Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton mina vänner. Om ni har missat det alltså. Kollar man ut på vädret så är det lätt att missa, men här hemma är det julstämning så det förslår. Julgranen är klädd, julskinkan är griljerad och klapparna är inslagna.


Uppesittarkväll med Ingvar Olsberg också, men det går skit. Jag vinner ingenting, skitspel! Men vi umgås i alla fall :)

Hittade lite speciella julpynt när granen skulle kläs idag också...


Alltså jag vet inte vad jag säger om dom här tomtarna, dom kanske talar för sig själva..

Nä nu ska jag äta lite mer choklad, kolla klart på Bingolotto och sen sova som ett barn! Mysigt med jul :)

Ny säng - äntligen!

Äntligen är min nya säng på plats. Den är underbaaaar! Var ett litet projekt att få ihop den, men jag fixade det :)


Så här såg kaoset ut när jag precis fått hem allt. Det var lite trångt i hallen kan man säga...

Men så här bra blev det när jag fick ordning på allt!


Jag är så nöjd :D

Nu ska jag alldeles strax ta en promenad till Sundbyberg och få nya fina naglar på morgonkvisten. Sen är det jobb idag och imorgon, sen tar jag jul! Eller typ, har projekt igång till 23e, men förhoppningsvis rullar det på så jag inte behöver engagera mig så mycket i det.

Det är så jag nästan redan nu längtar till jag får gå och lägga mig ikväll igen. Livsfarligt med nu säng 8-)

Hurtförsök nr. 1

Jag har typ helt tappat löpningen. Efter Midnattsloppet så hade jag ju en plan på att faktiskt träna på riktigt för att försöka kunna springa Tunnelrun på under 50 min. När dagen för Tunnelrun kom insåg jag att jag knappt sprungit en kilometer efter Midnattsloppet. Oops. Under Tunnelrun insåg jag dock igen hur himla skönt det är att springa. Springa utan krav och bara för att det är gött. När det är så här mörkt och grått ute är det dock väldigt svårt att ta sig ut, både innan och efter jobbet. Men nu har jag kommit på det, jag kan ju springa till och från jobbet! Mycket lättare att ta sig ut när det är mörkt och grått om jag faktiskt har ett fysiskt mål!

Började igår. Packade med mig ombyte och duschgrejer till jobbet. Sprang hem från jobbet igår och lämnade dom grejerna kvar.


Imorse sprang jag sen till jobbet, och hade ju då duschväskan färdigpackad på plats när jag kom fram. Underbart! Sjukt bra att vi har dusch på jobbet :)

Så nu sitter jag här, först på plats, färdigtränad och nyduschad! Vilken torsdag :)

Tisdag

Tisdagar innebär tidig uppstigning och en start i hälsans tecken. Morgonpass på Friskis med hurtiga motionärer sparkade igång den här dagen. Lite förre än vad vi brukar vara idag. Hoppas inte folk börjar ta julledigt från träningen redan!

Skedde en liten olycka imorse också, vilket är något utav en karastrof eftersom det inte kommer bli åtgärdat förrän om två veckor...

Jäkla skit!

Nu är det frukost på jobbet som gäller i alla fall. Tränade lite själv efter mitt pass också. Nångång kanske jag blir stark :)


Usch vad leverpastej ser äckligt ut på bild! Det luktar rätt äckligt också nu när jag tänker på det. Stackars mina kollegor..

1 december

Jahapp, då var vi inne i julmånaden redan då. Galet men sant. Jag känner mig lite vilsen i julklappsdjungeln eftersom jag inte riktigt fattar att det är jul snart. Men det löser sig, inhandlingen är påbörjad i alla fall :)

Hade en festlig lördagskväll med Helena och Martina i lördags också. Konstig men jäkligt rolig!




Hann med både Soap och Hotellet. Söndagen var slö, andra helgen i rad jag var ute och svirade ju. Jag är inte van! 8-) Bakade dock lussebullar i söndags. Dom blev utsökta! Lussefikade x2 i söndags också. Och hade pass på Friskis. Fasiken jag var rätt aktiv igår ändå, sjukt bra!

Nu sitter jag hemma och myset i min halvt om halvt julpyntade lägenhet. Adventsstjärnan är uppe och adventsljusstaken är i ordning. Skulle ha plockat mossa när jag var hemma hos päronen i helgen, men det kom jag ju såklart inte ihåg...


Det får funka som det är så länge :)

RSS 2.0