Äntligen!

Idag har jag fått lön och nu är ett par nya löparskor på väg hem till mig. Underbart! Förhoppningsvis hinner dom komma innan jag åker till Potugal så jag kan få chans att springa in dom där. Har en förhoppning om att få till min första tremilsrunda i Portugal, och då är det ju bra med nya skor =)
 
Var ute på en kortare löprunda imorse också, och jag tror att jag besegrade min förkylning! Känns väldigt bra, för jag har ingen som helst lust att gå och dras med en nedrans förkylning längre än nödvändigt. Snart dags att promenera mot jobbet också. Har en rätt fullspäckad dag idag så den kommer nog gå fort, och sen är det fredag imorgon. Yeah!

Fint badrum

Äntligen har jag en lägenhet där jag kan utnyttja alla rummen igen! M har ju fixat mitt badrumstak så det har varit kaos i badrummet, köket och hallen sen i fredags kväll, men nu år det klart! Och nu mina vänner går det till och med att sminka sig i mitt badrum, nu ser man vad man gör. Yey :D Jättefint blev det, och ljust :)


Nu är allt städat och tillbakaplockat också så alla rum är tillbaka i sin ordning. Har varit på återvinningen och slängt allt överblivet skräp idag också, riktig storstädning! Dock gick min hylla som jag haft i duschen sönder i bygget, så jag måste köpa en ny sån. Lite svin får man tydligen räkna med :)

Imorgon jobbar jag min sista torsdag på jobbet också, har bara fem arbetsdagar kvar där. Har sagt upp mig! Mot nya äventyr, jajjemän. Börjar med två veckor i Portugal :) Dit åker jag inte förrän nästa lördag dock, men jag har börjat räkna mer dagarna. Solen och stranden saknar mig, jag känner det på mig!

Jäkla förkylning!

Jag gillar inte att vara förkyld, och jag har verkligen inte tid att vara det nu! Är ju sällan man har tid och lust att vara förkyld i och för sig, men ändå. Kom fram till igår att det nog beror på ett beslut jag tog i fredags som släppte på en hel del spänningar i kroppen. Kroppens sätt att slappna av eller nåt, så jag får väl helt enkelt bara ta mig igenom den här nedrans förkylningen så blir saker och ting bättre på andra sidan =)
 
Har varit en massa födelsedagsfirande i helgen, och det har byggts ocg fixats hemma hos mig. M har fixat nytt tak i mitt badrum, så nu är det så fint så! Bra belysning också, yey =) I lördags började födelsedagsfirandena med 30års-middag på Nybrogatan 38, supergod mat! Kvällen fortsatte sen med 35års-firande på Soap med dans och trevligheter. Dock är jag ju inte riktigt van att vara ute och slira sådär, så söndagen blev väldigt seg. Dels hade ju den här fantastiska förkylningen brutit ut, så jag var superförkyld, och bakistrött på det. Tack då! Men jag tog mig hem till syrran i alla fall där födelsedagsfirandena fortsatte. Både syrran och brorsan har fyllt år, men det har varit sjukdomar hit och dit ett par veckor nu så firandet har skjutits upp. Men nu äntligen var det dags =)
 
Nu ska jag snart pallra mig till jobbet också. Kommer vara en intressant dag idag, jag vill mest att den ska vara över. Men det är den snart, positivt tänkande!

Ge mig energi!

Jag blev nästan lite glad imorse när jag gick upp, och fick för en liten stund massa energi till min stundande löprunda. Jag såg solen! Nu har dock molnen tagit över kan man säga. Nu är det grått och trist ute igen, skit! Min löpenergi är sådääär nu. Jag sitter djupt i soffan nu ich huvudet är nån helt annanstans än i träningsfokus. Men snart så! Tänkte försöka ta mig runt Brunnsviken idag. Måste ge mig på en längre runda så här på helgen när det finns tid. Maran kommer närmare med stormsteg.
 
Hade en väldigt bra dag igår för övrigt. Åkte hem till brorsan och fick hänga en massa med Maxisen. Han är så vansinnigt söt den där grabben! Åkte hem till Petra sen för ännu mer barnmys och häng med henne. Blev en riktig superlördag med tacos och Melodifestivalen =)
 
Kvällen blir nog väldigt lugn idag. Är lite mycket i mitt huvud nu känner jag och mitt humör har ju varit bättre. Måste hålla mig sysselsatt, men på en lagom nivå, för att hålla tankarna på rätt ställe. Snart så ska väl saker och ting falla på plats hoppas jag, eller så ska väl jag åtminstone landa i nåt förr eller senare. Det är inte alltid positivt att vara en humörmänniska..... =)
 
Nu är det dags att attackera Brunnsviken!

Låt mig sova!

Jag tror att min hjärna liksom har hakat upp sig lite nu. Jag tror att den bestämt sig för att jag ska fortsätta att sova dåligt nu bara för att jag gjort det ett par nätter, så den ser liksom till att jag sover dåligt även om jag egentligen inte skulle behöva det. Idag kände jag verkligen att den dåliga sömnen har börjat påverka mig. Blev vansinnig imorse när jag tänkte försöka sova ut lite (då jag sovit dåligt hela natten och tänkte att jag inte skulle behöva gå upp så tidigt i alla fall) och dom där jäkla husbyggarna här började köra med en sån där pålmaskin-grej så det bara dundrade här hemma. 07.40 imorse! Inte okej grabbar! Gick ut och sprang en sväng sen, och det känns bra i alla fall. Tur att träningen känns bra åtminstone. När jag sen skulle gå till jobbet (började 12 idag) var jag så trött att jag ville lägga mig ner och grina. Jag kunde inte för mitt liv förstå hur jag skulle kunna ta mig igenom hela arbetsdagen med äran i behåll. Men, nu sitter jag ju här hemma i soffan och har faktiskt överlevt dagen. Det känns fantastiskt! En dag till och sen är det tåv dagars ledigt. Jag älskar helger!
 
Tänker att det kanske är läge att köpa ett par nya löparskor snart också. Måste ha nya till maran, och jag behöver ju hinna springa in dom innan det är dags.
 
Dom här kommer jag vara supersnabb i! Kan inte gå ifrån mina älskade Kinsei. Snart så går det iväg en beställning. Löpning är en materialsport, så det så! =P
 
Nu ska jag typ gå och sova tror jag. Håller tummarna för att hjärnan har släppt lite på den där jäkla haken och låter mig sova inatt.
 
 
 

Fuelband-pepp

Jag älskar mitt Nike fuelband! Det är precis den peppen jag behöver, onödig teknik är underbar :) Den får mig att göra det där lilla extra. Träningen den här veckan har gått bra, känner mig nöjd och sådär lagom trött i kroppen. Träningsvärken finns där också, och det känns ju bra :)


Jag vill ju få den här fina peppen varje dag! Jag har ju satt mitt eget dagliga mål, men har satt det på en sån nivå att jag måste göra det där lilla extra för att nå det, men att det ändå är möjligt att nå det även på jobbdagarna. Perfekt!

I övrigt finns det väl lite annat att önska här. Sover fortfarande dåligt på nätterna, vilket leder till att jag är trött på dagarna. Bristen på sol börjar påverka även mig och jag känner mig lite ur gängorna på nåt sätt. Jag hoppas saker och ting börjar falla på plats snart, och att vårsolen kan ta och hitta hit snart så jag kan få lite ny energi.

Tisdag = träning

Imorse var det sådär lagmo roligt när klockan ringde. Jag har sovit rät dåligt dom senaste nätterna och var supertrött imorse. Vaknar på nätterna av nån slags stresskänsla och har svårt att somna om, Värdelöst. Brukar aldrig ha problem med sömnen, så hoppas det här är nåt tillfälligt som går över fort.
 
Var ju faktiskt lite ljust när jag gick hem från jobbet idag, så kände att jag var tvungen att ta vara på det lite. Tog en kort löprunda när jag kom hem. Försökte att hålla ett lite snabbare tempo än vanligt dock, och jäklar så mycket jobbigare det blir! Även om jag inte sprang särskilt långt så hann jag bli rejält trött. Men det är väl lite syftet med träning =) Sitter nu och laddar för att åka till Helena, för där bjuds det på middag innan kvällens innebandyträning. Underbart =) Vi har en hel del att diskutera tror jag bestämt, så det är bra med nån timmes skvaller innan det är dags för blodigt allvar på innebandyplan.
 
Bra tisdag helt enkelt.

Helgen är över

Men snart är det helg igen. Veckorna brukar gå rätt fort, så vi hoppas att den här inte är något undantag. Igår började jag dagen med ett intervall flex-pass på Friskis. Blev löpning dit och hem också, i regn och blåst. Var sjukt otrevligt väder ute igår, men det kändes som vanligt jäklans bra när jag hade kommit hem. Är ju väldigt sällan man ångrar sig efter ett träningspass, även om det är segt att komma iväg =) Vädret lockade ju inte direkt till någon uteaktivitet, så jag och M tog en sväng till Riksidrottsmuseet. Var riktigt kul faktiskt, har aldrig varit där förut. Blev en fika på vägen hem sen, och så avslutades kvällen med matlåde-matlagning. Kylen är full med matlådor nu och timmarna utanför jobbet nu i veckan kan ägnas åt roligare saker än matlagning =)
 
Morgonen idag började på Friskis. Min handled är verkligen helt kass nu, men jag kör på så gott jag kan. Blir lite arg där emellan, tar i ännu lite hårdare, får ännu lite ondare, blir ännu surare, och sådär går det runt runt. Sjukt irriterande! Tog en promenad hem sen, och såg till min förvåning en liten glimt av solen! Det var ju helt fantastiskt, jag försökte suga åt mig så mycket som möjligt av det ljuset, för nu dröjer det väl en vecka eller två innan man får se den igen. Dags att ladda för jobbet nu, måndag here we go!

Mello-lördag

Blev en mysig kväll hemma hos Josefine och Hasse igår. Bjöds på smaskens middag och tv-underhållning bestående av Mello och QX-galan :)


Blev en hel del sån här också. Lite väl mycket. Men gott var det :) Sprang ju i alla fall Kungsholmen runt med Helena på dagen, så jag gjorde nåt vettigt igår också. Behöver några mil i benen nu känner jag, det är mindre än tre månader kvar till det år dags för maran. Gaah! I vanliga fall brukar jag bara ha positiva och förväntansfulla känslor når jag åker till Pittsburgh. Den här gången kommer dom att vara lite splittrade tror jag, haha. Men jag fixar det där, på nåt sätt :)

Nu ska jag snart ta mig till gymmet för ett pass intervall flex såhär på morgonen, sen ska jag ägna eftermiddagen åt att handla mat och laga matlådor. Skulle ha åkt hem till brorsan för att fira födelsedag, men sjuka barn sköt på firandet till nästa helg istället. Så kan det gå.

Bebismys

Idag fick jag träffa finaste fina lilla Albin. Vilken söt jäklans unge! Det är Linn och Mickes lilla underverk och jag var dit och hälsade på en sväng imorse innan jobbet. Hade ingen som helst lust att åka därifrån och åka till jobbet sen, men jag pallrade mig iväg.
 
Jobbdagen har gått ganska fort ändå. Mycket sena avbokningar dock, men det har gett tid till att göra saker som man inte hinner annars, så det var väl bra på sitt sätt. Imorgon är det fredag, så snart är det helg igen. Fantastiska helg! På lördag ska jag nog få träffa Josse nåt, och på söndag blir det födelsedagsfirande hemma hos brorsan. Han fyller år idag, och syrran fyller år onsdag nästa vecka, så det blir nåt slags kombinerat syskonfirande =) Imorgon kväll är det dock dags för M att få sin sista julklapp, då är det dags för choklad- och vinprovning. Ska bli skoj. Vin är gott, och coklad är gott. Kan inte bli annat än bra =)

Måndag

Jag har börjat veckan bra. Tog en sväng till gymmet imorse och promenerade hem sen. Blev lite smått iriterad på gymmet dock, min jäkla handled vill verkligen inte samarbeta med mig! Jag vill lyfta tunga saker och göra massa övningar, men det går sådär. Måste verkligen hitta mitt handledsskydd, eller köpa tejp så jag kan tejpa den när jag tränar. Förhoppningsvis kan det hjälpa lite.

Igår hade jag nypremiär på innebandyplanen också, i en matchsituation alltså. Första matchen lämnade andra lagen WO, så den vann vi med 5-0. Sjukt bra start :) Andra matchen vann vi också, på spel. 4-2 slutade den, yey! Var en helt sjuk match dock, andra laget verkade ha vaknat på fel sida. Under 25 minuter hanns det med tre utvisningar, flera bråk, ett strypgrepp och ett avbrott av domaren för att lugna ner allt. Galet, men ändå rätt kul. Blir eventuellt fler matcher för min del nu, vi får se :)

Ska snart bege mig till jobbet och starta ännu en jobbvecka. Ingen aning om hur schemat ser ut idag, men det blir säkert en bra dag :)

Februari

Andra februari och det regnar ute. Nu kan det i och för sig få bli vår, det är helt okej. Det kan få vara vinter uppe i fjällen ett tag till dock, så jag kan hinna få åka lite mer skidor. Vore kul att åka bräda nåt också, för nu börjar det bli längesen den fick vara med i backen.
 
I fredags lyckades jag ta mig ut på en längre löprunda äntligen. Har varit så jäkla kallt ute och jag har varit alldeles för slö för att ge mig ut tidigare, men maran närmar sig med stormsteg så jag måste ju för tusan ta tag i min löpning. Känslan efter mina 15 kilometer i fredags var att det är en lång väg kvar till maran...
 
 
Men det där ska jag nog få till. Måste fortsätta att köra långlöpningar bara, så det kan gärna få töa bort lite snö nu.
 
Igår var jag och M på utflykt till Nacka Forum och Sickla en sväng. Jag bytte ett par skidglasögon och så lyxade vi till det med en semla innan vi åkte hem. Årets första semla gick i utan större problem. Det är så himla gott! Man får ta bort ett kilo grädde bara på köpesemlorna, för det är alltid så överdrivet med grädde på dom. Men sen är det bara att äta och njuta =)
 
 
Har haft finbesök av Karin i helgen också. Vi ses så sällan så det har varit väldans trevligt. Blev en sväng ut på stan igår för lite dans på Hotellet. Firade dock finbesöket med lite bubbel innan. Ska det vara så ska det!
 
 
Morgonen idag har varit fantastiskt oproduktiv. Vi har mest hängt i soffan och snackat skit. Karin åkte hem för ett tag sen, och jag sitter nu hemma och laddar för att spela innebandymatch senare. Skulle ha spelat två matcher idag, men först blev tydligen inställd. Dom var väl rädda för vår framfart så dom lämnade WO istället. Klokt val. Men en match blir det väl i alla fall. Sen avslutas helgen med middag hemma hos M. Sen är det på't igen imorgon med jobb. Kommer bli en intressant dag på jobbet imorgon känner jag... Fortsättning följer.
 
 

RSS 2.0