Långhelg

Fy satan så skönt det är att vara ledig idag kan jag meddela. Det är nåt visst med att vara ledig en vardag, det känns liksom ännu lite bättre än att vara ledig en helgdag. Jag njuter med andra ord! Har sovit ut på morgonen, ätit frukost framför Nyhetsmorgon och sitter nu iklädd OnePiece och läser bloggar. Härliga fredag! Är äckligt väder ute men tänkte att jag skulle försöka bege mig ut på en löprunda ändå. Börjar få lite maratonångest, haha! Hur ska jag överleva?
 
Ikväll är planen att hänga med M. Blir nog en middag på typ Vapiano och sen bio på det. Datenight, haha. Tänkte se The secret life of Walter Mitty eller vad den nu heter, den tror jag på. Imorgon får jag ju besök av bästa Karin också. Blir antingen en myskväll hemma i soffan framför Mello eller så, eller så blir det en klackarna-i-taket-kväll ute på stan. Det får dagsformen utvisa =)

Kompisvecka

Det är bara tisdag än så länge, men veckan har börjat bra och jag har stor förhoppning om att den kommer fortsätta så. Jag ska nämligen få träffa massa av mina vänner i veckan! Började ju veckan med frukostdejt med Linn, och idag fick jag ett sms av Malin arton var i Solna, så då fick jag fikabesök av henne ikväll. Har inte träffat henne sen bröllopet så det var riktigt skoj! Sen är det ju tisdag, så jag har haft min stående veckodejt med Helena på innebandyträningen också. Imorgon ska jag träffa Marina efter jobbet, på fredag ska jag luncha med Matilda och på lördag kommer Karin på besök. Det är vad jag kallar en riktig kompisvecka det, underbart! Tänk så många fantastiska vänner jag har ändå, även om vi inte ses så ofta. Ni betyder allt! 💖

Helgen?

Den försvann fortare än kvickt, men jag hade en bra helg. Fredagskvällen var väldigt trevlig. Började med en liten aw med tjejerna på jobbet. Vi gick till Hotellet och satt och snackade massa skit. Är bra att ha några gravida med sig ut i fredagsvimlet, för det gick fort att få ett bord trots att det var packat med folk =P Träffade sen upp M och några av hans kompisar för en middag på Marie Laveau. Helt okej mat var det, och en allt som allt väldigt bra fredag. Lördagen i Kungsberget var också väldigt bra. Var riktigt bra snö faktiskt, kul att komma iväg och åka lite. Hoppas det blir fler gånger den här vintern =) I söndags så jobbade jag på förmiddagen och sen blev det träning och matlagning. Och vips så var det måndag. Jag började i alla fall min måndag på bästa sätt - med en frukostdejt med Limpan. Vi har försökt att träffas ett flertal gånger du dom senaste veckorna, men det har gått sådär. Äntligen fick vi lite skvallertid =) Satt på ett fik i nya Signalfabriken i Sumpan, helt okej ställe faktiskt. Kul med ett mysigt fik i närheten av hemma.
 
Orkar inte göra många fler knop idag. Nu blir det soffläge fram till det är dags för sängen, och sen börjar allt om med jobb imorgon igen. Ibland känns det som att jag bara jobbar, äter och sover. Blir inte mycket gjort där emellan, och det är rätt trist. Måste bli bättre på att ta tillvara på dom timmarna jag har där emellan också!

Matchock

Idag är första dagen med vanlig mat efter min diet. Dieten resulterade i en mycket större förståelse för arbetet mina medlemmar faktiskt gör, en nöjdare mage, finare hy och 2kg mindre på vågen. Rätt bra utfall om jag får säga det själv.

Idag slår jag dock på stort och äter frukost!


Hemmagjord smoothie och nötbröd med leverpastej. Mums! Försöker äta sakta dock för att se hur magen reagerar :) Den kommer få en jäkla chock idag. Ska på aw efter jobbet idag, och då blir det väl ett glas vin kan jag tro, och sen ska vi ut och käka efter det. Stackars magen! Hoppas den håller sig glad, jag lovar att fortsätta ta hand om den sen.

Laddar nu för en fullspäckad dag som börjar lite spännande. Håll alla tummar!

Sista dagen

Imorgon bitti ska jag äta nybakat bröd med leverpastej! Sista dagen på dieten idag, och även om min motivation dom senaste dagarna har varit sådär så har det ändå gått rätt bra måste jag säga. Typ 2 dagar som jag varit lite hungrig, dom andra dagarna har gått bra.
 
Skulle fått mysbesök av Limpan idag, men hon mådde inte så bra, så jag får fördriva tiden fram till jag börjar jobba på annat sätt. Just nu genom att sitta på min röv i soffan och glo på tv. Det är dom små sakerna i livet.... =)
 
Har en känsla av att helgen som kommer kommer gå otroligt snabbt. Morgondagen är fullspäckad, vet inte riktigt hur jag ska få ordning på planeringen för imorgon, men det löser sig. På lördag är vi ett gäng som åker till Kungsberget och åker lite skidor. Ska bli jäkligt skoj =) Och på söndag jobbar jag. Vips så var den helgen slut. MEN, jag ska hinna njuta av den.

Mathallucinationer

Jag längtar till frukosten på fredag morgon. Jag längtar efter färskt bröd med leverpastej! Ett kokt ägg kanske. Mums! 5 dagar har gått, och idag har varit en hungrig dag faktiskt. Första dagen som jag har känt av hunger. Kvällen har gått bra, efter kvällsmaten har jag inte varit hungrig, och då har jag ändå tränat innebandy en timme efter det också. Dagen däremot har känts lång. Träningen gick helt okej ikväll, mjölksyran kom bra mycket fortare idag dock än vad den vanligtvis gör, så det känns ju att kroppen inte har så mycket energi att ta utav. Två dagar kvar nu som sagt, och redan nu är förståelsen och respekten för mina medlemmars insats på en helt annan nivå än innan.

Dag 4

Mitt experiment går bra än så länge. Jag är idag på dag 4 och humöret är fortfarande med mig. Hungern är minsta problemet faktiskt, är typ aldrig hungrig. Det sociala däremot är desto jobbigare. Tackat nej till två middagar i helgen, och det är ju lite trist. Är dessutom så sjukt sugen på konstiga saker, jag ser mat överallt! Mackor är jag sjukt sugen på, och kött och pommes, haha. Knäckemacka med leverpastej vore helt fantastiskt just nu! Är dock inte alls sugen på godis eller sötsaker, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Gått oväntat bra i alla fall måste jag säga, men jäklar vad imponerad jag är över våra medlemmar som gör det här i upp till 12 veckor. Vilka kämpar dom är!
 
Var på bio i lördags förresten. Vi såg The wolf of Wall street. Helt okej film, men lite väl utdragen för min del. Filmen var 3 timmar, och för storyns skull så hade dom kunnat skala bort typ en timme utan att det hade gjort nåt. Men vi fick två i en i alla fall =) I miten av filmen försvann bilden helt plötsligt, och sen hade dom lite problem att få igång allt igen. När filmen sen var slut fick vi kompensation i form av en ny biobiljett. Bra där SF =)
 
Min bil rasade ihop lite i helgen också. Har typ en list som sitter på långsidan mellan däcken, och den hade blivit lite tyngt av all snö och bestämde sig för att halvt om halvt ramla av igår. Inte bra. Har haft bilen ståendes inne i ett garage hos M under dagen igår för att den skulle få torka upp och all snö skulle smälta bort, och sen limmade M tillbaka den med nåt slags superlim typ. Förhoppningsvis sitter dom lite bättre nu =P Baksidan med att ha bil är när skiten inte funkar som den ska. Tur att det finns nån som kan lösa problemet åt mig =)

Mysmiddag

Dagen på jobbet har gått fort idag. Har varit fullt ös från start till slut. Första dagen på dieten har gått bra också, än så länge. Det är ju några timmar kvar på dygnet, men jag har förhoppning om att överleva :) Har inte ens varit särskilt hungrig idag. Pratade precis med M, och han höll på att avlida av energibrist, haha! Tänk vad olika det kan vara :)

Sitter nu och kollar på handboll och äter "middag".


Smaskens! Lyxar nog till det med lite Pepsi Max sen. Jäkla tur att jag får dricka det :P

Planen var att gå på bio ikväll sen, men biljetterna är slut :( Får bli imorgon istället, blir nog bra det med. Nu ska jag fokusera på handbollen dock, det är spännande!

Experiment

Det är fredag och det känns fantastiskt att det snart är helg. Jag ska visserligen jobba både lördag och söndag, men det är så få timmar och ett rätt slappt jobb så det gör inte så mycket. Har tagit på mig ett jobb åt Knut så det blir lite variation från vanliga jobbet i alla fall, och lite extra dineros.

Idag börjar dessutom ett litet experiment. Jag ska prova att gå på en veckas LCD-diet. Jag sätter mina medlemmar (dom som behöver det) på 3 veckors VLCD (very low calorie diet) och ibland upp till 9 veckor på LCD (low calorie diet). Jag vill få ett hum om vad dom går igenom, men jag tänker att en vecka på LCD får räcka för mig. M har fått för sig att stöd-testa med mig den här veckan, så vi får väl se hur länge vi håller sams 😎


Det här är vår mat den närmsta veckan. Snart ska jag kliva ur sängen och ta min första frukostsmoothie :)

Självcoachning?

Jag skulle behöva gå på samtal med mig själv på jobbet tror jag. Såg mig själv i spegeln igår och fick en smärre chock. Det är inte okej just nu, verkligen inte okej! Jag skyller en del på M, bara för att det är enkelt och skönt att ha nån att skylla på. Jag börjar bli sambofet utan att ens vara sambo. Men största boven i det hela är nog jag själv, jag har så fruktansvärt dålig karaktär! Meeen, idag är det taco-tjockisfest med Josefine och Hasse, och imorgon börjar en veckas detox. Har köpt hem en massa grönsaker och frukt och bönor och grejer nu som det ska bli smoothies, grytor och soppor av. Hoppas på att den lilla jäklans förkylningen som spökar i min näsa kommer att försvinna på köpet också, det vore ju nåt!
 
I onsdags var vi på Norra Brunn förresten. Var bland annat Johan Rheborg som höll låda.
 
 
Det var festliga grejer det =) Har aldrig varit där förut, men det var ju ett riktigt trevligt ställe. Vi käkade på Vapiano innan vi gick dit, kanske borde testa maten på plats nån kväll också.
 
Idag har varit en riktig fixardag här hemma. Jag har städat ut julen, så nu känner det alldeles tomt här hemma. Har slängt ut granen, bytt gardiner, plockat bort tomtar och mycket annat.
 
 
Jag har dödat chokladtomten!
 
    
 
Granen är också död. Den fick ju inte så mycket vatten under tiden den bodde hos mig, så den barrade rätt rejält på vägen ut idag. Men då fick jag ju ännu en anledning att städa, så det var väl kanske bra.
 
Nu ska jag snart ta och börja laga lite mat här hemma. Kom på att jag kanske borde ta tag i tömmandet av min gamla dator också, när jag ändå är i fixartagen. Måste se till att jag har alla bilder sparade på externa hårddisken innan den går i graven helt och hållet. Så får det bli!
 
 
 
 
 

2014

Mina vänner, det är nytt år och jag har inte blivit bättre på att blogga än. Jag tänker att jag ska göra det, för ibland gör jag faktiskt saker som kan vara roliga att dela med sig av här. Oftast inte, men ibland. Om inte annat är det kul att dokumentera saker nånstans för min egen del, så man kan kolla tillbaka  Nu sitter jag ju vid datorn och skriver också, vilket är lite talanglöst, för då kan jag inte lägga upp några bilder eftersom jag har alla bilder på telefonen. Eller kan kan jag ju, men då måste jag lägga över dom på datorn först, vilket iofs inte är så jobbigt men just nu orkar jag inte. Får bli en annan dag =)
 
Det är en del på gång i mitt liv nu känner jag, så tiden räcker inte till till allt jag vill hinna göra. Konstigt att det alltid är så. Jag kanske bara måste bli bättre på att disponera den tid jag har. Vissa hinner ju göra så jäkla mycket på sina 24 timmar, och jag tycker inte att jag hinner nåt på mina 24 timmar.
 
Kanske i alla fall är dags att städa bort julen i helgen nu. Den är ju faktiskt över för i år. Granen åker up, stjärnan åker ner och adventsljusen får kläs av och bli vanliga ljus. Sen tänkte jag fixa naglarna imorgon, klippa luggen lite kanske, och träna lite. Ska se vad jag orkar med tanke på att min kropp bestämt sig för att bli förkyld igen. Så mycket förkyld som jag har varit sen jag började nya jobbet har jag inte varit dom senaste åren typ. Det är helt vansinnigt! Känns som att jag har börjat på dagis typ. Men det går över, jag vet!
 
Imorgon kanske jag ska lägga upp lite bilder i bloggen också. Visa lite vad jag har gjort den senaste tiden. För jag har faktiskt hunnit med lite annat än att bara jobba. Faktiskt.

RSS 2.0