Svullodag!

Jag har sovit så himlans skönt inatt! Vaknade utvilad och kände mig på topp, tills syrran mmsade en bild på deras snötäckta trädgård.. Kände genast att det blev väldigt tungt att gå upp ur sängen.. Whyyy??
Det här vädret är ett fruktansvärt dåligt aprilskämt! Och med tanke på att det inte ens är april än så förstår ni hur dåligt skämtet verkligen är!
Min mått- och vägsession imorse gick bra.. Dom här 30 dagarna har gett resultat, så det känns bra.. =) Men det viktigaste jag tar med mig är tankesättet vad gäller kost och träning.. Hade lovat mgi själv en träningsfri dag idag, och det ska jag hålla! Men det liksom rycker i träningsbenet.. 30 dagar träning i sträck har inte avskräckt mig, det har gjort mig beroende.. 8-)
Men idag syndas det, haha..
Mjukt bröd, med smör! Ägg, med gulan! och juice till det.. Muuuuuums! =D Men ja, det här är inte allt.. Jag har marmelad och ost i kylen också, så det kommer nog slinka ner ett antal såna mackor i min mage också innan jag är klar med den här frukosten =)

Avslappnat deluxe

Var fullt ös på mig efter jobbet idag.. Åkte hem och tog tag i städningen med detsamma, samtidigt som jag fixade lite käk.. Det har dammats och plockats och fejats här hemma, och nu är det så fint så! Sen kom Helena och det blev en sväng till Ica Maxi för lite förnödenheter.. Mycket bekvämt med bil när man handlar :P Efter det har det bara blivit häng i tv-soffan, men det var vi värda efter den här dagen och kvällen :)

Så himlans skönt att gå och lägga sig i en renbäddad säng i en nystädad lägenhet, och dessutom veta att man (i teorin) kan sova hur länge som helst imorgon! :D

Imorgon blir det en tripp till Gävle för att hälsa på kusin Maria med familj.. Åker med sis och familjen upp, så det ska bli mysigt.. Har inte sett Maria och Robbans nya hus ens, så det kommer bli en prima tripp :)


Prima lunchpromenad :)

Sprang på en CK-utförsäljning när vi skulle ut på lunchpromenad idag.. Det resulterade i två nya bh:ar, jag är mycket nöjd :) Eller ja, eftersom anledningen till att inköpet var nödvändigt är för att när man som tjej blir lite lättare så försvinner ofta mest vikt från ställen man gärna har lite vikt på, så var det väl lagom skoj.. Men ändå, trots allt blev det ett lyckat impulsinköp :)


Sista passet - Check!

Blev ett hårt sista pass, jag är helt skakig i i kroppen 8-) Men I did it!


Vinterjackan på!

Är kallt igen.. Why? Vad hände med vår, sol och hopp om livet? Jag hade inte fått nog av solen än i alla fall :(

På väg mot Friskis nu för att riva av sista passet i Fitnessfighten.. Ska bli väldigt intressant att se vad dom här 30 dagarna gjort på mått, vikt och vilopuls imorgon.. Det märkbara är ju att jag mår mycket bättre! Har bra matrutiner och känner mig starkare i kroppen.. I like :D

Fredag idag mina vänner! Känner att det blir en bra dag :)


50% i alla fall..

Hade planer på att försöka vara nån übermänniska ikväll och hinna med en jäklans massa grejer.. Det gick sådär.. Hade tvättid ikväll, så tvätta skulle jag ju göra.. Sen ville jag hinna handla mat, städa och gå ut och springa också.. Jag har tvättat.. Jag har sprungit.. Jag har inte handlat mat.. Jag har inte städat.. Skit också! Men då har jag ju nåt att roa mig med imorgon kväll då.. Roligaste fredagsnöjet jag kan komma på.. Kanske... =)
Sista dagen i Fitnessfighten imorgon.. Det har faktiskt gått över förväntan dom här 30 dagarna.. Maten har gått jättebra, sötsugen har gått okej och träningen har gått riktigt bra.. Har inte fallit för sötsugen en enda gång, men det har varit lite kämpigt då och då.. På lördag ska jag ha en syndardag.. Då ska jag unna mig mackor till frukost och en godisbit eller två (eller typ 42 men....) Men efter det ska jag försöka ha nåt slags normalt förhållande till godis och sötsaker.. Varje dag är INTE okej.. En dag i veckan känns som en bra grej.. =)
Kollar på Biggest Loser-finalen nu.. Johanna har fått mig att börja kolla på det här, och nu är det ju till och med lite spännande så här på slutet.. =) Reklam nu dock, och jag måste renbädda sängen..!

Tristaste vädret...

Usch och fy vilket trist väder! Och usch och fy vad jag är trött! Men annars så..

Dagen på jobbet har gått fort.. Har lite att stå i så timmarna bara flyger iväg.. Snart är det måndag och jag kan titulera mig rekryterare på riktigt :P

Fick hem mina nya vårskor igår.. Det är service det.. Beställde dom i söndags kväll och dom kom igår :) Hann inte hämta dom då dock, men nu är dom hemma.. Och dom passar, yeey!


Idioti

Nu kan till och med jag erkänna att det här är rätt puckat.. Jag är trött!! Fick hoppa in som räddaren i nöden och stänga på Friskis Skrapan igår.. Hade egentligen en miljard andra saker att göra insåg jag när jag sen kom hem, men det var så dags då.. Kom i säng strax efter elva igår, och nu är jag vaken igen.. Alla som känner mig vet att jag behöver sömn, mer sömn än så här! Gaah! Tänker dock inte stressa idag, jag ger mig själv en liten sovmorgon.. Så det så! Ska pallra mig upp och köra pass 28/30 nu tänkte jag.. Idag bär det emot, men det är bara att bita ihop och köra 8-) God morgon då, eller nåt..


Pass 27/30 avklarat!

Börjar närma sig domedagen nu.. Precis kört pass nr 27, vilket innebär att jag har tre pass kvar.. Tänkte försöka mig på en löprunda efter jobbet idag också om vädret håller sig fint.. Måste ju försöka kräma ute det allra allra sista ur mig nu ju, så lördagens mät- och vägsession blir en trevlig upplevelse 8-)

Hade tänkt att jag skulle hinna till jobbet till 8 idag så jag kunde följa med Melissa på en intervju, men det gick sådär.. Sitter på t-banan nu så det är lite kört.. Men men, det går fler tåg :)

Längtar till juni nu.. Jag vill åka till Pittan!


Sista veckan..

..som rekryteringsassistent.. =) Känns helt okej får jag lov att säga.. Ska bli intressant att se hur det blir sen.. =) Varit helt sjukt trött idag.. Skyller på den där jäklans timmen som man "blivit av med". När jag gick upp imorse var ju klockan egentligen strax efter 4, och det är på tok för tidigt! Men men, var upp och tränade imorse.. Nu är det snart done! Vet dock inte hur jag ska kunna sluta träna efter dom här 30 dagarna, nu har man ju blivit van att träna varje dag och det känns ju så jäklans bra! Men på lördag ska jag nog ge mig en träningsfri dag i alla fall.. Nån måtta får det vara =)
Sitter och kollar på Sofias Änglar nu och försöker att låta bli att grina, vilket inte är det lättaste.. Man är rätt lyckligt lottad ändå!

Ibland ska man ha tur..

Surfade runt på skor lite.. Ville ha ett par nya vita vårskor.. Är liksom ett måste till våren.. =) Älskar mina vita adidas som jag köpte förra våren, men dom är så lortiga så dom kan jag inte ha på jobbet.. Kändes tråkigt att köpa ett par till likadana också.. Hittade ett par höga Keds när jag letade runt lite.. Hade ett par låga förut, och dom älskade jag också.. Dock hittade jag inte min storlek nånstans.. Fanns bara stora storlekar kvar.. =( Blev tjurig, men gav inte upp, och tur var väl det! Hittade dom till slut på en sida, där dom dessutom var på rea, ksotade nästan ingenting.. I like! Fick det allra sista paret dessutom, dom hade ett par 37or kvar, och dom knep jag.. Yey! =)
Keds Champion High White Canvas - vår och sommarfräscha sneakers
Nu hoppas jag bara att dom passar.. =D
God natt!

Hemma igen

Hemma i min älskade lägenhet igen! Har som sagt haft en bra vistelse i gamla goda Enköping.. Vaknade imorse pigg som en mört! Provade på Friskis i Enköping också.. Fräscha lokaler faktiskt.. Man kunde bli svettig och trött där också faktiskt, jag lovar! Fick lyxskjuts hem också.. Sån jäklans tur som jag har ibland så var Dalle i Enköping och skulle hem till Stockholm, och snäll som han är så fick man ju skjuts.. Toppen! =) Blev en lunch också innan jag kom hem.. Väldans trevligt.. Det enda jobbiga med resan var det här:
Skit-Dalle hade en gigantiskt påskägg i bilen, fullt med sjukt gott godis! Jag fick sitta med det här åbäket i knät hela vägen hem.. Snacka om en prövning för självdiciplinen! Men jag lyckades stå emot, tog mig hela vägen hem utan att smaka en endaste bit! Några dagar kvar nu bara! Men efter den här helgen skulle jag nog behöva träna dubbla pass varje dag veckan som kommer.. Hmm.. Men nu har man ju ställt om klockan, så nu kommer det vara ljusare längre på kvällen.. Det innebär ju att man kan gå ut och springa efter jobbet själv, vilket jag är för feg för att göra när det är mörkt.. =P Så ja, planen är att det ska tränas en hel del nu, sen återstår det att se hur det verkligen blir.. Men man måste ha en plan.. =)

Enköping levererade

Var en riktigt jäklans skoj kväll igår! Eller hela dagen var bra ska jag väl säga.. Började med dagens träningspass.. Var lite trött när klockan ringde ska erkännas, men passet kändes bra :) Sen kom mami och vi begav oss ner mot stan, i vårjacka! Fabulous! Jag shoppade loss på två par byxor inne på Zara, och sen var det nog.. Mamma gick hem med desto mer, men det var ju hon som skulle handla, så det var bra :)

Hon skjutsade mig till Enköping sen och jag åkte hem till Karin och fixade mat och inväntade att hon skulle sluta jobba.. Sen blev det tacosmys innan vi begav oss till kvällens happening - Sandra och Emmys 50års fest! Var väldans skoj, kul att träffa brudarna igen :) 90-talskväll på Pulse sen, och jäklar vad vi dansade! Gick ju inte att stå still till dom där gamla dängorna 8-)

Nu ligger jag hemma hos Karin och Adam och väntar på att grisarna ska vakna.. Jag har som vanligt varit vaken sen typ 8, och nu är jag uttråkad.. Funtar på att gå till Friskis medan dom sover klart, så är jag tillbaka lagom tills dom vaknar :P Karin skulle med och träna, men jag tror hon ångrat sig idag ;) Inte jag inte, efter gårdagens syndande måste jag fasiken träna ordentligt idag!

God morgon!


Fredagsmys!

Varit en bra dag idag.. Började en ny tjej idag också, äntligen en till assistent!! Det bådar gott inför min framtid =) som det ser ut nu så blir jag rekryterare 2 april, tjohej! =)
Så dagen idag blev en kopia på min allra första dag på Perido.. Fredag, lunch på Järntorgspumpen eller vad restaurangen nu heter (käkade till och med samma rätt) och sen en PeriNice.. Mycket trevligt! Blev rätt tidig hemgång för min del dock.. Jag och Helena tog en promenad till Fridhemsplan för att få lite luft innan man gick hem och la sig i soffan.. =P Och ja, nu ligget jag hemma i soffan och kommer nog ligga här tills det är dags för sängen.. Fått i mig lite käk också så nu är jag mätt och belåten.. =)
Imorgon kommer mami hit och vi ska gå på stan en sväng.. Ska bli jättefint väder, och så är det ju löningslördag, så vi lär inte vara ensamma.... =) Men det ska bli mysigt.. Sen åker jag med henne till Enköping för att gå på 25+25 årskalas.. Ska bli väldans skoj att träffa alla gamla bruttor igen.. Är ju inte varje dag.. =) Dock blir det väldmigt mycket lugnare än förra helgen känner jag.. Nåt glas vin slinker nog ner dock, men det räcker.. =)
Ha en bra helg gott folk =)

Fredag!

Några fler sovtimmar inatt hade jag inte klagat på.. Jag är trött! En hel del trött faktiskt.. Men men, det är fredag, det är PeriNice och det är en bra helg att se fram emot.. Jag klagar inte:)

Idag är dessutom en stor dag på jobbet! (eller ja, inte den stora dagen jag väntar på, men fortfarande rätt stor).. Men idag firar jag och Perido 6 månader tillsammans! Idag blir jag tillsvidareansställd! Yey :D Det har verkligen gått ett halvår sen jag började där.. Känns helt stört, men bra.. Började en fredag för 6 månader sen, med en PeriNice, och firar 6 månader en fredag, och med en PeriNice :)

Dags att studsa upp ur sängen nu! God morgon :)


20 av 30!

Vet inte hur jag räknade igår riktigt, det är ju idag har gjort två tredjedelar av Fitnessfighten, inte igår 8-) 10 dagar kvar, 10 träningspass.. Tog nya mått och grejer imorse.. Allt hade gått åt rätt håll.. Inte så mycket, men ändå märkbart.. I like :) Det som hade förändrats mest var min vilopuls.. -10 slag/minut på 20 dagar.. Känns som en helt okej utveckling :D Får se vad dom sista 10 dagarna gör..


Grattis till mig!

Har typ glömt bort det själv, men jag har ju faktiskt namnsdag idag! Grattis till mig! :) Är nog värd en namnsdagstårta när Fitnessfighten är slut.. I efterskott liksom :P


Måndag igen då..

Har överlevt ännu en måndag.. =) Har varit mycket att göra på jobbet, men då går dagarna fort så jag ska inte klaga.. Började morgonen med ett träningspass också.. Nu har det 10 dagar kvar.. 10 träningspass.. Två tredjedelar är avklarat =) Kommer garanterat fortsätta att äta mindre portioner och flera gånger per dag även efteråt, för jag mår verkligen bättre av det.. Däremot kommer jag inte vara lite strikt vad gäller uteluncher och sötsaker och sånt.. Man måste få unna sig ibland.. Men man kan ju ha som plan att bara göra det på helgerna i alla fall.. =P
Fick äntligen arslet ur i helgen också och la ut en massa gamla pluggböcker till försäljning.. En såldes idag, och en annan är på väg.. Jag ska skicka den till Göteborg.. =) Det är bra, det ger mer plats i förrådet och mer pengar i plånboken.. Dubbel tumme upp =)
Nu blir det lite kesella och bär till kvällsmål här, och sen blir det en tidig kväll.. Jag är dödstrött idag av nån anledning.. Kan vara av den enkla anledningen att det är måndag, vad vet jag? =)

Back to life

Efter en dusch och lite mat så är man ju tillbaka till livet igen.. =) Har till och med orkat träna.. Det var jobbigt idag kan jag säga, men skönt när det var avklarat.. Nu känner jag mig duktig =)
Partypinglorna från igår =)
Nu blir det superslapp i soffan ett tag innan det blir sängen.. Imorgon är det jobb igen, tjohej!

Galen Västeråskväll

Alltså det var en helt galen kväll igår, hahaa! Hade riktigt jäklans skoj.. var kul att träffa Emelie och Sara.. Träffade Sanna en snabbis idag också.. Mycket trevligt =)
Hängde hos Emelie ett tag först igår när vi kom till Vässan tills det var dags att bege sig till Pluttan.. Sjukt god mat, jäklans massa goda drinkar och väldans trevligt sällskap..! Kunde inte bli så mycket bättre =)
Blev en sväng till Circus efter Pluttan också innan det fick vara nog för kvällen och det bar av hemåt.. Jag vaknade pigg imorse, till skillnad från en viss annan person, hahahaaa! Jag har garvat åt stackars Helena hela dagen idag, och varit sjukt nöjd att jag inte var i hennes skor... =)
Hemma i Stockholm nu igen.. Ska ta och försöka samla mig lite och sen ska det tränas! Matintaget har inte direkt varit bra idag, men jag ska äta bra ikväll i alla fall, och träningspasset ska jag banne mig ta mig igenom! Jag får skylla mig själv att jag är seg idag, men träningen får inte lida för det.. Så det så! =)

Stolt!

Trots noll motivation, och trots att jag av någon anledning inte kom in på gymmet här hemma har jag ändå lyckats bra med träningen idag! Blev sur när jag inte kom in i gymlokalen vilket ledde till att jag fick energi att köra järnet hemma istället! Och inte nog med det, sen blev det backintervaller med Helena! Jag är död i benen, men jäklar så skönt det känns!

Nu ska jag ta tag i min hög med studentlitteratur och försöka sälja av en massa böcker.. Dom ligger bara och samlar damm ändå! Sparar några psykologiböcker tror jag, men det mesta ska bort! 8-)


Noll motivation!

Idag är ingen lovande dag för träningen.. Känner mig sjukt omotiverad och känner att jag helst av allt skulle vilja ligga i soffan och käka godis hela dagen.. Mööh! Tänkte pallra mig iväg till gymmet här hemma.. Kommer ute lyckas göra nån nytta hemma i lägenheten, och jag orkar verkligen inte ge mig av till Friskis.. Men det är banne mig nu eller aldrig! Är bara en timme, och sen kommer jag känna mig sjukt nöjd efteråt!! Så det så!!


Hmm

Lyckades pallra mig iväg till Ica.. Vansinnigt godissugen idag, så det kändes sådääär att gå förbi godishyllan och inte få köpa en endaste liten bit.. Inte nog med det så bjöd dom dessutom på smakprov på mörk choklad.. Inte okej! Men jag stod emot! 8-) Kommer bli alldeles för mycket avvikelser från FF-kosten i helgen, så jag får hålla mig i skinnet idag.. Sjukt dyrt att äta så här mycket protein också har jag kommit på.. Käkar en heeel del keso, kvarg och kycklingfilé, haha..

Upptäckte nån slags bugg i wordfeud-appen idag också.. Så här ska det inte se ut..


Jobbigt läge..

Nu är det helg! En efterlängtad helg! =D Har precis lagat mat, och ätit.. =) Blev fisksoppa till middag ikväll.. Låter kanske inte så himlans upplyftande, men det var faktiskt väldans gott..! Har dock satt mig lite i skiten nu, för jag måste nämligen ta min paltkomiga kropp och bege mig till Ica för att handla mat.. Yey! Eller ja, skulle väl hinna göra det imorgon också, men jag har ingen lust att stressa imorgon, kommer nog ha att göra ändå känner jag.. Och med största sannolikhet är det väldigt mycket färre människor på Ica idag än vad det kommer vara imorgon.. Så ja, om man skulle ta och lyfta på röven kanske.. Sen kan jag ju slappa i soffan hela kvällen och känna mig mäkta nöjd.. =)
Nu eller aldrig!

TGIF!

Idag känns det verkligen så! Har inte vart någon särskilt jobbig vecka eller så, men den här fredagen känns otroligt välkommen! Tror det kommer bli en bra helg också, jag känner det på mig :) Ikväll blir det nog väldans lugnt.. Eventuellt lite biljardspelande med Helena och Tove, eller en dejt med soffan.. Borde handla mat, festligt fredagsnöje.. Men imorgon blir det en tripp till Västerås och ett besök på Pluto.. Var inte igår jag var där direkt, så det ska bli skoj.. Middag och grejer :) Var inte igår jag träffade Emelie heller så det ska bli riktigt skoj :)

Nu blir det dock några timmars jobb till.. Inte helg riktigt riktigt än 8-)


Slut i kroppen!

Jag är så trött! Nu skulle jag vilja knäppa med fingrarna och vara duschad och ligga i sängen på en kick!
Har varit en ganska seg dag på jobbet idag faktiskt.. Meeen, imorgon är det fredag =) Blev en löprunda med Helena efter jobbet.. Runt Kungsholmen.. Är en himla skön runda faktiskt, jag gillar den.. Seg i benen till en början, men vi höll ett bra tempo ändå.. Guldstjärna till oss =)
Nu har jag kommit hem och fått i mig lite mat.. Mitt största problem nu är att jag måste duscha.. Jag är tröööött och vill typ helst bara gå och lägga mig.. Men jag luktar inge vidare, så en dusch är nog ofrånkomlig... =) Jaja, det är nu eller aldrig!

Dagens höjdpunkt!

Och idag blev den lyxigare än någonsin - Jordgubbar!


Tidspessimist (??)

Finns det nåt motsatsord till tidsoptimist? Hmm.. I så fall är jag det.. Eller jag är det vare det finns nåt ord för det eller inte i och för sig :)

Är på jobbet het onödigt tidigt nu, ca 30 minuter före alla andra.. Värt.. Men men, ganska skönt med en liten tyst och lugn stund iofs.. Ganska skönt att sova 30 min till också men...

Har hunnit med mitt träningspass på morgonen, och kommit ihåg att packa väskan inför kvällens löprunda med Helena.. En sväng runt Kungsholmen så här på torsdagskvällen ska vi nog se till att få till en tradition :)

Har för övrigt gjort halva Fitnessfighten nu!! 15 av 30 är avklarat, yey! Eller ja, i alla fall vad gäller träningspassen.. Men kosten har jag inga större problem med faktiskt.. Så nu är det bara att börja räkna ner :)

Jaja, kanske dags att jobba lite nu när jag ändå är här :)


Längtar!

Jag vill åka till Pittan nu.. Nu nu nu!! Vill doch att Elin ska följa med jueeee, vårat senaste äventyr till Usa var ju helt underbart.. Vill ha en repris på det! Men icke.. Jag får klara mig själv den här gången.. Men jag kommer sakna min resbuddy!
Men jag får lita på att mina Usa-buddies tar hand om mig nu istället =)
Har annars varit en bra dag idag.. Varit lite trött dock, men onsdagar brukar vara tröttdagar.. Nu verkar dom äntligen äntligen äntligen vara klara med allt kring fönsterbytet! Jag har fått fönsterbleck och balkongräcke, så nu bestämmer jag att dom är klara, haha =)
Har lagat matlådor och ställt iordning lägenheten efter hantverkarna nu ikväll.. Kvällen kommer nu avslutas med att göra så lite som möjligt känner jag.. =) Skulle egentligen kanske engagera mig i att få upp mina lampor i fönstret i vardagsrummet igen.. Är väldans mörkt här nu, haha.. Och så borde jag gå ner i källaren och plocka upp alla mina gamla pluggböcker.. En del ska med till Emelie i helgen, och resten måste jag lägga ut till försäljning.. Dom gör absolut ingen nytta nere i källaren.. Meeeen, varför göra nåt idag som man kan skjuta upp till en annan dag? 8-)

Ändrade planer...

Åhh vad jag inte kände för att hitta det där skitbrevet på dörrmattan när jag kom hem idag.. Det har varit en bra dag.. Fint väder och inge problem på jobbet.. Och så kommer jag hem till det däääääär... SKIT! Härliga älskade CSN hade skickat brev och nu beslutat sig för att jag ska betala tillbaka nästan 9000:-... Typ nu... Inte okej! Känner direkt att resan till Sälen över påsk sket sig.. Känner även att en ny mobil sket sig.. Mycket sket sig.. Bara att betala den där skiträkningen nu och leva snålt nån månad så man kan lägga tillbaka dom där pengarna på sparkontot sen.. Det enda positiva är väl att jag får mindre att betala tillbaka sen, men ändå.. Hade hellre delat upp dom där 9000:- på några fler månader känner jag.. Bajs... Men det är väl bara att bita i det sura äpplet.. Love it!

Pittsburgh!!

Då var det bokat och betalt, jag ska till Usa!! Äntligen ska jag få träffa familjen och vännerna igen, var ett helt år för längesen! 8-)

Började morgonen med ett träningspass och möttes sen av ett underbart väder när jag klev utanför dörren! Lovely :) Det enda mindre bra med den här dagen är att det ännu en gång är lite rörigt hemma.. Var tvungen att flytta bort grejer från fönstrens idag igen, för nu ska dom in och fixa det sista med fönsterblecken och så.. Hoppas dom inte lortar ner så förbaskat bara.. Men det här ska nog kunna bli en bra dag ändå :)


Ny vecka..

Var inte så jobbigt att gå upp imorse faktiskt.. Kändes att jag fått mycket sömn i helgen, så det var en bra start :) Körde pass nr 12/30 sen.. Träningsvärken gjorde sig påmind, men det gick bra :) Insåg sen när jag skulle packa träningsväskan till ikväll att jag glömt sista tvätten kvar i torkskåpet igår.. Skit! Var bara att springa ner och hämta upp det, och allt verkade vara kvar så ingen skada skedd 8-)

Ska kolla semesterläget med min chef idag också och se om Pittsburgh i juni kan bli verklighet.. Det vore helt lovely om det funkade, jag saknar Pittan!!


Mums!

Dom hemmagjorda tacokryddorna var faktiskt riktigt goda! Lite väl starka för min smak kanske, får nog dra ner lite på cayennepepparn till nästa omgång.. Meeen annars mycket väl godkänt på dom! =)
Nu är jag mätt och belåten.. Hade varit trevligt om det var nåt skoj på tv nu också en söndagskväll som denna, men icke! Är ju bara skit på tv på söndagskvällarna, vilket känns sådääär.. Blä!
Funderar på att köpa ny mobil också.. Förstår inte att det beslutet ska vara så svårt, men det är det.. =) En ny iPhone har väl ingen dött av dock... 8-)

Experiment

Tacos är egentligen en helig rätt för mig som banne mig inte får experimenteras med, men vad gör man inte för FF? :) Här ska blandas egna tacokryddor!


Träningsvärk!

Jag har ont i rumpisen.. Det är jobbigt att sitta och en mardröm att gå på toa.. Meeeeen, ändå så gillar jag det.. Tränignsvärk är bra! Beach 2012 närmar sig med stormsteg, haha =)
Planen var att bege mig till Solna Centrum och handla lite kryddor och grejer.. Tänkte söndagslyxa och käka tacos á la FF ikväll och jag ska göra min egna tacokryddmix.. Måste införskaffa lite mer kryddor, och så funtar jag på om jag ska ta med mig en kasse med gamla skor som jag aldrig kommer sätta på mig igen och lämpa av den i klädinsamlingscontainern nere i Solna C när jag ändå ska dit.. Ger ju lite mer plats i förrådet i alla fall.. Och på tal om förrådet kanske jag skulle ta och måla mitt elementskyddsgrejs också, så det blir gjort.. Hmm.. Får se hur eftermiddagen utvecklas.. Har tvättid idag också, har fyrtioelva filtar och grejer som behöver tvättas upp efter att dom har agerat skydd mot hantverkarnas framfart..
Måste bara ta och trycka i mig lite mellis innan jag beger mig.. Frukt och kesella.. Mums! =)

Söndagsfrukost à la FF

Söndag it is! Är väldigt nöjd över att jag inte gick ut igår faktiskt.. Har sovit hur bra som helst, har sovit igen några förlorade timmar och känner mig pigg och igång idag :) Träningsvärk som bara den i min bakdel dock, men det hade varit konstigt annars med tanke på träningen igår :)

Nu blir det sändagsfrukost à la FF, mums!


Mello-final!

Vilken dag det har varit! Den startade tidigt, Limpan och Karin kom och hämtade mig strax efter 8 imorse och så begav vi oss ut i dom allra mörkaste skogarna.. =) Var på Thun's strax efter 9.. Kände mig som en av dom som är med i Ullared-serien när jag gick runt där med min lilla vagn, haha.. Men det var mysigt, var jättelängesen jag var där.. =) Vi tog vår tid och strosade runt där.. Blev en del inköp faktiskt.. =) Inte ett endaste klädesplagg dock, men en del grejer till lägenheten.. Blev ett kuddfodral, ett smyckeskrin, två par gardiner och löpare till köksbordet.. Fiiint ska det bli här hemma nu!

Efter Thun's blev det tuffa tag! Linn hade bokat lilla hallen på Friskis i Kista, så jag, Linn, Karin, Eva och Lisa körde lite TMI där ett tag.. Eller lite, vi körde på rätt hårt kan jag säga.. Blev väl typ 1,5 timme till slut.. Mina ben var lite sega efter det kan jag meddela.. Kommer kännas imorgon =P Kom hem strax efter 17 och dog i soffan ett tag.. Tog mig sen i kragen och körde dagens FF-pass.. Nu har jag precis satt i mig en sjuuuukt god middag och tänker vara astråkig och ligga hemma i soffan och glo på Mello resten av kvällen! Skulle ut med Helena och hennes kompisar, men jag orkar verkligen inte.. Tänkte pallra mig till Limpan och hänga med dom ikväll istället, men orkade inte det heller.. Nu stormar och regnar det ju dessutom ute, så jag sitter bra här inne i värmen... =) Social jäkel jag är! Men men.. =)

Uppe med tuppen

Jäklarns vad trött jag var när klockan ringde imorse.. Lite för tidig uppstigning för att vara lördag, men det är för en festlig saks skull :)

Om typ 20 min kommer Linn och Karin och hämtar mig och så bär det av mot urskogarna.. Vi ska på äventyr till Thun's :) Jag hoppas verkligen att dom har mycket fint! Eller ja, lagom mycket fint, vill ju inte bli ruinerad 8-)

Efter det blir det eventuellt ett cirkelfyspass med Limpan, och sen måste jag handla mat och så måste jag köra mitt FF-pass.. Mycket nu :) Känner mig lite sugen på att banga utgången ikväll sen också känner jag.. Just nu lockar en kväll i soffan framför Mello.. Jag har saknat min soffa och mitt rena hem!! :) Har dock inte satt upp några gardiner än, så än så länge är det rätt kalt.. Men men, det är rent! :)


Det är dom små sakerna...

... Jag sitter i min egen soffa i ett rent hem för första gången på över en vecka! Jag är lycklig =D

Första veckan avklarad!

Japp, nu är dag 8 av 30 avklarad.. Och det med bravur får jag säga! Passet imorse gick bra, en fick min viljestyrka sig en prövning när det bjöds på kladdkaka på jobbet! Men jag lyckades stå emot, trots att jag vet hur sjukt god den där kladdkakan är.. Var inte lätt, men jag är sjukt nöjd så här i efterhand.. =) Även sjukt nöjd över att jag pallrade mig iväg på en löptur med Helena efter jobbet.. Trodde inte jag skulle ha några krafter till det, men det gick långt över förväntan.. Orkade hela rundan, inklusive dödsbacken! Milen på en timme är jag väldans nöjd med.. Orkade till och med spurta på slutet =)
Nu ligger jag helt kollaps i sängen och väntar på en legitim tid för att sova.. =) Har packat gymväskan för imorgon bitti och allt är redo.. =) Är dessutom sjukt nöjd idag, för det verkar som att dom är så gott som klara med fönsterbytet nu.. Äntligen!! Jag har stora förhoppningar om att det sista kommer vara klart imorgon så jag kan städa bort allt och göra fint imorgon.. Längtar efter att få min lägenhet tillbaka! Vad jag fattar det som är det bara fönsterblecken kvar att sätta dit, och sen ska dom dessutom putsa fönstrena åt mig.. Awesome!
Men nu ska jag nog dyka ner i min bok ett tag innan jag somnar.. Over and out!

Fasiken!

Ännu en dag när hantverkarna inte ens varit in i min lägenhet... Hur ska dom bli klara om dom aldrig är här?? Jag blir galen! Imorgon är dag 5, och dom sa att man skulle räkna med att arbetet tog 5 arbetsdagar så imorgon ska dom banne mig bli klara! Annars kommer jag nog gråta en skväll och dö en smula inombords..
Jag har i alla fall städat ut dom ur badrummet idag.. Äntligen ett rum man kan gå i utan skor! =D Är typ kliniskt där inne nu, och så ska det förbli! Eller ja, jag får lorta ner där om jag känner för det, men ingen annan =)
Min kropp är lite trött idag.. Var tungt på gymmet imorse och jag har varit seg i benen hela dagen.. =) Tror nog att det får räcka med ett gymbesök imorgon bitti och att jag bangar löpturen med Helena efter jobbet.. Men jag har inte helt bestämt mig än.. Orkar egentligen inte gå till gymmet imorgon bitti, vill helst göra det efter jobbet.. Jag vill ha sovmorgon! Men eftersom hantverkarna kommer vid 7 (om dom nu tänker komma imorgon) så blir det ingen sovmorgon.. Vill inte vara hemma när dom kommer.. Så det är väl bara att försöka sova tidigt och pallra sig upp tidigt.. Får se sen imorgon om jag pallar med en löprunda efter jobbet eller inte... Det visar sig.. =)
Nu ska jag i alla fall kolla på ett avsnitt av Gossip Girl, och sen ska jag ner och hänga sista tvätten.. Blev bara lite tvättat idag.. Hade hoppats att dom skulle vara klara här så jag kunde tvätta alal filtar och så, men icke.. Bokade en ny tvättid på söndag, så då ska jag väl i alla fall kunna få ordning på saker och ting.. Hoppas jag!

Pass 7/30

Imorse var det sjukt jobbigt att kliva ur sängen.. Vad jäklans trött! Men upp kom jag, och till gymmet kom jag.. Dagens pass var rätt jobbigt dock.. Kroppen var lite seg från cirkelfysen igår ska erkännas :P Men nu är pass 7 av 30 avklarat! En dusch och lite frukost på det här så är man nog människa igen..


Aldrig nöjd..

Idag har byggarna inte ens varit inne hos mig.. Skitkorvar! Hur ska dom då kunna bli klara? Tycker inte om när dom är här, men tycker inte om när dom inte är här heller.. Vilka problem!

Pratade med projektansvarige idag i alla fall, och han tyckte jag hade gjort rätt i att låsa toan.. Dom har egna att använda så han tyckte inte heller att dom hade nåt inne hos mig att göra.. Jag gillar att jag får medhåll.. Imorgon är den låst igen kan jag lova!

Men nu ska jag sova.. Varit en lång dag som både började och avslutades med träning.. Ska man satsa så ska man väl satsa fullt ut 8-) God natt!


Hårt mot hårt!

Blir till att köra pass 6 av FF på gymmet idag.. Orkar inte riskera att inte vara ute ur lägenheten vid sju när byggarna kommer.. Vi har ju måndagsmöte vid åtta på måndagar, så igår hade det varit tajt att hinna till gymmet innan, därför det fick bli hemmaträning.. Ska på cirkelfys med Johanna och Katarina efter jobbet också, så det blir dubbelpass idag.. Men då blir det ju bara ännu kortare tid hemma idag, så det är positivt :)

Idag ska dom banne mig få se att jag inte accepterar vad som helst dom där byggarna.. Låste dörren till toan utifrån idag innan jag gick hemifrån, så idag får dom klara sig bäst dom kan! La dessutom en handduk på toalocket så jag ska kunna se om dom låst upp och gått in ändå.. Gör dom det, då är det krig på riktigt!


Nåt roligt..

Tur att man kan roa sig med nåt när man ligger hemma i sängen och stör sig på allt här hemma.. Wordfeud är roligt.. Förstår inte varför brorsan resignade efter den här öppningen 8-)


Jag dör!

Åhh vad jag inte klarar av sånt här!! Jag kommer hem med en nervös känsla för vad jag ska möta och blir irriterad så fort jag kommer innanför dörren.. Snälla låt dom vara klara snart så jag kan få tillbaka mitt hem!! Nu har dom bytt fönstret och dörren i vardagsrummet också, men det är ju inte klart.. Inga karmar och lister och sånt sitter uppe.. Segrövar! Det är dessutom lortiga handavtryck på min dörr och golvet är täckt av ett härligt dammtäcke.. Men det värsta av allt, dom har använt min toa och inte stängt locket!! Jag dör på det när folk jag känner gör det, och alltså ännu mer när främlingar gör det.. I mitt hem! Äckligt! Det första jag gör imorgon är att köpa en ny tandborste kan jag meddela! Det ska sedan förvaras på ett säkert ställe, långt ifrån toamarodörerna!!!


Dag 4/30

Dag fyra av fitnessfighten är snart slut.. Än så länge har det gått bra med träningen och maten.. Ätit massa god mat och fått idéer som jag kan ta med mig sen.. Braaaa skit =)
Är jäklans trött nu dock, och det lär bli en väldans tidig uppstigning imorgon.. Jag vill gå hemifrån vid 7 så jag slipper vara hemma när hantverkarna kommer, och jag måste hinna köra mitt pass innan det.. Visserligen skulle jag kunna träna imorgon kväll, men det känns alltid skönt att ha det gjort på morgonen.. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll och gå upp tidigt imorgon, men vi får väl se hur det går =)
Har varit rätt produktiv idag i alla fall.. Har målat väggen helt klart, har varit och handlat mat, har tränat och lagat massa matlådor.. Måste ta och plocka undan allt småskit som jag har dragit fram nu under helgen också.. Imorgon måste allt vara gömt igen.. Gaah! Jag hoppas verkligen att dom blir klara fort.. Orkar inte bo i den här skiten.. Blä!
Men men, nu är det Sofias änglar, så nu blir det väl till att avsluta kvällen med lite snyftande om jag känner mig själv rätt.. Men det kan ju vara trevligt.... =P

Var är solen?

Det skulle ju vara soligt och fint idag också ju.. Jag ser ingen sol! Jag ser ju typ ingenting, är helt disigt och grått ute.. Trist!
Vaknade tidigt imorse också, trots att jag inte kom i säng förrän närmare 3 inatt.. Vaknade vid åtta och gick upp vid 9.. Sova verkar tydligen vara lite onödigt.. Precis käkat frulle nu och sitter på min lilla soffkudde på golvet och glor på tv.. Ska ta och pallra mig ner i källaren och hämta upp väggfärgen så jag kan snygga till väggen lite.. Tänkte åka till Barkarby med brorsan och Emmie idag, men insåg att jag egentligen bara ville till Stadium Outlet, och om jag går med dom på Barkarby outlet så kommer det sluta med att jag köper en massa andra saker som jag egentligen inte ska ha.. Inte okej! Måste spara lite dineros så jag kan komma iväg till älskade Pittan i sommar också.. Abstinensen börjar bli outhärdlig!
Längtar till dom är klara med fönstrena här hemma!! Då ska jag typ tvätta allt, jag ska dammsuga och skrubba golven och jag ska få ordning och reda igen! Och rent! Avskyr lort! Går liksom med skor inne för att det är lortigt på golvet.. Har städat av golvet i vardagsrummet, men köket, hallen och toan är fortfarande lortigt.. Mööh..
Nej men, om jag skulle ta mig ner i källarn då kanske.. Måste iväg och handla mat idag också.. Det går en hel del keso och kesella med den här dieten... =P

Trött i benen!

Blev en rejäl löptur i solen idag.. Vi var ute i nästan 2,5 timme.. Sprang typ 1,5 mil och gick resten.. Jäkligt skönt! Dock är mina ben helt stela nu, men det var det värt :)

Käkade lite lunch när jag kom hem, och sen somnade jag som ett litet barn.. Haha.. Blev lite brådis sen, hade inte planerat in en powernap.. Men det löste sig.. En dusch och lite fix, och sen mötte jag upp Helena på stan och vi gick på nån förfest nånstans.. Blev utgång på det, och nu bär det av hemåt.. När man går ut nykter känner man efter för mycket märker jag.. Jag är trött i fötterna och jag är sjukt trött, och det brukar man inte tänka på annars :P

Blir kanske en sväng till Barkarby med brorsan och Emmie imorgon.. Måste måla väggen också.. Och kanske gå på hockey.. Mycket nu :P

Så här fint var det i alla fall idag :)


Bra start på dagen

Vaknade första gången vid typ 6.. Tyckte att det var lite väl tidigt, så jag lät bli att gå upp då.. Blev uppstigning vid åtta istället, kändes lite bättre :)

Började morgonen med att slappa lite framför tv:n för att slowstarta lite.. Sen målade jag golvlisten en sista gång innan jag körde igång med pass nr 3 av fitnessfighten.. Nu blir det lite frukost, och sen ska jag möta upp Helena vid Fridhemsplan för en löptur i solen.. Tjohej :)


Jag vill fixa!

Så mycket jag skulle vilja göra nu.. Det jobbiga är att jag borde göra det nu.. Nu som ikväll precis nu.. Risken är liksom att det inte blir av annars.. Meeen, jag orkar verkligen inte göra nåt mer idag.. Jag har i alla fall målat golvlisten idag, mycket bra! Inte målat väggen dock, för jag orkade inte gå ner i förrådet.. Färgen till listen hade jag uppe i lägenheten, så det var lagom ansträngande.. =)
Imorgon ska jag försöka hinna måla väggen en första gång.. Sen har jag storslagna planer för söndagen.. Får se hur mycket som blir av till slut men.. Jag vill måla elementskyddet som står nere i förrådet nu, för det skulle behöva fräschas upp med lite ny färg, och det vore väldans skönt om det är målat och klart innan jag släpar upp det till lägenheten.. Sen skulle jag behöva rensa bland mina pluggböcker och lägga ut dom allra flesta till försäljning.. Och sen skulle jag behöva gå igenom alla gamla skor och kläder jag har där nere och gå iväg med en hög till klädinsamlingscontainern som finns i Solna C.. Får se hur mycket som blir gjort som sagt.. Men när det är kaos i lägenheten får jag liksom lust att i alla fall få lite ordning nånstans, och som det är i dagsläget så är ordning det sista jag har i förrådet... 8-)
Men nu ska jag skart gå och sova tror jag.. Imorgon är det pass nr 3 av fitnessfighten, sen blir det en löprunda med Helena runt Kungsholmen.. Ska ju bli sol och fint imorgon, så då får man passa på att vara ute.. Mys! =)

Fredagsmys?

Jobbveckan är slut och det är heeelg!! Väldigt skönt :) Jag och Helena tog en promenad till Fridhemsplan efter jobbet för att få njuta av dom sista solstrimmorna.. Mys! :)

Kom hem och ser att dom bytt fönster i köket, men inte i vardagsrummet.. Dom är långt ifrån klara och mitt hem kommer vara kaos hela helgen.. Awesome!


Kaos..

Min lägenhet är ett kaos för tillfället.. Gaah, jag hatar kaos! Jag har grejer och och lågt, överallt förutom framför fönstrena.. Ser kanske inte så kaosigt ut, men i sovrummet är det typ inte en golvbit som är tom, och sängen är full av gardiner, soffkuddar och annat jox.. Ska bli intressant att se vad jag möts av när jag kommer hem efter jobbet.. Har iaf en paxad sovplats hemma hos Helena om jag blir alltför galen på kaoset :)

Nu är jag på väg till gymmet för pass nr 2/30.. Hade ingen lust att vara hemma när hantverkarna kommer, så jag flyr :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_192004735.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_192004735.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_192004735.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2012/pic_192004735.jpg" class="image">


Sjukt före alla andra..

Kollade gamla mail på telefonen idag, och helt plötsligt dök det upp någonting mycket konstigt.. Jag har fått ett mail den 1 januari 1970.. Hur gick det till? 8-)

Ska sova på saken och se om jag kommer på någon rimlig förklaring.. God natt!


Helt okej torsdag

Dagen idag har bara försvunnit.. Första träningspasset gick bra, och maten har gått prima.. Inte varit hungrig nånting.. Hur ska jag hinna det när jag äter 6 ggr om dagen? 8-)

Bokade för övrigt konsertbiljetter idag också!! Jag är sååå himla nöjd! Kommer bli en sjukt bra konsert, jag känner det på mig! Kanye West och Jay-Z är grejen!! Jag och Melissa ska rocka järnet.. Sjukt nöjd! :D

Jag och Johanna har lagat värsta lyxmiddagen också känns det som.. Raggmunk på morötter och potatis, fläskfilé, keso och sallad.. Kommer nog kunna bli en bra månad det här :)

Har plockat undan en massa grejer i lägenheten också, och snart är det fri väg fram till mina fönster.. Alla gardiner är borta, typ allt småplock är borta.. Ska täcka stereon i köket, ta ner lamporna i fönstret i vardagsrummet och ta isär soffan.. Yey! Men det blir bra när det blir klart :)


Oh happy times!

Min cykel har återuppstått från dom döda! Kunde inte ha skett med bättre tajming! :D


Dag 1

Har börjat dagen med något jag inte kan typ, vilket är att ära tidigt på morgonen.. Men men, det får jag lära mig :) Nu är det pass nr 1 i Fitnessfighten som gäller.. Nu kör vi!


RSS 2.0