Dag nummer 2

Ja den gick väl också bra måste jag säga.. Har en liten mjukstart i skolan, vilket jag gillar skarpt =) Idag har det bara varit presentationer av handledarna som finns att välja mellan till c-uppsatsen.. Kommer vara det imorgon också.. På torsdag är väl första riktiga föreläsningen.. Har dock gjort första inlämningen i ledarskaps-kursen idag.. Ingen svår uppgift, men ändå skönt att ha det gjort.. Måste kolla vad andra inlämningen är också, och se om jag kan börja nåt på den nu i början medan det är lugnt i andra kursen.. Planering är a och o, hahaa =)



Kändes riktigt bra att hämta ut b-uppsatsen idag och kolla kommentarerna.. Det gjorde att man fick en liten spark i baken inför c-uppsatsen.. Nu är det bara att köra! =D

Var nyss till gymmet, och ska nu ta och slänga mig i duschen och göra mig redo för kvällen.. Ikväll är det kräftkalas med garderobssnäckorna hos Jossan.. Ska bli festlig ost.. =D Jag ska dock upp till skolan imorgon igen, men det är kortdag imorgon, så jag får väl sova middag imorgon på dagen i värsta fall, haha.. Kan nog vara en bra idé dock, för jag ska jobba imorgon natt sen.. Men det är ett senare problem.. =)

Nej, nu måste jag duscha.. Ska ju möta upp Jossan om en timme och handla lite bröd och tillbehör till kräftorna... Tjingeling!

God natt

Dagen idag har, trots allt, varit helt okej.. Började ju dagen med att hjälpa till att städa ur mitt förråd som byggarna hade fyllt med ett tjockt lager tungt byggdamm.. Var sjukt arg över det, men jag fick åtminstone hjälp att fixa det.. När jag var ute och sprang sen så fick jag mig en funderare på hur puckad jag måste varit förra vintern.. Då sprang jag ju ute så länge det inte gick under typ -10 eller -15 eller vad det nu var.. Det är ju skitkallt!! Idag var det typ 12 grader ute, och det tyckte jag var kallt! Lär hålla igång med löpningen nu så att jag vänjer kroppen vid lite kyla:) Jobbet ikväll gick rätt bra det med.. Bar lite utav ett tålamodstest, men jag tror jag klarade mig rätt bra, haha!! Nej nu orkar jag inte med det här, jag måste sova! Imorgon är det skola som gäller igen.. God natt gott folk..

Skolan!

Nu är sommarlovet slut på riktigt... Har haft terminens första föreläsning idag.. Eller föreläsning och föreläsning, mer information typ.. Men det kändes rätt bra faktiskt.. Kändes inte helt oöverstigligt att börja skolan igen.. Jag ska nog klara mig igenom den här terminen också.. =) Var ute och sprang i förmiddags också, för att ladda upp med energi inför dagen.. Sen var det ju skola, och nu sitter jag hemma och käkar lite mellis och laddar inför en kväll på jobbet.. Nu har det börjat regna också, så det känns inte så fruktansvärt sorgligt att jag måste spendera kvällen på jobbet.. =)

Nej, har inte tid med det här egentligen, för om 20 min måste jag gå till jobbet.. Senast.. Måste egentligen gå dit tidigare, för jag har ett pass jag måste försöka byta bort... Hade lyckats byta bort det också, men så fick vi reda på i skolan idag att dom gjort ändringar i schemat, så jag kunde inte ta den tiden jag bytt till mig.. Så nu blir det till att försöka hitta nån annan att byta med.. Önska mig lycka till!

Nu räcker det...

Nu har jag jobbar klart... För idag... Jag är skittrött!! Mööh.. Jobbet har dock gått rätt fort och smärtfritt, så det var ju festlig ost..

Sista dagen på sommarlovet idag också... Skolan är ett faktum.. Imorgon gäller det... Kom dock på idag att Sanna ju ska läsa samma kurser som mig och Marina den här terminen... Yeey! Då får man träffa henne lite mer också, det är festlig ost det..

Näe, har egentligen verkligen ingenting att skriva känner jag.. Ska käka upp min eminenta filmjölks-middag här, och sen ska jag nog kolla lite lägenheter igen.. Var typ en hel vecka sen jag kollade nu, så nu borde det ha kunnat komma ut lite nytt... =P

Jobbsöndag..

Ser inte riktigt fram emot en sån idag, men vad gör man inte? Bara att pallra sig dit och göra det bästa av ssituationen.. =) Jobbet igår gick bra det med.. Var dock väldigt lugnt.. Sjukt tråkigt.. Förstår inte var alla tog vägen.. Men men, så kan det gå...

Vore ju en överdrift att säga att jag är pigg och redo för en dag på arbetet.. Men men, med lite frukost i kroppen och en promenix till jobbet ska man väl komma igång.. Hoppas jag.. =) Är skithungrig, så nu är det frukost som gäller! Tjingeling!

Marknad =)

Jobbet igår gick prima.. Var en heel del folk, men det var väl lite väntat med tanke på att den var löningsfredag igår.. =) Vaknade inte så jättesent imorse, vilket var skönt.. Hatar att sova bort hela dagarna.. Pallrade mig upp och ebgav mig till gymmet.. Efter det blev det en sväng ner på torgmarknaden med Malin och Jaffe.. =) Köpte färska rödbetor, majskolvar och morötter... Mumma! Ska njuta av en massa färska grönsaker idag, haha =)

Ska väl ta och käka lite lunch nu kanske, sen ska jag försöka ge mig ut på en löprunda.. Får se om det blir verklighet av den tanken, hahaa..


Master chef!

Jag är sån kung i köket...! Skrämmande ibland, haha.. =) Men det är lika bra att laga en massa mat nu när jag är lite ledig, så man har en massa matlådor sen när det sätter igång med jobb och skola.. Har förberett mig lite för skolan idag också.. Skulle ta en snabbis på stan... Var dock så jäkla ofokuserad så jag gick fram och tillbaka över stan en miljon gånger, var in i samma butiker fyrtielva gånger och lite sådär, så det tog bra mycket längre tid än jag tänkte.. Men men, fick i alla fall tag i det jag skulle ha..



Kolla? Vad mer behöver man? Kollegieblock, överstrykningspennor, mappar och ett fint litet pennfodral, hahaa.. Fina grejer... Behövde ju en ny skolväska också... HIttade en jäääättefin väska som jag verkligen ville ha, men den lilla ängeln på ena axeln sa åt mig att den inte passade in i min studentbudget... Jag hade nääästan bestämt mig för att lyssna på djävulen dock, som sa att jag var värd den, när jag hittade en annan nästan lika fin väska... För halva priset! Kändes ju som värsta rean då ju, skitbra! Har provat så att alla grejer får plats i den också, och det verkar funka prima.. =)

Nej, nu ska jag hugga in på min eminenta middag här innan jag hungrar ihjäl..!

Skogspromenad..

Ja det blev väl ingen vidare svamplycka direkt... Inte en kantarell så långt ögat nådde.. Annan svamp fanns det, men den vågar man ju inte äta... Kantareller ska det vara.. Men icke... Blää... Dagens skör blev 17 blåbär... 17!! Räcker ju inte ens till en paj... Inte ens till en liten muffin... Jaja, vi fick i alla fall två timmars promenad i skogen, så det var ändå rätt mysigt..



Så här fint väder hade  vi, så det var uppfriskande med en liten promenix i skogen.. =)

Lilla Jaffe var med också.. Han stortrivdes i skogen där han fick springa runt hur mycket han ville och busa.. Han är så vansinnigt söt den lilla pälsbollen!



Kolla på honom.. Man smälter ju.. =)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det en sväng ner på stan för att införskaffa mina förnödenheter inför skolstarten... =P

God morgon fredag

Jaha, fredag idag då.. Den här veckan har gått rätt fort faktiskt, som alla andra veckor typ.. Känner mig som en gammal tant när jag säger det här, men tiden går faktiskt väldigt fort.. Ofta går den för fort, men för tilfället får den gärna gå riktigt fort.. Iaf fram till jul:) Vill bara ha den här terminen avklarad nu.. Men men, den dagen kommer väl nångång den med.. Nu ska jag dock bege mig till gymmet för att köra lite armar, och efter det ska jag och Malin ut i svampskogen.. Hoppas vi hittar nåt.. Lite kantareller skulle ju sitta prima:) Kanske finns blåbär i svampskogen också om man har tur:) Nej, gymmet kallar!!

Framgångsrik dag..

Ja det har faktiskt gått rätt så bra med mitt fixande idag.. Har städat hela lägenheten (heeela 23kvm).. Har dammat och skurat och dammsugit och fejjat, så nu är det så fint så.. Är bara den sista rena tvätten som ska in i garderoben nu, men det är ju fixat i ett nafs =) Har fixat min lilla dubbelbokning på lördag också.. Skulle stå i garderoben på Pluttan på lördag, och alltså börja 22.. Och så hade jag stängning på Ica, men det är lugnt då, för jag hinner ju till Pluttan till typ 20 över 22.. Doooock hade det blivit nån ändring, så jag ska sitta i kassan på Pluttan då, och då börjar jag 21.. Och så var det nåt sällskap som skulle komma halv, så jag skulle börja 20.15... Lite svårt när jag jobbar till 22 på Ica.. Hmm... Men men, snälla Emmelie räddade mig ur situationen och tog mitt pass på Ica på lördag, så nu är allt frid och fröjd igen.. =) Har fixat med äpplena idag också.. DOm är inte riktigt klara än dock.. Tar ju hundra år för dom att torka, men oj så gott det blir när det är klart =)

Har precis varit ute och gått nu.. Lagade massa mat innan, och sen var jag inte så hungrig när det var klart, så då fick det bli en prommis först.. Nu är jag rätt hungrig dock, ska ta och slänga mig i duschen och sen hugga in..

Det enda jag inte hann göra idag var att inhandla skolgrejer, men det får väl vänta till imorgon då.. Imorgon ska jag börja dagen med en gymdejt med Mallan, och sen ska vi bege oss ut i nån skog nånstans och leta svamp.. Hoppas det inte ösregnar.. =)

Fixar-Frasse

Ja det är jag det.. Måste fixa och dona idag också... Har nyss varit på gymmet, och ska nu ta och käka lite mellanmål innan jag sätter igång med dagens sysslor.. Ska börja med att ta hdn om äpplena.. Ska torka dom, och det lär ju ta sin lilla tid, så det är lika bra att börja med det så det får stå under dagen sen.. Efter det är det städdax.. Ska verkligen storstädas idag..! Lika bra att ha det gjort innan skolan börjar, för sen hinner man väl inte städa på resten av året, hahaa =) Sen ska jag tätta dom sista två maskinerna som jag inte hann få klart igår.. Och sen funderar jag på om jag ska bege mig ner på stan och inhandla lite förnödenheter inför skolstarten... =) Behöver nya block, mappar för att hålla ordning på alla papper, överstrykningspennor och ett stiligt pennfodral för att hålla ordning på alla pennor och grejer.. =) Känns som jag ska börja ettan, men man behöver ju typ samma saker nu för tiden till skolstarten som man behövde när man var liten.. Bara i lite annan utformning.. =) Skulle behöva en ny skolväska också, men egentligen vill jag bara spara spara och spara.. Måste överväga det där med skolväska... Har hittat en jättefin som jag verkligen gillar, men jag hoppas att jag kan hitta en minst lika fin för ett mer studentvänligt pris.. Saken ska undersökas.. =)

Nej nu är det väl dags att sätta igång om jag ska få allt gjort idag... Tjing!

Nörd

Jag nördar lite:) Måste ju prova allt.. Sitter och glor på Fångarna på Fortet samtidigt som jag utforskar olika saker på mobilen.. kommer nog vara rätt nördig dom närmsta dagarna.. Har inte kommit på hur jag lägger in bilder i bloggen dock.. Tycker att man borde kunna lägga upp bilder tagna med mobilen i bloggen direkt från telefon.. Grejen är att man säkert kan det, och mitt problem egentligen bara har att göra med mig och min okunnighet:) Har heller inte kommit på hur man får en sån där grej över bokstäverna.. Sån där acceng, hur i Norden det nu stavas, haha.. Som sagt, tar nog ett tag innan jag får full koll på det här.. Har kommit fram till att även morgondagen kommer bli en fixardag.. Har hunnit en hel del idag, men har en del kvar ändå.. Måste tvätta klart, ta hand om äpplena och städa imorgon, sen kan jag vara helt lugn:) Nej, nu ska jag sluta nörda och ägna mig åt Fångarna på Fortet istället:)

iPhone-ägare!

Ja nu har jag också blivit nörd.. På heltid.. =) Fick min nya iPhone idag.. Yeah! Funkar prima.. =) Dock är jag lite oroad, med tanke på att jag skulle betala av halva telefonen på en gång, och resten skulle gå som förhöjd månadsvagift under bindningstiden, men jag behövde inte betala ett skit när jag hämtade ut den.. Hmm.. Sp jaa, jag måste ringa telia ige... Fy fan! Telefonkö á la hundra år.. Orka! Men men, den är i min ägo i alla fall, så dom kan inte ta den ifrån mig =P



Tjoho! Den där gillar vi.. =)

Nåt jag inte gillar däremot är att jag precis la drygt 1400:- på studentlitteratur.. Fan vad tråkigt det är att lägga en massa pengar på böcker... Möööh... Men men, förhoppningsvis får man igen dom genom att ha en utbildning sen.. Ibland är det lite svårt att se dom långsiktiga fördelarna bara.... =)

Snart är det tvättdags också... Är mycket osugen på det måste jag säga, men det är skönt när allt är tvättat och rent.. Skulle ha tagit hand om äpplena jag fick från syrran förra veckan också, men segaste jag blev ju lite besatt av telefonen när jag fick den, så jag har inte riktigt haft tid... =) Det får vänta till imorgon, om dom fortfarande är okej vill säga.. Har inte kollat på dom... Vore ju tråkig om dom har blivit dåliga, men jag skulle ju inte bli förvånad.. Typiskt mig.. Jaja, nu ska jag sitta här i telefonkön till Telia och hoppas på att jag får nåt svar...

Tjohoo!

Jag tror bestämt att jag har fått en telefon idag!! My goood, det var väl på tiden! Har i alla fall fått ett sms, så jag kan hoppas att det är en telefon i mitt lilla paket, hahaa.!

Har varit ute på morgonpromenad med Sara nu på morgonen... I regn... Och blåst.. Asäckligt väder ute, men ändå skönt med en promenad... Har käkat frulle nu, och ska om en sådär 10 minuter bege mig mot gymmet med Sara.. Idag blir det ben och rygg... Och sen, efter det, dååå ska jag hämta min telefoooon! Yeah! Tur att jag inte börjar jobba förrän 22 ikväll.. Det innebär att jag har heeela dagen på mig att nörda med nya mobilen.. Det gillas skarpt! =) Måste tväta och fixa lite idag också.. Ska ha en liten fixar-dag helt enkelt.. Känns lovande...

Nej, nu måste jag göra mig redo för gymmet.. Tjing!

Mysdag med Karin..

Har varit en lugn och skön dag idag.. Började ju med lite träning med Sara, och sen blev det lite deg hemma innan Karin kom hit vid två-tiden... Då blev det en sväng på stan.. Och nej, jag köpte ingenting! Absolut ingenting idag.. Kändes riktigt bra faktiskt.. Dock kanske det eventuellt blir ett par höstskor imorgon, men dom var billiga.. Sen ska det sparas! Har hittat en så hiiimla fin lägenhet nu som jag supergärna skulle kolla på på söndag när det är visning, för att se om det är lika fin i verkligheten.. Dock är det ju lite tidigt att köpa än så länge, så jag måste lära mig att ha lite is i magen.. Jag vill inte ha is i magen! Men men, snart så... Kan inte dom här månaderna gå undan nu? =)

Jaja, efter shoppingrundan blev det bio.. Kollade på Puss..

PUSS.jpg image by RobsessedBLOG

Vet ärligt inte vad man ska säga om den filmen.. Den var lite som Vicky Cristina Barcelona.. Man kommer ut efter filmen och funderar på vad man egentligen tyckte om den.. Tror vi kom fram till att den var rätt bra trots allt.. Vi skrattade en del, men man var lite fundersam på vad filmen egentligen hade att säga, hahaa.. Men det var mysgit att gå på bio i alla fall.. Det har varit en bra dag =)

Sitter hemma nu ock kollar på Fångarna på Fortet.. Blir nog sängläge resten av kvällen skulle jag tro, imorgon ska jag upp och träna med Sara igen.. Nu jäklar! =)

Sol =)

Tänk vad det kan ändra sig.. Nu är det sol =D



Det gillas skarpt, med tanke på att jag har lovat Karin att gå på stan med henne.. Suger rätt rejält att gå p åstan när det ösregnar..

Sitter och kollar på Oprah nu.. Handlar om folk som opererar sig för att bli längre... Helt sjuuuukt! Folk skär typ sönder sina ben och sätter in skruvar och och skit i benen bara för att bli lite längre... Gaaah! Hur kan 5 cm på längden vara värt så sjukt mycket smärta och pengar? Känns lite stört...

Nej, om man skulle ta och diska undan lite och ta hand om matresterna kanske... Det vore nåt det!

Regn..

Trist väder får man väl lov att säga.. Tur att det var fint igår, så man kan leva lite på det idag också.. =) Har varit på gymmet nu på morgonen med Sara.. Blev axlar och mage idag.. Nu sitter jag och laddar för en sväng in i duschen.. Karin kommer hit idag en sväng.. Hon ville ha sällskap på en shoppingrunda... Och följa med kan jag ju alltid göra, men jag ska verkligen inte shoppa! Jag ska köpa lägenhet, så nu ska det sparas! Spara, spara, spara! Kommer vara så mycket nytt jag vill köpa när jag hittar en lägenhet, så det lär ju behövas en hel del pengar..

Nu har dom satt igång med bygget här i huset också.. Får väl se hur mycket av det man kommer höra, men jag tror det kommer gå bra.. Hoppas det i alla fall.. Blir ju nära till bion  är dom är klara i alla fall.. Kanske kan ta hissen dit, hahaa... =) Inte för att det är så långt nu heller, men ändå.. =)

Nej, nu är det dusch som gäller..!

Paltkoma..

Jag är mätt! Jättemätt... Usch, det är inte bra när man liksom har rester som är för mycket för att vara en portion, och för lite för att vara två.. Då äter man ju allt i en portion i alla fall, vilket resulterar i en gigantisk portion, som i sin tur resulterar i en fruktansvärd palkoma... Åhh vilket i-lands-problem... Meeen, trots allt ett problem.. Så det så!

I övrigt har jag haft en bra dag.. Ställde klockan på halv tio imorse, för jag tyckte att jag var värd att sova ut ordentligt.. Vaknade dock halv nio och var pigg, så då kunde jag ju lika gärna gå upp då.. =) Blev en sväng till gymmet på morgonen.. Idag var det dags för triceps och biceps igen.. Det svåra med det tycker jag är att jag kan komma på massa olika triceps-övningar, men att komma på olika biceps-övningar är desto svårare... Hmm.. Jaja, efter det blev det en mysdag i solen med Malin och lilla Jaffe, som inte är så liten längre.. Han växer ju så nedrans.. Är ju superfint väder idag.. Inte jättevarmt när solen går i moln, men i solen är det vaaaarmt.. Skönt att få en anledning att vara ute lite innan jobbet, annars hade jag typ suttit hemma och glott på tv hela dagen.. Nej, nu är det dags för paltkoman att avlägsna sig, för snart måste jag iväg till jobbet... Japps..!

Resultatet..

Det blev kalas igår.. Beslutet satt väldigt långt inne, men det blev ett bra beslut till sist... Var en riktigt rolig kväll igår faktiskt.. Var först på nån förfest på Skälby med Ullis, och sen bar det av till Bmb för att dansa loss.. Var typ inga där när vi kom, men det ordnade till sig och det blev lite folk till slut.. =) Har så ont i fötterna idag, vilket är ett tecken på att det blev en hel del dans igår.. Yes!

Idag har dock varit en fruktansvärt meningslös dag... Har inte varit utanför dörren på hela dagen... Har knappt varit utanför sängen, hahaa... Usch, det är hemskt, men sant... Kanske borde ta en promenad eller nåt för att kroppen inte ska dö helt och hållet idag.. Måste åtminstone en sväng till Ica sen, för ikväll vill jag ha tacos =) Har varit The Hills-maraton på MTV hela dagen idag, och är fortfarande, hahaa.. Så jag är lite fast framför tv:n av nån konstig anledning... Fruktansvärda meningslösa dag... Som ändå är rätt skön faktiskt... Trots allt =)


Helg..

Jobbet gick bra igår.. Var himlans trött, men jag överlevde.. Vi allihopa var skitsega, hahaa.. Var som att John Blund hade kommit på besök på jobbet strax innan vi kom dit... Men men, alla klarade utmaningen ändå =) Gick upp i rätt bra tid imorse i alla fall.. Var sjukt trött när klockan ringde, men så snoozade jag ett tag, och sen var jag inte så trött längre.. =) Pallrade mig upp och gick till gymmet.. Kändes som jag hade massor av energi idag, så det blev en bra sväng där.. körde bröst och mage först, och sen blev det en sväng på löpbandet.. Efter det har det dock inte gjort så mycket här hemma.. Har dock kollat upp scheman och litteratur för kurserna den här terminen, vilket var bra.. Första inlämningen på ledarskapskursen ska nämligen vara inne redan på fredag... =) Är dock ingen avancerad uppgift, så den ska jag nog kunna knåpa ihop på nån timme bara.. Dock blir det ingen beställning av litteratur förrän på onsdag, då löningen kommer.. Var ju bara en sådär 1600:- i böcker... Är väl inte jättefarligt iofs, med tanke på att detä r böcker för hela terminen, så egentligen ska jag väl inte klaga...

Mina kära barn från Usa ringde nyss också.. Jag älskar skype! =) Är alltid kul att prata lite med dom och höra hur dom har det och hur dom mår... Det piggar upp... =)

Sitter nu och försöker bestämma mig om kvällen... Hmm.. En del av mig vill bara stanna hemma och typ käka godis och kolla på tv, en del av mig vill till Uppsala på festligheter hos brorsan och Emmie, och en del av mig vill gå ut och kalasa här i stan.. Hur ska man kunna bestämma sig egentligen? För mycket val är aldrig bra har jag kommit fram till...=) Återkommer med resultat...

Nu händer grejer..

Jahapp, ska tydligen byggas biograf i mitt hus nu.. Var därför vi var tvungna att flytta våra förråd, och snart kommer vara tvungna att tömma cykelförrådet... Vilken grej.. Ska tydligen byggas om en hel del, så vi skulle bli påverkade en del.. Ingen aning hur det här ska sluta.. =) Men skulle vara nåt informationsmöta nångång nästa vecka eller när det var... Kan ju vara intressant att veta vad som ska hända.. =)

Jaja, har klarat mig igenom dagens första arbetspass idag.. Gick rätt bra, men tappade liksmo hjärnan på slutet... Glömmer man plu-numret på potatis och gurka, då har det gått för långt, hahaaa... Jaja, ska försöka att hitta lite energi nu, för att om sisådär en timme bege mig mot Pluttan och dagens andra arbetspass.. Känns som det var jättelängesen jag var där dock, så det ska faktiskt bli lite skoj.. =)

Är Jönssonligan på tv nu också, och det kan ju pigga upp vem som helst.. Dom filmerna är faktiskt rätt roliga, hahaa.. Spelciellt om man är lite trött från början... =)



Nu ska jag engagera mig i filmen, det är spännande! =) Hörs..

Arbetsdags..

Har hunnit med en del idag.. Braaa jobbat! =) Gymmade ju imorse, sen var jag till handelsbanken för att kolla min fond där, och sen var jag till Norde och fixade med papprena till lånelöfte.. Hoppas allt går bra med det, för sen ska det kollas lägenheter på allvar.. =) Var förbi telia sen för att kolla vad dom har gjort med min telefon, och det  vet man inte riktigt.. Den kommer väl förr eller senare... Kul! Får börja hänga där och tjata på dom, och till slut kanske man får en telefon bara för att dom vill bli av med mig.. Undra om den taktiken skulle funka i praktiken?

Nej för tusan, nu måste jag skynda iväg till jobbet... Så det så! Jobbpass nummer ett för dagen.. =) Me ndet ska nog gå bra, jobbar inte så långe... Hörs sen, jajjemän!


Fredag..

Har börjat dagen bra.. Gick upp i ottan, och var faktiskt inte så himlans trött.. Kan bero på att jag somnade tidigt igår kanske.. Haha, jag är verkligen ingen kvällsmänniska... =) Har nyss kommit hem från gymmet.. Blev ett ben- och ryggpass idag.. Känns bra nu.. Kommer kännas mindre bra imorgon tror jag, men träningsvärk hör till.. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen käka ett litet mellis, och sen bege mig ner på stan och till banken... Sen ska jag ringa och hota telia... Yeah...

Tror jag börjar få lite ordning på mina livsplaner också... Jag skulle ju vilja att allt blev klart nu.. Nu nu nu!! Men nu ser det ut som att jag blir kvar i Västerås hela den här terminen, vilket nog är bra.. Min kära mor har nog rätt i att det vore dumt att blanda in en flytt i slutet av c-uppsatsen.. Då har jag nog att göra ändå.. Kanske är lika bra att göra klart den i lugn och ro, och sen flytta i mitten på januari.. Tänk att föräldrar alltid ska veta bäst... =)

Nej nu måste jag slänga mig in i duschen så att jag kommer iväg nångång.. Tjing! Och god morgon.. =)

Lite mer bilder..

Insåg att jag har massa typ naturbilder och bilder på omgivningen från Gotlandstrippen, och inte så mycket kort på oss själva... Det är ju fina kort, men kanske inte så roliga att lägga upp här.. Några får ni dock se, bara för att jag msåte visa hur fint det är där, och hur mysigt vi hade det =)



Kolla på den här bilden liksom? Det är så fiiiiiiiiint! Att det var skitkallt syns inte på bilden, och tur är väl det.. =P



Så här cyklar man på Gotland.. Det provade vi på flertalet gånger.. Om man kommer till cykeln samtidigt som "nattbussen", så kan man få buss-skjuts med cyklarna hem.. Jättepraktiskt sätt att cykla på faktiskt =)



Var på Tofta strand en dag också.. Var varmt och skönt ute, men lite disigt... Är himlans fint där ändå.. Sandstränder är så himlans mysigt! Väldigt opraktiskt, men väldigt mysigt =)



Här har vi mig och min käre vän ringmjuren! =) Finns en hel del festliga gotlands-skämt, hahaa.. Man kan bli dyngrauk om man dricker för mycket till exempel.. Extremt kul! =D



Kolla vad fint det ääääär! men fy vad tråkigt att bo där på vintern... Vi skyller på det som anledning till att inte flytta dit, och inte på att det är typ dyraste stället i hela Sverige att köpa bostad på... =P



Jaa, ännu mer fint.... =)

Nej nu tror jag bestämt att jag ska äta lite melon, och sen  blir det tidig kväll för min del.. Imorgon har jag massa saker som måste uträttas, och så börjar jag jobba klockan två, så jag måste hinna allt innan dess.. Först måste jag till gymmet, och sen måste jag till banken (gånger två, måste till både Handelsbanken och Nordea.. blää..) och sen måste jag ringa och hota Telia till livet tror jag bestämt.. Verkar vara det som gäller om jag ska få min telefon nångång.. Och jaa, ni vet ju hur lätt det brukar vara för mig att få tag på nån på Telia, så det lär krävas en hel del tid för den saken.. Gaah, måste med andra ord gå upp råtidigt imorgon..! Jaja, det pallar jag... Är ju ledig lördag och söndag sen, så då får jag sova ut.. =)

Fika-kväll..

Överlevde jobbet.. Var lite trött och förvirrad på slutet, men det är smällar man får ta.. =) Är helt fruktansvärt proppmätt nu.. Bläää.. Varför äter man alltid för mycket för? Eller det kanske bara är jag? =)

Ska ta och ge mig av ner på stan nu för att möta upp Malin och Marina för en fika.. Myspys! Ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig dock, men det orkar jag verkligen inte göra nåt åt.. Håller bara tummarna för att det inte är så mycket annat folk ute och fikar där vi är... =P

Jag äääälskar att jag har mitt internet tillbaka btw!! =D Har en hel del att stå i nu i helgen dock.. Känns som det är dags att få ordning på all studentlitteratur och såna grejer till exempel... Tråk, men nödvändigt.. Nej, nu måste jag ge mig av, så det så!

Några Gotlandsbilder

Så här fint väder hade vi första kvällen på Gotland.. Jag tog med mig det fina vädret... Typ.. =)



Här kommer några bilder på Sannas eminenta boende... =)



Att bo i en klubblokal är underskattat.. Finns gott om utrymme, underhållning precis utanför dörren, och en stoooor trädgård... Eller gräsmatta i alla fall... =P





Här har vi fina köket/cafeterian... =D Kändes typ som när man var liten och var på läger... Lovely med andra ord! Jag saknar Sanna, och Gotland, och semester, och sol!!



Här är fina Tessan och Sanna..



Nej, jag tror att jag måste sätta lite fart nu... Ska iväg till jobbet snart.. Gör inte så mycket att det är jobb på schemat hela dagen idag.. Ösregnar ju ute i alla fall, så vad skulle man annars hitta på liksom? Trååååk!

Äntligen uppdatering!!

En annan råkade ju visst glömma att betala interneträkningen den här månaden, så vips så hade man inget internet.. Illa illa.. Nu är dock det lilla missödet åtgärdat, så nu jäklar ska bloggen uppdateras! Jag har saknat den.. Haha, det är stört, men det är tyvärr sant... =) Har egentligen hur mycket som helst att skriva nu, och en massa bilder att lägga upp... Men jag orkar inte idag.. Är sjukt trött och lite deppig... Men det ordnar till sig.. Hoppas det är borta imorgon och att jag bara ser möjligheterna imorgon..!

Har varit hos syrran idag i alla fall.. Det har varit trevligt.. Alltid uppiggande att komma dit.. =)



Hur kan man inte bli uppiggad av det här charmtrollet liksom? Och så hade han snyggaste tröjan på sig idag också.. Undra vem han kan ha fått den ifrån? =P



Han är ju min älskling.. =)

Jaja, nu måste jag gå och lägga mig.. .Ska upp tidigt imorgon och jobba.. Lockar sådär lagom mycket, men pengar är alltid bra att ha... Speciellt nu... Behöver alla pengar jag kan få typ... Men allt ska nog ordna sig i sinom tid... Eller nog.. Allt SKA ordna sig... Snart! Nej nu skulle jag ju sova! Får uppdatera mer imorgon kväll, och lägga upp lite bilder från Gotland och så också.. Hade det supermysigt på Gotland! Saknar Sanna.. Ska bli skönt att hon kommer hem snart... =) Då ska jag få henne också att flytta.. ;o)

God natt!

God morgon Gotland

Gårdagen var en mysig dag.. =) Var ju ute och motionerade lite på dagen, och sen cyklade vi in till Visby för att gå runt och bara mysa.. Var jättefint väder igår kväll, helt perfekt för att strosa runt i Visby... Käkade middag på Kalas nere vid vattnet... Suuupergott! Och sen blev det efterrätt på sveriges största glassbar.. Fanns hur många olika glassorter som helst, och det var mumma kan jag lova! Slå inte Cold Stone dock, men det var nära... =) Begav oss hemåt sen för att bara hänga och umgås och kolla på film... Jag somnade efter en sådär 10 minuter tror jag, hahaa.. Var helt sjukt trött! Blev med andra ord en tidig kväll igår =) Men det var en bra uppladdning för dagens äventyr.. Eller snarare kvällens/nattens kommande äventyr.. Har bara slappat nu på morgonen.. Käkat långfrukost och kollat på Nyhetsmorgon.. =) Både Sanna och Tessan jobbar idag, men inte så länge.. Men jag ska roa mig med att cykla till affären och handla tacosgrejer till kvällen, packa ihop mina grejer och förbereda inför kvällen.. Sen blir det tacos och drinkar ikväll, som uppladdning för festligheter senare.. Ikväll blir det utgång, tjohoo =) Måste dock ner till hamnen och båtterminalen först för att låsa in min resväska där, för det blir till att gå direkt från kalaset till båten.. Yeah! Eller det blir nog lite nattamat innan, men vi hinner inte hem.. Kan gå hur som helst, men jag ska nog ta mig hem skulle jag tro.. =)
Nej, nu kanske det är dags att klä på sig lite och förbereda sig lite för dagen.. Ska cykla med Sanna när hon cyklar till jobbet och handla på en gång, för sen skulle molnen försvinna och det skulle bli sol och fint senare i eftermiddag, och då vill jag hinna sola lite =) Japps!

Motion =)

Igår blev det utgång i alla fall.. =) Sanna bor ju i en klubblokal, så de var fotbollsmatch här igår.. Asskönt att kunna ta med sig en tallrik mat och gå ut och sätta sig och kolla på fotboll till middagen.. =) Sen blev det vin och lite mer häng, innan vi tog bussen och begav oss in ill Visby och nån kompis till Sanna och Tessan.. Satt där och lekte roliga lekar, bland annat flip flap flop, vilket var en sjukt rolig lek, hahaa =) Sen blidde det en sväng ut för att undersöka Gotlands uteliv.. Hängde på Munken igår.. Var bra musik, men rätt konstiga människor.. Vi hade kul ändå dock.. =)

Vaknade imorse och mådde som prinsessor.. Tessan jobbar idag, så jag och Sanna har varit ute på tur.. Nån jävel hade snott ventilen på en av våra cyklar igår, så jag cyklade hem med ett helt tomt bakdäck igår.. Med andra ord kunde  vi ine använda den cykeln idag.. Meeen det blev en tur på cykel och inlines till Tofta strand idag.. Så himla mysigt med sandstrand! Jag älskar det.. =) Har arit lite molnigt idag, men varmt ändå, så det var skönt att bara hänga där ett tag.. Kom hem för ett tag sen, och har precis käka lunch nu.. Nu ska det duschas och fixas lite, och sen ska vi bege oss in till Visby.. Ska låna en annan cykel så att vi kan ta oss dit.. Cyklen är grejen här.. Mycket bra att ha.. =)

Nej, kanske är dags att sätta igång här.. Vi har båda hamnat i nån slags paltkoma nu tror jag, men en dusch ska nog kunna ordn till det... Hörs! =)

Sol på ön..

Solen skiner idag vilket är mycket välkommet! Är inte badvarmt men det är ändå rätt skönt.. Igår var vi ute på äventyr.. Var först på nån personalaktIvitet med Sannas jobb.. Spelades lite kubb och grejer och sen var det några galningar som badade och provade nån ny vattengrej på Kneippbyn.. Jag var inte en av dom som badade kan jag säga, för det var kallt som fan igår.. Gick hem till några grabbar sen för att dricka lite vin och umgås, med planen att gå ut sen.. Blev dock inte så, alla blev så sega så det blev bara en sväng till några andra folk först och sen begav vi oss hemåt.. Var som sagt inte så varmt ute igår så vi frös en hel del när det var dags att cykla hem.. Hade sån jäkla tur dock, för precis när vi hämtat cyklarna på Kneippbyn kom festbussen som hade kört hem folk från stan.. Sanna och Tessan kände typ busschauffören, så vi packade på cyklarna på bussen och fick privatskjuts hem :) Knödde in oss och cyklarna och fick lyssna på Thomas Ledin hela vägen hem.. Är kanske 8 min cykelväg hem men det var lätt värt att få skjuts.. Nu kanske det är dags för oss att göra nåt vettigt med den här dagen.. Vi har iaf varit ute och cyklat en sväng idag.. Var sjukt sugna på limpmacka med ägg och kaviar till frukost, så vi var tvungna att cykla till affären och inhandla det :)

Gotland!!

Går bra nu... Har inte riktigt fått ordning på mina iphone fingrar än men det ordnar sig:) Har inte lyckats få igång surfen på min mobil än så jag snattar lite på Sannas så länge :P Men nu har jag inte tid med det här, nu ska vi dricka vin och göra Visby osäkert ikväll:D Jag har iaf överlevt min tåg/buss/båt resa och allt är bra.. Blir mer uppdatering imorgon.. Tjing!!

Snart ny vecka..

Inte mycket kvar av den här söndagen nu... Jag har hamnat i en fruktansvärd paltkoma efter min excellenta middag.. käkade en mycket smaskig gi-lasagne, direkt hämtad ur min prima kokbok.. Íbland måste man prova lite ny mat, det är festliga grejer det..

körde ett yogapass tidigare också... Åhhh vad jag saknar yogan i Pittsburgh.. Det är den bästa yogan jag nånsin provat.. Är asbra nu, för när jag var i Usa sa Wendy att man kunde köra deras yoga på nätet.. Eller man kan ladda ner det gratis till iTunes och köra därifrån.. Är ju bara ljud, ingen bild, men jag körde ju rätt mycket yoga med dom i Pittan så jag har någorlunda koll på poserna.. Körde bara ett halvtimmespass nu, men det räckte till kan jag säga.. Var helt svettig efteråt.. Känns alltid så bra i kroppen efter yoga... I like =) Och som sagt, passet är bara en halvtimme, så det ska jag väl för sjutton kunna hinna lite då och då.. Rutin är grejen känner jag.. Måste komma in i lite bra rutiner med träningen nu igen.. Har sagt det hundra gånger, men nu jäklans! När jag kommer hem från Gotland blire träning, så det så! =) 
 

Seg dag..

Har inte fått mycket gjort idag.. Har varit en riktigt seg söndag.. Rätt skönt på ett sätt, men lite tråkigt också.. Var ner till jobbet och skrev ut min biljett och lite så imorse.. Blev en löptur runt ån sen, och lite lunch på det typ... Haha, ahr typ inte gjort nåt annat.. Pratat en massa i telefon.. =) Pratat med Limpan, päronen och Petra.. Det är bra grejer det.. =)

Är sugen på att flytta nu igen... Den här terminen har inte ens börjat än, men ändå så känns det som att det snart är dags att välja till nästa termin, och då kan det ju vara kul att veta hur det ska bli... Men jag vill flytta till Stockholm.. Jag vill i alla fall flytta ifrån Västerås.. Har haft en bra sommar här i sommar faktiskt, den ska jag inte klaga på.. Men nu när jobbet går tillbaka till det vanliga och skolan är på väg att sätta igång och så så kommer känslan av att jag inte hör hemma här tillbaka... Jaja, jag ska nog få ordning på min vardag och på mitt liv förr eller senare.. =)

Neeej, om man skulle hitta på nåt.. Är nog dags att köra ett yogapass innan jag helt och håller tappar farten idag.. Eller vilken fart iofs? Kanske sitter lite fart i från löpningen, men det är tveksamt.. =) Har hittat pass från mina favvo-yogainstruktörer på nätet, så jag ska köra ett av dom tänkte jag.. Wish me luck!

Hej söndag..

Jobbet gick bra igår.. Var lite segt, meeen ändå.. =) Sitter och degar nu.. Man blir liksom lite seg dagen efter jobbet, men orkar inte riktigt gå upp i ottan och få ut det mesta av dagen, men det är smällar man får ta.. Har i alla fall ätit frukost nu, och ska snart ta och bege mig till Ica en sväng.. Inte för att jobba dock, för jag är ledig idag!!!! =D Måste dock kolla om nån vill byta mitt stängningspass imorgon mot ett typ öppningspass eller ett tidigare pass iaf,.. Och sen måste jag skriva ut Gotlands-biljetten.. Kom på det igår.. Hade ju varit extremt tråkigt om jag hade satt mig på tåget mot Sthlm och Gotlands-båten imorgon utan biljett.. Inte helt okej.. Men allt ordnar sig, tur att man kommer på såna saker i tid =)

Nej, om man skulle ta och göra nåt av den här dagen då... Hade tänkt att gå till gymmet, men dom har bara öppet 14-19 på söndagar, så antingen blir det senare, eler så blir det inte alls.. Vi får se.. =P

Lördag..

Har nyss kommit hem från dagens första jobbpass.. Gick riktigt fort på jobbet idag faktiskt.. Kanske hade nåt att göra med att jag fick gå hem en timme tidigare också.. =P Men det klagar inte jag på.. Har precis käkat lite mellanmål för att jag ska orka med en promenad.. =) Ska gå ut och gå en sväng med Malin nu.. Känns br,a jag kan behöva röra lite på mig..! Nej, nu måste jag nog skynda mig, så hon inte behöver stå och vänta.. Tjing!

Bra avslut på dålig start..

Ja första halvan av dagen idag kan ju gärna få försvinna ur mitt minne.. Lär det inte göra än på ett tag, med tanke på att jag fortfarande inte fått svar på vad som hänt med min beställning och min telefon, så jag lär ju få fortsätta att stå i telefonköer och bråka med folk.. Men det är ett senare problem, nu ska jag leva på andra halvan av den här dagen, för den har varit jättemysig.. Och är jag arg kan jag inte sova, är jag på bra humör kan jag sova.. =)

Mamma och pappa kom hit på eftermiddagen och vi tog en tur till Clas Ohlson för att inhandla en hylla till mitt förråd.. Hittade en prima hylla smo passade utmärkt i mitt förråd, så nu har jag lite ordning och reda där nere.. Känns bra att man slipper ha ågren för att ta sig in där.. Nu kan man ju gå dit bara för att liksom.. =) Eller riktigt så trevligt är det inte där nere, men ändå... Efter hyllbygge och inpackning av alla grejer i förrådet var vi hungriga.. Blev middag på Bill o Bob.. Jättegod mat, skitäcklig efterrätt, men vi var nöjda ändå =) Tog en liten prommis ner vid ån sen, såg en reklamskylt för bion Bröderna Karlsson, och bestämde oss för att gå på bio.. Blev lite förvånad måste jag säga, för föslaget kom från min mor, och min far hade heller inga invändningar.. Brukar vara jag som får tjata om att få med dom på bio =) Men filmen var rätt bra faktiskt.. Lite förutsägbar, men den hade sina stunder.. Rolig =)



Nu har päronen åkt hem, och jag har slängt ihop en matlåda till imorgon, eftersom jag hade glömt det.. Så nu är jag redo för jobb imorgon, jajjemän! Ska faktiskt ta och gå och lägga mig nu också, så att jag är pigg och med i matchen imorgon.. Tycker jag låter som en prima idé.. Pluspoäng till mig.. God natt!

Gaaah!!

Är så jäkla arg nu!! Blääää.. Jag var på bra humör imorse, men nu är jag skitsur... Jag blir galen!! Stackars den människa smo svarar i telefon nu kan jag säga... Är inte den stackarens fel, men vad ska man göra? Skit skit skit skit skit skit skit!!!! Skulle göra ett enkelt samtal till Telia för att kolla vad som hänt med mina avtalspapper som jag fortfarande inte fått... Abbonemanget har ändrats och satts igång, men jag har fortfarande inte skrivit på nå papper, vilket gör det hela lite konstigt.. Men men, ringde till telias support, och var typ nr 80 i kön, så dom skulle ringa upp mig när det var min tur.. En timme senare hade dom inte ringt, och när jag ringde första gången sa dom att väntetiden var ca 20 min.. Då blev jag lite sur och ringde upp igen.. Får stå i kö i typ 5 min, sen kopplas samtalet ner.. Ringer upp igen, får äntligen prata med nån, och sen kopplade hon bort mig.. Här nånstans började jag bli mer än lite sur.. Förbannad var inte långt borta.. Ringer igen, och får ptata med nån karl som sa att allt var konstigt.. Det var konstigt att jag inte fått några papper, det  var konstigt att abbonemangen gått igång utan att jag skrivit på dom papperna jag inte fått och lite så... Skit på dig sa jag, jag vet att det är konstigt.. Då sa ha natt jag skulle ringa butiken för att.... och sen kopplades samtalet ner... Nu var skitförbannad ett epitet som passade prima på mig... Sitter nu i kö till telia-butiken i Uppsala.. Har suttit i kö i 8 minuter nu, och har gått från plats 18 till plats 13... Nu får dom fan ta och betala min telefonräkning också!! Jag blir galen!! Ska det vara så svårt att få svar på en liten enkel fråga?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Nu har dom börjat trumma och spela nån jäkla skitmusik utanför mitt fönster också, vilket inte riktigt hjälper mitt humör på traven... JAG BLIR GALEN!!!! Kan inte bara mamma och pappa komma hit nu så att jag kan få bli uppmuntrad och glad???

Har du hört nu att jag är förbannad????

Uppdatering..

Nu har det varit dåligt med det här i några dagar.. Men jag har inte hunnit, så det så..=) I onsdags så åkte jag från Limpan till Uppsala, där jag blev upphämtad av sis med familj.. Åkte ut till Peppes syster för att barnvakta två små sötingar..



Huggan är i bak-taget, och Walle agerar DJ.. Det gick sådär, men dom hade kul så... =) Hängde där under dagen och umgicks typ.. Peppe, hans syster och hennes kille var ute och försökte spela golf i ösregnet, men det varade inte så länge.. Ösregnade ju hela dagen... Astråkigt.. Men jag hade en mysig dag i alla fall.. =)



Hugo blev plöstligt lite trött och var tvungen att mysa lite... =)

Åkte hem till Vässan sen, där Karin mötte upp med mig på stationen.. Var bara att bege sig hemåt och göra sig iordning för en kväll på stan.. =) Sanna och Emelie kom och gjorde oss sällskap sen, och så bar det av till Pluttan för att lyssna på Kalle Baah och dansa.. Var riktigt festligt faktiskt.. =)

Gårdagen var sjukt slö måste jag säga.. Karin hängde kvar här ett tag, så vi käkade lite och gick den snabbaste svängen på stan nånsin... In och ut på Gina Tricot på typ 3 min... =P Jobbade några timmar igår kväll sen.. Skulle jobba till nio, men det var så lugnt, så jag gick hem strax efter åtta.. Och sen blev det bio med Emelie.. =) Visste inte riktigt hur jag skulle hålla mig vaken, men det gick hur bra som helst.. Filmen var riktigt bra, så man höll sig vaken vare sig man ville eller inte.. Vi kollade på Inception, och den var priiima =)

Nu ska jag käka frukost och sen ska jag nog försöka mig på en löptur i solen.. Päronen kommer hit senare idag för lite hyll-shopping och umgänge.. Kommer nog bli en bra dag =)

Hos Limpan!


Äntligen är det tisdag, och äntligen är jag ledig! Och äntligen är jag hos Limpan.. =) Vi har haft en bra dag so far, ch den kommer nog fortsätta bra också.. Hon hämtade upp mig i Sumpan, och så åkte vi direkt ut till Barkarby.. Gick en sväng på Ikea för Lipan behövde lite grejer till lägenheten.. Sen blev det en sväng på outleten, där jag hittade en tröja och ett par jeans/leggings typ.. Gjorde lite fler småärenden sen innan vi begav oss hem till Solna.. Har suttit och kollat lite lägenheter till mig nu.. Hittade en superfin, men det var allt också.. Får fortsätta leta.. Nån dag kommer ett superbt erbjudande at dyka upp, jag känner det på mig.. =)

Nu ska vi snart göra lite tacos här hemma, och sen blir det en promenad för att hyra film och köpa hårfärg.. Orkar inte invänta tid hos frissan, och orkar verkligen inte lägga massa pengar på det, och orkar inte tjata på stackars Petra som inte gör annat än att fixa hår, så jag och Limpan ska nog ta och experimentera lit med mitt hår senare ikväll.. Kan gå hur som helst.. Karin, jag varnar dig.. Utgången imorgon kväll kan bli inställd..... Men vi hoppas på att det blir bra... =P

Nej nu ska jag nog göra ett litet handtag tror jag bestämt... Kanske lägger upp bilder på mina inköp senare.. Tröjan är en svart typ halvsvettiströja från Peak, och jeansen/leggingsarna är ett par i en ball blå färg från Flying A eller vad det hette för nåt.. Bra blev det nog i alla fall... Är mycket nöjd med tröjan, och jeansen var biliga, så dom är det inte så farligt om jag inte blev supernöjd med... =P

Äntligen!

Jag gjorde det! Nu är dom här åtta dagarna över... Tjohoo! Känns himlans skönt måste jag erkänna.. Är ledig i hela två dagar nu! Hade kunnat vara ledig i fyra, men jag tänkte vara lite snäll mot Evelina, så jag jobbar några timmar åt henne på torsdag kväll..

Ska gå och sova nu, för jag är så nedrans trött... Ska försöka orka upp och gå en promenad imorgon bitti innan jag beger mig mot Stockholm och min kära Limpa... Ska bli så mysigt! Var längesen vi sågs så det ska bli toppen med en riktig Limpan och Loppan dag... Allt ska handla om oss, hahaa =)



God natt gott folk!


Sista dagen..

Jaaa, nu gäller det.. Sista dagen av åtta... Trodde aldrig att jag skulle klara det här.. =P Eller man ska väl inte ropa hej än.. Har ju inte överlevt den här kvällen än, men jag har stora förhoppningar om att göra det.. =)

Efter gymmet idag gick jagoch lämnade in två par skor hos skomakaren, och sen blev det en sväng till apoteket och till systemet... Och sen hade jag en jäklans tur, för det fanns tvättid!! Yeeeeah! Har tvättat allt idag, känns hur skönt som helst.. Insåg att jag inte skulle hinna tvätta senare i veckan, så det var skönt att få det gjort nu... Har nyss käkat lunch och ska bege mig till jobbet inom kort trodde jag.. Men klockan går fort, måste springa iväg nu.. Tjing!!

Nya tag..

Så var det måndag igen då... Jag är lite dagvill.. Brukar kunna bli så på sommaren.. =P Var dödstrött när klockan ringde imorse, men det stoppade mig inte.. Var bara upp och hoppa, för snart har jag en gym-dejt med Sara.. Ska bli skönt att träna bort lite av skiten jag stoppade i mig igår =) Sen måste jag lämna in två par skor som ska klackas om, och sen måste jag gå till apoteket och hämta ut allergimedicin.. Sen ska jag försöka hinna se slutet av New Moon som jag började kolla på igår... Sen ska jag jobba sista passet av 8 på raken ikväll.. Hoppas det går braaa! Ska stänga med Sanna ikväll, tjohoo.. Typ första gången vi jobbar tillsammans, hahaa =) Just ja, måste gå en sväng förbi systemet också, in case of utgång på onsdag.. Nåt måste man ju roa sig med när man är ledig flera dagar i rad =)

Dags att tagga för gymmet nu, go go go!

Tjockast i stan...

Blä blä blä... Jag har ätit så mycket skit idag alltså.. Har avslutat dagen med vad som kändes som hundra kilo godis nu.. Började kolla på New Moon idag också.. Har försökt se den filmen i typ ett halvår nu, men har aldrig kommit mig för det.. Kollade bara på halva ikväll också, för nu är jag så jäklans trött så jag orkade inte kolla mer.. Får kolla andra halvan innan jobbet imorgon typ...

Ska väl ta och sova snart tänkte jag.. Är ju som sagt dödstrött, och så har jag en gym-dejt med Sara klockan 9 imorgon bitti... Ska bli extremt skönt att träna efter den här dagen, hahaa.. Måste lämna in lite skor på omklackning imorgon också, det får inte glömmas bort... Nej för tusan, nu ska jag bortsa tänderna och krypa ner i sängen.. God natt gott folk..

Yey!

Jag överlevde den här dagen! Eller ja, so far so good.. Jobbet gick rätt fort idag med faktiskt.. Var inte så trött imorse, men efter lunch hamnade jag i en fruktansvärd paltkoma, som typ fortfarande sitter i... Men men.. =) Har byggt på den paltkoman med lite middag nu också.. Har ätit så fruktansvärt dålig mat idag... Usch och fy.. Det enda som var okej var frukosten, sen har det bara gått nerför.. Men det var gott.. Imorgon är det måndag, då kan man börja på ny halsosam kula igen... =P



Hade matlåda med mgi till jobbet, men jag blev så jäkla sugen på panpizza, hahaa.. Så så här nyttig blev min lunch...



Jämnade ut det lite med tomat och avocado dock... Kändes lite bättre... .=P



Hade tagit upp lax imorse också som jag tänkte äta till middag, men så blev jag så himla sugen på sill, så laxen får vänta till imorgon.. Ikväll blev det potatis, sill och ägg.. Nyttigt, hahaa.. =) För att sätta pricken över i:et på middagen så blev det Pepsi Max till det hela.. Vilken lyxmåltid.... =)

Ska avsluta min otroligt nyttiga dag med lite godis och en film... Yeah!

Näst sista dagen..

Idag är det adg 7 av 8... Snart är det tisdag! =D Idag kommer vara den drygaste dagen av dom två.. jobbar 11-19 idag, vilket är en rätt seg tid.. Imorgon jobbar jag stängning, dom passen brukar gå fortare.. Jobbet igåc gick rätt fort faktiskt.. Evelina fick mig på lite bättre humör.. =) Gick ut en sväng med Emelie igår kväll sen.. Var skönt med sällskap... Har sovit som ett barn inatt, så jag är inte jättetrött nu... Kommer nog vara rätt trött innan jobbet är över, men det ordnar sig.. =)

Blir en lugn kväll ikväll, för imorgon ska jag banne mig inte sova bort hela förmiddagen.. Imorgon ska det tränas innan jobbet, så det så! Dags att käka lite frukost nu tror jag bestämt.. !

RSS 2.0