Grillning!

Blir lite valborgsfirande för mig idag ändå.. Limpan ringde strax innan jag slutade och tyckte jag skulle hänga på dom och grilla och spela spel ute och Mickes föräldrar ikväll, och det tyckte jag lät ypperligt! Grillat är ju sjukt gott, spela spel är mycket trevligt och lite umgänge skadar inte heller :)

Dagen idag har gått ganska fort, förutom sista timmen.. Jäklar vad seg den var! Solen sken och man ville bara ut i friska luften :) Tog en promenad till Karlberg efter jobbet och hoppade på pendeln där för att få lite sol.. Mucho behagligt :)

Men nu vill jag vara framme! Är hungrig redan nu vilket inte är optimalt kanske, men det löser sig :)


Måndag? Fredag? Eller kanske lördag?

God morgon mina vänner! :D Solen skiner och det är helt underbart ute! Så jäkla mycket lättare att komma igång på morgonen när det är fint väder ute, jag älskart!

Idag är en konstig dag dock.. Måndag i kalendern, men ändå fredag eftersom man är ledig imorgon.. Men eftersom det är röd dag imorgon, vilket det ju är på söndagar, så är det ju typ lördag idag.. Eller nåt.. Förvirringen är stor, men så länge jag inte får för mig att gå upp och åka till jobbet imorgon så gör det inget :)

Började med en löprunda imorse.. Var lite kyligt ute, men ändå himlans skönt.. Dagen idag kommer nog gå fort.. Måndagsmöte först, och efter det brukar det gå fort till lunch.. Har en intervju efter lunch sen, så eftermiddagen går förhoppningsvis också fort :)


Mums!

Idag är jag en tjockis! Men ser det inte gott ut så säg?! :D


I väntan på..

..min kära mor som är på väg hit sitter jag i soffan och glor på Gilmore Girls.. Har varit duktig på morgonen faktiskt, så jag är värd lite soffhäng redan nu =) Började med att vakna exakt samma tid som igår, 07.55 slog jag upp ögonen och var pigg som en lärka.. Hoppade upp ur sängen och tog tag i min försummade lägenhet.. Plockade undan en massa kläder och grejer, dammade, diskade och dammsög.. Nu doftar det sommaräng och är skinande rent här hemma, jag älskar den känslan!
Har sagt det förut, och kommer antagligen säga det igen med tanke på hur seg jag är, men jag mååååste verkligen rensa ur min garderob! Den är typ överfull, och jag kanske änvänder 40% av den känns det som.. Varför sparar man på kläder som man aldrig använder för? Har jag inte använt något sen jag flyttade hit, vilket är typ 1,5 år sedan så kommer jag antagligen aldrig använda det.. Så det så! Måste även ta och flytta ner vintergrejerna till förrådet och plocka upp vår-/sommargrejerna.. I den processen kanske jag kan lyckas rensa ur lite också..
Nej men, dags att byta om lite kanske.. Mami kommer snart hit, och efter lite fika blir det en sväng ner på stan.. Gillar det faktum att solen lyser och himlen är blå. Happy face!

Fina klänningar

Jag vill köpa ny fin klänning till på lördag när det är dags för kalas =) Skulle helst vilja ha någon som är flerfärgad.. Eller ja, skulle vara kul att köpa nån som inte är svart, men ändå vill jag gärna ha lite svarta detaljer, vågar inte riktigt go all in och köpa nån helt i nån annan färg.. Meeeen jag hittar inte riktigt nåt bra.. Hmm.. Mamma kommer ju dock hit imorgon och vi ska gå på stan en sväng.. Det huvudsakliga målet med den stadssvängen är ju dock att hitta en klänning till bröllopet i juni, men jag kan ju spana lite till nästa helg också.. =) Har hittat några som jag gillar, men ingen som känns helt klockren.. Dom här är fina
Den sista gillar jag mest egentligen, men jag skulle vilja ha den i svart.. Tänka sig.. =P Okej att det börjar bli vår nu, men jag är fortfarande tokblek och känner att det skulle sitta fint att ha en klänning med lite ärm så man slipper blända alla på krogen med sina vita armar, haha.. =) Båda dom där är från Nelly.. Undra hur snabba dom är på att leverera förresten.. Är ju lite svårt att beställa när den måste vara här senast på fredag.. Men det löser sig nog.. =)
Bokade tid för att fixa naglarna idag också.. Borde verkligen spara pengar till Usa-resan, men jag tycker faktiskt att jag är värd nya fina naglar lagom till min födelsedag, så det så! På tisdag sker förvandlingen, yeeey!

Skön.....t

Blev inget jobbande idag utan blev en sväng till Barkarby istället.. Såååå jäkla skönt väder ute så det var underbart att bara strosa runt där ute.. Inhandlade ett par chinos från Peak och ett par superenkla ballerinas från Skopunkten.. Dom hade ett par jättefina på Vagabond, men bara i storlek 35 :( Men jag är nöjd med mina inköp ändå :)

Precis kommit hem från en löprunda nu, var ju tvungen att ge mig ut och njuta av vädret! Dock inser jag att våren är här och det är dags att börja knapra allergimedicin igen.. Ögonen kliar och halsen säger ifrån.. Att det alltid ska finnas en baksida med allt.. Löpningen kändes bra i alla fall.. Jäkligt skönt att 7,5 km känns rätt lätt nu för tiden.. För inte alltför längesen var 5km en kraftansträngning som hette duga.. Men snart kommer även milen på under 50 min kännas som en enkel match, så det så! :D


Tidig födelsedagspresent

Tänk att Ica Maxi skulle ha sån koll på vad en tjockis som jag gillar ;P


Solig lördag

Dagen har börjat bra, förutom att jag är vansinnigt mätt eftersom helgfrukostar allt som oftast leder till att jag äter alldeles för många mackor.. Tar liksom igen hela veckans "brist" på mackätning och trycker i mig alla på helgen.. Inte jättebra, men däremot jättegott.. =D
Är jättefint väder ute och jag borde verkligen inte har varit så jäkla seg utan borde ha tagit mig ut i solen, men icke! Helgslöandet tog över.. Ska snart bege mig mot Barkarby med Helena för en liten sväng i butikerna där.. Jag behöver köpa nya skor.. Ballerinor att ha på jobbet.. Skulle behöva ett par nya högklackade också, men ska försöka hålla mig på den fronten tills jag kommer till Usa  =) Eventuellt ska jag jobba på Friskis istället, dom behövde folk.. Min lördagssega person sa att "Inte ska du väl jobba en solig fin lördag inte" medan min ekonomiska sida sa "Klart du ska jobba" Du spar pengar genom att inte åka och shoppa, och du tjänar pengar eftersom du jobbar. Win-win". Min ekonomiska sida vann och jag ebjöd mina tjänster. Kan dock inte vara kvar till stängning, så vi får se om mina tjänster behövs.. =)
Ikväll blir det bio med Limpan, och Lisa tror jag.. Ska möta upp Linn när hon slutar jobbet och sen blir det biomys! Va alldeles för längesen vi sågs, och väldans längesen jag var på bio, så det kommer bli en utmärkt kväll!
Nu ska jag lyfta röven ur soffan dock och ta tag i mig själv.. Jää!

Död, dödare, Jossan

Jag är lite trött i min kropp.. Hade löpskola med Runday efter jobbet idag, och fy satan vilken jobbigt pass de hade satt ihop..! Vi började med att jogga från jobbet till Skeppsholmen där vi började med lite rörlighetsövningar och tekniktänk typ.. Sprang vidare en bit och skulle sedan springa typ intervaller.. Var blandad intensitet under varven, körde lite backträning, lite teknik och lite tempo.. Sjuuuuuukt jobbigt! Ville typ kräkas när vi var klara med det, men icke! Då skulle det springas stafett! Och sen skulle det joggas tillbaka till jobbet.. Blev sammanlagt en sådär 9km löpning i alla dess former.. Behöver jag säga mer?
Har nu duschat och fått i mig lite mat och känner att sängen lockar helt galet mycket! Tänkte försöka ta min döda kropp till gymmet imorgon innan träningsvärken slår till.. Ska stänga på Kungsholmen imorgon kväll sen också, och sen blir det tokdeg efter det och en välbehövlig sovmorgon på lördag.. Underbart var ordet!

Roligt på jobbet

Så här roligt har vi på jobbet.. Erik tyckte tydligen att jag behövde en falukorv.. Jag fick även en banan i min almanacka, dock med skalet på så ingen skada skedd :)

Har fått smaka på japanskt fikabröd idag också.. En del goda grejer, och en del grejer jag nog bara kommer äta en gång 8-)

Dessutom äntligen anmält mig till Midnattsloppet.. Det startgrupp jag ville tillhöra val full, så jag fick ta den innan.. Innebär att jag måste bättra på minus på milen, för nu ska det springas på under 50 min, jajjemän!


Hej torsdag!

Eftersom min hals bråkar lite med mig fortfarande så blev det ingen löprunda imorse.. Blev däremot en morgonpromenad, är ju så skönt att komma ut lite på morgonen! Var dock väldigt disigt och fuktigt ute idag, men ändå skönt.. Rätt varmt :)

Snart fyller jag år.. Om två veckor närmare bestämt :) Alltid kul att fylla år, men inte så kul att bli ett år äldre.. Ett litet dilemma där... Jag önskar mig i alla fall en gps-klocka när jag fyller år.. Måste kunna hålla ordning på hastighet och grejer till maran.. Och jag kan ju inte mäta avstånd med gps:en i mobilen när jag är ute och springer i Usa, för då kommer jag bli ruinerad, så då skulle en gps-klocka vara helt suveränt :)

En sån här vill jag ha :D


Konstigt..

Jag har kommit in i nån konstig period där jag har cravings för havregrynsgröt! Sjukt sugen på det på kvällarna.. Har precis kommit hem från gymmet nu och har både kylen och frysen full med god mat, men vad vill jag ha till middag? Jo havregrynsgröt!


Skithals :(

Kul att en så tråkig rubrik ändå kunde få mig att le lite.. Autokorrigeringen på mobilen ville nämligen skriva skjutgalna när jag ville skriva skithals.. Mycket underhållande!

Men ja, det som är mindre underhållande är då att min hals fått för sig att åsamka mig lite smärta igen.. Jag gillar inte det här! Jag skulle ut och gå nu på morgonen tänkte jag, och har sen ett pass på gymmet med Johanna inplanerat efter jobbet.. Skippade promenaden för att öka mina chanser att komma iväg till gymmet.. Gillar inte när såna här irriterande grejer ska komma i vägen för min träning! Hoppas det går över fort!


Tråkiga måsten..

Idag hade jag ingen som helst lust att tvätta.. Inte så ofta som jag har det faktiskt, men idag hade jag verkligen inte det.. Hade mycket hellre gått ut på en långpromenad i det fina vädret, men icke! Min kväll spenderas nere i tvättstugan, som dessutom saknar fönster.. Yey! Jaja, får ju rena kläder i alla fall..
Lyckades inte så bra på väg hem från jobbet idag heller.. Åkte till Fridhemsplan bara för att gå till ÖoB och köpa tvättmedel och lite skit.. Packar på mig grejer och inser, lagom när jag lagt upp alla varor på bandet, att jag glömt Visa-kortet hemma.. Braaaaaa!! Var bara att pallra sig därifrån utan grejer.. Tur att jag hade lite pengar kvar på Ica-kortet i alla fall så att jag kunde få med mig det jag behövde i matväg hem.. Alltid nåt! Men det är väl bara att inse att glömska är något som kan hända även den bäste..
Nu ska jag snart bege mig ner i tvättstugan igen, men först ska jag nog ägna mig åt ännu en väldigt rolig uppgift, nämligen att diska! Vilken underbart rolig tisdagskväll jag har känner jag..=)

Måndag

Jag är lite seg från i helgen måste erkännas.. Men det var det värt, hade en riktigt bra helg =) Har väl gått framåt på jobbet idag också, händer grejer hela tiden typ.. Varit på lite äventyr efter jobbet, blev blland annat en sväng till solarieholmarna.. Herregud man ser ju rätt igenom mig för tusan, så jag kände att det var dags att göra nåt åt det.. Sitter nu hemma i soffan och har käkat en middag bestående av sallad på the best of what's left i kylen typ, men den blev smaskig =)
Blev en löprunda imorse också, och båda mina knän klarade av 5km idag, yeeeey! =D Blir en runda imorgon bitti också.. Har lust att gymma imorgon efter jobbet, men då står tvätt på schemat.. Tråk! Men jag har inte så mycket till val, för annars har jag typ inga träningskläder till resten av veckan.. Nu är jag sugen på glass, inte okej! Måste nog gå och borsta tänderna så suget försvinner.. =) Vill fixa naglarna också.. Funderar på att ge mig själv det i 25års present.. Det är jag väl värd?!

Äntligen!

Har längtar efter det här hela dagen - Choklad!!! Varit en lång jobbdag på Friskis idag, men nu är jag och min choklad hemma i soffan.. Awesome!


Kalas på schemat

På väg ner på stan nu för att möta upp mina kära kollegor för att sedan bege oss mot kvällens kalas.. Temat för kvällen än vitt, blått och rött, och för en människa som typ bara äger svarta kläder blev det lite knepigt.. Kom dock på att jag faktiskt äger ett par röda jeans, så det fick bli dom helt enkelt.. En vit blus till det, men sen blev det svarta skor.. Det där blåa fick vara 8-)

Har dock inte haft pumps på mig på hundra år typ, och jag insåg snabbt varför.. Dom är sjukt obekväma! Vad har jag gett mig in på? Kvällen kommer sluta i fotsmärtor! Men hoppas jag får kul på vägen :)


Lördag

Om man skulle ta och ta tag i den här dagen kanske? Det är ju så himlans skönt att bara sitta på röven i soffan under en filt och glo på mer eller mindre dåliga serier dock! Svårt det där.. Borde dock pallra mig iväg till Ica Maxi och handla lite mat, hur tråkigt det än är.. Är ännu tråkigare att inte ha nån mat hemma i och för sig så.. Pest eller kolera typ..
Hittade en sida på nätet igår också där jag precis lagt upp ett träningsschema inför maraton.. Asics hade en sajt där man kunde lägga upp ett program utifrån var man är idag och målet man vill nå.. Tänkte gå ut på en långlöpning idag, men schemat säger att jag ska köra 5km i lugnt tempo, så det blir väl det istället.. Blir kanske lite styrka efteråt istället.. Med tanke på mina knän den senaste tiden så kanske det är bra att mjukstarta lite också..
Ikväll är det dags för kalas också.. Anci fyller 30 och ställer till med stor fest.. Ska bli skoj =) Blir rätt lugnt för mig dock, för jag ska jobba på Friskis imorgon.. Hornstull mellan 10.30 och 20, så det blir en lång dag.. Behöver dock alla extrapass jag kan komma över nu så jag kan spara ihop en skaplig shoppingbudget till Usa-resan =)
Men som sagt, ta tag i dagen.. Nu kör vi!

Min första affär - check!

Idag stängde jag min första affär! Eller ja, egentligen stängdes den igår, men vi plingade den idag.. Tre tillsättningar, så det känns mucho bra måste jag säga.. =) Den blev dessutom värd mer än vi trodde från början, så det blev väldans bra! I övrigt har det varit en relativt lugn dag som avslutades med en PeriNice.. Rätt lugn sådan, men ändå väldans trevlig.. Kom hem för knappt en timme sen och har nu landat i soffan.. Trött som en galning men ska försöka hålla mig uppe tills Let's Dance är slut.. =)
Imorgon är det 30års kalas som gäller.. (det där är för övrig något som jag hatar att skriva, för jag vet inte hur jag ska skriva det.. Jag kräks på särskivningar och är värsta språkpolisen vad gäller det, men det där är assvårt.. Heter det 30årskalas, 30 års kalas, 30 årskalas eller 30års kalas????) Vi ska mötas upp ett gäng från jobbet innan och gå dit tillsammans, så det blir skoj.. =) Dock ingen aning om vad jag ska ha på mig! Är ett relativt lätt tema ändå, temat är rött, vitt, blått.. Men för en människa som mig, som typ bara äger svarta kläder så är det inte så lätt.. Men det löser sig... =)
Nu blir det Let's Dance, och sen blir det sängen.. God kväll!

Dagens sanning!

Vad ska man säga? Klockren sanning! Därför tvingar jag med mig Johanna till gymmet nu för dagens andra träningspass :)


8 månader kvar..

19e april idag.. 8 månader kvar till 19e december.. 19e december väntar ett äventyr i Australien, jäää!! :D 8 månader är dock rätt lång tid, så jag känner att jag börjar med att längta 7 veckor framåt.. Då befinner jag mig i mitt älskade Pittsburgh! :)

Började den här morgonen med en löprunda.. Mitt vänstra knä, det som var värst i måndags och tisdags, höll sig lugnt.. Det högra däremot hade tydligen en del djävulskap kvar att ge så det passade på att smärta lite imorse också.. Inte okej! Dock blev det ju bara en kortare runda imorse så det hann inte bli alltför dåligt, det slutade göra ont när jag slutade springa.. Alltid nåt :)

Sitter på jobbet nu och inväntar min kandidat som precis kom.. Dagens första intervju, here we go!


Beach 2012

Tur att man har kollegor som ser efter en! Det är ju bra att nån tänker på min Beach 2012 i alla fall :D


Nöjd!

Blev ett bra pass på gymmet imorse, jag hoppas på träningsvärk i åtminstone magen imorgon.. Gärna rumpan också, för den har fått sig en omgång den med :) Fick bra träningsinspiration från fitnessfighten, så nu har jag massa roliga övningar att köra.. Kör efter samma upplägg som då men varierar övningar lite som jag vill :)

Hungrig nu dock, så nu vill jag komma fram till jobbet så man kan få i sig lite frukost.. Hoppas dagen bjuder på bra grejer idag, jag känner att jag skulle behöva lite positiva besked och lite framgång nu! :)

Trevlig onsdag mina vänner!


Det blev bättre..

Dagen artade sig idag trots allt.. Imorse hade jag inte särskilt stora förhoppningar på senhöst dagen, men det löste sig.. Har gått som ett invalido hela dagen typ, mina knän har verkligen hatat mig och gjort allt för att slå sig fria från resten av kroppen.. Jag har dock lyckats behålla dom på plats, och dom börjar äntligen ge med sig! Känns helt okej nu, så imorgon blir det ett nytt försök att ta mig till gymmet :)

Haft spelkväll här hemma ikväll också.. Har varit väldigt trevligt, sällskapsspel är något man ägnar sig åt alldeles för sällan! Ikväll blev det Rappakalja och Hjärnsläpp eller vad det nu hette.. Två mycket underhållande spel i alla fall :) Precis landat i sängen nu för att samla lite nya krafter inför imorgon.. Hoppas morgondagen får en bättre start än idag, men det ska nog lösa sig :)


Skitknän..

Kan man byta ut sina knän? Ta bort dom som inte funkar och byta ut dom mot några utan de onda delarna.. Träknän kanske? Eller stål? Är dom i metall blir det jobbigt varje gång jag ska ut och resa dock, men plast då? Jag gillar inte det här! Kunde inte dom här dåliga knäna ha hamnat på en inaktiv människa som inte gillar att träna och röra på sig?

Hade träningsväskan packad och var taggad inför ett pass på gymmet nu på morgonen.. Vaknade dock ett flertal gånger under natten, ja varje gång jag vände på mig typ, av att det gjorde ont i knäna efter löpturen igår.. Inte okej kroppen! Så ja, packade motvilligt upp en oanvänd träningsväska nu på morgonen, och det är emot alla mina träningsprinciper.. Skit!


Dagarna är för korta..

Man hinner inte allt man vill.. Nu hade jag gärna haft några timmar kvar innan jag behöver gå och lägga mig, men icke! Borde typ gå och lägga mig nu, haha.. Men men.. Dagen på jobbet bara sprang iväg idag.. Haft två intervjuer och två möten, och sen blev det inte mycket tid kvar där emellan =)
Körde ett styrkepass imorse innan jag åkte till jobbet.. Måste verkligen skärpa mig nu.. Har varit alldeles för dålig med kosten och träningen nu dom här två veckorna sen Fitnessfighten tog slut.. Nu är det dags att få ordning på nån slags hållbar vardagsnivå.. Har i alla fall ätit bra idag.. Eller ja, middagen kanske inte var jättebra, men den blev så sen så jag orkade inte laga till nåt avancerat.. Blev en omelett... =) Har varit riktigt fint väder idag så jag tog en löprunda efter jobbet också.. Utgick hemifrån och sprang Kungsholmen runt.. Eller ja, jag sprang typ 1,1 mil av ca 1,5.. Efter 5 km la mitt vänstra knä av och efter milen la även det högra av.. Inte okej! Sen släpade jag mig runt dom sista kilometrarna.. Tog mig hem på ren vilja, var så jäkla sur! Känns riktigt bra konditionsmässigt, så jag blir så jäklans sur att knäna ska förstöra! Gaaah! Målade trägrejen vid elementet en gång till efter löprundan, och så har jag dammsugit och gjort fint här hemma.. Imorgon är det nämligen spelkväll på GPs väg efter jobbet.. Kollegorna hänger på hem hit och det blir till att spela sällskapsspel kvällen lång.. Mycket trevligt =)
Men men, nu har jag fått i mig lite käk men jag har det allra jobbigaste kvar - Duschen!! Tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna och vara duschad och klar.. Det vore nåt!

Päron-besök

Haft en bra dag med päronen idag.. Som vanligt när dom kommer hit har det fixats ohc donats med det ena och de andra.. En vacker dag ska dom kunna komma hit och bara umgås utan att behöva ha en massa måsten som vi ska göra, hahaa.. =)
Men det gick rätt fort det vi skulle fixa med idag i alla fall, och det blev så bra så bra.. Har ju varit jättefint väder idag, så när vi var klara tog vi en sväng ut till Drottningsholms slott för en fika i solen.. Har aldrig varit där ute, men nu blir det garanterat fler gånger.. Var ju jättefint där ute! Där kan man nog strosa bort ett antal timmar.. =)
Nu har jag precis målat trägrejset som sitter vid elementet och nyligen landat i soffan.. Sköööönt! Lite drygt att soffan står på sniskan och vardagsrumsmattan ligger helt ihopknälad fortfarande, men det måste nog torka lite innan jag kan flytta tillbaka allt.. En sidobräda behöver målas en gång till också, för den var helt omålad.. Mööh! Men det går fort!
Borde kanske äta nåt mer idag också.. Hmm.. Är inte direkt hungrig nu men med tanke på att det var ett par timmar sedan vi åt så kanske det är läge..
Måste nog ta och öppna ett fönster här nu dock, luktar lite väl mycket målarfärg.. Mööh! Men det är sol och fint ute så det kanske kan vara skönt att få in lite frisk luft... =P

Jää!

Blev en riktigt bra kväll igår.. =D Började kvällen hemma hos Helena med en utsökt middag!
Efter den uppladdningen begav vi oss mot Mörby och Sofia.. Där blev det en massa babbel och skratt och skitsnack, supertrevligt! Kvällen/natten avslutades senare på Café Opera där det dansades kvällen lång.. Jag gillar verkligen Caféet.. Blir ofta roligt när man hänger där =) Dock var halva typ abonnerat igår så det var bara halva öppet, men ändååå.. Var skoj ändå, och musiken var lika bra som vanligt =)
Nu har jag pallrat mig upp och käkat lite frukost.. Inväntar mina kära päron som kommer hit och fixar lite idag.. Ska få ordning på lite lampor och fixa trägrejset vid mitt element.. Kanske är dags att hoppa ur pyjamasen och dra på sig något lite mer anständigt innan dom dyker upp =)

Tack Kung Bore

Jag trodde snön i Sälen i påskas skulle vara den sista snö jag fick se den här vintern, men ack så fel jag hade. Fick ett fruktansvärt mms av Helena imorse och fick genast en smärre hjärtattack och känslan av att jag inte ville lämna sängen på hela dagen.. Vad hände?!
Men jag pallrade mig upp ändå, kände att jag var tvungen att visa min tuffa sida och ta tjuren vid hornen! Blev en slappfrukost och sen dristade jag mig till att gå utomhus.. Dryga decimetern med snöslask på backen och blötsnö som föll från himlen gjorde utomhusvistelsen sådär lagom njutbar!
Blev ett eldprov för mina GoreTex-skor i alla fall.. Snacka om kvalitetstestning!
Man ser inte jättebra på bilden, men det var typ vatten upp över halva skorna.. Och nej, jag letade inte upp den största vattenpölen jag kunde hitta, det såg ut så här hela vägen från mig till Solna Centrum.. Dock får skorna högsta betyg, för när jag kom hem och tog av mig dom så såg det ut så här:
Snustorra strumpor! Jäää!
Hittade bra grejer i Solna också.. Ville ha nåt nytt (och mycket billigt) att ha på mig ikväll, och det gick prima! Köpte en topp på H&M och en topp och ett par svarta jeans på Vero Moda.. På H&M är det ju alltid billigt, och på Vero Moda var det 70% rea... I like! =)
Nu ska jag laga lite lunch typ, sen blir det till att hoppa in i duschen och börja förbereda inför kvällen.. Blir kalas hemma hos Sofia ikväll sen, tjohoo! =)

Inte okej!

Det är 14e april och jag väcks av ett mms jag absolut inte ville ha! Det snöar ute! Och inte nog med det, det är dessutom minusgrader och helt vitt på backen! Låt mig gråta!


Fredag den 13e..

Den här dagen har inte bringat så mycket otur måste jag säga.. Mer än med vädret då, men det är ju inte otur i dess rätta bemärkelse..

Inget särskilt enastående har hänt på jobbet idag, det har varit en alldeles vanlig dag.. Åkte hem till Helena efter jobbet och käkade lite mat för att sen bege oss ner mot stan igen.. Blev en sväng till Storstad för ett glas vin, massa skitsnack och lite people watching :)

Bara en timme kvar av den här otursdagen nu, så jag har höga förhoppningar om att jag kommer slippa bryta något ben eller tappa något i golvet eller ha sönder något.. Ligger redan i sängen, så det ska mycket till för att jag ska lyckas med något klantigt.. Jag ska inte säga för mycket dock, så slutar det väl med att jag ramlar ur sängen eller nåt :)

Imorgon blir en dag som förhoppningsvis kommer inledas med någon typ av motionsaktivitet.. Blir en sväng till Bromma Blocks eller Solna C efter det.. Middagen anordnas hemma hos Helena sen innan det bär av till Sofia för lite kvällsaktiviteter.. Har en känsla av att det blir en bra lördag :)


Julklapp!

Igår fick jag min julklapp från jobbet.. Julklapp i april, det är lagom :) Den var slut på lager tidigare, men nu så.. Här ska lagas mat!


Mööh

Så här mycket tycker jag om min snorighet! Checkar ut för idag och hoppas på en piggare dag imorgon..


Fyrahundrafyrtioelva...

Det är typ så många gånger som jag har nyst idag.. INTE OKEJ! Ser det ut som att jag är en person som blir sjuk eller? Nej, jag skulle inte tro det!
Jag. Blir. Inte. Sjuk.
Var och hämtade ut mitt nya pass efter jobbet idag.. Var en dålig dag kände jag.. Är ju match på Råsunda ikväll så tunnelbanan var dödspackad och det var poliser och polisbilar överallt som höll på att förbereda sig inför kvällen.. Men men, fick mitt pass till slut och pallrade mig hemåt.. Var ju inte direkt Speedy Gonzales på vägen hem, så även om jag inte är sjuk så är det nog nånting som inte riktigt står rätt till med min kropp..
Planen är dock att bli av med detta onödiga som satt sig i näsan så fort som möjligt.. Helst typ till imorgon.. Jag vill träna! Och imorgon vill jag aw:a, och på lördag är det kalas hemma hos Sofia, och det tänker jag verkligen inte missa!
Nu tänker jag ta och vika ner mig för min dåliga karaktär och käka lite digestivekex och dricka te.. Jag känner på mig att det är en vinnande metod för att bli pigg och kry! Jäää!

Snorig...

Förstår inte riktigt, men det är något konstigt som har satt sig i näsan på mig.. Konstigt det där.. Andra kanske skulle kalla det en förkylning om liknande sak hände dom, men inte jag inte.. Jag blir inte förkyld.. Inte någonsin.. Det är fakta!
Var på gymmet imorse, var ett tag sen jag var där nu så det var väldigt skönt.. Välbehövligt! Vill dit imorgon bitti också egentligen, men jag har en intervju klockan 8.00, så jag hinner inte det.. Får väl bli en sväng på träningscykeln eller nåt istället.. Eller lite styrka hemma kanske om jag känner mig stark när klockan ringer =)
Nu är dock klockan dags att sova här.. Är som sagt tidig start imorgon.. Typ som vanligt, men ändååå.. Jää!

Back to reality

Så var man tillbaka i vardagen igen då.. Man anpassar sig rätt fort, och det är väl tur det på ett sätt.. Jobbet har gått rätt smärtfritt idag måste jag säga, dagen har bara sprungit iväg.. Planen var att starta dagen med en löprunda, men det var så sjukt tråkigt väder ute så det blev en tur på träningscykeln istället.. Har varit rätt effektiv sen jag kom hem också.. Har gjort matlådor, tvättat och städat.. Har dock dammsugningen kvar, vilket känns sådääär.. Men jag ska ta tag i den, alldeles strax... =)
Känns som att jag typ skriver samma saker i bloggen hela tiden.. Typ att dagarna på jobbet springer iväg, att jag har tränat eller städat, eller att jag är trött och snart ska sova.. Händelserikt liv med andra ord, haha! Men det bjuder jag på! =)

Mycket av det goda.. lite för mycket..

Jäklarns vad jag har ätit dom här dagarna! Imorgon måste det bli ordning på torpet! Tänkte ju träna imorse, men det blev inte riktigt så.. Blev till att laga matlådor och baka bröd istället, hahaa.. Men men.. =) Åkte hem till brollan sen för lite påskmys.. Tanken var att det skulle bjudas på påskmiddag hemma hos päronen, men dom har vissa problem med deras avlopp, så det hade itne varit någon höjdare att vara mycket folk där hemma.. Då fick brorsan och Emmie ställa upp med husrum istället.. =) Har varit fullt hus där idag, mycket mysigt! Har ätits en hel del mat och lekts med barnen..
Två buspojkar har jag fått umgås med idag.. Det är alltid lika mysigt =)
Nu är jag hemma i min lägga igen och jäser i soffan.. Morgondagen skulle behöva börjas med en löprunda! Sen blir det till att hålla fingrarna borta från påskäggen på jobbet under dagen.. I gotta! Tvättid imorgon kväll sen.. Fasiken vad roligt.. Meeeeeen det blir nog bra..
Påsken 2012 är snart över, och den har varit riktigt bra!

Tillbaka på GPs väg..

Har haft ett par riktigt bra dagar uppe i Sälen.. Ingenting att klaga på faktiskt.. =) Fått umgås med Elin, träffat Emelie, åkt skidor, ätit god mat, haft fint väder och umgåtts med en massa roliga människor.. Toppen! Men nu är jag hemma i Solna igen.. Mycket tråkigt att åka från Sälen, men ändå ganska skönt att komma hem.. Har hunnit handla mat, äta lite och packa upp.. Nu är det väldigt mycket soffläge för resten av kvällen.. Imorgon ska jag försöka mig på något i motionsväg på morgonen, och sen bär det av till Uppsala för att umgås med familjen och äta lite påskmat.. Kommer nog bli en bra avslutning på den här påskhelgen tror jag allt.. =)

Påskdagen

Jag vill inte åka hem! Tänk att det alltid är så, konstigt det där :P Men jag har haft det jättebra! Blev en slapp förmiddag igår med en promenad i solen och Uppåt Väggen.. Var superfint väder, så det var skönt att bara vara ute.. Käkade lunch med Daniel och Hasse sen, och hade väl egentligen inte tänkt åka några skidor alls igår, men dom övertalade mig så det blev ett par vändor igår också.. Jäklans skönt, var riktigt bra i backarna faktiskt :)

Igår kväll blev det påskmiddag och mys i stugan.. Vi var lite halvslitna både jag och Elin, så det blev en väldigt lugn kväll.. Började med ett utsökt påskbord och sen blev det Svensson Svensson-filmen och snask.. En mycket bra sista kväll i kollektivet :)

Började den här dagen med en löprunda.. Elin tipsade om en runda som var ca. 5km vilket kändes lagom för den hör morgonen.. Den visade sig vara 7,5km.. Men det var skönt, har inte direkt varit hälsan själv den här helgen :) Nu håller jag på och packar ihop mina grejer och packar in i bilen.. Blir hemfärd efter lunch idag.. Lunchar med Elin först och sen bär det av söderut..


Danza kuduro!

Blev en väldans festlig kväll igår kan jag meddela! Först hade vi tacomys hemma i stugan för att sen mer eller mindre bli övertalade att hänga med ut och svänga dom lurviga.. Och så här med facit i hand så kan man ju säga att det var bra, för det blev en väldigt festlig afton på Fjällis.. Bra musik, mycket dans och en hel del galenskap :) Kom i säng runt 4 tror jag, och nu är klockan halv nio.. Sömn verkar onödigt.. Tänkte inte åka några skidor idag, men jag vaknar och kollar ut genom fönstret och ser klarblå himmel och strålande sol.. Då kan man ju för tusan inte ligga inne och sova! Och nu är jag ju ändå vaken så.. Stackars Elin har åkt till jobbet, vilket är tappert efter de fåtal timmarnas sömn.. Självförvållat absolut, men inte roligare för det.. Jag ska nog pallra mig upp och käka lite frukost snart tror jag..

Klockan 13 idag kör dom den idiotiska tävlingen i Väggen-backen.. Man ska så fort som möjligt sprida upp och ta sig ner.. Springa upp för väggen är idioti skulle jag vilja säga! Ren galenskap! Oc det vill man ju inte missa :) Kanske blir till att sätta på sig skidorna bara för att komma upp i backen och hitta en utmärkt solig utkiksplats 8-)


Jag <3 fjällen

Jag älskar fjällen! Trivs som fisken i vattnet här alltså, humöret är på topp :D Tänk om man fick gå i underställ och termobrallor jämt, vilken grej :P

Idag har det åkts skidor.. Var ute i ottan imorse och hade pisterna praktiskt taget för mig själv.. Har varit soligt och fint hela dagen också, så jag har inget att klaga på :) Sprang på Emelie och hennes syster i backen efter ett tag, så jag fick lite sällskap sen.. Blev en smarrig lunch med Elin sen också, vi får passa på att umgås den tiden vi har, för hon jobbar ju hela helgen.. Blev afterski med Emelie och gänget sen, utomhus.. Helt underbart väder för det :)

Nu står jag och väntar på att Elin ska bli klar på jobbet så vi kan åka hem och äta tacos, och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på :)


Sälen då!

Jag är jättetrött och orkar egentligen inte skriva nåt.. Men jag har anlänt till Sälen och fina Elin i alla fall! Resan gick mycket bra.. Lite bilar och ingen snö.. Är jättelite snö här, men är tydligen snö i backarna fortfarande i alla fall, så det blir mg ett åk eller två imorgon :) Men först, sömn!!


Skärtorsdagen!

Packåsnan har precis anlänt till jobbet.. Jäklar vad nöjd jag är över beslutet att inte släpa med snowboarden! Hade ju avlidit på väg till jobbet om jag hade behövt släpa på den också.. Men nu är jag här! Den här dagen kommer gå fort.. Har en intervju halv nio, sen utbildning från halv tio fram till lunch.. Sen lite lunch på det, och sen är det bara typ 1,5 timme kvar att jobba på den här dagen.. Ska ta 14.11-tåget till Uppsala för att möta upp mami.. Packar in mig i bilen där och styr kosan mot Elin och Sälen! Kommer bli en prima påskhelg, jag känner det på mig! :D


Äta och träna..

Har haft sjukt dålig karaktär den här veckan.. Har en känsla av att den dåliga karaktären kommer fortsätta över helgen och påsken.. Usch! Men jag kan fasiken inte tappa allt jag uppnått efter mina 30 dagars kämpande! Kan väl låta mig ha en dip nu, men jag måste verkligen skärpa mig och se till att jag håller det här sen.. För min egen skull!
Började dagen med en löptur imorse.. Riktigt skönt ute! Måste komma igång med långlöpningarna nu också för tusan.. På morgonen orkar jag inte, till och med jag har en gräns för när jag kan gå upp på morgonen.. =P Men nu när det är ljusare på kvällarna så får jag försöka klämma in nån långlöpning här och där.. Men idag blev det en 5km sväng.. Blev ett box-pass med Johanna efter jobbet också.. Behövdes minst dubbelpass idag känner jag, för bakkvällen igår var inte nådig.. Och det var ju inte så att allt tog slut igår liksom.. Men tar med mig en del upp till Elin imorgon, och en del till jobbet, och sen är dom slut, haha.. Braa! Jag gillar bakandet, men inte faktumet att det resulterar i att man har en massa onnyttigheter hemma.. Skit! =)
Jaja, har typ packat det mesta nu i alla fall.. Skiter i att ta med mig brädan den här gången.. Jag orkar verkligen inte släpa den till jobbet imorgon.. Blir bara skidor.. Om ens det, får väl se om det är nån snö kvar =P Har med mig löpargrejer också, så vi får väl se om jag kan få in nån motion under helgen.. Har en känsla av att det kommer vara sparsamt med nyttigheter i övrigt, så lite löpning vore ju bra.. Eller i alla fall en promenad, haha..
Nu ska jag dock stupa i säng, jag är galet trött! Har haft mina första intervjuer som rekryterare idag, haha.. Har ju haft några innan också, men nu är det liksom på riktigt.. Nu gäller det =) Har en imorgon bitti också.. Kul att det händer lite grejer känner jag, ska sga åt mig all kunskap och erfarenhet jag bara kan..! =)

Bakkväll!

Johanna är här och umgås med mig nu.. Vi åkte hit efter jobbet och laddade upp med lite utsökt grekisk sallad.. Efter det var det bakning på schemat! Vi har bakat american cookies och choklad/jordnötsmuffins :D Sjukt gott, i alla fall smeterna.. Precis blivit klara och inväntar nu en fikasugen Helena.. Nu blir det te och gofika :D


Rumble-proffs!

Ja vad ska man säga? Jag är sjukt bra 8-) Belönar mig med lite sömn!


Fullspäckad måndag

Har rivstartat den här veckan känner jag.. Började med en löprunda imorse.. Var väldigt skönt, var itne ens becksvart vid halv sex imorse.. Älskar att sommaren och ljuset är på gång! Elelr i alal fall ljuset, är ju askallt ute.. Vädret har lite svårt att bestämma sig, haglar, snöar, regnar, är solsken och en massa skit lite om vartannat.. Knas..
Första dagen som rekryterare har gått prima.. Kändes ganska som vanligt ska väl erkännas, haha.. Men det ska bli kul att komma igång nu känner jag =) Hade möte efter jobbet sen också.. Ett väldans produktivt och strukturerat möte faktiskt, är lite stolt över oss =) Sen blev det till att skynda iväg till Friskis med Johanna för att köra ett pass cirkelfys.. Nu är jag hemma, har precis fått i mig lite att äta och känner att jag önskar att jag redan hade duschat.. Gaah, hur ska jag orka hoppa in i duschen nu?!
Imorgon ska jag och Johanna ha bakkväll efter jobbet.. =) Baka baka liten kaka.. Typ.. =P Jaja, en dusch som sagt.. Sen typ sömn! Tjingeling!

Söndagslyx!

Varit och kollat på handboll med Helena nu på eftermiddagen/kvällen.. Jäklar vad spännande det var, och jäklar vad sugen jag blir på att spela!!! Jag måste börja spela.. Har sagt det förut och jag kommer säga det tills jag börjar :)

Nu är det lyxsmask som gäller.. Hemmagjord skagenröra med sallad på rostat bröd.. Mums!


Söndag 1 april

Idag ska det skämtas.. Typ.. Är inte mycket för aprilskämt dock, så det blir nog inte många skämt från mitt håll.. Är heller inte supersnabb i hjärnan idag känner jag, så om nån försöker lura mig kommer det nog tyvärr gå rätt så bra.. Bjuder på det... =)
Hade en jättemysig dag i Gävle igår.. Var jättelänge sen jag träffade dom allihopa, så det var skoj =)
Grabbarna Grus mitt i lekstugan =)
Hugo är i förklarartagen.. Ser ut som han förklarar nåt viktigt för Robban.. =)
Och Erik äter.. Han gillar mat.. =)
Blev rätt sent innan jag kom hem igen, så det blev till att hetsa en del.. Gjorde mig klar på rekordtid och sen skyndade jag mig hem till Helena där Helena, Tove, Kadde och hennes två kompisar hängde.. =) Hann hänga med dom ett tag innan vi åkte ner på stan.. Blev en sväng till Hotellet där vi dansade runt.. Jäklans bra musik där måste jag säga, så det var skoj! Avslutade kvällen med en snabbis på Soap också, eftersom vi inte hade fått nog av dansandet på Hotellet =)
Lyckades dock gå tillbaka till nån slags tonårstid det sista jag gjorde igår, vilket inte var helt okej.. Ibland är det bra om man tanker efter före.. Crap!

RSS 2.0