Trött i fötterna

Har varit fullt ös på jobbet idag vill jag lova.. Det har gått i ett! Har varit i posten idag, och det har varit sjukt mycket att göra.. Men det har gått rätt bra ändå.. Till slut.. =) Är sjukt trött i fötterna nu dock.. Sitter man i kassan får man ju i alla fall sitta emellanåt, i posten måste man ju stå hela dagen.. Jobbigt i benen? Jajjemän!

Imorgon är det onsdag och då kommer min älskade Sanna hit.. Och jag är dessutom ledig hela dagen! Så otroligt skönt! Borde dock plugga typ heeeela dagen imorgon, men det kommer inte ske.. Ska försöka vara duktig och plugga nån timme i alla fall.. Men sen måste jag plocka undan lite här hemma, städa, ta mig till Lindhagen för att hämta nycklar eftersom jag ska öppna på Friskis på fredag.. Blir väl lite träning då också när jag ändå är där.. Sen kommer väl Sanna vid 17.30 nångång.. Då blire mat och vin.. Hoppas innerligt att det bjuds på sol imorgon.. Snälla snälla snälla?!?!?! =)

Slog dessutom på stort och fick A på andra hemtentan i Idrottspsykologi också.. Yeeeeees! =D Så det blev ett stort och fint A på den kursen.. Tack o tack för det =)

Morgonpromenad

Började dagen med en promenad med Limpan.. Alltid lika mysigt att börja dagen så =) Vi gick runt sjöarna, och det blev en promenad på nästan 1,5 timme.. Good =) Var sol och riktigt skönt ute när vi var ute, men nu är det mulet igen.. Vad hände? Jag vill ju ha sol för tusan, även fast jag ska jobba.. Behöver lite sol för mitt humör och min energi känner jag.. Hoppas det blir fint imorgon i alla fall..

Precis käkat frukost nu och ska alldeles strax bege mig mot jobbet.. Jobbar 11-19 i posten idag.. Hoppas dagen går fort.. Imorgon borde jag börja tentaplugga... Möööh... Får se hur det går.. Kanske har lite motivation att plugga när jag vet att jag får roa mig på kvällen sen... =P

Jaja, nu är det väl kanske dags att borsta tänderna och kleta på lite mascara, sen är det bara hoppa upp på cykelt och trampa iväg mot jobbet.. God morgon gott folk!

Måndag

Har varit en rätt bra dag idag får jag säga, trots det dryga starten som gjorde mig sjukt irriterad.. Har inte fått nåt svar från säljaren än heller, vilket irriterar mig ännu mer.. Men vi får se vad som händer..

Tvättade lite imorse, och sen blev det en cykeltur till jobbet.. Var på Friskis Gärdet idag.. Gick helt okej att cykla dit faktiskt.. Trodde det skulle vara krångligare.. Men icke.. =) Körde lite armar på gymet innan jag började.. Var lugna gatan där idag, men tiden har gått relativt fort ändå på nåt vis.. Höll på att bli katastrof med mina onsdagsplaner ett tag.. Var lite förvirrat på Ica, men allt ordnade till sig, och onsdagen är fortfarande öppen för umgänge med Sanna.. Yes! =) Ska jobba 11-19 imorgon också istället för 16-22.. Helt okej för min del måste jag säga.. Skönt att komma hem i lite vettigare tid...

Nu ska jag ta och kolla på säsongsavslutningen av One Tree Hill.. Har inte hunnit med det tidigare.. Förbereder mig på snyft kan jag säga, sösongsavslutningar brukar bjuda på det.. Hoppas det inte blir allför brutalt.. =)

Tålamod!

Jag blir galen!! Hur svårt ska det vara??? Ringde precis och kollade med mitt försäkringabolag, som enligt säljarna var bokade att komma och besiktiga mitt badrum.. Men dom har ingen beställning på det och dom gör inte ens såna besiktningar.. Nödvändigt att jag har väntat i hundrafemtioelva år på det då!!!! Ska det vara så jäkla svårt att få hit en besiktningsman så vi kan få det hela ur världen? Skitkorv!!

Slut på helgen

Jag har dock inte riktigt nån uppfattning om helg och vardag.. Eller ja, är snarare typ ingen skillnad mellan min helg och min vardag.. Jag jobbar ju jämt typ.. Men det är braaaa, jag klagar inte... =)

Gick rätt fort på jobbet idag måste jag säga.. Ska dock bli skönt att få lite omväxling och jobba lite på Friskis imorgon =) Sen blir det Ica på tisdag igen, och senär jag ledig på onsdag.. Måste till skolan då och skriva ut papper till sista tentan, och förhoppningsvis hämta upp sista hemtentan i idrottspsykologin också.. Hoppas det gått braaa! Jag hoppas på att få resultaten från båda senaste tentorna nu i veckan.. Orkar inte vänta längre!

Tror btw att jag ska ta och beställa ett par skor idag.. Eller imorgon.. Har 150:- rabatt på Heppo, och jag har hittat ett par vita sneakers som jag vill ha =) Har inte köprt några nya vita fina vårskor i år, och jag hittade ett par snygga nu så nu kanske jag ska passa på =)



Jag vägrar ju Converse jag.. Inte för att jag tycker att det är fult, absolut inte.. Jag tycker dom är skitsnygga.. Men jag gillar inte faktumet att alla har såna.. Och då menar jag verkligen alla.. Så nej, det här är mer min melodi.. Och lite rabatt har ju ingen dött av.. I like! Måste bara överväga.. Vet ju att nästa månad kommer bli knaper.. Men men..

Jaja, nu avslutas söndagen med Big Brother, och sen blir det sängen för att ladda för jobb imorgon..

Mors dag!

Grattis kära mami på mors dag! Eller grattis? Vad säger man? Glad mors dag? =) Eftersom jag inte kan vara hemma idag så får jag utnyttja cyberspace för att uppvakta mami =)



Här får du en bukett fina blommor mor! =)



Det är helt hemskt, jag insåg nu när jag letade efter en bild på mamma att jag typ knappt har några.. Det är oftast hon som står bakom kameran när det är familjetillställningar.. Det fåe vi ändra på!

Tänk en vacker dag när jag har ett normalt jobb.. Ett måndag-fredag jobb.. Då kan jag vara hemma och umgås med familjen såna här helger.. Men inte nu, nu ska det arbetas..

Hoppas du får en bra dag idag mamma!

Soffläge

Jaa du, skönt att vara hemma från jobbet måste jag säga.. Men det gick bra på jobbet ikväll ändå, ska inte klaga.. =) Ska nog överleva dagen imorgon också.. Har varit massor med folk idag.. Alla som inte sprang marathon var väl tvungna att gotta ner sig hemma och vara raka motsatsen istället.. Typ... Som jag.. =)



Det här fick jag när jag kom hem från jobbet idag.. Som av en händelse liksom.. =) Ostkaka, glass och björnbär/hallonsylt... Mums! =)

Är inte mycket bra på tv måste jag säga.. Trööök.. Men jag får väl se det som ett tecken på att lägga mig tidigt.. Jag är sugen på viiiiin dock! Men jag får hålla mig och vänta till på onsdag.. =P


Stockholm Marathon

Ja idag är det väl ett antal tusen galningar som ska ge sig ut och springa 4,2 mil.. Vansinne kan tyckas, men en vacker dag ska jag stå där vid starten.. Väl förberedd och laddad till tusen.. =) Men inte idag.. Absolut inte idag.. Tvivlar dock på att jag någonsin kommer springa just Stockholm Marathon, eftersom banan är två varv, istället för en lång.. Palla springa två varv! Det är ju psykiskt omöjligt, haha.. Nej jag ska nog börja med att satsa på ett marathon där det är en lång bana, istället för två varv på en kortare.. Jag vill springa Pittsburgh Marathon.. Det lär också vara sjukt jobbigt dock, med tanke på hur jäklans backigt det är i Pittan.. Men men... =) Först och främst ska jag väl för tusan överleva Stockholm halvmarathon.. En sak i taget!





Galet! Men rätt kul =) Hoppas dom slipper regnet idag i alla fall..

En annan ska ju spendera dagen på jobbet.. Skaplig träning! Tänkte dock bege mig ut på en lite mer normal löprunda nu.. Måste göra nåt idag, haha.. Men jag känner att 6km är mer min melodi en dag som denna.. 4,2 mil får dom andra galningarna springa..

God morgon!

Fredag a la jobb

Japp, precis så har jag avslutat min fredag.. Med jobb.. Helt okej dock.. Är dock sjukt avundsjuk på alla bruttorna som ska ta studenten i år.. Det planeras klänningar och snackas fester och studenttåg och mottagningar och allt mysigt och festligt som hör studenten till.. Jag vill också! =)



Blev en sväng till gymet innan jobbet också.. Riktigt skönt måste jag säga.. Var lite väl mycket folk där för att vara mitt på dagen bara, men meeeen.. Det gick bra ändåå =)

Sitter och gluttar på det här jäklans Big Brother nu, stör mig på att jag har fastnad för det.. Men men.. På onsdag kommer Sanna hit btw...! Äntligen! Vi är så himla dåliga på att ses... Jag längtar efter henne! =) Då ska vi dricka vin och äta god mat och umgås.. Love it!


Längtar bort

Nu vill jag åka till Usa! Nu nu nu! Har ni hört den förut? Jaaa, men jag förstår inte riktigt.. Det där landet har liksom nån hake på mig.. I lööv it! Synd att det ligger så jäklans långt bort bara.. Tänk om det låg på weekend-avstånd.. Det vore nåt det! Då skulle jag för tusan spendera varenda ledig helg i Pittan.. Vilken dröm!

Aja.. Kul att det är så jäkla roligt väder här hemma.. Man blir ju så pigg och glad.. Elleeeeeer?? Nej för tusan.. Jag vill ha sol.. Jag vill sitta på uteserveringar och dricka vin.. Jag vill umgås och ha picnic.. Grilla i Rålis.. Kom igen nu sommaren! Okej att det regnar ibland, men det är ju fortfarande kallt ute.. Och det är inte okej!

Hasr varit och storhandlat på morgonen.. I regn, jajjemän.. Ska ta och göra lite matlådor snart, och sen blir det en sväng till gymet innan jobbet.. Måste ju roa mig med nåt.. Kan ju bara hålla tummarna för att det är uppehåll när jag ska till och från jobbet i alla fall..

Dubbelpass

Hej hopp!

Jag är lite trött idag måste jag säga.. Värdade ju på Friskis igår.. Var dit tidigare och körde ett axel- och bröstpass på gymet.. Klarade mig från ösregn både på cykelturen till och från Friskis igår.. Sjukt skönt =) Blev väckt av Marcus på Ica imorse.. Blev ett hårt uppvaknande, men det var bara att pallra sig upp, slänga i sig lite frukost och hoppa upp på cykeln.. Hann inte jobba så länge dock, men fick i alla fall 4 timmar, så det var bra.. Sen var det bara att cykla hem, slänga i mig lite lunch och återigen hoppa upp på cykeln.. Tog typ hundra år att cykla till Kista, hahaa.. Fick vända två gånger bara för att jag cyklade åt fel håll, men efter mycket om och men kom jag fram.. Gick desto fortare hem måste jag erkänna, hahaa.. Dock gör ju bygget i Sumpan att hemvägen också blev lite dryg.. Men men, jag kom hem =)

Har fått lite i magen nu och känner att kvällen kommer att spenderas framför tv:n.. Imorgon VET jag att jag inte behöveer bli väckt av jobbet i alla fall, för imorgon jobbar jag 15-21.30.. Sköönt.. Så imorgon blir det banne mig sovmorgon, sen måste jag storhandla och sen jobba.. Bra skit..

Ösregn

Vad hände med vädret? Stormen blåste hit värsta regnovädret! Jag trodde det räckte med det som kom nyss, men icke.. Kom ett ännu värre monsunregn nu.. But why?



Man ser inte så bra här, men det tokregnade! Slog så hårt mot rutan att jag typ inte hörde tv:n... Smart.. Verkar dock avta lite nu, peppar peppar! Regnet har en halvtimme på sig, och har det inte gjort sitt då och dragit vidare så förstör det hela min planering.. Lite regn överlever jag, men jag cyklar inte in till Kungsholmen i monsunregn! Till och med jaag har gränser...

(Och jaaa, mina fyrtioelva inlägg idag kan möjligtvis ha att göra med att jag varit sjukt uttråkad...)

Säsongsavslutning

Alltvarligt, jag ogillar säsongsavslutningar starkt! Vem är det som har kommit på att det ska vara nåt jäkla sommaruppehåll för? Det är väl bara att fortsätta spotta fram avsnitt.. Det är min åsikt... =)

Har precis kollat på säsongens sista svsnitt av Gossip Girl... Och jaa, vad ska man säga? Ge mig fortsättningen nu!!

"Shattered Bass" - Hugo Becker as Louis in GOSSIP GIRL on The CW. Photo: Giovanni Rufino/The CW ©2011 Warner Brothers. All Rights Reserved.

"The Wrong Goodbye" -- Ed Westwick as Chuck Bass and Leighton Meester as Blair Waldorf on Gossip Girl on The CW.   Photo credit: Giovanni Rufino/ THE CW 2011 The CW Network, LLC. All Rights Reserved

Blair kan ju inte åka iväg och gifta sig liksom.. Det gååååååååååååår inte! Det är ju hon och Chuck, inget annat accepteras, haha.. Och vad kommer hända med Serena? Skituppehåll...!

Pallade inte kolla på OTH idag också.. En säsongsavslutning räcker för en dag.. Får vänta med OTH till senare i veckan.. =)

Har för övrigt ösregnat här.. Kom värsta domedagsmolnen och släppte ifrån sig ett monsunregn.. Blev lite orolig för min cykeltur till jobbet, men det gick över rätt fort. Nu lyser solen igen och allt är i sin ordning.. =) Ska ta och käka lite mat snart, och sen blir det en sväng på gymet innan jag skas värda ikväll.. Lär vara proppat på gymet så dags, men det är smällar man får ta..

Jahapp

Vad ska man göra nu då? Skulle behöva städa, men oj vad jag inte är sugen på det.. Skulle kanske kunna ta och plocka bort lite kläder i alla fall, men jag orkar banne mig inte dammsuga..

Har i alla fall fixat min cykel nu.. Tog en löprunda ner till jobbet och släpade sen cykeln till cykelverkstaden där den fick en ny slang och blev son ny igen =)



Så här ska det inte se ut.. Gick inge vidare att cykla utan luft i bakdäcket.. Men nu är det fixat =) Kostade dock inte 100-150 spänn, utan 200:- plus slangen.. Men vad ska man göra? Jag behöver ju cykeln.. Tänkte till och med drista mig till att cykla till Kista imorgon.. Vi får väl se hur det går... =)

Ska cykla till Kungsholmen ikväll också tänkte jag.. Cykla är bra för hälsan, och för plånboken så länge man kan dra ut på att köpa ett månadskort =) Sket i att cykla till Gärdet och lämna tillbaka nycklarna idag också.. Kom ju på att jag ska jobba där på måndag, så jag kan lämna tillbaka dom då..

Jaja, kanske måste ta och plocka undan lite här hemma nu.. Kan ju inte sitta på röven hela dagen liksom..!

Men åhh..

Tjip tjop sa det och jag blev av med massor av timmar imorgon.. Skit också.. Samtidigt som jag fick passet så hade nån annan också fått passet.. Skiiiit... Ska dit imorgon ändå, men för tre timmar.. Värdo.. Men men, tre timmar är mer än inget.. Det är fan stört vilket hets pengar skapar känner jag.. Utan pengar har man ju inget liksom.. Men men, jag är sjukt glad att jag har mina sparpengar, så det skulle krävas rätt mycket för att jag skulle stå där utan ett öre.. Det oroar mig inte, men ändååå..

Jag drömmer om ett heltidsjobb med månadslön.. Ge mig!

25e maj

Idag är det löning.. En välbehövlig löning måste jag säga.. Nu känns livet lite lättare ett tag igen, haha =) Sitter och degar nu, känner att jag inte direkt har nåt att stressa till.. Sjuuuuukt skönt! =) Ska ta och sätta på mig löpkläderna snart för att bege mig ner till min kära cykel och ta hand om den lite.. En ny slang slang ska den få =) Sen får jag cykla hem och så är allt i sin ordning.. Funderar dock på om jag skulle ta och springa till Friskis på Gärdet först och lämna tillbaka nycklarna.. Kommer glömma bort det annars.. Imorgon ska jag jobba på Friskis i Kista också.. Det är braaa.. Jag behöver som sagt alla jobbtimmar jag kan få.. Ska jobba 12.30-21.15 där.. Får se hur det går att stänga där.. På Gärdet gick det bra i alla fall.. =)

Men ska jag springa till Gärdet lär jag ta och lyfta på röven nu känner jag, annars kommer jag aldrig bli klar med mitt fix idag... =)

Punka..

Men åååhh! Tji fick man för att man cyklade till jobbet idag.. Inte nog med att det började regna på mig när jag cyklade till jobbet, när jag skulle cykla hem var bakdäcket helt platt.. Värdo! Tur att jag var så trött att jag inte ens orkade bli arg.. Var bara att låsa fast cykeln igen och trava till tunnelbanan.. Så nu står sdtackars cykeln ensam utanför jobbet och väntar på att jag ska ta hand om den.. Tänkte göra det imorgon faktiskt.. Jag behöver ju min cykel för tusan.. Fanns en cykelbutik i närheten som fixade punkteringar, så det var ju bra i alla fall.. Cykelringen skulle ha 400 spänn för att fixa en punka... Cykloteket skulle ha 100-150 spänn.. Svårt val =)

Håller på och tvättar klart dom sista tvättarna nu också som jag inte fick klara imorse, så snart är allt rent.. Bara den drygaste delen kvar; att få in all ren tvätt på rätt plats.. Måste rensa ur min garderod tror jag bestämt.. Nån dag... =)

Men nu ska jag inte göra många knop till ikväll känner jag..  Slö är mitt mellannamn..!

Då blire jobb

Ja hur mycket jag än vill jobba så är det ju lite halvjobbigt att bli väckt av jobbet, hahaa.. Meeen jag var halvvaken när Fia ringde i alla fall.. Har tvätt i maskinen, så jag måste dock vänta ut den.. Sen blir det till att försöka vinna över stormen på cykeln till jobbet.. Varför vblåser det så mycket för? Men men, cykel blir det... Känns sjukt ovärt att köpa nytt månadskort dagen innan löning liksom.. Nej vet du vad, det ska jag försöka dra ut på till någon dag efter löning... Bättre planering.. =)

Jaja, nu ska jag ner och slänga in tvätten i torktumlaren, och sen är det läge att slänga i sig lite frukost tror jag bestämt.. God morgon världen!

No more

Sista gången för den här terminen som jag varit i skolan i Huddinge nu.. Nu är det bara den jäkla tentan kvar, och den känns det sådääär inför måste jag säga.. Verkar vara fler som känner sig lite förvirrade inför tentan.. Det är ju första gången som den här kursen går, så vi är lite försökskaniner.. Det har väl varit sådär, har varit med om bätte föreläsningar och bättre organisering, men men.. Jag har lärt mig några grejer i alla fall =)

Känns ju toppen av jag liksom rundade av min hälsosamma semester i Paris, och det hälsosamma födelsedagskalaset igår med fettmätningar i skolan idag, hahaa.. Men det är bra, det fanns ju i alla fall nåt att mäta liksom.. Fett fanns det gott om =) Nej då, så farligt var det inte,  är rätt roligt faktiskt..



Så här fint blev det i mitt kök btw efter att jag fått min nya blandare installerad =) Såååå himla mycket bättre än vad det var innan, jag är mycket nöjd =)

Tänkte att jag var värd lite glass när jag kom hem också.. Jag menar, efter fettmätningarna var det ju bara att fylla på liksom.. Här skäms man inte... =)



Mums! Observera att det inte är ett spår choklad i glassen, haha... (Kan dock ha att göra med att jag inte köpt den själv... kanske)

Skola

Jäklans vad det blåser idag.. Solen skiner, men det är typ storm.. Har gått sådär med det jag skulle göra idag måste jag säga.. Ryanair är ju typ sämst i världen, dom kan man ju inte få tag på.. Dom har ett telefonnummer man kan ringa, och det verkar bara vara om man vill boka flyg direkt på telefon.. Det kostar dock 4kr i minuten.. Bra pris! Sen har dom ett faxnummer eller en postadress i England om man vill ha tag i dom för andra frågor... Smart! Fax? Snigelpost? Är det typ 1995 eller vad hände där? Fick tag i husläkaren i alla fall, det var väl det enda som gick bra.. Fick inte tag i karln på försäkringsbolaget.. Ringde fyrtioelva gånger plus att jag lämnade mobilsvar... Får väl jaga honom imorgon igen då.. Hoppas på att dom ringer från Ica imorgon också, för imorgon kan jag jobba.. Om jag hoppas tillräckligt mycket kanske det sker... =P

Jaja, nu ska jag iväg till skolan i alla fall.. Vi har labb ikväll.. Ska typ göra hudvecksmätningar och grejer.. Känns ju som bra tajming efter en semester i Madrid och födelsedagskaslas i helgen.. Finns ju i alla fall nåt att mäta på, haha.. =) Nej, nu måste jag skynda mig!

Måndag

Började dagen med en promenad med Limpan.. Var riktigt skönt ute faktiskt, trots att det såg sjukt grått och trist ut.. Vaknade typ halv sex av att det ösregnade, men det hade slutat tills det var dags för oss att gå ut.. =) Dom ringde från Ica imorse och ville att jag skulle jobba.. Skulle verkligen behöva timmarna, men idag är typ enda dagen på hela veckan som jag inte kan.. Ska till skolan i Huddinge för allra sista gången ikväll =)

Ska ta och snygga till mitt CV nu också så jag kan få iväg min ansökan till det första riktiga jobbet, haha =) Har försökt få tag i nån på försäkringsbolaget som vet nån om min besiktning också, och efter att ha pratat med två olika personer kom dom fram till att den jag nog borde prata med var på lunch, så jag får helt enkelt vänta till han är tillbaka och hoppas på det bästa.. Sen har jag försökt få tag i husläkaren också, och dom skulle ringa upp efter lunch.. Har med andra ord inte avslutat nåt av allt jag skulle göra idag, men jag har i alla fall påbörjat det mesta.. =)

2års kalas =)

Är hemma efter en jättemysig familjedag i Järlåsa idag.. Huggan har blivit hela 2 år! Jag åkte dit imorse och har hängt med min kära familj hela dagen.. Dom andra kalasgästerna kom vid två-tiden och det blev tårta och fika och grejer.. Satt ute i solen och bra njöt.. Så himlans skönt ute!





Det här var garanterat den bästa presenten Huggan fick idag.. Han fick den av syrran och Peppe och den var med överallt.. Han släpade och bar på den där traktorn hela dagen, hahaa.. =) Emil-skjortan han har på sig fick han av mig.. Och s fick han en verktygslåda, och hammaren var en höjdare.. Den kunde man laga traktorn med när den gick sönder.. =)



Här är Huggan och kusin Valle.. Coola grabbarna =)

Nu blir det till att avsluta kvällen i soffan framför tv:n.. Imorgon måste jag förbereda en grej till skolan immkorgon kväll, och så skulle jag behöva ringa försäkringsbolaget och husläkaren.. Tråkiga men viktiga samtal.. Just ja, blev av med min parfym på resan hem från Madrid också.. Såg att min resväska hade öppnats när jag fick den på Skavsta, men tänkte inte mer på det.. Tills jag insåg att parfymen var borta.. Orka sno en parfym ur en resväska!! Ska ta och kolla om man kan anmäla det nånstans också.. Dom kanske vill veta om dom har en kleptoman eller nåt som anställd...


End of lördag

Så var det här dagen slut då.. Tog en promenad imorse runt vid sjöarna när jag ändå skulle till Solna C.. Shoppade födelsedagspresent till Huggan.. =)



Jag hoppas det ska falla herrn i smaken.. Man vet ju aldrig.. =)

Tog cykeln till jobbet sen.. Det är så himlans skönt att cykla.. =) Var alldeles lagmo varmt också.. Kom typ hem tidigare ikväll när jag cyklade än vad jag brukar göra när jag tar tunnelbanan.. Det är bra skit..

Jaja, ska väl ta och pallra mig i säng snart, med tanke på att det blir rätt tidig uppstigning imorgon.. Huggan fyller ju 2 år imorgon, så jag ska åka till Järlåsa.. Hoppas det blir fint väder också.. =)

Solig lördag

Gog morgon! Har inte riktigt kommit tillbaka till min normala dygnsrytm än känner jag.. Var sjukt trött när klockan ringde 8.30 imorse.. Men men, snoozade lite men sen var det bara att pallra sig upp.. Precis käkat frulle nu och ska ta och bege mig mot Solna C inom kort.. Lika bra att få det gjort.. Skulle behöva fila lite på mitt cv idag innan jobbet också.. Hittade nämligen ett jobb igår som jag vill söka.. =)

Jaaa men om jag skulle ta och komma igång då..!


Wörk

Ja det var inte många timmar jag hade på mig att landa hemma innan det var dags för jobb.. Gjort mitt första riktiga pass på Friskis nu efter upplärningen, och det gick nog bra =) Får väl se om den som öppnar imorgon ringer i panik och undrar vad jag hade för mig ikväll, men jag tror inte det.. =P Var på Gärdet idag, rätt lugnt där, men samtidigt rätt skönt måste jag säga.. Blir jobb imorgon också, men då på Ica.. Innan dess ska jag bege mig till Solna C för att leta födelsedagspresent till Huggan som blir hela 2 år på söndag.. Galet =)

Jaja, bjuder på några fler Madrid-bilder i brist på annat att dela med mig av =P



Det här var allt man såg när man kollade ut genom fönstrena hos Marina.. Det var som i en liten bunker.. Var nog därför jag kunde sova så länge på morgonen också, för det blev aldrig ljust inne, haha =)



Skulle man se vad det var för väder fick man helt enkelt luta sig ut genom fönstret och kolla upp mellan husen, döär man såg himlen litegrann.. Prima =)



Ser sjukt stabil ut, inte sant? Roddarnas mästare, jajjemän!



Det här är uppe i stadshuset.. Man ser lite av Madrid där bakom.. =)

Ska nu ägna resten av kvällen åt Talang tror jag bestämt.. Det är en lagom aktivitet för mig ikväll..

Hemma!

Hade kunnat stanna ett par dagar till i Madrid jag.. Har haft det så himla braaa! Har inget att klaga på måste jag säga.. =) Inte ens regnet igår kväll, det var mest mysigt... =P Har massor med bilder, men jag orkar inte gå och hämta kameran... Eller jo för tusan, jag måste nog ta och lyfta på röven...

Så ja, nu kommer några bilder.. Lär få dela upp dom på flera inlägg.. Lägger väl upp en del på fejjan sen också.. =)



Det här är nya stadshuset i Madrid.. Vi var upp och rekade utsikten där också.. Man såg ut över hela stan, superfint =)



Det här är en port som jag såklart inte kommer ihåg vad den heter.. Den var i alla fall på väg till Parque del Retiro eller vad nu parken hette =P





Den här björnen hade en guldhäl, och om man tog på den så skulle man få tur.. Jag var ju tvungen att testa =)



Paella! Mums.. Så jäklans gott! Mer paella åt folket =)



Och sangria! Det blev en del sangria under dagarna måste jag säga, men det är ju så jäklans gott.. =)

Har massa mer bilder, men nu ska jag kolla på Big Brother, så dom kommer sen... =)

One night in Madrid

Så sjukt rolig kväll!! Vi kom till tjur-toaletten sen spårade det.. Festligt värre! Fransoser hit och amerikanare dit liksom, men hela kvällen kan sammanfattas i : Do you want free drinks? No, we already got fish!! Okej, sjukt kul när man var med! Spanjor vill ha oss till sin klubb när vi redan är på väg till en klubb med gratis drinkar, och Marina kläcker ur sig denna mening.. Lovely!! God natt från Madrid!

Dag 2

God morgon gott folk! Hade en riktigt trevlig dag i Madrid igår.. Jag och Marina strosade runt och rekade läget inför idag typ.. Kollade in den stora fina parken och porten och lite grejer, som jag ska ta reda på vad dom heter sen, för just nu kommer jag inte ihåg ett skit, haha :) Vi käkade glass och shoppade lite också, trevliga grejer :) Marinas kompis Madde skulle komma igår kväll sen, så vi skulle bege oss hemåt en sväng inann Marina skulle åka och möta upp henne.. Dock hade Marina glömt sina nycklar på morgonen, så vi kom inte in, haha.. Så vi fick helt enkelt strosa ett tag till.. Köpte lite frukt och gick runt och njöt av solen tills René kom hem från skolan och vi kom in :) Jag stannade hemma och slappade när Marina åkte till flygplatsen, var så sjukt trött.. Men sen blev det middagsmys när dom kom hem.. Vi gick ut och käkade paella på ett jättemysigt ställe.. sjukt god paella också ska sägas! Och en pitcher sangria till det.. Det satt som en smäck mina vänner! :) Gick till ett ännu mysigare ställe efter det, som typ var som en saluhall eller hur man ska beskriva det.. Fullpackat med människor och en salig blandning av olika viner och ostar och skaldjur och allt möjligt.. Vi slog till på varsin macaroon till efterrätt vi, sjukt gott det med :) Blev hemgång och lite deg när vi kom hem, innan vi stupade i säng.. Marina är i skolan en kortis nu, jag och Madde ska möta upp henne vid halv tolv typ, så ska vi ut och paddla i den där lilla sjön i parken.. Och sen ska vi upp i nya stadshuset där man kan komma upp i nåt torn med fin utsikt över stan.. Efter det får vi se vad som händer.. Blir kanske flamencoshow och vin ikväll, och ett par danssteg kanske, haha.. Men först en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs.. Typ :)

God morgon Madrid

Resan gick bra igår, förutom att planet var försenat typ 30-45 min, men jag lyckas ju alltid råka ut för sånt så jag är inte förvånad.. Planet var inte fullt, så jag hade hela min rad för mig själv, vilket var sjukt skönt :) Marina mötte upp mig på flygplatsen sen och så åkte vi hem till dom för en nattmacka innan det var god natt.. Har sovit son ett barn inatt och vaknade nyss.. När hände det senast liksom, att jag sov till närmare 10? Men den här staden vaknar ju sent, så det gör inget :) Idag ska vi ut och promenera på stan.. Spana in allt jag borde se och strosa runt en del :) Sen har Marina planerat för en båttur i nån park nånstans, och en flamencoshow under veckan, så det ska bli skoj :) Men nu är det frukost som gäller så vi kommer iväg nångång :)

På Skavsta

Ja jag kör lite flygplatshäng för tillfället jag.. Rätt uttråkad måste jag säga.. Står och hänger mot en vägg precis vid toaletterna, och det är ju lagom fräscht.. Men vad gör man inte när man åkte hemifrån med e iPod utan batteri, och det här var enda stället jag hittade eluttag på, haha.. Stressade som en tok innan jag åkte hemifrån kan jag säga.. Helt i onödan! Glömde solglasögonen hemma också mitt i all stress.. Får köpa nya helt enkelt, för sol ska vi ha :) Ska inte bli lika varmt som det varit dock, men jag tror jag ska klara mg med dom 22-26 utlovade graderna, och den strålande solen.. Yes!! Sjukt tråkigt att resa själv btw.. Äta själv, snacka skit med sig själv, läsa skvaller själv, gå på toa själv, haha.. Allt är mycket tråkigare.. Men men, nu är inte flygresan så lång iaf. är ännu värre att åka själv till USA kan jag lova.. Kom iaf sjukt tidigt till flygplatsen med tanke på att min hets hemma ledde till att jag hann med en tidigare flygbuss.. Kom fram innan incheckningen hade öppnat.. Yey! Alltså allvarligt, det här måste typ vara den minsta käköans flygplats världen någonsin skådat.. Sjukt liten.. Och mitt ute i ingenstans.. Känns typ som det kommer vara ett litet propellerplan som ska ta mig till Madrid, men det hoppas jag inte :) Dock är den inte riktigt i klass med flygplatsen på Kauai på Hawaii.. Där kan vi snacka liten flygplats, haha.. Men det gick bra det med.. Jaja, nu ska jag nog ta och fokusera lite på gaten så jag kommer på planet i tid också.. Vore tråkigt att missa planet bara för att jag stod och bloggade i ett hörn vid toaletterna :)

Födelsedagskalas

Familjen var ju här igår.. Var supermysigt.. =) Lite lättare att ha dom hemma på lunch nu när jag har mer plats.. Gick ju i Västerås också, men då var det väldans väldans trångt.. =)

Fick sällskap länge igår kväll också.. Brollan var kvar till halv ett typ, och sis, Huggan och Peppe blev kvar över natten... Slänger upp lite bilder nu, för jag har egentligen inte tid att skriva nåt.. Måste göra mig klar, för jag ska gå till tunnelbanan om 40 min och jag är inte riiiiktigt klar än kan man säga... =)







Några blev lite trötta efter lunchen... =P



Grabbarna i huset närmare bestämt.. Dom slocknade allihopa... =)



Tårtan blev utsökt måste jag säga.. Vilket mästerverk.. =)

Fick fina paket också av min kära familj, men dom får jag visa när jag kommit hem från Mardid, för nu måste jag göra mig klar... =)

Hej då regniga Sverige, och hej (förhoppningsvis) sooooliga Madrid! =)

Lördag..

En lördag i familjens tecken.. =) La familia börjar droppa in runt 11 är planen, då kommer mami, sis, Peppe och Huggan.. Sen kommer papioch farmor, och brollan senare.. =) Har kokat quinoa till salladen nu på morgonen, och har precis avslutat frullen nu.. Nu borde jag ta och fixa glasyren på tårtan så den hinner stelna ordentligt.. Det svåra blir dock förvaringen efter det, har nämligen ingen stor form eller burk eller nåt att ha tårtan i.. Nu står den ju på en tallrik med formen över sig, och det blir nog lite kladdigt när glasyren är på... Ett i-landsproblem som nog ska gå att lösa.. =) Sen måste jag till affären och köpa jordgubbar också.. Och så måste jag dammsuga och plocka undan den rena tvätten från i onsdags.. Har inte orkat det än.... =P Skulle ju vilja hinna med en löpsväng också, får se om jag hinner det i samband med jordgubbsköpet... =)

Chansen att jag ska hinna det ökar ju onekligen om jag nu lyfter på röven och sätter igång.. Kom igen!

Färdig för idag

Är rätt trött måste jag säga, men dagen har varit helt okej.. Fixade och trixade under dagen, och sen blev det tjänstgöring ikväll.. Var sjukt trött på slutet, men jag överlevde.. =) Har precis förberett tårtan för imorgon också,så den får stå och gotta till sig till imorgon =) Sen blir det till att lägga på chokladglasyr och jordgubbar på den imorgon.. Tiptop =) Skulle behöva en löprunda imorgon innan familjen kommer också, vi får väl se om jag hinner med det.. Blev ju ingen träning idag med tanke på att det blev jobb istället.. Men det var faktiskt bra, jobb är mucho good..

Kom på idag att jag inte har växlat en enda krona till resan heller.. Kanske kan vara bra att ha lite kontanter.. Men men, Forex på centralen hade öppet på söndag, så jag får fixa det innan jag åker.. Var sak har sin tid.. =P

Jaja, nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen tror jag bestämt.. God natt!

Fix

Harvarit effektiv nu på förmiddagen måste jag säga.. Dom ringde från Ica, så jag ska jobba där ikväll.. Det är good, för jag behöver alla extrapass jag kan få den här månaden.. Bakade sockerkakan imorse, och den blev superb! TIll utseendet altså, jag har inte smakat den.. Jag lovar.. =) Sen var jag till Maxi och handlade lite grejer.. När jag kom hem blev det kak-bak, matlådefix och vaniljkräms-tillverkning.. Multitasking delux =)



Det här är utsökta kakor mina vänner.. Ni ska bara veta.. =)

Nu ska jag dock ta och hoppa in i duschen så jag hinner sitta och dega lite innan jag ska iväg till jobbet.. Det är braaaa skit.. Tjingeling!

Ledig

Eftersom tentan blev klar igår så är jag ju ledig idag.. Kom upp ett pass på Friskis imorse dock, och jag försökte haffa det, men sjääääälvklart hann nån annan före.. Skit.. Skulle verkligen behöva jobba, men men.. Jag får stanna hemma och baka idag istället.. =)

Haft en slapp morgon än så länge, och det känns som att dagen kommer fortsätta i samma anda.. =) Ska försöka ge mig ut på en löprunda idag tänkte jag.. Var ett tag sen nu, har inte hunnit springa nåt på hela veckan.. Not good..





Det här fick jag också av Limpan när jag fyllde år.. =) En finfin handduk som passar prima i mitt badrum, och en lyxig hudkräm som man kan skämma bort sig med.. =)

Neeeej, nu ska jag nog ta och ta tag i mitt bakande.. Blir en sockerkaka först som jagska ha till tårtbotten, och sen ska jag nog baka american cookies också.. Sjukt goda kakor.. =P

Sommarlov?

Var förbi jobbet och hämtade mitt sommarschema idag.. Var längesen som sommarlov betydde ledigt.. =)



Varje helg hela juli, det är grejer det =) Men det är ju inte så många veckor, så jag ska nog inte ha några problem att överleva.. Jobbar typ bara kvällar också, så jag hinner faktiskt njuta av solen på dagarna om det skulle till och bli fint väder i sommar =P



Så här ambitiöst såg det ut imorse när jag satt med tentan också.. Kände mig duktig som använda mig av gamla psykologiböcker också, utöver kurslitteraturen.. Det gör ju att det hela ser välarbetat ut.... Typ... =)

Fått betyget på c-uppsatsen också, och det var ju ingen rolig syn direkt.. Vi fick ett sketet G.. Känns sjukt tråkigt, med tanke på att vi inte fick gå upp med den när vi ville utan var tvungna att dra ut på terminen i hundra år och fick lägga ner en jäkla massa extra arbete på uppsatsen som ändå i slutändan inte gav nåt.. Känns ju otroligt meningsfullt! Men men, det är som det är.. Nu får vi väl dränka sorgerna i sangria istället för att fira med det.. Den är ju avklarad i alla fall, är väl ingen annan än vi som kommer bry oss om huruvida vi fick G eller VG på uppsatsen, men ändåååååååå!


Done!

Det är så himlans skönt när man satt sista punkten på hemtentan! Referenserna är fixade och allt är i sin ordning.. Yeeees! Nu ska jag bara skicka in den också.. Tänkte ta en cykeltur nu ner på stan och hämta sommarschemat på jobbet.. Hoppas på att jag kan få skriva ut tentan där, så jag kan skicka iväg den på en gång.. Blir nog en sväng till gymmet sen också innan jag beger mig hemåt för att baka sockerkaka till lördagens tårta =)

Är sol nu, men det skulle ju bli regn idag, så det känns lite sådääär att ta cykeln.. Men men, tar ju inte så lång tid att cykla, så jag får väl överleva en eventuell hemfärd i spöregn.. =P

Sovmorgon

Himlans skönt att sova ut imorse måste jag säga.. Vaknade vid halv nio och var pigg, priiima =) Sitter i soffan nu och har långfrukost.. Orkar inte sätta igång med tentan riktigt än...  =P Men snart så, snart ska den där jäkla tentan bekämpas med buller och bång! Vore ju trevligt med en liten promenad eller nåt idag känner jag, trots att det är molnigt.. Men jag känner att jag skulle må bra av lite frisk luft..

Ska nog ta och börja avsluta frukosten här snart dock.. Måste komma på vilken psykologisk färdighet jag ska skriva om idag dock.. Igår skrev jag om koncentrationsförmåga och visualisering.. En kvar.. Hmm.. Men det löööööser sig, jag känner det på mig =)

Belöning =)

Fick en trevlig överraskning när jag kom till Friskis idag.. =) Hade värdmöte innan jag började idag, och då fick jag ett litet presentkort =)



Fick det för att jag ställde upp och värdade i måndags när den stängningsvärden hade blivit magsjuk.. Ibland lönar det sig att ställa upp för andra =)

Hade på mig en av födelsedagspresenterna jag fick av Limpan idag också... =)



En fir berlock som kan förgylla armbandet jag övertagit från min kära mor... Ett mini-eiffeltorn, så jag bekanta mig med det innan vi ser det på riktigt i augusti =)

Nu är jag vansinnigt trött, men var sjukt hungrig när jag kom hem så jag var tvungen att stoppa nåt i magen innan jag kryper i säng.. Nu är dock det gjort och sängen hägrar.. Tror bestämt jag ska belöna mig med en sovmorgon imorgon också.. Känns som jag skulle kunna behöva det om jag ska orka fokusera på hemtentan imorgon också.. Men går det lika bra som idag så är den klar imorgon.. Yey! =) God natt gott folk!

Tenta

Skriver och skriver och skriver.. Herreguuuud! Nej men det har gått helt okej idag måste jag säga.. Känner mig sjukt ambitiös med tanke på att jag letar artiklar på PsychInfo för att komplettera kurslitteraturen med.. Haha, förhoppningsvis får jag cred för det =P Hade hoppats att det skulle vara molnigt idag för att det inte skulle kännas så sjukt meningslöst att sitta inne hela dagen, men det har det ju inte direkt varit.. Solen har stekt som en galning idag.. Jag har dock suttit inne med persiennerna nerdragna, och det har gått över förväntan med motivationen måste jag säga.. Var nog bra att jag inte hade tid att vara ute i solen idag också, med tanke på min kulör på övre ryggen från gårdagen =P

Herregud, jag har ju suttit på den här jäklans stolen från 10 imorse tills nu, med ett undantag på30 min för lunch.. Ambitiöst.. =) Känns sådär att jag inte varit utanför dörren över huvud taget idag, meeeen så har jag faktiskt gjort 2/3 av tentan idag också, så det väger upp en hel del.. Ska ju iväg och värda på Friskis ikväll, så jag får komma ut lite.. =) Borde ta en dusch och käka lite kvällsmat nu innan jag ska iväg.. Pausa hjärnan lite innan jag ska iväg.. Känner mig dock laddad för plugg imorgon också, för jag tror banne mig att jag kommer kunna bli klar i någorlunda tid imorgon.. Och då betyder det att jag kan gå på värdmötet i Rålis om det är fint väder, och att jag kan baka sockerkaka till lördagens tårta.. Bra skit!

Nej, nu har jag skrivit så det räcker för ett tag tror jag... Duschen here I come!

11e maj

Då var födelsedagen slut för i år då.. Eller ja, får som sagt fira med familjen på lördag också, och lite med Marina när jag åker till Madrid.. Men den riktiga födelsedagen är över.. Tråkigt men sant, men jag hade en så bra dag igår så det känns bra =)

Har börjat den här dagen med att umgås med tvättstugan.. Hade dock bara fyra maskiner tvätt, så jag är snart klar.. Det känns bra, för då ska jag sätta fullt fokus på hemtentan.. Längtar så sjukt mycket tills jag är klar med den, det kommer kännas så sjukt skönt!!



Så här fina saker fick jag av mina kära kära vänner i lördags.. Eller blommorna till höger fick jag faktiskt igår =) Fick fina saker av Limpan igår också, dom kommer det bilder på sen..

Laddar upp inför tentaskrivandet med Vakna med the Voice.. Det är festliga grejer det.. Ratar nyhetsmorgon idag, hahaa.. Jaja, nu kör vi!

Ännu en födelsedagspresent =)

Ja nu verkar bloggen funka igen, vilket ni lär ha märkt om ni läser det här men, hahaa! Blev så glad bara så jag var tvungen att påpeka det ordentligt =)

Födelsedag!

Grattis till mig idag! =) Jag har haft en helt underbar dag faktiskt.. Hade inga stora förhoppningar på den här dagen måste jag säga, med tanke på att jag hade tenta och föreläsning idag.. Trök! Men tentan kändes helt okej, och den betade jag av direkt imorse.. Sen packade jag picnic-grejer och begav mig till Hagaparken där jag mötte upp Limpan och Eva.. Sååå himla mysigt vi haft det där idag! Har varit sjukt varmt och helt underbart =)





Hade ju föreläsning ikväll.. Dubbla dessutom, men jag skulle bara hinna gå på en.. Dock gick klockan väldansfort är vi låg där i parken och glassade, så helt plötsligt var klockan tre och jag var tvungen att åka hem om jag skulle hinna till föreläsningen.. Jag hade absolut ingen som helst lust att åka till skolan, och så skulle Limpan, Micke och en kompis till honom åka till Rålis och grilla där på kvällen.. Det lockade bra mycket mer än att åka till skolan, så jag "råkade" inte hinna till skolan... Opps.! Men är det sommar och man fyller år, då får man =P Så det blev en heldag med picnic idag.. =) Grillning och mys i Rålis hela kvällen sen. Såååå mysigt! Eva, Göran och Lisa hängde också på, så vi blev ett gäng.. =)





Linn Hansén kom förbi en sväng också.. Var jättelängesen jag träffade henne, så det var trevligt =)



Fick en superfin födelsedagsblomma av henne =)

Har som vanligt fastnat framför Big Brother, men ska dyka i säng snart.. Är sjukt trött, men har som sagt haft en superb födelsedag idag =) Det är tur att jag har min andra familj nära (Limpans familj) när min familj inte bor runt hörnet.. Får träffa min familj på lördag, så jag ser fram emot det nu =)

Ett problem löst..

Kul att jag löste det här problemet nu då, hahaa.. Ingen kan ju se min bloogg nu i alla fall..Men det verkar dock som att det kommer lösa sig.. Dom (blogg.se) håller tydligen på att flytta bloggen på nåt vis, så det kunde vara lite knas under maj.. Men jag hoppas verkligen inte att det är knas hela maj, haha.. Jaja, förr eller senare kan ni väl se det här.. =) Nu kan jag i alla fall lägga upp låtar igen.. Yey! =)



Jag har känt mig så här idag kan jag säga.. Solen har strålat och det har varit sjukt varmt och fint ute, och jag har legat inne i soffan med persiennerna nerdragna, haha.. Usch vad hemskt.. Men det ska bli fint imorgon också, och då ska jag banne mig tentaplugga ute på en filt i gräset.. Så det så!

När jag hittade svasret på varför man inte kan se min blogg och på hur jag lägger upp videor så fick jag också reda på att det snart kommer komma en blogg.se-ap till iPhone... ÄNTLIGEN!!! Äntligen äntligen äntligen kommer jag kunna blogga från mobilen.. Yeees! =) Eller ja, dom har en förstaversion klar som ska testköras, men då är det förhoppningsvis inte långt kvar innan den kommer ut..

Slutar dagen med Big Brother, och sen ska det attacksovas.. Sjukt trött!

Vilken kväll!

Sååå jäkla rolig kväll igår! Jag är så himlans glad att så många kunde komma och att v i fick så fint väder och att allt var så skoj =) Brudarna är det bästa som finns! =)

Sanna och Sanna kom hit först.. Blev en sväng till Solna Centrum där jag investerade i en ny klänning.. Hämtade dricka och madrass hos Limpan sen innan vi åkte hem till mig och käkade middag och började göra oss klara.. Sen droppade bruttorna in en efter en och det blev fullt hus.. Var ett jäkla kackel på oss hela kvällen sen, hahaa.. Grannarna lär inte ha stört sig på musiken direkt, utan mer på 10 brudars kackel och skratt om något =)















Så här såg det ut i kylskåpet igår.. Hälsosamt var ordet! Tog man ut en grej fick man fyrtioelva andra saker på köpet.. =)



Det hela resulterade i att det såg ut så här imorse, hahaa.. Men det gick rätt fort att städa undan måste jag säga.. Klart värt det =)

Sitter i soffan och fetdegar nu.. Känner att jag verkligen borde gå ut och njuta av solen, men jag orkar verkligen inte! Fick ju till och med en picnic-filt igår, och ändå pallar jag inte gå ut.. Men efter ca 3 timmars sömn inatt så är orken sådäääär ska erkännas.. Men jäklans så skoj det var =) Tack brudarna för en superb kväll!

Solig morgon

Har varit en bra start på dagen.. Började med att dammtorka golven imorse, och sen blev det frukost.. Limps och Karin ringde sen, och  så blev det en morgonpromenad i solen med dom.. Kul att äntligen träffa Karin igen! Går så himla lång tid mellan gångerna.. Är jättefint väder ute idag.. Jag älskart! Precis vad jag hade beställt till i helgen =) Blir sjukt sugen på att åka motorcykel dock när det är så här fint väder.. Så jäklans avundsjuk på alla som är ute och åker och glor drömmande efter alla motorcyklar som åker förbi, hahaa..



En sån här har jag alltidsagt att jag ska ha =) Får väl se när den dagen kommer.. Måste skaffa mig motorcykelkörkort inom dom närmsta åren känner jag.. Men ska jag ha råd med det kanske jag måste sluta åka till Usa varje år.. Faan, dessa prioriteringar...

Nu ska jag ta och ägna mig åt den roliga sysselsättningen att städa toaletten, och sen ska jag ta tag i plockmaten.. Känns som jag har massor med tid nu, men känner jag mig själv rätt kommer jag sega alldeles för länge så det blir stressigt på slutet ändå.. Men jag tror det hör till =)

Städkrasch!

Nu har jag städat nästan allt.. Har dammat och dammsugit och plockat undan grejer.. Sparade det roligaste till imorgon: toaletten och att torka golven... Yey! Blev dock lite sorgligt när jag städade spegeln i badrummet... Min fina inflyttningspresent som jag fick av Limpan gick i krasch.. Min tvålpump åkte ner i handfatet och kraschade.. Skit också! Nu måste jag köpa en ny.. Blev rent i handfatet i alla fall, haha..

Jaja, nu ska jag glo på Talang och ladda inför imorgon.. Måste ut och springa imorgon bitti, städa det sista och sen fixa i ordning lite snittar typ till imorgon.. Sen kommer Sannaaaaaa =D

God kväll!

Hungrig

Har blivit lite konstiga mattider idag känner jag.. Man skulle kunna tro att Hugo var här typ... =) Käkade frukost vid åtta typ (vilket iofs hade varit sent för Huggan, men ändå), men sen åt jag lunch vid halv tolv typ för att jag skulle hinna få i mig nåt innan jag skulle till gymet.. Så nu är jag ju skithungrig! Orkar inte vänta in middagstid utan det får helt enkelt bli middag nu =)

HIT var för övrigt sjukt jobbigt.. Påminnde mycket om CrossFit:en, så det var skoj =) Hoppas jag kan lyckas gå på några fler pass.. Man får lite mersmak av såna träningsformer, trots att man helst vill lägga sig och dö när passet är över.. =P Solade en sväng efteråt, och sen försökte jag ta mig hem, hahaa.. Förbannade mig själv för att jag hade cyklat till gymet idag kan jag säga.. Hade noll energi kvar i benen när jag skulle hem, men det gick =)

Insåg att jag hade lyckats bryta av ena tumnageln också, så jag var förbi nagelsalongen i förhoppning om att Amara skulle ha tid med mig idag.. Och jajjemän, vilken tur man hade =) Hann lagom hem och slänga i mig lite keso och duscha och sen gick jag dit och fick den fixad..



Hon är hur trevlig som helst.. Fick till och med rabatt idag, vissa har det bra =P Så nu är alla naglar fina igen och redo för morgondagens festligheter =)

Borde plugga mer idag, men jag är så sjukt trött.. Blir middag nu, och sen ska jag städa, och sen blir det nog itne mycket mer gjort ikväll känner jag.. Men jag har varit lite duktig idag i alla fall, så jag behöver inte skämmas alltför mycket.. =)

Ändrade planer

Ja det kan man säga att det blev.. Angelica skulle ju ha kommit hit idag, men nåt hade kommit i vägen så hon kunde inte komma... Tråååkigt! Hade verkligen sett fram emot att träffa henne.. Men det är som det är, vi får väl ses nåt senare i sommar istället...

Så ja, nu har jag en helt ledig fredag att fylla.. Men det ska väl gå bra det med.. Har pluggat lite nu på morgonen.. Täntke bege mig ner i förrådet nu och leta  bland mina gamla psykologiböcker och se om det är nån jag kan använda mig av till sista hemtentan i idrottspsykologin.. Ser ju ut som man engagerat sig mer om man har flera källor =P Sen ska jag äntligen prova på HIT på Friskis på lunchen idag.. Jag hoppas att det är liknande CrossFit:en på Feelgood, för den saknar jag.. Vi får väl se =) Blir en cykeltur till gymet också för att få lite luft, har en känsla av att jag skulle fastna inne idag annars, och det känns ju sådääär.. Är ju faktiskt sol idag, så det är väl bara att passa på och utnyttja det =)

Var på bio igår också.. Såg Fast & Furious 5.. Alltså jag vet inte vad det är, men jag gillar verkligen dom filmerna! Haha, var typ helt glad efteråt =) Det mesta är väldigt overkligt och handlingen är rätt förutsägbar emellanåt, men det är ändå nåt som gör att jag gillar dom.. =)



Vet inte om det här är en anledning kanske.. =P



Helt okej.. =)

Nej men, om jag skulle bege mig ner i förrådet kanske och se om jag kan hitta nåt festligt där.. Åker nog lite tidigare till gymet också så jag hinner snacka lite skit med Limpan som jobbar idag.. Och så tänkte jag ta en sväng till solarieholmarna efter passet, om jag pallar.. =) Är TC:n på Sveavägen som har passet idag, och jag har en känsla av att han inte kommer vara snäll mot mig.. Men ska man träna så ska man..!


Vill ha!

Jag önskar mig ett par nya birkenstock i födelsedagspresent också! Älskar mina birkenstock som jag har, men dom är ju i flopflop-modell så dom kan man inte ha strumpor i...



Så jag önskar mig såna här.. Så väldigt inte snygga, men sjukt sköna... Jag veeet att det är tokfult med strumpor i tofflor, men man dör ju i gympaskor en hel dag på jobbet.. Tror att strumpor i tofflor i alla fall är fräschare än fotsvamp, mohahhaa=P Nej usch vad äckligt... =) Fast jag vill ha ett par svarta såna där... I storlek 37... =P

Jaja, nu måste jag laga mat!

Pluggpaus

Har gått igenom några fler quiss nu, och det känns som att det är rätt nödvändigt.. Man glömmer liksom saker man gick igenom för en sådär 3 månader sen.. Konstigt... =)

Kollade på förra veckans avsnitt av One Tree Hill när jag käkade lunch också... Passade på när jag i alla fall skulle gör nåt annat än att plugga ett tag.. =P



Brooke och Julian måste ju förstå att dom inte kan flytta till New York ju... Serien behöver dom.. =) Vi måste ju få veta hur det går med deras barnlöshet och grejer.. Nej det här går inte för sig! Får väl se vad som händer i veckans avsnitt, när jag nu har tid att kolla på det... Jag måste nog ta mig tid nångång inom en snar framtid.. =)

Jaja, nu ska jag i alla fall pallra mig ut i det oerhört tråkiga vädret för att springa lite.. Det är bra för hjärnan när man sitter och pluggar, så det så.. =)

Torsdag

Ja nu är det väl egentligen hög tid att sätta igång med plugget.. Men jag mååååste ju bara blogga lite först, för vem vet vad som händer annars? Det vill jag inte ta reda på... =P Gick upp i bra tid imorse och tog en slappfrukost framför tv:n.. Begav mig sen till Maxi för att göra handlingen inför helgen.. Tur att jag hade träningskläder på mig, för det var typ ett träningspass att få hem allting.. Och då kändes det ändå inte som att jag hade handlat såååå mycket.. Men men.. Nu är det gjort =) Käkat lite mellanmål nu och degat.. Alldeles för länge, måste ta tag i plugget nu och sätta mig och repetera en massa quissar för att friska upp minnet inför tentan.. Jag hoppas innerligt att den kommer gå bra!

Måste försöka få tag på Angelica också och se när hon kommer imorgon.. Kan vara bra att veta kanske.. =) Städa borde jag göra också, men beroende på när Angelica kommer imorgon så kanske jag gör det imorgon förmiddag.. Den som lever får se typ.. Jaja, plugg var det ja! Bara dyka in i den härliga pluggvärlden... Bye!

4e maj

Dagen började bra idag.. Var till gymmet imorse och körde axlar och bröst.. Kommer nog kunna generera en del träningsvärk har jag en känsla av, men det bjuder jag på.. Sen var det möte på Nyföretagarcentrum, och som vanligt efter ett sånt möte var inspirationen och motivationen på topp! Känns alltid så himla bra när vi varit och pratat med våran rådgivare där.. Vi insåg dock att vi måste jobba en hel del på våra egna sälvkänslor efteråt, när vi insåg att våran rådgivare tror mer på oss och på vår idé än vad vi tror på oss själva.. Så kan vi ju inte ha det liksom! Näe, skärpning på oss! =)

Gjorde lite ärenden inför lördag efter mötet innan jag åkte hem.. Sen blev det lunch när jag kom hem, och nu sitter jag och försöker plugga.. Motivationen är sådääär.. Är sjukt trött också, vilket inte direkt underlättar.. Insåg nyss att jag satt och spelade kungen istället för att plugga... Bra där!



Måste ta och engagera mig i plugget nu tror jag bestämt.. Har dock gjort klart exempeltentan som vi fick ut igår, så jag har inte varit dålig hela eftermiddagen.. =P Men nu ska jag gå igenom nån föreläsning innan jag ger upp för idag.. Avslutar dagen med stägning på Friskis sen, och det blir nog bra =)

Bra sista föreläsning

Jaa, sista föreläsningen av idrottspsykologin var riktigt intressant faktiskt... Hade en gästföreläsare, och denna gästföreläsare var ingen mindre än Thomas Fogdö..



Man får sig en rejäl tankeställare när man lyssnar på såna här berättelser.. Känns liksom genast som att jag inte har så stora problem längre.. En annan skulle ju bara lägga sig ner och önska att man hade dött i processen om man fick reda på att man aldrig mer skulle kunna gå och att ens karriär tog slut på en sekund.. Väldigt imponerande måster sägas!

Tentapluggandet har gått framåt idag måste jag säga.. Var till skolan och skrev ut en massa föreläsningspapper innan föreläsningen idag.. Satte in 70:- på SU-kortet och tänkte att det skulle räcka för att skriva ut de papper jag behövde, men icke! Det räckte till papperna från en kurs, jag hade hoppats på att kunna skriva ut till kursen på KI också, men det får bli senare..

Imorgon blir det en sväng till gymmet i ottan, och sen ska jag och Limps på möte oå Nyföretagarcentrum vid 10.. Sen bjuder dagen på ännu mer tentaplugg.. Yey! Sen jobb på Friskis på kvällskvisten.. På torsdag lär jag ta tag i lite handling och föreberedelser inför lördag också.. Mycket nu, men allt ordnar sig =) Nu blir det Big Brother (stör mig på mig själv för att jag fastnat i BB-träsket igen, men men) och sen är det god natt..!

Snö? What?

Är det inte maj eller? Vad är det jag ser? Jag vill börja gråta! Jag skiter i det här.. Tråkväder!! Blir det inte fint till helgen då ska jag personligen söka upp Kung Bore och göra processen kort med honom..!

Jag ska ju ut och springa ju för tusan, hur kul är det i det här vädret? Tur att jag inte ska ut på nån längre sväng idag i alla fall.. Är backintervaller på schemat idag.. Det jobbiga är att jag borde ta och ge mig ut typ nu, så jag hinner plugga en del sen.. Behöver åka tidigare till skolan ikväll för att skriva ut en massa papper till tentaplugget.. Är lite drygt att inte komma åt en skrivare på nåt enklare sätt, men meeen...

Aja, ska sluta klaga nu, hahaa.. Lika bra att bita ihop och köra på liksom =)


Mina barn!

Åhh min andra familj ringde precis.. =) Skypade precis med Wendy, Jack och Calla och fick ett plötsligt sug att beställa biljetter till Pittsburgh nu med detsamma! Känns så konstigt att ungarna är så stooora nu! Jag har ju i och för sig träffat dom varje sommar sen jag åkte därifrån, men ändååå.. Hänger inte med på hur fort åren går.. Låter som en gammal kärring, men det är ju sant, hahaa..



Calla var på bushumör.. =) Hon gillar figurer, hahaa.. Hon glömde typ bort att prata med mig för hon var fullt upptagen med att skriva små meddelanden istället =)

Åhh nu fick jag energi för att jobba massor i sommar så jag verkligen kan komma iväg till Pittan över Thanksgiving.. Det vore helt underbart! Hoppas jag har fått mycket pass på Ica bara.. Men allt ordnar sig! Nu, BB.. Sen äre sängen.. God natt!

Trött

Som vanligt så här dags... =) "Föreläsningen" idag var väl sådär givande.. Vi fick instuderingsfrågorsom vi skulle gå igenom i grupper.. Känns som att jag lika gärna hade kunnat sitta hemma och gå igenom dom istället för att åka hela vägen till Huddinge.. Men men.. Lite lärde jag mig väl allt.. =)

Snart fyller jag år =D 20+ fyller jag.. Inte ett år mer... =)



En sån här önskar jag mig i födelsedagspresent.. =) Är så himlans lätt att få till volym i håret om man har en sån här liten manick..



En sån här vill jag ha också.. Den skulle platsa alldeles utmärkt i mitt badrum.. Skulle behöva lite bättre förvaring där.. Rolig önskning, men ändååå, haha =)



En sån här har jag också önskat mig, hahaa.. Ännu en rolig present, men ack så användbar.. =) Och dom här är ju faktiskt rätt coola nånstans i sin fulhet.. Så det så =)

Men jaja, nog med det =) Nu vill jag mest att det ska bli lördag så jag får träffa en massa vänner och dricka lite vin och umgåååås! Ska bli så jäklans skoj.. Det roliga börjar redan på fredag när Angelica kommer hit.. Känner på mig att det här kommer bli en bra helg.. =)

Ska se om jag orkar kolla på Big Brother innan jag somnar ikväll.. Imorgon är det tentaplugg som står på schemat!

Bra kämpat

Jag och Limps har varit riktigt duktiga idag måste jag säga.. Vi har suttit på stadsbiblioteket hela förmiddagen och filat på affärsidén och affärsplanen.. Saker och ting börjar reda ut sig.. Vi har fortfarande en rätt lång väg att gå, men det går åt rätt håll i alla fall, och det känns bra =)

Usch imorgon måste jag verkligen ta tag i mitt tentapluggande.. Har inte många dagar på mig, men jag hoppas att jag lärt mig mycket under föreläsningarna under kursens gång, så jag inte behöver tokplugga nu inför tentan.. Ska ligga en testtenta uppe på nätet nu som jag sdsks engagera mig i imorgon.. Hej och hå.. Och ikväll ska jag tjata på min examinationsansvarige på kursen jag läser på KI för att försöka få nån klarhet i om jag måste läsa en kurs i sommar eller inte.. Jag hoppas veeeeerkligen att jag slipper det! Skulle vara så jäkla skönt att bara jobba i sommar och inte behöva bry sig om skolan.. Men vi får väl se...

Sitter nu och slappar lite.. Känner att jag skulle vilja ha sommasrschemat från Ica också så jag kan få nån ordning på min sommar.. Jag behöver verkligen jobba så jag överlever sommaren.. =) Är ju lite dyrare att bo som jag gör nu och leva i Stockholm än vad det var i Västerås, vilket jag iofs var medveten om innan jag flyttade.. Men det betyder ju att jag behöver jobba mer.. Jaja, allt ordnar sig..

Nu måste jag banne mig äta lunch, jag är tokhungrig!

Mot jobbet

Nu har jag städat och ätit lunch.. Känner mig redo för en dag på jobbet.. =) Hade i och för sig kunnat komma på en massa annat skoj jag hellre hade gjort, men jobb genererar pengar, och pengar är bra att ha... Så det blir nog bra att spendera den här dagen på jobbet... =) Är ju ändå inget vidare festligt väder ute, så då kan jag lika gärna hänga inne.. Känns dock sjukt ansträngande att lyfta på röven och gå till tunnelbanan, hahaa.

Festligt värre, men nu kämpar vi på.. =)

1a maj

Idag är det maj.. Det är helt galet! Jag hinner inte med... Jag säger fortfarande att jag flyttade hit nyss, och att jag fyller år i sommar typ... Jag flyttade hit för drygt ett halvår sen, och jag fyller år om 1 vecka och 2 dagar, hahaa.. När ska jag hinna ikapp tiden? Gör man någonsin det? =)

Igår tänkte jag att jag skulle åka till gymmet innan jobbet, men jag tror jag skiter i det.. Känner för en riktigt slapp förmiddag idag.. Måste plocka undan tvätten från igår, har tvätt i hela lägenheten.. Borde nog göra en snabbstädning också.. Dammsuga och damma lite.. Förstår inte varifrån allt jäklans damm kommer..!  Vill att sommarschemat på Ica ska komma ut också, så jag kan börja planera min sommar lite.. Måste tjata lite på mina examinatorer på mina kostkurser nu också så jag kan få nån klarhet i om jag måste läsa en kurs i sommar eller inte.. Jag hoppas jag slipper! Och jag kan ju typ inte ta på mig några pass på Friskis förrän jag vet hur schemat på Ica ser ut... Mycket nu, men men..

Ska nog sätta igång med städningen nu tror jag bestämt.. Yey!


RSS 2.0