker ni då, har inte alla dagar 24 timmar? Jo serdu, så är det, men oftast så sover man ju en sådär 6-8 timmar på dom där 24 timmarna.. Så var inte riktig fallet igår.. Blev någon timmes flygplanssömn, men den är det ingen vidare kvalitet på.. Efter maten igår slog tröttheten till! Vaknade dock vid 5 imorse, eftersom klockan då var typ lunchtid hemma.. Okej att jag brukar gå upp 5 på vardagarna, men nu har jag semester! Tvingade mig själv att somna om, och vaknade nyss.. Klockan är typ 8 och det känns som en mer legitim tid att gå upp :)

Tänkte käka lite frukost, bege mig ut på en löprunda och sen försöka få ordning på mitt amerikanska mobilnummer, så jag kan börja höra av mig till folk lite lättare :) Efter lunch sen vankas det en tripp till Kennywood med ungarna och deras skola.. Sjukt skoj :D

Ungarna har för övrigt blivit alldeles för stora för sitt eget bästa! Dom kommer alltid vara små 2- och 4-åringar i mina ögon 8-)

Lyckan är total nu när skattepengarna så otroligt lägligt damp in på kontot idag!


Framme!

Blir ett kort inlägg, det ankas nämligen hemmagjorda hamburgare på Maple Avenue :)

Tänkte bara meddela att resan gått enligt plan och jag kom fram hel och med allt bagage! Hittade till och med hem från flygplatsen utan problem, jag är awesome! GPS? Pyttsan!

Återkommer med updates, men nu mat! (och en liten öl)


Ritualer

Köper typ aldrig skvallertidningar, men när det är dags för resa slinker det alltid med en Veckans Nu och en Hänt Extra.. Jag har hittat min plats, skorna är av och tidningen är laddad.. Dags att lyfta!


På Arlanda

Jag är på väg! Första anhalt: Island! Nästa Boston och slutligen Pittsburgh.. Sjukt tråkigt att resa själv inser jag nu, att lalla runt på flygplatsen är mycket roligare när man har sällskap.. Men jag får väl sova bort restimmarna och se till att vara pigg tills jag kommer fram och får sällskap :D

Nu blir det frukost i väntan på att få boarda.. Adjöken Sverige! Ses om två veckor, och både dig om det inte är sommar här hemma då!


Resfeber!

Usch vad det är svårt att packa! Jag tänkte mig att jag skulle ha lite grejer med mig den här gången, dels för att jag inte kommer behöva så mycket och dels för att jag kommer ha lite mer med mig hem än dit.. Speciellt med tanke på att min kära bror fått för sig att han ska bygga en cykel och har beställt en massa cykeldelar till familjen i Usa som jag tydligen ska frakta hem.. Hmm.. Det har gått sådär dock, min väska är rätt full.. Dock har jag faktiskt rätt mycket plats kvar i handbagaget, så det är ju bra i alla fall.. Kanske ska packa över lite till till den väskan.. En bok kanske man skulle ha med sig också så man har nåt att göra på flyget, för jag tänkte faktiskt lämna datorn hemma..
Vem har lagt alla saker i min väska? Dock har jag faktiskt presenter med mig också som inte ska med hem, så då blir det ju mer plats över.. Ännu en gång vore allt så mycket lättare om man inte hade så mycket hår, då hade man ju sluppit släpa plattång och hårfön.. Men icke, vill man vara fin får man lida pin som det så fint heter!
Jaja, kanske borde försöka sova nån timme.. Helena kommer och hämtar mig 05.45 imorgon och jag lär gå upp så jag hinner duscha och tänka igenom packningen en sista gång innan dess.. Måste med andra ord upp typ 04.45, vilket egentligen bara är en halvtimme tidigare än vanligt.. Det ska nog lösa sig =)

Tisdagsfredag

Ännu en konstig vecka nu eftersom man nu för tiden är ledig på nationaldagen.. Idag är alltså ännu en sån där dag när man inte riktigt vet vad det är för dag, det är en tisdagsfredag.. Det är inte vilken tisdagsfredag som helst dock, utan det är dagen innan min semester! Det är väl helt fantastiskt mina vänner, som jag har längtat! Imorgon får jag återse min extrafamilj och insupa lite Pittan-atmosfär.. Underbart! :)

Men först en dag på jobbet hemma i Sverige och några måsten att ta mig igenom hemma ikväll, men sen så! Måste bland annat städa undan och dammsuga hemma så det är snyggt och prydlig ät när jag åker.. Päronen kommer nog låna min lägenhet några dagar när jag är borta, och då kan det ju inte se ut hur som helst :)

Känns konstigt att jag åker imorgon, och sen kommer ju semestern gå jättefort, och sen när jag kommer hem är det redan midsommar.. Helt galet vad tiden går fort! Förhoppningsvis har det kommit lite värme till Sverige tills dess också.. Hoppet är ju som bekant det sista som lämnar människan 8-)


Hicka :(

Jag får väldigt sällan hicka, men när jag väl får det är det kört! Hickar som en galning och får flera hickattacker på samma dag, det räcker aldrig med en.. Fick första attacken på jobbet idag, till mina kollegors stora nöje.. Trodde jag hade klarat mig från fler när jag precis la huvudet på kudden för att sova och det började rycka i nån muskulatur i halsen (eller vad fasiken nu hickan kommer ifrån).. I vilket fall som helst är nu hickattack nr 2 för dagen ett faktum.. Lätt att somna nu!


Mycket på gång..

Min hjärna går på högvarv just nu känner jag, kommer ha svårt att somna ikväll.. Men det är roliga saker på gång i alla fall.. Mycket resfeber i kroppen också.. Vill inte veta hur det kommer vara imorgon kväll.. =P Håller på och tvättar för fullt nu samtidigt som jag småfixar lite med packningen.. Kommer bli hetspackning imorgon ändå om jag känner mig själv rätt, men det hör till =)
Har även fått min stereo såld idag.. Jää! Lite nostalgisk blir man allt, den har ändå varit med i en herrans massa år, men oj så mycket plats jag fick på köksbänken.. =)
Den var ju allt annat än smidig den här, men den har tjänat troget under många år =)
Min nya radio som jag fick i födelsedagspresent är lite smidigare får jag allt säga.. Räcker alldeles utmärkt till mitt behov, och det är att kunna lyssna på radio på morgonen.. =)
Nej nu ska jag ner i tvättstugan och hämta upp sista tvätten, sen kanske man skulle försöka sova lite i alla fall.. Det går som det går.. Ska försöka orka upp och träna en sväng imorgon också, blir antingen en löprunda eller en sväng på träningscykeln.. Det får morgondagens uppvakningshumör bestämma =)

Dyblöt!

Precis varit ute och sprungit milen.. Var en rätt tung mil, men nu känns det sjukt bra :) Är dock jäkligt blöt eftersom vädergudarna valde att släppa ner ett jäkla monsunregn under mitten av rundan! Men jag är inte bitter :)

Ska ta och börja packa lite nu tror jag bestämt.. Inte för att jag inte hinner packa i veckan, utan för att jag vill känna att jag är på väg :) Resfebern börjar krypa sig på 8-)

Mumma efter en blöt löprunda!


Söndag 3 juni

Igår var det tokstorm och spöregn, idag är det varken eller.. Gråmulet ute men inget regn och ingen storm.. Tydligen ska ju dåligt väder på bröllopet bringa tur till äktenskapet dock, så vi får väl hålla tummarna för det :)

Var ett jättefint bröllop igår.. Asskön präst som körde sin egen grej kan man säga.. Väldigt avslappnad ceremoni där prästen till exempel tog upp sin kamera framme där han stod och tog kort på första kyssen :) (ska väl tilläggas att prästen och min kusin är bra kompisar, men ändå :P) Blev en massa mat och smaskens och dans och musik efter det, och det var himlans skoj att träffa alla kusiner och mostrar och släkt hit och dit.. Mycket bra kväll med andra ord :)

Ligger och degar hemma hos brollan nu, lite halvseg men ändå för pigg för att somna om.. Snart frukostdags! :)

Lite svårt att se hur min klänning såg ut på den här bilden, men på ett ungefär :) Mina fina päron var mycket stiliga kvällen till ära :)


På väg

Med gummistövlar på fötterna och paraplyet i högsta hugg är jag nu på väg mot Uppsala och första anhalten som blir brorsans lägenhet.. Ska lämpa av lite grejer, försöka få ordning på håret och byta om, och sen kommer päronen också dit för lite fördrink.. Fint ska det vara :) Sen lör det bli taxi till Botaniska sen, för någon promenad i den hör stormen blir det garanterat inte!

Nästa lördag ska jag också på kalas, födelsedagskalas dock.. Och inte i Uppsala, utan i Pittsburgh! Yeeeeah! :D


Storm och bröllop

Har varit lite dålig på att uppdatera här.. Har mest blivit negativa inlägg på senaste, usch! Men det är lite så det har varit, men nu är det helg och roliga grejer står på schemat! Idag är det bröllop som gäller, min kusin ska gifta sig.. Synd att det typ är sämsta vädret man kunde tänka sig bara.. Ösregn, storm och typ 4 grader ute, jag hade kunnat tänka mig lite bättre väder för ett bröllop i Botaniska trädgården, men det ska nog lösa sig =) Var ock fixade mina naglar efter jobbet igår också, så nu är dom fina lagom till bröllop och semester!
Vilka rynkiga händer jag har btw.. Eller rynkiga, men skrynkliga i alla fall.. Haha..
Var och växlade pengar igår också, bara för att få en känsla av att jag snart är på väg.. Behövde få lite semesterfeeling, så jag växlade in en del kontanter så jag fick lite dollares att känna på.. Goooood feeling! =)
Nu borde jag dock ta och få arslet ur och hoppa in i duschen.. Har en hel del att fixa med, och om två timmar ska jag vara på väg mot Uppsala och brorsan.. Gaaah, jag har nog för sjutton bråttom!!!


Ny dag...

..nya takter.. Vädret är inte bättre idag, snarare sämre, men min plan är att hålla humöret på en bättre nivå än vädret idag.. Börjar med ett pass på gymmet, det brukar kunna lösa mycket!


RSS 2.0