Soool!

Vilken dag! Idag har det varit helt otroligt väder. Inte ett moln på himlen och strålande sol. Har nog varit en 28 grader idag skulle jag tro, och är fortfarande, Så jäkla skönt! Solen var verkligen efterlängtad, och resenärerna som kom igår har ju fått en fantastisk första dag. Själv har jag haft att stå i idag kan man säga. Första dagen och alla har tusentals frågor, men det har gått bra. Var iväg och handlade lite kex, ost och vin efter lunch för att förbereda inför kvällens vinkväll hemma hos mig =) Tog en timmes paus från kontoret sen och passade på att spela lite volleyboll nere på stranden. Känns helt okej att kunna göra det faktiskt. Inte varje dag man hemma i Stockholm bara kunde ta en paus från jobbet och dra ner på stranden. Lyx =)
 
Nu ska jag ta och försöka planera kvällen och min tid lite, och resten av veckan också för den delen. Tog lite bilder på stranden men har inte fattat var man sätter in minneskortet i den här datorn, och nån sladd har jag inte, så dom kan jag tyvärr inte dela med mig av. Återkommer med i det ärendet.

Ankomstdag

Idag börjar det på riktigt, idag kommer den stora gruppen hit och de vanliga schemat sätter igång. Kände att det var bra att komma till kontoret tidigt idag så jag hinner dubbelkolla att jag har koll på allt innan första gruppen kommer runt 10. Är regnigt och trist ute idag också, usch! Nu är det verkligen dags för solen att komma fram på riktigt! Men det ser bra ut från och med nu och nästa vecka, så jag ska nog få mig en dos sol inom kort =) Den som väntar på nåt gott (blir aldrig tjock som min kära kollega Maja så fint uttryckte det).
 
 
Har ordentlig träningsvärk idag också, har faktiskt hunnit med lite träning här. Igår körde Victor lite crossfit på stranden med oss. Jag vet att det är effektiv träning, både rent träningsmässigt och också rent tidsmässigt. Vi körde typ 20 minuter igår, effektiv tid kanske 15, och jag var helt död! Och idag har jag en hejdundrandes träningsvärk! Det känns bra dock, skönt att få använda kroppen lite efter mitt alldeles för långa träningsuppehåll. Nu är det bara att köra! =)

Man måste unna sig

En vecka har gått och jag trivs som fisken i vattnet. Har så jäkla roligt här, dagarna går jättefort! Sitter på Nox och dricker drinkar nu, så tänker inte lägga så mycket tid på att skriva här, men bjuder på några bilder i alla fall :) Idag har det varit lite sol så vi passade på att käka lunch på stranden, mys!

Hade pysselkväll hemma hos mig igår också. Vi gjorde vänskapsband, som på den gamla goda tiden :)


På kontoret

Jag kan inte sitta hemma en hel dag inte, och eftersom solen inte skiner kan jag inte vara på stranden, och eftersom jag har träningsvärk som bara den efter gymmet igår och löpningen häromdagen så får morgonens promenad räcka som dagens träning, så sitter jag nu på kontoret med Maja. Kan inte påstå att jag jobbar jättemycket, men jag har i alla fall sällskap :)

Vi har varit till Vila Real idag och strosat runt lite, är en jättemysig by!


Ledig dag

Idag ska jag tydligen vara ledig, det kommer nog gå sådär tror jag. Nu när allt är nytt är det ju bara roligt att jobba, jag har ingen lust att vara ledig! Speciellt inte idag, det är molnigt och regnigt ute. Om det åtminstone hade varit sol hade man ju kunnat ligga och slappa på stranden hela dagen, men icke! Jag ser fram emot nästa vecka, då ska det bli sol och fint igen.
 
Var ute och gick imorse, inget piggar upp som en morgonpromenad i regnet.... eller? Ska ta och duscha snart och bege mig ner till Maja på kontoret tror jag. Tänkte dra med mig henne till Vila Real idag för att handla lite och reka den byn. Känns som att det kan vara bra att ha lite koll på omgivningarna här så man i alla fall kan svara på nån av resenärernas frågor =) Än så länge har jag typ bara koll på stranden, mitt hotell och resenärernas hotell =P
 
Känns som att jag har varit här i flera veckor redan, men inser med jämna mellanrum att jag ju faktiskt inte ens varit här i en  vecka än. Men dagarna har varit så otroligt intensiva och om man tänker på allt vi gjort så borde det ha gått typ 1,5 vecka sen jag kom hit, haha. Nej nu blir det till att slänga in en tvätt, ta en dusch och sen göra nåt annat festligt. Ta en promenad runt i Monte Gordo kanske, kan ju vara trevligt att känna till den närmaste omgivningen också =)

Lämnad åt mitt öde

Imorse åkte Lotta hem, så idag är det jag och Maja som ska ha koll på läget, och mest jag tror jag. Hmm, känns typ som eldprovet nu, haha. Men det här ska nog gå bra =) Fick lite sovmorgon imorse vilket var välbehövligt, dom här dagarna har varit så sjukt intensiva. Vi har varit igång från morgon till kväll och det var väl typ först igår som jag och Lotta tog en lite längre lunch nere på stranden och faktiskt slappnade av en minut eller två. Men det är kul, det är mycket nytt att lära sig och gå igenom, och trots att man är helt kollaps på kvällarna så går dagarna ändå väldigt fort.
 
Har varit lite halvtaskigt väder än så länge dock och ska tydligen fortsätta vara lite ostadigt hela veckan, men det är fortfarande varmt, och så fort solen tittar fram bakom molnen så blir det riktigt varmt. Till nästa vecka ska det tydligen bli mycket bättre, så jag hoppas på det =)
 
Tänkte dela med mig av lite bilder nu innan jag går iväg och käkar frukost. Har fått igång internetet i lägenheten nu, så nu är allt i sin ordning =)
 
 
 
Det här är min utsikt från min balkong. Ser ner till havet =) Och det där gula huset till vänster på översta bilden är hotellet där alla gäster bor och där jag spenderar mestadelen av mina dagar. Är väldigt skönt att bo en bit bort dock så man kan vara lite ifred emellanåt =)
 
 
Mitt kök. Stort och med massor av halvtomma skåp, haha. Tvättmaskinen är oslagbar kan jag meddela, hade haft stora problem utan den =)
 
 
Och mitt sovrum =) Sitter i vardagsrummet nu, men det har jag ingen bild på. Jag står i vardagsrummet och tar kortet på köket, och det är inte festligare än ett köksbord, en soffa och en tv typ, men det räcker alldeles utmärkt =) Och ja, som ni ser har jag massa plats för besök! Bara att komma och hälsa på, och sen kan man ju hålla tummarna för att jag har tid att umgås nåt också, men det är en annan femma =P
 
Nu blir det frukost!

Wifi :)

Lägger upp några bilder lite snabbt nu, för nu ska vi ner på stranden och käka lunch :D

Är middagen från igår, sjukt god mat på en jättemysig restaurang i närheten, och sen en bild från min härliga morgonpromenad imorse. Helt oslagbar natur :)


God morgon!

Åhh jag vill få igång internet på något annat än bara jobbdatorn..! Försökte få igång internet hemma i lägenheten igår, men dom hade glömt att fylla på det så det fanns liksom inga surfminuter kvar, bummer! Men det ska lösa sig idag. Sjukt skönt att bara kunna skicka ett mail och be nån annan fixa sånt =) Samma sak med mobilen, har kontantkort i min portugisiska mobil, och när det tar slut är det bara skicka ett mail till en kvinna här som vi samarbetar med och be henne lösa det. Prima! Kommer snart få tillgång till wifi på mobilen också, och det kommer underlätta bilduppladdningen. Har en superfin bild från min morgonpromenad imorse, men den kommer väl upp nångång. Kommer nog hinna ta fler såna under min vistelse här också så =P Var ute och gick på stranden imorse i soluppgången, sååååå himla skönt! TIlls jag fick hjärtattack när en herrelös hund (stor som attan) tyckte att jag såg ut som en rolig lekkompis och började springa rakt emot mig! Han stannade dock på behörigt avstånd, men det hjälpte ju inte mig, hjärtattacken var redan ett faktum. Men jag vaknade ju i alla fall =) Nu sitter jag och väntar på Lotta för att få lite sällskap till frukosten, hon kommer nog när som helst skulle jag tro, och det är bra för jag är hungrig!
 
Idag blir det sen till att träffa Cesar som är halvportugis och halvsvensk och som ska hjälpa oss med lite allt möjligt här nere, och sen ska vi nog en sväng till Vila Real som är grannbyn för att reka lite och inhandla en del grejer som vi behöver. Tror dagen idag har ett lite lugnare shema än dom senaste två, men det är sista dagen Lotta är här nu så det gäller att jag har koll på läget efter den här dagen...... =)

Fullt upp!

Hallå där hemma! Har lite svårt att hinna med några uppdateringar här, dagarna går i ett! Men det är kul, dagarna går fort och det finns alltid nåt att sätta tänderna i. Det som tar mest energi just nu är ju bara att lära sig hitta och försöka få lite koll på rutinerna, men det är skoj så det ska nog lösa sig =)
 
Nu sitter jag på kontoret en sväng och väntar på Lotta och Maja som är ute och morgonpromenerar med seniorerna. Jag är hungrig och vill ha sällskap till frukosten, så jag hoppas dom kommer snart =) Själv assisterar jag Korpen som är här den här veckan, ser till att dom har det dom behöver till sina pass och att korparna är nöjda och glada =) Ska nog på utflykt med Maja och Lotta till Ayamonte idag också, så idag får jag sätta fötterna på spansk mark också, tänk så berest jag blir, haha!
 
Jaja, har inte tid att sitta här och skriva en massa blaj, tänkte bara komma med ett litet livstecken! Nu ska jag återgå till att försöka installera skrivaren på min dator, må tekniken vara med mig!
 
Bilder kommer så fort jag har tid att få ordning på internet på datorn hemma i lägenheten. Har inte riktigt hunnit med det än.. =) Och för er som är avundsjuka på vädret, idag behöver ni inte gråta floder. Det må vara en sådär 25 grader ute, men än så länge är det molnigt och lite blåsigt. Men jag klagar inte ändå =P

Framme!

Sitter pa ett internetcafé har i Monte Gordo nu, precis bakom mitt hotell. Ar tydligen ett stammishak, Lotta kanner alla har och dom ar overlyckliga over att hon ar har, sa det ar skoj. Jag ar helt dod, sa inom kort bar det av hemat for lite somn. Har varit en lang dag, men jag kanner att det har kommer bli bra! Min lagenhet ar jattefin och jag har hur mycket utrymme som helst, sa alla ar valkomna att halsa pa mig har i finfina Portugallien! I ovrigt har resan gatt bra, vi kom fram i tid, fick tag i hyrbilen, jag korde oss saker till hotellet och ikvall har vi gatt rundtur pa hotellet och nere pa stranden typ. Vilken strand! Hur lang som helst, hur fin som helst och helt underbart! Jag har gatt i shorts och linne hela kvallen, det ar lite svalare nu, men det ar sa himla skont! Imorgon satter jobbet igang pa riktigt, vet inte hur jag ska lyckas halla reda pa allt jag ska halla reda pa sen nar Lotta aker hem, men det lçser sig =)
 
Lagger upp bilder nar jag fatt igang internetet i lagenheten. Nu blir det sangen, men jag haller er uppdaterade! God natt fran en glad men trott tjej i Monte Gordo! =)

Sista kvällen

Sista kvällen i Sverige på dom närmsta månaderna spenderas i Helenas soffa. Har ätit god mat och smaskat delicatobollar till efterrätt, mumma! Har varit en dag med fullt schema idag, men ändå inte. Har hunnit träffa Linn H en sväng idag i alla fall, vi är alldeles för dåliga på att ses! Men en kortis blev det idag i alla fall, skoj :) Tror jag har packning och mig själv i någorlunda ordning nu, och det är nog bra för taxin kommer hit kl 04.00 imorgon bitti, galet! Har dessutom insett att jag glömt min bästa bästa flygplanskudde i mammas och pappas bil, bummer! Hoppas det är nån butik öppen på Arlanda tidigt imorgon så jag kan köpa en ny innan vi lyfter. Dom är ju oslagbara! Resfebern börjar infinna sig rätt rejält nu också, så allt är i sin ordning 8-)

Snart befinner jag mig i Portugallien!


Barnvakt

Andra dagen utan lägenhet och andra dagen hemma hos päronen. Igår hängde jag med syrran och kidsen hela dagen. Var och kollade på deras nya hus och lite så, mysigt :) Idag hänger jag med Huggan, sis och Erik är på andra äventyr. Hugo kör bilbana som en tok, det är tydligen mycket roligt :)

Jag började min morgon med en löprunda faktiskt. Har inte tränat på typ 3 veckor pga semesterlathet, sjukdom och stress, men nu så! Blev hela 6 km imorse, på 36 minuter, haha. Inget personligt rekord direkt, men jag har i alla fall brutit träningsavbrottet! Jag är nöjd.

I eftermiddag bär det av in till Stockholm igen. Blir nog en fika i Uppsala med Linn först, och sen hem till Helena där sista natten innan Portugal ska spenderas. Imorgon blir det tidig start och tidig avfärd till Arlanda för att starta höstens äventyr.


Hej då lägenheten

Vilken underbar dag jag haft idag. Eller? Jäklar vad jag har städat! Städat och plockat och burit och packat och fixat och donat. Jag har nu lämnat min lägenhet för sista gången på ca 8 månader, vilket känns helt absurt. Första steget mot mitt nya äventyr är taget! Mitt förråd svämmar över och mina resväskor svämmar över, men i övrigt är det mesta under kontroll. Har lyckats slarva bort koden till mitt wifi dock, men det är ett problem som jag löser på torsdag :)

Och utan eget hem som jag nu är så befinner jag mig nu hemma hos päronen. Blir till att bo här i två nätter, och sen kommer sista natten spenderas hos Helena. Ska till Arlanda så tidigt på fredag morgon så det är enklast att befinna sig i Stockholm då. Sovdags nu dock, imorgon ska jag hänga med syrran och kidsen så det är nog bra att fyll på med lite ny energi :)


Älskade amerikanare

Dom är ju helt underbara dom där amerikanarna! Håller på och packar ihop alla grejer här hemma för fullt, och har precis packat ner alla täcken i en sån där vacuumpåse så dom inte behöver ta så stor plats i förrådet. På denna vacuumpåse hittar jag en varningsbild - man får inte stoppa in småbarn i påsen. Tänk på det! Inte förvara småbarn i vacuumpåsar!


Nångång ska vara den första..

Fan ocksååå! Min första parkeringsbot är ett faktum. Min första i Sverige i alla fall, fick en i Usa. Hissen gick ju inte hela vägen upp på den/dom som tar beslut om parkeringar i Solna. Hur kan man stänga av ett helt parkeringshus och inte se till att skaffa fram nåt substitut till det? Dessutom stänger dom av parkeringsautomaten på den lilla parkeringen som finns, så alla i hela Solna parkerar sina bilar här. Idioter är vad dom är! Men jag är inte bitter... Var iväg med en flyttkartong och lite andra grejer till Helena när jag fick syn på den där jäkla gula lappen, och när jag kom hem fanns det ju (till ingens förvåning) inte en endaste parkeringsplats, så jag ställde mig på samma som sist (en 15min-parkering) och satte tillbaka p-boten på vindrutan. Bara hålla tummarna att det är den enda som sitter där imorgon bitti. Gaah!
 
Jaja, nu ska jag snart gå och lägga mig i alla fall.Imorgon bitti kommer Bravida hit och fixar nåt med mina element, och sen ska jag ägna dagen åt städning. Ser fram emot det med stor lycka! Är lite vemodigt ikväll dock, för det är sista natten på lååång tid framöver som jag kommer sova i min egen lägenhet. Från och med imorgon kväll kommer jag inte ens ha några nycklar hit och nån annan kommer kalla det här för sitt hem. Men det är ju inte vem som helst i alla fall, och det känns väldigt skönt =)

Nyårsafton bokat!

Idag släpptes biljetterna till Shore Thing, en nyårsfest på Bondi Beach, och jag har Helena har nu varsin biljett! Det kommer bli galet, finns inga andra alternativ! =)
 
 
Har förutom det gjort en massa annat idag. Jag har röjt, plockat, packat, fixat, slängt, tänkt, svurit, packat om, slängt lite till och burit ner en massa grejer till förrådet. Hej och hå! Men nu är det tomt i garderoben oc byrån i sovrummet, det är tomt i badrumsskåpet, sånär som på dom grejerna jag ska ha med till Portugal, det som jag tänkte ta bort i köket är borta och tv-bänken är så gott som tom. Det som är kvar i den ska med hem till mamma och pappa. Mitt stora problem just nu är att min resväska är proppfull och knappt går att stänga som det är, och jag har inte lagt i mina necessärer eller plattången. Hmm... Planen är att flytta över en massa grejer från stora resväskan till min carry-on och hoppas att det räcker för att kunna stänga stora resväskan... =)
 
Ikväll hoppas jag kunna åka till Helena med en del grejer, och sen måste jag skruva den elementskyddet i vardagsrummet, för imorgon kommer dom och byter radiatorventilerna. Hoppas det går fort och smidigt, orkar inte med en massa krångel. Dom skulle komma mellan 8 och 16, tyckte det var ett lite väl långt spann så jag ringde och bad om ett mindre, då skulle dom komma mellan 8.30 och 9 istället, mycket bättre =)
 
Nej, nu ska jag fortsätta plocka här hemma. Kommer sova som ett barn inatt, det här är jobbigt!

Kaos!

Det ser ut som sju svåra år i min lägenhet just nu! Jag har lite svårt att se hur det ska kunna bli någon ordning här, men det löser sig nog :) Det går ändå ganska bra faktiskt ändå måste jag säga. Är svårt att inte packa för mycket till Portugal bara, men det är som vanligt. Det största som är kvar nu är att tömma badrummet och att få ner alla grejer i förrådet. Önskar att jag hade en liten pirra nu, då hade det gått så mycket fortare. Nu får jag ju springa fram och tillbaka mellan hissen och förrådet fyrtioelva gånger! Jag får väl se det som lite gratismotion så kanske det känns bättre :P Har tagit en liten minipaus nu och satt mig i soffan för att andas lite, men snart är vilan slut och packandet fortsätter!


Hemma i Mosta

Är hemma hos päronen nu. Håller på och tvättar en massa samtidigt som jag får lite kvalitetstid med min kära familj. Syrran och grabbarna är här, och farmor, brorsan och Emmie är också här. Fullt hus med andra ord :) Jag, syrran och Hugo har varit ute i skogen och spatserat lite, käkat lite blåbär och försökt att ute blåsa bort. Nu är magen full med äppelpaj och jag jobbar på att bli hungrig inför middagen :) Äta bör man annars dör man.


Lyxmiddag!

Käkat mysmiddag ikväll, färskpasta och kräftröra! Har inte hunnit bli hungrig sen brunchen, men det var gott ändå :)


Brunch och wörk - härlig lördag!

Käkade en supergod brunch med Helena på Josefinas idag. Hur mycket mat som helst och en massa goda efterrätter, känner mig fortfarande dom en proppmätt köttbulle, och det var väl en sådär 4 timmar sen som vi gick därifrån.. Men men, det var det värt :)

Hänger på Friskis nu, har faktiskt gått rätt bra att jobba. Är väldigt lugnt, alla pass är inställda idag pga Stora utbildningsdagen, så det är bara gymmet som är öppet. Stänger om en timme dock, så snart får jag gå hem, eller cykla snarare. Fick ju lämna tillbaka tunnelbanekortet till jobbet igår och när jag har remsa blir jag snål, så jag cyklade till Kungsholmen imorse :)

När jag kommer hem är Helena hemma hos mig.

Ja, hann ju inte skriva klart inlägget nej, så nu är jag redan hemma och maten står på bordet :)


Lite energi tack!

Jag är så galet galet trött! Märks att det inte blev jättemycket sömn inatt kanske och det slår liksom tillbaka nu. Blir en tidig kväll i säng ikväll, men jag har en del att göra innan jag får gå och lägga mig. Måste verkligen ta tag i packandet nu. Har dock inga flyttkartonger kvar, så jag får ta och börja packa det jag faktiskt tänkte ta med mig till Portugal. Måste få ordning på all tvätt också, ska släpa med mig lite tvätt hem till päronen på söndag så jag får lite ordning på det också. Förstår inte hur allt ska få plats nere i mitt förråd heller, jäklans vad med grejer jag har där nere! Var kommer allt ifrån?!?
 
Var väldigt mycket blandade känslor när jag gick från jobbet idag. Så himla tråkigt att säga hejdå till alla härliga människor som varit mina kollegor det senaste året och som man sett dag ut och dag in. Nu får jag inte se dom längre =( Men jag får åka dit och hälsa på när jag kommit hem igen, så det är inte alltför lång tid som jag behöver sakna dom =) Fick en flaska bubbel av mina kära kollegor idag också, så det skålades lite innan jag gick hem.
 
Sara var kvar när jag kom hem från jobbet, så det blev lite skitsnack och häng då, och sen gick jag med henne till tåget. Har fixat lite här hemma sen, gått ner med en del grejer till källaren och ska väl nu ta tag i garderoben lite till, gaah! Lyft på röven nu Jossan och gör lite nytta!!
 
 
 

Sista dagen

Känns lite vemodigt faktiskt att sitta här på tunnelbanan nu, på väg mot min allra sista arbetsdag på Perido. Faktumet att jag inte ska göra samma sak på måndag och tisdag och alla andra vardagar nästa vecka och veckan efter det osv har nog inte riktigt landat än.

Kvällen igår blev superbra! Var jättetrevligt på Oleary's och det var kul att nästan hela avdelningen kunde hänga på. God mat och trevligt sällskap, då är jag nöjd :) Sen fortsatte bag, Sara och Helena till Grönan där Svenska björnstammen spelade. Inte det bästa livebandet jag sett, men det blev lite dans ändå :) Kvällen slutade med en drink eller två på söder med Sara sen. En alldeles ypperlig kväll med andra ord! Trött idag, men det gör inget :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_5052c383e087c35aede5e6a0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_5052c383e087c35aede5e6a0.jpg" class="image">


Bjudfika

Blir en hälsosam dag idag känner jag, men det är okej ibland :) Tog och svängde ihop lite cake pops igår, jäklans så enkelt det är! Inte för att dom blev så fina som jag ville, men dom var väldigt goda och dom blev väldigt uppskattade av kollegorna :) Min sista dag är ju egentligen imorgon, men jobbet bjuder ju alltid på fredagsfika så då tänkte jag att det var lika bra att jag bjöd på mitt fika idag. Blir ju avslutnings-aw ikväll också, så jag vet inte vad jag ska hitta på imorgon på min riktiga sista dag här :)


Äntligen!!

Nu är det äntligen bokat! 1a december ska jag och Petra på Dirty Dancing! Hon fick ju det i bröllopspresent, och det var ju ändå bara typ ett år sen dom gifte sig 8-) Jag lyckades inte få till det i våras dock, först var det svårt att få till tider när vi kunde båda två, och sen var alla biljetter slutsålda :( Men nu så! :)


Dan före dan...

Senaste inlägget var ju från igår morse, men det kom inte upp förrän nu tydligen. Jaja, alla kan inte vara lika snabba som jag själv 8-)

Igår kväll kom fina Sara på besök. Hon kom rätt sent så det blev inte mycket mer än en kvällsmacka och lite skitsnack innan det var dags för sömn. Jag hänger på jobbet nu och hon ska roa sig i sällskap med någon kompis under dagen, och sen vankas aw på Oleary's och Svenska Björnstammen på Grönan. Kommer nog bli en bra kväll det här :) Känner dock att det kommer bli sjukt svårt att få i sig en sån utsökt Oleary's-burgare som jag skulle vilja, min visdomstand gör mig ju mer eller mindre handikappad :( Jag kan typ inte äta, kan knappt öppna munnen, och att tugga är fruktansvärt plågsamt! Min fruktsallad igår eftermiddag tog typ 40 min att få i sig, till skillnad från typ 5 min i vanliga fall. Usch! Så ja, jag är på iprenen igen :/ Men nu kan det ändå bara bli bättre så, positivt tänkande!


Var tog tiden vägen?

Ingen aning om vad jag gjort nu på morgonen som tog så lång tid, det enda jag vet är att jag gick upp som vanligt men att jag nu kommer bli sen till jobbet, hmm. Hela min morgon blir knas när jag inte får börja den med ett träningspass, mina rutiner är ur fas.

Segwaypolo var för övrigt en sjukt korkad men jäkligt rolig sport! Det var lerigt, tufft, och skoj som tusan :) Bilder kommer. Käkade middag på Djurgårdsbrunn efteråt, jättemysigt ställe och väldigt god mat. Dock har jag så jäkla ont från min ena visdomstand, så huvudrätten fick jag inte i mig mycket ifrån, Erik käkade upp halva istället :)


Myslunch

Blev en spontandejt med Marina på lunchen idag, väldigt mysigt! Hon var ledig och hade precis käkat frukost, men hon fick fika och jag fick äta lunch :) Solen skiner ju idag också så det blev utelunch, sjukt härligt :)

Sitter nu på kontoret och laddar inför kvällens galenskaper, tror det kommer bli riktigt skoj. Kom på idag att jag kanske borde ringa mitt försäkringsbolag också och kolla vad som gäller vid andrahandsuthyrning. Jag menar, skulle stället brinna upp eller få besök av tjuvar och banditer eller nåt så vill jag ju gärna veta att den fortfarande täcks av min försäkring trots att inte jag bor där. Fasiken vad det är mycket att tänka på och att komma ihåg! Men allt löser sig, och allt kommer bli prima, I know it :)


Det finns hopp

Imorse var den första morgonen på en vecka som jag inte behövde trycka i mig Ipren det första jag gjorde efter att ha klivit ur sängen. Igår käkade jag bara en Ipren på hela dagen också. Jag ropar inte hej än, men jag ser ett ljus i tunneln! Nu är det bara snoret som ska sluta rinna också :)

Blev en promenad imorse i alla fall. Även om jag blir frisk i veckan så kommer jag typ inte hinna träna nåt, den hör veckan är rätt fullspäckad. Ikväll stänger jag på Kungsholmen, och dom har ju öppet till 23 nu, imorgon ska vi spela segwaypolo med jobbet och sen käka middag efter det, på onsdag kommer Sara på besök och på torsdag ska vi aw:a på Oleary's och sen gå på Svenska björnstammen på Grönan. På fredag ska jag inte göra nåt! Eller jag ska väl packa och fixa hemma, men jag ska hem efter jobbet. På lördag ska jag bruncha med Helena och sen jobba på Kungsholmen igen, och på söndag ska jag hem till Mosta och käka och hämta en bil. Jag kan det där med att planera 8-)


Skor, skor och ännu mer skor

Chockade mig själv lite idag. Fy fasiken vad mycket kläder och skor jag har som jag aldrig använder! Eller jag använder faktiskt de flesta skorna, men inte kläderna. Rensade ur min låda med jeans idag, var väl typ 15 par kanske, varav jag använder kanske 3. Många är ju alldeles för stora nu, och hur snyggt är det med hängröv på jeansen liksom? Icke! Måste göra nåt åt det här, alla kläder ska banne mig inte tillbaka in i min garderob igen!

Och skorna då! Jag har rensat ur en del av min skogarderob, och jag har fyllt min dramaten-vagn med skor, skickat med några hem till Helena, en del par ska jag ju ha med mig och en del har jag inte hunnit rensa bland än.

Helena har varit här ikväll och hängt lite. Hon har hjälpt mig att äta ur frysen lite, jäklans massa mat att äta upp ju! :) Trevligt med lite sällskap så här på söndagskvällen. Vi har skickat ut några fler CS-requests också för att försöka lösa våra sista nätter i Australien, men det ska nog lösa sig :)

Nu ska jag fortsätta att glo lite på So you think you can dance innan sängdags. Har tänt en massa ljus idag också, det är ju kallt och mörkt ute nu så nu år det okej :) Jag älskar ljus! Mysfaktorn är hög :)


Soffpotatis

That's me! Jäklans vad jag är slö. Jag har massor att göra men får inget gjort. Började med att sova länge imorse, och sen käkade jag frukost som en sengångare. Tog och rensade ur en låda i köket efter det, och sen blev det en promenad till Friskis Lindhagen för att snacka lite skit med Linn ett tag. Hon och Micke har köpt ny lägenhet, fick se bilder på den idag och den är superfin! Blir också så himla sugen på att köpa ny, men det får vänta.
 
Igår fick jag missagsbesök av Helena. Blev tacos =) Tog och plockade ihop lite vinterkläder också och passade på att köra hem det till henne sen. Lär ju behöva vinterkläder när jag kommer hem dit i november =) Hade kanske egentligen behövt stanna hemma igår kväll sen, men jag hade så jäkla tråkigt så jag följde med Helena på nån födelsedagsfest en sväng. Blev lugnt för min del, men det var skoj att komma ut och träffa lite folk.
 
Nu borde jag ta och packa ihop lite kläder som jag inte kommer använda på dom här två veckorna och som jag inte ska ha med mig till Portugal. Har en jäkla massa grejer att packa ihop så det är nog lika bra att börja. Känns väldigt konstigt dock, jag har nog inte riktigt fattat att jag faktiskt åker om mindre än två veckor. Om 1,5 vecka måste min lägenhet vara klar för mina hyresgäster, vilket betyder att alla mina grejer måste vara borta och jag måste ha städat ordentligt. Hej och hå! men det här kommer gå bra, jag ser fram emot den närmsta tiden =)

Ger upp..

Ja för fasiken, nu måste jag nog ta och inse att jag inte är helt 100% frisk tror jag. Har undvikit att tänka på det under veckan och försökt att förtränga det hela, men nu får det vara nog. Har aldrig haft bihåleinflammation förut, men jag tror att jag kanske har fått det nu. Har ont i huvudet/bihålorna och har haft det hela veckan. Har självmedicinerat mig med ipren och på så sätt kunnat undvika att tänka på det emellanåt, men känner att eftersom det inte blivit bättre nu så kanske jag måste göra nåt åt det på riktigt. Ringde närakuten som har öppet på helgerna, så jag ska dit om två timmar. Hoppas dom har nån mirakelmedicin så jag kan pigga på mig snart, jag v ill träna! Och jag vill ju må bra tills det är dags att åka till Portugal! =) Har i alla fall orkat plocka undan en del här hemma igår och idag. Har rensat nästan hela tv-bänken och alla papper och skit som låg där, och har rensat ur en av två lådor med papper och skit i köket också. Ska ta tag i den sista lådan snart också, och så ska jag försöka packa ihop nån kartong med kläder som jag kan skicka hem till Helena sen också. Men jäklar vad svårt det är med packning och planering och grejer! Men det löser sig =)
 
Tömt kameran från semestern nu också, längtar inte alls tillbaka!
 
 
 
Jäklans så skönt det var! Har släpat mig runt på en liten promenad imorse, och det var kallt så in i bängen! Är ju väldigt friskt i luften, det måste jag säga, men jag har ändå itne fått nog av sol och värme så det känns bra att jag får lite till av den varan snart..
 
 
 
 
 
Är nog dags för en dusch nu tror jag, och sen blir det lunch och lite mer plockande innan jag ska bege mig mot läkaren. Usch, jag gillar inte att gå till läkaren, och jag gör det verkligen inte i onödan. Men nu känner jag att den här huvudvärken börjar ta över lite väl mycket, så jag får nog vika ner mig den här gången. Ikväll blir det nog tacos med Helena, och sen ska vi nog ta oss ner på stan en sväng. Blir en tidig kväll för min del, men känner att det vore väldans trevligt att komma ut lite och se lite folk även om jag själv håller mig i skinnet och tar det väldigt lugnt =)

Bättre och bättre dag för dag..

Är lite piggare idag än vad jag var igår. Hade sån jäkla huvudvärk igår och var helt seg i kroppen. Gick och la mig strax efter åtta och sov som en gris innan klockan var 21 8-) Men det var nog bra, för idag känner jag mig piggare. Var till och med ute och gick en sväng imorse, jag höll tempot nere men det var jäkligt skönt att komma ut och röra lite på sig ändå. Var kallt som tusan ute dock, är bara 8 grader. Hösten är verkligen här redan, tar till och med höstskorna på en premiärtur idag, kändes lite svårt att motivera skovalet ballerina när det var så kallt ute :) Men jag får väl passa på att njuta av kylan nu, för snart får jag sommar igen :P


Spänd och förväntansfull

Idag har jag varit Elins högra hand på jobbet. Vi har varit och handlat grejer och förberett inför kundeventet imorgon så den här dagen har gått fort faktiskt. Slutade tidigare också för att jag skulle iväg på möte på Springtime. Känns bättre och bättre varje gång jag är där, alla är så trevliga och jag ser fram emot det här äventyret :) Har fått lite mer koll på läget nu tror jag, och jag har träffat Odd som är han jag kommer jobba mest med. Han är Springtimes VD i Norge och verkar en jäkligt hurtig och glad 60+ norrman så det här blir nog bra :) Fick med mig en hel väska full med jobbkläder från Asics också. Fasiken så skönt att ha träningskläder som jobbkläder ett tag :P

Nu väntar jag bara på att min mat ska bli klar, jag är sjukt hungrig! Har haft huvudvärk typ hela dagen idag också, min kropp är inte i sitt esse direkt. Skit också! Hoppas den är piggare imorgon, jag blir galen av att inte få träna! Speciellt när det bjuds på oemotståndlig kakbuffé på jobbet också, då är det ännu värre att jag inte orkar träna :P Kom igen nu kroppen, dags att pigga på sig!


God hetsmorgon!

Min kropp är inte riktigt överens med mig just nu. Magen är bra, men igår hade jag världens huvudvärk och idag har jag känningar i halsen. Dags för alla såna dumheter att försvinna innan dom ens kommit egentligen! Har varken tid eller lust att bli sjuk, så det så!

Blev en viss tempoökning imorse också när Melissa ringde och behövde hjälp med två intervjuer. Hon tog en flygtur nedför några trappsteg igår och gjorde illa foten, så hon är lite immobil idag. Första intervjun är inbokad 07.45, så det var bara till att speeda på :) Men jag hinner, för jag står på tunnelbanan nu redo för jobbet! Tur att man har den där extra växeln att lägga i ibland :P

Ska på möte med Springtime i eftermiddag sen också. Det ska bli intressant, ska bland annat få träffa Odd som är han som är platschef där nere och han jag kommer jobba mest med. Hoppas även på lite resinfo och så så jag kan få lite ordning på min planering. Eller ja, vem försöker jag lura? Spelar nog ingen roll hur mycket info jag får, jag kommer nog aldrig få ordning på den där planeringen ändå 8-)


Nya naglar

Dagen har väl fortlöpt utan större incidenter idag, varit som en vanlig tisdag typ. Efter jobbet åkte jag hem och bytte om till träningskläder och så styrde jag kosan mot Solna centrum för att fixa naglarna. Slapp samma tjej som sist, så jag hoppas det är bättre kvalitet på dom den här gången :) Tog en promenad efteråt sen och passade på att ringa och snackade lite skit med syrran.

Nu har jag landat i soffan efter promenaden och en dusch. Sitter och kollar på Ung & bortskämd och skäms å deltagarnas vägnar. Vilka stolpskott alltså! Människan kan inte ens steka köttbullar! Tack älskade mamma och pappa för att ni såg till att jag blev en vettig människa :D

Naglarna blev rosaglittriga idag. Färgen blev starkare i blixten än vad dom är egentligen, men dom är fina :)


Kom igen nu!

Det sunda förnuftet sa nej till träning idag också, skit! Hade packat gymväskan och var redo för ett pass nu på morgonen, men jag insåg att magen inte riktigt är överens med mig än, så det var bara att lämna den packade träningsväskan kvar på hallgolvet. Blir en sväng till Apoteket idag tror jag för att se om dom har nån mirakelmedicin, för får jag inte träna snart blir jag tokig.

Ska äntligen fixa naglarna efter jobbet idag! Hon som gjorde dom sist var ingen höjdare så jag har inte varit så nöjd. Två har dessutom gått av för att hon gjorde dom för tunna, inte okej! Hoppas det är nån annan som gör dom idag så det blir ordning och reda på torpet :)


Ändrade planer..

Börjar inse att min löptur hem från jobbet är en ganska dum idé. Min mage är inte riktigt överens med mig efter semestern så jag kanske ska hem och ta hand om den istället. Känns sjukt surt för jag har extremt mycket träningsenergi som jag behöver göra av med! Men jag måste nog ta det säkra före det osäkra. Kanske ger mig på lite styrketräning hemma ikväll, eller så får jag bara hoppas att magen skärper sig till imorgon för då tänkte jag gå till gymmet innan jobbet.

Får roa mig med att tvätta och laga mat ikväll istället, oj vad roligt det ska bli! :)


Tillbaka till rutinerna

Nu är det slut på semestern och dags att börja komma in i de normala rutinerna igen. Skönt på ett sätt, sjukt tråkigt på ett annat. Började i alla fall morgonen med en promenad, har inte tränat en endaste liten gång på hela semestern så det är hög tid att köra igång med träningen igen. Gymmet på hotellet i Tunisien hade så dåliga öppettider så det blev inget av det. Sitter nu på tunnelbanan på väg till jobbet för att påbörja min näst sista vecka på det här jobbet. Tänkte försöka springa hem från jobbet idag också för att liksom kickstarta dom bra rutinerna :) Sen ska det tvättas ikväll, har en hel del tvätt! Allt som jag hade med mig på semestern är ju helt saltigt och sandigt, men det ska jag råda bot på idag.

En helt vanlig måndag.


Kalas som heter duga!

Calle är en riktig festfixare han. Vilken jäkla kväll det blev igår, jag hade så fruktansvärt kul! :) Fick träffa massa gamla vänner, käka underbar mat och dansa natten lång! Calle och hans familj hade ordnat det hur bra som helst. Det bjöds på hemlagad italiensk buffé, tårta, barhäng, quiz, dans och en massa glädje! Det hela satte igång runt 19.30, och jag gick därifrån vid typ 03.30, det säger det mesta om kvällen :) Peter Siepen kom dit och DJade under kvällen också och det dansades som aldrig förr. Hade så jäkla ont i fötterna när jag kom hem inatt, och har typ ont i benen idag, men det var det värt! :)

Hela Västeråstrippen blev väldigt lyckad. Fick träffa Sara, lunchade med Emelie idag och hälsade sen på Malin för en fika och lite babbel. Mycket bra helg!


Mot Västerås!

Hinner knappt komma hem från det ena äventyret innan det är dags för nästa :) Är på tåget på väg mot Västerås nu för att träffa vänner och fura Callelito som blivit stor :) Tror det kommer bli ett hejdundrandes kalas ikväll så det ser jag fram emot. Ska först möta upp Sara på jobbet nu för att sen gå hem till henne och dumpa grejer och göra mig redo och sen möter jag upp dom andra brudarna i stan. Vädret är ju ingen höjdare idag heller, men vad är väl bättre då än att liva upp dagen/kvällen med en massa trevligt sällskap? :)

SJ gillar som vanligt inte mig och jag fick ståplats till Västerås. Lovely! Men så länge jag kommer fram till min destination så ska jag väl vara glad antar jag. Jag håller tummarna!


RSS 2.0