8 av 8

Yeees! Trodde aldrig den här dagen skulle komma.. Men nu är den här, jag har jobbat klart mina 8 dagar nu, och nu har jag 5 lediga dagar framför mig.. 5 stycken! Har inte riktigt fattat det än.. =P Har packat och fixat lite nu sen jag kom hem från jobbet.. Är svårt dock.. Vill inte ta med mig för mycket, men vill ju inte ta med mig för lite heller.. Och vet inte vad jag ska ha på mig när vi åker heller.. Hmm.. Men det ska nog lösa sig.. =) Måste fixa nån macka och så också, lite frukost till imorgon.. Lär ju hinna bli rätt hungriga innan planet går imorgon bitti, med tanke på att resan startar typ 02.20 för min del inatt.. Lovely! Fast det är fan skönare det än att åka på eftermiddagen tycker jag.. Då går man ju bara och väntar ut tiden liksom.. Nu finns det ingen tid att vänta ut =) Brudarna Bylin kommer hit lie senare sen och hämtar dom grejerna som ska ner i den gemensamma väskan, så då lär jag vara klar med packningen.. Tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig klar, så kan jag bocka av det från listan.. =) Och när jag duschat så kan jag packa ner allt också.. Ska försöka sova en timme eller två lite senare också.. Men först dusch och sen lite middag.. Tjing!

Nära nära

Ännu en dag avbockad.. Yeees! Känns som att jag bor på jobbet typ.. Meeen men.. Imorgon är det dags igen.. 7.30-16... Sen är det 5 dagars leeeeeeeeeedigt! Helt otroligt... =) Kommer vara dödstrött imorgon bitti, men det är nog bra.. Måste försöka sova nån timme imorgon kväll känner jag, annars kommer inte måndagen bli rolig.. Visserligen kan jag ju sova både på bussen och på flyget, men där sover man ju sällan så himlans bra.. Ska i alla fall bli lovely att komma bort lite..!

Jaa, har inte mycket att komma med här idag känner jag.. Händer inte mycket mer än jobb, jobb och jobb här nu.. Vill boka semester med Elin, men vi är ju aldrig hemma samtidigt så det går inte så braa.. Meeen, planen är att vi ska ha bokat under nästa vecka i alla fall... Yes!

Lördag morgon

Två dagar kvar på jobbet.. Idag är det 13-20 som gäller.. Ska nog kunna gå relativt smärtfritt.. Hoppas jag i alla fall.. =) Var uppe i ottan imorse.. Var och handlade mat först, och sen blev det en sväng till ÖB.. Är riktigt varmt och kvavt ute idag också.. Inte särskilt soligt dock.. Det är lite drygt väder får man säga.. Ska det vara så här varmt och kvavt då kan väl banne mig solen vara framme också så man kan ligga ute och steka =) Men men.. Har dammsugit och fixat lite hemma också.. Så nu är typ allt fixat utom packningen... Hmm.. Men den hinner jag fixa med imorgon efter jobbet.. Nemas problemas.. Jag vet ju typ vad jag ska ha med mig redan, så jag behöver bara packa ner det imorgon.. Ska pimpa klart väskan ikväll också så allt har torkat och är klart till imorgon när den ska fyllas.. =)

Meeeen nu borde jag hoppa in i duschen och börja göra mig redo för dagens jobb..

Grattis Peppe förresten! Idag är det ju födelsedag ute i Järlåsa =) Meeen eftersom jag jobbar jämt och ständigt så blir det inget födelsedagsfirande för mig inte.. Men grattis grattis! =)

6 av 8

Yeees, nu har jag bara två dagar kvar på jobbet innan jag får några dagars ledigt.. Tjohej! Min res-stress har släppt lite nu också, för jag lyckades byta pass på söndag.. Jobbar nu 7.30-16 istället för att sluta 20.. Mycket bättre.. Så nu har jag mer tid på mig att försöka få ordning på saker och ting på söndag eftermiddag.. Kanske borde börja packa lite smått imorgon kan man tro.. Hoppas på att Limps kan komma hit och hämta lite packning på söndag också.. Vi ska ju bara ha en resväska med oss som vi ska checka in, och sen varsina carry-on väskor.. Så de som ska i stora väskan skulle ju behöva komma till Limps på söndag.. Men det löser sig.. =)

Juuust jäklar, kom på att jag skulle ringa Elin efter jobbet.. Lika bra att göra det nu med detsamma, annars glömmer jag det igen.. Tjing!

Morgonlöpning

Känns bra att ha träningen avklarad... Blev en liten löprunda imorse.. Jätteskön luft ute, lagom temperatur och typ inget folk ute.. Superskönt! Nu har jag dock lite bråttom.. Måste duscha och käka frulle, och sen blir det jobb.. Jobbar 10-19 idag.. Drygt att börja 10, men skönt att komma hem någorlunda tidigt.. Har dock egentligen massor jag skulle behöva förbereda inför resan.. Vet inte riktigt när jag ska hinna med det.. Får försöka göra en massa innan jobbet imorgon, för då börjar jag inte förrän 13...

Meeeen men, nu måste jag ta och skynda mig in i duschen.. God morgon =)


Pyssel

Jag är verkligen den minst pyssliga människa som går på denna jord.. Jag är sämst på att pyssla.. Har ingen fantasi och ingen fallenhet för pysslande.. Meeeen, idag har det pysslats lite ändå faktiskt.. =) Min väska blev ganska fin om jag får säga det själv.. Den är dock inte helt klar än.. Jag måse köpa en smal pensel och fylla i lite färg senare.. Men det hinner jag inte fixa med idag..



Blommorna på sidan ska fyllas i med mer färg, och så ska jag fylla i konturerna så dom verkligen står ut.. Kommer bli prima.. =)

Dom hade massa rea på Panduro där vi var ochk öpte färg och grejer idag.. Hittade en väggdekor som jag gillade, så den blev min.. Pillade upp den på väggen nu också..



Söt va? =) Dock har jag inte riktigt kommit fram till placeringen av den.. Vet inte om den sitter bra där den sitter eller om placeringen ska justeras.. Det får tiden utvisa.. =P



Just nu sitter den där och ugglar.. Fina grejer =)

Jaja, nu har jag pysslat klart för idag.. Nu måste jag verkligen lägga på ett kol, för nu måste det duschas och ätas och sen är det dags för jobb.. Tjingeling!

Planering

Hej hopp!

Sjuuukt vad varmt det är ute idag! Är molnigt, men dödsvarmt.. Gick till Solna och höll på att dö på vägen dit.. Kvavt och jäkligt är det ute.. En sån dag till och med jag skulle kunna bada trots att det inte är strålande sol =P Har köpt lite material till min nyköpta resväska idag.. =) Jag och Limps har exakt likadana helsvarta såna kabinväskor som vi ska ha till Paris.. Så dels för att kunna skilja våra väskor åt, och dels för att inte blanda ihop dom med alla andra svarta väskor på resan så tänkte vi pimpa väskorna.. =) Så vi möttes upp i Solna C idag och inhandlade lite textilfärg och grejer, så nu är det pimpning på gång.. =) Växlade lite pengar också, och gick emot mitt köpstopp och köpte en långklänning.. Men jag kände att det är ett bra plagg att ha på semestern.. Är det lite halvkyligt så kan man vara somrig fast klädd, och är det jättevarm kan det också vara skönt att ha nåt långt och slappt att dra på sig.. Prima helt enkelt.. =)



Men nu ska jag ta och pimpa min väska, och sen ska det städas här hemma.. Fix och don, det är vad som gäller dom timmarna jag inte är på jobbet nu sista dagarna innan vi åker.. =)

Mysig kväll

Har haft en superb kväll med Marina.. TIll och med jobbet gick rätt fort och smärtfritt ikväll faktiskt.. Sen mötte jag upp Marina på St Eriksplan och vi tog en liten prommis ner till Norra Bantorget... Kanske var det där vi var... =P Var på ett ställe som hette Gården i alla fall.. Ett riktigt mysigt ställe faktiskt.. Bra mysig och mysigt..



Så här romantisk utsikt hade vi.. =) Satt och snackade massa skit och drack lite vin ett tag.. Sen blev Marina sugen på glass, så då var vi tvungna att gå till 7eleven.. Där blev det dock ingen glass, utan kvällen avslutades med en äkta fyllekorv, utan fyllan dock.. =)



Skaplig =)

Var i alla fall väldans trevligt att hänga lite med Marina igen.. Och jag behövde göra nåt skoj mitt i den här jobbperioden också för att samla lite ny energi till dom sista jobbdagarna.. Nu ska jag inom kort bege mig till sängen och så ska jag sova ut imorgon känner jag.. Börjar inte jobba förrän 16.30 imorgon, och innan dess behöver jag bara växla pengar och handla lite mat.. Så ingen brådska imorgon kväll.. Gutt..

Först ska jag dock ta hand om mina naglar och måla på lite nagelförstärkning.. Skitdrygt dock, för första typ 2 veckorna ska man ta bort det gamla och måla på nytt varje kväll.. Meeeen men, ska man vara fin får man lida pin.. Nån som har hört det förut? =P

God natt!

För mycket moln..

Ja det är faktiskt lite för mycket moln för min smak idag.. Vaknade dödstrött imorse.. Förstår inte vad det är med mig.. Kunde dock inte somna idag och har sovit dåligt hela natten, så det kanske kan ha nåt med det att göra.. Mööh..  Men men.. Pallrade mig upp, käkade lite frulle och begav mig sen till gymet.. Inte mycket folk alls där imorse.. Hur skönt som helst.. Dock hade den klarblåa himlen som vädergudarna bjöd på imorse fyllts med moln lagom tills jag kom hem från gymet.. Bummer! Men jag sket i det och tog min filt och gick ut och la mig i gräset ändå.. Måste säga att trots alla moln var det rätt skönt att bara ligga ute och slappa och läsa en bok.. Jag menar, solen tittade ju fram emellanåt.. =)

Ska nog ta och hoppa in i duschen nu.. Imorgon måste jag gå en sväng till Solna C tror jag bestämt, och växla pengar och lite så.. Jobbar ju som sagt varje dag fram tills vi åker, så det är väl lika bra att göra lite sånt där småfix i tid liksom.. Nåt kommer man väl säkert glömma ändå men.. =)

3 av 8

Japps, när jag går hem från jobbet imorgon har jag gjort hälften av dagarna den här jobbsvängen.. Good.. Och imorgon jobbar jag dessutom bara 5 timmar.. Gör jag på torsdag också, och då blir det nog vin med Marina efter jobbet.. Skulle sitta fint det =) Och jag menar, sen är det ju bara 3 dagar kvar.. Mucho good.. Tänkte dock att jag skulle försöka byta till öppningstiden på söndag istället, så jag hinner hem och fixa lite innan vi åker till Paris på måndag, men det verkade inte gå så bra. Måste försöka få till nåt.. Känner att det inte är läge att jobba till 20 på söndag, och sen hem och fixa det sista för att till sist åka till flygplatsen typ vid 3 på natten.. Sömn är överskattat.. =)

Längtar till Paris.. Ska bli sjukt mysigt att åka dit med Limpan och Lisa.. Bara strosa, äta god mat, umgås och se grejer.. Myyyys!



Nu ska jag dock ta och kolla på ett avsnitt till av How I met your mother.. Har börjat på boxen nu, så nu kommer man väl bli fast där... =P Kollar på dagens andra avsnitt idag, och det blir som sagt ett till innan sängen.. Sen blire sova, för imorgon bitti ska jag banne mig ge mig av till gymet.. Ordning och reda... =)

Tjohej

Det är så himla skönt att träna! Min kropp bli glad, min själ blir glad, mitt huvud blir glatt..! Jag älskar det =D Förstår inte att det kan vara så jäklans svårt att komma iväg ibland.. Jag vet ju hur bra jag mår sen.. Blev nääästan milen idag... 9.25km blev det.. Provade en ny runda, och det var så lång den var.. Sprang upp förbi Karolinska, in i Hagaparken, runt ner till Solna C och sen hem.. Kan dock utöka rundan lite i Hagaparken, då blir nog rundan en hel mil.. Gick inte fort idag, men det kändes riktigt bra måste jag säga.. =)



Däremot har jag kommit in i nån period när jag typ inte blir hungrig.. Skitkonstigt.. Måste typ tvinga i mig frukost på morgonen.. Sen blir jag typ inte hungrig på hela dagen.. Får typ tvinga i mig lunch också.. Om jag inte visste att jag behövde äta så skulle jag klara mig på frukost och middag.. Skitkonstigt.. Men men, tur att jag vet att jag måste äta för att orka träna.. Så det är bara att peta i sig lite mat på given timme liksom... =)

Nu ska jag dega en stund framför tv:n, och sen blire jobb resten av kvällen.. Yey!

God morgon

Vad ska man hitta på idag då? Kan verkligen inte bestämma mig för om det ska bli en sväng till gymet eller om det ska bli en löprunda... Det är ju lite molnigt ute, så det skulle ju kunna gå för sig med en löprunda.. Är inte jättevarmt ute än heller så.. Men samtidigt så vore det skönt att ta en sväng till gymet.. Hmmmmm... Fast mitt hår är sjukt lortigt, så jag kanske måste hålla mig till löpningen ändå.. Träffar mindre folk där än på gymet.. =P Kanske skulle försöka mig på en långsväng idag och se om jag överlever.. Var längesen.. Eller ja, lång och lång.. Men allt över 6 km är långt för mig, haha.. =)

Måste dock smälta frukosten först.. Vore ju trist att börja med håll liksom.. Inte helt okej.. =)

Sova

Usch vad dom här jobbtiderna inte är bra för mig.. Min kropp är van att gå och lägga sig typ 22 och gå upp senast 8.. Då är den pigg och nöjd.. Nu är den inte nöjd.. Kommer typ inte i säng före midnatt, och är toktrött på morgonen.. Sover till typ 9 och känner mig helt död typ, även om jag fått tillräckligt med timmars sömn.. Men men.. Svårt att gå och lägga sig direkt när man kommer från jobbet..

Jobbet gick rätt fort idag ändå.. Inte lika snurrigt som det har varit ett tag, alltid nåt.. =) Sitter och slöglor lite på tv nu men känner att ögonen börjar gå i kors.. Kanske är läge att bege mig till sängen trots allt.. Jobb imorgon igen! Måste dock aktivera mig innan jobbet imorgon.. Gym eller löpning, det är frågan.. Beror nog på vädret imorgon.. Yeeeah... Tjing!

Wörk

Ja jag får ju inte nog av att jobba varje dag, måste söka jobb också.. =) Jobb jobb jobb.. Tänk att livet är så himla beroende av jobb.. Ibland önskar man ju att man var lyxfru i Hollywood typ.. Fast vid närmare eftertanke så kanske inte ändå.. Dom verkar ju inte lyckas njuta av livet direkt, i alla fall inte dom som är med i tv-serierna.. Herreguuuud vad mycket problem en människa kan ha.. Nej, då hänger jag hellre här hemma och jobbar tror jag bestämt.. =) Kännerm ig i jobbsökar-mode idag, så det är bara att passa på.. Inte varje dag det är så..

Sjukt tråkigt väder ute idag också.. Var är detta? Hoppas vi får fint väder i Paris i alla fall.. En vecka kvar, sen är det dags för minisemester.. Lovely! Det ska bli så jäklans skönt känner jag..! Sen får vi se hur det går med min och Elins resa.. Vore ju sjukt skönt att komma iväg till nån beach där en vecka i september.. Dock är ju planen att jag ska springa halvmaran 17e september.. Är väl en sådär lagom bra uppladdning att åka på semester en vecka innan det.. Jag menar, brukar ju kunna bli en del vin och mindre hälsosam mat på semestern.. Men men, det löser sig på nåt vis.. =) Jag känner att jag verkligen skulle behöva lite semester!

Meeeen, nu ska jag ta tag i jobbsökandet innan motivationen försvinner... =)

Söndag

Jobbar första av 8 dagar i rad nu.. Just nu känns det som jag kommer överleva dom här dagarna utan alltför stora problem måste jag säga.. Det är skönt att jag i alla fall inte behöver stänga nån av kvällarna.. Jobbar typ till 21 eller 21.30, men det är ändå bra mycket skönare än att stänga.. Ska nog ut och ta ett glas vin med Marina på onsdag efter jobbet också.. Det är på tiden att vi ses nu, har inte setts sen jag var i Madrid i maj..

Var en riktigt mysig dag igår.. Käkade lunch ute vid Sätra Brunn och strosade runt där lite.. Farmor var pigg och glad, så det var skoj =) Fick träffa lilla räkan också! Så otroligt söt liten bebbe! Och liten är han verkligen.. Han är som en liten räka, och eftersom han inte fått nåt namn än får han heta Lilla räkan så länge =P Farmor hade sagt ifrån alla presenter, men det är ju tråkigt att komma helt tomhänt.. Men Emmie och brollan hade lösningen på det hela.. En fin liten kakburk med hembakta kakor =) Och jag menar, burken var ju fint i alla fall..... =P



Dom flöt ut lite i ugnen kan man säga.. Innan dom hamnade i ugnen var det hallon/blåbärsgrottor.. När dom varit i ugnen kom dom ut som hallon/blåbärsplättar, hahaa.. Men dom  var goda, jag provsmakade en =P

Fick lite tidsfördriv också när jag gjorde min snabbvisit hos brollan och Emmie..



Säsong 1-5 av How I meet your mother.. Lovely! Är ju en sjukt bra serie, så jag ska nog kunna roa mig några timmar med den där boxen.. =) Ikväll ska jag nog glutta på Casanova dock.. =P Det känns lite som en klassiker typ, men jag har aldrig sett den.. Den visas på trean ikväll så jag får väl passa på =)

Ska ta och ta hand om min paltkoma nu och dega extremmycket ett tag nu.. Yes! =)

Kalasdag

Ja idag fyller kära farmor 90 år.. Vi ska ut till Sätrs Brunn, som tydligen ligger nånstans mellan Sala och Västerås för att käka lunch.. Jag ska inom kort bege mig ner till centralen för att ta mig till Uppsala.. Åker med Herman och Emmie ut till dit vi ska.. Är sjukt tråkigt väder, men det får man bortse ifrån.. =)

Sitter och kollar på nyhetsmorgon nu och är fortfarande helt chockad över vad som hänt i Oslo och på Utöya.. Det är helt sjukt! Det sjuka är ju om det är den där norrmannen som gjort det också.. Hur skyddar man sig mot det liksom? Galningar finns det ju överallt.. Usch!

Fredagkväll

Ja det har ju varit en festlig kväll.. Eller? Ska inte klaga alltför mycket.. Jobbet har gått bra.. Förutom att det har varit typ hundrafyrtioelva grader på jobbet så jag har varit på väg att avlida typ hela kvällen.. Sitter hemma i soffan nu, har precis tagit en kalldusch och väntar nu på att min kroppstemperatur ska gå ner och nå en temperatur lite närmare normal... Kan ju inte sova när jag är så här varm.. Mööh..

Men på riktigt nu.. Vad är det som händer i världen? Vad hände i Oslo ikväll liksom? Det är helt sjukt.. Jag blev helt chockad när jag hörde om det.. Det känns helt overkligt.. Jag var ju där för typ 2 veckor sen och vet flera som bor där.. Verkar dock som alla jag känner mår bra.. Men det är sjuuukt! Går inte att föreställa sig hur det är i Oslo nu.. Jag är glad att jag inte var där idag...

Men nu ska jag snart bege mig mot sängen så jag är pigg imorgon när vi ska fira farmor.. 90 år.. Helt galet! Och hon är fortfarande på benen =) God natt!

Så var det fredag då..

Jahapp, och vad ska jag roa mig med idag då? Jooo jobb! Surprise! Har precis varit och fixat mina naglar nu.. Har tagit bort förlängningen och tänkte försöka få mina egna naglar att bli lite normala nu.. Får se hur det går... =)



Tänkte att jg för en gångs skull inte skulle vara så tråkig, så jag körde på grönt idag.. Snitsigt va? =P Lite wild and crazy sådär, hahaa.. =)

Men men, funderar på om jag skulle ta och pallra mig ut på en löprunda kanske.. Eller så ska jag engagera mig i lite jobbsök.. Hmm.. Eller så springer jag först och fixar med jobbsöket så mycket jag hinner efter det.. Vore skönt att röra lite på fläsket.. Aja, får se hur den här dagen utvecklas.. =)

Sista dagen..

..med mina fina naglar.. Hade väldigt svårt att bestämma mig för hur jsg skulle göra med dom, men imorgon åker dom av.. Jag älskar dom, men jag lyckas inte hålla dom fina och hela.. Och om jag vill åka på semester i september, och komma iväg till Usa i november så kanske det inte är läge att lägga ner en massa dineros på naglarna.. Prioriteringar... =)

Gick rätt smärtfritt på jobbet idag måste jag säga.. Dock har dom ju lagt så jäklans konstiga scheman nu i sommar.. Känns inte som att tankaran varit på rätt ställe hela tiden under schemaläggningen kan man säga.. Dom var bara två som stängde idag, vi ska vara tre.. Blev dock ingen övertid för mig.. Pallade inte.. Kanske passar det sjukt bra ordspråket "Förnuftet är icke alltid hemma" in här.. Sjukt roligt ordspråk som jag hittade i en bok hemma hos päronen när jag var där, haha =)

Jaja, nu ska jag nog banne mig ta och gå och lägga mig.. Skönt att komma i säng i tid ikväll känner jag.. Tjing!

Torsdag

Det regnar ute.. Är sjukt trist väder.. Gör väl inte jättemycket dock, med tanke på att jag ska hänga på jobbet sen.. Tänkte dock bege mig till gymet en sväng först, och det skulle ju sitta fint meden cykeltur dit.. Får ta och känna efter hur mycket det egentligen regnar.. Kanske kan trotsa regnet och cykla ändå.. =)

Vaknade imorse av att grannen bestämde sig för att börja borra i sin betongvägg.. Härligt uppvaknande! Det var inte alltför tidigt dock, så jag kunde inte bli sur, haha.. Var bara att pallra sig upp.. Nu har jag suttit här och degar alldeles för länge, så det kanske börjar bli dags att bege sig mot Friskis nu.. God morgon vänner!

Lite lättare

Ja livet känns allt lite lättare nu.. Har på något konstigt sätt lyckats bli av med mitt jobbpass på lördag, så jag kan vara med och fira farmors 90års dag... =) Galet men sant.. Det innebär även att mina 12 dagar i rad bara blir 3+8 dagar... Och helt plötsligt känns inte ens dom där 8 dagarna i rad så mycket, i jämförelse med dom 12 som var i början.. Kommer hata det när jag är där ändå, men jag är glad ändå =) Var bra att den här dagen slutade med ett bra besked också, med tanke på hur jobbdagen startade.. Alltså på riktigt.. Den startade med kaos och inget mindre än kaos.. ALLT var rörigt och fel och snurrigt och kaosigt på jobbet när jag kom dit.. Men efter lite teamwork mellan mig och Jenny löste sig saker och ting så smått, och sen avslutade vi med en sjukt snabb stängning.. =) För övrigt supersnälla Jenny som räddade mig från min lördag också.. Lovely! Har lite dåligt samvete gentemot henne dock, för hon har hjälpt mig flera gånger, och jag har typ inte kunnat en enda gång när hon behövt hjälp.. =/ Men jag hoppas jag lyckas gottgöra det nångång =)

Blev glad när jag fick en fint mail från mami ocksåmed bilder på dom två små änglarna i mitt liv.. =)





Kolla vilken liten räka! Jag håller tummarna för att jag får en närmare titt på underverket på lördag också =)

Jaja, nu ska jag banne mig ta och krypa i säng.. Godnatt!

Sista sista..

Sista lediga timmarna.. Yeeeah.. Sitter hemma hos päronen och försöker trycka undan jobbångesten.. Går sådär.. Blev sur nyss också.. Tänkte söka några jobb idag, men det gick också sådääääär... SKa bifoga mina betyg i ansökan, men det är lättare sagt än gjort.. Finns tydligen ingen möjlighet att få ut betygen från den där centrala betygsdatabasen där allt sparas, utan man måste vända sig till respektive universitet för att få ut dom.. Kul! Men tanke på att jag har läst kurser från typ 7 olika universitet så lär det ju ta en vecka att få tag på alla, ytterligare en vecka att få hem alla betyg och vips så har ansökningstiden gått ut på dom där jobben jag vill söka.. Skitgrejer! Hur vore det om saker och ting faktiskt var lite enkelt och praktiskt ibland om jag får fråga?!?!

Jaja, igår var i alla fall en bra dag.. Fick umgås med mig Hugo massor =) Var in till Enköping en svän och gjorde lite ärenden på förmiddagen och sen var det full rulle här hemma resten av dagen.. Åkte en sväng till Petra på kvällen också och hälsade på =)



Så här glad var Tuva över att få hänga med mig.. =P Hon var en riktigt kramis igår och skulle kramas och mys hela tiden.. =)



Och så här supersöt är nyaste tillskottet Ebba.. 2 veckors liten räka =) Sov som en gris typ hela tiden.. Var knappt vaken när jag matade henne.. Vilket liv att vara bebis.. Få allt serverat på silverfat liksom.. =)

Huggans lilla räka till lillebror låter sig dock väntas på... Dom är fortfarande kvar på bb, så jag hinner inte träffa dom innan jag måste åka hem igen.. =( Och nu jobba jag ju 12 dagar i rad, åker direkt till Paris, och sen jobbar jag typ 1,5 vecka i sträck när jag kommer hem därifrån.. Så har jasg otur får jag inte träffa räkan på 4 veckor.. Hemska tanke! Förhopningsvis finns det nån vänlig själ på jobbet dock som kan ta nåt pass åt mig i nästa vecka så jag kan åka hem en sväng.. Hoppas hoppas hoppas!

I Mosta

Har varit en mycket bra ledig dag idag.. Började dagen med att städa hemma.. Plocka undan, damma och dammsuga.. Skinande rent hemma nu.. Mys! =) Sen tog jag en sväng till gymet.. En mycket välbehövlig sväng måste jag säga.. Tog pendeln direkt därifrån till Bålsta där Huggan och mamma mötte upp mig.. Sen har det varit Hugo-mys hela dagen.. Eller mys och mys, har snarare varit full rulle, men det är mys det med =)



Den blev lite suddig.. Men man kan ju säga att lilleman inte satt still så långa stunder åt gången, så jag fick liksom passa på... Då blev det så.. =) Han är sjukt lik syrran som barn här måste jag säga..

Nu blir det till att avsluta kvällen med te och mackor här hemma.. Lite trött är jag allt.. Tar på krafterna att vara ledig.. =P Imorgon blir det förhoppningsvis en sväng till Järlåsa och Petra också.. Måste ju få hälsa på lilla Ebba ju, när jag ändå är i närheten.. Måste in till Enköping en sväng först och köpa nån present.. =)

Men nu äre te som gäller.. Härliga grejer!

Moster Jossan x2

Jepp, inatt kom den efterlägtade lilla krabaten =) En liten pojke.. En väldigt liten.. 2410g och 46 cm.. En liten räka med andra ord =) Men alla mådde braa, så det var bra =) Lilla Huggan har blivit storebror!

Jag vaknade klockan 6 imorse, vilket var helt sjuuukt.. Jag tänkte ju att jag skulle ge mig själv en ordentlig sovmorgon idag, me ndet gick ju sådär... Somnade om en sväng, vaknade kvart över sju igen.. Vägrade gå upp då också, lyckades somna om och vaknade sen igen strax efter nio.. Då fick det vara nog.. Dags att gå upp.. =) Har plockat undan lite här hemma sen dess.. Precis käökat frukost nu.. Ska ta och dammsuga och snygga till lite här hemma, sen blir det nog en sväng till gymet innan jag beger mig av hemåt päronen.. Och Huggan.. =) Har bor där medan sis och Peppe är på BB.. Ska njuta till fullo av mina lediga dagar nu =)

God morgon!


7 av 7!

I did it! Så sjuuukt skönt att sitta hemma i soffan nu när jag vet att jag har två lediga dagar framför mig.. Lovely!! Undra om det är så här det känns när man får semester? I så fall förstå jag varför alla verkar gilla semester så jäklans mycket.. =P Var sjukt trött dom två sista timmarna på jobbet, och jag kan ju inte påstå att jag är särskilt pigg nu heller.. Men jag ska glutta på tv ett tag innan jag kryper i säng.. Tänker absolut inte ställa nån klocka imorgon.. Jag vägrar! Åker nog hem till päronen nångång imorgon eftermiddag också tror jag.. Ska baaaara slappa dom här två dagarna.. Hänga med Huggan =) Och resten av familjen också så klart.. =)

Men nuuu ska jag glutta på Systrar i jeans ett tag.. Tjing!

Sista dagen!

Innan mina två dagars ledighet.. Lovely! Vet dock inte hur jag ska överleva den här dagen.. Jag är döende redan nu! Men det var det värt, var en väldans rolig kväll igår måste jag säga.. =) Var hemma hos Cillas kompis Malin och käkade smarrig middag och drack vin och umgicks.. Myys!



Sen begav vi oss till Strand (eller vad det nu hette) och dansade loss.. =) Förstår inte var timmarna tog vägen, men när jag och Cilla äntligen bestämde oss för att bege oss hemåt var klockan massor.. Var inte hemma förrän typ halv fem imorse... Inte helt okej... Det är aldrig okej att komma hem så sent, och speciellt inte när man ska jobba dagen efter... Gaah! 4 timmars sömn gör ingen prinsessa.. Men det är smällar man får ta.. Kommer kännas så sjuuuukt skönt ikväll när jag är hemma igen.. Lyckligast i världen, jajjemän!

Men men, snart måste jag nog krypa ur mjukisarna och klä på mig nåt mer jobbigt (hahaa, jag tänkte jobb-igt, men det innebär visserligen mer jobbiga kläder än mjukisar också iofs).. Jaja, hej och hå, kämpa på!

Hälften gjort

Ja nu har jag jobbat 4 av 7 dagar.. Yes! Tagit mig igenom mer än hälften.. Lovely! Igår låg jag ute och solade, idag regnar det.. Typiskt Sverige =) Trots regnet så spritter det faktiskt lite i löpbenen måste jag säga.. Blir nog en svängom ute i regnet så fort frukosten har fått landa lite.. Mpste en sväng till systemet idag också.. Blev bjuden på vinmys hos Cilla imorgon kväll =) Fick byta tid på jobbet också så jagöppnar imorgon istället för att jobba 12-20, vilket gör att jag har kvällen helt öppen för umgänge.. Yees! =)

Alltså kvällen på jobbet igår var så sjuk.. Helt galet, hahaa.. Det första smarta som hände var att vi tog en snattare som hade tagit en sån stor jäkla kaffemaskin, en sån där man stoppar i såna kapslar i.. (visste inte ens att vi sålde såna) Polisen är ju sjukt seg när det gäller såna grejer... Är ju inte så att snattare är prioriterade.. Så Jon och Jesper fick sitta med honom i personalrummet och vakta honom tills polisen kom.. Så jag fick käka middag med en snattare igår jag.. Yeees! Sjukt tryckt stämning i det personalrummet kan jag lova =) Seeen fick Frida nån plötslig psykisk störning i kassan.. Hon fick nån skrattattack så hon typ började grina.. Jag lyckades säga att vi borde lägga in henne, precis när det kom en kund.. Han började skratta och sa att hon var välkommen, han var i branschen.. Mohahaha! Sen avslutas hela den här störda kvällen med att jag blir uppraggad på väg hem från jobbet.. Jag cyklade hem, och blev ifattcyklad av en karl som tyckte att det var läge att ragga lite.. Det var det inte tyckte jag, men stört var det däremooooot =) Jaja, alla dom här händelserna är väl såna som är sjukt mycket roligare om man var där.. Men skit samma =D

Nu ska jag nog snart lyfta på röven och bege mig ut i regnet.. Tjing!

Torsdag

Jag överlevde gårdagen, trots att det inte riktigt kändes som att jag skulle göra det.. Tur att jag har festliga människor på jobbet som kan hjälpa till att hålla humöret uppe =) Dock lyckades jag ju ha av min pekfingernagel på jobbet igår också... SKIT! Jag lyckas stå i baren tre kvällar i rad utan att bryta en nagel, men inte köra in en vagn med blommor på jobbet igår.. Värdelöst! Jag ger naglarna en gång till, och lyckas jag inte hålla dom hela efter nästa påfyllning så får jag nog ta och överväga om jag ska ta bort dom.. Sorgligt men sant.. Men jag menar, var den 13e igår, OCH fullmåne.. Konstigt att det var en skitdag..

Jaja, idag är en annan dag.. Känns mycket bättre so far.. =) Har precis käkat frulle och ska ta och bege mig mot gymet snart tänkte jag faktiskt.. Kungsholmen har  stängt den här veckan, så jag får väl hänga på Lindhagen idag.. Ska nog gå bra det med =) Sen hoppas jag att det fortfarande är sol när jag kommer hem, för då ska jag banne mig sola en timme eller två innan jobbet.. God morgon gott folk!


Skitdag

På riktigt.. Skulle helst av allt bara vilja krypa ner under täcket i sängen och inte kliva upp förrän imorgon.. Hatar såna här dagar när allt bara känns skiiiiiiiiiiiit... Hoppas kvällen på jobbet går fort så jag får åka hem och lägga mig sen.. Yeaaah!



Nej nu måste jag hoppa in i duschen.. Dagen kanske bli lite roligare om man luktar hallontårta =)

Onsdag

Ingen lillördag här inte.. Mest bara onsdag.. I alla fall för min del.. Roligare finns.. Men solen skiner ju i alla fall.. Är dock bara 14 grader ute.. Vad hände där?

Är inte jättetrött idag faktiskt.. Yey! Hade klockan på 9, men vaknade första gången vid 7.. Vägrade dock gå upp då, så jag sov ett tag till.. Vaknade i alla fall före klockan.. Goood! Kanske börjar komma tillbaka till mitt normala tillstånd nu =)

Gjorde nåt igår (efter starka påtryckningar från Karin ;o)) som jag aldrig gjort förut.. Fick väl inte riktigt dom konsekvenserna som jag kanske nånstans hade hoppats på, meeeen man får se det hela som ett personligt framsteg.. Det är bra grejer =) Nu kommer bara nästa problem, att släppa det hela.. Men det löser sig.. =)

Nu blire frulle och fetdeg här hemma.. Ska inte göra ett skit innan jobbet idag tänkte jag =)

2 av 7

En jobbdag till avklarad.. Jobbade bara kortpass idag också, vilket var rätt skönt.. Stänger tre dagar i rad nu, så det kändes bra att sluta 20 idag.. Imorgon ska jag försöka vakna pigg.. Pallar inte vara trött hela dagarna längre.. Men samtidigt hatar jag att sova bort hela dagarna, så jag måste ju ställa klockan.. Men imorgon har jag inget jag måste gå upp till, så även om jag ställer klockan kan jag hänga kvar i sängen så länge jag vill typ.. =)

Verkar gå sådär att bli av med jobbpasset på farmors födelsedag också.. Tråååk.. Jobbar 7-16 då.. Farmor fyller ju för tusan 90 år, så det vore ju trevligt att kunna fira henne då.. Men det ser mörkt ut.. Jäklans alla semesterfirare! Kan inte bara alla göra som mig och skita i att ta semester? Kom igeeeeen nu...

Jaja, ska fortsätta att snacka skit med Myran på fejjan-chatten nu ett tag, och sen blire god natt..!


Nödvändigt..

Var ju till vårdcentralen imorse för att träffa husläkaren.. Kändes sjukt onödigt måste jag säga.. Gick dit, satte mig på en stol och sa vilka allergimediciner jag använde.. Han skrev ner det, jag fick en kopia på det, och så var det tack och hej... 150 spänn.. Nödvändigt!! Hade jag inte kunnat få göra det på telefon liksom? Nu skulle jag visserligen förbi vårdcentralen ändå för att fixa en grej åt Limps, men det hade liksom tagit typ 2 minuter istället för 30.. Meeen jag är inte bitter.... =)



Gick förbi det här på väg till Solna..Ska tydligen bjudas på cirkus här ikväll.. Festligt värre.. Man kanske skulle kidnappa ett barn och gå dit.. Var ju ett par år sen man var på cirkus sist =P

Tänkte ju ta en promenad efter att jag varit på vårdcentralen också, men min hals känns verkligen inte helt okej, så jag gick direkt hem istället.. Har fixat och donat lite här hemma.. Har satt upp grejerna jag köpte i Oslo, sänkt tavlorna i vardagsrummet så dom sitter på en bättre höjd, plockat undan den rena tvätten från i söndags och satt tillbaka en knapp som hade lossnat från ett par shorts..



Httade en griffeltavla i en söt liten butik i Oslo.. Den sitter nu ute i hallen och får agera kom-ihåg-lapp åt mig =) Eller ja, snart i alla fall.. Måste införskaffa en krita först också och hänga bredvid.. "Be yourself, everybody else is taken".. Klokt =)



Hittade den här skylten eller vad man ska kalla det för på en annan liten söt butik i Oslo.. =)



Den pryder nu min vägg vid tv:n... Tillsammans med dom ljushållarna som satt i hallen där griffeltavlan sitter nu.. Nu blev den väggen lite roligare i alla fall.. =)

Nej, nu måste jag nog banne mig ta och duscha och börja förbereda mig för mina 4 timmars jobb ikväll sen.. Ännu en väldigt nödvändig grej, haha..

Tisdag

Varför är jag så trött fööör? Har sovit typ 9 timmar inatt och var ändå helt död när klockan ringde.. Sjukt onödigt.. Men men.. Precis käkat lite frulle nu och ska ta och bege mig till husläkaren en sväng tänkte jag.. Måste snart ha nytt recept på allergimedicinen, så det är väl lika bra att ta och göra sig bekant mednya husläkaren så han vill skriva ut recept åt mig.. =)

Tänkte att jag skulleta en löprunda sen, men min hals bråkar med mig.. Har inte jätteont, men nåt knas är det.. Och jag känner lite att det inte riktigt är värt att riskera att jag vaknar med superont imorgon bitti.. Kanske bara blir en promenad sen.. Hmm.. Jaja, nu ska jag bege mig i alla fall.. Tjing

1 av 7

Ja vilken härlig vecka jag ska ha.. Jobbar varje dag den här veckan.. Yey..! Började den här dagen med en tripp till Täby för en intervju.. Bara hålla tummarna nu..Kan ha gått hur som helst, men man kan ju i alla fall hoppas in i det sista =P Blev liksom lite för sent för att det skulle vara nån idé att åka hem efter det, och lite för tidigt för att åka direkt till jobbet.. Meeen då räddade Linn H mig och hängde lite med mig på stan medan jag käkade lite lunch.. Myys =) Sen har jag jobbat... Har varit helt sjukt trött, men det har ändå gått rätt fort..

Nu blire tv-häng ett tag, och sen sängen.. Mina ögon är så trötta så jag typ ser suddigt.. Braaa, haha =)


Avancerad...

...bakisdag.. Det måste jag säga.. Först hade jag ju besök och lekte med Huggan och var igång.. Sen har jag tvättat en massa, jag har diskat en massa, jag har plockat undan lite i lägenheten och jag har lagat 6 matlådor.. Sjuuukt bra! I alla fall med tanke  på att jag knappt orkade gå ur sängen imorse.. =P

Nu är jag dock klar för idag skulle man kunna säga.. Nu blire soffläge tills det är sängdags.. Och det borde bli rätt tidigt ikväll.. Ska upp tidigt imorgon och iväg på intervju.. Då måste man ju vara i sitt esse liksom, och det kan jag inte påstå att jag varit idag direkt, hahaa.. Men tänk vad lite sömn kan göra =) Blir jobb efter det imorgon.. Jobbar 13-20.. Skönt att inte jobba stängning känner jag..

Jaja, nu ska jag fokusera på tv:n ett tag... =)

Slapp söndag

Sitter i soffan nu och känner att jag landat lite.. Är dödstrött! Blev ju kalas igår, och det  var ju festlig ost.. =) Drog med mig Karin ut till Spånga för hemmafest.. Inte varje dag man är på hemmafest, men det var festligt värre.. Spelade kubb och beerpong med cheese balls, vilket var en annorlunda upplevelse, hahaa!



Kalas =) Satt ute hela kvällen.. En del myggor, men annars väldigt mysigt =)



Linn tyckte dock att det var lite kallt, mohaha.. Och soligt... =P



Kvällens host tog på sig rollen som dj ett tag också =)



Mycket fint kort på mig och Karin... Om ni inte såg det =P

Sis, Peppe och Huggan kom hit en sväng idag också.. Min kran i köket var ju lite knäpp, så Peppe kom hit och fixade biffen.. Nu funkar  det prima igen =) Huggan var lite blyg för Karin, haha =) Men han är ju så söööt min lilla älsklingsgrabb! Blev tacos och fotboll sen, och det var ju trevligt.. God mat och en härlig vinst för tjejerna.. Goood =)

Nu håller jag dock på och tvättar.. Sjukt ansträngande måste jag säga.. Det som dock är ännu jobbigare är att jag måste diska och göra matlådor också... Hur ska jag orka?? Kanske lika bra att sätta fart så jag kan sitta här och hänga sen resten av kvällen =)

Kalas

Blev ingen lugn hemmakväll ikväll trots allt.. =) Linn H tyckte att jag skulle komma på fest istället, och jag tyckte att Karin skulle följa med.. Så nu ska jag alldeles snart bege mig mot Sumpan och möta upp Karin vid tåget, och därifrån tar vi oss vidare till Spåga och Linn mfl för lite vin och umgänge.. Sköööj =)

Har itne gjort nycket vettigt alls idag måste jag säga.. Degade i hundra år imorse, och sen gick jag och handlade mat.. Insåg då att det var fint väder, så när jag kom hem gick jag ut och la mig och solade nån timme.. =) Sen blev det en sväng till Solna C för att inhandla nya löparbyxor och så blev det mat och piffande på det.. Är dödsvarm redan nu, men ska försöka gå väldigt sakta till Sumpan nu så jag inte äcklar ner mig mer än nödvändigt, hahaa.. Eller så tar jag tunnelbanan... Måste ju handla typ sprite på vägen ändå, för jag hade bara äckligt vin hemma, hahaa =)

Jaja, ska i alla fall bege mig nu så jag inte blir seeen till lilla Karin... Tjing!

Ledig!

Så jäklans skönt! Har inga planer på hela dagen, och det känns helt lovely! Sov till 10 och sitter nu bara och degar i soffan.. Börjar dock bli lite hungrig, så det kanske är dags för frulle snart.. Tänkte ta en sväng till gymet också idag.. Har lite småkänningar i halsen dock, så jag vet inte riktigt.. Får se hur det känns efter frukost..

Mötte upp Linn och Alfred efter jobbet igår.. Blev en sväng till Cliff Barnes, som ligger jättenära jobbet.. Sjukt skönt =) Var massa folk där, och sjukt varmt, men bra musik och rätt trevligt faktiskt.. Bra drag =) Det stället är tydligen känt för att folk dansar på borden där och är helt galna.. Lite så var det, förutom att dom hade satt upp nya regler om att man blev utslängd om man dansade på borden, så folk höll sig till stolarna nu  =) Kom hem vid typ ett, vilket var väldans skönt, så jag har fått många timmars sömn inatt.. Yey! =)

Men nuuuu, frukost! God morgon gott folk!

Jobb nuråå..

Ja nu ska jag snart bege mig mot jobbet.. Spendera kvällen där ska ju bli festligt värre.. Eller ja, kanske kan komma på ett par andra roligare saker, men det duger =) Har ju i alla fall en trevlig after work att se fram emot, så jag hoppas timmarna på jobbet går fort =)

Blev inte många timmar i solen idag heller... Fick väl typ drygt en timme bara, och sen blev det molnigt =/ Men man kan inte få allt..

Har träningsvärk i armarna idag också.. Till och med i triceps! Lovely! Jag har ju länge tvivlat på att jag ens har några triceps, men med den här träningsvärkenså måste det ju finnas nånting där.. =) Ska försöka att inte svettas ihjäl innan jag kommer till jobbet nu bara.. Kommer göra det på jobbet så det räcker sen så.. Gaah! Är så sjukt varmt på jobbet.. Jäkligt ofräscht mina vänner.. Men det bjuder jag på, jag är snygg ändå, haha =D

Fredag

Jag har typ tisdag i huvudet idag. Blev knas med dagarna när vi var i Oslo måndag till onsdasg.. Jag hade fredag till söndag då jag, så nu är det ju tisdag.. Typ... Men att ha fredag på en tisdag har väl aldrig skadat =)

Har varit ute och sprungit nu på morgonen.. Det är så sjukt jobbigt när det är så varmt ute! Men det var rätt skönt ändå.. Skönt att komma hem om inte annat =P Nu ska jag faktiskt ta och svida om till bikini och gå ut och jobba på brännan en stund.. Sen blire jobb ikväll, och dagen avslutas antagligen med ett glas vin nånstans på stan med Linn H och eventuellt Rebecca.. Myyyys =)

Torsdag

Det är sol ute, och jag sitter inne.. Inte för att jag måste, utan för att jag vill.. Det är strålande sol, och jag orkar inte sola! Har ni hört nåt så dumt? Jag brukar ju vara soldyrkaren nummer 1... Så fort slen tittar fram åker kläderna av och jag pressar i solen så mycket jag bara kan.. Men inte idag.. Jag orkar verkligen inte ligga ute i solen idag. Jag vill ligga hemma i soffan och dega, hahaa... Festligt värre! Har i alla fall varit en sväng till gymet nu på förmiddagen, vilket kändes väldans bra..  Måste verkligen ta tag i träningen nu igen, den har liksom kommit i skymundan nu ett tag.. Inte bra.. Ska väl ta och packa upp också och snygga till lite här hemma... Det skulle ju kännas bra =)

Blev lite shopping i Oslo också.. Monki hade dödsrea typ, yeeeah! =)



En söt liten kofta.. Den var dyr dock, hela 100 spänn =)



En somrig t-shirt.. 60 spänn, också lite dyr... =)



Köpte en långkjol också.. Vet inte hur flitigt den kommer att användas, jag har inte riktigt vant mig än. =) Men den var fin, och med tanke på att den kostad 40 spänn så tänkte jag att jag kunde testa och se om det är ett plagg jag kommer använda =)



En typ tunika eller vad man ska kalla det.. (Snyggt att mina tår kom med på ett hörn där också...) Den kostade 20 spänn.. Rena rama rånet

Köpte lite grejer till lägenheten också, men dom får ni se när dom har kommit på plats.. Vilket inte kommer ske idag.. Neeej, nu ska jag packa upp och snygga till här hemma.. Sen blir det deg innan jobbet ikväll =P

Oslo

God morgon! Väldans skönt att sova i sin egen säng måste jag säga.. Har dock sovit väldigt bra hos Karin också, men hemma är alltid hemma =) Här kommer lite bilder från Oslo.. Har en massa fler, men jag lägger upp dom i omgångar..





Limps och jag nyss anlända till Oslo.. Var så himlans fint väder i måndags när vi kom dit.. Jättevarmt och strålande sol.. Mys! =)(





Blev tacos på Karin och Helens underbara balkong när vi kom fram.. Sjukt varmt, men vi klagade inte.. =)



Och sen blev det vin på divanen, hahaa =) Festligt värre..

Nu har jag precis käkat frulle och ska nog ta och bege mig mot gymet tror jag bestämt.. Lite svårt att bestämma mig om jag ska gå ut och springa eller åka till gymet, men det blir nog gym idag känner jag.. Solen skiner, men jag orkar verkligen inte gå ut och lägga mig och sola.. Träning lockar mer måste jag säga, har ju inte direkt varit dom  nyttigaste dagarna senaste tiden =)

Hemma igen

Har haft ett par mysiga dagar i Oslo med mina kära vänner.. Alltid mysigt att spendera tid med Karin och Linn.. Blir ju inte alltför ofta nu för tiden tyvärr, så man får njuta av dom stunder som bjuds =)

Har inte gjort särskilt mycket mer än att umgås dom här dagarna faktiskt.. Stackars Karin har ju varit sjuk, så vi har mest hängt.. Var ut en sväng i måndags kväll, vilket i och för sig var riktigt skoj.. Träffade en hel del galna människor, bland annat en grabb som köpte ett stridsflygplan på internet när han var 17 år.. Typ den roligaste historien jag har hört i hela mitt liv, hahaa =) Sen var jag och Linn en sväng på stan och shoppade lite i tisdags när Karin var på jobbet, och sen blev det filmmys på eftermiddagen sen när en sjuk Karin kom hem från jobbet tidigt.. Idag har vi också mest hängt.. Och åkt tåg.. Herreguuuud vad långtråkigt det är att åka tåg.. Vi åkte dessutom med ett sjukt äckligt tåg idag.. Tur att jag och Limps hamnad i första klass, den vagnen var i alla fall lite fräschare än resten av tåget..

Hemma nu i alla fall.. Jättetrött men saker och ting snurrar för fullt i huvudet så jag har lite svårt att slappna av och gå och lägga mig.. Men jag ska nog ta och bege mig mot sängen snart ändå.. Lägger upp lite bilder imorgon, orkar inte fixa med det nu...

Åhh!

Det här gick ju bra.. Hade skrivit halva inlägget typ, och så skulle jag lägga upp en bild och så gick inte det.. Försökte på alla möjliga sätt, och helt plötsligt hade jag varken bild eller blogginlägg.. Det försvann... Skit också! Orkar inte skriva om det, och det blir i alla fall inge roligt om jag inte kan lägga ut några bilder... Tröök..

Nu insåg jag dock att det bara var en bild som inte funkade att lägga ut, dom andra gick bra.. Orkar ändå inte skriva om allt, så det får bli en kortversion av det jag tänkte skriva, hahaa.. =)

Mami och papi var med hem hit idag.. Pappa räddade mig ur min cykelsituation, så nu kan jag användaröda faran igen.. Yees! =) Dock var låset han hade med sig för stort, så det är inte helt klart än, får använda hänglås så länge. =) Meeeen, det viktigaste är att jag kan använda den igen =) Sen satte han upp min handdukshängare i badrummet också, så nu fattas bara ett par snygga handdukar så blir det prima där inne också.. Min kära mor tog tag i mina fönster hon...  =)



Gick ju supersnabbt, och nu ser man ju till och med ut.. Helt otroligt haha =)

Har varit och handlat en massa grejer till mitt och Linns stundande äventyr nu också.. Åker ju till Oslo imorgon och hälsar på Karin =) Ska bli så himlans skoj! Var alldeles för längesen jag träffade Karin.. Så det har bara varit att packa upp Västeråsgrejerna och packa ner Oslogrejerna idag.. Leva i en kappsäck är min melodi.. =)

Men men, nu måste jag banne mig sova.. Måste upp tidigt imorgon så jag hinner få koll på allt jag ska ha med mig.. Ingen rast och ingen ro.. =) Eller jo, nu blir det ju det.. Några timmars sömn kommer sitta fint.. =) God natt!

Västerås-helg

Har haft det riktigt bra i helgen.. Träffat en massa folk och haft superbt väder och bara haft det bra helt enkelt.. Åkte till Vässan i torsdags.. Gick direkt hem till Sara och dumpade grejerna, och  så åkte vi ut till Framnäs och badade och solade hela dagen.. Suuuperhärligt =) Jobbade i torsdags kväll.. Var relativt lugnt i torsdags, vilket var rätt skönt.. Då hade man tid att komma in i det hela och var lite mer förberedd infölr fredagen och lördagen som var desto mer stressiga.. =) Var dock riktigt skoj att vara tillbaka med Plutofolk och Västeråsfolk för ett par dagar igen.. Interiktigt van vid nattjobb längre dock, så jag är rätt slut nu, haha...

Blev ju inte många timmarns sömn natten mellan torsdag och fredag heller.. Var ju tvungen att åka tillbaka till Stockholm i fredags morse igen för arbetsintervjun.. Eller tvungen och tvungen, jag ville ju gå på den så klart =) Fick dock inte det jobbet, var flera andra som hade en massa erfarenhet som inte jag hade, så det var väl inte jätteförvånande direkt.. Det roliga var dock att hon som ska starta företaget erbjöd mig en annan tjänst istället.. Eller jag har inte fått den, men jag ska på intervju för den nästa måndag, så hon gillade ju mig ändå.. Det känns ju bra.. =) Bara hålla tummarna igen och försöka visa mig från min oemotståndliga sida när det är dags för ny intervju =P

Var som sagt bra mycket mer att göra på jobbet i fredags sen.. Och eftersom Gatufestivalen i Enköping hade fått ställa in så var det massa folk från Enköping och Örsundsbro som var i Västerås istället, vilket jag tyckte var skoj =) Fick ju träffa på en massa känt folk ju.. Sköj =) Var lite kaosigt både i fredags och i lördags, men det är smällar man får ta.. =) Nu sitter jag här hemma i soffan med skavsår på fingrarna och i högra handflatan från alla flaskor man hållit och öppnat under helgens gång.. Mem ned 1500:- i dricks och en mycket trevlig helg i bagaget är det lätt värt lite krämpor här och där =)

RSS 2.0