Julfixandet har börjat!

Gick faktiskt bra att komma hem från Göteborg idag.. SJ överraskade och tog min raka vägen hem till Västerås, utan några förseningar ens.. Kanske ska köpa en lott idag, verkar gå bra för mig =)

Gick hem och lämpade av väskorna hemma, och tog sen en sväng på stan på en gång.. Var ju tvungen att införskaffa mig en julstjärna ju! Nu är det lite julmys här hemma.. Har städat lite idag också.. Eller plockat iordning bland alla mina papper, men det behövdes! Imorgon blir det mer städning.. Kanske lite julklappsshopping också.. Har ju för tusan köpt en julklapp idag också! det hade jag glömt bort.. Den är till Limpan.. =) Så nu har jag en till Limpan och en till Huggan.. Imorgon ska det nog införskaffas en till mor min tror jag bestämt..



Så här snitsiga blev min egenhändigt gjortda adventsljusstake.. =) Glömde tända innan jag tog kortet, men nu är det tänd och det är så fint så fint!



Här är min prima julstjärna som jag hittade på Claes Ohlsson idag.. Var den sista dom hade kvar, så jag hade tur ännu en gång idag =) Dock stör jag mig så jäklans på den att den inte vill hänga rakt.. Men det är väl smällar man får ta.. Den kanske får för sig att hänga rakt om ett tag, när det hängt till sig liksom =) Nej, nu måste jag hänga upp min gamla julgrej också.. Den får nog hänga i kötag.. Jajjemän! Sen blir det en macka, för jag är hungrig!

Sista timmarna i Gbg

Vi var ju på liseberg igår.. Var mysigt... Är ju så himla fint där på julen.. =) ock b örjade det ju regna när vi var där.. Såklart.. När har jag varit på Liseberg utan regn? Men men, inte ens regn kan förstöra julstämningen på Liseberg =)







Kolla vad fint det är! Så himla mysigt att gå och strosa runt där =) Blev dock lite mindre mysigt när jag skulleta ett fint romanstiskt kort på Aleksandra och Natko på en av broarna där.. Dock lyckades dom på nåt vis tappa Natkos mobil då.... I vattnet... Opps.. Så en mobil fattigare åkte vi sen hem i regnet.. Men men, var mysigt ändå =)

Nu har Aleksandra åkt till jobbet, och jag har packat ihop alla mina grejer.. Sitter här nu och myser med mina små älsklingshundar och kollar på tv.. Får skjuts ner till stationen sen.. Blir till att käka lite frulle där innan jag sätter mig på tåget.. Ska bli skönt att komma hem, men jag kommer sakna Göteborg! Nästa gång jag hälsar på Aleksandra ska vi planera in en tur till Ullared =D

Första advent =)

Slödag idag, det är det minsta man kan säga.. Blev rätt sent igår.. Var väl i säng runt 3 kanske... Var helt vansinnigt mycket juggar här igår.. Eller inte i antal, men med tanke på att det enbart var juggar, och jag, här, så kändes det som om det var vnsinnigt många juggar här.. =) Men men, jag lärde mig att säga skål, vad mer behöver man för att kunna socialisera med juggar på en fest? =P Bjöds på plockmat, och extremt smarriga cupcakes, egenhändigt gjorda av Aleksandra och moi.. Mums!





Kolla vilka utsökta muffins!! Dom var uppskattade =D

Nej det var en trevlig tillställning igår.. Trog dock ut på tiden en heeeel del.. Aleksandra somnade så fort gästerna gått, men jag och Natko var duktiga och städade lite.. Så himlans skönt att slippa vakna upp i en fest på morgonen.. Oj så duktigt =D

Idag har vi typ bara hängt.. Glott på film och myst med mina nya bästa kompisar.. Se så söt lilla Rambo är!! =) Han har blivit kär i mig, han lämnar inte min sida i första taget.. Jag gillart! Ska ta med honom hem.. Låna honom ett tag.. Han är lagom stor för mina 23 kvadrat =P



Så här såg jag ut igår.. Klädd för juggefest, wohoo =D



Och så här söta var jag och Aleksandra tillsammans.. Vi är inte lika snygga idag tyvärr, men det är smällar man får ta.. =)



Skaffade en ny bästa kompis igår också.. Natkos syrra var här med sin familj igår.. Hon har två ungar, Liam 5 år och Leia 3 år.. Leia blev kär i mig, mohahaa.. Hon sa att hon skulle sakna mig och ville inte gå hem när dom skulle hem.. =) Aleksandra skulle dock ha henne i gymnastik nu imorse, så jag lovade henne att följa med på gymnastiken så hon skulle få träffa mig igen.. Haha, jag var typ tvungen att vara med och hålla henne i handen hela tiden.. Hon tyckte jag skulle åka med hem till henne sen och leka med hennes dockor.. Jag tackade vänligt med betämt nej.. Hon skulle dock komma hem till mig nångång sa hon, och då lovade hon att ta med sig sina dockor så vi skulle kunna leka med dom.. Good shit!

Nej,nu blite mer tv-glo för att samla energi för julmys på Liseberg sen.. Hur kan man bättre fira första advent än med julmarknad på Liseberg? Yey!!

Lugnet före stormen..

Har sovit som en liten prinsessa inatt.. Var så vansinnigt trött igår! Har haft en lugn och seg morgon nu också.. Käkat frukost och glott på tv typ.. =P Men det känns bra att börja den här dagen lugnt, med tanke på hur schemat ser ut resten av dagen.. Jag och Aleksandra ska ut och gå snart, sen måste det handlas, bakas och städas.. Fixas inför inflyttningsfesten ikväll med andra ord..

Fick precis lite svårt att skriva, med tanke på att Rambo och Nala precis intog mitt knä och satte sig framför min dator.. Men dom är så söta så, så dom kan gärna få vara där =)





Titta så söta dom är! Är lite svårt att få bra bilder på dom dock, för dom ligger sällan stilla.. Och gör dom det så ligger dom typ uppe bredvid huvudet på en själv, och då är det lite svårt att ta kort på dom =) Rambo har det lite jobbigt dock, för Nala är som en dryg liten lillasyster mot honom.. Vart han är ska hon vara, och hon trycker bort honom med sin lilla röv. Stackarn sr ju bara hennes röv hela tiden.. Men men, han bryr sig inte så mycket.. =)

Nej, nu kanske det är dags att börja göra sig redo för en liten promenad, så den här dagen kommer igång..

Götlaboooorg!

Ja nu sitter jag här i Aleksandras vardagsrum och myser..

Var uppstigning tidigt som tusan imorse för att fixa och dona lite hemma innan jag begav mig till tåget.. Jag brukar ju som bekant inte ha sån tur när det gäller tåg och SJ, men den här gången gick det bra.. Fick till och med sittplats, trots att jag inte betalat extra för det.. Där fick ni, SJ! Satt och kollade på serier typ hela vägen ner.. Började med att kolla på ett avsnitt Gossip Girl.. Med fransk text... Hmm, måste lära mig att kolla så jag får hem rätt version när jag håller på.. Jaja... =)

Sanna mötte upp mig på stationen sen, och sen blev det en runda på stan.. Jag tänkte leta julklappar, men det blev mest grejer till mig själv... Eller ja, bara grejer till mig själv om jag ska vara ärlig.. Ett par leggings, och sen lite adventspynt.. Smart att köpa det här, så jag får släpa det hela vägen till Västerås sen, men jag gillart! Blev en lunch med Sanna sen, och lite mer strosande på stan, innan det var dags att bege sig till slutstationen: Aleksandras! Hon hämtade mig på stationen, och det blev raka vägen till Willys för att handla mat och lärre till ferren imorgon.. Imorgon är det inflyttningsfest som gäller.. Vi gillart!

Nu har vi kollat på Idol, och sitter nu och kollar på The Proposal.. Festlig film.. =P SKulel lägga upp lite bilder på dom små vovvarna också, men det får bli senare.. Har ingen koll på hur man gör, höhöö..

Nej, nu har Aleksandra rastat klart hundarna, så nu ska vi kolla klart på filmen.. Bilder och fler uppdateringar kommer sen..!

Nu ären klar!

Ja nu är tentan färdigslipad.. Tänker inte göra nåt mer nu.. Ska maila den till Marina så att hon kan skriva ut och lämna in den åt mig.. Så skönt att ha den klar! Nu är det bara att vänta och se.. =)

HAr jobbat idag.. Gick helt okej faktiskt.. börjar komma in i det hela lite grann nu =) Är väl typ det jag gjort idag.. Kom hem och packade lite också, för imorgon bär det ju av till Götlaboooorg!! Ska bli så jäklans skoj!! Borde packa lite mer nu, men jag orkar inte.. Vet inte om jag ska fixa det sista ikväll, och sova lite längre imorgon, eller om jag skiter i det ikväll och går upp tidigare imorgon bitti.. Hmm.. Måste duscha imorgon bitti iaf, så jag kan fan lika gärna sova ikväll och gå upp imorgon.. Fast fan, jag kan ju lika gärna duscha ikväll.. Vilka problem!!

Nej, nu kanske jag måste diska.. Alltid nåt... Hejrå!

Shopping på hemmaplan

Har gått igenom tentan en gång till.. Marina har läst den också, och hon sa att den var bra.. Hoppas hon har rätt i det, och att den är så bra så den ger mig ett G... Bara hålla tummarna =)

Betalade räkningar sen, och beställde böckerna till nästa kurs. Det är så fruktansvärt tråkigt att lägga pengar på.. Var inte jättemycket den här gången, men ändååå.. Har tur att jag får låna en av böckerna av Karin.. Är ju antagligen sista rena sociologikursen som jag läser nu, så det kändes onödigt att köpa den.. Men men, efter att det var klart så skulle jag visa Jossan några förslag på nyårsklänningar som jag hittat.. Och efter det så fastnade jag på internet och letade klänningar.. Gud jag har suttit här i typ två timmar och glott nu... Men så har jag beställt två klännignar också, yey! =) Hoppas nån av dom är fina när dom kommer.. =P Blev inte nån av dom jag visade för Jossan, utan två helt andra.. Men men.. =)

Nu ska jag slänga mig i duschen, och sen blire lunch.. Det är jag värd!

Lön, yey!

Lön innebär dags att betala räkningar.. Kul! Men inte bara det, lön är alltid välkommet =P

Har varit ute och gått nu på morgonen.. Kom på att jag ju var tvungen att skriva ut tågbiljetterna, och jag hade inte så mycket annan tid att göra det på, så det var bara att knata dit på morgonen.. Sitter nu hemma och funderar på vad jag ska äta till frukost.. Blir väl nåt smaskigt som jag kan hitta i kylen..

Är typ klar med tentan också.. Fick till slut ihop ett svar till sista frågan igår.. Meeeen, det känns itne riktigt som jag har fått fram det svar dom egentligen vill ha.. Bara att hålla tummarna nu, annars får ma nväl göra kompletteringar sen,.. Är inte hela världen det heller.. Jag har ju som sagt själv satt mig i den här sitsen och sett till att jag bara hade typ 2 dagar på mig att skriva tentan, så det får bli som det blir helt enkelt..

Jag vill julpynta och julstäda min lägenhet!! Kommer tyvärr inte hinna göra det den här veckan, men när jag kommer hem från Göteborg nästa vecka, då ska det bli julmys =D

Jaja, nu blir det frukost, och sen blir det finslip av tentan..


Produktiv dag

Har fått en hel del gjort med plugget idag.. Känns riktigt skönt! Är dock inte säker på att jag har fått fram dom svaren som dom vill ha, men i värsta fall får jag väl göra kompletteringar, och det dör jag ju inte av.. Ska gå igenom allt imorgon igen och justera och finslipa lite..

Just ja, kom precis på att jag måste ta mig till skolan imorgon också och skriva ut mina tågbiljetter.. Trist att sätta sig på tåget på fredag och inte ha några biljetter..... =)

Eftersom jag lyckades bli nästintill klar med tentan idag så har jag hunnit med lite annat ikväll också.. Wohoo! Har till exempel sytt på två knappar som lossnat från en kofta.. Har tänkt göra det i typ 2 månader, men inte kommit mig för.. Men nu sitter knapparna på plats, så fint så fint =) Och så har jag diskat, vilket var nödvändigt! Och nu håller jag på att tvätta.. Äter lite också.. Varma mackor.. =) Glömmer ju typ bort att äta när jag sitter och pluggar, och nu när jag slutade så insåg jag hur hungrig jag var.. Smart.. Sitter dock och kollar på Plastikkirurgerna samtidigt, vilket är rätt dumt.. Är rätt äckligt att kolla på operationer samtidigt som man äter... Miss i planeringer från min sida... Hmm.. Jaja, ska avsluta kvällen med Desperade sen iaf, och så hoppas jag att jag kan sova bättre inatt än vad jag gjorde igår..

Ny pluggdag

Ja det är precis vad det här är.. Har varit ute på en promenix på morgonen, och nu är det frukost som gäller.. Tog en sväng förbi Ica på vägen hem också, för att införskaffa vissa förnödenheter så jag överlever dagen.. Har inte tid att gå utanför dörren nåt mer idag inte.. Festlig dag! Men men, jag hoppas jag får en del vettigt gjort idag, så jag kan sova lite bättre inatt än vad jag gjorde nu igår..

Bunkrat upp med vindruvor och M&Ms, så jag ska nog klara den här dagen! Nej, nu är det dags att avsluta frukosten och sätta igång.. Ingen tid att spilla gott folk!

Jag är snurrig..

Blev inte mycket gjort igår efter att jag kommit hem.. Var helt slut efter den där nedrans tågresan, och efter lördagskvällen/natten.. Sov ut imorse också, vilket var välbehövligt.. Men när jag väl vaknade var det slut på lugn och ro.. Fick hemtentan idag, och det var bara att sätta igång.. Har inte så mycket tid på mig (vilket jag tyvärr inte kan skylla på någon annan än mig själv) så det är bara till att köra hårt från början.. Har suttit precis hela dagen idag.. Eller jag kom väl igång vid 12 typ, eftersom jag sov rätt länge imorse =S, och pluggade sen till typ 20.30.. Har dock fått en hel del gjort, vilket känns himlans skönt.. Ska köra heeeela dagen imorgon också.. Måste nog försöka börja dagen imorgon med en promenad, för ska jag sitta inne hela dagen kommer jag bli vansinnig.. Nej, en morgonpromenad och en stadig frukost ska nog få mig på rätt pluggspår imorgon.. Bra planering fröken Blomquist!

Nu är det nedvarvning framför tv:n, och sömn inom kort.. Adjöken!

Helgen i bilder..

Från fredagen finns inga bilder.. Då hängde vi mest.. Kollade på Idol och käkade tacos och mös bara.. Det var grejer det.. Låg och snackade skit som vanligt halva natten sen, men det är som det ska vara..



Här har vi en suddig bild på våran eminenta lördagsfrukost.. Nybakade scones och hemmagjort varm choklad.. Det var så himla gott!!



Var tvugna att åka och kolla på pepparkakshuset på stationen också.. Så här fint var det.. Är gjort av riktiga pepparkakor, men det är ihoplimmat, så det är nog inte så gott ändå..



Tog sen en sväng till Stadion för att kolla på snowboardare och skidåkare.. Eller vi såg bara snowboardarna.. Dom var ju dock galna.. Är störta hopp dom gör! Dock var det inte många snygga landningar som vi såg, så det var ju lite trist.. Men men, smällar man får ta =)



Mötte upp Emmie också, en klasskompis till Linn.. Hon var med och kollade på Winter Jam på Stadion..



Sen var det ju utgångsdags på kvällen, och jag och Limpan gjorde oss snygga.. Den här bilden är ju lite suddig om man säger så, men snygga var vi =)



Den här bilden är inte lika suddig.. Se så snygga vi är när vi ler, hahaa =) Vi var ju tvugna att prova i alla fall..

Jahaa, det var den här helgen i bilder det.. Blev inte så många bilder, men jag fick med allt vi gjorde i alla fall.. Eller inte allt, men vissa saker bör falla i glömska efter den här helgen, eller vad säger du Limpan?? =D


Tågförbannelsen...

Jag och SJ är inte riktigt överens.. Nu är det inte slump längre, efter tredje gången har det blivit fakta.. Jag har någon slags tågförbannelse vilandes över mig.. Idag skulle jag, som så många gånger tidigare, ta mig från Linn hem till Västerås.. Börjar med att pendeln inte gick, för att det hade hänt en olycka i Karlberg.. Jahapp, var bara att promenera till tunnelbanan i regnet då.. Och eftersom tunnelbanan tar dubbelt så lång tid som pendeln, och eftersom det tar typ 10 min att gå till den från Linn, så hade jag inte längre så mycket tid att spela på på centralen, så det blev till att löpa för att hinna med tåget..  Och vilket tåg sen.. Skulle åka 18.07 tåget från Sthlm, men då är det inställt.. Wohoo! Däremot var ju 17.07 tåget försenat, så jag kom på det istället.. Det är alltså ett tåg med dubbel uppsättning folk, vilket betyder väldigt mycket folk!! Fick ståplats i dörren, kändes skitkul.. Dock hamnade jag i en vagn med ett gäng göteborgska raggare som spelade dragspel och gitarr, sjöng och bjöd på Dumle, så det var ju välkommet =) Men det slutar inte där gott folk.. Tåget tog mig inte till Västerås, nej nej.. Hade ju hänt nån olycka på vägen där också, så tåget kunde inte köra den vanliga vägen.. Fick åka tåg till Kungsan, för att därifrån få ta buss till Bålsta. Väl i Bålsta kom jag på ett tåg, som efter mycket om och men tog mig till Västerås.. Gaaaah!! Över en timme sen till Västerås.. Inte okej, inte okej..

Stannade på Ica på vägen hem dock, för att införskaffa mig dom efterlängtade skumtomtarna! Hämtade upp lite mat innan jag gick hem också; hamburgertallrik från Amore.. Det var jag värd!



Vilken meny va? Jag gillart!


Lördag i Limpans sällskap..

Vi sov till halv tio imorse, huuuur skönt som helst! Hade en seg morgon sen, och käkade en superduperfrukost som sagt.. Blev en sväng ner på stan sen.. Jag köpte två tröjor på HM =) Kan inte lägga upp nån bild dock, för Limpan har inte bluetooth på sin dator (lr vi vet inte vart den sitter) Blir bilder imorgon lr så när jag har kommit hem..

Gick en sväng till Stadion sen för att kolla på snowboardare.. Det är gaaaalet högt och dom gör helt vansinniga hopp, men det var rätt festligt.. Blev lite kallt efter ett tag dock, så vi gick hem till Limpans mamma för att umgås lite innan vi fick skjuts tillbaka hem till Linn.. Nu vankas det tacogratäng här hemma.. Vinet ligget i kylen och vi försöker ladda inför kvällen.. Är sjukt trötta båda två, men efter lite mat och en dusch så ska det hela nog ordna till sig.. Wohoo! Lite partymusik och vin på det och sen är kvällen kirrad =D


Lördagsmysfrukost

Det är precis var som är i görningen nu.. Limpan gör scones, och jag ska göra varm choklad.. Och med varm choklad menar jag INTE uppvärmd oboy, utan riktig hemmagjort varm choklad.. Det är grejer det! Den här dagen kunde ju inte börja så mycket bättre.. Jag gillart!

Ja till lesbiska!

Kom på det idag, att ju fler lesbiska tjejer det finns, desto stärre blir ju grabbmarknaden för min del =D Så ja till fler lesbiska, jag gillart!! =)

Mer kärlek åt folket =)

Har sagts en hel del störda saker här ikväll.. Jag och Limpan har haft vissa svårigheter med talet, men det är smällar man får ta.. Vi har haft kul i alla fall =) Har kollat på Idol, käkat tacos och tryckt i oss godis.. Tog en liten kvällspromenix också, vilket var väldans skönt.. Uppfriskande =P  Letat lite nyårsklänningar och så har vi hunnit med också.. Har hittat en klockren som jag verkligen verkligen vill ha, men den finns bara kvar i L.. =(

Har kommit på en liten underlig sak ikväll också när vi kollade på Idol.. Dom sa ju i programmet ikväll att idolerna ska vara i Malmö kl 17 imorgon... Men dom ska vara i Kistagallerian mellan 12 och 16... Hur ska dom hinna från Stockholm till Malmö på en timme kan man ju då undra?! Vi har inte fått nåt svar, så vi funderar fortfarande..

Jäklans tur för Idol att Erik gick vidare ikväll btw.. Hade blivit ramaskri och protester och demonstrationer annars kan jag lova.. Goosh! Bara det att han låg illa till och fick sjunga om var ju en skandal.. Men men, han är kvar, nu är det bara att ta nya tag!

Snubbel på mållinjen..

Tentaresultatet is here! Jag klarade mig, wohooo! Blev glad som tusan... Kollade lite närmre på det hela, och upptäckte det hemska.... Jag var 0.75 poäng från vg.!!!! 0.75?!?!?! Jag menar, inte ens ett helt poäng.. Då borde jag ju kunna få vg ju, mindre än ett poäng kan väl inte räääääknas?!?!



Lite sådär känns det nu... Platt fall!

Nej nej, nu överdriver jag.. Jag klarade mig ju iaf.. Slipper omtenta och nu kan jag bara blicka framåt, hahaa =D Är nog en bra start på fredagen ändå när jag tänker efter.. En bra start på en dag som bara kommer bli bättre, för jag ska ju till Limpan idag.. Yey!!

Torsdagkväll med regn och skit på tv

Har nyss kommit hem från jobbet.. Har varit en helt okej kväll på jobbet.. Sjukt mycket biofolk bara, för New Moon har ju tydligen typ smygpremiär ikväll.. Galen mycket folk som kommer sitta på bion till typ 3 inatt... Smart... Så är man ett fan... Och lite dum... =P

Funderar nu på om jag är hungrig eller inte.. Tror dock att jag kommit fram till att om jag somnar fort nu så sparar jag den eventuella hungern till frukost imorgon bitti =) Tänkte dock gå på BodyPump imorgon förmiddag, och skulle vara duktig och boka i tid.. Men neeeeeej, alla platser är redan fulla.. Fanns inte en liten liten ynka liten plats kvar till mig... Skit också! Får jag väl hitta på nåt bättre imorgon bitti... Gaah!

Nej, nu måste jag sova innan hungern tar över.. Ska försöka göra slag i ännu en sak imorgon också.. Önska mig lycka till!!

Mysplugg..

Ja det är faktiskt vad det har varit idag.. Började dagen med en promenix, vilket alltid piggar upp.. Sen mötte jag upp Jossan på Cornetto bar, och där har vi suttit till för en halvtimme sen typ.. Har pluggat, snackat skit, käkat lunch och pluggat lite mer.. Har dock varit väldigt givande, så nu känner jag mig inte lika stressad över tentat längre.. Får väl se om jag får tillbaka stressen när vi får själva tentauppgiften på måndag, men vi får väl hoppas att den håller sig borta även efter det =)

Blev inringd till jobbet ikväll också, så jag ska väl hänga och samla lite ny energi här hemma nu ett tag innan det bär av.. Dineros är alltid välkommet, så jobba är bra.. =)

Nej, nu har ingen diskat åt mig igen, så jag får väl göra det själv innan jag måste gå.. Gillar inte att komma hem till disk i diskhon.. Bara ta tjuren vid hornen!

Inte okej... INTE okej...

Kyssen mellan dr Avery och Christina... Inte okej!! Lägg av liksom, han är min babe! Han kan inte gå runt ch kyssa andra bruttor bara sådär.. Och fyi så är ju jag snyggare än henne... Så det så! Han kan väl komma hit och kyssa mig istället.. Yey, vilken idé!

För er som inte hänger med så är det en episod från kvällens avsnitt av Grey's Anatomy som har upprört mig =)

Nu ska jag glo på So you think you can dance och lugna mina nerver lite, och sen blire sova.. God natt!

Gick lite bättre

med chokladbollar i kroppen.. Fick lite gjort iaf.. Renskrev och kompletterade lite på den jag skrev igår.. Nu ska jag bara få in den där nedrans kurslitteraturen i det hela.. Men det kommer... =)





Se så smaskiga dom ser ut! Mumma.. Är dock inte lika många kvar längre.. Men jag gjorde dom ju inte för att dom skulle stå och se goda ut i kylskåpet.. Jag gjrode dom faktiskt för att jag skulle få lite pluggenergi, så det så =)

Är dags för lunch/middag nu också... Blir ugnspannkaka.. Smaskigt, och lättillagat.. Kom att tänka på att det inte är så mycket mat dock.. Mjölk, mjöl, salt och ägg.. Hur kan det bli gott? Ingen aning, men gott är det.. Dock blir det liksom luftbubblor i min lilla pannkaka till en början, som jag måste ha ihjäl för att den ska se normal ut igen..



Så här bör den inte se ut..... Men den se  när den är klar heller.. Lite festligt vore det dock, men allt kan inte vara festligt.... =D

Nej, nu är det snart dags att smaka på denna härliga pannkaka, och sen rusa till jobbet... Tjing!

Jag ser inget..

..nej det måste vara det som är fel.. Jag försöker läsa och läsa och läsa, men jag fattar inget.. Och eftersom jag inte än dum eller tappad bakom en vagn typ, så måste det hela bero på att jag helt enkelt inte ser.. Ja, så är det.. Jag ser inte! Det är dock lite synd, eftersom det nog inte kommer funka som anledning när jag inte lämnar in tentan i tid.. Gaah! Måste komma på nåt bättre...

Ska nog göra sotklot nu.. Känner att jag behöver lite energi till pluggandet.. Snask är bra för plugget, lite mindre bra för figuren.. Men jag gillart! Nu blir det bak!

Jag gillar kakor..

Var uppe imorse och tog en promenad i höstvädret.. Var sjukt jobbigt att klicka upp ur sängen imorse, men när man väl kommer ut är det ju hur skönt som helst.. Ett superbra sätt att vakna till liv på morgonen är att ta en promenix ute i det fria =) Hade dock tänkt att ta en löprunda, men det var jag för trött för... =P Harj obbat hela dagen sen.. Det går framåt för mig på jobbet.. Känns ju bra det iofs, vore ju tråkigt om man inte lärde sig nåt nytt.. =P Skulle köpa med mig tvål hem sen.. Det var det enda jag verklligen behövde.. Men nej, det kom jag inte ihåg.. Fick med mig lite andra ssker hem istället.. Bland annat kakor..... =D



Jag gillar kakor!! Finns en risk för att det här paketet tar slut ikväll dock, vilket är det sorgliga med det hela.. Men ibland är man värd nåt litet extra.. =) Nu ska jag glo på tv och bara slappa.. Borde dock skriva på hemtentan, men jag vet fan inte om jag pallar.. Jag är trött i huvudet... Får se hur bra min självdiciplin är ikväll.....

Mitt senaste inköp..

Var tvungen att köpa ett par skor i lördags.. Tvungen... =) Jag kände att man kanske borde ha ett komplement till pumpsen när det börjar bli kallt ute.. Pumps funkar nästan pret runt dock, men ibland behöver man något mer heltäckande... =P



Inte en prima bild kanske, men jag orkar inte ta en ny.. =) Dom är från Belle.. Jag gillar den butiken.. När dom väl har nåt så brukar det vara snyggt och billigt =P Typ...

Jaja, har fått lite gjort med plugget idag i alla fall.. Har skrivit nästan 2 sidor på en testgranskningsuppgift som jag bör ha klar den här veckan.. Lär funka dock, med tanke på att den ska vara 1-2 a4 sidor, och jag redan har skrivit typ två.. Men dom kräver miga två skrivna sidor en hel det redigering.. Men grunden är gjort i alla fall, det känns lovande.. Imorgon blir det inget gjort dock, för imorgon är det arbete som gället hela dagen.. Känns helt okej dock, för pengar lär behövas.. Som vanligt.. =)

Sugen på att baka scones ikväll också.. Käkade ju lunch/middag vid typ 16 idag, vilket typ gör det lite svårt att få plats med ännu en måltid innan sänggående.. Men lite scones med marmelad, och te till det, går väl alltid ner..

Sömntuta...

Jag sov till 11 imorse... Opps.. Jossan är sjuk idag, så det blev inget pluggande i skolan.. Bestämde mig då för att ta sovmorgon, och det gick ju som det gick... Behövde kanske ta igen lite sömn från i helgen.. =P Blev till att börja dagen med att gå till Ica och köpa frukost, som blev frukost framför tv:n sen.. Sitter nu och pluggar lite.. Känns bra.. Har snart läst klart en av böckerna, och då börjar skrivandet av första uppgiften till hemtentan.. Kommer jag väl igång så ska det nog gå bra =)

Fick för övrigt ett samtal från DN idag.. Dom undrade hur det hade gått med min gratis prova-på prenumeration.. Om jag tyckte den var bra och så.. Jag talade om för dom att jag inte hade haft nån sån på typ ett halvår, och då frågade dom om jag inet bodde på Norra Dragspelsgatan.. Hmm, det var min gamla adress i Göteborg.. Jag upplyste människan om att jag inte bott på den adressen på över 2 år... Det är någon annan som har haft gratis DN till den adressen i mitt namn nu.. Hmm, dags att uppdatera sina register kanske.. Smidigt..

Nej, blir inte lång pluggpaus nu, eftersom jag som sagt kortade ner den här dagen markant genom att sova halva, så nu måste jag sätta igång igen!

Inte alls uttråkad...

Har orkat pallra mig in i duschen nu iaf, så nu känner jag mig lite fräschare.. Dock är jag fortfarande helt sjukt trött, me ndet är kanske inte helt okej att gå och lägga sig så här dags.. Då kär jag ju vakna typ vid 4 eller nåt inatt och vara superpigg.. Inte helt okej..

Har ätit också, men är typ hungrig igen.. Eller inte hungrig, men sugen.. Eller nåt... Kan klockan bli sovdags nu eller? Det skulle vara mycket välkommet..

Riktigt skoj att ha haft Jessica och Karin här i helgen igen i alla fall.. Var ju som sagt en riktigt festlig kväll igår, så den borde jag kunna leva på idag också.. Men jag är ju så vansinnigt uttråkad nu!! Trött och seg, men uttråkad!! Vet inte vad jag ska ta mig till.. Blir nog till att sova snart i alla fall.. Hmm... Kolla på Fredrik och Filip från sängen kanske, om jag kan hålla mig vaken.. Bör försöka vara relativt pigg imorgon bitti i alla fall, för då ska det pluggas.. Vill få klart den här första uppgiften snart.. Måste vara klar innan fredag i alla fall, men det lär inte vara några problem..

Jaja, ska glo på lite mer ovärda program på tv nu tänkte jag.. Kollade tidigare på ett program om en karl i Förenade Arabemiraten som hade 84a ungar med 17 fruar.. Han skulle inte sluta förrän han hade 100 barn.. Han var 60 år... Smidigt...

Har också funderat på hur en människa som är så perfekt för en samtidigt kan vara så himla fel.. Hur går den matematiken ihop egentligen? Det tåls att funderas på.. Ska göra det en vacker dag, men inte nu =P

Söndagsseg...

Blev en riktigt skoj kväll igår måste jag säga.. Karin och Jessica kom hit, och sen kom även Jessicas kompis Daniella och R och B och kalasade med oss.. Var rätt fullt i min lilla lägga, men finns det hjärterum så finns det stjärterum liksom =)

Blev en sväng till Pluttan först, där det dansades och kalasades en stund, innan vi av någon anledning förtsatte mot Bmb.. Var iofs skoj på båda ställena, och vi lyckades till och med hålla ihop bra igår. Helt otroligt! Alla bruttorna gick i samlad trupp hem till mig sen inatt för att sova.. Är bra att jag har en stor säng =P Jag hade för övrigt inga spärrar igår när det kom till pinsamheter, men det bjuder jag på!

Blev en traditionell pizza på Amore till brunch sen, och sen tv-häng hemma här.. Sp mysigt att ha bruttorna på besök.. Innan pizzan hade vi dock supermys här hemma.. Varm choklad, glögg och julmusik.. Vilken grej!

Nej men, jag borde ta tag i plugget lite nu.. Borde läsa lite innan jag somnar nu ikväll.. Är trött och typ halvhungrig, men det får jag ta tag i senare..

Tjing!


Förberedelser för kvällen..

Har haft en lugn och seg morgon.. Vaknade med världens huvudvärk först iofs.. Kom på att jag typ inte hade druckit nåt under hela kvällen igår när jag jobbade, så jag anade ju vad huvudvärken kom ifrån.. Men men efter en alvedon och gårdagens Idol-avsnitt sett från sängen, blev det bättre =) Erik och Tove gjorde riktigt bra ifrån sig måste jag säga.. Jag gillart!

Nu borde jag dock plugga lite... Läsa lite Makt.. Wohoo.. Sen ska jag nog ner på stan en sväng och kolla efter skor... Och sen borde det städas lite här hemma innan bruttorna kommer ikväll.. Har redan varit och solat nu på morgonen för att piffa mig inför kvällen, hahaa..

Tjingeling!

Fredagsmorgon..

Så himlans skönt att sova ut imorse.. Igen =) Startade dagen med lite tv-tittande och frukost i sängen.. Mycket trevligt =P Blev faktiskt lite pluggande efter det.. Boken jag läser nu är bra mycket lättare att läsa än den andra.. Men en bra bok av två är väl ett bra betyg när det kommer tll studielitteratur.. Bokstäverna började dock flyta ihop lite smått efter ett tag, så nu sitter jag bara och degar framför tv:n.. Ska nog ta och göra mig iordning lite kanske och ge mig av till Stadium.. Har nån rabattcheck där, och den kan man ju inte bara låta ligga och damma.. Nej, här måste göras nånting aktivt! Tjing!

Slappkväll

Har varit i skolan idag.. Var föreläsning först, men den gav som vanligt inte så mycket så vi satte oss i bibblan för att börja spåna på hemtentat istället.. Gav mycket mer måste jag säga, så det kändes bra.. Blev till att gå hem och plugga lite mer sen efter lunch, och sen var det gymdags.. Core och step blev det idag, med Sanna.. Var lite jobbigt med tanke på min träningsvärk i framlåren, men det gick bra.. Fick börja med en kvart på crosstrainern för att få igång benen =)

Har fått i mig mat nu.. Kyckling och couscous-sallad.. Mycket smaskigt!



Seee så gott det ser ut.. =) Näe, jag undrar varför det aldrig ser lika gott ut på bild som det gör i verkligeheten..

Nu blir det till att kolla på SOS Gute, och sen krypa ner i sängen och känna hur skönt det är att jag inte måste sova tidigt idag.. Har liksom inget att göra fram till klockan 16 imorgon, så jag ska njuta av att kunna somna när jag vill och kunna vakna när jag vill... Wohoo! =)

Grey's har inte bara blivit sämre...

Nej nej, för dom har dr Avery... Han gillar jag =P



Han är så heeeet! Han kan få flytta in till mig ögona böj, jag skulle inte tacka nej.. =)

Jaja, ska fortsätta glo på Grey's nu.. Man kanske kan få en liten glimt till av karln.. Tjing!


Mycket nytt...

...ger en trött hjärna.. Herreguuuud vad det är ansträngande att börja ett nytt jobb.. Allt man måste komma ihåg och tänka på och göra och bla bla bla.. Men jag tror det gick rätt bra.. Hoppas jag inte upprörde alltför många med min snigeltakt.. Jag var trevlig i alla fall, så dom gillade mig nog ändå.... =P

Min träningsvärk har ökat på under dagen.. Jag har så ont i mina ben!! Men som sagt, jag gillart! Blir ingen träning idag dock.. Har tränat hjärnan så det räcker, och kroppen fick nog igår.. Får ta igen det imorgon =) Ikväll ska jag bara hänga hemma och glo på tv och försöka smälta saker och ting från idag.. På fredag blir det repetition =P

Grey's anatomy ikväll också, yey!


Jag var ingen Ironman..

Nej verkligen inte.. Jag har vansinnig träningsvärk! Speciellt i benen... Och eftersom dag-2 träningsvärk oftast är värre än första dagens, så är jag rädd att jag inte kommer ur sängen imorgon bitti.. Men det är det värt, det ska kännas.. Jag gillart!

Nu är jag nervös dock! Första dagen på nya jobbet = nervositet!! Jag hatar faktumet att jag inte kan.. Jag vill kunna allt på en gång, vilket är lite svårt.. Men ändå! Jaja, jag får väl bara se till att lära mig saker och ting fort.. =) Nu äre lunchdags, och sen ska jag till jobbet.. Lycka till till mig!

Myskväller..

Träningen gick bra.. Blev både CrossFit och core.. CrossFiten var dock sjuuuukt jobbig, men jag hade ju redan bokat in mig på coren, så jag kunde ju inte inte gå.. =P Är lite mör nu, me ndet är så det ska vara.. Om jag inte har träningsvärk imorgon så är jag nån jäkla Ironman, det är ett som är säkert!

Inte blivit mycket annat gjort här ikväll.. Orkade med en dusch och att ge mig själv lite mat.. Blev till och med lyxefterrätt idag också.. Fick med mig en liten doggybag med tårta från fars dag, så den var jag värd idag =P

Ska nog krypa ner i sängen snart.. Kolla klart på Desperate Housewives från sängen och sen sova.. Är trött som en tok, ska sova mååååånga många timmar inatt.. Känns bra.. =)

Nu är det träning!

Blev middag till slut igår.. Blev en supersmarrig måndagssallad med Calle.. En bra start på veckan.. Är dock så där lagom pigg idag kan jag meddela.. Har varit i skolan hela förmiddagen.. Känns inte som det gav så mycket dock, men ajg var där i alla fall.. Pluggade lite när jag kom hem också, och sen blev det en powernap.. Tur att ajg hade ställt alarmet på mobilen, för annars hade det blivit mer än en powernap.. Jaja, ska iväg till gymet nu i alla fall.. Är CrossFit och Core som står på schemat idag.. Eller CrossFit åtminstone.. Är den dödsjobbigt så skippar jag coren, men vi får se.. =)

Nu gäller det, gymet here I come!


Måndag på jobbet

Var bara att kliva upp imorse när klockan ringde, jobbet kallade.. Gick helt okej på jobbet idag faktiskt.. Skönt att komma hem dock, som vanligt =) Har inte gjort mycket sen dess.. Suttit och glott på tv och pratat med Limpan typ.. Limpan hade lite bekymmer, men efter lite fram och tillbaka-snack tror jag att vi kom fram till en bra lösning på det hela.. Limpan du fixar det! =)

Ska nog käka lite mat med Calle snart.. Jag är dödshungrig, så jag hoppas det blir mat snart! Dock sitter jag i morgonrock, så jag kanske borde fixa lite här också, så jag är redo för mat snart.. =)

Back in Västerås

Har varit en fullspäckad helg faktiskt.. Men en himlans skön helg.. Blir så trött när jag kommer hem till mamma och pappa.. Där kan man liksom slappna av på riktigt.. Här hemma finns det alltid nåt att göra och nån att träffa ochsaker att fixa med.. Där hemma kan man liksom bara släppa allt och inte göra nånting.. Skönt.. Emellanåt =)

Har hjälpt mamma och pappa att skotta ut grus på deras gård idag.. Sjukt jobbigt! Var ju bara 13 ton grus, som nog vägde ännu mer nu eftersom det hade regnat på det.. Men det är bra det.. Vardagsträning =)



Här är mamma i full gång.. Var en hel del grus kan jag lova...

Sen kom syrran och Hugis på besök också.. Blev lite mys med honom och lite promenad i regnet sen.. Lite fars-dag middag p ådet gjorde susen.. Och tårtan till efterrätt var ju inte sämre den.. Riktig lyx-söndagsmiddag blev det idag, och det var vi värda allihopa =)



Så här söt var Huggan idag..

Han är ett sånt himlans charmtroll! Jag säger ju det, han är min stora kärlek.. =)

Nu ska jag kolla på Ensam mamma söker.. Idag ska dom välja killar.. Hur ska det gå? Jag tycker att Ulrika ska välja fotbolls-Lasse, Madde ska välja snygg-Martin och Helena ska välja Oscar... Helena ska välja Oscar bara för att jag ska kunna sätta klorna i Michel... Det är jag värd =)


Full rulle-lördag

Gårdagen blev bättre med tiden faktiskt.. Åkte in till Uppsla och mötte upp Petra.. Vi gick på stan ett tag.. Käkade Cupido-sallad till lunch.. Den är så himlans god av nån konstig anledning.. =) Sen blev det en sväng förbi brorsan och Emmie för att hämta lite grejer och kolla in deras nya lägga.. Blir nog himlans mysigt där när dom är klara med allt.. Var en fin lägenhet =) Efter det bar det av hem till syrran en sväng.. Hängde där med henne och Huggan ett tag, tills mamma kom och fick vara lite barnvakt ett tag medan jag och syrran gick till Petra för att få våra frillor fixade.. Både hon och jag blev mycket nöjda, så nu är vi snygga och glada =) Blev inte mycket mer gjort efter det.. Gick hem till syrran en sväng igen och kollade lite på Idol innan jag åkte hem igen..

Idag har det också varit full rulle.. Tänkte att det skulle bli en lugn och skön lördag, med risk för tristess och damp till och med.. Men icke, det har jag inte haft tid med idag.. Var upp och hoppa i ottan imorse för att ta med mig mor på äventyr.. Åkte till Västerås för att äntligen få det där nedrans vaccinet.. Se hela bildenFick stå i kö i 1,5 timme, för att sen bli torterad i typ 5 sekunder, och sen var det klart.. Men det är skönt att det är gjort nu i alla fall, så nu tycker jag att alla kan skuta prata om det.. Nu har jag tagit sprutan, så nu är det bra.. =)





Blev en sväng till Coop sen för att storhandla.. Så himla smidigt att handla när man har bil, så det blev en hel del mat till lilla mig.. Efter en kortis på stan sen bar det äntligen av hemåt igen..

Sitter nu och degar framför tv:n.. Har paltkoma och väntar på att päronen ska bli klara så jag kan skjutsa in dom till Enköping... Dom ska på kalas ikväll.. Skulle jag också först, men med risk för biverkningar bestämde jag mig för att stanna hemma och ta det lugnt..

Men men, nu ska vi åka.. Tjing!

Ingen höjdarstart på helgen...

Åhh, fan vad sur jag blir!!! Det där jävla vaccinet tar död på mig, och det ens innan jag har tagit det! Skulle ju ta det i Västerås igår, men nej, då var det såklart slut.. Så då skulle jag åka till Enköping och ta det idag.. Ringde dom imorse för att försäkra mig om att dom hade nåt kvar, men då svarade dom ju såklart inte, så jag chansade och åkte dit ändå.. När jag kliver av tåget får jag tag i dom, och då är ju såklart skiten slut där också.. Slänger mig på bussen för att åka hem till päronen och ringa runt till ställen i Uppsala för att se om det finns kvar nånstans.. Men neeeeeej, inte en jävle vaccinerar på fredagar! Ska det vara så svårt? Hade jag vetat allt det här lite tidigare så hade jag kunnat sova ut imorse, och jag hade kunnat jobba och tjäna pengar.. Men neeeej, nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i ett tomt hus och har inte fått ut ett skit av att gå upp tidigt idag.. Har snarare förlorat på det... Gaaaah! Och till råga på allt så brände jag mig på min frukostgröt imorse på nåt jäkla konstigt vis, så halva min högerhand är typ död... KUL!!!

Fan vad skönt att det är fredag idag! 

Bion avklarad..

Ja jag har väl sett bättre filmer om man säger så.. Men men, det var ju mysigt i alla fall.. Fick käka lite biopopcorn och hänga lite med brudarna, så jag ska inte klaga ändå.. =)



Japp, här är beviset.. Är ju ingen höjdarupplevelse att gå på bio i Västerås direkt.. Inte om man jämför med salongerna på Bergakungen i Göteborg (vilken jag och Linn var typ stamkunder på när vi bodde i Göteborg) och salongerna i Usa, men livet är ju hårt ibland...



Vi saknade ju den häääär! Det här är den enda låten som jag kan från Fame, och den var inte ens meeeed! Illa illa... Inte världens bästa kvalité på det här klippet heller, men det är inte det som är det viktiga.. Jag fick ju försöka Fame-hoppa hela vägen hem från bion jag, eftersom vi inte fått se ett enda riktigt Fame-hopp under hela filmen.. Men ja é int bitter!

Nej det är jag faktiskt inte.. Har haft en trevlig kväll, men nu ska jag sova.. God natt gott folk!

Bio snart..

Har varit och tränat nu.. Blev ju core och step med Sanna och Malin.. Min kropp var helt svag idag.. Kände mig alldeles spaghettig.. Inge vidare, men lite träning blev det iaf.. Känns skönt nu i efterhand.. =) Och speciellt eftersom att jag ska på bio ikväll.. Lär bli åtminstone poppe som snask, och då är det bra att jag har tränat.. =) Ska se Fame med Jossan, hennes kompis och Marina.. Ska bli mysigt.. =)



Hoppas den är bra bara.. Sanna sa idag att hon inte hade tyckt om den... Men jag håller tummarna.. =) Kan ju i alla fall vara mysigt att gå på bio med brudarna en regnig kväll.. Jag gillart!

Inget vaccin idag..

JAg som hade laddat upp så himlans bra, mentalt alltså, för att ta den där jäklans sprutan.. Åhh! Men jag ska göra ett nytt försök i Enköping imorgon, och går inte det får jag väl åka in till Uppsala.. För nu ska jag tamejtusan ha det där jäkla vaccinet!! Jag orkar inte skjuta upp det mer, för då kommer det inte bli av... Jaja, det är morgondagens problem..

Ska iväg och träna nu.. Blir nog ett glatt gäng.. =) Jag, Sanna och Malin ska köra step och core är det tänkt.. Blir nog bra, jag behöver röra på mig lite.. Sen blir det hem och äta skorpor lr nåt till middag.. Har typ ingen mat hemma, men jag ska hem till päronen igen i helgen, så det känns onödigt att handla nu.. Jaja, det ordnar sig alltid.. Nåt har jag nog i nån lite gömma =)

Fått tillbaka min telefon idag också btw!! Wohooo =D Och den verkar fungera.. Wohoo! Kanske är dags att ge Sanna sina pengar snart då, så den verkligen blir min.. =P Ska testköra den nån dag först bara, men nu håller vi alla tummarna för att den fungerar!!

Jaja, måste skynda mig iväg nu.. Tjing!

Snööö! I like!

Regnade vitt idag.. Syrran tyckte att det skulle kallas snö, meeen men... =) Blev väckt av Petra imorse.. Hon tyckte att det var dags för mig att gå upp 8.30 imorse, och då hade jag inte mycket att sätta emot.. Hon kom och hämtade mig kvart över nio, och sen var dagen i full gång.. Blev handling på Maxi först, och sen en sväng till BVC med lilla Tuva, innan vi åkte hem till Järlåsa.. Hälsade på sis och Hugis en sväng också.. Blev lurre hemma hos Petra sen, innan det var dags att åka till mormor och hälsa på en sväng.. Jag, sis, Hugis och mamma åkte in och hälsade på lilla mormor, vilket var mäkta populärt.. Hon är så söt lilla mormor =) Fått mat hemma hos päronen sen också, innan jag tog mig hem till Västerås igen.. Fan vad det har varit kallt idag!! Men snö gillar vi, vill ha mycket snö dock, och snö på marken också och inte bara i luften.. Men det kommer väl =)

Är trött som tusan nu, men tror att jag ska göra mig lite lyxfika nu.. Har en gammal banan som behöver ätas upp, och man kan ju inte bara äta en banan liksom, utan då måste jag göra chokladsås och äta glass till också.. Det kallar jag en onsdagsfika som heter duga.. =D


Hemma i Mosta..

Har ju varit hos tandläkaren idag som sagt... GIck dock bra måste jag säga.. Staffan var snäll som vanligt.. Funderar på när han ska trilla av pinn, han har jag haft som tandläkare så länge jag kan komma ihåg.. =) Hade inga hål och mina tänder var så fina så.. Prima =) Lite skillnad från när jag gick till tandläkaren i Västerås för inte så längesen,.. Där sa dom att jag var på väg att få hål i flera tänder och att jag hade tandsten som dom var tvungna att ta bort... för 1400 spänn!! Litade inte riktigt på dom, så jag gick till Staffan för ett andra utlåtande, vilket kändes lite bättre =D




Så här glada blev mina tänder (och jag) efter att ha varit hos tandläkaren idag.. =)

Åkte direkt till syrran efter det sen och hälsade på.. Hugo satt mitt i maten och var nöjd.. Han är lite utav ett matvrak den lilla parveln =P Fick middag där också, tur som man har.. =) Är hemma hos päronen nu och hänger.. Blir till att hänga här imorgon också.. Träffa Petra ska jag väl förhoppningsvis göra innan det bär av tillbaka hem till Västerås igen..

Kommer bli en kort vecka..

Känns so mdet är måndag idag.. Därför kommer ju den här veckan kännas jättekort, för helgen kommer komma fortare än väntat.. Wohoo =) Jag liksom försköt mit helg, så det blev lite galet.. Jobbade ju i lördags, så det kändes inte riktigt som lördag.. Och så var jag helt ledig igår, så det kändes ju som söndag.. Och om det var söndag igår så är det ju måndag idag, så är det bara.. =)

Var ute och sprang imorse.. Det är så himla skönt.. Man kan ju undra varför man inte gör det oftare? Man piggnar liksom till.. Är jobbigt att pallra sig upp när klockan ringer, men när man väl är ute så känns det jätteskönt.. Sprang ju ofta på mornarna i Usa, men har inte lyckats ta med mig det positiva beteendet hem tyvärr.. Ska se om jag kan få till det igen dock, vore trevlgt.. =)

Varit i skolan idag också.. Introduktion till nya pedagogikkursen stog på schemat idag, och det var väl helt okej.. Kollade på en film om typ rasism och särbehandling av folk som är "annorlunda".. Folk som helt enkelt inte är som oss.. Man fick sig en liten tankeställare om man säger så.. Hoppas kursen fortsätter lika bra, för då kan det här bli väldans intressant..

Precis käkat lunch nu också, medan jag håller på och tvättar.. GÅr ju bra för mig och min tvätt.. Lyckades få tid idag också, men som vanligt så funkar bara en av maskinerna, så det blev inte mycket tvättat idag heller.. Men men, lite i taget.. När jag är klar med den här omgången tvätt kommer jag ha hunnit samla på mig en helt ny omgång, så jag kanske får vänja mig med att tvätta typ varannan dag nu.. Cirkeln tar liksom aldrig slut.. =)

Ska springa och hämta sista tvätten nu, och sen ska ajg åka hem till päronen på en liten visit... Har tid hos tandläkaren i eftermiddag, vilket jag inte ser fram emot så där himla mycket, men det är väl bara att gå dit.. AJg vill ju inte bli tandlös... =P



Lite så här känns det när jag är hos tandläkaren... Men men, jag fixar det, viking som jag är!

Ska ju få träffa Hugis och syrran efteråt, så jag får väl se det som en belöning.. =) Belöningar är bra för att ta sig igenom obehagliga saker.. Så det så.. =)

Nej nu har jag bråttom!!!


Lyckat möte..

Ja det får man väl säga.. Ett möte som slutar i ett jobb är inte helt fel.. Wohoo, jag har fått jobb! =D Känns riktigt bra måste jag säga.. Frågan är ju om jag ska fira det hela med att ta en sväng till gymet.. Hmm, har inte riktigt bestämt mig om jag orkar det eller inte... =P

Håller på och tvättar, och förhoppningsvis kan jag hitta en tvättid till i en annan tvättstuga så jag kan få saker och ting rent ikväll.. Var ju bara en fungerande tvättmaskin i tvättstugan jag tvättar i nu, och då hinner man inte tvätta mycket på 2 timmar... Det går bra för mig att tvätta nu för tiden... Gaaah!

Jaja, ska väl fortstätta försöka få saker och ting rena här hemma.. Har ju precis fått i mig lite mat, så nu har jag lite energi igen.. Lika bra att ta vara på den =D

Misslyckad träning..

Skulle gå på BodyPump nu på morgonen tänkte jag.. Hade fått med mig Malin också, så det var ju festligt... Bara det att platserna var slut när jag kom dit.. Gaaah! Blev inte alls glad kan jag lova.. Snarare tvärt om, hör och häpna... Malin hade dock fått en plats, så hon fick gå på passet, och jag fick sura i gymet.. Blev kondition på löpbandet och på crosstrainern.. Alltid nåt, men jag ville gå på BodyPump.. Skit! Jaja, jag får väl pallra mig iväg ikväll igen och ge det ett nytt försök..

Nu ska jag mysa hemma en stund, och sen ska jag iväg på ett uppdrag.. Önska mig lycka till!

Lördagsfest

Tog lite snygga bilder på partybrudarna igår.. Min lägenhet såg ut som ett slagfält imorse, men det är smällar man får ta.. Popcorn är inge vidare kan jag säga.. Det sprider sig lätt.. På golvet och överallt annars.. =)









Så här snygga var vi igår.. Wohoo! =)

Vi gillar fisk!

Vet inte riktigt hur gårdagskvällen ska sammanfattas.. Jag menar, mitt förra blogginlägg kanske visar lite på vilken nivå vi låg på igår.. =) Jag och Karin hade ju planerat att vi skulle försöka hänga ihop och faktiskt umgås.. Gick väl sådär om man säger så... 2 minuter på Pluto och sen var Karin borta.. Jag och Jessica höll ihop lite längre iaf.. Vi försvann från Pluto för att hälsa på lite på Månen.. Var väl inge vidare där heller, men det är smällar man får ta.. Blev lite dans, och sen var det typ dags att gå hem.. Jaja, kvällen var väl vanlig.. Komstigt folk ute, men vi hade väl rätt skoj =)

Har precis varit och käkat pizza nu.. Amore is the shit! Idag överraskade dom, hahaa.. Jessica fick en festlig pizza..



Kolla vilket konstverk!! Var ju så hon knappt kunde börja skära i den ju.. =) Dom var stolta över sitt lilla halloween-spex, och vi gillade det =) En av pizzakarlarna är ju ögongodis som heter duga.. Gaaah, jag och Karin satt och höll koll under frukosten.. Mumma... =) Det var lite svårare att göra nåt festligt med min pizza, så jag fick göra det själv..



Blev en halloweenpumpa, wohoo! Vi hade väldigt skoj på pizzerian kan jag meddela.. Humorn låg på en rätt låg nivå, om ni inte redan förstått det.. Men vi hade kul, det är det viktigaste!

Nu blir det mys med brudarna framför tv:n till reprisen av Körslaget.. Kan det bli bättre?


RSS 2.0