Haft bättre dagar..

Det regnar och är grått och kallt ute, men på nåt vis är vädret bättre än mitt humör ändå.. Inte ett bra betyg..

Ger mig ut i kylan för att ge Timbuktu ett försök att liva upp mig.. Ny dag imorgon annars, och den kam fasiken inte bli sämre än den här dagen.. Jää!


Inte på topp..

Jag är inte i mitt esse just nu känner jag, men jag vet inte riktigt vad det beror på.. Är sjukt trött hela tiden men har svårt att slappna av och ta det lugnt.. Blir inte bättre av att jag knappt tränat den här veckan :( Magen är helt uppblåst också så jag känner mig som en ballong, vilket inte heller direkt bidrar till välmåendet.. Magen ska jag dock försöka råda bot på genom att minska intaget av frukt och bröd, har ätit lite väl mycket av det på senaste.. Tröttheten går förhoppningsvis över under helgen, och om inte annat har jag ju faktiskt semester snart så då borde det ju lösa sig :) Träningen får jag försöka ta igen lite imorgon och på lördag..

Men men, idag är det jobb som vanligt.. Är lite kluven inför kvällen sen.. Timbuktu spelar på Grönan och jag skulle gärna vilja kolla på det, men samtidigt känner jag att det vore väldans skönt att bara åka hem efter jobbet och slänga mig på soffan.. Blir nog vädret som får avgöra, om det regnar blir det inge Grönan för mig.. Den som lever får se, typ :)


Awesome!

Konserten igår var så sjukt bra! Dom vet vad dom gör skulle man kunna säga :) Kommer en bättre redogörelse senare, men nu måste jag kliva upp och starta den här dagen..


Kollaps!

Idag har jag varit lite trött kan man säga.. Vet inte varför, men huvudet har inte riktigt hängt med.. Överlevde i alla fall dagen med äran någorlunda i behåll, men nu ger jag upp! Ligger redan i sängen :P Imorgon blir en lång dag så det gäller att ladda upp! Planen är att börja dagen med en löprunda, sen jobb på det och sen är det konsert som gäller på kvällen.. Kanye West & Jay-Z!! Kommer bli helt fabulous, jag känner det på mig! Sjukt laddad :D


Färdigjobbat!

Nu är den här jobbhelgen över.. Den har dock gått rätt smärtfritt måste jag säga, så jag ska egentligen inte klaga.. Eller jag ska inte klaga alls faktiskt.. Cyklade förbi Helena en sväng på vägen hem också.. Fick låna hennes cykelpump också, och den var sjukt mycket mer effektiv än min så nu är mina cykeldäck utmärkt pumpade! Cykeln gick i raketfart på vägen hem sen.. =P
Tänkte att jag skulle bege mig mot sängen inom kort.. Morgonpromenad tänkte jag ge mig på imorgon.. Vet inte varför det inte blir löpning, men jag känner verkligen inte för det.. Inte idag i alla fall, får väl se hur det känns imorgon bitti.. =)

Glasspaus

Har nyss börjat, men Ella slutar 15 så jag var tvungen att ta rast nu.. Sparar dock på matlådan till senare med passade på att gå uti solen och avnjuta en glass nu :)

Cyklade till jobbet idag.. Cyklade ner längs Kungsholms strand och Karlbergs strand och kände mig inte alls bitter och avundsjuk på alla lediga människor som låg i solen och stekte.. Tur att det är så snyggt att vara likblek, annars vore det ju trist för min del...

Nej nu ska jag gå tillbaka till Friskis och hänga där ett par timmar till..


Grattis till oss då

Var ju trevligt att det blev en vinst i gårdagens Eurovision.. Gratulerar Loreen!
Jobbade ju på Friskis på Kungsholmen igår.. Gick faktiskt över förväntan, jag höll mig vaken och dagen gick rätt fort.. =) Åkte direkt hem till Helena sen för att grilla och kolla på Eurovision.. Blev en mycket trevlig kväll med sjuuuukt god mat!
Halloumi, fläskfilé, grekisk sallad och grillad zucchini, vad mer kan man önska? Var mätt som jag vet inte vad igår, köttbullemagen var extrem, men är det schalgerlördag så är det.. =)
Den här efterrätten var inte fy skam den heller.. Inte för att den gjorde köttbullemagen mindre direkt, men ändååå! =)
Önskar att jag kunde säga att jag varit ute i solen hela förmiddagen nu, men njaaa.. Min lägenhet har typ förfallit den senaste tiden, så jag var tvungen att ta tag i det! Så jag har plockat ochstädat och fixat nu på morgonen.. Jättekul...! Ska iväg till Friskis på Sveavägen sen för att jobba i eftermiddag.. Valde typ sämsta helgen att jobba med tanke på vädret, men det är bara att suck it up.. Kommer nog behöva alla dineros jag kan få när jag kommer hem från Usa... =)
På tal om det ska jag ta och boka hyrbil nu också så jag har det gjort.. Är ju bara 1,5 vecka kvar tills jag åker.. Heeeelt galet! =D

Löningshelg

Helgen har börjat mycket bra.. Hade after work med jobbet igår, och takterrassen kom väl till användning :) Känns ganska glassigt att hänga där ute i solen med utsikt över hela Gamla stan och lite till :) Blev dans och full rulle där på slutet innan vi begav oss till Hotellet, där vi dessutom träffade Sofia en sväng :) Avancerade till Soap för att avsluta kvällen med ännu mer dans!

Måste erkänna att jag inte var jättepigg imorse när klockan ringde, men det var bara att pallra sig upp.. Nu sitter jag på Friskis och har precis käkat lunch.. Ska snart gå ner och ta tag i mina sista timmar, och sen blir det middag och schlager hemma hos Helena ikväll :) Och födelsedagstårta! Tack Ica Maxi 8-)


Uppe före tuppen

Klockan stod på 04.45 imorse.. Hade svårt att somna igår och har sovit dåligt hela natten så jag trodde inte jag skulle palla gå upp så dags, men när klockan ringde kändes det ändå okej och det var bara till att rulla ur sängen :) Blev en morgonjogg på nästan 6km imorse, det är så underbart när det är ljust, soligt och rätt varmt redan så tidigt.. Bra start på dagen helt enkelt :)

På väg till jobbet nu, vi har frukostseminarium idag så det är lite tidigare start än vanligt.. Kristian Luuk kommer och föreläser, så det ska bli skoj.. Tror han kan ha rätt mycket tänkvärt att komma med :)

Sen blir det nog picknick i Hagaparken efter jobbet om solen håller sig framme.. Bra dag helt enkelt :)


Spagettiarmar!

Jag är så trött i mina armar så jag inte riktigt vet hur jag ska kunna överleva en dusch! Hade träningsvärk från gårdagens gympass, och det blev ju inte bättre efter kvällens! Men det känns jäklans bra, så jag klarar mig =) Jobbdagen har faktiskt gått rätt fort idag, händer lite grejer nu så det är ju kul..
Alltså det här vädret gör mig så lycklig inombords! Hade ju gärna haft möjligheten att vara ute och njuta lite mer av det än vad jag gjort dom senaste dagarna, men men.. Ska bli superfint i helgen också, men jag jobbar ju då med så det blir inget solande då heller.. =(
Nej, måste försöka genomleva en dusch nu, luktar inte direkt hallontårta ;o)

Nedräkning!

Bara två veckor kvar tills jag befinner mig i älskade Pittsburgh! Men det är inte den enda nedräkningen.. Helena har tillverkat en mycket fin nedräkningskalender till Australien som nu pryder mitt skrivbord på jobbet :D


Härlig morgonpromenad

Var så himla fint ute imorse! Hade gärna promenerat i timmar, men eftersom jag snoozade lite för länge så blev det bara en dryg halvtimme.. Bättre än inget dock :)


Våren är här

Hur härligt är det inte med sol och värme? Det är ju helt fantastiskt måste jag säga, och jag är så mycket gladare och piggare!

Känner att jag inte har så mycket att skriva hör för tillfället.. Händer inte så mycket just nu.. Jobbet knallar på, träningen också.. Sov sjukt dåligt igår på grund av att jag inte lyckades stänga av hjärnan och alla tankar, men det gick rätt bra att komma upp imorse ändå.. Blev till och med träning innan jobbet, och ett rätt intensivt pass.. Har redan träningsvärk i bröstet 8-)

Ska sova nu dock tänkte jag, ligger redan i sängen.. Blir en morgonpromenad imorgon, skippar gymmet.. Ska ge crosspasset på Friskis en ny chans imorgon, får se om det kan ge mer än sist.. Ibland har det ju så mycket med instruktören att göra så jag måste testa en gång till :)


Mycket tankar..

Mitt huvud går på högvarv känner jag.. Mycket tankar hit och dit och en mer eller mindre förvirrad Jossan är resultatet av det.. Men det känns ändå skoj, vi får bara se om det hela leder till nåt eller inte.. Man vet aldrig.. Jag funderar på vad jag ska göra med mitt friskvårdsbidrag också eftersom jag får gymkortet gratis när jag jobbar på Friskis.. Är lite sugen på att köra Axons supersatsning After Beach 2012, men det är jäklans hårda krav så frågan är om jag pallar det.. Måste överväga det där.. Skulle vilja hitta nåt riktigt tufft för att se hur mycket man pallar att pressa sig själv.. Måste nog ta och googla runt lite och se vad jag kan hitta..
Var ute och sprang med Helena efter jobbet idag också.. Blev Kungsholmen runt, och de var helt underbart väder för en löptur! Vi höll rätt bra tempo också måste jag säga, och det kändes riktigt bra.. Blev milen på 52.50, och det är väldigt bra för att vara jag.. "Bara" tre minuter som måste kapas på milen fram till Midnattsloppet den 18e augusti, men det fixar jag! Nu ska Helena också springa Midnattsloppet, så det blir till att träna massa mer tillsammans.. Skoj =) Lättare att pressa sig själv när man har nån annan bredvid sig..
Nu ska jag ta och hoppa in i dushen och sen är det dags att försöka varva ner lite så jag kan somna i bra tid ikväll.. Imorgon bitti är det gymmet som gäller!

Ny vecka, nya idéer

Det snurrar mycket i mitt huvud just nu.. Har börjat tänka i gamla banor igen och känner att jag måste ta tag i ett och annat om saker och ting ska bli som jag vill.. Så nu ska här planeras och funderas och ringas samtal och googlas och undersökas och ja, typ så :)

Helgen har gått superfort! Har haft en jättebra helg så jag är nöjd :) Kalaset hos Emelie i lördags var skoj, dansade och skrattade och umgicks med en massa fina människor hela natten lång.. Mycket trevligt :) Solen har varit med mig hela helgen också vilket inte gjort det hela sämre.. Kommer med en utförligare redogörelse, och ev en bild eller två, vid ett senare tillfälle.. Sitter på tunnelbanan på väg till jobbet nu på väg mot en ny jobbvecka..

2,5 vecka kvar tills det bär av mot Pittsburgh!


AW-mys

Hade en supertrevlig kväll efter jobbet idag.. Jag och Helena tog en promenad in till stan efter jobbet.. Solen sken och vädret var riktigt trevlans.. =) Mötte upp Linn och Carro på Lisa på torget och det blev rosé-premiär för min del.. Sol och rosé och fina vänner, vad mer kan man önska sig en fredag som denna? =)
Inte den mest smickrande bilden kanske, men men.. Skyller på fotografen Linn =)
Nu ska jag snart faktiskt bege mig mot sängen.. Imorgon är det 25års kalas som gäller, så det gäller att vara utsövd och pigg tills dess =) Åker mot Västerås nångång efter lunch för att bege mig till Emelie, och sen blir det kalas kvällen lång.. Känner på mig att det kommer bli en bra kväll!

Klämdag

Känns helt konstigt att åka till jobbet idag.. Känns typ som söndag.. Kollar man på hur många som åker tunnelbana så här dags idag känns det också som söndag, ekar i tunnelbanan.. Men men, förhoppningsvis går den här dagen relativt fort, och sen är det ju helg igen.. Underbart!

Efter jobbet idag blir det nog en liten aw tror jag bestämt.. Ska kunna spricka upp och bli lite finare väder också, så det blir nog trevligt :)


Mitt livs första halvmara!!

Fy fasiken vad jag är nöjd med mig själv! Jag och Helena tog oss runt en halvmara idag, och det med äran i behåll! Yeeeah så jäklans skönt! Eller ja, kommer vara sjukt stel i benen imorgon, men det är smällar man får ta.. Mitt vänstra knä strejkade lite, men löpningen gick ändå okej.. När jag stannade efter 21km och skulle gå sista kilometrarna hem la det av helt dock, så jag fick halta hem som en gammal kärring.. Men det var det värt! Nu har det släppt, och nu är det bara stelheten som gör mig till kärring.. =)
Nu ska jag försökapallra mig in i duschen, sen blir det lite käk och ett avsitt Gossip Girl tror jag.. Ska ta och lägga ut min gamla extremstora stereo på Blocket sen också.. Fick ju en supercool liten radio i födelsedagspresent av mina päron, så nu åker den stora ut =) Bild på radion kommer senare, jag orkar verkligen inte resa på mig för att ta kort på den nu.. Jag är lite trött i benen om man säger så.. =)
Men ja, ökade mitt personbästa med 6 kilometer, och har alltså tagit mig runt en halvmara.. Bara dubbla distansen kvar nu.. Yeah!

Löpartest

Nu blir det upp till bevis, jag och Helena ska ge oss på en långlöpning idag.. Målet är 2 mil, vi får se hur det går :) Jag håller bara tummarna för att mina knän sköter sig, för i så fall ska nog resten lösa sig också :)

Hade en jättetrevlig kväll igår också! Började med middag på Vapiano med Helena och Emelie, fortsatte sen till Grönan för att lyssna på Maskinen och avslutade sen med en drink på Hotellet.. Mycket bra kväll :)


Onsdag/fredag

Det här är en sån där bra vecka som har två fredagar, mycket trevligt! :) Idag är en utav dom.. Var så sjukt trött imorse av någon anledning och jag kunde för mitt liv inte pallra mig upp ur sängen för att gå ut och springa.. Ångrar mig nu, men vad skulle jag göra? Bara bita i det sura äpplet och ta igen det nån annan gång :) Blir tyvärr inte ikväll då planen är att hänga på Grönan och dansa till Maskinen ikväll :) Hoppas hoppas vädret håller sig någorlunda, regnet kan väl hålla sig borta i alla fall!

Morgondagen är rätt oplanerad, vilken känns riktigt skönt! Den enda planen är att försöka överleva en tvåmils löptur med Helena.. Hur ska det gå? Men jag är ju så sjukt snabb med min nya gps-klocka, så det ska nog lösa sig :)

Jobbdags först!


Vårfix

Ska snart ta och bege mig mot Limpan för lite födelsedagskalas.. Hoppas att min cykel mår bra efter en vinter i förrådet, för jag tänkte ta en premiärtur på den bort till Linn :)

Börjar hända lite på jobbet nu och idag har jag haft lite att göra faktiskt, festligt värre :) Uträttade en viss uppskjuten grej efter jobbet idag också, och resultatet av det var positivt, så nu kan jag andas ut lite :)

Är mysigt här hemma efter födelsedagen med levande blommor.. Borde ha det hemma oftare, för det är så fint!


Morgonträning

Är lite trött i rumpan efter Crossen igår, men det hindrar mig inte från att börja dagen med ett gympass! Måste göra mig av med allt extra som inmundigats under födelsedag och tillhörande festligheter :)

Inviger mitt nya träningslinne som jag fick av Karin i födelsedagspresent också, men det är lite för mycket folk just här för att jag ska våga ta kort på mig själv 8-)


Måndag 14 maj

Tittar man ut kan man dock tro att det snarare är mars/april.. Var är våren? Jag vill ha värme och sol, så det så! Men det kommer väl det med.. Skulle faktiskt bli jättefint väder imorgon, så det är  väl bara att hålla tummarna.. Varit en vanlig dag på jobbet idag, inget enastående har hänt.. Blev en pass på gymmet med Helena och Johanna efter jobbet.. Eller nästan, vi testade på Cross75 på Friskis.. Var ett helt okej pass, men med en vansinnigt jobbig ledare.. Hon var fasiken inte tyst en endaste sekund under dom där 75 minutrarna.. Känns som att jag vet allt om henne nu som hon babblade på.. Men annars så.. =)
Jag och Linn var ju på bio i torsdags och såg Älska mig igen.. Vilken snyftarfilm! Men det var riktigt bra, absolut sevärd!
Att min blivande man hade den manliga huvudrollen gjorde ju inte filmen mindre bra.. Han är så het!
Imorgon fyller finaste bästaste Limpan år! Hon har ju dock turen att hon har ett helt år kvar till 25, men firas ska det göras ändå.. Ska dit på födelsedagsfika imorgon kväll, så det blir mysigt =)

Familjehelg

Har haft en jättemysig helg med massa familjehäng.. Jag och Karin hade en lugn och slapp morgon imorse.. Käkade frukost och fortsatte skitsnacket :) Skjutsade hem henne sen och åkte ut till Mosta för att hjälpa mamma som var barnvakt åt grabbarna.. Har ju varit så himla fint väder idag så vi har varit ute och lekt en massa.. Byggt sandslott och kastat sten och klättrat på berget.. Bara massa äventyr alltså :) Avslutade med grillning innan jag åkte hem.. Landat hemma i soffan nu och ska ladda upp inför kommande jobbvecka.. Den kommer gå fort dock, man är ju ledig på torsdag.. Yey!


Mysig dag!

Har haft en jättemysig dag idag! Blev fullt hus när alla kom hit och det käkades lunch och fikades.. Hade egen presentöppnarhjälp också.. Hugo gillar att öppna paket kan man säga :) Fick massa fina saker, som jag visar en annan dag för nu är jag trött :) Men fick bland annat gps-klockan jag önskade mig, så nu ska här löpas som aldrig före! Sen fick jag ett träningslinne av Karin, ett kakfat, en radio och lite annat smått och gott :)

Haft en mycket mysig kväll med Karin sen.. Kvalitetstid och skitsnack, utmärkt!


Multitasking!

Har varit full rulle här hemma på morgonen! Har tvättat, bakat misslyckad sockerkaka (eftersom jag fick improvisera lite när jag insåg att kakformen var på jobbet), städat och förberett lunchen.. Nu är jag redo för familjemys :)


Beslutsångest

Fy fasiken så kvavt och varmt och klibbigt det har varit idag! Sjukt ofräscht måste jag säga.. Men det har ändå varit soligt, så lite cred ska väl vädret få ändå.. Jag och Helena hade någon slags plan om at bege oss till Grönan och lyssna på UB40 ikväll, men det gick sådär.. Tog en promenad ner på stan efter jobbet och gjorde lite ärenden.. Jag fixade födelsedagspresent till Limpan bland annat.. Blir födelsedagsfika där på tisdag, mysigt =) Sen var tanken att vi skulle gå och möta upp Linn Hansén för lite aw typ, men orken gick ur oss och vi begav oss hemåt istället..
Sitter hemma nu och har lite beslutsångest.. Ska jag stanna hemma i soffan och glo på tv och vara pigg och alert imorgon när jag har en fullspäckad dag? Eller ska jag ta mig i kragen och bege mig ner på stan för att umgås med vännerna och socialisera lite? Hur ska jag kunna ta ett beslut i den här frågan egentligen? Just nu regnar det ute dock, vilket inte direkt talar för att jag kommer ta mig ut..  Hmm... Att jag måste upp och tvätta imorgon bitti talar inte heller för utgång ikväll.. Att jag och Linn väldigt sällan har tid att ses talar verkligen för att jag borde åka ner på stan ikväll.. Och faktumet att det är väldigt trevligt att socialisera talar också för det.. Gaah!
Hittade för övrigt massa fina grejer på Mique idag.. Jag ville köpa allt! Men icke, måste ju försöka hålla i pengarna tills det är dags för semester ju! Jaja, kanske borde ta och plocka undan lite här hemma under tiden jag bestämmer mig för vad kvällens aktivitet blir.. Japp!

Fantastisk födelsedag!

Min födelsedag för i år är precis slut, klockan slog om alldeles nu.. Jag har haft en fantastisk dag! Är sjukt trött nu och orkar inte gå in på allt i detalj, men jag har fått skönsång x3, fina paket, massor med omtanke, massa kramar, massa fika, massa kvalitetstid med bästa Limpan, träning och spa-lyx, middag och bio.. Jag kommer somna som en mycket trött, men mycket nöjd, nybliven 25åring!


10 maj 2012

Grattis till mig då, jag har överlevt ännu ett år!

Morgonens löprunda är avklarad, fikat och träningskläderna är packade och presentkortet är med, nu kör vi!


Självömkan..

Avslutar mitt 24e år i lite självömkan.. Det enda som är bra med att behöva vakna ensam på ens födelsedag är att det bara kan bli bättre efter det.. Alltid nåt!

Nu kryper jag till sängs och hoppas på att vakna som en ung och fräsch 25åring om några timmar.. God natt!


Redan gammal..

Fasiken jag är redan alldeles för gammal för min ålder! Kommer vara gammal rent åldersmässigt från och med imorgon också, men jag är redan gammal i sinnet..  Hade fått för mig att jag hade tvättid ikväll, vilket hade varit väldigt passande med tanke på den mängd smutsig tvätt jag har och den brist på rena träningskläder som jag har.. Men icke! Jag har inte tvättid förrän nästa tisdag, vilket med andra ord är nästan en vecka bort. INTE OKEJ! Hur ska jag överleva? Jo serni, hade tur att det fanns en ledig tvättid på lördag morgon.. Det var dock inte optimalt med tanke på att jag får besök av la familia och Karin på lördag, men jag får hetstvätta nån maskin innan dom kommer.. Det löser sig! Fick dock handtvätta/skölja upp ett par träningstights nu dock, så jag har nåt att ha på mig imorgon när jag och Limpan ska glassa på Sturebadet =)
Fick ett mail idag om att resedagboken.se ska stängas ner, så jag var tvungen att logga in där en sväng för att kolla vad jag hade skrivit där egentligen.. Vilka minnen! Vilket hejdundrandes år jag hade i USA alltså, och så jäkla mycket häftigt jag fick uppleva! Ångrar inte för en sekund att jag åkte dit, även om det var jobbigt till och från.. Alla minnen, möten och upplevelser var väl värt det!
Au pair äventyr
Kolla så  små mina barn var! Helt sjukt! Calla är 7 år nu, och jag är 9, heeeeelt galet =)
Malin, jag och Jennifer på flygplatsen i New York
Så här kaxig såg man ut när vi precis landat i New York.. Första gången jag satte min fot i USA, och med en resa på över ett år framför mig.. Jag hade nog inte riktigt fattat det hela här =)
Au pair äventyr
Au pair äventyr
Vattenpaus
Au pair äventyr
Vegas var inte helt fel det heller.. Skulle gärna åka tillbaka dit en vacker dag =)
Au pair äventyr
Grand Canyon var inte heller så pjåkigt! Jäklans vad grejer det är att se i USA alltså..
Hade kunnat köra en extrem bildbomb här! Inser dock att det kanske är mest roligt för mig, men ändå.. Måste dela med mig av lite nostalgi =) Måste se till att spara ner alla dagboksinlägg och alla bilder från resedagboken.se nu innan sidan lägger ner.. Vore sjukt tråkigt att förlora allt jag har där.. Men sen måste jag ta tag i bakningen! Imorgon ska det bjudas på gottis på jobbet, födelsedagsfika! =D

9 maj 2012

Kan inte påstå attack är superpigg just nu.. Klockan ringde för en stund sen och jag ska väl ta och pallra mig upp.. Slänga på mig lite träningskläder och bege mig mot gymmet, vet ju att det kommer kännas sjukt skönt när passet är avklarat :)

Lite trött i benen idag känner jag, men mitt stackars sträckta lår känns helt okej.. Blir nog inga benövningar idag ändå, är nog bra att vila det lite till så jag inte gör det värre igen.. Ibland kan till och med jag vara klok :)

God morgon!


Full rulle!

Eller ja, är rätt lugnt på jobbet fortfarande.. Fick dock ett nytt case idag så jag fick lite att göra sådär precis lagom tills det var dags att gå hem.. =) Började dagen med en sväng till gymmet.. Fick byta ut benövningarna mot andra övningar dock eftersom den där jäklans sträckningen fortfarande inte känns helt okej.. Men jag blev rätt slut ändå kan jag meddela.. =) Blev en löprunda runt Kungsholmen med Johanna och Helena efter jobbet också.. Blåste en hel del, men annars var det rätt behagligt.. Sitter hemma i soffan nu, nyduschad och mätt.. Awesome!
Morgondagen blir nog rätt så mycket samma.. Har två intervjuer dock, eller jag ska gå med på två i alla fall.. Är för en webbutvecklartjänst, och jag är inte direkt hemma inom det området så jag hänger mest med för att lära mig lite =) Tänkte börja morgondagen också med ett gympass, men kvällen kommer bestå av tvätt och bakning istället för löpning.. Man måste ju variera sig lite =) Sen är det födelsedag på torsdag, jää!

Vilken helg!

Har haft en mycket mycket bra helg med en massa umgänge med mina underbara vänner! Började i fredags med en kväll på Grönan.. Var sjukt mycket folk där, helt galet! Jag och Helena var typ äldst kändes det som.. Det var vi och alla stockholms fjortonåringar, hahaaa.. Men LMFAO var helt okej, hade inga förväntningar direkt, så jag var nöjd =)
Lördagen var fullspäckad kan man säga.. Började dagen med att plocka och fixa lite hemma i lägenheten och handla lite grejer till kvällen.. Sen bar det av till Hasseludden för att bada och basta och grejer.. Var riktigt skönt måste jag säga, men efter 1,5 timme typ när det var dags för mig att bege mig hemåt så var jag rätt nöjd.. Bada i hundra år är inte min grej.. Bara ett tag däremot, det är grejer det =) Hämtade upp Limpan på vägen hem och vi åkte hem till mig för att käka.. Linn hade fixat mat så det var bara för mig att sätta mig till bords och hugga in, det är vad jag kallar lyx! Linn Holmgren och Anna kom också och käkade, så det var en utmärkt start på kvällen.. Sen kom Emelie och Sebbe och Sofia droppade också in lite senare.. Linn Hansén kom också förbi, och Helena, Erik och Ille kom lite senare.. Hade mucho trevligt här hemma, jag gillar verkligen att ha folk på besök.. Borde ha det oftare =) Nästa helg kommer ju familjen,så jag behöver inte vänta så länge till nästa gång =) Kvällen slutade på Café Opera med en massa dans, riktigt skoj!
Nu vet jag var jag vad Limpan har för bus planerat på kmin födelsedag också, och det kommer bli en utmärkt eftermidag/kväll!
Det blir träning, badande, bastande och bubblande, yey! Och sen blir det middag nånstans och bio so mavslutning på kvällen.. Kan inte bli mycket bättre =)
Idag har jag inte gjort mycket produktivt.. Jag och Emelie var assega imorse.. Mest degat i soffan och snackat skit typ.. Tog en liten promenad med henne till Sumpan och gick hem och la mig i soffan sen igen, haha.. Är så himlans fint väder ute idag dock, så jag fick lite ångest.. Satte på mig träningskläderna och gav mig ut på en promenad i solen istället.. Blev en promenad på 1,5 timme, och jag hade nog kunnat fortsätta ett tag till.. Jag älskar solen!
Tack för den här helgen alla inblandade, ni är bäst! =D

Förberedelser!

Hallå vänner! Humöret är på topp och solen skiner, vad mer kan man önska? :D Började dagen med att fixa och dona lite hemma.. Plocka undan och städa lite.. Ja jag vet, jag städade i tisdags, men på nåt jäklans sätt hade jag redan hunnit släppa kläder och grejer över hela lägenheten samt fällt en halv frisyr på golvet.. Var bara att ta fram snabeldraken ännu en gång och fixa till det.. Ikväll blir det kalas och en massa vänner på besök, och då ska lägenheten visa sig från sin bästa sida :)

Limpan kom sen över en sväng och vi tog en sväng till solarieholmarna.. Har varit till systemet efter det, och även hunnit med en sväng till Maxi, så nu finns det grejer! :) Ska ta och slänga i mig lite lunch av nåt slag nu, gärna av det slaget som inte sväller upp magen så väldans eftersom jag snart ska visa mig i bikini för halva jobbet.. Hmm.. Vi ska nämligen till Hasseludden idag och bubbla lite, awesome! Bra uppladdning inför kvällen :) Jag blir dock inte kvar på middagen eftersom jag har gäster att ta hand om, men lite badande ska jag hinna med :) Ska hämta upp Erik om knappa timmen, så det kanske är dags att jag blir klar..

Har höga förhoppningar om den här dagen, yey! :D


3 maj 2012

En vecka kvar till min födelsedag.. Jag fyller 22 då, tänka sig! ;o) Ännu en dag med fint väder idag.. Blev till att ligga ute och steka på terrassen på lunchen idag med, sjuuukt varmt! Har till och med börjat få lite färg nu, yeey! Eller ja, att jag (relativt) lätt får färg är både bra och dåligt.. Positivt då jag redan har fått lite färg i ansiktet, negativt då jag fått bondbränna på bröstet efter tröjan jag hade på mig... Men men, smällar man får ta =)
Blev en sväng till gymmet med Johanna efter jobbet.. Vi var på väg att banga, men icke! Vi tog oss dit, och jäklar så nöjd jag var efteråt! Fixat och donat lite här hemma ikväll sen, men har väl kanske inte gjort det jag borde, vilket är att plocka undan den rena tvätten från igår och se till att allt är undanplockat och snyggt till på lördag.. Borde även ha förvarnat mina grannar om att det är kalas på gång på lördag, men även det har fallit mellan stolarna ikväll.. Kanske ska skriva ihop några såna lappar nu som en sista kraftansträngning innan jag beger mig mot sängen.. Japp, tror bestämt att det får bli så!
Har för övrigt fått hem klänningen jag beställde i tisdags också.. Den passade utmärkt och var riktigt fin faktiskt, yey! Den ska jag nog sporta på lördag torr jag, om jag känner mig mogen för att sporta något som inte är svart vill säga, men det visar sig =)

Onsdag 2 maj

Jäklans vad det har varit fint väder idag! Man blir så himlans glad =D Låg ute på en bänk på takterrassen på jobbet på lunchen.. Sjukt skönt! Det stekte på rätt bra där faktiskt, mycket behagligt =)
Efter jobbet blev det raka vägen hem till tvättstugan.. Yeey! Har tvättat och lagat en miljard matlådor ikväll.. Sådär lagom roligt när man håller på, men väldigt skönt efteråt.. Belönade mig med en promenad efter det.. Var fortfarande riktigt varmt ute så det var väldans skönt.. Nu sitter jag nyduschad hemma i soffan och funderar på om man skulle pallra sig in till den renbäddade sängen.. Det vore nåt det.. =)
Har för övrigt insett en sak idag.. Har insett att jag insett en hel del saker dom senaste dagarna, men det är väl bra kanske.. =) Men ja, idag insåg jag att Avicii inte är särskilt stor i Usa.. Eller i alla fall inte i Pittsburgh.. Kollade läget med mina kompisar för att se om nån skulle på Avicii när har spelar i Pittan i juni, men ingen visste typ en vem han var, haha.. Fan då! Ska se om jag lyckas få med mig nån ändå, jag vill gå!

Morgonträning

Kan ju inte påstå att jag hoppade ur sängen imorse, men upp kom jag i alla fall.. Insåg när jag började köra på gymmet att jag på något konstigt sätt har sträckt mig i vänster lår, inte okej! Fick hitta på lite alternativa benövningar som funkade ändå, så lite träning har dom fått :)

Insåg ännu en sak när jag klädde på mig efter träningen, och det var att mina chinos som jag inte haft på mig sen förra sommaren hade blivit väldigt stora.. Inte en 10a rent modemässigt kanske, men känslan är en 11a :D

På väg mot jobbet nu, och känner mig ganska fulladdad med energi.. Hade en bra helg, en bra kväll i måndags och en bra dag igår, så nu är det bara hoppas att det fortsätter så :)

Såg för övrigt att Avicii spelar i Pittsburgh när jag är där.. Måste kolla om det finns biljetter kvar, vore ju awesome att pricka in en konsert under semestern också :)


Bra start på maj

Har haft en riktigt bra dag idag.. Har faktiskt inget att klaga på, förutom möjligen att jag gärna hade hunnit med några fler timmar i solen.. =) Känns som att det här dagen varit jättelång, men inte på ett negativt sätt.. Har hunnit med mycket! Åkte till Limpan och lämnade tillbaka bilen efter middagen hemma hos Helena, och sen tog jag en promenad runt sjöarna på vägen hem från Linn.. Blev en härlig promenad på en timme i kvällssolen.. Mys! Nu har jag precos duschat och slagit mig ner i soffan.. Ögonen kliar lite efter all utomhusvistelse idag, men det är smällar man får ta.. Lite ögondroppar på det så ska det nog lösa sig.. =)
Har laddad batterierna nu så dom här tre kommande jobbdagarna ska nog gå förbi rätt smärtfritt, och sen är det ju ledigt igen.. Jää! =)
Trevlig kväll vänner!

Kvällsmat

Superb kvällsmat hemma hos Helena efter en ypperlig dag.. Tur att nån har balkong :D


1 maj

Idag är dagen man ska demonstrera! Fast vid närmare eftertanke så nja, känner inte riktigt att jag har nåt att demonstrera.. för? ... mot? Ja, blir ingen demonstration i alla fall!

Sov rätt länge imorse.. Var inte hemma förrän typ 01 inatt, efter en mycket trevlig kväll ute i Viksjö.. Varit en snabbis till Barkarby med Helena idag, och sen har jag varit till ÖoB och inhandlat lite grejer till kalaset på lördag..

Nu har jag precis fixat naglarna och dom blev så fina! Gjorde en chansning och gick till en elev, men det blev bra.. Hon får godkänt :)

Nu ligger jag på en filt i Rålis och njuter av solen med Tove och Helena.. Det här är för tusan livet på en pinne!


RSS 2.0