Årets första cykeltur!

Den är avklarad, jajjemän! Var dock skitkallt ett tag där, och blåste litegrann, men det var trevligt ändå.. =) Fick med mig Marina till och med, helt underbart! =) Vi cyklade ut till Hälla, för att handla på Willys.. Dom har asbilligt godis på Willys, så vi var tvungna att åka dit och påskhandla lite... Cyklar man till affären så är man värd lite godis.. Speciellt om affären ligger ute på Hälla och vi bor i stan.. Så det så... =D



Föreläsningen imorse gick prima.. Sista föreläsningen för den här kursen.. Sen käkade jag och Marina lunch i skolan och diskuterade lite kring b-uppsatsen och kring den här hemtentan.. Fick nog lite klarhet i saker och ting idag, så det kändes bra.. =)

Sen gick jag hem och tvättade.. Superkul! Tvättade och sprang på stan samtidigt.. Det är en bra sak med att på bo stan.. Slängde in en tvätt, sprang ner på stan, sprang hem och bytte tvätt i maskinen, sprang ner på stan igen och gjorde lite fler ärenden, och sprang hem igen.. Det är vad jag kallar effektivitet.. Tjohej =)

Nu ska jag nog duscha tror jag bestämt.. Har precis kommit hem från gymmet efter ett pass coreboll.. Det är så jäklans jobbigt, magen och ryggen får sig en ordentlig omgång.. Fick beröm från instruktören idag igen, hahaa. Jag suger åt mig som en svamp =D

Så här fint blev mitt lilla påskägg som jag köpte till mig själv.. Halva priset på påskägget, och Willys-pris på godiset.. Som värsta Ullared ju, haha =)


Skola idag då..

Ja nu ska jag alldeles snart bege mig mot skolan.. Tjohej vad festligt.. Nej men det ska nog gå bra.. Är sista föreläsningen i den här kursen tror jag.. Sen är det bara hemtentan kvar.. Bara och bara, men men.. =)

Ställde klockan på 06.00 imorse... Alldeles för tidigt.. Jag var sjukt trött då.. Snoozade till halv sju och pallrade mig sen upp.. Gick ut och sprang en sväng.. Var väldigt tungt imorse, benen vägde bly.. Eller det gick bra i början, sen fick jag en annan löpare framför mig.. En tjej som såg ut att vara som jag typ, och då var jag tvungen att springa om henne.. Haha, psykiska grejer alltså.. Kunde inte ligga bakom henne, funkade inte.. =P Så då fick jag springa på, och så var jag ju tvungen att hålla ett rätt snabbt tempo efteråt också, så att hon inte skulle hinna ifatt mig igen.. Sen fick jag håll i axeln.. Skit också.. Men det vara bara att fortsätta.. Sprang på ren vilja imorse, men den var rätt stark, så det gick relativt bra ändå.. =P

Jag längtar till påsk btw!!! Massor!! Längtar efter påskmiddagen hemma hos päronen på lördag... Så det så!



Jaja, nu är det nog dags att packa ihop mina grejer och bege mig till skolan.. Festlig ost..!

Dödsfall på Kopparbergsvägen

Min ministepper är död!!! Den var inte långlivad, tyvärr.. Den var ju så braaaaa.. Så länge den varade.. Den har liksom hängt sig.. Jag kan inte rubba tramporna en millimeter nu.. Skitkonstigt.. Den dog under användning.. Den blev bara segare och segare, och till slut kunde jag inte trampa alls.. Faaan... Dom skulle skicka en retursedel till mig, så jag får skicka tillbaka den... Men hur lätt är det att paketera en ministepper??? Okej att den är liten, i jämförelse med en träningscykel typ.. Men inte när det gäller att paketera.. Måste typ leta på jobbet och se om vi har några gigantiska kartonger där, annars vette tusan hur jag ska göra.. Den väger ju liksom 10 kilo, är inte så att man slår in den i lite papper och skickar iväg skiten i hopp om att det inte ska gå sönder mer på vägen.. Jaja, jag får fundera på hur jag ska lösa det hela... Och under tiden kan jag ju hålla tummarna för att den självläker.. =)

Har nyss kommit hem från gymmet i alla fall.. Kändes riktigt bra med styrkan idag, värre med löpningen.. Fick sån nedrans håll efter 15 minuter så jag höll på att trilla av pinn.. Så kan det gå.. En kvart är mer än ingen kvar i alla fall.. =)

Ska nog slänga mig i duschen nu, och sen sätta mig och läsa lite till.. Så det så...

Gymmet!

Ja nu har jag fått lite läst idag.. Vet inte om det har klarnat så mycket, men jag har fått i min lite information i alla fall.. En bit på vägen.. =P Nu ger jag dock upp en stund och går till gymmet. Känner att jag behöver göra av med lite energi.. Och så vill man ju helst inte behöva bada i vassen i sommar... =) Nu skiner ju solen ute till och med, så det kan ju bli riktigt behagligt att gå den typ 5 minuter långa promenaden till gymmet.. Tjohoo =)

Fick ett litet paket på posten igår också... En ny plånbok, yeeey! =) Min gamla börjar ju liksom rasa sönder lite mer för varje dag, så jag kände att det var lika bra att investera i en ny innan den gamla rasar ihop helt och hållet.. Hittade en som jag gillade på stan, och så hittade jag den på nätet för en hundring mindre när jag kom hem, så då blev det shopping.. =)



En helt vanligt svart lite plånka.. Det var jag värd.. Nu ska jag dock se till att spara lite den här månaden och inte gå på galna shoppingturer på stan.. Får inget csn nästa månad ju, så för att vara på den säkra sidan ska jag försöka att inte shoppa nåt onödigt den här månaden.. Så det så.. =)

Nej, nu måste jag gå till gymmet.. Lika bra att gå dit innan alla andra går dit.. Orkar inte trängas... =)

Ledig!

Jajjemän, det är ledighet som gäller idag... Dock ska jag göra mitt bästa med att komma igång med hemtentan.. Vore så himlans skönt att ha kommit igång.. Skulle kännas bra inför påskledigheten måste jag erkänna.. Så önska mig lycka till.. Har ju börjat bra... Har fastnat framför Days of our lives nu, vilket är en extremt dålig serie, men ändå sitter jag som klistrad.. Jaja, snart ska jag nog komma igång.. =P Måste diska också, men det brukar gå fort..

Fick ett tråkigt sms av kära S igår också.. Hoppas verkligen att allt ordnar sig för henne så bra det kan.. Usch och fy.. Göteborgshelgen fick en liten oväntad omplanering, men det är nemas problemas.. Jag hoppas bara allt ära bra med S..

Neeeej, nu kallar disken!

American Idol..

blir ännu bätte med Ellen i juryn... Jag är ett stort Ellen-fan, tycker hon är sjukt rolig.. =)



Insåg just att jag varit lite seg med uppdateringarna här också.. Inte helt okej.. Eller idag har jag faktiskt en bra anledning till det hela, men vet inte vad jag ska skylla på flr gårdagen.. =p

Igår var en ganska bra dag faktiskt.. Fick lite gjort här hemma, vilket var bra.. Städade ordentligt, vilket blev dammsugning, dammande, diskande, torkande av golv och renbäddat i sängen.. Hann dock inte tvätta, men det får bli en annan dag.. =) Handlade mat också, prima skit.. Sen blev det en sväng till gymmet.. Körde ett styrkepass och ställde mig sen på löpbandet.. Hade inte så höga förhoppningar, för jag var helt seg i kroppen.. Kändes dock superbra, så jag sprang på.. Slutade med 1 mil på 55:20, vilket är superbt för att vara jag.. Nu måste jag bara hitta ett bra milspår utomhus så jag kan börja träna för Midnattsloppet.. =P Fick besök på kvällen sen, glodde lite på tv och snackade skit typ..

Idag har varit en fullspäckad dag.. =) Hade skola först på morgonen, sen blev det lunch i skolan med Jossan innan vi gick till Tabazco för en narkotikautbildning med Pluttan.. Var rätt intressant faktiskt.. Men fan, det är inte lätt att se om folk är drogpåverkade eller om dom bara är fulla, såvida dom inte har dom tydligaste symptomen lr vad man ska kalla det.. Jaja, nåt lärde man sig i alla fall, så nu får vi väl se när man får nytta av det här nästa gång.. Hade blivit ett litet missförstånd nånstans.. Vi hade fått höra att utbildningen skulle vara till 15.30, men den skulle tydligen hålla på till 17, vilket blev lite krångligt för min del, eftersom jag började jobba 16.. Så jag fick helt enkelt smita tidigare för att ge mig av till jobbet... Och nuuuu har jag äntligen kommit hem från jobbet.. Sååå skönt att vara hemma kan jag lova! Stängde med Evelina ikväll dock, så jobbet gick rätt snabbt.. Hon är fan störd, men rolig.. =P

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på American Idol, och sen krypa ner i sängen.. God natt!

Sova!

Gick över förväntan på jobbet ikväll faktiskt.. Trots extrem trötthet höll jag mig igång.. =) Dock väldigt väldigt skönt att vara hemma nu faktiskt.. Ska krypa ner i sängen och kolla några The Hills-avsnitt innan jag somnar tror jag.. Drömma mig bort lite.. =P

Så här snygga var jag och Marina igår btw.. Asballa! =P



Rockigaste bruttorna.. =)

Jaja, nu ska jag säga adjöken till den här lördagen och krypa ner i sängen.. Inatt ska man ju ställa om klockan också, så imorgon blir väl en lite förvirrad dag.. Tänk att det blir lika förvirrat varje gång man ska ställa klockan åt ena eller andra hållet.. Tur för mig att jag inte jobbar eller har någon annan tid att passa imorgon, så jag kan vara hur förvirrad som helst utan att det egentligen gör nåt.. =P

God natt!

Segast..

Var riktigt skoj igår faktiskt.. Middagen var god, folket var på bra humör och det var festlig ost =) Jag fastnade dock i puben typ hela kvällen och satt och snackade skit med massa olika folk.. Blev inte mycket dansande, men jag hade skoj ändå.. =P

Är lite trött idag kag ju meddelas, men men.. Ska iväg och jobba snart.. Ser fram emot det.. Verkligen.. Har varit och käkat lunch med Malin på Cornetto Bar tidigare idag.. Snackat lite skit om kvällen igår och så.. Emma och Carro kom dit senare så det blev en massa skvaller och babbel.. Bra uppladdning för jobbet faktiskt.. Ska nog överleva den här kvällen med.. Längtar till sängen dock, imorgon sna jag sova läääääänge! =)

Ska se om jag hittar några bilder värda att lägga upp sen... Det visar sig... =)

Rock I am!

Jahapp, då var man redo att gå på rock-middag då.. Karin har varit här och hjälpt mig hela eftermiddagen.. Så här snygg var jag under omvandlingen... Jättebra behandling för håret, NOT.. Men vill man vara fin får man lida pin, eller nåt... =P



Det rufset resulterade ju i frillan nedan.. Liiiite bättre =) Nu kommer jag bli längre än längst ikväll, och då har vi ändå liksom plattat ner håret lite mot vad det var från början.. Då var jag som värsta Marge Simpson.. =)



Så här är slutresultatet! Ingen vidare bild kanske, men jag ska försöka få till fler bilder under kvällen, så det så.. =P Det där är rock så det räcker för mig, tjohoo! =) Sminkningen blev superbra, men det är inte så lätt att få nån bra bild på det, så ni får tänka er.. =)



Nu ska jag iväg och möta upp Malin.. Vi ska ta oss till en förmacka nånstans, hos nån.. Jag har som vanligt ingen koll, jag hänger mest med.. =P Marina är så seg så vi får se om hon hinner till förmackan eller om hon får möta upp på Kåren.. Men men, det blir nog bra hur det än blir, nu måste jag rusa! Yeah!

Inväntar besök

Träningen gick riktigt bra faktiskt.. Känns som förkylningen är på väg bort, peppar peppar!! Körde styrka på gymet, och sen blev det löpning, och till och med löpningen gick bra, så nu öär jag på bra humör.. =) Solen skiner näääästan ute.. Med lite fantasi kan man se den bakom molnen =P

Nu kommer snart Karin hit också, hon har skrivit tenta på morgonen och nu ska vi hänga lite.. Det gillas.. =) Borde städa lite här hemma, men det får vänta känner jag.. Inte idag.. Idag har jag tagit ledigt från alla måsten känner jag.. Känns riktigt bra faktiskt, det är jag värd.. =P

Nej, nu ska jag skypa med Catja... Adjöken!

Morgonträning!

Jajjemän, nu ska jag snart ta och ge mig av till gymet.. Är ju ledig idag, men ställde klockan i ottan ändå för att hinna gå och träna innan dagen sätter igång.. Karin kommer hit till mig runt 10-tiden kanske, så då måste jag vara färdigtränad.. Hon är min stylist, make-up artist och min frisör inför kvällen.. Det känns tryggt, jag litar på henne när det kommer till såna saker.. =P

Sitter och kollar på The Voice på tv nu.. Det är mitt morgonnöje, det gillas.. Uuuuusch, är bara så grått och trist ute, så det bär emot att kliva utanför dörren.. Meeeeen men, jag har inget val! Tjingeling pling!

Längtar..

Till Usa... Jag saknar mina pals, saknar ungarna, saknar atmosfären.. Saknar Usa helt enkelt! Saknar mest det livet vi hade där.. Jag, Elin och Angelica.. Vikla jäklans kvällan och vilka upptåg vi gav oss ut på.. Vi hade så sjukt mycket skoj!



Snyggaste bruttorna! Det här är från ett av våra upptåg på vår kära stammisklubb Privilege, som nu för tiden är stängt.. Har öppnat nåt nytt hak där, som antagligen inte är i närheten av lika bra som Privvan.. =P

Och tiden med Catja var också helt sju rolig.. Vi hade inte så lång tid med varandra i Pittan, men tiden räckte gott och väl för en hel del galna upptåg och en massa minnen.. =)



Men jag är glad för alla minnen och alla balla bruttor jag lärt känna... =D

Nej, nu ska jag sluta vara så sentimental... =) Övergår till min dag istället, för mina dagar brukar ju vara så otroligt intressanta, så det är lika bra att jag talar om vad jag gjort.. =)

Skola imorse, festlig ost som vanligt.. Sen blev det en sväng på stan med Marina.. Var tvungen att köpa en tröja till morgondagens sittning.. Är ju rocktema imorgon, så jag var tvungen att införskaffa lite rock-inspirerade grejer, typ... Vet inte riktigt hur outfiten kommer att sluta, men det ska nog ordna sig.. Karin kommer hit och hjälper mig imorgon.. =P

Har steppat lite på min lilla ministepper ikväll, orkade nämligen inte gå till gymet idag.. Dock fick det lite spunk på slutet.. Hoppas det var tillfälligt bara, för jag orkar inte hålla på och krångla om den fått bestående men.. Sitter och glor på tv nu, och det är väl det jag kommer roa mig med resten av kvällen.. Rätt skönt faktiskt, jag klagar inte.. =P

25/3

God morgon..! Kul att vakna upp till ännu en grå dag.. Jag gillart... Hoppas solen lyckas pressa sig fram under dagen, för det skulle ju onekligen vara trevligt =)

Igår hade jag ju som sagt lite csn-problem.. Räknade fram och tillbaka hur många gånger som helst, och lyckades ju skicka in två olika ändringar till csn.. Får se till att dom fixar till min sista ändring, och inte bryr sig så mycket om min första förvirrade ändring... =) Blev lite läst igår också.. Började komma igång lite med kurslitteraturen.. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det hela dock, för det känns rätt meningslöst att försöka ge sig på att läsa allt, som vanligt, men jag vet inte vad jag ska fokusera på.. Jaja, det ska jag nog komma fram till förr eller senare =) Blev ett pass crossfit på kvällen sen.. Var ner till stationen och hämtade ut min och Limpans tågbiljetter till Gbg innan, så jag blev lite tidig till gymet, så det blev 25 minuters cykling innan.. Då försvann även förkylningen också... Konstigt! Men bra =P

Nej, nu ska jag äta frukost, jag är hungrig! =)

Puh..

Nu har jag äntligen kommit fram till ett beslut.. Har pratat med mamma flera gånger, har pratat med Limpan, har räknat och räknat och funderat och funderat, och så har jag pratat med csn.. Blir så att jag drar ner på lånet och fortsätter jobba som jag gjort.. Jag insåg nämligen att jag dom två sista månaderna annars bara fick tjäna typ 8000 före skatt, vilket är typ ingenting på två månader, så det fick bli så här istället... Ska nog gå bra.. Hoppas jag.. =P Har nog dock förvirrat csn lite också, för jag hann ju skicka in en ansökan innan jag pratade med dom, och sen insåg jag att jag var tvungen att ändra den igen, så då skickade jag in en till.. Jaja, dom ska väl ha nåt att göra dom också.. =)

Nu ska jag äta lite lunch och kolla på Ellen, och sen ska jag ge mig i kast med plugget lite tänkte jag.. Har varit ute och gått en timmes promenix i det fina vädret också med kära Malin.. Var mycket mysigt, känns skönt att jag har fått lite frisk luft idag.. Kunde gå utan mössa idag, tjohooo! Våren kanske är på ingång trots allt, det gillas!

Kontrollerat..

Ja nu har jag kllat upp lite när det gäller träning och förkylning, på mammas begäran.. Sjukvårdupplysningen säger att man inte ska träna när man har feber eller halsont, eftersom man då kan drabbas av hjärtsäcksinflammation.. Det är ju något man absolut vill slippa.. Men jag har tur, jag har varken feber eller halsont, jag har snor.. Inte kul det heller, men alltså inte farligt.. Dock känner jag att konditionsträningen får vänta ändå, för det känns att gå ut och springa känns som att tänja gränserna lite väl mycket.. Blir nog dock ett styrkepass på gymet skulle jag tro.. Har nite bestämt mig för om jag ska göra styrkepass nu på förmiddagen, eller vänta och köra ett coreboll-pass ikväll.. Är ju ingen kondition i det passet heller, så det kan ju passa..

Jaja, nu ska jag äta frukost i alla fall.. Och sen ska jag gå till jobbet och hämta lönespecen, och sen ska jag gå hem och räkna lite.. Vill inte bli oense med csn känner jag, så jag måste dra ner på jbbandet en hel del.. Men som sagt, räkna räkna och fundera.. Ska nog komma fram till nåt bra.. Kanske.. =P

Nej, nu är gröten klar.. Mumma =D

Så blev det..

Blev träning ikväll.. CrossFit blev det, och det gick bra faktiskt.. Är nog inet sjuk i kroppen, bara i näsan.. Det var ju positivt måste jag säga.. =) Det enda smo kändes var när vi gjorde typ axelhävningar lr vad man ska kalla det för, då kändes det i huvudet.. Men för övrigt gick det prima.. Var jobbigt pass idag, kommer garanterat ha träningsvärk imorgon.. =P

Tog lite bilder igår också när jag var ute och gick.. Var superfint väder igår ju..



Var tur att ajg inte bestämt mig för att springa den här svängen längs ån, med tanke på hur gångvägen såg ut.. Eller inte såg ut snarare.. Var hur mycket snö som helst.. Var säkert bra för alla små muskler i mina fötter och vrister, för det var inte plant nånstans.. =P



Lite skillnad på vädret idag och igår.. Idag har det varit grått och tråkigt heeela dagen, skitråkigt.. Jag hoppas innerligt att det blir sol imorgon igen, det skulle kännas prima det =)



Nej, nu ska det ätas lite soppa, så jag orkar duscha.. Och sen blir det te och macka tror jag bestämt.. Är sugen på scones, men det orkar jag verkligen inte fixa till nu... Tyvärr.. =P

I valet och kvalet..

Ska jag träna eller inte?? Gaah, så svårt att bestämma mig.. Är ju snorig, men jag känner mig inte sjuk.. Vill träna idag, och känner att jag skulle orka det, men samtidigt vill jag ju inte vara sjuk på fredag när det är sittning.. Hmm, svåra val... Lutar dock för tillfället åt att det blir lite nässpray och sen en sväng till gymet.. Jag tror det är bra för sjukheten =P

Har varit i skolan på förmiddagen.. En vanligt föreläsning bjöds det på, rätt intressant.. Fick hemtentan idag också, så jag ska försöka få arslet ur och börja läsa lite och kolla läget idag.. Annars är jag ledig hela dagen imorgon, så då måste jag sätta igång.. Har visserligen typ 3 veckor på mig, men när jag har tid nu känns det dumt att skjuta upp skiten.. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå sitta där sista kvällen typ och hetsa.. Tääänk om jag skulle vara duktig och göra det klart strax innan.. Har det som mål än så länge i alla fall.. =P

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Ellen Degeneres.. Hon är så jäklans skoj =) Tjing!

Snö/regn

Det gillas inte.. Speciellt inte nu, när jag måste gå utanför dörren och pallra mig iväg till skolan... Ge mig sol för tusan! Ingen mera nederbörd, nu för det räcka! Så det så..

Har sovit superdåligt inatt.. Möööh.. Har varit förkyld inatt och sovit inte alls bra.. Sov bra dom sista typ 2 timmarna innan jag skulle gå upp, vilket gjorde att jag var dödstrött när klockan ringde sen... Tjohej vilken bra start på dagen... Men jaja, det ordnar sig säkert.. Känner mig inte så förkyld nu, så det är ju alltid nåt =)

Lite vår och fint har jag inne i lägenheten i alla fall...



Kolla vad fint det blev! =) Lite påskigt och fint i alla fall.. Måste bara försöka skaffa påskris och grejer till helgen sen tänkte jag, och pynta lite på riktigt.. Det gillas.. Jag gillar högtider när man får pynta och göra fint =)

Nej, nu måste jag ge mig av till skolan.. Hoppas jag inte drunknar i blötsnön på vägen dit..

Nooo..

Tror jag börjar bli förkyld... Jag vill inte... Vill inte, vill inte, vill inte!!! Inte helt okej.. Vägrar dock erkänna det.. Tänker gå till gymet och träna bort det.. Det borde funka, jag känner det på mig! har precis ätit frukost dock, så jag ska väl sitta här och glo lite på tv och smälta den först innan jag beger mig.. Är sol idag dock, känns prima.. =) Att det däremot är minusgrader idag igen är ännu en sak som jag gärna inte erkänner.. Skit också..

Mina förhoppningar om Usa i sommar har återkommit nu också.. YEEEEES!! Angelica ska till NYC med en kompis i början av juni, så då kan jag ju åka och hänga med dom.. Yeees! =) Och så kan jag åka till Pittan några dagar och hälsa på folket där.. Måste prata med Elin också och få henne att åka med.. Vore så sjukt skoj att få till en liten reunion igen! Sen måste det börja planeras med semester och grejer.. Jajjemän!

Men men, nuuu ska jag ladda för träning, så det så..!


Söndagkväll

Har försökt att jämna ut min lite ohälsosamma start på den här dagen med hjälp av lite trampande på min nya kära ministepper och med keso och äpple.. Kanske gick bra.. Eller nåt.. =) Trampade miog igenom 3 avsnitt av The Hills, en superb serie.. =) Dock är jag lite ledsen i ögat nu, för The hills säsong 2 verkar ju avra omöjlig att hitta... Jag blir galen! Alla andra säsonger finns ju, men inte tvåan... Whyyy??? Måste fortsätta leta, för jag har bara ett avsnitt kvar på första säsongen ju, så den är snart avklarad..

Blev av någon konstig anledning täppt i ena näsborren idag också.. Ena.. Helt stopp bara.. Inte helt okej.. Försvann när jag tränade, vilket var trevligt.. Men sen kom det tillbaka när jag slutade =S Nu försvann det dock igen helt plötsligt, så det är lovande inför inatt.. Toppen! =)

Nej nu ringde Limpan, så nu kan jag inte skriva mer.. Är inte lika bra som Maria Montazami på multitasking, så jag får välja en sak, och då väljer jag Limpan =P


Hälsodag

Ja idag har varit en mycket hälsosam dag... Eller inte.. =) Men ibland får man ha tjockisdagar också, så det så.. =P Jag och Calle åkte och käkade lunch på Max... Mums, men iiiiinte bra för Beach 2010.. =P Åkte en sväng till Ikea sen också.. Behövde galgar... Och så blev det lite nya ljus, och en vas.. Och eftersom jag köpte en vas, så var jag ju tvungen att köpa en blomma, så jag tvingade med mig Calle till Plantagen också och köpte påskliljor.. Det är ju faktiskt snart påsk, så det så! Ska nog ta fram mina påskfjädrar snart också och pynta mina kaktusar.. Överväger faktiskt att köpa påskris i år dock, så kaktusarna slipper bli utspökade... =) Har nyss kommit hem nu, och funderar på om jag ska ta och måla mitt köksbord litegrann.. Har inte så mycket bättre för mig.. Ska nog dock försöka med all styrka jag kan att ta mig till gymet sen idag, men jag vette tusan om jag kommer lyckas med det... =P



Så här ser mina nya skor ut.. Ville egentligen ha dom i vitt, men det fanns inte, så det fick bli grått.. Dom var fina dom med, så jag är inte så ledsen för det.. =P DOm är dock snyggare på än vad dom är på bild, men ändåå..

Nej, nu ska jag försöka måla mitt köksbord.. Kan eventuellt bli så att jag måste tvinga med mig Calle till Ikea en gång till efter det och köpa nytt köksbord, men vi får hålla tummarna för att jag slipper det... =)

Vem beställde snö???

Den människan ska få sig en omgång känner jag... Vad hände? Jag vill inte ha mer snö... Vill inte vill inte vill inte!! Kom igen nu våren, kämpa..! Kung Bore kan inte få bestämma längre... Så det så! Nu är det Fröken Vår lr nåt som ska komma hit... Do it!

Jobbet igår gick helt okej faktiskt.. Var mycket folk, men mestadels trevliga människor.. Var äldre folk där igår, och herr Bagge var där också.. Funderade ett tag på att sjunga en trudilutt för honom, så att han kunde få upptäcka mig så att ajg äntligen kan få det där efterlängtaade skivkontraktet, och sen kunde pengarna bara rulla in... Men jag tänkte att jag trivs ju så bra på Pluto, så jag var inte beredd att ge upp det för en musikkarriär, så jag sket i det... =)

Vaknade imorse och var rätt stolt över mig själv för att jag överlevt den här veckan.. Kändes bra faktiskt.. =) Bjöd över päronen imorse ockås.. Dom har äntligen fått sin nya bil, så jag tyckte dom skulle ut och provköra den ordentligt, så jag bjöd hit dom.. Bakade kakor åt dom också.. Läste receptet lite väl snabbt, för jag läste att mängden skulle bli ca. 10 kakor... När jag hade gjort smeten insåg jag att det var stört mycket smet, och kontrollläste i receptet... 30 kakor var det visst på... 30!!! Har stört mycket kakor nu.. Men men, dom blev goda i alla fall.. Hoppas dom går att frysa in... =P

Var ner en snabbis på stan sen när dom åkte hem.. Skulle lämna tillbaka en bok och byta ett par leggings.. Och så köpte jag ett par vårskor också... =D Kan väl börja använda dom om ca två månader lr nåt.. Tjohoo..

Sitter nu och försöker komma överens med Calle om vart vi ska käka lunch idag.. vi hade hoppats på fint väder så vi kunde käka sallad nere på Kajen, meeen, vädret suger ju, så nu måste vi komma på nåt annat.. Hmm.. Jaja, han får bestämma, så det så.. Jag orkar inte... =P

JAg behöver hjälp btw.. Ska på sittning på fredag, och det är rocktema... Jag behöver hjälp med en bra rock-outfit... Hjälp miiiig!! Det är fri tolkning på rock också, så låt fantasin flöda... =D

Lördag..

Var dödstrött när jag vaknade imorse.. Inte helt okej.. Men det var bara att pallra sig upp, jobbet kallade.. Har gått helt okej på jobbet faktiskt.. gick relativt fort, och det skadar ju inte.. =)

Har precis testkört min nya ministepper nu.. =) Saknade min träningscykel så mycket, så jag var tvungen att skaffa ett substitut till den som får plats i min lilla lya... =P



Asbra storl ju.. Tror till och med att den går in under min säng... =D Och det är jobbigt kan jag lova.. Ska laga lite mat nu medan jag slutar svettas, och sen är det bara att käka och ladda inför nästa jobbpass för dagen.. Börjar redan 20.00 på Pluto ikväll, så jag hinner inte somna innan.. Toppen..

Så ska det låta

Ja men precis, det är det jag sitter och glor på nu.. EMD är med... Man kan ju inte säga annat än att dom sjunger sjukt bra, alla tre.. Dom är riktigt duktiga.. Det andra laget är iofs också rätt duktiga måste sägas.. Vet inte vilka dom är dock, men ändå.. =)



Danny ser bra mycket bättre ut i den där frillan än i den han har i Så ska det låta.. Så det så.. =)

Ratar Let's Dance för tillfället.. Det har liksom inte varit så bra i år känner jag.. Lite bryr jag mig dock, för går Willy till final, då vet jag inte vad jag tar mig till... Eller jo, då tittar jag inte på finalen heller... Enkelt val.. =)

Sitter och snaskar chokladbollar nu också.. Fick ju ingen namnsdagstårta idag, så jag får nöja mig med hemmagjorde chockladbollar.. ÄR inte fy skam det heller kan jag ju dock meddela.. Dom smakar utsökt!

Segis..

Tog ett tag innan jag pallrade mig iväg till gymet, men till slut så.. Blev det vanliga passet, och sen 6km på löpbandet.. Kändes ganska bra att träna idag, trots träningsvärken.. =P Gick och solade på vägen hem också, för det tyckte jag att jag var värd.. Är så himla grått och tråkigt ute, så jag behövde lite solterapi =) Gick förbi och hämtade ut mitt paket sen också.. Ser ut att vara en prima grej.. =) Orkar inte lägga ut kort på den nu, men det kommer senare.. Nu sitter jag och väntar på att sista tvätten ska bli klar i tvättmaskinen, så jag kan börja laga mat sen.. Sen blir det soffläge framför tv:n heeeeeela kvällen.. Känns faktiskt rätt skönt måste erkännas.. =)

Nej, nu ska jag se till att jag har alla prylar jag behöver till matlagningen sen.. Tror bestämt att det blir soppa kvällen till ära, med lite potatis, morötter och broccoli.. Håll tummaran för att den blir god..

Grattis till mig =)

För idag har jag namnsdag... =) Tänk om namnsdagen kunde vara lika festlig som födelsedagen.. Det vore nåt det.. Då skulle det vara fest och tårta och grejer idag, men så kul ska vi inte ha det... Blir nog mest fetdeg idag.. Ska väl pallra mig till gymet förr eller senare också.. Dock har jag vansinnig träningsvärk från veckans tidigare pass, men träningsvärk ska väl tränas bort? =P

Har köpt en liten namnsdagspresent åt mig i alla fall.. Men den får ni se senare, måste hämta ut paketet först... Eller ja, att det blev en namnsdagspresent var väl mer en slump, meeeen men.. =)

Jobbet igår gick prima.. Folk var glada och trevliga, så det var heeelt okej.. Hade kanske varit roligt att vara ute själv också, men men.. Jobbar man så gör man.. =) Vaknade typ vid 8 imorse sen, och undrade vad det var frågan om... 5 timmars sömn kändes lite väl lite faktiskt, och ajg är ju ändå ledig idag så jag kunde ju sova hur länge jag ville... Somnade i alla fall om ett tag till och gick upp typ halv tio sen.. har käkat frukost nu och sitter och glor på Days of our lives.. Vilket toppenserie... Hmm.... =)

Nej, jag kanske ska ta och läsa lite i min älskade kurslitteratur när jag ändå inte har nåt bättre för mig.. Vilken festlig idé...


Torsdag i all ära..

Var skola imorse.. Gick helt okej.. Var trötter, men föreläsningen gick rätt fort.. Blev en snabbis på stan med Jossan sen innan Karin kom och det blev dags för lunch.. Blev lunch på Wayne's idag, käkade en mumsig sallad.. Planen var att äta bakad potatis, meeeen det hade dom slut på.. Illa illa... =) Hängde rätt länge på Wayne's innan det blev dags att gå hem och ladda för träning.. Blev en crossfit-pass ikväll.. Var stört jobbigt, med tanke på träningsvärken från gårdagens pass.. Tänkte ge mig på att springa lite efteråt också, men mina ben var helt döda, så det blev en kort men snabb löpning.. Alltid nåt.. =)



Invigde lite nya träningskläder idag.. Nytt linne och ny tröja... Det gillar vi.. Det ger en liten extra kick till träningen.. Konstigt men sant.. =P (Snyggt att man ser halva min bokhylla också, men den råkar stå placerad precis bredvid, så vad ska jag göra? =P)

Sitter hemam och glor på tv nu.. Precis käkat middag och funderar på hur jag ska hålla mig vaken tills det är dags att gå till jobbet... Börjar dock 21 idag, så jag ska nog klara mig... =) Dags att slänga på sig lite smink nu kanske.. Tjohoo vad kul.. Längtar till inatt när jag kommer hem och får krypa ner i sängen och INTE behöver ställa nån klocka till imorgon bitti... Det gillas skarpt! =)

Plusgrader!

Ja det är helt otroligt faktiskt.. Var plusgrader när jag vaknade imorse... Det gillas! Dock lyser solen med sin frånvaro, vilket är lite tråkigare.. Hoppas det pressar sig fram under dagen så man kan få bli lite pigg.. =)

Jobbet gick prima igår.. Snyggot var ju också där, så det gjorde ju kvällen lite roligare... =P Fick gå hem lite tidigare för det var rätt lugnt, och det var ju skönt.. Fick lite mer sömn än tänkt inatt, och borde då vara piggare idag än annars... Vet inte om det stämmer, men i teorin borde det vara så, så jag får gå efter det idag.. Ska iväg till skolan nu, är inte alls sugen på det, men vad gör man inte? =) Sen blir det lunch med Karin, tjoho =)

Nej, om jag skulle ta och lyfta på den berömda rövas och ge mig av kanske.. Jajjemän!

Dags för träning..

Ska ta och pallra mig iväg till gymet nu jag.. Ska möta upp Malin där och köra ett functional moves pass.. Kan nog bli skoj, om det är en bra instruktör.. Men det brukar det vara, så jag är inte så orolig.. =)

Jossan har varit här och umgåtts lite på eftermiddagen.. Fikat lite och snackat skit.. Vi har suttit och kollat utbildningar och kurser och grejer.. Finns ju sjukt många olika kurser.. Hur ska man kunna välja? Är helt vansinnigt.. Tur att ajg bestämt mig för att läsa c-uppsatsen nästa termin i alla fall, så att jag inte behöver ta nåt mer beslut än på ett tag.. Det gillar vi.. =P

Nej, nu ska jag nog ta och byta om och börja bege mig.. Så det så.. Tjohej..

Vad ska jag göra?

Gör inte ett skit för tillfället... Blev en löpsväng imorse i alla fall.. Tänkte ta en runda i nåt av spåren vid Rocklunda, men våren hade inte kommit dit än.. Vad massor med snö och fortfarande skidspår där, så det fick bli en annan runda istället.. Fick ihop 44 minuter till slut i alla fall, och det är ju bra.. Tanken är att jag ska springa Midnattsloppet med pappa i augusti, så jag måste utöka mina löprundor nu.. Det loppet är 10km, och jag ska springa det p under en timme.. Sist jag sprang en mil var det loppet jag sprang när jag var i Usa, och då sprang jag på typ 1.03 eller nåt sånt.. Inte okej.. =) Men sen dess har jag ju typ bara sprunigt 5km-distanser, så nu måste det utökas.. Hoppas knäna går med på det... =P



Har en otrolig segdag idag annars.. Sitter fortfarande i morgonrocken efter duschen.. Har inte kommit längre... Tror inte att jag gör det på ett tag heller.. Trots att solen lyser ute... =P Ibland får man faktiskt lata sig, så det så... =) Borde iofs dammsuga här hemma... Meeeen det bär emot att plocka fram dammsugaren, torts att det hela bara tar typ 5 minuter när den väl är framme.. Men är man lat så är man.. =)

Är sugen på fruktsallad också... Nej men, måste kanske dammsuga ändå, för att vara värd lite fruktsallad efteråt.. Önska mig lycka till!

Mina jackor..

Ja nu har jag äntligen fått arslet ur och förevigat mina nyinköpta jackor.. Limpan tyckte att det var dags, och jag gör ju allt för henne så.. =P





Här är Peak-jackan... Måste prova den med lite olika kläder under och se så att den verkligen sitter bra.. Annars är det ju inge roligt.. =P



Och här är min lilla fejkjacka från H&M... =P Nu vill jag dock bara ha lite värme och mer våååår.. Är ju lite vårigt ute, men det är fortfarande för kallt för att ajg ska vara helt nöjd... =P

Jaja, nu ska jag ta och gå ut och springa.. Solen lyser ju i alla fall, så jag får passa på att gå ut lite känner jag..

Skoldag

Ja idag var det dags för föreläsning igen.. Gick rätt bra faktiskt, rätt intressant får jag väl lov att säga.. Efter föreläsningen hade jag och Marina tid hos syon för att försöka reda ut lite saker.. Gick väl relativt bra det med.. Fan varför ska saker och ting vara så komplicerade för? Varför måste man ha så många olika val föööör?? Ibland är det bara jobbigt.. Men egentligen är det väl bara bra.. Är väl bra att man har valmöjligheter och kan anpassa utbildningen efter sig själv.. Vi har i alla fall bestämt oss för att läsa c-uppsatsen nästa termin, och antagligen en samtalsmetodik-kurs också.. Kan avra bra att ha..

Nu har jag nyss ätit lunch, och sitter och laddar för ännu en kväll på jobbet... Fick ett extrapass ikväll, som jag tog på mig utan närmare eftertanke.. Men men, som vanligt är det väl bra den 25e... =P Imorgon är jag ju ledig hela dagen, så jag kan återhämta mig imorgon.. =) Jobbar på natten, men det är ju bara några timmar..

Orkar inte lägga upp bilder på jackorna nu heller... Är slöis, jajjemän! =) Men det ordnar sig.. Ni ska få se.. Förr eller senare... Ikväll kanske =)

Shopping och fika

Det är så härligt är solen skiner ute.. Man blir på så himla mycket bättre humör.. Jag gillart! Blev ju en sväng på gymet imorse... Körde en runda på gymet och avslutade med 5 km på löpbandet.. Fick så jäkla ont i knäna idag när jag sprang, så det var ju inge vidare... =S Men men, jag hoppas det går bättre nästa gång.. Nu börjar ju det bli njutbart att springa ute också, det har det inte riktigt varit under vintern.. =)

Blev en sväng på stan sen.. Köpte två jackor.. En vårjacka från Peak, och en fejk-skinn från H&M.. Har ingen lust att lägga flrea tusen på en riktigt skinnjacka, för jag vet inte ens om jag kommer trivas i den.. Fejk is the shit.. Eller nåt.. =D Orkar inte lägga ut några bilder nu, det får bli senare...

Lyckades få till en fika med Emelie idag också.. Helt otroligt att vi hade tid samtidigt.. Och helt tan planering också.. =) Hon smsade när jag var på stan, och så möttes vi upp och tog en fika på Wayne's.. Trevliga grejer =)

Men men, nu ska jag ladda inför en kväll på jobbet.. Det här ska nog bli bra.. När solen skiner känner man sig näst intill oövervinnerlig.. =)

God morgon nya veckan..

Var uppe med tuppen imorse.. Har ju varit det hela veckan, så varför bryta det mönstret? =) Käkar lite lätt frukost och ska snart ge mig av till gymet.. Ska bli skönt att få träna lite nu, känns som det var hundra år sen.. Har ju ändå åkt lite längd i veckan, så jag har inte latat hela veckan, men ändå =P

Har sovut vansinnigt skönt i min egen säng inatt... Sängarna i fjällen är väl sådär om jag säger så.. Madrasserna har väl varit med ett tag, så bättre finns =P Men jag klagar inte.. Prisar dock min egen säng nu =P

Nej, gymet kallar!

Hemma i Västerås

Ja nu har jag kommit hem hela vägen till Västerås.. Har till och med packat upp.. Känns helt otroligt... Brukar kunna ha väskorna kvar i hallen ouppackade i veckor efter att jag varit borta.. Men ajg kände att det var lika bra att packa upp skiten.. Inge kul att ha det stökigt, så det så.. =)

Det här köpte jag idag..



Blev en turkos hoodie.. Gillar den färgen.. Den är vårig, och det gillas.. =) Blev en gult linne, för n dblir vår blir jag lite gulgalen.. Gillar allt som är gult, nästan... =P Dom vita shortsen ser lite konstiga ut på kortet, men det är hängselshorts, som man kan ta bort hängslena på så att dom blir som vanliga shorts.. Prima skit.. Beiga chinos, helt vanlga, och ett svart rätt vanligt träningslinne längst ner..

Nej, nu ska jag kolla på Blåsningen, och käka lite mjölk och Special K Red Berries tror jag.. Mumma.. =)

Shoppingtur i Barkarby

Jajjemänsan, det är vad jag har roat mig med idag.. Blev en solig shoppingtur med mamsen.. Jag älskar när solen lyser, man blir så himla pigg och glad.. Man vaknar på ett helt annat humör och med en helt annan energi när solen lyser utanför.. Jag gillart!

Blev lite inhandlat idag, men dock ingen vårjacka, så jag får gå ner på stan i Västerås imorgon och kolla på det.. Har sett en som jag gillade, så jag måste gå och prova den imorgon.. =P Men idag blev det ett par chinos, en hoodie och ett träningslinne från Peak, ett träningslinne från Nike och ett par somriga shorts från Pepe Jeans.. Lägger upp bilder på det senare.. Orkar inte fixa med det nu, för jag är dödshungrig nu och sitter mest bara och väntar på mat... =P Måste ju passa på att äta lite hemma hos päronen innan jag åker hem till Västerås igen.. Lär ju dock bli så illa tvungen att handla mat när jag kommer hem, eftersom det inte finns mycket till frukost, eller mycket till mat över huvud taget, hemma hos mig efter den här lilla semestern.. =)

Nej nu kanske jag ska göra ett litet handtag med matlagningen... Kanske... =P Tjing!

Anna Bergendahl till Oslo..

Blev ingen av mina favoriter... Men Anna är bra hon också.. Gillar hennes låt... Var ingen låt i årets final som jag hade skämts för om den gick vidare.. Brukar alltid vara nån låt som är riktigt pinsam, men inte i år.. Ovanligt.. =)



Nu är det bara att vänta till i maj och hålla tummarna för henne då.. Det kommer gå prima =D

Nu ska jag nog ta och sova en stund.. Är tröttast i världen, och ska det shoppas imorgon så krävs det viss energi.. =) God natt!

Halvhemma..

Japps, är hemma hos päronen... Orkade inte åka hem till Västerås ikväll, och så tänkte jag passa på att åka en sväng till Barkarby imorgon och shoppa lite.. Hoppas dom har nåt fint.. =)

Sitter och kollar på Melodifestivalen nu... Vem ska vinna egentligen??





Det här är mina två favoriter i alla fall.. Salems låt är riktigt bra tycker jag... Men Ola är ju alltid Ola.. Han ska jag gifta mig med en vacker dag.. Han vet bara inte om det än.... ;o)

Nej, nu är det spännande... Bäst att hålla tummarna nu!!


Hemresemorgonen..

Blev en härlig tur på skoter igår.. Solen höll sig framme under större delen av turen, så det var ju skönt.. Blåste lite väl mycket uppe på fjället dock, så vi fick hålla oss i skogen.. Jag är helt slut i kroppen idag.. Trodde inte det var jobbigt att åka skoter, men att åka med Dalle är värsta träningspasset.. Fick hålla i sig för glatta livet för att hålla sig kvar på skotern.. Men det var kul, fort ska det gå.. =P När jag körde gick det inte lika fort, vågade inte köra så fort.. =P Kom upp i 60 typ, sen vågade jag inte dra på mer.. Det räckte bra för mig.. =)



Här var dalle tvungen att gå ner och reka om vi kunde åka ner här... Det kunde vi inte.. Var tokbrant, och jag valde att överleva istället för att leka med döden... =P



Så här fint var det uppe på fjället.. Blåste som sagt lite, men var superfint =)



Sen fick man nytta av sina mulle-kunskaper =) Grillade korv mitt ute i skogen.. Där bakom är fordenoet för dagen också.. Jäklar vad fort dom går, och vad starka dom är.. Festlig ost =)

Nu är det frukostdags i stugan.. Jag är hungrig! Sen ska det packas och åkas hemåt.. Tråkigt på ett sätt, men ganska skönt på ett sätt... Nu sitter Hugo här och sliter i knapparna igen, så nu stänger vi av.. =)

Sista dagen..

Fick lite motion igår trots allt.. Efter en våffellunch blev det en sväng i längdspåret med pappa.. Körde samma vända som jag gjorde med brorsan och Emmie, men nu gick den på 1h10min iställer för på två timmar.. Var helt slut efter den vändan igår, men skönt var det... Tills sista kilometern, för då hade jag bakhalt.. =P Var dock sol under hela turen igår, superskönt =)

Idag skiner solen också, är jättefint ute =) Jag ska ut och åka skoter idag jag är det tänkt.. Ser ut att kunna bli en bra dag för det...

Men som vanligt blir det inga långa inlägg när Hugo är vaken, för nu sitter han här igen och knappar och trycker... Jättekul med datorer =)


Yees, igen!

Fick resultatet på andra tentan idag.. Klarade den med... Yeeeeeah!! Så jäkla skönt.. Nu behöver jag inte bry mig om den heller, och det gillar vi! Nu håller vi bara tummarna för hemtentan, för nu är den inskickad och jag kan inte göra ett skit åt den...

Sitter hemma i stugan nu och gör inte ett skit... Är så himla skönt! Mamma och pappa är ute och åker skidor, Huggan och syrran sover, och jag och Peppe kollar på dåliga serier på tv.. Men det är liksom så himla skönt att ha tid att göra det.. Bara sitta och inte behöva bry sig om nåt.. Strunda i att timmarna går utan att man gör nåt vettigt... Jag gillart! Jag laddar batterierna... =) Ska nog dock försöka ge mig ut på en sväng på längdskidor senare idag, så man får lite motion idag också.. Kan vara bra, med tanke på mängden snask som brukar intas under dagarna och kvällarna här... =P

Onsdag i fjällen

Ja nu har snart den här dagen gått också.. Jag och pappa åkte på en liten tur i förmiddags.. Blev en inhandlad mössa till mig, och lite mat.. Hittade äntligen en varm och skön mössa, som faktiskt passade mig också.. Prima skit, nu kan ingen storm stoppa mig.. =D

Tog en promenad i blåsten sen också när vi kom hem.. Rätt skönt trots blåsten =)



så här inbyltat var lill-Huggan.. han hade det nog rätt varmt och skönt =)



Så här såg det ut tidigare idag.. Dom tuppade liksom av i soffan =)



Hugo gillar att borsta tänderna... Han gillar tandborstar över huvud taget.. =) När han hör ljudet av tandborstning är han framme i ett nafs =)

Nej nu sitter Huggan här igen.. Han är redan en datanörd, han dras till datorn som jag vet inte vad =)

Yeeeeees!!

Nu har jag klarat den där jäklans tentan!!! Jag gillart!! VG slog jag till med också, när jag ändå höll på... Nu känner jag mig braaaa!! VIlken bra start på dagen... =D När jag slog till med VG på den här skittentan så kanske jag är värd den där mattan ändå.. Nu kan det bli fint i min hall... =P



Så här såg det ut igår när jag bloggade.. Var lite smått svårt att skriva då.. Hugo gillar datorer.. Han vill gärna trycka och dra och slita i alla knappar, så man får liksom kämpa för att hålla honom på behörigt avstånd.. =) Snygg jag är i håret va? Om nån dag är jag nog snygg.. Syrran hade lite svårt att hålla färgen i enbart håret.. Hon tyckte jag skulle färga pannan, öronen, ögonbrynen, näsan... Ja lite allt möjligt... Men som sagt, om någon dag är det nog fina fisken.. =)

Nu sitter mamma och Hugo och bläddrar i en bok, och syrran sitter på andra sidan boken och läser den.. Hon har nog läst den boken en gång för mycket, när hon kan den utantill... Inte lätt att vara småbarnsförälder.. =)

Jaja, nu ska vi nog fundera ut nåt att hitta på att göra idag.. Stormar ute idag igen.. Börjar bli lite trött på stormen, men men.. Det här ska nog gå braaaa... =D



Hugo spelar apa.. Han kan det där med att charma folk, och få all uppmärksamhet.. =D

Slutkörd..

Idag har det varit en jobbig dag, ur träningssynpunkt.. =) Har varit en ganska skön dag i övrigt faktiskt.. Bölrjade dagen med en två-timmars tur på längdskidor.. Var sjukt jobbigt.. Är sån superb helkroppsträning att åka längdskidor.. Man kan ju indra varför man inte gör det oftare.. Jag, brorsan och Emmie gav oss ut efter frukosten.. Under ersans gång lyckades vi alla göra snygga vurpor, dock var Emmie vurp-experten... I varje kurva låg hon ner, till alla andras glädje... =D

Efter den turen var det lunch och dags för Emmie och brorsan att åka hem.. Själv tog jag en prommis med Huggan.. Är lite backigt i fjällen kan jag lova.. Och trots att Hugo inte är särskilt stor, så är det sjukt jobbigt att gå i backar med barnvagn.. Blev en rejäl omgång för kroppen där med.. Var lite halvmör när jag kom hem måste jag säga, men det känns så skönt att komma hem efter att ha varit ute i friska luften.. =)

Har precis duschat och fått håret färgat av min kära syster, så nu är jag nig fin... Har färg i halva  pannan och både axlarna, så ni kan ju fundera på hur processen gick till... =P

Nej, nu sitter Huggan här och myser med mig, så nu orkar jag inte skriva nåt mer =)







Lite svårt att lägga upp bilder nu med en galen Hugo i knät.. Den som väntar på nåt gott.... =)

I fjällen!

Nu är vi framme! Kom visserligen fram igår, men igår orkade jag inte hänga vid datorn.. =) Resan upp igår gick prima, och det blev en lugn kväll hemma med Melodifestivalen och häng typ...

Idag har jag, Emmie och brorsan åkt skidor i Björnrike.. Ska ju bli nypremiär på snowboard för min del under den här resan, men jag var tvungen att lämna in den för lite vallning och slipning idag, så den premiären blev uppskjuten till imorgon... =P Vi var lite halvsega idag, så det blev en ganska lugn och sansad åkdag idag..

Nu har jag dock inte tid med mer uppdatering, det är mat på gång, och jag är dödshungrig!! kommer väl bilder och fler uppdateringar under veckan, får vi hoppas... =P

MAT!!!

På väg..

Ja jag har tagit mig till första anhalten på fjällenresan.. Hem till Mosta.. =) Var ju i skolan imorse, och det var väl som vanligt måste jag säga.. Blev en kortare föreläsning än vanligt, vilket inte gjorde mig nåt, för jag skulle jobba sen.. Blev 4 timmars jobb på eftermiddagen, och sen var det bara att ta mitt pick och pack och ge mig av mot bussen.. Somnade som en gris på bussen och var hemma fortare än kvickt..

Har nyss intagit en ypperlig middag bestående av fläskkotletter och ungsstekta rotsaker.. Mumma.. =) Sitter och kolla på På Spåret nu med mina kära päron.. Har packat klart allt inför resan imorgon, och är i närheten av klar med skolarbetet, så jag känner mig i rätt bra form för en semester nu.. Var längesen som jag längtade så mycket till fjällen.. Har en förhoppning om att ett lugnt liksom bara ska skölja över mig när vi kommer dit.. =)

Nej, nu är det fredagsmys! Tjingtjing!

Fredag =)

God morgon världen... =) Så var det fredag igen.. Veckorna bara försvinner.. Vet inte om det är bra eller dåligt, men nu är det helg i alla fall, och det är ju skönt.. Var massa folk på Pluttan igår.. Bara massa 18-åriga studenter, och jag lovar att dom vet hur man låter.. jäklar vilken hög ljudvolym det var på folk igår.. Men men, folk var trevliga och verkade ha kul i alla fall, så jag ska inte klaga.. =)

Har sovit i en sådär 3,5-4 timmar nu.. Känner mig lite småtrött fortfarande, men jag kanske vaknar till liv när jag går utanför dörren, med tanke på att det fortfarande är sibirisk kyla ute.. Hur länge ska vi stå ut med kylan?? Jag är så vansinnigt trött på kylaaaaa!! Vill inte ha en dag till med mer än -4, så det så!

Ska pallra mig iväg till skolan om en stund.. Funderar på om den här föreläsningen kommer förvirra mig mer än den hjälper, men jag får väl gå dit och undersöka det... =) Sen ska jag hem och kolla igenom mitt arbete lite till och se om jag kanske har fått in allt jag måste få in... Är skitsvårt att veta, eftersom jag inte riktigt vet vad som måste in... Typ... Men men, blir det komplettering så blir det.. Jag klarar mig, man är väl viking!


Missförstånd

Har pluggat och pluggat idag.. Har gått framåt, det måste jag erkänna... Dock vet jag inte om det jag har fått ner på pränt är nåt att ha, men det visar sig när betygen kommer.. Bara att hålla tummarna så länge.. =) Var så inne i mitt skrivande att jag glömde bort tiden... Typ... Men kvart över tre insåg jag att jag snart skulle vara tvungen att gå till jobbet, och att jag inte hade ätit nåt än... Så det vara bara att släga ihop nåt som jag hade hemma och som gick fort, så det blev gröt... Festlig måltid.. =) Sen skyndade jag mig till jobbet, och insåg att jag tydligen inte skulle jobba... Möööh... Måste blivit nåt fel med schemat, för jag hade skrivit upp att jag skulle jobba... Men men, var inget att göra åt det, var bara att gå hem igen... Tur att jag har nära till jobbet... =P Men men, ska nu försöka se det positiva med det hela.. Jag kan komma tidigare till Pluto ikväll, jag kan tvätta ikväll istället för imorgon efter skolan, jag kan fortsätta plugga nån timme till så jag inte behöver göra lika mycket imorgon och på semestern... Och jag har egentligen inte råd att tjäna så mycket pengar ändå, så det var väl bra att jag inte behövde jobba ikväll... Kära csn, hör hur dumt det låter.. "Jag har inte råd att tjäna så mycket pengar"... Var är det för ett jäkla system? Blir sur varje gång jag tänker på det, så nu tänker jag sluta tänka på det... =)

Nu ska jag plugga lite till... Jag gillart.... Lr vänta? Positive psychology... Typ...

Gårdagens shopping

Nu är det morgon igen.. En solig morgon, men kall som tusan.. Känns nästan kallare idag än det gjorde igår, trots att det är  tvärtom.. Men meeen... Jag har lärt mig att leva med kylan... =) Gick upp med tuppen imorse, och är nyss hemkommen från ett pass på gymet.. HAr mycket plugg att göra idag, så det var lika bra att gå upp i tid och få tråningen gjord på morgonen.. Blev ett pass på gymet och en halvtimme på löpbandet, sen var jag klar.. Sitter hemma nu och laddar för en dusch och sen plugg.. Ska nog gå bra... Eller nåt... =)

Blev ju som sagt lite shopping igår, som nog ska invigas imorgon skulle jag tro (med tanke på att allt annat ligger i tvättkorgen....)



Var ju tvungen att våga mig på nåt som inte var svart för en gångs skull.. =)
'


Den här fick bli svart dock.. Man ska inte utmana ödet alltför mycket... =P



Kolla, det är färger på den här också! =) Såg det i Fitness Magazine och blev superlycklig när jag hittade det på Team Sportia.. Nu är det mitt =D

Nej som sagt, nu blir det dusch och plugg.. Tjohej!


Grey's Anatomy

Som jag har längtat!! Nu är det äntligen tillbaka igen.. I love it =D



Tur att det sätter igång nu, så man har nåt att kolla på.. =) OTH har ju av någon dum anledning uppehåll nu, dom sista avsnitten från den här säsongen visas inte förrän med start 26e april.... APRIL?? Har ni hört nåt så dumt? Det var det värsta jag hört.. Fick en chock när jag insåg det.. Men men, bara lära sig leva med det =)

Nu börjar Grey's igen, så nu har jag inte tid med det här... Tjing!

Äntligen igång

Föreläsningen imorse var mest stressande kände jag.. Ville bara hem och sätta igång och skriva.. Men lite bra fick vi nog ut av den ändå.. Fick i alla fall lite feedback från föreläsaren som underlättade arbetet litegrann.. Så nu har jag äntligen kommit igång med skrivandet.. Det känns jättebra faktiskt, även fast själva skrivandet känns sådär.. Har suttit med en röra av böcker och papper och skrivit nu på eftermiddagen, och har väl fått ner nåt vettigt kan man hoppas.. Skrivningen fortsätter imorgon och på fredag och dagen efter och dagen efter och bla bla bla bla..

Har precis kommit he mfrån en snabbis på stan nu också.. Var jag värd efter skrivandet idag =) Var ju rabatt på Team Sportia, så jag var ju bara tvungen att gå dit =) Var duktig dock och hade skrivit ner det jag skulle köpa på en lista, så att jag inte skulle göra massa impulsköp.. Blev ett träningslinne, en träningsbh, träningsstrumpor och en svettiströja... Är nöjd med mina inköp, men fortfarande lite bummed över att det inte finns något utbut av träningslinnen i stan... Man måste verkligen leta och leta och leta för att lyckas hitta nåt guldkorn.. Jaja, var väl bra för plånboken kanske, men inte för själen =P Bilder på mina inköp kommer senare.. =)

Nej, nu ska jag ge mig av till gymet för ett pass coreboll.. Tjingeling!

God morgon

Ännu en dag.. Tjohej.. Började dagen med en löpsväng.. Har ju min gräns på -10 grader... Imorse var det -9.4, så jag hade inget att skylla på.. Var bara att klä på sig och ge sig ut.. Men kallt var det, det vill jag lova.. Skönt när jag kom hem ändå, nu känner jag mig duktig.. =)



Ska snart bege mig till skolan också.. Har föreläsning nu på morgonen, och sen ska jag och Jossan luncha och försöka få lite klarhet i hur arbetet ska läggas upp.. Sen ska jag hem och skriva, jajjemän.. Måste skriva skriva och skriva.. Sen ikväll ska jag shoppa lite.. Hoppas jag.. =P Har medlemskväll på Team Sportia idag.. 20% på allt med feelgood-kortet... Så jag ska bege mig dit och hoppas på att jag kan utöka min träningsgarderob lite.. =)

Är sol idag i alla fall.. Synd att det är så kallt bara.. Jag vill ha sol och takdropp, så det så! Men men, det får jag ju i en vecka i fjällen sen... =P

Kvällsmys

Jaa du, idag har jag läst så mycket så att mina ögon höll på att ploppa ut... Typ... =) Men jag har tagit mig igenom en hel del i alla fall, och så har jag pratat med syrran och fått lite underlag till det hela.. Så imorgon ska jag verkligen börja skriva, så det så! Tjatar om den här jäkla uppgiften hela tiden, jag vet, men jag måste ju få ventilera nånstans... =)

Var en sväng till gymet ikväll också.. Blev crossfit, och en tur på crosstrainern efteråt.. Tänkte springa, men alla löpband var upptagna.. Tur för mig att jag är flexibel =P Kom att tänka på en grej idag.. Jag gör av med all min negativa energi och all stress och skit på gymet eller när jag är ute och springer... Vad gör folk som inte tränar med all sin dåliga energi? Kan ju inte vara bara jag som har sån att göra av med liksom.. Lägger dom allt på hög och exploderar till sist? Det skulle jag göra till slut om jag inte fick träna av mig lite..

Nej men, nu ska jag avsluta kvällen med en minifruktsallad (som egentligen bara består av en banan, en mandarin och lite russin.. inte ens nån glass till.. men det låter lyxigt att kalla blandningen för fruktsallad =P) Ska se "upplösningen" på Dating in the dark nu, sen ska jag nog sova snart... God natt gott folk!

Lunch!

Jag är så himla hungrig nu! Väntar bara på att riset ska bli klart, sen blir det lunch.. Blir en improviserad paj till lunch.. Lite kassler, lite broccoli och fetaost... Hoppas den är god... =D

Har läst och läst och läst hela förmiddagen idag.. Har tagit mig igenom större delen av litteraturen.. Nu är det bara sista boken kvar, som inte ens har kommit än.. Men men, tur att det är så kul att läsa.. (???) Ska hinna med att träna idag också, vilket är ett måste för att jag ska palla sitta still och läsa en massa..

Vad är det för fel på vädret btw? Är det inte mars nu? Är det tänkt att det ska snöa och vara -10 i mars? Neeej, inte i min bok i alla fall.. Snö kan det vara, men det får inte komma mer snö så här års.. Snön ska vara på väg bort, så det så.. Jaja, hoppas i alla fall på en vecka med sol i fjällen sen..

Nej, nu måste jag äta!!

Pepp pepp pepp

Ny dag, mer plugg... Tjohoo.. Ska nog ta och läsa lite mer litteratur nu på morgonen, och sen försöka prata lite med sis och se om jag kan börja skrivandet sen.. Vore skönt att komma igång med det, hur jag nu ska lägga upp det... Fan jag hatar när man inte har koll på hur saker ska göras.. Jag vill veta, och sen bara göra... Nu har jag ingen aning, men får göra ändå typ... Hmm..

Ställde klockan på halv åtta imorse för att jag inte skulle sova bort dagen.. Har varit och handlat lite mat nu på morgonen, och sen käkat en lååång frukost.. Laddar mentalt för lite plugg... =) Jag vill bara ha uppgiften klar nu, så jag kan åka till fjällen och bara njuta av att inte göra nånting alls.. Men, om det ska kunna bli verklighet så måste jag sätta fart nu... Plugga plugga plugga!


Nu blir det jobb..

Den här dagen har väl varit sådär lagom effektiv.. Lr inte så mycket alls.. Har pluggat en hel del dock, läst och läst och läst och läst... Vet inte hur jag ska få till arbetet sen, som ajg sagt tusen gånger tidigare.. Men jag veeeet verkligen inte, och det stressar mig... Usch!!! Blev lite yoga sen, och lite lunch.. Sen har jag pluggat och läst och pluggat och läst lite till, men nu får det vara nog... =)

Nej, nu har jag bråttom till jobbet igen.... Skynda skynda!!

1 mars och snöstorm

Den här vintern kommer aldrig ta slut.. Idag är det riktigt äckligt väder... Usch! Blåser och snöar och är allmänt äckligt... Har inte riktigt kommit igång med min dag än kan jag erkänna.. Skulle börja dagen med en löprunda, men efter en snabb titt ut genom fönstret ändrades plötsligt planerna... =) Har slöglott på tv ett tag, käkat frukost, och precis varit och hämtat biljetterna till The Baseballs..



Kommer garanterat bli en festlig kväll! Längtar redan nu, tjohoo! Och kvällen innan kommer det bli kalas hos Sanna och Tobban.. Hoppas grabbarna pallrar sig till Gbg då, och att Elin och Emma också kommer.. Det vore festlig ost det.. =)



Nej, nu ska jag nog ta tag i mitt pluggande lite... Läsa lite och försöka få lite underlag från min kära sis.. Det här ska nog ordna sig.. Plugg plugg plugg, here I come!

RSS 2.0