Björn G

Släng dig i väggen Björn Gustavsson! Borsta tänderna och dricka juice är ett töntprov.. Prova att shota Dooley's och borsta tänderna.. Där har du ett straff att hänga i julgranen!!

Tänk på det gott folk! Nu blir det Pluto! Tjing!

Heeeeelg!!

Jag har helg!! Ja för nu har jag heeeelg! =D Har jobbat och jobbat och jobbat.. Var helt borta när klockan ringde imorse (inatt), men det var bara att pallra sig upp och göra lite nytta.. Hemma nu och ska snart slänga mig i duschen.. Ikväller kommer Karin och Jessica hit, wohoo! Då blire fest! Undra vart vi ska ta vägen... =)

Nej, dusch! Sen ska jag mysa i min nya morgonrock ett tag, det är jag värd =P

Shopping med mamma

Blev shopping för hela slanten idag... För hela den stora slanten... Mamma kom hit efter min tenta.. Käkade lunch på Cornetto Bar först och samlade energi för att göra stan.. Blev en heeel del inhandlat, både för henne och mig.. Den här stan lär inte vara i någon ekonomisk kris längre.... =)



Blev litegrann inhandlat.. Ser inte så jättemycket ut här kanske, men det kändes så.. =)



Det här är en suuuupermysig rosa morgonrock som är så mjuk så man blir alldeles kär =) Fick den av mamma för att jag var sånt bra smakråd idag... =P



Den här är från H&M.. Man ser inte hur fin den är på den här bilden.. Den ser mest hängig ut.. Men den är jättefin på.. Orkade inte sätta på mig den för bilden bara, men ni får väl tänka er... =)



Den här hittade jag på rea.. Ser kanske inte heller mycket ut för världen på den här bilden, men den var också jättefin på.. Jag är nöjd iaf,.. Med kläderna, inte med bilderna =P Blev en vanlig tunn tröja från Bik Bok också, och ett par strumpbyxor.. Men dom var så tråkigt vanliga så dom orkade jag inte ta kort på.. =) Fick mitt efterlängtade armband från Guldfynd idag också.. Ett sånt där rosa-bandet-armband..


Är glad nu också, full av förhoppningar!! Mitt lilla projekt har nåt vissa framsteg idag.. =) Fortsätter att hålla tummarna ett tag till, så får vi se hur det hela slutar.. Men som sagt, känns ganska bra nu =)


Avklarad..

1 timme och 45 minuter av mitt liv.. Jaa, undra vad det blev av det.. Var en sjukt dålig tenta om jag får säga det själv, men vad ska man göra åt saken? Bara att gilla läget och ta det för vad det är.. Kul att det känns värre nu än vad det gjorde innan tentan typ... Fan då är jag hellre toknervös innan och superlättad efter.. Jaja, mamma kommer hit och umgås med mig idag i alla fall, så då får jag nåt annat att tänka på.. =)

Ska gå och göra lite ärenden nu innan hon kommer.. Kallt som fan ute dock, men man är väl viking!

Tenta!

Ja nu är det bara en timme kvar tills det hela sätter igång... Har precis käkat en energirik frukost och känner att det här ska nog gå bra... =) Ska läsa igenom mina papper en gång till nu.. Vet inte om det är en bra eller en dålig idé, men det visar sig..

Är vansinnigt sugen på att gå på maskerad imorgon.. Jag vill klä ut mig!! Men jag har ju inte kommit på det i så bra tid, så jag kommer ju inte hinna fixa nåt.. Och jag tänker inte klä ut på mig på nåt halvdant vis, utan ska det kläs ut så ska det vara ordentligt... Har ni en prima halloweendräkt så lånar jag den gärna!!

Nej, nu ska jag göra mig redo för dagens insats.. Ska bli så otroligt skönt när tentan är över.. Yey!!

Var är min ångest?

Jag börjar bli lite orolig.. Känner mig alldeles för lugn för att vara kvällen innan en tenta.. Känns som jag har koll på läget, och det är lite läskigt.. Brukar ju vara helt uppe i varv och typ galen kvällen innan, men nu känns det helt lugnt... Gaaah, tänk om det går dåligt imorgon!

Har i alla fall varit och tränat nu... Blev step och core idag.. Coren var extremt jobbig, med tanke på att jag har en hel del träningsvärk efter CrossFiten igår.. Men det är så det ska vara, det behövde jag =) Fick prata lite med Catja innan träningen idag också.. Jag saknar henne! Har haft en sakna-Pittsburgh-dag idag.. Lite jobbigt, men jag får såna då och då... =) Det får väl bara tolkas som ett tecken på att jag hade det rätt bra där.. =) Idag utlöstes den saknaden av att jag fick igång min gamlagamla mobil, där jag hade massa gamla sms och grejer frå nden gamla goda tiden.. Blev lite nostalgisk.. =)



Min gamla kära mobil hade lyckats få till ett prima datum idag.. Är det den 70e januari 2001, eller är det den 1 januari 1970? 1 januari 2070? Ja det är bara att välja =D (Är för övrigt jag på bilden.. En gammal bild från fjällen där jag och brorsan hade gett oss ut på off pist åkning, och jag valde att ta en paus i tokdjup snö bredvid en buske..)

Jaja, nu måste jag gå och duscha, och sen gå igenom plugget en gång till...

Tentastädningen är igång..

Brukar ju som sagt kunna bli rent i min lägenhet när det rä dags för tentaplugg.. Bra på ett sätt, men mindre bra på ett annat.. =) Har gått igenom alla papper och alla gamla tentor en gång nu, och då kände jag att det var dags för en paus...



Så här ren blev spisen under min första paus.. Skinande =) Under nästa paus blir förhoppningsvis golvet dammsuget, för det skulle verkligen behövas... Kanske blir till att damma lite också i en senare paus.. Det här blir nog bra.. Så länge jag ser till att lära mig nåt mellan pauserna så..



Jag hade tänkt att försöka lära mig lite av det här idag.. Eller lite, helst ska jag lära mig allt.. Men så mycket som möjligt ska präntas in idag i alla fall.. Jag är som vanligt inne i den där fasen att när jag läser så känns det som att jag kan allt, men så fort jag går ifrån böckerna och papprena så känns det som om jag inte kommer ihåg ett skt..



Det här kanske kommer kunna hjälpa mig lite på traven.. Godis är bra mot allt, typ... =P

Jaja, nu kanske det är dags för den här pausen att vara över.. Dags att gå igenom alla papper och gamla tentor ännu en gång =)

Uppdatering, jajjemän

Har varit lite dålig på att uppdatera här.. Är inte det enda jag varit dålig på dock.. Jag har liksom hamnat i någon slags pre-tenta-bubbla, där inge i min omgivning syns, finns eller har något betydelse.. Men men, på fredag är det hela över.. Wohoo! Lägenheten är i akut behov av dammsugning... Finns dock risk för att det kommer ske imorgon.. Lägenheten har ju en tendens att bli ren när man måste tentaplugga... Som man ju måste dagen innan tentan... Men det ordnar sig nog.. =)

Har suttit i skolan och pluggat mellan 10 och 17 idag,. Oj vad duktiga vi har varit.. =) Har faktiskt fått en hel del gjort, så imorgon ska allt bara köttas in i huvudet också, och kommas ihåg tills på fredag.. Förhoppningsvis går det som vanligt... Bra alltså..

Ääääntligen varit på gymet idag också! Känns som det var hundra år sen jag var där.. Var välbehövligt med ett pass idag, kändes bra.. Blev CrossFit.. Fick byta dag, eftersom jag jobbade igår och missade mitt vanliga tisdagspass.. Hoppas på träningsvärk imorgon nu också, så det verkligen känns att man gjort nåt..

Jaja, ska kolla klart på Grey's nu, och sen ska jag sova.. Min hjärna behöver en paus..

Paltkoman är ett faktum!

Jag är dödstrött! Hur ska man bära sig åt för att inte falla in i koma efter middagen? Är ju omöjligt ju.. Speciellt när man har fixat tisdagsmys med bara massa levande ljus i lägenheten.. Hjälper inte till med piggheten kan jag säga.. Men det är mysigt =) Blev lite för mycket peppar i maten idag också.. Mästerkocken hade en lite setback ikväll, men det är sånt som händer.. Dock ledde det till att det har intagits en heeeel del vatten ikväll.. Och abra för det så säger Catja att man får celluliter om man dricker för mycket vatten... NOOOO!! Jag som trodde att vatten hjälpte till att motverka celluliter, men nej nej.. Tänk vad enkelt det vore om alla rön och veta-bäst-människor kunde komma överrens om en sak, och sen hålla sig till det... Jaja, lär ju inte ske inom det närmsta framtiden, så man får väl förtsätta vara förvirrad tills vidare..

Blir till att glo på lite The Hills nu.. Har dock sett dom här avsnitten förut.. Trist... Ohh, kom precis på att jag inte sett dom senste avsnitten av OTH och GG.. Yeeeeey, då har jag nåt att göra nu!!

Hemma igen..

Var ett mycket trevligt kalas måste jag säga.. Blev mat och fika och en massa skitsnack.. Bra initiativ Malin.. Vi försökte få henne att ha matmåndag varje måndag, men den idén gick inte riktigt hem.. Tyvärr.. =)

Är dödstrött nu, av nån konstig anledning.. Håller på och fixar matlåda nu, för imorgon ska det jobbas... Och eftersom det är jobb som står på schemat imorgon så är det sömn som står på schemat nu, så fort pastan är klar... Jajjemän...

God natt gott folk!

Födelsedagskalas på gång

Har precis kommit hem från skolan.. Har varit där hela dagen typ.. Pluggat, pluggat och pluggat.. Går framåt iaf, så det känns lovande.. Som vanligt =) Blev föreläsning och sen en snabbsväng på stan för att inhandla en lite present.. Är inte lätt när det bara är julgrejer i butikerna typ, men det ordnade sig..

Nej, ska ge mig av på kalas nu.. Man vill ju inte komma försent.. =)

Tvättmorgon

Gick ju sådär lagom bra för mig att tvätta igår.. Lyckades ju bra med att boka en tvättid i en tvättstuga där båda maskinerna var trasiga.. Yey... Men idag har jag fått rena kläder.. Tur för mig att vi har 4 tvättstugor i huset.. Ska snart springa och hämta sista tvätten, och sen bär det av till skolan för tentaplugg.. Det kommer hela den här  veckan bestå av.. Eller imorgon ska jag jobba, men bortsett från det...

Blev en trevlig tacokväll igår.. Är konstigt med tacos.. Har käkat det tre gånger i helgen, men jag skulle ändå kunna äta resterna av det ikväll igen... Är ju så gott... =)

Nej, nu bär det av.. Skolan here I come!

Pluggdag i all ära..

Har fått lite plugg gjort idag faktiskt.. Blev inget plugg med Jossan dock.. Orkade itne gå till skolan.. =) Satt hemma i min lilla lägga och knåpade ihop några tankekartor och försökte lära mig ett och annat.. Har plockat undan liet i lägenheten idag också.. Blev bara fem kassar som fick åka upp i förrådet... =P Skönt att få lite mer plats.. Och då har jag ändå bara rensat bland kläderna, och inte prylarna än.. Wohoo!

Blev en liten promenix sen också, för att få lite frisk luft.. Mörkt och jäkligt ute dock,.. Hur ska en liten mörkrädd lort som jag överleva hela vintern? Dygnet blir ju superkort om jag inte kan gå ut och gå och springa och grejer efter att det blivit mörkt.. Haha, får nog jobba lite på mörkrädslan... =)

Jaja, sitter nu och väntar på mat.. Blir tacos ikväll.. För tredje gången den här helgen.. Men jag gillart!



Köpte nya pjux i fredags också förresten.. Paljettpumps från Bianco.. Lov'em!

Nooo!!

Hur kunde jag glömma att ställa om klockan? Det var väl onödigt... Jag som tänkte att om man vaknar klockan 10 så är det dags att gå upp.. Och så kommer jag på att klockan egentligen bara är 9... Då hade jag ju kunnat sova lite till.. Meeen men.. Inte för att jag har klivit upp ur sängen än men.. Det lär dröja ett tag.. =P Måste dock plugga idag, mne jag ska nog träffa Jossan senare och plugga med henne.. Lättare att få nåt gjort då än om jag sitter hemma, för det finns massa andra saker jag vill göra hemma.. Måste städa och plocka undan och göra fint, men det får nog vänta till ikväll =)

Nej, nu ska jag betala räkningar.... Wohoo!

Känns som söndag..

Limpan och jag var ju ute på galna upptåg igår.. Satt hemma hos mig och snackade en massa skit och drack vin först, och sen begav vi oss till Strike för att dricka drinkar och hälsa på bartendern.. =) Blev fullt ös på oss där sen dock.. Blev en hel del karaokesjungande och galna grejer.. Att sjunga en låt man inte kan, tillsammans med en norrman och en annan galning, var väl kanske inte höjdare.. Eller vi hade kul.. Dom som lyssnade kanske var av en annan åsikt men... =P



Gårdagens babes =) Var väl kanske inte den snyggaste posen jag har fått till, men den får duga.. =P

Idag har Limpan och jag myst och pysslat... Eller Limpan har pysslat mest, men jag har hjälpt till så gott jag kan.. Jag har iofs äntligen fått arslet ur och målat om mitt skåp som jag har i badrummet.. Det efter lite påtryckningar av Linn.. =) Hon satt och pysslade och jag satt och tittade på och pratade om att jag aldrig gjorde saker som jag tänkt att jag skulle göra, och då tyckte hon att jag skulle ta och göra såna saker nu, istället för att sitta där och titta på henne..... =) Så så blev det, nu är det svart istället för blått.. Kräver dock en till målning imorgon..



Så här fint blev det efter pysslet =) Min lilla mysiga sovhörna =) Texten pysslade Linn ihop.. JAg fick upp den rakt och fint, men hon fixade bokstäverna.. Det är det man kallar teamwork!

Har varit på Ikea med mamma och pappa idag också.. Tänk så bra saker och ting kan bli ibland.. Imorse saknade jag dom lite faktiskt, och precis då så hör dom av sig och säger att dom ska komma på besök =) Blev en sväng på Ikea.. Köpte lite ljus och en nassa förvaring.. Fixat och donat här hemma och sett till att jag fått ordning på lite förvaring, så nu ska jag få fint i lägenheten =)

Ska väl slänga mig i duschen nu och sen blir det movienight.. På ett sätt är det jäkligt skönt att gå ut på en fredag, för då blir helgen så himla lång.. Ska ta det lugnt ikväll så jag orkar plugga en massa imorgon.. Noooo, kom på att jag måste diska och fixa en massa innan det kan bli movietime här, men men... Lika bra att sätta igång då!


Det är fredag och Limpan är här!

Och jag ska inte jobba imorgon, wohoo!

Har varit i skolan hela dagen idag.. Faktiskt fått en hel del gjort, så jag känner mig rätt bra.. Ska bli skönt att tänka på lite annat ikväll =) Blev en sväng på stan med Jossan sen efter föreläsningen.. Shoppade lite kläder och ett par skor.. Skorna är fabuolus vill jag lova! Ni får se sen, orkar inte lägga ut nån bild nu... Sen var det bara skynda hem och fixa iordning maten och invänta min kära Limpa.. Nu är hon här och maten är klar! Väntar bara på att hon ska komma ut ur duschen nu, där jag precis har varit och blivit ren och fin.. Eller fin är jag inte än, men jag blir det snart.. =) Eller jag kanske inte ska säga för mycket.. Blir väl vin till maten, så det kanske blir sisådär med smink och hår sen efter det... Jaja, är mörkt på uteställena ändå.. Man får bara se till att gå hem innan dom stänger och tänder lamporna.. =P

Nej, mat nu! Bilder och annat festligt kommer sen.. Jajjemän!

Dagens..



Alltså den här låten kan få mig att göra konstiga saker =) Nej men det är så sjukt bra, jag får rysningar!! Den karl som sjunger den här för mig, med samma röst, gifter jag mig med på ett ögonblick!

Morgonpromenad =)

Det är uppdiggande det! Frisk luft och lite ljus piggar ju upp vilken morgon som helst, nästan... Och ljust, så mycket ljus var det väl itne ute, men lite... =)

Är tokhungrig nu dock.. Promenaden får igång kroppen, och hungern.. Prima =) Tur att det är frukost på gång här hemma inom kort då.. Och sen är det bara att bege sig till skolan för att fredagsplugga, wohoo! Har mycket annat jag hellre skulle göra idag.. Men det får jag försöka hinna med efter föreläsningen.. Måste ju plugga lite, kommer kännas bättre i helgen om jag har gjort lite nytta idag, jajjemän!

Jaja, fukosten sa precis att den var klar, så det är väl lika bra att ge sig på den.. =)

Kräftskiva!!

Ja det har varit festligt! Ja, man kan tycka att en kräftskiva i slutet på oktober kan verka lite sent, men nej, så är icke fallet.. Jag menar, planeringen ahr ju hållit på i ett antal månader typ, så nej, inte sent! Började väl vid 16-17-tiden i eftermiddag.. Blev en shoppingsväng på Ica där det blev smaskens inhandlat.. Fick tvinga Jossan att köpa typ ost och grejer dock, för hon skulle ju banta lr nåt (;o)), men neeeeej, där fick hon motstånd.. Klart man måste ha kex och ost! Sen samlades vi allihopa hemma hos Sanna och käkade och drack vin och snackade skit.. Blev en hel del skit om man säger så, som vanligt när vi hänger =) Lyckades prata om allt från typ kärlek och rosa moln till döden! Döden var ju en liten svacka kanske, inte det bästa samtalsämnet på en kräftskiva, men vissa saker måste man få ur sig =P

Har äntligen fått min gamla säng såld också, yey!! Nu känns det så himla tomt här hemma.. =) Men oj så skönt!

Förebild! (haha, eller förebild kanske inte blev så bra.. Man kanske måste särskriva; före-bild)



Efterbild



Se vad tomt det blev! Snygg nu att ljusslingan ligger på golvet.. Me ndet ska det bli ändring på.. Jag måste ju dock köpa såna där typ spikkrokar som man sätter fast sladdar med, så jag kan få upp den på väggen typ.. Måste gå lös lite här hemma, är ju rätt tomt på väggarna.. Ekar ju typ i lilla sänghörnet =P Men man kan ju inte göra så mycket i en hyreslägenhet.. Väggarna är inge  man kan inte hänga upp nåt tungt, och så vill man ju a en massa stora hål och grejer som man måste spackla igen ock fixa sen innan man flyttar.. Dagens i-lands-problem, varsågoda!

Nej, nu ska jag nog krypa ner i sängen.. Är ju trötter som en liten lort, och imorgon ska det pluggas, yey!

Torsdag.. yey!

MTV brukar gå varmt här hemma på mornarna.. Det här låten spelar dom typ 5 gånger i timmen känns det som, och jag trodde att jag var sjukt trött på den.. Men idag fick den en ny innebörd för mig på nåt vis... Den är helt okej faktiskt.. Haha, och dom gjorde precis reklam för Backstreet Boys på Hovet 5 december.. Nån som vill gå på den konserten med mig? Lite nostalgi har väl ingen dött av =)



(Den bra versionen gick inte att lägg in här, men men... )

Jaja, nu ska jag trava iväg till bussen jag för att åka till jobbet... Är nån utbildning idag som vi måste gå på.. Wohoo! För jag skulle ju inte behöva sitta hemma hela dagen med näsan i pluggböckerna... Hmm.. Men men, jag får köra hårt på plugget i helgen istället... Kul! Men imorgon kommerm in kära Limpan hit, så då blir allt bra.. Längtar efter henne juuuu =)

Smartskalle

Fick ett glädjande besked idag... VG på forskningsmetodtentan!!! Wohooo!! Jag trodde knappt att jag skulle klara den, och så klarar jag den med bravur! Nu får jag vara stolt över mig själv ett tag.. =) Marina, Sanna och Sanna hade också klarat den.. Vi ska ju ha lite kräftskiva imorgon, och nu har vi ju nåt att fira också! Vet inte hur det gått för Jossan dock, men hon är ju smart som Einstein själv, så hon kommer ha klarat den också =)



Ibland får man skryta lite.. =)

Har jobbat hela dagen idag annars... Såg till att få ledigt över nyår nu också, för då bär det ju av till Idre!! Ska bli sjukt skoj måste jag säga.. Ser fram emot det =) Annars har det väl hänt lika mycket som vanligt här hemma en vanlig veckodag som denna.. Har precis duschat och ska vä lsnart få i mig lite mat också..

Har ett erbjudande också btw... Tänkte sälja en middag för en redig ryggmassage! Jobbet tar död på mig.. Har så jäkla ont i ryggen... Men en middag kan det väl vara värt.. Kom igen nu gott folk, gör en god gärning, och slipp laga mat! Vilken oemotståndligt erbjudande va? =D

Som vanligt..

Allt är som vanligt... Vad ska man skriva då liksom? Idag har jag gjort samma sak som alla andra dagar typ... Varit i skolan heeela dagen.. Satt och pluggade med Sanna och Jossan innan föreläsningen.. Kändes bra dock, känns lite bättre inför tentan nu.. Dock kommer jag inte inna plugga nåt imorgon, så då kommer väl ångesten tillbaka.. Men det är morgondagens problem.. Blev hets hem från skolan sen för att skynda sig till gymet och köra step och core.,. Blev inte den vanliga tisdags-crossfiten idag, eftersom vi har så jäklans sena föreläsningar.. Men men, man kan inte få allt..

Precis käkat nu.. Sitter och funderar på livet.. Tror dock att jag ska sluta med det rätt omgående, men tanke på att det inte kommer leda nånvart.. Det enda jag kan komma på är att allt var så mycket enklare när man var lite... Och att det är bra att sova, för då är man bekymmersfri i några timmar... Jaja, smart =)

Nu är jag mätt!

Som vanligt blir det ju så jäkla sen middag här hemma.. Hinner ju bli tokhungrig innan det blir klart.. Men men, nu har jag fått mat, så nu är jag nöjd.. Gick sådär för mig när jag skulle till gymet idag.. Skyndade mig hem från skolan för att jag skulle hinna gå på 17.30-passet.. Hoppades på att gå på CrossFit, och skulle inte det gå så var det ett Functional Moves-pass samtidigt.. Men nej, när jag kom till gymet så var båda passen fullbokade.. Gaaah! Jag som hade stressat och var redo för lite träning.. Men men, fick bli konditionsträning istället.. 50 minuter på löpbandet och 15 minuter på crosstrainern, sen fick det vara nog..

Sitter och kollar på Färjan nu... Smarta människor... Ska nog också börja dansa Gnuss eller vad tusan det nu hette.. Smidig dans! Jaja, så länge dom har kul så =P

Ny vecka, nya äventyr

Sov till typ 11 imorse.. Hade nog lite sömn att ta igen verkade det som... Skönt att sova ut, men stressande att vakna så sent.. Tycker inte om att sova så länge.. Eller tycker inte om att vakna så sent snarare... Men men, var bara att pallra sig upp, få i sig lite frulle och sätta sig til lrätta vid plugbordet.. Måste typ ägna all min lediga tid åt pluggandet nu fram till tentan... Måste avsätta lite tid för träning och så också juu, men ändå..

Nu är det lunch som gäller i alla fall.. Och sen är det föreläsning i skolan.. Blir nog sen träning ikväll sen också, så ja ghinner plugga lite efter föreläsningen.. Får se om jag orkar.. Imorgon blir det förhoppningsvis föreläsning i Eskilstuna på förmiddagen, så jag kan plugga hela eftermiddagen sen... Gaaah! Varför började jag plugga så sent för? Hoppas det räcker med att göra gamla tentor, göra instuderingsfrågorna och läsa föreläsningsanteckningarna för att klara tentan.. Kommer nämligen inte hinna läsa två 500-sidors böcker på en och en halv vecka...

Lördagen i korthet

Började dagen med jobb ju.. Gick ju relativt bra.. Fick några mindre skador, men det är väl sånt man får leva med i det yrket jag har... =) Sen kom Karin hit.. Då blev det kalas.. Fixades hår och smink och snackades skit och mycket annat.. Efter mycket om och men bar det av till Calle.. Där blev det med skitsnack, lite MJ-hyllning och en heeel del dans och skratt =) Var ju som sagt Pluto som gällde sen.. Där var det fullt ös, ett tag.. Resten av kvällen kan ju diskuteras =P Blev kebab-nattmacka inatt sen, och försök till lite sömn.. Vissa saker som störde fröken Blomquists skönhetssömn, men trots det vaknade jag upp och såg ut som en prinsessa.. Vissa har det bra..

Blev pizzalunch med Karin sen, och en heeel del häng här hemma.. Var nyss och lämnade av Karin vid tåget, och nu ska det ätas igen.. Jag lider av konstant hunger idag.. Nu blir det den kulinariska rätten pasta och köttbullar.. Toppat med ketchup, och med Pepsi Max som tillbehör.. åhhh vad smaskigt! Väntar mig en söndagsstek senare ikväll också... =)









Så här snygga var vi igår.. Kul var det iaf.. =)


Igår var en festlig kväll



Så här fräsch var jag igår, jajjemän! Men oj så festligt det var.. Dock blev väl jag minst rund under fötterna av hela sällskapet.. Är jag dock glad för idag.. =P

Kommer en längre utläggning, och även några fler bilder senare.. Men kära Mysan är ju fortfarande kvar här, så jag ska socialisera lite medan jag har chansen..

"Det är inte ögonen det beror på, det är pannan!" - Charlotte Perelli (aka Karin Tiberg)

Bättre dag idag..

Kände mig snygg igår när jag gick till Malin.. Annat folk som går ut en fredagkväll har typ nån snitsig klänning, högklackat och en påse alkohol i handen.. Jag hade röda gummistövlar, mjukisar och en påse popcorn i handen.. Men jag trivdes med det, hade mysigt hemma hos Malin.. =)

Jobbat på morgonen nu... Fick cykla ändå.. Blää.. Gick iofs rätt bra.. I alla fall på ditvägen.. På hemvägen så blåste det världens motvind och så regnade det.. Skönt! Skitstörande när man själv kämpar sig uppför en jäklans uppförsbacke i motvind och med regnet piskande i ansiktet, och man möter folk åt andra hållet.. Dom har ju med andra ord medvind och nerförsbacke.. Var är rättvisan i det?!?!?

Nu är det godispaus här hemma.. Måste ha i mig nåt så jag orkar duscha, och så jag orkar äta mat sen... =) Måste städa undan lite här hemma också.. Karin kommer ju ikväller.. Ikväll blir det kalas! Ska på förmacka hos Calle, och sen är det Pluto som står på schemat.. Det här blir nog bra.. =)


Mot Frasses residens!

Ska försöka få ett bra slut på kvällen nu i alla fall.. Ska ge mig ut i regnet för att gå till Malin och umgås.. Kolla på Idol och käka popcorn.. Det blir nog bra.. Och snälla Gud, låt det sluta regna tills imorgon bitti!

Over and out

=(




Tänk om man kunde vara så här jäklans glad och käck i det här vädret.. Det vore ju festlig ost.. Jag har inte lyckats bli på så här bra humör än idag.. Presentationen i förmiddags gick ju förvisso bra.. Och sen hade jag och Sanna fredagslunch på Red Chili, vilket var trevligt.. Men ändå vill inte den där känslan infinna sig.. Är hemma en sväng nu, eftersom vi hade sjukt lång lunch idag.. Tänkte passa på att tvätta lite, och i motsats till min tidigare tur idag så fanns det faktiskt en tvättid! Däremot fungerade bara en av maskinerna, så jag hinner inte tvätta så mycket ändå... Yey... Borde sätta mig och plugga också.. Passar bra in på den här redan så muntra dagen..

Kära regniga fredag..

Vad hände idag? Brukar inte fredagar vara rätt trevliga dagar? Idag känns det inge vidare.. Det känns trist, grått, tråkigt och allmänt blää bara.. Det ösregnar ute, till att börja med.. Jättekul... Jag ska jobba imorgon.. Jättekul.. Det betyder ju att min fredagkväll kommer spenderas solokvist hemma i läggan med ångest för att jag måste gå upp 04.15 imorgon och cykla till jobbet, eftersom jag inte har nån skjuts.. Och med min vanliga tur kommer det ösregna imorgon bitti också.. Jättekul... Kan nån låna mig sin bil imorgon??? Är väl ingen som behöver sin bil mellan 05.30 och 15.30 en lördag väl?? Inte mer än mig i alla fall.. Tänk på det... Ska spendera heeela dagen i skolan idag också.. Jättekul.. Känns som jag har lite att jobba med idag.. Ska jobba hårt på att tänka bra och positiva tankar idag... Jag kanske lyckas pigga upp mig lite till ikväll, så jag i alla fall kan njuta av Idol ikväll, och inte känna mig grå och trist hela dagen... Önska mig lycka till!

Jag är hungrig!!!!

Varför lyckas jag alltid bli klar med middagen så sent för? Jag är ju hungrig vid 18 typ, men det blir aldrig mat före 19... Jaja, ska snart avnjuta min folieugnsbakade fisk med en couscoussallad.. Men kan fisken bli klar nångång??? Är det farligt att äta oklar fisk?? =P

Varför finns det så många val??

Har gjort massa småsaker idag, som man inte hinner (elle glömmer bort) att göra i vanliga fall... Ringde tandläkaren imorse och bokade tid.. Är inte ett stort fan av tandläkare, men man måste väl dit förr eller senare.. Sen var jag till skolan och träffade gruppen.. Vi finslipade på våran presentation som vi ska göra imorgon, och det kommer bli så braaa så.. =)

Blev en sväng på stan sen för att hjälpa Sanna att shoppa träningskläder.. Wohoo! Snart får jag sällskap på gymet.. =P Eller snart och snart, idag får jag sällskap på gymet.. Malin ska ju börja träna där nu, så nu blir det festlig ost.. Och sen om Sanna också börjar träna där blir det ju verkligen festlig ost, då blir det ju värsta haket..

Blev en tur till banken sen också, för att lösa in försäkringspengarna.. Passade på att kolla läget med långtidssparande också.. Vuxenpoäng till mig! Men herre guuud vad mycket det finns att välja mellan.. Hur ska man veta? Nordamerika, Europa, Asien, Korea, Kina?? Kommer ju drömma mardrömmar om fonder inatt.. Men men, fick nåra bra tips i alla fall, och sen får jag väl hoppas att min ekonomistudernade bror har lärt sig nåt i skolan... =)

Nej, nu måste jag äta lunch, och sen cykla till Coop för att handla.. Har inte så mycket mat hemma.... =)

Är man viking så är man

Känner mig som en nu i alla fall.. Orkade inte tjata till mig skjuts hem från jobbet, så jag fick bita ihop och ta cykeln.. Kände att jag inte kunde vara så lat, så det var bara att cukla iväg.. Regner piskade i ansiktet, var kallt som tusan och det blåste typ storm.. Men som sagt, är man viking så är man.. Jag överlevde ju =)

Nu ska det duschas, och sen kollas på ett avsnitt av antingen Gossip Girl eller One Tree Hill.. Har inte bestämt mig än.. =P

Nervsammanbrottet har återkommit..

Som sagt, teknik är inte min bästa kompis.. Efter att ha insett att nya mobilen inte ville vara på min sida, fick jag nog och gick tillbaka till butiken.. Dom gjorde uppdateringar och en massa skit, och vips.. så funkade det lika dåligt som innan.. Gaaaah!! Gick till Telia för att kolla kontantkortet så att det inte var det som inte funkade.. Och nope, så var inte fallet.. Telefonen funkade inte med nåt annat sim-kort heller.. Efter att jag sprungit fra moch tillbaka på stan i typ 1,5 timme så bestämde dom sig för att skicka in telefonen till verkstaden... Till verkstaden???? En sprillans ny telefon??? Var ligger logiken i det?!?!?! Jag blir galen.. Fan ska inte ens nya saker kunna funka felfritt?? Tacka vet jag dom gamla stenåldersmobilerna.. Dom gick inte av för hackor inte..

Jaja, får väl åka till jobbet och avreagera mig nu.. Hoppas det funkar =) Och hoppas mobilen funkar efter en sväng till verkstaden.. Yey!

Efterrätt? Ja tack..

Ge mig efterrätt! Jag är sugen på nåt onyttigt.. Inte bra.. Min kropp har vant sig vid att ha en extremt hög sockernivå nu, och den vill fortsätta så.. Dock får jag väl försöka jobba lite på min självdiciplin nu och inte ge efter för kroppens begär... =) Har ju varit duktig och tränat idag, så nu får jag skärpa mig.. Cross-fit passet idag var sjukt jobbigt! Det jobbigaste jag varit på hittills.. Svetten rann och pulsen slog i taket, med det är så det ska vara! Kommer kännas imorgon.. =)

Håller på och leker med nya telefonen nu.. =) Måste ju få allt som jag vill ha det.. Har ett litet problem dock.. lr problem var väl att ta i, men ändå.. Jag vill ha en finurlig väckningssignal.. Vilken ska man ha? Man måste ju få vakna upp till nåt festligt på morgonen ju... =) Annars har jag fått ordning på det mesta..


Sån här lite telefon är det jag har nu.. Blir nog bra det här.. =)

Nej nu ska jag försöka tänka ut ett nyttigt kvälssnacks, och sen ska jag sova typ.. Behöver ta igen lite sömn från kryssningen..

Tillbaka till verkligheten

Och det med besked.. Var bara att kliva upp när klockan ringde imorse.. Var trött som ett vrak.. Hade behövt sova några timmar till.. Men men, det ordnar kanske upp sig ikväll =) Har suttit i skolan hela dagen och pillat med en gruppredovisning som ska vara klar och redovisas på fredag.. Är ingen svår grej egentligen, men vi insåg idag att den enklaste saken kan vara nog så svår.. Men efter en hel del diskusioner och snack fick vi ihop det.. Känns bra nu, fredagens redovsining kommer nog gå förbi smärtfritt =)

Har fått en ny mobil idag också, wohoo! Eller fått och fått, jag får ju betala en liten slant för den.. Men det är det värt! En sprillans ny telefon till ett mycket bra pris.. Tack för det Sanna =) Så nu har jag nåt att leka med ikväll..

Ska dock iväg på cross-fit om ett tag.. Är ju tisdag, och då är det cross-fit som gäller =) Kommer kännas bra, har haft en extremt ohälsosam helg.. Sjukt rolig, men sjukt onyttig.. Får ta smällen efter det nu, men jag klagar inte =) Hoppas att C tar sig tid och åker och storhandlar med mig sen. Jag har typ ingen mat hemma, så det skulle behövas en rejäl handling.. Men det är kallt ute, så jag vill inte cykla till affären.. Och jag ska handla mycket, så det är drygt att släpa hem allt.. Därför vore det ju trevligt om C kunde hjälpa till =) Och sen är det ju mycket roligare att handla om man är två.. Skitbra =)

Sjöslaget 2009!

Jag överlevde!! Det har varit en låååång, men mycket underhållande helg.. Fick stressa som sjutton från Linn igår.. Men det gick bra till slut.. Mötte upp Marina och René på stationen och vi gav oss av mot Värtahamnen.. Mötte upp Renés kusin där, och så var vi alla samlade.. Hängde med dom andra beteendevetarna i väntan på att få gå på båten sen.. Vi skulle vara där vid 16, och fick gå på båten typ vid 19.15.. Vilket festlig väntan! Tur att vi hade saker att äta och dricka.. =P







Efter all väntan så fick vi till slut gå på i alla fall.. Då var det bara att bege sig till hytten och lämpa av alal grejer, och sen ställa sig i tax-free kön.. Fy satan vilken kö gott folk!! Vi köade hur länge som helst, men till slut kom vi in.. Wohoo!! Sen var det bara att duscha igen och göra sig redo för kvällens bravader..



Inte fick man vara ifred nånstans!! Överallt var det folk.. =P



Här var Malin och jag i full gång.. Kul kul.. Fullt ös.. =)

Var ett coverband som spelade först på kvällen, vilket var sjukt kul.. Var sånt röj så det var helt vansinnigt.. Båten gungade rätt rejält då också, så dansgolvet och dess dansare fick liksom anpassa sig efter lutningen.. Ena stunden dansade alla åt höger, och nästa dansade alla åt vänster.. Båten bestämde... Tur att man var inne i dansandet och musiken, så man inte fattade hur mycket det egentligen gungade.. =D Efter coverbandet tog dock två andra dj:s över.. Dom var katastrofala!! Körde typ bara massa techno och skit.. Musik som man bli galen av med nadra ord.. Sådär lagom dansvänligt.. Jag tyckte det var lite tråkigt, så jag körde min egen musik. Är bra att ha visselpipa på overallen...



Den här låten visslade jag på hela natten.. Var sukt kul, för när ajg drog igång och visslade på den här på dansgolvet så trodde alla att det var dj:en som körde den, och blekliga och började dansa till den.. Tills jag gav l känna och slutade vissla.. Mohahahaa! =)

Var en rolig kryssning iaf! Är trött som et nu.. Blev inte mycket sömn inatt.. Dansade till typ 5, somnade kanske 6, och sen var det bara att kliva upp och käka taco-buffé klockan 11.. Skönt som tusan! Nu ska jag krypa ner i sängen här och känna hur skönt det är att sova i sin egna säng.. Dock gungar det som tusan nu.. Känns somd et gungar värre nu än vad det gjorde på båten.. Smart att bli sjösjuk när man kommit tillbaka på land.. Är det normalt lr? =)


En dag på Ikea

Var upp i ottan (8.00) imorse, för att skjutsa Eva till jobbet, så jag och Limpan kunde ha bilen idag... Åkte till Ikea och gick och mös ett tag där, och längtade till julen.. Är ju så himla mysigt med alla julgrejer! Dock lite väl tidigt tycker till och med jag, men ändååå.. När dom ändå är där är det ju bara att njuta... Åkte runt på Rusta och Jula och grejer sen också, innan vi begav oss hemåt.. Sitter nu här och käkar godis och hänger, medan Linn håller på och målar en vägg i köket... Jag borde dock slänga mig i duschen, men jag orkar faaaaan inte... Hur ska jag då bli ren?? Måste komma på nåt bra knep.. Läste nånstans att havregryn funkade bra som torrschampo.. Vet inte om jag skulle vilja prova det.. Känns inte direkt som att havregryn skulle göra mitt hår renare nu... Snarare tvärtom... Men vad vet jag? Det man inte provat kan man ju inte riktigt uttala sig om... Typ... =)

Senare idag bär det av till Värtahamnen och ut på havet det stora.. Kryssning och Sjöslaget är det som gäller! Vet inte vilken båt vi ska åka med, och jag vet inte vart båten ska ta oss, men i slutändan hoppas jag att den tar mig hem igen.. Vart jag är på vägen är inte så noga.. Bara det är festlig ost, och det lär det vara på en båt med typ 2000 studenter..

Shoppingsuget stillat för en stund

Blev en lugn och skön morgon här imorse.. Frukost framför tv:n och lite häng.. Sen bar det av hem till Limpans mamma för lite förmiddagsfika, innan vi promenerade ner på stan.. Har gått på stan hela dagen idag.. Riktigt mysigt faktiskt =) Blev lunch i Hötorgshallen och sen lite mer shopping.. Blev en skjorta från Zara, leggings och en t-shirt från Gina och två par stövlar från Skopunkten.. Prima grejer.... =) Billigt och bra, det är min melodi!

Nu är vi hemma hos Limpan igen, och förbereder för middag och Körslaget.. Hade ju velat kolla på fotbollen, men Limpan har inte lyckats få ordning på sina kanaler, så hon har bara ettan, tvåan och fyran.. =) Funderade ett kort ögonblick på att gå ut ikväll.. Kommer in gratis på Garbo om vi vill, och gratis är ju festlig ost.. Men vi kommer nog inte orka ta oss ut härifrån ikväll, så det blir nog hemmamys hela kvällen =P

Nej nu ska jag hjälpa min kära vän lite.. Tjing!

Hos min älskling

Alla andra umgås med sina respektive idag.. Vanligtvis sina respektive pojkvänner... Jag och Linn hänger med varandra.. Vi är varandras respektiva =) Vi klagar inte dock, vi gillar varandra.. =)

Fick sällskap på tåget till Stockholm av Marina, vilket gjorde resan mycket trevligare och kortare.. Sen blev det hem till Limpan för att fixa tacos och mysa.. Mys mys, mat och Idol.. Wohoo =) Men efter massa mat och massa godis så mår man sådär.. Det är smällar man får ta dock, haha..

Nej, nu fortsätter myset.. Har inte tid med det här längre.. =)

Jag är räddad!

Den här fredagen har ju visat sig bli hur bra som helst =) Har varit i skolan på förmiddagen.. Föreläsning i Eskilstuna.. Fick sällskap av Sanna, vilket var trevligt.. Trist att gå på föreläsning själv.. Sen blev det en promenad till skolan för att göra min kära Karin en liten tjänst.. Vad gör man inte liksom? =)

Kommer hem, och inser att jag fått ett mycket trevligt brev i lådan.. Brev från försäkringsbolaget, som hade undersökt min lilla skada och kommit fram till en ersättning.. Jag klagar inte på deras beslut =) Kommer mycket lägligt, med tanke på att jag måste köpa ny mobil, och att det snart är jul.. Fast å andra sidan, sen när kommer pengar olägligt? =D Ska nog ta mig en tripp till banken också och diskutera långtidssparande.. Vuxenpoäng till mig! Man måste tänka framåt ju..

Jaja, nu ska jag ta och packa lite, käka lunch och sen åka till min älskade Limpan för en myshelg! På söndag är det kryssning med landets alla vansinniga studenter, så det är bra att jag laddar upp med lite mys hos Limpan först, för att orka med det... =) Packa!!

Tillfälligt räddad

Mötet på jobbet kändes ju meningsfullt.. Vi ska få nytt tidsbokningssystem och skulle gå igenom det idag.. Verkar inte vara så himlans avancerat direkt.. Mötet tog 20 min... Nödvändigt... Jaja, tur att man fick åka bil.. =) Hann ju hem och hänga ett tag, inna ndet var dags att möta upp Arman, Sanna och Jossan på Chicco för lite plugg.. Eller det blev inte så mycket plugg.. Lite snack och lite fika, typ... =) Tänkte att jag skulle gå på ett pass på gymet sen i eftermdidags, men jag lyckades till sist hitta en tvättid!! Wohoo!! Hann inte till passet på gymet då, så det blev en löptur istället.. Rätt skönt faktiskt, bra löpväder ute =) Dock är det extremt jobbigt att springa i uppförsbacke när man har vansinnesträningsvärk i rumpan.. Men men, det ska kännas att man lever! 

Kära Sanna har räddat mig från min nervsammanbrott också! Har fått låna hennes gamla telefon, som funkar bra mycket bättre än min före detta pärla.. Jag fattar inte att min telefon bara kunde sluta fungera så där pang bom, men tydligen gick det utmärkt.. Jaja, alltid ska det vara nåt..

Oj då, orkar inte vända på bilden.. Men men, den här lilla pärlan har jag fått låna.. Funkar prma =) Så nu ska det nog gå att ringa och sms:a mig igen.. Jag ska nog till och med kunna svara, wohoo!

Nej, nu ska fröken Blomquist sova lite..


Lunchtime

Blir en eminent snabblunch här hemma idag.. Hinner inte fixa nåt.. Har varit på föreläsning i skolan nu på förmiddagen, och ska iväg på möte på jobbet snart.. FÅr skjuts dit iaf, vilket underlättar väldigt.. Tack för det A =) Efter det ska jag bara hem och vända, och sen ner på stan och möta upp klasskompisarna för lite plugg.. Braaa där, jajjemän!

Min delikata lunch består av te och rostemackor.. Är det enda jag har hemma typ.. Har knappt nåt bröd, ingen mjölk, ingen mat typ och inte mycket annat heller.. Men jag ska ju bort hela helgen, så det känns onödigt att köpa hem en massa.. Får leka på resterna tills nästa vecka.. =) Åker ju till Limpan imorgon, och då blir det tacos.. Stående meny när vi ses.. =)

Jaja, äta nu! Bråttom!!

Ge mig en daimglass!

Ja det skulle sitta fint det, så här efter maten.. Men som vanligt känns det som det är hundra mil till Ica, och egentligen har jag väl inte gjrot mig förtjänt av en glass idag heller.. Eller jo, det har jag nog, jag har ju jobbat för tusan, då är man värd allt =) Blev verkligen ingen cykeltur till jobbet idag.. Vaknar man av regnet som fönstrena och vinden som typ viner utanför, då är man lagom sugen på att hoppa upp på cykeln och ge sig av.. Blev en busstur istället, och skjuts hem.. Skönt =)

Tänkte att jag skulle leta lite telefoner på nätet nu också.. Jag vill ha en bra, snygg, funktionell och superb telefon till ett studentpris.. Ska nog googla på det...... =P

Kanske får köra med vanlig hederlig vaniljglass och hemmagjord chokladsås som substitut till daimglassen ikväll.. Jag kom ju trots allt fram till att jag var värd lite glass.. Sen är det ju Grey's ikväll också.. Jag bunkrar upp med näsdukar inför ännu en gråt-session.. Brukar ju sluta så.. =)

Nervsammanbrottet lurar runt hörnet..

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN TELEFOOOOON??? Jag blir galen.. Jag avskyr elektronik.. Varför kan det inte bara funka som det ska? Kan ju inte göra ett skit med min telefon typ.. Lr jo, det kan jag väl.. Sanna lärde mig ett knep i skolan idag, vilket underlättar en del faktiskt.. Meeen jag kan typ inte skriva sms, inte läsa sms som är längre än vad som får plats på skärmen, osv osv... Alla som känner mig vet att jag tycker om att skicka sms... Man skulle kanske kunna kalla mig något utan sms-beroende, men så långt vill jag inte riktigt gå.. Men skit samma, jag skickar en heeeel del sms.. Och nu är det slut på det verkar det som.. Tills csn bestämmer sig för att ge mig en ny telefon... Så jaa, om ni får ett kort och kryptiskt sms från mig, så betyder inte det att jag är sur eller att jag fått dyslexi lr nåt annat konstigt.. Det är bara min störda telefon som inte klarar av att komponera ett normalt sms..

För övrigt har det varit en bra dag idag.. Sov ut imorse och degade typ hela förmiddagen.. Föreläsning på eftermiddagen sen.. Föreläsaren är så jäklans bra dock, så det var en bra föreläsning =) Sen var det bara hem för att byta om, och ge sig av till gymet för det traditionella tisdagspasset med CrossFit.. Det 5:e av typ 16 innan jul.. Jag har som mål att gå på så många som möjligt av dom där passen.. Bådar gott för julmaten =) Har varit och hälsat på Emelie sen i hennes nya lägga.. Mysigt =)

Men men, jag lär typ sova nu.. Jobb imorgon, och en annan är ju som ett litet barn, så jag måste se till att få ordentligt med sömn för att orka med det.... =P

Days of our Lives, tiptop-serie

Sitter och glor på det nu, prima serie som sagt... Men vad ska jag annars göra nu? =) Har ju inte föreläsning förrän kvart över ett idag, så då får man dega hela förmiddagen.. Kollat upp schemat för resten av året också, så nu ska jag nog kunna göra lite planer tror jag.. Blir förhoppningsvis Göteborg sista helgen i november, och sen fjällen över nyår.. Det jobbiga är ju dock att allt kostar pengar, så man kanske borde se till att jobba ihop lite slantar innan dess också.. =) Men det är lättare att motivera sig till att jobba när man har nåt att jobba för, så det här ska nog ordna sig..

Fick min telefon att funka i en sekund imorse också, så jag kunde skicka över bilden från telefonen till datorn...



Snygga va, haha?! =) Nu kan det regna hur mycket det vill, jag är redo!

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt lilla framtidsprojekt här.. Önska mig lycka till vettja, det kan jag behöva...


Hugo-dag

Börjar återhämta mig lite från helgend bravader nu.. En god natts sömn inatt bara så kommer jag vara helt återställd imorgon, jag känner det på mig =) Hoppas att foten är bättre imorgon också.. Blev ju vansinnes-stämplad på min lilla fot i lördags så jag typ har varit halt igår och idag.. Smällar man får ta, men ändååå...

Idag har jag myst med Hugo hela dagen.. Har umgåtts med sis.. Blev en sväng in till stan.. Hugis skulle till doktorn på morgonen, och sen blev det en sväng till brorsan och Emmie för en fika.. Och för att jag skulle få en dvd-spelare.. Har ju ingen, och dom hade en till övers, så jag erbjöd mig att ta hand om den.. =P Sen blev det storhandling innan det var dags att åka hem och käka lunch.. Blev en promenix till Outleten som ligger där sen också, där jag slog på stort och inhandlade ett par prima gummistövlar.. =) Skulle lägga in en bild på dom, men min satans telefon har fått för sig att typ sluta fungera idag..

Jag tror jag börjar grina!! Varför ska saker och ting gå sönder bara sådär? Okej att jag vill ha en ny telefon, men jag vill köpa ny telefon när jag känner att jag har råd och när jag hittat nån telefon som jag vill ha.. Jag vill inte köpa ny telefon bara för att jag måste, för att den gamla har gett upp.. SKITELEKTRONIK!

Nu ska jag fortsätta att glo på tv och vara sur! Hoppas telefonen självläker till imorgon, annars måste jag komma på nåt smart.. Lr ja, köpa en ny telefon helt enkelt... Orka!!


Oktoberfesten avklarad

Igår var det kalas utan dess like =) Åkte hem till Karin först och hängde lite medan hon gjorde sig klar.. Klant-jag lyckades med bedriften att glömma mitt vin hemma hos mamma och pappa, men som tur var hade Karin dubbelt, så jag klarade mig ändå.. =P Blev en pizza på Natti sen, innan det bar av på födelsedagskalas hos Emelie.. Vindrickning, skitsnack och allmänt festligt var det där, och sen var det Joar som gällde.. Som vanligt slutade det med att jag hade tappat bort alla och gick runt själv, men jag börjar bli van =) Kände mig lite gammal igår dock, för vid halv två hade jag fått nog typ och åkte hem till Karin för sömn.. Mycket trevligt =) Men kvällen var rolig ändå, är glad att jag klarade mig ifrån att ställa till med lika många skandaler och galenskap som förra året.. Tack för det! =)









Se vad fina vi var igår, alla brudarna =) Var en festlig kväll, men man får ju ta smällen idag.. Tur att man är hemma hos päronen och får lagat mat utan att behöva göra nåt..

Har varit på marknad idag också.. Mickelsmäss i Örsundsbro vill man ju inte missa.. Jag, Petra,lilla Tuva, Linn och Lina trotsade regnet en stund och promenerade runt där.. Köpte en t-shirt till lilla Hugo.. Mosters älskling.. En sån måste han ju ha.. =)

Jaja, nu ska jag socialisera lite.. Brorsan och Emmie har precis kommit hit.. Söndagsmiddag i Mosta lockar dom flesta.. =)

Mosta it is

Har precis kommit hem till päronen.. Eller i alla fall till deras hus, för dom är inte hemma.. Men men, man kan inte få allt =) Överlevde den tråkiga bussresan också.. I sällskap av iPoden klarar jag det mesta =) Nämen, nu kom ju päronen hem också. Trevliga grejer.. Jaja, då ska jag socialisera.. Sen ska det piffas och åkas till Karin för att piffas lite till...

Over and out

Uppfriskande löptur

Ja än så länge har ju den här dagen varit bra =) Var dock sjukt trött när klockan ringde imorse, eftersom jag inte kunde somna igår.. Men men, det var bara att kliva upp och klä på sig springkläderna. Hade ju bestämt mig redan igår för att starta dagen med en löptur, och då är det sås det blir, hur trött jag än är.. Typ.. =) Blev en runda nere vid ån idag.. Höstigt och fint =) Måste dock börja vänja kroppen vid att springa när det är kallt nu igen, var lite tungt imorse.. Men men, det kommer det med.. Kände mig btw som den där boxaren från nåt av spelen till Nintendo 8-bitars som vi hade när vi var små.. Innan man startade spelet så såg man hur boxaren var ute och sprangf längs med en flod typ.. Det såg dock ut som att det skulle föreställa New York och promenaden längs med Hudson-floden, men ändå! Jag kände mig som honom imorse... =)



Det här var väl ett sjukt roligt nöje? Jag saknar allt det gamla 8-bitars lite.,. Super Mario och nåt friidrottsspel som vi hade.. Skitkul =) ´Kommer ihåg att vi körde med pingisbollar på A och B knapparna när man skulle springa fort i nåt spel, för det gick fortare än att köra med tummarna, haha =)

Jaja, nu kanske man skulle slänga sig i duschen och fräscha till sig lite.. Och sen käka lite frukost på det, och man kommer vara redo för vad än den här dagen har att erbjuda =)

Ska hem till päronen idag.. Den bussredan är typ den tråkigaste i hela världen, men det är smällar man får ta om ma nvill hälsa på mami och papi =) Nej, dusch sa jag!

Fredagsnöjet

Vad ska man anars göra?? Är seg ikväll.. För seg för att ens bege mig utanför dörren för att socialisera med någon.. Men jag är lite för pigg och lite för social för att bara kunna sitta still och glo på tv.. Vilket dilemma det där är egentligen.. Hmm.. Men vad gör en uttråkad tjej? Som ska ut och kalasa imorgon?





Stiligt! Rosa tånaglar is the shit =) Dock är ju fötter sjukt fula! Fan egentligen borde jag inte lägga upp den där bilden, med tanke på att den inte direkt visar min finaste kroppsdel.. Men ibland får man bjuda på sig själv =) Skulle aldrig kunna vara fotspecialist av nåt slag.. Äckligt!! Och då har jag ändå inte en massa äckliga "tillbehör" på mina fötter, men fortfarande är dom ingen hit direkt..

Neej, filmtajm nu, och sen sömn!!


Nu ska vi se om det funkar..

Hmm, det här ser ju lite mystiskt ut.. Men jag får väl lita på E.. Det här blir nog bra...



Det här är i alla fall den bästa låten i världen just nu!! Jag kan lyssna på den här om och om och om igen, hundra gånger... Typ... Min nya favvo.. Den är från premiäravsnittet av OTH, hahaa =P

Ingen rast och ingen ro

På't igen bara.. Har varit i skolan hela dagen idag.. Förra kursen tog slut igår, och nästa började idag.. Är psykologi som gäller nu, så det ska nog bli kul.. Men ändååå, jag är fortfarande slut efter tentan.. =) Jaja, hängt i Eskilstuna hela dagen idag..  Föreläsning på morgonen, med en föreläsare som verkar lovande.. Ska nog bli bra det här =) Blev en mysig fredagsunch på Wayne's med Sanna och Jossan sen.. Skulle ta lite mysiga bilder och lägga upp tänkte jag, men det gick dom inte med på mesarna.. ;o) Efter det var det info om kursvalet som vi ska göra nu här om två veckor.. Jag tror jag är rätt säker på min sak jag.. Blir nog hälsopsykologi för min del.. Känns so matt det är det som lockar mest =)

När jag kom hem efter skolan var det bara att slänga i sig en macka och sen gå ner på stan igen.. Träffade på Malin och det blev en fika på Cornetto Bar.. Mycket trevligt =)

Hemma nu, trött som tusan.. Marina försökte få med mig ut på Kåren ikväll, men jag pallar inte! Imorgon blir det kalas till tusen, så jag känner att jag hellre sparar mig tills dess.. Försökte ju få middagssällskap ikväll också, men någon ligger ju döende i svininfluensan, så jag får väl typ gå hem till Emelie och hänga med henne istället.. =P Blir iaf lugnt ikväll.. Idol och häng typ, that's the shit =)

Tre timmar och 18 sidor senare

Och jag är fortfarande vid liv! Inte nog med det, jag är lättad och glad =) Så jäkla skönt att tentan är avklarad! Hoppas jag lyckas få ihop några poäng i alla fall.. Kan ha typ missuppfattat nån uppgift, och gjorde jag det är det inge vidare.. Men men, det får tiden utvisa =) Orkar inte ens blogga, jag har fortfarande skrivkramp! Jag hoppas att Sanna vil lta e nsväng på stan med mig ikväll.. Stan har öppet till 21 här ikväll, så jag ska nog gå ner och belöna mig med nåt kul och nytt.. =P

Domedagen

Idag gäller det.. Jag är nervig! Men på nåt vis känner jag mig ändå rätt redo för att få det här gjort.. Tror jag kan sakerna när jag läser dom, men vi får väl se hur det går på själva tentan.. Borde göra ett sista ryck med läsningen nu, men det går väl sådär.. Har städat toaletten jag.. Istället.. Det är ju typ det tråkigaste och mest ofräscha man kan göra.. Jag avskyr det! Men på nåt konstigt vis så lockade det mer än plugget idag.. Knas.. Jaja, ska väl kanske ta och dammsuga resten av lägenheten nu också, när jag ändå är i farten.. Sen blir det nog plugg... Nog..

RSS 2.0