Gossip Girl

Har haft en låååång måndag som började tråkigt, hade en helt okej mellanperiod och avslutas nu på ett prima sätt.. Är sjukt glad över att den här kursen är slut snart, den är så trååååkig... Sen fick jag umgås lite med Sixten, som blev lite sur för att jag tvingade honom att lämna sin älskade bil på dagis men som sen mjuknade och insåg att jag var rätt ball att hänga med ändå... Och nu avslutar jag dagen med ett avsnitt av Gossip Girl.. =D



Kollar på förra veckans avsnitt dock, har inte hunnit se det än.. Kommer ju ut ett nytt imorgon nångång, och sen på onsdag kommer det ut ett nytt avsnitt av One Tree Hill också... Love it! =)

Nej, nu måste jag fokusera... Tjing!

Måndag

Var ingen katastrof att gå upp imorse... Skööönt! Brukar alltid vara så trött på måndagar, men inte idag.. Det bådar förhoppningsvis gott för resten av dagen också.. =) Har dock ingen större lust att åka till skolan idag måste jag säga, men det är väl bara att bita ihop.. Sen är det jobb som gäller efter det.. Ska hämta Sixten på dagis och hänga med honom ett tag..

Och imorgon ska jag och Limpan till frisören... Yey! Äntligen! Jag har ju så jäkla svårt att få arslet ur, men nu har Linn bokat tid till oss så imorgon blir det klippning och färgning.. Efterlängtat!



Nu ska jag hänga lite framför nyhetsmorgon innan det är dags att bege mig mot skolan.. Bye!

Chokladbollar!

Det har jag varit sugen på hela kvällen... Men jag har inte orkat göra några.. Hemskt! Tog lite vindruvor och försökte tänka mig att det var chokladbollar jag åt... Det gick inge vidare.. Dom smakade inte ens lite lika chokladbollar.. Blä.. Har lite smått damp nu.. Är trött, fast ändå inte... Borde ha pluggat idag men det blev inget gjort.. Var ju ute och gick hela förmiddagen, sen var det handboll, sen målade jag lite grejer här hemma och sen var det dags för dusch och pannkakstillverkning.. Sen var det middag och sen var det tv-häng, haha.. Jaja, får plugga desto mer i veckan istället.. Pratade med min kära Sanna idag också.. Bestämde mig för att åka dit i helgen.. Hon har 25års fest på lördag, så då blir det kalas.. =)

Tror bestämt jag måste boka tid hos tandläkaren snart också..



Jag gillar inte tandläkaren! Mamma måste typ följa med mig dit för att jag ska våga gå dit... Usch.. Men mina visdomständer växer ju, och dom är i vägen.. Dom får inte plats helt enkelt, så jag skulle behöva bli av med en eller två... Inte helt okej, meeen tyvärr sant...



Men nu ska jag kolla klart på Time Out, och sen blir det nog till att glo på filmen på femman ett tag tills jag somnar.. Imorgon är det skola och jobb som gäller.. Yey!

Sol =)

Det är så himla skönt ute idag! Har varit ute på en ordentlig promenad med Limpan nu på förmiddagen.. Blev typ 3,5 timme ute i solen.. Är alldeles lagom temperatur och solen skiner och det är så himla mysigt! Blåser itne alls lika mycket som igår heller.. Underbart =)



Man blir så glad bara av att solen tittar fram.. Vi passade på att göra lite nytta under promenaden också.. Göra såna där tråkiga grejer som man måste göra fast man aldrig kommer iväg och gör eftersom det är så tråkigt.. =) Jag köpte lite grejer till badrummet, skittråkiga men nödvändiga saker, och Limpan köpte lite färg och penslar och så.. Köpte födelsedagspresent till syrran också.. Väldans skönt att ha det gjort.. Hittade en grej vi kan köpa till brorsan också.. Han är typ omöjlig att köpa presenter till.. Han önskar sig aldrig nåt.. Och om han råkar göra det nångång så är det presenter för en sådär 5000:- +... Så han får liksom vara nöjd med det han får, haha..

Avslutade promenaden i Solna Centrum där jag äntligen fick tag i min parfym och fick handla lite mat som jag glömde sist.. Braaaa grejer =)



Har precis lagt ut lite grejer på blocket nu också så jag hoppas det kommer in en slant eller två snart också.. =) Ska bege mig ner i källaren nu och hämta lite väggfärg och måla på det lilla som behöver målas i vardagsrummet.. Det är ännu en sån lite grej som går fort att göra men som man liksom aldrig tar sig för och faktiskt gör... Så nu jäklar ska det bli gjort! =)

Håll tummarna för att Sverige i alla fall får med sig ett brons från det här VMet nu... Heja heja!

Vilken dag

Känns rätt bra att sitta hemma i soffan efter den här dagen måste jag säga, men det har ändå varit en helt okej dag.. =) Vaknade lite väl tidigt imorse dock, fast det är ändå skönt att vakna av sig själv innan klockan.. Då var det bara att käka lite frulle och sen bege sig mot Lindhagen där jag mötte upp Malin och Limpan för ett skivstångspass sådär på lördagsmorgonen =)



Var typ helt död efteråt, och träningsvärken imorgon vill jag inte ens tänka på.. =) Men det var en bra start på dagen i alla fall.. Sen var det bara hem för att duscha.. Otroligt skönt att duscha i min egen dusch igen! Man är lite bortskämd och märker ibnte hur mycket man saknar nåt förrän man inte har det.. =) Sen var det bara äta lunch och bege sig mot jobbet.. Gick dock rätt bra på jobbet idag.. Var kul folk som jobbade, så det gick ingen större nöd på mig.. Fick schemat också som kommer börja gälla från i mars.. Då kommer jag jobba 13-20 lördag och söndag varannan helg.. Helt okej =)

Jaja, nu ska jag glo på Fångarna på fortet, och så ska jag försöka hålla mig vaken och kolla på filmen som går på fyrn sen efter det.. Får se hur det går... =) Bye!

Pain..!

Jag har träningsvärk! I magen, särskilt dom sneda magmusklerna.. I biceps.. I bakre låren... Jag gillar träningsvärk, och det hade inte känts så jobbigt om det inte vore för att jag ska gå på skivstång om en timme...! Skivstång! Mööh, jag kommer inte kunna gå imorgon.. Men det bjuder jag på, jag är ledig imorgon =) Och idag får jag väl bara jobba med tanken och viljestyrkan så ska jag nog ta mig igenom passet.. =P

Precis käkat frulle nu och ska snart bege mig till tunnelbanan... Kan duscha hemma idag efter gymmet! Vilket lyx, det var inte igår direkt.. =)

Jaja, jag kanske borde sätta fart här, vore ju onödigt att komma försent kan man tycka.. =) Bye!

Mental träning?

Kanske skulle behöva lite av det nu.. Eller egentligen skulle jag ju behövt lite av det igår, men det är ju lite sent att komma på det nu... Känner dock att det är dags att bara svälja det här nu och glömma det.. Kan liksom inte göra nåt åt det hela nu.. Meeeen, som med allt så vet man ju inte vad man har förrän man inte har det.. Eller j, i det här fallet visste jag itne hur mycket jag verkligen ville det här förrän jag insåg att det var kört.. Vaknade vid tre inatt och var arg på mig själv och började älta allt igen.. Till vilken nytta? Till nyttan att förlora typ 1,5 timmes sömn mitt i natten? Till nyttan av att vakna med huvudvärk? Neej, nu räcker det! Positiva tankar JB.. Det fixar jag =)

Ska väl ta och käka lite frulle snart också, och sen borde jag ta tag i dagens plugg.. Dagens plugg består av att läsa nån del ur en bok och hitta nåt som jag tycker är speciellt intressant, och sen maila en diskusionsfråga till föreläsaren.. Yey! Men när det är gjort kan jag ju lägga det bkom mig för tillfället.. Sen måste jag träna nåt idag.. vill gå på skivstång eller HIT, men båda är fullbokade så v i får se om jag orkar ta mig dit så pass tidigt så man kan få en obokbar plats.. Hmm.. Men som sagt, kanske är läge att börja med frukost först.. Är hungrig men inte sugen på nåt.. Hmm.. Det ordnar sig =)

Skitkorv..

Jag är arg... På mig själv.... För att jag är sämst.... SÄMST! Åhhh jag var så dålig idag! Var jag tvungen att avsluta den här braiga dagen med att vara dålig? Bläää... Är lättare att ta en motgång när man vet att det man åtog sig var för mycket eller för svårt, men jag vet ju att jag kan! Jag kan jag kan jag kan! Men men, får väl försöka vända den här negativa energin till nåt positivt.. Får väl träna massor nu så jag blir superfit så jag ser ut som att jag kan.. Jag är ingen mespropp egentligen, så varför måste jag bete mig som en sån när det väl gäller?

Shit happens.. BAra bryta ihop och komma igen..!

Duktiga jag

Ja jag har varit rätt effektiv idag än så länge känner jag.. Känns bra.. =) Jag var och handlade imorse, och skickade iväg paketet till min älsklingsungar i Pittsburgh.. Handlade dock lite väl mycket, så jag fick gå sakta hem så jag inte skulle börja svettas, hahaa.. Det är ett jäkla bestyr att inet ha dusch hemma alltså... Sen har jag varit duktig och pluggt sen dess.. Har satt igång med Kost, näring och hälsa-kursen idag.. Den som jag läser på distans.. Det är så himlans kul att göra nåt som är intressant.. Sån skillnad på att plugga då mot när man måste läta sig nåt som inte intresserar en.. Så jag har lyssnat på två föreläsningar online idag, och gjort den första inlämningsuppgiften.. Duktiga jag! Nu ska jag nog ta en macka tror jag bestämt, och sen ska jag nog göra lite tråkigt plugg.. Måste läsa klart den där jäklans boken till utvecklingspsykologin..

Har beställt sista boken till Kost och Motion som medicin nu, den sista kursen som börjar nästa vecka.. Så nu har jag förhoppningsvis alla böcker jag behöver i min ägo snart.. Väntar på idrottspsykologi-boken från lycknis fortfarande dock, men jag skickade ett mail till dom idag för att kolla om det är på gång, annars får jag beställa den från nåt annat ställe.. Jaja, energi (i form av en äggmacka) och sen mer plugg.. Yey!

Paket

Jag har träningsvärk i rumpan idag.. Och i benen... Skööönt... =) Hade varit lite tråkigt annars måste jag säga.. Det ska kännas att man har tränat =)

Precis käkat frulle nu, och ska snart bege mig mot Ica Maxi och handla mat.. Måste handla massor, så jag ser inte riktigt fram emot promenaden hem sen... Seeeegt.. Men det är ju egentligen inte så långt, så man ska väl inte klaga..

Tänkte skicka iväg ett paket till min älskade barn i Pittan idag också.. Dom måste ju få lite livstecken från Sverige emellanåt.. =)



Jag fick ju en skiva med Ola i julklapp av päronen när jag var i Usa, och ungarna älskade den.. Vi lyssnade alltid på den i bilen och dom lärde sig typ all låtar, hahaa.. Calla älskade Nathalie.. =) Så nu ska dom få den nya skivan också, så dom kan få lära sig lite nya låtar..

Meeen, nu är det dags för mig att sätta igång med den här dagen så jag kan få lite plugg gjort sen också.. Tjing!

Bra avslut..

Har varit en helt okej dag idag trots min negativa inställning imorse.. =) Skolan gick rätt smärtfritt förbi.. Var inte bara jag som ville iväg tidigare så det kändes ju bra.. Kom hem och hittade min extranyckel på dörrmattan.. Yey! Det betyder att hantverkaren är klar och att jag inte längre behöver dela min lägenhet med nån jag inte vill dela den med.. Dock betyder det inte att jag har en dusch än.. Det måste torka och grejer så jag kan inte använda duschen förrän på lördag.. Men ändåååå, det är snart lördag =) Satte igång och städa då också, för det har varit tokskitigt i badrummet och i hallen dom här dagarna.. Varit rörigt i resten av lägenheten också eftersom grejerna som hör hemma i badrummet varit tvungna att stå på andra ställen ett tag.. Är extremt glad att det bra tog tre dagar, var redan trött på det liksom... Sen gick jag till gymmet.. Eftersom jag fick för mig att städa först så blev det en snabbis på gymmet bara.. Men jag fick ju en promenad dit, och sen hann jag köra ben och biceps, så det kändes bra ändå.. Och inte nog med det, jag fick duscha också! Yey! Tänk vad man uppskattar saker mer när man inte har dom själv =P

Sen blev det impuls-bio med Limpan... Älskart =)



Den kan rekommenderas.. Var riktigt bra faktiskt.. =) Sen blev den ju inte sämre av Mr Gyllenhaals nuna heller.. Skulle nästan kunna drista mig till att säga motsatsen... =P

Kollar på Dum Dummare nu, vilket inte är en lika bra film måste jag erkänna.. Men den har sina stunder den med.. =) Ska nog dock sova lite snart, för trots att jag är ledig imorgon så har jag mycket att göra.. Tänkte börja dagen med en promenad till Solna C för att handla mat, och sen ska det pluggas.. Massor helst! Och sen är det uttagning nr 2 på Friskis imorgon... Blä, jag måste försöka att inte tänka på det under dagen, för jag är nervöööööös...

Jaja, åter till filmen... Tack Limps för en mysig bio-kväll =)



- I'll give it one more chance -

Onsdag

Haha, imorse fattade jag ingenting när klockan ringde... Tog ett bra tag innan jag fattade vad det var för dag och vad jag skulle göra idag... Smart.. Fattar inte varför jag är så jäkla trött på mornarna nu för tiden... Det är ju inte så att jag är uppe halva natten liksom... Hmm.. Meeen, när jag fått tillbaka ett fungerande badrum och en dusch så ska jag försöka komma in i den himla bra vanan jag hade i Usa - Springa på morgonen! Det är så himla skönt! Det är jobbigt när man väl ska upp, men det är så himla skönt sen! Man blir pigg och känner sig fräsch hela dagen.. Och hinner man inte träna på eftermiddagen/kvällen sen så gör det inte så mycket, för då har man redan rört på sig juue.. Jag måste komma igång nu..!

Nu vill jag nästan åka till skolan också... Hantverkaren är här, och jag känner mig inte riktigt bekväm här hemma med en främmande karl i lägenheten.. Var bättre igår när han var här mitt på dagen när jag i alla fall inte var hemma... =) Har grupparbete i skolan idag.. Min grupp gillar att diskutera, jag gillar att göra det jag ska och inte så mycket mer.. I alla fall inte i den här kursen, eftersom den inte riktigt intresserar mig.. Jag tror en del gruppmedlemmar kommer sitta hela dagen, jag kommer mest åka dit, ta reda på vad jag ska göra, och sen hitta på en bortförklaring för att få åka hem... Så det så... =P Har ju faktiskt bokat in pass på Friskis, så jag måste ju åtminstone hinna till det.. Har med mig lite lunch ändå för att det ska se bra ut typ... =)

Beställde faktiskt en OnePiece igår också... Så det sååå! =) Jag hoppas jag inte behöver vänta i hundra år på den, jag vill ha den nu!



Jag kommer bli så snitsig i den =) Blir sugen på att åka till fjällen nu också.. Måste hitta en helg när jag kan åka och hälsa på ElinPelin... Ja det måste jag! Men nu ska jag försöka stå ut en stund till här hemma med Mr Hantverkare innan det är dags för skola... Om ändå Mr Hantverkade kunde vara en pudding, som jag inte var irriterad på från början, istället för en gammal karl som jag helst inte byter fler ord än nödvändigt med... Tänk om! Yupp..

Tråk..

Åhhh, varför kunde vi inte fått igång det där bra spelet liiiite tidigare? Då hade vi ju kunnat ta danskarna... Skit ocksååå... Men men, vi är ju i semi-final ändå, så det är väl dumt att grina för kvällens förlust.. Dock lär det krävas nån slags hjälp från ovan för att vinna mot Frankrike på fredag, men det är bra hålla tummarna och hoppas att dom kör järnet =) Hade en kort föreläsning idag, så jag hann hem för att se det mesta av handbollen... Fick jäklans bråttom hem när vi slutade.. =) Tur att radiosporten finns så jg kunde hålla mig uppdaterad hela vägen hem.. Bra skit!

Har precis bokat in mig på ett cirkelfys-pass imorgon.. Är lite osäker på om det var en bra idé eller inte, men jag får fundera under dagen imorgon... Är ju uttagning nr 2 för gyminstruktör på torsdag, och jag vet inte om vi kommer vara tvungna att göra fysisk tester eller nåt då.. Och ska vi det vore det oerhört dumt att köra cirkelfys imorgon med tanke på att min träningsvärk kommer vara vansinnig på torsdag i så fall... Meen, med vilja går det väl att övervinna träningsvärken om så är nödvändigt =)

Nu ska jag i alla fall bege mig mot sängen, för jag är sjukt trött.. Inte alls sugen på skola imorgon, men jag tänker inte vara där så länge imorgon... Så det så.. =)

Fram och tillbaka..

Jaa du, den här dagen bjuder inte på speciellt många lugna stunder.. Har varit full rulle hela dagen med lilla Sixten... Var lugnt när han sov, men då var jag tvungen att plugga, så det blev inte så lugnt och skönt ändå.. Men men.. Sen var det bara att åka raka vägen hem.. Skulle slänga i mig nåt att äta, men var så himla osugen på all mat, och hann inte göra nåt avancerat, så det blev varma mackor bara.. Tjohoo.. Kommer nog bli hungrig på föreläsningen ikväll, men så kan det gå.. Får väl ta med mig frukt så jag överlever.. =)

Jag vill egentligen bara vara hemma och kolla på handboll idag.. Så det så!

  vs   

Fast det är ju på fredag som det är riktigt spännande! Då är det ju semifinal... Usch, jg är typ redan nervös.. =)

Nej, nu måste jag göra mig klar för skolan... Tjing!

God morgon

Var sådär lagom pigg när klockan ringde imorse, men det var bara att pallra sig upp.. Borde inte vara så trött egentligen, för jag kom i säng tidigt igår.. Men men... Lön idag också kom jag precis på, yey! =)

HAr precis käkat frulle och är snart redo för dagens åtaganden.. Ska först jobba lite.. Jobbar till 15, och sen är det typ bara hem och vända som gäller.. Eller ja, hem och käka och hämta skolgrejer typ, och sen är det föreläsning ikväll.. Är ju sämst att det är handbollsmatch ikväll också, jag kommer ju missa den... :( Har en känsla av att det kommer bli en rätt spännande match också.. Jag vill se! Meeeen, jag måste till skolan.. Är ju idrottspsykologi ikväll igen dock, så förhoppningsvis kommer det vara lika kul som förra veckan =)

Nej nu ska jag fixa det sista och sen är det dags att bege sig mot Sixten... Tjing

Bara skit på tv..

Kan dom inte bara pigga upp måndagarna med lite festligare tv-program? Måndagar är väl tråkiga som dom är liksom, man behöver väl inte göra det ännu värre? Är baaaara skit på tv ikväll, och jag orkar inte plugga mer.. Har läst alldeles för många sidor (fast ändå inte tillräckligt många) i den sjukt tråkiga boken.. Eller ja, kanske inte sjukt tråkiga men tråkiga i alla fall.. Den har sina poänger, men den är ju liksom från 1979, så språket är v äl inte det festligaste..

Jag skulle vilja att det damp ner en triss-lott i mitt brevinkast nu, med en supervinst på.. Det skulle liksom sitta så himla fint känner jag... Dineros är mer än välkommet i min plånka nu... Tur för mig att det är löning imorgon =)



Men får jag en bra lön från Ica här i stan nu imorgon så ska jag belöna mig med en OnePiece och en ny parfym.. Sen är det shoppingstopp igen.. Måste börja komma igen i bufferten och så innan jag kn shoppa loss.. Måste köpa nån till kursbok till den sista kursen också, men jag tror inte den/dom var så dyra...

Nej nu ska jag väl fortsätta ägna mig åt det otroligt tråkiga tv-utbudet... Kul att det kommer ut ett nytt Gossip Girl-avsnitt imorgon, när jag har all tid i världen att kolla på ett ikväll och inte imorgon.. Dålig tajming!

Måndagsseg..

Är inte van med heldagar i skolan.. Är helt slut efteråt, hahaa.. Och då har vi inte ens långa heldagar utan bara 10-15... =P Men men.. Mamma kom hit imorse för att vara med när hantverkarna kom.. Jag är så mesig när det väl gäller, så det var bra att hon var här och pepprade dom med frågor och grejer så vi kan få ornding på grejerna här hemma.. Dom trodde dom skulle vara klara den här veckan, så jag hoppas verkligen att det är så! Orkar inte ha främlingar springa runt här hemma längre än nödvändigt, och jag orkar verkligen inte med att inte ha nån dusch längre än nödvändigt.. Kan använda toan under hela tiden i alla fall, vilket alltid är nåt.. Man måste se det positiva i allt... Typ... =)

Sen åkte jag till skolan och har hängt där hela dagen.. Föreläsningen efter lunch idag var riktigt tråkig... Det gav liksom ingenting.. Den här kursen är alldeles för mycket inriktad på barnkultur än på utvecklingspsykologi, så det är skönt att den är över snart, så jag kan fokusera på dom roliga kurserna.. =P

Har fixat med min SL-bot idag också.. Fixade ett intyg, och sen så faxade dom in det tillsammans med boten till Securitas, så imorgon får jag ringa och få det bekräftat att dom fått in det och att boten är makulerad.. Hej och hå.. Hur jag nu ska komma ihåg det men..

Ska ta och läsa lite (o)festlig kurslitteratur nu.. Jag vill läsa böckerna till idrottspsykologin egentligen, eller till min Kost, näring och hälsa-kurs.. Men icke! Nu ska det läsas om barnkultur... TRÅK! Bye

Viktig vinst!

Så jäkla skönt vinst av Sverige idag! Yeees! Vinner Danmark mot Argentina nu så är vi direkt i semifinal om jag har fattat det hela rätt, och det vore ju prima.. Damnark ledde med 4 bollar eller vad det var i halvtid, så det är bara hålla tummarna!



Den här grabben storspelade idag! Sjukt bra målvaktsspel får man väl säga.. =)

Nu borde jag dock ta och försöka sova lite.. Imorgon kommer ju hantverkarna hit och sätter igång med mitt badrum, så sen kommer jag inte ha nåt badrum på jag vet inte hur länge.. Suger vansinnigt, men så länge det blir bra så.. Mamma kommer hit imorgon bitti för att kolla läget med hantverkarna och så också.. Jag känner mig inte så jäklans kaxig, vilket jag skulle behöva göra.. Men det ordnar sig.. Sen ska ju jag iväg till skolan också, så det är bra om mamma är här ifall hantverkarna kommer sent.. Jaja, det ska nog ordna sig.. Sova borde jag i alla fall, blir en lång dag imorgon... Bye!

Mitt i handbollen

Verkar ju bli en spännande match idag också.. Tur att jag inte biter på naglarna, för i så fall skulle jag inte ha några naglar kvar efter den här matchen... Hoppas bara dom håller hela matchen ut! Dom leder ju nu i alla fall.. Vinner dom så är dom vidare till semi... Kom igen!!

Jag har hittat en ny OnePiece jag vill ha btw... Festlig värre, och rätt ful.. Meeen, det är dom ju.. =P

                     

Den är grönrutig.. Asfestlig jue... =) Finns som TwoPiece också, men jag tvivlar på att det kan vara så himlans bekvämt.. Då går dragkedjan hela vägen runt, men det kan ju inte vara så himlans bekvämt i rumpen och ryggen.. Så jag satsar nog på en OnePiece.. =P

Var och träffade Sixten idag igen.. Han är ju supergullig.. =) Ska ha hand om hono tisdag och fredag idag, så vi får väl hoppas att det går bra.. Men det brukar det göra, så jag är inte så orolig..

Nu börjar handbollen igen... Nu måste jag fokusera!

Myshelg!

Har haft en jättebra helg.. Fredagen vr ju som sagt hur bra som helst, och sen kom sis, Huggan och Peppe hit igår.. Peppe fixade lite med min vägg och jag umgicks med sis och Huggan.. Är sån jäklans fart på den ungen, och munnen går i ett.. Massor med liv i den där lilla kroppen =)



Blev middag och handbollsmys här hemma sen.. Eller handbollsmys var väl inte riktigt rätt, det var ju en riktigt spännande match igår! Var allt lite nervös emellanåt, men dom skärpte till sig på slutet vilket  var tur.. Dom vann till sist... Yey! Match ikväll igen.. Hoppas dom sköter sig.. =P

Har fixat och donat lite idag med.. Sis och Peppe sov här inatt så vi hade en lugn mysmorgon imorse.. Uppe med tuppen strax före sju.. Då var Huggan pigg.. =) Sen blev det en sväng till Bauhaus för att köpa lite grejer så vi kunde fixa det sista sen..



Ska slipa det vi spacklade ikväll, och sen ska jag måla över det när jag har tid nångång.. Förhoppningsvis i veckan.. Min vecka är dock lite fullspäckad, men men.. Det ska väl ordna sig.. =)

Nu ska jag snart åka och hälsa på Sixten en sväng.. Imorgon är det väl dags för första jobbpasset, så det kändes som en bra idé att träffa honom en sväng till innan jag ska hämta honom på dagis imorgon.. Efter det blir det raka vägen hem för att kolla på handboll! Måste tvätta lite också.. Tråk men nödvändigt.. Sen måste jag tömma badrummet ikväll också, eller imorgon bitti.. Men det måste tömmas innan hantverkarna kommer hit imorgon bitti i alla fall... Mööh...

Superb fredag

Hade så himlans mysigt igår! Jättegod mat och trevligt sällskap, kunde inte varit bättre =)



Superb kalvfilé med vitvinssås och nåt typ parmesanpotatismos-grejs.. Så himla gott! Hade börjat innan med förrätt också.. Bruchetta och vitlöksstekta champinjoner... Mumma =D



Fina fina Sara.. =) Hade ju turen att få presentkortet på en resturang som hon har jobbat på, så vi fick lite special treatment också.. Det gillas.. =P



Jag och min fantastiska hållning... Bra jobbat fröken Blomquist!



Vi orkade inte med efterrätt, var proppmätta efter dom två första rätterna.. Men då bjöds vi på en efterrättsdrink istället.. Supergod och lyxig.. =)

Satt kvar på Limone tills alla andra hade gått hem typ, och då var det väl kanske dags för oss också att gå.. Vi bestämde oss för att gå förbi Pluto och säga hej när vi ändå var på stan.. Tänkte att det var ju fredag innan löning, och klockan var typ bara elva, så vi tänkte att det skulle vara lugnt... Men icke! Var ju värsta kön när vi kom dit... Men vi klämde oss in och hälsade på.. Gick upp tll kontoret och snackade skit med cheferna, och det hela slutade sen med att dom bjöd oss på drinkar och vi blev kvar lite längre än tänkt på Pluttan... Men det var trevligt =) Vi var ändå hemma före ett, så vi var rätt duktiga ändå.. =)

Sitter hemma nu och lyckades precis pricka in reprisen av Let's Dance på tv.. Amazing! Missade ju det igår, så nu ska jag roa mig med att kolla på reprisen innan sis, Peppe och Huggan kommer hit senare idag.. Mys!


Prima fredag!

Ja det har allt varit en bra dag idag :) Pluggat en del, handlat mat och överlevt en tågresa till Västerås (som var det enda hittills sugiga med idag).. Gick förbi Ica på väg hem till Sara för att kolla lönespecen.. Förväntade mig typ tusen spänn lr nåt, men det blev en positiv överraskning.. Får ju ut ersättning för mina sista semesterdagar nu på sista lönen så jag fick ut massa mer än jag trodde.. Väldigt välkommet! Får ut bra Lön nu när man räknar lönen från alla tre jobb.. Yey :) Har bokat in hantverkaren för att fixa badrummet.. Dom kommer på måndag och sätter igång.. Kommer bli drygt som fan under tiden dom håller på, men förhoppningsvis gör han jobbet rätt den här gången så det går igenom en besiktning så att jag kan lägga allt badrumsskit bakom mig.. Har lite annat att tänka på för tillfället så.. Gik vidare från första uttagningen på Friskis också.. Känns som sagt som en bra fredag idag :) Lite mat på det här och den kommer kännas ännu bättre :)

Mot Vässan

Har faktiskt läst en hel del idag.. Eller ja, en sådär 50-60 sidor i alla fall.. Men det är rätt mycket eftersom boken bara är typ drygt 200 sidor.. Den får åka med som lektyr på tåget också.. Lika bra att utnyttja alla tillfällen man får.. Ska typ nu bege mig mot tåget för att åka till Västerås.. Ska ha fredagsmys med Sara =)



Det här ska vi göra av med ikväll.. Inte varje dag man går ut och äter på restaurang, men ikväll blir det lite helglyx.. Jaja, jag kanske ska ta och ge mig av så jag kommer iväg.. Vore ju onekligen tråkigt att missa tåget.. Så det så.. Tjing!

Fredagsplugg..

Ja det är vad jag borde ägna mig åt idag.. Har massor att läsa... Blä! Egentligen vill jag bara göra nåt annat.. Skulle vilja gå och träna, gå och handla mat och sen glo på film typ.. Men icke! Handla borde jag dock göra nånstans mitt i pluggandet, men det andra får dock vänta.. Läsa läsa läsa! Skulle behöva läsa ut en bok till på onsdag, vilket inte kommer att ske... Men jag kan ju försöka hinna så långt som möjligt i alla fall..

Måste kolla tågen också.. Ska ju till Vässan ikväll för att gå ut och äta med Sara.. Myyys! Så jag får väl tänka på det när jag sitter här och pluggar.. Det är inte så synd om mig egentligen, för jag kommer få fredagsmys sen... =) Sen kommer sis med familj hit imorgon och umgås.. Ännu mer mys.. Det gillas.. =)

Men nu är det kanske dags att dyka ner i det förhoppningsvis lättlästa boken Den kultiverade människan.. Otroligt spännande titel, eller hur? Jaja... Bye!

Busy day

Eller ja, inte riktigt kanske... Gårdagskvällen blev ju inte riktigt som planerad direkt... Jag och Karin tänkte gå ut och ta ett glas vin och bara snacka skit.. Så långt gick det i och för sig bra.. Vi var på Och himlen därtill på Söder.. Sååååå himla fint ställe! Det är en skybar och man ser ut över hela Stockholm... Supermysigt ställe! Men när dom stängde var vi verkligen inte sugna på att gå hem, så vi tog en taxi in till stan... Och efter mycket om och men och en del promenerande hamnade vi till slut på White Room.. Var typ inte en kotte där när vi kom, men efter tre började det droppa in folk och vips så var det massor med folk där =) Vi var väl hemma närmare halv fem imorse... Så gick det med att gå ut och ta ett glas vin.. Men men, det var skoj.. =)

Blev en riktigt slapp förmiddag idag.. Vi har typ legat i soffan och kollat på film.. Kollade på Dinner for Schmucks.. Sjukt rolig film! Och helt störd... Har sista kvarten kvar att kolla på, för vi hann inte med det innan Karin skulle till tåget.. Det kan jag roa mig med imorgon.. =)



När jag lämnat Karin vid tunnelbanan  var det bara att slänga mig i duschen och sen käka mat, för sen skulle jag och Limps iväg till Friskis för första uttagningen till gyminstruktör... Om han som intervjuade mig får bestämma har jag gått vidare till nästa uttagning, men det är tyvärr inte helt och hållet hans beslut, så det är bara att hålla tummarna nu!

Efter det åkte vi hem till Limpan för ännu en myskväll med handboll =) Var en spännande match idag.. Sjukt skönt att dom vann till slut i alla fall! Det tackar vi för.. Nu är det handboll lördag och söndag, och tisdag, men matchen på tisdag missar jag tyvärr... Man kan inte få allt.. =)

Kom hem för ett tag sen och ska väl bege mig mot sängen.. Var tvungen att ta bort sista julpyntet när jag kom hem också.. Hade glömt bort det, för den stod i sovrummet, men nu när jag kom att tänka på det var jag tvungen att plocka undan det på en gång.. Var ju läääängesen det var jul nu..



Kan ju inte ha en massa julkulor kvar framme när det är slutet av januari.. Nån måtta får det vara.. =)

Jaja, nu ska jag nog ta och kolla lite mer på Scrubs, och sen blir det sängen.. Imorgon är det plugg hela dagen, och sen blir det en sväng till Västerås för att utnyttja julklappen från Ica och bjuda Sara på middag på Limone.. Ska bli mys att umgås =)

God natt


Semla!

Jag ska snart få avnjuta årets första semla! Lite tidigt, jag veeeet... Men det bjuder jag på =) Måste bara vänta på att Karin kommer ut ur duschen först.. Jobbigt att äta upp min först och sen bara sitta och titta på när hon snaskar i sig sen... =)



Gott va? =)

Sen blir det middag på det.. Gillar att leva lite wild and crazy, haha


Onsdag..

Var dödstrött imorse när klockan ringde, me ndet var bara att hoppa ur sängen och göra sig redo för ännu en dag i skolan.. Gick väl rätt bra idag måste jag säga.. Intressant och så... =) Lite mycket olika moment att hålla reda på i den här kursen bara känns det som.. Det är en 7,5 poängskurs, som innehåller två grupparbeten och två mindre hemtentor... Men men, det ska väl ordna sig... =)

Mötte upp Karin efter skolan också, så nu har jag finbesök.. =) Innan blev jag dock lite småirriterad på tunnelbanan.. Var biljettkontroll, och jag har fortfarande inte fått mitt csn-kort, vilket är helt stört.. Betalade in kåravgiften i början på december, bara för att jag skulle få kortet, men har fortfarande inte fått det.. Åker på studentbiljett ändå, för jag är ju student.. Hade ju dock inget som bevisade det på mig, så jag fick böter.. Bajskorv.. Dock behöver jag inte betala böterna, för tydligen kan kåren skicka ut ett tillfälligt bevis i väntan på kortet, så jag måste bara ringa kåren imorgon och be dom skicka ett sånt, och sen kan jag ta med bötern och det intyget så makulerar dom den... Men ändå, drygt som fan! Men jag är glad att jag inte ljög i alla fall, med tanke på att böterna var på 1200 spänn! Svindyrt jue! Hade inte varit lika lugn mot dom där vakterna om det inte var för att jag visste att jag inte behövde betala i slutändan ändå, hahaa.. Men men...

Nu blire dock semle-fika med Karin.. Mumma! Och sen blir det middag.. Saker och ting ska göras i rätt ordning =P

Idrottspsykologi

Var väldans svårt att komma iväg till skolan idag.. Hade mycket hellre stannat hemma i soffan och kollat på handboll.. Meeen, föreläsningen var sjukt bra! Var typ helt glad efteråt.. Tror det kommer bli en riktigt rolig kurs måste jag säga.. Bara hoppas alla föreläsare är lika bra som han vi hade idag, Johan Plate.. Skulle inte tacka nej till hans jobb.. Han kallar sig idrottspsykologisk rådgivare eller vad det var och åker runt med elitidrottare och coachar dom mentalt.. Vilken grej =)



Jäkligt rolig människa det där... =)

Missade ju som sagt handbollen, men vi förlorade juuuuue... Skit också! Jag som hoppades att vi skulle sätta 30 bollar och vinna.. Men icke.. Skiiiiit... Nu LÄR dom vinna på torsdag.. Bara ladda om grabbar! Och har ni svårigheter så snacka med den där Johan Plate, han har vettiga grejer att komma med... =)

Nej nu ska jag kolla på Grannfejden en stund, och sen är det sängen som gäller.. Skola imorgon igen.. Och efter det får jag finbesök av självaste Karin Tiberg.. Fina fisken.. Bye!

Fika =)

Blev en halvtimme på cykeln i alla fall tidigre idag.. Alltid nåt.. =) Vilket var bra, för sen mötte jag upp Emelie på stan och vi gick och fikade.. Kunde inte motstå deras morotskaka... Mumma... Jag är en sån himla gottegris! Måste försöka göra nåt åt det på nåt vis... Hmm..



Suttit hemm och bara slappat nu typ.. Pratat med Petra i telefon ett tag och inte gjort så mycket annat... Är så där lagom sugen på att åka till skolan nu kan jag säga... Föreläsning 18-20,45... Sämst tid i hela världen... Vet inte vart jag ska heller.. Men på nåt jäkla vis ska jag väl hitta dit i alla fall.. Måste åka i god tid bara så jag har tid på mig att hitta rätt... =)

Jaja, nu ska jag göra mig redo.. Dags att gå snart, och jag pallar inte springa till tunnelbanan idag... =)

Planering..

Nu börjar jag äntligen få ordning på saker och ting.. Fått tag på schemat till sista kursen idag också, och jag borde hinna göra alla kursen jag tänkt den här terminen... Vilket vore bra, för då behöver jag bara läsa 15 poäng nästa termin, vilket skulle sitta fina fisken.. =) Har dock både tenta och föreläsning på min födelsedag i år, men det är väl smällar man får ta....

Har inte gjort mycket annat nu på morgonen.. Slappat framför tv:n och letat info på alla olika skolsajter.. Funderar på att hoppa upp på cykeln en sväng nu.. Tänkte ju gå till gymmet idag, men så smsade Emelie och ville ta en fika, så jag kör på det istället... =) Men en sväng på cykeln kan ju vara bra för själen i alla fall... Kanske ska passa på att läsa lite inför föreläsningen imorgon också.. Kan ju vara bra att vara lite förberedd i alla fall.. Men om jag ska hinna är det dags nu... Hejdå soffan, hej cykeln!

Trött..

Sverige vann ikväll! Yeeey! Var dock ingen säker vinst direkt.. Var allt lite spännande emellanåt.. Kändes inte säkert förrän vi ledde med 6 bollar och 4 minuter av matchen vad kvar... Men det är roligare att se såna matcher än att se paradsegrar... =)

Var till skolan idag... Kursen verkar riktigt rolig, men större delen av klassen verkar bestå av kultur/estetare, vilka kanske inte är mina bästa kompisar (förutfattade meningar, jag vet... men det bjuder jag på). Träffade dock på en tjej som också pluggar beteendevetenskap i Västerås, fast terminen under mig.. Vad är oddsen? Men det var ju trevligt =)

Efter skolan blev det en sväng till Friskis med Limpan.. Blev lite armar och axlar först, och sen gick jag på yoga och Limpan på spinning.. Spinning är verkligen inte min grej.. Yogan var väl inte den roligaste heller, jag saknar Pittsburgh-yogan massor! Men det var rätt skönt ändå... Sen åkte vi hem till mig och käkade och kollade på handboll.. Mys =)

Fastnade framför datorn nu efter att hon gick hem dock.. Betalat lite räkningar och kollar lite roliga grejer på nätet.. Ska nog dock bege mig mot sängen nu tror jag allt.. Jag är trött! Imorgon blir det nog lite plugg under dagen, lite träning förhoppningsvis och sen börjar ännu en ny kurs imorgon.. Idrottspsykologi.. Det ska bli skoj.. Men nu, lite Scrubs och sen sängen...!


Skitkorv...

Sämst!! Insåg precis att min handbolls-comeback typ fick ett plötsligt slut... Kommer inte hinna träna nåt... Det är träning tisdagar och torsdagar... Tisdagkvällar har jag föreläsning... Varje tisdagkväll... :( Och torsdagar jobbar jag... Varje torsdagkväll... :( Det enda lilla hoppet som finns det är att jag kan byta mina jobbtorsdagar till onsdagar istället.. Då skulle allt bli mycket bättre! Måste kolla upp det... Handboll är ju så kul!

Jag hoppas!

Nu ska jag käka äggmacka och invänta Solsidan.. Solsidan och Time Out ikväll.. vilken tv-kväll =)


Slapp

Har varit en rätt skön dag idag faktiskt.. Fixade ju en massa imorse, och sen åkte jag till gymmet.. Blev tunnelbana både dit och hem för det har regnat hela dagen här.. Regnar fortfarande.. =( Var livsfarligt att gå den lilla biten jag gick ute dock.. Var sjukt halt ute idag.. Snön var ju typ is, och så var det regnvatten uppepå.. Total livsfara att försöka ta sig fram.. Men jag överlevde otroligt nog.. =) Blev biceps, rygg och bröst på gymmet idag.. Känner att jag borde köra lite gym nu innan uttagningen till gyminstruktör.. Man måste ju göra vad man kan för att vara en attraktiv sökande liksom.. =)

När jag kom hem var det bara hoppa in i duschen för att sen bege mig en trappa upp.. Har ju klagat på att grannarna ovanför låter så mycket.. Låter ju typ som att dom flyttar varje kväll.. Men dom ska flytta, så det var visning där idag.. Var ju tvungen att gå upp och kolla.. =) Det är en likadan lägenhet som min, men min är mycket finare.. =) Dock förstår jag fortfarande inte riktigt varför det låter så mycket där uppifrån ändå.. Alla möbler var kvar så det är ju inte så att dom har flyttat ut en massa grejer.. Vet inte om dom typ har målat eller nåt och flyttat möblerna för det och sen flyttat tillbaka dom... Hmm.. Men det låter nu också, så jag vette tusan vad dom håller på med alltså...

Efter det har jag inte gjort så mycket.. Hängt i soffan och slappat mest typ.. =P Blir väl samma sysselsättning resten av kvällen också skulle jag tro.. =P Sítter och kollar lite inredning och grejer på nätet samtidigt som jag slöglor på tv.. Det är livet det... =)

Hängande ljushållare



Har hittat dom här två.. =) Vill ha nåt att hänga i hördet bredvid fönstret, bakom soffan i vardagsrummet.. Det sista hjärtat finns i olika storlekar.. Skulle vara snyggt att ha typ tre stycken i olika storlekar hängandes i olika höjd, men jag vet inte riktigt var jag kan få tag i dom... Ingen aning om vad dom kostar heller... Men men.. =P

Nej nu ska jag ta och ringa moster min och se om hon vill assistera mig med att redigera några fotografier som jag vill trycka upp som canvastavlor sen.. =)

Bye!

Regnig morgon..

Vaknade före klockan imorse också.. Skönt.. =) Var dock fortfarande trött då, men det var inte värt att försöka somna om.. Det regnar ute idag, skittråkigt... Jag tänkte ju gå till gymmet idag, men med det här vädret ändrade jag mig rätt snabbt.. Blir tunnelbana ändå... =) Har varit effektiv nu på morgonen... Började med att vika och lägga undan all ren tvätt från igår och sen fortsatte jag med att packa om lite lådor och skit jag hade i lägenheten, och det mesta åkte ner i förrådet.. Skööönt att bli av med lite grejer uppifrån lägenheten.. Hatar när det är grejer överallt..

När jag höll på och packade om lågorna hittade jag min sänglampa!! Hahaaa, jag saaaaa ju att den skulle komma fram bara för att jag köpt en ny... Skit också! Min gamla är mycket snyggare, men igår så skruvade jag fast det nya med plugg och grejer för att det skulle sitta ordentligt, så nu kommer det bli fult om jag sätter upp den gamla igen... Skit! Måste överväga det där, för jag gillar det gamla bättre, och den har längre sladd också så då behöver jag inte ha den fula skarvsladden som jag har nu... Tål att funderas på... =P

Nu har jag precis ätit frukost också.. Ska ta och dammsuga och torka golven nu, för det är typ betongdamm över hela golvet.. Sådär lagom trevligt..

Hittade btw en tv-bänk igår som jag är lite sugen på... =)

SVEA 177 Praktisk bänk med mycket förvaring

Visst är den snygg? Jag var ju inne på en från Ikea, men egentligen är jag emot att fylla min lägenhet med grejer från Ikea av nån anledning.. Studentlägenheten i västerås var ju enbart Ikea, därför har jag fått lite nog av det nu, hahaa.. Inget ont sagt om Ikea, jag gillar deras grejer.. Men det är kul att ha nåt som itne finns i varje Svenssons hem... Så det så.. =) Den är dock lite stor, vet inte om det passar... Måste mäta och fundera lite.. Får ju plats mycket grejer i den iaf =)

Jaja, nu ska jag ta tag i sista städningen, sen ska jag kolla igenom uppsatsen en gång till och skicka in den, och sen blir det träning... Yey!

Vilken fixardag

Herreguuuuud vad saker och ting tar lång tid... Men allt blev sjukt bra! Jag är så himla nöjd! Vet inte hur jag ska kunna sova inatt, känner att jag är helt uppe i varv... Tänkte sätta igång och dammsuga och städa nu, men insåg att mina grannar kanske inte skulle gilla mig så mycket då.. Får nog hålla mig till imorgon.. =P

Började dagen med att gå upp och slänga i två maskiner tvätt.. Sen blev det en sväng på träningscykeln framför nyhetsmorgon... Fortsatte tvätta sen, tills päronen ringde och sa att dom var på väg.. Då var det dags att gå till Ica och handla... Skulle handla massa tunga grejer så päronen fick komma och hämta mig på Ica på vägen hit.. =P Sen satte vi igång.. Jag fixade det sista med tvätten och sen var det dags att hjälpa päronen... Pappa satte igång med att fixa med listerna till garderobsdörrarna och jag och mamma började fixa med lamporna och kopplingarna till dom.. Fattades lite grejer så det blev en tur till Bauhaus för min del.. Och sen var det ju dags för lunch.. Och efter det var det mer lamppill.. =) När pappa fått upp listerna var det dags för mig och mami att tapetsera.. Garderobsdörrarna var ju tvungna att tapetseras på båda sidor för att undvika att dom skulle slå sig, så det var bara att sätta igång.. Under tiden satte pappa upp tv:n på väggen.. Blev hur bra som helst =) Allt blev bra.. Lamporna, tv:n, garderosdörrarna.... Allt =)

Sen var vi tvungna att kolla på handbollen mitt i alltihopa också.. Dom började ju lite sådäär, men sen kom dom igång.. Sjukt skönt att se att dom fick ordning på spelet den här matchen.. Känns lovande inför kommande matcher.. =)

Sen gjorde vi klart lamporna... =)



Syns inte så jättebra, men det blev superfint i alla fall.. Blev bättre än jag trodde med dom där lamporna.. Nu måste jag tyvärr tvätta fönsterna också.. Skit... =P

Sen medan jag åkte till Solna Centrum för att köpa thai-mat till middag så gjorde päronen klart garderobsdörrarna... Såååå himla snyggt!



Jag är supernöjd! Nu slipper man se skiten i garderoben, och istället får man kolla på dom här otroligt snyggt tapetserade garderobsdörrarna.. =P

Nu ska jag nog ta och kolla lite på tv ett tag och försöka bli lite trött så jag kan gå och lägga mig sen.. Imorgon ska jag försöka träna, gå på visning och städa.. Bra skit =)

Så himla tacksam för att hjälp mina kära päron gett mig idag! =D

Funderar på att ...

klippa av mig håret... Tänk om...! Jag tror att mitt hår skulle gilla mig om jag klippte av det lite faktiskt... Jag tror inte att det mår så bra som det är just nu.. Och så vill jag ju ljusa upp det ännu mer, och då blir det nog ännu mer oglatt på mig tror jag... Dock är jag rädd för att jag kommer se ut som en köttbulle om jag klipper av mig håret, och det vill man ju inte... Hur ska man veta??



Typ sån här frilla är ju supersnyggt.. Skulle vara bra för volymen i mitt hår också om det blev lite kortare.. Nu ligger det ju bara platt där det inte är permanent längre... hmm...



Det här är ju också en ball frisyr.. Den är nog dock lite väl vågad för min del... Men ååååh, det är ju så snyggt med korta frisyrer... Men jag kommer ihåg hur mycket jag hatade mitt korta hår jag hade som liten, och sen dess har jag ju haft långt hår.. Men nu vill jag prova nåt nytt.... Gaaah!



Lite längre kort hår är ju också fint.. Behöver ju inte klippa av allt... Vore nog hälsosamt om jag klippte bort en del av den gamla permanenten dock... Det störande med mitt hår är ju att det har ett eget liv.. Det är inte rakt och inte lockigt, utan det är nåt jäkla mellanting.. Men hag jar kortare hår så är det lättare och går fortare att platta, så då kanske man orkar fixa håret på morgonen...

Hmm, får nog börja med att boka tid hos frisören nångång om nån vecka, och så får jag fundera fram tills dess.. Det här är ju för tusan ett livsavgörande beslut, inget som man bara kan bestämma över en natt... Håret är ju liksom halva min identitet, hahaaa... =)

Hjälp mig!

Let's Dance

Det är fredagsmys det.. Let's Dance är prima fredagsunderhållning.. =) Jobbtimmarna gick rätt fort ikväll... Skönt det.. Sen var det bara hurta hem till tv:n... Missade bara 4 par, så jag missade inte så mycket.. =)



Hann diska i förra pausen också, så nu är det ordning och reda här hemma.. Måste bara dammsuga innan päronen kommer hit imorgon, sen är det tip topp =)

Måste handla mat och fixa lite mer med uppsatsen imorgon också.. Eller Marina hade skickat tillbaka uppsatsen till mig så jag ska kolla om jag behöver fixa nåt mer, annars skickar vi bara in den.. Ska upp och tvätta imorgon bitti också, men det är inte så tidigt.. På vardagarna börjar ju tvättiden på morgonen 7, men på helgerna får man inte tvätta förrän 9, så det blir lite sovmorgon för mig i alla fall imorgon.. Skönt! Sen är det ju handboll imorgon kväll igen.. Yeeey! Hoppas herrarna sköter sig.. =P

Nu börjar Let's Dance igen, så nu får det vara nog på pladdrandet här.. Bye!

Långpromenad

Jag är lite stelfrusen nu måste jag säga, men det var en mysig promenad med Limpan... Tanken var att vi skulle gå ner på stan och byta hennes OnePiece och sen gå och gymma.. Men vi gick i typ 1h och en kvart och vr helt stelfrusna när vi kom fram... Hade lite för lite kläder på oss, men men... Så det blev tunnelbanan hem och nu kom jag nyss hem.. Hämtade två böcker på vägen hem också, så nu är jag redo för skolstarten på riktigt =)



Pratade med jobbet nyss också och sa att jag inte ville bli jour, så nu kommer jag få gå på nåt annat schema, vad nu det blir.. Håller tummarna för att det blir bra i alla fall så jag inte behöver krångla mer... Behöver ju egentligen inte jobba ikväll då heller, men dom hade en hel del att plocka, så jag åker dit och jobbar några timmar ändå.. Det är bra för lönen, och så fick jag börja tidigare och sluta tidigare så då kommer jag hinna hem och se lite av Let's Dance också.. =) Jobbar typ 16-20 istället för 18-22... Much better.. =)

Men ska jag hinna det måste jag slänga mig i duschen nu och sen stoppa i mig lite mat.. Tjing!

Haha, vad är det för fel?

Jag kom precis på vad jag drömde inatt.. Jag drömde att jag var radioaktiv, hahaa... =D Fråga mig inte varför eller  vad det hade med nånting att göra, men radioakiv var jag.. Knäppt...

Sitter och kollar på Efter Tio med Malou nu... Hon intervjuar en familj med en autistisk pojke som genom att ändra på kosten typ fick bort alla pojkens symptom... Helt sjukt att maten kan ha så stor betydelse på oss, när det gäller såna saker också..

Snaaart kanske min julstjärna försvinner också.. Mami och papi kommer hit imorgon och vi ska förhoppningsvis få upp garderobsdörrarna, byta ut julstjärnan mot mina nya lampor och få upp tv:n på väggen.. Bra skit.. =)

Nu ska jag dock ta och finslipa på uppsatsen lite till, och sen blir det nog en sväng till Friskis & Svettis med Limpan.. Eventuellt jobb ikväll också, det får vi se... Yeah!

Handbolls-VM

Älskar att handbolls-VM har satt igång ikväll... Jag får liksom utlopp för min handbollsabstinens på flera plan nu för tiden.. Bra skit.. =) Eller ja, har ju bara hunnit med en egen handbollsträning, men jag hoppas att det blir några fler..



Har varit en lång dag idag... Var till banken först imorse och flyttade mina sista fonder... Sen hann jag hem en snabbis för att hämt grejerna jag behövde till skolan... Sen bar det av till Västerås.. Mötte först upp Eleonor och köpte en bok av henne som jag behöver till er kurs.. Bra med begagnat =)



Sen kom Marina och vi satte igång med att snygga till uppsatsen och fixa till det som vi fått kommentarer på från handledaren.. Gick rätt bra faktiskt.. Jag ska fixa till dom sista smågrejerna imorgon, sen hoppas jag att vi kan skicka tillbaka det till handledaren imorgon igen..

Gick ju sådääääär att ta sig hem sen.. Jag hatar SJ! På väg till tåget så mötte jag upp Sara (och Sanna en snabbis vilket var skoj) som sen hängde med mig ner till tåget...Var packat med folk på stationen och jag insåg rätt snabbt att det var en heeeeel del förseningar.. Typ alla tåg var försenade... Jag hade planerat att ta 17.53-tåget hem... När jag kom till stationen typ strax efter halv sex hade inte 17.00-tåget kommit än, och mitt 17.53-tåg var försenat... Det slutade med att jag kom med 17.00-tåget hem, som gick från Västerås typ 18.45... BRA SJ! Så tänkte jag att jag i alla fall får pengarna tillbaka.. Meeeeen, deras jävla resegaranti är ju sämst i världen... Dom påstår att dom förbättrat den så att man även kan få pengar kontant tillbaka... Förut kunde man bara få en resecheck, som för övrigt bara gäller ett år och som måste avändas vid ett och samma tillfälle... Om man vill ha kontant ersättning gäller dock helt andra regler än om man vill ha en resecheck... JAG HATAR SJ! VIll jag ha kontant betalning får jag tillbaka 25% av priset, väljer jag resecheck får jag tillbaka hela summan... HUR KAN MAN HA EN SÅN VÄRDELÖS RESEGARANTI?????? Ska ringa och hata dom imorgon tänkte jag.. Med det här sjuka systemet är det ju bättre att ge fan i att lösa biljett över huvud taget om tåget är försenat... Smart..

Jaja, nu ska jag ta en macka med ägg och kaviar och kolla klart på handbollen.. Jag hoppas dom vinner så jag kan få avsluta den här dagen i positiv anda =)

Laddar inför jobb

Just nu skulle jag helst av allt bara vara hemma och dega ikväll... Men icke, tog på mig jobb igår, så det blir jobb ikväll istället... Men det är bra för ekonomin... Alltid nåt =) Var iväg till skolan i alla fall och registrerade mig och fick lite svar på grejer jag undrade.. Gick rätt bra att hitta dit faktiskt, trots att det är jäklans stort =) Karin fick vara med i telefonen som moraliskt stöd =P



Nu är jag student på Stockholms universitet på riktigt.. =) Men föreläsningarna börjar inte förrän nästa vecka, så jag kan vara lite ledig i helgen innan det sätter igång på allvar =)

Sitter hemma i soffan nu.. Ska väl ta och äta om nåt tag.. Ska ju som sagt iväg till jobbet sen-... Ska försöka lära mig en massa stängningsrutiner och grejer jag måste kunna om jag nångång i framtiden ska kunna joura.. Får väl se hur det här går.. =) Ska fortsätta slappa ett tag till nu dock, ta vara på slappartiden så gott jag kan... =P

Osmarta jag..

Tänk om jag kunde ha tänk ett steg längre innan jag gav mig av hemifrån.. Mööh.. Tänkte att jag skulle fixa skolan och grejerna i Kista Galleria på samma sväng, men jg åkte lite v äl tidigt.. Hade varit tvungen att gå runt i Kista Galleria i över en timme för att kunna åka direkt till skolan, och eftersom jag inte får köpa massa onödiga saker så var ju inte det ett alternativ.. Var bara att åka hem en sväng då.. Känns sjukt onödigt, men men... Får väl käka lite lunch nu och sen ge mig ut igen för att åka till skolan.. Man kan registrera sig via mail också, men jag har lite grejer jag måste fråga om och så så det är lika bra att åka tänkte jag.. Kan ju vara bra att ha lite koll på var jag ska sen när det är dags för föreläsningar också.. Men men, nu blir det lunch så jag kommer iväg nångång..


Mysmorgon

Det snöar ute.. Då är det ännu mysigare att vara inne.. =) Har precis ätit frukost och sitter nu och kollar på nyhetsmorgon...



Gröt är frukost för en vinnare det =) Täcket hänger över träningscykeln bara för att mamma har sagt att kvalstrena inte trivs då.. Jag gillar inte kvalster, så jag gör som mamma säger.. =P

Ska ta och bege mig mot Kista så fort jag kommer igång här hemma och lämna tillbaka mina grejer.. Dock hatar min kropp mig om möjligt ännu mer idag än igår... Så fruktansvärt ont i benen och i handbollsarmen! Om dom delarna fick så skulle dom ramla av min kropp och ligga kvar i sängen hela dagen.. Varför tar man uppehåll i träningen för? Det är väl det sämsta man kan göra! Får stå mitt kast nu.. =)

God morgon btw =)


Trött och glad

Jag är död... minst sagt! Är lite smått handikappad också... Är helt skinnflådd på höger lillfinger och ringfinger.. Haha, så är det när man inte är van med handbollsklister... Fick tejpa fingrarna på slutet för att jag skulle få ha lite skinn kvar =) Men det var det värt! Var så sjukt kul! Dock liiiite annan kondition som krävs för det där än vad jag är van vid-- Ingen långdistans där inte.. Intervaller it is, och det är så fruktansvärt jobbigt! Men jag hängde med någorlunda tror jag.. Jag skadade varken mig själv eller andra i alla fall vilket är ett plus =)

Nu ska jag dock bege mig mot sängen-- Ska inte ställa klockan förrän 9 imorgon tänkte jag. Tycker att jag är värd lite sovmorgon =) Sen ska jag bege mig mot Kista tror jag och lämna tillbaka en dörrmatta som jag köpte igår, och grejerna  på Classe som jag inte orkade försöka lämna tillbaka idag.. Skickade iväg papi på dörrmattejakt idag istället, så vi får väl se imorgon hur det gick för honom... Jag hoppas att han fick tag på nån av dom här





Dom skulle kunna passa i min hall =) Köpte en ball på Stockhome igår, men den var lite för liten, så den vill jag inte ha... Lite drygt att jag inte kollade det först, med tanke på att jag måste åka tillbaka till Kista och lämna tillbaka den imorgon... Men jag får väl skylla mig själv.. Sen måste jag ju till skolan imorgon och registrera mig, och sen blir det jobb imorgon kväll... Kan nog behöva sova nu så jag orkar med morgondagen.. Bye!

Mycket på gång..

Ja nu är det en hel del på gång måste jag säga, men det är ändå roliga saker så det känns bra än så länge =) Var ju på infomöte på Friskis igår och har nu sökt som gyminstruktör där.. Får väl se hur det slutar.. Det är dock inte förrän i september som det skulle sätta igång i så fall, så det är ett tag kvar.. =) Sen ska jag till skolan första gången imorgon.. Förhoppningsvis kan jag förtränga det ikväll så jag får sova nåt, hahaa.. Jag är nervööös =P



Jag är i alla fall redo för skolstarten..! Jag har pennor, block, mappar och kalendern i ordning =) Jaja, inte tänka mer på det nu.. Ska bara jobba på att hitta dit imorgon.... =P

Ska iväg och träffa en ny mafilj idag också för barnvaktsjobb.. Den andra familjen jag var och träffade bodde ju så långt bort så jag kände att det blev lite väl krångligt.. Den här familjen bor i Vasastan så det går bra mycket fortare att ta sig dit.. Hoppas det är en trevlig familj bara så jag kan sätta igång med det snart.. Sen pratade jag med min chef på Ica idag och jag ska eventuellt läåra mig jouren där och köra jour var tredje helg och varannan fredag.. Skulle vara ett helt okej schema för min del faktiskt.. Varannan fredag kommer man väl bli galen på efter ett tag, men det är ändå bara varannan som sagt så jag ska nog klara mig =) Ska gå dubbelt med jouren imorgon kväll och på fredag kväll.. Får se hur det känns efter det =P

Sen är det ju handbollen som jag vill komma igång med igen också.. Får se om jag kan förmå min kropp till träning ikväll.. Har sån löjlig träningsvärk så det är svårt att förstå.. Hahaa, herregud! Min kropp är ju som en 85-årings typ.. Kommer knappt ur soffan... Skönt att familjen jag ska hälsa på bor på 4e våningen... UTAN HISS! Får se om jag ens lyckas ta mig dit... =P

Jaja, nu ska jag lyfta på rumpan och göra mig iordning för att ge mig av... Bye!

Ont!!

Jag har sån träningsvärk idag så jag vet inte riktigt hur jag ska överleva.. Rullade ur sängen imorse typ, hahaa.. Började dagen med en promenad med Limpan.. Var riktigt skönt ute idag faktiskt.. Inte så soligt, men rätt skönt ändå.. Handlade lite mat på vägen hem och nu sitter jag hemma och har precis ätit frukost.. Funderar på om jag ska ta och promenera ner till Solna centrum igen för att lämna tillbaka lite grejer jag köpte på Classe igår.. Dock vet jag inte om det går, med tanke på att kvittot är spårlöst försvunnet, och det har inte kommit upp nån specifikation på kontoutdraget än heller.. Kanske måste vänta på det.. Hmm.. Fast vad ska jag annars göra? =)

Har ingen aning om hur jag ska klara av att träna handboll ikväll heller.. Måste nog överväga det här noga.. Mina ben och mina armar är ju typ döda.. Var kanske inte en jättebra idé att köra skivstång det första jag gjorde efter ett gymuppehåll på typ 1,5 månad, hahaa... Blä!



Så här känner jag mig idag! Går som en gammal kärring och kan typ inte röra mig, hahaa... Men det var det värt! Nu ska jag nog göra nåt vettigt av den här dagen också.. Tjing!

Friskis o Svettis

Har haft en riktigt bra dag idag än så länge.. Började med en slapp morgon imorse.. Käkade frukost framför tv:n och bara tog det lugnt.. Sen åkte jag till Friskis för att köra ett cirkelfys-pass.. Dock var det som jag anade och passet var utbytt till skivstång.. Men det gick bra det med... Kommer garanterat ha träningsvärk imorgon =) Fick en trevlig överraskning också när Limpan kom in genom dörren precis när passet skulle sätta igång också.. Vi tog en promenad till Kungsholmen sen efter passet för att gå till ÖoB och köpa schampoo =) Gick förbi Eva på Friskis också, lagom till hennes lunch, så det blev en liten spontanlunch med henne på Kummin.. Sen blev det ÖoB och In och Finn innan vi begav oss hemåt.. Har varit jättefint v äder idag, sol och mys.. Dock blåste det lite väl mycket på väg hem måste jag säga..

Sitter hemma i soffan nu och känner att jag borde hoppa in i duschen.. Funderar på om jag ska bege mig mot Bromma Blocks och gå på Classe också, men det orkar jag nog inte.. Det får nog vänta tll imorgon.. Måste ju ha nåt att göra då också.. =) Ska nog pyssla lite hemma istället.. Sätta upp sänglampan och städa lite och så kanske.. Det vore nåt..!

Men nu blir det i alla fall en dusch.. Bye!

Träning..

Det är planen... Ska snart bege mig mot bussen som ska ta mig till Karolinska och Friskis.. Hoppas på att det blir ett cirkelfys-pass, men eventuellt har dom ändrat det till ett skivstångs-pass... Fattade itne riktigt vad det stod i schemat, men jag hoppas att det är cirkelfys.. Det visar sig.. =) Ska i alla fall ge mig av dit och försöka ändra på min lata livsstil som jag lagt mig till med på senaste... Har iofs att göra med att jag haft sjukt mycket att göra i skolan, så det beror inte bara på lathet, men ändå..

Måste handla lite på vägen hem sen också.. Och så ska jag försöka ta mig till Clas Ohlson och ÖoB sen också och handla lite skit.. Solen skiner idag också, så det här ska nog kunna bli en bra dag hoppas jag på =)

Men nu är det dags att sätta fart... Wish me luck, mohaha!

Hemma i soffan..

Jag är trött, men jag måste säga att det har varit en bra dag... Kvällen/natten igår var väl sådääär måste jag säga.. Var kul att träffa bruttorna, men själva utgången var väl ingen som kommer gå till historien som en av dom roligaste direkt... Men man kan inte få allt.. Mami var sjuk idag med, så det blev inget besök hemifrån idag.. Blev kvar hos Emelie lite längre istället.. Vi gjorde inte ett skit.. Slappade i soffan och glodde på tv typ... =) När jag kom hem dog jag i soffan ett tag.. Tröööött! Insåg dock att jag inte kunde sitta på röven hela dagen, så jag begav mig till Friskis Lindhagen för att hämta ut mitt träningskort.. Nu ska det förhoppningsvis bli lite ordning på träningen.. Skulle behövas... Speciellt om jag ska orka spel handboll en vacker dag, hahaa... Och sen blev det en sväng för att kolla handboll med Cilla.. A-laget spelade idag så vi åkte dit och hejade.. =) Dock förlorade dom, så det var ju lite tråkigt.. Men men...

Nyss kommit hem nu... Sitter i soffan och är helt tröööött... Precis käkat ett utsökt kvällsmål... =)



Knäckemacka med kaviar och ägg, och ett glas mjölk till det... Inte mycket som slår det =) Så nu kommer jag nog kunna sova gott.. Önskar dock att jag hade fått upp min sänglampa också så jag skulle kunna läsa lite, men det har inte hunnits med.. Får väl bli ett projekt för morgondagen.. Ska försöka ge mig iväg på ett cirkelfys-pass imorgon förmiddag också, får se hur det går.. Får tänka på hur skönt det är efteråt, hahaa.. Men först ska det sovas ett par timmar, jag är trööööött... God natt

Handboll!

Har varit och kollat på handboll idag.. Så sjukt svårt att bara sitta på bänken och titta på.. Jag vill spela! Jag vill jag vill jag vill! Kliar så fruktansvärt i fingrarna så jag tror jag måste åka med på nån träning i veckan... Bara för att känna på bollen liksom... =) Känns ju som att man kommer vara lite ringrostig, hahaa.. Har inte spelat på typ 5 år, det är helt galet! Dock hade jag ju spelat i typ 12-13 år innan, så det ska väl inte ligga sååååå långt borta.. Hoppas det är som att cykla.. Att om man en gång har lärt sig så kan man... =P



Men nu ska jag nog hoppa in i duschen, för nu börjar det bli lite kallt.. Var ute och gick medan Cilla och gängen värmde upp.. Var en störd match idag dock.. Dom spelade på Hammarby, och dom hade nån jäkla "hejarklack" med sig.. Den bestod av 5 asofräscha grabbar som satt och drack öl och skrålade heeeeela matchen.. Tokdryga, men men... Lidingö spöade ju dom, så det var skönt i alla fall.. =)

Nej, dusch var det sagt.. Blir nog en sväng till Vässan ikväll, och då måste man ju vara fräsch... Typ =)


God morgon

Har som vanligt inte sovit jättebra inatt.. Jag blir galen... Inatt drömde jag att jag borstade tänderna med en tandborste vars trådar eller vad man ska kalla det lossnade och fastnade mellan mina tänder och i tandköttet och en massa otrevligt.. Fick stå och plocka ut tråd efter tråd och det började blöda och gjorde ont och hej och hå.. Äckligt! Vad hände där liksom? Varför drömmer man så konstiga saker? Jaja, konstigt..

Har percis käkat frukost nu och sitter och kollar på nyhetsmorgon.. Upptäckte precis nu också att min mellanslags-tangent verkar ha självläkt, för nu funkar den alldeles utmärkt.. Det var ju bra =) Ska snart ta och klä på mig träningskläder och bege mig till Cilla.. Ska verkligen inte spela handboll idag, men jag tänkte åka med henne till Lidingö till deras samling, så kan jag gå ut och gå medan dom värmer upp, och kmma tillbaka lagom till mtchen.. Skaplig idé.. =) Hoppas det inte börjar regna dock, ser lite sådär ut ute..

Hej och hå, kämpa på!

Härliga dagar..

Har varit så himla skönt att vara ledig ett par dagar nu.. Helt lovely! Har haft lite att stå i så det har blivit lite lugnt på bloggfronten... Men man kan inte hinna med allt =) Jobbade ju i onsdags natt.. Var sjukt mycket folk på Pluttan.. Var typ kaos i garderoben, men det gick braaa.. Allt odrnar sig =) Kom dock inte hem till päronen förrän typ 5 i torsdags morse... Var med andra ord sådär lagom pigg i torsdags, men det gjorde inte så mycket. Vi hade ju kalas för pappa i torsdags, vilket var mycket trevligt.. Träffade massa gamla grannar som jag inte träffat på år och dar, så det var trevligt.. Hade tänkt att åka hem i torsdags kväll sen, men folk var kvar så sent så jag blev kvar hos päronen en natt till.. Fick sen med mig pappa imorse för att kolla lampor med mig.. Helt otroligt, men han gjorde ett bra jobb som smakråd.. =) Köpte dom lamporna jag hittade på nätet tidigare.. Dock var det tydligen dansk desigt, och danskarna gillar inte att sätta kontakter i sina lampor... Smart.. Med andra ord kan jag inte sätta upp lamporna förrän papi kommer hit och sätter på en kontakt på sladden.. Jaja... =)



Men har jag tur kommer päronen hit på söndag så då kanske det blir ordning och reda på lamporna.. Och på garderobsdörrarna.. Dom är det prio på.. Börjar bli lite trött på att ha dom liggandes på golvet i vardagsrummet...

Blev lite hemmafix när jag kom hem idag sen.. Har faktiskt städat ut julen... Allt utom julstjärnan dock, för jag har ju inte fått upp lamporna än.. Men julgardinerna är borta, och mina nya fina gardiner sitter uppe nu.. Blev faktiskt riktigt bra med dom i köket =)



Snitsigt va? =)

Hann precis få upp gardinerna och få ner julgrejerna i källaren så var det dags att gå och möta upp Cilla.. Riktigt kul att träffa henne igen.. Vi har inte setts på hundra år typ.. Tanken var att vi skulle fika och snacka lite skit.. Hon kom vid tre och åkte nyss hem, haha.. Blev lite middag och grejer också, när vi ändå höll på liksom..

Ska iväg och kolla på handboll imorgon också.. Cilla spelar ju, och jag är så jäkla sugen på att börja spela igen.. Det liksom rycker i alla handbollsnerver i hela kroppen..! Hon sålde in sitt lag till mig idag, så vi får se om jag vågar mig dit på nån träning nån kväll... =) Det är tydligen inte sådär jätteseriöst, vilket är bra för min del.. Jag har liksom itne tid att träna två gånger i veckan och spela en match varje helg, men det behöver man inte.. Man kommer på dom träningar man kan, och man får itne spö när man inte kan.. Skitbra! Så imorgon har dom match och jag åker med och kollar läget.. =) Tänkte åka med henne redan när dom har samling, så tar jag en liten promenad medan dom värmer upp.. Priiima plan...

Nu ska jag dock kolla klart p Let's Dance, och sen blir det sängen för mig... God natt!

Ordning och reda

Pengar på fredag... Neeej, om det ändå vore så väl... Jaja, pengarna kommer väl nångång dom också.. =)

Tog en lugn oc hseg morgon imorse... Satt och käkade fruksot och läste bloggar och lyssnade på radio... Mys.. =) Sen blev det en promenad till Solna Centrum... Fick tag i en sänglampa =) Det ni! Nu kanske jag äntligen kan läsa ut den där jäklans boken som jag har hållit på med i hundra år.. Min gamla sänglampa, som för övrigt var perfekt och som är mycket saknad, är ju försvunnen... Helt och hållet! Jag har letat som en galnin fyrtioelva gånger i förrådet, men den måste ha gått forlorad i flytten.. Fruktansvärt.. Men nu har jag i alla fall köpt en ny, så nu kommer väl säkert den gamla fram också... =) 99:- på Clas Ohlson, det tyckte jag det kunde vara värt... Sen köpte jag en almanacka.. Tänk att en sån liten pryl kan få livet att kännas så mycket lättare!



Stilig va? Halva priset till och med.. Skapliga fynd jag gjorde idag med andra ord... =) Har försökt få lite ordning på skolan nu terminen som kommer och kollat upp lite scheman och sånt.. Har beställt lite kurslitteratur också, så nu känns allt helt plötsligt lite mindre stressigt inför terminsstarten... Hur skönt som helst!

Fyndade dock inga fönsterlampor idag, så julen får tyvärr vara kvar ett tag till här hemma... Men en vacker dag ska väl den bort också =)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen blir det lunch innan det bär av hem mot päronen.. Jobbar ju ikväll igen, och kära Sara är sjuk, så det blir till att sova hos päronen inatt.. Och då måste jag ju dit och hämta bilen innan jobbet.. Mycket nu, men allt ordnar sig.. Dags att skynda lite nu dock tror jag bestämt... Tjena

Ledig?

Det är svårt att tro, men jag är tametusan ledig idag! Känns helt otroligt, vet inte riktigt vad jag ska göra, hahaa =) Men vi lämnade ju in ett utkast på uppsatsen igår, så nu är jag ledig från skolan tills vi får tillbaka den med saker att rätta till och fixa... Love it! Jobbar inatt, men det har liksom inte med saken att göra.. Jag är ledig hela daaaaan!!!! =D


Ska käka frulle nu i lugn och ro.. Sen blir det en sväng till Solna Centrum... Hoppas jag kan få en tid hos min bankman också så jag kan flytta mina fonder från gamla banken till nya också.. Har liksom inte hunnit ta tag i det tidigare... Men nu jäklar... =) Ska se om jag kan hitta nån festlig lampa också så jag kan städa ut julen idag.. Hittar jag ingen lampa blir julen kvar ett tag till... Kan inte ta bort julstjärnan än isf, och jag vill inte ta bort julen i köket om jag inte kan ta bort den överallt.. Så det så... =)

Drömde helt störda saker inatt... Jag har varit gravid inatt gott folk... Haha, helt stört.. Var typ läskigt imorse när jag vaknade, men jag insåg rätt fort att det bara var en dröm... Vi var på fest hos mammas och pappas grannar, och alla var gravida.. Alla mina kusiner och grejer var där, och alla var gravida... Smart..! Jag har för mycket barn och för mycket gravida i min omgivning för att det ska vara hälsosamt för mig tydligen... =)



(Den här människan såg mest tjock ut dock, men annars fanns det bara massa bilder på riktiga magar, och jag vill itne lägga ut nån annans stackars mage här, haha)

Nej, nu ska jag äta frukost och ringa till banken så jag kommer igång med den här dagen nångång.. =)

Money money money

Jag vill ha massor med pengar! Jag vill göra så jäkla mycket i min lägenhet nu...! Jag vill fixa canvastavlor och sätta upp på väggen bakom soffan... Fina fina bilder från Hawaii tror jag bestämt att det blir... Om jag har nån fin på min älskade stad Pittsburgh blir det kanske en sån och en Hawaii-bild... =) Sen vill jag köpa lampor till vardagsrummet... Vill köpa ett badrumsskåp och en typ schablon att sätta på väggen i badrummet för att liva upp det lite där inne... Vill fixa snyggare gardiner till vardagsrummet också... Eller åtminstone fixa dom jag har (fixa upphägningen och sy upp dom)... Jag vill köpa ny tv-bänk, få upp tv:n på väggen, få upp garderobsdörrarna, tapetsera garderobsdörrarna.... Bland annat... =P Annars trivs jag rätt bra, hahaa...

Jag har damp! Är typ jättetrött, men har samtidigt massor med energi.. Men det är bara för att det är så mycket som rör sig i huvudet på mig nu... Det bara snurrar runt runt... Är kanske därför jag sover så jäkla dåligt nu för tiden också.. Min hjärna glömmer liksom att stänga av...



Hoppas jag kan sova lite i alla fall, för jag måste upp med tuppen imorgon också för att få ordning på lite plugg.. Sen kommer Marina hit och vi ska försöka få ordning på diskussions-avsnittet... Håller tummarna för att det går bra! =)

Nej nu ska jag vara lite vuxen och kolla på nyheterna.. !

Wörk

Jag är tröööött! Var uppe före tuppen imorse (med hjälp av gamla mobilen med tanke på att iPhon-larmet fortfarande inte funkar) för att bege mig mot jobbet... Har dock gått rätt bra på jobbet.. Inte så mycket folk dock vilket var lite segt, men men... Man kan inte få allt.. =)

Kom hem för ett tag sen.. Åkte till Solna C efter jobbet på gardinjakt.. =) Hittade ett par riktigt fina faktiskt, tycker jag själv... =)

Panellängder  Big leaf - lime

Var dock tvungen att konfereralite med mamma innan... Jag är livrädd för färg, haha... Och det är inte ens mycket färg på dom här, men men.. Dom fanns ju i svart/vitt/grått också, men det skulle bli såhimla tråkigt i mitt kök utan färg, så jag var tvungen att chansa lite.. Blev dock inga gröna vepor bakom, det kändes för mycket vår.. Får bli svart bakom så länge.. Nån måtta får det vara på färgen... =P Har jag hunnit vänja mig med färgen fram till i vår så kanske jag slår på stort och kör med gröna vepor då... =)

Precis käkat lite nu och sitter och hänger framför tv:n... Ska väl ta tag i att börja spåna på en titel och en sammanfattning till våran arbete också... Hmm.. Men det ska nog bli bra... Lite julgodis till efterrätt kanske kan hjälpa tankeverksamheten på traven.. Vem vet? Nån gång måste det ju ta slut i alla fall.....

Vad göra?

Min planering gick sådär märkte jag ganska fort... Får väl se när den här uppsatsen blir klar... Förr eller senare ska den väl bli det i alla fall... Blev ingen sväng till Solna C heller... Får väl se om jag får till en sån sväng imorgon.. Kan liksom inte göra så mycket mer på uppsatsen nu innan Marina blivit frisk och vi kan ses och skriva tillsammans..

Skas nart iväg till jobbet en sväng nu... Inventering är det som står på schemat ikväll... Men det ska väl gå bra.. Jobba fyra timmar och få betalt för 8 är helt okej känner jag.. Resten av familjen är hemma i Mosta och firar pappas födelsedag.. Trist att jag inte kan vara där, men med tanke på deras hälsotillstånd gör jag nog bättre i att hålla mig därifrån... Dom kan få ha sjukstuga ifred =) Fick i alla fall med mig lite mat hem när jag åkte hem igår, så nu har jag precis ätit oxfilé =)

Har upptäckt idag också att mellnslags-tangenten på min dator är på väg att ge upp.. Mycket störande måste jag säga... Den får banne mig hålla ett bra tag till, för det finns en massa andra saker jag vill lägga pengar på innan jag känner att jag har råd att lägga pengar på en ny dator... Så det så!!

Jaja, dags att göra sig redo för jobb kanske så jag slipper springa till tunnelbanan sen...

Plugg plugg och åter plugg...

Tror dock att jag börjar se nåt slags ljus i tunneln vilket känns lovande... Har snart ett första manus som vi kan skicka in till handledaren för koll... Är typ diskussionen och sammanfattningen som ska diktas ihop, men det hoppas jag att vi fixar imorgon och på tisdag.. Det är min plan i alla fall... Kanske ska dela med mig av den till Marina också så att vi jobbar efter samma plan, haha... =)

Skulle ju ha gått upp tidigt imorse så jag skulle ha hela dagen på mig att plugga... Det gick dock sådär... iPhonen har drabbats av någon slags nyårsbugg och väckarklockan har lagt av... Känns som att dagens samhälle är skapligt tekniknördigt när en sådan sak tas upp på morgonnyheterna, men det gjorde det allt.. =) Så jag lär plocka fram min gamla telefon så jag kommer upp tidigare imorgon i alla fall, och sen skulle förhoppningsvis buggen vara fixad under morgondagen.. Alltid nåt.. =)

Har fått ihop 15 sidor på uppsatsen nu, så nu tänker jag ta paus och promenera till Solna Centrum för att se om hemtex har dom gardinerna jag hittade på deras hemsida i butiken också.. Det vore festligt värre.. Lite luft behövs också för att plugghjärnan ska funka.. Så det blir till att förena nytta med nöje, vilket är den enda metoden för att jag ska ha tid för nåt slags nöje nu dom  närmsta dagarna..

Jaja, dags att lyfta på baken nu så jag får min luft snart så jag kommer igång med plugget snart igen... Tjing!

Inredning =)

Började kolla på gardiner och fastnade lite... =) Måste ju ha nya gardiner till köket, eftersom det snart är dags att ta ner julgardinerna, och jag har inget att byta ut dom mot... Men nu har jag hittat gardiner som jag ska ha där.. =) Har inte beställt dom än, men det ska göras... Orkar inte lyfta på rumpisen och fixa det nu bara.... =P

Panellängder  Hanna big flower - svart

Tänkte att man kan ju ha svarta paneler bakom så länge det är vinter, och i sommar kanske man ka nbyta ut och ha vita bakom, om inte det blir för ljust... Svart blir det till en början i alla fall... =)



Den där lampan skulle jag vilja ha också, när julstjärnan måste ut... Dock kostar den 1900:-, vilket inte riktigt passar min studentbudget, så den får vänta tills jag blir rik...


Dom här passar bättre min budget och var också snygga.. Två såna skulle kunna få ta över i vardagsrumsfönstret efter julstjärnan.... =)

Dags för mig att vinna en miljon snart så jag kan få lite ordning här hemma.... =P
Fönsterlampor

Nyårschampagne

Ja man får vara glad för det lilla =)



Den var finare innan jag gav mig på att öppna den, men ändå... =) Insåg i den stunden också att det är tur att jag inte jobbar i baren.. Tog mig typ 5 minuter att öppna flaskan, hahaaa.... Yeah!

Är helt dödstrött idag.. Förstår inte! Eller jo, det kan jag ju kanske förstå, men ändå... Jag tycker att jag borde få vara pigg idag eftersom jag var nykter igår... Men det hjälpte tydligen inte... =)

Sitter och glor på Fångarna på fortet nu... Sen blir det nog...



.....den här....



...eller den här...

Vet inte riktigt vilken... Partik 1 5 har jag inte sett.. Har sett Mamma Mia... Den första slutar före den andra också, så kollar jag på Patrik 1 5 kan jag gå och lägga mig tidigare.... Hmm... Svårt val, haha.. Får väl se vad det blir... Och får väl se hur länge jag kan hålla mig vaken...  Nu ska jag dock ägna uppmärksamheten på tv:n ett tag.. Bye!

Save me!

Jag får inte bli sjuk!! Mamma är sjuk, sis är sjuk, bror och farmor också.. Typ alla jag var med under jul med andra ord.. Sara vaknade imorse och kände sig dålig.. Jag sov hos Sara inatt.. Jossans Karl är dödssjuk och hon bor i en smittohärd typ.. Jag jobbade med Jossan igår.. Sitter på bussen nu tillsammans med en människa som typ har pesten eller nåt.. Hon hostar som en galning och jag vågar knappt andas.. Vad är det för fel? Ska hem och isolera mig tror jag.. Inte träffa nån förrän alla i min omgivning är friska igen, så det så! Min älskade pappa fyller ju 60 idag också.. Grattis grattis!:) Vi skulle fira honom idag, men med tanke på familens hälsotillstånd blev det hela uppskjutet till imorgon.. Då får dom dock tyvärr fira utan mig, för jag håller miggärba så långt borta från alla basilusker som möjligt.. Fick ju träffa pappa en sväng idag iaf, så det får gå ändå :) Kvällen igår var ju en klass för sig.. Vi var underbemannade på alla platser utom i DJ-båset typ där dom hade klämt in så många som möjligt typ.. Och folk hade ött nåt fånge igår också tror jag.. Förstår inte grejen med att slåss, men det är tydligen valör och livsviktgt för en del.. Idioter är allt jag har att säga.. Men men, fick iaf champange på tolvslaget, alltid nåt :) Nej nu kan jag inte skriva mer utan att riskera att bli åksjuk, och det vill vi inte vara med om.. Uppdaterar mer sen, om jag kommer hem vill säga :)

RSS 2.0