Imorgon börjar det

Medan andra firar Valborg hänger jag hemma i soffan och degar. Känner inte direkt att jag missar nåt heller om jag ska vara ärlig. Är kallt och blåsigt ute så det lockar ju sådär att hänga ute ikväll. Skönare hemma i soffan framför tv:n. Fick ju dessutom med mig lite kladdkaka hem från päronen, så det kommer inte gå någon nöd på mig =)
 
Imorgon sätter min Vårruset-turné igång också. Jag ska göra första körningen ner till Malmö under dagen imorgon, och första Vårruset går där på torsdag kväll. Tror det kommer bli en riktigt rolig turné det här. Hoppas vi får fint väder också så folk blir glada och taggade =) Kommer hem på fredag sen, och nu har jag fått förrådsnyckeln, så jag ska nog ägna större delen av helgen åt att få ordning hemma i lägenheten. Yey!
 

url.png

 
Kommer nog vara rätt mör i kroppen imorgon också, var till Friskis och körde ett TMI-pass med Limpan idag. Och nej, trots att jag jobbat på ett Training Camp i X antal månader så är jag inte vidare värst vältränad. Dagens pass kommer garanterat kännas imorgon, men det är så det ska vara! Hoppas att vinden har lugnat ner sig lite till imorgon så jag kan ge mig ut på en löprunda innan jag sätter mig i bilen imorgon. Känns som en bra idé att röra lite på sig innan det.
 
Glad Valborg vettja, hoppas ni som gett er ut inte fryser ihjäl! =)

Solen?

Igår var det ju fint vårväder här hemma ju, vilket gjorde hemkomsten lite lättare. Idag däremot är det grått, regnigt, blåsigt och kallt. Deprimerande!
 
Insåg imorse när det skulle ätas frukost att min och päronens superba superduperhandling igår kväll (vi kom till affären 1 minut innan dom skulle stänga och fick flörta med vakten för att få komma in) gick sådär. Jag skulle äta en macka imorse, men insåg att jag hade glömt köpa smör, och jag hade köpt kokt skinka istället för rökt. Fail. Kokt skinka är ju sådär! Men men, fick med mig keso i handlingen i alla fall så det blev keso istället för smör, och så fick jag snällt äta den kokta skinkan och låtsas att den var god.
 
Har varit iväg en sväng nu och hämtat en grej på Screenbolaget och handlat lite mer mat. Ekar i hela mitt kök just nu. Det är tomt i kylskåp, frys och skafferi, känns hemskt! Men jag kommer ju inte vara hemma så mycket, så det är ingen större idé att fylla upp heller. Men med wokgrönsaker i frysen och ägg i kylen så klarar man sig långt =)
 
Nu ska jag ta och äta lite mellanmål och sen ska jag trotsa vädret och ta en promenad till Friskis Lindhagen för att träna lite med Limpan.

Min nya leksak

Äntligen har jag tagit tag i min dator-situation och köpt mig en ny dator. Får typ ångest så fort jag inser att jag måste sätta igång och använda min gamla dator, så nu löste jag det problemet! Har ju gått bra nere i Portugal eftersom jag haft jobbdator där, och den får jag ju visserligen ha nu under tiden jag jobbar med Vårruset också, men sen blir jag av med den. Lika bra att köpa ny nu då så jag hinner lära mig den tills det är skarpt läge, haha. Blev en fantastisk MacBook Pro som jag redan gillar =P Kommer dock ta ett tag innan jag lär mig alla smarta funktioner dock, men jag har i alla fall lyckats få igång den och hittat internet 8-)
 
 
 
Haha, den sista bilden lyckas jag inte snurra på, så den får vara lite upp och ner =) Som sagt, jag har tid på mig att lära mig den här mackapären.
 
Har varit på kontoret idag också och hämtat bilen och packat den full med grejer som jag ska ha med mig ut på vägarna. Tror jag har koll på läget, någorlunda i alla fall. Har varit och införskaffat mig en gps nu också, så nu ska jag väl i alla fall hitta fram till dit jag ska. Har laddat med sladdar och grejer till mobilen också så den kan kopplas in och laddas och underhålla mig på vägarna. Kan vara bra =)
 
Rätt nöjd att jag faktiskt packat upp alla väskor jag hade med mig hem från Portugallien också. Nu väntar jag bara på att få nycklarna till förråden så jag kan få upp nödvändiga grejer hit och ställa ner alla väskor och sånt skit där nere igen, så det kan bli ordning och reda här hemma.
 
Nu ska jag dock ta en promenad till affären tror jag bestämt. Är fasta som gäller idag, men lite te är jag värd i alla fall.

Min lägenhet!

Sitter hemma i soffan i min alldeles egna lägenhet för första gången på över ett halvår. Känns lite konstigt, samtidigt som det känns precis som vanligt. Vägen hit var dock inte fullt så smidigt som tänkt. Jag har ju massa grejer i Helenas förråd, och hon har ju åkt till Kroatien. Nycklarna till förrådet skulle bli kvar i Stockholm hos Carro, men så blev det inte. Dom är nånstans ute i Sverige på väg hem till mig med snigelpost just nu. Inte hela världen tänkte jag, det viktigaste har jag ju med mig hem från Portugal och sen har jag ju mycket hemma i mitt eget förråd. Kom idag på att nyckeln till mitt förråd dock ligger i Helenas förråd, skit också! Så nu får jag helt enkelt klara mig med dom grejerna jag haft i Portugal tills jag får hem nyckeln. Smidigt värre! Det jag saknar mest är ett täcke och några kuddar, men jag har många filtar som får funka så länge =)
 
 
Päronen hämtade mig på Arlanda igår och jag har varit där hela dagen idag. Syrran och Hugo kom dit och umgicks lite också, och så kom brorsan, Emmie och lilla lilla räkan Max. Så jäklans söt unge!
 
 
Han har sovit mest hela dagen, och jag har fått kramas massor med honom =)
 
 
Imorgon ska jag till kontoret och få lite ordning på saker och ting inför Vårruset också. Första Vårruset är i Malmö på torsdag, så på onsdag styr jag kosan söderut. Tror det kommer bli riktigt skoj, men det är alltid lite snurrigt innan man har koll på läget. Sova snart ska jag nog göra också, är lite halvtrött ska erkännas.

Jag kom hem!

Och jag fick med mig all packning, det är förträffligt. Så vansinnigt mycket grejer, och då lämnade jag ändå kvar ett och annat. Känns både skönt och tråkigt att vara hemma igen. Men imorgon ska jag äntligen få träffa lilla Max för första gången och då kommer det kännas bra att vara hemma :)

Hade en riktigt rolig sista natt med gänget igår också. Fullt ös på Nox :) Saknar redan mina kära vänner som är kvar i Portugallien, men nu får jag passa på att ta mig tid att umgås med mina vänner här hemma för en gångs skull. Det ser jag fram emot.

Prio ett just nu är dock några timmars sömn. God natt!


Sista dagen

Imorgon åker jag hem till Sverige igen, om dom släpper på mig på flyget med all packning vill säga. Jäklar vad man samlar på sig grejer på ett halvår =) Men jag borde kunna få hem allt, annars blir det till att slänga och ge bort. Solen skiner som vanligt här nere, jag har verkligen fått helt underbart väder här sista tiden. Fredag idag då, och den kommer väl gå lika fort som alla andra fredagar. Sitter på kontoret nu och vi har öppet här en halvtimme till. Efter det är det dags för Pricka Tiden så då får jag gå ut i solen! =) När tävlingen är över blir det lite kontorsjobb igen, lunch på det, kanske lite solhäng och sen uppladdning inför kvällens festligheter. Sen vips så är det lördag, jobb mellan 10 och 12, och sen packa det sista och tömma lägenheten innan jag åker till flygplatsen vid halv fyra. Vädret hotar med minusgrader imorgon natt, känner mig sådär lagom taggad för det. Meeen, jag får komma hem och träffa min fantastiska familj och mina vänner, så jag klagar inte.

Kvalitetstid med vänner

Är supermysigt att ha lite besök här nere. Hade en finfin dag igår med en tur till Spanien på dagen och en god middag på kvällen. Idag har jag tagit ledigt så idag blir det massa med kvalitetstid. Började dagen med en morgonjogg på stranden med Helena. Vi köpte lite frukost på vägen hem och käkade godfrukost i solen på balkongen sen. Gick mer och la oss på stranden efter det, och här ligger vi fortfarande. Jag och Helena har precis kört ett styrkepass med Paolo Roberto på plankan dock, så nu har jag blåsor under fötterna och brännsår på armbågarna :)

Blir nog en sväng till shoppingcentret i Faro på eftermiddagen sen som en sista liten utflykt med mitt sällskap. Imorgon bitti, alldeles för tidigt, måste jag skjutsa dom till flygplatsen och sen får jag klara mig bäst jag kan sista dagarna. Har ju Josefine och Hasse kvar här bland annat, så själv var ju att ta i :P


Morgonjogg á la paradiset

Bra start på veckan! Var ute på morgonjogg imorse, precis till soluppgången. Blev nästan en timmes mys längs  stranden. Underbar energikick på måndagsmorgonen.
 
 
När vi stänger här p kontoret vid 12 idag så ska jag ta med mig Helena och Carro en sväng till Spanien för lite lunchmys. Ska se om vi hittar nån strand eller liknande att fördriva lite tid på också. Jag måste ju suga åt mig så mycket sol jag bara kan nu sista dagarna. En annan sak som jag måste göra är att ge tusan i att tänka på att det bara är några dagar kvar på mitt äventyr här i Portugal nu. Blir ju smått deprimerad av tanken. Så jag ska jobba på att ge sjutton i dom tankarna och bara njuta som vanligt.

Snart hemma igen

Snart är vårsäsongen i Portugal över för min del. Nästa lördag åker jag hem till Sverige och kylan igen. Ska njuta in i det sista av solen och sommarvärmen här, för den är helt fantastisk! Längtar dock hem till dom två små nykläckta räkorna i min värld. Jag har ju blivit faster till en enormt söt liten grabb som jag längtar tills jag får kramas med!
 
 
Och sen har ju dessutom Petra fått sin lilla tjej, så jag ser fram emot mycket bebismys när jag är hemma i Sverige igen.
 
Har ju finbesök nu, mamma, pappa, moste och hennes man är fortfarande kvar, och Helena och Carro har kommit. Är mysigt med en massa hemmakändisar här =) Igår var det bergspass som drog igång dagen, sen blev det playan nån timme vid lunch, lite jobb på det och sen middag med hela gänget på kvällen.
 
Sitter på kontoret nu och hänger. Snart är det dags för Pricka Tiden så då får jag gå ut och se lite dagsljus, woop woop! Fredag innebär ju rätt fullspäckat schema, men roligt schema. En timme eller så efter lunch ska jag väl kunna hinna ligga och steka lite i solen med Helena och Carro i alla fall, och sen är det bara att ladda inför kvällens middag och kalas. Kommer bli prima =)

Hinner inte med!

Har ju hänt massa sen sist jag bloggade, dålig uppdatering! Hinner inte redogöra för allt som hänt, men lite ska jag dela med mig av i alla fall.

Mina kära föräldrar är ju på plats nu, tillsammans med moster och hennes man, så jag har hängt en del med dom. I måndags var jag ledig och vi hade en heldag tillsammans. Blev bland annat en cykeltur till Castro Marim, en liten löptur på stranden och middag på Vicius. Igår var jag en sväng till Spanien med Josefine, Jens, Hasse, Anders och Marina också. Är så sjukt fint väder här så man är ute alla minuter man bara kan! Var på Vicius och åt även igår, men med ett gäng ledare. Hade även celebert sällskap av Linus Wahlgren och Kim Sulocki. Lantisbarn som jag är så är det inte helt utan att man blir lite starstruck 8-)

Sitter instängd inne på kontoret nu nån timme till, men så fort vi stänger här ska jag ut! Ska iväg med la familia till Tavira en sväng. I eftermiddag sen så kommer ju Helena och Carro också. Blir fullt hus här nu ett par dagar :)


Cykelpremiär!

Har haft en helt fantastisk cykelpremiär idag. 3,2 mil uppe i bergen med sol och trevligt sällskap. Jag, Jens och Josefine cyklade hem från bergspasset idag. Imorgon kommer jag ha träningsvärk i armar och ben, och redan nu har jag skav i baken och i händerna, haha! Men det var det värt :)


Potatismos

Min hjärna känns som potatismos just nu, det är helt grötigt. Har varit en lååång dag, men jag har fått en hel del gjort. Är ju onsdag, så det har varit fasta på shemat idag igen. Det går fortsatt bra, men man märker ju att man har lite mindre energi dom här dagarna. Idag har jag dock orkat med en core-wod och en promenad på stranden, så det har ändå gått bra. Nu har jag suttit på Nox i hundra år känns det som och för en gångs skull gjort en massa nytta. Nu får vi se vad det kan leda till bara...
 
 
Har varit lite halvtaskigt väder idag, men var riktigt skönt att promenera en sväng på stranden. Älskar stranden här. Hur lång som helst, bred och bara helt fantastisk =)
 
Ska bege mig hemåt inom kort och slänga mig i sängen. Imorgon är det torsdag och bergspass som gäller. Jag, Jens och Josefine tänkte ge oss på att cykla hem från bergen sen, så vi hoppas på fint väder så vi får en härlig tur hem. Det är typ 3 mil hem, och rätt bergigt, så det blir ett äventyr. Känns som att det var evigheter sen jag cyklade, och speciellt mbt. Det är lite skillnad från min gamla tantcykel jag har hemma =) Återkommer med resultat, och förhoppningsvis en hel del fina bilder.
 
Imorgon händer det andra stora grejer också, jag ska bli faster!!! Det är lite väl tidigt dock, för nu måste jag längta hem i över två veckor. Planen var att jag bara skulle behöva längta hem i en dryg vecka, men det är inte alltid knoddisarna gör som man säger =)

Underbar morgon

Jag älskar solen! Fick en helt fantastisk joggingtur på stranden imorse. Stranden var platt och hård, himlen var klar och solen sken. Bästa sättet att börja dagen på :)

Sitter på kontoret nu, vi har öppet en timme till och sen blir det lite strandhäng. Tror till och med att vi ska drista oss till en WOD, jag behöver träna! Har lite träningsvärk från gårdagens chinsövningar, men det är som det ska vara :)

Fick en finfin t-shirt av Kalle Dyall också innan dom åkte hem, sportade den inatt :)


Nox-häng

Som vanligt så här dags hänger jag på Nox :) Har varit en härlig och solig dag idag. Gick ner på stranden efter vi stängt kontoret och övade lite på att stå på händer. Förra säsongen var målet att lära mig att stå på händer, och det gick ju prima. Den här säsongen är det handstående som står på schemat, och chins. Skulle ju fixa chins innan jag åkte hit, men det gick sådär. Det målet är ännu ute uppnått, men en vacker dag så :) Sen blev det lite tabatha-intervaller med fokus på magen, så det kommer nog kännas imorgon. Allt det här har jag orkat under ännu en fastedag, fastan går hur bra som helst. Fick dock precis en ätbar smiley här på Nox, så jag måste ta mig ur det på nåt sätt. Josefine får äta upp den :P

Har en jättefin kompis hemma på kylskåpet nu också. Fick den av Lisa och Linn, så nu behöver jag inte vara ensam hemma längre :P

Och som vanligt går det inte att ladda upp bilder. För mycket folk på Nox :( Är alldeles för mycket partyglada människor här också så jag måste nog gå hem snart, haha.


Lördag igen

Har banne mig inte hunnit blogga i veckan, det har gått i ett. Men det har varit roligt, Linn och Lisa var ju här i början av veckan, och Micke från mitt gamla jobb har varit här hela veckan. Kul med lite sällskap och kända ansikten :)

Nu sitter jag och Josefine och hänger på Nox i väntan på dom nya resenärerna. Dom kommer om typ en halvtimme, så då blir det ös igen. Ledarmöte och sen sängen, jag är trött!

Var en superb middag igår, en av crossfit-grabbarna körde eldshow och alla var på bra humör :) Hela veckan har varit riktigt bra faktiskt. Tre veckor kvar av den här säsongen bara för min del, känns konstigt. Vad händer sen? Allt löser sig :)


Sol!

Var lite förvirrad när jag kom ner hit i lördags kväll. Jag hade verkligen stängt av och tagit semester under veckan jag var hemma, så jag var helt avstängd när jag kom ner hit. Gick fort att komma tillbaka dock, så nu är det full rulle igen. Solen skiner idag till och med, så jag är glad! Ska pallra mig ner på stranden nu för lite lunch i solen, man får passa på!
 
Var en sväng till Faro med Linn och Lisa igår. Var så tråkigt väder så vi var tvugna att hitta på nåt skoj att göra. Blev ett par jeans och en bikini inhandlade, så kan det gå =) Men med en ny bikini är det ju inte mer än rätt att solen faktiskt tittar fram nu. Jag måste jobba på sommarbrännan!
 
Första fastedagen igår gick bra förresten. Har ju bestämt mig för att testa korttidsfasta och se hur jag mår av det. Planen är att bli 100 år gammal och undvika att drabbas av demens och diverse cancer. Gårdagen gick riktigt bra, var inte särskilt hungrig alls, trots att jag bara käkade typ 500kcal under hela dagen. Idag får jag äta dock, och jag ska njuta till tusen av nån god grillad fisk på stranden. Mums!

RSS 2.0