Torsdag

God morgon gott folk! Imorse var ännu en sån dag när jag vaknar av alarmet och inte fattar nånting... Ingen aning om vad  det var för dag, ingen aning om varför alarmet ringde, ingen aning om vad jag skulle göra idag.. Meeen efter någon förvirrad minut så klarnade livet.. Ska ju åka till Vässan idag.. Träffa Saaaara =D Ska bli riktigt skoj faktiskt.. Och ikväll/inatt ska det knegas på Cityfestivalen..



Men först är planen sol och bad på dagen... Myys!

Fick ju en hel del sol igår också innan jobbet.. Jag trivs bättre och bättre här måste jag säga! 10 minuter in till stan med tunnelbanan, och fem minuters promenad till vatten och bad... Bäst!





Så här glassigt hade jag det igår.. Utmärkt uppladdning för jobbet =) Var lite snurrigt på jobbet igår dock, och väääldans varmt.. Men det gick bra =) Förutom när vi skulle stänga.. Ytterdörrarna gick inte igen, väktaren dök inte upp och allt drog ut en massa på tiden... Meen jag kom hem till slut ändå..

Fick ett mycket festligt samtal på rasten också. Ska på en första intervju till ett jobb jag verkligen skulle vilja ha imorgon =D En del av intervjun innefattar dock att man ska hålla ett föredrag på ca. 5 minuter, oim vad man vill, bara för att dom ska se hur man pratar inför grupp.. Vad ska jag prata om?!?!?! Måste ringa och konferera med mami.. =)

Men nu måste jag ta och göra mig redo och bege mig mot Sumpan och tåget.. Tjingeling!

Sola sola sola!

Ja nu ska jag banne mig ta och svida om till bikinin och gå ner till vättnet och lägga mig och steka nån timme.. =) Har varit ute och sprungit nu på morgonen.. Var dock så nedrans trött, så jag kom inte ut lika tidigt som jag hade hoppats.. Var redan tokvarmt när jag kom ut.. Har inte vant mig vid att springa i sån värme än, så det var så sjuuukt jobbigt imorse.. Imorse kändes halvmaran väldigt lång borta måste jag säga.. Har haft väldans dålig karaktär vad gäller löpningen nu på senaste, men jag måste ta och ta tag i det nu igen.. Jag vill ju komma runt hela svängen där i september när det gäller =)

Jaja, nu ska jag slänga i mig lite frulle, och sen ska det solas! Jobbar ikväll, så jag är värd lite sol först, så det inte är så synd mig ikväll sen =)

Varmt!

Jag smälter bort! Meeen, jag klagar inte.. =) Det är ju sommar för tusan.. Fixade med tvätten imorse och gicksen och handlade mat.. Sen har jag legat och solat typ hela dagen.. Eller ja, tills jag blev alldeles för rastlös.. Blir typ galen av att ligga och steka i solen en längre tid.. Det är skönt, men vaaaaarmt..! Blir det lika varmt imorgon kanske man måste våga sig på att bada... Who knows? =) Jag är ju dock en sån jäklans badkruka, men idag var det olidligt varmt..

Har försökt få i mig lite mat nu.. Blir ju typ inte hungrig när det är så här varmt, men mat behöver man väl ändå har jag en känsla av... =)

Imorgon kommer min älskade Limpa hem från Grekland också =) Hon kommer vara brun som en pepparkaka, så egentligen vill jag inte träffa henne, haha.. Men det ska bli skönt att ha henne hemma igen.. =)

Ska nog ta och engagera mig lite i jobbsökandet nu kanske också, när jag fått lite energi.. Det är så svårt bara att sälja sig själv med måtta, men ändå göra sig oemotståndlig.. Men förr eller senare ska man väl få sig ett jobb =P

Bilder från midsommar

Yees, nu har det kommit fram en del bilder från midsommar.. Tur att nån tog kort som sagt.. =)










Min grej i fem-kampen... Var sämst dock, haha! Men det bjuder jag på.. =P Och fina värdparet Sannaoch John som hade fixat en mycket trevlig fest.. =)



Sofie, jag och Malmgren.. Bästa femkampslaget! Och ändå kom vi sist, med besked.. Konstigt det där måste jag säga.. Vi var ju bäst, och det var till och med jagsom räknade poängen, och ändå kom vi sist.. Var gick det snett? Men men, vi var glada ändå =P

Finns massa mer bilder på fejjan, men det här får räcka för den här gången.. =)

Nu ska jag ta hand om det sista med tvätten.. Jag hann tvätta allt på dom timmarna som grannen lämnade kvar på sin tvättid... Gooood! Då behöver jag inte vara inne och tvätta under dagen, utan kan vara ute och njuta av solen istället.. Love it! =)

Snurrig dag

Ja den här dagen blev inte riktigt som tänkt, men den blev bra ändå.. =) Hängde nere vid vattnet ett tag i förmiddags och solade,. Blir dock sjukt rastlös, så jag travade hem igen efter nån timme och duschade och fixade.. Åkte sen ner på stan och hälsade på Linn H på jobbet en sväng.. Satt där och snackade skit ett tag innan vi gick ner till Zanzibar eller vad det nu hette =) Blev en glas vin och ännu mer skitsnack där.. Skoj =) Sen när Linn var tvungen att bege sig hemåt mötte jag upp Elin och hennes kompisar och vi åkte till Söder en sväng.. Har ju varit så himlans härligt väder idag så det har varit härligt att bara vara ute =) Avslutade sen kvällen med bio.. Kollade på Bad Teacher..



Den var riktigt rolig faktiskt.. =) Cameron Diaz är ju så jäkla snygg, haha.. Så skulle man se ut i den åldern!

Är dock sjuuukt trött nu och ska ta och bege mig mot sängen.. Imorgon ska det tvättas.. Har dock inte tvättid förrän 12, men dne som bokat morgontiden ska tydligen inte ha tvöättstugan förrän 10, så om jag har tur (dvs att ingen annan har tänkt samma tasnke som mig) så hinner jag tvätta några maskiner mellan 7 och  10.. Vore ju priiima, för det ska bli superfint väder imorgon också, så jag vill inte vara inne och tvätta hela dagen jue..

Har för övrigt verkligen sommarlov nu.. Fick hem resultatet på sista tentan idag.. Done, done and done säger jag bara! Yeah!

Sol!

Idag är det ju superfint väder jue! Känns helt ovant att det inte regnar, och att det inte ens är regnmoln på himlen =) Har varit en sväng till ÖoB och gjort det jag skulle, och nu tror jag bestämt att jag ska gå ner till vattnet och sola lite.. Jag behöver sooool! =) Sen ska jag åka ner på stan och hänga lite med Elin och hennes friend.. Kan ju inte åka ner än känner jag, måste få njuta lite av vädret först, seeeeen kan jag hänga på stan =)

Jaja, om jag skulle ta och lyfta på röven dååå!

Slut som artist

Lite så känner jag mig nu.. Lite småtrött måste jag säga... Drygt småtrött =) Skulle jobba 13-20 idag,men bytte med Victor som skulle iväg på nåt.. Fick alltså jobba 15-22 istället.. Och det harvarit så nedrans mycket folk nu ikväll.. Var iofs rätt väntat med tanke på att det har varit storhelg och folk som varit bortresta kommit hem idag och så.. Massa massa folk.. Mendet var nog bra, för då gick tiden rätt fort måste jag säga.. Trivs faktiskt riktigt bra på mitt lilla Ica.. Är så mysiga människor som jobbar där som gör att man håller humöret uppe på jobbet =)

Imorgon är jag ledig i alla fall.. Då ska jag ta en promenad till ÖoB (eftersom jag inte kan använda min cykel).. Sen skulle jag nog behöva ta en sväng till Ica Maxi för att fylla på mitt kylskåp också.. Och så skulle jag vilja träna, men det hinner jag nog inte.. Hoppas på att få träffa Elin en sväng imorgon också.. Hon skulle ner till Sthlm med nån kompis nu måndag till tisdag, så då måste hon ju passa på att träffa mig också.. =) Hon fick för övrigt ett infall inatt och tyckte att jag, hon och Angelica skulle ta och åka till Marocko i september.. Fanns billiga biljetter dit då.. Låter ju onekligen helt vansinnigt underbart med en reunion i Marocko, men jag måste räkna lite på det där innan vi kan boka nåt..  Nåt att drömma om iaf =)

Nej, nu ska jag banne mig gå och lägga mig.. Jag är tröööött! God natt

Midsommarafton

Hade som sagt en riktigt superb traditionell midsommarafton i år.. Var väldans trevligt att vara ledig på midsommarafton måste jag säga.. =) Åkte till Sanna på morgonen och hjälpte till att fixa med det sista.. Stackars Sanna var typ tokstressad, men allt ordnade sig till slut.. =) Folket kom vid typ ett, halv två och sen var kalaset igång.. Började med en tipspromenad (där mitt lag var typ sämst, haha) och sen blev det sill-lunch.. Snapsvisor och  ägg och vin och så.. Myyys =) Efter det var det dags för femkamp.. Mitt lag var inte särskilt starka där heller, men vi hade roligt i alla fall, haha.. Vann en av fem grenar.. Men men.. =P Vi hadesån himlans tur med vädret också.. Vi satt ute och käkade och femkampen försegick också utomhus.. Eller ja, vi var ju ute hela dagen och kvällen, men allt förutom loungen (=P) var under bar himmel.. Vi hade uppehåll och till och med lite sol under hela lunchen och femkampen.. Sen kom det en skur, men då var vi under tak.. SLutade regna lagom till kvällsgrillningen sen så då kunde vi sitta ute och käka igen.. Regnade lite till senare på kvällen sen, men då satt vi ju också under tak så det gjorde inget.. =)





Jag lyckades ta två kort på hela dagen/kvällen/natten.. Bra jobbat! Dom korten tog jag dessutom innan folket hade kommit, på Sannas fina dukning.. =) Men jag hoppas på att kunna få tag på lite fler kort från Sanna eller nån annaninom kort.. Jag vill ha fler bilder!

Var en lååååång dag i fredags.. Jag gick upp typ 7 för att komma iväg till Eskilstuna, och sen var vi igång hela dagen.. Kom i säng typ 3, vilket ändå inte var sååå sent.. Men som sagt, vi var ju igång hela dagen så man var rätt sliten igår ändå.. Men det var det värt =)

Tack Sanna och John för en utmärkt midsommarfest! =)

Midsommardagen

Ja idag har det inte blivit mycket midsommar-firande.. Men jag överlevde i alla fall dagen på jobbet.. Alltid nåt.. Sjuuukt trött nu, men var så jäklans hungrig när jag kom hem så jag var tvungen att äta nåt.. Nu ska jag dock ta och krypa ner i sängen och sova fölrhoppningsvis massor med timmar.. Sov inte jättelite inatt heller egentligen, men det var en lång dag igår såp jag har varit helt förstörd idag..

Meeen men, redogörelsen för gårdagen kommer inte nu heller,  jag är alldeles för trött för det.. Har ju dock kommit på att jag typ inte tagit ett enda kort under gårdagen heller, vilket i dagsläget känns sjukt tråkigt.. Men men, ska nog kunna redogöra för dagen rätt bra ändå.. =)

Nu ska jag dock sova, för imorgon är det jobb som gäller igen... Tjing!

Skit också!

Åhh fan vad störd jag blir! Har stressat som en tok för att hinna till jobbet, springer ner till cykelförrådet för att kasta mig iväg då jag inser att jag faktiskt kommer hinna i tid.. Så sen var jag inte.. Meen, man ska inte ropa hej.. Skitlåset på cykeln hade fått för sig att idag var en bra dag att jävlas med mig.. Gick inte att låsa upp skiten!! Jag stod i typ 5 minuter och försökte låsa upp det, men det vägrade ge sig!! Så sjukt arg! Inser att det bara är att tänka om och löpa till tunnelbanan, med insikten om att jag nu inte längre skulle vara i tid till jobbet.. Ännu argare!! Kommer till t-banan och inser att jag missat övergången på förra klippet med typ 5 minuter.. Ännu ännu argare!! Försökte ringa till jobbet och förvarna om min sena ankomst, men där var det ingen som behagade svara.. Dom får helt enkelt undra vart jag är nånstans ett tag och sen få en förklaring från en sjukt irriterad Jossan när hon väl kommer fram.. Btw hade jag en superb midsommarafton, men den får jag redogöra för vid ett annat tillfälle..

Hemma

Har precis varit en sväng till Solna Centrum för att inhandla vissa förnödenheter inför morgondagen.. Skulle ju åka till Sanna idag, men hon hade fått massa hjälp med förberedelserna, så då stannar jag hemma ikväll och åker imorgon bitti istället.. Har ju varit borta mån-ons så det är rätt skönt att vara hemma en kväll till.. Blir lugna gatan ikväll, så man har energi att fira midsommar ordentligt imorgon.. =) Åker rätt tidigt till Sanna imorgon också så vi hinner fixa det sista innan folket kommer.. Jag håller tummarna för sol! Har ju ösregnat hela dagen idag, så det kan väl få bli lite fint till imorgon...

Blev en blöt cykeltur till gymet tidigare idag också.. Gjorde inte så mycket dock.. Var en klassisk sån där att "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder", så klädd i regnställ så klarade jag mig prima =) Blev en tur till solarieholmarna också, så man slipper känna sig alltför blekfisig imorgon.. Vit klänning på vit kropp är sådär lagom fint...

Jaja, ska nog ta och käka lite middag snart och sen blir det nog tv-häng resten av aftonen.. Tjing

Torsdag..

..och lön såg jag precis.. Trevligt... =) Inte för att jag blev särskilt rik den här månadenmen, lön är altid trevligt.. =) Kul att vakna upp tillregn och åska idag.. Sådääär.. Jagska ju till gymet.. Skitdrygt att cykla dit i regn ju... För jag tänker ju inte ta tunnelbanan inte.. Lite regn har inte stoppat mig förut.. =P

Ja åkte ju hem till päronen i måndags efter jobbet.. Blev inte mycket mer än lite skitsnack med mami innan det var dags för sängen.. Åkte till syrran sen på tisdagsmorgonen.. Hängde med dom hela dagen.. Huggan höll mig sysselsatt kan man säga.. =) Sen bar det av in till Enköping för att umgås med min kära Karin.. Bjöds på tacos och vin när jag kom.. Lyx! =) Sen gick vi ner på stan och satte oss på All in och snackde skit.. Så himlans mysigt.. Solen tittade till och med fram, så vad mer kunde man önska liksom? Dom stöängde ju dock redan 23, och då var inte vi klara.. =) Vi begav oss tillbaka hem till Karin iställe och fortsatte umgänget där.. =) Sov till typ 12 igår, haha.. Tröttmössa nr 1! Hade blivit nåt knas medmitt jobbschema också, så jag skulle inte jobba igår kväll.. Blev kvar längre hos Karin då istället, vilket inte gjorde mig nåt.. =)

Nu är det nog dags för lite frukost så jag kommer igång här.. Har disckat och plockat undan lite på morgonen, och nu är jag skithungrig! Ska pallra mig till gymet i regnet sen, och tror även att det blir en sväng till solarieholmarna för att förbereda mig inför midsommar =)

God morgon!

På pendeln

Fick tokhetsa från jobbet för att hinna till pendeln, men jag hann! Tur att man är så sjukt snabb :) Var så jäklans mycket folk typ sista 20 minutrarna idag.. Ogillar fenomenet att folk alltid är ute i sista stund för att handla.. Tänk på oss stackare so mest av allt bara vill hem när klockan slår 22! Var tur att jag började min dag så nyttigt idag,ed tanke på hur det gick på jobbet sen.. kommer in i personalrummet, och vad hittar jag där? Jooo två högar med bullar (och då menar jag verkligen högar!), en hög med lussebullar och en sån typ kanellängd.. Tack för den passningen! Om nu inte blogg.se hade varit så sjukt sega med att få ut sin app så hade ni kunnat få se katastrofen.. Nu får ni vänta till nån annan gång :) Kunde ju inte stå emot.. Kamelbullarna såg oemotståndliga ut, och lussebullarna var fyllda med mandelmassa.. Mandelmassa?! Jag älskar mandelmassa.. Jaja, jag fick ju springa till t-banan så där försvann lite iaf :P Nu vill jag vara framme! Mami hämtar mig i Bålsta.. Hon är förhoppningsvis utrustad med en banan, för trots bullfrossan är jag hungrig! :) Imorgon ska jag umgåsed syster och Huggan :) Med mami också kanske för den delen, vet inte riktigt hur planen är.. Huggis har vattkoppor den lilla skrutten.. Men lika bra att få det avklarat kanske.. För övrigt ville mobilen skriva hatthyllor när jag skrev vattkoppor, Hahaha! Extremt roligt.. Den kan när den vill :) Nej nu ska jag ägna mig åt att titta på folk tänkte jag precis säga.. När jag vände mig om insåg jag dock att det inte direkt var jättemånga som åker pendeln mot Bålsta så här dags en måndag.. Snarare typ ingen, så jag får väl ägna mig åt nåt annat då :) Tjing!

Bra start

Var rätt trött imorse när klockan ringde måste jag säga, men men.. Var bara att pallra sig upp och komma igång med dagen.. Käkade frulle och begav mig sen till gymet.. Så himlans skönt! Känns som att det var hundra år sen jag var där typ... Blev biceps och triceps idag.. Och lite mage =) Blev en sväng till solarieholmarna efter det.. Den riktiga solen fortsätter ju att lysa med sin frånvaro, så vad ska man göra liksom? Är rätt tråkigt att det är juni och man är lika vit som i januari typ.. Fruktansvärt...

Nu ska jag nog ta ett litet städryck här hemma.. Blir ju galen när det är stökigt hemma, och nu har det varit det i några dagar.. Måste ta tag i det nu, så kommer det kännas mycket mer avslappnat här hemma.. Så det så.. =) Börjar med en sväng ner till förrådet, och sen blir det en dans med snabeldraken.. =)

Regn..

Har regnet typ heeeela hela dagen idag.. Sjukt tråkigt.. Har liksom aldrig vaknat till liv.. Cyklade dessutom till jobbet idag, dum som jag var.. Meeen, det torkar ju... =P

Sitter hemma i soffan nu och funderar på att försöka kolla på filmen som visas på trean nu.. Kommer nog dock hålla mig vaken i en halvtimme eller nåt, hahaa.. Är toktrött! Är dock vansinnigt sugen på godis! Var på väg till affären nyss för att ge efter för mina cravings, men jag pallade inte gå ut i regnet igen..



Så här såg det ut när jag och Sanna var på bio i tisdags.. =P Dom bjöd ju på popcorn och såna där chipsgrejer, och så tjockade vi lite eextra med lite smågodis.. =) Skulle verkligen verkligen vilja att dessa onyttigheter fanns i min närhet precis nuuuu! Men icke.. Har dock glass hemma, så det får nog bli lite glass.. Vore nog bra om jag gick till gymet imorgon innan jobbet tror jag bestämt.... =)

Söndag

Var en så sjukt slapp dag igår.. Gjorde inte mycket mer än att ligga i soffan och glo på tv på hela dagen.. Meningsfullt.. Eller jo, jag diskade upp och städade lite i alla fall... Måste dock fortfarande gå ner i källaren med en massa kläder, och dammsuga.. Men det kanske jag gör imorgon eller så... =P Avslutade kvällen med en sväng till Snaps.. Var ju faktiskt lite sol igår kväll, så det var trevligt =)

Nu ska jag snart bege mig mot jobbet för en festlig dag där.. Regnar dock ute, och det känns ju sådääär.. Tänkte ju cykla till jobbet jue... Men men, hoppas på att det kan hålla uppe den lilla tiden det tar för mig att ta mig till jobbet.. Annars får jag väl överleva ändå.. Det är ju bara vatten, det torkar alltid =)

Kanske borde..

..ta tag i mig själv och flytta röven från soffan en stund.. Haha, har för tusan suttit här sen jag klev upp ur sängen imorse.. Effektiv, eller inteeeeeee...

Ligger massa kläder på golvet i vardagsrummet som ska ner i källaren, kanske borde fixa det.. Borde diska.. Borde lägga undan den rena tvätten från när jag tvättade för hundra dagar sen typ.. Borde bädda sängen.. Borde dammsuga... Och sist men inte minst, jag borde verkligen duscha! Luktar ju inte direkt hallontårta om mig måste jag erkänna.. En natt i trängseln på dansgolvet sätter ju sina spår i fräschheten.. Japp, I'm teling you..

Men har egentligen ingen lust att göra nåt utav det där just nu... Meeen det kommer kännas bra om jag gört.. Jaja, måste ladda mentalt ett litet tag till, sen ska jag nog ta tag i nåt på listan... It's a plan!

Personalfest

Trots regn och sjukt tråkigt väder blev det en festlig personalfest igår måste jag säga.. =) Började med käk, dricka och umgänge i vårat helt otroligt mysiga personalrum... =P







Jag, Rebecca och Linn fick äran att sitta i den otroligt romantiska kärlekssoffan.. Luden och rosa dagen till ära, haha =)

Efter käket, och ett mycket vackert tal från chefen så var det dags för 5-kamp.. Sjukt skoj.. Blev längdhopp, kasta basketboll, sparka basketboll (eftersom en viss Linn lyckades tillintetgöra fotbollen, hahaaa), kasta stövel och en utslagsfråga om Calles familjs åldrar..





Där nere ligger fotbollen..



Och här är förövaren, hahaa.. Men vi klarade oss bra ändå =P

Blev utgång efter det.. Först till nåt hak i Vasastan där det blev smarriga drinkar och ännu mer umgänge.. Sen blev det en sväng till Kungsholmen.. Därifrån kan man ju tycka att det hade varit smidigt för mig att bara ta tunnelbanan hem, men efter ett par drinkar var det ju inge kul att åka hem.. =P Så jag och mina två Rebeccor tog en taxi ner på stan, och sen vidare till Söder.. Åkte taxi för en halv förmögenhet igår, skittaxichaufför (eller skitoss som skulle åka så jäklans långt)! Hamnade på Underbara bar och dansade loss ett tag i alla fall.. Ena Rebecca försvann nånstans på vägen, och sen råkade jag och kvarvarande Rebecca ut för ett riktigt stolpskott till taxichaufför.. Vi skulle till Lobby, och han kör oss till T-centralen.. Vad hände med den felhörningen liksom? Talanglös.. Men då blev vi sura och gick och käkade på Max istället, innan det kändes som dags att åka hem..

Jaja, det var en festlig kväll igår trots allt, hahaa..! Sjukt seg idag och kommer nog inte göra många knop om jag känner mig själv rätt.. En dag i soffan.. Yes!

Bio och häng

Blev ju bio igår kväll.. Filmen var faktiskt bra måste jag säga.. Lite konstig och rätt oväntad, men bra.. =) Var ju kanske ingen direkt tempohöjare inför kvällen, men men.. =P



Det var en rätt tung och sorglig film, men den här filuren livade ju upp filmen och gav en del skratt.. =)

Åkte hem sen och gjorde oss några smarriga drinkar med vattenmelon.. Mumma =) Åkte ner på stan en sväng sen, men Sannisen har typ tappat bort sitt körkort, så istället för vin blev det en prommis i Gamla Stan, vilket inte var fy skam det heller.. Var riktigt mysigt faktiskt =) Och imorse var det väldigt skönt att det inte blev mer vin igår måste jag erkänna..

Började dagen med en promenad idag, i regn dock.. Men med trevligt sällskap gick det bra också.. =) Regnar fortfarande.. Är sjukt tråkigt väder måste jag säga.. Känner typ bara för att lägga mig under en filt i soffan och glo på film hela dagen.. Meeen, ska iväg och fixa mina naglar i eftermiddag, vilket är välbehövligt! Sen är det personalfest på schemat ikväll.. Dock vet jag inte vad vi ska göra.. Planen var brännboll, men med tanke på vädret lär ju inte det ske.. Hmm.. Vi får se helt enkelt, men det blir nog bra på nåt vis.. =)

Nu ska jag i alla fall inte göra ett skit ett tag, utan bara dega i soffan.. I like it! =)

Besök

Igår kom min kära Sannis hit.. Supermys! Vi hade ite svårt att bestämma oss var vi skulle göra med kvällen, men det slutade med tacomiddag och film och godis... =) Kollade på How do you know.. Både somnade dock, så vi vet inte riktigt hur den slutade, haha.. =P



Började dagen idag med en promenad runt sjöarna.. Himlans skönt sätt att börja dagen på.. Sen har vi mest hängt här hemma och bara snackat skit, försökt planera midsommar lite och bara degat typ.. Jag har faktiskt rensat ur några lådor i min garderob, vilket var bra.. Vågade inte göra mig av med alltför mycket dock, hahaa.. Men rensade bort en del, och mer ska det bli.. =P

Nu håller vi på och gör oss redo för att bege oss mot Skärholmen för att gå på bio.. =) Är medlemskväll på SF ikväll, så jag och Sannis ska på förhandsvisning av Kronjuvelerna.. Har ingen aning om vad man bör förvänta sig av den filmen, men det kommer nog bli trevligt =)



Efter det blir det nog lite vin tror jag bestämt.. Vi orkade ju inte dricka nåt vin igår, men idag är suget större.. =) Om solen håller sig framme så blir det nog så, myyyys =)

Men nu är det nog dags att börja bege sig.. Tar väl en sväng i Skärholmens centrum innan tror jag bestämt.. Lär väl bli nåt att köäka innan det är dags för bio också.. Har en känsla av att det kommer bli en bra kväll helt enkelt..

Tur, jag?

Alltså på riktigt.. Det har varit uppehåll hela dagen.. Jag ska cykla hem från stan, via Lindhagen, och under dom 30-40 minutrarna ösregnar det! När jag kommer hem slutar dert och solen kommer fram.. Tack för den passningen! Vad hände där liksom? Var dyngsur näör jag kom hem, och nu har det typ torkat upp.. Smart.. Jaja.. Gick bra på jobbet idag i alla fall.. Var väldans lugnt måste jag säga.. Hade kunnat vara en jättemysig cykeltur hem från stan idag, om det inte hade ösregnat som sagt.. Cyklade längs Norr Mälarstrand bort mot Lindhagen.. Supermysigt där.. Dock inte i regn som sagt, men men.. Åkte förbi där på vägen hem för att lämna ett par nycklar, snäll som man är.. =)

Hämtade sen upp min (förhoppningsvis) älskade plattång innan jag slutligen tog mig hem.. Jag hoppas verkligen att den är bra!



Men jag menar, den ser ju sjukt snabb ut, så den ska nog vara bra.. =)

Har precis slängt i mig lite käk nu.. Lite väl fort dock, för nu har jag magknip.. Blää.. Men jag var så jäkla hungrig när jag kom hem.. Jaja, nu ska jag nog ta och dammsuga en supersnabbis, och sen ska jag bege mig mot Maxi för att handla lite mat.. Förhoppningsvis hinner jag med både och innan Sanna kommer.. I värsta fall får hon väl hämta upp mig på Maxi annars. =P

Men nu måste jag sätta igång!

Wörk

Ja idag ska det jobbas några timmar.. Ska bege mig mot tunnelbanan snart.. Ska jobba på Friskis i Farsta idag, och kände att 1,8 mil enkel väg var lite väl långt för att jag skulle cykla till jobbet idag.. Dessutom står ju min cykel på stan också.. Får hämta den på vägen hem, så jag hoppas att det inte regnar då..

Men men, kan ju inte påstå att det varit en så minnesvärd morgon so far, och ordbajsandet gick lite trögt idag.. Kommer väl kanske mer festlkiga grejer att berätta senare, hahaa.. Sanna kommer hit ikväll ocksåå.. Yes! Onsdagsdejter är grejen, det gillas.. =) God morgon i alla fall vettja!

Underbar dag!

Jag har haft en sån himla bra dag idag! Är helt lycklig =) Började dagen med en sväng till frisören, och än så länge är jag nog rätt nöjd.. =) Känns ju väldigt kort, men det gör det ju typ alltid när man är nyklippt.. =) Mötte sen upp Limpan nere på stan och vi begav oss till Café 60... Där mötte vi upp ännu en Linn (en tjej som min Linn jobbar med på Friskis).. Satte oss på deras uteservering och inväntade lillasyster Lisa som sen slöt upp med oss.. Blev supoergod lunch efter det.. =)



Fanns hur mycket som helst att välja på, men för min del blev det risotto med räkor och kräftstjärtar.. Mumma =) Efter det blev det ärligt talat lite kallt att sitta ute.. Skäms typ för att erkänna det, men vi gick in och fikade.. =P



Alltså den här fterrätten var inte att leka med.. Var typ som kladdkaka med Rocky road uppepå.. Såååå gott =) Var helt proppmätt efter det... Vi satt kvar där rätt länge och bara snackade skit och skrattade och hade det allmänt bra.. =)

Mötte upp min kära mor på stan efter det.. Sen har vi strosat.. Hur mycket som helst.. =) Så jäkla mysigt att gå på stan helt planlöst och egentligen inte ha några måsten.. Mycket mycket trevligt.. Mamma shoppade en del, själv var det enda jag fick med mig hem 6 stycken knappar och en kartong ipren, haha.. Slutade shoppingsvängen på Söder med en utsökt middag!



Måste erkänna att den här bilden inte riktigt visar middagen från sin bästa sida.. Men det var sjukt gott! Pasta med spenat och kalvkött och grädde och grejer.. Är fortfarande helt stört mätt..



Min fina fina mamma =) Vi lyxade till det med vin till maten och grejer.. VIlken tisdag mina vänner! Har ingenting att klaga p åden här dagen.. Klagar inte ens på regnet som började när jag och mor i godan ro letade efter nån trevlig restaurang på Söder.. Min cykel fick dock stå kvar nere på stan, hade ingen som helst lust att cykla hem i regn efter middagen.. Får ta hem den imorgon på väg hem från jobbet.. Inga problemo..

Nu blir det fetdeg resten av kvällen kan jag säga.. Eller ja, blir nog inte mycket "resten av kvällen" känner jag.. SJuk paltkoma, så det blir nog tidigt i säng ikväll.. =)

Hemma

Jobbat klart för idag.. Känns lite konstigt faktiskt, för jag ska bara jobba tre dagar den här veckan.. Ovant.. =) Gick bra på jobbet idag, förutom på slutet.. Var mängder med folk och massor att göra och kaos hit och dit... Men men, nu är jag hemma i alla fall.. Skööönt! =)

Mitt framlyse på cykeln har av någon anledning bestämt sig för att inte funka som det ska, så i förmiddags när jag och Limpan var ute och gick sp investerade jag i en ficklampa som jag sen gjorde ett litet hemmabygge med.. =)





Sitsigt va? Vad gör man inte för att slippa onödiga böter? =) Dock var batterierna jag hade hittat hemma kassa, så så värst mycket ljus bjöds det ju inte på, meeen ändå.. Bättre än ingenting..

Precis duschat nu, vilket var rätt dumt.. Är ju tokblöt i håret, och det är drygt att gå och lägga sig med blött hår.. Med tanke på uppstigningstiden imorgon borde jag dock krypa till kojs.. Är ju renbäddat, så det är ju riktigt mysigt i sängen =) Får väl helt enkelt överleva att gå och lägga mig med blött hår, för här kan jag ju inte sitta mycket längre till.. Ska vara hos frisören vid 9 imorgon bitti, och jag lär ju cykla dit.. Borde cykla strax efter åtta typ för att vara på säkra sidan.. Det betyder alltså att jag måste upp typ 7.. Hej och hå... God natt råå!


Ingen spruta!

Yees! Slapp ta spruta idag.. Blev inte så himla ledsen för det måste jag säga.. =) Behöver inte ta nästa vaccinpåfyllning förrän om 2 år.. Wohoo! Då har jag tid på mig att jobba bort min spruträdsla =P Usch jag avskyr verkligen nålar och sånt skit.. Fick typ hjärtklappning bara av att kolla på Linn när hon tog sin spruta idag.. Men men, så kan det vara..

Har städat och plockat lite här hemma när jag blev klar med tvätten..  Skulle verkligen verkligen behöva dammsuga också, men jag får göra det på onsdag.. Imorgon blir en mysig dag =) Först ska jag till frisören och klippa mig, och sen har jag lunchdejt med Linn.. =) Sen kommer kära mami till Stockholm efter lunch nångång och umgås med mig.. Planen är en sväng på stan och en middag på nåt mysigt ställe sen..

Har bokat hotell i Paris nu också.. Ska bli så himlans mysigt att åka dit!

Nu ska jag dock ta och äta lite, för inom kort är det dags att trotsa stormen och bege mig mot jobbet.. Gillar verkligen inte blåsten.. Men man vänjer sig väl.. Jag vande mig ju vid regnet när jag bodde i Göteborg.. Man kanske kan vänja sig vid allt... Kanske! =)

Måndag

Var och hämtade fläkten från förrådet i helgen, så inatt sov jag riktigt bra.. Huuur skönt och svalt som helst.. =) Vaknade av att jobbet ringde.. Ska ju jobba ikväll, men dom behövde mig idag på dagen istället.. HAde gärna jobbar dag och kommit hem lite i tid ikväll, men hade redan planer på dagen, så det gick ju inte för sig.. Får allt ta och knega ikväll som tänkt istället.. Håller på och tvättar nu, vilket verkligen var behövligt.. Har hur mycket tvätt som helst.. Ska ut på promenad med Limps om ett tag också.. Avslutar promenaden med en vaccinering är tanken.. Jag måste ta min sista fästingspruta.. Avskyr sprutor, men det är tur att det går så fort.. =)



Sen måste jag hem och fortsätta tvätta.. Måste gå och hämta mitt paket från Bodystore också.. Har inte hunnit det än.. Bra skit.. Hoppas på att min plattång kommer i veckan också.. =)

Jaja, nu ska jag ta och käka lite frukost i väntan på att byta tvätt i maskinerna.. God morgon!

Jag överlevde

Helt otroligt, men jag överlevde den här dagen med.. Tog ett par timmar innan jag var på banan, men sen så. =) Sjukt skönt att vara hemma nu dock.. Ska inom väldans kort ta och bege mig mot sängen.. Känner att jag nog kan behöva några timmars sömn.. Har tvättid imorgon bitti också, men jag kommer banne mig inte börja tvätta klockan 7.. Nån ordning får det vara.. Har ju tvättid till 12, så jag hinner även om jag tar sovmorgon =)

Ska käka lite ostkaka och glass innan bara, så kommer jag nog sova ännu bättre inatt sen.. =P

Vad hände?

Jag är så trööööött!! På riktigt.. Jag tror på riktigt inte att jag är riktigt nykter än.. Vansinnigt! Jag skulle ju bara förbi Linn ett tag igår.. Planen var ju inte riktigt att det skulle sluta så här, men det var roligt.. =) Jobbade igår, och åkte direkt hem till Linn sen.. Var bra att jag bestämde mig för att åka dit, för det blev en trevlig kväll.. Dagen idag kommer nog bli lite mindre trevlig dock, men men, hahaa...



Ska iväg till jobbet snart... Orkaaa! Insåg på jobbet igår också att jag hade glömt både visakortet och mitt leg hemma.. Jättebra när man ska iväg på kalas.. Men men, tur att det var hemmafest.. Jag klarade mig bra på mina hundra spänn som jag hade i plånboken och min tunnelbaneremsa, hahaa..

Och mami, så här ser knappen ut.. Eller nej, det var inte sant, för Knappen med stort K är ju borta. Men Knappens kompisar ser ut så här =)



Där ser du ungefär storleken också... Marinblå.. Rätt mörk.. =)

Nej, nu måste jag slänga i mig lite mat och sen bege mig mot jobbet.. Överlever jag den här dagen kommer jag vara sjukt nöjd!

Kalas

Var jättemyigt i fredags på fröknarna Bylins kalas.. Först var det ju skolavslutning.. Känns som det var hundra år sen jag var på skolavslutning, men det är ju sjukt mysigt ju.. =) Var i kyrkan och tittade på barnen och lyssnade på sommarsången och grejer..



Fina systrarna.. =)



Utspringet.. Massa gladaniondeklassare som fick sommarlov =)

Blev lunch och fika hemma hos Eva sen.. Var ju så jäklans fint väder så vi satt ute och hade det mysigt =) Tills jag var tvungen att åka till jobbet.. Tråkigast i världen... Men men... Det var dagens lilla bakslag, men trots det var det en mycket bra dag måste jag säga =)

God morgon

Bläää vad jag har sovit dåligt dom senaste nätterna.. Det är så jäklans varmt! Måste ta och hämta upp den där fläkten från förrådet tror jag bestämt, så jag kan sova om nätterna.. Ska ta och släpa ner alla skolböcker i källaren också, så det ännu mer känns som sommarlov, haha.. Långt bort ska dom! =)

Tänkte ta en liten promenad till Solna Centrum om ett tag också.. Måste köpa ny ögonbrynspenna, och så måste jag ju försöka få tag i en jäklans knapp.. Det verkar ju inte som det lättaste uppdraget.. Förlorade en knapp i min klänniing när jag var på Huggans födelsedagskalas.. Gick vilt till på 2årskalaset tydligen.. =) Nej men det är spårlöst försvunnen, och det är inte det lättaste att få tag i en ny vill jag lova.. Meeen det finns ju en skräddare i Solna C, har jag tur kanske dom har nån över..

Sen blir det jobb idag.. 13-20.. Festligt värre.. Ska se om jag orkar pallra mig till Linn H en sväng sen.. Vi får seeee... Nu blire frukost i alla fall..!

Examen/födelsedag

Idag är det kalas som står på schemat.. Började dagen med en liten löprunda, för jag har någon slags aning om att det kommer bli en del tårta och grejer senare under dagen, hahaa.. Ska snart ta och bege mig ner mot Odenplan och Vasa Real där Lisa har skolavslutning.. Först skolavslutning i kyrkan, sen blir det en fika nånstans i väntan på Lisas utspring.. Efter det bär det av hem till Bylinarna för lunch och fika och umgänge.. Hänger där till det är dags att gå till jobbet, vilket är det enda som förstör det festliga med den här dagen.. Men men, så kan det gå ibland.. Jag njuter av det roliga in i det sista.. =)

Solen skiner idag och jag har en känsla av att det kommer bli en varm och mysig dag.. Love it =D

SOMMARLOV!

Åhh jag älskart! Jag har liksom en superhärlig känsla i kroppen och känner mest att det är sjukt sköööönt! Vill helst av allt åka ner på stan och ta ett glas vin nånstans, men eftersom jag inte är ute i så god tid så är det ingen som har tid med mig.. Bummer.. Men jag är glad ändå, för jag har sommarlov! =D

Och dessutom har skatteåterbäringen kommit! Vilken dag =D Eller ja, dagen har varit typ sämst fram tills nu, men nu blev den helt plötsligt jäkligt bra =) Har faktiskt passat på att ge mig själv en plattång i sommarlovspresent.. Min funkar ju inge vidare och jag blir ledsen varje gång jag ska använda den, så nu när skattepengarna kom så fick en del gå till en ny plattis.. =)

HH Simonsen Flash and Clay Gift Set

Lila och fin, det ni..=) Var tvungen att ringa och rådfråga Petra först dock.. Är ju en hel djungel där ute bland plattängerna.. Men hon rekommenderade gdh först, vilket låter som en drog eller nåt.. Meeeen dom kostade yp 2000 spänn, och okej att jag fått skattepengar, men jag köper banne mig inte en plattång för 2000 spänn.. Dra en gräns! =) Seeen sa hon att HH Simonsen också var ett bra märke, och så hittade jag en sån på kampanj på hairsale.se, så det kunde ju inte bli bättre =) Inte för att den var gratis heller, men mitt hår behöver bra grejer för att det ska gå med på att bli rakt.. =)

Måste ta och boka klipptid också.. Mitt hår är inte vad det borde vara om man säger så.. Och får jag en ny och fin plattis så måste ju håret vara nyklippt och fint också.. =) Ska nog ta och ringa och boka tid imorgon.. Har jag tur kanske dom har tid med mig i nästa vecka.. Om dom inte slutat för sommarn vill säga.. Skit också.. Klipper mig ju på en frisörskola, och dom har ju inte öppet hela sommaren.. Måste undersökas... Jaja, nu ska jag nog ta min damp och försöka varva ner lite framför tv:n.. Tjing!

Kom igen nu!

Kan klockan bara bli 17 eller?!?!?!?!



Den här dagen känns så sjukt meningslös ju för tusan.. Sitter bara och väntar på tiden.. Värdo! Var en sväng till Huvudsta Centrum bara och fixade lite grejer till imorgon, och beställde tid på nagelsalongen.. Har suttit och pluggat ett tag också.. Gått igenom instuderingsfrågorna igen och anteckningarna från föreläsningarna, och kollat lite på gamla räkneuppgifter.. Känner liksom att det är dags att få den här jäkla tentan överstökad! Ska väl ta och hoppa in i duschen snart och sen käka lite, sen kanske klockan snart är fem.. Om jag drar ut på allt väldigt länge..

Försökte se när skattepengarna tänker dimpa in också.. Före midsommar är det ju sagt, men jag har ju gjort ändringar så då kanske mina pengar drar ut lite på tiden.. Jag hoppas verkligen inte det, för lite extrapengar skulle sitta som en smäck som utökning till juni-lönen... Så jag håller tummarna!

Mööööh, tråkigaste dagen världshistorien!! Kommer vara så jäklans skönt när det hela är över! Imorgon får jag ju i alla fall ägna större delen av dagen åt födelsedags/examensfiranden och umgänge med min älskade andra familj.. Ser fram emot det så kanske timmarna fram till den här dagens slut går lite fortare =)

Nu är det nära..

Snart får jag sommarlov! Jag tänker att jag får sommarlov runt 20 ikväll.. Tentan börjar ju 17, och jag hoppas verkligen inte att den tar längre tid än 3 timmar.. Då smäller jag av, hahaa.. Så mycket har vi inte lärt oss så det finns grejer att skriva om i tre timmar.. Så det så.. =)

Började dagen idag med en promenad med Limpan.. Var jättevarmt ute och solen sken.. Planen var att gå hem och käka frukost och sen lägga mig ute på en filt i solen och sola och repetera lite inför tentan ikväll.. Nu har jag ätit frukost, men nu är det ju molnigt ute... =( Är som att vädret bestämde sig för att jag borde fokusera på plugget och inte på solningen idag.. Skit..

Jag skulle behöva köpa en knapp också... Har en klänning som har tappat en knapp, och jag vette tusan var man får tag i det... Försökte på Åhléns igår, men dom hade inga knappar.. Blää.. Ska försöka tigga till mig en knapp i nån klädbutik nånstans.. Jag gillar ju klänningen, men den ser lite sådääär ut med en knapp för lite..

Mycket snack och lite vettiga utläggningar.. Men det bjuder jag på, nu ska jag glutta på nyhetsmorgon.. God morgon!

Äntligen

Har jag fått ändan ur och beställt nytt proteinpulver.. Usch det som jag haft senast nu smakar ju skit, så jag hoppas innerligt att det nya komme ge en mer festlig smakupplevelse =) Vad ni än gör, köp aldrig proteinpulver med banansmak... Usch! Har beställt ett med chokladsmak den här gången.. Är lite halvskeptisk, men jag hoppas det blir bra.. Hittade ett "recept" på nån blogg på fitnessguru.se där personen i fråga hade gjort en typ efterrätt med proteinpulver med chokladsmak, vatten och bakpulver.. Såg asgott ut.. =) Dock hittar jag itne receptet igen, och jag har en känsla av att det, trots det minimala antalet ingredienser, skulle kunna sluta i katastrof om jag körde en chansning.. Antingen för mycket bakpulver så hela skiten typ sprängs i micron, eller för lite så allt bara blir en sörja.. Måste fortsätta leta!

Har faktiskt tagit mig igenom alla instuderingsfrågor idag.. Det känns bra! Eller ja, alla och alla.. Tror det fanns några till på nätet, men dom ska jag ta oich engagera mig i alldeles snart.. Har regnat hela dagen fram tills precis nu typ.. Har faktiskt varit himlans skönt.. Har varit svalt och skönt och mycket lättare att motivera sig till att sitta inne och plugga än vad det var igår.. =P

Tänkte bege mig till gymet lite tidigare ikväll så jag hinner träna innan jag ska värda.. Tror jag ska ta en sväng på typ Granit och In&Finn innan också.. På fredag ska jag nämligen på examens/földelsedagslunch hos fröknarna Bylin.. Limpan har tagit examen, Lisa går ut nian och Eva fyller år.. Vilket kalas! =)

Men nu ska jag banne mig ta tag i dom sista sista frågorna, så jag kan känna mig lite duktig ett tag =)


Onsdag

Var uppe med tuppen imorse... Eller nja, strax efter kanske om jag ska vara helt ärligt.. Men nästan.. Var till och med pigg imorse när klocka nringde.. Helt vansinnigt, men väldans skönt.. =P Vad ska jag ta mig för idag då? Är ju molnigt ute, och känns som en perfekt dag att plugga.. Men jag vill inte!!! Vill verkligen inte! Fan kan klockan bara bli typ 20 eller nåt imorgon kväll, så jag kan få sommarlov!

Jag vill fika med Emelie idag också.. Så det så! Och så ska jag ju värda på Friskis ikväll också.. Det får jag inte glömma.. Blir mitt sista värdpass på Friskis idag.. Har egentligen ett till, men det krockar med jobb så jag var tvungen att lämna bort det..

Men men, ska väl ta tag i lite plugg ändå rååå..

Varmt

Det är så jäklans varmt idag mina vänner! Jag fick typ damp av att ligga ute i solen.. Låg dock ute i typ fyra timmar.. Pluggade v äl kanske under 1 utav dom timmarna... Eller kanske 1,5.. Meeen men, så kan det gå.. Jag har mentalt redan tagit sommarlov, och därför är det så sjukt svårt att motivera mig till att plugga.. Men men.. Gick faktiskt hem vid tre typ för att plugga lite mer fokuserat.. Var dock tvungen att slänga i mig ett glas iskall vinbärssaft när jag kom hem.. Hade druckit massa vatten när jag låg ute, men det kändes som att kroppen behövde nån annan vätska..



Så jäklans gott efter några timmar i solen! Iskall hemmagjord saft. =) Gick åt i ett nafs kan jag lova.. Har nu suttit och gjort lite instuderingsfrågor dom senaste timmarna.. Går framåt faktiskt.. Ska regna och åska imorgon förmiddag, vilket jag på ett sätt hoppas att det faktiskt gör, så jag har en bra anledning att sitta hemma och vara duktig på förmiddagen.. Hoppas på att kunna träffa Emelie för en fika imorgon också.. Var hundra år sen vi sågs typ.. Skittråkigt.. =( Får se om vi får ihop våra scheman så vi får till lite umgänge..

Nu ska jag väl snart ta och diska lite här hemma, och laga lite mat kanske.. Jag blir knappt hungrig när det är så här jäklans varmt, och än mindre sugen på att ställa mig vid spisen och laga mat.. Men men, har tagit upp köttfärs ur frysen, så nåt måste jag ju göra med den..

Men först några fler instuderingsfrågor! =)

Plugg

Ja det är väl dags att ta tag i det nu.. Blir svårt att skjuta upp det så länge till.. Ska alldeles strax bege mig mot vattnet och sätta mig på en filt med pluggrejerna i hlögsta hugg.. Typ =)

Började dagen med en löptur.. Var sjuuuukt jobbigt. Så jäklans varmt ute, och jag är verkligen inte van att springa i sån värme.. Men det är bara att vänja sig, kommer förhoppningsvis vara varmt nu nån månad framöver.. =) Men jag måste nog smygstartas lite och springa antingen tidigare på morgonen eller senare på kvällen när det inte är fullt så varmt..

Gick förbi Maxi på vägen hem och handlade lite, och har nu precis tryckt i mig lite keso och äpple.. Dags att packa väskan och ge mig ut i solen.. Lär komma ihåg att smörja in mig med solskyddsmedel idag också eftersom det lär bli ett par timmar ute.. Kan bli jobbigt att sova annars, och den där röd/rosa färgen klär mig inte riktigt =P

Jobbat klart..

..för den här helgen..Har varit helt dagvill idag.. Har ju varit så jäklans massa röda dagar och jag har jobbat en massa och det har liksom varit full rulle.. Känns verkligen inte som måndag idag, men det är det jue.. Hade i alla fall äntligenfått resultatet på tentan jag hade på min födelsedag... VG! Jo jag tackar jag.. Var tydligen lite smart så döär på födelsedagsmorgonen.. =) Tentan på torsdag kommer nog gå åt pipan dock, men men... Imorgon måste jag sätta igång med plugget.. På riktigt! Ska dock vara tokfint väder imorgon, så det lär bli till att plugga på en filt i solen.. Kommer inte kunna koncentrera mig inne ändå om det är strålande sol ute, så även om fokus är sådääär ute så kommerjag nog ändå få mer gjort där än hemma.. Kommer i alla fall vara på bättre humör =)

Ska försöka pallra mig ut på en löptur först imorgon bitti.. Har tappat löpningen nu på senaste. Inte bra..! Jag har ju en halvmara jag ska orka mig igenom, och då kan jag inte ligga på latsidan när det gäller löpningen.. =)

Jobb

Ja nu ska jag alldeles strax bege mig mot jobbet.. Hade hellre legat ute och glassat i solen hela dagen, men men... Var på gymet imorse och körde lite mage och rygg, och sen gick jag ner till vattnet och solade ett tag =)



Är så jäklans skönt att ha typ 5 minuter till vattnet och 10 minuter in till stan.. Lovely.. =)

Ska försöka cykla till jobbet nu utan att smälta bort i värmen.. Får se hur det går.. =)

Nationaldagen

Jaa, känns ju inte som nån superstor dag för min del direkt.. Måndag som måndag =) Däremot får man ju lite mer dineros på jobbet, så det är ju nåt extra med den här dagen =P

Är lite småmolnigt ute, så jag ska ta och bege mig till gymet en sväng tänkte jag.. Hoppas att det har spruckit upp efter det så jag kan få en timme eller två i solen innan jag ska iväg till jobbet.. Skulle gå upp vid 7 imorse, men var så jäkla trött när klockan ringde.. Fattar inte vad det är för fel.. Det är så olikt mig.. Men men, hoppas det ordnar till sig snart.. Gillar inte att sova bort dagarna..

Kanske inte ska blogga bort dagen heller, så det är lika bra att svida om till träningskläder och bege mig mot gymet nu.. Hej hopp!

Mätt

Bjöds på lyxmiddag på GPs väg idag.. Vilken tur man har (att jag bjuder mig själv på superb middag)! Var så himlans sugen på lax när jag slutade jobbet, och som av en händelse jobbar jag ju i en matvarubutik, och tro det eller ej, men där har vi lax! =)



Kallrökt lax, sallad och guacamole =) Blev lite chunky guacamole idag, för avocadon var lite hård.. Men jag är inte ledsen för det, var sjukt gott om jag får säga det själv =P

Nu har mi kära kaktus fått ny jord också! Hoppas det förstår att det ska växa och må bättre nu när jag har engagerat mig i den =)



Festligt värre.. Nu är det paltkoma som gäller! Jag håller tummarna för superduperväder imorgon nu också, så jag kan hinna sola lite innan jobbet.. Skulle kännas braaaaaa... =)

Söndag

Jag gillar att det varit så många röda dagar nu ett tag.. Kommer kännas bra när lönen kommer sen =) Jobbade i torsdags,idag och jobbar imorgon.. Det blir många betalda timmar för inte alls lika många faktiskt jobbade timmar.. Mäkta populärt!

Var sjukt trött imorse när klockan ringde, men efter en kall cykeltur till jobbet så piggnade jag på mig.. Var skitkallt imorse! Har gått bra på jobbet annars.. Är rätt skönt att öppna faktiskt, och komma hem lite tidigare.. Ska ta och togdega  en stund nu, och sen ska jag diska och ge mig på att försöka plantera om en av mina kaktusar.. Den mår inge vidare nu skulle man kunna säga...



Jag hoppas lite omvårdnad och ny jord kan glädja min lilla kaktus.. =)

Men först, lite superslapp i soffan... =)

Soligt

Så jäklans varmt ute idag! Var sjukt sugen på att bada, men det blev det inget av med.. Har legat ute nere vid vattnet och solat hela dagen.. Får dock damp av att bara ligga still.. Kunde ligga huuur länge som helst för några år sen, nu får jag damp efter en timme typ.. Men men.. =) Är hemma nu, ska försöka hitta lite energi till att laga mat.. Det är ju så himlans varmt.. Men jag har bara käkat frukost idag.. Och lite glass =) Så jag blir nog hungrig snart.. Skulle ju städa och plugga idag också.. Det har gått sådääär..

Bjuder på två bilder från igår istället =)





Cillas och Arons lägenhet är så himlans mysig! Dom har det jättefint..

Callelito smsade idag också och sa att han hade en biljett till Summerburst på Stadion idag.. Hade varit så sjukt kul att dra dit, speciellt när det är så himlans fint väder också! Men han hade ju en biljett, och själv så ska han ju jobba, så honom får man inget sällskap av.. Och jag känner ingen annan som ska dit.. Skittråkigt... Är ju inge kul att hänga där själv liksom.. Hmm.. Måste ta mig en rejäl funderare på det där.. Hmm..

Födelsedagskalas

Igår var en riktigt bra dag.. Var jättefint väder! Dock var ju jag inne hela dagen, men ändå.. Sol och fint väder har positiv inverkan på humöret ändå.. =) Efter jobbet var det bara att åka hem och duscha och slänga i mig lite mat, sen bar det av till Cilla för lite kalas =) Hade så jäklans skoj igår.. Snackade skit och skrattade och dansade och sjöng, haha.. Eller ja, jag stod inte för så mycket av sjungandet ska jag väl ärligt säga, men ändåå.. =)



Kom hem vid typ halv tre eller vad klockan kan ha varit inatt.. Stupade i säng utan att ställa klockan... Vaknade av att brorsan ringde... Vid fem i elva!! Galet! Vad hände där? Så länge har jag inte sovit sen jag vet inte när.. Men men, behövde kanske det.. Har käkat frukost nu i alla fall och ska ta och ta mig ut i solen.. Måste börja plugga till tentan, men det kan man göra i solen.. =) Tar med mig en filt och papperna och tänkte gå och lägga mig på nån gräsplätt nånstans.. Är 24 grader i skuggan, så det ska nog kunna vara rätt behagligt ute =P

3 juni

God morgon världen! Alldeles för tidigt för mig att vara vaken just nu känner jag.. Speciellt med tanke på det antal timmar jag sov förra natten.. Vaknade dessutom vid fyra inatt och fick för mig att det var dags att gå upp.. Inte för att klockan hade ringt men.. Blev nån slags kortslutning i huvudet tror jag =P Men men, det ska nog gå bra.. =) Precis käkar frukost och ska alldeles snart bege mig mot Friskis..

Det är fint väder idag! Grattis till alla som är lediga idag.. Njut =) Jag är ledig imorgon.. Måste dock sätta igång med tentapluggandet på allvar imorgon, men plugga kan man göra ute i solen.. =) All färg jag fick sist det var varmt och soligt och ju typ försvunnit.. Kul att vara blek och jäklig i juni liksom. Dags för sommaren att komma på riktigt nu känner jag!

Jaja, nu är det dags att borsta gaddarna och bege mig mot jobbet.. Tjing!

Festlig onsdag

Ja det var det allt.. Hade en riktigt skoj kväll igår =) Började med att Sanna kom hit.. Blev en smarrig middag och vindrickning.. Fortsatte med kex och ost och snackade en massa skit hela kvällen..



Så himlans skoj! =) Åkte ner på stan runt midnatt nångång.. Begav oss till Undici och mötte upp några kompisar till Sanna som vi hängde med under kvällen sen.. Blev massa babbel och vin och umgänge hela långa natten.. Var väl hemma runt fem eller vad klockan hade lyckats bli.. Sov inte många timmar inatt, men det är smällar man får ta.. Blev typ frukost/brunch hör hemma sen i förmiddags.. Jordgubbar och mackor och juice och grejer.. Mys =) Mindre mys var att jag skulle jobba idag.. Fock dock skjuts till jobbet, och det var ju en resa som hette duga, haha.. Men jag kom fram, och i tid också.. Helt otroligt =P

Gick över förväntan på jobbet dock.. Och jag är fortfarande vaken! =) Imorgon är det jobb på Friskis som gäller.. Upp i ottan och sen ska jag hänga där hela dagen.. Ska nog bege mig till Cilla en sväng på kvällen sen.. Hon fyller år idag och skulle ha lite mingel imorgon, så om jag inte är alltför trött efter jobbet imorgon så åker jag dit en sväng =)

Ska hänga lite framför tv':n nu innan jag stupar i säng.. Nöjd och glad efter en mycket rolig kväll och förmiddag..

Träning

Det är så himla skönt att vara på gymmet och svettas och ta i och bli röd i ansiktet och frusta och pusta och lyfta tunga grejer.. Det får mig att må så himla bra! Jag <3 Gymmet!



Det här är min bästa kompis på gymmet.. På med musik, dra upp volymen och sen är det bara att köra =)

Var grått och kallt och tråkigt imorse, regnade till och med en sväng.. Det tyckte jag var sjukt tråkigt ska jag erkänna, jag vill ha sol! Men nu har det spruckit upp! Himlen är blå och solen skiner! Vad mer kan man önska? =) Har dessutom fått sms om att mina skor har kommit, så dom ska jag hämta också.. Yes! Hoppas det är sol hela kvällen nu, så jag och Sanna kan få mysväder ikväll =D

Dags att sätta igång

Har fullt upp idag.. Det ska fixas och donas och städas och pluggas och tränas och hej och hå.. =) Ska ta och pallra mig iväg till gymet nu tänkte jag, så jag får det gjort.. =) Sen får jag handla lite mat till ikväll på vägen hem.. Hem och städa efter det.. Försöka hinna plugga lite.. Snygga till mig och laga mat.. Blir nog bra =)

Tänkte att jag skulle försöka få tag i biljetter till SFs medlemskväll den 16e juni idag också.. Bara det att bion itne öppnar förrän 17, så det blir lite tajt.. Vill vara dör till 17 så jag får biljetter, men samtidigt kanske det är enklare om jag flörtar med Sanna och ber henne skjutsa mig dit när hon kommer.. Då går det ju fortare.. Hmm.. Får se hur det blir... =)

Jaja, nu ska jag banne mig ge mig av.. Gog morgon gott folk!

RSS 2.0