Tisdag

Somnade kvart över åtta igår.. Pigg! Somnade mitt i en konversation på fejjan också.. Gick liksom inte att hålla sig vaken, haha.. Är rätt trött idag med, men det ar ändå gått helt okej.. =) Blir till att sova tidigt ikväll också dock, för imorgon måste jag försöka pallra mig till gymet innan jobbet.. Kan ju inte låta allt förfalla bara för att jag är lite trött.. Nån ordning får det vara på livet =)
Borde plocka undan tvätten från igår också, men oooooorka! Det får vänta en dag eller två, hahaa.. Borde även gå ner i källaren med resväskan och bootsen och lite annat, men det är ännu en sak som får vänta lite... Sugen på godis är jag också.. Mycket nu... =) Men jag klagar inte, saker och ting löser sig alltid på nåt sätt..

Verbier 2012

Vilken helg! Vet inte vad jag ska kunna säga som beskriver helgen =) Jag har träningsvärk i varenda muskel i hela hela hela kroppen.. Träningsvärken beror nog på snowboardåkningen, skrattandet, vandrandet i sjukt branta och jobbiga backar och trappor.. Typ.. =) Jag har väl kanske sovit sammanlagt 8 timmar den här helgen, vilket för min del är lite väl lite.. Eller ja, jag sov faktiskt på transfern mellan Verbier och Geneve, och på flyget hem, så några timmar till har jag väl fått =)

Gick ju inge vidare att ladda upp bilder på det nätet vi hade i stugan, så nu kommer en liten bildbomb istället..















Det har blivit mycket skidåkning, mycket dansande, mycket umgänge och mycket firande.. Perido firade 9års jubileum i lördags, så då slogs det på stort.. Så sjukt rolig kväll! Men ja, det är väl inte mycket som varit tråkigt i helgen faktiskt, förutom hemfärden idag då.. Ska snart hämta upp lite tvätt från tvättstugan, och sen blir det typ god natt här.. Kan nog behöva samla några timmars sömn så morgondagen inte blir lika jobbig som idag, hahaa..

Underbar dag!

Har haft en underbar dag! Sån jäkla härligt före i backarna.. Mjuk pudersnö och asnice backar :D

Är helt slut i benen efter den här dagen! Vi har varit vilse, åkt offpist, åkt pist, åkt fyrtio mil transportsträckor och vart lite mer vilse.. Men oj vad kul det har varit :) Snart after ski, sen förfest, middag och mer galenskap! Det där med att ta det lugnt igår för att gå all in ikväll gick sådär.. Skräll med dom här kollegorna! Men jag orkar ikväll med, man är väl ung! :)


Det går bra nu!

Det här ska bli en väldigt tråkig helg känner jag!!

Går åt pipan med bilderna, men jag försöker ladda upp senare :D


På väg!

Sitter och väntar på flygbussen nu, taggade till tusen!! Nu blir det åka av :D


Katastrofpackare!

Japp, that's me! Jag är för tusan sämst på att packa! Men men, jag kommer iaf ha tillräckligt med grejer med mig.. Förhoppningsvis :P Blev inte den lilla väskan, blev min stora och nästan ett stort handbagage också.. Men insåg att skämsfaktorn för att komma med två resväskor till Arlanda när vi ska vara borta i knappt fyra dagar var för stor, så det blev en resväska och ett mindre (fast ändå stort) handbagage :P

Har nog fått en släng av resfeber också med tanke på att jag fortfarande är vaken.. Galet! Kommer vara pigg efter den här helgen känner jag, haha! Men det löser sig, sova kan man göra i graven som det så fint heter.. Typ :D

Ska väl i alla fall ge sömnen en chans nu så får vi se var det slutar.. God natt Sverige, och Hello Verbier!


Fasiken!

Hur i bängen ska det här gå?? Jag tänkte att jag skulle kunna ta lilla resväskan, men insåg rätt snabbt att det blir svårt...


Fler timmar tack!

Är på väg hem från jobbet nu, helt slut.. Har dock varit en mycket trevlig kväll.. Sjukt god mat och massor av skratt bjöds det på.. Grekisk buffé och stand-up från Jakob Öqvist, festligt värre :)

Nu skulle jag dock behöva åka hem och stupa rätt ner i säng, för jag måste ut och springa (eller åtminstone promenera) imorgon bitti.. Men så blir det icke, för nu måste jag hem och börja fundera på packningen.. Måste ner i förrådet och hämta lite väskor och kläder och grejer, och så måste jag betala räkningar och fixa med både ett och annat.. Tjohej! Sova kan man göra i graven :)


Onsdagspepp

Två dagar kvar till Verbier och det börjar kännas jäklans nice :) Onsdagar kan ju vara lite sega annars, men idag har jag en bra känsla i kroppen :) När man dessutom möts av en (nästan) rykande färsk kanelbulle när man kommer tillbaka från lunchen så är lyckan gjord!


Hmm..

När kylskåpet överröstar radion, då är det nåt som inte riktigt stämmer va? Vill ju köpa nytt kylskåp egentligen, för det jag har är så jäkla fult.. Och nu när det låter som det gör känns det som att jag snart kommer att vara tvungen att köpa nytt av andra anledningar också.. Hmm..

Jaja, onsdag idag.. Ingen träning :( Kände tröttheten igår och tänkte att jag bh borde ta en sovmorgon den här veckan, och då fick det bli idag.. Sen har vi konsultevent på jobbet ikväll så då hinna det inte heller med nån träning.. Men men, bara gilla läget.. Blir grekisk buffé och ett besök av Jakob Öqvist ikväll, så det blir nog skoj :)


Fyra dagar kvar..

Sen bär det av till Verbier! Ska bli så jäklans skönt.. Flera meter snö och kilometerlånga backar, awesome :D Men tills dess är det en hel del att stå i på jobbet nu när jag är själv.. Men det är kul, jag får göra mycket grejer, dagarna går fort och jag får nya uppdrag och lär mig grejer.. Bra skit :)

På väg hem från Friskis nu. Har kört ett pass IntervallFlex med Johanna.. Sjukt jobbigt! Mina ben var döda från igår, och dom är om möjligt ännu mer döda nu! Men det ska kännas :) Ska hem och kolla på handbollen nu, hoppas det går bättre för grabbarna idag och att Staffan och Ola har tänkt över sitt ledarskap lite..

Vädret i Verbier ser helt okej ut för helgen också.. Kommer det snö på lördag blir det förhoppningsvis helt underbar offpist-åkning på söndag :) Solen får dock gärna kika fram lite också, men än finns det hopp :)


22 januari 2012

Nu är det städat och fint hemma hos mig! Jag älskar när det är nystädat, det är så himlans mysigt! Julen är borta också.. Ingen mer julstjärna och inga mer tomtar.. Förrän nästa jul.. =) Fått i mig lite mat nu också så nu är magen glad.. Dock satte den där löpturen fart på förbränningen känns det som, för jag är typ hungrig igen, haha.. men det får bli lite morots- och gurkstavar och lite dip tror jag bestämt.. Är sugen på godis, men det åt jag igår och jag måste börja förbereda mig inför mina 30 dagar utan sånt där redan nu känner jag =)

Har tajmat in mina planer under veckan prima med Sveriges kommande handbollsmatcher.. Imorgon har dom match sent, 20.20, och jag har bokat in ett IntervallFlex-pass med Johanna imorgon efter jobbet.. Men de slutar halv åtta, så då hinner man lagom hem och duscha och kan sen avsluta dagen med lite handboll =) Sen har dom nästa match på onsdag, och det är en tidig match, 18.15.. Och på onsdag har jag inga planer alls, så då blir det raka vägen hem efter jobbet för att kolla på handboll.. Utmärkt! =)

Ska på gyminstruktion med Linn på tisdag också.. Har en känsla av att hon kommer köra hårt med mig så jag kommer nog ha en del träningsvärk på onsdag, men det är så det ska vara =)

Personligt rekord!

Slog mitt personliga rekord i distans idag, med hela 3 km dessutom.. Kändes till och med som att jag hade en del kvar att ge när jag stannade också.. Sjukt härlig känsla! :D Har bara 2,7 mil kvar till maran nu, haha.. Men fasiken, mina ben kommer vara rätt döda imorgon känner jag.. 1,5 mil känns i benen, speciellt när dom springs på snö :) Är lite orolig för mina knän dock.. Idag höll dom milen, sen la mitt vänstra knä ner.. Sista kilometrarna gick på vilja, men utan en stark vilja kommer jag aldrig överleva maran, så det är bra att öva på den också ;) Men jag tror att mitt problem är att jag får såna spaghetti-ben när jag blir trött och då orkar inte musklerna i låren hålla knäna på plats vilket resulterar i ett dåligt löpsteg och smärta.. Men men, får väl pumpa ben på gymmet då så dom pallar, det löser sig :)

Nu är det dock matdags, är sjukt hungrig!


Söndag

Kändes som söndag igår av någon anledning, så det känns liksom som att jag fått en extra ledig dag den här helgen.. Superskönt :) Lyckades sova till strax före 9 idag också, ännu mer superskönt!

Ska ta och pallra mig upp ur sängen snart och tugga i mig lite frukost.. Måste till Linn innan hon börjar jobba för att hämta min extranyckel.. Stefan ska komma och fixa med skivan till mina skåp i köket i veckan, så han kommer och hämtar en nyckel imorgon.. Kommer bli så snyggt! :)

Sen ska jag städa idag.. Planen är att storstäda ordentligt.. Plocka undan överallt, damma, dammsuga och torka golven.. Nu ska det banne mig bli rent :P Ska städa bort julen också, kanske är på tiden, haha.. Men jag har inte hittat några gardiner som jag vill ha, och därför har det dragit ut lite på tiden.. Men idag får jag fixa det ändå :)

Nu ska jag dock ta och hoppa ur sängen så det blir nåt gjort idag.. God morgon :)


Lördag och hemmafix

Igår var en konstig dag.. På jobbet i alla fall, kvällen var jättebra.. Var en tjej som fick sluta på jobbet i torsdags eftermiddag.. Väldigt plötsligt och ingen fattade riktigt vad som hände.. Så hela fredagen var liksom lite konstig..

Kvällen däremot var som sagt väldans bra.. Mötte upp Linn efter jobbet och vi åkte hem till hennes kompis Jesper för att käka middag.. Blev en utsökt middag måste jag säga.. =)



Linn agerade kock.. Blev mucho bra.. =)



Jesper dukade väldans snitsigt =)



Blev till och med efterrätt =) Jag samlade dessutom väldans massa vuxenpoäng igår ska meddelas.. Jag drack rödvin, och jag tyckte att det var gott! Helt galet.. =) Jag trodde aldrig att det skulle ske, men tydligen kan jag också växa till mig.. =P

Blev en sväng till Orangeriet sen.. Aldrig varit där tidigare, men det var ett mysigt ställe.. Sjukt goda drinkar =) Och så var ju Mårten Andersson där, så man hade ju prima utsikt också.. =P

Idag är det tvättande och städande som gäller.. Håller på och googlar på tvättmaskiner också, för jag börjar bli jäklans trött på att det typ aldrig finns några tvättider.. Gaah! När jag pluggade kunde jag ju tvätta när som helst, ingen tvättar på dagarna i veckorna.. Alla tvättar dock på kvällarna i veckorna.. Skit! Är inge roligt att behöva ägna varenda helg åt tvätt känner jag, men det är ju bara då det finns tider.. =( Så ja, en tvättmaskin skulle sitta fint.. Får väl se vad det finns, här ska googlas!

Taggad

Pallrade mig upp till gymmet imorse.. Jag är inne i ett bra flow nu, är astaggad på träning vilket gör det lättare att komma upp på morgonen.. Toppen! =) Blev lunchpromenad med Helena idag också och så kämpar jag för att komma ifrån den dåliga vanan att ta hissen upp och ner på jobbet.. Det finns ju trappor för tusan!

hade inspirationsföreläsning efter jobbet idag också.. En av tjejerna som var med och startade Runday kom och höll ett föredrag om löpning.. Jag blev om möjligt ännu mer taggad.. Jag ska klara det där jäklans maratonloppet levande! Om det bara kunde ta och bli lite ljusare på kvällarna snart så man kan bli lite pepp på att gå ut och springa efter jobbet.. Innan jobbet orkar man ju inte springa så länge.. Men det löser sig.. =)



Handbollen var väl ingen vidare superfestlig händelse idag heller.. Förslut mot tyskarna.. Skit! Var ju inte direkt superkvalitet på spelet heller vilket gör förlusten ännu mer sur.. Om dom hade spelat så bra som dom kan så hade vi tagit tyskarna också.. Men vi är ju vidare i alla fall, man får vara glad för det =)

Nu borde jag gå och ta tag i mitt diskberg också.. Sådär lagom motiverad.. Mööh.. Men det blir inte bättre bara för att det får ligga och gotta till sig, så det är väl bara att ta den berömda tjuren vid hornen!


New Year's Eve

Vi tänkte se Drive först, men det fanns inga biljetter kvar.. Jag försökte boka imorse med det gick inte heller för sig.. Blev New Year's Eve istället..

Blev middag hemma hos Anna först.. Köpte med oss supergod thaimat och käkade i hennes fina lägenhet innan vi åkte till bion :) Är så himlans mysigt att bara hänga med bruttorna ibland..

Och ja, filmen var helt okej.. En mysfilm :) Dom hade lyckats stoppa in en jäklans massa bra skådespelare i den också, bara massa kändisar :) Och en del snyggon ;) Nu ska jag dock sova, måste försöka orka upp till gymmet imorgon!


Onsdag

Idag hade jag gärna sovit några extra timmar.. Planerade att gå upp och springa imorse men skippade faktiskt det, kände att jag nog behövde sova lite.. Var så jäkla trött på jobbet igår, tur att det var en relativt lugn dag..

Mötte upp Marina efter jobbet igår för att prata examensfirande.. Ser ut som att det blir en avslappningsdag med lite bubbelbad och bastu och grejer på Centralbadet, och sen middag på nåt festligt ställe efter det.. Kommer bli prima :)

Ikväll blir det middag och bio med mina kära vänner också.. Ska bli riktigt mysigt! Tror det blir till att käka middag hemma hos Anna först, och sen ska vi nog se Drive.. Först måste jag dock pallra mig ur sängen...


Handboll!

Alltså mina handbollsnerver blir galna när det är handboll i min närhet.. Jag måste måste måste göra ett nytt försök till att hitta ett bra lag att spela med.. Saknar handbollen!

Går bättre den här matchen än i söndags i alla fall.. Lite snyrrigt emellanåt, och sjukt vad stora tjeckerna är.. Men vi tar det här, jag känner det på mig! =)



Nu kör vi!

Tisdag 17/1 2012

Det är väl 2012 som världen ska gå under btw? Enligt nåt folk nånstans.. Allt skulle ju visserligen krascha vid milleniumskiftet också, men det slapp vi ju.. Vi kanske överlever 2012 också, det lär ju visa sig :)

Att påstå att jag var pigg imorse när klockan ringde skulle vara en rätt stor lögn faktiskt.. Och att påstå att jag inte alls blev upprörd när jag kommer till tunnelbanan och inser att jag missat den med 1 minut vore också en lögn.. Skithalka! Går vid samma tid som vanligt hemifrån med kan inte hurta lika mycket som vanligt för att det är isigt.. Blä! Måste börja ta med det i beräkningen på morgonen nu..

Jaja, gymmet på morgonen nu och sen jobb.. Ska träffa Marina efter jobbet sen för att planera spa-dag.. Lyx :)


Uppskattning!

Tänk vad man uppskattar saken när man inte haft dom på ett tag.. Som värme till exempel!!

Tvätta händerna i varmt vatten, kunna gå på toa utan att frysa baken av sig, faktiskt ta av sig jackan när man kommer inomhus och liknande grejer.. Sjuk lyx!

Nu ska jag äta varm mat i mina varma mjukisar under min varma filt i mitt jämförelsevis varma hem.. Lovely!


Istid!

Är fel på värmepannan på jobbet.. Är typ 12 grader inne på jobbet, sitter med halsduk och filt och fryser som en gris! Därför blir det nu varm choklad på lunchen :)


Ge mig ljus!

Börjar bli rätt trött på mörkret nu.. När det ute är nån snö heller så blir det ju så jäklans mörkt.. Tänk när det är ljust när man går till jobbet, awesome!

Var ute och sprang en sväng imorse.. Halt som tusan! Låg ett tunt snötäcke uppepå isen idag också, livsfarligt! Men jag tog mig runt levande, men det är sjukt jobbigt för vader och fotleder att springa när det är halt.. Man använder liksom andra muskler verkar det som..

Ännu en femdagarsvecka nu då.. Förra gick iofs väldans snabbt, så det ska nog inte bli några problem.. Nästa vecka blir bara en fyradagars eftersom det bär av till Alperna på fredagen.. Tråkigt! :)


Lugna gatan

Så jäkla skönt att vara hemma emellanåt.. Sov som ett barn inatt men vaknade ännu en gång före Hugo :) Varit ute och gått en sväng i skogen idag, läst en massa böcker och pusslat en hel del.. Nu har Erik precis smittat mig med hicka.. Inte okej.. Snart kommer ber och Emmie hit också och så blir det söndagsmiddag på det sen.. Första EM-matchen för Sveriges handbollsgrabbar ikväll också, den måste ses!


Lugn lördag..

Sitter i soffan hemma hos päronen nu.. Helena var sugen på att åka hem redan idag, och jag hade inga planer för kvällen ändå så jag var inte den som var den :)

Sov länge imorse och segade hemma i soffan rätt länge.. Tog sen en promenad vilket var rätt skönt.. Jäklans halt men jag höll mig på benen :) Sen blev det inte mycket mer gjort.. Helena hämtade mig vid 18 typ och så åkte vi hem.. Sis och grabbarna är här också så jag har fått massor med familjemys ikväll :) Blir mer imorgon också för dom stannar också över natten.. Bra helg med andra ord :)


14 januari 2012

Fredag den 13e iår.. Jag överlevde dagen.. =) Var faktiskt inget helt galet som hände igår, och det känns ju bra =) Var full rulle på jobbet igår, och sen var det dags för PeriAward vid 17.. Blev champagne och fina grejer.. Väldigt uppstyrt =) Delades ut en massa utnämningar och grejer och skålades och käkades smörgåstårta.. En riktigt trevlig tillställning måste jag säga.. Sen blev det sång och dans.. Nja, inte riktigt.. Men nästan.. =) Blev en sväng ner på Soap sen också.. Jag röstade för att gå nån annanstans, men det gick inte för sig.. Kanske kan få igenom det nån annan helg, haha.. Men det var i alla fall roligare igår kväll än vad det var förra lördagen, så jag ska inte klaga.. =)

Är inte så himlans snabb idag kan jag säga.. Ska nog ta och gå ut en sväng snart.. Skulle behöva ge mig ut på en löprunda, men det orkar jag verkligen inte.. Blir nog en promenad och en sväng till solarieholmarna skulle jag tro.. Känner mig som ett spöke med tanke på min ansiktsfärg.. Snyggt! Kanske ska gå ut medans det ändå är lite ljust ute också, vore ju festligt..

Skulle behöva gå ut och mäta upp en sträcka på 5 km som jag kan springa sen.. Pratade lite löpning på PeriAwarden igår och kom in på att springa 5 km på under 20 minuter.. Det är jäkligt snabbt, och jäkligt jobbigt! Men jag tänkte att jag skulle ge det en chans.. därför måste jag hitta en bra 5kilometersrunda så jag lätt kan testa.. Tror att jag har en sväng runt i Sumpan som är ca 5 km, så jag får gå den och mäta upp den.. Prima!

Jag överlevde!

Men det var på håret.. Fattar inte varför jag har fått sån förbenad skräck för tandläkaren.. Sjukt onödigt! Jag lyckades hålla masken rätt bra när jag var där, tills han sa att jag har en visdomstand som borde tas bort (vilket jag egentligen redan visste).. Då fick jag smärre panik! Han erbjöd sig att ta bort den redan idag, och när han sa det ville jag helst av allt bara ta mitt pick och pack och löpa ut genom dörren och aldrig mer komma tillbaka! Jag kommer aldrig mer komma tillbaka dit, men jag lyckades göra en lite smidigare hemgång än att bara storma ut..

Jaja, nu ska jag till jobbet och fokusera på allt annat än min tand!


Inte den bästa starten..

Den bästa starten håller jag iofs på med nu, träning! Sitter på träningscykeln och svettas lite.. Hade absolut ingen som helst lust att gå ut och springa imorse, så det fick bli så här istället :) Dock funkar ju fortfarande inte displayen på cykeln, vilket är ett jäkla skit.. Fattar inte vad som är fel :/ Nej, den dåliga starten har att göra med tandläkaren.. Hoppas han är snäll så jag överlever!


Mycket att stå i

Har inte direkt varit sysslolös på jobbet idag.. Har varit massor att göra! Dagen har liksom bara sprungit förbi.. Var dags att prova nåt nytt efter jobbet sen.. Jag och Johanna hade bokat in oss på ett pass IntervallFlex.. Var jäklans jobbigt måste jag säga, kommer nog ha lite träningsvärk i baken och i låren imorgon har jag en känsla av.. Var bra svettigt där under intervalldelen av passet =) Skönt att avsluta en stressig dag med träning, nu är jag lugn.. Och trött! =) Hämtade upp ett paket på väg hem från gymmet idag också.. Beack 2012 here I come!





Middagen hade dock inte att göra med nån beach-diet.. Den hade snarare att göra med att jag inte hade någon som helst ork att göra nån annan mat när jag kom hem från jobb och gym idag.. Omelett är snabbt fixat och så fick det bli! Lite keso och chilisås till det och middagen var komplett =)

Nu håller jag typ på att trilla av pinn så jag ska väl faktiskt bege mig mot sängen snart.. Ska till tandläkaren imorgon bitti också.. Ser INTE fram emot det.. Får ont i själen bara av att tänka på det... =( Avslutar dock dagen på ett bättre sätt, för imorgon kväll ska vi på Spamalot med jobbet.. Lovely!

2012 är året vi gört!

Bästa mottot! Ska försöka komma ihåg det resten av året, att 2012 är året vi gört! Innebär att det är bättre att ångra det man gjort än att ångra att man inte gjorde nåt.. Typ.. =) Jag började idag jag, och det gick ju rätt bra faktiskt.. Har man inga förväntningar är det lätt att överträffa dom, bra skit!

Sitter och slöglor på handbollen nu.. Träningsmatch inför EM.. Ser fram emot EM faktiskt, då ska det glos på handboll!





Hoppas det går bra för herrarna i år..!

Börjar känna av att jag vaknade så förbenat tidigt imorse.. Imorgon bitti blir det ingen träning faktiskt.. Ska däremot gå på IntervallFlex med Johanna efter jobbet imorgon.. Kan bli mycket intressant, haha.. Men jag hoppas att det är ett skoj pass, jag tror det..

Var "tvungen" att köpa en ny kjol idag på lunchen också.. Vi ska ha PeriAwards på fredag då det ska delas ut lite utnämningar och grejer, och det är dresscode mörk kostym, vilket innebär knälångt för oss tjejer.. Jag äger inget knälångt, det är antingen kortare eller längre.. Så ja, H&M räddade mig än en gång.. Toppen! Köpte en svart knälång kjol som nog blir prima.. Planen är dock utgång efteråt på fredag, och då är väl kanske inte knälång kjol det jag hade valt att ha på mig egentligen, men det blir nog bra =)

Nej nu måste jag se dom sista minuterna av handbollen!

Är nog inte riktigt frisk..

Hade klockan på 05.10 imorse, och jag vaknade innan klockan ringde! Det fick till och med mig att undra om jag verkligen har alla hästar hemma.. Men men, pigg är jag i alla fall, och en löprunda blev det! Gick dock väldans sakta idag.. Har tydligen snöat inatt, så det låg ett litet snötäcke på gatorna och gjorde det lite slinkigt.. Men det gick bra ändå.. Funderar dock på hur jag ska överleva ett maraton.. Gör jag det kommer jag vara sjukt stolt!

Måste köpa nya gardiner också så jag kan städa bort julen snart.. Måste nog ta och googla lite och se vad som finns :) Vill ha nya både till köket och vardagsrummet.. Hmm..

Men nu ska jag till jobbet! Första hela veckan på länge nu, känns låååångt att jobba fem dagar på rad, haha..


Kall måndag..

Fasiken vad kallt det har varit idag! Har frusit på jobbet hela dagen idag.. Iiiiiinte okej! Tur att vi har filtar som man kan linda in sig i.. =P Började dagen med en sväng till gymmet.. Stackars Eva öppnade och hon hade en härlig vattenläcka att ta tag i.. Halva damernas omklädningsrum var översvämmat.. Väldans blött.. Bara hoppas att det löste sig och att det visade sig att det inte var något som blir tokdrygt att åtgärda.. Min träning gick i alla fall bra, alltid nåt.. =)

Märks att folk är tillbaka från ledigheterna nu på jobbet, nu är det lite mer grejer att stå i =) Men det är kul, dagarna går fort.. Har gjort två av dom tråkigaste sakerna i världen efter jobbet idag: Jag har skalat potatis och skalat räkor.. Såååååå jäklans tråkigt! Men det blev god mat i alla fall =)

Är jäklans seg nu måste jag säga, måndagsseg eller nåt.. Eller bara kvällsseg.. =P Som det brukar vara med andra ord.. Ska försöka orka upp på en löprunda innan jobbet imorgon, får se hur kallt det är och hur trött jag är, men det är planen i alla fall.. =) Snart ska Palma marathon bokas, så det är lika bra att hålla igång!

Stackars mig!

Testerna gick bra, jag verkar höra bra och inte vara för fet eller för smal.. Har dock tydligen lågt blodtryck, men det är ju inget man dör av så :) När vi kom till sista punkten började jag dock fundera på vad jag gett mig in på.. Skulle fylla typ 7 rör med blod!! Jag hatar sprutor och blod! Men viking som man är bet jag ihop och lät henne tömma mig på blod.. Gick rätt bra fram till hon skulle ta ur nålen och på nåt vis lyckades slinta så min arm typ ramlade av! Nja, inte så ont kanske, men nära på.. Gaah!


Äventyr

Och nej, jag käkade inte tacos och drack cider till frukost imorse, även fast det kanske såg ut så i mitt förra inlägg.. Det var en bild från igår kväll :P

Har varit ute på långpromenad idag.. Jag och Helena skulle till Fridhemsplan och göra en massa tester hos LifeGene, och det var så fint väder ute så vi tog en promenad dit.. Sitter och väntar på min tur nu.. Astråkigt att vänta, men men :) Skulle behöva köpa nya gardiner också så jag kan städa bort julen hemma.. Kanske kollar det på Åhléns innan vi drar hemåt.. Annars blir det nog lugnt ikväll.. Tänkte försöka mig på att gymma innan jobbet imorgon så det är lika bra att komma i säng i tid :P


Pigg!

Alldeles för pigg.. När jag somnar klockan 4 vore det ju skönt om jag skulle kunna sova till längre än 9.30.. Men det är tydligen för mycket begärt.. Tusan också! Är ju pigg nu också så det är ju ingen idé att försöka somna om.. Kommer dock däcka på eftermiddagen sen om jag känner mig själv rätt.. Ska till LifeGene och göra lite tester idag också.. Mäta blodfetter, göra fettmätning, testa lungorna och mycket annat.. Ska bli skoj :) Undra om dom gör fettmätningar på Friskis sen så man kan se om man bättrar sig nåt.. Jag tror nästan inte det, men då får jag väl hitta nåt annat ställe som gör det.. Det löser sig :)

Hade en bra kväll igår också.. Började med tacos oc dans hemma hos Helena och avslutades på Soap :) Inte en av dom bästa kvällarna ute ska väl sägas, men det var helt okej..

Nu blir det frukost!!


Lördag!

Japp, och det är tacos och dans som står på schemat.. =) Har inte gjort mycket vettigt alls idag faktiskt.. Var ute och gick imorse, superfint väder ute! Sen har jag kört lite Wii här hemma, Just Dance.. Riktigt skoj faktiskt, men man känner sig rätt osmart =P

Nu ska jag alldeles snart bege mig till Helena.. Ikväll blir det dans all night long, haha!

Sovmorgon

Kunde sova till längre än 8 imorse, awesome! Igår vaknade jag 7.24.. Alldeles för tidigt för en ledig dag.. Idag sov jag till nästan nio, helt galet =)

Idag är det soligt, så man lär ju vara tvungen att att pallra sig ut idag också.. Ska ta en promis till Sumpan för att lämpa av lite grejer till en av syrrans kompisar som bor där.. Sen borde jag ta en löprunda också.. Är rätt kallt idag dock, -5.. Eller ja, kallt och kallt.. I jämförelse med förra vintern är det ju rena rama sommaren nu, men med tanke på hur det har varit här i år så är -5 grader banne mig kallt =)

Blir tacos och utgång ikväll sen.. Ett vinnande koncept för lördagskvällarna.. Toppen! =)

Men nu ska jag nog ta och äta lite fruksot och komma igång med dagen.. Kanske för en gångs skull ska satsa på att slippa stressa ikväll.. På nåt vis lyckas jag alltid med det, även fast man är ledig hela dagen.. Det där med att lära sig av sina misstag funkar inte alltid.. =P

Fredagshäng

Jag är så seeeg! Hade lust att dra med Dalle på bio ikväll, men han kunde inte.. Så jäklans typiskt.. Han har typ försökt få med mig på bio i hundra år och jag har aldrig haft tid, och när jag för en gångs skull har tid hade han planer.. Bra tajming! Orkade inte engagera mig i nåt mer avancerat än så, så det blir till att kolla på nån festlig rulle här hemma istället.. =)

Blev en promenad till gymmet idag också.. Har ju varit riktigt fint väder idag så det var skönt.. Både Carin och Linda jobbade så det blev lite skitsnack innan jag promenerade hem också.. Körde lite ben, triceps och rygg idag.. Tror jag kommer ha lite träningsvärk i baken imorgon känner jag =)

Är dock väldans godissugen nu, inte okej! Orkar inte gå till affären, men däremot kanske jag måste svänga ihop en chokladboll eller två.. Det skulle sitta fint det! Ja det tror jag banne mig att jag ska göra!

Uttråkad!

Jag klarar banne mig inte av att vara ledig och vara hemma alltså.. Eller jo, nån dag är det skönt, men nu när jag vet att jag har två dagar till framför mig som jag måste fördriva på nåt sätt så får jag lite panik! Igår kväll var det väldigt skönt, och imorse när jag kunde "sova ut".. Vaknade halv åtta och var pigg som en mört..! Var bara att kliva upp.. Blev en morgonpromenad, lite mathandling och sen hem och käka frukost.. Och efter det har jag inte kommit nån vart.. Tänkte att jag skulle ta en promenad till gymmet.. Måste bara få arslet ur soffan först.. =) Sen måste jag dammsuga också, för det orkade jag inte göra igår..

Måste hitta på nåt att göra ikväll också, för annars blir jag nog mer eller mindre knäpp.. Ska ta och kolla flygpriser till Sydamerika nu tänkte jag.. Drömma mig bort lite.. =) Är sugen på att åka till Australien över jul och nyår i år också.. Man kan ju bli långledig utan att behöva ta så många semesterdagar då.. Det gillas =)



Just ja, det här inlägget var jag på väg att publicera i förmiddags, men då hängde sig mitt internet.. Så kan det gå..

Träningsinspo!

Nu ska här letas ny träningsinspiration! Blev helt supertaggad när jag hittade fitnessfighten och tänker på maran och precis beställt nytt proteinpulver och grejer.. Nu vill jag fasiken komma igång på riktigt! Har eventuellt fått med mig Helena på fitnessfighten-idén, och har jag det så blir det i mars.. Ska hon inte hänga på kör jag nog redan i februari :)

Men nu ska jag nog roa mig med att sova lite, det är ju en sysselsättning som jag är rätt bra på :)


Ledig!

Tre dagars ledigt, mucho skönt! Frågan är bara vad man ska göra med all tid.. Men det ska nog lösa sig.. Brukar inte vara något problem att få dagarna att gå faktiskt.. Känner mig lite kluven inför kvällen måste jag säga.. Rätt skönt att bara ligga och slappa i soffan, samtidigt som jag är lite sugen på att bege mig ut på stan en sväng med nån festlig vän.. =) Men känner jag mig själv rätt kommer jag inte komma långt hemifrån ikväll.. Håller på och städar och fixar lite nu, så det blir väl inte mer än så gjort.. Måste plocka lite och dammsuga och fixa så det blir ordning och reda här hemma..

För övrigt bestämt att det blir Verbier som resan går till.. Feeeestligt =) Dom har dryga 3 meter snö som det ser ut nu, och det verkar som att det ska snöa en del innan vi ska dit.. Inte mig emot!

Nej, nu ska jag ta tag i städningen här känner jag, annars kommer det aldrig bli gjort!

Snart helg

Tycker man kan ha tredagars-veckor oftare faktiskt.. Helt okej med mig :)

Fattade ingenting när klockan ringde imorse.. Har sovit lite halvdåligt inatt så jag var inte riktigt med i matchen.. Men jag tog mig upp, och jag tv mig ut på en löprunda.. Lite kyligt med rätt skönt ute imorse faktiskt :)

Hittade en sida på nätet sen som fick fart på mina träningsplaner :) Fitnessfighten.se! Ska banne mig prova på det.. Jag menar, 30 dagar av ens liv, vad är det liksom? Ingenting! Det borde jag fixa :) Kan behöva öva upp min disciplin lite.. Måste bara bestämma mig för vilken månad det blir, men det känns som att mars eller april skulle kunna funka.. Ska se om nån på jobbet vill haka på också så man kan pusha varandra :)


Guldresa =D

Idag bokades den, resan till Alperna.. Ska bli väldigt tråkigt känner jag... Nooot! =) Det blir antingen Val d'Isère eller Verbier.. Jag har ju inte varit på nåt av dom ställena, så för mig kvittar det.. Känns bara jäklans skönt att få åka lite härlig skidåkning.. Yeah! Vi åker sista helgen i januari, vilket innebär att vi åker om tre veckor! =D





Jag menar, båda ställena ser helt okej ut.. =P

Dock lyckades dom ju pricka in samma helg som jag skulle på Spamalot med päronen och syrran.. Självklart! Så nu måste jag försöka bli av med min biljett dit.. Hoppas på att jag har en moster eller nån som vill följa med.. Var lite bummed att jag skulle missa det, och är fortfarande lite bummed att jag missar att se den med min kära familj, meeeen som plåster på såren ska vi gå och se Spamalot med min avdelning på jobbet nästa torsdag.. =) Så jag lyckas få lite av allt, och det är ju aldrig fel.. =)

Onsdag fast torsdag

På väg till jobbet nu efter att ha kört ett morgonpass på gymmet.. Börjar bli trött på det program jag kört nu på senaste så ikväll blir det till att leta ny inspiration :) Kanske ska ta och boka in en instruktion med Limpan också för att få lite nya idéer :)

Hoppas för övrigt att brödet jag gjorde igår är ätbart nu med tanke på att min frukostmacka består av det brödet :P

Är uppiggande att det regnar konstant också.. Skitvinter! Jag vill åka till Alperna nu!


Bra reklam

För en gångs skull damp det faktiskt ner nåt vettigt i brevlådan.. =)



Nu ska jag nog banne mig ta och boka mig en tid hos tandläkaren! Var inte igår jag var där direkt..

Men nu ska jag nog snarare gå och lägga mig tror jag.. Imorgon är i alla fall planen att det ska bli träning innan jobbet.. I need it!

Misslyckad bakning

Tillbaka på jobbet efter lite ledighet idag då.. Var inte så jobbigt dock, speciellt inte med tanke på att det är en tredagars-vecka.. =) Hade behövt gå upp och träna imorse men det blev inte riktigt av..

Och precis när jag skrev det kom jag på anledningen till att jag inte hann träna efter jobbet heller - TVÄTTID! Helt borta ur mitt minne.. Gaah! Tur att jag kom på det nu i alla fall, och tur att ingen annan hade varit ner och tagit tiden.. Senil-jag! Hade inte så många maskiner dock så jag kommer hinna tvätta det mesta ändå, men däremot kommer jag få hänga typ allt i lägenheten.. Värdo! Så är det när man inte kan komma ihåg saker..

Har misslyckats med mitt brödbak som jag gav mig på ikväll också.. Whyyy? Skulle göra ett bröd som Limpan brukar göra och som är jättegott, men jag vette tusan hur det här kommer bli alltså, haha.. Det ska vara filmjölk i brödet, och när jag ska ha i filmjölken märker jag att den var gammal.. Nooo! Då hade jag ju redan blandat ihop allt annat liksom, så jag kunde ju inte bara avbryta baket.. Hade en creme fraiche i kylen, så jag hade i en sån istället.. Vad fasiken, var ju tvungen att testa i alla fall.. Det står i ugnen nu och luktar faktiskt rätt gott, men mina förhoppningar om att det ska bli ätbart är rätt små.....



Den här låten har gått varm på jobbet idag.. Braaaa skit =D Måste ju avsluta den här dagen med nåt bra, har ju inte lyckats med så mycket sen jag kom hem från jobbet som sagt.. Men men...

Hemma i regnet

Så var man hemma igen då.. Hade ingen som helst lust att åka hem från Sälen idag.. Hade gärna kunnat stanna kvar några dagar till, men men.. Var tvungen att åka några åk imorse innan jag åkte hemåt.. Snöade ju hela dagen igår och jag var tvungen att få åka lite nypistat kände jag.. =) Var dock sjukt disigt så man såg knappt handen framför sig, men det var bra före =P

Har kommit ner saker från himlen heeeeela resan hem sen.. Snöade först och sen regnade det.. Festligt värre! Plockade upp mamma i Uppsala sen och så åkte vi hem hit med alla grejer.. Käkat middag med mami innan hon åkte hem sen.. Har haft en mycket bra liten nyårssemester faktiskt.. Inget alls att klaga på =) Nu är det bara att invänta påsk då jag hoppas att jag åker tillbaka till Elin för lite mer häng och skidåkning =)

Har intagit soffläge nu, och här kommer jag bli kvar resten av kvällen.. Är lite seg minst sagt.. Ska kolla på Filip och Fredrik nu innan det blir god natt här hemma.. Lite skönt är det att vara hemma ändå, även fast jag redan saknar Elin och Sälen.. =)

Hemma i regnet

Så var man hemma igen då.. Hade ingen som helst lust att åka hem från Sälen idag.. Hade gärna kunnat stanna kvar några dagar till, men men.. Var tvungen att åka några åk imorse innan jag åkte hemåt.. Snöade ju hela dagen igår och jag var tvungen att få åka lite nypistat kände jag.. =) Var dock sjukt disigt så man såg knappt handen framför sig, men det var bra före =P

Har kommit ner saker från himlen heeeeela resan hem sen.. Snöade först och sen regnade det.. Festligt värre! Plockade upp mamma i Uppsala sen och så åkte vi hem hit med alla grejer.. Käkat middag med mami innan hon åkte hem sen.. Har haft en mycket bra liten nyårssemester faktiskt.. Inget alls att klaga på =) Nu är det bara att invänta påsk då jag hoppas att jag åker tillbaka till Elin för lite mer häng och skidåkning =)

Har intagit soffläge nu, och här kommer jag bli kvar resten av kvällen.. Är lite seg minst sagt.. Ska kolla på Filip och Fredrik nu innan det blir god natt här hemma.. Lite skönt är det att vara hemma ändå, även fast jag redan saknar Elin och Sälen.. =)

1 januari 2012!

Nytt år, nya möjligheter! Så är det faktiskt :) Känns het sjukt, men så är det.. Hade en bra sista dag på 2011 i alla fall.. Började dagen med lite skidåkning med grabbarna eftersom Elin jobbade.. Var kallt som satan igår, men vi höll ut rätt länge.. Sen blev det till att åka hem och tina upp och göra sig fin inför kvällen.. Blev middag på det, och sen åkte ja och Elin på äventyr till Stöten.. Förmacka och utgång.. Började i katastrof eftersom jag glömde all alkohOOl i stugan, men det löste sig! :) Slutade desto bättre, hade en mycket festlig kväll med festliga människor och fina fyrverkerier :)

Idag har vi legat hemma i Elins lillebrors soffa och kollat på film och käkat pizza och godis typ hela dagen.. Bra att börja året i hälsans tecken liksom :) Nyss kommit hem till Tandis igen och hänger framför tv:n här istället, haha.. Produktiv dag! Sjukt glad att jag inte ska åka hem idag i alla fall.. Hade hatat mig själv en hel del om jag hade fått för mig att köra hem idag..

Men gott nytt år på er alla vänner! Nu ska vi spela yatzy, vilket kommer vara det mest produktiva jag gör idag :)


RSS 2.0