Sämst dag...

Vaknade strax före tolv idag... Jag hatar att sova så länge... Blää!! Behövde väl kanske lite sömn, men ändå.. Då var det förmiddagen förstörd liksom.. Jaja, var väl bara att pallra sig upp och käka lite "frukost".. Blev en promenix till affären sen för att handla mat.. Jätterolig förmiddag, verkligen... Orkade inte stressa till gymmet idag, så jag bestämde mig för att åtminstone passa på att få lite vardagsmotion.. Gick till Coop Extra, som i alla fall ligger 10 minuter bort, istället för att gå till närmsta, som ligger typ 2 minuter bort.... Alltid nåt... =) Är ingen tiptop-dag idag.. Ska faktiskt bli skönt att komma iväg till jobbet.. Ska stänga med Evelina och Sebbe ikväll, så det kan nog bli en bra kväll på jobbet =) Kan behöva snacka lite skit idag känner jag, känner mig lite nere.. Blää! Men såna dagar har man ju ibland, det går över det med..

Kanske är dags för en dusch nu, och lite lunch kanske... Tjohoo...

-Ge mig tisdag!-

Fortsättning..

Ja nu har jag fått i mig en massa mat, och tagit mig hem till Västerås igen.. =)

Var ju alltså på kalas idag.. Peppe fyller 30 idag, så vi var där och käkade tårta och umgicks.. Började dagen med att åka in till Uppsala för att hämta brorsan och fixa sista presenten och kolla in nya iPhonen.. Hämta brorsan gick bra, fixa sista presenten gick väl sådääär men ordnade sig till slut, och iPhonen gick väl sämst... Orkade inte stå i kö i hundrafemtioelva år för att få tag på en, så vi sket i det helt enkelt.. Hämtade upp farmor istället och åkte ut till Järlåsa för lite lunch och födelsedagstårta..



Hur god tårta som helst.. En Åstrands-klassiker.. =) Peppe var missnöjd, men det var det ingen annan som var =P



Hugo är redan en tekniknörd.. Han gillar att pilla på telefoner och datorer.. =)



Walle hade skoloppis eller nåt vid dörren.. Tänk vad roligt man kan ha med alldeles vanliga skor när man är dryga ett år.. Dyra leksaker är överskattat.. =)

Nej, nu ska jag ta och pigga på mig och göra mig redo för jobb.. Imorgon ska jag sova... Länge! Ska dock bege mig till Telia imorgon innan jobbet tänkte jag och kolla om dom mot förmodan har nån liten iPhone kvar nånstans.. Chanserna är minimala, men man måste ju kolla läget.. =) Beställde dock en iPhone idag, så har dom ingen i Västerås får jag väl snällt vänta på nästa leverans, vilket skulle ta typ 3-4 veckor.. Jag hatar att vänta! Men det blir nog bra till slut... =)

Familjedag =)

Har haft det både idag och igår kväll... Åkte hem till päronen direkt efter jobbet igår... Sprang från jobbet till bussen (vilket tar typ 4 min) i ösregn, så jag fick sen sitta en timme på bussen med dyblötas kläder.. Jättemysigt.. Hmm.. Jaja, kom hem till fullt hus sen i alla fall.. Alla mostrar och deras karlar var här på middag, och två av mina kusinbarn också.. Träffar inte dom så ofta, så det var kul att snacka lite skit med dom.. =) Att man fick tårta till efterrätt var ju heller inte fel.. =P Inte om man tänker på själen i alla fall.. Ur många andra synpunker var det väl sådär.... =)

Idag har vi varit på födelsedagskalas också, men det får jag skriva om snart, för nu bjuds det på mat här hemma.. Tänk vilken tur man har ibland... =P Återkommer med mer om dagens bravader senare.. =)

Startar dag 4 av 8..

Ja, när det här passet är gjort så har jag kommit halvvägs på mina 8 jobbdagar... =) Hoppas det går fort idag, före fter jobbet ska jag åka hem till päronen, och det ska bli så himlans skönt.. Ibland längtar jag dit så mycket, är så himlans skönt att komma hem nångång ibland.. Ikväll är verkligen en sån gång..

Vaknade inatt av ett helt vansinnigt åskväder... Har typ aldrig varit med om nåt sånt i Sverige.. Det tokregnade, åskade och blixtrade konstant... Goosh... Jag gillar inte åska.... Är glad att det slutade rätt fort... Eller så var det jag som var så sjukt trött så jag på nåt vis kunde somna ifrån det galna ovädret...

Har inte tid med det här egentligen, måste skynda mig och göra mig redo för jobbet... Hej och hå... Hoppas jag kommit ihåg allt jag borde ha med mig till päronen också... Jajjemän... Skynda skynda!

Paus..

Har nyss kommit hem från kvällens pass på Ica.. Gick helt okej måste sägas.. Ina konstigheter, som en viss Håkan skulle ha sagt... =P Hänger hemma nu och försöker ladda och få lite ny energi till kvällens andra pass, men det kommer nog gå bra..

Jag känner för att ligga på en strand dom närmsta dagarna... Solen ska skina, paraplydrinkarna ska vara billiga, goda och svalkande, och vattnet ska vara varmt men svalkande... Åhhhh, typ Hawaii skulle jag ju inte tacka nej till en gång till.. Det var grejer det... Ta mig dig!! Får nöja mig med Pluttan och Västerås så länge.. Nästan lika bra... =P

Onsdag..

Hade en mysig kväll hos Emelie igår... Kollade på Precious...



Var en hemsk men bra film... Snackade lite skit och hängde ett tag efter det innan det var dags att bege sig hemåt mot sängen.. Så himla skönt att gå och lägga sig när man vet att man inte behöver ställa klockan och gå upp supertidigt morgonen efter... Vaknade av att Limpan ringde imorse, vilket inte gjorde nåt, för jag avskyr att sova bort hela dagarna, så det var bra att jag vaknade till =) Tog en promenad när jag hade pratat med Limpan, och nu har jag precis käkar frulle.. Mumma.. Ska snart ta en liten prommis ner till Löga med Evelina och hennes hund som hon vaktar.. =) Är ju typ sol ute idag, så det är väl lika bra att passa på att hålla sig utomhus ett tag.. Sen ska det ju jobbas hela kvällen... =)

Neeej, nu måste jag göra mig redo...

2 av 8 gjorda..

Japp, två av åtta jobbdagar är nu avklarade.. Jobbet gick helt okej idag.. Hade ju en rätt slapp tid, jobbade bara 11-17... =) Och imrogon jobbar jag bara 16-21... Sen jobbar jag visserligen på Pluttan imorgon kväll sen, men det är festlig ost.. Gick bra på gymmet imorse.. Kommer ha störd träningsvärk i rumpan imorgon dock, men det är så det ska vara.. =)

Sitter och käkar lite middag nu.. Blev nåt så otroligt kulinariskt som sallad med tonfisk och feta, hahaa.. Man kan inte alltid orka laga mta... =P Sitter och kollar på ett galet program på tv också... Om polygami.. Det är helt stört.. Är fyra personer som bor och lever tillsammans, och alla är gifta med varandra, eller alla utom kvinnorna.. Krångligt måste jag säga, men dom verkar gilla det.. Kul för dom.. Dom är gifta till massor med folk, och jag kan inte hitta en enda.. Var är rättvisan i det? =P

Hittade lite bilder från i söndags också i kameran.. =)



Snygga Sanna =)



Smarta jag..



Och snygga Emelie... =) Ska hem till Emelie snart och hänga lite.. Vi ska glo på film och käka grönsaksstavar och dipp.. Myyyyys! =) Ska kolla på Precious, s ådet finns nog risk för en tår eller två, men det fixar vi.. Nu ska jag ta och äta klart middagen först bara.. En sak i taget...

Gymmet!

Hade mer än gärna legat kvar i sängen nån timme till, men det går inte för sig.. Jag ska pallra mig till gymmet, om det så är det sista jag gör! =) Vädret är sämst det också.. Vad hände med sommaren? Det blev ju höst helt plötsligt... Blää.. Regna kan det väl få göra, men det måste väl inte bli dödskallt bara för det? Men men, det kommer väl tillbaka lite värme igen innan sommaren är helt slut får vi väl hoppas.. =)

neeej, om man skulle ta och lyfta på arslet och bege sig mot gymmet då.. Får sällskap av Sara H, vilket är mycket bra, annars hade jag aldrig kommit ur sängen idag... Yey!

En timme kvar...

Sen börjar jag jobba... Ser det ut som att jag orkar det??? Jag gör mitt allra bästa "vill-inte-gå-till-jobbet-snälla-någon-rädda-mig-ur-den-här-situationen"-ansikte nu... Hjälp mig! Jajaaa, går väl bra när man kommer dit som vanligt, så jag ska väl överleva...

Ska jobba 8 dagar i rad nu, men seeeeen, när jag är ledig, då ska jag åka till Limpan och vi ska ha en riktig Limpan och Loppan-dag.. Det var så länge sen sist.. Vi ska gå på bio, käka tacos och bara mysa.. Jag längtar tills nästa tisdag!!! =)

Jaja, om man skulle smeta på sig lite mascara nu kanske och försöka dölja tröttheten, hahaa.. Önska mig lycka till!


Måndag..

Var kul igår faktiskt.. Blev ju inte ett så smart avslut, men det gick bra ändå.. =P Sanna och Emelie kom hit och hängde och drack jordgubbsdrinkar först, och sen begav vi oss till Harrys.. Hängde där ett tag och snackade lite skit med folk och umgicks typ.. Sen var det ju några puckon som skulle shota, och jaa.. Jag blev indragen i det hela.. Inte alls bra, för sen när jag kom hem hade jag en rätt kraftig rundning under fötterna... =P Men men, idag är det ordning och reda på allt igen.. Har inte kommit ur sängen än dock.. Skulle kunna spendera hela den här dagen i sängen, men det lär inte ske, mest med tanke på att jag ska jobba ikväll... Men jag kan spendera typ 2 timmar till här i alla fall.. Alltid nåt.. =) Sen måste det fixas matlåda och förberedas inför jobbet.. Usch och fy..

Måste få tag på nån på Aroseken också.. Har ju inte fått nån hyresavi den här månaden.. Inte för att det gör mig så mycke tom vi slipper hyra den här månaden också, men det lär inte ske så det är väl lika bra att ringa dom och kolla vad som händer... Blä blä blä.. Gillar inte tråkiga måste-samtal...

Aldrig kan det vara lagom..

För några dagar sen hade jag dryga 30 grader i lägenheten och fick gå runt typ naken för att över huvud taget överleva... Idag ser det ut så här..



Mina fossingar fryser! Vansinne.. Som sagt, att det aldrig kan vara lagom...!

Snart kommer Emelie och Sanna hit för att ladda inför kvällen på Harrys... Det här blir nog bra, hahaa! Ska ha en revanch från förra restaurangfesten, så det så! Tjingeling!

Promenad..

Usch vilket väder det är ute,... Sjukt tråkigt om jag får säga det själv.. Men men, trots det pallrade jag och Sara oss ut på en promenad.. Gick ner till Lögarängen där det spelades volleyboll för fullt.. Tyckte lite synd om spelarna, men dom var tappra... =) Blåste ju halv storm och typ småregnade, vilket gjorde det sådär lagom behagligt att vistas ute.... Men men, hängde där en stund, och förtsatte sedan våran powerwalk genom Västerås.. Har nyss kommit hem, och precis slängt in två maskiner tvätt till.. Hinner nog typ tvätta allt idag, vilket är mycket bra, för då slipper jag tvätta imorgon innan jobbet.. Yey!

Ikväll blir det kalas på Harrys i alla fall.. Sanna och Emelie kommer hit innan och pre-startat kalasandet.. Söndagskalas är den bästa sorten.. =P

Hmm, undra om man skulle ta och äta lite lunch nu också.. Vore kanske på sin plats.. Men jag är inte särskilt hungrig.. Hmm... Jaja, blir nog bra.. Måste dammsuga också innan bruttorna kommer hit.. Är typ grus i hela lägenheten av nån konstig anledning, så det måste väck! =)

Söndag..

Jobbet gick bra igår.. Var sådär lagom med folk typ... Ösregnade ju hela kvällen, så jag förstår folk som stannade hemma... =) Skulle till gymmet nu på morgonen med Sara H på jobbet, men så kunde inte hon, och då blev jag lat... Låg kvar i sängen istället för att pallra mig upp själv.. =P Var rätt skönt faktiskt måste jag säga.. När jag väl klev upp pallrade jag mig till tvättstugan för att kolla om det fanns nån tid, och visst gjorde det det.. Yeey! Så nu har jag slängt in två maskiner och har precis käkat frukost.. Ska väl hämta tvätten om ett tag, och sen ska jag och Sara T ta en promenix.. Är ju volleybollturnering med jobbet idag, men vädret suger.. Är typ grått och 14 grader.. Inte tiptop-väder för en utomhusturnering i volleyboll.. Jag hade sett fram emot att sitta på en filt och kollapå volleyboll och hänga hela dagen, me ndet blev lite change of plans.. Blir bara en promenad ner dit nu för att kolla läget typ, och sen blir det nog hem och tvätta lite till tror jag bestämt.. Är typ restaurangfest på Harrys ikväll också, så det blir väl lite festligheter ikväll sen.. Känns lovande, för sen jobbar jag 8 dagar i rad, så lite kalas har väl ingen dött av.. =)

Nej nu måste jag nog ta och fixa med tvätten, jajjemän...!

Regn...

Var skönt att vakna imorse och inte vara dödstrött.. En ny känsla.. =P Var ute och gick imorse innan jobbet.. Kände att det var dags att röra lite på fläsket.. =) Jobbet har gått bra.. Har varit väldigt lugnt, så det har gått lite långsamt men.. Fick gå hem tidigare också för att det inte fanns nåt att göra.. Men det är bra, för då hinner jag gå ut och springa nu innan det är dags att fixa mat och göra sig redo för jobb på Pluttan ikväll.. Självklart börjar det ju regna nu också, bara för att jag har fått på mig springkläderna.. Skit också.. Men men, det ska inte stoppa mig, jag får trotsa vädret och ge mig ut ändå, så det så! Ska bara skicka iväg lite bilder till Lara först, och sen bär det av ut i stormen... Bläää...

Fredagsdeg..

Har varit så vansinnigt trött idag... Efter lunchen på jobbet höll jag typ på att somna i personalrummet.. Inte helt okej... Men jag överlevde alla timmar.. Yeeey! Skulle ut och dricka vin och umgås med Emelie ikväll, men jag är helt död, så det blir en lugn kväll hemma idag.. Jobbar ju hela dagen imorgon också, så jag tänkte att det vore trevlig att vara lite piggare imorgon =) Funderade på att ta en promenad nu, men insåg rätt snabbt att det inte skulle ske.. Hahaa, jag är så lat! Men det får bli en promenad imorgon bitti istället, låter som en mycket bättre idé.. =)

Bokade resa till Gotland idag också.... Äntligen! Ska ner och hälsa på kära Sanna som är där och jobbar... I love it! Ska bli så himlans skoj med en liten minisemester =D



Blev inte ledig nån helg, så jag åker tisdag till fredag, men Sanna har ju sagt att det är fest varje dag på Gotland så det spelar ingen roll, hahaa.. =D

Bläää, måste ta hand om maten nu och diska upp det sista, och sen blir det till att hänga framför tv:n resten av kvällen...

Skydiving!!

Jag gjorde det!! Jag överlevde!! Och det var sjukt ballt, så jäääkla häftigt! =D Var skitnervös när vi åkte ut, och när första planet gick upp och när dom kom ner.. Sen fick vi vänta i hundra år typ, så nervositeten hann försvinna.. Vi var där vid 16 typ, och vi fick hoppa typ vid 21.. Men men, det var lätt värt väntan =D Stackarn som fick hoppa med mig hade det nog lite jobbigt, hahaa.. På filmen ser det ut som att jag spjärnar emot allt jag kan när vi ska hasa ut mot dörren, och sen skriker jag som en galning på vägen ut, hahaa.. Men det är ju sjukt, slänga sig ut från ett flygplan.. Vem gör nåt så galet??? Dock tog ju batterierna slut i min kamera precis när det var våran tur att ge oss iväg, så jag har bara before-bilder just nu.. Kommer mer bilder sen, ska få lite av Sara och Sara som har en massa.. Yeah =D









lanet vi åkte i... Var ju typ lika läskigt att åka i det som att hoppa, hahaa.. Men jag gjorde det!! =D



Här tog mina batterier slut... Bra tajming!! Men som sagt, det kommer fler bilder sen..

Var rätt värt att vänta till sist med hoppet till slut.. Vi fick hoppa i solnedgång, nästintill molnfri himmel och så blåste det mycket mindre när vi hoppade än vad det gjorde tidigare på dagen.. Wohoo! =)

Nu måste jag skynda mig, ska iväg och jobba snart.. Är heeelt död, men jag klarar det!

Gaah..

Jag är lite svettig nu om man säger så.. Har precis flyttat massa grejer från min gamla förråd till mitt nya... Gick fortare än jag trodde dock.. Tur att man har en gianormous resväska så att man kan flytta mycket grejer på samma gång.. =) Dock har jag absolut ingen aning om hur jag ska få plats med allt i mitt nya förråd.. Det är mycket mindre än mitt gamla, och mitt gamla var typ fullt.. Inte helt okej... Fan vad drygt!!! Nu måste jag bara hitta nån som kan hjälpa mig att flytta garderoben på söndag också... Sämst... Men jag har ju inget val... Hej och hå..

Var till gymmet med Sara imorse i alla fall.. Trodde aldrig att jag skulle ta mig igenom passet imorse, var helt död.. Men det gick bra, vi var duktiga.. =) Nu är det väl dags för lite lunch snart kanske.. Sitter och håller tummarna för att det här skitvädret ska dra över också.. Jag vill ha sol och blå himmel när jag ska hoppa fallskärm.. Så det så! Men så länge det inte regnar en massa och blåser och så så borde det ju gå att hoppa i alla fall.. Jaja, håll tummarna med mig!!

God morgon..

Jag är sjukt trött!! Gaaaah.. Men jag har mycket att stå i idag, så det är bara att pallra sig upp när klockan ringer tidigt.. Eller tidigt var det väl inte, men jag jobbade ju igår natt så det blev inte så många timmars sömn.. Ska iväg och gymma med Sara snart.. Ska bli mycket välbehövligt kan jag lova... Sen måste jag börja flytta grejer i mitt förråd.. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med det idag, men jag måste åtminstone börja.. Sen får jag göra klart skiten på söndag.. Blää.. Sen är det ju fallskärmshoppning som gäller.. Herregud säger jag bara! Efter det är det tydligen käk och dricka och umgänge som gäller.. Känns som att det här kan bli en bra dag... VI håller tummarna för det i alla fall... =)

Slut på besöket..

Nu är jag själv i lägenheten igen, och vardagen har satt igång med detsamma.. Var ju på lite sightseeing i Uppsala igår.. vädret var helt okej, så det var mysigt.. Strosade runt vid slottet och domkyrkan och så.. Käkade på Panini och fikade på Café Ågatan eller vad det kan ha hetat.. Var mysigt i alla fall.. =) Sen bar det av mot Arlanda för att lämna av Lara, och sen åka hem till mamma och pappa för att lämna bilen.. Kunde inte riktigt somna när jag väl kom hem igår kväll sen, så jag var sjukt trött imorse när klockan ringde.. Men jobbet har gått helt okej idag ändå faktiskt.. Är inte så trött nu heller.. Får se hur det går på dagens andra arbetspass sen... Hmm.. Har precis varit ute och sprungit nu också.. Var asvarmt och hur jobbigt som helst, men jag gjorde det.. Skönt så här i efterhand..
Imorogn mina vänner, imorgon gäller det.. Jag fattar det nog inte riktigt än... Eller ibland kommer jag på det, och då blir jag skitnervös, och ibland så känns det bara helt overkligt, hahaa... Herreguuuud..



Det här ska jag göra imorgon, om vädret tillåter... Gaaah! Men jag ska iaf inte hoppa själv, hahaa.. Det är nog bra, för jag kommer nog behöva nån som slänger ut mig ur planer.. Lär ju inte göra det frivilligt.. =)

Dags för en dusch nu kanske, och sen lite deg och uppladdning inför jobb.. Tjing!

Sightseeing på agendan..

Japp, idag blir det Uppsala.. Laras sista dag här i Sverige.. Är ju lite molnigt och så idag, så det blir inget badande och solande.. Vad kan då vara bättre än att få se ännu en mysig svensk stad? =P Det blir prima grejer, jag känner det på mig... Måste förbi jobbet först och se när jag börjar imorgon.. Har skrivit upp att jag börjar 8, me ndet känns lite konstigt.. Borde börja kvart i.. Och så måste jag förbi Ö&B en sväng för att köpa lite smålådor så jag kan få ordning på alla mina grejer i mina badrumsskåp... Har alldeles för mycket prylar, jag blir galen!



Fina Uppsala.. =) Som vanligt vet jag inte riktigt vad jag ska visa, men vi får väl abra gå runt och kolla läget och mysa lite typ... Bra plan... =)

Vill färga håret nuuuu btw!!! Jag vill bli blond! Nu är ju sommaren snart slut, så det är för tusan dags att bli lite blond nu... Solen har ju gjort sitt med mitt hår so far, men jag vill vara ännu blondare.. Så det så..! Och så vill jag köpa ny mobil.. Dags för den nya iPhonen att komma nu tycker jag, orkar inte vänta längre..... =P

Nej, kanske dags att sätta lite fart här hemma... Yeah!

God kväll..

Vi är lata... Har varit lata hela dagen.. Haha, asskönt! Åkte till Björnön imorse, men där blåste det storm, så det var typ kallt där.. Åkte tillbaka till stan och la oss i Rudbecksparken istället, där var det varmt kan jag lova =) Blev lite mathandling efter det, och sen har vi fetdegat, haha.. Käkat mat och kollat på film... Idag blev det Remember me.. Riktigt bra film faktiskt.. Slutade alldeles för sorgligt bara, men det var väl en del av det braiga, om man nu kan säga så.. =)

Här kommer lite mer bilder från helgen också..



Alla mina söta tjejer.. Var så himlans skoj med en riktig tjejkväll.. =D



Snyggingarna Lara och Angelica..



Och så har vi snyggingarna Karin och Linn... =)





Jag och min älskade Limpa.. Vad skulle jag göra utan henne??



Dagen efter, tro det eller ej.. Haha, jag ohc Angelica tar igen lite välbehövlig sömn... Gulligt =P

Yeeeah!

Hahaaa, nu ser bloggen ut som den ska... Nu kan jag lägga ut bilder... Yees! =D Är rätt mycket bilder dock, så jag kanske får lägga upp odm i omgångar..

Gud vilken slapp dag vi hade igår.. Vaknade rätt tidigt första gången.. Käkade frukost och städade upp lite efter kvällen innan... Sen skulle vi kolla på Flight of the Conchords... Alla tre somnade.. Sov tills det var dags för lunch, så det vara bara att pallra sig upp och gå till Spicy.. Mums.. =) Sen var det dags för Angelica att åka hem, så vi följde med henne till tåget och vinkade av henne.. Sen tog vi en promenad ner till Kajen och käkade glass och njöt av utsiken... Är rätt mysigt där nere faktiskt.. =) Sen blev det movietajm, resten av kvällen faktiskt, hahaa.. Började med att kolla på Dear John, en riktigt bra film faktiskt.. Skulle kolla på The Stranger Inside sen också, men det tog ju aldrig slut... Vi ville verkligen se slutet, för det var en bra film, men båda jag och Lara somnade, så det var bara att ge upp.. =P

Ska försöka få igång min jäklans ventilation i baadrummet idag också. Det funkade ju i fredags ett tag, sen har den inte funkat på hela helgen.. Jätteskönt när vi har varit tre pers här hemma som har duschat och försökt vara där inne utan att dö... Jaja, hoppas jag får igång den... Har fått lite tips.. =P









Lite bilder från Stockholms-sightseeingen i fredags.. Var jättemysigt att strosa runt i stan faktiskt.. Var fint väder också och bara allmänt mysigt.. =)

Jaha, nu var det tänkt att min fläkt skulle funka igen också, för dom påstod att det var skitigt i den så jag skulle rengöra den... Var knappt skitigt alls, men jag gjorde rent så gott jag kunde ändå... Verkar inte hända ett skit där uppe ändå nu, så jag får väl ringa och tjata igen känner jag.. Dör ju utan ventilation där.. Gaah! Önska mig lycka till, nu är det frukostdags!

Varför?

Fattar inte varför min blogg ser så himla konstig ut.. Eller bloggen ser inte konstig ut, men så här, när man ska skriva, ser det konstigt ut.. Går inte att ladda upp bilder och ser bara allmänt inte rätt ut... Bläää.. Hatar när saker och ting inte funkar som dom ska... Jag har ju massor med bilder jag vill lägga upp juuu... Jaja, hade en sjukt rolig kväll igår i alla fall... Satt hemma hos mig och hängde först, jag, Angelica, Lara och Calle.. Sen blev det en tripp till Pluttan där kvällen dansades bort.. Vi dansade typ heeeela kvällen.. Jag har lite ont i fötterna idag faktiskt, men det var så jäklans skoj så det var värt det... =) Var sjukt varmt igår också, svettades bort typ 10 kilo igår tror jag... Gaah! Men det är smällar man får ta... =) Har precis käkat frulle nu, men vi är liiite sega om man säger så.. Blev inte mycket sömn igår natt, och inte nu inatt heller... Blir nog en väldigt lugn dag idag.. Måste ju ladda inför imorgon, för det ska bli jättefint väder imorgon så då lär det badas.. =) Nej, nu ska vi väl kolla på det här otroligt intressanta programmet om nån jäkla kung eller vad det är.. Yeah!

Västerås igen..

Har haft en supertrevlig tripp till Stockholm.. Var ju superfint väder igår, och vi strosade runt i Gamla Stan och på Djurgården och tittade på fina Stockholm =) Jag har typ aldrig turistat i Stockholm, så det var allt lite mysigt =) Tänkte lägga ut lite bilder, men bloggen ser helt konstig ut så jag vet inte riktigt om det går för sig.. Blev utgång igår kväll sen.. Eller tanken var utgång i alla fall.. Vi hade skitkul hemma hos Limpan först.. Fem galna tjejer på samma ställe, och lite vin på det så blev det festlig ost kan jag meddela.. =) Hade väl kunnat önska att kvällen hade slutat på ett annat sätt, men man kan inte få allt, hahaa =P Nu är vi i Västerås igen.. Funderar på att ta en liten powernap nu så vi blir redo för kvällens äventyr sen.. =) Tjoho! Gaah, jag är typ hungrig nu... Inte helt okej, men sånt är livet... Powernap nu, sen mat och dusch och på't igen... Yeah!

Tekniknörd

Sitter hemma hos päronen nu och leker med mammas nya iPhone.. Jag vill också ja en! Men jag får vänta till nästa månad, men då ska jag allt skaffa mig en egen=) Jag ska btw hoppa fallskärm nästa torsdag.. Vad hände där? Är det tänkt att jag ska överleva det va? Jag fattar ingenting, men det blir nog ballt=) Nej, nu ska vi nog sova lite här, blir en lång dag imorgon.. Lång men rolig=)

Soligt..

Den här sommaren har varit helt otrolig än så länge.. Det är så jäklans skönt! Lite varmt kanske, men helt underbart! Saker och ting börjar ordna till sig med värmen här hemma också... Min nya kompis har underlättat våra liv en heeeel del... =)



Den har gjort att det går att sova på nätterna.. Hur skönt som helst!

Var en sväng på stan i förmiddags... Lara brände sig ju som sagt lite igår, så det blev till att undvika solen lite.. Kunde inte låta bli att köpa lite grejer, bland annat en blommig kjol.. =) Har letat efter det länge, och äntligen hittade jag en.. =) Sen kunde vi inte hålla oss borta från solen ändå, så vi gick till Rudbecksparken och hängde där ett tag.. Nu är det nyduschat, och snart bär det av till Mosta och päronen för att käka middag.. Mums!


Sommarhäng..

Blev en härlig kväll igår också... Tog ett tag innan vi pallade röra oss efter middagen.. Mätta och varma och trötta var vi, men efter en dusch vaknade vi till.. Gjorde oss iordning och pallrade oss ner till Bill o Bob för att dricka lite vin, kolla på folk och snacka skit.. Var supermysigt.. Var så himla skönt ute igår... =)





Så där söta var vi igår.. =) Jag vill bli blond nuuuu! Nu nu nu nu!!! Måste göra nåt åt det hela... =P

Sen gick vi en sväng förbi jobbet också.. Kom dit rätt tidigt, så det var typ inge folk där då, men vi hängde kvar där ett tag och folk droppade in allt eftersom.. Två hetingar droppade också in där under kvällen, vilket inte gjorde mig nåt, hahaaa... =)

Nej, nu vill jag egentligen ut i solen, men kära Lara lyckades bränna sig en del igår, så vi lär undvika solen idag.. =) Blir nog till att ta en sväng på stan istället, och sen ska vi hem till päronen i eftermiddag och käka middag.. Blir prima grejer det...!

Härlig dag..

Japps, igår hämtade jag Lara på Arlanda.. Blev inte mycket gjort igår kväll, vi var rätt trötta... Gick och la oss rätt tidigt och var uppe i ottan imorse istället... Käkade frukost och begav oss ut på äventyr... Var iväg och handlade lite mat, och sen blev det en sväng till Jula för att ääääntligen få tag i en satans bordsfläkt... Så jäkla skönt! Dock står den i badrummet nu, eftersom mon badrumsfläkt har lagt av, så det är tokfuktigt och typ ingen luft där inne.. Blää! Ringde om det idag, så jag hoppas att dom kommer och fixar det snarast, annars får jag väl ringa och tjata på dom...

Hann bli riktigt  varmt innan vi var klara med allt, så det blev en tripp till Björnön sen för att sola och bada... Badade idag med.. Har badat två dagar i rad nu, herreguuud! Men det har varit varmt... =) Blev dock attackerad av äckliga ankor idag... Två gånger!!!! Vad är det för fel på dom?? Först blev jag biten i tån av en.. Hur ofta händer det liksom? Jag blev livrädd! Då flyttade vi oss till ett annat ställe av stranden, och då kom det ett gäng bebis-ankor och bara trampade över mina ben.. Dom typ sket i att jag låg där och bara gick rakt över mig... Skitankor!!!

Jaja, nu ska jag nog fixa lite mat.. Har käkat lite tyskt godis under tiden, för att överleva fram till maten.. =P



Mums! =)

Nu ska det stekas lax... Mat!

Fläkt-jakt..!

Helt i onödan.. Finns inte en jäkla fläkt i hela den här stan! Varför ska jag alltid vara ute i så o-god tid för?? Jag gillar inte det här! Men men, tydligen skulle Jula få in fläktar imorgon, så jag får väl försöka överleva tills dess... Kom just på att jag inte hört med Rusta än... Det är mitt sista hopp, sen får jag väl ge upp för idag och se till att hänga på låset på Jula imorgon bitti, hahaa.. Jag avlider!! Man mår typ dåligt här hemma... Jag är ashungrig nu, men inte sugen på nåt annat än glass typ, och det har jag redan tryckt i mig två idag.. Hur gott och svalkande det än är, så tvivlar jag på att man kan leva på glass en hel dag.. Men vad ska jag äta?!

Var till Ö&B för att köpa tvättmedel och, naiv som jag är, bordsfläkt... Fick tvättmedel, och en heeeeel del annat skit som jag antog att jag behövde... Brukar bli så när jag åker till Ö&B, så därför gör jag det inte så ofta... =P Ska väl ta och packa upp dom grejerna nu, och sen typ sätta mig i duschen eller nåt, för där kan man i alla fall fortfarande få kallt vatten... =) På tal om dusche så har ju min badrumsfläkt lagt av igen också... Jag dör!!!

Östra Holmen..

Vilken adg det har varit.. Är helt stört varmt! Men det var jätteskönt där ute.. Fläktar på rätt bra, så man slipper bli helt dödsvarm... Har till och med badat idag, hör på maken! Var hur skönt som helst, man kunde liksom känna hur kroppstemperaturen bara skönk.. Nu är jag hemma, och det är så stört varmt i min lägenhet, så jag ska snart ge mig av härifrån en stund till.. Ska bege mig en sväng till Ö&B, hahaa.. Måste köpa tvättmedel och kolla om dom har nån fläkt.. Känner att det kan behövas här hemma... Nej, lika bra att ge sig av innan man tuppar av i värmen här...

Sol och ledigt!

Det är jättefint väder ute, jag älskar det! =D Att jag är ledig gör det hela ännu bättre.. Jajjemän! Var uppe med tuppen imorse och gick ut på en morgonpromenad.. Var riktigt varmt ute redan då, men ändå skönt.. Sen hann jag gå och handla lite mat också, och nu har jag precis käkat frulle... Ska ta och göra mig redo för en dags sol och bad.. Ska åka ut till Östra Holmen med Jossan och Maria idag igen.. Ska bli så himla skönt! Ska hänga där ett tag, och sen måste jag hem och fixa lite grejer innan jag ska åka och hämta Lara på Arlanda.. Japp, idag gäller det.. Nu blir det engelska i en vecka igen, hahaa =) Måste ju lära mig lite tyska också, så jag har koll på såna där nödvändiga fraser, tills det förhoppningsvis är dags för Oktoberfest där i höst... =)

Nej, nu ska jag packa ihop mina grejer och göra mig redo för solen.. Tjing!

Längtar!

Imorgon kommer ju som sagt Lara hit.. Ska bli så jäklans kul.. =) Nu har vi fått till planerna för helgen också, och det kommer bli galet... =) Angelica kommer hit och förgyller helgen också, tjohoo!



Kära Angelica, i mitt badrum i Pittan.. Blev helt nostalgisk när jag letade efter bilder på bruttorna och gick igenom lite bilder från året i Usa... Vi hade så sjukt kul!



Hittade typ ingen annan bild på Lara, men det är hon längst till höger iaf.. =) Så nu blir det till att prata engelska i en vecka till då, för jag kan ju inte påstå att jag är så bra på tyska, hahaa...

Hoppas nu bara Elin får till det med jobbet så att hon kan komma hit nåt också.. =)

Nej, nu måste jag duscha och göra mig klar för jobbet... Har varit så duktig nu idag, har städat hela lägenheten och slängt soppor och gjort fint.. Sjukt jobbigt när det är typ 29 grader både ute och inne, men men.. En kall dusch på det här så kanske man kan få ordning på kroppstemperaturen.. =)

Ny vecka..

Var en låååång dag igår... Jobbade först, och sen åkte jag direkt hem till päronen.. Var den värsta bussresa jag varit med om tror jag.. ACn verkade inte riktigt fungera, så det var väl dryga 30 grader på bussen, och blåste varmt från fläktarna... Mådde inte alls illa... Äckligt!! Överlevde hem dock, och de var sjukt skönt att sätta sig i en bil med fungerade ac kan jag meddela... Blev typ helt groggy efter det resan, men jag kom hem.. =) Fick lite mat och hängde lite med päronen innan jag begav mig hem mot Västerås igen..

Sov rätt länge imorse.. Gillar inte det, men jag pallade inte ställa nån klocka imorse.. Vägrade.. Så det blev en lite seg start imorse... Precis när jag vaknade gick dock strömmen här hemma, så jag kunde inte fixa nån frukost eller göra nåt annat vettigt.. Gick typ inte att vara inne, eftersom ventilationen stängdes av också, så det var bara att klä på sig och ta en morgonprommis... Var varmt, men rätt skönt, och nu är strömmen igång igen.. =P Har nyss käkat "frukost" och ska ta tag i lite städning nu... Imorgon kväll kommer ju Lara hit, tjohooo! Så nu måste jag göra fint här hemma... Skinanade rent och inte en massa grejer överallt, hahaa.. Så ja, det är väl dags att sätta igång nu!


God morgon..

Tröttheten har inte riktigtl ämnat min kropp... Kan bero på att det inte blev så mycke sömn inatt heller... Blev mer än igår dock, men jag vet inte om 6 timmar räckte för att få tillbaka mig på banan helt och hållet.. Men men, imorgon får jag sova ut i alla fall.. Imorgon kan jag sova till tre om jag så vill, för jag börjar inte jobba förrän fyra.. =P Är dödsvarmt i min lägenhet också! Man kan typ inte ha kläder på sig här hemma.. Det som gäller är neddragna persienner och så lite kläder som möjligt för att överleva.. Men nu ska jag snart iväg till jobbet, så jag hade inte så många andra val än att klä på mig... =)

Ska bege mig hem till päronen en snabbis efter jobbet ikväll också för att hämta bilen.. Det blir nog prima grejer.. Kan ju sova en timme på bussen då.. =P Hoppas dagen på jobbet går fort..! Jobbet igår gick bra i alla fall.. Var förbi Calle en sväng först och hängde lite på hans förmacka innan jag gick till jobbet.. Kom en hel del folk igår också, så det var festligt..

Har ett litet mission som jag måste få till nu också.. Har kommit en liiiiten bit på väg, men måste jobba på att komma vidare.. Wohoo..! Nej, nu är det jobb som gäller!

Åhh herregud!

Var längesen jag var så här trött ska meddelas.. Klarade mig med nöd och näppe på jobbet imorse... Har precis powernapat lite, men det är lite svårt.. Har bara sovit i typ en halvtimme nu, men det får väl räcka då.. Jag börjar nio ikväll nu också istället för tio.. Tjoho, den 25e blir det roligt.. =) Är bara skit på tv också, vad är det här? Nej, jag borde nog hoppa in i duschen... Eller äta nåt... Har inte bestämt mig i vilken ordning saker och ting ska göras än, men göras ska det...!

Trött....

Blev en sväng till Elsa igår för att hänga och socialisera lite... Fick typ knö mig fram mellan alla raggare för att komma dit men... Herreguuuud, dom är överallt! 22.10 ringer dom dock från jobbet... Och ja, ni som känner mig förstår ju vad som hände sen... Var bara att gå hem och byta om och pallra sig till jobbet.. Gick bra när jag var där dock, man kommer ju igång liksom.. Var värre nyss när klockan ringde... Jag är inte alls trött.... Eller?? Ögonen går i kors ch jag ser suddigt typ, hahaa... Men jag kommer väl igång jag med.. =) Ska iväg och öppna på Ica idag.. Jobbar till fyra, sen ska jag nog hem och sova nån timme, för sen ska det jobbas ikväll igen.. Hoppas passet på Ica går fort idag, och att det finns grejer att göra... Tyvärr lär väl Ica också vara invaderat av raggare, precis som resten av stan.. Men men, det blir en övning för tålamodet, det kanske är bra.. =)

God morgon världen!


Varm dag...

Sov som en gris hela natten, huuur trött som helst.. Hade kunnat ligga kvar i sängen i massa fler timmar, men pallrade mig upp och gick ut på en promenad istället... Sen blev det häng i Rudbecksparken.. Solade tills jag höll på att smälta bort.. Malin och lilla Jaffe kom förbi och umgicks en stund.. =) Sen mötte jag upp Emelie för att ta en lunch nere på Kajen... Myspys.. Det är sommar det, det gillar vi =) Gick en sväng på stan sen också, och nu var egentlige planen att jag skulle börja flytta lite grejer från mitt nuvarande förråd till mitt nya, men klockan är så mycket så det lär bli matlagning och dusch istället.. Ska ju upp tidigt och jobba imorgon, men jag tänkte följa med Emelie till Elsa en stund ikväll och njuta av lite socialt umgänge =)

Jaja, nu borde jag hoppa in i duschen.. För mitt och alla andras bästa inför kvällen.. =P

Dags att sova..

På riktigt.. Jag gillar inte det här.. Har haft en supermysig och trevlig dag idag.. Det jobbiga med det är känslan när man kommer hem.. Hatar att komma hem efter att ha umgåtts med vänner och bara vara.. Komma hem till en tom lägenhet och typ prata med dammråttorna.. Inte riktigt min grej.. Tur att Callelito hade tid med mig när jag inte orkade avra själv ikväll.. Blev en movie och lite häng.. Blev lite glass också.. Inte helt okej med tanke på min "träningssatsning" nu, men jag får väl kompensera det med en morgonpromenad imorgon, och kanske en sväng till gymmet senare... Lär ju inte vara så mycket folk på gymmet en fredageftermiddag, så det känns ju lovande... Vi kollade i alla fall på The Ugly Truth, som var en riktigt bra film faktiskt.. Den livade upp min kväll =) Nu ska jag nog ta och sova tror jag bestämt, för imorgon ska det vara sol, så imorgon måste jag upp i ottan för att sola.. Så det så! =)



Faaaaan, åkte precis förbi en raggarbil med stereon på högsta volym nedanför, och jag fick en plötslig påminnelse om att jag för tillfället skulle vilja flytta ut till en öde stuga mitt ute i en skog låååångt långt lååångt bort från den här stan... Öronproppar och tålamod kanske eventuellt kan ta mig levande ur denna helg... Wish me luck!

Död åt...

...Power meet!!! Helt seriöst... Låt mig fly till någon grotta långtbortistan under den här helgen, där jag slipper se tuppkammar, bakåtslickat hår, stora polisonger och raggarbilar, och där jag slipper höra alla katastrofala hemmagjorda tutor och all fruktansvärd raggarmusik och allt som har med Power Meet att göra... DÖD ÅT POWER MEET!! Är verkligen inte alltid kul att bo i stan... Usch och fy!!!

Var ute och sprang nyss.. Slängde in två maskiner tvätt och sen gav jag mig ut.. Var sjukt jobbigt idag, men det är alltid skönt när man kommer hem.. =) Och ja, jag tvättar idag igen.. Vi har ju som sagt bara två-timmars pass i tvättstugan, så man hinner liksom sällan med att tvätta allt p åen och samma gång.. Jaja, festligt värre.. Nu måste jag nog fixa mat också, jag är huuuuungrig!

Mysdag..

Har haft en jättehärlig dag ute på Östra Holmen idag.. Har solat och degat och inte badat... =P Usch jag är lite badkrukig, men men.. Det blåste ju där ute, så man blev inte så där jättevarm så man bara måste bada... Härliga grejer.. =)





Var molnigt i typ en halvtimme, men då var det toa och glasspaus, så det gjorde liksom inget.. Sen har vi haft sol hela dagen.. =) Kom in lite moln precis när vi tog båten hem, men det gör inget det heller, för jag borde städa och tvätta och fixa här hemma nu.. Känner inte alls för det, men det är skönt när det är gjort.. Hoppas på en till dag med sol och eventuellt bad imorgon igen... Det vore en prima uppladdning för en helg full med jobb sen..

Aaaaaaaaj!!

Jag hade glömt bort hur träningsvärk kändes!! My good! Jag har fått en brutal påminnelse om det nu kan jag meddela.. Me ndet känns rätt bra ändå, trots att jag typ inte kan sätta mig ner, och om jag väl kommit ner knappt kan komma upp, knappt kan sätta på mig en tröja osv... Men jag gillart! =D

Jobben gick bra igår.. Var rätt segt på båda två, men jag överlevde... Har precis tvingat mig upp ur sängen.. Är trött som bara den, men idag ska det banne mig badas!! Som vi har längtat efter den här dagen! Både jag och Jossan är lediga, och det är sol! Sol sol sol! Och blå himmel, ka ndet bli bättre? Idag bär det av ut till Östra Holmen för att bada och mysa heeeela dagen lång.. Wohoo! Nu är det frukost som gäller, och sen där det av =)

Morgen kl 9 – kl 12

Klarvær
20° Lett bris, 4 m/s fra vest-sørvest

 

Dagtid kl 12 – kl 18

Lettskyet
24° Lett bris, 5 m/s fra sørvest

 

Kveld kl 18 – kl 24

Delvis skyet
25° Laber bris, 7 m/s fra sørvest

 

Varsel for Västerås fredag 09.07.2010

Morgen kl 6 – kl 12

Delvis skyet
16° Lett bris, 4 m/s fra vest-sørvest

 

Dagtid kl 12 – kl 18

Klarvær
23° Lett bris, 5 m/s fra vest-sørvest

 

Kveld kl 18 – kl 24

Klarvær
25° Lett bris, 5 m/s fra vest-sørvest


Gick inte så bra att klippa in det här snyggt, men det jag vill få fram är ju att det ska bli asfint väder både idag och imorgon, och jag är ledig både idag och imorgon!!!! Yeeeeeees!


Bra dag..

Än så länge i alla fall.. Var uppe i ottan imorse för att tvätta.. Var sjukt trött när klockan ringde, men det var bara att tänka på nåt annat och pallra sig upp.. Tvättade på morgonen, och sen blev det en sväng till gymmet med Sara.. Jag måste verkligen sätta fart med träningen igen nu! Var ju ute och sprang igår, i typ en halvtimme, och har träningsvärk i benen idag.. Det är verkligen inte okej.. Får man träningsvärk av att springa en halvtimme så är det ett tydligt tecken på att kroppen är på väg att dö...... =P Och efter det här passet på gymmet kommer jag nog inte komma upp ur sängen imorgon, haha.. Men det var det värt..

Har legat ute i solen i Rudbecksparken efter det.. Hann bara ligga där i typ två timmar, vilket räckte rätt bra dock, det var helt sjukt varmt! Nu ska jag duscha och ladda om, för nu är det jobb som gäller från 16 till 02.30 typ.. Hey ho, let's go!

Gå på tur..

...aldrig sur! =) Calles lilla motto, som har varit en ständig följeslagare dom senaste dagarna, hahaa.. Idag har jag tagit mina nya importerade löparskor på en tur.. =)



Det är bra att åka till Usa en gång om året, lagom till det är dags att köpa nya löparskor.. Har ingen lust att köpa dom här skorna hemma i Sverige, för då blir det nudlar resten av den månaden, hahaa.. Gick lite trögt idag dock, var typ hundra år sen jag var ute och sprang.. Men det var ändå skönt, måste komma igång med träningen igen nu.. Är så lätt att bli slapp på sommaren, men det är inte bra inte.. Nej nu ska jag skärpa till mig med träningen, så det så! =)

Nu måste jag äta, är dödshungrig!!!

Ledig dag..

Vi som skulle ha sol idag... Jag och Jossan hade ju planerat in en dag på Östra holmen idag, men det gick ju sådär.. Var supermolnigt imorse, men vi höll tummarna för att det skulle spricka upp.. Tog en liten prommis med Snorre, som är Jossans föräldrars lilla hund, och då började det regna.. En morgonpromenad i regnet har väl ingen dött av, men planerna ändrades rätt ordentligt.. Gick till Ica och köpte lyxfrukost istället och har suttit hemma hos Jossan hela förmiddagen och kollat på film och hängt.. =)



Käkade en exellent frukost bestående av smarrigt bröd, mozarella, salami och tomat.. Oboy till det och vips så hade vi en superb tisdagsfrukost =) Kollade på  Did you hear about the Morgans och I love you, man sen.. Båda filmerna var rätt roliga faktiskt.. =)

Nyss kommit hem nu.. Borde dammsuga och städa lite här hemma, men jag är så seeeeeg... Kanske ska ta och dega lite istället... Eller jag kan ju börja med att bädda sängen, så får vi se hur mycket mer som blir gjort efter det... Eller nej för tusan, jag ska gå och se om det finns nån tvättid, för jag behöver verkligen tvätta... Mycket nu..!


Vilken söndag..

Var ju hem till syrran på dagen och umgicks lite med syskonen och delar av kusinskaran.. Var supervarmt, men mycket trevligt.. =)











Var full rulle på alla ungar trots värmen, så det var festlig ost..=)

Sen blev det andra bullar på kvällen.. Karin, Calle, Emelie och Sanna kom hit och förkalasade lite och sen bar det av ut till Elba.. Var en galen kväll kan man väl säga utan att ljuga, hahaa.. Den slutade ju rätt festligt också, hahaa, men det hör inte hemma här.. =P

Nu ska jag förbereda mig för jobb.. Bläää, men men.. Är piggare än man kan tro idag, så det ska nog gå bra..

God morgon..

Blev en slapp dag igår.. Var lite trött efter fredagens jobb, så jag sov rätt länge igår morse om man säger så.. Linn ringde och väckte mig klockan elva, och tur  var väl det, annars hade jag sovit bort precis hela dagen =) Slappade i solen i Rudbecksparken sen typ hela dagen.. När jag höll på att smälta bort där var det dags för en promenix runt Cityringen.. Sen var det bara att gå hem och baka kladdkaka, och med hjälp av ugnen öka värmen i min lägenhet från typ 26 grader till en närmare trettio.. Skööööönt.. =) Skulle jobba på Pluttan igår sen, me ndet blev öltältet på Cityfestivalen istället.. Var kul igår med måste jag säga, men helt sjuuuukt varmt! Stod i stora tältet igår, och det var så sjukt mycket varmare där än i det lilla jag stod i i fredags.. Men jag överlevde, var full rulle och festlig ost.. =)

Ska iväg på picnic hemma hos syrran idag.. BLir lite kusinträff.. Ska bli mycket mysigt =) Sen ikväll är det restaurangfesten på Elba som gäller.. Det ska också bli festlig ost.. Blir en bra avslutning på en bra helg.. Men nu ska jag sätta igång här så att jag inte missar bussen, det vore ju inekligen lite tråkigt... Tjing!

Vilken dag..

Blev inte alls nån sväng till Löga idag.. Blev en sväng till Björnön istället, men fortfarande med Karin, Malin och lilla valpisen.. =) Var varmt och mycket mysigt måste jag säga.. Valpisen är så vansinnigt söt så man kan liksom inte sluta titta på honom.. Har grävde gropar och kaxade sig mot vattnet hela tiden.. =)







Jag menar, är han inte den sötaste lilla varelsen ni någonsin sett? Han är så lurvig och björnig och gosig.. =)

Blev ingen lång tur till Björnön dock, eftersom att smart jag igår fick för mig att erbjuda mig att jobba på Cityfestivalen idag.. Skulle ju jobba på Pluto, men så skulle jag jobba på Cityfestivalen innan.. Blev dock festivalen för hela slanten för min del, för det var lite folk på Pluttan, och mycket folk på festivalen.. Var dock bra att jag fick för mig att jobba, för jag har haft kul ikväll.. Har gått bra och folk har varit trevligt.. =) Så trots extremt typ svullna och ömmande fötter, ett halvdött högerpekfinger (ölburksöppnarfingret) och en genomtrött hjärna så har jag haft en bra eftermiddag och kväll.. Att jag fick jobba i samma bar som en megasöt grabb kom ju bara som en liten bonus... =P

Nej, nu måste jag sova.. Är tröttare än tröttast, och imorgon ska det stekas i solen igen, så det gäller att få några timmars sömn nu... =)

Tjohoo!

Det var en riktigt festlig kväll igår måste jag säga.. Hängde på Cityfestivalen och snackade skit, kollade på Ola och dansade.. =) Calle lyckades dock inte fixa nån dejt med Ola åt mig, vilket var lite utav en besvikelse, men jag tar mig igenom det också.. Och kommer ut starkare på andra sidan.. =D

Nej, nu måste jag sätta fart här.. Blir en sväng till Löga nu med Karin, Malin och Malins lilla valpis.. Yeeey! =)

Torsdagskalas..

Nu har kvällen börjat...



Och nu har Karin kommit också, så nu börjar kvällen ännu mer... Karin och Emelie ska göra mig sällskap ikväll... Vi ska ner på Cityfestivalen en sväng.. Kolla lite på Rix FM festivalen och så... Festlig ost!

Nej, nu är det socialisering som gäller!

Tiptop..

Jag är lite kär i Bruno Mars också faktiskt... Mycket nu... =P



Jag menar, hur kan man inte bli kär i honom efter att ha kollat på den här videon? =)

The Hills..

Det roar jag mig med att glo på nu.. Först på datorn, och sen visade det sig att det gick på tv också, tjohoo =) Har varit och handlat mat på morgonen.. Eller förmiddagen snarare.. Släpade hem det, och sen satt jag hemma ett tag och bearbetade min huvudvärk som av någon dum anledning hade etsat sig fast i huvudet på mig.. Blev en promenad efter det.. Hade ju glömt bort att det är massa marknad och folk överallt på stan, så det blev inte den svängen jag hade planerat, men det blev bra ändå =)

Hoppas på att höra nåt från Emelie snart.. Jag vill ut en sväng på Cityfestivalen ikväll.. Är Rix FM-festivalen ikväll, och min blivande man Ola ska ju sjunga.. Måste dit och stötta honom, hahaa =P



Kanske borde hoppa in i duschen i alla fall, så man är en bit på väg... Hmm.. Fan måste gå till jobbet och skriva i en lapp för att byta ett pass också... Det har jag glöööööömt... Jaja, det ordnar sig... =)

Määääh...

Jag skulle ju sola idag... Ser inte ut att gå så bra... Det är molnigt... Skit också... Då måste jag ju göra nödvändiga saker idag... Som att handla mat och städa... Blä! Eller dega och kolla på film..... =P Nej, jag måste åtminstone handla mat, annars blir det inte en rolig helg här hemma... Men jag vill ha bilskjuts till mataffären... Orkar inte gå, och släpa hem allt.. Blää!! Ska ha rätt mycket också, så jag vill itne handla i stan.. Tror att det är lite billigare utanför.. Hmm.. Får väl ta en promenad till Coop Extra kanske.. Är ju inte jättelångt, men det är ändå synd om mig.. Bara så ni vet.... =P

Nej, dags att sätta igång så man får ut nåt av den här dagen.. Tjing!

RSS 2.0