Tredje gången gillt

Är ledig idag och gav mig själv en välbehövlig sovmorgon imorse. Helt fantastiskt underbart kan jag meddela. Segade sen hela förmiddagen, vilket också var rätt skönt faktiskt. Helt okej att inte ha några tider att passa eller några måsten lite då och då :) Sen innan lunch blev det en WOD, en Jossan500 :) Hatade mig själv lite efter det kan jag säga, eller inte efteråt kanske, men under tiden. Fy satan så jobbigt! Men kul :)

Nu sitter jag och väntar på Hasse, Maja och Josefine för en tredje tur till Spanien. Blir ännu en sväng till Huelva idag, och idag ska banne mig butiken vara öppen! Åker inte hem utan en halloweenkostym idag :)


Spanien gånger 2

En gång var jag i Spanien två gånger. Typ. Så har det varit idag. Vi skulle ju åka till Huelva i Spanien idag för att införskaffa oss grejer till halloween. Vi kom iväg, det gick prima att komma dit och vi hittade butiken. Var bara ett problem, vi kom dit 15 minuter efter att dom stängt för siestan. Crap! Dom hade dessutom bestämt sig för att ha siesta i 3 timmar, och Josefine, Hasse och Peter var tvungna att vara tillbaka till löppasset på eftermiddagen, så det var inte tal om att vänta ut siestan. Blev en lunch dock innan vi begav oss hemåt Portugal igen.
 
 
Vi hamnade på typ den största restaurang jag sett! En kinesrestaurang typ med buffé och en gigantisk lokal! Var typ 3 bord upptagna när vi kom så det kändes lite konstigt, haha. Men det var helt okej käk. Dom hade ju glass till efterrätt, i obegränsad mängd =)
 
Men ja, blev ju alltså ingen shopping till halloween. Snopna åkte vi tillbaka till Monte Gordo. Jag och Maja släppte av löparna, och sen åkte vi tillbaka till Spanien, dock inte lika långt in i landet. Nu åkte vi bara till Ayamonte där vi först rekade staden och hamnen, så jag har koll tills det är dags för mig att åka dit med seniorerna nästa vecka, och sen åkte vi till köpcentret för att shoppa lite =)
 
 
Dom är bra på att parkera i Spanien btw..
 
 
Kom hem med en hel del idag faktiskt, och mer hade det kunnat bli om jag inte satte stopp för mig själv. Köpte ett par skinnstövlar (är ju faktiskt kallt hemma i Sverige, ett par byxoroch två tröjor. Hittade en fin klänning också, men den kanske det blir nästa gång jag åker dit =)
 
 
Här är en av tröjorna jag köpte. Den fanns i svart, men jag köpte en blå! Stolt över mig själv faktiskt, färg och jag är ju inte riktigt kompisar, men med lite stöd från Maja så blev det en blå =) Är en stickad tröja som är längre i bak än fram. Har sportat den ikväll när jag varit iväg på middag med ett gäng av resenärer. Gillar den skarpt =)
 
Nu sitter jag hemma i soffan, helt kollapsmätt och riktigt jäklans trött. Ska snart stupa i säng, och från och med imorgon måste jag ta tag i min hälsa här nere. Jäklar vad jag äter onyttigt här nere! Okej att det blir en hel del träning och att jobbet här är bra mycket mer aktivt än jobbet jag hade hemma, men jag mår ju inte bra av att äta så dåligt som jag gör. Måste verkligen skärpa mig! Dags att dra ner på efterrätter och se till att äta bättre mellanmål så jag inte blir sådär dödshungrig och sen slänger i mig mat (och då också alldeles för mycket mat) när det väl är dags för mat. Så det så! ledig är jag imorgon också, ska bli riktigt skönt. Sovmorgon!! 

Paltkoman är total

Jag är så mätt! Har precis ätit middag, men var typ fortfarande mätt sen lunchen redan innan jag åt middag, så nu har jag liksom paltkoma gånger 2. Ska hem och sova tidigt ikväll, är galet trött av någon anledning, måste bara se till att föreläsningen som börjar 20.30 kommer igång ordentligt innan jag kan gå hem.

Har ändå varit en relativt lugn dag idag. Odd har varit ledig, han fyller år idag och har sin fru på besök så jag har styrt båten på egen hand idag. Har gått så bra så, har till och med hunnit träna också, två gånger. Eller ja, löpningen imorse och sen körde jag en egen WOD efter lunchen. Trodde jag skulle få återse lunchen under en av magövningarna dock, men det gick bra :)

Imorgon kör jag förmiddagens servicetid själv för Odd är ledig imorgon förmiddag också, och efter det ska jag ut på äventyr tillsammans med Maja, Josse, Hasse och Peter. Först ska vi förbi Ayamonte för att kolla läget där inför nästa vecka när jag ska ha hand om seniorerna som åker med Guldresor, och sen ska vi vidare till Huelva för att införskaffa utklädnad i för halloweenfesten på Nox på onsdag. Dom går verkligen all in där, dom stänger stället i två dagar för att fixa med dekorationer och grejer. Finns en risk för att jag är för feg för att gå dit alls på onsdag sen, men en läskig utklädnad ska jag ha ändå, för säkerhets skull 8-)

Nej, nu dags för dagens sista kraftansträngning!


Vecka 5 är igång

Min femte vecka här i Portugal är i full gång. Är familjevecka den här veckan så det är drygt 90 barn som springer runt här. Ljudvolymen är snäppet högre än vad det varit dom senaste veckorna, minst sagt. Är sån skillnad på dom olika veckorna här, både med ledare och resenärer, men det är kul. Variation förnöjer som man så fint brukar säga =)
 
Igår var vädret helt fantastiskt! Låg och degade vid poolen på lunchen igår. Är rätt gött att kunna ligga ute och steka i solen när det snart är november.
 
 
Så här fint var det nere på stranden idag. Underbart!
 
Hade filmkväll igår efter jobbet också. Började kolla på en skräckfilm med Josse, Maja och Hasse i söndags men vi orkade inte kolla klart så vi avslutade den igår. Jag och skräckfilmer är en väldigt dålig kombination kan jag erkänna. Jag blir så fruktansvärt skraj! Men det är ju kul att man kan roa resten av gänget bara genom mina reaktioner under filmens gång. Genomlevde hela filmen i alla fall, eller ja, halva snarare med tanke på att jag bara såg typ halva skärmen eftersom jag satt med en tröja framför ansiktet hela tiden =P
 
 
Är fint i Monte Gordo på kvällarna också =)
 
Nu är det snart dags att öppna kontoret dock, så nu måste jag faktiskt jobba lite =)

Middag i solen

Solen har hittat tillbaka till Monte Gordo, det är fantastiskt! Är dock en lite tråkig dag idag ändå, är ju bytesdag så vi har nyligen vinkat av ett helt gäng. Odd åkte till flygplatsen idag så jag slapp det. Ska förbereda lite på hotellet innan gänget kommer tillbaka bara, men det hinns med. Nu sitter vi på Copacabana i solen och ska käka pizza. Sjukt gott! Blev en lång och rätt hård avslutningskväll igår så pizza kommer sitta fint. Vi stängde Nox igår och jag var väl hemma typ halv fem, har sovit ca 3 timmar inatt :) Natten slutade med att vi stod i baren och barpersonalen röjde på dansgolvet. Awesome!

Har tre veckor kvar här nu. Ska bli lite skönt att komma hem, samtidigt som jag trivs hur bra som helst här. Har fått ett skoj erbjudande från Springtime för början på sommaren när jag kommer hem från vårsäsongen här, så den närmaste framtiden ser jag fram emot :)

Men nu ska det socialiseras lite med mitt middagssällskap tror jag allt.


Enough!

Nu räcker det med dåligt väder här tycker jag. Har ju regnat flera dagar dom senaste veckorna, jag vill ha sol! Är ju inte okej om jag hinner tappa all färg jag fått tills det är dags att åka hem. Min plan var ju att försöka hålla mig brun typ hela vintern i år, men det verkar gå sådär. Eller ja, ska väl inte säga alltför mycket, har ju faktiskt 3,5 vecka kvar, solen hinner komma tillbaka =)
 
 
Så här blöt hann jag bli på det korta promenaden hem från hotellet. Vi snackar en sisådär 5 minuter. Men men, nu verkar det ha slutat regna, och jag laddar inför ett träningspass kl 15. Ska köra nåt typ crossfit-aktigt pass med Andreas nere på stranden. Blir nog antagligen ett pass till sen vid 17.30 tror jag. Lika bra att passa på, träning är skoj =) Sen blir det ju jobb ikväll igen. Kontoret en timme och sen kvällsföreläsning på det. En vanlig onsdagskväll med andra ord.

Sevilla

Hade en fantastisk dag igår. Jag var ledig och det var Maja, Josefine, Andreas och Hasse också så vi tog och packade in oss i bilen och åkte till Sevilla. Vilket äventyr mina vänner! Gick utmärkt att komma dit, det lyssnades på musik och lektes billekar, men när vi väl kom fram blev det andra bullar. Om ni kan undvika det så skulle jag råda er att aldrig, ALDRIG, köra bil i Sevilla! Jag tror jag lyckades bryta varenda trafikregel jag, men till slut hittade vi ett parkeringsgarage och jag kunde andas ut. Inte en skråma på varken min eller någon annans bil, jag är rätt stolt över mig själv måste jag säga 8-)

Hade en mysig eftermiddag/kväll i Sevilla sen med shopping, sangria, en massa promenerande och god tapas. trots att jag trivs som fisken i vattnet på jobbet så var det riktigt skönt att komma bort från hotellet en dag faktiskt! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_5087c521e087c308617ec49a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_5087c563ddf2b35437001565.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_5087c576ddf2b35434001813.jpg" class="image">


Sunes sommar

Var en riktigt tråkig dag igår om man ser till vädret. Var grått och regnigt hela dagen, usch! Klagar dock inte alltför mycket med tanke på hur bra vädret har varit sen jag kom hit, men lite surt var det allt ändå. Men, vilket bättre sätt att avsluta en regnig dag på än med en bra film och lite vin? =)
 
 
Jag, Josefine och Maja satt hemma hos Maja och kollade på Sunes sommar, drack rosé och käkade choklad. En ypperlig avslutning på dagen =)
 
 
Idag är Odd ledig så idag är det jag som får hålla i trådarna. Tror dock att det ska kunna gå bra, kommer nog vara en rätt lugn dag idag. Kom dock hit alldeles för tidigt imorse så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska väl ta och fixa med lite småplock ett tag innan det är dags för frukost och sen öppna kontoret klockan 10. Ska försöka mig på nåt träningspass där runt lunch sen också, känner att jag kan behöva det efter gårdagens kvällsmys (och efter gårdagens intag av efterrätt till både lunch och middag....). Måste även testa musikanläggningen idag, det har funkar lite sådär med den och med headseten sen jag kom hit, men tydligen ska allt vara i sin ordning nu så vi hoppas väl på det.
 
Men först måste jag läsa lite skvaller, måste ju hålla mig uppdaterad på både det enda och det andra =P

Regn

Som vanligt är ju fredagen och lördagen helt fullspäckade och man hinner knappt gå på toa, typ :P Men det är roligt, tiden går fort. Nu är det ett nytt gäng här, Friskis&Svettis kör sin första vecka nu, och morgonen här har varit lite småförvirrad, men så är det alltid på söndagar innan folk får ordning på scheman och planeringar och lokaler och allt. Har lite tid att pausa nu, sitter och väntar på min lunchdejt Maja, och efter lunchen blir det nog ett träningspass tror jag allt. Är regnigt idag, men för min del är det rätt skönt :) Då är det liksom helt okej att spendera den lilla lediga tiden inne. Är dock bra väder för löpning, så det kanske blir en löprunda också innan det är dags att jobba igen senare.

Har lust att kolla på film ikväll. Odd tar hand om kvällsföreläsningen så jag får kvällen fri. Är riktigt filmväder, men jag vet inte om jag har några filmer på datorn, det måste undersökas. Jag menar, film och lite choklad skulle göra mig gott tror jag :)


Halvvägs på riktigt

Fredag igen och jag firar fyraveckorsjubileum i Portugal. Dom här fyra veckorna har gått otroligt snabbt och jag har fått vara med om en massa fantastiska grejer. Samlat vuxenpoäng och lärt mig massa nya saker =) Dags för ännu en Sista kväll med gänget ikväll då. Middag och disco står på schemat, och jag är taggad som vanligt. Har laddat med en löptur i skogen och lite styrka efter det, så nu är det bara en dusch och lite piff som krävs för att den här kvällen ska komma igång. Är ett jäklans drag på gänget som är här den här veckan, så det kommer nog bli fullt ös på Nox ikväll har jag en känsla av =) Är Odd som får gå upp och vinka av de resenärer som ska till Kastrup imorgon (vilket är typ 06.30), så jag får sova lite längre imorgon vilket gör att jag inte behöver bry mig lika mycket om klockan ikväll. Awesome!
 
Sitter på balkongen och hänger lite nu, men känner att det börjar bli dags att hoppa in i duschen för att slippa stressa alltför mycket. Tjingeling!

Bergspasset

Var ett riktigt kallt bergspass idag. Det blåste och regnade, men humöret var på topp ändå. Folk kämpade på och byborna vi passerade hejade på så gott dom kunde. Jag fick vara med och springa idag så det var riktigt skoj. Är en sjukt tuff mil måste jag säga, men det gick bättre än vad jag trodde att ta sig runt. Kommer nog vara lite mör i benen imorgon dock, men det hör till =)
 
 
Så här glada och blöta var vi efteråt. Var väldigt nöjd över att jag kom ihåg att ta med mig torra kläder att byta om till efteråt. Hann dock bli rätt kall innan jag kom tillbaka till hotellet ändå, så jag tog faktiskt tillfället i akt och tappade upp ett riktigt varmt bad när jag kom hem. Så jäkla skönt! Har inte badat på jag vet inte hur många år, men idag var det välbehövligt!
 
 
Låg och plaskade rätt länge tills jag insåg att jag var på väg att somna, så då var det bara att kravla sig ur badet och lägga sig i sängen för en timmes powernap istället =) Nu är jag som en ny människa!
 
Sitter på kontoret nu och fixar en massa saker inför avresa och ankomst i helgen. Ikväll blir det lugnt sen, ska lyssna på Markus Torgebys föreläsning tänkte jag, och sen blir det tidigt i säng. Fredagar är alltid väldigt intensiva dagar så det gäller att samla på sig en massa energi =)

Tidig morgon

Eller ja, så himla tidigt är det väl inte egentligen, men har inte blivit några åtta timmars sömn inatt inte så lite halvseg är jag allt. Sitter helt ensam i stora matsalen och äter frukost nu. Frukosten öppnar egentligen inte förrän halv åtta, men det är ju bergspasset idag och jag måste åka iväg halv åtta för att hinna sätta upp alla skyltar och förbereda vattenstationerna och så innan alla resenärer kommer dit. Men det är rätt avslappnande med en frukost i tystnad för en gångs skull, jag klagar inte.

Hade en mysig kväll igår också, vi blev många till middagen så det var skoj. Utsökt mat och gott vin :)


Pitstop

Var på väg till Yellow (hotellet där alla resenärer bor och där vi har vårt kontor) och skulle bara smita in på Nox och säga hej. Blev bjuden på en liten aperitif och blev kvar en stund. Jag är ju ändå ledig :P Sen blir det middag, jag är hungrig! Sportar min nya tröja idag också, woho :)


Avslappnad

Har haft en riktigt skön dag idag. började ju med lite poolhäng, och sen så blev det lite beachvolley efter lunchen. Passade på att vara med på ett crossfit-pass efter det också, så nu är jag lite mör i benen =) Får se hur det går imorgon på Bergspasset, ska vara med och köra 10km på bergspasset imorgon, men det ska nog gå bra. Ska dock regna hela dagen imorgon, så det blir  väl sådär lagom mysigt.
 
Kom in lite moln nu på eftermiddagen, och med lite menar jag verkligen lite, men jag tog det som en anledning att faktiskt gå hem och slappa lite. Har knappt varit i lägenheten sen jag kom hit, men nu ska jag faktiskt ta nån timme till att bara vara, och faktiskt vara ensam. Man är konstant omgiven av folk här, både frivilligt och genom jobbet, men hur kul det än är så behöver jag lite tid för mig själv ibland. Så två timmar så här efter 4,5 vecka känns rätt bra, haha. Ska ta och hoppa in i duschen snart och ladda inför middagen. Om jag orkar blir det en liten sväng ner och strosa runt i byn innan jag möter upp resten av gänget, men vi får se. Blir middag på Vicious (??) ikväll, vi blir nog ett helt gäng så det blir skoj. Dom har helt fantastisk mat där, och ett utsökt vin, så jag ser fram emot kvällen =)

17 oktober 2012

Idag är jag ledig, typ. Jobbade 8-10.30 typ, men nu är jag ledig resten av dagen. Känns jäkligt gött faktiskt. Tänker ägna den här dagen åt att slappa rätt rejält :) Ligger vid poolen nu och degar, kanske ska passa på att sova en timme eller två innan lunch nu också. På en solstol såklart, går ju inte in och bort från solen för en sån sak :P Blir ev ett crossfit-pass på stranden vid tre sen också, och sen är vi ett gäng som ska ut och käka middag ikväll. Tror med andra ord att det kommer bli en härlig dag :) Tänk om man hade sol- och badväder i oktober varje år :P

Igår hade jag telefondejt med Helena. Måste ju få lite uppdateringar på vad som händer hemma medan jag är borta på andra äventyr. Är ju typ 4.5 vecka kvar sen är jag på hemmaplan igen. Ett tag. Skypade med min fina Nate efteråt också, fasiken vad jag saknar min tid i Usa! Tur att jag har det så bra här så jag inte behövde få alltför stor längtan tillbaka dit nu :)


Tilltufsad

Känner mig lite medtagen i kroppen just nu. Har typ mer eller mindre sträckt mig i båda låren, så jag har lite nedsatt rörelseförmåga skulle man kunna säga. Men det löser sig, är bättre än igår redan så det ska nog gå över snart. Fick mig en omgång i ryggen och nacken idag också, så jag är lite öm i musklerna, men det känns ändå bra, känns som att det gjorde nytta. Nu ska jag bara tänka på hur jag sitter när jag sitter här och knappar, så jag slipper bli justerad var och varannan dag =) Hasse körde med nån nålgrejs i nacken/axeln också, sjukt konstig känsla, men det hjälpte. Muskeln fick ju spel av nålen och typ hoppade, men blev superavslappnad efteråt. Konstiga grejer, men så länge det funkar är jag nöjd.
 
Blev lite volleyboll på beachen sen också, följt av ett crossfit-pass, så jag har fått svettas lite idag vilket känns bra. Mer ska det bli dock, måste försöka komma igång lite bättre med träningen nu känner jag. Blir mer effektiv på kontoret om jag får röra lite på mig =) Nu är det snart dags för kvällens servicetid också, har fixat lite administrativa grejer nu innan och sett till att allt är förberett inför kvällens föreläsning. Ska dock inte gå på den själv utan tänkte gå och hänga lite på Nox faktiskt. Har en viber-dejt med Helena också, och då är det ju bra att vara på ett ställe med bra wifi, det underlättar det hela.

Lugn start

Har varit en lugn start på den här dagen också. Början på veckan är rätt lugn, och sen är det galet mycket på slutet, så det är bara passa på att njuta nu =) Sitter på kontoret nu, har servicetid fram till 12. Det är det jag gör varje förmiddag, vi har öppet här mellan 10 och 12 typ varje dag, och en timme på kvällen. Då sitter jag här och hjälper folk med vad dom nu kan tänkas vilja ha hjälp med. Jag säljer biljetter till middagar och utflykter och grejer, och bloggar.. =P Är väldigt lugnt nu, folk har fullt upp med att träna. Efter vi stänger här idag så ska jag få behandling av Hasse. Måste passa på att utnyttja kompetensen som finns här runt omkring. Han ska få trycka ut lite knutor och skit i nacken/ryggen tänkte jag. Jens gjorde det för nån vecka sen, och det blev hur bra som helst, men nu behöver jag en omgång till. Lyckades även sträcka mig i låret igår på nåt jäkla dumt sätt, så förhoppningsvis får jag hjälp med det också.
 
Var ue och gick/småjoggade på stranden imorse. Det är en så himlans perfekt start på morgonen kan jag meddela. Man blir helt lugn och bara så himla lycklig. Är helt fantastiskt på stranden så där tidigt!
 
 
Det här blev en väldigt suddig bild, men jag var ute och gick samtidigt som fiskarna var på väg ut med sina båtar. Dom får båtarna utdragna från stranden av en traktor som kör skytteltrafik fram och tillbaka med alla båtar som ska i.
 
 
Var lite småmolnigt imorse, men soluppgången var ganska fin ändå =) Hoppas det är soligt och fint nu, för jag tänkte ge mig själv en timmes sol eller två efter lunch idag. Måste passa på så länge det är varmt och fint, man vet aldrig när vädret får för sig att slå om till höst här också =)

Egenträning!

Har varit lite dåligt på den fronten tidigare, jag har liksom inte haft tid. Eller nja, men den lilla tiden jag inte jobbat har jag prioriterat umgänge med resten av gänget istället för träning, men nu ska det nog kunna bli tid till både och emellanåt här framöver. Igår kom Odd ner med nya gänget resenärer, och han har varit här typ hundra gånger tidigare så han har full koll på läget. Han tycker även väldigt mycket om att vara den som kan allt och vet mest, så då kan jag slappna av lite och kliva lite åt sidan :) Idag blev det en morgonjogg på stranden, och nu hänger jag i gymmet en sväng. Är faktiskt lite molnigt ute idag, så då känns det okej att vara inne och träna :)

Som ni ser är det inte direkt fullproppat på gymmet, vilket passar mig utmärkt. Tobbes pojkvän var här nyss så lite sällskap har jag fått, men nu är jag all alone och kan köra på precis som jag vill :)


Lördag igen

Den här veckan har gått hur fort som helst! Igår var det dags för sista natten med gänget, igen. Kändes dom det var i förrgår vi körde det senast. Nu har jag gjort tre av åtta veckor här, för den här säsongen.

Vädret är fortfarande med oss här nere. Solen skiner och det är riktigt varmt, hur härligt som helst! Har äntligen packat upp ordentligt också. Bytte lägenhet imorse, så nu kunde jag packa upp allt och packa in i garderoberna istället för att bo i resväskan, mycket skönt!

Sitter och väntar på ett gäng resenärer nu. Var upp vid 6 imorse för att vinka av första gänget, och nu snart kommer första gänget med nya resenärer. Är en hel del nya ledare som kommer idag också, men dom kommer ikväll. Är lite trist att så många härliga ledare åker hel idag, men det är bara att hoppas på att dom nya är lika trevliga :)

Här är lite bilder från middagen i torsdags kväll, och från Pricka Tiden på strandens fredags. Det är en tävling där deltagarna ska springa 5250m och försöka pricka sin sedan innan gissade tid på sträckan. Jag gillar min arbetsplats, speciellt när den på stranden :)


Onsdag

Snart har jag varit här i tre veckor, tiden går sjukt fort! Fick igår reda på att dom vill ha kvar mig till nästa säsong också, så det var ju ett trevligt besked :) Middagen igår var riktigt bra, god mat, god öl och trevligt sällskap.

Har fått en hel del gjort idag också, känns som saker och ting inte tar lika lång tid längre när jag har lite mer koll på läget. Var med och körde dagens WOD idag till och med, och jäklar så jobbigt det var! Körde LG 500, en sjukt jobbig WOD som LG hittat på. Mina armar är helt kollaps, men det var skoj som vanligt. Tror till och med att jag ska ge mig själv tid att ta en löprunda nu också. Vid 16 ska vi fixa inför ett 5km-lopp för resenärerna, men jag hinner med en sväng innan det. Måste köra lite förbränningsträning också, inte bara styrka :)


Balkonghäng och shopping

Har haft en superb dag idag. Har faktiskt varit ledig, hör och häpna! Allra största delen av dagen i alla fall. Jag och Lotta har varit i Ayamonte i Spanien idag och shoppat lite. Finns en liten shoppinggalleria där, men typ fyra butiker, men det var lagom =) Köpte en kofta, en sjal, två par mjukisar (som ska bli till shorts) och den här tröjan
 
Inte den snyggaste bilden direkt, men jag är nöjd över att jag köpt en rosa tröja! Den fanns faktiskt i vitt också, men kände att lite färg skadar väl inte =) Har jeans på mig ikväll, men för temperaturens skull hade det gått prima med bara shorts, är riktigt varmt här ikväll. Så jäkla skönt! Efter shoppingturen blev det lunch på stranden och sen mer strandhäng på det. Spelade beachvolley i typ 1,5 timme också, det är jäkligt jobbigt men riktigt skoj =) Kommer ihåg att jag avskydde det på skolgympan, men på beachen så här är det ju hur kul som helst.
 
 
Hänger på ballen nu i väntan på kvällens middag. Är ett helt gäng ledare som ska ut och käka idag, så det blir skoj. Tisdagar är enda kvällen det inte är föreläsning på kvällen, och alltså typ enda kvällen alla vi hårt arbetande har tid att gå ut och käka tillsammans. Det ska tas tillbara på! =) Börjar bli riktigt hungrig nu så jag hoppas vi drar iväg snart.
 
 
 
 

Lunchmys i solen

Solen skiner och det känns som jag har läget lite under kontroll idag. Blir till att äta lunch nu och sen gå ner på beachen en sväng. Fy fasiken vad jag ska njuta av solen idag! Finns inte ett endaste litet fönster nere på kontoret, så dom dagarna när jag har massor att göra så ser jag knappt solen på hela dagen. Men idag ska jag banne mig ha lite kvalitetstid med min goda vän solen! Greta och Maja har lurat med mig på ett danspass med Tobbe vid kl 15, och det kan ju bli en upplevelse! Men träning ute i solen gör gott för själen, och kan jag bjuda någon annan på ett skratt eller två så är väl det bra :)


Måndag morgon

God morgon gott folk! Passar på att uppdatera medans jag har tid, och nu har jag allt lite tid =) Började den här morgonen med en morgonpromenad till och med, härliga grejer. Blev en promenad i byn idag, var så mörk när jag var ute så jag ville inte ge mig ut in i skogen, och tidvattnet är dåligt nu i början av veckan så jag orkade inte gå på stranden heller. Var helt dött i byn, ingen mer än jag och gatsoparna var vaken typ.. =)
 
 
 
Är lite småtrött i benen idag också efter gårdagens crossfys. Jäklans så varmt det var också, var nog en dryga 30 grader idag, och det ska bli ännu varmare under veckan. Sol är bra skit, men det finns faktiskt gränser för varmen, i alla fall om man ska orka träna ute. Meeeeen, tro inte att jag klagar, för det gör jag verkligen inte. Det här är ju helt underbart! Det är oktober, 30 grader varmt och man kan bada i havet. Wohoo!
 
 
Sjukt stark! Eller på väg att bli i alla fall. Någorlunda rak planka åtminstone, man får vara glad för det lilla =)

Jag lever!

Fasiken vad jag inte hinner med såna här saker som att blogga och ge livstecken till er där hemma. Ber om ursäkt för det, men dagarna går i ett här kan jag meddela. Trivs fortfarande som fisken i vattnet och människorna i min omgivning är helt fantastiska! Har varit en helt galet stressig vecka men jag hoppas på att veckan som kommer ska bli lite lugnare då jag förhoppningsvis kommer ha lite bättre koll på saker och ting =)
 
Första gänget åkte hem igår och andra kom, så nu är det ett helt nytt gäng resenärer här. De flesta ledaran är kvar från förra veckan, så det är inte bara nytt folk. Idag är en dag när det blir ycket administrativt jobb. Massa nya scheman och grejer som ska skrivas ihop och printas till nya veckan, folk har massa frågor så här första dagen och saker och ting måste falla på plats för alla. Ska dock försöka hinna med att vara med på ett crossfys-pass nu klockan 15. Måste ju hinna träna lite själv också =P
 
Har blivit lite dåligt med fotografering också på senaste, men några bildbevis har jag på min framfart.
 
 
Här är Maja, Sandra och Jens; delar av ledarstaben som jag var ut och käkade med i torsdags.
 
 
Här är Victor.....
 
 
..och Hasse. Två av mina snygga och otroligt smarta kollegor =P
 
Jag och Maja lyxade till det och käkade lunch ute på stranden igår. Var superfint väder, solen sken och det var riktigt gött ute. Lunchen var det inget fel på heller kan jag meddela.
 
 
Grillade räkor satt fint det =)
 
Men nu måste jag ta och jobba bort lite så jag hinner vara med på träningspasset sen. Tjingeling så länge!

Krigsskada

Tänkte dela med mig av en fräsch bild. Att träna barfota är inte bara härligt, det medför vissa mindre härliga grejer. Min högra stortå är numer prydd av en fantastisk blodblåsa. Mumma!

Lyssnar nu på Evy Palm som föreläser. Hon är galen den kvinnan! Kommer aldrig komma i närheten av hennes tider. Hon springer fasiken både fortare och längre än mig (utan problem), och kvinnan är över 70 år!! Men det är inspirerande att vara omgiven av och umgås med människor som är så bra på det dom gör. Jag ska också bli bra på nåt, nån gång :)


Delar av gänget

Dagens WOD var tuff, jäkligt tuff! Är dödshungrig och slut i kroppen nu, men roligt var det. Som vanligt :) Nu blir det lunch och sen back to work. Imorgon är det bergspass så det är massa grejer som ska förberedas. Men nu, mat!


Mycket att stå i

Dagarna bara försvinner! Har grejer att göra precis hela tiden, men jag trivs som fisken i vattnet. Är kul att gå till jobbet varje dag och jag har roligt (nästan) precis hela dagarna. Det är en så himla härlig miljö att vistas i och folk är glada och peppade och inspirerade och inspirerande. Jag älskar det =)
 
Igår var jag typ ledig. Fixade en del jobbgrejer under dagen men hade mycket tid att bara hänga i solen på stranden. Gårdagens WOD var poweryoga som vi körde på stranden, och sen käkade vi lunch ute i solen efter det. Blev nån timmes volleyboll på det och sen mer solhäng och badande i havet. Underbart =) Idag är det jobb hela dagen, för idag är det Gretas lediga dag. Hon är annars den som hänger med mig här på kontoret och hjälper mig att styra upp saker och ting. Men det kommer bli bra, hoppas på att hinna vara med på dagens WOD som är en halvtimmes NTC. Var längesen jag körde ett pass från Nike Training Club, men jag har inte glömt hur jobbigt det är, och med den träningsvärk som jag redan har i framförallt ben och rumpa så kommer nog dagens träningspass bli jäkligt jobbigt!
 
Nu måste jag ta och förbereda ett och annat här. Frukost snart, sen ledarmöte och sen dags för servicetid på kontoret. Dagarna rullar på.

Strandträning

Jag är halvt död! Jag var helt död nyss, men efter en dusch och lite lunch kom delar av livet tillbaka till mig. Vi var ett gäng som körde intervaller på stranden på lunchen, och fy satan så jobbigt det var! Malin Ewerlöf hade satt ihop dom där intervallerna nåt pr tidigare när hon varit här, och hon är galen! Vi körde 40 situps, 40 armhävningar, 40 knäböj och 40 mountainclimbers, och sen avslutade vi omgången med 400m löpning i mjuk sand. Jag var död efter en omgång, vi körde tre! Ville kräkas efteråt, men efter ett dopp i det blå kändes det bättre. Jäklar var kul det är! :) Träningsvärken är ett faktum imorgon, känns bra att jag bokat in massage.. Typ :)

Jag var mycket gladare än jag ser ut att vara på den här bilden, men jag hade solen i ögonen :P 1 oktober och jag har badat i havet mina vänner, underbart!


RSS 2.0