Antikrundan.. Panik!

Bara en dag kvar på jobbet den här veckan nu! Åhh vad jag längtar till helgen! =) Jobbet är kul, det måste jag säga, men jag vette tusan om jag tycker att det är så festligt att jobba heltid där..  Min kropp här helt slut. Jag vaknade imorse och insåg att jag hade träningsvärk i fingarna. Vad hände liksom??

Ska till lägenheten efter jobbet imorgon.. Wohoo!! =D Ska försöka skruva ihop sängen med lite hjälp av Sanna, för att sen engagera päronen på lördag och flytta alla andra grejer. Nu du Västerås, nu gäller det!

Åhh, jag som hade lyckats byta från Antikrundan för att kolla på Du är vad du äter, men nu kom far tillbaka och övermannade mig.. Antikrundan är nog typ det tråkigaste programmet som någonsin gjorts typ.. Måste nog äta en liten muffin nu, och sen sova inom kort. Måste gå upp ännu tidigare imorgon för jag ska hämta upp en tjej från jobbet i Enköping innan det bär av till kära Ica-lagret.. Gaah!

Semla!

Herregud! Vilken tur att man inte är prinsessa säger jag bara. Vilken sjuk hysteri det har varit idag om "Den kungliga förlovningen" Stackars människa säger jag bara.. Men men, är  man född prinsessa får man väl lära sig leva med både ett och annat.

Har dock inte hänt nåt så festligt i mitt liv dom senaste dagarna. Har inte hänt nåt vdare festligt alls faktiskt.. Har jobbat måndag och tisdag, och pluggat lite.. är helt slut efter en dag på jobbet.. Är nog lite ovan.. =P

Har precis klämt i mig en semla i alla fall. En hembakad, huuur gott som helst!

Jaja, ska nog slänga mig i sängen snart. Klockan står ju på 04.45 på mornarna den här veckan, så det blir inga sena kvällar här inte =)

Back from underground

Då var det väl hög tid för en liten uppdatering här. Var inte igår direkt.. Men men, har haft en hel del för mig i veckan så jag har inte hunnit med allt =) Har jobbat hela veckan faktiskt, wohoo! Truckförare Josefina, det är jag det =D Har inte gjort typ nåt annat på hela veckan. Har jobbat till 23 på kvällarna så det har inte orkats med några större utsvävningar direkt. Hann med en lunch med Karin i fredags innan jobbet, så det var ju trevligt iaf =)

Jobbet är helt okej faktiskt. Har varit sjukt mycket att lära och fatta och hänga med på, men det har gått bra. Körde själv första gången i fredags, och jag överlevde hela dagen =D Verkar vara en hel del skoj folk som jobbar där också, så det här ska nog kunna bli en trevlig inkomstkälla =)

Igår blev det en tripp till farmor med papi, och lite ärenden i Uppsala. Var dags för utgång sen. Fullt ös medvetslös! Kul var det vill jag lova, dock är min minesbild av gårdagen lite suddig.. Sånt man får leva med =) Lyckades iaf pricka in bussen hem, och det var sjukt skönt att vakna upp i min egen säng imorse! Men det var en galen kväll igår =P Melodifestivalen var väl dock en katastrof.. Vad var det för fel på gårdagens bidrag? Vad hände med alla ballader liksom? Är det ingen som har fattat att dom inte hör hemma i Melodifestivalen??? Jaja, bättre lycka nästa gång. Hoppas jag =)

Dagen dag har varit helt meningslös typ. Jag har inte gjort nåt vettigt på hela dagen. Tog mig typ 4 timmar att ladda för att orka duscha =P Brorsan, Emmie och mormor har varit här och käkat middag, så jag har iaf varit lite social idag.. Vilket är extremt ambitiöst med tanke på min energinivå idag =D

Vore ju festligt att orka kolla på Beck ikväll, men det lär ju inte hända.. Lär sova rätt tidigt så jag orkar med ännu en jobbvecka med start imorgon =)

Tacka vet jag en kväll med brudarna

Ja då har man överlevt både fredagen den 13e och alla hjärtans dag! Jag måste vara otroligt stark =P Dagen idag har ju varit sådär lagom innehållsrik. Var sjukt seg imorse, men pallrade mig upp på träningscykeln ett tag ändå. Hade ju ett avsnitt av One Tree Hill som jag glömt bort, så då kunde jag ju lka gärna glo på det och cykla lite.. Praktexempel på att förena nytta med nöje =)

Var in till Stockholm en sväng med päronen idag också, och sen bar det av in till Enköping för att träffa brudarna och glo på Melodifestivalen. Blev en lugnt och trevligt avslut på denna dagen, trots att jag i mitt stilla sinne önskar att jag hade planerat in en kväll på Kåren ikväll.. Men whatevva! =P

En dag som denna är fan lite överskattat. Man har det allt bäst med vänner och semlor =P

Födelsedagskalas och fetdeg

Igår hade jag lite damp. Har ju inget att göra! Inget plugg och ingen skola och inget inget liksom. Åkte därför in till mormor och livade upp hennes dag lite. Blev en lunch med henne innan jag åkte hem och gjorde inget igen. Var dock födelsedagskalas igår. Sis fyllde år, så det var tårta och kakor och full rulle. Blev lite Guitar Hero där innan det var dags att bege sig av hemåt.

Idag är ännu en meningslös dag.. Var till husläkaren imorse.. Tog en halvtimme, wohoo.. Vad ska jag nu göra med resten av dagen?? Har städat lite, så päronen blir glada när dom kommer hem =D Ska åka till Västerås och hämta en säng ikväll dock.. Ser jag ju fram emot nåt vansinnigt, yeah! Blir väl fetdeg med Let's Dance ikväll skulle jag tro. Har ju inte sett det på ett tag, så nu är det la dags för en liten uppdatering.

Kära Limpan ringde igår också och meddelade att hon kommit in på en utbildning hon ville gå. Wohooo säger jag! För det betyder att hon slutar upp med dom dumheter hon håller på med nu och kommer hem för att stanna ett tag. Äntligen ska ordningen återställas! =P

Från klartecken till klartecken

Tisdagen var en lång dag, men väldigt effektiv! Var i skolan nån timme innan vi skulle börja, för att gå igenom redovisningen som vi skulle ha. Kändes allt lite nervöst att ge sig på sin första opponering, men det gick prima. Vi blev godkända och fick beröm, så då fick man känna sig nöjd =D Efter det var det dags att gå och kolla på lägenhet. Tog med mig Sanna och gick dit. Var ju inte stort kan jag ju säga, men fräscht och fint ändå, och väldans centralt, så det kändes bra ändå. Jag menar, ett studentboende är ju alltid ett studentboende.. Vad har man att vänta liksom?? =P Tackade ja till den så fort jag kom hem, och kontraktet kommer hem i brevlådan imorgon eller på fredag, och 1 mars är det flytt!

Idag har jag också varit aktiv. Var ut och åkte längdskidor med pappa imorse. Blev en rätt lång sväng, och jag var helt slut när jag kom hem. Sjukt jobbigt, men hur skönt som helst =) Blev hem och dega en stund efter det, och sen började jag skriva på ett arbete i studieteknik-kursen som är lite skoj. Skrev klart det idag, och insåg sen att det inte behövde vara klart förrän 26e februari.. Men men, skönt att vara ute i god tid liksom =P Åkte in till Enköping sen för att köpa födelsedagspresent till sis, vilket gick prima.. Gick sen hem till Danny och hängde lite.. Har varit en lugn och skön kväll måste jag säga, är allt lite trött nu.

Fick ett mail från Wendy i Pittan idag också, och resan i sommar ska nog ordna sig =) Hon erbjöd att betala delar av min flygbiljett och boende och mat och grejer om jag kunde tänka mig att hjälpa till lite med ungarna ett tag.. Jag menar, vad gör man inte?? Jag åker ju tillbaka för att träffa dom så.. =P Wohoo, nu är livet inne i en bra fas en stund =)

Plugg, bakning och solsken!

Melodifestivalen hade ju blivit utsatt för nåt dödshot eller liknande i år. Hur kunde någon enda människa vid sina sinnens fulla bruk rösta på Caroline af Ugglas? Vilket katastrofalt bidrag!! Men men, fanns ju andra som lyste upp desto mer i vintermörkret, så jag får väl leva på det =)

Gårdagen var en rätt händelselös dag. Började skriva lite på vg-arbetet i den här kursen som ska vara inne på fredag. Vet dock inte om jag kommer lyckas få ihop nånting, eftersom det känns som om kurslitteraturen som vi ska använda oss av inte har det minsta att göra med vad arbetet ska handla om. Men men, man får väl göra tolkningar hej vilt för att försöka få ihop nåt, och sen hoppas på det bästa =)

Blev lite skidåkning med mami också. Har inte åkt längdskidor på år och dar, så det var lite ostadigt i början, men det gick bra till slut.. Är ju en sjukt bra träningsform! Det kommer jag på varje gång jag ställer mig på ett par längdskidor.. Brukar tänka att jag borde göra det mer ofta, men av någon konstig anledning tinner det alltid ut i sanden. Ajaj.. Avslutade kvällen med Beck, vilket är ett trevligt söndagsnöje =)

Idag har jag varit desto mer företagsam. Pluggade faktiskt lite imorse. Dock inte så mycket på arbetet som ska vara klart på fredag, utan skrev på ett annat arbete istället, som var mycket roligare =) Ska göra en kraftansträngning med det andra arbetet på onsdag, hoppas jag... Var ute och sprang en sväng sen också. Var jättefint väder ute, huuur skönt som helst! Blev inte alls sugen på att åka till fjälls för lite utförsåkning....hmm.. Efter det har det bakats för fulla muggar! Sockerkaka och muffins har det blivit, mumma! Har man nåt att smaska på ikväll också... =P

Men men, ska fortsätta på tillverkningsbanan med att göra lite tacos tänkte jag. Mmm, ska bli smarrigt, trots att det är måndag! =D

Melodifestivalen, wohoo!

Ja nu har här skrivits jobbpapper, känns hur bra som helst! Tvivlar dock på att jag nånsin kommer att lära mig hitta på det där stället. Är ju sjukt stort!! Men men, det ska nog gå bra.. Får väl racea runt med trucken och memorera allt jag ser typ, så ska jag väl lära mig hitta förr eller senare =)

Fick grupparbetet klart nu i veckan också. Känns hur bra som helst. Har slutseminarium på tisdag, och sen är första kursen klar =) Måste jobba lite på vg-uppgiften också nu imorgon och nästa vecka.. Vore ju trevligt om man kunde få ihop nåt vettigt och gå ut hårt med ett vg, men vi får väl se.
Hade första dagen på jobbet igår. Eller det var ju inte direkt jobb, men introduktion. Hade rundvandring och gjorde truckteori. Fick även ut extremt snygga jobbkläder, hmmm.. Men vaffan, skönt att kunna se ut som en slacker på jobbet.. Inte mig emot =D Var sen dags att åka in till Uppsala för att käka familjemiddag. Brorsan fyllde år, så det blev restaurangmiddag =P Åkte sen in till Enköping för att kalasa lite med brudarna. Blev förmacka hos Sandy och sen Joar på det.. Var riktigt skoj faktiskt, längesen jag var där.. =)

Idag har jag varit sådär lagom aktiv. Käkade frukost/lunch med Sandy och Myran först, och var sen och kollade lägenhet med Karin. Gav mig av hemåt sen för att försöka komma tillbaka till livet med hjälp av en dusch och lite fetdeg. Har gått rätt bra faktiskt, känner mig helt okej nu, förutom den extrema trötthet som på något vis angripit mig. Men men, blir en lugn kväll ikväll så jag behöver inte så mycket energi. Ska hem till Danny och kolla på Melodifestivalen =D Det är ju årets höjdpunkt, wohoo!


Jobbet är mitt ! ! !

Wohoo! Dom ringde idag och sa att det var dags att skriva papper för jobbet imorgon. Okej då, sa jag =D Äääntligen! Dock har jag ingen aning om hur mycket jag får jobba, och om det är ett festligt jobb, men ett jobb är ett jobb, så jag njuter =) Har halvt om halvt bestämt mig för att flytta till Västerås nu också. Får väl se hur det slutar, jag menar, bra för att det känns så idag behöver det ju inte kännas så imorgon typ. Jag kan vara rätt snabb i svängarna ibland, så vi får väl se hur länge det här håller i sig =P

Har varit ledig idag. Har dock inte gjort mycket vettigt, men det får man leva med. Har i alla fall skrivit lite på grupparbetet, som vi förhoppningsvis får klart imorgon eller på fredag. Känns lite halvstressigt med det där arbetet måste väl erkännas, men det är väl mest för att jag är lite orolig för hur vi ska få ihop det till ett sammanhängande arbete med bra kvalité.. Vi har ju varit 6 pers i gruppen, vilket inte gör det hela så lätt. Men men, vi fixar det! =)

Åhhh, ett jobb!! Det gör ju att Usa-resan i sommar känns ännu lite mer görbar. Hoppas jag klarar mig bra bara, så man inte får kicken eller nåt annat dumt =P

Nej, nu ska jag kolla på lägenheter med mami..!

Jobbintervju; ett steg närmare Pittsburgh

Jag måste ha ett jobb! Måste ha råd med en resa till Usa i sommar.. Så fort terminen är slut vill jag åka. Jag saknar alla där, och har en smärre Usa-abstinens som måste stillas snabbast möjligt. Därför måste jag ha ett jobb, för till Usa tar man sig inte gratis. Så jag blev så glad igår när dom ringde från Proffice och sa att jag kunde få komma på intervju idag. Den gick ju prima =) Var för Ica-lagret i Västerås, vilket kanske inte är världens mest glammiga jobb, men det är ett jobb, och jobb ger pengar =D Jag är inte så kräsen. Har man jobbat på McD så har man inte så höga krav =) Ska göra drogtest imorgon, och sen får jag förhoppningsvis komma tillbaka på fredag. Håll tummarna för mig!!!

Snart kommer det börja växa mossa på mig. Har haft ännu en tokseg helg nu, vilket börjar bli lite av en vana. Rätt skönt på ett sätt, men dampen kryper sig lätt på efter ett tag. Loppisen i lördags blev ju lite av en flopp. Var typ inga andra där, men vi var tappra och stod ut ett tag innan det blev hemfärd. Var sugen på utgång sen, men alla andra var så sega, så det blev inget med det. Brorsan kom hit istället och vi glodde på tv och käkade kladdkaka. (Kladdkaka går inte under benämningen godis) Vi kollade på Bolt, vilket faktiskt var en sjukt rolig film, den kan jag rekommendera =) I söndags morse sen åkte jag, brollan, sis och Peppe till kusinen och hälsade på dom och lilla besen Louise =D Blev fethäng sen, kollade på My Best Friend's Girl och hängde typ. Sen kom den där dampen så smått krypande, så jag tog och åka och hämtade Karin för att sen åka till Daniel och glo på film och snacka skit.

Borde läsa på lite nu inför seminariet som vi har imorgon, men jag orkar inte riktigt. Har läst en gång faktiskt, så det borde räcka =) Känner för att ta en promenad eller nåt. Är ju sol och fint ute, dock svinkallt, men det får man överleva.

RSS 2.0